Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Wat stoppen vrouwen in hun kut jongen zoekt sex

wat stoppen vrouwen in hun kut jongen zoekt sex

.

Meesteres thuis lesbische seks


wat stoppen vrouwen in hun kut jongen zoekt sex

.


Het was het meest opwindende dat ik ooit had gedaan. Ik wilde haar zo graag neuken! Het voorvocht lekte uit mijn pik, waardoor hij helemaal glibberig werd. Ik was heel dicht bij klaarkomen.

Ik wierp mijn hoofd achterover en vertraagde mijn snelheid. Ik wilde gewoon nog niet dat het al afgelopen zou zijn, ik wilde dat het nog veel langer zou duren. Mijn hand voelde zo lekker rondom mijn pik. Mijn ballen begonnen zich al te spannen. Ik keek in extase naar haar gespreide benen. Ik ademde heel diep en langzaam, en probeerde niet te hijgen.

Mijn gedachten werden wazig. En toen plotseling, WHAM!! Een hand klemde zich om mijn pols! Mijn rechterhand klikte automatisch op de afstandsbediening.

Zeg Tommie, ben jij dat? Ik voelde me als een drenkeling die verdronk en mijn hele leven flitste voorbij aan mijn ogen. De kamer was nu pikkedonker.

Ik kon niets zien, maar ik voelde Caroline's hand om mijn pols, een paar centimeter van mijn pik af. Ik stond verlamd van schrik en kon niet weglopen. Ik verwachtte dat ze zou gaan schreeuwen en gillen. Ik dacht wanhopig na, hoe ik dit zou kunnen uitleggen aan mijn moeder, als ze uit haar slaapkamer zou komen rennen. Wat ben je aan het doen?

Haar hand kneep om mijn pols. Ik was de lul en ik wist het! Ik probeerde om mijn pols los te trekken, maar ze kneep er nog strakker in. Ik weet best dat het jij het bent, Tommie. Wat kon ik zeggen? Het enige voordeel dat ik nog had, was dat het pikkedonker was. Zij wist nog steeds niet, wat ik in mijn hand had. Ik hoopte maar dat ze was nog een beetje dronken was. In dat geval zou ze me misschien geloven en me stiekem de kamer uit laten sluipen.

Even dacht ik dat haar greep om mijn pols verslapte, en dat ik er genadig van af kwam, maar toen kwam haar hand eventjes tegen mijn stijve pik aan.

Ze pakte onmiddellijk mijn stijve lul stevig in haar hand. Ik schaamde me geweldig, en voelde me alsof ik direct door zou gaan naar de gevangenis. Caroline tastte blindelings in het donker, en haar andere hand vond mijn opgezwollen ballen en pakte ze beet. Niets," fluisterde ik beschaamd. Ik weet precies wat je aan het doen was, hoor! Je moest je schamen! Ik was als de dood daarvoor en smeekte Carolien: Ik kan het echt niet helpen. Het spijt me zo! En ik dacht nog wel dat je zo'n lieve jongen was.

Je moest je schamen. Ik zal het aan je moeder vertellen, en ze zal heel erg boos op je zijn. Het spijt me zo. Ik kwam alleen maar even de TV uitschakelen, en toen zag ik op de bank liggen, en u was zo mooi dat ik mijn verstand verloor. Sorry, mij excuus, maar u zag er ook zo mooi uit! Ik wilde met mijn hele hart terug naar mijn slaapkamer, maar er was geen sprake van dat ze me los zou laten. Ik verwachtte ieder moment dat ze zou gaan schreeuwen om mijn moeder, maar terwijl de seconden langzaam verstreken zonder dat ze iets zei, begon ik te hopen dat ze misschien mijn excuses zou aanvaarden.

Haar stem klonk weer net zo lief als toen ze voor het eerst in ons huis kwam. U bent echt de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb. Het spijt me echt wat ik gedaan heb. Ik schaam me zo. Ik moet je eerst nog een lesje leren. Er viel een lange stilte, en ik was te bang om die te onderbreken. Carolien hield nog steeds mijn pik vast. Ruk je soms vaak? Ik gaf geen antwoord, nog steeds te bang om iets te zeggen. Stond je soms net op het punt om klaar te komen?

