Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Schurende kutjes sexbioscoop gelderland

Ik zag mijn moeder ineens door andere ogen. Niet meer als de zorgzame vrouw die altijd voor me klaarstond maar als een volwassen vrouw die zich net als ik ook met sex bezighield. Ze had vanwege de warmte niet de moeite genomen een pyjama aan te doen en liep in haar slip de gang over. Ik hield mijn adem in. Ze had geen bh meer aan en haar ronde borsten wiegden zachtjes tijdens het lopen. Ze had geen strakke kont maar juist lekkere ronde heupen. Even later hoorde ik het herkenbare geruis van een vrouw op de wc.

Op de terugweg had ze het blijkbaar koud want ze liep iets sneller terug. Ze vergat echter de slaapkamerdeur dicht te doen.

Na een paar minuten hoorde ik een zucht en durfde ik weer naar het raampje af te zakken om erdoor te kijken. Daar lag mijn moeder poedelnaakt bovenop het dekbed. Met haar rechterhand speelde ze met haar schaamhaar. Ogenschijnlijk gedachteloos friemelde ze wat met haar haartjes.

Het achteloze gefriemel werd al snel wat serieuzer. Ze drukte haar benen tegen elkaar aan en streelde een borst. Een diepe zucht kwam uit het kamertje. Zichzelf tergend wreef ze haar benen over elkaar terwijl haar vinger niet in de buurt van haar kut kwam.

Ze leek eerder haar onderbuik en bovenbenen te wrijven. Weer klonk er een kreun en ditmaal legde ze haar been wijder neer. Een vinger gleed door de bos haar en over haar schaamlippen. Deze vrouw was duidelijk bloedgeil en mijn vader had besloten er niets aan te doen. Twee vingers verdwenen in een keer in haar kutje en ik zag mijn moeder naar adem happen.

Ze bracht haar hand naar haar gezicht en likte haar lippen af. Ik voelde mijn lul gewoon kloppen in mijn boxershort; dit was ongeloofdlijk geil en een eenmalige belevenis, daar was ik van overtuigd. Ondertussen kronkelde haar onderlichaam onder haar eigen aanraking. Haar heupen duwden haar vingers tegemoet. De volgende vingers met het nat uit haar kut smeerde ze geil op haar lippen.

Ze draaide zich op haar buik en ik zag haar hand onder haar buik door naar haar kutje gaan. Ik moest het van dichterbij bekijken. Mijn moeder lag toch met haar hoofd in het kussen. Ik sloop de trap verder af en keek door de kier van de slaapkamerdeur naar binnen. Ik hoorde de zware ademhaling van mijn moeder nu veel beter. En mijn god wat was dat geil. Ze zoog twee vingers in haar mond terwijl ze nu op haar knieen zat met twee vingers wild in haar grot pompend.

Ik had ondertussen mijn lul uit mijn boxershort gehaald en stond me voorzichtig af te trekken. Met slappe benen stond ik door de kier te kijken wat er allemaal gebeurde. Ik rook ondertussen een weeige lucht uit de slaapkamer die me wild van opwinding maakte. Ik schrok van een onverwachte beweging van mijn moeder. Ze graaide naar haar beautycase en ik schrok me ongeluk! Ik zag hoe mijn moeder het apparaat tevoorschijn haalde.

Ze was te druk met zichzelf bezig om door te hebben wat er aan de hand was. Ik schrok toen ze het ding begon te strelen en langs haar wang haalde. Opeens zag ik haar de vibrator in haar mond doen en 'm likken. Ze moest het proeven!! Van schrik was mijn pik gekrompen. Toen hoorde ik mijn moeder kreunen, zag haar hand over haar poesje wrijven en even later liet ze de vibrator over haar lipjes glijden. Op haar knieen zittend duwde ze 'm in een keer in haar grotje.

Ik was allang gestopt met trekken maar merkte dat het nu vanzelf ging. Toen mijn moeder de vibrator zachtjes in en uit haar kutje liet glijden, voelde ik hoe mijn pik zichzelf ontlaadde. Het kon me op dat moment niets schelen, ik spoot het zaad de gang in waar het ergens op de trap landde.

De vibrator werd ondertussen aangezet en ik hoorde hoe het apparaat geil brommend in mijn moeders kutje sopte. Ze moest gloedgeil zijn want ze was helemaal nat. Dat kon je ook goed horen bij het in en uit bewegen van de vibrator. Nu het apparaat aanstond hoorde ik mijn moeder hevig kreunen en met een gesmoorde gil in haar kussen kwam ze volgens mij klaar. Ik hoorde beneden de tv uitgaan waarop het akelig stil werd in huis.

Mijn moeder had het ook gehoord en meteen ging de vibrator uit. Shit, wat moest ik nu? Ik besloot een paar treden omhoog te klimmen. Vervolgens deed ik net alsof ik naar beneden kwam om te pissen. Toen ik het toilet uitkwam liep mijn moeder me tegemoet in haar pyjama. Ze had nog een rode kop en durfde me niet aan te kijken.

Maar ze had wel een vreemde blik in haar ogen. Ze vroeg zo normaal mogelijk of ik niet kon slapen. Ik zei dat ik moest piesen. Daarop gaf ze me een zoen op de mond. Dat deed ze wel vaker maar dit keer proefde ik het zout van haar geil. Ik voelde meteen mijn pik omhoog schieten maar liep snel naar de trap. Ik zei haar welterusten en hoorde mijn vader de trap opkomen. Wanhopig zocht ik naar het bewijs van mijn zaadlozing maar kon het niet vinden. Angstig om betrapt te worden liep ik snel naar mijn slaapkamer waar ik naar bed ging.

De volgende ochtend was ik er als eerste uit maar kon nog steeds geen zaad vinden. Ik snapte er niets van. De dagen na de gebeurtenissen ben ik bang dat ik er alsnog van langs krijg. Hetzij omdat ik de vibrator van mijn moeder heb ingesmeerd, hetzij omdat ze ergens in de gang wat hebben gevonden dat ik daar heb geplant.

Maar nee, wonder boven wonder blijven de reacties uit en krijg ik meer zelfvertrouwen. Wel blijf ik met de vraag zitten of het nou onopgemerkt is gebleven of niet. Aan mijn ouders merk ik niets, of ik heb het niet in de gaten. Wat wel veranderd is hoe ik mijn moeder ben gaan zien. Mijn moeder kreeg mij toen ze 20 jaar was, dus was ze nog een strakke dertiger toen dit alles gebeurde. Laat ik haar eens beter beschrijven zoals ik me haar van toen herinner.

Mijn moeder is een lange vrouw waardoor ze altijd opvalt. Ze had toen lang bruin haar en geen slank figuur. Niet dik maar gewoon niet mager. Ze had een buikje en wat teveel vlees rond haar middel. Wat ik altijd prachtig vond waren haar borsten. Dat waren net volle peren waarvan de bruine tepels enigszins schuin omhoog staken. Het was destijds mode om een bos haar op de poes te hebben maar mijn moeder hield het wel enigszins bij. Dat heb ik later tenminste begrepen toen ik wat meer vergelijkingsmateriaal had.

Haar ronde billen die net een tikkeltje te veel vlees hadden maakten haar voor mij erg sexy. Door haar lengte had ze enorm lange benen wat er natuurlijk altijd fraai uitzag.

Ze werkte parttime als apothekersassistente en als ze in haar lange rok naar d'r werk ging dan zag dat er altijd mooi uit. Goed, ik begon mijn moeder dus meer te zien als sexy vrouw dan als zorgzame vrouw. De eerste dagen nadat ik haar had zien masturberen zag ik haar in mijn gedachten bezig op haar bed. Ik kon mijn moeder niet tegenkomen of ik dacht er aan. Iedere keer voelde ik mijn pik groeien. Dat maakte het wel lastig want het was hartje zomer. Met het mooie weer werd ook haar kleding schaarser.

