Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Wijd opengesperde kut vader neukt vriendin van dochter

wijd opengesperde kut vader neukt vriendin van dochter

..

Hangtieten sex borsten melken

Hiermee trok ik de aandacht bij haar weg zodat zij niet zo gefixeerd op haar anus zou zijn, ik volgde Erik die zijn lul nu tegen haar poepertje moet hebben gezet, Esme's ogen gingen nog verder open, net als haar mond die een gilletje gaf toen Erik door haar maagdelijke kringspier haar reet in neukte. Ik voelde ook zijn lul door het dunne wandje wat haar kutje van haar anus scheiden, over mijn lul komen, ik had dit wel eerder gedaan met mijn ex en een vriend van mij, waar wij toen een geile trio mee hadden opgezet, dus wist wat dit betekende voor een vrouw en hoe geil een vrouw hiervan kan worden.

Erik vond het volgens mij ook een hele ervaring, Esme hijgde en gilde als een spaanvarkentje dat het apart aanvoelde, maar het ook zeer deed. Ik negeerde net als Erik haar gejammer, neukte haar kutje goed door en begon op haar tepels te bijten, waar door Esme nog harder begon te gillen.

Geil vroeg ik haar met een lachend gezicht? Ik denk dat het kwam dat haar kutje nu nog strakker was geworden nu Erik haar erbij in haar reet stond te neuken, wand ik stond al snel op het punt om klaar te komen. Ik hield even stil, voelde Erik door neuken in haar reet en Esme gelukkig voorzien van een goed gevuld lichaam, kon wel een stootje verdragen. Een betere opleiding kan je niet krijgen slet zei ik tegen haar, weer draaide haar ogen helemaal weg en ondanks dat ik zelf niet mee neukte en mij zo stil mogelijk hield met mijn lul diep in haar kutje, voelde ik haar klaarkomen.

Mijn lul werd helemaal warm, het leek wel of Esme over mijn lul zat te pissen, Erik pompte haar hard door en ging ook klaarkomen. Ik voelden over mijn eigen lul heen Erik, s lul uitzetten toen hij in haar reet klaarkwam, Esme hijgde het uit, begon te transpireren en kon niet meer stil blijven zitten op mijn lul, ik zette aan en pompte haar kutje op waardoor Esme klaar kwam zoals ik nog niet met haar had meegemaakt, o ja o ja wat nemen jullie mij te pakken huilde zij bijna.

Toen Erik zijn lul uit haar reet terug haalde hoorde wij een windje vrijkomen uit haar anus, ik en Erik schoten er van in de lach, maar Esme voelde zich door de grond zakken, o, o sorry jammerde zij.

Mmm je ben een heerlijk sletje aan het worden zei ik tegen haar, je heb het goed gedaan meisje. Zelf was ik nog niet klaar gekomen en duwde Esme van mijn lul af, legde haar languit op de bank, pakte mijn lul en trok mijn heerlijk klaar boven haar gezicht, die ik de volle lading van mijn sperma gaf. Esme mocht daarna eerst douche vond ik, die had het meest te lijden gehad, alhoewel, volgens mij had zij hier erg van genoten!

Ik zat met Erik met een biertje te wachten dat zij klaar was, wat een geil ding joh Ronald zei hij. Maar wat bedoelde jij te zeggen over haar vader kwam hij terug op mijn woorden aan het begin van onze trio met Esme, o niks joh zei ik, dan kom later nog wel eens aan de order, oke wat jij wil zei hij.

Daarna ging Erik douchen en vertrok een halfuurtje later voldaan uit mijn huis, met Esme kroelde ik nog even lekker na op de bank wat weer op neuken uitliep, dit meisje was zo geil aan het worden daar kon ik nog een hoop geilheid mee beleven wist ik wel, als ik het goed met haar zou aanpakken, was zij tot veel in staat had ik nu vanavond ook wel gezien.

Blijf lekker slapen nodigde ik haar uit, nee dat gaat niet zei zij, mijn vader vind dat zeker niet goed als ik vannacht niet thuis kom, ik haakte daar nog even op in door te zeggen, dat zij anders misschien bij thuis komst ook nog wel even met haar vader zou moeten neuken, echt niet zei Esme, als hij het nog eens probeer zeg ik het tegen mijn moeder.

Wat is je moeder eigenlijk voor type wilde ik weten, net zo geil gevuld als jij. Nee joh mijn moeder heeft kleine slappe tietjes, maar wel een geschoren kutje heb ik laats gezien.

Ik weet niet goed wat er tussen mijn ouders speelt Ronald zei Esme, maar dat zit niet goed meer. Mijn moeder is door de weeks niet thuis, in de weekenden maken zij ruzie en dan zit mijn moeder soms tot diep in de nacht achter de computer. En wat ik met je heb besproken, mijn vaders gedrag en aandacht is nu op mij en mijn zusjes gericht, hier kunnen alleen nog maar meer problemen uitkomen voor ons, maar ook tussen mijn vader en moeder.

Esme ging die avond terug naar huis, ik zou haar een maand niet zien omdat ik voor mijn werk in het buitenland verbleef. Toen deze maand achter de rug was keerde ik geil huiswaarts met Esme al die tijd in mijn gedachte, ik begon mijn jeugdige sletje te missen merke ik. Op de eerste avond dat ik thuis was werd ik onaangenaam verrast door Esme, die samen met haar moeder bij mij op de stoep stond. Esme bleek zwanger te zijn en hier moest over gesproken worden, wie is eigenlijk de vader vroeg haar moeder Erna nadat wij aan elkaar waren voorgesteld.

Ik werd zo boos van deze overval dat ik zei, dat, dat haar vent wel zou zijn. Er volgde een uren lang gesprek tussen Esme, haar moeder en mij.

Erna vond het zo gênant voor haar gezin en familie dat zij bereidt was dit met alles wat in haar vermogen lag wilde voorkomen dat dit naar buiten zou komen. Ik begon diep na te denken. Haar moeder kwam bij mij over als een onzekere verlegen vrouw, die zich geen raad meer wist nu haar dochter zwanger bleek te zijn, maar ik was helemaal nog niet overtuigd dat het van mij zou zijn.

Erik had haar ook nog even geneukt zonder condoom die avond toen wij een trio hadden, en Esme had mij ook het verhaal verteld dat haar vader haar geneukt had. Haar vader had haar hiertoe gedwongen en hiervoor de gelegenheid gepakt door bij haar in bed te komen liggen omdat haar moeder door de weeks niet thuis verbleef, maar voor haar werk 5 dagen per week in een pension verbleef. Ik was net terug uit het buitenland voor mijn werk die dag gekomen en had Esme alleen verwacht om weer eens na een maand lekker mee te kunnen neuken.

Nu zat ik opgescheept met die moeder erbij en het verhaal dat zij zwanger was, bovendien kwam ik net onder de douche vandaan en zat in mijn badjas met hun te praten.

Haar moeder had het maar over de schande die dit over haar gezin en familie bracht en vroeg mij hoe ik dit dacht te gaan oplossen. Wat heb ik met jouw gezin te maken zei ik, ja maar mijn man sprak zij met trilende stem en neer geslagen ogen, die accepteer dit nooit van Esme.

Ik werd boos op dat wijf, wat lul je nou zei ik, jouw vent lig zijn eigen dochter te neuken gooide ik het er in mijn boosheid uit. Haar moeder die Erna bleek te heten, keek mij nu wel met ongelovige grote ogen aan, wat zeg u nou vroeg zij verschrikt, ja daar kan je door verbaasd zijn zei ik, maar het is wel zo, toch Esme vroeg ik?

