Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Wat past er in een kut mooie lekkere meiden

wat past er in een kut mooie lekkere meiden

Dik of dun kutje bestaat niet toch? Tis eerder wijd of nauw. Ik bedoel, gaat het je vriendje er nou om hoe je er daar uitziet en hoe je daar voelt of gaat het om jou?

Ik hoop voor jou dat je toekomstige vriendje niet zo'n seksdebiel is en je gebruikt om mee naar bed te gaan, maar dat hij echt van jou houdt en dat seks voor hem niet eens belangrijk is. Nee maakt niks uit. En als het wel wat uitmaakt, dan verschilt het nog per jongen. Vreemd dat veel mensen denken dat 1 ding goed is en de rest niet. Iedereen is gewoon anders en iedereen heeft een andere smaak.

Natuurlijk houden jongens wel van meisjes die een beetje gezond zijn en goed voor zichzelf zorgen en een beetje zelfvertrouwen hebben. Dus als je heer erg dik bent of heel erg dun, ja dat vinden veel jongens niet aantrekkelijk. Gaat er mij gewoon om dat ze gelukkig is en der lichamelijke deeltjes interesseren me dus niet zo. Het is gewoon een kwestie van persoonlijke smaak. Iedereen heeft zijn voorkeur, ikzelf vind een mooi geschoren kutje met bolle schaamlippen het mooist om te zien.

En dan het liefst niet met van die uitstekende binnenschaamlippen zo'n uitgekauwd kauwgummetje. Maar in de praktijk zal het niets uitmaken: Voor mijn pik maakt het in ieder geval niet uit, ik stop hem net zo goed in een willekeurige andere kut. Als ie maar schoon is haha!!!

Mijn binneste schaamlippen hangen een beetje naar buiten. Niemand heeft er ooit raar van opgekeken en jongens vinden het zelfs lekker om er aan de sabbelen: Maar als je de buitenste bedoelde dan zijn mijne normaal denk ik haha Ik ben een slank meisje niet te dik en niet te dun.

Wat minder blij was ik toen ze probeerde de dop van een shampoofles in haar eigen lappenmandje te proppen, bij wijze van experiment. Maar meer omdat we met dat kind al vaak genoeg in het ziekenhuis zitten, niet omdat ik het gênant vind dat ze de geheimen van haar lichaam ontdekt. Bij ons gaat de badkamerdeur dus niet op slot. En mijn kinderen mogen mij gewoon naakt zien. Want bloot, daar is niks geks of stiekems aan. Ik schaam me niet voor mijn borstels nou ja, een beetje wel, maar dat hoeven zij dan weer niet te weten en ik wil dat zij zich later ook niet schamen voor hun lichaam.

Want dat is naar mijn mening wat er gebeurt als je als gezin alleen naakt bent achter slot en grendel. En als je doet alsof een beetje piemelfriemelen iets vies is.

Dat bloot en seksualiteit iets is dat eigenlijk niet mag. Dat je eigen lichaam iets geheims is en dat je er zeker ook niet van mag genieten. Kom maar door met die onzekerheid in de puberteit!

Want wat dan als je opeens ongesteld wordt en je met je moeder niet eens je eerste pakje maandverband kunt kopen? Of als je als jongen moet leren hoe een vrouwenlijf eruit ziet van hele foute vieze filmpjes op de computer, of hevig gephotoshopte tieten in de Playboy, die je dan stiekem onder je matras verstopt. Volgens mij geeft dat meer problemen dan het beestje van jongs af aan gewoon lekker open bij de naam noemen. Is het de bedoeling dat mijn kinderen   aan zichzelf gaan zitten sjorren tijdens de ochtendkoffie, of als er visite is?

Dus je kunt je kinderen best leren dat friemelen beter op je eigen kamer kan. Maar dat dat verder helemaal niet vies is, of verkeerd. En ik blijf ook gewoon in mijn blote borstels door het huis lopen.

Ze zijn eigenlijk toch te klein voor een beha. Maar dan hebben ze hopelijk wel geleerd dat je naakte lichaam niks is om je voor te schamen.

..

