Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Wijde kutjes liters sperma

.

Gratis sex website stijve lul pijpen

Komen jullie eens hier! Ik wilde in mijn bed klimmen, om dekking te zoeken onder de dekens, maar Katja liet het niet toe. Ik denk dat we hem maar eens moeten leren hoe het is, om bekeken te worden, of niet?

Willen jullie eens zien hoe naakte jongens eruit zien? Hij zal jullie niet tegenhouden! Annet was de eerste die durfde. Verlegen kwam ze dichterbij, en ze knielde voor me neer, zodat haar gezicht vlak voor mijn kruis kwam.

Tegen die tijd was kleine Suzie al bezig haar oudere zus opzij te duwen. En al snel waren mijn beide jonge zusjes mijn piemel aan het bekijken, alsof het een stuk vlees was in de slagerij. Annet stak haar hand uit. Ze keek niet naar mij, maar alleen naar onze grote nicht. Katja knikte en Annet aaide ze erover en pakte hem even in haar hand. Want jullie zien Tommie wel, maar hij kan jullie niet zien.

Als jullie aan zijn piemel willen voelen, dan moeten jullie jezelf eerst uitkleden! Ik zou er drie weken zakgeld voor over gehad hebben, om mijn zusjes aan mijn piemel te voelen wriemelen. Maar toen drong de de betekenis van de woorden van Katja pas echt tot mij door, en ik voelde mij alsof ik weggerukt werd uit het vagevuur, en recht opsteeg naar de hemel!

Want Katja was helemaal niet van plan om mij te straffen, ze was juist bezig om te regelen dat ik blote meisjes te zien kreeg, wat ik zo graag wilde! Ik was zo onder de indruk, dat ik nauwelijks merkte dat mijn beide zusjes zich meteen begonnen uit te kleden. Ik denk dat er vanavond nog wel meer eerste keren zullen zijn! Een volle minuut lang stond Katja met haar beha in haar hand, trots te pronken met haar borsten die nu vrij waren.

Tot op de dag van vandaag, als ik aan perfecte borsten moet denken, dan komt mijn nicht Katja voor mijn geest, zoals zij er die avond uit zag. Haar borsten zaten hoog en waren heel stevig, geen spoor van hangen. Er zaten gladde roze kringen rondom haar tepels en die staken uit, zodat ik er graag op wilde zuigen. Nu nog, na al die jaren, ben ik jaloers op haar kinderen, die erop mochten zuigen zoveel als ze wilden, toen ze een baby waren.

Op dit moment wilde ik er graag aan voelen. Ik had nog nooit blote borsten gezien, en ik wist niet waar tepels voor waren. Het merendeel van de vrouwen die ik kende zoals mijn moeder droeg van die wijde jurken, zodat je bijna niet kon zien dat ze borsten hadden, laat staan zulke kanjers als deze.

Natuurlijk was ik me ervan bewust dat oudere meisjes iets hadden van boven, dat jongens niet hadden, maar ik had het nooit in het echt gezien, tot dan toe. Mijn nicht zag mijn hand aankomen, en hield mij tegen. Ik was verbaasd, want ze had geen nee gezegd! Nou, ik was wel bereid om te wachten! Maar toen mijn nicht ook haar broek begon uit te trekken, werd ik pas echt verbaasd. Katja stond daar helemaal naakt, behalve haar rode kanten slipje, hetzelfde dat ze had gedragen op die avond, maanden geleden.

En ze stond net op het punt om dat ook uit te trekken, toe er een beter idee bij haar op kwam: Trek mijn slipje dan maar uit! Het gevoel van mijn vingertoppen tegen de huid van mijn nicht veroorzaakte een schok in mijn darmen. Haar huid was zo zacht en warm. Ik trok mijn hand weg, alsof het gevoel van haar romige gladde huid bijna mijn vingers verbrandde.

Katja pakte mijn hand en legde hem weeer op haar middel, bij de bovenrand van haar slipje. Ik had het gevoel alsof ik in de hemel was, ik stak mijn wijsvingers in het elastiek van haar slipje en begon het naar beneden te trekken. Een gedachte schoot door mijn hoofd: Ik weet het, mijn twee zusjes stonden al naakt naast me, en ik kon zo naar hun kutjes kijken als ik dat wilde.

Maar op dit moment was ik me niet eens meer bewust van hun aanwezigheid. Terwijl ik het slipje van mijn grote nicht naar beneden trok, rook mijn neus een warme muskusachtige geur. Het was helemaal niet de fris gedouchte meisjesgeur, die ik eerder had geroken. Als ik toen al de ervaring had gehad die ik nu heb, dan zou alleen die geur mij al hebben verteld wat voor een verassing ik zou krijgen. Maar op dat moment was het enige wat ik wist, dat die geur me ongelofelijk opwond, en stimuleerde.

Terwijl ik het slipje verder naar beneden trok, werd de geur intenser en mijn piemel werd zo hard, dat ik er een spijker mee in een plank had kunnen slaan. Eindelijk slaagde ik erin om het slipje zover naar beneden te krijgen dat mijn nicht eruit kon stappen, en ik deed een stap achteruit, om goed te kunnen kijken, ja te bewonderen, wat ik had blootgelegd.

Had ik al gezegd dat mijn nicht Katja knap was? Nou, dat was ze. Katja zag er uit als een Griekse godin. Zelfs nu, jaren later, heeft ze nog steeds een figuur waar andere vrouwen een moord voor zouden doen, en Michelangelo zou zijn linkerarm hebben gegeven, als hij haar als model had kunnen hebben. Ik staarde haar aan en probeerde haar lichaam in mijn geheugen te prenten, vanaf haar perfect gevormde borsten, tot aan haar dicht met bruine krullen behaarde poesje, vochtig van opwinding.

Haar benen waren perfect gevormd, en gingen rimpelloos over in de bolle rondingen van haar mollige kontje. Haar gezicht werd omhuld met een golvende waterval van het mooiste bruine haar dat ik me kon voorstellen. Natuurlijk had ik altijd al geweten dat Katja een knap gezicht en prachtige haren had, dus dat trok mijn aandacht niet op dit moment. Mijn ogen keken geboeid naar die plek tussen haar dijen, waar een bontvachtje zat, en waar de opgezwollen lippen van haar vagina er doorheen gluurden.

Ik wist toen nog niet dat dikke schaamlippen worden veroorzaakt door opwinding. En Katja vond het heerlijk om bewonderd te worden door haar kleine neefje en nichtjes. Mijn mijmeringen werd onderbroken door de woorden van mijn kleine zusje. Ging Suzie echt mijn piemel aanraken? Er was niets in de wereld dat ik liever wilde, dan dat mijn zusje mijn piemel zou vastpakken. Behalve dan misschien, dat mijn grote nicht datt zou doen. Op de een of andere manier wist ik dat onze ouders niet blij zouden zijn als Suzie zoiets zou zeggen.