Die had het helemaal niet meer, zat met een vuurrode kop naar de grond te kijken en stamelde, uh ja dat is wel gebeurt. Dit geloof ik niet Esme van je, jij en ik kennen je vader en die zou zoiets nooit doen, dat past helemaal niet bij hem. Mijn man is een uiterst conservatieve man die zijn dochters of een andere vrouw nooit seksueel zou benaderen kan ik u verzekeren zei Erna. Nou laat dat maar achterwegen zei ik fel, want het is gewoon een viespeuk, zal ook wel weer zo saaie rakker zijn voor de buitenwereld lachte ik die overal zijn lul achter na loop behalve bij jou zei ik tegen Erna, die zich nu wel heel ongemakkelijk begon te voelen zag ik, het liefs had zij volgens mij, mijn willen aanvallen maar ik had al snel gezien dat zij daar de vrouw niet toe was.

Ik stond op om wat te drinken voor hun in te schenken, had niet in de gaten dat ik niks onder mijn badjas had die opviel, Erna keek regelrecht tegen mijn lul aan. Met de drankjes op tafel ging ik daarna zitten, maar wel zo dat mijn badjes een stukje open bleef staan.

Erna en Esme moesten wel naar mijn lul en ballen kijken! Dus nogmaals vroeg ik aan haar moeder, wat wil je nou van mij en wat verwacht je van mij? Is dat verhaal over je vader waar vroeg zij aan Esme, ja mam dat is de waarheid, pappa heeft het twee keer met mij gedaan en volgens mij is er ook wat tussen hem en Natasja, dat is hun middelste dochter van 20 jaar. Ik kan het bijna niet geloven stamelde Erna. De wereld zit soms anders in elkaar dan dat wij zelf willen geloven zei ik, daar moet je maar aan wennen Erna.

Zowel zij als haar dochter konden hun ogen niet altijd afwenden van mijn lul, ik werd lekker geil van deze uitdaging en mijn lul begon ook kleine schokjes te maken op naar een halfvolle erectie. De situatie en het gesprek was er natuurlijk niet naar, maar die Erna begon toch onrustig op haar stoel te draaien, Esme vroeg of zij naast mij mocht komen zitten op de bank.

Ja natuurlijk meisje zei ik en sloeg mijn arm om haar heen toen zij naast mij kwam zitten. Maar u ben van onze leeftijd zei Erna, hoe moet ik dit mijn man vertellen dat Esme zwanger van u is, luister nou eens voor altijd naar mijn woorden trut zei ik weer in mijn boosheid.

Jouw dochter kan net zo goed zwanger van je eigen vent zijn, dus waarom spreken wij hier nu niet met zijn drieën af dat wij hem voorlopig met dat idee belasten.

Esme vertel vanavond thuis onder vier ogen tegen hem, dat zij zwanger is en dat dit alleen van hem kan zijn! Ja mam dat kan ik doen zei Esme. Grote knots in haar strakke kut. Dun tiener meisje met kleine tietjes door drie mannen har Gil maar meisje ik stop toch niet.

Anale maagd lust er pap van. Sabine heeft sex met de bouwvakkers. Sletje krijgt een inwendig onderzoek. Lief knap studentje wordt achterlangs gepenetreerd. Eerst ff voelen of dat geile poesje nat genoeg is en je p Heerlijk rijden op een stijve geschoren pik. Sabbel maar aan die hemaworst. Asian tiener heeft sex met blanke kerel. Twee geile dames zitten klaar voor een sperma douche.

De lekkerste Tieners sexfilms vind je hier!


wijd opengesperde kut vader neukt vriendin van dochter

..

Hij was met zijn 16 jaar een echte slungel, een jongen die zijn best deed zo snel mogelijk een man qua postuur te worden. Vriendelijk keek ze hem aan "zeg het eens Bart". De alleen staande moeder van Bart was een weekendje op bezoek bij haar vriendin. Lachend pakte Tanja haar sleutels van het kastje, en duwde Bart voor zich uit richting zijn huis.

De geur van aangebrand eten kwam haar al te gemoed, toen ze achter Bart aan het huis binnen stapte. Resoluut stapte ze de kleine keuken in en draaide het gas uit. Toen ze naar het beteuterde gezicht van Bart keek barste ze in lachen uit. Bart vroeg haar of ze het hem niet wilde leren. Hij was het hele weekend alleen thuis en iedere dag patat leek hem ook niets.

Ze besloot hem een spoed cursus koken te geven. Lachend kiepte ze het aangebrande eten in de vuilnisbak, en liet de afwasbak vollopen. Bart had zijn oude provocerende karakter weer terug. Uitdagend bekeek hij zijn buurvrouw. Best een lekker ding dacht hij verlekkerd. Haar tieten mochten er best wezen ze droeg geen eens een Bh. Geil stond hij haar te opserveren. Zijn lul begon zich in zijn broek te roeren. Geschrokken probeerde hij zijn gedachte ergens anders op te zetten.

Van uit haar oog hoeken had ze de reactie van Bart gezien, ze besloot er niet op te reageren. Inwendig voelde ze zich toch wel gevleid door de aandacht die de jonge jongen haar gaf. Tanja stond verwoed in het water te roeren om de aangekoekte pan schoon te krijgen. Het opspattende water maakte haar jurkje wat nat. Haar tepels waren door het water nu nog beter in het jurkje zichtbaar.

Bart probeerde met een kleur op zijn wagen niet naar haar heerlijke borsten te kijken. De hele situatie bezorgde Tanja een kriebelend gevoel in haar onderbuik. Ze probeerde verwoed het gevoel van zich af te schuiven. Dat kon toch niet hij was net 16, en zij al Het had haar zoon kunnen wezen. Bart wilde achter haar langs schuiven om een theedoek pakken met de bedoeling haar te helpen.

Ze stond onbewust nog al breed uit in de kleine keuken. Als hij haar wilde passeren moest hij haar wel aanraken. Ze voelde de passerende jongen langs haar heen schuiven. Met haar heup maakte ze precies zo'n beweging dat ze even in contact kwam met de bult in zijn broek. Geschrokken ging hij naast haar staan en pakte de pan van het aanrecht. Als of de spanning er in de keuken niet was begon hij af te drogen. De pan moest in het kastje waar ze voor stond.

Ze zag de twijfel bij de jongen wat hij moest. Zonder zijn antwoord af te wachten stapte ze een stap opzij zonder te stoppen met de afwas.

Haar iet wat verwrongen houding gaf hem net voldoende ruimte om in het kastje te komen. Op zijn hurken gezeten keek Bart omhoog en zag een donker tepel in het jurkje duidelijk afgetekend. Zijn lul die wat aan het slinken was stak met hernieuwde energie zijn kop weer op. Zijn paal stond binnen de kortste keren keihard in zijn broek. Bij het omhoog komen verloor de geile jongen zijn evenwicht en viel tegen haar aan. Tanja voelde zijn harde lul tegen haar dijbeen aan, terwijl de jongen met een rood hoofd "sorry" stamelde.

Even kwam de nijging bij haar op om te vluchten naar haar eigen veilige wereldje. Maar het idee dat zij nu het spel bepaalde, en niet dit knaapje, was voor haar aanleiding genoeg om te blijven, en hem uit te dagen. Als hij het aan zijn ouders zou vertellen geloofde ze hem toch niet.

Even twijfelde Tanja nog maar ging toen resoluut tot actie over. Bart wist niet wat hem overkwam "hij had nog nooit met een meisje geneukt, en deze vrouw die wilde met hem.. Het zou toch niet waar zijn flitste er door zijn hoofd heen. Zijn brutaliteit kreeg weer de overhand. Heet begon hij tegen haar hand aan te rijden. Beter kon ze het niet hebben dacht ze. Ik kan hem alles leren en laten doen wat ik lekker vindt.

Het drong geen eens tot hem door wat ze had gezegd. Bijna automatisch stemde hij met haar in. Verlekkerd voelde ze de hand van de jongen zoekend over haar borsten heen glijden. Ze besloot hem voorlopig te laten begaan. Als hij weer wat rustiger zou zijn zo zij het heft in handen nemen.

Bart wist niet hou hij het had. De hand op zijn kruis kneedde zijn lul. En hij mocht haar neuken, hij wist niet waar hij moest beginnen. Geil begon hij haar enorme tetters te kneedden. Toen Bart zich realiseerde dat Tanja hem liet begaan kwam hij tot rust. Tanja ritste met vaardige hand de gulp van de jongen open. En liet zijn broek zakken. Ze voelde het warme harde vlees van de jongen.

