Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Vingeren hard kutje schuren

vingeren hard kutje schuren

Prive ontvangst zoetermeer gratis sex in limburg

Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa. Lesbian skippers in a hot lesbian sex. Een sensueel lesbisch onderonsje in bed. Lekkere moeder verleid haar schoondochter. Kutje scharen met rooie mama. Lesbi sex bij het zwembad.

Sexy lesbians Cherie and Jessa spasms with pleasure. Lesbiennes likken elkaar zeiknat. Heerlijke lesbiennes met groot tuin gereedschap. Three lesbian are enjoying making love. Penny arrived for suck sweet pussy of stepmom Kendra. Dames likken elkaar naar climax. Sexy Paula Shy en Blake Eden. Hete tieners komen hun luxe appartement niet uit. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.

De liefste vrouw ooit die ik ontmoette. Voelde als een vriendin. Mis haar nog steeds, heeft mijn kijk op prostituees veranderd.

Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Ik schrijf dit blog nu al acht jaar, en toch heb ik nog nooit een stukje over vingeren geschreven! Toen ik ouwe stukjes aan het teruglezen was, viel me dat pas op. Ik kon het eigenlijk niet geloven, maar het is echt iets dat ik overgeslagen heb.

Zulke basisdingen dacht ik ècht wel dat ik wel afgehandeld zou hebben, maar je ziet wel dat er telkens nog iets is waar ik over moet schrijven. Dat is misschien wel omdat het iets is waar ik zelf natuurlijk niet met mijn werk mee bezig ben. Ik werk eigenlijk alleen met mannen, en die vinger ik alleen anaal , en dat is toch anders. Ik heb eigenlijk helemaal niet zo'n grote ervaring met vingeren, ik vind het ook niet zo bijzonder als neuken, en ik vind het eigenlijk meestal iets waar ik zo weinig mogelijk mee te maken wil hebben.

Vingeren kan heel lekker zijn. Als je een man hebt die weet wat hij doet, is de flexibiliteit, kracht en de gevoeligheid van vingers en handen heel fijn. Daar kan zo'n vent dan een hoop mee. Maar hoeveel mannen weten nou hoe je moet vingeren? Verreweg de meeste mannen hebben geen idee wat ze doen, en zelfs als ze een paar kunstjes kennen, loop je nog veel kans dat ze je perongeluk pijndoen of blesseren.

De gemiddelde man heeft geen idéé van hoe vingeren moet. Die heeft ook geen idee waar hij mee bezig is met andere dingen, maar dat is minder erg. Zijn pik kan ik sturen met mijn kutspieren, dus daar doet hij me geen pijn mee. Likken kan ook niet makkelijk foutgaan, behalve als hij gaat bijten, en dat leer ik ze snel zat af. Maar vingeren is iets wat mannen "vanzelfsprekend" gaan doen, en waar ze me soms echt horendol mee maken.

Misschien wel daarom dat ik nooit over vingeren heb geschreven. Ik probeer bij klanten, en eigenlijk ook bij dates, om het onderwerp maar helemaal te vermijden. Hoe minder ze eraan denken, hoe minder ze het doen, hoe beter. Het is niet nodig voor hun stimulatie, dus eigenlijk heb ik het voor het werk niet nodig, dus als ik het even kan maken, sla ik het het liefst gewoon over. Nou ja, dat is niet helemaal zo. Een man wil voelen.

Die wil met zijn vingers gaan ontdekken hoe ik voel, en wil me ook stimuleren. Dus als ik het helemaal zou afschaffen, zou ik er wel klanten mee tekortdoen. Daar voel ik me alleen helemáál niet schuldig over, want het is voor hem een klein pleziertje, en voor mij een fiks risico. Daarom laat ik het alleen toe bij mannen die lijken te snappen wat ze doen.

Vingeren is eigenlijk heel makkelijk. Je bent gevoelig vlees aan het strelen. Je bent sensueel aan het betasten, aan het prikkelen en aan het plagen. Daarbij doe je je best om het niet te verprutsen, en dan lukt het wel. Het is voorspel, het is plezier maken, het is je partner opwinden, en aan die opwinding kan je al zien of het goedgaat. Ik begrijp echt niet waarom zoveel mannen er zo'n boeltje van maken.