En Katja moet ook bang zijn geweest, want ze zei meteen geruststellend: Maar je moet wel eerst beloven dat je het aan niemand zal vertellen! Is dat soms wat je wilt? Nu er aan likken, en dan erop zuigen". Eerst was ik bang dat ze erin zou gaan bijten, of iets, maar het gevoel van haar warme mond en haar levendige tong die over mijn eikel streek, brachten mij snel op andere gedachten. Katja trok niet terug, terwijl ik haar billen aanraakte, maar ze bleef haar hoofd op en neer bewegen over mijn piemel, totdat hij helemaal stijf begon te worden.

Mijn hand gleed tussen de dijen van Katja, en ik voelde een vochtige gloed tussen haar benen. Zuigen moet je, net als Katja! Dit keer deed ze het beter, en al snel was mijn zusje aan het zuigen, alsof ze het al jaren deed. Het stimulerende gevoel van Suzie's tongetje, en het warme vochtige gevoel tussen de benen van mijn nicht, en niet te vergeten haar geur, maakten dat ik al snel op het punt stond om uit te barsten. Katja wist wat ze moest doen. Suzie dacht even na en antwoordde: Het smaakt best lekker.

Hij mag best in mijn mond plassen, als hij dat wil. Annet was al met haar vinger over haar spleetje aan het wrijven. Ze deed het heel aarzelend, bang dat ze iets fouts zou doen, totdat Katja zei: Katja stak haar vinger tussen haar eigen benen zodat er flink wat slijm op kwam, en ze duwde haar slijmerige vinger in het spleetje van mijn zus. Voorbereiding voor wat, dat zei ze er nog niet bij, maar ze voegde eraan toe: Na een paar minuten gleed haar vinger heel gemakkelijk in en uit, ook omdat ze zelf meer en meer opgewonden werd.

Ik herkende de symptomen van haar opwinding wel, het waren dezelfde als die ik ook kreeg als met mezelf speelde. Ze werd zelf zo enthousiast, dat ze nauwelijks kon ademhalen. Het duurde niet lang, voordat we allebei hijgden van opwinding, en het kutje van mijn zus zoog aan mijn vinger zoals een kalfje zuigt aan de speen van de moederkoe.

Annet was niet ver van haar orgasme, en ik voelde ook al kriebels in mijn buik opkomen, toen Katja ons stopte. Willen jullie ook leren om echt te neuken? Jij kunt bovenop hem klimmen en het zelf doen, of je kunt het Tommie laten doen.

Annet, ga jij maar op je rug liggen op het bed, en spreid je benen. Tommie, kruip tussen de benen van Annet, dan zal ik jullie laten zien hoe je moet neuken. Katja bukte, greep mijn piemel beet. Een druppel heldere vloeistof lekte er uit en ze duwde hem tegen voor het donzige spleetje van mijn zus.

Er was een licht knappend gevoel, en Annet zei: Geen van ons beiden zei iets, maar we begonnen wel te kreunen. Ik neukte mijn kleine zusje nog niet echt, dat wil zeggen, ik schoof niet in en uit, zoals het zou moeten, daar was Annet veel te nauw voor.

Maar ik duwde wel zo hard als ik kon, terwijl Annet even hard terug duwde. Ze sloeg haar benen om me heen, en probeerde om mij nog een paar centimeter verder naar binnen te krijgen.

Nu weten jullie waarom iedereen het zo graag wil het doen! Zij was tussen haar eigen benen aan het wrijven, ze was kennelijk net zo opgewonden als wij. Ik kon echt niet verder erin, mijn zusje was te nauw. Annet begon bijna te huilen van teleurstelling. Je gaat toch wel in haar klaarkomen, hè Tommie? Ik keek naar mijn kleine zus vragend aan.

Als ze nee zei, dan zou ik het helemaal niet erg vinden. Laat eens zien hoe je je eigen zusje neukt! Een jongen spoot zaadjes in een meisje om een baby te maken dus als ik iets in Annet ging spuiten, dan was ik bezig een baby aan het maken in de buik van mijn eigen zus!

Maar ik vind het leuk om net te doen alsof Tommie al een baby kan maken in Annet. Dat heb ik vorige week gehad. Van Mama moest ik toen verbandjes dragen, om geen vlekken in mijn broekje te maken. Maar de volgende keer zal ik voor jullie wat rubbertjes meenamen, en dan kun je echt neuken met Tommie.

Want ik weet dat toen ik zelf eenmaal begon, toen kon ik niet meer stoppen, zo zal het met jullie tweeën ook wel gaan. Hij mag altijd een baby in mij te maken, als hij dat wil. De gedachte dat ik Annet zwanger mocht maken, maakte dat ze zich achterover liet vallen op het bed. Haar gekreun werd steeds luider, terwijl ze zichzelf vingerde. Ik zag haar ogen in hun kassen ronddraaien, terwijl ze hijgend achterover lag.

Een straaltje kwijl droop uit haar halfopen mond. Ze had inderdaad dringend behoefte aan iets. Ze was wreef zich tussen haar benen, lag kronkelend wachtend op iets wat niet leek te komen, steeds wanhopiger. Doe het snel, voordat ze flauw valt," verzekerde Annet. Ik keek weer naar Katja. Ze kreunde nog heviger, en ze leek niet meer op te kunnen houden.

Katja besefte langzaam wat ik aan het doen was. Wat ben je toch aan het Oh… Nee, je mag niet En terwijl ze dit zei, gleed door haar gewurm de helft van mijn pik al in haar vagina. Je moet echt op tijd terug trekken! Je gaat toch geen baby maken, hè Tommie? De vagina van mijn grote nicht voelde ongelooflijk nat en warm aan. Die van mijn zusje was te nauw geweest, maar deze sappige vagina van Katja zoog en kneep op een manier die me liet beseffen dat Annet nog heel veel te leren had.

Ik kon nu niet meer weg, zelfs als ik dat wilde. Uiteindelijk werd het te veel voor mij. Haar vagina masseerde mijn pik, als een op hol geslagen melkmachine. En haar woorden waren al bijna net zo stimulerend voor mij. Ik kon het niet helpen. Ik had geen keuze. Zelfs als ik mij had willen terugtrekken, had het niet gekund.