Zijn lichaam was dan wel niet volgroeid maar de grote van zijn lul stelde haar niet teleur. Zijn handen gleden zoekend over haar lichaam heen. Langzaam liet hij zijn linkerhand naar beneden zakken. Tanja kon haast niet wachten tot hij haar kutje zou pakken. Ze voelde dat ze zeik nat was terwijl ze hem rustig aftrok.

Genietend gleed zijn hand over haar heup heen naar de voorzijde van haar dij. Zacht liet hij even zijn hand op en neer over haar dij glijden. Langzaam verplaatste hij zijn hand naar de zijdeachtige binnenzijde van de dij. Ze voelde dat er een lichte huivering van genot door haar lichaam heentrekken. Zijn hand ging nu trefzeker op weg naar haar slipje. Even aarzelde hij maar duwde toen zijn vingers tegen het slipje dat tot zijn verwondering zeik nat was. Een zacht gekreun ontsnapte uit haar keel.

Met gesloten ogen stond ze te wachten wat er kwam. Zijn aandacht ging nu volledig naar haar slipje. Zijn rechterhand had nu haar borsten verlaten en vond zijn weg onder haar jurkje.

Haar tepels stonden keihard vooruit in het jurkje. Opgewonden stroopte hij haar slipje naar beneden. Tanja stapte kreunend uit haar slipje die nu tussen haar benen lag. Ongeduldig ging de jongen tussen haar warme hunkerende dijen staan. Tanja voelde het harde vlees tegen haar kutje aanstoten. Echt trefzeker was de jongen nog niet. Met haar hand pakte ze zijn lul beet en richtte hem op haar natte scheur.

Als van zelf gleed zijn lul soepel in haar warme grotje. Trillend van genot voelde Tanja zijn lul naar binnen glijden. Hij zat amper in haar toen ze haar orgasme voelde naderen. Wild voelde ze hem in haar stootten Met een gesmoorde kreet kwam ze klaar. Ze voelde de lul van de jongen diep in haar kutje opzwellen toen hij straal na straal met kracht diep in haar kut spoot. Zijn snel verslappende lul gleed uit haar kutje.

Even bleef ze tegen het aanrecht aangeleund staan. Een tevreden gevoel trok door haar lichaam heen. Ze voelde dat de jongen met zijn jeugdige elan al weer onderzoekend bezig was. Een blik op de klok vertelde haar dat er weinig tijd over was.

Helaas moest ze vanavond nog weg. Ze zag even een teleurgestelde blik in zijn ogen, maar met een vrolijk "oké" bukte hij, en stapte weer in zijn broek. Snel maakte Tanja de afwas voor hem af, en liet hem een blik soep openen. Door tijd nood gedwongen nam Tanja snel een douche, en ging de deur uit. De hele avond was ze wat afwezig en overdacht ze hoe het verder moest met Bart.

Haar eind conclusie was om er van te genieten zolang als het zou duren. Haar grootste angst was dat zijn moeder er achter zou komen. Tanja was net uit de douche gestapt. Straks zou Bart komen, twijfelend stond ze voor de kledingkast. Een kleine bh-tje met voorsluiting en bijpassend tanga slipje accentueerde haar figuur.

Zorgvuldig koos ze voor een kort topje met een diepe inkijk uit, een kort rokje met een rits aan de voorkant maakte het geheel compleet. De rits van het rokje opende ze een klein stukje zodat een klein stukje van de binnenkant van haar dijen zichtbaar was. Ze voelde de kriebels al in haar onderbuik, vanavond zou ze Bart zijn eerste echte les geven.

Gespannen wachtte ze op de bank zijn komst af. Het eten dat ze hem beloofd had stond al zacht op het gas te pruttelen toen op de afgesproken tijd de bel ging. Op de afgesproken tijd stond Bart vergezeld van zijn vriend Rob dik op tijd voor het eten voor de deur.

Even keek Tanja beteuterd ze had gehoopt dat Bart alleen zou zijn, ze had voor die avond nog wel een heel speciaal toetje in gedachten. Bart en Rob waren meest van de tijd onafscheidelijk. Rob was het tegengestelde van Bart groot breed, maar verlegen en wat terughoudend.

Aan het gezicht van Bart zag Tanja dat er iets aan de hand was. Achter Tanja aan liepen de jongens de huiskamer in. Tanja drukte de tv uit en liep naar de keuken om iets te drinken voor de jongens in te schenken.

Gewapend met een paar glazen cola kwam ze de huiskamer binnen waar de twee jongens naast elkaar op de bank zaten. Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde. Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag. Met een rood hoofd en stotterend begon Bart zijn verhaal te vertellen.

Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat. Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld. Gaande weg het verhaal begon het tot Tanja door te dringen wat er was gebeurt.

Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Bart aan. Bart eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen.

Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Tanja. Kwaad stond ze op "zijn jullie gek of zo" brieste ze. Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn. Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze. Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was. Tanja besloot Rob mee te laten doen zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde.

Het zou gelijk de oplossing zijn niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden. Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht.

Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen. Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten. Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Bart opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongen een plaats tegenover haar aan. Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen.

De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van dit zit wel goed. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou. Tanja begreep dat zij het initiatief moest nemen wilde ze het spel op gang krijgen. Tanja ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in. Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof. Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel.

Afwachtend keken de jongens naar de tv nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Tanja had een behoorlijk stevige porno film gepakt. De video stond vol met scènes waar een vrouwen door twee mannen werd genomen. Ze wachtte tot er een scène zou komen die ze als voorbeeld wilde gebruiken voor de jongens.

Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens. Ze zal een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde. Ineens zag Tanja de scène die ze zocht. Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook.

De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan. Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand. De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond.

De rest van de kleding volgde in een rap tempo. Tevreden kijkend lag Tanja op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken. Die van Rob mocht er best wezen dacht ze hij was dunner dan die van Bart maar wel veel langer dacht ze verlekkerd. De twee jongens kropen op het bed naast Tanja. Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels. Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien.

Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden. Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok.

Bart ging op zijn knieën naast haar zitten hij had geen idee wat ze wilde. Tanja boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen. Zo als ze zich nu voelde vond ze alles best.

Bart wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen. Tanja voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven. De jongens wisselde van plaats Bart drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan.

Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Tanja voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam. Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Bart zijn lul in en uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd. Kreunend zoog ze op Rob zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen.

Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen. Tanja zoog fanatiek door ze wilde alles proberen ook dit.

Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel. Het was voor Tanja onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op de kussen.

Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte. Bart begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen. Een hard gekreun kondigde het orgasme van Tanja aan. Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Bart dacht dat hij gek werd toen Tanja klaarkwam. Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing.

Met een kreet spoot hij die avond voor de eerste keer haar kut met kracht vol. Uitgeput rolde hij van haar af. Tevreden keek Tanja naar de twee jongens zie naast haar lagen tevreden sloot ze een moment de ogen. Zoekend gleed haar hand om de twee pikken van de jongens heen. Ze hadden nog niets aan hun stijfheid verloren dacht ze gelukzalig.

Verlekkerd begon ze aan de beide stelen te trekken. De jongens rolden zich op haar zij en streelde haar heet tussen haar benen. Ze voelde het geil dat Bart diep in haar had gespoten door haar bilnaad heen op het bed druipen. Om en om voelde ze dat een vinger haar opgezwollen klitje raakte.

Tanja voelde dat het op deze manier niet lang meer zou duren eer ze weer klaar zou komen. Heet rolde ze zich op Bart en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat. Langzaam liet ze zich op de harde lul zakken. Kreunend wipte Tanja op de jonge lul heen en weer, de aanwezigheid van Rob was ze even vergeten. Bart keek geil naar de tieten van de rijpe vrouw, die in het ritme van haar stoten heet op en neer wipte.

