Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Veel kuthaar ronde blote borsten

veel kuthaar ronde blote borsten

Even later kwam Karin naar buiten lopen en Brenda viel haast van haar zonne bed af. Karin had een wit setje aan, helemaal doorschijnend en bij haar string kon je duidelijk zien dat Karin nog een best wel wat schaamhaar had staan.

Verder kon Brenda zien, dat Karin enorm grote roze tepels had op haar grote ronde borsten die toch minstens een D cup waren. Verder had Karin er dezelfde hakken als vanmiddag onder aan gedaan, waardoor ze een beetje waggelend op Brenda afkwam.

Hierdoor gingen haar borsten heen en weer in haar BH die nauw aansloot bij haar buste. Hier werd Brenda best wel opgewonden van en haar tepels reageerden weer direct in haar topje. Zo, zei Karin, nu hoef je je denk ik niet meer te schamen, dan liggen we er gewoon hetzelfde bij, of niet.

Ehh ja, stamelde Brenda, ik geloof het wel. Nou, doe je topje en rokje dan nu maar lekker uit, dan kunnen we nog een beetje bruin worden in de zon. Met enig aarzelen trok Brenda haar topje en rokje uit en daar stond ze dan in haar BH en haar string voor een vreemde. Ze ging maar snel op haar buik op het ligbed liggen zodat het meeste van haar lichaam bedekt was.

Ze zag dat Karin op haar rug op het zonnebed was gaan liggen. Brenda keek naar die geweldig grote borsten in de niets verhullende kanten BH. Lekker zo in de zon he, zei Karin.

Brenda kon niks anders dan dat beamen. Vind je het erg als ik mijn bovenstukje af doe, vroeg Karin opeens, of vind je dat raar? Nee hoor, zei Brenda met schorre stem.

Brenda kon niet geloven dat zij dit meemaakte. Karin haakte haar BH sluiting los en liet de BH bandjes langzaam van haar arm afgleiden.

Brenda zag dat haar zware borsten iets verder gingen hangen, maar ondanks dat waren die twee borsten nog behoorlijk stevig. We moeten alleen wel een beetje opletten dat we niet verbranden zo hier in de zon, zei Karin. En terwijl ze dat zei bukte ze zich voorover en pakte ze de fles met zonnebrand olie van de tafel. Brenda zag nu de grote borsten van Karin mooi naar beneden hangen wat haar ontzettend nat maakte. Kun jij mijn rug misschien even insmeren Brenda? Ehhhhm ja, geen probleem hoor, stotterde Brenda.

Ze pakte de zonnebrand olie van Karin en en terwijl die zich omdraaide kwam Brenda’s hand even tegen de borsten van Karin. Hierdoor voelde Brenda nu echt een druppel geil langzaam over haar lipjes vloeien. Karin deed net alsof ze niks merkte en ging op haar buik op het zonnebed liggen.

Je mag mijn hele achterkant wel even doen als je dat wilt hoor Brenda. Dat sloeg Brenda niet af en begon met de ferme benen van Karin en al snel kwam ze aan bij de mooie witte ronde kont van Karin. Karin merkte de aarzeling van Brenda en zei, ga je gang hoor, ik wil niet dat mijn kont verbrand. Brenda begon met het insmeren van de zachte kont van Karin en kneedde de enorme billen een beetje tijdens het insmeren.

Karin kreunde een beetje, maar verder zei ze niks. Toen Brenda haar billen een beetje kneedde had ze heel even uitzicht op de anus van Karin. Brenda had het bijna niet meer van geilheid en zag dat haar slipje nu toch echt een klein donker plekje begon te vertonen. Ze ging na een tijdje toch maar door met de onderug van Karin verder naar haar schouders. Hierdoor kwam ze ook vlakbij de zijkant van haar borsten. Die zijkanten kon je meer dan voldoende zien, omdat Karin op haar grote D cup lag, kwam de helft van haar borsten er aan de zijkant uitpuilen.

Brenda smeerde zonnebrand op de plek waar eerder de sluiting van de BH had gezeten. Brenda vond dat ze nu wel klaar was, toen Karin zei, hier aan de zijkant ook nog een beetje. Brenda kon er niet onderuit en dus moest ze nu toch echt het deel onder Karin haar oksels insmeren.

Ze raakte hierbij een paar keer de borsten van Karin aan die af en toe een klein beetje kreunde. Doordat Brenda op Karin zat om haar in te smeren kwam haar string tegen Karin haar kontje aan. Omdat Brenda wel heel erg geil werd van het insmeren was ze al aardig nat geworden. Dit merkte Karin ook en zei, goh Brenda zweet je nu zo erg dat je string nat is geworden?

Brenda wist niet goed wat ze moest zegge. Ze kon toch moeilijk zeggen dat ze zo geil van Karin was geworden. Nou dan lijkt me het verstandig dat je die maar uitdoet, want een string die helemaal bezweet is zit ook niet lekker als je straks naar huis moet, zij Karin. Maak je geen zorgen hoor, hier ziet toch niemand je, ik heb aardig wat privacy hier in deze tuin. Ik zal ook mijn string wel uitdoen, dan zijn we gewoon beide naakt. En de daad bij het woord voegend trok Karin haar witte string uit.

Brenda keek nu recht in het de vagina van Karin die verscholen ging in de flinke bos schaamhaar die ze daar had staan. Nou vooruit, nu moet jij ook alles uitdoen, anders is het niet eerlijk, zei Karin plagerig. Met een rood hoofd deed Brenda nu haar blauwe doorzichtige BHtje uit en haar C-cup wipte daarbij parmantig op en neer. Nu haakte ze haar duimen in haar stringetje en stroopte die van haar dijen naar beneden.

Daar stond ze dan, compleet naakt tegenover een andere vrouw van midden dertig die ook compleet naakt was. Brenda ging weer op haar zonnebed liggen en keek hoe Karin nu bij zichzelf de hele voorkant insmeerde.

Eerst haar benen en toen haar driehoekje met de bos schaamhaar. Verbeelde Brenda het zich of wreef Karin iets te vaak over haar driehoekje dan nodig? Karin was inmiddels verder gegaan met haar strakke buik en toen spoot ze nog een extra lading op haar borsten.

Ze verdeelde de zonnebrand crème nu over haar witte borsten die erdoor lekker heen en weer schudde. Haar borsten glimmen nu van de crème en het laatste beetje haalde Karin eraf door het naar haar tepels te smeren en het dan via haar tepel het eraf te smeren. Hierbij trok Karin af en toe aan haar tepel. Brenda werd hier nu echt bloedje geil van en kon het niet laten even aan haar tepeltje te zitten.

Karin zag dit en zei, goh je hebt helemaal harde tepels en het is niet koud nu. Wind ik je een beetje op soms? Brenda kreeg een hoofd als een boei en haar keel was zo droog dat ze niks kon zeggen. Je hoeft niet verlegen te worden hoor, ik heb wel gemerkt dat je de hele tijd naar me zat te kijken. Sorry, was het enige wat Brenda nu uit kon brengen. Nee dat geeft helemaal niks hoor, dat is heel normaal. Ik kan soms ook wel opgewonden worden van naakte vrouwen, daar is niks mis mee hoor.

Wil je mijn borsten misschien even aanraken, vroeg Karin nu. Dat mag best wel even hoor. Brenda stond nu op van haar zonnebed en was ontzettend licht in haar hoofd. Dit kon toch niet waar zijn, dacht ze. Voorzichtig pakte ze een van de borsten van Karin in haar handen. Wauw, wat voelden die lekker zacht aan zeg. Ze tilde de borst van Karin iets op en voelde dat ze ontzettend zware borsten had, die je bijna niet in een hand kon vasthouden.

Karin had haar ogen gesloten en kreunde lichtjes. Kneed ze maar een beetje, dat vind ik wel fijn hoor, zei Karin. Brenda masseerde de borsten van Karin die glad geworden waren van de zonnebrand. Ze pakte nu ook Karin haar grote donkere tepels tussen haar duim en wijsvinger vast en kneep er zachtjes in. Karin gromde even en zei, als je het goed vind wil ik je wel wegwijs maken in de lesbische liefde. Brenda aarzelde, maar zei toen met een trillende stem, ja graag Karin.

Kom dan gaan we naar mijn slaapkamer, daar kunnen we wat meer geluid maken. Brenda liep achter Karin de trap op en keek daarbij recht in haar kont met daar onderuit het schaamhaar van Karin haar vagina. Boven aangekomen gingen ze naar de slaapkamer van Karin die een heel groot tweepersoonsbed heeft.

