Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Ze zuigt hem leeg borsten kneden

ze zuigt hem leeg borsten kneden

Mijn moeder heet Stefanie, ze is 45 jaar oud, is 1. Mijn ouders zijn gescheiden, op mijn tiende levensjaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn moeder heeft toen voor mij gekozen en is tot op heden single gebleven. Mijn vader heeft wel een vrouw gevonden, daar kon ik niet mee overweg. Mijn vader verkoos haar boven mij, sinds mijn elfde levensjaar kom ik niet meer bij hem.

Maar goed verder wil ik daar niets over kwijt, gelukkig heb ik een lieve moeder. Waar ik wel op de eerste plaats sta in haar hart. Ze heeft mij goed opgevoed, ondanks dat zij ook nog 40 uur per week werkte. Zes jaar geleden heeft ze een baan gevonden, met een werkweek van 32 uur.

Ze heeft mij veel normen en waarden bij gebracht, nu ik ook werk. Betaal ik een kwart mee van de vaste lasten, het kwam van mijzelf. Mijn moeder was er eerst op tegen, maar na aandringen heeft ze het toch geaccepteerd. Ze is op vrijdag vrij, en had mij niet thuis verwacht.

Mijn moeder was nog bezig met het eten, toen ik binnen kwam. Omdat ik een rotweek heb gehad, heb ik geen zin om vanavond uit te gaan. Ik sms mijn twee vrienden dat ik vanavond niet uit ga.

Ik krijg een berichtje terug, is goed tot morgen dan maar. Mijn moeder vind het jammer dat ik niet uit ga, maar na wat ik heb meegemaakt deze week, begrijpt ze het wel. Die avond zit ik op mijn kamer, ben op mijn psp3 een spel aan het spelen. Tot een uur of twee speel ik dan begin ik te geeuwen, ik safe het spel doe dan mijn psp3 uit en ga slapen. Rond een uur of tien word ik wakker en sta op, dan fris ik mij op en kleed mij aan. De dag begint ook weer slecht, gisteren in de klas bij het laatste uur.

Hadden mijn vrienden en ik afgesproken waar we elkaar vandaag zouden ontmoeten. Nu was ik vergeten waar, bij de kantine op de voetbalclub, in de stad of hier bij mij. Hoe laat had ik wel onthouden rond 11 uur zouden we elkaar ontmoeten. Dan probeer ik ze te bellen maar krijg een vrouwelijke stem aan de lijn. Die verteld dat de nummers die ik wil bereiken niet bereikbaar zijn.

Ook het internet licht eruit, ook mijn moeder heeft geen bereik. We hebben dezelfde aanbieder, na mijn ontbijt neem ik het besluit om naar de voetbalclub te fietsen. Rond kwart voor elf ben ik bij de voetbalclub en ga wachten in de kantine. Op de velden is de jeugd aan het voetballen. Om 11 uur zijn mijn vrienden er nog, een kwartier later nog steeds niet. Ik probeer hen weer te bellen, maar krijg weer de vrouwelijke stem aan de lijn.

Ik fiets naar de stad daar zijn ze ook niet. Dus ik fiets maar weer naar huis, rond twaalf uur kom ik daar weer aan. Daar zie ik de fietsen staan van mijn vrienden. Als ik langs het keukenraam loop en naar binnen kijk, vanaf daar kun je ook de woonkamer in kijken. Er zit niemand in de keuken en ook niet in de woonkamer, dat is vreemd denk ik. Ik loop dan naar binnen, door naar de gang richting de trap.

Onderaan de trap hoor ik wat geluiden van bovenkomen, maar kan niet horen wat ze zeggen. Ik sluip de trap op en hoe verder ik kom hoe duidelijker de geluiden worden. Mijn moeder en mijn twee vrienden zitten met elkaar te praten.

Ze hebben het over elkaar en ook over mij, ik blijf staan en luister waar ze het over hebben. Mijn moeder heeft erover dat zij de lust van jonge mannen heeft ontdekt. Ze ziet er nog steeds goed uit voor haar leeftijd en krijgt nog steeds aandacht van de mannen. Maar sinds wanneer heeft zij seks met jonge mannen, ik ben vrij vaak thuis.

Ook mijn vrienden vragen dat, zij zegt dan iets wat ik haast niet kan geloven. Nou drie maanden geleden is het gebeurt, Barry kwam stomdronken binnen.

Ik heb toen verleid om seks met mij te hebben, dat is ook gebeurt. Sindsdien als hij stomdronken thuis komt neukt hij mij, de dag erna weet hij niet wat er gebeurt is.

Ik durf hem dit niet te vertellen, weet niet hoe hij zou reageren. Mijn moeder antwoord dan, daar hoop ik ook op, als hij ons bezig ziet doet hij misschien wel mee. Ik weet niet wat ik hoor, maar het maakt me wel geil. Ik heb mijn moeder weleens naakt gezien, ook vaak gefantaseerd over haar tijdens het aftrekken.

Maar nooit de moed gehad om het werkelijk te doen met haar. Na wat ik gehoord heb en de geilheid die in mij opborrelt, heb ik meer lef gekregen. Ik loop naar haar kamer en doe de deur verder open, ze kijken mij aan. Ze kijkt mij verbaasd aan en vraagt mij, wat ik allemaal heb gehoord. Daarop antwoord ik, alles en als ik misschien wat later was gekomen zou je al bezig zijn met mijn vrienden. Gelukkig is dat niet zo, en ik wil met jou ook graag seks hebben, ik zit al een tijd over je te fantaseren.

Nadat ik het allemaal heb gezegd, kijkt mijn moeder erg blij en vraagt mij, vind je het niet erg dat mij nu ook moet delen met je vrienden. Ik kijk haar geil aan en zeg dan, dat ik het niet erg vind en het me erg geil lijkt.

Deze woorden zijn genoeg voor mijn moeder, ze maakt de broek open van Ivo. Ivo en Simon zijn ook 20 jaar oud. Mijn moeder trekt de broek en onderbroek van Ivo naar beneden. Zijn halfstijve pik komt te voorschijn. Mijn moeder zakt verder voorover en neemt zijn pik in haar mond en begint hem te pijpen. Als zijn pik stijf is, stopt mijn moeder en laat zijn pik uit haar mond glijden. Ze draait zich dan om in de richting van Simon, ook bij hem trekt ze zijn broek en onderbroek uit.

Zijn pik is al aardig stijf, maar nog niet hard genoeg nu begint ze hem te pijpen. Ivo zit ook niet stil en is bezig om haar uit te kleden, haar rokje en slipje trekt hij als eerste uit, dan trekt hij ook zijn t-shirt uit. Hij zit nu naakt naast haar, als de pik van Simon ook keihard is stopt ze met pijpen.

Ze komt weer omhoog, Simon en Ivo trekken samen haar blouse en bh uit, terwijl mijn moeder heerlijk met hun pikken speelt, Daarna trekt Simon ook zijn t-shirt uit. Hun pikken zijn iets groter dan van mij, allebei zijn ze 17 centimeter lang. De pik van Ivo is ook iets dikker dan van mij, hij is 4. De pik van Simon is 3. Mijn pik is Mijn vrienden beginnen heerlijk met ze te spelen en te masseren. Ook ik begin mij uit te kleden, dan kijk ik weer naar mijn moeder en mijn vrienden, en begin met mijn pik te spelen.

Mijn moeder is erg blij dat wij allemaal gladgeschoren zijn, ook zij heeft een mooi kaal poesje. Ze laat na een tijdje de pikken los en ze laat Simon en Ivo stoppen met haar borsten te masseren.

Ze drukt dan Ivo op zijn rug, en kruipt dan over hem heen. Simon pakt snel de tube uit het nachtkastje, dan kruipt hij achter haar. Hij smeert haar holletje en zijn pik in en leid zijn eikel tegen haar sterretje. Ik ga op het bed voor haar zitten, snel neemt ze mijn pik in haar mond en begint mij heerlijk te pijpen. Het duurt niet lang voordat mijn moeder heerlijk klaarkomt. Ze spuiten haar grotje en holletje vol, doordat begint mijn moeder harder aan mijn pik te zuigen.

Als ze dan ook met mijn ballen gaat spelen, ze heerlijk masseert en erin knijpt, hoe ik het ook niet meer. Ik kom heerlijk klaar in haar mond, zonder een druppel te verliezen slikt ze alles gretig door.

Mijn moeder kijkt er geil naar, dan moeten we van haar naast elkaar op de rand van het bed gaan zitten. We gaan zo zitten dat mijn moeder gemakkelijk tussen onze benen kan zitten. Mijn moeder kruipt tussen de benen van Ivo, ze pakt haar borsten vast en trekt deze uit elkaar. Ze doet dan de pik van Ivo tussen haar borsten en drukt haar borsten stevig tegen elkaar. Ze laat zijn pik heerlijk tussen haar borsten glijden, elke als de eikel tussen haar borsten uit komt.

Likt mijn moeder heerlijk over en onder de eikel, ze maakt Ivo helemaal gek. Hij kreunt en steunt het uit, mijn moeder is een minuut of tien met hem bezig. Ivo heeft het niet meer en laat merken dat hij klaar gaat komen. Mijn moeder zet haar mond over de eikel, op het moment dat Ivo begint te spuiten. Die rilde hevig van de ongewone aanraking en kreeg over haar hele lijf kippenvel. Marga grijnsde bij zoveel ontreddering.