Tanja liet zich heet voorover vallen, en drukte terwijl ze heet haar kontje om de lul heen draaide, haar tieten stevig tegen zijn borstkast. Rob had het niet meer van wat hij zag met zijn keiharde lul in zijn hand dacht hij een moment aan de film van vanavond terug. Alex had geen behoefte aan een feest voor zijn verjaardag amper twee weken later, 15 werd hij toch wel.

Sofie kreeg bezoek van haar vriendinnen, ze fleurde wat op en ging uiteindelijk ook maar weer naar school. Gijs had vier weken na het ongeluk een gesprek met Alex en Sofie. Ze hielden zich er goed en papa deed zijn best, alhoewel hij niet zo goed kon koken als mama, af en toe haalde hij dan ook maar pizza of chinees, dat scheelde ook weer afwas.

Gijs begon zijn Alexia steeds meer te missen. Ze was dan wel 47 toen het gebeurde, maar ze was een bloedmooie vrouw en hij miste haar vooral in bed, ze hadden altijd een goed seksleven gehad. Gijs was al eens naar de hoeren geweest en behalve dat het een boel geld koste vond hij het toch maar niks, een nieuwe relatie?

Sofie piekerde zich suf, was zij nu zo dom dat ze hem niet begreep? Gijs had de computer aangezet en zat naar een geile pornofilm te kijken, hij had zijn broek op de enkels liggen en zijn rechterhand omklemde zijn harde dikke pik die hij, naarmate de vrouw op de film harder werd genomen, ruwer begon af te trekken. Sofie klopte aan…… Gijs hoorde het niet, omdat hij hevig kreunde. Sofie hoorde dat wel, maar was nogal bleu, dus ze opende de deur en zag tot haar schrik wat haar vader aan het doen was, snel sloot ze de deur weer en hoorde haar vader met een luide brul klaar komen.

Gijs ging Zaterdagavond de stad in, eerst dronk hij wat en daarna ging hij naar de hoerenbuurt, er branden in een viertal panden rood licht, een paar vrouwen stonden buiten en probeerde hem te paaien, ondanks dat hij een erectie kreeg, ging hij toch niet naar binnen. Gijs liep besluiteloos wat rond, dronk nog wat in het café en ging toch maar huiswaarts, hoeren dat was niets voor hem.

Weer een paar weken later. Gijs zag het niet meer zitten en begon zijn werk te verwaarlozen en mopperde zonder reden op zijn kinderen. Sofie zag hem weg kwijnen. Gijs begon meer te drinken, wat zowel Sofie als Alex bedroefd maakten, konden ze hun vader maar helpen, maar ja hoe? Alex ging op zijn kamer tv kijken en Sofie besloot maar naar bed te gaan. Gijs leegde nog wat glazen jenever en zag dat het al half vier was, zuchtend stond hij op, zou hij nog een geile film gaan kijken?

Gijs kleed zich uit en zag zijn dikke grote geaderde lul schokken. Hij was geil, er broeide wat in zijn hoofd, aangewakkerd door de drank en met een waas voor de ogen verliet hij zijn slaapkamer, twijfelend stond hij voor de slaapkamer deur, van zijn zestien en een half jarige dochter. Gijs opende de deur, verdomme de deur piepte. Hij twijfelde weer, maar hoorde niets en liep zachtjes naar binnen. Sofie hoorde de deur piepen en opende haar ogen, door haar oogharen heen zag ze haar vader in de schemer staan, NAAKT en ze zag zijn in haar ogen enorme lul en hij rukte er aan.

Ze hield haar adem in en even later draaide hij zich om en verliet de slaapkamer weer. Gijs kon zichzelf wel voor de kop slaan, wat deed hij in godsnaam in de slaapkamer van zijn dochter, wilde hij haar……….? Sofie zuchtte diep toen hij de deur weer achter zich sloot. Ze had het er warm van gekregen, ze voelde dat haar slipje vochtig was geworden, jeetje wat had haar vader een grote lul, niet normaal en het was ook nog eens de eerste die ze zag in erectie. Ze had haar broertje weleens uit de douche zien komen, maar dat ding hing naar beneden en dan stelde het niets voor.

Sofie ging nu opletten en betrapte haar vader regelmatig met een behoorlijke bult in de broek, als zij in een kort rokje tegenover hem zat, deed ze haar benen onschuldig wat uit elkaar dan zag ze de bult schokken, daar kreeg ze het warm van en het kriebelde apart tussen haar dijen, je weet wel waar.

Gijs, haar vader, werd geil van haar, zo heet dat, had ze op school bij een vriendin weten te ontfutselen, die nog wel vroeg waarom ze dat wilde weten, maar Sofie was daar niet op in gegaan.

Gijs had nog niet door, dat zij dat expres deed en hij wist niet dat zij hem had zien staan die bewuste nacht. Hij was al blij dat hij zich toen op tijd kon inhouden, hij wist wel dat het echt niet veel gescheeld had, of hij had haar overrompeld en misschien wel verkr….!

Alex merkte helemaal niets van de veranderende sfeer in huis. Hij vond zijn zus wel mooi, maar ja het was zijn zus en hij was er ook nog niet zo mee bezig. Gijs ging steeds meer drinken en verwaarloosde zichzelf ook. Sofie en Alex moesten steeds vaker boodschappen doen omdat hun vader het vergat of de verkeerde dingen haalde.

Sofie begon te huilen en Alex probeerde haar te troosten. Gijs ging boven zitten mokken, maar de tranen sprongen bij hem ook in de ogen, hij zou niet eens willen dat zijn kinderen uit huis gingen en had spijt van zijn uitbarsting. De volgende morgen was hij tot verbazing van Alex en Sofie vroeg op. Gijs melde zich bij de blauwe knoop. Hij deed zijn best, dat merkte Sofie wel, maar het ging moeilijk, het gemis van een partner vooral voor in bed, brak hem regelmatig op.

Sofie ging daar over nadenken. Ze wist dat haar vader geil van haar werd en dat ze zelf het warm had gekregen toen ze zijn harde lul had gezien en zelf daardoor vochtig werd. Sofie had totaal geen seksuele ervaring en ze ging bij haar aller beste vriendin ten rade. Sofie wist al lang dat haar vriendin hoereerde. Sofie fietste gelijk naar haar toe. Chantal pakte het kortste rokje dat ze kon vinden, maakte twee geinige staartjes in haar lange zwarte haren, twee strikjes er in, een BH die haar toch al redelijk grote boezem goed omhoog perste.

Ze wist dat mannen vielen als een blok voor haar. Ze kon de muziek al horen, typisch een Andre Hazes café, Chantal was hier nog nooit binnen geweest en opende de deur, een rij mannen die aan de bar zaten keken om en hun gesprekken verstomde, daar kwam me toch een stoot naar binnen, zag je ze denken. Chantal zat nu naast de vader van Sofie en ene Dirk, die zich gelijk had voor gesteld, terwijl hij met een smul blik haar volle dijen bewonderde.

Gijs kon zo in de gleuf tussen haar tieten kijken, die op springen in haar BH zaten en een geile kop dat ze had, was het eerste dat er in hem op kwam. Chantal kon goed tegen drank, maar deed nu net alsof ze na vier glazen al een beetje begon te fladderen, daarbij leunde ze veel op Gijs en af en toe op Dirk om het niet te laten opvallen. Gijs had zijn neus bijna tussen haar tieten zitten toen ze na een toilet bezoek zich zogenaamd verstapte, tijdens het weer op de barkruk plaatsnemen.

Gijs kwam via de achterdeur binnen, Chantal nog steeds op hem leunend, liepen ze door de huiskamer. Sofie keek verrast op en Chantal knipoogde naar haar.

Gijs had de zogenaamd dronken Chantal mee naar huis genomen en bracht haar naar de logeerkamer, eerst deel 1 lezen om het te kunnen volgen. Gijs legde haar op bed, wat een lekker wijf en dronken meiden zijn een engel in bed, spookte het in zijn hoofd, maar hij wilde zich alweer omdraaien. Chantal greep hem echter stevig in het kruis. Hij trok het rokje over haar benen naar beneden en legde het op de stoel, daarna met veel moeite het slipje over haar ronde billen, het voelde vochtig aan.

