Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Veilige sex sites slipje opzij

veilige sex sites slipje opzij

...

Escort service overijssel gratis sex aangeboden


veilige sex sites slipje opzij

...


Ze stond boven aan de trap. Zodra hij boven was greep ze hem bij zijn uniformjas. Hij werd bedwelmd door haar aanwezigheid. Ze keek hem aan. Hij graaide wellustig in het weelderige vrouwenvlees dat hij zo lang begeerd had. Kneedde haar mollige kont en haar schouders. Ze giechelde en trok hem naar binnen.

Drie tellen later liet ze zich op bed vallen en trok hem over zich heen. Hij sjorde haar jurk omhoog en liet zijn hand haar broekje in glijden. Zijn tastende vinger vond haar klitje dat nog half in de plooien van haar geslacht verborgen lag. Intussen zoende hij haar borsten. Ze knoopte haar jurk open zodat hij erbij kon. Hij likte en zoog aan de tepels die zich al oprichtten.

Op één arm steunend maakte hij zijn gulp open. Als aangenaam verrast sprong zijn bevrijdde knuppel naar voren. Ze spreidde haar benen en hield haar slipje opzij. Met een lange zucht ging zijn stamper haar gulzige gleuf in. Ze neuriede een melodie van grote wellust, steeds hoger. Zich als drenkelingen aan elkaar vastklampend worstelden ze het hele bed door. Zijn pet viel af. Opeens liep ze rood aan. Wild begon ze met haar onderlichaam terug te stoten.

Ze klemde al haar armen en benen om hem heen. Haar pulserende schede deed hem ook komen. Beneden keek hij even goed om zich heen. Toen liep hij de straat uit. Hij moest ineens onbedaarlijk lachen. Ze deden het op de raarste tijden, op de raarste plaatsen en in de raarste vermommingen.

Ze pijpte hem op het toilet van de bioscoop. Hij kwam langs als TV-monteur, loodgieter, verzekeringsadviseur en Jehova's getuige. Ze beleefden een waanzinnige tijd. Haar man was ongevaarlijk, ze waren erg voorzichtig en ze kon hem makkelijk om de tuin leiden. Op een keer kon ze een weekend weg naar haar zuster in Enschede. Hij had zich vermomd als een wat verlopen lifter en wachtte aan een grote uitvalsweg. Ze reed in een klein autootje. Zodra hij naast haar zat begon ze tegen hem te babbelen: Ze kneep verkennend in de veelbelovende bobbel.

Even later stopte ze op een parkeerplaats die door het struweel aan het oog der snelweg was onttrokken. Ze bevrijdde zijn paal uit zijn benauwde gevangenis en nam hem in haar mond.

Ze likte de eikel, liet haar tong rondfladderen, langs de eikelrand, over zijn pisgaatje. Toen liet ze hem naar binnen glijden, zoog haar wangen hol rond de dikke kloppende eikel.

Haar lippen vormden een perfecte sluiting rond de stam, ze zoog een vacuüm, langzaam verzwolg ze zijn leuter steeds verder tot hij diep in haar keel zat. Ze slikte, dat veroorzaakte een zalig gevoel. Toen liet ze weer los. Hij legde een hand in haar nek, streelde haar lange goudblonde haar. Toen dwong hij haar hoofd naar beneden. Ik schat haar ongeveer 1. Blond half lang haar in een staartje, Slank, bijna mager postuur en kleine tietjes.

Ze draagt zwarte lingerie; een kante tanga slip, zo doorzichtig dat haar blanke huid er door heen schemert. Haar tepels gluren parmantig boven de rand uit.

Ze is heel anders als Lien maar best een opwindend vrouw om te zien. Lien heeft een heel ander figuur, zij is kleiner, 1. Nu een pittig kapsel met heel blond kort stekeltjes haar. Mooie ronde grote borsten , cup 75D en mooie ronde vrouwelijke vormen op de juiste plaatsen, een zgn.

Ik raak al heel lang en nog steeds niet op haar uitgekeken. Elke morgen en avond kijk ik graag naar haar als ze zich staat aan of uit te kleden. Het grote verschil tussen de twee vrouwen hun lichaam maakt dat ik ze een voor een goed bestudeer. Jullie vinden het toch niet erg dat we hier komen zitten vraagt de man aan ons. Even ben ik bang dat ze me hebben zien staren. Als dat zo is vinden z het niet erg, zonder ons antwoord af te wachten gaan ze samen aan het andere eind van de grote bank zitten.