Ga maar eens op je rug liggen Brenda, zei Karin. Brenda ging op haar rug op het grote zachte bed liggen. Karin pakte haar benen en duwde die uit elkaar zodat Brenda nu wijdbeens met haar kutlipjes gespreid voor Karin lag. Heb je wel eens eerder sex gehad met een jongen? Brenda vertelde dat ze 1 keer gevingerd was door een jongen maar verder niet. Mooi, dan ga ik je nu eerst eens even beffen, en Brenda zag Karin haar hoofd tussen haar benen verdween.

Meteen daarop voelde ze de tong van Karin tegen haar lipjes aan en een siddering ging door Brenda haar lichaam. Ze voelde hoe Karin haar lipjes uit elkaar trok en haar clitoris met haar tong streelde. Oh, wat gaf dat een ontzettend lekker gevoel. Karin likte haar kutje nu helemaal van beneden tot aan haar clitoris aan toe. Brenda werd ontzettend nat en in haar buik voelde ze haar spieren al samen trekken.

Toen liet Karin haar grote rijpe borsten tussen de benen van Brenda heen schuren. Op en neer, zodat Brenda de zachte borsten van Karin elke keer langs haar kutje voelde glijden. Brenda wist niet wat ze mee maakte, wat een lekker gevoel de zachte rijpe borsten van Karin. Nu zoog Karin het clitje van Brenda helemaal naar binnen. Brenda voelde dat ze bijna ging klaarkomen.

Als ze over het hoofd van Karin keek zag haar dikke kont omhoog steken. Die lekkere billen geilden Brenda zo op dat ze nu echt met schokken klaar kwam. Haar bekken schokte omhoog, maar Karin hield haar in bedwang om haar te blijven likken. Uitgeput lag Brenda na te hijgen op bed terwijl Karin over haar heen kroop en haar op de mond kuste. Karin stak haar tong naar buiten wat Brenda beantwoorde door ook haar tong in Karin haar mond te steken.

Al tongend voelde Brenda de dikke borsten van Karin tegen haar borsten aan schuren. Wat een geil gevoel gaf dat.

Ook voelde ze het schaamhaar van Karin tegen haar dijbeen wat erg kriebelde. Karin begon een beetje te lachen hierdoor. Wat is er vroeg Karin haar. Je schaamhaar kriebelt zo erg, antwoordde Brenda. Ow zij Karin, een beetje rood wordend, tsja het is ook niet zo kort als dat van jou. Zou je dat graag willen, vroeg Brenda nu brutaal. Ja eigenlijk wel, moest Karin toen bekennen, maar vroeger durfde ik dat nooit zo goed en nu ben ik al zo oud.

Voordat Brenda het wist floepte ze er uit, onzin je bent nog helemaal niet oud, zal ik het doen? Als je dat wilt doen dan mag dat wel. Karin stond op en liep naar de badkamer. Even later kwam ze met een schaar, scheerschuim en haar ladyshave terug de slaapkamer in.

Ga maar wijdbeens op het bed liggen, zei Brenda, dan zal ik je schaamhaar eens even lekker bij scheren. Karin ging wijdbeens op bed liggen met haar kont op de rand van het bed en de benen wijd. Wat een enorm geil gezicht was dat zeg.

Haar benen zo wij dat haar lipjes er van gingen openstaan en daarboven de mooi dikke borsten met donkere grote tepels die op het bovenlijf van Karin rustte. Brenda begon met de schaar grote plukken schaamhaar rond Karin haar vagina weg te knippen.

Daarna smeerde ze scheerschuim over haar hele driehoekje heen, daarbij even flink tegen de lipjes van Karin aanwrijvend. Doe ik je pijn, zei Brenda toen plagerig. Nee, in tegendeel, zei Karin. Nu haar hele driehoekje onder het scheerschuim zat begon Brenda met het scheermesje de haartjes bij Karin weg te scheren.

Brenda vroeg of Karin een streepje wilde of dat ze het wel aan durfde om een volledig kaal kutje te hebben. Karin dacht even na en zei toen al blozend dat het haar wel geil leek om helemaal kaal van onderen te zijn.

Brenda scheerde nu behendigd de laatste haartjes vlakbij Karin haar lipjes weg, daarbij de kutlipjes vasthoudend. Brenda kon nu duidelijk voelen dat Karin kletsnat was geworden, want de lipjes gleden bijna tussen haar vingers weg van het geil. Nu het scheren klaar was besloot Brenda de stoute schoenen aan te trekken en ze begon Karin te beffen. Karin kreunde het uit van genot, jaaah lieverd, mmmm wat voelt dat fijn zo met je tong tegen mijn kale kut.

Brenda wist dat als ze zichzelf vingerde dat het ontzettend lekker is als je bijna klaar komt maar net niet helemaal. Dit deed ze dus ook bij Karin. Ze likte af en toe de clitoris van Karin totdat ze de buikspieren voelde aanspannen. Dan ging ze weer lager met haar tong in het kutje van Karin.

Nu stak Brenda een vinger bij Karin naar binnen. Wat voelde dat lekker warm en ontzettend nat. Ze kon makkelijk nog twee vingers er bij doen nu. Al likkend begon Karin steeds heviger te kreunen en ze riep, maak me klaar Brenda alsjeblieft maak me klaar, ik houd het niet meer.

Brenda likte nu zo snel als ze kon het klitje van Karin, wat steeds moeilijker werd omdat Karin hevig met haar bekken begon te schokken waardoor haar kont omhoog kwam.

Toch bleef Brenda doorgaan en opeens gaf Karin een gilletje en op hetzelfde moment voelde Brenda vocht tegen haar kin en hals komen. Het leek wel of Karin aan het plassen was. Maar niets was minder waar, Karin was zo geil geworden dat ze spuitend aan het klaarkomen was en Brenda ving nu al het geil op met haar kin en hals.

Terwijl Karin nog een beetje na lag te genieten smeerde Brenda het geil van Karin over haar borsten uit. Haar jonge stevige borstjes glommen van het geil van Karin.

Toen klom ze boven op Karin en gaf haar een heerlijke tongzoen, terwijl hun lichamen over elkaar heen gleden. Omdat Brenda haar borsten glad van het geil waren gleden ze heerlijk over de rijpe borsten van Karin heen. Hij werd er alleen maar nog geiler van. Doe je mee aan lesbische spelletjes? En loop je dan ook naakt met dat gezin mee? Jaloers keek Johan naar de kant van de man op die dan blijkbaar in zijn eentje zeven van die mooie meiden bij hem had liggen.

Johan keek nu ook vlug even of de man nu ook een stijve had maar nee hoor, dat was niet het geval. Hoe kreeg die het voor elkaar geen stijve te hebben?

Johan tuinde er met open ogen in, in werkelijkheid kenden ze de mensen niet die dicht bij hun lagen, het was een leugentje om hem nog meer op stang te jagen en dat hadden ze nu voor elkaar. Aangestaard door 1 man en 7 vrouwen die onmiddellijk hun blik hadden gericht op de enorme tent in zijn zwembroek plaatste hij zijn duimen onder de rand en trok het broekje omlaag om er daarna zogenaamd achteloos uit te stappen.

Hij voelde hoe zijn 22 cm. Daarna ging hij op een zo waardig mogelijke wijze met zijn kont op de handdoek zitten en keek toen pas stiekem om zich heen. Zijn moeder keek met ogen zo groot als schoteltjes naar zijn paal en zijn zus had vlug haar hand voor haar mond gedaan om haar ontzag te verbergen. De twee jonge vrouwen even verderop zag hij ook vol bewondering naar zijn pik kijken en opgewonden met elkaar fluisteren en het gezinnetje aan de andere kant was er ook stil van.

Ja, ja, hij wist dat hij een forse had. Het was die tweeling van dertien die als eerste commentaar begonnen te geven. Boos keek Johan naar zijn moeder en zus die nu wat verontschuldigend begonnen te grinniken. Kim had in haar jonge leventje nog maar één keertje een piemel gezien en dat was van een schoolvriendje geweest, ongeveer een half jaar geleden was dat, maar dat schoolvriendje haalde het niet bij de lul van haar broer; tjonge, wat knoert.

Gek genoeg voelde Johan zich nu heel wat vrijer, de grote spanning was eraf en het kon hem niet zoveel meer schelen of men naar hem keek of niet.

En verdomd; na enige tijd begon zijn pik ook wat te verslappen maar toen gebeurde er weer andere dingen. Lichtjes snuivend keek hij wat om zich heen en zag dat zijn moeder haar dijen nu wat krampachtig bij elkaar hield. Ze was heet, erg heet, supergeil. Na een half uurtje voor het eerst in je blootje zonnen is het toch raadzaam weer je zwembroek aan te trekken anders verbrandt je gevalletje. Bovendien begon er wat zeedamp op te komen en besloten ze naar huis te gaan. Johan grinnikte wat en zag tot zijn vermaak dat zijn moeder en zus de andere twee wat hufterig aankeken, ze hadden een blik in hun ogen van: Hij is van ons!!