Gijs voelde zijn pik pijnlijk in zijn broek klemmen, maar hij dorste nog niet zijn broek uit te trekken, bang dat ie was, dat Chantal het op een gillen zou zetten. En snel trok hij zijn broek en slip uit. Chantal slokte de pik begerig haar geile pijp bekkie in en begon Gijs professioneel een stevig potje af te pijpen. Ze masseerde zijn ballen. Gijs ontplofte en joeg al binnen een minuut zijn sperma in haar geile bek, een serie forse stralen vulde de mond van Chantal die driftig door pijpte.

Wat dacht je sletje. Gijs was er echt aan toe en deze hete slet zou ie wel ff voorzien, kon dan wel de leeftijd van zijn dochter hebben of ietsje ouder, maar ze vroeg er om, hard zeer hard beukte hij in haar lichaam. Chantal is een type, die het lekker vind om zo genomen te worden en als de vent dan ook nog in staat was om haar klaar te neuken, zou het helemaal toppie zijn. Sofie reageerde niet op die vraag. Chantal kwam kreunend en schreeuwend klaar op de dikke grote pik van de vader van Sofie en hij ging door en door.

Chantal wist niet hoe ze het had, ze kwam klaar en klaar en klaar, god wat kon die vent neuken, eindelijk spoot hij met een diepe brul zijn ballen in haar leeg, beiden vielen naast elkaar vermoeid in slaap.

Sofie was nieuwsgierig, ze hoorde niets meer en ging de trap op naar boven, voorzichtig opende ze de logeerkamer en zag tot haar verbazing beiden zo goed als naakt naast elkaar slapen, Chantal op haar rug en haar vader op zijn buik.

Hij liep de slaapkamer in en stond naast Chantal, wauw wat heeft die een grote tieten. Alex kon het niet laten om haar bij een borst te grijpen en even later bekeek hij haar kut, eindelijk zag hij eens hoe dat er uit zag, in het eggie dan He, want plaatjes had hij al genoeg gezien, er droop nog wat langzaam uit haar spleet. Alex kreeg een lekker gevoel in zijn onderlichaam, dat wordt weer rukken, spookte het in zijn hoofd.

Chantal vertrok vroeg in de ochtend. Ze maakte Gijs niet wakker en sloop naar beneden, er was nog niemand beneden dus verdween ze via dezelfde deur als waar ze naar binnen was gekomen. Gijs werd een uur later wakker met een enorme ODOL en hij taste naast zich, maar helaas ze was er niet meer. Maandag na het weekend ontmoete Sofie, Chantal al voor de lessen waren begonnen. Moet er nog wel ff over nadenken, denk ik. De zoemer ging en gelukkig kon Sofie buiten wat frisse lucht happen. Weekend breekt weer aan.

Ze kreeg onverklaarbare gevoelens in haar onderlichaam en wilde eigenlijk wel met een hand……….. Sofie vond het inderdaad een enorme bult, dus als dat echt was? En haar vriendin had het een paardenlul genoemd, wat moest zij zich daar nu bij voorstellen, wat was dan normaal?

Sofie begon zich er aan te ergeren dat ze nog onwetend op seks gebied was. Alex had regelmatig de beelden van de grote tieten van Chantal in zijn hoofd en was dat al een beetje aan het vergelijken met zijn zus Sofie. Hij zag ze dan wel niet naturel, maar had in de wasmand haar BH,tje bekeken en daar hadden die van Chantal beslist niet in gepast, was zijn oordeel.

Sofie meende dat haar broertje ook tussen haar benen zat te kijken en ze keek hem aan, wat Alex snel zijn hoofd deed afdraaien. God wat ziet ze er lekker uit, spookte het in het hoofd van Gijs, hij kon als ze af en toe bewoog net haar zwarte slipje zien, zou ze al seks hebben?

Hij hoopte Chantal tegen te komen in zijn stamkroeg, want hij moest nodig weer wat te neuken hebben, helemaal gestoord werd hij er van. Gijs bestelde een biertje in de kroeg en nog een paar, maar toen het bijna half een was, kwam hij tot het besef dat het er niet in zat.

Sofie had de tv uit gezet en slofte gapend naar boven. Ze lag al een uur in bed toen ze haar vader naar boven hoorde komen en even later zijn slaapkamer deur dicht gaan, wat zou hij gedaan hebben? Ze kreeg weer dat lekkere gevoel tussen haar benen en nu gleed haar rechterhand haar slipje in en ze beroerde voorzichtig haar kale gladde venusheuvel.

Ze wist dat ze geil was, zo geil als paardenbloemen. Gijs lag te woelen, hij kon de slaap niet vatten, waarom was hij nu niet zo een slet als Chantal tegen het lijf gelopen. Hij zat aan zijn harde lul, dat grietje kon hem hebben, zou hij zich gaan afrukken?

Hij trok zich als bezeten af en spoot alles gewoon in bed, wat kon het ook schelen, dit leven was zo niet vol te houden, hoe doen die paters en zo dat dan?

Hij bleef geil het rukken had niet geholpen, langzaam zakte hij weg in een onrustige lichte slaap. Sofie stond om twee uur op, waarom wist ze niet, maar ze kon niet slapen en haar slipje was inmiddels drijfnat, dus trok ze dat ding maar uit en liep even snel naar de badkamer en gooide het natte, vieze ding in de wasmand. Ze bleef onrustig toen ze weer op haar kamer was. Alex sliep ook niet echt, beetje dommelen en hij meende iemand te horen lopen en zag dat het twee uur was, hij stond snel op en opende de deur iets en zag zijn zus uit de badkamer komen, wat had die daar om twee uur nog te zoeken?

Sofie sloot haar deur weer en Alex sloop naar de badkamer, als vanzelf werd zijn aandacht getrokken door de wasmand, nu hij hier toch was, kon hij misschien wel een…..?? Sofie hakte de knoop door!!! Ze had alleen een leuk zwart babydolletje aan afgezet met roze kant, verkrijgbaar in de Gertibaldi sexshop heb ik net nog gezien, zou ze nog een schoon slipje aantrekken? Sofie opende opnieuw haar slaapkamer deur en sloop weer de overloop over. Ze hoorde haar broertje kreunen, wat was die dan aan het doen?

Alex had net het slipje van Sofie om zijn lul gedraaid nadat hij er wat geil had uit gelikt en was zich aan het aftrekken. Sofie liep door en opende met ingehouden adem en trillende handen, de slaapkamer deur van haar vader. Ze twijfelde nog even, maar besloot om door te gaan, op haar tenen slop ze naar het bed, haar vader had een nachtlampje aan, dus ze kon hem zien liggen, met de rug naar haar toe.

Sofie sloop naar het bed van haar vader, sliep hij? Gijs draaide zich om, zijn ogen waren wijd opengesperd, daar stond ze. Sofie schrok, hij was klaarwakker. Ze tilde haar babydolletje wat op en hield dat vast met haar rechterhand waarvan ze de duim in haar mond stak.

Gijs had volzicht op haar kale natte en duidelijk wat opzwollen kutje, droomde hij nu? Ze had geeneens een slipje aan, was hij nu geestelijk al zover aan het aftakelen dat hij deze waandenkbeelden al in het echt meende te zien? Hij zag als het echt was, het geil al langs haar dijen lopen, een paar duidelijke glinsterende strepen kronkelde over haar dijen naar beneden. Heb geen ervaring papa, jij mag het doen, jij MOET het doen!
Gratis sexdate nu geile naakte meiden


Hij zat aan zijn harde lul, dat grietje kon hem hebben, zou hij zich gaan afrukken? Hij trok zich als bezeten af en spoot alles gewoon in bed, wat kon het ook schelen, dit leven was zo niet vol te houden, hoe doen die paters en zo dat dan? Hij bleef geil het rukken had niet geholpen, langzaam zakte hij weg in een onrustige lichte slaap. Sofie stond om twee uur op, waarom wist ze niet, maar ze kon niet slapen en haar slipje was inmiddels drijfnat, dus trok ze dat ding maar uit en liep even snel naar de badkamer en gooide het natte, vieze ding in de wasmand.

