Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Verhit sex meester zoekt slavin

verhit sex meester zoekt slavin

Is die gelegenheidsdominant dan per definitie een top? Of voor die éne? Woorden zijn slechts letters op papier of een computerscherm Ik ben slavin, wordt subbie genoemd en misschien ben ik wel een af-en-toe dominante bottom?????? Het zal mij eerlijk gezegd worst wezen. Bedoel je dan, een relatie met BDSM? Helemaal geen relatie, maar elkaar regelmatig ontmoeten voor een spel? Of heb je er zelf nog niet over nagedacht? Wellicht tegen beter weten in dan hier een andere benadering: In het Tibetaans boeddhisme bestaat iets wat ze de 'vijf wijsheids energien' noemen.

Kort door de bocht is elke manifestatie van leven een uiting van deze vijf energien. Nou niet teveel details daarover, maar je kan dit zien als een typologie, net als de Meyer Briggs type indicator, het enneagram, teamrollen van Belbin etc. Als je die systemen gaat toepassen dan is het vaak makkelijk om een soort eerste klik te vinden.

Het grappige is nu dat als ik specifieker ga kijken, ik in mijn gedragspatroon ook steeds meer van de andere typologien ga herkennen. Voorkeursstijl blijkt niet mijn enige stijl te zijn en voor je het weet herken ik me alle types. Volgens de tibetanen is dat ook logisch, want je hebt alle 5 energien in potentie in je, je hebt alleen een voorkeursstijl Ook Dominantie en submissie zijn uitingen van de 5 energien.

In principe kan je ze zelfs allemaal binnen Dominantie en submissie tegenkomen, maar grofweg zullen domnanten meer dit, en subjes meer dat hebben. Gelijk het vorige is dit dus veranderlijk en optioneel, want je hebt alle energieen in je. Mijn persoonlijkheid bestaat, en mijn persoonlijkheid bestaat niet.

Ik voel me het best op mijn plek bij mijn eigen Dominante of submissive voorkeurstijl die een gevolg is vna genen, opvoeding, de keren dat ik mijn hoofd stootte etc etc en wat bovenal vast staat is mijn en smens grootten behoefte aan vastigheid en weeten wie hij isch. Helaas, dat is dus niet te kennen op die manier, en als je het mij vraagt zo ook dominantie en submissieve karaktertrekken niet, maar het staat ieder vrij zich vast te bijten in zijn eigen illusie over sexuele geaardheid en voorkeuren.

Waar je liefde zoekt kun je liefde vinden als je zou zoeken. Je doet gewoon wat je doet, punt, want anders zou je nog in de verleiding komen dingen nie tte proberen omdat ze niet in je lijstje met gedachten erover passen Ik ken Belbin en Myer-Briggs Ik heb het eigenlijk vooral over onderdanig en dominant. Verder zal het me een zorg zijn. Met één maar eigenlijk: Hallo Anne, interessant gezichtspunt. Ik ben heterosexueel, maar nu eventjes single, dus ik ben niet heterosexueel meer?

Omdat ik niet geneukt wordt? Een voorbeeld, heel voor zichtig , via de letters bdsm Een sub geeft zelf duidelijk aan dat ze een fijn gevoel heb met Bondage of Discipline wil, Sex wil gespeeld gedwongen , Masochisme wil. Een slavin vind het fijn als ze door verschillende dingen van boven staande dingen verrast word. Als ik in de checklist zoek het hele jaar op alles, is zelf slavin, x, y, z een sub??? In Engelstalige gebieden spreekt men van safe, sane en consensual Bruintje, je geeft het zelf al aan.

Maar verder blijf je wat je bent: Sir Sant, wat mij betreft heb je goed aangevoeld dat er iets schort aan de beschrijving van het begrip sub en slavin. Vanuit mijn gevoel en beleving klopt de uitleg ook niet, mijn beschrijving zou kunnen zijn:. SUB missive BEN je, dat is je gevoel of geaardheid, de invulling en uitvoering daarvan geschiedt naar jouw eigen wensen en verlangens. Met "echt" of "niet echt" of labelen heeft het al helemaal niets van doen.

Het woord verlangens, had eigenlijk " en binnen je eigen absolute grenzen" moeten zijn, zie ik nu. Lady, Ik vind dat je het verschil en de overeenkomst tussen submissive en slavin op heldere en originele wijze hebt verwoord. In mijn relatie ben ik een autonoom persoon; ik heb ten allen tijde zelfbeschikkingsrecht ; ik zit in de bdsm relatie omdat ik er iets voor terug krijg. Zoals jij ook al eerder schreef; je geeft niet iets weg wat van jezelf is als je er niet iets voor terugkrijgt.

Aandacht, respect, vervulling van je behoeften, wat dan ook. Wat dat betreft blijf je autonoom en handel je vanuit je eigenbelang. Een slavin zoals ze op de wereld bestaan en dan bedoel ik specifiek niet de slavin uit de bdsm kent die autonomie niet.

Die heeft totaal niets te vertellen over zichzelf; het is voor haar of hem geen keuze om slaaf te zijn; dit wordt door bruut geweld of door omstandigheden afgedwongen. De slaaf of slavin heeft geen eigen keuzen mbt tot haar lichaam of geest. Mijns inziens is wederzijds consent van cruciaal belang, anders zou het niets meer met bdsm te maken hebben in mijn ogen. Daarbij komt dat de in praktijk invulling van de benaming slavin.

Slavinnen die gecollard worden binnen 2 weken, na 3 maanden weer uit de relatie stappen, naar een nieuwe meester zoeken, daar weer binnen een dag een collar verdienen en trots als een haan rondstappen met hun eretitel. Daar krijg ik een week gevoel van in mijn maag. Begrijp me niet verkeerd, iedereen noemt zichzelf wat hij of zij goeddunkt en invullingen van het begrip bdsm zijn net zo divers en verscheiden als de definitie ervan, maar specifiek het woord slavin vind ik superbeladen.

Terugkomend op het eerste bericht van sirsant waarin hij stelt dat een slaaf of slavin niet de specifieke wens heeft om uit vrije wil te dienen kan ik me in vinden in dat ik het met hem eens ben; een slaaf of slavin heeft geen specifieke wens om uit vrije wil te dienen en aan de andere kant bestaan die dus niet in de bdsm.

Iedereen heeft en neemt normaal gesproken de vrije keus tot overgave. Wat er binnen die overgave zich afspeelt is een heel ander verhaal. Ik snap dat je jezelf als slavin presenteert op het internet om uiting te geven aan een bepaalde beleving.

Ik ken genoeg slavinnen in mijn directe omgeving die me erg dierbaar zijn. Ik snap hun keuze zichzelf zo te noemen. Neemt niet weg dat ik het een ongelukkige benaming blijf vinden, een die ik voor mezelf nooit zal gebruiken. Dat hoeft ook niet gelukkig, ik heb mijn beleving van mijn liefdesrelatie met bdsm en of ik mezelf sub of slavin noem, dat doet niets af van mijn beleving.

Voor mij blijft de titel slaaf of slavin die uit het woordenboek. Ik heb gister een heel verhelderende discussie gehad met een journaliste in opleiding waardoor ik zaken goed op een rijtje heb kunnen zetten omdat ik ze moest zien te verwoorden voor mensen die niet begrijpen of weten wat bdsm nu precies inhoudt.

Ik vergeet vaak dat termen die inmiddels voor mijzelf vanzelfsprekend geworden zijn het voor een ander niet zijn. En dat de invulling van de termen ook al heel subjectief is. Anyway, so be it. Zolang er fora bestaan, zal ik mijn mening blijven verkondigen.

Aard van het beestje ;- Groeten, isis. Hallo allen, Woorden hebben veelal meerdere betekenissen. Doe je het safe, is wat anders dan doe je het in de safe. Zo ook met de termen sub en slavin. Het heeft volgens mij dan ook geen zin om de termen in de begrippenlijst onder te brengen met een enkele verklaring. Dominante man vraagt aan zijn: Vrouw naam van je partner ga je mee winkelen, Nee geen zin en ik zit zo lekker op de bank Sub ga je mee winkelen, eigenlijk heb ik geen zin, ik zit zo lekker op de bank.

Slavin ga je mee winkelen, ik kom. Ook al heb ik geen zin en zit ik lekker tegen de bank. Wie zich sub laat noemen door haar Meester noemt zich sub. En wie zich slaaf en slavin laat noemen doen dat zo en wat daar achter zit zullen we nooit weten omdat iedereen er een eigen draai aan geeft.

Dus sub of slaaf je bent onderdanig en denk dat dat het belangrijkst is. Groetjes van een slavin Lizzy. Hai isis, Voor mij raak je de kern Het is een vrije keuze of niet Maar je komt binnen in een relatie met voorwaarden of je loopt binnen zonder Als je zegt dat je je onvoorwaardelijk geeft dan geef je je zonder mitsen en maren Het zal mij worst wezen wat iemand kiest, dat is aan die persoon zelf, whatever it's makes her or him happy: Ik ga hier niet steggelen over jezelf slavin of sub noemen Voor de zuiverheid van posten is het misschien wel handig om hier wel een definitie op te plakken.

Al zal het mij ook gevoelsmatig aan mijn kontje roesten uiteindelijk ;-. Voor mij levert dat deze persoonlijke vraag op. Voor mij is het antwoord.

Nee, dat kun je willen, maar dat is totaal niet realistisch in de praktijk!!! Daarmee doe je alle partijen tekort. Ik zal dan moeten blijven schipperen Dat is ook niet erg.

Dat is een keuze, dat is ook oké. Kortom, maar voor mij is de term slavin toch wel van toepassing op een bepaalde vorm van commitment, zoals de term sub dat ook is Al moeten wij daar ook niet al te benauwd over gaan doen Ach misschien is het nog wel simpeler dan gedacht. Ik heb weleens gezegd: Mijn ervaring is, dat het wel kan. Je kunt binnen een bepaald kader en binnen een bepaald tijdsbestek, je net zozeer slavin voelen en slavin zijn, als iedere andere slavin.

Dat is waar Lady Het is niet meer of minder, het gevoel op dat moment is niet minder intens, maar Een tv persoonlijkheid die zich een periode lang onder de daklozen begeeft, met ze meeleeft etc. Maar is het natuurlijk niet.

Als je slavin en sub als term wilt omschrijven zul je daarin ook duidelijk moeten zijn naar elkaar toe om de gesprekken helder te houden. Het een is voor mij niet minder dan het ander. Maar het zijn wel 2 totaal verschillende uitgangspunten. Je hebt het zelf al gezegd deirdre "Het is een vrije keuze of niet Door te discussiëren over het verschil tussen sub en slavin en daar definities aan te hangen wordt er vanuit gegaan dat elke onderdanige in één van deze twee hokjes te plaatsen is.

Dat lijkt mij wel erg kort door de bocht. Ik herken me in geen van de omschrijvingen maar ik noem mezelf en elke andere onderdanige altijd sub en waarom?

Ik vind slavin een stom woord. Zo simpel kan het zijn. Volgens mij gaat het niet om definities maar om het genot of doel wat je wenst te bereiken en vooral of je er happy mee bent Het is natuurlijk prachtig dat het weer opgepakt wordt. Het verschil tussen submissive en slavin. Het was voor mij best een onder werp,waar ik meer over wilde weten Al rond zwervend op internet, het lezen boeken het zien van films enz. Maar als het afgedaan word met hoekje geest, label opplakken enz en het onderling naar me kaar schrijven en van het onderwerp afdwalen.

Steelt me dat erg teleur, ik hoopte op reacties die echt van sub of slavenen kwamen Die konden uit leggen wat hun gevoelens zijn hier over. Voor de mensen die echt geïnterneerd zijn kijk eens op Wikipedia. Ik las ooit op een Amerikaanse site dat een Dominant een sub heeft, en een Meester een slavin.

Of je het er mee eens bent, en wat je er ook van vindt er is blijkbaar binnen de bdsm-wereld een enorme behoefte waarde te hechten aan benamingen, begrippen en termen. Een behoefte die zo sterk is dat er zelfs pittige dialogen over ontstaan.

Omdat als de term gebruikt wordt een ander meteen snapt wat er bedoelt wordt? De essentie in bdsm is volgens mij de manier waarop je je tot elkaar wenst te verhouden, om je daarmee individueel en gezamelijk verder te ontwikkelen en te groeien. Een verhouding die je in staat stelt diepere lagen in jezelf te ontdekken. Hoe men elkaar noemt of benoemt binnen zo'n relatie is aan betrokkenen. En als zij zich bij die benaming prettig voelen is het niet aan een ander daar een oordeel over te hebben, laat staan te vinden dat die term onjuist is.

In mijn optiek ben je wat je je voelt, ten opzichte van diegene waarvoor je gekozen hebt die verhouding mee te hebben. Juist binnen de bdsm zouden algemeenheden niet algemeen horen te worden! Voel je sub, Meester, slavin, Dominant, of sub van nix. Zolang het voldoet aan en past bij jouw verlangen en gevoel is het de juiste benaming. Laat je niets anders wijsmaken!

Overigens, in Nederland zijn er slechts twee groepen die zich officieel Meester mogen noemen. Zij die een universitaire studie Rechten met goed gevolg hebben afgerond, en zij die bij de Nederlandse Spoorwegen bevoegd zijn tot het rijden van een trein.

En aan die mevrouw van die kusjes De heftigste pijn zal je op de zoetste manier worden toegebracht. En dat is niet nix! Woorden zijn bedoeld om te communiceren. Natuurlijk kun je zeggen 'ik gebruik een woord zoals ik wil', want dat recht heb je.

Maar als je dat woordje anders gebruikt dan de goegemeente kan het voorkomen dat het niet, of niet goed begrepen wordt. Dan communiceer je dus niet. Gezien het belang van communiceren binnen bdsm en vooral bij het tot stand komen van contacten, lijkt het me toch handig als je je enigszins verdiept in de manier waarop je communiceert met een ander, zeker als je overweegt om met elkaar te spelen.

Kennis van de woordkeus van die ander, en goed doorvragen is in beider belang. Overigens lijkt het me dan ook zeker zo belangrijk om niet alleen stil te staan bij wat je bent, met dingen als 'sub' of 'slavin', maar ook stil te staan bij de fase waarin jij en de ander zitten. Iemand die al langer in deze wereld rondloopt kan op zoek zijn naar een vaste relatie, terwijl een ander die net in de ontdekkingsfase zit juist alleen maar wil experimenteren.

Probeer vooral je verwachtingen af te stemmen. Als je daar niet voldoende oplossend vermogen in steekt loopt het waarschijnlijk mis. Persoonlijk gebruiken Meester en ik de woorden slavin, subje, sletje, geisha, neukteefje, poesje,vrouwtje etc. Dat weten wij van elkaar: In een algemeen forum kan het vaststellen van een gebruikte term soms heeeeeel handig zijn. En als die ander dat weigert leert het je ook weer iets over die ander En ff terugkomend op Lady Dat jij je geestelijk en spiritueel 24 uur per dag slavin kunt voelen van Matchless zal ik never bestrijden Dat ik privé nu een volkomen radicale andere keuze maak staat ook eigenlijk los van BDSM en eigenlijk ook weer niet Het heeft te maken met wie ik basicly ben Bdsm hoort bij mijn wezen, bij een relatie die ik met iemand aanga,zou een natuurlijk onderdeel van mijn relatie BDSM moeten zijn, zoals homo's ook kiezen voor elkaar Voor wie ik liefheb wil ik heten Het leven is te kort voor bla, bla, bla Overigens begon Sirsant dit draadje, omdat hij de beschrijving van een sub en een slavin in de begrippenlijst alhier, niet met elkaar kon rijmen.

Misschien zijn de termen sub en slavin ook nog niet vast te stellen in zijn algemeenheid, maar kun je enkel individueel uitleggen aan elkaar wat dat voor jou persoonlijk betekent En misschien is dat ook een zegen ondanks de babelonische spraakverwarringen soms D Deelnemer 9 De uitleg van alle begrippen in de begrippen lijst blijft discutabel.

Dit is onze versie , die algemeen best door veel mensen onderschreven kan worden. We proberen zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven maar we beweren verder nergens dat we de waarheid in pacht hebben of volledig zouden zijn. Een aanvulling in deze discussie is gewoon niet zo nuttig en zou nergens toe dienen. De discussie vaart tussen mensen met verschillende meningen.

Wij hebben alleen een begrip uitgelegd, naar beste weten en veelal laten wij daar onze persoonlijke meningen buiten. Afgelopen zaterdagavond waren wij bij hen thuis ui Ruben en ik zijn twee dikke vrienden. We zijn allebei 16 jaar en beiden ongeveer 1m85 groot We zitten in dezelfde klas en we spelen in dezelfde voetbalploeg. Na school ga ik altijd bij hem thuis op de Playstation spelen.

Ik denk zelf dat ik meer bij he Als in trance keek ik toe hoe de man zijn laatste druppels van zijn forse pik schudde. Ik lag in bikini lekker te lezen in het stille duingebied toen hij door de struiken drong. Hij zag mij niet, maar ik hem wel.

Welk meisje van zeventien is niet nieuwsgi Was ik een paar jaar geleden nog een tamelijk onwetend meisje, nu weet ik me lekker geil en uitdagend te gedragen en beleef een maximaal plezier aan alle vormen van sex. Het is me allemaal niet gauw te dol en mijn vele vrienden en vriendinnen hebben mijn Hij kende niemand, en het enige wat hem tot nu toe had kunne Lezers worden op het BBS uitgenodigd hun eigen erotische ervaringen te verwoorden.

Onze bijdrage verhaalt van een waar gebeurde ervaring. Wij vonden het zo spannend en prikkelend, dat we deze belevenis graag openbaar willen maken. Zodoende hopen we een bo Ik werd wakker van onderdrukt gegiechel van mijn zus in de slaapkamer naast me.

Ach, al eerder had ik van alles hopen te zien: Het geilste, dat ik ech Donderdagavond ga ik altijd repeteren met het zangkoortje van mijn vroegere school. Ik neem dan de tram, want al enige tijd woon ik in de randstad en de school is in het stadscentrum. Meestal is de repetitie omtrent 22 uur gedaan maar we hebben binnenkort Lisette was erg nerveus.

Dit was haar eerste dag in het landhuis van meneer de baron en ze moest beslist een goede indruk maken, anders kon ze het wel schudden. Lisette was een aardig negerinnetje en had al heel wat van de wereld gezien, al was ze nog maa Pas moest ik ik ben vertegenwoordiger naar Zeeland om het een en ander te verhandelen.

Omdat ik er al vroeg was en ook al vroeg goede zaken had kunnen doen, had ik opeens een heleboel tijd voor mezelf. Ik reed meteen door een een van die bekende plaatsj Ik ben een man van 35 jaar.

Ik werk free-lance en heb nog absoluut niet de behoefte om een vaste relatie te beginnen. Om mensen te ontmoeten, plaats ik soms een advertentie Het was begin Augustus, toen ik op de terugweg was vanuit Griekenland. Toen ik aan de Grieks-Joegoslavische grens stond kwam er een ongeveer veertigjarige vrouw naar me toe, die vroeg of ik op weg was naar Holland.

Toen ik bevestigend antwoordde, vroeg ze Zuchtend keek Petra naar de pillen en neusdruppels op haar nachtkastje. De dokter had haar bevolen om minstens een week in bed te blijven, en nu waren er pas drie dagen om. De eerste dag had het een weelde geleken, zomaar in bed te mogen liggen, en heer Ze zaten elkaar te schilderen, Nora en Emmy. In het grote altelier, dat Emmy had ingericht Het L-vormige vertrek was gedeeltelijk bestemd als opbergkamer Het was bijna een haar geleden dat ik Anna voor het laatst gezien had.