Thuis gekomen werd er apart gedoucht. Judith maakte een maaltijd klaar en daarna ging Johan naar de voetbaltraining maar hij voelde op voorhand dat de dag nog niet om was. Zijn moeder en zus hadden zich weer gehuld in hun korte nachthemdjes, alle twee hadden er geen BH onder, alleen een slipje. Ze hingen wat lui op de bank voor de televisie en waren duidelijk in afwachting van hem want hij werd hartelijker begroet dan anders.

Zijn pik stond alweer half stijf, de geilheid van het strand begon weer helemaal terug te komen en in tussentijd had hij niet gemasturbeerd. Hij ging in de dichtstbijzijnde luie stoel zitten en keek even mee naar de tv maar vond er niets aan. Hij keek liever naar zijn moeder die haar begerige ogen weer niet van zijn kruis wist te houden.

Tot hij zijn zus haar keel hoorde schrapen. Ik heb het nog nooit gezien. Johan keek om de beurt naar de twee nu blozende vrouwen, dit was duidelijk weer afgesproken werk maar hij wist zich nu meester van de situatie. Daarbij was hij zijn verlegenheid sinds die middag helemaal kwijt; hij zou ze krijgen!!!! Wederom keek hij van dichtbij tegen die prachtige borsten aan. Ze waren echt groot maar ook nog zo stevig en Johan zag de tepels erect naar voren steken, z’n moeder was echt heet, ze was aan een pik toe.

In navolging trok ook Kim haar hemd uit en kon hij ook de hare weer bewonderen, hij was gezegend met zulke mooie tieten om zich heen. Johan stond op uit zijn stoel en deed heel langzaam zijn voetbalbroekje omlaag. De kamer was nu gevuld met seksuele spanning toen de dames vol zicht hadden op zijn pik die kneiterhard was.

Gebiologeerd keken ze toe hoe Johan wat onderuit in zijn stoel ging zitten, zijn rechterhand de onderkant van zijn pik vastpakte en langzaam begon te masturberen. Ze zagen hoe een dikke druppel blank voorzaad uit het minispleetje tevoorschijn kwam en hij het met zijn duim over zijn lichtpaarse eikel uitsmeerde. Zijn moeder boog automatisch wat voorover om het nog beter te kunnen zien en zijn zus ging zelfs op haar knieën naast zijn stoel zitten.

Ook zij was van de bank afgegaan en stond pal naast zijn stoel. Ze begon haar zoon sensueel door zijn haar te strelen, bukte zich toen en kuste Johan op zijn wang terwijl Kim haar vingers om de top van zijn pulserende pik legde en in het tempo van haar broer mee masturbeerde. Het ging nu snel met Johan, eerst het naaktstrand en nu dit; hij voelde dat het zaad vlug zou komen. Hij boog zijn hoofd wat opzij, gaf zijn moeder een tongzoen en besloot het masturberen geheel aan Kim over te laten.

Met zijn vrije handen pakte hij de grote memmen van zijn moeder beet en begon er stevig in te kneden. Judith was dermate opgewonden dat ze zelf al bijna klaarkwam en tongzoende fel terug. Ze bleef de paal van haar broer masturberen en stak haar tong uit om eikel te likken. Ze vond het niet vies, integendeel, ze vond een piepklein knoopje net onder de eikel en likte daar heftig met het puntje van haar tong overheen.

Ook zijn moeder keek nu omlaag, ze wilde het schouwspel graag zien. Johan kneep in extase extra hard in haar tieten en schokte plotseling met zijn heupen omhoog. Een dikke straal sperma schoot uit zijn pik vandaan en spatte in het gezicht van de verraste Judith; een tweede straal ging recht omhoog en belande op zijn onderbuik, een derde, wat kleinere straal wist hij toch zo te richten dat het op de linkerwang van zijn zus terecht kwam.

Hij hijgde nog flink na toen hij de rechterborst van zijn moeder naar zijn mond trok, heftig aan de tepel begon te zuigen en met zijn andere hand haar linkertepel stevig met zijn duim en wijsvinger bewerkt. Voor de ogen van Kim, die nog verbaasd was van de enorme zaadlozing, kwam Judith ook klaar.

Ze zag hoe het hele lijf van haar moeder beefde en ze het hoofd van haar zoon stijf tussen haar borsten drukte. Eigenlijk was Kim best trots op haar prestatie. Ze bleef de nu wat verslappende penis liefdevol vasthouden en veegde met haar andere hand de sperma van haar wang. Ze keek even naar haar broer en moeder maar die waren nog in een innige omstrengeling.

Voorzichtig bracht ze haar hand naar haar mond want nu wilde ze het ook proeven. Als een keurmeester likte ze het zaad van haar hand en hield het even in haar mond om de smaak goed tot zich te nemen. Mmm, beetje zoutig maar beslist niet vies en daarom slikte ze het door haar keel.

Ook moeder Judith vond het niet vies. Met het zwetende hoofd van haar zoon nog tussen haar borsten likte ze met haar tong een sliertje sperma, wat van haar neus afdroop, in haar mond en liet haar smaakbacillen er op los. Ze vond het zelfs lekker!!! Maar willen jullie nog meer? Zal ik jullie eens verwennen? Hij zag aan de ogen van zijn moeder dat die wel degelijk meer wilde maar zijn zus had iets terughoudends, bovendien begon ze slaap te krijgen.

Natuurlijk knikte ze, ze wilde haar zoon daarna voor haarzelf hebben, ze wilde neuken, ze wilde die grote pik in haar kut, ze wilde zich weer een vrouw voelen. Johan stond op, trok zijn kletsnatte t shirt uit en pakte zijn zus bij de hand. Ook zij stond op, er zat een grote natte plek in het kruis van haar lichtblauwe slip “Kom. Daar ging ze als vanzelf op haar bed liggen en liet haar broer haar slipje uitdoen.

Ze voelde zijn tong in haar mond glijden en tongde met de hare terug. Zo ontzettend lekker en lief vond ze dat. Na veel hete tongzoenen vonden zijn lippen haar jonge malse meidenborsten en zoog hij aan haar stijve tepeltjes die parmantig naar voren staken terwijl hij met een wijsvinger over haar schaamlipjes wreef.

God, wat hield ze van haar broer. Hij liet een kloddertje spuug in haar naveltje vallen en likte het zelf er weer uit. Met zijn neus ging hij over dat toefje schaamhaar en rook haar rijke kutgeuren.

Zijn tong vond haar clitoris en nu stak hij zijn wijsvinger een vingerkootje diep in haar meidenkut. Haar onderlichaam veerde omhoog en haar kut was glibberig nat zodat zijn vinger nu helemaal naar binnen schoot.

Hij ging er gemakkelijk in, maagd was ze niet meer, dus stopte er nog een vinger bij. Hij voelde de zachte wanden van haar heerlijke spleet en begon haar met z’n vingers te neuken. Langzaam maar zeker gingen ze in haar kletsnatte kutje heen en weer en hij merkte dat haar hele lijf mee begon te bewegen. Opeens verkrampte ze en trok zijn hoofd naar de hare, ze schoof haar tong zover mogelijk in zijn mond en kwam voor de eerste keer klaar.

Maar Johan had nog meer voor haar in petto. Terwijl ze nog na lag te hijgen verving hij zijn vingers voor zijn duim die ook meteen haar lipjes binnen gleed.

Met zijn nog natte wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje en glipte toen daar naar binnen wat Kim weer lichtjes deed schokken. Zelf ging Johan op z’n knieën naast haar gezicht zitten en bood haar zijn alweer stijve pik aan. Kim hoefde haar hoofd maar een beetje opzij te draaien om zijn eikel in haar mond in haar mond te nemen en dat deed ze dan ook maar Johan vond de positie niet goed genoeg.

Hij ging op z’n knieën in standje 69 over haar heen en zakte wat mijn onderlichaam. Kim zag wat de bedoeling was, ze reikte naar zijn paal en opende weer haar mond om weer op zijn vlees te kunnen zuigen. Zelf boog Johan nu helemaal voorover en begon fanatiek aan haar clitoris te likken maar op deze manier kon hij ook perfect bij haar kut. Met zijn ene hand trok haar voorzichtig maar heel zeker haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar om drie vingers van zijn andere hand in haar kut heen en weer te laten raggen.

De meidenslaapkamer was gevuld met zuigende, slurpende geluiden en de onmiskenbare geuren van uitvloeiende sappen. En toch, te midden in deze seksuele roes, wist Johan dat ze niet alleen waren.