Ze bleef onrustig toen ze weer op haar kamer was. Alex sliep ook niet echt, beetje dommelen en hij meende iemand te horen lopen en zag dat het twee uur was, hij stond snel op en opende de deur iets en zag zijn zus uit de badkamer komen, wat had die daar om twee uur nog te zoeken?

Sofie sloot haar deur weer en Alex sloop naar de badkamer, als vanzelf werd zijn aandacht getrokken door de wasmand, nu hij hier toch was, kon hij misschien wel een…..?? Sofie hakte de knoop door!!! Ze had alleen een leuk zwart babydolletje aan afgezet met roze kant, verkrijgbaar in de Gertibaldi sexshop heb ik net nog gezien, zou ze nog een schoon slipje aantrekken?

Sofie opende opnieuw haar slaapkamer deur en sloop weer de overloop over. Ze hoorde haar broertje kreunen, wat was die dan aan het doen?

Alex had net het slipje van Sofie om zijn lul gedraaid nadat hij er wat geil had uit gelikt en was zich aan het aftrekken. Sofie liep door en opende met ingehouden adem en trillende handen, de slaapkamer deur van haar vader.

Ze twijfelde nog even, maar besloot om door te gaan, op haar tenen slop ze naar het bed, haar vader had een nachtlampje aan, dus ze kon hem zien liggen, met de rug naar haar toe. Sofie sloop naar het bed van haar vader, sliep hij? Gijs draaide zich om, zijn ogen waren wijd opengesperd, daar stond ze.

Sofie schrok, hij was klaarwakker. Ze tilde haar babydolletje wat op en hield dat vast met haar rechterhand waarvan ze de duim in haar mond stak. Gijs had volzicht op haar kale natte en duidelijk wat opzwollen kutje, droomde hij nu?

Ze had geeneens een slipje aan, was hij nu geestelijk al zover aan het aftakelen dat hij deze waandenkbeelden al in het echt meende te zien? Hij zag als het echt was, het geil al langs haar dijen lopen, een paar duidelijke glinsterende strepen kronkelde over haar dijen naar beneden. Heb geen ervaring papa, jij mag het doen, jij MOET het doen!

Sofie zag de enorme dikke harde paal omhoog staan, dat was toch niet normaal, zag je haar denken en ze keek met verschrikte ogen naar het monsterlijke stuk hard mannen vlees. Sofie begreep nu pas waarom Chantal het een paardenlul noemde. Chantal had nog gezegd, je weet niet wat je mee maakt, nou een lul in je keel krijgen, was dus zoiets. Sofie kon amper wat geluid produceren, een beetje roggelen was het, terwijl haar vader, haar hoofd over zijn pik heen trok.

Sofie haar mondje werd gevuld met sperma dat met krachtige stralen naar binnen kwam, ze was erdoor verrast en begon te hoesten, de pik gleed er uit en de laatste sperma kreeg ze vol in haar gezicht. Gijs zag de geile smurrie in haar gezicht, zijn lul schokte zo geil was hij nog, het droop van haar kin af.

Sofie vond de smaak niet echt lekker en liet de rest van de sperma ook uit haar mond lopen. Gijs had nu zin om haar te gaan nemen. Hij zette zijn megapik op haar kut lipjes. Sofie voelde een enorme druk op haar spleetje, ze werd behoorlijk opgerekt toen de lul naar binnen begon te dringen. De lul drong door tot aan de ballen en hij begon zijn dochter met zeer diepe halen te nemen, god wat is ze lekker strak.

Sofie echter had het gevoel dat ze tot aan haar navel was opengescheurd en jammerde van de pijn, traantjes liepen over haar wangen, haar vader bleef door stoten. Hij zou wel weten wat hij deed, bedacht Sofie, maar ze had er toch wel iets anders van verwacht. Ze voelde gewoon de dikke onmenselijke paardenlul diep op en neer in haar boren.

Gijs hoorde, dat haar gejammer verstomde, hij wist wat er gebeurde, dat had hij ook met zijn vrouw meegemaakt toen die voor het eerst zijn dikke lul bij haar naar binnen kreeg. Hij zou zijn eigen opgekweekte sletje klaar krijgen, dat wist hij. Ze begon te soppen ten teken dat ze vocht aanmaakte.

Gijs voelde het kutje zijn enorme paal behoorlijk afknijpen en ze lag onder hem te schokken en te krijsen om meer, om harder. Sofie zag sterretjes, regenbogen en wilde dat het gevoel bleef, haar vader bleef haar neuken en van haar mocht de pik er de komende uren wel inblijven.

Sofie werd nog twee maal klaar geneukt voordat haar vader zich met een oer brul in haar leegde. Sofie liep enkele dagen nog wat moeilijk, op vragen erover antwoorden ze, dat ze lelijk met haar fiets was gevallen, haar broertje dacht er anders over, hij had haar horen gillen net zoals die slet Chantal de vorige keer, maar hij durfde het nog niet aan te kaarten. Sofie lag nu eigenlijk elke nacht bij haar vader in bed en werd genomen in verschillende standjes, leerde goed diep pijpen en slikte zijn sperma probleemloos.

Sofie werd ook ruw in haar mond geneukt en regelmatig in haar keel gepenetreerd, ze begon het allemaal lekker te vinden, een paar weken later terwijl ze inmiddels al tientallen malen door haar vader geneukt was, lag ze op haar buik terwijl haar vader zijn lul in haar boorde. Ze lag te kreunen zo als gewoonlijk en was inmiddels pik verslaafd, opeens voelde ze een vinger die haar kontje binnen drong. Gijs was geenszins van plan om haar nu tegemoet te komen, hij haalde zijn lul uit haar spleet en kroop van haar af.

Sofie was verbaasd, wat was hij nu van plan? Gijs rommelde in een laatje, terwijl de tuien geil van Sofie aan zijn pik hingen. Ze kon niet zien wat hij er uit pakte, maar even later pakte hij een arm en ze voelde staal om haar pols en voor ze het wist zat haar arm aan het bed vast geklikt boven haar hoofd en volgde de tweede arm. Hij drong met veel kracht naar binnen en de sluitspier gaf de strijd tegen de inmense pik al gauw op. Sofie besefte dat haar laatste neuk plekje nu ook ontmaagd was, met diepe stoten boorde hij hier er ook in tot aan zijn ballen, god Chantal moest eens weten wat voor een slet zij al geworden was, bij het hoerige af.

Gijs kreunde, dat lekkere strakke kontje van zijn privé sletje en Sofie voelde dat hij haar darmen vol spoot. Sofie liep dus weer moeilijk en ontbeet die volgende ochtend staande. Gijs kwam ook naar beneden en greep Sofie in een van haar borsten waar haar broertje bij zat. Ze keek geschrokken naar Alex en durfde er niets van te zeggen.

Sofie vertelde wel aan de nieuwsgierige Chantal dat ze pikgeil was geworden. Alex hoorde die nacht zijn zus weer verschrikkelijk klaar komen, want zover was hij inmiddels wel dat dit klaarkomen was wat hij hoorde, zijn lul schokte omhoog en hij trok zich dan maar weer af. Gijs zag dat in de spiegel, zijn zoon had een redelijk grote al voor zijn leeftijd, nog wel niet het formaat van hem zelf, maar toch al een behoorlijke.

Weer enkele weken later. Sofie had haar geile babydolletje weer aan getrokken op verzoek van papa, zonder slipje en BH uiteraard. Ze zag er uit om op te vreten. Gijs begon haar kutje te likken en Sofie kwam daar gillend op klaar.

Ze liepen de overloop op en haar vader stopte bij de slaapkamerdeur van haar broertje. Sofie zag dat hij de deurklink naar beneden drukte en de deur zachtjes open duwde. Ze kreeg een zetje en struikelde naar binnen, terwijl haar vader het licht aanknipte. Alex keek verrast op en zag zijn zus op een meter afstand schaars gekleed, terwijl zijn vader bij de deur stond.