Na onze ontmoeting in een hotel in Tunesie, waar ik met mijn toenmalige vriend op vakantie was en zij met de hare, hadden we afgesproken dat we elkaar in Nederland zouden opzoeken. In sommige beroepen heb je meer mogelijkheden als in anderen, b. Maar volgens mij kun je mijn beroep er in één adem bijnoemen: Ik heb al vele mannelijke kollega's een jonge vrouwelijke leerlinge zien versiere Verveeld hing Marijke voor de buis.

Behalve Achter het nieuws was er niets en dat had haar ook al niet veel te vertellen. Ze miste de piratenzender, want daar zag je nog eens wat. Fantasie had ze genoeg, maar de werkelijkheid is altijd beter Mijn leventje is bepaald niet saai te noemen, maar wat ik op die gloeiende dag tijdens de zomer van meemaakte, kon ik zelf nauwelijks geloven. En toch is het echt gebeurd! Ik had sinds een week een nieuwe vriend; Freddie, die 23 jaar oud was en een k Die avond was Linda in een zeldzaam geile stemming.

Ze zou naar een vriendin van haar gaan, die wat collega's uit had genodigd om over sex te praten. Over SEX te praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega's te doen!

Chantal werkte nu een half jaar in de villa van de schatrijke bankier Debleu. Ze was aangenomen als huisdame en moest daarom toezicht houden op de twee zonen van de familie, de zestienjarige Frans en de twee jaar oudere Michel. Zelf was ze achtentwintig. Ze werd 17 jaar oud, nu het cadeau nog.. Linda zat een week voor haar 17e verjaardag op de bank met haar moeder over haar cadeau te praten. Een aantal jaren geleden was haar vader overleden en samen met haar moeder probeerde ze een normaal l Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes.

Ik ben normaal jurist. Het zou de meest geile dag van mijn leven Ik woon nu al een tijdje samen met mijn vrouw mila, een lekkere, bloedgeile meid. Onlangs zou ze een avondje met de meiden op stap gaan, en ik had daarom wat vrienden uitgenodigd voor een klein feestje. In mijn enthousiasme was ik daarin wat ver gegaan, Enkele weken geleden bracht ik een bezoek aan mijn geboorteplaats, hoewel het woord gehucht hier waarschijnlijk beter op zijn plaats is. Over een paar vierkante kilometers polderland verspreid liggen een paar huizen, de kerk, de kroeg en een handvol boerd Ik zat op zaterdagochtend in een koffietentje op de Coolsingel achter de Telegraaf van de maandag ervoor.

Nee hoor, gewoon een redelijk uniek herkenningsteken voor een 'blind date'. Op het afgesproken tijdstip stapte er een vrouw binnen zoals je z Het begint op een terras, waar ik samen met mijn vriendin en nog wat mensen van ons reisgezelschap een drankje drink.

Zoals gewoonlijk gaat mijn interesse meer uit naar de rondlopende kerels dan naar het gespr Zoals gebruikelijk waren we ook afgelopen paasvakantie met ons koor weer een week op kamp.

We verbleven dit keer op een boerderij waarvan het oude gedeelte was omgebouwd tot kampeergelegenheid. Het was er heel gezellig, met van die kleine raampjes en hout Enige maanden terug verbleef ik een weekend in een bungalowpark.

Ik had een drukken tijd achter de rug, en wilde er eens een paar dagen tussenuit. Overdag viel er genoeg te beleven, ik wandelde, zwom en verdiepte mij in een spannende detective. Ik ben een secretaresse die niet in het standaard-plaatje past, dat iedereen van zo'n juffrouw heeft. De ene dag loop ik in een spijkerbroek met T-shirt en de dag daarop in een mantelpakje, om maar niet te spreken over al de varianten daartussen. De jarige Sjoerd reist met de jarige Claudia door Frankrijk en trok een spermaspoor door dat mooie land.

Onderweg versierde hij, vaak met medewerking van zijn jonge reisgenote, jonge meisjes en rijpe vrouwen. Het begon allemaal op die avond dat het Het begon allemaal twee weken geleden op donderdag. Ik lag met mijn vriendin in bed, en we lagen na een lekker potje seks nog wat te kletsen. Die avond hadden we bezoek gehad en stevig gedronken. Ik weet niet meer precies hoe we erbij kwamen, maar het ges Met de slaap nog in mijn ogen zette ik mijn fiets in de stalling op de universiteit.

Zoals altijd is negen uur voor mijn biologische ritme veel te vroeg, maar af en toe moet je je gezicht laten zien, zo ook vandaag.

Ik begaf me naar het lokaal waar we wer Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland en is geheel verzonnen. Elke mogelijke of onmogelijke gelijkenis met in werkelijkheid bestaande personen, plaatsen of omstandigheden is onbedoeld en berust op puur toeval. Haai, mijn naam is Patricia, ik Ik heb jullie al verteld over een paar leuke jonge meiden die ik had leren kennen.

Nou, dit verhaal speelt zich een paar maanden af nadat beide meiden een vriend hadden gekregen en ik dus weer helemaal alleen was. Het was lente aan het worden, je zag h Het was op een zonnige avond ergens halverwege juni. Na een heerlijke dag op het strand liepen m’n vriendin Wendy en ik richting het huis van haar ouders.

Wendy was een mooie meid van Donker bruin haar tot in haar nek wat van zichzelf wat krulde en mo Ik had laatst een advertentie gezet op een van de mannensites.

Daarin een oproep mij te verlossen van een probleem. Dat is ontstaan nadat ik met mijn vrouw een aantal jaren geleden naar een parenclub ben geweest en nadien een aantal keren met stellen bij Mijn naam is Rob, ik ben 43 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen.

We houden allemaal van het strand, en gaan dan meestal naar het naaktstrand. Waar ik net zo graag naar mannen als vrouwen kijk. Mijn vrouw weet dat, ik heb vroeger regelmatig bi-sex films gehuu Een week geleden was ik weer eens op de chat op zoek naar een leuk en spannend gesprek.

Ik raakte in gesprek met een jongen en we praatten zo een tijdje over van alles en nog wat. Hij liet al wel duidelijk merken dat hij bisexueel was en ik liet hem weten Ik ben 18 jaar en ben redelijk gespierd en nog maar weinig ervaring met jongens gehad behalve wat rukwedstrijdjes.

Afgelopen week ging ik met een paar vrienden stappen. Voor het eerst ging er een jongen genaamd Mark mee, hij is 18 en een beetje bijdehandj Het is alweer lang geleden dat ik hier een verhaal van John en mij liet lezen, maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet gezien hebben. Integendeel zelfs, we zijn erg veel bij elkaar geweest, alleen heb ik weinig tijd meer gehad om ze op te schrijven.

Elke woensdagnamiddag ben ik vrij. Het gebeurt dan regelmatig dat ik met mijn eigen speel. Lekker naakt maak ik me dan klaar. Plaats spiegels zodat ik mezelf kan zien en dildo's en andere attributen in de aanslag. Ik mag er best wezen met mijn 1m80 en 70k Het volgende verhaal gebeurde een tijd terug en ik moet zeggen het heeft een hoop verwarring bij me veroorzaakt.

Een vriendin van mijn vriendin heet Annelore. Ze is een leuke meid waar ik wel eens een keer een spannend avondje mee zou willen door brengen. Ik heet Kimberly, iedereen noemt me Kim. Ik ben een vrouw van 24, lange donkere haren, 1 meter 70 groot, weeg slechts 62 kilo, mooie lange benen en heb een goed gevulde B-cup.

Ik houd erg van zonnebaden en heb daardoor een mooie bronskleurige huid gekrege Samen met mijn vriendin Linda hebben wij een vakantiereis geboekt naar Spanje. Het uitzoeken waar we naar toe zouden gaan is een heel erotisch weekeind geworden. De Vakantievoorbereiding Eindelijk is het dan zover. Sinds ik me kan herinneren hou ik van vrouwen. Ik heb wel eens een paar keer het bed gedeeld met mannen, maar niets kan me zo in verleiding brengen en het hoofd op hol maken als een mooie vrouw.

En dan bedoel ik met mooi niet altijd de buitenkant. Het gebeurde op een zomerse dag, begin juni. Mijn eerste jaar studeren op de universiteit zat er bijna op. Al maanden keek ik uit naar de zomervakantie, waarin ik allemaal andere dingen wilden gaan doen, als ze maar niet met school en studeren te maken ha De hele tijd dacht ik aan die kus en bedacht hoe lekker ik gekust was door een vrouw, ik wilde het niet lekker vinden en probeerde mezelf wijs te makken dat het ook helemaal niet lekker was maar wie hield ik nu voor de gek.

Ik probeerde zo normaal mogelij Ik ben Daphne, lang blond haar, cup C, 19 jaar oud, zonder vaste vriend, maar al voor meer dan twee jaar dik bevriend met Tessa. Tessa is iets jonger dan ik, een lange brunette met mooi glanzend haar en mooie kleine ronde borsten. Het was vorig jaar augustus toen ik met mijn vriendin Linda naar Turkije ging. We gingen met zijn tweetjes lekker 12 dagen naar een appartement.

De eerste avond kwam ik er achter dat dat met zijn tweetjes iets anders uit ging pakken. Al aangekomen in het Ik was alleen thuis en zette het bad alvast aan terwijl ik me uitkleden. Het was een warme dag e Hoewel ik al 22 ben, heb ik nog nooit iemand iets verteld over hoe mijn lichaam is veranderd toen ik 20 was. Ik ben een niet onaantrekkelijke meid met een normaal figuur. Ik ben slank, hen redelijk grote borsten en best wel mooie benen. Mijn haar is licht Het was zateragochtend en ik moest werken bij de vader van een vriend van mij.

Toen ik opstond voelde ik al dat ik die dag een verschrikkelijke geile bui had, ik was tenslotte pas 15 en in mijn puberteit. Eenmaal op het bedrijf aangekomen, zag ik de zus v Het was een zomerse dag En ik stond met me auto geparkeerd bij het station, raampje helemaal open. Zou ze wel komen? Terwijl de twijfel door me hoofd schoot, zag ik haar aankomen lopen..

Dammnn wat zag ze er lekker uit.. Ondanks al ons gepraat over emancipatie, gelijke rechten en plichten en onafhankelijkheid, willen we af en toe verdomd graag onderdanig zijn aan een man, en dan vooral in bed. Mijn 'vriend' laat mij dit verhaal schrijven, terwijl mijn billen nog rood en gloeiend aanvoelen van zijn pak slaag. Hij en ik spelen bij tijd en wijle een opwindend rollenspel, waarin hij de dominante partij voor zijn rekening neemt en ik de onderdanige.

Toegegeven, ik ben nou niet bepaald het type van de zogenaamde 'bevrijde' vrouw, geen feministe of zoiets.

Ik reis echter door het land als vertegenwoordigster en dat werk heeft me wel geleerd om op mezelf te passen. Dat moet ook wel, want in dit soort we Na het uitbundige sexleven dat wij tot nu toe altijd gehad hebben, leek het of er nu een beetje de klad in zat. Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde, of niet lekker was Langzaam werd ik wakker op de tafel. Ik voelde hoe mijn polsen aan de hoeken strak waren vastgebonden met touw. Ik panikeerde toen ik vaststelde dat ook mijn enkels en benen wijd open waren gebonden. Ik kon geen millimeter meer bewegen. In mijn mond was e Yes, m’n vader en moeder zijn net vertrokken naar het vliegveld, want ze gaan een weekend naar Curaçao toe.

Heb ik lekker het hele rijk alleen. Wat een opluchting, want er kwam vanavond zo’n leuke, hippe, disco. Ik ga me eens lekker uitsloven op de dansvl Het was in de zomer van , en het gebeurde op een zaterdagochtend. Het was werkelijk bloedheet en bijna heel Nederland was met vakantie. Ik lag in de tuin te zonnen toen plotseling de deurbel ging. Ik had eigenlijk niet veel zin om op te staan, maar mi Al enige tijd ben ik van plan mijn ervaringen aan het Internet toe te vertrouwen.

Tot op heden is het er telkens niet van gekomen. Aangezien ik jullie zo snel mogelijk van mijn laatste avonturen op de hoogte wil brengen zal ik de introductie tot het minim Het is pas de eerste keer dat ik hier aan mee doe. Ik heb nog nooit eerder aan S. Ik weet nog wel hoe vaak ik langs dit raam ben gelopen.

En iedere keer bleef ik staan om naar de meesteres Veronique te kijken. Oh boy, wat was zij een mooie, impo Het kasteel was vrij toegankelijk, maar niemand kwam er nog. De enige kamer die nog intact was was de martel- kamer, en daar stond alleen nog maar een oude rekbank.

Ze waren met vi Ik werd wakker met een loom gevoel en een heerlijke geilheid, langzaam rekte ik me uit en draaide me nog eens behaaglijk om. Wat had ik heerlijk geslapen, maar welke droom had me zo geil gemaakt? Plotseling wist ik het en terwijl de flarden van mijn droom Buiten is het al donker en de kinderen hebben we net naar bed gebracht.

We zijn alleen, Caroline en ik. Net zoals iedere andere avond drinken we samen koffie en kijken wat naar de televisie en daarna naar bed.

Niet zo spannend d Vanaf het moment dat ik haar op kantoor zag, moest ik haar hebben. Een vreemd gevoel omdat ik getrouwd was.

Het ging dan ook enkele maanden goed. Allebei werken wij op de marketing afdeling van een bank. Op een ochtend kwam ik voor de zoveelste keer op de Jaren geleden woonde ik met mijn man in Parijs. Omdat ik nogal een avontuurlijk type ben en gek op nostalgische luchtvaart, haalde ik daar binnen de kortste keren mijn brevet als ballonvaarder. Ik werd daarmee de jongste vrouwelijke ballonvaarder van Euro Het merkwaardige van mijn verhaal vind ik eigenlijk dat ik met mijn beste minnares, de vrouw van wie ik in de liefde meer geleerd heb dan van alle andere vriendinnetjes bij elkaar, nooit geneukt heb.

Ik leerde haar kennen in de universiteitsbibliotheek va Hallo, ik ben een jarige schone met een eigen typeservice-bureautje. Op dit moment raffelt mijn printer zijn opdrachten af. Het geeft mij de tijd mijn eigen verhaal voor Concept Stories in de pc te zetten.

Ik was dat al lang van plan, maar nu moet het Het was al bijna een maand uit met mijn vriendin. De romantische cruise die we hadden besproken, had ik eerst af willen zeggen.

Bij nader inzien besloot ik echter toch maar alleen te gaan. Ik was door de ellende van de afgelopen tijd aan vakantie toe en w Met het prettige vooruitzicht twee weken in een berghotelletje door te brengen - waar mijn belangrijkste bezigheid zou bestaan uit het van me afslaan van naar sex hongerende vrouwen, zo hadden mijn collega's me al knipogend voorspeld - installeerde ik mij Al meerder malen had ik voor de etalage van de lingeriezaak staan kijken om wat voor mijn echtgenote te kopen.

Ik was nog steeds niet naar binnen gestapt, blijkbaar heeft zo'n winkel een hoge drempel voor een man. Die middag liep ik er weer langs.

Na het nieuws op de televisie gingen Beppie en Tonny naar de slaapkamer om zich uit te kleden. Met geile ogen keek Beppie naar de geslachtsdelen van haar man. Hij ging op het bed liggen en zij greep meteen zijn lul beet. Het orgaan verkeerde nog in slappe Ik werk op een Nederlandse ambassade in Rusland.

Laatst kreeg ik weer eens een uitnodiging voor een party waar ik act de presence moest geven. Ik had Lena al zien staan tijdens een feestje op de Sovjet-ambassade. Het was 7 November en dan viert men nog s Ze sliep niet echt toen ze voelde hoe zijn vingers voorzichtig en uiterst licht een weg zochten naar haar geslacht, onder de smalle rand van haar tanga door. Dat was iets wat hij vroeger wel vaker deed, haar heel behoedzaam, terwijl ze sliep of deed alsof We zouden dat weekend blijven logeren bij Astrid, een vriendin van me die ik al ken vanaf de lagere school.

Toen was ik al 'verliefd' op haar geworden, maar het is nooit verder gekomen dan een beetje aan haar borstjes voelen in de fietsenstalling. Ik kende Noelle van school. Ze was zo ongeveer het mooiste meisje dat er rondliep. Ze had wel iets weg van Catheri Vol goede moed sprongen ze uit de auto en haalden de surfplanken eruit. De zon brandde op hun schouders en alleen een licht briesje gaf wat koelte toen ze hun shorty’s aantrokken.

Wat een mooie dag om te gaan surfen! Ze vroeg zich af hoe koud het water zo Het was een hele knappe jongen, zwart haar,beetje gespierd, beetje getint en half italiaans..

Hij heette eigenlijk Marco maar dat vond hij een domm Het was een warme zomerdag ergens in juni. We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen. Zij doen mekaars kleren uit, zij eerst de zijne, hij dan de hare, tot ze enkel gekleed zijn in prachtig vlees.

Hand in hand stappen ze naar het bed. Hij gaat achter haar staan en legt zijn arm rond haar middel. Langzaam laat hij zich achteroverglijden op Als vertegenwoordiger zit ik vaak op de weg.

Zo had ik op die dag ook weer een aantal afspraken in den lande. Ik besloot het mantelpakje aan te trekken dat ik onlangs had gekocht. Zijden zwarte kousen met naad sierden mijn benen.

Het begon allemaal met de chat. We kwamen elkaar tegen op de chat. Mijn naam was bivr We gaven elkaar ons msnadres. We waren eerst zeer afstandelijk. Daarna groeide we naar elkaar toe. We vertelde elkaar dat we elkaar weleens op de cam wilde zien.

Marieke rekte zich nog eens lekker uit , liggend op haar stretcher. De zon verwarmde haar en ze genoot daarvan. Eigenlijk een raar idde om als stadsmeisje hier midden in een bos te liggen.

Wat kan het leven toch vreemde wendingen nemen. Een paar weken gel Donker en nat was het in de steeg waar Wendy net uit de taxi was gestapt. Ze voelde de regen door haar jas dringen. Haar witte, strakke strechjurkje werd drijfnat. Wendy stopte even om haar schoenen uit te trekken. Op haar kousen rende ze de laatste vijft In de bus van Alkmaar naar het dorp waar ik woon, zat ik na een lange dag vermoeid wat naar buiten te staren. Saaie omgeving, saaie mensen om me heen.

Ik verlangde er naar weer snel thuis te zijn, maar het zou minstens nog 25 minuten duren. Ik was regelmatig enorm geil met de gedachte dat ik nu al twee keer naakt door school had gelopen. Een keer had zelfs iemand toegekeken hoe ik naakt over het schoolplein liep en me klaarvingerde.

Regelmatig nam ik ook de geisha-balletjes mee naar school, Het was een prachtige dag geweest en Frieda en Corien hadden zich de hele dag vermaakt in het openlucht zwembad in hun woonplaats. Het was inmiddels al zes uur, hoog tijd om naar huis te gaan. Hun ouders zouden al zitten te wachten met het avondeten. Woensdagavond kreeg ik telefoon van een goede vriendin van me Marjolein, ze had niets te doen en vroeg of ik zin had om langs te komen en een dvd-tje te huren.

