Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Sex met de werkster open natte kut

sex met de werkster open natte kut

Sex adressen nl opa homo sexsex met de werkster open natte kut


Ik begin haar te masseren. Eerst bij haar kuiten, ik werk me langzaam naar boven. Mmm dat kan je goed, zegt Linda. Ze ligt duidelijk te genieten. Ik begin nu met haar boven benen en binnenkant van haar dijen te kneden. Ik zorg er voor dat mijn vingers net voor haar kutje stoppen. Ik voel mijn pik groeien in mijn broek. Als ik haar vlees aan het kneden ben heb ik een mooi uitzicht op haar gleufje. Ik zie dat haar lippen al behoorlijk gezwollen zijn, en behoorlijk nat worden.

Ik besluit met mijn topjes van mijn vingers net haar lippen aan te taken. Ze reageert doormiddel van haar benen iets verder te spreiden, zodat ik net een beetje beter bij haar heerlijke kutje kan. Dit is de reactie die ik gehoopt had. Ik besluit nog een keer op een subtiele wijze mijn vingers vlak langs haar kutje te laten glijden. Dan laat ik wat olie over haar billen lopen, en ga weer aan de slag. Ze heeft heerlijke strakke billen.

Ik begin met kneden. Met een klein beetje opzet ga ik met mijn vinger langs haar kontgaatje en het begin van haar kutje. Linda duwt haar kont een beetje omhoog.

Een teken dat ze het lekker vindt. Ik laat nog een keer mijn wijsvinger tegen haar kutje aan komen, maar nu wat verder. Ik hoor een klein kreuntje uit haar mond komen. Dan draait Linda zich om. Ze kijkt me aan met een geile blik in haar ogen. Ik ga door met mijn werk. Ik laat weer wat olie over haar bovenbenen lopen. Linda spreid haar benen verder dan nodig is.

Als ik de olie uit wrijf over haar benen, en in de buurt van haar kutje kom, kantelt Linda haar heupen een beetje, zodat haar venusheuvel omhoog komt. Als ik voor de tweede keer naar boven glijd raak ik weer net haar lippen aan. Bij de derde keer glijd mijn vinger net langs haar clitje. Ik kijk haar aan. Ze heeft haar ogen dicht. Haar kutje is drijfnat. Haar tepels staan stijf.

Ik laat mijn vingers nu iets langer tegen haar natte kutje aankomen. Opeens pakt Linda mij beet, ze trekt mij naar zich toe, en zoent me vol op mijn mond. Je maakt me boter geil, fluistert ze in mijn oor.

En likt over mijn lippen. Vindt je het erg? Nee, maar ik wil nu wel meer, en ze trekt mijn shirt uit. Ze gooit me op mijn rug, en begint mijn broek los te knopen. Behendig trekt ze alle kleren van mijn lijf. Als ik naakt op bed lig, pakt ze subtiel mijn pik beet. Ze zakt naar beneden om hem in haar mond te nemen. Ik voel een rilling door mijn lichaam gaan als Linda mijn pik in een keer diep in haar mond neemt. Dan pak ik haar handen beet, en trek haar in een ruk omhoog.

Ik was met jou bezig, fluister ik in haar oor, en zoen haar op haar mond. Ik voel dat Linda haar heupen beweegt, zodat haar natte kutje over mijn keiharde pik glijd. Ik zou niets liever willen, dan mijn pik diep in haar te laten glijden, en Linda heerlijk te neuken.

Maar ik probeer de spanning nog wat verder op te voeren. Ik draai Linda op haar rug, en ik kom op haar liggen. Ik zoen haar mond en nek. Langzaam ga ik weer een stukje verder naar beneden. Een voor een neem ik een harde tepel in mijn mond.

Ik zie haar duidelijk genieten. Via haar buik zak ik verder omlaag. Ik kus en lik haar liezen. Linda spreid haar benen om mij toegang te geven op haar lekkers. Dan pak ik haar benen beet, en duw deze omhoog tegen haar borst. Ik heb nu de volle ruimte op haar heerlijke kutje. Haar kutje ziet er heerlijk uit. Ze heeft mooie dikke lippen, die glinsteren van het vocht. Met mijn tong ga ik heel langzaam naar de buitenst lippen. Ik lik ze subtiel, maar zorg er voor dat ik haar binnenste lippen niet aan raak.