Was je soms van plan om het over mij heen te spuiten, jij vieze klootzak? Anders ga ik gillen en dan komt je moeder. Niet mijn moeder roepen, alsjeblieft. Het begreep dat het zinloos was om te liegen, want zelfs in het pikkedonker keek ze dwars door me heen. Ze gaf mijn ballen een kneep, en ze ging steeds harder knijpen. Ik wilde het uitschreeuwen van de pijn, maar de angst dat mijn moeder wakker zou worden, maakte dat ik mijn tanden op elkaar hield en zei: Nee, ik heb nog geen seks gehad.

Alleen één keertje mocht ik mijn piemel bij een meisje tegen haar schaamlippen wrijven, maar meer niet, ik zweer het! Waarom martelde ze me zo? Wat wilde ze van mij? Het was nog te donker om veel te zien, maar mijn ogen waren nu genoeg gewend aan het donker om te onderscheiden dat ze rechtop zat op de rand van de bank.

Ik zal het niet tegen je moeder te vertellen. Maar lieg niet meer tegen me, OK? Ik kon weer ademhalen. Carolien veranderde haar greep op mijn pik en begon mij echt lekker te wrijven. Is het een goed gevoel, Tommie? Heeft één van je vriendinnetjes ooit wel eens een kus op je piemel gegeven? Hoe zou je dat vinden? Hier zat ik in onze woonkamer met een collega van mijn moeder, en zij vroeg me of ze een kus op mijn piemel mocht geven!

Maar je moet het eerst vriendelijk vragen. Ik wil het zo graag! Ik wilde dat ze begreep dat ik het echt graag wilde, en dat het mijn eerste keer was. Maar ik was er helemaal nog niet op voorbereid, toen ik zachte lippen rondom het puntje van mijn stijve erectie voelde glijden. De eerste keer dat vrouwenlippen je piemel aanraken, dat is een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Carolien's mond was nat en zacht, en ze likte eerst aan mijn eikel en daarna zoog ze hem naar binnen. In al mijn dromen en fantasieën had ik nooit gedacht dat een vrouwenmond mij dit heerlijke gevoel zou kunnen geven. Ze zoog me dieper en dieper, totdat ik voelde dat mijn eikel de achterkant van haar keel raakte. Het is heerlijk, Carolien. Ik voelde al iets beginnen te borrelen in mijn ballen.

Haar enige antwoord was om mijn pik nog dieper in haar mond te duwen. Ik was nog maar enkele seconden verwijderd van mijn hoogtepunt. Ik balde mijn vuisten en beet op mijn tong van mijn opwinding, en probeerde om mijn lul uit haar mond te trekken, maar ze pakte mijn billen vast en trok mij naar haar gezicht toe.

Een hete dikke straal spoot uit mijn lul in haar mond. En Carolien miste geen slag! Het duurde misschien maar een paar seconden, maar het leek wel een heel mensenleven. Uiteindelijk liet ze mijn lul uit haar mond glijden en begon hem weer te strelen. Heb je ervan genoten, stoute jongen? Dank je wel," zei ik, en ik meende het. Wat is er toch aan de hand met dat ding van jou?

Meestal blijft hij een hele tijd stijf als ik het zelf gedaan heb. Ik wilde Carolien een dikke knuffel geven om haar oprecht te bedanken. Ze streelde nog steeds over mijn pik en ze zei: Beloof me dat dit altijd tussen ons tweeën zal blijven.

Ik zal nooit tegen iemand vertellen! Ik had het altijd geprobeerd bij een meisje van mijn eigen leeftijd, maar een meisje van mijn leeftijd zou nooit aan mijn pik zuigen en Carolien had dat wel gedaan! Ik stopte de herinnering diep in mijn geheugen, voor als ik terug zou zijn in mijn slaapkamer, waar ik van plan was om mezelf nog eens af te trekken. Ik voelde Carolien bewegen in het donker, en toen mompelde ze: Mag ik je dan aanraken?

Geef me maar een hand. Hoe dichter mijn hand bij haar kutje kwam, hoe warmer het leek te worden. Toen legde ze mijn hand op haar venusheuvel. Het eerste wat mij opviel was, hoe dik en zacht haar krullende schaamhaar was. Haar venusheuvel voelde echt heel vlezig. Ik had nog niet veel kutjes gevoeld, maar die van Carolien was vleziger dan alle eerdere, sappig en mollig, en heel vlezig.