Tuurlijk had ik daar zin in, ik verveelde me toch die bewuste avond. Aangekomen bij Marjolein z Ik heb al een paar verhaaltjes geschreven over mijn eerste ervaringen met andere mannen, een spel wat mijn man en ik samen ontdekt hebben en leuk vinden. Ik wil nu graag een paar verhaaltjes kwijt over een vakantie die we vorig jaar gehad hebben in Cap d’ We hadden al onze spullen gepakt en om 9 uur s’ochtends vertrokken we met onze auto richting de Ardennen.

We reden rustig aan en rond 1 uur s’middags arriveerden we bij het nogal afgelegen huisje waar de huisbaas ons al stond op te wachten om de sleutels De vorige keer heb ik verteld over mijn eerste ervaring op vakantie met een andere man.

Nadat we van die vakantie terug waren hebben Gerard, mijn man en ik het er nog vaak over gehad en natuurlijk verder gefantaseerd. We merkten dat het ons in de relatie Vijf meiden en een jongen volgden biologie. Ze zaten in een lokaal op de bovenste verdieping van de verder uitg We waren al een tijdje bezig met het beleven van spannende verhalen.

Gerard kreeg er een kick van als ik me door een andere man liet nemen en ik voelde me heerlijk als gelegenheidshoertje. Gerard, mijn man, maakte altijd de scenario’s en ik speelde de rol Ik was een weekend alleen in Nunspeet en had me zaterdagavond lekker af- getrokken tijdens het kijken naar pornofilms.

Ook had ik gehoord dat de buren er waren met Donna en Nienke, hun mooie dochters. Het zou een mooie warme zondag worden en ik lag al Toen ik die middag van school thuis kwam, wist ik dat Penny in haar tuin bezig zou zijn.

Penny en haar man wa- ren Australiers. Penny is de vrouw in mijn leven. Niet omdat zij zo'n verblindende schoonheid is, hoewel verre van lelijk, maar omdat Penny lett Ik ben een meisje van Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C Niet slecht, vind ik zelf.

Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik alti Angela woonde met haar ouders en een oudere zus in deze stad.

Ze huisden daar met z'n vieren in een gezellige bovenwoning. Aan de overkant van de straat woonde een leuke jongen, Alex heette hij. Angele was stapel op hem.

En dat liet ze hem ook wel blijken The Horny Writer Titel: Antionette deel 1, kennismakingszondag Datum Het was zondagmiddag, een zeer zonnige en warme zondagmiddag. Antionette werd laat wakker.

Om 1 uur pas. Dat kwam doordat ze 's nachts uit was gegaan Het was vorig jaar juli, ik was 15 jaar en ik had toen 4 maanden een vriend. Hij woonde denk ik km van mij vandaan, maar we konden niet langer een week zonder elkaar, zodat ik hem om de week bezocht. Hij kwam me afhalen bij het station Het was weer zo'n saaie donderdagavond en er was ook niks op TV.

Dus ging ik maar internetten. Al surfend kwam ik op een chatsite terecht. Het was zo'n site met allerlei "rooms". Ik koos voor de sex room om mijn saaie avod wat op te vleuren. Ik koos een s Rob was sinds enkele manden werkeloos.

Zij levensstijl vereiste een wat ruime financiële middelen dan zijn uitkering die hij nu had. Op een ochtend las hij een advertentie in de krant mannen gevraagd voor escort bureau Stephani.

Hij liet zijn gedachte er Harde Hakken Het begon steeds harder te regenen en ik besloot een rustige bar op te zoeken om even te schuilen. Het zou ‘happy hour’ moeten zijn, maar er was vrijwel niemand in de zaak.

Een eenzame man in een duur pak, lag met zijn hoofd op een tafeltje. Met een klap bracht hij de wekker tot zwijgen. Oh ja , het was koopzondag. Normaal niet , want hij had de vorige 2 koopzondage Als slanke, goed geproportioneerde jarige ben ik al het een en ander gewend op sex gebied. Ondanks alle goede ervaringen geil ik het meeste op alles wat met leer te maken heeft. Verder vind ik tot bepaalde hoogte, een forse aanpak heel fijn om te onder Zijn vrouw had ik wel eens gezien, een leuk mens, veel te jong eigenlijk voor hem, maar ik had er nog niet veel a Het was een warme zomerdag.

Ik zat in de tuin wat te lezen toen ik plotseling de deurbel hoorde. Mij afvragend wie het zou kunnen zijn liep ik naar binnen en opende de voordeur. Het was Marieke, het meisje van de overkant.

Ze was een jaar of 18 en had blo Dit is niet mijn echte naam natuurlijk. Mijn borsten waren al redelijk rond op vroege leeftijd. Ik had toen ongeveer cup 70C. De maandag na mijn wilde weekend moest ik weer naar school. Ik kleedde me natuurlijk precies zoals me verteld was. Ik had een strakke zwarte broeek aan, en een strak truitje zodat mijn kont en borsten goed te zien waren.

Ik zelf was er nooit zo gek van om De mussen vielen bijna dood van het dak. In zijn doorzonwoning in het kleine stadje, net even ten westen van de Duitse grens liep Johan mopperend heen en weer tussen voor- en achtertuin. Nergens was enige schaduw te vinden. Danny had naast school nog een bijbaantje, hij had nml. Hij had een advertentie geplaats in het lokale weekblad en daar kreeg hij regelmatig reakties op. Het eiland Krk Grad Baska. Het stadje Baska Het naaktstrand Melanie en ik lagen wat te zonnebaden toen hij als een naakte god uit zee kwam gestapt, de waterdruppels als overtollige kleren van zich afschuddend.

Mijn vriendin is 24 jaar en ziet er echt geil uit, een lekker bol kontje en lekkere stevige Cup D´s. En laatst heb ik een zeer natte droom over haar gehad. We waren aan het internetten en raakten aan de praat met een man van 47 jaar. Claudia schrok wakker en keek op de wekker. Verdomme, half negen al. Nu zou ze weer te laat op school komen en ze was al een paar keer te laat gekomen deze maand.

Ze hoorde de bel en wist nu, waarvan ze wakker was geworden. Karin schoofnaar me toe en legde haar hand op mijn been, bewoog omhoog en stopte om in mijn eikel te knijpen die uit een van de pijpen van mijn korte broek hing.

Ik had niet de moeite genomen een onderbroek aan te trekken. Karin was bijna net zo knap als Het was bijna middernacht en het kleine stationnetje was bijna ver- laten. Geen wonder, de laatste trein uit Groningen zou binnen een kwartier vertrekken en de meeste mensen reizen liever overdag dan 's nachts. Al lang had hij naar de wedstrijden van de hockeyclub staan kijken. Steeds weer werd hij opgewonden van die rode wikkelrokjes met daaronder die rode ballonbroekjes.

Wat zou hij daar eens graag mee kennismaken. Een van de meisjes had al een paar kee Linda een lekkere jonge meid van bijna zestien hoopte dat haar vriend zijn belofte zou nakomen als ze zestien werd. Hij, David, had haar iets speciaals beloofd. Linda wist eigenlijk wel wat het zou zijn. Al vaak hadden ze erover gesproken dat alleen vi Met je schoonmoeder op vakantie naar Duitsland Enkele weken geleden ben ik bij toeval met mijn lieve schoonmoeder op vakantie gegaan. Deze is nu 56 jaar en is een leuke vlotte vrouw.

Best wel groot en slank. Ze is al enkele jaren alleenstaand en al die ti Sofie was altijd al een beetje achterlijk geweest. Niet dat het opviel, maar als je ermee praatte merkte je wel dat ze nogal traag van begrip was. Bovendien was ze ook zeer lichtgelovig. Naar het schijnt zou dat zijn omdat ze een serieus aantal weken te v Jaap en Ans waren op weg naar kennissen bij wie ze de avond zouden doorbrengen met kaarten.

Hun zeventienjarige dochter Kittie was thuis gebleven. Terwijl Jaap dacht aan zijn lichamelijk rijpe dochter, mompelde hij tegen zijn vrouw: Margie was met haar ouders en haar broertje Joris op vakantie.

Haar ouders deden een middagslaapje en Joris die zestien was, bouwde een zandkasteel. Zij verveelde zich, termeer haar vriend David geen vrij had kunnen krijgen. Zij peste haar broer doo Het is jammer dat er jongens zijn die geen grote zus hebben zoals ik om ze door hun pubertijd heen te helpen. Ik bedoel, het is een zware tijd. Maar ik had mijn zus en daar ben ik dankbaar voor. Ondanks dat ze drie jaar ouder is dan ik, hebben we altijd e Ik ben John, boswachter van beroep. Ik heb de mazzel in een mooi huis te wonen helemaal vrij aan de rand van het bos.

Dit weekend krijg ik mijn nichtje op bezoek, dochter van mijn oudste broer die voor haar helemaal alleen opdraaid sinds zijn vrouw er toe Op een avond, zo"n 13 jaar geleden alweer, waren ik en mijn moeder alleen thuis en we zaten wat te kletsen en dronken gezellig een glaasje witte wijn, terwijl het buiten langzaam donker werd. In de huiskamer van onze gezellige bungalow werd het ook scheme Vooral nadat hij door hem was ontslagen.

David wist dat het een knappe vlotte doch- ter was en erg sexy. Ook mijn lichaam nam al de vormen aan van een volwassen vrouw, hoewel ik nog maar een jong onervaren meisje was. Hier komt het verhaal van wat ik op die avond wel niet allemaal meemaakte. We waren net 1 dag op de camping met een groep van 6 meiden. We hadden moeite met het opzetten van de tent toen een paar jongens ons kwamen helpen.

Ze zagen er leuk uit en mijn vriendinnen probeerden ze gelijk te versieren en ze uit te nodigen voor de avo Het was vlak voor de herfstvakantie dat ons laatste schoolfeest was. Ik zit op de middelbare school. Het feest begon voor de onderbouw om 7 uur en voor de bovenbouw om 9 uur. De onderbouw moest dan ook al om 12 uur naar huis en zij mochten ook geen alcoho Het was de eerste keer dat ik een weekend alleen thuis mocht zijn.

Mijn ouders gingen een weekendje naar de Ardennen en vonden mij oud genoeg om alleen thuis te blijven. Ze gingen op vrijdag weg en zouden maandag pas weer thuis komen. Toen ik vrijdag thui Laatst ging ik op een vrije dag met een vriendin naar de stad. We hebben altijd superveel lol met elkaar en Ilse, zo heet ze, is altijd aan het flirten met jongens.

Ook vandaag was het weer zover en op straat werden we al veel nagekeken door jongens. Ik ga weleens met mijn vriendin Ellen naar het subtropisch zwemparadijs bij ons in de buurt. Ik fantaseer vaak dat ik hier een geile sexbelevenis meemaak. Ik hoop dat dit in de toekomst ook nog wel een keer gebeurt. We gingen om half vijf al weg zodat we Ik was 20 jaar en ik had Saskia, ook 20 jaar, een paar weken geleden ontmoet in de trein.

We waren al drie keer met elkaar uit geweest, en dat was heel gezellig. Na een zaterdag samen de stad in geweest, Mijn eerste verhaal speelde zich af toen ik 17 jaar oud was. Ik was enkele dagen ziek geweest, en daardoor had ik het medisch schoolonderzoek gemist. Omdat dit verplicht was moest ik dit op m'n eentje gaan afleggen bij de schooldokteres. Ik maakte een afs Mijn moeder is namelijk al sinds dat ik jong ben gescheiden van mijn vader.

Wat mij direct o Het was het begin van de zomervakantie en ik Tom ging met mijn ouders op vakantie naar Spanje toe. Ik en mijn moeder Ellen zouden vrijdag met de camper gaan rijden en mijn vader Bert moest nog 2 dagen werken en dan zou hij met de auto en speedboot erac Dochter stelt nog meer Vragen Aan het kontje van Heleen zie mijn verhaal de vragen die dochters wel niet stellen zijn we die nacht niet meer aan toe gekomen.

We vielen alletwee innig in slaap. Die morgen werd ik wakker en voelde naast me; Heleentje w De zomer liep ten einde en ik kijk dit jaar met gemengde gevoelens terug naar deze zomer. Niet vanuit het afgezaagde oogpunt van het weer want hier in Holland is het niet te voorspellen. Nee, ik heb het over mijn huwelijk en mijn relatie met mijn 16 jarig Papsie mag ik Online gaan? Ik moet van school een werkstuk maken van Nederlands.. Mag ik zometeen op internet?

Ze hadden nog g Het was een hete warme zomerdag, ik lag in de tuin met mijn dochter Karin te zonnen. Mijn dochter lag tegen over mij haar benen iets gespreid. Ik zag haar bolle schaamlipjes aftekenen in haar bikinibroekje.

Het viel me op dat haar kruisje een vochtige plek h Het was die avond de zoveelste keer dat mijn moeder er over begon. We waren alleen thuis op de slaapkamer tv aan het kijken en ze had het weer over seks. Uiteraard zou ik goed uitkijken en zorgen dat alles veilig gebeurde. Toen ze vroeg of ik echt alles w Mijn zus en ik zijn altijd al vriendinnen geweest ondanks het leeftijdverschil. Ik ben 18 mijn zus is er Ze is getrouwd en ik heb al 3 jaar een vriend.

Mijn zus is juist bevallen en ik ben de meter van het kind Ze was net 16 toen ze samen met haar vriendinnen naar Spanje ging voor een vakantie. Ze had nog weinig ervaring met jongens en ze zag er op het eerste gezicht een beetje jongensachtig uit, ze had kort blond haar en een tenger figuurtje met beperkte vrouwe Mijn schoonzus had net een nieuw appartement betrokken , waar nog een en ander te doen was.

Daar ik nogal goed overweg kan met behangen vroeg ze me haar even te komen helpen. Ik nam een dagje vrij en op maandagmorgen begonnen wij aan de klus. Het verhaal dat ik hier ga vertellen speelde zich een aantal jaren geleden af, toen ik nog een vrouw had en mijn dochters nog in huis woonden.

Inmiddels is mijn vrouw bij mij weggegaan en zijn mijn dochters het huis uit. Dikwijls denk ik terug aan de zoet We sukkelden over de Autoroute du Soleil , toen ons mobieltje ging. Mijn vriendin nam haar voeten van het dashboard en nam aan. Het was mijn zoon , die met zijn nieuwe vriendin een kilometer of wat voor ons reed. Nadat hij me van het station had opgepikt, reden we naar een stil plekje. Via een sexsite hadden we elkaar leren kennen en elkaar al aardig via de mobiele telefoon en msn opgegeild.

Ik had mijn meest sexy lingerie aangetrokken en voelde me die dag op en t Het was de zoveelste keer dat ze dit jaar de tweedaagse lezing over pensioenen moest geven en ze vroeg zich al een tijdje af of het niet eens tijd werd om een vaste kantoorbaan te nemen. Een paar jaar geleden genoot ze nog van haar baan, regelmatig erop u Dames en heren, de intercity van Je raakt gewend aan d Telecommunicate was “big business”. Laat ik eerlijk zijn, ik ben met hem getrouwd om het geld en mijn vrouwelijke charmes waren me daarbij behoorlijk behulpzaam geweest, niet ongewoon in zulk soort kringen.

Maar evenmin ongewoon is dat vrouwen van “captai All inclusive, Mijn vriendin en ik zijn onlangs een week naar Turkije geweest en hebben daar een spannend avontuur beleefd. Het hotel waar we verbleven stond aan het strand. Overdag lagen we te zonnen op bedjes die we bij de sportverhuur konden hal Meer dan vijftien jaar geleden, toen ik na een knallende ruzie het huis van mijn ouders voorgoed achter me liet begon mijn echte vrijheid.

Ik trok bij Perry, mijn vriend in en neukte met hem elke avond de sterren van de hemel. De wijze maar ongevraagde ra Het is vrijdagmiddag 3 uur en ik heb het helemaal gehad op mijn werk.

Ik ben als vertegenwoordiger de hele week op pad geweest en ik besluit dat het mooi is geweest. Ik bel even met mijn vrouw die ook nog aan het werk is bij de bank.

Ze vertelt me dat het Vierentwintig jaar en een mooie vriendin die shoppen leuker vindt dan seks, het leven rommelde zo maar een beetje door. Een tante van mijn vriendin heeft een appartement in Alkmaar en was van plan laminaat in de woonkamer te leggen. Mijn beroemde tante Karin, nou ja beroemd? In jaren 80 en 90 was ze best wel een bekende Nederlander maar de laatste tijd is haar glorie wat tanende.

Of en toe dan zie je haar nog wel een optreden in het land en heel soms komt ze op TV. We deden snel de gordijnen dicht en we konden ons zussenavondje gaan beginnen. Sheila en Monique heten we, ik ben zeventien sheila en me zusje is zestien. We hadden het hele huis voor een weekend a Mijn moeder liep op haar zeventiende van huis weg om te gaan samenwonen met een man. Ze raakte al snel zwanger van hem en daarop verliet die man haar. Ik heb mijn vader dan ook nooit gekend en mijn moeder weigert pertinent over hem te praten.

Mijn naam is Peter, ik ben 38 jaar en ben iemand die houd van gezien worden en laten zien.

..

Buurvrouw pijpt buurman geile blondje

Woorden die in je oren gefluisterd worden en je rode koontjes bezorgen? Of droom je misschien wel over zwepen, flogger, paddles? Over lederen of metalen boeien? Over orgasmecontroles, regels, een wereld waarin jij hebt Jouw eerste voorzichtige stappen binnen BDSM? Al langer fantaseer jij over bepaalde facetten van BDSM, de machtongelijkheid, het gevoel niets in te kunnen brengen, een stukje vernedering, onderwerping, pijn ervaren wanneer je straf verdient, als lustobject gezien worden, jezelf over moeten geven aan een ander.

Bondage, blinddoek, tepelklemmen, boeien, spanking, je in bepaalde houdingen moeten tonen Je vind het vreemd dat jij dit zoekt, dat het je opwind, je bent er bang voor, jouw Onderdanig sletje gezocht Dag dames, meiden Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Ik ben een Dom, en vooral Daddy Dus hou je ervan om de controle los te laten?

Je helemaal over te geven? Laat dan van je horen! Stuur me een berichtje, vertel wie je bent, hoe je eruit ziet, en hoe onderdanig je jezelf Laat een compleet nieuwe wereld voor jou opengaan.. Soms droom je over dingen waar je met niemand over kunt praten. Droom je over machteloosheid, vastgebonden worden, geblinddoekt, jezelf weten in de handen van een Meester die met jou doet wat hij wil. Een Meester die jou tot in het diepst van jouw wezen kan raken, die jou het gevoel geeft dat jij en alleen jij het middelpunt bent van een ongeremde lust.

Soms droom je misschien over zwepen, over floggers of over een scene waarin jij Regio Den Haag en omstreken zodat afspreken makkelijk is. Geen financiële bedoelingen heen en weer. Massage dominant onderdanig travestie en bi-gevoelens al lang?

Dat is na jaren alleen maar versterkt nadat er kinderen in je relatie zijn gekomen waardoor daar de meeste aandacht vaak naar toe gaat, en Maar hoever gaat jouw onderdanigheid? Durf je de totale controle uit handen te geven? Leeftijd of beginners geen probleem wel vrouw of stel en 18 plus. Welke dame of stel droomt, durft, kan en wil de total controle overdragen? Wat houdt dat in? Simpelweg geen verwachtingen hebben en alles doen, geven, laten doen! Je lichaam, je leven Zoeken jullie een dominante man?