Haar benen waren om me heen gewikkeld, en de drang om voort te planten had ons in zijn macht, en haar lichaam vocht ervoor om bevrucht te worden door haar eigen neef. Ik voelde al een eerste straal sperma omhoog borrelen. Katja moet het ook hebben gevoeld, want haar gedrag steeds wilder. Je spuit in mij! Oh pas toch op, want je maakt een baby in mij! Deze keer dreef het gevoel van de vagina die mijn pik masseerde, mij over de rand, en ik begon mijn zaad in haar te lozen.

Kramp na kramp golfde door mij heen, terwijl ik mijn ballen leegspoot in mijn nicht. Eerst was ik bang geweest bij de gedachte om Katja zwanger te maken, maar haar fantasie was zo spannend, en de gedachte dat ik een baby maakte in de buik van mijn nicht, dat was zo opwindend! Het was ongelooflijk spannend. Katja's vagina klemde mij vast als een bankschroef, en slurpte de laatste druppels sperma op, terwijl zij langzaam bijkwam uit haar climax. Ik zou de rest van mijn leven wel op mijn grote nicht willen blijven liggen, met haar gloeiende vagina die zich om mijn piemel lag te ontspannen, met af en toe een vriendelijk knijpje, alsof ze nog een laatste druppel wilde vangen in haar schoot.

Maar langzaam leek Katja te beseffen wat wij zojuist hadden gedaan. Ik voelde mijn grote nicht langzaam verstijven onder mij, haar vagina gleed van mijn pik af, terwijl ze helemaal wit weg trok. Ik was te verward en te moe om te argumenteren. Ik knikte maar wat. Ik had toch alleen maar gedaan wat ze mij gevraagd had? Katja leek het niet op te merken. Oh God, ik ben zwanger van mijn neefje. Wat zal mijn moeder wel zeggen? En wat ga ik tegen mijn vader zeggen? Wat moet ik doen? De meeste meisjes worden niet zwanger van de eerste keer.

Ik hoop maar dat ik niet zwanger ben! Bezorgd volgden wij drieën haar. We vonden haar zittend op het toilet, terwijl er dikke witte druppels uit haar roze vagina druppelden.

Katja keek naar onze bezorgde gezichten. Ik voelde me alsof ik zou gaan huilen. Ik hield teveel van mijn nicht om te willen dat zij in de problemen zou komen. Katja begreep ineens wat ik voelde, want ze begon mij gerust te stellen.

Ik had je moeten tegenhouden. Jij wist niet hoe gevaarlijk het was. En ik vond ik het zo'n spannend idee om een baby te krijgen, maar mijn mams en paps zouden echt een rolberoerte krijgen, als ik zwanger ben. Vooral als het van mijn neefje is.

Ik blijf gewoon twintig minuten rustig zitten en laat alles eruit lekken. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Studente met strakke kut wordt bruut ontmaagd. Rooie in latex lingerie heeft gewillig poepertje. Rooie hoer wordt behandeld als vieze snol.

Rondborstige rooie slikt sperma door. Voor de eerste keer in haar kontje geknald. Druk 'm bij een Russische tiener in haar bips. Anale ontmaagding voor sexy latina. De boog kan niet altijd gespannen staan. Mannenpap tanken bij de avondpomp. Roodharige Nederlandse gaat los op gloryhole bij tankstation.

Fotograaf pakt model brutaal bij het kutje. Kittige rooie spint als een krols poesje. Bangbros pov met rooie snoeper.

.

Ze nam de blouse van mij aan, bedankte me en ging verder met kammen. De blouse gleed uit mijn vingers en eerlijk gezegd stond ik haar aan te staren. Mijn nicht was zo prachtig! Ze had al tieten, die haar kanten BH zo opvulden, dat ze er al ietsje boven uit puilden. Het bijpassende slipje werd helemaal opgevuld door haar mollige kontje, dat ik best even had willen aanraken.

Maar wat mijn ogen aantrok als een magneet, dat was haar buik, vanaf de bovenkant van haar slipje, tot aan de onderkant van haar beha. Katja had een zachte romige huid en haar mooie navel vormde het perfecte centrum van haar vrouwelijke schoonheden. Ik kon mijn ogen er niet van afhouden. Ik besef nu, dat mijn nicht merkte, dat ik haar aan stond te staren, en dat ze er stiekem van genoot. Plotseling keek Katja mij aan, en zei: En terwijl ze langs mij liep, ving ik een vleug op van haar geur.

Katja gebruikte geen parfum, maar ze rook als een fris gewassen meisje dat net onder de douche vandaan komt. Zelfs nu, jaren later, is de gedachte aan die frisse geur al genoeg om mij een glorieuze stijve te bezorgen. Maar het werd nog erger. Mijn kleine piemel werd zo stijf in mijn broek, dat het een wonder was, dat ik niet ter plekke een "ongelukje" kreeg.

In mijn verlegenheid en schaamte keek ik niet uit waar ik liep en ik struikelde over een jurk en dat verhoogde mijn verlegenheid nog honderdvoudig. Ik dacht dat ik doodging, maar mijn grote nicht giechelde alleen maar, en zei: Deze gebeurtenis gaf Danny en mij stof om wekenlang over te fantaseren.

De middag, waarover ik het nu heb, had Danny mij verteld wat er de vorige avond bij hem thuis gebeurd was. Zijn moeder was uitgegaan, en hij moest op het huis en op zijn zusje passen. Vroeger nam ze altijd een oppas, maar Danny's moeder vond dat Danny nu oud genoeg was, om op zichzelf en zijn zusje te passen. Danny was trots, maar dit was niet wat hem het meest had opgewonden. Want toen het tijd werd om naar bed te gaan, had zijn zusje een bad genomen, maar ze was de handdoek vergeten.

Toen hij binnenkwam om haar een handdoek aan te geven, stond ze poedelnaakt naast het bad, terwijl ze op hem wachtte. Danny kon de waterdruppels zien zitten op het lichaam van zijn zusje, voordat het meisje de handdoek van hem aanpakte en om haar lichaam sloeg.

Door het zien van zijn blote zusje was Danny zo opgewonden, dat hij niet in slaap kon vallen Hij bleef maar denken over zijn zusje, dat in de volgende kamer bloot onder haar lakens lag.

Tenslotte werden de gedachten hem te veel, Danny sloop naar de kamer van zijn zusje en deed de deur open. Ze lag te slapen, en werd niet wakker toen hij haar naam fluisterde. Hij maakte zichzelf wijs dat hij kwam kijken of alles met OK was, en hij zag dat zijn zusje alle dekens had weggetrapt en gewoon lag te slapen onder enkel een laken.

Danny bedacht dat hij haar lekker moest instoppen, net als zijn moeder vroeger bij hem deed. Toen hij genoeg moed verzameld had, en het laken wegtrok, viel hij bijna flauw bij de aanblik van zijn zusje, helemaal bloot en languit op het bed. Danny begreep dat hij nooit een betere kans zou krijgen om te zien hoe blote meisjes eruit zien, en hij bestudeerde zijn zusje, vanaf haar kleine navel tot aan de heuvel bij de splitsing tussen haar benen. Danny besloot haar spleetje even aan te raken.