Vanuit zijn positie keek hij schuin naar de deur waar hun moeder in de deur opening stond en over de stof van haar slip over haar eigen kut wreef. Het maakte Johan nog wilder en likte nog harder over Kim’s clitoris, hij stootte nog harder zijn vingers in haar kletsnatte spleet en pompte zijn lul nog dieper in haar mond. Kim lag al een tijdje constant klaar te komen maar toen hij ook nog weer zijn vrije wijsvinger in haar poepertje stak kwam ze als nooit tevoren.

Ze kon zijn pik niet meer in haar mond houden, ze schreeuwde het uit van geiligheid en viel toen flauw van genot zonder meer te merken dat haar broer zijn zak kreunend op haar borsten leegde. Judith zag alles gebeuren en kwam op haar eigen vingers klaar, pas toen besefte ze dat haar dochter van de wereld was. Ze holde naar de badkamer en kwam met een nat washandje terug.

Bijna willoos gaf ze hem het koele washandje en keek naar zijn nog glimmende half stijve pik die wat op en neer danste toen hij het gezicht van zijn zusje nat maakte. Daarna bevochtigde hij haar oksels en nek en kuste haar heel licht op haar neus.

Op dat moment opende Kim haar ogen, ze wist meteen weer wat er was gebeurt en waarom ze even was flauw gevallen. Verder was ze moe, erg moe en haar kutje schrijnde.

Hij kuste haar nog even teder op haar mond. Johan stond op en nam zijn moeder mee het kamertje uit, hij sloot de deur. Haar ogen hunkerden naar seks en verlangend keek ze hem aan. Hij omhelsde haar zonder woorden en gaf haar een diepe tongzoen terwijl haar harde tepels zijn borst raakten. Daar ging hij achter haar staan en woog haar magnifieke tieten met zijn handen. Wat een heerlijke memmen had zijn moeder die zelf krols met haar billen tegen zijn pik aanreed. Ze rekte haar ene arm hoog naar achteren en wist hem op zijn nek te krijgen, zo wisten ze elkaar ook nog te tongzoenen.

Zijn ene arm zakte nu omlaag en stak zijn hand in haar slip waar hij haar stoppelig schaamhaar betaste. Een paar centimeter lager was het vooral nat en heet. Daarna trok Johan haar slip resoluut naar beneden en draaide Judith zich om, ze omhelsde haar zoon, drukte haar lijf stijf tegen de zijne en voelde zijn warme handen op haar billen.

En ja, ze wilde zelf ook neuken, zijn pik in haar voelen. Ze ging op de rand van het bed zitten en zag de lange dikke staak vlak voor haar. Toen pakte ze hem zacht en bracht haar mond naar de eikel om die teder te kussen en nat te likken.

Ze vond hem lekker smaken, pittig, mannelijk maar ook delicaat. Haar overleden man hield ook van orale seks en hem had ze ook vaak afgezogen maar dit was beter, lekkerder, dit was ook langer en dikker, dit was opwindender, dit was de pik van haar zoon! Ze nam zeker de helft in haar mond en zoog er aan, even haalde ze diep adem en had toen driekwart van zijn stam in haar mond en stootte zijn eikel tegen haar keel aan.

Eigenlijk wilde ze hem helemaal naar binnen slikken maar dat ging niet, de techniek beheerste ze niet, nog niet. Johan streelde zacht over haar wangen en de rest van haar gezicht en begon langzaam in haar mond te neuken. Daarna haalde hij zijn pik uit haar mond en zei dat ze op het bed moest gaan liggen. Natuurlijk deed ze dat en spreidde haar benen zo wijd mogelijk.

Johan ging er op z’n knieën tussen zitten en kuste eerst haar hete zoute lippen, hij speelde even met haar kittelaartje en voelde hoe ze klaar kwam toen hij even wat plagerig een vinger in de moederkut stak. Vervolgens gong hij op haar liggen, kuste haar borsten en tepels en toen passievol haar geopende mond. Met zijn hand plaatste hij zijn kanon tegen haar schaamlippen aan en drukte zijn paal naar binnen waardoor zijn pik door de moederlijke warmte werd opgevangen.

Had ze nog maar moedermelk, dan zoog hij ze helemaal leeg! En moeder Judith genoot ook, liefdevol plaatste ze een hand op zijn achterhoofd om met haar andere hand haar tieten beurtelings aan hem aan te bieden. Al zuigend en likkend begon hij haar nu harder te neuken, dit was het echte werk! Twee keer was hij al klaargekomen, de derde keer zou wel een tijdje gaan duren en zo neukte ze wel een half uur in deze positie tot Judith weer de zoveelste keer klaar kwam. Nadat ze was bijgekomen wisselden ze van positie en zat ze op haar zoon, zijn pik stak er nu nog dieper in en bereikte haar baarmoeder.

Ze zat schuin op hem waardoor hij weer bij haar schitterende tieten kon komen en kneep er nu stevig in. Hij trok haar billen wijd uit elkaar en kneep ook daar stevig in. Zijn hand ging ruw op en neer door haar bilspleet en pompte zijn pik nu hard in haar, hij wilde klaarkomen, haar volspuiten. Ook Judith voelde zijn tempoverhoging en de toenemende heftigheid en bouwde zelf ook weer op naar een climax.

Hij stak een wijsvinger in haar anus die zo gemakkelijk naar binnen gleed dat hij er een tweede bij deed. Johan voelde hoe zijn eigen vingers door het dunne wandje heen de onderkant van zijn pik masseerden en voelde de golven zaad komen. Met een geweldige laatste stoot wist hij zijn moeder klaar te maken en spoot hij haar baarmoeder vol met zijn sperma. Volkomen afgepeigerd bleven ze zo half over elkaar liggen en vielen even later in een diepe slaap.

Die nacht sliep Johan als een blok en pas laat in de ochtend opende hij zijn ogen. Verbaasd keek hij om zich heen en dacht even dat hij nog droomde want hij zag dat hij niet in zijn eigen bed lag; hij lag warempel geheel bloot in het bed van zijn moeder.

Plotseling herinnerde hij zich de vorige avond, dat hij de liefde met haar had bedreven en daarvoor met Kim, zijn zusje; ook drongen de gebeurtenissen op het naaktstrand weer tot hem door wat de aanleiding van het seksgebeuren was. Zouden die twee boos op hem zijn? Hij wist zich in ieder geval ook te herinneren dat hij ze niet had verkracht, dat ze het zelf ook hadden gewild.

Hij sloeg het dekbed terug, stond op en ging eerst naar zijn eigen kamer om zijn badjas te halen, daarna liep hij de trap af en spoedde zich naar het toilet.

Eerst pissen, zijn blaas stond bijna op knappen en daarna een slok water want zijn keel was uitgedroogd. Hij keek omlaag naar zijn slappe penis en zag dat het voorste stukje blauw was.

Ook voelde het alsof er een dikke laag eelt op zijn eikel zat en ondanks dat hij op knappen stond moest hij eerst even een beetje persen eer de urinestraal op gang kwam; het leek wel of er klontertjes opgedroogd sperma in de pisbuis zat. Even later dacht hij, al pissend, aan de vorige avond. Het was toch heel lekker geweest en vooral heel opwindend, hij had nooit gedacht zijn moeder en zus het met hem zouden doen.

Toen hij weer aan de prachtige tieten van zijn moeder dacht begon er al weer wat leven in zijn lul te komen. In de kamer zaten moeder Judith en Kim in spanning op hem te wachten. Ook Kim was laat wakker geworden maar Judith was er wel op tijd uit. Toen zij wakker werd en zag dat haar zoon Johan naast haar lag wist zij opeens ook alles weer.

In de badkamer keek ze zichzelf eens goed in de spiegel. Ze voelde een knoop in haar maag toen ze eraan dacht dat ze ook haar dochter Kim bij het spel had betrokken. Wat voor een moeder was ze eigenlijk? Opeens schaamde ze zich diep Pas toen ze beneden aan de koffie zat bedacht Judith dat het aan de andere kant toch ook wel een leuke dag en avond was geweest, ze hadden alledrie veel plezier gehad.

Ze hielden zielsveel van elkaar en waarom zou je dan niet seksueel van elkaar mogen genieten? Maar er kwam nog iets bij; ze was nog nooit zo doorgeneukt als door haar zoon, zoiets had ze nog nooit meegemaakt. Haar vagina leek wel een lap rauw vlees en ze had ook een wat branderig gevoel in haar anus, daar had die geilaard met 2 vingers in gezeten. Vroeger had haar man haar daar wel eens geneukt maar zijn pik was veel smaller en kleiner dan die van Johan, zo’n knoert paste er vast niet in.

Waar zou Johan die afmeting vandaan hebben, blijkbaar niet van de kant van haar schoonfamilie.. Zo mijmerde Judith wat voor zich heen tot Kim de trap af kwam.