Hij zal je echt niet bijten. Ik streelde haar kutje met mijn rechterhand, en mijn middelvinger gleed tussen haar vette schaamlippen. Ze gingen heel makkelijk uit elkaar, en toen begreep ik pas waarover ze het had gehad.

Haar kutje was exht druipend nat! En het zoog mijn vinger naar binnen als een stofzuiger! En het is zo zacht en warm. Zou je het erg vinden als ik je een beetje vingerde? Mijn kutje is erg gevoelig.

Ik voelde haar achterover leunen en haar benen spreiden, waardoor ik beter toegang kreeg tot haar kutje. Ik knielde op mijn knieën tussen haar dijen. Ik had graag willen zien hoe haar kutje eruit zag van dichtbij, maar het was pikkedonker.

Ik begon zachtjes met mijn vinger in en uit haar kut te glijden. Ik trilde van de zenuwen, het was ook zo verdomde spannend. De binnenkant van haar kutje voelde zijdezacht aan, en de wanden van haar vagina knepen zich samen rondom mijn vinger, wanneer ik hem tot aan de tweede knokkel naar binnen duwde. Voel je nu hoe nat je me hebt gemaakt? Maar bij Carolien was er geen tijdslimiet.

Ze zat met haar benen zo wijd gespreid dat ik naar hartelust met haar kutje kon spelen. En terwijl ik haar kut vingerde, slaakte ze voortdurend lage kreunen. Ik wilde heel graag haar kutje zien, en bracht mijn gezicht naar beneden tot bij mijn pols, waar ik een scherpe visachtige geur waarnam.

Ik weet niet of het mijn instinct was of gewoon pure lust, die maakte dat ik het haar durfde te vragen. Ze kon nog steeds besluiten om te gaan klagen bij mijn moeder, en hoe dan ook, ik was een gentleman en ik had veel respect voor haar. Maar doe het wel heel zachtjes, OK? Ik stak voorzichtig mijn tong uit en proefde voor de eerste keer in mijn leven een kutje. Toen mijn tong tussen haar gespreide schaamlippen landde, zakte haar lichaam achterover en ze slaakte een lange diepe zucht.

Ik probeerde met haar kutje te tongen, maar ik had geen idee van wat ik moest doen. Haar kutje smaakte zo anders dan alles wat ik ooit had geproefd! God, ik wou dat ik dat kutje kon zien. Ik verloor mezelf en duwde mijn tong tussen haar schaamlippen, zo diep als ik kon in haar kleverige kut. Carolien kronkelde met haar heupen en legde haar hand op mijn voorhoofd om me een paar centimeter terug te duwen. Concentreer je liever op mijn klitje," zei ze zachtjes.

Ik vond dat niet erg, want mijn tong begon al pijn te doen. Ze had een mooie grote clit, ongeveer zo groot als een bruine boon. Ik begon aan dat kleine knopje te zuigen en te likken. Hoe meer ik likte, des te meer haar heupen begonnen te bewegen. Haar gekreun werd luider en luider. Na een tijdje legde ze haar hand tegen de achterkant van mijn hoofd en duwde mijn gezicht in haar vlezige kruis. Ja, ja, zo moet het. Haar kutje stond gewoon in brand, dus het leek wel alsof dat wat ik gedaan had, precies het goede was.

Maar ik maakte geen haast. Ik leunde over haar heen, en mijn beide handen schoven omhoog over haar buik tot ik haar grote, zachte borsten vond.

Ik nam er eentje in elke hand en kneep erin. Ik hoorde een tevreden gemurmel, ik kneep ietsje harder deze keer, en bewoog mijn handen nog hoger, tot boven op die twee grote heuvels. Haar tepels waren lang en stijf, en ik kneep ze tussen duim en een wijsvinger, ik rolde ze en trok eraan terwijl Carolien kermde van plezier. Ik kuste haar borsten en haar tepels, en bewoog mijn hoofd en handen langzaam terug naar haar schoot.

Toen begon ik echt los te gaan op haar kut, ik zoog, en beet en likte. Ik wilde dat ze nu klaar zou komen. Ik wilde weten hoe het voelt om een vrouw te laten klaarkomen. En het duurde niet lang voordat ik daar achter kwam! Ja, ik kom klaar!!!