Steek je tong diep in me! Ik houw het niet meer! Ik ben zó ongelofelijk gel! Plagerig lik ik het stukje vlees tussen haar kontje en het begin van haar kutje. Mmm je maakt me gek. Dan zet ik mijn tong op haar kontje, en lik tergend langzaam naar boven richting haar clitje. Ze slaakt een kreet van genot. Haar kutje smaakt heerlijk. Opnieuw zet ik mijn tong weer op haar kontje, draai een rondje, en lik weer naar boven via haar linker lip. Ik neem haar clit en mijn mond, en zuig er aan. Ik probeer het zuigen en likken een beetje af te wisselen.

Af en toe neem ik haar kontje mee. Ik merk dat Linda zich ongecontroleerd gaat bewegen. Ik stop even met likken. Linda begint meteen te protesteren en te smeken. Ik duw mijn tong weer tussen haar lippen, en begin weer met likken. In een mum van tijd komt Linda schokkend en kermend klaar. Haar kutje wordt natter en natter. Ik probeer alles van haar kutje af te likken. Mmm, wat is dit heerlijk. Voorzichtig geef ik kleine likjes over haar lippen, als Linda een klein beetje aan het bijkomen is van een spetterend orgasme.

Ik kom weer omhoog, geef een kus op haar tepels en zoen haar op haar mond. Je bent lekker, zeg ik tegen haar. En geef haar een kus. Nu is het mijn beurt, zegt Linda. En duwt mij van haar af. Ze gaat recht op haar doel af. Ik voel haar tong vakkundig over mijn eikel glijden. Oh wat kan ze dit lekker. Ik wil je zaad, zegt Linda op een ongelofelijk geile manier. En gaat verder waar ze mee bezig was. Ik zeg niets, maar geniet alleen maar. Ik wil dat jij je pik in mijn mond leeg spuit, herhaald ze nogmaals.

Door haar geile praatjes krijg ik een bekent gevoel in mijn onderlichaam. Ze moet nu stoppen, ander spuit ik haar mond vol, denk ik bij mezelf. Ik wil nog niet komen. Ik pak haar handen vast, en trek haar omhoog. Straks mag je, zeg ik tegen haar. Ik pak haar hooft beet, en begin haar te zoenen. Linda zit nog altijd boven op mij als zij mijn handen vastpakt en dezen boven mijn hoofd op het bed drukt. Zij beweegt haar heupen op zoon manier dat mijn pik diep in haar kutje verdwijnt. Ik geef mij helemaal aan haar over.

Ze kijkt me aan met open mond en glazige ogen van geiligheid. Ze neukt me heerlijk. Ik voel hoe zij met haar kut spieren mijn pik kneed. Nu ben je van mij. En ze laat mijn pik langzaam in en uit haar kutje glijden. Ik kijk hoe haar borsten heerlijk heen en weer wiegen. Doe maar met me wat je wil, zeg ik. Ik geef me over. Linda laat mijn handen los, en gaat rechtovereind zitten. Dan draait ze zich om. Ze zit nu rechtop op mijn buik, met haar rug naar mij gekeerd. Ze pakt mijn pik beet, en wrijft de mijne tegen gaar klitje aan.

Dan komt ze een klein beetje omhoog, en ze laat mijn pik diep in haar natte gleuf verdwijnen. Ik kijk hoe haar billen heen en weer draaien. Dan leunt Linda naar voren. Haar billen komen iets uit elkaar te staan. Ik zie hoe mijn pik telkens weer diep in haar verdwijnt.

Ik wrijf even met mijn duim over haar kontgaatje. Linda laat mijn pik uit haar kutje schieten. Ik zie hoe haar gezwollen lippen nog een beetje open staan. Dan zie ik die billen van haar langzaam op mij afkomen. Ik pak haar billen beet, en lijd deze naar mijn mond. Linda duwt haar kut hard tegen mijn gezicht aan. Ik krijg haast geen adem meer. Ik lik wat ik kan, om haar sappen van haar kutje te likken.