...

Shemale prostitue neuken voor 100 euro
veel kuthaar ronde blote borsten

Even later kwam Karin naar buiten lopen en Brenda viel haast van haar zonne bed af. Karin had een wit setje aan, helemaal doorschijnend en bij haar string kon je duidelijk zien dat Karin nog een best wel wat schaamhaar had staan. Verder kon Brenda zien, dat Karin enorm grote roze tepels had op haar grote ronde borsten die toch minstens een D cup waren. Verder had Karin er dezelfde hakken als vanmiddag onder aan gedaan, waardoor ze een beetje waggelend op Brenda afkwam.

Hierdoor gingen haar borsten heen en weer in haar BH die nauw aansloot bij haar buste. Hier werd Brenda best wel opgewonden van en haar tepels reageerden weer direct in haar topje.

Zo, zei Karin, nu hoef je je denk ik niet meer te schamen, dan liggen we er gewoon hetzelfde bij, of niet. Ehh ja, stamelde Brenda, ik geloof het wel. Nou, doe je topje en rokje dan nu maar lekker uit, dan kunnen we nog een beetje bruin worden in de zon. Met enig aarzelen trok Brenda haar topje en rokje uit en daar stond ze dan in haar BH en haar string voor een vreemde.

Ze ging maar snel op haar buik op het ligbed liggen zodat het meeste van haar lichaam bedekt was. Ze zag dat Karin op haar rug op het zonnebed was gaan liggen. Brenda keek naar die geweldig grote borsten in de niets verhullende kanten BH. Lekker zo in de zon he, zei Karin. Brenda kon niks anders dan dat beamen. Vind je het erg als ik mijn bovenstukje af doe, vroeg Karin opeens, of vind je dat raar?

Nee hoor, zei Brenda met schorre stem. Brenda kon niet geloven dat zij dit meemaakte. Karin haakte haar BH sluiting los en liet de BH bandjes langzaam van haar arm afgleiden. Brenda zag dat haar zware borsten iets verder gingen hangen, maar ondanks dat waren die twee borsten nog behoorlijk stevig. We moeten alleen wel een beetje opletten dat we niet verbranden zo hier in de zon, zei Karin.

En terwijl ze dat zei bukte ze zich voorover en pakte ze de fles met zonnebrand olie van de tafel. Brenda zag nu de grote borsten van Karin mooi naar beneden hangen wat haar ontzettend nat maakte. Kun jij mijn rug misschien even insmeren Brenda? Ehhhhm ja, geen probleem hoor, stotterde Brenda.

Ze pakte de zonnebrand olie van Karin en en terwijl die zich omdraaide kwam Brenda’s hand even tegen de borsten van Karin. Hierdoor voelde Brenda nu echt een druppel geil langzaam over haar lipjes vloeien. Karin deed net alsof ze niks merkte en ging op haar buik op het zonnebed liggen. Je mag mijn hele achterkant wel even doen als je dat wilt hoor Brenda. Dat sloeg Brenda niet af en begon met de ferme benen van Karin en al snel kwam ze aan bij de mooie witte ronde kont van Karin.

Karin merkte de aarzeling van Brenda en zei, ga je gang hoor, ik wil niet dat mijn kont verbrand. Brenda begon met het insmeren van de zachte kont van Karin en kneedde de enorme billen een beetje tijdens het insmeren. Karin kreunde een beetje, maar verder zei ze niks. Toen Brenda haar billen een beetje kneedde had ze heel even uitzicht op de anus van Karin. Brenda had het bijna niet meer van geilheid en zag dat haar slipje nu toch echt een klein donker plekje begon te vertonen.

Ze ging na een tijdje toch maar door met de onderug van Karin verder naar haar schouders. Hierdoor kwam ze ook vlakbij de zijkant van haar borsten. Die zijkanten kon je meer dan voldoende zien, omdat Karin op haar grote D cup lag, kwam de helft van haar borsten er aan de zijkant uitpuilen. Brenda smeerde zonnebrand op de plek waar eerder de sluiting van de BH had gezeten.

Brenda vond dat ze nu wel klaar was, toen Karin zei, hier aan de zijkant ook nog een beetje. Brenda kon er niet onderuit en dus moest ze nu toch echt het deel onder Karin haar oksels insmeren. Ze raakte hierbij een paar keer de borsten van Karin aan die af en toe een klein beetje kreunde.

Doordat Brenda op Karin zat om haar in te smeren kwam haar string tegen Karin haar kontje aan. Omdat Brenda wel heel erg geil werd van het insmeren was ze al aardig nat geworden. Dit merkte Karin ook en zei, goh Brenda zweet je nu zo erg dat je string nat is geworden?

Brenda wist niet goed wat ze moest zegge. Ze kon toch moeilijk zeggen dat ze zo geil van Karin was geworden. Nou dan lijkt me het verstandig dat je die maar uitdoet, want een string die helemaal bezweet is zit ook niet lekker als je straks naar huis moet, zij Karin. Maak je geen zorgen hoor, hier ziet toch niemand je, ik heb aardig wat privacy hier in deze tuin. Ik zal ook mijn string wel uitdoen, dan zijn we gewoon beide naakt.

En de daad bij het woord voegend trok Karin haar witte string uit. Brenda keek nu recht in het de vagina van Karin die verscholen ging in de flinke bos schaamhaar die ze daar had staan. Nou vooruit, nu moet jij ook alles uitdoen, anders is het niet eerlijk, zei Karin plagerig. Met een rood hoofd deed Brenda nu haar blauwe doorzichtige BHtje uit en haar C-cup wipte daarbij parmantig op en neer.

Nu haakte ze haar duimen in haar stringetje en stroopte die van haar dijen naar beneden. Daar stond ze dan, compleet naakt tegenover een andere vrouw van midden dertig die ook compleet naakt was. Brenda ging weer op haar zonnebed liggen en keek hoe Karin nu bij zichzelf de hele voorkant insmeerde. Eerst haar benen en toen haar driehoekje met de bos schaamhaar. Verbeelde Brenda het zich of wreef Karin iets te vaak over haar driehoekje dan nodig? Karin was inmiddels verder gegaan met haar strakke buik en toen spoot ze nog een extra lading op haar borsten.

Ze verdeelde de zonnebrand crème nu over haar witte borsten die erdoor lekker heen en weer schudde. Haar borsten glimmen nu van de crème en het laatste beetje haalde Karin eraf door het naar haar tepels te smeren en het dan via haar tepel het eraf te smeren.

Hierbij trok Karin af en toe aan haar tepel. Brenda werd hier nu echt bloedje geil van en kon het niet laten even aan haar tepeltje te zitten. Karin zag dit en zei, goh je hebt helemaal harde tepels en het is niet koud nu.

Wind ik je een beetje op soms? Brenda kreeg een hoofd als een boei en haar keel was zo droog dat ze niks kon zeggen. Je hoeft niet verlegen te worden hoor, ik heb wel gemerkt dat je de hele tijd naar me zat te kijken. Sorry, was het enige wat Brenda nu uit kon brengen. Nee dat geeft helemaal niks hoor, dat is heel normaal. Ik kan soms ook wel opgewonden worden van naakte vrouwen, daar is niks mis mee hoor.

Wil je mijn borsten misschien even aanraken, vroeg Karin nu. Dat mag best wel even hoor. Brenda stond nu op van haar zonnebed en was ontzettend licht in haar hoofd. Dit kon toch niet waar zijn, dacht ze.

Voorzichtig pakte ze een van de borsten van Karin in haar handen. Wauw, wat voelden die lekker zacht aan zeg. Ze tilde de borst van Karin iets op en voelde dat ze ontzettend zware borsten had, die je bijna niet in een hand kon vasthouden. Karin had haar ogen gesloten en kreunde lichtjes.

Kneed ze maar een beetje, dat vind ik wel fijn hoor, zei Karin. Brenda masseerde de borsten van Karin die glad geworden waren van de zonnebrand. Ze pakte nu ook Karin haar grote donkere tepels tussen haar duim en wijsvinger vast en kneep er zachtjes in. Karin gromde even en zei, als je het goed vind wil ik je wel wegwijs maken in de lesbische liefde. Brenda aarzelde, maar zei toen met een trillende stem, ja graag Karin. Kom dan gaan we naar mijn slaapkamer, daar kunnen we wat meer geluid maken.

Brenda liep achter Karin de trap op en keek daarbij recht in haar kont met daar onderuit het schaamhaar van Karin haar vagina. Boven aangekomen gingen ze naar de slaapkamer van Karin die een heel groot tweepersoonsbed heeft. Ga maar eens op je rug liggen Brenda, zei Karin. Brenda ging op haar rug op het grote zachte bed liggen. Karin pakte haar benen en duwde die uit elkaar zodat Brenda nu wijdbeens met haar kutlipjes gespreid voor Karin lag.