Ze draaide zich in mijn armen om waarbij haar borsten allerheerlijkst langs mijn borst streken en begon dan mijn hem los te knopen terwijl ze mij inmiddels haar overbodige en goedkoper jeansrokje liet losmaken en toestond dat Marga haar slipje over haar bips naar omlaag trok.

Ik kreeg echter niet de kans naar haar poesje te kijken, want reeds had ze mijn hemd over mijn schouders getrokken en zat ze op haar blote knieën voor me, gespte ze mijn broeksriem los, ritste ze mijn gulp open en sjorde ze mijn bokserslip over mijn heupen. Haar ademhaling was tastbaar op de huid van mijn schacht.

Ze nam mijn lul stevig beet in een tengere hand en drukte een vluchtige zoen tegen mijn eikel, die fel reageerde. Marga was intussen naast haar plaats komen nemen, een hand tussen haar dijen, en keek gefascineerd toe hoe het meisje mijn pik met lange halen likte. Het meisje leek eerst niet te luisteren en begon me daarentegen met draaiende bewegingen van haar pols af te trekken terwijl Marga zich zenuwachtig vingerde om dan tenslotte toch haar wangen hol te zuigen rond mijn pik.

Heel de tijd dat ze me pijpte hield ze haar ogen opwaarts gericht en keek ze me aan. Toen wendde ze haar blik en begon me te mondneuken, mijn penis telkens tot achteraan in haar keel nemend. Ondanks haar jonge leeftijd was ze al vrij ervaren.

Ik verbrodde haar kapsel door met mijn vingers in haar haren te woelen en mijn genot al kreunend lucht gaf. Marga wist zich geen blijf meer.

Het meisje liet mijn penis uit haar mond ontsnappen, glimmend van haar speeksel. Toen begonnen ze beiden mijn schacht te zoenen en te likken, de tongen speels tegen elkaar tikkend aan het boveneind van mijn eikel, terwijl Marga mijn ballen met een hand verbrijzelde tot fijn gruis en ze zich met de andere hard in een van haar tieten kneep.

Tenslotte zoende ze het meisje, met mijn eikel tussen hun lippen en tong in. Het was Marga die afbrak. Ga jij op bed liggen.

Wij komen bij je. Ze gingen verder waar ze zo-even gestopt waren. Of beter gezegd liet mijn vrouw met snelle nekbewegingen haar lange sluike haren als evenveel zweepslagen neer regenen op mijn pik terwijl het meisje mijn ballen, pijnlijk van het druk zaad aanmaken, een voor een verzot in haar mond zoog en haar jonge poesje tegelijk fijnwreef tegen mijn scheenbeen, dat al snel glad aanvoelde van haar sappen.

Marga had een knie de hoogte in en streelde zich tussen de gespreide dijen. Ze sloot haar vingers net onder de krans van mijn eikel en zette die tegen de nauwe ingang van haar kut. Toen liet ze haar hand los en liet behoedzaam over me zakken, genietend van de vreugde van de penetratie. Naarmate mijn pik in de groeven van haar kut schoof, opende haar mond zich in een grimas. Marga was op haar knieën naast mijn hoofd komen zitten en pendelde gebiologeerd tussen haar gezicht, de ademhaling van haar borsten en haar kut terwijl het meisje zich op me vast schroefde.

Door de inspanning was die in overdadig zweet uitgebroken, dat haar huid een zijige glans verleende. Ze plantte haar handen naast mijn wangen en leunde voorover, de borsten wiegend op enkele centimeters van mijn gezicht.

Verlekkerd nam ik flinke happen uit dat malse vlees, me haast verslikkend in de knoppen van haar tepels. Toen verplaatste ze haar handen, rechtte ze haar bovenlichaam en zette zich in beweging. De armen boven zich gestrekt, de vingers verstrengeld, de haren tegen de broeierige wangen plakkend, de tanden in de volle onderlip en de borsten bereed ze me. Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn. Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen.

Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden. Het meisje bleef me gestaag neuken.

Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden.

Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen. Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde.

Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret. Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken.

Haar blik was extatisch als had ze God gezien. Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf.

Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend.

Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend. Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken.

Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken. Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw.

Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven.

Marga begon spoedig te kreunen. Als dat geen overtuigend bewijs was dat het meisje mijn vrouw gaan likken was, dan was de tong die ik langs mijn schacht voelde strijken terwijl ik Marga naaide dat wel. Met een hand kneep ze hard in de ballen die tegen de billen van mijn vrouw kletsen. Marga had het zelf te druk met genieten om zelf op het lekker poesje van het meisje te gaan sabbelen, dat zich nochtans vlak onder haar gezicht bevond.

Ik hield stil terwijl het meisje haar knokkel tot voorbije de weerstand van mijn kringspier masseerde en de vinger dan vlot verder naar binnen duwde. Het kriebelde lekker in de binnenkant van mijn darmen, zeker toen ze draaiende bewegingen maakte. Daarna drukte ze haar vinger door telkens ik stootte, zodat het aanvoelde alsof ik de handpop was waarmee zij mijn vrouw naaide.

Ik werd er gek van. Ze maakte kokhalzende bewegingen terwijl ik haar een keer twee keer drie maal mondneukte en dan Marga opnieuw penetreerde. Aan het wanhopige krampen van haar kut, kon ik merken dat ze heel intens kwam, zoals ze al lang niet meer gekomen was in ons overspelige leven.

Ik trok me terug, nog steeds stijf, terwijl Marga naast het meisje ging liggen, wild nahijgend van haar climax. Ik had die twee fantastische meiden, vrouw en meisje, weliswaar genaaid, maar ik besefte heel goed dat ik geen van beiden tot een orgasme had gebracht. In werkelijkheid hadden zij met elkaar gevreeën en was ik niet meer dan tussenpersoon of het hulpstuk geweest waarmee zij elkaar hadden geneukt en klaar hadden gemaakt.

Misschien was dat de reden waarom ik zelf nog niet was gekomen. Of misschien was het omdat ik op dit ogenblik had gewacht. Terwijl ze keek naar het meisje dat nog steeds op haar rug lag en dat haar zojuist naar een hemelse climax had gelikt, zei ze immers:

..

Amateur escort breda bossex

Het meisje lachte geil. Nu lachten ze allebei. Een ogenblik lang vreesde ik dat ze dat ook daadwerkelijk gingen doen — met hun tieten pronken op het strand — toen Marga verder ging. Het meisje klopte op de rugzak die het plekje naast haar bezette. Eenmaal op het appartement aangekomen liet ze alle verdere komedie echter achterwege en trok fluks het topje uit waaronder ze niets droeg.

Ze had inderdaad fenomenale borsten, zwaar en met grote tepelhoven. Ik liet de rugzak vallen waar ik stond, kwam achter haar staan en legde mijn handen over die ballonnen van vreugde, genietend van hun vorm en de textuur van haar huid voor ik ze begon te kneden. Ze zuchtte loom en wreef haar billen tegen mijn gulp aan.

Alhoewel ik het meisje zou neuken, was het me reeds in de trein duidelijk geworden dat ze vooral tot Marga relateerde. Ik gunde het Marga, die duidelijk ook op het meisje viel. Mijn vrouw trok haar zomerjurk over haar hoofd en haren zodat ze enkel nog haar slipje en luxueuze bh van Aubade — leçon de séduction n° Ze liet zich een al te kortstondig ogenblik bewonderen, bracht vervolgens haar handen achter haar rug en haakte de bh los.

Het meisje floot als een bouwvakker bij het zicht van een gul décolleté. Ze stroopte nu ook haar slipje over de brede heupen en wiegelende naakt als enkel een rijpe vrouw als zij kon zijn met verleidelijk deinende borsten naderbij tot we de geur van haar zware parfum konden aanraken. Vlak voor ons nu wreef Marga haar opstaande spenen tussen mijn gespreide vingers tegen de stijve tepels van het meisje aan.

Die rilde hevig van de ongewone aanraking en kreeg over haar hele lijf kippenvel. Marga grijnsde bij zoveel ontreddering. Ze draaide zich in mijn armen om waarbij haar borsten allerheerlijkst langs mijn borst streken en begon dan mijn hem los te knopen terwijl ze mij inmiddels haar overbodige en goedkoper jeansrokje liet losmaken en toestond dat Marga haar slipje over haar bips naar omlaag trok. Ik kreeg echter niet de kans naar haar poesje te kijken, want reeds had ze mijn hemd over mijn schouders getrokken en zat ze op haar blote knieën voor me, gespte ze mijn broeksriem los, ritste ze mijn gulp open en sjorde ze mijn bokserslip over mijn heupen.

Haar ademhaling was tastbaar op de huid van mijn schacht. Ze nam mijn lul stevig beet in een tengere hand en drukte een vluchtige zoen tegen mijn eikel, die fel reageerde. Marga was intussen naast haar plaats komen nemen, een hand tussen haar dijen, en keek gefascineerd toe hoe het meisje mijn pik met lange halen likte. Het meisje leek eerst niet te luisteren en begon me daarentegen met draaiende bewegingen van haar pols af te trekken terwijl Marga zich zenuwachtig vingerde om dan tenslotte toch haar wangen hol te zuigen rond mijn pik.