Het was warm en soepel, en terwijl zijn vinger erover gleed, trok Danny zijn hand weer snel terug. Want hij wist, dat als hij nu niet stopte, dan zou hij zijn vinger in het erin willen steken, gewoon om te zien hoe het voelde.

En hoe zou hij dat kunnen uitleggen, als ze wakker werd? Danny was net bezig om het laken weer goed te leggen, toen zijn zusje hem ineens recht aankeek.

Het zweet brak hem uit, toen hij bedacht dat hij bijna betrapt was. De haren rezen Danny te berge. Hoeveel had ze gemerkt? Hij wilde snel alles ontkennen, maar toen het kleine meisje zich nestelde om verder te slapen, maakten haar woorden hem sprakeloos.

Tegen de tijd dat Danny klaar was met zijn verhaal, waren wij allebei zo opgewonden, dat we met onszelf begonnen te spelen. We hadden al meer dan een jaar met onszelf gespeeld, sinds we er achter waren hoe lekker het voelde. We trokken ons niet echt af, want geen van ons beiden had al sperma, maar we masseerden soms wel urenlang onze stijve piemels. Danny had een keer een kus gegeven op mijn piemel, en ik had die van hem ook gekust, op zijn aandringen, want hij zei dat het anders niet eerlijk was.

Maar we deden het niet vaker, want het was niet zo lekker, als wanneer we met onze vingers aan ons zaakje friemelden. Het is helemaal glad, weet je, en waar mijn piemel is, daar heeft zij een spleetje. Het is zacht en rond, en het veert op en neer als je erop duwt. Het lijkt op een vrucht die je op kunt eten, hoe heet die ook weer? Hij pauzeerde even, en toen flapte zei hij: Het was precies op dit moment, dat er een harde stem klonk. Ik zou zeker slaag gaan krijgen, waarschijnlijk van mijn vader, en op mijn blote kont.

Tegen de tijd dat Danny aangekleed was, en op weg naar de buitendeur, waren we allebei aan het huilen. Mijn nicht stopte Danny op zijn weg naar buiten, en fluisterde iets in zijn oor, dat hem kennelijk een beter gevoel gaf, want hij was niet meer bang. Ik besefte dat ik dubbel de dupe ging worden, in zijn plaats.

Kleed je eerst maar eens helemaal uit! Ze hadden ons duidelijk gemaakt, voordat ze weg gingen, dat ik precies moest doen wat Katja zei. Ik bedacht dat welke straf Katja ook zou bedenken, het zou altijd nog beter zijn dan wat vader zou hebben gedaan als hij thuis was, of zelfs moeder. Trouwens, ik wist ook dat Katja eerlijk was. Als ze mij zelf bestrafte, dan zou ze het niet gaan vertellen aan mijn ouders. Ik besloot dus om mijn straf te ondergaan, zonder een spier te vertrekken. De volgende zet van Katja verbaasde me.

Komen jullie eens hier! Ik wilde in mijn bed klimmen, om dekking te zoeken onder de dekens, maar Katja liet het niet toe. Ik denk dat we hem maar eens moeten leren hoe het is, om bekeken te worden, of niet? Willen jullie eens zien hoe naakte jongens eruit zien? Hij zal jullie niet tegenhouden! Annet was de eerste die durfde. Verlegen kwam ze dichterbij, en ze knielde voor me neer, zodat haar gezicht vlak voor mijn kruis kwam. Tegen die tijd was kleine Suzie al bezig haar oudere zus opzij te duwen.

En al snel waren mijn beide jonge zusjes mijn piemel aan het bekijken, alsof het een stuk vlees was in de slagerij. Annet stak haar hand uit.

Ze keek niet naar mij, maar alleen naar onze grote nicht. Katja knikte en Annet aaide ze erover en pakte hem even in haar hand. Want jullie zien Tommie wel, maar hij kan jullie niet zien.

Als jullie aan zijn piemel willen voelen, dan moeten jullie jezelf eerst uitkleden! Ik zou er drie weken zakgeld voor over gehad hebben, om mijn zusjes aan mijn piemel te voelen wriemelen.

Maar toen drong de de betekenis van de woorden van Katja pas echt tot mij door, en ik voelde mij alsof ik weggerukt werd uit het vagevuur, en recht opsteeg naar de hemel! Want Katja was helemaal niet van plan om mij te straffen, ze was juist bezig om te regelen dat ik blote meisjes te zien kreeg, wat ik zo graag wilde!

Ik was zo onder de indruk, dat ik nauwelijks merkte dat mijn beide zusjes zich meteen begonnen uit te kleden. Ik denk dat er vanavond nog wel meer eerste keren zullen zijn!

Een volle minuut lang stond Katja met haar beha in haar hand, trots te pronken met haar borsten die nu vrij waren. Tot op de dag van vandaag, als ik aan perfecte borsten moet denken, dan komt mijn nicht Katja voor mijn geest, zoals zij er die avond uit zag. Haar borsten zaten hoog en waren heel stevig, geen spoor van hangen. Er zaten gladde roze kringen rondom haar tepels en die staken uit, zodat ik er graag op wilde zuigen.

Nu nog, na al die jaren, ben ik jaloers op haar kinderen, die erop mochten zuigen zoveel als ze wilden, toen ze een baby waren. Op dit moment wilde ik er graag aan voelen. Ik had nog nooit blote borsten gezien, en ik wist niet waar tepels voor waren. Het merendeel van de vrouwen die ik kende zoals mijn moeder droeg van die wijde jurken, zodat je bijna niet kon zien dat ze borsten hadden, laat staan zulke kanjers als deze. Natuurlijk was ik me ervan bewust dat oudere meisjes iets hadden van boven, dat jongens niet hadden, maar ik had het nooit in het echt gezien, tot dan toe.

Mijn nicht zag mijn hand aankomen, en hield mij tegen. Ik was verbaasd, want ze had geen nee gezegd! Nou, ik was wel bereid om te wachten!

Maar toen mijn nicht ook haar broek begon uit te trekken, werd ik pas echt verbaasd. Katja stond daar helemaal naakt, behalve haar rode kanten slipje, hetzelfde dat ze had gedragen op die avond, maanden geleden. En ze stond net op het punt om dat ook uit te trekken, toe er een beter idee bij haar op kwam: Trek mijn slipje dan maar uit! Het gevoel van mijn vingertoppen tegen de huid van mijn nicht veroorzaakte een schok in mijn darmen.