Ik slikte het door maar er kwam nog meer. Kutsap en speeksel werden over mijn hele gezicht uitgesmeerd, waardoor het helemaal plakkerig en kleverig werd. Carolines kutgeur was nu overal. Ik wilde weer op haar klitje gaan zuigen maar ze duwde mijn hoofd weg. Ik had nog steeds haar kutje niet gezien, maar ik probeerde me voor te stellen hoe het eruit zou zien terwijl ik het likte. Dit was het echte leven! Ik legde mijn hand weer op haar kutje en kneedde haar venusheuvel.

Carolien zei niets, maar haar gekreun vertelde me dat ik goed bezig was. Haar kutje voelde echt lekker. De haren rondom haar schaamlippen waren vochtig en glad. Ik vingerde haar een tijdje met mijn rechterhand terwijl ik mijn pik streelde met mijn linkerhand.

Ik fantaseerde dat het niet mijn middelvinger maar mijn pik was, die in en uit haar glibberige gleuf gleed. Hier was ik dan, opnieuw aan het vingeren, maar deze keer had ik al wat ervaring om uit te putten. Carolien leek zich nu echt te ontspannen. Ik legde mijn duim op haar klitje en masseerde het zachtjes, en elke keer dat ik mijn middelvinger even in haar glibberige kut liet glijden, hoorde ik haar kreunen.

Ondertussen was ik mezelf aan het aftrekken, en ik was zo verdiept in wat ik deed, dat ik per ongeluk tegen haar dijbeen aan stootte met mijn stijve pik. Je bent toch niet van plan om je piemel in mijn natte kutje te steken, hoop ik? Er was geen reden om te liegen, dus vertelde ik haar de waarheid: Mijn pik is nog steeds hard en ik hoop dat je het niet erg vindt.

Maar laat me jou een vraag stellen. Waar denk je eigenlijk aan, terwijl je met mijn kutje speelt en je jezelf aan het aftrekken bent? Je moet altijd eerlijk zijn tegen mij. Ik had altijd leugens verteld wanneer ik me ongemakkelijk voelde of wanneer ik met mijn rug tegen de muur stond.

Maar nu aarzelde ik niet om haar de waarheid vertellen. Ik deed alsof mijn vinger eigenlijk mijn pik was, die naar binnen gaat.

En ik probeerde me voor te stellen hoe dat dan zou voelen. Ik haalde eben diep adem, en zei: Het hoeft maar een minuutje te duren, ik zweer het. Ik wil zo graag weten, hoe dat voelt. Ik heb nog nooit mijn pik in een kutje gehad. We zijn eigenlijk al te ver gegaan. Ik ben te oud voor jou. Wil je echt wel dat ik jouw eerste ben?

Zou je het niet liever doen met een meisje van je eigen leeftijd? Ze had de leiding gehad, deze hele nacht, en dit was de eerste keer dat ik iets van onzekerheid bij haar merkte. Hoewel ik kon haar gezicht niet kon zien, voelde ik dat ze aan het twijfelen was.

En je bent tien keer zo mooi dan elk meisje dat ik ken. Ik zou heel graag willen dat je mijn eerste bent. Ik zou het voor altijd koesteren in mijn geheugen. En ik wil er alleen maar heel even in gaan, ik zweer het, alleen maar een paar keer pompen en dan haak ik hem er weer uit.

Alsjeblieft, een paar keer pompen is alles wat ik vraag! Alles wat ik wilde, was een paar keer pompen. Mijn hand masseerde nog steeds haar kutje, en terwijl we praatten kon ik haar sappen voelen vloeien. Als ik het je laat doen, dan moet je eerst beloven om het aan niemand te vertellen.

En als ik stop zeg, dan moet je meteen stoppen. Alleen twee of drie pompen, en dan moet het afgelopen zijn. God, als iemand het te weten zou kome,! Ik met jou, een kleine jongen, dan zou ik sterven van schaamte! Alleen maar een paar keer pompen en dan stop ik, dat beloof ik u. Ik stond op het punt om echt te gaan neuken!

Carolien liet zich achterover zakken op de bank en begon wat te verschuiven. Ik had geen idee wat ze precies aan het doen was. Toen hoorde ik haar fluisteren: Kom maar, kom bovenop mij.