Heb je wel eens eerder sex gehad met een jongen? Brenda vertelde dat ze 1 keer gevingerd was door een jongen maar verder niet. Mooi, dan ga ik je nu eerst eens even beffen, en Brenda zag Karin haar hoofd tussen haar benen verdween. Meteen daarop voelde ze de tong van Karin tegen haar lipjes aan en een siddering ging door Brenda haar lichaam. Ze voelde hoe Karin haar lipjes uit elkaar trok en haar clitoris met haar tong streelde.

Oh, wat gaf dat een ontzettend lekker gevoel. Karin likte haar kutje nu helemaal van beneden tot aan haar clitoris aan toe. Brenda werd ontzettend nat en in haar buik voelde ze haar spieren al samen trekken. Toen liet Karin haar grote rijpe borsten tussen de benen van Brenda heen schuren.

Op en neer, zodat Brenda de zachte borsten van Karin elke keer langs haar kutje voelde glijden. Brenda wist niet wat ze mee maakte, wat een lekker gevoel de zachte rijpe borsten van Karin. Nu zoog Karin het clitje van Brenda helemaal naar binnen. Brenda voelde dat ze bijna ging klaarkomen. Als ze over het hoofd van Karin keek zag haar dikke kont omhoog steken. Die lekkere billen geilden Brenda zo op dat ze nu echt met schokken klaar kwam.

Haar bekken schokte omhoog, maar Karin hield haar in bedwang om haar te blijven likken. Uitgeput lag Brenda na te hijgen op bed terwijl Karin over haar heen kroop en haar op de mond kuste.

Karin stak haar tong naar buiten wat Brenda beantwoorde door ook haar tong in Karin haar mond te steken. Al tongend voelde Brenda de dikke borsten van Karin tegen haar borsten aan schuren. Wat een geil gevoel gaf dat. Ook voelde ze het schaamhaar van Karin tegen haar dijbeen wat erg kriebelde.

Karin begon een beetje te lachen hierdoor. Wat is er vroeg Karin haar. Je schaamhaar kriebelt zo erg, antwoordde Brenda. Ow zij Karin, een beetje rood wordend, tsja het is ook niet zo kort als dat van jou. Zou je dat graag willen, vroeg Brenda nu brutaal. Ja eigenlijk wel, moest Karin toen bekennen, maar vroeger durfde ik dat nooit zo goed en nu ben ik al zo oud. Voordat Brenda het wist floepte ze er uit, onzin je bent nog helemaal niet oud, zal ik het doen?

Als je dat wilt doen dan mag dat wel. Karin stond op en liep naar de badkamer. Even later kwam ze met een schaar, scheerschuim en haar ladyshave terug de slaapkamer in.

Ga maar wijdbeens op het bed liggen, zei Brenda, dan zal ik je schaamhaar eens even lekker bij scheren. Karin ging wijdbeens op bed liggen met haar kont op de rand van het bed en de benen wijd. Wat een enorm geil gezicht was dat zeg. Haar benen zo wij dat haar lipjes er van gingen openstaan en daarboven de mooi dikke borsten met donkere grote tepels die op het bovenlijf van Karin rustte.

Brenda begon met de schaar grote plukken schaamhaar rond Karin haar vagina weg te knippen. Daarna smeerde ze scheerschuim over haar hele driehoekje heen, daarbij even flink tegen de lipjes van Karin aanwrijvend. Doe ik je pijn, zei Brenda toen plagerig. Nee, in tegendeel, zei Karin.

Nu haar hele driehoekje onder het scheerschuim zat begon Brenda met het scheermesje de haartjes bij Karin weg te scheren. Brenda vroeg of Karin een streepje wilde of dat ze het wel aan durfde om een volledig kaal kutje te hebben. Karin dacht even na en zei toen al blozend dat het haar wel geil leek om helemaal kaal van onderen te zijn. Brenda scheerde nu behendigd de laatste haartjes vlakbij Karin haar lipjes weg, daarbij de kutlipjes vasthoudend.

Brenda kon nu duidelijk voelen dat Karin kletsnat was geworden, want de lipjes gleden bijna tussen haar vingers weg van het geil.

Nu het scheren klaar was besloot Brenda de stoute schoenen aan te trekken en ze begon Karin te beffen. Karin kreunde het uit van genot, jaaah lieverd, mmmm wat voelt dat fijn zo met je tong tegen mijn kale kut. Brenda wist dat als ze zichzelf vingerde dat het ontzettend lekker is als je bijna klaar komt maar net niet helemaal.

Dit deed ze dus ook bij Karin. Ze likte af en toe de clitoris van Karin totdat ze de buikspieren voelde aanspannen. Dan ging ze weer lager met haar tong in het kutje van Karin. Nu stak Brenda een vinger bij Karin naar binnen. Wat voelde dat lekker warm en ontzettend nat. Ze kon makkelijk nog twee vingers er bij doen nu.

Al likkend begon Karin steeds heviger te kreunen en ze riep, maak me klaar Brenda alsjeblieft maak me klaar, ik houd het niet meer. Brenda likte nu zo snel als ze kon het klitje van Karin, wat steeds moeilijker werd omdat Karin hevig met haar bekken begon te schokken waardoor haar kont omhoog kwam. Toch bleef Brenda doorgaan en opeens gaf Karin een gilletje en op hetzelfde moment voelde Brenda vocht tegen haar kin en hals komen. Het leek wel of Karin aan het plassen was.

Maar niets was minder waar, Karin was zo geil geworden dat ze spuitend aan het klaarkomen was en Brenda ving nu al het geil op met haar kin en hals. Terwijl Karin nog een beetje na lag te genieten smeerde Brenda het geil van Karin over haar borsten uit.

Haar jonge stevige borstjes glommen van het geil van Karin. Toen klom ze boven op Karin en gaf haar een heerlijke tongzoen, terwijl hun lichamen over elkaar heen gleden. Omdat Brenda haar borsten glad van het geil waren gleden ze heerlijk over de rijpe borsten van Karin heen. Hij werd er alleen maar nog geiler van. Doe je mee aan lesbische spelletjes?

En loop je dan ook naakt met dat gezin mee? Jaloers keek Johan naar de kant van de man op die dan blijkbaar in zijn eentje zeven van die mooie meiden bij hem had liggen. Johan keek nu ook vlug even of de man nu ook een stijve had maar nee hoor, dat was niet het geval.

Hoe kreeg die het voor elkaar geen stijve te hebben? Johan tuinde er met open ogen in, in werkelijkheid kenden ze de mensen niet die dicht bij hun lagen, het was een leugentje om hem nog meer op stang te jagen en dat hadden ze nu voor elkaar. Aangestaard door 1 man en 7 vrouwen die onmiddellijk hun blik hadden gericht op de enorme tent in zijn zwembroek plaatste hij zijn duimen onder de rand en trok het broekje omlaag om er daarna zogenaamd achteloos uit te stappen.

Hij voelde hoe zijn 22 cm. Daarna ging hij op een zo waardig mogelijke wijze met zijn kont op de handdoek zitten en keek toen pas stiekem om zich heen. Zijn moeder keek met ogen zo groot als schoteltjes naar zijn paal en zijn zus had vlug haar hand voor haar mond gedaan om haar ontzag te verbergen. De twee jonge vrouwen even verderop zag hij ook vol bewondering naar zijn pik kijken en opgewonden met elkaar fluisteren en het gezinnetje aan de andere kant was er ook stil van.

Ja, ja, hij wist dat hij een forse had. Het was die tweeling van dertien die als eerste commentaar begonnen te geven. Boos keek Johan naar zijn moeder en zus die nu wat verontschuldigend begonnen te grinniken. Kim had in haar jonge leventje nog maar één keertje een piemel gezien en dat was van een schoolvriendje geweest, ongeveer een half jaar geleden was dat, maar dat schoolvriendje haalde het niet bij de lul van haar broer; tjonge, wat knoert.

Gek genoeg voelde Johan zich nu heel wat vrijer, de grote spanning was eraf en het kon hem niet zoveel meer schelen of men naar hem keek of niet. En verdomd; na enige tijd begon zijn pik ook wat te verslappen maar toen gebeurde er weer andere dingen. Lichtjes snuivend keek hij wat om zich heen en zag dat zijn moeder haar dijen nu wat krampachtig bij elkaar hield. Ze was heet, erg heet, supergeil. Na een half uurtje voor het eerst in je blootje zonnen is het toch raadzaam weer je zwembroek aan te trekken anders verbrandt je gevalletje.