Haar huid was zo zacht en warm. Ik trok mijn hand weg, alsof het gevoel van haar romige gladde huid bijna mijn vingers verbrandde. Katja pakte mijn hand en legde hem weeer op haar middel, bij de bovenrand van haar slipje. Ik had het gevoel alsof ik in de hemel was, ik stak mijn wijsvingers in het elastiek van haar slipje en begon het naar beneden te trekken. Een gedachte schoot door mijn hoofd: Ik weet het, mijn twee zusjes stonden al naakt naast me, en ik kon zo naar hun kutjes kijken als ik dat wilde.

Maar op dit moment was ik me niet eens meer bewust van hun aanwezigheid. Terwijl ik het slipje van mijn grote nicht naar beneden trok, rook mijn neus een warme muskusachtige geur. Het was helemaal niet de fris gedouchte meisjesgeur, die ik eerder had geroken. Als ik toen al de ervaring had gehad die ik nu heb, dan zou alleen die geur mij al hebben verteld wat voor een verassing ik zou krijgen.

Maar op dat moment was het enige wat ik wist, dat die geur me ongelofelijk opwond, en stimuleerde. Terwijl ik het slipje verder naar beneden trok, werd de geur intenser en mijn piemel werd zo hard, dat ik er een spijker mee in een plank had kunnen slaan. Eindelijk slaagde ik erin om het slipje zover naar beneden te krijgen dat mijn nicht eruit kon stappen, en ik deed een stap achteruit, om goed te kunnen kijken, ja te bewonderen, wat ik had blootgelegd.

Had ik al gezegd dat mijn nicht Katja knap was? Nou, dat was ze. Katja zag er uit als een Griekse godin. Zelfs nu, jaren later, heeft ze nog steeds een figuur waar andere vrouwen een moord voor zouden doen, en Michelangelo zou zijn linkerarm hebben gegeven, als hij haar als model had kunnen hebben. Ik staarde haar aan en probeerde haar lichaam in mijn geheugen te prenten, vanaf haar perfect gevormde borsten, tot aan haar dicht met bruine krullen behaarde poesje, vochtig van opwinding.

Haar benen waren perfect gevormd, en gingen rimpelloos over in de bolle rondingen van haar mollige kontje. Haar gezicht werd omhuld met een golvende waterval van het mooiste bruine haar dat ik me kon voorstellen. Natuurlijk had ik altijd al geweten dat Katja een knap gezicht en prachtige haren had, dus dat trok mijn aandacht niet op dit moment. Mijn ogen keken geboeid naar die plek tussen haar dijen, waar een bontvachtje zat, en waar de opgezwollen lippen van haar vagina er doorheen gluurden.

Ik wist toen nog niet dat dikke schaamlippen worden veroorzaakt door opwinding. En Katja vond het heerlijk om bewonderd te worden door haar kleine neefje en nichtjes. Mijn mijmeringen werd onderbroken door de woorden van mijn kleine zusje.

Ging Suzie echt mijn piemel aanraken? Er was niets in de wereld dat ik liever wilde, dan dat mijn zusje mijn piemel zou vastpakken. Behalve dan misschien, dat mijn grote nicht datt zou doen. Op de een of andere manier wist ik dat onze ouders niet blij zouden zijn als Suzie zoiets zou zeggen. En Katja moet ook bang zijn geweest, want ze zei meteen geruststellend: Maar je moet wel eerst beloven dat je het aan niemand zal vertellen!

Is dat soms wat je wilt? Nu er aan likken, en dan erop zuigen". Eerst was ik bang dat ze erin zou gaan bijten, of iets, maar het gevoel van haar warme mond en haar levendige tong die over mijn eikel streek, brachten mij snel op andere gedachten. Katja trok niet terug, terwijl ik haar billen aanraakte, maar ze bleef haar hoofd op en neer bewegen over mijn piemel, totdat hij helemaal stijf begon te worden.

Mijn hand gleed tussen de dijen van Katja, en ik voelde een vochtige gloed tussen haar benen. Zuigen moet je, net als Katja! Dit keer deed ze het beter, en al snel was mijn zusje aan het zuigen, alsof ze het al jaren deed. Het stimulerende gevoel van Suzie's tongetje, en het warme vochtige gevoel tussen de benen van mijn nicht, en niet te vergeten haar geur, maakten dat ik al snel op het punt stond om uit te barsten. Katja wist wat ze moest doen.

Suzie dacht even na en antwoordde: Het smaakt best lekker. Hij mag best in mijn mond plassen, als hij dat wil. Annet was al met haar vinger over haar spleetje aan het wrijven. Ze deed het heel aarzelend, bang dat ze iets fouts zou doen, totdat Katja zei: Katja stak haar vinger tussen haar eigen benen zodat er flink wat slijm op kwam, en ze duwde haar slijmerige vinger in het spleetje van mijn zus.

Voorbereiding voor wat, dat zei ze er nog niet bij, maar ze voegde eraan toe: Na een paar minuten gleed haar vinger heel gemakkelijk in en uit, ook omdat ze zelf meer en meer opgewonden werd. Ik herkende de symptomen van haar opwinding wel, het waren dezelfde als die ik ook kreeg als met mezelf speelde. Ze werd zelf zo enthousiast, dat ze nauwelijks kon ademhalen. Het duurde niet lang, voordat we allebei hijgden van opwinding, en het kutje van mijn zus zoog aan mijn vinger zoals een kalfje zuigt aan de speen van de moederkoe.

Annet was niet ver van haar orgasme, en ik voelde ook al kriebels in mijn buik opkomen, toen Katja ons stopte. Willen jullie ook leren om echt te neuken? Jij kunt bovenop hem klimmen en het zelf doen, of je kunt het Tommie laten doen. Annet, ga jij maar op je rug liggen op het bed, en spreid je benen. Tommie, kruip tussen de benen van Annet, dan zal ik jullie laten zien hoe je moet neuken. Katja bukte, greep mijn piemel beet. Een druppel heldere vloeistof lekte er uit en ze duwde hem tegen voor het donzige spleetje van mijn zus.

Er was een licht knappend gevoel, en Annet zei: Geen van ons beiden zei iets, maar we begonnen wel te kreunen. Ik neukte mijn kleine zusje nog niet echt, dat wil zeggen, ik schoof niet in en uit, zoals het zou moeten, daar was Annet veel te nauw voor.

Maar ik duwde wel zo hard als ik kon, terwijl Annet even hard terug duwde. Ze sloeg haar benen om me heen, en probeerde om mij nog een paar centimeter verder naar binnen te krijgen.