Heel de tijd dat ze me pijpte hield ze haar ogen opwaarts gericht en keek ze me aan. Toen wendde ze haar blik en begon me te mondneuken, mijn penis telkens tot achteraan in haar keel nemend. Ondanks haar jonge leeftijd was ze al vrij ervaren. Ik verbrodde haar kapsel door met mijn vingers in haar haren te woelen en mijn genot al kreunend lucht gaf. Marga wist zich geen blijf meer. Het meisje liet mijn penis uit haar mond ontsnappen, glimmend van haar speeksel.

Toen begonnen ze beiden mijn schacht te zoenen en te likken, de tongen speels tegen elkaar tikkend aan het boveneind van mijn eikel, terwijl Marga mijn ballen met een hand verbrijzelde tot fijn gruis en ze zich met de andere hard in een van haar tieten kneep. Tenslotte zoende ze het meisje, met mijn eikel tussen hun lippen en tong in. Het was Marga die afbrak.

Ga jij op bed liggen. Wij komen bij je. Ze gingen verder waar ze zo-even gestopt waren. Of beter gezegd liet mijn vrouw met snelle nekbewegingen haar lange sluike haren als evenveel zweepslagen neer regenen op mijn pik terwijl het meisje mijn ballen, pijnlijk van het druk zaad aanmaken, een voor een verzot in haar mond zoog en haar jonge poesje tegelijk fijnwreef tegen mijn scheenbeen, dat al snel glad aanvoelde van haar sappen.

Marga had een knie de hoogte in en streelde zich tussen de gespreide dijen. Ze sloot haar vingers net onder de krans van mijn eikel en zette die tegen de nauwe ingang van haar kut. Toen liet ze haar hand los en liet behoedzaam over me zakken, genietend van de vreugde van de penetratie.

Naarmate mijn pik in de groeven van haar kut schoof, opende haar mond zich in een grimas. Marga was op haar knieën naast mijn hoofd komen zitten en pendelde gebiologeerd tussen haar gezicht, de ademhaling van haar borsten en haar kut terwijl het meisje zich op me vast schroefde. Door de inspanning was die in overdadig zweet uitgebroken, dat haar huid een zijige glans verleende.

Ze plantte haar handen naast mijn wangen en leunde voorover, de borsten wiegend op enkele centimeters van mijn gezicht. Verlekkerd nam ik flinke happen uit dat malse vlees, me haast verslikkend in de knoppen van haar tepels.

Toen verplaatste ze haar handen, rechtte ze haar bovenlichaam en zette zich in beweging. De armen boven zich gestrekt, de vingers verstrengeld, de haren tegen de broeierige wangen plakkend, de tanden in de volle onderlip en de borsten bereed ze me.

Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn. Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen. Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden. Het meisje bleef me gestaag neuken. Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden.

Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen. Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde. Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret.

Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken. Haar blik was extatisch als had ze God gezien.

Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf. Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend. Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend. Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken.

Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken.

Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw. Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven.

Marga begon spoedig te kreunen. En meestal komt mijn nichtje iets later thuis. Ze zet haar tas op haar plaats en roept dat ze even gaat douchen. Ik hoor het water stromen en beeld me in hoe ze er nu uit zo zien. De badkamer binnen gaan kan niet, want haar ouders zijn reeds thuis gekomen en zij mogen niets weten.

Ik wacht dan nog even tot na het avondeten. Haar ouders maken zich klaar om weg te gaan en ze komen altijd heel laat thuis. Mijn nichtje komt de badkamer uit en ze heeft een heel geil jurkje aangetrokken. Ik kan de contouren van haar heerlijke lichaam zien en zie dat ze haar sexy Triumph lingeriesetje aan heeft. Ze streelt me even door de haren terwijl haar ouders nog aan het vertrekken zijn. Dit vinden ze een raar gezicht.

Je zet je aan de tafel en eet eerst iets alvorens je bij mij op de zetel te zetten. Je vleit je zoals de vorige keer naast mij en je begint weer lekker door mij haren te strelen.

Dat vind ik lekker en doe precies hetzelfde bij jou. Je zoent me een paar keer op mijn mond en je zegt dat je het lekker vind. Ik begin die te strelen door het jurkje en het BH-tje heen. Het is een lekker zicht als er telkens zo een stukje borst uit komt piepen. Mijn nichtje legt haar hoofd in haar nek en geniet van de aanrakingen van mijn handen rond haar borsten.

Ik voel ook dat ze een beetje begint te bewegen op het ritme van mijn handen. Dat vind ze waarschijnlijk geil. Opeens stopt ze om haar jurkje te openen en langs haar benen naar beneden te laten glijden. Ze staat nu in haar BH-tje en een sexy geel slipje voor mij.

Ondertussen raken haar borsten mijn borst aan en dat doet al iets groeien. Haar BH wordt geopend en ze gooit hem op grond en nu staat ze met haar prachtige borsten voor mij. Ik leid haar terug op de zetel en begin weer aan haar lekkere tepeltjes te kussen. Ze vindt dat heel fijn en zegt: Ze stelt mij de vraag: En dat elke man opgewonden raakt van de borsten van een vrouw.

Ook vertel ik er bij dat het waarschijnlijk de drang om gevoed te worden dat de man graag aan de tepels van een vrouw zuigt.

Ik sluit af met te vertellen dat het ook komt doordat de borsten van een vrouw de hele tijd bedekt zijn, dat het mannen opwind als ze eens naakt te zien zijn. Dit vindt ze een goed antwoord, ze kijkt even naar haar eigen tietjes en zegt dat ik dat maar eens moet gaan doen. Ik zet haar terug op mijn schoot en begin haar lekkere tietjes te likken, te kussen en te strelen. Hier word ze een beetje geil van, want ze wrijft met haar benen over die van mij.

Ik voel ook dat haar geel slipje een beetje nat word. Er komt al een klein plekje tussen haar benen, maar zelf heeft ze het nog niet door. Ik ga nog even door met aan haar borsten en tepeltjes te zuigen. Ze merkt opeens dat ze een beetje nat is tussen haar benen en dat haar slipje vochtig aanvoelt. Ze pakt mijn hand en leid die naar haar slipje en beweegt mijn vingers even over het natte plekje tussen haar benen.

Voor het eerst voel ik het kutje van mijn nichtje en het is overheerlijk. Ze vraagt of ik haar slipje wil uitdoen. Ik neem de touwtjes van het slipje en trek er aan. Even later staat mijn nichtje met haar blote kutje voor mij en ze laat 1 van haar vingers tussen de schaamlipjes glijden. Mijn nichtje komt weer dichter bij me staan en ik streel over haar geile tepeltjes. Ik wijs haar even aan dat haar tepeltjes al aardig stijf zijn. En dat vind ze lekker.

Ik laat mijn nichtje op haar rug tegen mij aanglijden en streel eerst nog wat tussen haar benen. Ze vindt het lekker hoe ik haar kutje en schaamlipjes beroer en streel. Dan ga ik naar boven langs haar naveltje en de onderkant van haar wondermooie borsten. Ze laat dit alles gezellig toe en maakt daarbij zachte geluidjes. Je komt je nog dichter tegen me aan zetten en je voelt opeens dat er iets in mijn broekje aan het groeien is. Je zegt dat je dat de vorige keer al gevoeld had, maar toen durfde je nog niets zeggen.

Maar nu vraag je. Ze opent mijn knoopje en trekt de rits naar beneden. Vol van verbazing bekijkt ze mijn piemel. Hij is al redelijk stijf en word nog een beetje groter. Die heeft ze niet meer gezien sinds we niet meer als kind samen in bad zaten. Ze bekijkt hem heel aandachtig en vraagt of ze er eens aan mag komen.


ze zuigt hem leeg borsten kneden

Mijn moeder heet Stefanie, ze is 45 jaar oud, is 1. Mijn ouders zijn gescheiden, op mijn tiende levensjaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn moeder heeft toen voor mij gekozen en is tot op heden single gebleven.

Mijn vader heeft wel een vrouw gevonden, daar kon ik niet mee overweg. Mijn vader verkoos haar boven mij, sinds mijn elfde levensjaar kom ik niet meer bij hem. Maar goed verder wil ik daar niets over kwijt, gelukkig heb ik een lieve moeder. Waar ik wel op de eerste plaats sta in haar hart. Ze heeft mij goed opgevoed, ondanks dat zij ook nog 40 uur per week werkte. Zes jaar geleden heeft ze een baan gevonden, met een werkweek van 32 uur. Ze heeft mij veel normen en waarden bij gebracht, nu ik ook werk.

Betaal ik een kwart mee van de vaste lasten, het kwam van mijzelf. Mijn moeder was er eerst op tegen, maar na aandringen heeft ze het toch geaccepteerd. Ze is op vrijdag vrij, en had mij niet thuis verwacht. Mijn moeder was nog bezig met het eten, toen ik binnen kwam.