In huis liep ze vaak in een kort rokje en een t-shirt. Ik werd me opeens bewust van alle keren dat ze bukte; ik deed mijn best om haar slip te zien te krijgen wat soms lukte. Als ze uitging had ze vaak hakken aan wat haar borsten deed slingeren bij iedere stap. Als ze de trap opging dan probeerde ik per ongeluk in de buurt te zijn om die lange benen tot in haar kruis te volgen. Een kort rokje heeft nu eenmaal veel aantrekkingskracht op de jonge jonge die ik was.

Zo nu en dan betrapte mijn moeder me en lachtte dan luchtig en zei dat ik haar niet zo moest bekijken. Dat ik vooral meisjes van mijn eigen leeftijd moest checken. Nou, dat was een goede tweede hobby van me, daar hoefde zich geen zorgen over te maken.

Op deze warme dagen wilde mijn moeder nog wel eens in de tuin liggen zonnen. Ons rijtjeshuis had een tuin die enigszins beschut was voor de buren. Ja, voor hen wel ja maar niet vanuit mijn raam van mijn kamer op zolder.

Mijn moeder was totaal niet preuts maar ze wist ook wel dat ze me niet teveel moest laten zien. Ik was tenslotte toch haar zoon en niet het lustobject dat ze soms voor haar mijn vader speelde. Als ik in de tuin was dan lag ze met haar bikini aan of zonder maar dan op haar buik. Wanneer ik dan zei dat ik aan mijn huiswerk ging dan ging ik naar binnen. Na 10 minuten spiekte ik dan door het raam, dat ik natuurlijk "vanwege de warmte" eerder al open had gedaan, naar mijn moeder in de tuin.

Tegen die tijd lag ze vaak al op haar rug om de voorkant te bruinen. Ik kreeg zo een mooi uitzicht op haar borsten. Als ik geluk had dan smeerde ze zich nog in ook waarbij ik zag hoe ze haar borsten insmeerde. Dat was overigens zonder opwinding maar voor mij genoeg voor een stijve. Ik keek soms ook door de familieverrekijker, zo eentje die in de kast stond voor vakanties. Ik bekeek mijn moeders borsten dan extra goed.

Het kwam geregeld voor dat ik met dat beeld in mijn hoofd me op mijn huiswerk probeerde te concentreren. Mijn hand zat dan al in mijn boxershort en kneep of beter kneedde mijn halfharde pik. Dat was heerlijk en hield ik soms langere tijd vol. Een half uur tot driekwartier later was ik dan zo geil dat ik nog een blik op m'n moeder wierp voor ik mezelf boven mijn prullenbak aftrok. Dikke klodders sperme spoten dan in de klaar liggende papieren zakdoekjes.

Met knikkende knieen liet ik me dan weer op mijn bureaustoel zakken om even later mijn handen te gaan wassen en wat te drinken te halen beneden. Mijn moeder hoorde me altijd weer de trap afkomen ik zorgde ervoor dat ze het idee had dat ze dit altijd kon horen in de tuin en lag dan alweer met haar bikini aan of op haar buik. Ik kwam een keer eerder thuis van school. Een leraar was uitgevallen waardoor ik een pauze, tussenuur en dat lesuur opeens vrij had.

Het was behoorlijk heet dus ik zou me best vermaken in het zwembad of zo. Ik zou thuis wel zien of er iemand was die ook vrij was. Van mijn klas hadden mijn vrienden andere plannen. Toen ik thuis kwam had ik een ingeving; het was zo warm dat mijn moeder vast in de tuin lag. Ik ging niet achterom met mijn fiets. Het schuurtje was immers in de tuin.

Daarentegen zette ik mijn fiets voor het huis en sloop de voordeur binnen. Snel spiekte ik of mijn moeder in de buurt was want ik had natuurlijk geen goed verhaal om door de voordeur te komen. Ik hoorde en zag haar niet en sloop daarom verder. Misschien was ze boodschappen doen.

Wist ik veel wat zij normaal op donderdag thuis deed. Ik at tussen de middag altijd op school, mede om lekker te kunnen voetballen. Maar nu was ik dus eerder en was ik benieuwd waar mijn moeder was. Ik keek voorzichtig de keuken in, naar de huiskamer om er achter te komen dat de schuifpui open stond. Ze was dus in ieder geval thuis. Ik luisterde een halve minuut en besloot de keuken in de glippen.

Over de bar kon ik de tuin in kijken en stond ik toch beschut. Wat ik toen zag deed mijn hart twee slagen overslaan. Mijn moeder lag naakt op een handdoek op het gras.

Ze lag met haar hoofd naar mij toe dus moest ze zich eerst omdraaien om mij te kunnen zien. Toen ik nog eens goed keek zag ik dat ze een flesje zonnebrandolie in haar hand had. Ze spoot net een lading op haar bovenarmen en nam de tijd om het goed te verdelen. Ze spoot nog een lading over haar borsten en wreef het lekker in. Ik moet zeggen dat ze daar uitgebreid de tijd voor nam. Met twee handen smeerde ze een borst in, goot nog een straal op haar tepel en masseerde het uiteinde in een lome beweging.

Ook de andere borst onderging dezelfde behandeling. Ik kreeg het Spaans benauwd op mijn plekje in de keuken.

Gelukkig had ik een singlet en een lange korte broek aan met boxershort. Alles hing dus al lekker ruim. Ik wilde echter niet te snel handelen. Ik duwde mijn broek naar beneden en genoot van het gevoel dat mijn bevrijde pik me gaf. Met pompende bewegingen kwam hij vanzelf omhoog. Uiteindelijk stond hij keihard voor me uit lichtelijk op en neer te wippen.

En dat allemaal zonder hem aan te raken. Terug naar mijn moeder. Die had haar buik ook helemaal van olie voorzien. Ze wreef nu haar bovenbenen in, trok haar benen een voor een op om de achterkant ook in te smeren. Ze ging met opgetrokken benen liggen en smeerde de binnenkant van haar dijen in. Met erotische bewegingen werkte ze richting haar poes. Ik besloot brutaler te worden. Immers, wat kon ik verliezen als ik betrapt zou worden?

Zij lag er ook niet bepaald onschuldig bij. Ik besloot me achter de muur naast de schuifpui te verstoppen. Dan kon ik door een kier in het gordijn naar buiten kijken op slechts een paar meter afstand. Ik stopte mijn spullen tijdelijk terug en liep met een tent in mijn broek voorzichtig naar mijn nieuwe positie. Daar aangekomen voelde ik mijn hart in mijn keel bonken. Dit was echt een topplek!

Mijn leuter haalde ik weer uit mijn broek en liet 'm maar z'n eigen gang gaan. Met hernieuwde aandacht keek en luisterde ik nu naar mijn mooie moeder. Die ging helemaal op in haar strelingen. Ze had het flesje olie weer in haar hand en spoot een behoorlijk hoeveelheid olie op haar schaamstreek.

Met twee handen werkte ze de olie door het gebied rond haar pruim. Ik hoorde haar zwaar ademen en nam zelfs af en toe een licht kreuntje waar. Het staat vandaag de dag allemaal nog in mijn geheugen gegrift. De olie glinsterde op haar lichaam, haar tepels waren harde puntjes en mijn moeder wreef nu met haar hand over haar kut. Met een hand hield trok ze haar haren omhoog terwijl de andere over de lippen en door de lies ging. Alles werd goed geolied.

Ze had nu andere plannen. Ze trok haar knieen op en goot nog meer olie op haar doos. Die lag nu omhoog waar ik goed zich op had. De olie droop van haar kut terug naar haar buik.