Nu weten jullie waarom iedereen het zo graag wil het doen! Zij was tussen haar eigen benen aan het wrijven, ze was kennelijk net zo opgewonden als wij. Ik kon echt niet verder erin, mijn zusje was te nauw. Annet begon bijna te huilen van teleurstelling.

Je gaat toch wel in haar klaarkomen, hè Tommie? Ik keek naar mijn kleine zus vragend aan. Als ze nee zei, dan zou ik het helemaal niet erg vinden. Laat eens zien hoe je je eigen zusje neukt! Een jongen spoot zaadjes in een meisje om een baby te maken dus als ik iets in Annet ging spuiten, dan was ik bezig een baby aan het maken in de buik van mijn eigen zus! Maar ik vind het leuk om net te doen alsof Tommie al een baby kan maken in Annet. Dat heb ik vorige week gehad.

Rondborstige rooie slikt sperma door. Voor de eerste keer in haar kontje geknald. Druk 'm bij een Russische tiener in haar bips. Anale ontmaagding voor sexy latina. De boog kan niet altijd gespannen staan. Mannenpap tanken bij de avondpomp. Roodharige Nederlandse gaat los op gloryhole bij tankstation. Fotograaf pakt model brutaal bij het kutje. Kittige rooie spint als een krols poesje.

Bangbros pov met rooie snoeper. Rooie scheert haar ginger kutje. Heerlijke rooie vingert zichzelf naar een orgasme. Grote trek op eerste date. Rooie diva Laura is geil en roept potente Jochem tot de orde. Roodharig meisje anaal ontmaagd.

Bek houden en gas geven, rooie.Erotische masseur gezocht lekkere cutjes

  • Het was warm en soepel, en terwijl zijn vinger erover gleed, trok Danny zijn hand weer snel terug.
  • Wijde kutjes liters sperma
  • De vermoeidheid, het gebrek aan slaap, en de ontspanning na mijn orgasme raakten me als de man met de hamer.Mooi en geil streepje


Rooie in latex lingerie heeft gewillig poepertje. Rooie hoer wordt behandeld als vieze snol. Rondborstige rooie slikt sperma door. Voor de eerste keer in haar kontje geknald. Druk 'm bij een Russische tiener in haar bips.

Anale ontmaagding voor sexy latina. De boog kan niet altijd gespannen staan. Mannenpap tanken bij de avondpomp. Roodharige Nederlandse gaat los op gloryhole bij tankstation. Fotograaf pakt model brutaal bij het kutje. De meest gewillige en botergeile meiden laten zich lekker in hun strakke kontjes nemen door heerlijk groot geschapen geile kerels die hun kontjes helemaal rauw neuken. Kun je het hier niet vinden op anaal gebied, dan is het er vast ook niet! XXX mature Hier zie je een zeer ruime, uitgebreide collectie van films en fotos van rijpe vrouwen met zeer ruime ervaring op seksgebied die zich heerlijk geil laten neuken als een stelletje jonge gewillige tienertjes.

Wat ze zeggen is absoluut waar. Op een oude fiets moet je het leren. Rode billen Kom snel binnen en geniet lekker mee van deze geile hardcore meiden die een verdient en hard pak slaag krijgen op hun mooie en perfect ronde billen.

Dit zijn meiden die houden van extreme spanking en dat betekent dus, hoe harder, hoe beter en zeer zeker hoe geiler. Hardcore gangbang Bekijk hier de meest geile en lustige meiden die niet vies zijn van een beetje hardcore gangbang. Geniet van de meest geile standjes. De meiden worden hier absoluut in alle gaten gevuld en ze hebben alleen maar honger naar een ding en dat is veel pikken in mond, kont en kut.

Hete blondjes Heerlijke ondeugende blonde snollen weten zich wel raad met dikke pikken en laten zich dan ook gewillig snoeihard in alle gaten nemen! Unieke pornofilms waarbij deze geile blondines niets tever gaat om maar wat poen bij te kunnen verdienen in de pornobizz!

Silvia Saint Silvia Saint is al jaren lang het meest begeerde pornomodel van de wereld. Deze heerlijke meid heeft nu exclusief haar meest geile en unieke films en fotos online gezet. Alle films zijn in fullscreen HD kwaliteit te bekijken.

Kom een kijkje nemen op deze site en laat je verrassen door Silvia! Ebony Kom binnen en geniet van de mooiste zwarte meiden die het internet je te bieden heeft. Zie ze zuigen, trekken en uiteraard keihard geneukt worden.

Lekker geile sletjes staan klaar voor jou alleen! XXX cinema Op xxxcinema. De films die je hier vindt zijn uiteraard niet alleen bloedgeil, maar ze zijn zelfs van betere kwaliteit dan de films die je in de bioscoop kunt bekijken. Kom binnen en geniet! Lak, leer, pvc, rubber, zweepjes, torture, spanking, bondage en nog veel meer staat op deze geweldige site garant voor uren lang fetish plezier van de bovenste plank.

Alle films zijn in dvd kwaliteit en fullscreen te bekijken! Kinky kliniek In deze kinky kliniek is het heel normaal dat doktoren vieze spelletjes spelen met hun zieke patienten. Ook veel vrouwen met een enorme drang naar sex komen met hun vrouwenkwaaltjes met alle genoegen naar deze kliniek om van onze kinky dokter een speciaal voor hun bedoelde behandeling te ondergaan!

Milf Van ouder tot erg rijp. De meest sexy MILFs op leeftijd zijn bereid om zich voor de camera lekker te laten verwennen door jongere mannen die de hele dag zin in sex hebben, net als zij zelf.

Ze zuigen heerlijk aan die jonge palen en laten hun rijpe kutjes gewillig vullen door dikke pikken. Groente en fruit in je kut en kont! Deze site staat bolvol met unieke content van geile sletjes die zichzelf heerlijk verwennen met de meest uiteenlopende soorten groente en fruit!

Het motto van deze hete sletjes is niet voor niets, erin en eruit met groente en fruit! Neuk een tiener Ze zijn nog maar net van legale leeftijd maar weten wel hoe het is om seks te hebben.

Hete en erg jonge tienermeisjes laten op deze grote site met ruim aanbod zien welke standjes ze zoal kennen op hun jonge maar oh zo rijpe leeftijd. Alle films zijn van grote kwaliteit en garanderen geile tieners. Grote lullen Deze meiden worden niet alleen kletsnat van het zuigen op pikken van een centimeter of 30 maar ze willen deze lange en dikke kloppende palen het liefst deep in hun aarsje om tot een flink spetterend orgasme te komen!

Een membersarea bomvol smerige sletten die zich snoeihard laten afneuken! Pik in je reet Pikinjereet. Hou harder hoe beter is hun motto en dat zorgt voor hete anale sexfilms die hun weerga niet kennen Lekker bizar Hou jij van bizar?