Omdat ik een rotweek heb gehad, heb ik geen zin om vanavond uit te gaan. Ik sms mijn twee vrienden dat ik vanavond niet uit ga. Ik krijg een berichtje terug, is goed tot morgen dan maar. Mijn moeder vind het jammer dat ik niet uit ga, maar na wat ik heb meegemaakt deze week, begrijpt ze het wel.

Die avond zit ik op mijn kamer, ben op mijn psp3 een spel aan het spelen. Tot een uur of twee speel ik dan begin ik te geeuwen, ik safe het spel doe dan mijn psp3 uit en ga slapen. Rond een uur of tien word ik wakker en sta op, dan fris ik mij op en kleed mij aan. De dag begint ook weer slecht, gisteren in de klas bij het laatste uur.

Hadden mijn vrienden en ik afgesproken waar we elkaar vandaag zouden ontmoeten. Nu was ik vergeten waar, bij de kantine op de voetbalclub, in de stad of hier bij mij. Hoe laat had ik wel onthouden rond 11 uur zouden we elkaar ontmoeten. Dan probeer ik ze te bellen maar krijg een vrouwelijke stem aan de lijn. Die verteld dat de nummers die ik wil bereiken niet bereikbaar zijn. Ook het internet licht eruit, ook mijn moeder heeft geen bereik.

We hebben dezelfde aanbieder, na mijn ontbijt neem ik het besluit om naar de voetbalclub te fietsen. Rond kwart voor elf ben ik bij de voetbalclub en ga wachten in de kantine.

Op de velden is de jeugd aan het voetballen. Om 11 uur zijn mijn vrienden er nog, een kwartier later nog steeds niet. Ik probeer hen weer te bellen, maar krijg weer de vrouwelijke stem aan de lijn. Ik fiets naar de stad daar zijn ze ook niet. Dus ik fiets maar weer naar huis, rond twaalf uur kom ik daar weer aan. Daar zie ik de fietsen staan van mijn vrienden. Als ik langs het keukenraam loop en naar binnen kijk, vanaf daar kun je ook de woonkamer in kijken. Er zit niemand in de keuken en ook niet in de woonkamer, dat is vreemd denk ik.

Ik loop dan naar binnen, door naar de gang richting de trap. Onderaan de trap hoor ik wat geluiden van bovenkomen, maar kan niet horen wat ze zeggen. Ik sluip de trap op en hoe verder ik kom hoe duidelijker de geluiden worden. Mijn moeder en mijn twee vrienden zitten met elkaar te praten.

Ze hebben het over elkaar en ook over mij, ik blijf staan en luister waar ze het over hebben. Mijn moeder heeft erover dat zij de lust van jonge mannen heeft ontdekt.

Ze ziet er nog steeds goed uit voor haar leeftijd en krijgt nog steeds aandacht van de mannen. Maar sinds wanneer heeft zij seks met jonge mannen, ik ben vrij vaak thuis. Ook mijn vrienden vragen dat, zij zegt dan iets wat ik haast niet kan geloven.

Nou drie maanden geleden is het gebeurt, Barry kwam stomdronken binnen. Ik heb toen verleid om seks met mij te hebben, dat is ook gebeurt. Sindsdien als hij stomdronken thuis komt neukt hij mij, de dag erna weet hij niet wat er gebeurt is. Ik durf hem dit niet te vertellen, weet niet hoe hij zou reageren.

Mijn moeder antwoord dan, daar hoop ik ook op, als hij ons bezig ziet doet hij misschien wel mee. Ik weet niet wat ik hoor, maar het maakt me wel geil. Ik heb mijn moeder weleens naakt gezien, ook vaak gefantaseerd over haar tijdens het aftrekken. Maar nooit de moed gehad om het werkelijk te doen met haar. Na wat ik gehoord heb en de geilheid die in mij opborrelt, heb ik meer lef gekregen. Ik loop naar haar kamer en doe de deur verder open, ze kijken mij aan. Ze kijkt mij verbaasd aan en vraagt mij, wat ik allemaal heb gehoord.

Daarop antwoord ik, alles en als ik misschien wat later was gekomen zou je al bezig zijn met mijn vrienden. Gelukkig is dat niet zo, en ik wil met jou ook graag seks hebben, ik zit al een tijd over je te fantaseren. Nadat ik het allemaal heb gezegd, kijkt mijn moeder erg blij en vraagt mij, vind je het niet erg dat mij nu ook moet delen met je vrienden.

Ik kijk haar geil aan en zeg dan, dat ik het niet erg vind en het me erg geil lijkt. Deze woorden zijn genoeg voor mijn moeder, ze maakt de broek open van Ivo.

Ivo en Simon zijn ook 20 jaar oud. Mijn moeder trekt de broek en onderbroek van Ivo naar beneden. Zijn halfstijve pik komt te voorschijn. Mijn moeder zakt verder voorover en neemt zijn pik in haar mond en begint hem te pijpen. Als zijn pik stijf is, stopt mijn moeder en laat zijn pik uit haar mond glijden. Ze draait zich dan om in de richting van Simon, ook bij hem trekt ze zijn broek en onderbroek uit.

Zijn pik is al aardig stijf, maar nog niet hard genoeg nu begint ze hem te pijpen. Ivo zit ook niet stil en is bezig om haar uit te kleden, haar rokje en slipje trekt hij als eerste uit, dan trekt hij ook zijn t-shirt uit. Hij zit nu naakt naast haar, als de pik van Simon ook keihard is stopt ze met pijpen.

Ze komt weer omhoog, Simon en Ivo trekken samen haar blouse en bh uit, terwijl mijn moeder heerlijk met hun pikken speelt, Daarna trekt Simon ook zijn t-shirt uit. Hun pikken zijn iets groter dan van mij, allebei zijn ze 17 centimeter lang. De pik van Ivo is ook iets dikker dan van mij, hij is 4. De pik van Simon is 3. Mijn pik is Mijn vrienden beginnen heerlijk met ze te spelen en te masseren.

Ook ik begin mij uit te kleden, dan kijk ik weer naar mijn moeder en mijn vrienden, en begin met mijn pik te spelen. Mijn moeder is erg blij dat wij allemaal gladgeschoren zijn, ook zij heeft een mooi kaal poesje. Ze laat na een tijdje de pikken los en ze laat Simon en Ivo stoppen met haar borsten te masseren. Ze drukt dan Ivo op zijn rug, en kruipt dan over hem heen. Simon pakt snel de tube uit het nachtkastje, dan kruipt hij achter haar. Hij smeert haar holletje en zijn pik in en leid zijn eikel tegen haar sterretje.

Ik ga op het bed voor haar zitten, snel neemt ze mijn pik in haar mond en begint mij heerlijk te pijpen. Het duurt niet lang voordat mijn moeder heerlijk klaarkomt. Ze spuiten haar grotje en holletje vol, doordat begint mijn moeder harder aan mijn pik te zuigen. Als ze dan ook met mijn ballen gaat spelen, ze heerlijk masseert en erin knijpt, hoe ik het ook niet meer. Ik kom heerlijk klaar in haar mond, zonder een druppel te verliezen slikt ze alles gretig door.

Mijn moeder kijkt er geil naar, dan moeten we van haar naast elkaar op de rand van het bed gaan zitten. We gaan zo zitten dat mijn moeder gemakkelijk tussen onze benen kan zitten. Mijn moeder kruipt tussen de benen van Ivo, ze pakt haar borsten vast en trekt deze uit elkaar.

Ze doet dan de pik van Ivo tussen haar borsten en drukt haar borsten stevig tegen elkaar. Ze laat zijn pik heerlijk tussen haar borsten glijden, elke als de eikel tussen haar borsten uit komt. Likt mijn moeder heerlijk over en onder de eikel, ze maakt Ivo helemaal gek.

Hij kreunt en steunt het uit, mijn moeder is een minuut of tien met hem bezig. Ivo heeft het niet meer en laat merken dat hij klaar gaat komen. Mijn moeder zet haar mond over de eikel, op het moment dat Ivo begint te spuiten. Die rilde hevig van de ongewone aanraking en kreeg over haar hele lijf kippenvel.

Marga grijnsde bij zoveel ontreddering. Ze draaide zich in mijn armen om waarbij haar borsten allerheerlijkst langs mijn borst streken en begon dan mijn hem los te knopen terwijl ze mij inmiddels haar overbodige en goedkoper jeansrokje liet losmaken en toestond dat Marga haar slipje over haar bips naar omlaag trok.

Ik kreeg echter niet de kans naar haar poesje te kijken, want reeds had ze mijn hemd over mijn schouders getrokken en zat ze op haar blote knieën voor me, gespte ze mijn broeksriem los, ritste ze mijn gulp open en sjorde ze mijn bokserslip over mijn heupen. Haar ademhaling was tastbaar op de huid van mijn schacht.

Ze nam mijn lul stevig beet in een tengere hand en drukte een vluchtige zoen tegen mijn eikel, die fel reageerde. Marga was intussen naast haar plaats komen nemen, een hand tussen haar dijen, en keek gefascineerd toe hoe het meisje mijn pik met lange halen likte. Het meisje leek eerst niet te luisteren en begon me daarentegen met draaiende bewegingen van haar pols af te trekken terwijl Marga zich zenuwachtig vingerde om dan tenslotte toch haar wangen hol te zuigen rond mijn pik.