Maar het gleed ook de andere kant op, over haar anus. Met twee handen smeerde ze de olie over haar billen en streelde zich door haar bilspleet. Nog meer olie moest eraan geloven en het hele zaakje stond te glimmen. Ze nam er duidelijk de tijd voor want het leek oneindig lang te duren voor ze werkelijk met haar vingers aan de slag ging. Ze spoot nu wat olie rechtstreeks op haar kut. Het viel me op dat ze wel een bos haar had maar dat de lippen zelf vrij van haar waren.

Dat was me de vorige keer niet opgevallen maar ja dat was ook in het halfdonker. De zon stond nu vol aan de hemel. De rijkelijk aanwezig olie liep over de lippen. Mijn moeder smeerde het nu over haar lippen uit. Ik hoorde haar kreunen.

Met haar vingers gleed ze nu door haar kutspleet. De langzame bewegingen deden mij nu ook hijgen. Verschrikt hield ik mijn adem in maar mijn moeder had er niets van gemerkt. Ik had nu wel een ander probleem. Mijn voorhuid was over de gladde, met voorzaad glibberige geworden, eikel gegleden. En die keiharde paal wilde nu ontladen. Jezus, ik kon het niet inhouden. Ik had 'm niet eens aangeraakt! Ik voelde hoe ik een enorme kwak zaad in de gordijnen spoot. Het kon me op dat moment weinig schelen maar ik wist dat dit een probleem ging worden.

Met golven kwam mijn sperma nu los. Kwakkie na kwakkie landde in het gordijn. Mijn moeder was zich van dit allemaal niet bewust. Zenuwachtig probeerde ik het gordijn schoon te smeren met een zakdoekje dat ik gelukkig in mijn zak had.

Naar omstandigheden had ik het niet slecht gedaan. Mijn lul was er niet veel zachter van geworden. Het schouwspel was ook veel te intens. Mijn moeder d'r hand gleed onder de handdoek en daar kwam opeens een dikke komkommer tevoorschijn. Ik kon alleen maar fantaseren wat daar mee ging gebeuren. Terwijl ze nog met haar lekkere kont omhoog lag, smeerde ze de komkommer in met olie. Ze liet de groene rakker door haar speelt glijden.

De op en neergaande beweging waren vreselijk geil om gade te slaan. Ze duwde het puntje ook even tegen haar anus om vervolgens weer terug te glijden door de spleet.

De groene vriend werd nu een klein stukje in mijn moeder d'r glimmende kut geduwd. Ik zag de lippen om het gevaar heen krullen. Een zucht ontsnapte aan mijn moeder d'r mond. Met twee vingers hield ze nu haar lippen opzij om de komkommer er wat dieper in te schuiven. Ze draaide 'm wat rond en liet 'm even zitten. Hij werd er weer uitgehaald en drie vingers verdwenen nu in de ontstane ruimte. Wijs-, middel- en ringvinger gingen er tot het tweede kootje in en uit.

Ik kon de soppende geluiden binnen heel goed horen. Mijn moeder leek wel een soort poes te zijn geworden want ze maakte nu een continu kreunend geluid. De drie vingers wreven de sappen over de lippen van de geoliede kut.

De komkommer ging er opnieuw in en de drie vingers verdwenen naar de mond van mijn moeder. Ze likte uitgebreid de ongetwijfeld geil smakende vingers af. De komkommer ging nu wat verder naar binnen. Met rustige bewegingen werd hij steeds verder naar binnen geduwd. Op een gegeven moment leek hij niet verder te kunnen. Daar moest hij blijven zitten terwijl mijn moeder opnieuw aandacht aan haar linkertepel gaf.

Die draaide ze tussen twee vingers heen en weer. Ze zette nu haar voeten op de grond duwde de komkommer weer diep in haar schacht. Opeens kwam ze in beweging.

Ik schrok me wild, ze draaide zich op haar buik. Ik was net op tijd achter het gordijn weggedoken want anders had ze me kunnen zien staan. Ik gluurde uiterst voorzichtig door een klein kiertje. Ik kon het nog steeds goed zien. Mijn moeder zat nu op haar knieeen naar mij toe. De komkommer gleed over haar buik naar beneden om met de punt in haar geile grot te verdwijnen.

Ik keek zo naar de grote slingerende borsten van mijn moeder die glommen van de olie. Ze likte nog meer van haar eigen geil op en smeerde het nu ook over haar harde tepeltjes. Mijn moeder liet zich voorzichtig achterover zakken, lenig van de yogaklassen die ze op dinsdagavond volgde. Ze zakte helemaal achterover met haar rug op de grond. Met twee handen duwde ze haar borsten omhoog om vervolgens weer naar beneden te laten vallen. De komkommer werd weer in stelling gebracht.

Vanuit mijn positie kon ik goed zien hoe gezwollen haar roze lippen waren. Ze ging nu echt goed wijd zitten, gleed met de komkommer over een plekje dat ik later zou leren kennen als clitoris. Iedere keer dat die komkommer eroverheen gleed, schokte mijn moeder. De komkommer ging nu tussen de lippen. Twee vingers hielden alles weer open en daar ging die groene jongen weer.

In en uit de natte scheur, mijn moeder kreunde nu openlijk. De buren waren niet thuis dus daar had ze geen omkijken naar. Ik kon me nu toch niet langer inhouden en trok lekker aan mijn natgeworden pik. Zachtjes kreunend keek ik toe door het gaatje naast het gordijn.

De komkommer werd nu zowel in en uitgeschoven maar ook lichtelijk rondgedraaid. Weer had mijn moeder een verrassing voor me. Vanonder de handdoek kwam nu het gereedschap waar ik eerder kennis mee had gemaakt, de vibrator.

Die kreeg een verkenningstoch langs de komkommer. Het nat van haar kut gleed nu over haar anus naar beneden. Met een hand ving ze het op en smeerde het op de vibrator. Die nam ze nu in haar mond en likte ze gretig af. Toen ze daar eenmaal mee klaar was werd de glimmend witte vibrator aangezet. Hij werd bovenop de clitoris gezet en een korte draai aan de knop deed het apparaat aangaan. De lage bromtoon maakte me duidelijk dat hij op een laag toerental stond. Met kleine cirkelbewegingen werd hij bovenop de clitoris gezet.

Zo bleef ze stil liggen terwijl ik haar lichaam zag verstarren. Ze leek helemaal te verstijven om vervolgens met een explosie klaar te komen. Een gil wist ze te onderdrukken maar een stevige kreun kon ik nog wel horen. Ik had het ook niet meer. Ik trok een laatste keer aan mijn pik en schoot wat ik nog had in mijn boxershort. Ik wist dat ik zo nog maar weinig tijd zou hebben om weg te komen.

Ik verspilde dan ook geen tijd en sloop langzaam achteruit terwijl ik mijn moeder zag naschokken. Ik sloop naar de keuken, glipte de voordeur uit en maakte dat ik weg kwam. Ik fietste zomaar wat in het rond terwijl ik alles wat ik gezien had als een film nogmaals zag voltrekken. En toen nog een keer. Ik fietste naar het dichtbij gelegen bos. Op een bankje zittend dacht ik alles nog eens over. Fuck, dit was echt heftig. Ik begon alweer een harde te krijgen.

Een van de voordelen van een jonge jongen zijn. Ik keek om me heen en zag helemaal niemand. Ik besloot op het gras te gaan liggen en voelde me in gedachten dicht bij m'n moeder.

Aangezien het rustig bleef, trok ik me voorzichtig nog een keer af en voelde pijnlijk dat mijn eikel helemaal rauw was geworden. Nog steeds geil fietste ik even later naar huis om op het normale tijdstip thuis te komen.