De meeste mannen beginnen met vingeren door in je kruis te grijpen. Dat staat een beetje opdringerig, dus zijn er nogal wat mannen die het een beter idee vinden om via de achterkant naar je kut te glijden met hun vingers.

Meestal via je bilspleet. Vooral mannen waarbij je je been opgetrokken hebt zodat ze minder makkelijk bij je kut kunnen met hun graaihanden, trouwens. Dat veegt natuurlijk allemaal bacillen van je bilspleet naar je doos.

Maar mijn bilspleet hoeft helemaal niet aan bod te komen als het gaat om bacillen. Mannen wassen hun handen niet vaak, en je moet het veel mannen echt vragen. Hun pik wassen vinden ze logischer dan handen wassen. Bij gewoon handen wassen komen ze niet onder hun nagels, en het is echt erg gesteld met de nagels van de Nederlandse man! Ik ben er gewoon nietzo van gediend als een vent met vuile nagels naar mijn doos grijpt.

Vijlen doen ze ook te vaak niet. Nagels met barsten, haakjes of gewoon gespleten of afgekloven, je komt het allemaal tegen. Dat is niet alleen onhygiënisch, het is ook gevaarlijk voor schrammen in mijn doos. Een vagina kan heel veel hebben zolang het een pik is die het doet, maar het zachte vlees van je kut kan niet op tegen vingers en scherpe nagels.

Een vinger die aanvoelt als een splinterige stok windt me niet op. Heel veel boeken en websites hebben mannen wijsgemaakt dat ze de G-spot stimuleren als ze hun wijsvinger naar binnen steken en omkrullen. Dat is meestal gewoon lijden. Met zelfverdediging noemden we dat "fish-hooking. Hetzelfde ook met het idee dat vingers in me proppen zal zorgen dat ik de toppen van genot bereik. Er is finesse nodig om binnen te komen, je moet met mijn kut een samenspel doen.

Niet proppen tegen heug en meug. Strelen over de delen van een kut is heerlijk. Maar dan moet het wel strelen zijn.

Een vent moet niet aan het wrijven zijn alsof hij wil exfoliaten. Als het zacht en droog is is het prima, maar anders moet er glij bij. Dat mag mijn eigen glij zijn, maar je moet het niet droog laten worden. Dat voelt echt niet goed, en het maakt me rauw.

Dat is al helemaal bij mijn clitoris, die wordt gewreven alsof er een geest uit moet komen. Vaak zelfs met het kapje eraf getrokken. Mijn clit heeft een soort aantrekkingskracht voor mannen die hebben gehoord en gelezen dat seks voor vrouwen om de clitoris en om klaarkomen gaat. Die gaan met een omweggetje op hun doel af, en gaan dan de clit bewerken tot er een orgasme van gekomen is.

Dan hebben ze goed seks gedaan, denken ze. Alle seksuologen die die houding in de publieke opinie hebben gezet kan ik wel schieten! Het lijkt soms wel alsof het bedoeld is om zo hard mogelijk te schuren. Alsof die mannen denken dat ik het anders niet merk ofzo. Je bent de pannen niet uit aan het schuren, het is een kut! Het is het ergst bij mannen die in de Cosmo lazen dat de clit zich terugtrekt als het orgasme nadert, want die wrijven hem alsof ze eigenlijk een schuurspons zouden willen gebruiken.

En zo word je dus ook rauw. Rauw blijft een poosje bij je. De zachte huidlaag is beschadigd, en die doet er even over om te herstellen. Tegenwoordig probeer ik het zover niet te laten komen, maar mannen zijn erg onhandig, en voor je het weet is het toch gebeurd. Dat leidt af, dat merk je de hele tijd, en tot het geheeld is kan je maar half je kut gebruiken. Dat is heel vervelend, maar gelukkig heelt het daarbeneden wel snel.vingeren hard kutje schurenJe kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Zet de auto eens aan de kant, ik wil je kutje likken. Zij squirt zo haar vriendin in het mondje. Tieners Bailey en Piper spelen met hun natte kutjes.