Heel de tijd dat ze me pijpte hield ze haar ogen opwaarts gericht en keek ze me aan. Toen wendde ze haar blik en begon me te mondneuken, mijn penis telkens tot achteraan in haar keel nemend. Ondanks haar jonge leeftijd was ze al vrij ervaren. Ik verbrodde haar kapsel door met mijn vingers in haar haren te woelen en mijn genot al kreunend lucht gaf. Marga wist zich geen blijf meer. Het meisje liet mijn penis uit haar mond ontsnappen, glimmend van haar speeksel. Toen begonnen ze beiden mijn schacht te zoenen en te likken, de tongen speels tegen elkaar tikkend aan het boveneind van mijn eikel, terwijl Marga mijn ballen met een hand verbrijzelde tot fijn gruis en ze zich met de andere hard in een van haar tieten kneep.

Tenslotte zoende ze het meisje, met mijn eikel tussen hun lippen en tong in. Het was Marga die afbrak. Ga jij op bed liggen. Wij komen bij je. Ze gingen verder waar ze zo-even gestopt waren. Of beter gezegd liet mijn vrouw met snelle nekbewegingen haar lange sluike haren als evenveel zweepslagen neer regenen op mijn pik terwijl het meisje mijn ballen, pijnlijk van het druk zaad aanmaken, een voor een verzot in haar mond zoog en haar jonge poesje tegelijk fijnwreef tegen mijn scheenbeen, dat al snel glad aanvoelde van haar sappen.

Marga had een knie de hoogte in en streelde zich tussen de gespreide dijen. Ze sloot haar vingers net onder de krans van mijn eikel en zette die tegen de nauwe ingang van haar kut. Toen liet ze haar hand los en liet behoedzaam over me zakken, genietend van de vreugde van de penetratie. Naarmate mijn pik in de groeven van haar kut schoof, opende haar mond zich in een grimas. Marga was op haar knieën naast mijn hoofd komen zitten en pendelde gebiologeerd tussen haar gezicht, de ademhaling van haar borsten en haar kut terwijl het meisje zich op me vast schroefde.

Door de inspanning was die in overdadig zweet uitgebroken, dat haar huid een zijige glans verleende. Ze plantte haar handen naast mijn wangen en leunde voorover, de borsten wiegend op enkele centimeters van mijn gezicht. Verlekkerd nam ik flinke happen uit dat malse vlees, me haast verslikkend in de knoppen van haar tepels. Toen verplaatste ze haar handen, rechtte ze haar bovenlichaam en zette zich in beweging. De armen boven zich gestrekt, de vingers verstrengeld, de haren tegen de broeierige wangen plakkend, de tanden in de volle onderlip en de borsten bereed ze me.

Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn. Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen.

Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden. Het meisje bleef me gestaag neuken. Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden. Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen.

Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde. Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret. Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken.

Haar blik was extatisch als had ze God gezien. Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf. Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend.

Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend. Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken. Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken.

Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw. Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven.

Marga begon spoedig te kreunen. Als dat geen overtuigend bewijs was dat het meisje mijn vrouw gaan likken was, dan was de tong die ik langs mijn schacht voelde strijken terwijl ik Marga naaide dat wel.

Met een hand kneep ze hard in de ballen die tegen de billen van mijn vrouw kletsen. Marga had het zelf te druk met genieten om zelf op het lekker poesje van het meisje te gaan sabbelen, dat zich nochtans vlak onder haar gezicht bevond.

Ik hield stil terwijl het meisje haar knokkel tot voorbije de weerstand van mijn kringspier masseerde en de vinger dan vlot verder naar binnen duwde.

Het kriebelde lekker in de binnenkant van mijn darmen, zeker toen ze draaiende bewegingen maakte. Daarna drukte ze haar vinger door telkens ik stootte, zodat het aanvoelde alsof ik de handpop was waarmee zij mijn vrouw naaide. Ik werd er gek van. Ze maakte kokhalzende bewegingen terwijl ik haar een keer twee keer drie maal mondneukte en dan Marga opnieuw penetreerde.

Aan het wanhopige krampen van haar kut, kon ik merken dat ze heel intens kwam, zoals ze al lang niet meer gekomen was in ons overspelige leven. Ik trok me terug, nog steeds stijf, terwijl Marga naast het meisje ging liggen, wild nahijgend van haar climax. Ik had die twee fantastische meiden, vrouw en meisje, weliswaar genaaid, maar ik besefte heel goed dat ik geen van beiden tot een orgasme had gebracht. In werkelijkheid hadden zij met elkaar gevreeën en was ik niet meer dan tussenpersoon of het hulpstuk geweest waarmee zij elkaar hadden geneukt en klaar hadden gemaakt.

Misschien was dat de reden waarom ik zelf nog niet was gekomen. Of misschien was het omdat ik op dit ogenblik had gewacht. Terwijl ze keek naar het meisje dat nog steeds op haar rug lag en dat haar zojuist naar een hemelse climax had gelikt, zei ze immers:

..


Ik liet de rugzak vallen waar ik stond, kwam achter haar staan en legde mijn handen over die ballonnen van vreugde, genietend van hun vorm en de textuur van haar huid voor ik ze begon te kneden. Ze zuchtte loom en wreef haar billen tegen mijn gulp aan. Alhoewel ik het meisje zou neuken, was het me reeds in de trein duidelijk geworden dat ze vooral tot Marga relateerde. Ik gunde het Marga, die duidelijk ook op het meisje viel.

Mijn vrouw trok haar zomerjurk over haar hoofd en haren zodat ze enkel nog haar slipje en luxueuze bh van Aubade — leçon de séduction n° Ze liet zich een al te kortstondig ogenblik bewonderen, bracht vervolgens haar handen achter haar rug en haakte de bh los.

Het meisje floot als een bouwvakker bij het zicht van een gul décolleté. Ze stroopte nu ook haar slipje over de brede heupen en wiegelende naakt als enkel een rijpe vrouw als zij kon zijn met verleidelijk deinende borsten naderbij tot we de geur van haar zware parfum konden aanraken.

Vlak voor ons nu wreef Marga haar opstaande spenen tussen mijn gespreide vingers tegen de stijve tepels van het meisje aan. Die rilde hevig van de ongewone aanraking en kreeg over haar hele lijf kippenvel. Marga grijnsde bij zoveel ontreddering. Ze draaide zich in mijn armen om waarbij haar borsten allerheerlijkst langs mijn borst streken en begon dan mijn hem los te knopen terwijl ze mij inmiddels haar overbodige en goedkoper jeansrokje liet losmaken en toestond dat Marga haar slipje over haar bips naar omlaag trok.

Ik kreeg echter niet de kans naar haar poesje te kijken, want reeds had ze mijn hemd over mijn schouders getrokken en zat ze op haar blote knieën voor me, gespte ze mijn broeksriem los, ritste ze mijn gulp open en sjorde ze mijn bokserslip over mijn heupen. Haar ademhaling was tastbaar op de huid van mijn schacht. Ze nam mijn lul stevig beet in een tengere hand en drukte een vluchtige zoen tegen mijn eikel, die fel reageerde.

Marga was intussen naast haar plaats komen nemen, een hand tussen haar dijen, en keek gefascineerd toe hoe het meisje mijn pik met lange halen likte. Het meisje leek eerst niet te luisteren en begon me daarentegen met draaiende bewegingen van haar pols af te trekken terwijl Marga zich zenuwachtig vingerde om dan tenslotte toch haar wangen hol te zuigen rond mijn pik. Heel de tijd dat ze me pijpte hield ze haar ogen opwaarts gericht en keek ze me aan. Toen wendde ze haar blik en begon me te mondneuken, mijn penis telkens tot achteraan in haar keel nemend.

Ondanks haar jonge leeftijd was ze al vrij ervaren. Ik verbrodde haar kapsel door met mijn vingers in haar haren te woelen en mijn genot al kreunend lucht gaf. Marga wist zich geen blijf meer. Het meisje liet mijn penis uit haar mond ontsnappen, glimmend van haar speeksel. Toen begonnen ze beiden mijn schacht te zoenen en te likken, de tongen speels tegen elkaar tikkend aan het boveneind van mijn eikel, terwijl Marga mijn ballen met een hand verbrijzelde tot fijn gruis en ze zich met de andere hard in een van haar tieten kneep.

Tenslotte zoende ze het meisje, met mijn eikel tussen hun lippen en tong in. Het was Marga die afbrak. Ga jij op bed liggen. Wij komen bij je. Ze gingen verder waar ze zo-even gestopt waren. Of beter gezegd liet mijn vrouw met snelle nekbewegingen haar lange sluike haren als evenveel zweepslagen neer regenen op mijn pik terwijl het meisje mijn ballen, pijnlijk van het druk zaad aanmaken, een voor een verzot in haar mond zoog en haar jonge poesje tegelijk fijnwreef tegen mijn scheenbeen, dat al snel glad aanvoelde van haar sappen.

Marga had een knie de hoogte in en streelde zich tussen de gespreide dijen. Ze sloot haar vingers net onder de krans van mijn eikel en zette die tegen de nauwe ingang van haar kut. Toen liet ze haar hand los en liet behoedzaam over me zakken, genietend van de vreugde van de penetratie.

