Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Sex datw geile glazenwasser

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Geile roodharige chicks verleiden de glazenwasser ×.

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Hardcore anaal met roodharige liefhebster. Roodharige mama is de perfecte muze. Triootje met een roodharige en blondje.

Latina en vriendin met kleine tieten delen pik. Super trio met 2 geile babes. Michelle en Anne in een trio bij het zwembad. Edward neemt 2 geile kippekontjes te grazen. BFF's Sammie and Alex. Tijdens het kneden voelde ik ook dat ze mijn bovenbenen lekker aan het strelen was. Ik voelde mijn stijve al aardig opkomen.

Op een gegeven moment voelde ik een hand van haar naar voren komen. Haar hand voelde over mijn bobbel in mijn string. Ze zei gelijk dat dat niet mis was en dat het daar wel goed zat. Ze vroeg of ze even binnen mocht komen. Tuurlijk, zei ik terwijl we naar de slaapkamer liepen. In de slaapkamer aangekomen zei ze dat ik op mijn rug moest gaan liggen op het bed. Terwijl ik ging liggen kleedde zij zichzelf uit tot op haar ondergoed na. Ze had mooi zwart ondergoed aan.

Mooie volle ronden borsten, ik denk toch altijd een goeie cup C. Toen ik op het bed lag begon ze langzaam mijn string uit te trekken. Toen ze mijn stijve uit mijn string te voorschijn haalden begon ze er even aan te likken. Toen mijn string helemaal uit was, vroeg ze of ik touw had om mij vast te binden aan het bed. Toen ik had gezegd waar dat touw lag begon ze mij vast te binden aan het bed.

Na een paar minuutjes lag ik helemaal vast aan het bed en kon geen kant meer op. Toen vertelde ze dat de show kon beginnen. Ze trok zelf haar kleren uit en begon met haar zelf te spelen. Ze streelde haar borsten en ging zo langzaam naar haar clitje. En ik lag daar maar met een stijve op dat bed te liggen en alleen maar nog geiler te worden. Ze had ongeveer een minuut of vijf met haar clitje gespeeld en ineens begon ze te gillen en kwam best wel luidruchtig klaar.

Ze vroeg hoe ik het had gevonden. Onwijs gaaf, antwoordde ik haar. Ze kwam nu over mij heen hangen met haar borsten. Ze zei dat ik er aan moet zuigen, nou dat was geen probleem natuurlijk. Toen ik een poosje er aan had gezogen draaide ze zich om en zei: Ik wist meteen wat me te wachten stond. Ik begon haar clitje te strelen met mijn tong en zij was bezig met mij te pijpen. Dit was zo lekker dat ik al vrij snel bijna klaar kwam.

Maar gelukkig kon ik me inhouden. Toen ik een poosje aan haar clit had gelikt en gezogen zij ze tegen mij dat ik moest stoppen met haar clitje te likken en dat ze mij gijn klaar pijpen. Toen ze begon met pijpen ze nog net tegen mij, als ik klaar ben met pijpen blijf ik doorpijpen stond hij weer stijf staat en dan ga ik je neuken. Het duurde niet lang voordat ik klaar kwam met pijpen.

Ze ging onverstoorbaar door met pijpen. Ik zag haar wel een aantal keren slikken maar ze ging gewoon door. Niet gek daarna kreeg ik alweer een stijve. Ze draaide zich om en kwam boven op mij zitten. Ze liet haar kut zo om mijn lul heen vallen. Toen ze lekker zat begon ze te rijden.

Ze was al een aardig poosje aan het rijden en ze vroeg hoe lang het nog duurde voordat ik klaar kwam. Ik vroeg moet ik nu al of wil je nog een poosje wachten? Ze antwoordde dat ik zo lang mogelijk moest wachten met klaarkomen.

Ze bleef maar doorrijden boven op mij. Ik keek een keer naar mijn wekker en zag dat ze al zo'n 12 minuten had gereden boven op me. Ik vroeg of ze nog niet moe was. Ze antwoordde dat het langste wat ze ooit had gereden 26 minuten was. Ik dacht bij mezelf, dat moet ik verbreken. Nadat we ze een poosje had gereden keek ik nog maar eens op de wekker en tegelijk kwam zij weer klaar. Het duurde even voor dat ze het ritme weer te pakken had maar ze begon gelijk weer door te gaan.