Mijn moeder lag onschuldig met een jurkje aan in een stoel in de tuin. Ze moest eens weten Overdag genoot ik geregeld van de bewegingen die mijn moeder maakte als ze door het huis liep of ergens mee bezig was. Mijn ogen waren als lijm op haar gericht waarbij ik goed oppaste dat het niet teveel opviel. Niet voor mijn moeder maar ook niet voor mijn vader. Mijn vader is een man van regelmaat.

Al sinds ik me kan herinneren gaat alles volgens een bepaald plan. Overal zijn procedures en regeltjes voor en hij leeft daar helemaal naar. Zijn ochtendprogramma is altijd dezelfde: Stipt om 7 uur - vroeger kon je nog doorrijden op dat tijdstip - en om 16 uur was hij vaak al weer thuis.

Hij hing zijn jas op, borg zijn schoenen op, nam de krant mee de kamer in en ging een half uur de krant lezen.

Daarna had hij een half uur "regeltjesvrij" en kon er van alles gebeuren, van stoeien tot spelletjes. Of hij hielp mijn moeder met koken. In de keuken werd mijn vader veelal handtastelijk.

Mijn moeder was daar niet vies van maar werkte altijd een beetje plagerig tegen. Ze was wel altijd bezorgd of ik het niet kon horen en zien, tenminste dat idee kreeg ik.

Ik zat in die tijd veel in de huiskamer stripboeken te lezen zeg maar het jaren 70 alternatief voor de computer en middagtelevisie. Daar was ik altijd wel een tijd zoet mee en dat wisten mijn ouders. Wat ze niet wisten is dat ik veel kon zien via het weerspiegelende raam in de woonkamer. Ik kon de schimmen waarnemen die mijn ouders voorstelden. Mijn moeder stond vaak aan het aanrecht te werken als mijn vader achter haar kwam staan.

Hij duwde zich dan tegen haar aan en omsloot haar middel. Met kusjes in haar nek maakte hij haar zacht waarna zijn handen een weg vonden naar haar borsten. Zodra ze haar hoofd achterover deed, wist mijn vader dat hij haar in zijn macht had. Hij kuste haar dan achter haar oor terwijl zijn hand onder haar truitje een weg naar haar borsten vond. De radio had mijn vader vaak al aangedaan zodat geluiden niet direct tot mij door konden dringen. Met een pompende leuter zat ik in kleermakerszit op de fauteuil net te doen of ik mijn strip las.

Voor de vorm sloeg ik nog een bladzijde om maar ik hield mijn ogen niet van de ramen af die alles weerspiegelden. Ik kon geen details zien maar voldoende om te weten waar ze mee bezig waren. Ik trok de stoute schoenen aan en had een plannetje.

Kom over een uur maar terug. Ben je op het pleintje? Ik wist dat mijn plannetje ging werken. Zo nonchalant mogelijk gaf ik meer zekerheid over mijn afwezigheid: Ja en jullie ook dacht ik.

Met een glimlach liep ik naar boven om me om te kleden en mijn voetbal te pakken. Ik liep de voordeur uit, riep nog even gedag en zei dat ik geen sleutel mee had en trok de deur met een knal achter me dicht. Ziezo, als die nu niet verzekerd waren van privacy dan wist ik het niet meer. Voor de vorm liep ik een stuk van het huis weg om met een kleine omweg terug te lopen naar de tuin. Ik wurmde me door een gat in de heg aan de zijkant van het huis.

Met bonkend hart liep ik langs de muur naar de openstaande schuifpui. Het moeilijkste moment was de eerste blik naar binnen. Ik wachtte tot ik iets van geluid hoorde en spiekte naar binnen. Ik zag mijn ouders in de keuken staan.

Ze stonden nog net als daarvoor. Mijn moeder stond met haar armen omhoog in de krullen van mijn vader te draaien terwijl hij beide handen op mijn moeders borsten had onder haar kleding.

Zijn ongetwijfeld harde pik wreef hij zichtbaar over haar billen die zich onder haar korte rokje verborgen. Ik zag mijn moeders beha op de buffetkast liggen. Het was een mooie doorzichtig zwarte beha met kanten afzetting. Geen lingerie maar wel sexy spul. Ik fantaseerde daar maar wat graag een kanten stringetje bij. Mijn vader schoof nu mijn moeders truitje omhoog. Toen het over haar borsten ging, floepten de twee globes er onderuit en stuiterden door de zwaartekracht op en neer.

Terwijl een hand onder de borsten doorging en ze beiden opliftten, ging de andere hand op zoek naar de bovenkant van mijn moeders rokje. Onderweg gleden ze over haar strakke buikje. Ik had goed zicht op de situatie maar baalde van mijn strak zittende onderbroek. Ik besloot echter mezelf nog even te tergen; des te lekkerder zou het later zijn. Mijn moeder slaakte een kreuntje en zoende mijn vader op de mond. Ik zag haar tong geil over zijn lippen likken terwijl ze wat los kwam van het aanrecht.

Op die manier kon de hand van mijn vader onder de band van het rokje komen. Mijn moeder ging iets wijder staan en hapte hoorbaar naar adem. Ze steunde wat meer tegen mijn vader aan die zijn hand nu onder haar rokje had laten verdwijnen.

Ik kon alleen maar gokken wat daar gebeurde. Mijn moeder bracht haar hand achter haar rug en wreef mijn vader over zijn broek. Vanuit haar moeilijke positie wond ze mijn vader en mij nog meer op door met haar kont tegen zijn pik te wrijven. Tegelijkertijd bleef ze hem op de mond zoenen en werd er gepassioneerd getongd. Haar hand kneep nu in zijn leuter en ik hoorde nu ook mijn vader kreunen.

Met onhandige bewegingen probeerde ze zijn gulp open te krijgen. Terwijl mijn vaders hand in haar broekje haar slap maakte, kreeg ze toch een hand in de gulp. De pantalon van mijn vader was, gelukkig voor hem, ruim waardoor ze makkelijk met haar hand naar binnen kon. Ik zag mijn vader nu ook steun zoeken. Zijn tweede hand was nu van haar borst naar beneden verplaatst. Hij friemelde aan de knopen van het rokje en ritste het geval open.

Het viel op de grond waarna ik mijn moeder in een heerlijke zwarte string zag staan. Mijn hart sloeg een slag over en ik kneep nu hard in mijn pik om niet al klaar te komen.

Mijn moeder schuurde haar onderlichaam over de hand van mijn vader. Die bracht een vinger omhoog waar mijn moeder gretig naar hapte. Geil keek ze m'n vader aan en likte met een uitgestoken tong de vinger af. Ze draaide zich nu om en maakte de riem van mijn vaders pantalon los.

Met een zachte plof viel de broek op de grond. Ze werkte de knoopjes van zijn overhemd open en zijn behaarde borst kwam tevoorschijn. Ze kneep in zijn onderbroek waar een enorme bult te zien was. Ze trok nu ook haar truitje over haar hoofd uit en stond in haar niemandalletje voor mijn vader. Ze drukte zich nu tegen hem aan en plette daarbij haar borsten op zijn borst. Innig stonden ze zo te vrijen; mijn vader met zijn handen op haar heerlijke billen en mijn moeder met een hand op de onderbroek van mijn vader.

Ook hij moet zich getergd hebben gevoeld met zijn strakke onderbroek aan. Door mijn gelijkwaardige situatie voelde het alsof ik daar zelf stond. Ik aapte de bewegingen van mijn moeder na op mijn onderbroek. Al snel zat daar een grote natte plek van het voorzaad in. Daar haakte mijn moeder twee vingers in de onderbroek van mijn vader en trok die naar beneden. Een enorme paal sprong de vrijheid tegemoet. Ik wist niet wat ik zag, wat een leuter! Ik dacht dat ik een formaatje had maar mijn vader bezat een gigant.