Ik voel ondertussen dat Linda mijn natte pik in haar mond neemt, en er gulzig aan begint ze zuigen. Ik trek haar billen uit elkaar, en probeer haar clit in mijn mond te nemen. Ondertussen probeer ik met mijn vingers haar kontgaatje te vinden.

Terwijl mijn tong alle hoeken van haar kutje afgaat, duw ik mijn vingertopje een klein beetje haar kontje in. Ik hoor Linda kreunen met een volle mond. Linda begint nu nog harder aan mijn lul te trekken en te zuigen. Ik stort me nu helemaal op haar clitje, ook ik zuig en lik wat ik kan. Het vocht loopt nu letterlijk haar kut uit. Met grote happen zuig ik aan haar. Ik hoor haar grommen van genot. Ook mijn orgasme voel ik als een bezetene door mijn lichaam jagen. Als Linda haar kut hard tegen mijn gezicht aan duwt door de verkramping, spuit ik met al mijn kracht mijn pik leeg.

Ze zuigt door tot dat de laatste druppel er uitgezogen is, en het pijn begint te doen van lekkerheid. Schokkend komt Linda klaar op mijn gezicht. Ik probeer zoveel mogelijk sappen van haar kutje te likken. Linda laat mijn pik uit haar mond vallen, en snakt naar adem. Langzaam lik ik nog wat over haar heerlijke lipjes heen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

De vriendin van mijn zusje Ik wil jullie mijn verhaal graag vertellen, mijn naam is Bart 21 jaar en woon…. Een lift voor een beurt Mijn naam is Donald en ik ben 24 jaar oud. Ik heb sinds 2 jaar…. Het steegje kort verhaal Ik was pas verhuist naar een nieuwe buurt toen ik haar zag, ze zag er….

Geef een reactie Reactie plaatsen annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Twee maten neuken dronken stripster next post: Dat doe ik allemaal zelf natuurlijk, maar ja, een man alleen, wat wil je, ik ga niet in mijn eentje naar het buitenland en dan wat rondhangen op het strand of wat ook. Dit word dan mijn korte thuis vakantie waar ik vast geen spijt van krijg.

Ik lig nog heerlijk in bed, de zon schijnt al heerlijk door de gordijnen en ik besluit ze open te doen en dan nog even op bed te gaan liggen, met de zon op mijn blote huid.

Ik voel de zon branden en lig er zalig van te genieten. Ik moet in slaap gevallen zijn, want ik word wakker van gestommel beneden. Ik luister even maar hoor nu ook niets meer, ik blijf dus nog maar wat liggen, ik kan het me veroorloven. Ik moet erg moe zijn geweest want ik schrik weer wakker, nu van de slaapkamer deur die opengaat en waar ik mijn interieurverzorgster zie staan. Ik lig compleet naakt op mijn bed, ik schrik me rot maar zij niet minder.

Natuurlijk had ik kunnen weten dat ze er vandaag zou zijn, ze maakt elke maandag mijn huis schoon, ze heeft zelf een sleutel omdat ik er nooit ben. Ik schaam me diep en mompel, sorry, ik heb me verslapen. Ik zal snel iets aantrekken. Ik kijk naar haar, ze ziet er goed uit, eerder had ik daar nooit p gelet, wanneer zie ik haar ook? Ze kijkt vrolijk en lacht naar mij, nu komt ze op mijn bed af.

Nog steeds heeft ze niets gezegd maar ze komt steeds dichterbij, ik zie haar ranke verschijning nu op mijn bed zitten. Is dit waar wat ik nu zie? Ze buigt zich over mij heen en zegt nu eindelijk iets. Wat heb jij een heerlijke grote paal, is die ook aan wat verzorging toe? Hoor ik dat goed, wat wil ze van me? Ik zeg nog maar niets, ze pakt mijn pik vast en zegt dan, ik geloof dat deze grote vent er niets op tegen heeft om eens verwend te worden.