Het was nog steeds pikkedonker, en ik zou niet kunnen zien hoe mijn pik in zijn eerste kutje gleed. Ik begon mijn weg te zoeken in het donker. Carolien lag op de bank, haar linkerbeen omhoog over de achterleuning van de bank. Het was dezelfde positie waarin zij had gelegen toen ik haar voor het eerst zag in haar slaap.

Ik klom op de bank tussen haar gespreide dijen. Ik was zo opgewonden dat ik bijna uitgleed en boven op haar viel. Carolien giechelde bij mijn onhandige pogingen om haar te bestijgen. Onze sexy cam meisjes geloven niet in seksspeeltjes en gebruiken alleen hun vingers om klaar te komen.

Deze kinky vrouwelijke modellen beginnen doorgaans met het zachtjes wrijven over hun clit totdat hun poesjes lekker nat zijn waarna ze hun vingers naar binnen duwen. Ze vinden het heerlijk om herhaaldelijk zoveel mogelijk vingers in hun poesjes te proppen als ze maar kunnen, totdat ze hun hele webcams onderspuiten. Onze sexy cam meisjes worden erg geil wanneer ze denken aan alle jongens die hen bekijken.

Ze vinden het helemaal geweldig wanneer hun mannelijke chat buddies hun camcam gebruiken om zichzelf te bevredigen zodat ze de jongens kunnen zien staren naar hun poesjes terwijl ze zichzelf vingerbangen. Een jongen zien masturberen terwijl ze hun poesje vingeren is een enorme opwindende gedachte voor deze meisjes en dat is meestal het moment waarop ze hun vingersnelheid verhogen om zichzelf zo snel en zo hard als ze maar kunnen, te neuken!

Deze meisjes zijn niet verlegen en tonen graag hun vingerkunsten in onze live seks chats. Onze kinky webcam modellen kennen absoluut geen schaamte en zitten het liefst recht voor hun webcams zodat al hun chat buddies de close up shots van hun poesjes die gevuld zijn met hun vingers, kunnen zien. Ze vinden het heerlijk om te kreunen en te grommen terwijl ze over hun clit wrijven en hun vingers in hun poesje stoppen. Niets windt deze meisjes meer op dat te weten dat duizenden jongens van over de hele wereld hen hun poesjes zien vingeren.

Ze vinden het heerlijk om zich voor te stellen hoe deze jongens zichzelf masturberen terwijl ze zien hoe hun poesjes worden gevingerbanged. Het maakt ze botergeil! Je kunt deze meisjes altijd in onze gratis live seks chats bezig zien terwijl ze proberen een groter publiek voor hun gratis seks shows te interesseren.

Ze zijn wanhopig voor aandacht en zouden alles doen om jongens naar hun poesjes te laten kijken. Het mooiste van alles is dat jij al deze sexy cam meisjes kunt uitnodigen in onze prive chat rooms voor wat sexy camcam actie! Wordt lid van BongaCams en geniet van het bekijken van sexy meisjes uit alle hoeke van de wereld die hun poesjes vingeren in onze live seks cams! Alle leden en personen op deze site hebben contractueel aan ons duidelijk gemaakt dat zij 18 jaar of ouder zijn.

Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden. Flash Player ondersteuning Op dit moment gebruik je de HTML-5 versie van de chat; deze heeft aanzienlijk minder functionaliteiten. Om alle aspecten van de site optimaal te gebruiken dien je het mogelijk te maken om de inhoud van je browser in Flash te bekijken. Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken.

Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken. Flash Player ondersteuning Je gebruikt momenteel de flash-functie voor de chat: Wij raden aan dat al onze leden de Flash-versie kiezen voor de chat momenteel in gebruik. Doe mee, het is Gratis. Klik hier om een mini-profiel uit te klappen. Wanneer je het mini-profiel weer wilt laten uitknappen , klik hier. Chatten Gebruikers 0 Maak de video weer zichtbaar Maak de mensen weer zichtbaar Start je webcam Stop je webcam.

Alleen premium-leden zien andere webcam gebruikers. Om premium GOUD lid voor het leven te worden en deze functie te ontgrendelen, hoef je maar één keer een aantal credits te kopen, ongeacht het aantal!Lange lul in kut sex in emmeloord


wat stoppen vrouwen in hun kut jongen zoekt sex

Homo sm amateur hoer emmen


wat stoppen vrouwen in hun kut jongen zoekt sex