Ze gaan net als wij lekker onderuit gezakt tegen elkaar aan zitten. Met tevreden blikken kijken ze naar de dansende mensen. Dan reikt zij om hoog en begint hem te zoenen.

Steeds geiler en opwindender. Hun tongen vechten met elkaar. Ze spelen een geil spel dat tot buiten hun mond wordt gespeeld. Je ziet hun tongen kronkelen. Het wind hem duidelijk op. Zijn lul wordt duidelijk groter. Een flinke bult groeit in zijn onderbroek. Zij leg haar open hand er overheen waardoor hij aan het zicht wordt onttrokken.

Aan het subtiel heen en weer schuiven van haar hand zie je dat ze hem door zijn slip aan het aftrekken is. Door het heen en weer geschuif glijd het elastiek van de onderbroek een beetje naar beneden.

Zijn lul is zo groot geworden dat hij niet meer in de slip past. Zijn eikel steekt boven zijn broek uit en ligt nat en glimmend op zijn buik.

Mijn hand ligt op Lien haar knie, langzaam glijd mijn hand aan de binnenkant van haar gekousde been naar boven. Lien spreidt haar benen zodat ik zonder moeite verder naar boven schuif, tot de boord van haar kous. Dan voel ik de blote huid van haar dij been. Over haar blanke dij loopt haar jarretel. Ik ben blij dat zij die draagt. Haar figuur wordt fantastisch geaccentueerd door de afhangende kousen en de jarretel bandjes.

Met mijn hand streel ik haar blote huid. Een beetje hoger tot mijn wijs vinger per ongeluk langs haar kut glijdt. Lien heeft een tanga slipje aan dat bestaat uit een doorzichtig zwart driehoekje van kant, dat haar schaamstreek maar net bedekt. Door dunne elastieken veters wordt het om haar lichaam gehouden. Het elastiek zit zo ver in haar naad en tussen haar kutlippen getrokken dat ik met mijn vinger langs haar blote schaam lippen strijk. Ik voel onmiddellijk hoe nat ze is.

Ik krijg de onbedwingbare dwang haar natte kale kut te likken. Ik schuif van de bank af en neem op mijn knieën plaats tussen haar benen. Ik begin haar te kussen. Als ik naast ons kijk zie ik het andere stel nog steeds in innige omarming op de bank liggen. Zij heeft zijn onderbroek tot onder zijn ballen naar beneden getrokken en ze ligt hem onder het tongzoenen langzaam af te trekken. Zijn lul is behoorlijk van maat en mag er zijn. Langzaam daal ik af, zonder aandacht te schenken aan Lien haar heerlijke tieten.

Ik ga in een beweging naar het gevoeligste plekje tussen haar benen. Lien zucht en kijkt me geil aan. Ik wil dat je me likt, me vreselijk klaar beft zegt ze. Ik open haar benen en laat mijn tong eerst langs haar gladde dijen gaan, plagend lik ik in haar liezen zonder haar spleet te raken. Ik laat mijn tong over haar slip gaan en richt ik al mijn aandacht op het onderste puntje van het zwart kante driehoekje. Het plekje waar het koortje tussen haar schaamlippen verdwijnt.

Daar begin ik te likken. Hier vlak achter ligt haar gevoelige klitje en staat haar kut al een beetje open. Ik proef dat het slipje doordrenkt is van haar geil. Het puntje van mijn tong duw ik haar spleetje open en voorzichtig lik ik langs haar binnenste lipjes. Ik voel het koortje van haar slip in haar kut zitten. Ik haak mijn wijsvinger er achter en trek het opzij. Ik kijk nu recht tegen haar kale, natte kut aan. Haar kutlippen zijn donkerrood en staan een beetje open Haar roze grot glinstert van haar geil.

Ik laat mijn tong door haar spleet glijden en zuig me vast aan haar klit. Ze schokt en kreunt, ze ademt steeds sneller. Ik tongzoen haar kut en steek mijn tong diep in haar neuk grot. Lien begint steeds sneller te ademen en geniet duidelijk.

Ik plaats mijn middelvinger tegen haar kut. Ik wrijf van boven naar onder langs haar natte schaamlippen. Voorzichtig voer ik de druk op. Haar kut opent zich en moeiteloos schuift ik mijn middelvinger haar zeik natte grot in. Terwijl ik haar vinger kijk ik op naar Lien, ze ligt achterover te genieten met haar hoofd opzij. Door de spleetjes van haar ogen kijkt zij naar het tafereel naast ons op de bank.