Ik weet, dat er veel onderdanige koppels of dame alleen, 18 plus zijn, die dromen over een Dominante man in hun leven. En dat kan op verschillende vlakken, zoals soft BDSM, cuckolding, heropvoeding, vernedering, pijnprikkels, tot volledige onderwerping aan hun Meester of Bull of wat dan ook. Je hoeft nergens bang voor te zijn want we Meid van 18 gezocht. Ben jij een leuke meid van 18 die zin heeft in een spannende date met een leuke man van 35?

Zelf heb ik blauwe ogen, blond haar een normaal postuur en goed geschapen. Heb jij zin in een spannende date dan hoor ik dat graag. Slaaf De vullen van balzak met saline 2 literze slaaf zoekt een bdsm meester voor het. Stel met verborgen verlangens??

Zijn jullie een net stel met verborgen verlangens, stoute fantasieën of geheime onderdanige gevoelens met de behoefte om deze werkelijkheid laten worden op een relaxte manier? Naakt dame[s] gezocht,die willen kijken Wie o wie Kijken hoe een lul klaar komt? Goed uitziende man wil toekijken bij stel! Voyeur wil lekker gluren, betaling kan.

Knappe jongen wil oudere vrouw beffen Spannend en gelijkgestemd? Sadiste Meesteres gezocht dominante dame gezocht Samen mijn slet gebruiken Zoek je v discrete vernedering? Vrouw of stel wil dagje genieten met leuke jongen? Iemand nog leuke ideeën voor begin juli? Vrouw zoekt vrouw Vrouw stel zoekt lieve vriendin Lieve vrouw gezocht Eerste v-v contact gezocht Knap blondje Zoek voor 1 vriendin van mij een leuke meid.

Hallo zwangere dames extra geil omdat je zwanger bent? Erotisch Café 9 juni in Nijeveen bij Meppel parenclub bezoek fun4two gehuwde man Neem jij me mee? Voetjes gezocht Hmmmm ik verlang naar lekkere voetjes en meer Gek op dameslaarzen Jou voeten voor mij?? Slaaf zoekt mooie voeten om te verwennen Voetenliefhebber 21 zoekt een vrouw.

Man zoekt vrouw om lekker voor klaar te komen Ik spuit over foto Myrthe wil graag jouw zaad op haar borsten. Kom over mijn vriendin Als slaaf sexen voor jouw Gezicht volspuiten door 5 mannen wie wil? Vrouw zoekt man 8. Spannend contact gezocht Vrijgezel en op zoek Vrouw zoekt vrienden groep gewillige jonge knullen. Vrouw zoekt stel 3. Oprecht leuk contact gezocht voor een fijne date! Welk stel wil mij masseren?

Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.


verhit sex meester zoekt slavin

Is die gelegenheidsdominant dan per definitie een top? Of voor die éne? Woorden zijn slechts letters op papier of een computerscherm Ik ben slavin, wordt subbie genoemd en misschien ben ik wel een af-en-toe dominante bottom?????? Het zal mij eerlijk gezegd worst wezen.

Bedoel je dan, een relatie met BDSM? Helemaal geen relatie, maar elkaar regelmatig ontmoeten voor een spel? Of heb je er zelf nog niet over nagedacht? Wellicht tegen beter weten in dan hier een andere benadering: In het Tibetaans boeddhisme bestaat iets wat ze de 'vijf wijsheids energien' noemen.

Kort door de bocht is elke manifestatie van leven een uiting van deze vijf energien. Nou niet teveel details daarover, maar je kan dit zien als een typologie, net als de Meyer Briggs type indicator, het enneagram, teamrollen van Belbin etc. Als je die systemen gaat toepassen dan is het vaak makkelijk om een soort eerste klik te vinden.

Het grappige is nu dat als ik specifieker ga kijken, ik in mijn gedragspatroon ook steeds meer van de andere typologien ga herkennen. Voorkeursstijl blijkt niet mijn enige stijl te zijn en voor je het weet herken ik me alle types. Volgens de tibetanen is dat ook logisch, want je hebt alle 5 energien in potentie in je, je hebt alleen een voorkeursstijl Ook Dominantie en submissie zijn uitingen van de 5 energien.

In principe kan je ze zelfs allemaal binnen Dominantie en submissie tegenkomen, maar grofweg zullen domnanten meer dit, en subjes meer dat hebben. Gelijk het vorige is dit dus veranderlijk en optioneel, want je hebt alle energieen in je. Mijn persoonlijkheid bestaat, en mijn persoonlijkheid bestaat niet. Ik voel me het best op mijn plek bij mijn eigen Dominante of submissive voorkeurstijl die een gevolg is vna genen, opvoeding, de keren dat ik mijn hoofd stootte etc etc en wat bovenal vast staat is mijn en smens grootten behoefte aan vastigheid en weeten wie hij isch.

Helaas, dat is dus niet te kennen op die manier, en als je het mij vraagt zo ook dominantie en submissieve karaktertrekken niet, maar het staat ieder vrij zich vast te bijten in zijn eigen illusie over sexuele geaardheid en voorkeuren. Waar je liefde zoekt kun je liefde vinden als je zou zoeken.

Je doet gewoon wat je doet, punt, want anders zou je nog in de verleiding komen dingen nie tte proberen omdat ze niet in je lijstje met gedachten erover passen Ik ken Belbin en Myer-Briggs Ik heb het eigenlijk vooral over onderdanig en dominant. Verder zal het me een zorg zijn. Met één maar eigenlijk: Hallo Anne, interessant gezichtspunt.

Ik ben heterosexueel, maar nu eventjes single, dus ik ben niet heterosexueel meer? Omdat ik niet geneukt wordt? Een voorbeeld, heel voor zichtig , via de letters bdsm Een sub geeft zelf duidelijk aan dat ze een fijn gevoel heb met Bondage of Discipline wil, Sex wil gespeeld gedwongen , Masochisme wil.

Een slavin vind het fijn als ze door verschillende dingen van boven staande dingen verrast word. Als ik in de checklist zoek het hele jaar op alles, is zelf slavin, x, y, z een sub??? In Engelstalige gebieden spreekt men van safe, sane en consensual Bruintje, je geeft het zelf al aan.

Maar verder blijf je wat je bent: Sir Sant, wat mij betreft heb je goed aangevoeld dat er iets schort aan de beschrijving van het begrip sub en slavin. Vanuit mijn gevoel en beleving klopt de uitleg ook niet, mijn beschrijving zou kunnen zijn:. SUB missive BEN je, dat is je gevoel of geaardheid, de invulling en uitvoering daarvan geschiedt naar jouw eigen wensen en verlangens. Met "echt" of "niet echt" of labelen heeft het al helemaal niets van doen. Het woord verlangens, had eigenlijk " en binnen je eigen absolute grenzen" moeten zijn, zie ik nu.

Lady, Ik vind dat je het verschil en de overeenkomst tussen submissive en slavin op heldere en originele wijze hebt verwoord. In mijn relatie ben ik een autonoom persoon; ik heb ten allen tijde zelfbeschikkingsrecht ; ik zit in de bdsm relatie omdat ik er iets voor terug krijg. Zoals jij ook al eerder schreef; je geeft niet iets weg wat van jezelf is als je er niet iets voor terugkrijgt.

Aandacht, respect, vervulling van je behoeften, wat dan ook. Wat dat betreft blijf je autonoom en handel je vanuit je eigenbelang. Een slavin zoals ze op de wereld bestaan en dan bedoel ik specifiek niet de slavin uit de bdsm kent die autonomie niet.

Die heeft totaal niets te vertellen over zichzelf; het is voor haar of hem geen keuze om slaaf te zijn; dit wordt door bruut geweld of door omstandigheden afgedwongen. De slaaf of slavin heeft geen eigen keuzen mbt tot haar lichaam of geest. Mijns inziens is wederzijds consent van cruciaal belang, anders zou het niets meer met bdsm te maken hebben in mijn ogen. Daarbij komt dat de in praktijk invulling van de benaming slavin. Slavinnen die gecollard worden binnen 2 weken, na 3 maanden weer uit de relatie stappen, naar een nieuwe meester zoeken, daar weer binnen een dag een collar verdienen en trots als een haan rondstappen met hun eretitel.

Daar krijg ik een week gevoel van in mijn maag. Begrijp me niet verkeerd, iedereen noemt zichzelf wat hij of zij goeddunkt en invullingen van het begrip bdsm zijn net zo divers en verscheiden als de definitie ervan, maar specifiek het woord slavin vind ik superbeladen. Terugkomend op het eerste bericht van sirsant waarin hij stelt dat een slaaf of slavin niet de specifieke wens heeft om uit vrije wil te dienen kan ik me in vinden in dat ik het met hem eens ben; een slaaf of slavin heeft geen specifieke wens om uit vrije wil te dienen en aan de andere kant bestaan die dus niet in de bdsm.

Iedereen heeft en neemt normaal gesproken de vrije keus tot overgave. Wat er binnen die overgave zich afspeelt is een heel ander verhaal. Ik snap dat je jezelf als slavin presenteert op het internet om uiting te geven aan een bepaalde beleving.

Ik ken genoeg slavinnen in mijn directe omgeving die me erg dierbaar zijn. Ik snap hun keuze zichzelf zo te noemen. Neemt niet weg dat ik het een ongelukkige benaming blijf vinden, een die ik voor mezelf nooit zal gebruiken.

Dat hoeft ook niet gelukkig, ik heb mijn beleving van mijn liefdesrelatie met bdsm en of ik mezelf sub of slavin noem, dat doet niets af van mijn beleving. Voor mij blijft de titel slaaf of slavin die uit het woordenboek. Ik heb gister een heel verhelderende discussie gehad met een journaliste in opleiding waardoor ik zaken goed op een rijtje heb kunnen zetten omdat ik ze moest zien te verwoorden voor mensen die niet begrijpen of weten wat bdsm nu precies inhoudt. Ik vergeet vaak dat termen die inmiddels voor mijzelf vanzelfsprekend geworden zijn het voor een ander niet zijn.

En dat de invulling van de termen ook al heel subjectief is. Anyway, so be it. Zolang er fora bestaan, zal ik mijn mening blijven verkondigen. Aard van het beestje ;- Groeten, isis. Hallo allen, Woorden hebben veelal meerdere betekenissen. Doe je het safe, is wat anders dan doe je het in de safe. Zo ook met de termen sub en slavin. Het heeft volgens mij dan ook geen zin om de termen in de begrippenlijst onder te brengen met een enkele verklaring.

Dominante man vraagt aan zijn: Vrouw naam van je partner ga je mee winkelen, Nee geen zin en ik zit zo lekker op de bank Sub ga je mee winkelen, eigenlijk heb ik geen zin, ik zit zo lekker op de bank. Slavin ga je mee winkelen, ik kom. Ook al heb ik geen zin en zit ik lekker tegen de bank.

Wie zich sub laat noemen door haar Meester noemt zich sub. En wie zich slaaf en slavin laat noemen doen dat zo en wat daar achter zit zullen we nooit weten omdat iedereen er een eigen draai aan geeft. Dus sub of slaaf je bent onderdanig en denk dat dat het belangrijkst is. Groetjes van een slavin Lizzy. Hai isis, Voor mij raak je de kern Het is een vrije keuze of niet Maar je komt binnen in een relatie met voorwaarden of je loopt binnen zonder Als je zegt dat je je onvoorwaardelijk geeft dan geef je je zonder mitsen en maren Het zal mij worst wezen wat iemand kiest, dat is aan die persoon zelf, whatever it's makes her or him happy: Ik ga hier niet steggelen over jezelf slavin of sub noemen Voor de zuiverheid van posten is het misschien wel handig om hier wel een definitie op te plakken.

Al zal het mij ook gevoelsmatig aan mijn kontje roesten uiteindelijk ;-. Voor mij levert dat deze persoonlijke vraag op. Voor mij is het antwoord.

Nee, dat kun je willen, maar dat is totaal niet realistisch in de praktijk!!! Daarmee doe je alle partijen tekort. Ik zal dan moeten blijven schipperen Dat is ook niet erg. Dat is een keuze, dat is ook oké. Kortom, maar voor mij is de term slavin toch wel van toepassing op een bepaalde vorm van commitment, zoals de term sub dat ook is Al moeten wij daar ook niet al te benauwd over gaan doen Ach misschien is het nog wel simpeler dan gedacht.

Ik heb weleens gezegd: Mijn ervaring is, dat het wel kan. Je kunt binnen een bepaald kader en binnen een bepaald tijdsbestek, je net zozeer slavin voelen en slavin zijn, als iedere andere slavin.

Dat is waar Lady Het is niet meer of minder, het gevoel op dat moment is niet minder intens, maar Een tv persoonlijkheid die zich een periode lang onder de daklozen begeeft, met ze meeleeft etc. Maar is het natuurlijk niet. Als je slavin en sub als term wilt omschrijven zul je daarin ook duidelijk moeten zijn naar elkaar toe om de gesprekken helder te houden. Het een is voor mij niet minder dan het ander. Maar het zijn wel 2 totaal verschillende uitgangspunten.

Je hebt het zelf al gezegd deirdre "Het is een vrije keuze of niet Door te discussiëren over het verschil tussen sub en slavin en daar definities aan te hangen wordt er vanuit gegaan dat elke onderdanige in één van deze twee hokjes te plaatsen is. Dat lijkt mij wel erg kort door de bocht.

Ik herken me in geen van de omschrijvingen maar ik noem mezelf en elke andere onderdanige altijd sub en waarom? Ik vind slavin een stom woord. Zo simpel kan het zijn. Volgens mij gaat het niet om definities maar om het genot of doel wat je wenst te bereiken en vooral of je er happy mee bent Het is natuurlijk prachtig dat het weer opgepakt wordt. Het verschil tussen submissive en slavin.

Het was voor mij best een onder werp,waar ik meer over wilde weten Al rond zwervend op internet, het lezen boeken het zien van films enz. Maar als het afgedaan word met hoekje geest, label opplakken enz en het onderling naar me kaar schrijven en van het onderwerp afdwalen. Steelt me dat erg teleur, ik hoopte op reacties die echt van sub of slavenen kwamen Die konden uit leggen wat hun gevoelens zijn hier over. Voor de mensen die echt geïnterneerd zijn kijk eens op Wikipedia. Ik las ooit op een Amerikaanse site dat een Dominant een sub heeft, en een Meester een slavin.

Of je het er mee eens bent, en wat je er ook van vindt er is blijkbaar binnen de bdsm-wereld een enorme behoefte waarde te hechten aan benamingen, begrippen en termen. Een behoefte die zo sterk is dat er zelfs pittige dialogen over ontstaan. Omdat als de term gebruikt wordt een ander meteen snapt wat er bedoelt wordt?

De essentie in bdsm is volgens mij de manier waarop je je tot elkaar wenst te verhouden, om je daarmee individueel en gezamelijk verder te ontwikkelen en te groeien. Een verhouding die je in staat stelt diepere lagen in jezelf te ontdekken. Hoe men elkaar noemt of benoemt binnen zo'n relatie is aan betrokkenen. En als zij zich bij die benaming prettig voelen is het niet aan een ander daar een oordeel over te hebben, laat staan te vinden dat die term onjuist is.

In mijn optiek ben je wat je je voelt, ten opzichte van diegene waarvoor je gekozen hebt die verhouding mee te hebben. Juist binnen de bdsm zouden algemeenheden niet algemeen horen te worden!

Voel je sub, Meester, slavin, Dominant, of sub van nix. Zolang het voldoet aan en past bij jouw verlangen en gevoel is het de juiste benaming. Laat je niets anders wijsmaken! Overigens, in Nederland zijn er slechts twee groepen die zich officieel Meester mogen noemen. Zij die een universitaire studie Rechten met goed gevolg hebben afgerond, en zij die bij de Nederlandse Spoorwegen bevoegd zijn tot het rijden van een trein.

En aan die mevrouw van die kusjes De heftigste pijn zal je op de zoetste manier worden toegebracht. En dat is niet nix! Woorden zijn bedoeld om te communiceren. Natuurlijk kun je zeggen 'ik gebruik een woord zoals ik wil', want dat recht heb je. Maar als je dat woordje anders gebruikt dan de goegemeente kan het voorkomen dat het niet, of niet goed begrepen wordt. Dan communiceer je dus niet. Gezien het belang van communiceren binnen bdsm en vooral bij het tot stand komen van contacten, lijkt het me toch handig als je je enigszins verdiept in de manier waarop je communiceert met een ander, zeker als je overweegt om met elkaar te spelen.

Kennis van de woordkeus van die ander, en goed doorvragen is in beider belang. Overigens lijkt het me dan ook zeker zo belangrijk om niet alleen stil te staan bij wat je bent, met dingen als 'sub' of 'slavin', maar ook stil te staan bij de fase waarin jij en de ander zitten.

Iemand die al langer in deze wereld rondloopt kan op zoek zijn naar een vaste relatie, terwijl een ander die net in de ontdekkingsfase zit juist alleen maar wil experimenteren.

Probeer vooral je verwachtingen af te stemmen. Als je daar niet voldoende oplossend vermogen in steekt loopt het waarschijnlijk mis. Persoonlijk gebruiken Meester en ik de woorden slavin, subje, sletje, geisha, neukteefje, poesje,vrouwtje etc. Dat weten wij van elkaar: In een algemeen forum kan het vaststellen van een gebruikte term soms heeeeeel handig zijn.

En als die ander dat weigert leert het je ook weer iets over die ander En ff terugkomend op Lady Dat jij je geestelijk en spiritueel 24 uur per dag slavin kunt voelen van Matchless zal ik never bestrijden Dat ik privé nu een volkomen radicale andere keuze maak staat ook eigenlijk los van BDSM en eigenlijk ook weer niet Het heeft te maken met wie ik basicly ben Bdsm hoort bij mijn wezen, bij een relatie die ik met iemand aanga,zou een natuurlijk onderdeel van mijn relatie BDSM moeten zijn, zoals homo's ook kiezen voor elkaar Voor wie ik liefheb wil ik heten Het leven is te kort voor bla, bla, bla Overigens begon Sirsant dit draadje, omdat hij de beschrijving van een sub en een slavin in de begrippenlijst alhier, niet met elkaar kon rijmen.

Misschien zijn de termen sub en slavin ook nog niet vast te stellen in zijn algemeenheid, maar kun je enkel individueel uitleggen aan elkaar wat dat voor jou persoonlijk betekent En misschien is dat ook een zegen ondanks de babelonische spraakverwarringen soms D Deelnemer 9 De uitleg van alle begrippen in de begrippen lijst blijft discutabel.

Dit is onze versie , die algemeen best door veel mensen onderschreven kan worden. We proberen zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven maar we beweren verder nergens dat we de waarheid in pacht hebben of volledig zouden zijn. Een aanvulling in deze discussie is gewoon niet zo nuttig en zou nergens toe dienen. De discussie vaart tussen mensen met verschillende meningen. Wij hebben alleen een begrip uitgelegd, naar beste weten en veelal laten wij daar onze persoonlijke meningen buiten.

Afgelopen zaterdagavond waren wij bij hen thuis ui Ruben en ik zijn twee dikke vrienden. We zijn allebei 16 jaar en beiden ongeveer 1m85 groot We zitten in dezelfde klas en we spelen in dezelfde voetbalploeg. Na school ga ik altijd bij hem thuis op de Playstation spelen. Ik denk zelf dat ik meer bij he Als in trance keek ik toe hoe de man zijn laatste druppels van zijn forse pik schudde.

Ik lag in bikini lekker te lezen in het stille duingebied toen hij door de struiken drong. Hij zag mij niet, maar ik hem wel. Welk meisje van zeventien is niet nieuwsgi Was ik een paar jaar geleden nog een tamelijk onwetend meisje, nu weet ik me lekker geil en uitdagend te gedragen en beleef een maximaal plezier aan alle vormen van sex.