Naarmate mijn pik in de groeven van haar kut schoof, opende haar mond zich in een grimas. Marga was op haar knieën naast mijn hoofd komen zitten en pendelde gebiologeerd tussen haar gezicht, de ademhaling van haar borsten en haar kut terwijl het meisje zich op me vast schroefde.

Door de inspanning was die in overdadig zweet uitgebroken, dat haar huid een zijige glans verleende. Ze plantte haar handen naast mijn wangen en leunde voorover, de borsten wiegend op enkele centimeters van mijn gezicht. Verlekkerd nam ik flinke happen uit dat malse vlees, me haast verslikkend in de knoppen van haar tepels. Toen verplaatste ze haar handen, rechtte ze haar bovenlichaam en zette zich in beweging. De armen boven zich gestrekt, de vingers verstrengeld, de haren tegen de broeierige wangen plakkend, de tanden in de volle onderlip en de borsten bereed ze me.

Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn. Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen.

Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden. Het meisje bleef me gestaag neuken. Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden.

Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen. Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde. Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret. Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken.

Haar blik was extatisch als had ze God gezien. Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf. Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend.

Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend. Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken.

Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken. Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw. Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven. Marga begon spoedig te kreunen.

Als dat geen overtuigend bewijs was dat het meisje mijn vrouw gaan likken was, dan was de tong die ik langs mijn schacht voelde strijken terwijl ik Marga naaide dat wel. Met een hand kneep ze hard in de ballen die tegen de billen van mijn vrouw kletsen. Marga had het zelf te druk met genieten om zelf op het lekker poesje van het meisje te gaan sabbelen, dat zich nochtans vlak onder haar gezicht bevond.

Ik hield stil terwijl het meisje haar knokkel tot voorbije de weerstand van mijn kringspier masseerde en de vinger dan vlot verder naar binnen duwde. Het kriebelde lekker in de binnenkant van mijn darmen, zeker toen ze draaiende bewegingen maakte. Daarna drukte ze haar vinger door telkens ik stootte, zodat het aanvoelde alsof ik de handpop was waarmee zij mijn vrouw naaide. Langzaam daal ik af, zonder aandacht te schenken aan Lien haar heerlijke tieten.

Die laat ik nog even ingepakt in het heerlijk geile bh'tje dat ze vanavond onder haar toga jurkje draagt. Ik ga in een beweging naar het gevoeligste plekje tussen haar benen. Lien zucht en kijkt me geil aan. Ik wil dat je me likt, me vreselijk klaar beft zegt ze.

Ik open haar benen en laat mijn tong eerst langs haar gladde dijen gaan, plagend lik ik in haar liezen zonder haar spleet te raken.

Ik laat mijn tong over haar slip gaan en richt ik al mijn aandacht op het onderste puntje van het zwart kante driehoekje. Het plekje waar het koortje tussen haar schaamlippen verdwijnt. Daar begin ik te likken. Hier vlak achter ligt haar gevoelige klitje en staat haar kut al een beetje open.

Ik proef dat het slipje doordrenkt is van haar geil. Het puntje van mijn tong duw ik haar spleetje open en voorzichtig lik ik langs haar binnenste lipjes. Ik voel het koortje van haar slip in haar kut zitten.

Ik haak mijn wijsvinger er achter en trek het opzij. Ik kijk nu recht tegen haar kale, natte kut aan. Haar kutlippen zijn donkerrood en staan een beetje open Haar roze grot glinstert van haar geil. Ik laat mijn tong door haar spleet glijden en zuig me vast aan haar klit. Ze schokt en kreunt, ze ademt steeds sneller. Ik tongzoen haar kut en steek mijn tong diep in haar neuk grot.

Lien begint steeds sneller te ademen en geniet duidelijk. Ik plaats mijn middelvinger tegen haar kut. Ik wrijf van boven naar onder langs haar natte schaamlippen. Voorzichtig voer ik de druk op. Haar kut opent zich en moeiteloos schuift ik mijn middelvinger haar zeik natte grot in. Terwijl ik haar vinger kijk ik op naar Lien, ze ligt achterover te genieten met haar hoofd opzij. Door de spleetjes van haar ogen kijkt zij naar het tafereel naast ons op de bank.

Als ik naast ons kijk zie ik dat de vrouw, net als ik, op haar knieën op de grond tussen de benen van de man zit benen zit. Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt. Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel. Wat ik zie maakt me verschrikkelijk geil.

Met een hand vinger ik Lien met mijn andere hand trek ik aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen.

Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo geil ben ik. Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen. Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan probeer ze de lul zo diep mogelijk in haar keel te zuigen en pijp hem sneller en sneller. We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden.

Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul. Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten. Een dikke druppel blijft tegen haar tepel liggen en verspreidt zich langs de rand van haar bh'tje.

Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten.

Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien. Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten. De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar.

We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen.

Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes. Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze.

Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert.

Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten.

Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar.

Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af.

Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt.

De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet.

Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los.

Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig. Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen. Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel.

Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan.

Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan. Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien.

Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren.

Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren.

Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift.

Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer.

Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben. Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden. Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven.

Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken? Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen.

We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen. In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt.

Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen. Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit.

Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen. Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht.

Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken. Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug. Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn.

Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik. Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven.

Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt.


Behaarde negerinnen kut shemale sex date


Ze zuigt die hele pik helemaal leeg tot de laatste druppel, terwijl ze zichzelf nog een keer klaar vingert. Je kent het wel: Dit is wat mij elke dag overkomt. Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz. Er waren veel andere mensen Eindelijk is het warm buiten. De zon brandt op mijn huid als ik buiten mijn koffie drink.

Het is maandagmiddag en ik zit helemaal alleen in de tuin, van de stilte te genieten. Omdat iedereen bij ons in het blok werkt is er helemaal geen Home » Blog » Betrapt op heterdaad. Betrapt op heterdaad Thuis. Heerlijk ze voelt haar kutje steeds natter worden,, mmm de gedachte hieraan voert haar hand naar beneden, zachtjes glijden haar vingers door haar natte gezwollen kale kutje mmm heerlijk vingerend en de hete stralen water stralen die haar borsten strelen brengt haar tot een hoogte punt, dan brengt ze haar vingers naar haar mond zodat ze zichzelf en al haar geilheid kan proeven,,,mmmm Nog nagenietend loopt Tessa een uurtje later in een groot waren huis maar nog steeds ontembaar geil en stiekem ondanks dat ze heerlijk is klaargekomen mist ze toch een harde pik in haar opgewonden lijf.

Ze weet het zeker hier komt ze zeker nog een keer terug!!!!! Share this post Twitter Email. Related Posts Seks op werk Je kent het wel: Op de manege Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz.

Zon Eindelijk is het warm buiten. Mijn ouders zijn gescheiden, op mijn tiende levensjaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn moeder heeft toen voor mij gekozen en is tot op heden single gebleven. Mijn vader heeft wel een vrouw gevonden, daar kon ik niet mee overweg. Mijn vader verkoos haar boven mij, sinds mijn elfde levensjaar kom ik niet meer bij hem. Maar goed verder wil ik daar niets over kwijt, gelukkig heb ik een lieve moeder. Waar ik wel op de eerste plaats sta in haar hart.

Ze heeft mij goed opgevoed, ondanks dat zij ook nog 40 uur per week werkte. Zes jaar geleden heeft ze een baan gevonden, met een werkweek van 32 uur. Ze heeft mij veel normen en waarden bij gebracht, nu ik ook werk. Betaal ik een kwart mee van de vaste lasten, het kwam van mijzelf. Mijn moeder was er eerst op tegen, maar na aandringen heeft ze het toch geaccepteerd. Ze is op vrijdag vrij, en had mij niet thuis verwacht.

Mijn moeder was nog bezig met het eten, toen ik binnen kwam. Omdat ik een rotweek heb gehad, heb ik geen zin om vanavond uit te gaan. Ik sms mijn twee vrienden dat ik vanavond niet uit ga. Ik krijg een berichtje terug, is goed tot morgen dan maar. Mijn moeder vind het jammer dat ik niet uit ga, maar na wat ik heb meegemaakt deze week, begrijpt ze het wel.

Die avond zit ik op mijn kamer, ben op mijn psp3 een spel aan het spelen. Tot een uur of twee speel ik dan begin ik te geeuwen, ik safe het spel doe dan mijn psp3 uit en ga slapen.

Rond een uur of tien word ik wakker en sta op, dan fris ik mij op en kleed mij aan. De dag begint ook weer slecht, gisteren in de klas bij het laatste uur. Hadden mijn vrienden en ik afgesproken waar we elkaar vandaag zouden ontmoeten. Nu was ik vergeten waar, bij de kantine op de voetbalclub, in de stad of hier bij mij.

Hoe laat had ik wel onthouden rond 11 uur zouden we elkaar ontmoeten. Dan probeer ik ze te bellen maar krijg een vrouwelijke stem aan de lijn. Die verteld dat de nummers die ik wil bereiken niet bereikbaar zijn. Ook het internet licht eruit, ook mijn moeder heeft geen bereik. We hebben dezelfde aanbieder, na mijn ontbijt neem ik het besluit om naar de voetbalclub te fietsen.