De lekkerste en ranzigste meiden gaan helemaal los hier! Niet alleen de kwaliteit van de films is hoog, maar ook de geilheid dus kom snel verder! Spuitende vrouwen De meiden op deze unieke site beheren het talent waar menig vrouw jalours op is, namelijk het squirten!

Squiten is een vorm van heftig klaarkomen en daarmee een flinke fontein naar buiten spuiten uit de vagina. Op deze site kun je zien hoe enorm deze meiden genieten van deze vorm van klaarkomen! POV movies Unieke point of view films! Films die gemaakt zijn vanuit het oogpunt van de acteur die wanneer hij naar beneden kijkt in de ogen kijkt van geile meiden die druk bezig zijn om zijn keiharde lul te verwennen.

Wij hebben een selectie gemaakt van de beste POV movies en die voor jou online gezet! Meiden orgie Hou jij ook zo van films waarin 2 meiden elkaar likken en vingeren? Dan hebben we voor jou nog iets veel beters! Wat dacht je van 8 meiden die elkaar verwennen en heerlijk naar een hoogtepunt beffen? Amateur TV Echte Hollandse amateurvrouwen gaan graag en zonder problemen uit de kleren voor amateurtv!

Kom verder als je op zoek bent naar hollandse amateursex en bekijk alle unieke nederlandstalige amateurfilms die zijn opgenomen en online gezet in perfecte dvd kwaliteit! Kom snel verder om alles te zien! Kerst ballen Eenzame meisjes die tijdens de koude kerstdagen zichzelf warm houden door met hun eigen kerst ballen en hun natte clitjes te spelen. Deze site is een absolute aanrader voor iedereen die met de kerstdagen iets anders willen dan weer die standaard kalkoen op het menu!

Wij hebben unieke en dus ook nooit eerder vertoonde content waar je haren van overeind gaan staan. Dus kom lekker verder en doe je broek los, want dominabdsm. Lesbische tieners Het beste en meest ruime aanbod geile lesbische meiden vind je hier.

Deze tienermeisjes houden van lekker experimenteren. Ze willen niets met vriendjes te maken hebben. Als ze thuis komen van school, maken ze van sex hun meest belangrijke huiswerk en het komt altijd ruim op tijd klaar. Latina babes Het beste assortiment geile tropische latina babes van het internet! Geile alleenstaande mannen die op vakantie gaan om eens lekker verwent te worden door de meest hete latina babes zijn hier te vinden.

Of het nu buitensex, in bad of gewoon in een bed is, het maakt deze meiden niet uit. Tiener movies Hier vind je voor meer dan honderd uur aan geile hardcore actie met tienermeiden in hete en geile neukposities. Geniet mee en wees verwonderd hoe flexibel deze jonge sletjes zijn. Welke man zou nou niet graag meedoen als hij deze opwindende films aan het bekijken is. Dus doe je broek los en geniet. Facials De meest grote en uitgebreide facial site van de Benelux!

Geniet van een ruim assortiment geile meiden die letterlijk hunkeren naar een flinke lading warm zaad over hun geile jonge gezichtjes en in hun lekkere mondjes. Facials zoals je ze nog nooit eerder zag! Vette mokkels Welkom op vettemokkels. Hier kun je genieten van gezette en ronduit dikke, vette meiden die van twee dingen houden in het leven. Lekker eten en lekker neuken. Van lesbisch tot hetero, je ziet alle soorten actie hier op deze goed gevulde sexsite.

Haar benen waren perfect gevormd, en gingen rimpelloos over in de bolle rondingen van haar mollige kontje. Haar gezicht werd omhuld met een golvende waterval van het mooiste bruine haar dat ik me kon voorstellen. Natuurlijk had ik altijd al geweten dat Katja een knap gezicht en prachtige haren had, dus dat trok mijn aandacht niet op dit moment.

Mijn ogen keken geboeid naar die plek tussen haar dijen, waar een bontvachtje zat, en waar de opgezwollen lippen van haar vagina er doorheen gluurden. Ik wist toen nog niet dat dikke schaamlippen worden veroorzaakt door opwinding.

En Katja vond het heerlijk om bewonderd te worden door haar kleine neefje en nichtjes. Mijn mijmeringen werd onderbroken door de woorden van mijn kleine zusje.

Ging Suzie echt mijn piemel aanraken? Er was niets in de wereld dat ik liever wilde, dan dat mijn zusje mijn piemel zou vastpakken.

Behalve dan misschien, dat mijn grote nicht datt zou doen. Op de een of andere manier wist ik dat onze ouders niet blij zouden zijn als Suzie zoiets zou zeggen. En Katja moet ook bang zijn geweest, want ze zei meteen geruststellend: Maar je moet wel eerst beloven dat je het aan niemand zal vertellen! Is dat soms wat je wilt? Nu er aan likken, en dan erop zuigen". Eerst was ik bang dat ze erin zou gaan bijten, of iets, maar het gevoel van haar warme mond en haar levendige tong die over mijn eikel streek, brachten mij snel op andere gedachten.

Katja trok niet terug, terwijl ik haar billen aanraakte, maar ze bleef haar hoofd op en neer bewegen over mijn piemel, totdat hij helemaal stijf begon te worden. Mijn hand gleed tussen de dijen van Katja, en ik voelde een vochtige gloed tussen haar benen. Zuigen moet je, net als Katja! Dit keer deed ze het beter, en al snel was mijn zusje aan het zuigen, alsof ze het al jaren deed. Het stimulerende gevoel van Suzie's tongetje, en het warme vochtige gevoel tussen de benen van mijn nicht, en niet te vergeten haar geur, maakten dat ik al snel op het punt stond om uit te barsten.

Katja wist wat ze moest doen. Suzie dacht even na en antwoordde: Het smaakt best lekker. Hij mag best in mijn mond plassen, als hij dat wil. Annet was al met haar vinger over haar spleetje aan het wrijven. Ze deed het heel aarzelend, bang dat ze iets fouts zou doen, totdat Katja zei: Katja stak haar vinger tussen haar eigen benen zodat er flink wat slijm op kwam, en ze duwde haar slijmerige vinger in het spleetje van mijn zus. Voorbereiding voor wat, dat zei ze er nog niet bij, maar ze voegde eraan toe: Na een paar minuten gleed haar vinger heel gemakkelijk in en uit, ook omdat ze zelf meer en meer opgewonden werd.