Ik zag dus dat we al zo'n 32 minuten bezig waren. Dat vertelde ik tegen haar en ze zij tegen mij dat ik nu maar eens een keer klaar moest gaan komen. Nou dit was niet echt een probleem want ik was zo geil als het maar wezen kon. Een paar tellen later spoot ik al mijn sperma in haar kut.

...

Negerinnen billen lesbische pjes

Ja, kijk maar eens goed naar dat lekkere lijf van mij. Ik pak de body-lotion en begin me van boven tot onder helemaal in te smeren. Oehhh daar krijg ik zo'n lekker zacht velletje van…mhmhh. Met een geile blik in z'n ogen staart hij naar mijn tietjes. Ik weet dat mijn ouders dit niet goedkeuren, maar zijn ogen zijn zo opwindend en  ik voel me erg gevleid. Een volwassen kerel die geilt op mij, met mijn veertien jaar. Dit is echt een heel leuk spelletje.

Langzaam kneed ik mijn tietjes, trek hard aan mijn tepels en voel ze hard worden. Zijn ogen rollen er bijna uit! Oahhhh… jaahhh lekker dier, kijk maar naar mijn lijfje… lekker geil he? Ik voel mijn spleetje lekker nat worden en hij wrijft zijn broek tegen de ruit aan…. Ik doe een beetje lotion op mijn vinger en begin mijn gleufje  te masseren. Oei jaahhh heerlijk…mhmhmmmm… lekker… Ohhh wat een opwindend spelletje is dit zeg….

Ik heb ineens zin om zijn pik af te zuigen… jahhh…snel doe ik het raam open en hij stapt snel naar binnen. Ik trek zijn broek uit en lik zijn pik af tot die bijna uit zijn vel barst.

Zijn handen zijn ineens over mijn gehele lijf te vinden…mhmm jaahh ga door dat is lekker…. Hij doet zijn best en al snel voel ik dat mijn spleetje kletsnat is. Hij likt aan mijn tepels en kneedt mijn kleine kontje. Dan drukt hij me achterover tegen de wastafel en tilt me erop.

Ohhh heerlijk hij stopt zijn kop tussen mijn benen en likt al mijn geil op….. Hij komt overeind en zijn tong raakt de mijne….

Plotseling hoorde ik gestommel bij het raam, een ladder werd er tegenaan gezet en bewoog ten teken dat er iemand omhoog klom, juist: Omdat ik hem nog nooit gezien had, keek ik met een schuin oog naar wie er omhoog kwam en met het andere oog naar de tv.

Eerst kwam z'n hoofd; leuke knul, jonge kop met kortgeknipt zwart haar en een open gezicht. Onmiddellijk was m'n aandacht weg van de tv en volledig gericht op wat er nog meer naar boven kwam. Vervolgens zag ik een mooie harige en gebruinde borst, waar het zweet in straaltjes vanaf liep. Dat antwoord liet niet lang op zich wachten. Twee welgevormde benen staken in een kort afgeknipte en daardoor lekker strak spijkerbroekje!

Hij knikte vriendelijk, terwijl ik liggend vanaf de bank toekeek hoe hij begon met het insoppen van het raam. Hij keek me weer even aan en glimlachte. Even leek het erop dat hij m'n gedachten kon lezen, maar al gauw was-ie driftig aan het wassen. Hij boog licht om z'n spons van nieuw water te voorzien en ik kon duidelijk de meer dan sensuele lijnen van z'n lichaam zien. Ik realiseerde me helemaal niet dat ik hem de hele tijd maar aan bleef kijken en weer keek hij m'n richting uit.

Ik glimlachte naar hem en hij deed hetzelfde bij mij. Nu begon m'n hart toch behoorlijk te bonzen van pure opwinding! We bleven elkaar wat langer dan normaal aankijken. Tijdens het lappen en zemen bleven we elkaar steeds met lange tussenpozen aankijken.

Ik besefte opeens dat ik niets liever wilde dan hem dicht bij me te hebben, hem vast te houden en z'n hele lichaam af te tasten, te strelen en te kussen.

Hier moest ik werk van maken, want straks was-ie klaar en was het te laat; ik besefte toen niet dat ik er, vanuit zijn standpunt gezien, wel erg verleidelijk bij lag op de bank in m'n kortje broek en strakke t-shirt, maar dat zou hij me pas later ooit eens vertellen.