Erotische massage voor vrouwen amsterdam lekker hard vingerenwat past er in een kut mooie lekkere meiden

Dik of dun kutje bestaat niet toch? Tis eerder wijd of nauw. Ik bedoel, gaat het je vriendje er nou om hoe je er daar uitziet en hoe je daar voelt of gaat het om jou?

Ik hoop voor jou dat je toekomstige vriendje niet zo'n seksdebiel is en je gebruikt om mee naar bed te gaan, maar dat hij echt van jou houdt en dat seks voor hem niet eens belangrijk is. Nee maakt niks uit. En als het wel wat uitmaakt, dan verschilt het nog per jongen. Vreemd dat veel mensen denken dat 1 ding goed is en de rest niet. Iedereen is gewoon anders en iedereen heeft een andere smaak. Natuurlijk houden jongens wel van meisjes die een beetje gezond zijn en goed voor zichzelf zorgen en een beetje zelfvertrouwen hebben.

Dus als je heer erg dik bent of heel erg dun, ja dat vinden veel jongens niet aantrekkelijk. Gaat er mij gewoon om dat ze gelukkig is en der lichamelijke deeltjes interesseren me dus niet zo.

Het is gewoon een kwestie van persoonlijke smaak. Iedereen heeft zijn voorkeur, ikzelf vind een mooi geschoren kutje met bolle schaamlippen het mooist om te zien. En dan het liefst niet met van die uitstekende binnenschaamlippen zo'n uitgekauwd kauwgummetje.

Maar in de praktijk zal het niets uitmaken: Voor mijn pik maakt het in ieder geval niet uit, ik stop hem net zo goed in een willekeurige andere kut. Als ie maar schoon is haha!!! Mijn binneste schaamlippen hangen een beetje naar buiten. Niemand heeft er ooit raar van opgekeken en jongens vinden het zelfs lekker om er aan de sabbelen: Maar als je de buitenste bedoelde dan zijn mijne normaal denk ik haha Ik ben een slank meisje niet te dik en niet te dun.

Wat minder blij was ik toen ze probeerde de dop van een shampoofles in haar eigen lappenmandje te proppen, bij wijze van experiment. Maar meer omdat we met dat kind al vaak genoeg in het ziekenhuis zitten, niet omdat ik het gênant vind dat ze de geheimen van haar lichaam ontdekt. Bij ons gaat de badkamerdeur dus niet op slot.

En mijn kinderen mogen mij gewoon naakt zien. Want bloot, daar is niks geks of stiekems aan. Ik schaam me niet voor mijn borstels nou ja, een beetje wel, maar dat hoeven zij dan weer niet te weten en ik wil dat zij zich later ook niet schamen voor hun lichaam. Want dat is naar mijn mening wat er gebeurt als je als gezin alleen naakt bent achter slot en grendel.

En als je doet alsof een beetje piemelfriemelen iets vies is. Dat bloot en seksualiteit iets is dat eigenlijk niet mag. Dat je eigen lichaam iets geheims is en dat je er zeker ook niet van mag genieten. Kom maar door met die onzekerheid in de puberteit! Want wat dan als je opeens ongesteld wordt en je met je moeder niet eens je eerste pakje maandverband kunt kopen? Of als je als jongen moet leren hoe een vrouwenlijf eruit ziet van hele foute vieze filmpjes op de computer, of hevig gephotoshopte tieten in de Playboy, die je dan stiekem onder je matras verstopt.

Volgens mij geeft dat meer problemen dan het beestje van jongs af aan gewoon lekker open bij de naam noemen. Is het de bedoeling dat mijn kinderen   aan zichzelf gaan zitten sjorren tijdens de ochtendkoffie, of als er visite is?

Dus je kunt je kinderen best leren dat friemelen beter op je eigen kamer kan. Maar dat dat verder helemaal niet vies is, of verkeerd. En ik blijf ook gewoon in mijn blote borstels door het huis lopen. Ze zijn eigenlijk toch te klein voor een beha. Maar dan hebben ze hopelijk wel geleerd dat je naakte lichaam niks is om je voor te schamen.

..