Ik kijk haar met grote ogen aan, mijn pik is inderdaad groot geworden onder haar blik en de aanraking. En het is een tijd geleden dat die pik eens verwend is geworden, dus nee, die zal niet tegenstribbelen. Ben je je mond verloren, vraagt ze lachend? Sorry, zeg ik, je overrompeld mij, ik was nog ver weg net en nu verbaas ik mij over jou.

Ik wil heel graag dat je mijn pik verwend, maar waarom zou je dat graag willen doen? Laat maar zegt ze, ooit zal ik je dat wel eens vertellen, kom geniet nu maar eens, het zal je echt ontspanning brengen. Ik laat haar haar gang gaan, en ze gaat aan het voeteneind van het bed zitten, en zakt met haar hoofd naar beneden en likt langs de onderzijde van mijn harde paal. Als haar tong aan de onderkant van mijn eikel komt en daar heel even haar tong langs het gevoelige stukje van mijn pik laat glijden kom ik bijna klaar.

Ik doe mijn benen naast het bed en kreun heel diep. Gelijk laat ze mij los en gaat weer achter het bed staan. Langzaam maakt ze haar bloesje los en trekt die uit. Er komt een mooi gevulde bh onder vandaan. Ze maakt haar rokje los en laat die op de grond vallen, ze draagt een klein slipje die haar billen niet echt bedekken.

Nu komt ze weer op het bed zitten en kruipt langzaam omhoog. Als haar lippen vlak bij die van mij zijn druk ik mijn lippen op die van haar, onze tongen vinden elkaar voor een lange, warme zoen. De zon laat zijn warme stralen over haar rug glijden wat haar mooie gebruinde huid laat glanzen. Ik streel met mijn handen haar lichaam en maak de bh los, als die op mijn buik valt pak ik haar schommelende borsten beet. Kreunend drukt ze haar tong verder tussen mijn lippen en met vingers knijpt ze hard in mijn been.

Langzaam komt ze nog iets verder omhoog dan laten haar lippen mij los en krijg ik een grote tepel in mijn mond geduwd. Met mijn tong streel ik die, en met mijn tanden bijt ik er zachtjes in. Met mijn andere hand streel ik haar buikje en laat hem dan tussen het slipje en haar buik inglijden.

Met haar knieën drukt ze zich iets verder van het bed af om mij meer ruimte te geven. Als mijn vingers haar kutje raken houd ze even haar adem in, haar kutje is al erg nat ik laat er een vinger in glijden en hoor haar heel even kreunen. Met mijn duim streel ik over haar klitje en gelijk laat ik nog een vinger in haar kutje glijden.
Kinky massage je buurmeisje neuken


Ik wil heel graag dat je mijn pik verwend, maar waarom zou je dat graag willen doen? Laat maar zegt ze, ooit zal ik je dat wel eens vertellen, kom geniet nu maar eens, het zal je echt ontspanning brengen.

Ik laat haar haar gang gaan, en ze gaat aan het voeteneind van het bed zitten, en zakt met haar hoofd naar beneden en likt langs de onderzijde van mijn harde paal. Als haar tong aan de onderkant van mijn eikel komt en daar heel even haar tong langs het gevoelige stukje van mijn pik laat glijden kom ik bijna klaar.

Ik doe mijn benen naast het bed en kreun heel diep. Gelijk laat ze mij los en gaat weer achter het bed staan. Langzaam maakt ze haar bloesje los en trekt die uit. Er komt een mooi gevulde bh onder vandaan. Ze maakt haar rokje los en laat die op de grond vallen, ze draagt een klein slipje die haar billen niet echt bedekken.

Nu komt ze weer op het bed zitten en kruipt langzaam omhoog. Als haar lippen vlak bij die van mij zijn druk ik mijn lippen op die van haar, onze tongen vinden elkaar voor een lange, warme zoen. De zon laat zijn warme stralen over haar rug glijden wat haar mooie gebruinde huid laat glanzen. Ik streel met mijn handen haar lichaam en maak de bh los, als die op mijn buik valt pak ik haar schommelende borsten beet. Kreunend drukt ze haar tong verder tussen mijn lippen en met vingers knijpt ze hard in mijn been.