Rond kwart voor elf ben ik bij de voetbalclub en ga wachten in de kantine. Op de velden is de jeugd aan het voetballen. Om 11 uur zijn mijn vrienden er nog, een kwartier later nog steeds niet. Ik probeer hen weer te bellen, maar krijg weer de vrouwelijke stem aan de lijn. Ik fiets naar de stad daar zijn ze ook niet. Dus ik fiets maar weer naar huis, rond twaalf uur kom ik daar weer aan. Daar zie ik de fietsen staan van mijn vrienden. Als ik langs het keukenraam loop en naar binnen kijk, vanaf daar kun je ook de woonkamer in kijken.

Er zit niemand in de keuken en ook niet in de woonkamer, dat is vreemd denk ik. Ik loop dan naar binnen, door naar de gang richting de trap. Onderaan de trap hoor ik wat geluiden van bovenkomen, maar kan niet horen wat ze zeggen. Ik sluip de trap op en hoe verder ik kom hoe duidelijker de geluiden worden.

Mijn moeder en mijn twee vrienden zitten met elkaar te praten. Ze hebben het over elkaar en ook over mij, ik blijf staan en luister waar ze het over hebben. Mijn moeder heeft erover dat zij de lust van jonge mannen heeft ontdekt. Ze ziet er nog steeds goed uit voor haar leeftijd en krijgt nog steeds aandacht van de mannen.

Maar sinds wanneer heeft zij seks met jonge mannen, ik ben vrij vaak thuis. Ook mijn vrienden vragen dat, zij zegt dan iets wat ik haast niet kan geloven. Nou drie maanden geleden is het gebeurt, Barry kwam stomdronken binnen. Ik heb toen verleid om seks met mij te hebben, dat is ook gebeurt. Sindsdien als hij stomdronken thuis komt neukt hij mij, de dag erna weet hij niet wat er gebeurt is.

Ik durf hem dit niet te vertellen, weet niet hoe hij zou reageren. Mijn moeder antwoord dan, daar hoop ik ook op, als hij ons bezig ziet doet hij misschien wel mee. Ik weet niet wat ik hoor, maar het maakt me wel geil. Ik heb mijn moeder weleens naakt gezien, ook vaak gefantaseerd over haar tijdens het aftrekken.

Maar nooit de moed gehad om het werkelijk te doen met haar. Na wat ik gehoord heb en de geilheid die in mij opborrelt, heb ik meer lef gekregen. Ik loop naar haar kamer en doe de deur verder open, ze kijken mij aan.

Ze kijkt mij verbaasd aan en vraagt mij, wat ik allemaal heb gehoord. Daarop antwoord ik, alles en als ik misschien wat later was gekomen zou je al bezig zijn met mijn vrienden. Gelukkig is dat niet zo, en ik wil met jou ook graag seks hebben, ik zit al een tijd over je te fantaseren. Nadat ik het allemaal heb gezegd, kijkt mijn moeder erg blij en vraagt mij, vind je het niet erg dat mij nu ook moet delen met je vrienden.

Ik kijk haar geil aan en zeg dan, dat ik het niet erg vind en het me erg geil lijkt. Deze woorden zijn genoeg voor mijn moeder, ze maakt de broek open van Ivo. Ivo en Simon zijn ook 20 jaar oud. Mijn moeder trekt de broek en onderbroek van Ivo naar beneden. Zijn halfstijve pik komt te voorschijn. Mijn moeder zakt verder voorover en neemt zijn pik in haar mond en begint hem te pijpen.

Als zijn pik stijf is, stopt mijn moeder en laat zijn pik uit haar mond glijden. Ze draait zich dan om in de richting van Simon, ook bij hem trekt ze zijn broek en onderbroek uit.

Zijn pik is al aardig stijf, maar nog niet hard genoeg nu begint ze hem te pijpen. Ivo zit ook niet stil en is bezig om haar uit te kleden, haar rokje en slipje trekt hij als eerste uit, dan trekt hij ook zijn t-shirt uit. Hij zit nu naakt naast haar, als de pik van Simon ook keihard is stopt ze met pijpen.

Ze komt weer omhoog, Simon en Ivo trekken samen haar blouse en bh uit, terwijl mijn moeder heerlijk met hun pikken speelt, Daarna trekt Simon ook zijn t-shirt uit. Hun pikken zijn iets groter dan van mij, allebei zijn ze 17 centimeter lang. De pik van Ivo is ook iets dikker dan van mij, hij is 4. De pik van Simon is 3. Mijn pik is Mijn vrienden beginnen heerlijk met ze te spelen en te masseren.

Ook ik begin mij uit te kleden, dan kijk ik weer naar mijn moeder en mijn vrienden, en begin met mijn pik te spelen. Mijn moeder is erg blij dat wij allemaal gladgeschoren zijn, ook zij heeft een mooi kaal poesje.

Ze laat na een tijdje de pikken los en ze laat Simon en Ivo stoppen met haar borsten te masseren. Ze drukt dan Ivo op zijn rug, en kruipt dan over hem heen. Simon pakt snel de tube uit het nachtkastje, dan kruipt hij achter haar. Hij smeert haar holletje en zijn pik in en leid zijn eikel tegen haar sterretje. Ik ga op het bed voor haar zitten, snel neemt ze mijn pik in haar mond en begint mij heerlijk te pijpen.

Het duurt niet lang voordat mijn moeder heerlijk klaarkomt. Ze spuiten haar grotje en holletje vol, doordat begint mijn moeder harder aan mijn pik te zuigen. Als ze dan ook met mijn ballen gaat spelen, ze heerlijk masseert en erin knijpt, hoe ik het ook niet meer.

Ik kom heerlijk klaar in haar mond, zonder een druppel te verliezen slikt ze alles gretig door. Mijn moeder kijkt er geil naar, dan moeten we van haar naast elkaar op de rand van het bed gaan zitten.

We gaan zo zitten dat mijn moeder gemakkelijk tussen onze benen kan zitten. Mijn moeder kruipt tussen de benen van Ivo, ze pakt haar borsten vast en trekt deze uit elkaar. Ze doet dan de pik van Ivo tussen haar borsten en drukt haar borsten stevig tegen elkaar. Ze laat zijn pik heerlijk tussen haar borsten glijden, elke als de eikel tussen haar borsten uit komt.

Likt mijn moeder heerlijk over en onder de eikel, ze maakt Ivo helemaal gek. Hij kreunt en steunt het uit, mijn moeder is een minuut of tien met hem bezig. Ivo heeft het niet meer en laat merken dat hij klaar gaat komen.

Mijn moeder zet haar mond over de eikel, op het moment dat Ivo begint te spuiten. Ze laat zijn sap even in haar mond spuiten, en proeft het voordat ze het doorslikt.

Vrouw wil man neuken shemale advertentie


De hele week had ik pech, ik had geen baaldag, maar een baalweek. Zelfs op school ging het mis, het eerste uur was weggevallen. Iedereen behalve ik wist ervan, het was wel doorgegeven via een mailtje. Maar die van mij was waarschijnlijk niet aangekomen of zo. Ben zelfs nog twee keer de klas uitgestuurd, de tweede keer was in het laatste uur. Dat vind ik dus niet heel erg, ben toen naar huis gegaan. Met de gedachte, gelukkig zit deze week erop.

Thuis werd ik begroet door mijn moeder, die wist ook van mijn baalweek. Ik ga zitten, mijn moeder geeft me wat te drinken. Zelf heb ik een normaal postuur, ben 1.

Mijn moeder heet Stefanie, ze is 45 jaar oud, is 1. Mijn ouders zijn gescheiden, op mijn tiende levensjaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn moeder heeft toen voor mij gekozen en is tot op heden single gebleven. Mijn vader heeft wel een vrouw gevonden, daar kon ik niet mee overweg. Mijn vader verkoos haar boven mij, sinds mijn elfde levensjaar kom ik niet meer bij hem. Maar goed verder wil ik daar niets over kwijt, gelukkig heb ik een lieve moeder.

Waar ik wel op de eerste plaats sta in haar hart. Ze heeft mij goed opgevoed, ondanks dat zij ook nog 40 uur per week werkte. Zes jaar geleden heeft ze een baan gevonden, met een werkweek van 32 uur. Ze heeft mij veel normen en waarden bij gebracht, nu ik ook werk. Betaal ik een kwart mee van de vaste lasten, het kwam van mijzelf. Mijn moeder was er eerst op tegen, maar na aandringen heeft ze het toch geaccepteerd.

Ze is op vrijdag vrij, en had mij niet thuis verwacht. Mijn moeder was nog bezig met het eten, toen ik binnen kwam. Omdat ik een rotweek heb gehad, heb ik geen zin om vanavond uit te gaan. Ik sms mijn twee vrienden dat ik vanavond niet uit ga. Ik krijg een berichtje terug, is goed tot morgen dan maar. Mijn moeder vind het jammer dat ik niet uit ga, maar na wat ik heb meegemaakt deze week, begrijpt ze het wel. Die avond zit ik op mijn kamer, ben op mijn psp3 een spel aan het spelen.