Sexy sluts eating out wet pussy. Lesbians stripping off panties. Lola en Dakota sextape. Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa. Lesbian skippers in a hot lesbian sex. Een sensueel lesbisch onderonsje in bed. Lekkere moeder verleid haar schoondochter. Kutje scharen met rooie mama. Lesbi sex bij het zwembad. Sexy lesbians Cherie and Jessa spasms with pleasure.

Ik heb het masturberen voor het eerst ervaren via de bekkenstoot, die ik daarna enkele tientallen jaren heb toegepast. Pas een paar jaar geleden heb ik deze afgeleerd. Klaarkomen gaat sindsdien wel wat makkelijker, maar dat gesjor - ik word er zo moe van Als iemand nieuwsgierig is naar hoe het bij mij voelt of zelfs smaakt - best.

Maar als je de illusie hebt dat je er mij een plezier mee doet door flink te gaan sjorren, dan ben ik er heel snel klaar mee. Ik weet hoe het bij mij werkt en ik weet wat ik wil. Ik ga ervan uit dat dat bij anderen uiteindelijk net zo is. En als iemand iets bijzonders wil, dan kan daar altijd over gesproken worden.

Maar ongevraagd bij mij gaan sjorren - nee, dan is het afgelopen Ik vind je stukje boeiend en leerzaam. Ten eerste zoals hierboven al eens is opgemerkt vrouwen hebben net zoveel moeite met goed aftrekken als mannen met goed vingeren.

Dat is heel logisch en niets om boos over te zijn. Ten tweede, mijn ervaring is dat veel vrouwen heel graag gevingerd worden door de man, inclusief de zaken waar jij een hekel aan hebt, zoals wat steviger wrijven, vingers in de kut, klappen met vlakke hand, etc. Ten derde, veel vrouwen komen alleen klaar door vingeren. Ik was al een paar jaar gescheiden voordat ik voor het eerst van m'n leven een prostituee bezocht in Middelburg, precies mijn type, blond, slank en niet zo jong meer, lief en begripvol, niet alleen voor het geld, we hebben samen veel gelachen en zijn samen uit geweest.

Ze kwam lekker klaar met vingeren en likken en we genoten allebei. Helaas had ze veel problemen op financieel gebied en zat illegaal in een pand. De liefste vrouw ooit die ik ontmoette. Voelde als een vriendin. Mis haar nog steeds, heeft mijn kijk op prostituees veranderd.

Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Ik schrijf dit blog nu al acht jaar, en toch heb ik nog nooit een stukje over vingeren geschreven! Toen ik ouwe stukjes aan het teruglezen was, viel me dat pas op. Ik kon het eigenlijk niet geloven, maar het is echt iets dat ik overgeslagen heb.

Zulke basisdingen dacht ik ècht wel dat ik wel afgehandeld zou hebben, maar je ziet wel dat er telkens nog iets is waar ik over moet schrijven.

Dat is misschien wel omdat het iets is waar ik zelf natuurlijk niet met mijn werk mee bezig ben. Ik werk eigenlijk alleen met mannen, en die vinger ik alleen anaal , en dat is toch anders. Ik heb eigenlijk helemaal niet zo'n grote ervaring met vingeren, ik vind het ook niet zo bijzonder als neuken, en ik vind het eigenlijk meestal iets waar ik zo weinig mogelijk mee te maken wil hebben. Vingeren kan heel lekker zijn. Als je een man hebt die weet wat hij doet, is de flexibiliteit, kracht en de gevoeligheid van vingers en handen heel fijn.

Daar kan zo'n vent dan een hoop mee. Maar hoeveel mannen weten nou hoe je moet vingeren? Verreweg de meeste mannen hebben geen idee wat ze doen, en zelfs als ze een paar kunstjes kennen, loop je nog veel kans dat ze je perongeluk pijndoen of blesseren. De gemiddelde man heeft geen idéé van hoe vingeren moet. Die heeft ook geen idee waar hij mee bezig is met andere dingen, maar dat is minder erg.

Zijn pik kan ik sturen met mijn kutspieren, dus daar doet hij me geen pijn mee. Likken kan ook niet makkelijk foutgaan, behalve als hij gaat bijten, en dat leer ik ze snel zat af. Maar vingeren is iets wat mannen "vanzelfsprekend" gaan doen, en waar ze me soms echt horendol mee maken.