Nog voordat ik iets had verzonnen, klom hij vanaf z'n ladder op m'n balkon en stak z'n hoofd door de openstaande deur. Ik nam de emmer van hem aan en hij ging op de tweezits-bank zitten die haaks stond op de driezitter waarop ik net nog lag. In de keuken liet ik het water in de emmer lopen en riep: Ik stak m'n hoofd door de keukendeur en vroeg: Terwijl ik het bier in z'n glas schonk, liep ik de woonkamer weer in en zette het voor hem neer. Hij genoot van het bier en ging ontspannen achterover zitten op de bank.

We stelden elkaar voor en keken elkaar aan. Ik voelde dat er meer in zou zitten. Daar moesten we allebei hartelijk om lachen. Ik ging weer op de bank liggen en zei: Ik speelde een belangrijke troef uit en liet hem zo merken dat ik hem erg leuk vond. Ik zag inderdaad wat ik al door het raam zag: Z'n billen puilden uitdagend, bijna uitnodigend uit z'n korte spijkerbroek en ik voelde m'n paal harder en harder worden.

Het kon bijna niet anders dan dat hij dat moest zien en inderdaad: Ik kon en wilde het niet verbergen. Toen speelde ik m'n laatste troef uit: Nu liep hij op me af en ging voor me staan. Ik keek, nog steeds op de bank liggend, naar hem op. Ik keek weer omhoog en terwijl ik langzaam en sensueel over m'n harde paal wreef zei ik zachtjes: Hij glimlachte weer en zei: Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe.

Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield. Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan. Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul!

Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open. Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me! Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn. Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren.

Ik hoorde Pieter nu ook kreunen. Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit.

Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht. Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen! Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen.

Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me. Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken. Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven. Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje!

Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan! Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan.

Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde. Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen. Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over.

Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken. Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest!

Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet.

Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen.

Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast. Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide. Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken!

Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd!

Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan! Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit.


Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Geile roodharige chicks verleiden de glazenwasser ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Hardcore anaal met roodharige liefhebster. Roodharige mama is de perfecte muze.

Triootje met een roodharige en blondje. Latina en vriendin met kleine tieten delen pik. Super trio met 2 geile babes. Michelle en Anne in een trio bij het zwembad. Edward neemt 2 geile kippekontjes te grazen. BFF's Sammie and Alex. Tijdens het kneden voelde ik ook dat ze mijn bovenbenen lekker aan het strelen was. Ik voelde mijn stijve al aardig opkomen.

Op een gegeven moment voelde ik een hand van haar naar voren komen. Haar hand voelde over mijn bobbel in mijn string. Ze zei gelijk dat dat niet mis was en dat het daar wel goed zat.

Ze vroeg of ze even binnen mocht komen. Tuurlijk, zei ik terwijl we naar de slaapkamer liepen. In de slaapkamer aangekomen zei ze dat ik op mijn rug moest gaan liggen op het bed. Terwijl ik ging liggen kleedde zij zichzelf uit tot op haar ondergoed na. Ze had mooi zwart ondergoed aan. Mooie volle ronden borsten, ik denk toch altijd een goeie cup C. Toen ik op het bed lag begon ze langzaam mijn string uit te trekken.

Toen ze mijn stijve uit mijn string te voorschijn haalden begon ze er even aan te likken. Toen mijn string helemaal uit was, vroeg ze of ik touw had om mij vast te binden aan het bed. Toen ik had gezegd waar dat touw lag begon ze mij vast te binden aan het bed. Na een paar minuutjes lag ik helemaal vast aan het bed en kon geen kant meer op. Toen vertelde ze dat de show kon beginnen. Ze trok zelf haar kleren uit en begon met haar zelf te spelen.

Ze streelde haar borsten en ging zo langzaam naar haar clitje. En ik lag daar maar met een stijve op dat bed te liggen en alleen maar nog geiler te worden. Ze had ongeveer een minuut of vijf met haar clitje gespeeld en ineens begon ze te gillen en kwam best wel luidruchtig klaar. Ze vroeg hoe ik het had gevonden. Onwijs gaaf, antwoordde ik haar.