Ik herkende de symptomen van haar opwinding wel, het waren dezelfde als die ik ook kreeg als met mezelf speelde. Ze werd zelf zo enthousiast, dat ze nauwelijks kon ademhalen. Het duurde niet lang, voordat we allebei hijgden van opwinding, en het kutje van mijn zus zoog aan mijn vinger zoals een kalfje zuigt aan de speen van de moederkoe. Annet was niet ver van haar orgasme, en ik voelde ook al kriebels in mijn buik opkomen, toen Katja ons stopte.

Willen jullie ook leren om echt te neuken? Jij kunt bovenop hem klimmen en het zelf doen, of je kunt het Tommie laten doen. Annet, ga jij maar op je rug liggen op het bed, en spreid je benen. Tommie, kruip tussen de benen van Annet, dan zal ik jullie laten zien hoe je moet neuken. Katja bukte, greep mijn piemel beet.

Een druppel heldere vloeistof lekte er uit en ze duwde hem tegen voor het donzige spleetje van mijn zus. Er was een licht knappend gevoel, en Annet zei: Geen van ons beiden zei iets, maar we begonnen wel te kreunen. Ik neukte mijn kleine zusje nog niet echt, dat wil zeggen, ik schoof niet in en uit, zoals het zou moeten, daar was Annet veel te nauw voor.

Maar ik duwde wel zo hard als ik kon, terwijl Annet even hard terug duwde. Ze sloeg haar benen om me heen, en probeerde om mij nog een paar centimeter verder naar binnen te krijgen. Nu weten jullie waarom iedereen het zo graag wil het doen!

Zij was tussen haar eigen benen aan het wrijven, ze was kennelijk net zo opgewonden als wij. Ik kon echt niet verder erin, mijn zusje was te nauw. Annet begon bijna te huilen van teleurstelling.

Je gaat toch wel in haar klaarkomen, hè Tommie? Ik keek naar mijn kleine zus vragend aan. Als ze nee zei, dan zou ik het helemaal niet erg vinden. Laat eens zien hoe je je eigen zusje neukt! Een jongen spoot zaadjes in een meisje om een baby te maken dus als ik iets in Annet ging spuiten, dan was ik bezig een baby aan het maken in de buik van mijn eigen zus! Maar ik vind het leuk om net te doen alsof Tommie al een baby kan maken in Annet. Dat heb ik vorige week gehad.

Van Mama moest ik toen verbandjes dragen, om geen vlekken in mijn broekje te maken. Maar de volgende keer zal ik voor jullie wat rubbertjes meenamen, en dan kun je echt neuken met Tommie. Want ik weet dat toen ik zelf eenmaal begon, toen kon ik niet meer stoppen, zo zal het met jullie tweeën ook wel gaan. Hij mag altijd een baby in mij te maken, als hij dat wil. De gedachte dat ik Annet zwanger mocht maken, maakte dat ze zich achterover liet vallen op het bed.

Haar gekreun werd steeds luider, terwijl ze zichzelf vingerde. Ik zag haar ogen in hun kassen ronddraaien, terwijl ze hijgend achterover lag. Een straaltje kwijl droop uit haar halfopen mond. Ze had inderdaad dringend behoefte aan iets. Ze was wreef zich tussen haar benen, lag kronkelend wachtend op iets wat niet leek te komen, steeds wanhopiger. Doe het snel, voordat ze flauw valt," verzekerde Annet.

Ik keek weer naar Katja. Ze kreunde nog heviger, en ze leek niet meer op te kunnen houden. Katja besefte langzaam wat ik aan het doen was. Wat ben je toch aan het Oh… Nee, je mag niet En terwijl ze dit zei, gleed door haar gewurm de helft van mijn pik al in haar vagina. Je moet echt op tijd terug trekken! Je gaat toch geen baby maken, hè Tommie? De vagina van mijn grote nicht voelde ongelooflijk nat en warm aan. Die van mijn zusje was te nauw geweest, maar deze sappige vagina van Katja zoog en kneep op een manier die me liet beseffen dat Annet nog heel veel te leren had.

Ik kon nu niet meer weg, zelfs als ik dat wilde. Uiteindelijk werd het te veel voor mij. Haar vagina masseerde mijn pik, als een op hol geslagen melkmachine. En haar woorden waren al bijna net zo stimulerend voor mij. Ik kon het niet helpen. Ik had geen keuze. Zelfs als ik mij had willen terugtrekken, had het niet gekund.

Haar benen waren om me heen gewikkeld, en de drang om voort te planten had ons in zijn macht, en haar lichaam vocht ervoor om bevrucht te worden door haar eigen neef. Ik voelde al een eerste straal sperma omhoog borrelen. Katja moet het ook hebben gevoeld, want haar gedrag steeds wilder.

Je spuit in mij! Oh pas toch op, want je maakt een baby in mij! Deze keer dreef het gevoel van de vagina die mijn pik masseerde, mij over de rand, en ik begon mijn zaad in haar te lozen. Kramp na kramp golfde door mij heen, terwijl ik mijn ballen leegspoot in mijn nicht.

Eerst was ik bang geweest bij de gedachte om Katja zwanger te maken, maar haar fantasie was zo spannend, en de gedachte dat ik een baby maakte in de buik van mijn nicht, dat was zo opwindend! Het was ongelooflijk spannend. Katja's vagina klemde mij vast als een bankschroef, en slurpte de laatste druppels sperma op, terwijl zij langzaam bijkwam uit haar climax. Ik zou de rest van mijn leven wel op mijn grote nicht willen blijven liggen, met haar gloeiende vagina die zich om mijn piemel lag te ontspannen, met af en toe een vriendelijk knijpje, alsof ze nog een laatste druppel wilde vangen in haar schoot.

Maar langzaam leek Katja te beseffen wat wij zojuist hadden gedaan. Ik voelde mijn grote nicht langzaam verstijven onder mij, haar vagina gleed van mijn pik af, terwijl ze helemaal wit weg trok.

Ik was te verward en te moe om te argumenteren. Ik knikte maar wat. Ik had toch alleen maar gedaan wat ze mij gevraagd had? Katja leek het niet op te merken. Oh God, ik ben zwanger van mijn neefje. Wat zal mijn moeder wel zeggen?

En wat ga ik tegen mijn vader zeggen? Wat moet ik doen? De meeste meisjes worden niet zwanger van de eerste keer. Ik hoop maar dat ik niet zwanger ben! Bezorgd volgden wij drieën haar. We vonden haar zittend op het toilet, terwijl er dikke witte druppels uit haar roze vagina druppelden. Katja keek naar onze bezorgde gezichten.

Ik voelde me alsof ik zou gaan huilen. Ik hield teveel van mijn nicht om te willen dat zij in de problemen zou komen. Katja begreep ineens wat ik voelde, want ze begon mij gerust te stellen. Ik had je moeten tegenhouden.

Thuisontvangst rotterdam neuk les