Misschien wel daarom dat ik nooit over vingeren heb geschreven. Ik probeer bij klanten, en eigenlijk ook bij dates, om het onderwerp maar helemaal te vermijden. Hoe minder ze eraan denken, hoe minder ze het doen, hoe beter. Het is niet nodig voor hun stimulatie, dus eigenlijk heb ik het voor het werk niet nodig, dus als ik het even kan maken, sla ik het het liefst gewoon over. Nou ja, dat is niet helemaal zo.

Een man wil voelen. Die wil met zijn vingers gaan ontdekken hoe ik voel, en wil me ook stimuleren. Dus als ik het helemaal zou afschaffen, zou ik er wel klanten mee tekortdoen. Daar voel ik me alleen helemáál niet schuldig over, want het is voor hem een klein pleziertje, en voor mij een fiks risico.

Daarom laat ik het alleen toe bij mannen die lijken te snappen wat ze doen. Vingeren is eigenlijk heel makkelijk. Je bent gevoelig vlees aan het strelen. Je bent sensueel aan het betasten, aan het prikkelen en aan het plagen. Daarbij doe je je best om het niet te verprutsen, en dan lukt het wel. Het is voorspel, het is plezier maken, het is je partner opwinden, en aan die opwinding kan je al zien of het goedgaat.

Ik begrijp echt niet waarom zoveel mannen er zo'n boeltje van maken. De meeste mannen beginnen met vingeren door in je kruis te grijpen. Dat staat een beetje opdringerig, dus zijn er nogal wat mannen die het een beter idee vinden om via de achterkant naar je kut te glijden met hun vingers. Meestal via je bilspleet. Vooral mannen waarbij je je been opgetrokken hebt zodat ze minder makkelijk bij je kut kunnen met hun graaihanden, trouwens.

Dat veegt natuurlijk allemaal bacillen van je bilspleet naar je doos. Maar mijn bilspleet hoeft helemaal niet aan bod te komen als het gaat om bacillen. Mannen wassen hun handen niet vaak, en je moet het veel mannen echt vragen.

Hun pik wassen vinden ze logischer dan handen wassen. Bij gewoon handen wassen komen ze niet onder hun nagels, en het is echt erg gesteld met de nagels van de Nederlandse man! Ik ben er gewoon nietzo van gediend als een vent met vuile nagels naar mijn doos grijpt.

Vijlen doen ze ook te vaak niet. Nagels met barsten, haakjes of gewoon gespleten of afgekloven, je komt het allemaal tegen. Dat is niet alleen onhygiënisch, het is ook gevaarlijk voor schrammen in mijn doos. Een vagina kan heel veel hebben zolang het een pik is die het doet, maar het zachte vlees van je kut kan niet op tegen vingers en scherpe nagels.

Een vinger die aanvoelt als een splinterige stok windt me niet op. Heel veel boeken en websites hebben mannen wijsgemaakt dat ze de G-spot stimuleren als ze hun wijsvinger naar binnen steken en omkrullen. Dat is meestal gewoon lijden. Met zelfverdediging noemden we dat "fish-hooking.

Hetzelfde ook met het idee dat vingers in me proppen zal zorgen dat ik de toppen van genot bereik. Er is finesse nodig om binnen te komen, je moet met mijn kut een samenspel doen. Niet proppen tegen heug en meug. Strelen over de delen van een kut is heerlijk. Maar dan moet het wel strelen zijn. Een vent moet niet aan het wrijven zijn alsof hij wil exfoliaten.

Als het zacht en droog is is het prima, maar anders moet er glij bij. Dat mag mijn eigen glij zijn, maar je moet het niet droog laten worden.Trampling meesteres grote lul in een klein kutje

  • Hoe minder ze eraan denken, hoe minder ze het doen, hoe beter.
  • HOE KUTJE LIKKEN SEX IN DE HUISKAMER
  • Vingeren hard kutje schuren
  • HOEREN IN NIEUWEGEIN MEID ZOEKT SEX

Sexdate zwolle sex markt den bosch


vingeren hard kutje schuren