Langzaam komt ze nog iets verder omhoog dan laten haar lippen mij los en krijg ik een grote tepel in mijn mond geduwd. Met mijn tong streel ik die, en met mijn tanden bijt ik er zachtjes in. Met mijn andere hand streel ik haar buikje en laat hem dan tussen het slipje en haar buik inglijden.

Met haar knieën drukt ze zich iets verder van het bed af om mij meer ruimte te geven. Als mijn vingers haar kutje raken houd ze even haar adem in, haar kutje is al erg nat ik laat er een vinger in glijden en hoor haar heel even kreunen.

Met mijn duim streel ik over haar klitje en gelijk laat ik nog een vinger in haar kutje glijden. Ze gaat iets verder met haar benen uit elkaar zitten waardoor ik nog iets meer ruimte krijg. Als ik mijn vingers met een paar snelle bewegingen langs haar g-spot gaan als mijn duim op haar klitje drukt kan ze zich niet meer inhouden en komt hevig schokkend klaar.

De sappen stromen uit haar kutje, over mijn handen heen, en druppelen op mijn pik. Ze laat zich voorover vallen en ligt uitgeteld op mij, mijn handen zitten nu gevangen. Ik kan mijn ene hand maar een beetje bewegen en probeer haar weer te strelen. Ze drukt haar lichaam strakker op het mijne waardoor de ruimte weg is en ik niets meer kan doen. Terwijl de zon ons verwarmd geniet ik van haar mooie lichaam op dat van mij. Even later gaat ze omhoog en kruipt omhoog naar me toe, haar natte kutje streelt over mijn borst.

Ik voel de warmte langs mijn gezicht strelen en dan drukt ze haar natte kutje op mijn mond. Ze draaide haar hoofd om en keek me aan en lachte en zei"zie je het zo beter. Ze kwam terug met twee borden en grote messen. We aten de pizza en zaten te kletsen. Fatima liet een stukje pizza vallen op haar broek en ik zag haar balen. Het was kaas en ze probeerde het er af te halen. Ik keek haar aan en zei ga even naar de wc en trek je broek dan uit dat maakt wat makkelijker schoon. Ze stond op en liep niet weg maar trok haar broek uit en ik zag een heel geile string.

Ze draaide zich om en bukte voor over om de broek over haar laarzen te trekken. Ik keek tegen haar billen aan en zag haar kutje strak in haar kleine string zitten. Ze keek mij weer aan en zei hoe vind je mijn billen nu. Ik keek met mond open en zei prachtig. Ze deed een paar passen achter uit en ze stond met haar mooie blanke billen voor me.

Ik moest ze gewoon voelen en streelde haar geile billen. Ik trok ze open en zag dat haar string een nat plekje kreeg. Ik boog voor over en gaf een zoen op haar bil. Ik kreeg weer een rood hoofd maar zei echt wel. Ik trok haar string opzij en zag een mooie geschoren natte kut. Met mooie donkere grote schaamlippen. Ik werd bijna wild bij het zien van deze geile moslim kut. Ik begon haar billen te zoenen en liet mijn tong tussen haar billen glijden en likte haar gaatje.

Het rook echt heerlijk. Ik likte omlaag en proefde haar geile sap. Dit was zoet maar wel heel lekker. Ik likte gulzig haar kutje en ik hoorde haar hijgen van genot. Fatima kwam omhoog en ik zag dat ze haar hoofddoek had af gedaan en haar mooie lange zwarte haren los had hangen.

Voyeur filmt onder de rok van een meisje terwijl ze winkelt Gluren naar een kutje Sexy slet in roze jurkje Sexy openbare foto's onder rokje Strak roze tiener kutje wordt geopend Kortje zonjurkje en geen slipje Amper ondergoed aan onder haar gele jurk Staford upon Avon Meiden volgen in winkelcentra Sexy onder rokje kijken op St.

Kleine tiener nat kutje