Mijn moeder hijgde zichtbaar bij de aanblik van dit wereldwonder. Ze duwde haar borsten verleidelijk tegen mijn vader en zoende hem met kleine kusjes. Met haar hand trok ze hem met lange halen af. Mijn vader was niet bepaald ongevoelig hiervoor en stak zijn leuter tussen de benen van m'n moeder. Die liet de grote knuppel lekker tegen haar lipjes rijden met haar string nog aan.

Mijn vader tilde mijn moeder met haar kont op het aanrecht, schoof het stringetje aan de kant en duwde zijn pik tegen haar lipjes. Met een paar korte stootjes zat hij in haar.

Mijn moeder trok zijn hoofd naar haar borsten die hij maar wat graag zoende en likte. Hij nam een tepel in zijn mond en zoog er zachtjes aan. Met lange halen stond hij haar nu te neuken. Bij iedere stoot slaakte mijn moeder een diep zucht. Ik had het niet meer. Ik trok mijn broek naar beneden en nam mijn pik in mijn vuist.

Met vijf halen kwam ik klaar en spoot mijn lading in het gras. Met weke benen voelde ik mijn vierde kwakkie wegschieten. Mijn pik verzachtte naar halfhard, een prettige status. Ik keek weer naar binnen en hoorde hoe mijn vader zijn hoogtepunt naderde. Met een grom trok hij mijn moeder van het aanrecht op zijn pik. Zij sloeg haar benen om hem heen en bereed hem in deze voor hem zware pose. Ze duwde haar borsten in zijn gezicht waarop mijn vader haar achterover op de keukentafel neerlegde.

Haar twee benen stak ze nu omhoog richting zijn hoofd. Mijn vader kon nu diep in haar binnendringen. Ik zag de aderen op zijn pik staan. Het glimmende lid kwam verbazingwekkend ver naar buiten. Met een laatste stoot kwam hij klaar en leegde hij zijn zak diep in haar. Ik hoorde mijn moeder iets van "jaaaa" roepen maar het was meer een gesmoorde kreet. Alles bij elkaar had het nog geen vijf minuten geduurd.

Voordat ze weer bij zinnen kwamen, maakte ik dat ik wegkwam. Eerst controleerde ik nog even waar mijn kwakkies terecht waren gekomen. Toen ik zag dat die op een paar paardebloemen terecht waren gekomen, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Ik liet het achter voor wat het was, schoot door de heg en maakte dat ik naar het pleintje kwam waar ik een paar vrienden zag voetballen.

Ruim een half uur later keerde ik terug naar huis waar mijn vader voor me opendeed. Mijn moeder stond uiteraard weer aangekleed in de keuken. Haar behaatje lag nog op de buffetkast. Ik liep naar boven om mijn handen te wassen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid bij de wasmand niet onderdrukken.

Ik keek erin en zag niets bijzonders. Ik tilde een handdoek op en slaakte een kreet van verrassing. Daar lag mijn moeders string! Ik pakte hem op en rook eraan. Ik werd vreselijk geil van de lucht die er vanaf kwam. Het kruisje was nog helemaal nat. Ik likte eraan en voelde mijn pik bijna mijn sportbroek uit springen. Ik bedacht me geen seconde, trok mijn pik tevoorschijn en schoot binnen een halve minuut een kwakkie in het onderbroekje.

Het was zo verschrikkelijk spannend dat ik niet aan de consequenties wilde denken. Ik stopte het onderbroekje weer terug in de wasmand, waste mijn handen en trok zelf een schone onderbroek aan. Ik gooide de vuile bovenop de andere was in de wasmand. Vervolgens liep ik naar beneden voor het avondeten. Dit was me het dagje wel! Maar als mijn moeder haar onderbroek in de mand had gegooid, had ze nu dan wel wat aan?

Een verjaardag is meestal maar een saaie gebeurtenis. Je moet er heen met je ouders omdat je nog te jong bent om alleen thuis te blijven.

Je neven en nichten zijn net niet de personen waar je veel tijd mee door wilt brengen en iedereen bralt over onderwerpen die je niets doen. Niemand heeft het over datgene dat jouw hart vervult zoals spelcomputers Commodore Vic 20 en Atari wel te verstaan , voetbal en de Hitkrant. Dus knabbel je wat nootjes weg, grapt wat met je leeftijdgenoten en hoort de flauwe grappen van je oom aan. Trots vertelt je moeder dat je goed gaat op school en dat je al een hele vent wordt.

Ok, het was tijd om m'n snor te drukken. Samen met m'n neven en nichten verdwenen we naar boven. Mijn neef had een kamer op zolder en die was best gaaf ingericht. Maar verder had hij ook een discobol en een oud leren bankstel.

We hadden het over onze ouders, hoe ze ons nooit begrepen en dat zo'n verjaardag zo vreselijk saai is. Mijn neef, Boris, is een paar jaar ouder dan ik en op die leeftijd maakt het veel uit. Hij had een brommer en rookte stiekum; ik was jaloers op wat hij had. Ik vroeg me af of hij al geneukt had en besloot erachter te komen. Op een of andere manier moest ik het onderwerp op sex zien uit te laten komen.

Ik bekeek de rest eens om te zien of dit ging lukken. We waren met z'n vijven, twee nichten en twee neven en ik natuurlijk. Mijn andere neef Karel was van mijn leeftijd. Mijn ene nicht Sasja was de jongste van het stel, eentje die met grote ogen en rode oortjes maar wat graag wilde horen wat de rest te vertellen had.

Door omstandigheden was ze er bij maar anders was het niet snel gebeurd. Ze begon zich net pas te ontwikkelen en had zichtbaar moeite met al dat moois dat ging uitgroeien. Mijn andere nichtje Els was me er eentje. Ze was net wat ouder dan ik was, een beetje mollig maar enorm ontwikkeld en dat wist ze.

Ze was erop gebrand je te betrappen als je naar haar keek maar draaide ondertussen met haar kont en tieten dat je er geil van werd. Ze is het zusje van mijn jonge neef en samen zijn ze de kinderen van mijn moeders zus.

Mijn oom en tante zijn een apart stel, volgens mij enorm vrij en dat zie je aan mijn neef en nicht terug. Neem nou mijn nichtje, ze is best gewaagd gekleed heeft allerlei make-up op en van wat ik hoor mag ze laat thuiskomen. Ook weer om jaloers op te worden. Volgens mij moest het wel lukken om het onderwerp op sex uit te laten komen. Maar dat zou wel wat tijd kosten. We spraken wat over school, de laatste nummers uit de Hitkrant.

Boris had een bandje voor me; een mix van Ben Liebrand die ik absoluut moest horen. Hij zette het op en ik was overtuigd.

We hoorden iemand de trap opkomen en tot onze verbazing kregen we een lading chips en cola waar we ons op uit mochten leven. Dat was natuurlijk wel oké. Boris keek geheimzinnig en trok een la van zijn bureau open.

Daar stonden een aantal flesjes Shandy, het kinderbier van toen. Mijn ouders hadden het me nog niet aangeboden maar van diverse jongens van school wist ik dat ze wel eens wat mochten drinken.

Boris maakte een flesje open en zette het in het midden van ons neer. Natuurlijk greep Els meteen het flesje en nam er een finke slok uit. Ik keek Karel aan en zag ook bij hem de twijfel, we lijken veel op elkaar. Het flesje bleef even staan waarop Karel de stoute schoenen aantrok een stoer een slok nam. Triomfantelijk zette hij het weer neer.

Ik dwing mezelf nonchalant het flesje op te pakken en er ook een slok uit te nemen. Maar niets laten merken. Mijn jongste nichtje Sasja moest er niets van hebben terwijl Els nog een slok nam. Terwijl ze voorover boog om het flesje te pakken, keek ik naar haar lekkere tieten. Die hingen voorover in haar blouse. Ze moest het in de gaten hebben gehad maar zei er niets van. Daarentegen keek ze me recht aan, bleef een fractie van een seconde langer het flesje vasthouden en ging toen weer zitten.