Bovendien begon er wat zeedamp op te komen en besloten ze naar huis te gaan. Johan grinnikte wat en zag tot zijn vermaak dat zijn moeder en zus de andere twee wat hufterig aankeken, ze hadden een blik in hun ogen van: Hij is van ons!!

Thuis gekomen werd er apart gedoucht. Judith maakte een maaltijd klaar en daarna ging Johan naar de voetbaltraining maar hij voelde op voorhand dat de dag nog niet om was. Zijn moeder en zus hadden zich weer gehuld in hun korte nachthemdjes, alle twee hadden er geen BH onder, alleen een slipje. Ze hingen wat lui op de bank voor de televisie en waren duidelijk in afwachting van hem want hij werd hartelijker begroet dan anders.

Zijn pik stond alweer half stijf, de geilheid van het strand begon weer helemaal terug te komen en in tussentijd had hij niet gemasturbeerd. Hij ging in de dichtstbijzijnde luie stoel zitten en keek even mee naar de tv maar vond er niets aan.

Hij keek liever naar zijn moeder die haar begerige ogen weer niet van zijn kruis wist te houden. Tot hij zijn zus haar keel hoorde schrapen. Ik heb het nog nooit gezien. Johan keek om de beurt naar de twee nu blozende vrouwen, dit was duidelijk weer afgesproken werk maar hij wist zich nu meester van de situatie. Daarbij was hij zijn verlegenheid sinds die middag helemaal kwijt; hij zou ze krijgen!!!! Wederom keek hij van dichtbij tegen die prachtige borsten aan. Ze waren echt groot maar ook nog zo stevig en Johan zag de tepels erect naar voren steken, z’n moeder was echt heet, ze was aan een pik toe.

In navolging trok ook Kim haar hemd uit en kon hij ook de hare weer bewonderen, hij was gezegend met zulke mooie tieten om zich heen. Johan stond op uit zijn stoel en deed heel langzaam zijn voetbalbroekje omlaag. De kamer was nu gevuld met seksuele spanning toen de dames vol zicht hadden op zijn pik die kneiterhard was.

Gebiologeerd keken ze toe hoe Johan wat onderuit in zijn stoel ging zitten, zijn rechterhand de onderkant van zijn pik vastpakte en langzaam begon te masturberen. Ze zagen hoe een dikke druppel blank voorzaad uit het minispleetje tevoorschijn kwam en hij het met zijn duim over zijn lichtpaarse eikel uitsmeerde.

Zijn moeder boog automatisch wat voorover om het nog beter te kunnen zien en zijn zus ging zelfs op haar knieën naast zijn stoel zitten. Ook zij was van de bank afgegaan en stond pal naast zijn stoel. Ze begon haar zoon sensueel door zijn haar te strelen, bukte zich toen en kuste Johan op zijn wang terwijl Kim haar vingers om de top van zijn pulserende pik legde en in het tempo van haar broer mee masturbeerde.

Het ging nu snel met Johan, eerst het naaktstrand en nu dit; hij voelde dat het zaad vlug zou komen. Hij boog zijn hoofd wat opzij, gaf zijn moeder een tongzoen en besloot het masturberen geheel aan Kim over te laten. Met zijn vrije handen pakte hij de grote memmen van zijn moeder beet en begon er stevig in te kneden. Judith was dermate opgewonden dat ze zelf al bijna klaarkwam en tongzoende fel terug. Ze bleef de paal van haar broer masturberen en stak haar tong uit om eikel te likken.

Ze vond het niet vies, integendeel, ze vond een piepklein knoopje net onder de eikel en likte daar heftig met het puntje van haar tong overheen. Ook zijn moeder keek nu omlaag, ze wilde het schouwspel graag zien. Johan kneep in extase extra hard in haar tieten en schokte plotseling met zijn heupen omhoog. Een dikke straal sperma schoot uit zijn pik vandaan en spatte in het gezicht van de verraste Judith; een tweede straal ging recht omhoog en belande op zijn onderbuik, een derde, wat kleinere straal wist hij toch zo te richten dat het op de linkerwang van zijn zus terecht kwam.

Hij hijgde nog flink na toen hij de rechterborst van zijn moeder naar zijn mond trok, heftig aan de tepel begon te zuigen en met zijn andere hand haar linkertepel stevig met zijn duim en wijsvinger bewerkt. Voor de ogen van Kim, die nog verbaasd was van de enorme zaadlozing, kwam Judith ook klaar.

Ze zag hoe het hele lijf van haar moeder beefde en ze het hoofd van haar zoon stijf tussen haar borsten drukte. Eigenlijk was Kim best trots op haar prestatie. Ze bleef de nu wat verslappende penis liefdevol vasthouden en veegde met haar andere hand de sperma van haar wang.

Ze keek even naar haar broer en moeder maar die waren nog in een innige omstrengeling. Voorzichtig bracht ze haar hand naar haar mond want nu wilde ze het ook proeven. Als een keurmeester likte ze het zaad van haar hand en hield het even in haar mond om de smaak goed tot zich te nemen. Mmm, beetje zoutig maar beslist niet vies en daarom slikte ze het door haar keel. Ook moeder Judith vond het niet vies. Met het zwetende hoofd van haar zoon nog tussen haar borsten likte ze met haar tong een sliertje sperma, wat van haar neus afdroop, in haar mond en liet haar smaakbacillen er op los.

Ze vond het zelfs lekker!!! Maar willen jullie nog meer? Zal ik jullie eens verwennen? Hij zag aan de ogen van zijn moeder dat die wel degelijk meer wilde maar zijn zus had iets terughoudends, bovendien begon ze slaap te krijgen. Natuurlijk knikte ze, ze wilde haar zoon daarna voor haarzelf hebben, ze wilde neuken, ze wilde die grote pik in haar kut, ze wilde zich weer een vrouw voelen.

Johan stond op, trok zijn kletsnatte t shirt uit en pakte zijn zus bij de hand. Ook zij stond op, er zat een grote natte plek in het kruis van haar lichtblauwe slip “Kom. Daar ging ze als vanzelf op haar bed liggen en liet haar broer haar slipje uitdoen. Ze voelde zijn tong in haar mond glijden en tongde met de hare terug. Zo ontzettend lekker en lief vond ze dat. Na veel hete tongzoenen vonden zijn lippen haar jonge malse meidenborsten en zoog hij aan haar stijve tepeltjes die parmantig naar voren staken terwijl hij met een wijsvinger over haar schaamlipjes wreef.

God, wat hield ze van haar broer. Hij liet een kloddertje spuug in haar naveltje vallen en likte het zelf er weer uit. Met zijn neus ging hij over dat toefje schaamhaar en rook haar rijke kutgeuren. Zijn tong vond haar clitoris en nu stak hij zijn wijsvinger een vingerkootje diep in haar meidenkut. Haar onderlichaam veerde omhoog en haar kut was glibberig nat zodat zijn vinger nu helemaal naar binnen schoot.

Hij ging er gemakkelijk in, maagd was ze niet meer, dus stopte er nog een vinger bij. Hij voelde de zachte wanden van haar heerlijke spleet en begon haar met z’n vingers te neuken. Langzaam maar zeker gingen ze in haar kletsnatte kutje heen en weer en hij merkte dat haar hele lijf mee begon te bewegen. Opeens verkrampte ze en trok zijn hoofd naar de hare, ze schoof haar tong zover mogelijk in zijn mond en kwam voor de eerste keer klaar.

Maar Johan had nog meer voor haar in petto. Terwijl ze nog na lag te hijgen verving hij zijn vingers voor zijn duim die ook meteen haar lipjes binnen gleed. Met zijn nog natte wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje en glipte toen daar naar binnen wat Kim weer lichtjes deed schokken. Zelf ging Johan op z’n knieën naast haar gezicht zitten en bood haar zijn alweer stijve pik aan.

Kim hoefde haar hoofd maar een beetje opzij te draaien om zijn eikel in haar mond in haar mond te nemen en dat deed ze dan ook maar Johan vond de positie niet goed genoeg.

Hij ging op z’n knieën in standje 69 over haar heen en zakte wat mijn onderlichaam. Kim zag wat de bedoeling was, ze reikte naar zijn paal en opende weer haar mond om weer op zijn vlees te kunnen zuigen. Zelf boog Johan nu helemaal voorover en begon fanatiek aan haar clitoris te likken maar op deze manier kon hij ook perfect bij haar kut. Met zijn ene hand trok haar voorzichtig maar heel zeker haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar om drie vingers van zijn andere hand in haar kut heen en weer te laten raggen.

De meidenslaapkamer was gevuld met zuigende, slurpende geluiden en de onmiskenbare geuren van uitvloeiende sappen. En toch, te midden in deze seksuele roes, wist Johan dat ze niet alleen waren. Vanuit zijn positie keek hij schuin naar de deur waar hun moeder in de deur opening stond en over de stof van haar slip over haar eigen kut wreef. Het maakte Johan nog wilder en likte nog harder over Kim’s clitoris, hij stootte nog harder zijn vingers in haar kletsnatte spleet en pompte zijn lul nog dieper in haar mond.