Het is me allemaal niet gauw te dol en mijn vele vrienden en vriendinnen hebben mijn Hij kende niemand, en het enige wat hem tot nu toe had kunne Lezers worden op het BBS uitgenodigd hun eigen erotische ervaringen te verwoorden. Onze bijdrage verhaalt van een waar gebeurde ervaring.

Wij vonden het zo spannend en prikkelend, dat we deze belevenis graag openbaar willen maken. Zodoende hopen we een bo Ik werd wakker van onderdrukt gegiechel van mijn zus in de slaapkamer naast me. Ach, al eerder had ik van alles hopen te zien: Het geilste, dat ik ech Donderdagavond ga ik altijd repeteren met het zangkoortje van mijn vroegere school. Ik neem dan de tram, want al enige tijd woon ik in de randstad en de school is in het stadscentrum.

Meestal is de repetitie omtrent 22 uur gedaan maar we hebben binnenkort Lisette was erg nerveus. Dit was haar eerste dag in het landhuis van meneer de baron en ze moest beslist een goede indruk maken, anders kon ze het wel schudden.

Lisette was een aardig negerinnetje en had al heel wat van de wereld gezien, al was ze nog maa Pas moest ik ik ben vertegenwoordiger naar Zeeland om het een en ander te verhandelen. Omdat ik er al vroeg was en ook al vroeg goede zaken had kunnen doen, had ik opeens een heleboel tijd voor mezelf. Ik reed meteen door een een van die bekende plaatsj Ik ben een man van 35 jaar.

Ik werk free-lance en heb nog absoluut niet de behoefte om een vaste relatie te beginnen. Om mensen te ontmoeten, plaats ik soms een advertentie Het was begin Augustus, toen ik op de terugweg was vanuit Griekenland. Toen ik aan de Grieks-Joegoslavische grens stond kwam er een ongeveer veertigjarige vrouw naar me toe, die vroeg of ik op weg was naar Holland.

Toen ik bevestigend antwoordde, vroeg ze Zuchtend keek Petra naar de pillen en neusdruppels op haar nachtkastje. De dokter had haar bevolen om minstens een week in bed te blijven, en nu waren er pas drie dagen om.

De eerste dag had het een weelde geleken, zomaar in bed te mogen liggen, en heer Ze zaten elkaar te schilderen, Nora en Emmy. In het grote altelier, dat Emmy had ingericht Het L-vormige vertrek was gedeeltelijk bestemd als opbergkamer Het was bijna een haar geleden dat ik Anna voor het laatst gezien had. Na onze ontmoeting in een hotel in Tunesie, waar ik met mijn toenmalige vriend op vakantie was en zij met de hare, hadden we afgesproken dat we elkaar in Nederland zouden opzoeken. In sommige beroepen heb je meer mogelijkheden als in anderen, b.

Maar volgens mij kun je mijn beroep er in één adem bijnoemen: Ik heb al vele mannelijke kollega's een jonge vrouwelijke leerlinge zien versiere Verveeld hing Marijke voor de buis.

Behalve Achter het nieuws was er niets en dat had haar ook al niet veel te vertellen. Ze miste de piratenzender, want daar zag je nog eens wat. Fantasie had ze genoeg, maar de werkelijkheid is altijd beter Mijn leventje is bepaald niet saai te noemen, maar wat ik op die gloeiende dag tijdens de zomer van meemaakte, kon ik zelf nauwelijks geloven.

En toch is het echt gebeurd! Ik had sinds een week een nieuwe vriend; Freddie, die 23 jaar oud was en een k Die avond was Linda in een zeldzaam geile stemming. Ze zou naar een vriendin van haar gaan, die wat collega's uit had genodigd om over sex te praten.

Over SEX te praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega's te doen! Chantal werkte nu een half jaar in de villa van de schatrijke bankier Debleu. Ze was aangenomen als huisdame en moest daarom toezicht houden op de twee zonen van de familie, de zestienjarige Frans en de twee jaar oudere Michel. Zelf was ze achtentwintig. Ze werd 17 jaar oud, nu het cadeau nog.. Linda zat een week voor haar 17e verjaardag op de bank met haar moeder over haar cadeau te praten.

Een aantal jaren geleden was haar vader overleden en samen met haar moeder probeerde ze een normaal l Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes. Ik ben normaal jurist. Het zou de meest geile dag van mijn leven Ik woon nu al een tijdje samen met mijn vrouw mila, een lekkere, bloedgeile meid. Onlangs zou ze een avondje met de meiden op stap gaan, en ik had daarom wat vrienden uitgenodigd voor een klein feestje.

In mijn enthousiasme was ik daarin wat ver gegaan, Enkele weken geleden bracht ik een bezoek aan mijn geboorteplaats, hoewel het woord gehucht hier waarschijnlijk beter op zijn plaats is. Over een paar vierkante kilometers polderland verspreid liggen een paar huizen, de kerk, de kroeg en een handvol boerd Ik zat op zaterdagochtend in een koffietentje op de Coolsingel achter de Telegraaf van de maandag ervoor.

Nee hoor, gewoon een redelijk uniek herkenningsteken voor een 'blind date'. Op het afgesproken tijdstip stapte er een vrouw binnen zoals je z Het begint op een terras, waar ik samen met mijn vriendin en nog wat mensen van ons reisgezelschap een drankje drink. Zoals gewoonlijk gaat mijn interesse meer uit naar de rondlopende kerels dan naar het gespr Zoals gebruikelijk waren we ook afgelopen paasvakantie met ons koor weer een week op kamp.

We verbleven dit keer op een boerderij waarvan het oude gedeelte was omgebouwd tot kampeergelegenheid.

Het was er heel gezellig, met van die kleine raampjes en hout Enige maanden terug verbleef ik een weekend in een bungalowpark. Ik had een drukken tijd achter de rug, en wilde er eens een paar dagen tussenuit. Overdag viel er genoeg te beleven, ik wandelde, zwom en verdiepte mij in een spannende detective. Ik ben een secretaresse die niet in het standaard-plaatje past, dat iedereen van zo'n juffrouw heeft. De ene dag loop ik in een spijkerbroek met T-shirt en de dag daarop in een mantelpakje, om maar niet te spreken over al de varianten daartussen.

De jarige Sjoerd reist met de jarige Claudia door Frankrijk en trok een spermaspoor door dat mooie land. Onderweg versierde hij, vaak met medewerking van zijn jonge reisgenote, jonge meisjes en rijpe vrouwen. Het begon allemaal op die avond dat het Het begon allemaal twee weken geleden op donderdag.

Ik lag met mijn vriendin in bed, en we lagen na een lekker potje seks nog wat te kletsen. Die avond hadden we bezoek gehad en stevig gedronken. Ik weet niet meer precies hoe we erbij kwamen, maar het ges Met de slaap nog in mijn ogen zette ik mijn fiets in de stalling op de universiteit. Zoals altijd is negen uur voor mijn biologische ritme veel te vroeg, maar af en toe moet je je gezicht laten zien, zo ook vandaag.

Ik begaf me naar het lokaal waar we wer Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland en is geheel verzonnen. Elke mogelijke of onmogelijke gelijkenis met in werkelijkheid bestaande personen, plaatsen of omstandigheden is onbedoeld en berust op puur toeval. Haai, mijn naam is Patricia, ik Ik heb jullie al verteld over een paar leuke jonge meiden die ik had leren kennen. Nou, dit verhaal speelt zich een paar maanden af nadat beide meiden een vriend hadden gekregen en ik dus weer helemaal alleen was.

Het was lente aan het worden, je zag h Het was op een zonnige avond ergens halverwege juni. Na een heerlijke dag op het strand liepen m’n vriendin Wendy en ik richting het huis van haar ouders. Wendy was een mooie meid van Donker bruin haar tot in haar nek wat van zichzelf wat krulde en mo Ik had laatst een advertentie gezet op een van de mannensites. Daarin een oproep mij te verlossen van een probleem. Dat is ontstaan nadat ik met mijn vrouw een aantal jaren geleden naar een parenclub ben geweest en nadien een aantal keren met stellen bij Mijn naam is Rob, ik ben 43 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen.

We houden allemaal van het strand, en gaan dan meestal naar het naaktstrand. Waar ik net zo graag naar mannen als vrouwen kijk. Mijn vrouw weet dat, ik heb vroeger regelmatig bi-sex films gehuu Een week geleden was ik weer eens op de chat op zoek naar een leuk en spannend gesprek.

Ik raakte in gesprek met een jongen en we praatten zo een tijdje over van alles en nog wat. Hij liet al wel duidelijk merken dat hij bisexueel was en ik liet hem weten Ik ben 18 jaar en ben redelijk gespierd en nog maar weinig ervaring met jongens gehad behalve wat rukwedstrijdjes.

Afgelopen week ging ik met een paar vrienden stappen. Voor het eerst ging er een jongen genaamd Mark mee, hij is 18 en een beetje bijdehandj Het is alweer lang geleden dat ik hier een verhaal van John en mij liet lezen, maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet gezien hebben.

Integendeel zelfs, we zijn erg veel bij elkaar geweest, alleen heb ik weinig tijd meer gehad om ze op te schrijven. Elke woensdagnamiddag ben ik vrij. Het gebeurt dan regelmatig dat ik met mijn eigen speel.

Lekker naakt maak ik me dan klaar. Plaats spiegels zodat ik mezelf kan zien en dildo's en andere attributen in de aanslag. Ik mag er best wezen met mijn 1m80 en 70k Het volgende verhaal gebeurde een tijd terug en ik moet zeggen het heeft een hoop verwarring bij me veroorzaakt.

Een vriendin van mijn vriendin heet Annelore. Ze is een leuke meid waar ik wel eens een keer een spannend avondje mee zou willen door brengen. Ik heet Kimberly, iedereen noemt me Kim. Ik ben een vrouw van 24, lange donkere haren, 1 meter 70 groot, weeg slechts 62 kilo, mooie lange benen en heb een goed gevulde B-cup.

Ik houd erg van zonnebaden en heb daardoor een mooie bronskleurige huid gekrege Samen met mijn vriendin Linda hebben wij een vakantiereis geboekt naar Spanje. Het uitzoeken waar we naar toe zouden gaan is een heel erotisch weekeind geworden. De Vakantievoorbereiding Eindelijk is het dan zover. Sinds ik me kan herinneren hou ik van vrouwen. Ik heb wel eens een paar keer het bed gedeeld met mannen, maar niets kan me zo in verleiding brengen en het hoofd op hol maken als een mooie vrouw.

En dan bedoel ik met mooi niet altijd de buitenkant. Het gebeurde op een zomerse dag, begin juni. Mijn eerste jaar studeren op de universiteit zat er bijna op. Al maanden keek ik uit naar de zomervakantie, waarin ik allemaal andere dingen wilden gaan doen, als ze maar niet met school en studeren te maken ha De hele tijd dacht ik aan die kus en bedacht hoe lekker ik gekust was door een vrouw, ik wilde het niet lekker vinden en probeerde mezelf wijs te makken dat het ook helemaal niet lekker was maar wie hield ik nu voor de gek.

Ik probeerde zo normaal mogelij Ik ben Daphne, lang blond haar, cup C, 19 jaar oud, zonder vaste vriend, maar al voor meer dan twee jaar dik bevriend met Tessa. Tessa is iets jonger dan ik, een lange brunette met mooi glanzend haar en mooie kleine ronde borsten.

Het was vorig jaar augustus toen ik met mijn vriendin Linda naar Turkije ging. We gingen met zijn tweetjes lekker 12 dagen naar een appartement. De eerste avond kwam ik er achter dat dat met zijn tweetjes iets anders uit ging pakken. Al aangekomen in het Ik was alleen thuis en zette het bad alvast aan terwijl ik me uitkleden. Het was een warme dag e Hoewel ik al 22 ben, heb ik nog nooit iemand iets verteld over hoe mijn lichaam is veranderd toen ik 20 was.

Ik ben een niet onaantrekkelijke meid met een normaal figuur. Ik ben slank, hen redelijk grote borsten en best wel mooie benen. Mijn haar is licht Het was zateragochtend en ik moest werken bij de vader van een vriend van mij.

Toen ik opstond voelde ik al dat ik die dag een verschrikkelijke geile bui had, ik was tenslotte pas 15 en in mijn puberteit. Eenmaal op het bedrijf aangekomen, zag ik de zus v Het was een zomerse dag En ik stond met me auto geparkeerd bij het station, raampje helemaal open.

Zou ze wel komen? Terwijl de twijfel door me hoofd schoot, zag ik haar aankomen lopen.. Dammnn wat zag ze er lekker uit.. Ondanks al ons gepraat over emancipatie, gelijke rechten en plichten en onafhankelijkheid, willen we af en toe verdomd graag onderdanig zijn aan een man, en dan vooral in bed.

Mijn 'vriend' laat mij dit verhaal schrijven, terwijl mijn billen nog rood en gloeiend aanvoelen van zijn pak slaag. Hij en ik spelen bij tijd en wijle een opwindend rollenspel, waarin hij de dominante partij voor zijn rekening neemt en ik de onderdanige.

Toegegeven, ik ben nou niet bepaald het type van de zogenaamde 'bevrijde' vrouw, geen feministe of zoiets. Ik reis echter door het land als vertegenwoordigster en dat werk heeft me wel geleerd om op mezelf te passen.

Dat moet ook wel, want in dit soort we Na het uitbundige sexleven dat wij tot nu toe altijd gehad hebben, leek het of er nu een beetje de klad in zat. Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde, of niet lekker was Langzaam werd ik wakker op de tafel. Ik voelde hoe mijn polsen aan de hoeken strak waren vastgebonden met touw. Ik panikeerde toen ik vaststelde dat ook mijn enkels en benen wijd open waren gebonden.

Ik kon geen millimeter meer bewegen. In mijn mond was e Yes, m’n vader en moeder zijn net vertrokken naar het vliegveld, want ze gaan een weekend naar Curaçao toe. Heb ik lekker het hele rijk alleen. Wat een opluchting, want er kwam vanavond zo’n leuke, hippe, disco. Ik ga me eens lekker uitsloven op de dansvl Het was in de zomer van , en het gebeurde op een zaterdagochtend.

Het was werkelijk bloedheet en bijna heel Nederland was met vakantie. Ik lag in de tuin te zonnen toen plotseling de deurbel ging. Ik had eigenlijk niet veel zin om op te staan, maar mi Al enige tijd ben ik van plan mijn ervaringen aan het Internet toe te vertrouwen. Tot op heden is het er telkens niet van gekomen.

Aangezien ik jullie zo snel mogelijk van mijn laatste avonturen op de hoogte wil brengen zal ik de introductie tot het minim Het is pas de eerste keer dat ik hier aan mee doe. Ik heb nog nooit eerder aan S. Ik weet nog wel hoe vaak ik langs dit raam ben gelopen.

En iedere keer bleef ik staan om naar de meesteres Veronique te kijken. Oh boy, wat was zij een mooie, impo Het kasteel was vrij toegankelijk, maar niemand kwam er nog. De enige kamer die nog intact was was de martel- kamer, en daar stond alleen nog maar een oude rekbank. Ze waren met vi Ik werd wakker met een loom gevoel en een heerlijke geilheid, langzaam rekte ik me uit en draaide me nog eens behaaglijk om.

Wat had ik heerlijk geslapen, maar welke droom had me zo geil gemaakt? Plotseling wist ik het en terwijl de flarden van mijn droom Buiten is het al donker en de kinderen hebben we net naar bed gebracht. We zijn alleen, Caroline en ik. Net zoals iedere andere avond drinken we samen koffie en kijken wat naar de televisie en daarna naar bed. Niet zo spannend d Vanaf het moment dat ik haar op kantoor zag, moest ik haar hebben. Een vreemd gevoel omdat ik getrouwd was. Het ging dan ook enkele maanden goed.

Allebei werken wij op de marketing afdeling van een bank. Op een ochtend kwam ik voor de zoveelste keer op de Jaren geleden woonde ik met mijn man in Parijs.

Omdat ik nogal een avontuurlijk type ben en gek op nostalgische luchtvaart, haalde ik daar binnen de kortste keren mijn brevet als ballonvaarder. Ik werd daarmee de jongste vrouwelijke ballonvaarder van Euro Het merkwaardige van mijn verhaal vind ik eigenlijk dat ik met mijn beste minnares, de vrouw van wie ik in de liefde meer geleerd heb dan van alle andere vriendinnetjes bij elkaar, nooit geneukt heb.

Ik leerde haar kennen in de universiteitsbibliotheek va Hallo, ik ben een jarige schone met een eigen typeservice-bureautje. Op dit moment raffelt mijn printer zijn opdrachten af. Het geeft mij de tijd mijn eigen verhaal voor Concept Stories in de pc te zetten.

Ik was dat al lang van plan, maar nu moet het Het was al bijna een maand uit met mijn vriendin. De romantische cruise die we hadden besproken, had ik eerst af willen zeggen.

Bij nader inzien besloot ik echter toch maar alleen te gaan. Ik was door de ellende van de afgelopen tijd aan vakantie toe en w Met het prettige vooruitzicht twee weken in een berghotelletje door te brengen - waar mijn belangrijkste bezigheid zou bestaan uit het van me afslaan van naar sex hongerende vrouwen, zo hadden mijn collega's me al knipogend voorspeld - installeerde ik mij Al meerder malen had ik voor de etalage van de lingeriezaak staan kijken om wat voor mijn echtgenote te kopen.

Ik was nog steeds niet naar binnen gestapt, blijkbaar heeft zo'n winkel een hoge drempel voor een man. Die middag liep ik er weer langs. Na het nieuws op de televisie gingen Beppie en Tonny naar de slaapkamer om zich uit te kleden. Met geile ogen keek Beppie naar de geslachtsdelen van haar man. Hij ging op het bed liggen en zij greep meteen zijn lul beet. Het orgaan verkeerde nog in slappe Ik werk op een Nederlandse ambassade in Rusland.

Laatst kreeg ik weer eens een uitnodiging voor een party waar ik act de presence moest geven. Ik had Lena al zien staan tijdens een feestje op de Sovjet-ambassade.

Het was 7 November en dan viert men nog s Ze sliep niet echt toen ze voelde hoe zijn vingers voorzichtig en uiterst licht een weg zochten naar haar geslacht, onder de smalle rand van haar tanga door. Dat was iets wat hij vroeger wel vaker deed, haar heel behoedzaam, terwijl ze sliep of deed alsof We zouden dat weekend blijven logeren bij Astrid, een vriendin van me die ik al ken vanaf de lagere school.

Toen was ik al 'verliefd' op haar geworden, maar het is nooit verder gekomen dan een beetje aan haar borstjes voelen in de fietsenstalling.

Ik kende Noelle van school. Ze was zo ongeveer het mooiste meisje dat er rondliep. Ze had wel iets weg van Catheri Vol goede moed sprongen ze uit de auto en haalden de surfplanken eruit. De zon brandde op hun schouders en alleen een licht briesje gaf wat koelte toen ze hun shorty’s aantrokken.

Wat een mooie dag om te gaan surfen! Ze vroeg zich af hoe koud het water zo Het was een hele knappe jongen, zwart haar,beetje gespierd, beetje getint en half italiaans.. Hij heette eigenlijk Marco maar dat vond hij een domm Het was een warme zomerdag ergens in juni. We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen. Zij doen mekaars kleren uit, zij eerst de zijne, hij dan de hare, tot ze enkel gekleed zijn in prachtig vlees.