Ik voelde mijn pik een sprongetje maken en een bobbel in mijn broek maken. Els keek er quasi nonchalant naar maar ik had het wel in de gaten. Ongemakkelijk ging ik anders zitten waardoor mijn pik juist meer vrijheid kreeg. Door alle spanning begon hij echter alweer te zakken. Het flesje Shandy was al snel op en kwam er een tweede tevoorschijn. Boris zei dat hij het een tijdje opgespaard had waardoor hij nu een voorraadje had. Het ijs was nu gebroken en hoewel nog steeds spannend, dronken we ook het tweede flesje vrij snel op met elkaar.

Boris zette wat muziek op en met elkaar zongen we uit volle borst "Paradise by the Dashboard Light" mee. Na wat lampen uitgedaan te hebben, brandde alleen nog een zwak spotje die op de discobol scheen en allerlei vierkantjes door de kamer deed vliegen. Door de kleine hoeveelheid alcohol begonnen we wat vrijer te worden en een beetje licht in ons hoofd. Volgens mij had Boris stiekum ook wat echte biertjes in zijn la. Nadat een aantal flauwe opmerkingen en grappen waren gemaakt, besloot ik het te wagen.

Nou die had Boris niet en zo te zien was hij daar nogal gefrustreerd over. Ik durfde het onderwerp niet verder te bespreken. De verhalen die deze slachtoffers vertellen zijn te schokkend voor woorden. Gevonden op de gay site, een gayslaaf die uitgewoond en gepijnigd wil worden. Hoe smeriger, hoe geiler daar kicken deze scat slaven op. Mijn jonge zwager aan de borst Categorie: Nadat ik om 8 uur mijn bed had verlaten om mijn volle blaas te leggen Zat ik nog even in mijn duster op de bank bij te komen Boven hoorde ik nu mijn 4 weken oude zoontje Joris huilen Hij was inmiddels ook wakker en verlangde zijn portie moedermelk Na hem eerst een schone luier te hebben omgedaan, Gingen wij beiden terug beneden naar de bank Waar ik mijn linker borst uit de duster te voorscheen haalde, Om deze Joris voor te houden.

Op de bruine tepel was al een druppeltje melk zichtbaar Mijn beide borsten waren rijkelijk gevuld met voedzame melk Toen de baby lipjes zacht mijn tepel raakten begon de stuwing dadelijk en dronk Joris gulzig.

Voor mij een verademing, eindelijk de spanning van mijn volle borsten Nu maar hopen dat Joris flink door wou drinken, Want dagelijks moest ik nog minstens een maal afkolven omdat de beide borsten meer melk produceerden dan Joris bij mij dronk Net toen mijn baby zijn eerste boertjes moest laten ging de bel Wie zou dat zo vroeg al zijn dacht Wilma? Na Joris even in de box te hebben gelegd keek ik door de spion in onze voordeur en zag mijn jongste zwager staan Ik deed de deur op een kier en liet hem binnen, Wim zei mij dat hij de bus naar zijn College in de stad had gemist en omdat hij nu een uur moesten wachten even kwam binnen wippen.

We gingen weer naar de kamer waar ik verder ging met mijn baby voeden Wim kwam naast mij zitten en keek aandachtig naar mijn melkdrinkend kind Zacht streek hij met een vinger bij Joris over de wang Wel beroerde hij per ongeluk met zijn vingertop mijn borst Wat een bofkont die kleine zei hij lachend ik ben haast jaloers, Zulke mooie volle borst voor hem helemaal alleen Ga weg gekkie zei ik, jij met jou 20 jaar behoeft geen melk meer.

Wil je soms koffie vroeg ik Wim. Ja Lekker zei deze, schenk ze zelf dan even in terwijl ik verder ga met Joris af te voeden. Even later kwam Wim met twee kopjes koffie uit de keuken En ging weer naast mij zitten en keek weer aandachtig naar mijn zoon die op de borst die uit de duster stak lag te zuigen. Wim doe mij nog even suiker in de koffie die staat op tafel zie ik Ook koffiemelk vroeg Wim, nee wij drinken sinds kort zwart, en de melk is trouwens op ,vergeten te halen zei Wilma Dat fraai zei Wim en ik dan?

Och hou maar bij zei ik met een geintje en een lach Maar Wim hield wel dadelijk zijn koffie bij mijn borst en zei ja lekker Dat had ik nooit gedacht ik ook altijd met mijn grote mond Ja terug kon ik niet dus pakte ik mijn rechter nog volle borst uit mijn duster en kneep in zacht de tepel spoedig spoot een straal moedermelk in Wim zijn koffie zo vroeg ik nee nog maar een keer ik drink mijn koffie het liefst licht En nog een straal volgde in zijn kopje koffie snel deed ik daarna mijn borst weer in de duster.

Joris was dit alles ontgaan hij sliep inmiddels voldaan op mijn schoot Al slapend legde ik hem in de box, en dronk vervolgens mijn koffie op Ook Wim dronk met veel smaak zijn koffie op en zette het kopje op tafel, Krijg ik nog een bakkie vroeg hij mij met een niet te verhullen grijns. Zal even kijken of er nog is zei ik: Er was nog genoeg voor een tweede bakkie zag ik in de keuken Vlug keek ik in de kast en vond nog een klein potje poedermelk En met een lach schonk ik Wim zijn koffie in en wilde een schep poedermelk in scheppen vlug legde Wim zijn hand op het kopje en zei nee Wilma Als er verse melk is moet ik geen poeder Terwijl ik voor hem stond omvatte hij mijn rechterborst door de duster heen en zei deze zit nog vol lekkere melk En nat plekje kwam in mijn duster want ik droeg geen BH Het liet mij niet onberoerd wat mijn jonge zwager deed Mijn eigen man toonde geen enkele interesse voor mijn borsten sinds de geboorte van onze zoon had hij mij nog niet weer aangeraakt terwijl mijn hormonen al weer zachtjes begonnen te werken.

Ik pakte het kopje en hield het bij mijn borst. Zacht kneep Wim in mijn tepel en twee straaltjes melk kwamen in de koffie Ik zette de koffie op tafel en zei zo klaar? Maar daar vergiste ik mij in de aandacht van deze 20 jarige knaap Mijn duster was open gevallen tijdens het bukken naar de tafel en direct omvatte hij weer mijn stevige borst met zijn volle hand Om de met heerlijke melk gevulde borst zacht te ondersteunen daarna zette hij zijn lippen op de harde volle tepel om er zacht als een baby op te zuigen, een warme straal melk sprietste zich in zijn keel gulzig slokte hij dit moederlijke vocht door met een glimlach keek hij mij aan en zei Nee want er is nog meer lekkere verse melk Ik ging weer naast Wim op de bank zitten en zei: Een zacht kreuntje kwam uit mijn keel, en hij moest hebben gemerkt dat lichaam reageerde.

Want zijn andere hand was inmiddels al stilletjes op mijn knie beland Waar hij voorzichtig masserend met zijn hand naar boven ging. Niet doen Wim dat mag niet zei ik terwijl ik zijn hand vastpak Wim liet zich echter al niet meer stoppen en hij bewerkte met zijn lippen mijn tieten op een heerlijke manier Zacht schoof hij een been tussen mijn billen Zodat ik zijn inmiddels best wel forse stijve pik in zijn broek voelde welke nu over mijn ontblote bil gleed.

En een stevige zoen volgde, Haar tong gleed wild langs de zijne. Wat gebeurde toch met mij, en wat zij haar zwager daar tegen haar Hij werd geil op haar, Ze wist niet wat te doen, wat hij hier met haar deed liet haar niet onberoerd, Maar kon dat wel?