Ze kwam nu over mij heen hangen met haar borsten. Ze zei dat ik er aan moet zuigen, nou dat was geen probleem natuurlijk. Toen ik een poosje er aan had gezogen draaide ze zich om en zei: Ik wist meteen wat me te wachten stond. Ik begon haar clitje te strelen met mijn tong en zij was bezig met mij te pijpen. Dit was zo lekker dat ik al vrij snel bijna klaar kwam. Maar gelukkig kon ik me inhouden. Toen ik een poosje aan haar clit had gelikt en gezogen zij ze tegen mij dat ik moest stoppen met haar clitje te likken en dat ze mij gijn klaar pijpen.

Toen ze begon met pijpen ze nog net tegen mij, als ik klaar ben met pijpen blijf ik doorpijpen stond hij weer stijf staat en dan ga ik je neuken. Het duurde niet lang voordat ik klaar kwam met pijpen. Ze ging onverstoorbaar door met pijpen. Ik zag haar wel een aantal keren slikken maar ze ging gewoon door. Niet gek daarna kreeg ik alweer een stijve. Ze draaide zich om en kwam boven op mij zitten. Ze liet haar kut zo om mijn lul heen vallen. Toen ze lekker zat begon ze te rijden.

Ze was al een aardig poosje aan het rijden en ze vroeg hoe lang het nog duurde voordat ik klaar kwam. Ik vroeg moet ik nu al of wil je nog een poosje wachten? Ze antwoordde dat ik zo lang mogelijk moest wachten met klaarkomen. Ze bleef maar doorrijden boven op mij. Ik keek een keer naar mijn wekker en zag dat ze al zo'n 12 minuten had gereden boven op me. Ik vroeg of ze nog niet moe was.

Ze antwoordde dat het langste wat ze ooit had gereden 26 minuten was. Ik dacht bij mezelf, dat moet ik verbreken. Nadat we ze een poosje had gereden keek ik nog maar eens op de wekker en tegelijk kwam zij weer klaar. Het duurde even voor dat ze het ritme weer te pakken had maar ze begon gelijk weer door te gaan. Ik zag dus dat we al zo'n 32 minuten bezig waren. Dat vertelde ik tegen haar en ze zij tegen mij dat ik nu maar eens een keer klaar moest gaan komen.

Nou dit was niet echt een probleem want ik was zo geil als het maar wezen kon. Een paar tellen later spoot ik al mijn sperma in haar kut.

...

Huisvrouw geeft massage vochtig kutje

  • Meesteres drenthe sexdate nu
  • 854
  • EROJOBS NL VROUW ZOEKT SEXCONTACT
  • Sex datw geile glazenwasser


Sexdate zoeken seksdate nederland


Door het besef dat hij mij naar zijn pik had zien staren kreeg ik een knalrode kop. Hij liep naar de balkondeur, deed hem open, pakte zacht mijn hand en leidde me naar binnen. Eenmaal binnen sloeg hij zijn armen rond mijn heupen en zoende me vol op mijn mond.

Verbouwereerd liet ik hem zijn gang gaan. Toen ik besefte dat hij fantastisch kon zoenen sloeg ik mijn armen om zijn nek en liet me volledig gaan in opzwepende tongzoen.

Ik werd geiler en geiler. Mijn tepels probeerden door de stof van mijn shirt heen te prikken. Tussen mijn benen begon het ook al aardig nat te worden. Plotseling legde hij zijn handen op mijn schouders en drukte me zacht naar omlaag. Ik vind het heerlijk als een man het initiatief neemt. Gewillig ging ik door mijn knieën. Tot ik op ooghoogte kwam met zijn monsterpik. Wat was dat ding groot en dik. Met twee handen greep ik hem vast.

Ik sperde mijn mond wijd open om zijn eikel in mijn mond te nemen. Een van zijn handen pakte mijn paardenstaart en heel langzaam begon hij mijn mond te neuken. De aders van zijn lul ribbelden over mijn lippen. Met twee handen greep ik zijn billen, ik probeerde hem zo diep mogelijk naar binnen te krijgen.

Verder dan de helft kwam ik niet. Ik ben trots op mijn deep-throat kunsten maar dit apparaat was zelfs voor mijn goed geoefende keel te veel. In een trage beweging trok hij zich een stukje terug en stootte toen weer langzaam diep in mijn mond. Ik kneedde zijn billen om hem aan te moedigen door te gaan.