Hand in hand stappen ze naar het bed. Hij gaat achter haar staan en legt zijn arm rond haar middel. Langzaam laat hij zich achteroverglijden op Als vertegenwoordiger zit ik vaak op de weg. Zo had ik op die dag ook weer een aantal afspraken in den lande. Ik besloot het mantelpakje aan te trekken dat ik onlangs had gekocht.

Zijden zwarte kousen met naad sierden mijn benen. Het begon allemaal met de chat. We kwamen elkaar tegen op de chat. Mijn naam was bivr We gaven elkaar ons msnadres. We waren eerst zeer afstandelijk. Daarna groeide we naar elkaar toe. We vertelde elkaar dat we elkaar weleens op de cam wilde zien. Marieke rekte zich nog eens lekker uit , liggend op haar stretcher. De zon verwarmde haar en ze genoot daarvan. Eigenlijk een raar idde om als stadsmeisje hier midden in een bos te liggen.

Wat kan het leven toch vreemde wendingen nemen. Een paar weken gel Donker en nat was het in de steeg waar Wendy net uit de taxi was gestapt. Ze voelde de regen door haar jas dringen. Haar witte, strakke strechjurkje werd drijfnat.

Wendy stopte even om haar schoenen uit te trekken. Op haar kousen rende ze de laatste vijft In de bus van Alkmaar naar het dorp waar ik woon, zat ik na een lange dag vermoeid wat naar buiten te staren. Saaie omgeving, saaie mensen om me heen. Ik verlangde er naar weer snel thuis te zijn, maar het zou minstens nog 25 minuten duren. Ik was regelmatig enorm geil met de gedachte dat ik nu al twee keer naakt door school had gelopen.

Een keer had zelfs iemand toegekeken hoe ik naakt over het schoolplein liep en me klaarvingerde. Regelmatig nam ik ook de geisha-balletjes mee naar school, Het was een prachtige dag geweest en Frieda en Corien hadden zich de hele dag vermaakt in het openlucht zwembad in hun woonplaats. Het was inmiddels al zes uur, hoog tijd om naar huis te gaan. Hun ouders zouden al zitten te wachten met het avondeten. Woensdagavond kreeg ik telefoon van een goede vriendin van me Marjolein, ze had niets te doen en vroeg of ik zin had om langs te komen en een dvd-tje te huren.

Tuurlijk had ik daar zin in, ik verveelde me toch die bewuste avond. Aangekomen bij Marjolein z Ik heb al een paar verhaaltjes geschreven over mijn eerste ervaringen met andere mannen, een spel wat mijn man en ik samen ontdekt hebben en leuk vinden. Ik wil nu graag een paar verhaaltjes kwijt over een vakantie die we vorig jaar gehad hebben in Cap d’ We hadden al onze spullen gepakt en om 9 uur s’ochtends vertrokken we met onze auto richting de Ardennen.

We reden rustig aan en rond 1 uur s’middags arriveerden we bij het nogal afgelegen huisje waar de huisbaas ons al stond op te wachten om de sleutels De vorige keer heb ik verteld over mijn eerste ervaring op vakantie met een andere man. Nadat we van die vakantie terug waren hebben Gerard, mijn man en ik het er nog vaak over gehad en natuurlijk verder gefantaseerd. We merkten dat het ons in de relatie Vijf meiden en een jongen volgden biologie.

Ze zaten in een lokaal op de bovenste verdieping van de verder uitg We waren al een tijdje bezig met het beleven van spannende verhalen. Gerard kreeg er een kick van als ik me door een andere man liet nemen en ik voelde me heerlijk als gelegenheidshoertje.

Gerard, mijn man, maakte altijd de scenario’s en ik speelde de rol Ik was een weekend alleen in Nunspeet en had me zaterdagavond lekker af- getrokken tijdens het kijken naar pornofilms. Ook had ik gehoord dat de buren er waren met Donna en Nienke, hun mooie dochters.

Het zou een mooie warme zondag worden en ik lag al Toen ik die middag van school thuis kwam, wist ik dat Penny in haar tuin bezig zou zijn. Penny en haar man wa- ren Australiers. Penny is de vrouw in mijn leven. Niet omdat zij zo'n verblindende schoonheid is, hoewel verre van lelijk, maar omdat Penny lett Ik ben een meisje van Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C Niet slecht, vind ik zelf.

Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik alti Angela woonde met haar ouders en een oudere zus in deze stad. Ze huisden daar met z'n vieren in een gezellige bovenwoning. Aan de overkant van de straat woonde een leuke jongen, Alex heette hij.

Angele was stapel op hem. En dat liet ze hem ook wel blijken The Horny Writer Titel: Antionette deel 1, kennismakingszondag Datum Het was zondagmiddag, een zeer zonnige en warme zondagmiddag. Antionette werd laat wakker.

Om 1 uur pas. Dat kwam doordat ze 's nachts uit was gegaan Het was vorig jaar juli, ik was 15 jaar en ik had toen 4 maanden een vriend. Hij woonde denk ik km van mij vandaan, maar we konden niet langer een week zonder elkaar, zodat ik hem om de week bezocht. Hij kwam me afhalen bij het station Het was weer zo'n saaie donderdagavond en er was ook niks op TV.

Dus ging ik maar internetten. Al surfend kwam ik op een chatsite terecht. Het was zo'n site met allerlei "rooms". Ik koos voor de sex room om mijn saaie avod wat op te vleuren. Ik koos een s Rob was sinds enkele manden werkeloos. Zij levensstijl vereiste een wat ruime financiële middelen dan zijn uitkering die hij nu had.

Op een ochtend las hij een advertentie in de krant mannen gevraagd voor escort bureau Stephani. Hij liet zijn gedachte er Harde Hakken Het begon steeds harder te regenen en ik besloot een rustige bar op te zoeken om even te schuilen.

Het zou ‘happy hour’ moeten zijn, maar er was vrijwel niemand in de zaak. Een eenzame man in een duur pak, lag met zijn hoofd op een tafeltje. Met een klap bracht hij de wekker tot zwijgen. Oh ja , het was koopzondag. Normaal niet , want hij had de vorige 2 koopzondage Als slanke, goed geproportioneerde jarige ben ik al het een en ander gewend op sex gebied.

Ondanks alle goede ervaringen geil ik het meeste op alles wat met leer te maken heeft. Verder vind ik tot bepaalde hoogte, een forse aanpak heel fijn om te onder Zijn vrouw had ik wel eens gezien, een leuk mens, veel te jong eigenlijk voor hem, maar ik had er nog niet veel a Het was een warme zomerdag. Ik zat in de tuin wat te lezen toen ik plotseling de deurbel hoorde. Mij afvragend wie het zou kunnen zijn liep ik naar binnen en opende de voordeur.

Het was Marieke, het meisje van de overkant. Ze was een jaar of 18 en had blo Dit is niet mijn echte naam natuurlijk. Mijn borsten waren al redelijk rond op vroege leeftijd. Ik had toen ongeveer cup 70C. De maandag na mijn wilde weekend moest ik weer naar school. Ik kleedde me natuurlijk precies zoals me verteld was.

Ik had een strakke zwarte broeek aan, en een strak truitje zodat mijn kont en borsten goed te zien waren. Ik zelf was er nooit zo gek van om De mussen vielen bijna dood van het dak. In zijn doorzonwoning in het kleine stadje, net even ten westen van de Duitse grens liep Johan mopperend heen en weer tussen voor- en achtertuin. Nergens was enige schaduw te vinden. Danny had naast school nog een bijbaantje, hij had nml. Hij had een advertentie geplaats in het lokale weekblad en daar kreeg hij regelmatig reakties op.

Het eiland Krk Grad Baska. Het stadje Baska Het naaktstrand Melanie en ik lagen wat te zonnebaden toen hij als een naakte god uit zee kwam gestapt, de waterdruppels als overtollige kleren van zich afschuddend.

Mijn vriendin is 24 jaar en ziet er echt geil uit, een lekker bol kontje en lekkere stevige Cup D´s. En laatst heb ik een zeer natte droom over haar gehad. We waren aan het internetten en raakten aan de praat met een man van 47 jaar. Claudia schrok wakker en keek op de wekker. Verdomme, half negen al. Nu zou ze weer te laat op school komen en ze was al een paar keer te laat gekomen deze maand.

Ze hoorde de bel en wist nu, waarvan ze wakker was geworden. Karin schoofnaar me toe en legde haar hand op mijn been, bewoog omhoog en stopte om in mijn eikel te knijpen die uit een van de pijpen van mijn korte broek hing.

Ik had niet de moeite genomen een onderbroek aan te trekken. Karin was bijna net zo knap als Het was bijna middernacht en het kleine stationnetje was bijna ver- laten. Geen wonder, de laatste trein uit Groningen zou binnen een kwartier vertrekken en de meeste mensen reizen liever overdag dan 's nachts.

Al lang had hij naar de wedstrijden van de hockeyclub staan kijken. Steeds weer werd hij opgewonden van die rode wikkelrokjes met daaronder die rode ballonbroekjes. Wat zou hij daar eens graag mee kennismaken. Een van de meisjes had al een paar kee Linda een lekkere jonge meid van bijna zestien hoopte dat haar vriend zijn belofte zou nakomen als ze zestien werd. Hij, David, had haar iets speciaals beloofd. Linda wist eigenlijk wel wat het zou zijn. Al vaak hadden ze erover gesproken dat alleen vi Met je schoonmoeder op vakantie naar Duitsland Enkele weken geleden ben ik bij toeval met mijn lieve schoonmoeder op vakantie gegaan.

Deze is nu 56 jaar en is een leuke vlotte vrouw. Best wel groot en slank. Ze is al enkele jaren alleenstaand en al die ti Sofie was altijd al een beetje achterlijk geweest. Niet dat het opviel, maar als je ermee praatte merkte je wel dat ze nogal traag van begrip was. Bovendien was ze ook zeer lichtgelovig. Naar het schijnt zou dat zijn omdat ze een serieus aantal weken te v Jaap en Ans waren op weg naar kennissen bij wie ze de avond zouden doorbrengen met kaarten.

Hun zeventienjarige dochter Kittie was thuis gebleven. Terwijl Jaap dacht aan zijn lichamelijk rijpe dochter, mompelde hij tegen zijn vrouw: Margie was met haar ouders en haar broertje Joris op vakantie. Haar ouders deden een middagslaapje en Joris die zestien was, bouwde een zandkasteel. Zij verveelde zich, termeer haar vriend David geen vrij had kunnen krijgen. Zij peste haar broer doo Het is jammer dat er jongens zijn die geen grote zus hebben zoals ik om ze door hun pubertijd heen te helpen.

Ik bedoel, het is een zware tijd. Maar ik had mijn zus en daar ben ik dankbaar voor. Ondanks dat ze drie jaar ouder is dan ik, hebben we altijd e Ik ben John, boswachter van beroep.

Ik heb de mazzel in een mooi huis te wonen helemaal vrij aan de rand van het bos. Dit weekend krijg ik mijn nichtje op bezoek, dochter van mijn oudste broer die voor haar helemaal alleen opdraaid sinds zijn vrouw er toe Op een avond, zo"n 13 jaar geleden alweer, waren ik en mijn moeder alleen thuis en we zaten wat te kletsen en dronken gezellig een glaasje witte wijn, terwijl het buiten langzaam donker werd. In de huiskamer van onze gezellige bungalow werd het ook scheme Vooral nadat hij door hem was ontslagen.

David wist dat het een knappe vlotte doch- ter was en erg sexy. Ook mijn lichaam nam al de vormen aan van een volwassen vrouw, hoewel ik nog maar een jong onervaren meisje was.

Hier komt het verhaal van wat ik op die avond wel niet allemaal meemaakte. We waren net 1 dag op de camping met een groep van 6 meiden. We hadden moeite met het opzetten van de tent toen een paar jongens ons kwamen helpen. Ze zagen er leuk uit en mijn vriendinnen probeerden ze gelijk te versieren en ze uit te nodigen voor de avo Het was vlak voor de herfstvakantie dat ons laatste schoolfeest was.

Ik zit op de middelbare school. Het feest begon voor de onderbouw om 7 uur en voor de bovenbouw om 9 uur. De onderbouw moest dan ook al om 12 uur naar huis en zij mochten ook geen alcoho Het was de eerste keer dat ik een weekend alleen thuis mocht zijn. Mijn ouders gingen een weekendje naar de Ardennen en vonden mij oud genoeg om alleen thuis te blijven.

Ze gingen op vrijdag weg en zouden maandag pas weer thuis komen. Toen ik vrijdag thui Laatst ging ik op een vrije dag met een vriendin naar de stad. We hebben altijd superveel lol met elkaar en Ilse, zo heet ze, is altijd aan het flirten met jongens. Ook vandaag was het weer zover en op straat werden we al veel nagekeken door jongens. Ik ga weleens met mijn vriendin Ellen naar het subtropisch zwemparadijs bij ons in de buurt.

Ik fantaseer vaak dat ik hier een geile sexbelevenis meemaak. Ik hoop dat dit in de toekomst ook nog wel een keer gebeurt. We gingen om half vijf al weg zodat we Ik was 20 jaar en ik had Saskia, ook 20 jaar, een paar weken geleden ontmoet in de trein. We waren al drie keer met elkaar uit geweest, en dat was heel gezellig. Na een zaterdag samen de stad in geweest, Mijn eerste verhaal speelde zich af toen ik 17 jaar oud was.

Ik was enkele dagen ziek geweest, en daardoor had ik het medisch schoolonderzoek gemist. Omdat dit verplicht was moest ik dit op m'n eentje gaan afleggen bij de schooldokteres. Ik maakte een afs Mijn moeder is namelijk al sinds dat ik jong ben gescheiden van mijn vader.

Wat mij direct o Het was het begin van de zomervakantie en ik Tom ging met mijn ouders op vakantie naar Spanje toe. Ik en mijn moeder Ellen zouden vrijdag met de camper gaan rijden en mijn vader Bert moest nog 2 dagen werken en dan zou hij met de auto en speedboot erac Dochter stelt nog meer Vragen Aan het kontje van Heleen zie mijn verhaal de vragen die dochters wel niet stellen zijn we die nacht niet meer aan toe gekomen.

We vielen alletwee innig in slaap. Die morgen werd ik wakker en voelde naast me; Heleentje w De zomer liep ten einde en ik kijk dit jaar met gemengde gevoelens terug naar deze zomer. Niet vanuit het afgezaagde oogpunt van het weer want hier in Holland is het niet te voorspellen.

Nee, ik heb het over mijn huwelijk en mijn relatie met mijn 16 jarig Papsie mag ik Online gaan? Ik moet van school een werkstuk maken van Nederlands.. Mag ik zometeen op internet? Ze hadden nog g Het was een hete warme zomerdag, ik lag in de tuin met mijn dochter Karin te zonnen. Mijn dochter lag tegen over mij haar benen iets gespreid. Ik zag haar bolle schaamlipjes aftekenen in haar bikinibroekje. Het viel me op dat haar kruisje een vochtige plek h Het was die avond de zoveelste keer dat mijn moeder er over begon.

We waren alleen thuis op de slaapkamer tv aan het kijken en ze had het weer over seks. Uiteraard zou ik goed uitkijken en zorgen dat alles veilig gebeurde. Toen ze vroeg of ik echt alles w Mijn zus en ik zijn altijd al vriendinnen geweest ondanks het leeftijdverschil. Ik ben 18 mijn zus is er Ze is getrouwd en ik heb al 3 jaar een vriend.

Mijn zus is juist bevallen en ik ben de meter van het kind Ze was net 16 toen ze samen met haar vriendinnen naar Spanje ging voor een vakantie. Ze had nog weinig ervaring met jongens en ze zag er op het eerste gezicht een beetje jongensachtig uit, ze had kort blond haar en een tenger figuurtje met beperkte vrouwe Mijn schoonzus had net een nieuw appartement betrokken , waar nog een en ander te doen was.

Daar ik nogal goed overweg kan met behangen vroeg ze me haar even te komen helpen. Ik nam een dagje vrij en op maandagmorgen begonnen wij aan de klus. Het verhaal dat ik hier ga vertellen speelde zich een aantal jaren geleden af, toen ik nog een vrouw had en mijn dochters nog in huis woonden. Inmiddels is mijn vrouw bij mij weggegaan en zijn mijn dochters het huis uit. Dikwijls denk ik terug aan de zoet We sukkelden over de Autoroute du Soleil , toen ons mobieltje ging. Mijn vriendin nam haar voeten van het dashboard en nam aan.

Het was mijn zoon , die met zijn nieuwe vriendin een kilometer of wat voor ons reed. Nadat hij me van het station had opgepikt, reden we naar een stil plekje. Via een sexsite hadden we elkaar leren kennen en elkaar al aardig via de mobiele telefoon en msn opgegeild. Ik had mijn meest sexy lingerie aangetrokken en voelde me die dag op en t Het was de zoveelste keer dat ze dit jaar de tweedaagse lezing over pensioenen moest geven en ze vroeg zich al een tijdje af of het niet eens tijd werd om een vaste kantoorbaan te nemen.

Een paar jaar geleden genoot ze nog van haar baan, regelmatig erop u Dames en heren, de intercity van Je raakt gewend aan d Telecommunicate was “big business”.

Laat ik eerlijk zijn, ik ben met hem getrouwd om het geld en mijn vrouwelijke charmes waren me daarbij behoorlijk behulpzaam geweest, niet ongewoon in zulk soort kringen. Maar evenmin ongewoon is dat vrouwen van “captai All inclusive, Mijn vriendin en ik zijn onlangs een week naar Turkije geweest en hebben daar een spannend avontuur beleefd.

Het hotel waar we verbleven stond aan het strand. Overdag lagen we te zonnen op bedjes die we bij de sportverhuur konden hal Meer dan vijftien jaar geleden, toen ik na een knallende ruzie het huis van mijn ouders voorgoed achter me liet begon mijn echte vrijheid.

Ik trok bij Perry, mijn vriend in en neukte met hem elke avond de sterren van de hemel. De wijze maar ongevraagde ra Het is vrijdagmiddag 3 uur en ik heb het helemaal gehad op mijn werk. Ik ben als vertegenwoordiger de hele week op pad geweest en ik besluit dat het mooi is geweest. Ik bel even met mijn vrouw die ook nog aan het werk is bij de bank. Ze vertelt me dat het Vierentwintig jaar en een mooie vriendin die shoppen leuker vindt dan seks, het leven rommelde zo maar een beetje door.

Een tante van mijn vriendin heeft een appartement in Alkmaar en was van plan laminaat in de woonkamer te leggen. Mijn beroemde tante Karin, nou ja beroemd? In jaren 80 en 90 was ze best wel een bekende Nederlander maar de laatste tijd is haar glorie wat tanende.

Of en toe dan zie je haar nog wel een optreden in het land en heel soms komt ze op TV. We deden snel de gordijnen dicht en we konden ons zussenavondje gaan beginnen. Sheila en Monique heten we, ik ben zeventien sheila en me zusje is zestien. We hadden het hele huis voor een weekend a Mijn moeder liep op haar zeventiende van huis weg om te gaan samenwonen met een man. Ze raakte al snel zwanger van hem en daarop verliet die man haar.

Ik heb mijn vader dan ook nooit gekend en mijn moeder weigert pertinent over hem te praten. Mijn naam is Peter, ik ben 38 jaar en ben iemand die houd van gezien worden en laten zien.

..