Haar lichaam reageerde op hem en ze had zich niet meer onder controle Wat aangemoedigd omdat mijn vingers nu weer zijn pik streelden En zijn hand niet meer zo goed vast hielden Ging hij voorzichtig masserend met zijn hand weer naar boven Langzaam gleed hij met zijn vingers naar de rand van haar slipje.

Met zijn vingertoppen glijd hij over haar slipje.

Escort belgie limburg sex date almere


Ik zag mijn moeder ineens door andere ogen. Niet meer als de zorgzame vrouw die altijd voor me klaarstond maar als een volwassen vrouw die zich net als ik ook met sex bezighield. Ze had vanwege de warmte niet de moeite genomen een pyjama aan te doen en liep in haar slip de gang over. Ik hield mijn adem in. Ze had geen bh meer aan en haar ronde borsten wiegden zachtjes tijdens het lopen.

Ze had geen strakke kont maar juist lekkere ronde heupen. Even later hoorde ik het herkenbare geruis van een vrouw op de wc. Op de terugweg had ze het blijkbaar koud want ze liep iets sneller terug. Ze vergat echter de slaapkamerdeur dicht te doen. Na een paar minuten hoorde ik een zucht en durfde ik weer naar het raampje af te zakken om erdoor te kijken.

Daar lag mijn moeder poedelnaakt bovenop het dekbed. Met haar rechterhand speelde ze met haar schaamhaar. Ogenschijnlijk gedachteloos friemelde ze wat met haar haartjes. Het achteloze gefriemel werd al snel wat serieuzer. Ze drukte haar benen tegen elkaar aan en streelde een borst.

Een diepe zucht kwam uit het kamertje. Zichzelf tergend wreef ze haar benen over elkaar terwijl haar vinger niet in de buurt van haar kut kwam.

Ze leek eerder haar onderbuik en bovenbenen te wrijven. Weer klonk er een kreun en ditmaal legde ze haar been wijder neer. Een vinger gleed door de bos haar en over haar schaamlippen. Deze vrouw was duidelijk bloedgeil en mijn vader had besloten er niets aan te doen. Twee vingers verdwenen in een keer in haar kutje en ik zag mijn moeder naar adem happen.

Ze bracht haar hand naar haar gezicht en likte haar lippen af. Ik voelde mijn lul gewoon kloppen in mijn boxershort; dit was ongeloofdlijk geil en een eenmalige belevenis, daar was ik van overtuigd. Ondertussen kronkelde haar onderlichaam onder haar eigen aanraking. Haar heupen duwden haar vingers tegemoet.

De volgende vingers met het nat uit haar kut smeerde ze geil op haar lippen. Ze draaide zich op haar buik en ik zag haar hand onder haar buik door naar haar kutje gaan. Ik moest het van dichterbij bekijken. Mijn moeder lag toch met haar hoofd in het kussen. Ik sloop de trap verder af en keek door de kier van de slaapkamerdeur naar binnen.

Ik hoorde de zware ademhaling van mijn moeder nu veel beter. En mijn god wat was dat geil. Ze zoog twee vingers in haar mond terwijl ze nu op haar knieen zat met twee vingers wild in haar grot pompend. Ik had ondertussen mijn lul uit mijn boxershort gehaald en stond me voorzichtig af te trekken. Met slappe benen stond ik door de kier te kijken wat er allemaal gebeurde.

Ik rook ondertussen een weeige lucht uit de slaapkamer die me wild van opwinding maakte. Ik schrok van een onverwachte beweging van mijn moeder. Ze graaide naar haar beautycase en ik schrok me ongeluk! Ik zag hoe mijn moeder het apparaat tevoorschijn haalde.

Ze was te druk met zichzelf bezig om door te hebben wat er aan de hand was. Ik schrok toen ze het ding begon te strelen en langs haar wang haalde. Opeens zag ik haar de vibrator in haar mond doen en 'm likken. Ze moest het proeven!! Van schrik was mijn pik gekrompen. Toen hoorde ik mijn moeder kreunen, zag haar hand over haar poesje wrijven en even later liet ze de vibrator over haar lipjes glijden. Op haar knieen zittend duwde ze 'm in een keer in haar grotje.

Ik was allang gestopt met trekken maar merkte dat het nu vanzelf ging. Toen mijn moeder de vibrator zachtjes in en uit haar kutje liet glijden, voelde ik hoe mijn pik zichzelf ontlaadde. Het kon me op dat moment niets schelen, ik spoot het zaad de gang in waar het ergens op de trap landde.

De vibrator werd ondertussen aangezet en ik hoorde hoe het apparaat geil brommend in mijn moeders kutje sopte. Ze moest gloedgeil zijn want ze was helemaal nat. Dat kon je ook goed horen bij het in en uit bewegen van de vibrator.

Nu het apparaat aanstond hoorde ik mijn moeder hevig kreunen en met een gesmoorde gil in haar kussen kwam ze volgens mij klaar. Ik hoorde beneden de tv uitgaan waarop het akelig stil werd in huis. Mijn moeder had het ook gehoord en meteen ging de vibrator uit. Shit, wat moest ik nu? Ik besloot een paar treden omhoog te klimmen. Vervolgens deed ik net alsof ik naar beneden kwam om te pissen. Toen ik het toilet uitkwam liep mijn moeder me tegemoet in haar pyjama.

Ze had nog een rode kop en durfde me niet aan te kijken. Maar ze had wel een vreemde blik in haar ogen. Ze vroeg zo normaal mogelijk of ik niet kon slapen. Ik zei dat ik moest piesen. Daarop gaf ze me een zoen op de mond.

Dat deed ze wel vaker maar dit keer proefde ik het zout van haar geil. Ik voelde meteen mijn pik omhoog schieten maar liep snel naar de trap.

Ik zei haar welterusten en hoorde mijn vader de trap opkomen. Wanhopig zocht ik naar het bewijs van mijn zaadlozing maar kon het niet vinden. Angstig om betrapt te worden liep ik snel naar mijn slaapkamer waar ik naar bed ging.

De volgende ochtend was ik er als eerste uit maar kon nog steeds geen zaad vinden. Ik snapte er niets van. De dagen na de gebeurtenissen ben ik bang dat ik er alsnog van langs krijg. Hetzij omdat ik de vibrator van mijn moeder heb ingesmeerd, hetzij omdat ze ergens in de gang wat hebben gevonden dat ik daar heb geplant.

Maar nee, wonder boven wonder blijven de reacties uit en krijg ik meer zelfvertrouwen. Wel blijf ik met de vraag zitten of het nou onopgemerkt is gebleven of niet. Aan mijn ouders merk ik niets, of ik heb het niet in de gaten. Wat wel veranderd is hoe ik mijn moeder ben gaan zien. Mijn moeder kreeg mij toen ze 20 jaar was, dus was ze nog een strakke dertiger toen dit alles gebeurde.

Laat ik haar eens beter beschrijven zoals ik me haar van toen herinner. Mijn moeder is een lange vrouw waardoor ze altijd opvalt. Ze had toen lang bruin haar en geen slank figuur. Niet dik maar gewoon niet mager. Ze had een buikje en wat teveel vlees rond haar middel.

Wat ik altijd prachtig vond waren haar borsten. Dat waren net volle peren waarvan de bruine tepels enigszins schuin omhoog staken. Het was destijds mode om een bos haar op de poes te hebben maar mijn moeder hield het wel enigszins bij. Dat heb ik later tenminste begrepen toen ik wat meer vergelijkingsmateriaal had. Haar ronde billen die net een tikkeltje te veel vlees hadden maakten haar voor mij erg sexy.

Door haar lengte had ze enorm lange benen wat er natuurlijk altijd fraai uitzag. Ze werkte parttime als apothekersassistente en als ze in haar lange rok naar d'r werk ging dan zag dat er altijd mooi uit.