Na een paar keer heen en weer voelde ik hoe mijn keel hem steeds een stukje dieper toeliet. Ik zat te trillen van genot en verlangde naar zijn zaad. Elke keer als zijn eikel mijn slokdarm probeerde binnen te gaan slikte ik waardoor zijn eikel gemasseerd werd.

Plotseling trok hij zich terug en trok mijn T-shirt over mijn hoofd. In een wilde ruk scheurde hij mijn BH los. Oh wat werd ik wild van die ruwe behandeling. Als een hongerig dier stortte ik me weer op zijn pik. Het gedeelte wat niet in mijn mond kon omsloot ik met mijn ene hand.

Mijn andere hand masseerde zijn enorme balzak. Het geil droop langs de binnenkant van mijn benen. Zo geil was ik. Ruwer dan voorheen begon hij nu in mijn mond te pompen. Ik hoorde hem snuiven en grommen. Plotseling voelde ik hoe zijn eikel uit begon te zetten. Vlak voordat hij een enorme lading zaad mijn keel in zou spuiten trok hij zich uit mijn mond. Het sperma vloog door de lucht tegen mijn gezicht. Gulzig ving ik een dikke straal in mijn mond. Een volgende straal landde op mijn kin, hals en borsten.

Nog twee stralen spoot hij in mijn gezicht voordat ik hem weer in mijn mond nam en de laatste golfjes in mijn keel liet stromen. Ik voelde me heerlijk hoerig met al dat zaad over me heen. Hij pakte me bij mijn schouders en tilde me weer op mijn voeten. Zijn kimono lag al op de grond. Zijn armen sloeg hij om me heen, drukte me tegen zich aan en begon me weer hartstochtelijk te tongzoenen.

Verbaasde zoende ik hem terug. Nog nooit had een man me gezoend nadat ik hem klaar had gepijpt maar deze man begon een cumswap zoen waarbij hij zijn eigen zaad uit mijn mond likte.

Het sperma wat op mijn borsten zat werd over zijn borst gesmeerd. Ik voelde hoe het zaad van mijn gezicht als trage dikke stroop naar beneden gleed. In eens tilde hij me aan mijn billen op en droeg me naar de keukentafel.

Daar legde hij me op mijn buik op. Een hand had hij op mijn rug en drukte me daarmee plat op de tafel. Ik kon geen kant meer op. Door het verlangen naar zijn pik diep in mijn drijfnatte kut was er ook geen haar op mijn hoofd die erover dacht om ergens heen anders te zijn dan waar ik op dat moment lag.

Zijn andere hand maakte mijn spijkerbroekje los. In een beweging stroopte hij het van mijn kont. Oahhhh… jaahhh lekker dier, kijk maar naar mijn lijfje… lekker geil he? Ik voel mijn spleetje lekker nat worden en hij wrijft zijn broek tegen de ruit aan…. Ik doe een beetje lotion op mijn vinger en begin mijn gleufje  te masseren. Oei jaahhh heerlijk…mhmhmmmm… lekker… Ohhh wat een opwindend spelletje is dit zeg…. Ik heb ineens zin om zijn pik af te zuigen… jahhh…snel doe ik het raam open en hij stapt snel naar binnen.

Ik trek zijn broek uit en lik zijn pik af tot die bijna uit zijn vel barst. Zijn handen zijn ineens over mijn gehele lijf te vinden…mhmm jaahh ga door dat is lekker…. Hij doet zijn best en al snel voel ik dat mijn spleetje kletsnat is.

Hij likt aan mijn tepels en kneedt mijn kleine kontje. Dan drukt hij me achterover tegen de wastafel en tilt me erop. Ohhh heerlijk hij stopt zijn kop tussen mijn benen en likt al mijn geil op….. Hij komt overeind en zijn tong raakt de mijne…. Ohhhhhhh heerlijk… jaahhhhhgggg ohhh. Ik koooohmmmmm jaaaaaaaa……… Hij likt mijn drijfnatte kutje af en klimt weer op zijn trapje.

Ik zeg hem nog eens terug te komen…. Hij geeft me een knipoog en zegt dat zeker eens te zullen herhalen. De glazenwasser Erotische verhalen , Tiener sexverhalen. Heerlijk is dat, vanavond nog neuken met een geile jonge meid. Heb jij daar ook zo'n ontzettende zin in? Vorig verhaal Voor het eerst naar de parenclub. Surfen Buiten sexverhalen , Erotische verhalen.