Het onderwerp van haar voordracht was: Want zij had niet alleen onthuld dat zij jarenlang de geheime sekspartner van één van de meest heilige monniken in het Tibetaanse Boeddhisme was geweest — de tulku gereïncarneerde lama , Kalu Rinpoche, ze benadrukte ook nog eens dat het machtsmisbruik in het centrum van de relatie een smet wierp op het eigenlijke hart van het Tibetaanse Boeddhisme.

Dit was inderdaad ketterij. Als abt van zijn eigen klooster had hij de gelofte van het celibaat afgelegd en werd erom geroemd dat hij 14 jaar in eenzame afzondering had doorgebracht. Hoewel ze haar beweringen op een ingetogen wijze in de context van een heel academisch boek, met als ondertitel In Search of Female Identity in Tibetan Buddhism uitte, veroorzaakten die wat ze een primitieve uitbarsting van woede en toorn noemde.

Het was alsof je beweerde dat moeder Theresa betrokken was bij het maken van pornofilms. Ze had zoveel tijd nodig om het trauma van de ervaring te verwerken. Ik wilde mijn persoonlijke ervaring verweven met een meer theoretisch begrip van de rol van de vrouw in de Tibetaanse maatschappij, zodat ik beter kon begrijpen wat me gebeurd was.

Ze bracht tien jaar door in een Tibetaanse klooster en drong dieper dan enig andere westerling door in de esoterische hiërarchie van dat geloof. Ten slotte werd ze de persoonlijke tolk van de goeroe toen hij in de jaren zeventig door Europa en Amerika reisde.

Het idee vindt zijn oorsprong bij de oude Hindoes die geloofden dat het binnenhouden van het zaad gedurende de geslachtsgemeenschap het seksuele genot vergrootte en mannen langer deed leven.

Monniken met een lagere status beperkten zich tijdens de meditatie tot het visualiseren van een denkbeeldige seksuele relatie. De vrouwen geloven dat ook zij speciaal en heilig zijn. Ze gaan over in een sacrale toestand.

Het verschaft goede karma voor toekomstige levens en is een geloofstest. Deze creëert de paradox van de psychologische chantage, beschreven in de woorden van een andere lama, Beru Kyhentze Rinpoche: Het is vanuit zijn grote  compassie dat je goeroe wel eens  schijnbare gebreken vertoont… Hij weerspiegelt jouw eigen gebreken.

Er werd me verteld dat de lama met wie ik omging, in een vorig leven een maîtresse had die hem wat problemen bezorgde. Om haar kwijt te raken sprak  hij een vervloeking over haar uit die een ziekte veroorzaakte  die  later in  haar dood resulteerde.

Er zijn boeddhisten als Martine Batchelor — die 10 jaar in een Koreaans klooster doorbracht als zen-boeddhistische non en nu docente is aan het Sharpham College — die benadrukken dat de religieuze technieken die de Boeddha leerde losgekoppeld kunnen worden van de seksistische, patriarchale en onderdrukkende cultuur van veel boeddhistische landen.

Maar June Campbell is niet overtuigd. In het Tibetaanse systeem ligt de macht in handen van mannen die vaak getraumatiseerd zijn doordat ze van hun moeder weggehaald zijn toen ze pas twee jaar oud waren, en naar een klooster met alleen maar mannen zijn gebracht.

Sommigen mochten bezoek ontvangen van hun moeder en zusters maar altijd in het geheim, zodat ze vrouwen gingen associëren met wat verborgen moet worden.

Toen ze de afgelopen week in Sharpam college gaf, gaf ze de studenten een hele reeks materiaal over verschillende soorten feminisme, van het politieke tot aan het psychotherapeutische.

Ze vroeg hen toen hoe dat zich verhoudt tot het feit dat er geen vrouwelijke boeddhabeelden zijn of tot de vraag waarom in tantrische seksafbeeldingen de vrouw haar rug altijd naar de kijker heeft, of waarom boeddhistische vrouwen wordt verteld dat ze moeten bidden dat zij in een volgend leven als man worden wedergeboren, want alleen als man kunnen ze de volle verlichting bereiken.

Dat betekende niet alleen de daden van een bepaalde goeroe, maar het hele idee van goeroeschap. Ze begon zich af te vragen of de tantra alleen maar een fantasie was, en of er werkelijk wel enig verschil is tussen tantrische seks en gewone seks.

Ze stelde het concept van de verlichting zelf en de meditatiepraktijk ter discussie. Zij was leerlinge van Kalu Rinpoche, een wereldwijd beroemde Tibetaanse lama, een geestelijke leraar dus. Als tolk reisde ze met hem door de hele wereld, maar dat niet alleen: De relatie moest geheim blijven om de reputatie van de meester als celibatair monnik niet in gevaar te brengen.

Katja Sindemann sprak met June Campbell. Eigenlijk leert het boeddhisme de overwinning over de seksuele begeerte, om tot volkomen innerlijke bevrijding van wereldse zaken te geraken. Maar het Tibetaanse boeddhisme  heeft onder invloed van het Noord-Indische  tantrisme een meditatie praktijk ontwikkeld, waarbij de meester met behulp van een vrouw tot verlichting komt: Zij wordt dakini of song-yum genoemd.

En hoewel de verhouding volkomen geheim gehouden werd, afgezien van één of twee ingewijden, geloofde ik steeds, dat het mij spiritueel van nut zou zijn! Ik kan niets meer zeggen, dan dat ik indertijd geloofde, dat iedere soort van zegen of nauwe verbinding met iemand die ik spiritueel hoogstaand achtte, goed voor mij zou zijn.

Na enige jaren beëindigde June de geheime verhouding. Zij brak met Kalu Rinpoche en zweeg verder. Eerst tientallen jaren later spreekt zij erover. Allereerst vond ik het niet acceptabel om een dubbelleven te leiden. Daarbij kwam, dat ik volledig van andere westerlingen was afgesneden. Ik was mezelf niet meer. Ik kon niet met andere westerlingen  praten over wat ik beleefd had. Ik ben Schotse en in een zeer democratische maatschappij opgegroeid, waarin eerlijkheid één van de belangrijkste eigenschappen is.

Daarom was ik na enige tijd niet meer in staat om in dat verband te leven. Daarbij bekritiseerde u het complete systeem van het Tibetaanse boeddhisme als vrouwvijandig. Zoals alle middeleeuwse culturen sloot de Tibetaanse maatschappij vrouwen uit van machtsposities. Het was een theocratie: Zij waren belangrijke figuren in de lokale, maar ook in de totale Tibetaanse maatschappij.

Vrouwen werden uitgesloten van leidinggevende functies in de boeddhistische scholen die de kennis van de leer overdroegen. Vrouwen telden alleen onder bepaalde voorwaarden mee.

June Campbell bekritiseert vooral de geheimhouding waaraan de vrouwen gehouden zijn. Zij moeten weliswaar hun bijdrage aan het religieuze systeem leveren, maar alleen in het verborgene. Zij ziet in deze structuren ook een groot gevaar. Alle voorbeelden die ik meegemaakt heb, en zoals men uit de geschriften kan opmaken, tonen dat er geen gelijkheid tussen man en vrouw bestaat.

Maar dat is niet het essentiële punt. Want dat gebeurt niet alleen in de Tibetaanse maatschappij, maar overal. Ik denk, dat het kardinale punt de verering voor de lama is, de onbespreekbare onderwerping, die in een geheim en gesloten denksysteem plaatsvindt. De figuren die de geestelijke macht bekleden nemen bovendien politieke ambten in die maatschappij in. Maar er ontstaat naar mijn mening een zeer gevaarlijke situatie als men deze structuren naar het westen brengt.

Er vormen zich groepen die zaken geheimhouden. Mannen komen in zeer machtige posities en kunnen seksuele relaties met meerdere vrouwen onderhouden, onder het voorwendsel, dat het om een spirituele aangelegenheid gaat. Op grond van haar ervaringen heeft June Campbell reeds jaren geleden afscheid van het Tibetaanse boeddhisme genomen.

Maar het verleden haalt haar vandaag weer in. Bij het verschijnen van haar boek werd zij van vele zijden beschimpt, ook door westelijke aanhangers van het Tibetaanse boeddhisme.

Twenty-five years later she delivers a radical and unsparing critique of religious structures in Tibet. How much of this system is taking root in West? And how much of it do we really want? June Campbell studied Tibetan Buddhism in monasteries in India in the early 's. Subsequently she traveled throughout India, Europe, and North America as a translator and interpreter for various Tibetan lamas. Her book "Traveler in Space" examines the patriarchy of Tibet's political, religious, and social structures, and the real and symbolic role of women in Tibetan society.

Campbell teaches women's studies and religious studies in Edinburgh. What was your motivation for writing Traveler in Space? It was a way for me to work through some of the personal confusion that my own experiences left me with. Also, because as time has gone on and Tibetan Buddhism has become more popular in the West, there is much being written by people who know less about the inner workings of the Tibetan system than I, and I thought that what I had to say may be of benefit to others.

Are you referring to the Orientalists' view of Tibet-the kind of Shangri-la myths that still define Tibet in the popular imagination? Yes, but also the academic approach as well, which can take hard lines on certain issues in ways that limit the voices that are heard. Such as the role of women in what is called tantra.

From "Traveler in Space": Buddhist tantra makes use of the notion that to enlist the passions in one's religious practice; rather than avoid them, is a potent way to realize the basic non-substantiality of all phenomena. The Buddhist tantric deities are invoked and visualized in meditation, and practitioners identify with them in such a way as to enable them not only to be released from the limitations of ego-clinging, but also to transmute the various mind poisons into various forms of wisdom or enlightenment that the deities represent.

This is reputed to help break the boundaries between "self" and "other" and ultimately between all dualities that are experienced as part of mundane existence. The highest form of realization is said only to come about through the secret tantric practices that involve sexual relations, and that are depicted iconographically in many religious paintings and images. Among celibate practitioners and the "not-so-advanced," these actions are visualized in the mind during meditation as a way of experiencing the "non-dual" through the images of the dual.

In iconography the male and female forms are complimentary, and the facts speak of an exchange of equal energies. Yet in your book you portray the institutions of Tibetan Buddhism as dependent on the subjugation of women.

On the other hand, Miranda Shaw, in her book Passionate Enlightenment, speaks of the tantric female masters. But they were all from a thousand years ago; for five hundred years tantric female voices have largely disappeared. How do you explain their disappearance?

To my understanding, it is partly explained by the very unusual social structure that developed in Tibet. Other societies developed kinship, or a monarchy- or lineages that were passed through kinship or, later on, through wealth, or other mechanisms that created a cohesive social system.

The Tibetans incorporated an aspect of Buddhist teachings that had to do with rebirth and reincarnation into the social system, so that you had divine incarnation or what are called tulkus-- little boys--that are identified as being the reincarnations of previous lamas and are born with advanced capacities for enlightenment.

And these boys are taken away from their mothers and from the domain of the family and raised in the all-male environments of the monasteries. And even misogyny, which was extensive in the monasteries, was used as a way of helping these young men in their practice. In order for patriarchy to survive, women had to be subjugated.

How did misogyny help male monastic practice? In the very popular text of Milarepa's life story-which all lay people and monastics read--there are many expressions of ambivalence about women: At the same time, women are transcendentalized into goddesses, dakinis, female aspects of being that men must associate with in order to reach enlightenment.

On the one hand, the monastic boys were cut off from women, from maternal care, from physical contact, from a daily life in which women played nurturing and essential roles, and this whole secular way of life was devalued in favor of a male-only society. And yet these boys grew into practitioners who needed women, either in symbolic form or real women as consorts, to fulfill their quest.

So even misogyny, which was extensive in the monasteries, was used as a way of helping these young men in their practice. Is the tulku system responsible for silencing women?

What I argue in the book is that if it is the case that women did once have a more prominent religious role, then it had certainly declined by the time the tulku system was introduced. I argue that early Tibetan Buddhism replaced much of the Mother Goddess worship and incorporated all the female symbolism of the Lotus Goddess into Chenrezig [the Bodhisattva of Compassion].

The tulku system was what put the tin lid on any potential for women to gain equality in the religious sphere, or for their voices to be heard. It ensured the power of the divine male. Women were excluded from the sacred domain, except under conditions laid down by men, and "tantra" was used as a means of polarizing male and female as opposites.

As a result, women and their role in the system had to remain hidden. This created very ambivalent attitudes. And in order to keep alive the tantric tradition-as it was being practiced-women had to be kept secret. Do you mean the actual woman and their relationship to her had to be kept secret, or that their sexual practices had to be kept secret?

Because you had lamas who openly had wives and that was quite acceptable. But a lot of them had secret consorts in addition to their wives. And then you had so-called celibate yogis who had secret consorts. Are the benefits of tantric visualization practices considered parallel to actual sexual engagement?

They may be presented that way in texts. But in the functioning of the system, to have an actual sexual consort is considered the most important ingredient in the path of tantra. That's where so much of the confusion and ambivalence and misogyny come into play, because you have both: The centrality of the hidden sexual relationship is terribly important.

In Traveler in Space, you speak of your own sexual relationship with the late Kalu Rinpoche []. And the revelation was truly shocking to anyone in the West or the East who had known this master. He was considered to be a great Tibetan teacher; who was presented to the world as a celibate yogi. Most of his closest disciples did not know that he had consorts. His secret sexual life seems to have been well protected in his lifetime. When I have asked why details of sexual encounters often emerge after a lama's death I have been told that it is because ordinary people might misconstrue events, and lose faith in their lama, thus breaking their own personal vow of faith in him, and also helping to bring about the lama's downfall.

Naturally any fall in the status of a lama who outwardly maintained a position of celibacy would threaten the whole hierarchical system of theocratic rule, itself dominated since the 's by monasticism, and as a consequence the heart of the society itself. The tulku system lay at the center of the monastic way of life, and symbolically depended not only on the exclusion of women, but also on the metaphorical idea of male motherhood and divine succession.

Seen in this way, any lamas outwardly transgressing the rules of the system threatened the very life of the system itself. Is it your understanding that Kalu Rinpoche broke his vows? I don't know what his vows were. We never spoke of them. What I do know is that clearly I was not an equal in our relationship. As I understand it, the ideals of tantra are that two people come together in a ritualistic exchange of equally, valued and distinct energies.

Ideally, the relationship should be reciprocal, mutual. The female would have to be seen on both sides as being as important as the male in the relationship. My relationship with Kalu Rinpoche was not a partnership of equals. I was in my late twenties. He was almost seventy. He controlled the relationship.

I was sworn to secrecy. What I am saying is that it was not a formal ritualistic relationship, nor was it the "tantric" relationship that people might like to imagine. The etymology of the word tantra is similar in Sanskrit and Tibetan. In Sanskrit, the word means loom, or warp, but is understood as the principle underlying everything.

In Tibetan, tantra is known as ju Tibetan rgyud , which means thread, string, or 'that which joins things together. You ended up feeling sexually exploited? Used for personal indulgence? Obviously at the time and for some years afterwards I didn't think this. It would have caused me too much distress to see it in this light. It took me many years of thinking about the whole thing to see it differently, and to begin speaking about my experience.

I tried through writing to understand why people rationalize these acts as beneficial, and it made me question a lot of things. I've got no doubts now that when a male teacher demands a relationship that involves secret sex, an imbalance of power, threats, and deception, the woman is exploited. You have to ask, "Where does the impulse to hide sexual behavior come from? Of course, there are those who say they are consensually doing secret "tantric" practices in the belief that it's helping them become "enlightened," whatever that means.

That's up to them, and if they're both saying it, that's fine. But there's a difference between that and the imperative for women not to speak of the fact that they're having a sexual relationship at all. What's that all about if it's not about fear of being found out! And what lies behind that fear? These are the question I had to ask. You were sworn to secrecy by him? And by the one other person who knew. A member of his entourage.

What might have happened if you had broken the silence? Well, it was assumed that I wouldn't. But I was told that in a previous life, the last life before this one, Kalu Rinpoche had a woman who caused trouble by wanting to get closer to him, or by wanting to stay with him longer.

She made known her own needs, made her own demands, and he put a spell on her and she died. Just the way child abusers deal with their victims: Yes, there are many similarities. It instills fear in the context of religion. Put yourself in my position. If I had refused to cooperate I would still have known something that was threatening to the lama and his followers. Where would I have gone from there? If I'd wanted to talk about it no one would have believed me. Some people don't believe me now.

And what if I'd spoken out and the lama had denied it publicly? Could he still have been my teacher? I don't think so. As it was I was happy to comply at the time because I thought it was the right thing to do and that it would help me. But I was still very, very isolated and afraid for years to speak about it. In my own experience, despite the absence of a Tibetan upbringing, there were quite specific motivating factors that helped to keep me silent over many years.

These factors were probably similar to those which influenced Tibetan women over the centuries. Firstly, there is no doubt that the secret role into which an unsuspecting woman was drawn bestowed a certain amount of personal prestige, in spite of the fact that there was no public acknowledgment of the woman's position. Secondly, by participating in intimate activities with someone considered in her own and the Buddhist community's eyes to be extremely holy, the woman was able to develop a belief that she too was in some way "holy" and the events surrounding her were karmically predisposed.

Finally, despite the restrictions imposed on her, most women must have viewed their collusion as "a test of faith," and an appropriate opportunity perhaps for deepening their knowledge of the dharma and for entering 'the sacred space.

There are Westerners who knew you when you were with Kalu Rinpoche, who were also close disciples. They did not explicitly know what was going on at the time, yet some of them say now that they are not surprised by your book, that they "knew" without really knowing and that the sexual behavior of lamas, so-called celibate or not, is so pervasive that, in addition to their respect for your personal integrity, there would be no reason to question your veracity At the same time, students in the West who never knew Kalu Rinpoche are disputing you story.

And I have already received phone calls from two Tibetan lamas in the Kalu Rinpoche lineage asking me not to publish any of your work and accusing you of making all this up, saying, in both cases, "this June Campbell had a fantasy of having an affair with Kalu Rinpoche. Well, it's not the first time that the "fantasy" argument has been used against women. Freud gave in to the social pressures of his day to suppress the truth about what he knew about sexual abuse and incest, and came up with the "female fantasy" theory, now totally discredited.

Of course, it's understandable that those lamas should react in this way; after all, they knew nothing of what was going on. But I'd rather face up now to people abusing my character than go on denying the truth.

In any case, my book isn't about Kalu Rinpoche. It is about much wider issues than my own personal experience, although obviously the effort to write it came from that experience.

I left Tibetan Buddhism thirteen years ago and I spent most of those years thinking about the complexities of what happened. If what I've written is dismissed by Buddhists as irrelevant, or a fantasy, or a lie-so be it, it doesn't bother me.

I know that writing the book helped me acknowledge m r past and come to terms with a lot of difficult feelings. It helped me to understand what happened by myself and on my own terms. No one can tell me that isn't true. What advice do you have for women who are currently in the position you were in twenty-five years ago? This is a difficult one. Twenty-five years ago I would only take advice from men in maroon robes called "Rinpoche," so I imagine women in a similar position today will be very, very unlikely to listen to a middle-aged Scotswoman, especially one who's just been slandered by Tibetan lamas as being a neurotic liar!

Still, you've given me the opportunity, so I'd have to say: Don't agree to a long-term secret relationship; it's a burden you'll have to carry all your life, and in the end you'll have to be true to yourself and face up to why you entered into it. If you're afraid of what might happen next, or how you'll deal with the stresses of secrecy, try to take control of your life again.

If you're being passive and compliant because he's your teacher, do as I did eventually: Never allow part of yourself to be hidden away under threats of "bad karma" or anything else. The truth never made "bad karma. If you've started to feel that in some way you're special, that maybe you've been chosen to fulfill some kind of destiny, well, think again.