Kim lag al een tijdje constant klaar te komen maar toen hij ook nog weer zijn vrije wijsvinger in haar poepertje stak kwam ze als nooit tevoren. Ze kon zijn pik niet meer in haar mond houden, ze schreeuwde het uit van geiligheid en viel toen flauw van genot zonder meer te merken dat haar broer zijn zak kreunend op haar borsten leegde.

Judith zag alles gebeuren en kwam op haar eigen vingers klaar, pas toen besefte ze dat haar dochter van de wereld was. Ze holde naar de badkamer en kwam met een nat washandje terug.

Bijna willoos gaf ze hem het koele washandje en keek naar zijn nog glimmende half stijve pik die wat op en neer danste toen hij het gezicht van zijn zusje nat maakte. Daarna bevochtigde hij haar oksels en nek en kuste haar heel licht op haar neus. Op dat moment opende Kim haar ogen, ze wist meteen weer wat er was gebeurt en waarom ze even was flauw gevallen. Verder was ze moe, erg moe en haar kutje schrijnde.

Hij kuste haar nog even teder op haar mond. Johan stond op en nam zijn moeder mee het kamertje uit, hij sloot de deur. Haar ogen hunkerden naar seks en verlangend keek ze hem aan. Hij omhelsde haar zonder woorden en gaf haar een diepe tongzoen terwijl haar harde tepels zijn borst raakten.

Daar ging hij achter haar staan en woog haar magnifieke tieten met zijn handen. Wat een heerlijke memmen had zijn moeder die zelf krols met haar billen tegen zijn pik aanreed. Ze rekte haar ene arm hoog naar achteren en wist hem op zijn nek te krijgen, zo wisten ze elkaar ook nog te tongzoenen.

Zijn ene arm zakte nu omlaag en stak zijn hand in haar slip waar hij haar stoppelig schaamhaar betaste. Een paar centimeter lager was het vooral nat en heet. Daarna trok Johan haar slip resoluut naar beneden en draaide Judith zich om, ze omhelsde haar zoon, drukte haar lijf stijf tegen de zijne en voelde zijn warme handen op haar billen.

En ja, ze wilde zelf ook neuken, zijn pik in haar voelen. Ze ging op de rand van het bed zitten en zag de lange dikke staak vlak voor haar. Toen pakte ze hem zacht en bracht haar mond naar de eikel om die teder te kussen en nat te likken.

Ze vond hem lekker smaken, pittig, mannelijk maar ook delicaat. Haar overleden man hield ook van orale seks en hem had ze ook vaak afgezogen maar dit was beter, lekkerder, dit was ook langer en dikker, dit was opwindender, dit was de pik van haar zoon! Ze nam zeker de helft in haar mond en zoog er aan, even haalde ze diep adem en had toen driekwart van zijn stam in haar mond en stootte zijn eikel tegen haar keel aan. Eigenlijk wilde ze hem helemaal naar binnen slikken maar dat ging niet, de techniek beheerste ze niet, nog niet.

Johan streelde zacht over haar wangen en de rest van haar gezicht en begon langzaam in haar mond te neuken. Daarna haalde hij zijn pik uit haar mond en zei dat ze op het bed moest gaan liggen. Natuurlijk deed ze dat en spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Johan ging er op z’n knieën tussen zitten en kuste eerst haar hete zoute lippen, hij speelde even met haar kittelaartje en voelde hoe ze klaar kwam toen hij even wat plagerig een vinger in de moederkut stak.

Vervolgens gong hij op haar liggen, kuste haar borsten en tepels en toen passievol haar geopende mond. Met zijn hand plaatste hij zijn kanon tegen haar schaamlippen aan en drukte zijn paal naar binnen waardoor zijn pik door de moederlijke warmte werd opgevangen. Had ze nog maar moedermelk, dan zoog hij ze helemaal leeg!

En moeder Judith genoot ook, liefdevol plaatste ze een hand op zijn achterhoofd om met haar andere hand haar tieten beurtelings aan hem aan te bieden. Al zuigend en likkend begon hij haar nu harder te neuken, dit was het echte werk! Twee keer was hij al klaargekomen, de derde keer zou wel een tijdje gaan duren en zo neukte ze wel een half uur in deze positie tot Judith weer de zoveelste keer klaar kwam.

Nadat ze was bijgekomen wisselden ze van positie en zat ze op haar zoon, zijn pik stak er nu nog dieper in en bereikte haar baarmoeder. Ze zat schuin op hem waardoor hij weer bij haar schitterende tieten kon komen en kneep er nu stevig in. Hij trok haar billen wijd uit elkaar en kneep ook daar stevig in.

Zijn hand ging ruw op en neer door haar bilspleet en pompte zijn pik nu hard in haar, hij wilde klaarkomen, haar volspuiten.

Ook Judith voelde zijn tempoverhoging en de toenemende heftigheid en bouwde zelf ook weer op naar een climax.

Hij stak een wijsvinger in haar anus die zo gemakkelijk naar binnen gleed dat hij er een tweede bij deed. Johan voelde hoe zijn eigen vingers door het dunne wandje heen de onderkant van zijn pik masseerden en voelde de golven zaad komen. Met een geweldige laatste stoot wist hij zijn moeder klaar te maken en spoot hij haar baarmoeder vol met zijn sperma.

Volkomen afgepeigerd bleven ze zo half over elkaar liggen en vielen even later in een diepe slaap. Die nacht sliep Johan als een blok en pas laat in de ochtend opende hij zijn ogen. Verbaasd keek hij om zich heen en dacht even dat hij nog droomde want hij zag dat hij niet in zijn eigen bed lag; hij lag warempel geheel bloot in het bed van zijn moeder. Plotseling herinnerde hij zich de vorige avond, dat hij de liefde met haar had bedreven en daarvoor met Kim, zijn zusje; ook drongen de gebeurtenissen op het naaktstrand weer tot hem door wat de aanleiding van het seksgebeuren was.

Zouden die twee boos op hem zijn? Hij wist zich in ieder geval ook te herinneren dat hij ze niet had verkracht, dat ze het zelf ook hadden gewild. Hij sloeg het dekbed terug, stond op en ging eerst naar zijn eigen kamer om zijn badjas te halen, daarna liep hij de trap af en spoedde zich naar het toilet.

Eerst pissen, zijn blaas stond bijna op knappen en daarna een slok water want zijn keel was uitgedroogd. Hij keek omlaag naar zijn slappe penis en zag dat het voorste stukje blauw was.

Ook voelde het alsof er een dikke laag eelt op zijn eikel zat en ondanks dat hij op knappen stond moest hij eerst even een beetje persen eer de urinestraal op gang kwam; het leek wel of er klontertjes opgedroogd sperma in de pisbuis zat.

Even later dacht hij, al pissend, aan de vorige avond. Het was toch heel lekker geweest en vooral heel opwindend, hij had nooit gedacht zijn moeder en zus het met hem zouden doen. Toen hij weer aan de prachtige tieten van zijn moeder dacht begon er al weer wat leven in zijn lul te komen.

In de kamer zaten moeder Judith en Kim in spanning op hem te wachten. Ook Kim was laat wakker geworden maar Judith was er wel op tijd uit. Toen zij wakker werd en zag dat haar zoon Johan naast haar lag wist zij opeens ook alles weer. In de badkamer keek ze zichzelf eens goed in de spiegel.

Ze voelde een knoop in haar maag toen ze eraan dacht dat ze ook haar dochter Kim bij het spel had betrokken. Wat voor een moeder was ze eigenlijk? Opeens schaamde ze zich diep Pas toen ze beneden aan de koffie zat bedacht Judith dat het aan de andere kant toch ook wel een leuke dag en avond was geweest, ze hadden alledrie veel plezier gehad. Ze hielden zielsveel van elkaar en waarom zou je dan niet seksueel van elkaar mogen genieten?

Maar er kwam nog iets bij; ze was nog nooit zo doorgeneukt als door haar zoon, zoiets had ze nog nooit meegemaakt. Haar vagina leek wel een lap rauw vlees en ze had ook een wat branderig gevoel in haar anus, daar had die geilaard met 2 vingers in gezeten. Vroeger had haar man haar daar wel eens geneukt maar zijn pik was veel smaller en kleiner dan die van Johan, zo’n knoert paste er vast niet in.

Waar zou Johan die afmeting vandaan hebben, blijkbaar niet van de kant van haar schoonfamilie.. Zo mijmerde Judith wat voor zich heen tot Kim de trap af kwam.

...