Tot een uur of twee speel ik dan begin ik te geeuwen, ik safe het spel doe dan mijn psp3 uit en ga slapen. Rond een uur of tien word ik wakker en sta op, dan fris ik mij op en kleed mij aan.

De dag begint ook weer slecht, gisteren in de klas bij het laatste uur. Hadden mijn vrienden en ik afgesproken waar we elkaar vandaag zouden ontmoeten.

Nu was ik vergeten waar, bij de kantine op de voetbalclub, in de stad of hier bij mij. Hoe laat had ik wel onthouden rond 11 uur zouden we elkaar ontmoeten. Dan probeer ik ze te bellen maar krijg een vrouwelijke stem aan de lijn. Die verteld dat de nummers die ik wil bereiken niet bereikbaar zijn. Ook het internet licht eruit, ook mijn moeder heeft geen bereik. We hebben dezelfde aanbieder, na mijn ontbijt neem ik het besluit om naar de voetbalclub te fietsen.

Rond kwart voor elf ben ik bij de voetbalclub en ga wachten in de kantine. Op de velden is de jeugd aan het voetballen. Om 11 uur zijn mijn vrienden er nog, een kwartier later nog steeds niet. Ik probeer hen weer te bellen, maar krijg weer de vrouwelijke stem aan de lijn. Ik fiets naar de stad daar zijn ze ook niet. Dus ik fiets maar weer naar huis, rond twaalf uur kom ik daar weer aan. Daar zie ik de fietsen staan van mijn vrienden. Als ik langs het keukenraam loop en naar binnen kijk, vanaf daar kun je ook de woonkamer in kijken.

Er zit niemand in de keuken en ook niet in de woonkamer, dat is vreemd denk ik. Ik loop dan naar binnen, door naar de gang richting de trap. Onderaan de trap hoor ik wat geluiden van bovenkomen, maar kan niet horen wat ze zeggen. Ik sluip de trap op en hoe verder ik kom hoe duidelijker de geluiden worden. Mijn moeder en mijn twee vrienden zitten met elkaar te praten. Ze hebben het over elkaar en ook over mij, ik blijf staan en luister waar ze het over hebben.

Mijn moeder heeft erover dat zij de lust van jonge mannen heeft ontdekt. Ze ziet er nog steeds goed uit voor haar leeftijd en krijgt nog steeds aandacht van de mannen.

Maar sinds wanneer heeft zij seks met jonge mannen, ik ben vrij vaak thuis. Ook mijn vrienden vragen dat, zij zegt dan iets wat ik haast niet kan geloven. Nou drie maanden geleden is het gebeurt, Barry kwam stomdronken binnen. Ik heb toen verleid om seks met mij te hebben, dat is ook gebeurt.

Sindsdien als hij stomdronken thuis komt neukt hij mij, de dag erna weet hij niet wat er gebeurt is. Ik durf hem dit niet te vertellen, weet niet hoe hij zou reageren. Mijn moeder antwoord dan, daar hoop ik ook op, als hij ons bezig ziet doet hij misschien wel mee. Ik weet niet wat ik hoor, maar het maakt me wel geil. Ik heb mijn moeder weleens naakt gezien, ook vaak gefantaseerd over haar tijdens het aftrekken. Maar nooit de moed gehad om het werkelijk te doen met haar.

Ik heb geen tijd meer te verliezen. Maar ze bekeek me schattend. Meteen toen ik je zag wist ik dat je een heet ding was. Ik boog me voorover en na een korte aarzeling gaf ze me haar geopende lippen en daarna haar tong. Haar mond was warm en smaakte vooral naar meer. Het meisje lachte geil. Nu lachten ze allebei. Een ogenblik lang vreesde ik dat ze dat ook daadwerkelijk gingen doen — met hun tieten pronken op het strand — toen Marga verder ging.

Het meisje klopte op de rugzak die het plekje naast haar bezette. Eenmaal op het appartement aangekomen liet ze alle verdere komedie echter achterwege en trok fluks het topje uit waaronder ze niets droeg. Ze had inderdaad fenomenale borsten, zwaar en met grote tepelhoven. Ik liet de rugzak vallen waar ik stond, kwam achter haar staan en legde mijn handen over die ballonnen van vreugde, genietend van hun vorm en de textuur van haar huid voor ik ze begon te kneden.

Ze zuchtte loom en wreef haar billen tegen mijn gulp aan. Alhoewel ik het meisje zou neuken, was het me reeds in de trein duidelijk geworden dat ze vooral tot Marga relateerde. Ik gunde het Marga, die duidelijk ook op het meisje viel. Mijn vrouw trok haar zomerjurk over haar hoofd en haren zodat ze enkel nog haar slipje en luxueuze bh van Aubade — leçon de séduction n° Ze liet zich een al te kortstondig ogenblik bewonderen, bracht vervolgens haar handen achter haar rug en haakte de bh los.

Het meisje floot als een bouwvakker bij het zicht van een gul décolleté. Ze stroopte nu ook haar slipje over de brede heupen en wiegelende naakt als enkel een rijpe vrouw als zij kon zijn met verleidelijk deinende borsten naderbij tot we de geur van haar zware parfum konden aanraken. Vlak voor ons nu wreef Marga haar opstaande spenen tussen mijn gespreide vingers tegen de stijve tepels van het meisje aan.

Die rilde hevig van de ongewone aanraking en kreeg over haar hele lijf kippenvel. Marga grijnsde bij zoveel ontreddering. Ze draaide zich in mijn armen om waarbij haar borsten allerheerlijkst langs mijn borst streken en begon dan mijn hem los te knopen terwijl ze mij inmiddels haar overbodige en goedkoper jeansrokje liet losmaken en toestond dat Marga haar slipje over haar bips naar omlaag trok.

Ik kreeg echter niet de kans naar haar poesje te kijken, want reeds had ze mijn hemd over mijn schouders getrokken en zat ze op haar blote knieën voor me, gespte ze mijn broeksriem los, ritste ze mijn gulp open en sjorde ze mijn bokserslip over mijn heupen. Haar ademhaling was tastbaar op de huid van mijn schacht. Ze nam mijn lul stevig beet in een tengere hand en drukte een vluchtige zoen tegen mijn eikel, die fel reageerde. Marga was intussen naast haar plaats komen nemen, een hand tussen haar dijen, en keek gefascineerd toe hoe het meisje mijn pik met lange halen likte.

Het meisje leek eerst niet te luisteren en begon me daarentegen met draaiende bewegingen van haar pols af te trekken terwijl Marga zich zenuwachtig vingerde om dan tenslotte toch haar wangen hol te zuigen rond mijn pik. Heel de tijd dat ze me pijpte hield ze haar ogen opwaarts gericht en keek ze me aan. Toen wendde ze haar blik en begon me te mondneuken, mijn penis telkens tot achteraan in haar keel nemend. Ondanks haar jonge leeftijd was ze al vrij ervaren. Ik verbrodde haar kapsel door met mijn vingers in haar haren te woelen en mijn genot al kreunend lucht gaf.

Marga wist zich geen blijf meer. Het meisje liet mijn penis uit haar mond ontsnappen, glimmend van haar speeksel. Toen begonnen ze beiden mijn schacht te zoenen en te likken, de tongen speels tegen elkaar tikkend aan het boveneind van mijn eikel, terwijl Marga mijn ballen met een hand verbrijzelde tot fijn gruis en ze zich met de andere hard in een van haar tieten kneep.

Tenslotte zoende ze het meisje, met mijn eikel tussen hun lippen en tong in. Het was Marga die afbrak. Ga jij op bed liggen. Wij komen bij je. Ze gingen verder waar ze zo-even gestopt waren.

Of beter gezegd liet mijn vrouw met snelle nekbewegingen haar lange sluike haren als evenveel zweepslagen neer regenen op mijn pik terwijl het meisje mijn ballen, pijnlijk van het druk zaad aanmaken, een voor een verzot in haar mond zoog en haar jonge poesje tegelijk fijnwreef tegen mijn scheenbeen, dat al snel glad aanvoelde van haar sappen. Marga had een knie de hoogte in en streelde zich tussen de gespreide dijen. Ze sloot haar vingers net onder de krans van mijn eikel en zette die tegen de nauwe ingang van haar kut.

Toen liet ze haar hand los en liet behoedzaam over me zakken, genietend van de vreugde van de penetratie. Naarmate mijn pik in de groeven van haar kut schoof, opende haar mond zich in een grimas.

Je bent lekker zegt de man mmm dat wil tessa ook proeven ze drukt hem tegen de muur neemt die harde pik diep in haar mond terwijl ze met haar vingers over haar klitje gaat zegt ze ik wil je zaad proeven. Ze zuigt die hele pik helemaal leeg tot de laatste druppel, terwijl ze zichzelf nog een keer klaar vingert.

Je kent het wel: Dit is wat mij elke dag overkomt. Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz. Er waren veel andere mensen Eindelijk is het warm buiten. De zon brandt op mijn huid als ik buiten mijn koffie drink.

Het is maandagmiddag en ik zit helemaal alleen in de tuin, van de stilte te genieten. Omdat iedereen bij ons in het blok werkt is er helemaal geen Home » Blog » Betrapt op heterdaad.