These kinds of thoughts won't help you to become strong in yourself. They may seem to explain things now, but they'll only hold you back in the long run. What do women attracted to Vajrayana practice need to know?

Well, they need to know that Vajrayana has a long history and social context that is worth studying before submerging themselves in the glamour of it all. That the philosophy underlying so many of the practices is very ambiguous with regard to women's place and role. That if they expect to find an encouragement of women's voices within the system, it'll be hard to find. That there is a lot of emphasis on hierarchies and status. That the system's pervaded by secrecy. Is there any safeguard, and will it make a difference once the Western heirs have moved to the forefront?

It's sad to say but I don't think any advice about standing up to teachers would stop some young women from wanting to have a safe and comfortable relationship with a male teacher and later on being exploited. I wouldn't even bother saying anything to the men who do it. Because they would only rationalize or deny everything or accuse others of all sorts of things.

And it's crazy to put all the blame on the Tibetans. It's obvious that Westerners have lots of problems themselves about how to relate to gurus, and we're not exactly perfect in the ways we relate to one another as men and women. Donkere man voor jouw blanke vrouw Jongeman voor leuk stel Stel zoekt een knappe blanke groot geschapen man. Alle aandacht voor jou? Rijpe dame gezocht voor hete sex vanavond Gezocht vaste sletje Vrouw Onderdanig sletje gezocht!

Wil jij een man met een strapon nemen? Zoek dokter of masseur Als slaaf sexen voor jouw Perverse slet aangeboden Man zoekt dominante dame Knap jong slaafje voor een dag deel. Sex zonder condoom Alles zonder rubber dame? Vaste sletje gezocht Vrouw strenge man zoek schaamteloos jonger subje v Dominant voor onderdanig sletje! Stel zoekt man Naakt dame[s] gezocht,die willen kijken Wie o wie Kijken hoe een lul klaar komt? Goed uitziende man wil toekijken bij stel! Voyeur wil lekker gluren, betaling kan.

Knappe jongen wil oudere vrouw beffen Spannend en gelijkgestemd? Sadiste Meesteres gezocht dominante dame gezocht Samen mijn slet gebruiken Zoek je v discrete vernedering? Vrouw of stel wil dagje genieten met leuke jongen? Iemand nog leuke ideeën voor begin juli? Vrouw zoekt vrouw Vrouw stel zoekt lieve vriendin Lieve vrouw gezocht Eerste v-v contact gezocht Knap blondje Zoek voor 1 vriendin van mij een leuke meid.

Hallo zwangere dames extra geil omdat je zwanger bent? Erotisch Café 9 juni in Nijeveen bij Meppel parenclub bezoek fun4two gehuwde man Neem jij me mee? Voetjes gezocht Hmmmm ik verlang naar lekkere voetjes en meer Gek op dameslaarzen Jou voeten voor mij?? Slaaf zoekt mooie voeten om te verwennen Voetenliefhebber 21 zoekt een vrouw.

Man zoekt vrouw om lekker voor klaar te komen Ik spuit over foto Myrthe wil graag jouw zaad op haar borsten. Kom over mijn vriendin Als slaaf sexen voor jouw Gezicht volspuiten door 5 mannen wie wil? Vrouw zoekt man 8.
Sex in de manege gratis neukfilms kijken


Zoek een leuke vrouw of meisje die zich daar in kan vinden. Jij zeer verzorgd, modieus, gezellig, spontaan, hou jij ook van restaurantjes, gezelligheid , terrasje, zon, strand, wijntje! Wie heeft er ook zin om er een Ervaren Meester zoekt on ervaren, beginnende sub v Wat als jouw stoutste dromen eens uit zouden komen? Zou je dan liggen fantaseren over machteloosheid?

Over vastgebonden zijn, naakt, geblinddoekt, de handen en lippen van een Meester die sensueel over je huid heen gaan? Woorden die in je oren gefluisterd worden en je rode koontjes bezorgen?

Of droom je misschien wel over zwepen, flogger, paddles? Over lederen of metalen boeien? Over orgasmecontroles, regels, een wereld waarin jij hebt Jouw eerste voorzichtige stappen binnen BDSM?

Al langer fantaseer jij over bepaalde facetten van BDSM, de machtongelijkheid, het gevoel niets in te kunnen brengen, een stukje vernedering, onderwerping, pijn ervaren wanneer je straf verdient, als lustobject gezien worden, jezelf over moeten geven aan een ander. Bondage, blinddoek, tepelklemmen, boeien, spanking, je in bepaalde houdingen moeten tonen Je vind het vreemd dat jij dit zoekt, dat het je opwind, je bent er bang voor, jouw Onderdanig sletje gezocht Dag dames, meiden Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Ik ben een Dom, en vooral Daddy Dus hou je ervan om de controle los te laten?

Je helemaal over te geven? Laat dan van je horen! Stuur me een berichtje, vertel wie je bent, hoe je eruit ziet, en hoe onderdanig je jezelf Laat een compleet nieuwe wereld voor jou opengaan..

Soms droom je over dingen waar je met niemand over kunt praten. Droom je over machteloosheid, vastgebonden worden, geblinddoekt, jezelf weten in de handen van een Meester die met jou doet wat hij wil. Een Meester die jou tot in het diepst van jouw wezen kan raken, die jou het gevoel geeft dat jij en alleen jij het middelpunt bent van een ongeremde lust. Soms droom je misschien over zwepen, over floggers of over een scene waarin jij Regio Den Haag en omstreken zodat afspreken makkelijk is. Geen financiële bedoelingen heen en weer.

Voor de goede orde: In de vroege jaren zeventig zijn zowel in Europa, als in de USA locale scenes ontstaan. De toenmalige bewoners van die scenes bedachten dat "sadist" en "masochist" wel aardig zijn voor de pijn-variant, maar ze voldoen niet voor de macht-variant. Vandaar dat men kwam met de nieuwe labels "dominant" en "onderdanig". In begin jaren '80 ontstond het inzicht dat de labels "meester" en "slavin" wel mooi iets zegt over eigendomsverhoudingen, maar niet alle relaties in ons wereldje kenmerken zich door eigendomsverhoudingen.

Bovendien ontstond het inzicht dat lang niet alle "dominanten" zo dominant waren. Er bestaan ook actieve mensen die simpelweg een "masochist", "slavin" of "onderdanige" een soort service verlenen die de ontvangende partij vraagt. Er is dan wel sprake van 2 tegengestelde polen, maar ze passen niet goed in de oudere labels. Voor deze mensen zijn de labels "top" en "bottom" bedacht.

Mijn bovenstaande verklaring is natuurlijk een rationele. BDSM gaat ook over emotie en geilheid. De een voelt zich het best thuis bij het ene label, de ander kickt juist op die andere kreet. Vandaar dat alle labels door elkaar gebruikt worden met een Babylonische spraakverwarring tot gevolg. Ik zit nog even na te denken over de historische toedracht van de labels.

Ik eindig mijn verklaring met "Voor deze mensen zijn de labels "top" en "bottom" bedacht", maar ik had waarschijnlijk beter kunnen schrijven "om deze mensen met de andere "gevende" en "ontvangende" mensen mee te labellen zijn de termen "top" en "bottom" bedacht".

De termen "top" en "bottom" worden namelijk niet exclusief gebruikt om mensen te labellen waarbij de macht-variant minder centraal staat. In het geval dat we dat wél doen spreken we bijvoorbeeld over "service-top" Wellicht dat Fine hier nog wat over te zeggen heeft? Tja, het gevoelsmatige speelt natuurlijk ook een grote rol. Ik had vroeger een subje dat ik "prdelka" noemde, hetgeen tsjechisch is voor "kontje". Persoonlijk vind ik 'm nog steeds aardig.

Greetings, Op vraag van John: Men maakt het verschil op basis van tijd en intensiteit. Tops en bottoms zijn "fringe-" of "kick-players" wat een vreselijk woord: Om het geheel nog een beetje verwarrender te maken, bestaan er dominante bottoms die duidelijk zullen opdragen wat ze wel en niet willen en "service-tops" die graag aanwijzingen van bottoms krijgen. Dan is er de groep "lifestylers" die in 2 wordt gesplitst op basis van intensiteit: Dominanten en subs zijn mensen bij wie bdsm in het lijf "gegoten" zit.

Als zij niet op regelmatige basis? Ze hebben die gevoelens en ervaringen nodig. Soms wordt er gerefereerd naar de "Old School" soms ook "Old Guard" genoemd: Maar dat is een andere discussie - ondertussen is de gay leather wereld meer mainstream geworden Een ander meer omstreden onderscheid wordt soms gemaakt op basis van inbreng of zelfmacht: Omdat men in discussies graag misverstanden vermijdt.

Daarom dat er consensus-definities of labels of namen of etiketten worden gebruikt bij gebrek aan vastomlijnde definities in een algemeen standaard-referentiewerkt ;- Waar komt het in de praktijk op neer?

D Deelnemer Voor het vermijden van misverstanden in advertenties en discussies kan het inderdaad nuttig zijn om definities vast te leggen. Ik kan me helemaal vinden in de consensus-definities die Sir Fine hier beschreven heeft. Het geheel van de beschrijvingen lijkt me logisch en gefundeerd omschreven.

Fine, Bedankt voor de frisse kijk. En ik zie dat ik de laatste consensus gemist heb S Deelnemer Elke definitie is even arbitrair als de andere. Die woorden gebruiken en het daarbij laten geeft een vals gevoel van wederzijds begrip. Als ik gemakshalve, daar zijn abstracties voor zeg "ik ben top", begint het gesprek pas. Iemand die meent bij het horen van dat woord meteen iets te weten over bijvoorbeeld de aard en lengte van mijn bdsm-relaties, vergist zich onvermijdelijk.

Bottom, top, slaaf, meester, sub, dom, enzovoort enzoverder Pogingen die vaagheid weg te nemen, zijn futiel. Hahahahaha als we de discussie verder drijven, zijn zelfs begrippen als dominant en onderdanig relatief. Dominant in hart en nieren - als geaardheid? Of dominant per gelegenheid? Is die gelegenheidsdominant dan per definitie een top?

Of voor die éne? Woorden zijn slechts letters op papier of een computerscherm Ik ben slavin, wordt subbie genoemd en misschien ben ik wel een af-en-toe dominante bottom?????? Het zal mij eerlijk gezegd worst wezen. Bedoel je dan, een relatie met BDSM?

Helemaal geen relatie, maar elkaar regelmatig ontmoeten voor een spel? Of heb je er zelf nog niet over nagedacht? Wellicht tegen beter weten in dan hier een andere benadering: In het Tibetaans boeddhisme bestaat iets wat ze de 'vijf wijsheids energien' noemen. Kort door de bocht is elke manifestatie van leven een uiting van deze vijf energien. Nou niet teveel details daarover, maar je kan dit zien als een typologie, net als de Meyer Briggs type indicator, het enneagram, teamrollen van Belbin etc.

Als je die systemen gaat toepassen dan is het vaak makkelijk om een soort eerste klik te vinden. Het grappige is nu dat als ik specifieker ga kijken, ik in mijn gedragspatroon ook steeds meer van de andere typologien ga herkennen. Voorkeursstijl blijkt niet mijn enige stijl te zijn en voor je het weet herken ik me alle types. Volgens de tibetanen is dat ook logisch, want je hebt alle 5 energien in potentie in je, je hebt alleen een voorkeursstijl Ook Dominantie en submissie zijn uitingen van de 5 energien.

In principe kan je ze zelfs allemaal binnen Dominantie en submissie tegenkomen, maar grofweg zullen domnanten meer dit, en subjes meer dat hebben. Gelijk het vorige is dit dus veranderlijk en optioneel, want je hebt alle energieen in je. Mijn persoonlijkheid bestaat, en mijn persoonlijkheid bestaat niet. Ik voel me het best op mijn plek bij mijn eigen Dominante of submissive voorkeurstijl die een gevolg is vna genen, opvoeding, de keren dat ik mijn hoofd stootte etc etc en wat bovenal vast staat is mijn en smens grootten behoefte aan vastigheid en weeten wie hij isch.

Helaas, dat is dus niet te kennen op die manier, en als je het mij vraagt zo ook dominantie en submissieve karaktertrekken niet, maar het staat ieder vrij zich vast te bijten in zijn eigen illusie over sexuele geaardheid en voorkeuren.

Waar je liefde zoekt kun je liefde vinden als je zou zoeken. Je doet gewoon wat je doet, punt, want anders zou je nog in de verleiding komen dingen nie tte proberen omdat ze niet in je lijstje met gedachten erover passen Ik ken Belbin en Myer-Briggs Ik heb het eigenlijk vooral over onderdanig en dominant.

Verder zal het me een zorg zijn. Met één maar eigenlijk: Hallo Anne, interessant gezichtspunt. Ik ben heterosexueel, maar nu eventjes single, dus ik ben niet heterosexueel meer? Omdat ik niet geneukt wordt? Een voorbeeld, heel voor zichtig , via de letters bdsm Een sub geeft zelf duidelijk aan dat ze een fijn gevoel heb met Bondage of Discipline wil, Sex wil gespeeld gedwongen , Masochisme wil.

Een slavin vind het fijn als ze door verschillende dingen van boven staande dingen verrast word. Als ik in de checklist zoek het hele jaar op alles, is zelf slavin, x, y, z een sub??? In Engelstalige gebieden spreekt men van safe, sane en consensual Bruintje, je geeft het zelf al aan. Maar verder blijf je wat je bent: Sir Sant, wat mij betreft heb je goed aangevoeld dat er iets schort aan de beschrijving van het begrip sub en slavin. Vanuit mijn gevoel en beleving klopt de uitleg ook niet, mijn beschrijving zou kunnen zijn:.

SUB missive BEN je, dat is je gevoel of geaardheid, de invulling en uitvoering daarvan geschiedt naar jouw eigen wensen en verlangens. Met "echt" of "niet echt" of labelen heeft het al helemaal niets van doen. Het woord verlangens, had eigenlijk " en binnen je eigen absolute grenzen" moeten zijn, zie ik nu. Lady, Ik vind dat je het verschil en de overeenkomst tussen submissive en slavin op heldere en originele wijze hebt verwoord. In mijn relatie ben ik een autonoom persoon; ik heb ten allen tijde zelfbeschikkingsrecht ; ik zit in de bdsm relatie omdat ik er iets voor terug krijg.

Zoals jij ook al eerder schreef; je geeft niet iets weg wat van jezelf is als je er niet iets voor terugkrijgt. Aandacht, respect, vervulling van je behoeften, wat dan ook. Wat dat betreft blijf je autonoom en handel je vanuit je eigenbelang. Een slavin zoals ze op de wereld bestaan en dan bedoel ik specifiek niet de slavin uit de bdsm kent die autonomie niet. Die heeft totaal niets te vertellen over zichzelf; het is voor haar of hem geen keuze om slaaf te zijn; dit wordt door bruut geweld of door omstandigheden afgedwongen.

De slaaf of slavin heeft geen eigen keuzen mbt tot haar lichaam of geest. Mijns inziens is wederzijds consent van cruciaal belang, anders zou het niets meer met bdsm te maken hebben in mijn ogen. Daarbij komt dat de in praktijk invulling van de benaming slavin. Slavinnen die gecollard worden binnen 2 weken, na 3 maanden weer uit de relatie stappen, naar een nieuwe meester zoeken, daar weer binnen een dag een collar verdienen en trots als een haan rondstappen met hun eretitel.

Daar krijg ik een week gevoel van in mijn maag. Begrijp me niet verkeerd, iedereen noemt zichzelf wat hij of zij goeddunkt en invullingen van het begrip bdsm zijn net zo divers en verscheiden als de definitie ervan, maar specifiek het woord slavin vind ik superbeladen. Terugkomend op het eerste bericht van sirsant waarin hij stelt dat een slaaf of slavin niet de specifieke wens heeft om uit vrije wil te dienen kan ik me in vinden in dat ik het met hem eens ben; een slaaf of slavin heeft geen specifieke wens om uit vrije wil te dienen en aan de andere kant bestaan die dus niet in de bdsm.

Iedereen heeft en neemt normaal gesproken de vrije keus tot overgave. Wat er binnen die overgave zich afspeelt is een heel ander verhaal. Ik snap dat je jezelf als slavin presenteert op het internet om uiting te geven aan een bepaalde beleving. Ik ken genoeg slavinnen in mijn directe omgeving die me erg dierbaar zijn. Ik snap hun keuze zichzelf zo te noemen.

Neemt niet weg dat ik het een ongelukkige benaming blijf vinden, een die ik voor mezelf nooit zal gebruiken. Dat hoeft ook niet gelukkig, ik heb mijn beleving van mijn liefdesrelatie met bdsm en of ik mezelf sub of slavin noem, dat doet niets af van mijn beleving. Voor mij blijft de titel slaaf of slavin die uit het woordenboek. Ik heb gister een heel verhelderende discussie gehad met een journaliste in opleiding waardoor ik zaken goed op een rijtje heb kunnen zetten omdat ik ze moest zien te verwoorden voor mensen die niet begrijpen of weten wat bdsm nu precies inhoudt.

Ik vergeet vaak dat termen die inmiddels voor mijzelf vanzelfsprekend geworden zijn het voor een ander niet zijn.

Seks is uiteindelijk een activiteit waarin je jezelf letterlijk bloot geeft. Dat moet in zijn aard respectvol, vrijwillig en veilig zijn, wil het je niet beschadigen. Niet dat er iets mis is met spelletjes, hoe anders of exotisch die ook zijn.

Soms zoeken mensen het in de nuance, en soms willen ze sterke prikkels. We kennen allemaal de kinderen op de basisschool die opgingen in hun spelletje en er geen kameraad bij nodig hadden, en de kinderen die wilde spelen met andere kinderen onverschillig welk spel.

Het is een lastige situatie. De vrouw in kwestie wil een spel waar haar man van schrikt en ja, haar fascinatie voor sm, onderwerping en om een Meester te betrekken in hun seksuele relatie, is natuurlijk ook niet niets. Het is alsof je jouw partner, van wie je weet dat hij het liefst met beide benen op de grond staat, verrast met een gezamenlijke les parachutespringen.

De situatie kan verschillende betekenissen hebben. En daar kunnen zij wellicht samen achterkomen. Gaat het inderdaad om de fascinatie om iets nieuws? Als zij daarin eerlijk en oprecht kan zijn, komt er misschien een andere wending in het verhaal en kunnen zij samen hun verhouding analyseren. Verassend is dat de man het niet aan zag komen. Hij kent die kant van zijn vrouw niet — heeft zij die verborgen voor hem of heeft hij de andere kant opgekeken?

Waarom staan ze lijnrecht tegenover elkaar? Zijn daar dan nog andere voorbeelden van te bedenken. Vaak blijkt dat echtelieden elkaar verkeerd inschatten en iets anders bedoelen dan dat de partner denkt of doet. Moet er vandaag nog besloten worden of kunnen ze nog eens praten waar dit allemaal vandaan komt en waarom het hun nu zo verrast?

Hij hoeft er in ieder geval niet zomaar mee in te stemmen. Als het hem niet lekker zit, moet hij zich niet mee laten slepen. Dat het een behoefte van zijn vrouw is, al of niet concreet of meer metaforisch, zal hij moeten aanvaarden net zoals zij zijn huivering. Veel praten kan dan zeker helpen en pas daarna, als zij allebei elkaars wens en walging begrijpen, kunnen ze beslissen wat de volgende stap wordt in hun relatie.

Columnisten Bas Heijne Youp Japke-d. Je bent niet ingelogd Inloggen.