Als ik naast ons kijk zie ik dat de vrouw, net als ik, op haar knieën op de grond tussen de benen van de man zit benen zit. Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt. Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel. Wat ik zie maakt me verschrikkelijk geil. Met een hand vinger ik Lien met mijn andere hand trek ik aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen. Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo geil ben ik.

Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen. Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan probeer ze de lul zo diep mogelijk in haar keel te zuigen en pijp hem sneller en sneller. We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul.

Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten.

Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten. Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien. Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten. De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man.

Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar. We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen. Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes.

Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze. Ze glimmen allebei van het geil.

Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert. Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Die steekt dik en gezwollen naar buiten.

Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar.

Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar.

Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook.

De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af.

Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt. De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten.

Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw.

Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig.

Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen.

Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen.

Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien.

Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien.

Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift.

Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Gratis sex gelderland brabantse sex

  • Veilige sex sites slipje opzij
  • Veilige sex sites slipje opzij
  • Ik schuif dichterbij en plaats mijn knieën naast het hoofd van Maria. Ontdek sites voor homoseksuelen!
  • 668

Prive escort groningen natte kut vingeren


Hij schatte zijn kans. Ze was getrouwd met een dikke, kale, doch in de horeca goed boerende man die erg wantrouwend was. De hele dag hield hij zijn personeel in de gaten waardoor er weinig tijd overbleef voor zijn mooie vrouw. Die zich waarschijnlijk verveelde.

Hij zag haar achter het raam staan en de straat afspeuren, toen ze hem zag lachte ze en wenkte naar hem. Nog eens stak hij de straat over, de deur opende zich. Binnen deed hij de deur zachtjes achter zich dicht.

Ze stond boven aan de trap. Zodra hij boven was greep ze hem bij zijn uniformjas. Hij werd bedwelmd door haar aanwezigheid. Ze keek hem aan. Hij graaide wellustig in het weelderige vrouwenvlees dat hij zo lang begeerd had.

Kneedde haar mollige kont en haar schouders. Ze giechelde en trok hem naar binnen. Drie tellen later liet ze zich op bed vallen en trok hem over zich heen. Hij sjorde haar jurk omhoog en liet zijn hand haar broekje in glijden. Zijn tastende vinger vond haar klitje dat nog half in de plooien van haar geslacht verborgen lag. Intussen zoende hij haar borsten. Ze knoopte haar jurk open zodat hij erbij kon. Hij likte en zoog aan de tepels die zich al oprichtten. Op één arm steunend maakte hij zijn gulp open.

Als aangenaam verrast sprong zijn bevrijdde knuppel naar voren. Ze spreidde haar benen en hield haar slipje opzij. Met een lange zucht ging zijn stamper haar gulzige gleuf in. Ze neuriede een melodie van grote wellust, steeds hoger. Zich als drenkelingen aan elkaar vastklampend worstelden ze het hele bed door. Zijn pet viel af. Opeens liep ze rood aan. Wild begon ze met haar onderlichaam terug te stoten.

Ze klemde al haar armen en benen om hem heen. Haar pulserende schede deed hem ook komen. Beneden keek hij even goed om zich heen. Toen liep hij de straat uit. Hij moest ineens onbedaarlijk lachen. Ze deden het op de raarste tijden, op de raarste plaatsen en in de raarste vermommingen. Ze pijpte hem op het toilet van de bioscoop. Hij kwam langs als TV-monteur, loodgieter, verzekeringsadviseur en Jehova's getuige. Ze beleefden een waanzinnige tijd. Haar man was ongevaarlijk, ze waren erg voorzichtig en ze kon hem makkelijk om de tuin leiden.

Op een keer kon ze een weekend weg naar haar zuster in Enschede. Hij had zich vermomd als een wat verlopen lifter en wachtte aan een grote uitvalsweg. Ze reed in een klein autootje. Zodra hij naast haar zat begon ze tegen hem te babbelen: Ze kneep verkennend in de veelbelovende bobbel.

Even later stopte ze op een parkeerplaats die door het struweel aan het oog der snelweg was onttrokken. Ze bevrijdde zijn paal uit zijn benauwde gevangenis en nam hem in haar mond. Aan het subtiel heen en weer schuiven van haar hand zie je dat ze hem door zijn slip aan het aftrekken is.

Door het heen en weer geschuif glijd het elastiek van de onderbroek een beetje naar beneden. Zijn lul is zo groot geworden dat hij niet meer in de slip past. Zijn eikel steekt boven zijn broek uit en ligt nat en glimmend op zijn buik.