Sofie haalde haar schouders maar op, ach je broertje ontmaagden, was weer eens wat anders. Alex voelde zich trots, dus daar kon hij mee aankomen bij de meisjes, begreep hij. Alex graaide in het verrukkelijke stevige tieten vlees van zijn zus, niet wetende dat hij pas de tweede was die er aan mocht komen.

Hij dacht dat zijn zus eigenlijk al een straat slet was, zoals ze er bij liep. Sofie zakte door haar knieën en hield de best wel mooie lul van haar broertje voor haar mond en likte het rijkelijk bruisende voorvocht van zijn donker blauwe glimmende eikel. Ze keek hem geil aan toen ze de pik in haar mond liet glijden. Alex had nog steeds het idee dat hij droomde, dit kon toch niet echt zijn, maar het voelde wel echt aan, hoe haar warme lippen centimeter voor centimeter zijn pik gewoon opslokte en er aan zoog, hoe ze in hoog tempo zijn volle pijnlijke ballen op springen zette.

Ik merkte zelf dat ik alweer aan een beurt toe was, want was drijfnat. Alex kroop op mij en keek mij aan. Ze voelde lekker strak om zijn stotende pik, ondanks dat ze de paardenlul van haar vader er al vaak in had gehad.

En hij verhoogde het tempo en begon haar zo diep mogelijk te nemen. Sofie voelde een orgasme op komen, god wat neukte haar broertje goed, het viel haar hartstikke mee, hij had verder helemaal geen aansporingen of les nodig. Hij was bezig zijn geile zus klaar te neuken. Sofie kwam heftig kreunend klaar op haar broertjes pik en even later kwam hij klaar in zijn hoerige zus.

Alex bleef uit hijgend op haar liggen. Alex had zo zijn gedachten, bah sperma, maar toen hij voorzichtig zijn tong er aan waagde viel de smaak hem mee, eigenlijk weinig smaak. Zijn neus kwam onder haar geil te zitten, zo diep was hij met zijn tong naar binnen gedrongen en met twee vingers beroerde hij haar klitje, na aanwijzingen te hebben gekregen van zijn zus.

Gijs hoorde zijn dochter weer klaar komen en wist dat het goed was, zelf rukte hij zich nog maar een keer leeg, er werd op de buitendeur gebonkt en er werd geschreeuwd. Gijs stond mopperend op, zijn linkerhand zat onder de sperma en hij frommelde zijn kleverige pik in zijn slip en pakte een badjas.

Gijs opende twee flesjes en gaf er een aan Edwin. Gijs opende voorzichtig de deur. Hij zag dat ze te druk waren en niet merkte dat de deur nu open stond. Edwin en Gijs zagen dat Sofie het heft in handen had genomen en dus feitelijk haar broer afneukte. Alex lag op zijn rug terwijl hij door zijn zus bereden werd, wild ramde ze haar natte geile kut over de dikke harde staander van haar broertje. Sofie kwam kreunend klaar, haar zoveelste orgasme die nacht en Alex voelde het al aardig borrelen in zijn ballen, veel kon het niet meer zijn, maar het wilde er wel uit.

Alex en Sofie zagen de beide mannen nog steeds niet staan. Edwin trok zijn broek en slip uit en gooide die op de overloop. Hij was voorzien van een niet al te lange, maar wel behoorlijk dikke pik, zag Gijs.

Edwin liep de slaapkamer in. Alex zag hem nu wel, maar omdat zijn vader een vinger voor de mond hield, reageerde hij niet, hij besefte gelijk dat Sofie het doelwit was voor weer een harde lul. Edwin pakte haar arm en trok haar om. Sofie schrok, maar werd door de buurman tegen de muur gedrukt, die ging iets door de knieën en zette zijn trillende lul op haar nog open staande kutje.

Ze was goed gesmeerd en zijn dikke voelde haar strakheid, maar gleed gemakkelijk naar binnen en hij ging weer recht staan, zodat Sofie van de grond werd geheveld en de pik er tot aan de ballen in kwam te zitten. Sofie werd vast tegen de muur geneukt, met diepe halen voelde zij de pik van de buurman in haar lichaam stoten en bij elke stoot schoof ze iets omhoog langs de muur.

Zij werd gebruikt, dit was echt goor en hard gebruiken, een vent die gewoon even zijn lusten op haar kwam uitleven. Sofie kreeg al snel weer de geile tintelingen in haar onderlichaam, een vent die haar neukte, omdat hij geil op haar was geworden. Ze sloot haar ogen en genoot van de harde stoten.

Hij kon goed diep in haar komen omdat haar eigen gewicht op zijn pik drukte en dit was een behoorlijke dikke weer. Edwin ramde door en voelde dat zijn lul werd afgeknepen door het hoerige sletje van de buren, wat een geile teef is het, een pikken verslindster was het. Ze molk aan zijn lul, klaar komen wilde ze, weer klaar komen. Sofie voelde hem klaar komen in haar lichaam en kwam toen zelf ook klaar. Sofie werd natuurlijk als huis hoertje gewoon bijna dagelijks geneukt, was het niet haar vader, dan was het wel haar broertje, dat ging zo weken en maanden door.

Gijs sprak wat af met de buurman, dat mochten Alex en Sofie niet weten, dat zouden ze vanzelf wel merken. Gijs belde de buurman en die was gelijk ervoor in. Edwin volgde Sofie tot in haar slaapkamer en liet de deur open staan. Ze pakte de dikke pik en zette die onder haar naar hard mannen vlees hunkerende kutje en schoof er luid kreunend over heen, oooooooooooohhh jaaaaaaaaaaa. Alex had zich al uit gekleed en zijn pik glom van een glijmiddel, met veel moeite kroop hij er achter en pakte zijn zusje bij de heupen, nadat hij zijn lul tussen haar billen had geperst.

Gijs was intussen ook naar boven gekomen en zijn onmogelijke paardenlul glom ook van het glijmiddel. Edwin had hem gezien en knipoogde, hij had nu al twee personen boven op hem liggen, de nu moeilijk neukende Sofie met haar broertje in haar kontje daar half boven op.

Alex voelde alsof er een heipaal in zijn kont werd aangebracht waarna de machine begon te heien, zijn vader greep hem bij de heupen. Edwin zuchtte, want er leunde nogal wat op hem en Sofie werd helemaal over zijn pik heen gedrukt en kwam gillend en kreunend klaar. Edwin voelde dat hij stevig werd afgemolken en leeg geknepen, door de kut spieren van haar, uiteindelijk kwam Alex in haar kontje klaar en zijn pa weer in zijn kont. Toen deze maand achter de rug was keerde ik geil huiswaarts met Esme al die tijd in mijn gedachte, ik begon mijn jeugdige sletje te missen merke ik.

Op de eerste avond dat ik thuis was werd ik onaangenaam verrast door Esme, die samen met haar moeder bij mij op de stoep stond. Esme bleek zwanger te zijn en hier moest over gesproken worden, wie is eigenlijk de vader vroeg haar moeder Erna nadat wij aan elkaar waren voorgesteld.

Ik werd zo boos van deze overval dat ik zei, dat, dat haar vent wel zou zijn. Er volgde een uren lang gesprek tussen Esme, haar moeder en mij. Erna vond het zo gênant voor haar gezin en familie dat zij bereidt was dit met alles wat in haar vermogen lag wilde voorkomen dat dit naar buiten zou komen. Ik begon diep na te denken.

Haar moeder kwam bij mij over als een onzekere verlegen vrouw, die zich geen raad meer wist nu haar dochter zwanger bleek te zijn, maar ik was helemaal nog niet overtuigd dat het van mij zou zijn. Erik had haar ook nog even geneukt zonder condoom die avond toen wij een trio hadden, en Esme had mij ook het verhaal verteld dat haar vader haar geneukt had. Haar vader had haar hiertoe gedwongen en hiervoor de gelegenheid gepakt door bij haar in bed te komen liggen omdat haar moeder door de weeks niet thuis verbleef, maar voor haar werk 5 dagen per week in een pension verbleef.

