Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Sex in het magazijn natte flamoes

sex in het magazijn natte flamoes

.

Gratis sex gelderland thuisontvangst amsterdam oost


sex in het magazijn natte flamoes

.

Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Op het werk  »  sex in het magazijn. Vandaag heb ik het voor het eerst meegemaakt sex op de werkplek met een collega. Een van de vrouwelijke inspecteurs op de productieafdeling is een vriendin geworden en daar kan ik heel goed mee omgaan, haar man werkt ook hier en ook dat is een vriend van me geworden.

Jolanda was vanmorgen in het magazijn ingedeeld omdat er even iets minder te doen was, ik ben de magazijn beheerder en moest haar aan het werk zetten. Nu hebben wij verschillende magazijnen en ik had in een ander magazijn, waar bijna nooit iemand komt behalve ik dan een klusje wat ze gemakkelijk kon doen.

Ik vertelde haar wat er moest gebeuren en we gingen aan het werk ik bleef er even bij om het nog voor te doen. Toen ik na een tijdje weer even ging kijken had ze haar trui uitgedaan omdat ze het warm gekregen had, ze droeg nu alleen nog een topje, ik bleef even weer kletsen met haar omdat het bij mij ook rustig was en opeens zag ik haar tepels groeien. Ik vroeg met een lach of ze het koud had gekregen, ze zag waar mijn blik op rustte en kreeg een kleur, en zei tegen me nee ik krijg het juist warm nu.

Ik zag in haar ogen dat het een kleine hint was en stapte naar haar toe en kuste haar, ze beantwoorde mijn kus en we stonden even hevig te tongen. MMMhh zei ik tegen haar ik wil je hebben nu, waarop ze haar hand op mijn kruis liet rusten en tegen me zei die wil ik ook wel voelen. Ik sloot het magazijn voor de zekerheid even af en liep weer terug naar Jolanda, ze had zich al uitgekleed en zat op de stoel me naakt op te wachten, ik knielde voor haar en begon haar gelijk te beffen ze drukte mijn hoofd bijna in haar kutje zo hard drukte ze en kwam in no time klaar waarna ik haar sappen kon proeven.

Ze drukte mijn hoofd weg en begon mijn broek open te maken en haalde mijn keiharde lul eruit en hapte gelijk toe en begon me heerlijk te pijpen. Ik pakte haar lekker bij haar tepels en speelde er een beetje mee. Ik vroeg haar te gaan staan en voorover te bukken en steunen op de stoel, daarna ging ik achter haar staan en stootte mijn pik in haar echt kletsnatte kut en begon haar diep en hard te neuken ze kreunde dat het zo ongeveer in het andere magazijn te horen was maar daar trok ik me niets van aan.

Na een tijdje kwam ik klaar en haalde mijn pik uit haar natte kut en ze draaide zich snel om en ik trok me verder af en spoot alles over haar tieten en in haar gezicht. Daags erop achtervolgt Rob Imme naar het magazijn, waar hij haar vastgrijpt en vurig kust.

Ze spartelt eerst een beetje tegen, maar als zijn tong het binnenste van haar mond verkent, zijn ene hand haar borst kneedt, en de andere haar dijen, om vervolgens onder de rok en op haar venusheuvel te belanden, geeft ze de weerstand op en tongzoent hem gretig terug, terwijl ze haar onderlichaam tegen hem aanwrijft. Dan gaat Rob door zijn knieën en trekt haar slipje naar beneden, waarop hij met zijn hoofd onder haar rokje en tussen haar benen duikt.

Imme drukt zijn hoofd stevig in haar kruis, en als Rob geroutineerd met zijn tong haar kut en klit bewerkt, wordt ze weldra nat en begint hijgend en kreunend haar onderlichaam heen en weer te wringen en verder in zijn gezicht te persen. Ze draait zich om en leunt voorover tegen een kast, daarbij haar billen uitnodigend achteruit stekend. Rob ritst snel zijn gulp open en haalt zijn reeds knoeperharde penis tevoorschijn.

Terwijl hij met zijn ene hand zijn grote pik vasthoudt, slaat hij met de ander haar rok omhoog, zodat haar fraaie billen bloot komen, en hij daartussen haar reeds glinsterende en openstaande kutlippen kan zien.

Zonder omwegen duwt hij zijn pik ertussen. Hij wrijft de eikel eerst nog wat tussen haar natte kutlippen heen en weer, waarop Imme reageert door met haar achterlijf heen en weer te wringen en vervolgens achteruit te bokken, net als Rob zijn heupen vooruit stoot. De glibberige dikke pik schiet zo in één keer tot diep in haar malse kutje, hetgeen zij met een langgerekte kreet van genoegen, en hij met een grom begroet.

Hij grijpt zich vast aan haar heupen, en zij aan de kast, waarop het neukfestijn goed kan beginnen. In een hels tempo pompt Rob meedogenloos zijn forse pik diep in haar kut, en zij ondergaat dat steunend en hijgend. Zijn ballen klotsen tegen haar billen en zijn eikel boort zich steeds opnieuw tegen haar baarmoederhals.

Hij glijdt er soepel in en neukt in een gestaag tempo door, tot hij merkt dat ze klaarkomt. Dan laat ook hij zijn teugels vieren en pompt zijn zaad diep in haar kut. Trillend op zijn knieën leunt hij over haar heen, de laatste kwakjes zaad met de laatste zwakke stootjes in haar krampende vagina deponerend. Imme verbreekt echter de idyllische après-fuck sfeer, doordat ze merkt dat zijn zaad uit haar kut begint te druipen en langs haar dijen begint te stromen.

Uit angst haar slip, rok en de vloer te besmeuren komt ze nu snel overeind, met haar hand proberend de straaltjes zaad in haar kut te laten. Maar het is veel, en sijpelt tussen haar vingers op de vloer. Rob vindt een stofdoek, die Imme snel tussen haar samengeknepen benen frommelt. Nadat ze zich gereinigd heeft, en beiden er weer enigszins presentabel uitzien, vraagt Rob of ze misschien eens zin heeft aan een triootje mee te doen, met hem en zijn vrouw.

Ze kijkt eerst argwanend en aarzelend, maar stemt dan toch toe. Ze zegt dat ze het nog nooit met een vrouw heeft gedaan, en dat een triootje ook voor haar nieuw is, maar ze is wel nieuwsgierig, ja, dat lijkt haar wel wat. Gewoon eens proberen, kijken of dat haar beviel. Er wordt een afspraak gemaakt, waarbij Rob en Diana Imme zullen bezoeken.