Mijn hand ligt op Lien haar knie, langzaam glijd mijn hand aan de binnenkant van haar gekousde been naar boven. Lien spreidt haar benen zodat ik zonder moeite verder naar boven schuif, tot de boord van haar kous. Dan voel ik de blote huid van haar dij been. Over haar blanke dij loopt haar jarretel. Ik ben blij dat zij die draagt. Haar figuur wordt fantastisch geaccentueerd door de afhangende kousen en de jarretel bandjes.

Met mijn hand streel ik haar blote huid. Een beetje hoger tot mijn wijs vinger per ongeluk langs haar kut glijdt. Lien heeft een tanga slipje aan dat bestaat uit een doorzichtig zwart driehoekje van kant, dat haar schaamstreek maar net bedekt. Door dunne elastieken veters wordt het om haar lichaam gehouden. Het elastiek zit zo ver in haar naad en tussen haar kutlippen getrokken dat ik met mijn vinger langs haar blote schaam lippen strijk. Ik voel onmiddellijk hoe nat ze is.

Ik krijg de onbedwingbare dwang haar natte kale kut te likken. Ik schuif van de bank af en neem op mijn knieën plaats tussen haar benen. Ik begin haar te kussen. Als ik naast ons kijk zie ik het andere stel nog steeds in innige omarming op de bank liggen. Zij heeft zijn onderbroek tot onder zijn ballen naar beneden getrokken en ze ligt hem onder het tongzoenen langzaam af te trekken. Zijn lul is behoorlijk van maat en mag er zijn.

Langzaam daal ik af, zonder aandacht te schenken aan Lien haar heerlijke tieten. Ik ga in een beweging naar het gevoeligste plekje tussen haar benen. Lien zucht en kijkt me geil aan. Ik wil dat je me likt, me vreselijk klaar beft zegt ze. Ik open haar benen en laat mijn tong eerst langs haar gladde dijen gaan, plagend lik ik in haar liezen zonder haar spleet te raken. Ik laat mijn tong over haar slip gaan en richt ik al mijn aandacht op het onderste puntje van het zwart kante driehoekje.

Het plekje waar het koortje tussen haar schaamlippen verdwijnt. Daar begin ik te likken. Hier vlak achter ligt haar gevoelige klitje en staat haar kut al een beetje open.

Ik proef dat het slipje doordrenkt is van haar geil. Het puntje van mijn tong duw ik haar spleetje open en voorzichtig lik ik langs haar binnenste lipjes.

Ik voel het koortje van haar slip in haar kut zitten. Ik haak mijn wijsvinger er achter en trek het opzij. Ik kijk nu recht tegen haar kale, natte kut aan. Haar kutlippen zijn donkerrood en staan een beetje open Haar roze grot glinstert van haar geil. Ik laat mijn tong door haar spleet glijden en zuig me vast aan haar klit. Ze schokt en kreunt, ze ademt steeds sneller. Ik tongzoen haar kut en steek mijn tong diep in haar neuk grot. Lien begint steeds sneller te ademen en geniet duidelijk.

Ik plaats mijn middelvinger tegen haar kut. Ik wrijf van boven naar onder langs haar natte schaamlippen. Voorzichtig voer ik de druk op. Haar kut opent zich en moeiteloos schuift ik mijn middelvinger haar zeik natte grot in. Terwijl ik haar vinger kijk ik op naar Lien, ze ligt achterover te genieten met haar hoofd opzij.

Door de spleetjes van haar ogen kijkt zij naar het tafereel naast ons op de bank. Als ik naast ons kijk zie ik dat de vrouw, net als ik, op haar knieën op de grond tussen de benen van de man zit benen zit. Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt. Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel.

Wat ik zie maakt me verschrikkelijk geil. Met een hand vinger ik Lien met mijn andere hand trek ik aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen. Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo geil ben ik. Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen.

Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan probeer ze de lul zo diep mogelijk in haar keel te zuigen en pijp hem sneller en sneller.

We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul.

Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten. Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om.

Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten.

Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien. Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten.

De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar. We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt.

Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar. Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen. Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes.

Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze. Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven.

Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert. Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken.

Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar.

Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook.

De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt.

De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw.

Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig. Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen.

Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen.

De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn.

De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien. Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft.

Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis.

Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken.

Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben.

Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden. Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven. Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken? Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen.

In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen.

veilige sex sites slipje opzij

Lekker geil kutje neuken sappige lul


veilige sex sites slipje opzij