Ik was net terug uit het buitenland voor mijn werk die dag gekomen en had Esme alleen verwacht om weer eens na een maand lekker mee te kunnen neuken. Nu zat ik opgescheept met die moeder erbij en het verhaal dat zij zwanger was, bovendien kwam ik net onder de douche vandaan en zat in mijn badjas met hun te praten. Haar moeder had het maar over de schande die dit over haar gezin en familie bracht en vroeg mij hoe ik dit dacht te gaan oplossen.

Wat heb ik met jouw gezin te maken zei ik, ja maar mijn man sprak zij met trilende stem en neer geslagen ogen, die accepteer dit nooit van Esme. Ik werd boos op dat wijf, wat lul je nou zei ik, jouw vent lig zijn eigen dochter te neuken gooide ik het er in mijn boosheid uit.

Haar moeder die Erna bleek te heten, keek mij nu wel met ongelovige grote ogen aan, wat zeg u nou vroeg zij verschrikt, ja daar kan je door verbaasd zijn zei ik, maar het is wel zo, toch Esme vroeg ik?

Die had het helemaal niet meer, zat met een vuurrode kop naar de grond te kijken en stamelde, uh ja dat is wel gebeurt. Dit geloof ik niet Esme van je, jij en ik kennen je vader en die zou zoiets nooit doen, dat past helemaal niet bij hem.

Mijn man is een uiterst conservatieve man die zijn dochters of een andere vrouw nooit seksueel zou benaderen kan ik u verzekeren zei Erna. Nou laat dat maar achterwegen zei ik fel, want het is gewoon een viespeuk, zal ook wel weer zo saaie rakker zijn voor de buitenwereld lachte ik die overal zijn lul achter na loop behalve bij jou zei ik tegen Erna, die zich nu wel heel ongemakkelijk begon te voelen zag ik, het liefs had zij volgens mij, mijn willen aanvallen maar ik had al snel gezien dat zij daar de vrouw niet toe was.

Ik stond op om wat te drinken voor hun in te schenken, had niet in de gaten dat ik niks onder mijn badjas had die opviel, Erna keek regelrecht tegen mijn lul aan. Met de drankjes op tafel ging ik daarna zitten, maar wel zo dat mijn badjes een stukje open bleef staan. Erna en Esme moesten wel naar mijn lul en ballen kijken! Dus nogmaals vroeg ik aan haar moeder, wat wil je nou van mij en wat verwacht je van mij? Is dat verhaal over je vader waar vroeg zij aan Esme, ja mam dat is de waarheid, pappa heeft het twee keer met mij gedaan en volgens mij is er ook wat tussen hem en Natasja, dat is hun middelste dochter van 20 jaar.

Ik kan het bijna niet geloven stamelde Erna. De wereld zit soms anders in elkaar dan dat wij zelf willen geloven zei ik, daar moet je maar aan wennen Erna. Zowel zij als haar dochter konden hun ogen niet altijd afwenden van mijn lul, ik werd lekker geil van deze uitdaging en mijn lul begon ook kleine schokjes te maken op naar een halfvolle erectie. De situatie en het gesprek was er natuurlijk niet naar, maar die Erna begon toch onrustig op haar stoel te draaien, Esme vroeg of zij naast mij mocht komen zitten op de bank.

Ja natuurlijk meisje zei ik en sloeg mijn arm om haar heen toen zij naast mij kwam zitten. Maar u ben van onze leeftijd zei Erna, hoe moet ik dit mijn man vertellen dat Esme zwanger van u is, luister nou eens voor altijd naar mijn woorden trut zei ik weer in mijn boosheid. Jouw dochter kan net zo goed zwanger van je eigen vent zijn, dus waarom spreken wij hier nu niet met zijn drieën af dat wij hem voorlopig met dat idee belasten.

Esme vertel vanavond thuis onder vier ogen tegen hem, dat zij zwanger is en dat dit alleen van hem kan zijn! Ja mam dat kan ik doen zei Esme. Ik keek haar moeder aan, zag weer haar ogen op mijn lul gericht, met een blos op haar wangen zei zij het nu ook even niet meer te weten wat te doen.

Uitdagend begon ik haar dochters grote tieten over haar blouse te strelen en wenkte Erna bij ons te komen zitten op de bank, maar dat kan toch niet sputterde zij tegen. Mijn lul groeide uit tot een volle erectie, een moeder samen met haar dochter daar werd ik toch wel goed geil van.

Erna was een schaduw van haar volle dochter, had kleine tietjes zo te zien in haar trui, een smalle taille, maar wel een lekker brede kont. Ik zag en voelde gewoon iets onderdanigs in haar moeder!

De manier waarover zij over haar man sprak, bijna met veel respect en angst, maar ik vond het gewoon een viespeuk die in staat was zijn eigen dochter s te neuken. Kom mam, kon erbij vroeg Esme nu ook aan haar moeder, pappa hoef hier toch niets over te weten en die is zelf ook niet zuiver en trouw tegenover jouw. Esme kon zich wel heel onderdanig naar mij toe opstellen, dat had zij snel geleerd sinds ik haar had leren kennen, haar moeder had er toch moeite mee want zij bleef op haar stoel zitten en keek zwijgend naar ons.

Nou Erna zei ik, moet ik je komen halen of kom je uit jezelf, je vent weet ook hoe het moet daagde ik haar uit, kom voor de bank zitten zei ik en speel een beetje met mijn lul, als je het goed doe mag je misschien wel met Esme en mij meedoen. Nog steeds bleef die trut op haar stoel zitten, eerdaags kom ik toch bij jullie thuis langs zei ik, om mij voor te stellen aan je man als de vriend van Esme.

En als je nu niet even met ons meespeel dan gebeurt dat eerdaags wel bij jullie thuis als ik je vent aanspreek over het feit dat hij mijn meisje heeft geneukt zei ik met overtuiging in mijn stem. O nee dat aub niet zei Erna, ik doe alles wat je vraag als je ons gezin maar niet naar buiten toe in diskrediet breng. Kom hier dan zei ik, ga op de grond zitten en speel met mijn lul terwijl ik je dochter lekker opgeil, en ja hoor Erna ging door haar knieën.

Vooralsnog heel voorzichtig ging zij voor mij op de grond zitten en deed heel langzaam haar hand om mijn stijve lul. Ik begon de blouse en BH van Esme uit te doen, die ongelovig naar haar moeder keek die met mijn lul in haar hand zat. Ik stond even op om mijn badjas helemaal uit te doen, bij Esme deed ik haar rokje en slipje ook uit, ga jij ook maar naast je moeder op de grond zitten zei ik, dan kunnen jullie samen even lekker met mijn lul spelen.

Erna zat nog geheel gekleed op haar knieën met mijn stijve lul in haar hand, had nog niet meer gedaan dan een paar keer zachtjes aan mijn lul trekken. Esme was lekker opgewonden geraakt in deze situatie met haar moeder, zij begon wel gelijk mijn eikel in haar mond te zuigen.

Een geil gezicht, haar moeder die angstig mijn stijve lul in haar hand omhoog hield, voor haar gewillige zuigende drieën twintigjarige dochter. Denk erom Erna zei ik nogmaals, blijf meewerken aan wat ik je vraag in de toekomst, anders ben ik echt in staat om alles naar buiten te brengen wat er bij jullie thuis allemaal gebeurt, nee Ronald aub ik zeg je nogmaals, ik werk mee.

Ik wil ook dat mijn man hiervan de consequenties in ziet, ik ben hiervoor ook min of meer verantwoordelijk zei Erna en zie dit ook als mijn straf die ik moet ondergaan. Genoeg gepraat zei ik, kleed je ook helemaal uit slet, ik wil je lichaam zien en keuren. Esme werd steeds geile voelde ik wel aan haar pijpen.

Erna werkte mee, kleden zich uit en vroeg of haar lichaam mij tevreden stelde.

wijd opengesperde kut vader neukt vriendin van dochter