Goed, ik begon mijn moeder dus meer te zien als sexy vrouw dan als zorgzame vrouw. De eerste dagen nadat ik haar had zien masturberen zag ik haar in mijn gedachten bezig op haar bed. Ik kon mijn moeder niet tegenkomen of ik dacht er aan. Iedere keer voelde ik mijn pik groeien. Dat maakte het wel lastig want het was hartje zomer. Met het mooie weer werd ook haar kleding schaarser.

In huis liep ze vaak in een kort rokje en een t-shirt. Ik werd me opeens bewust van alle keren dat ze bukte; ik deed mijn best om haar slip te zien te krijgen wat soms lukte.

Als ze uitging had ze vaak hakken aan wat haar borsten deed slingeren bij iedere stap. Als ze de trap opging dan probeerde ik per ongeluk in de buurt te zijn om die lange benen tot in haar kruis te volgen. Een kort rokje heeft nu eenmaal veel aantrekkingskracht op de jonge jonge die ik was. Zo nu en dan betrapte mijn moeder me en lachtte dan luchtig en zei dat ik haar niet zo moest bekijken.

Dat ik vooral meisjes van mijn eigen leeftijd moest checken. Nou, dat was een goede tweede hobby van me, daar hoefde zich geen zorgen over te maken. Op deze warme dagen wilde mijn moeder nog wel eens in de tuin liggen zonnen. Ons rijtjeshuis had een tuin die enigszins beschut was voor de buren. Ja, voor hen wel ja maar niet vanuit mijn raam van mijn kamer op zolder. Mijn moeder was totaal niet preuts maar ze wist ook wel dat ze me niet teveel moest laten zien.

Ik was tenslotte toch haar zoon en niet het lustobject dat ze soms voor haar mijn vader speelde. Als ik in de tuin was dan lag ze met haar bikini aan of zonder maar dan op haar buik. Wanneer ik dan zei dat ik aan mijn huiswerk ging dan ging ik naar binnen.

Na 10 minuten spiekte ik dan door het raam, dat ik natuurlijk "vanwege de warmte" eerder al open had gedaan, naar mijn moeder in de tuin. Tegen die tijd lag ze vaak al op haar rug om de voorkant te bruinen.

Ik kreeg zo een mooi uitzicht op haar borsten. Als ik geluk had dan smeerde ze zich nog in ook waarbij ik zag hoe ze haar borsten insmeerde. Dat was overigens zonder opwinding maar voor mij genoeg voor een stijve. Ik keek soms ook door de familieverrekijker, zo eentje die in de kast stond voor vakanties.

Ik bekeek mijn moeders borsten dan extra goed. Het kwam geregeld voor dat ik met dat beeld in mijn hoofd me op mijn huiswerk probeerde te concentreren. Mijn hand zat dan al in mijn boxershort en kneep of beter kneedde mijn halfharde pik. Dat was heerlijk en hield ik soms langere tijd vol. Een half uur tot driekwartier later was ik dan zo geil dat ik nog een blik op m'n moeder wierp voor ik mezelf boven mijn prullenbak aftrok.

Dikke klodders sperme spoten dan in de klaar liggende papieren zakdoekjes. Met knikkende knieen liet ik me dan weer op mijn bureaustoel zakken om even later mijn handen te gaan wassen en wat te drinken te halen beneden. Mijn moeder hoorde me altijd weer de trap afkomen ik zorgde ervoor dat ze het idee had dat ze dit altijd kon horen in de tuin en lag dan alweer met haar bikini aan of op haar buik.

Ik kwam een keer eerder thuis van school. Een leraar was uitgevallen waardoor ik een pauze, tussenuur en dat lesuur opeens vrij had. Het was behoorlijk heet dus ik zou me best vermaken in het zwembad of zo. Ik zou thuis wel zien of er iemand was die ook vrij was. Van mijn klas hadden mijn vrienden andere plannen. Toen ik thuis kwam had ik een ingeving; het was zo warm dat mijn moeder vast in de tuin lag. Ik ging niet achterom met mijn fiets. Het schuurtje was immers in de tuin. Daarentegen zette ik mijn fiets voor het huis en sloop de voordeur binnen.

Snel spiekte ik of mijn moeder in de buurt was want ik had natuurlijk geen goed verhaal om door de voordeur te komen. Ik hoorde en zag haar niet en sloop daarom verder. Misschien was ze boodschappen doen.

Wist ik veel wat zij normaal op donderdag thuis deed. Ik at tussen de middag altijd op school, mede om lekker te kunnen voetballen. Maar nu was ik dus eerder en was ik benieuwd waar mijn moeder was. Ik keek voorzichtig de keuken in, naar de huiskamer om er achter te komen dat de schuifpui open stond.

Ze was dus in ieder geval thuis. Ik luisterde een halve minuut en besloot de keuken in de glippen. Over de bar kon ik de tuin in kijken en stond ik toch beschut.

Wat ik toen zag deed mijn hart twee slagen overslaan. Mijn moeder lag naakt op een handdoek op het gras. Ze lag met haar hoofd naar mij toe dus moest ze zich eerst omdraaien om mij te kunnen zien. Toen ik nog eens goed keek zag ik dat ze een flesje zonnebrandolie in haar hand had. Ze spoot net een lading op haar bovenarmen en nam de tijd om het goed te verdelen. Ze spoot nog een lading over haar borsten en wreef het lekker in.

Ik moet zeggen dat ze daar uitgebreid de tijd voor nam. Met twee handen smeerde ze een borst in, goot nog een straal op haar tepel en masseerde het uiteinde in een lome beweging. Ook de andere borst onderging dezelfde behandeling.

Ik kreeg het Spaans benauwd op mijn plekje in de keuken. Gelukkig had ik een singlet en een lange korte broek aan met boxershort. Alles hing dus al lekker ruim. Ik wilde echter niet te snel handelen. Ik duwde mijn broek naar beneden en genoot van het gevoel dat mijn bevrijde pik me gaf. Met pompende bewegingen kwam hij vanzelf omhoog. Uiteindelijk stond hij keihard voor me uit lichtelijk op en neer te wippen.

En dat allemaal zonder hem aan te raken. Terug naar mijn moeder. Die had haar buik ook helemaal van olie voorzien. Ze wreef nu haar bovenbenen in, trok haar benen een voor een op om de achterkant ook in te smeren.

Ze ging met opgetrokken benen liggen en smeerde de binnenkant van haar dijen in. Met erotische bewegingen werkte ze richting haar poes. Ik besloot brutaler te worden. Immers, wat kon ik verliezen als ik betrapt zou worden? Zij lag er ook niet bepaald onschuldig bij. Ik besloot me achter de muur naast de schuifpui te verstoppen. Dan kon ik door een kier in het gordijn naar buiten kijken op slechts een paar meter afstand.

Ik stopte mijn spullen tijdelijk terug en liep met een tent in mijn broek voorzichtig naar mijn nieuwe positie. Daar aangekomen voelde ik mijn hart in mijn keel bonken.

Dit was echt een topplek! Mijn leuter haalde ik weer uit mijn broek en liet 'm maar z'n eigen gang gaan. Met hernieuwde aandacht keek en luisterde ik nu naar mijn mooie moeder. Die ging helemaal op in haar strelingen. Ze had het flesje olie weer in haar hand en spoot een behoorlijk hoeveelheid olie op haar schaamstreek.

Met twee handen werkte ze de olie door het gebied rond haar pruim. Ik hoorde haar zwaar ademen en nam zelfs af en toe een licht kreuntje waar. Het staat vandaag de dag allemaal nog in mijn geheugen gegrift. De olie glinsterde op haar lichaam, haar tepels waren harde puntjes en mijn moeder wreef nu met haar hand over haar kut.

Met een hand hield trok ze haar haren omhoog terwijl de andere over de lippen en door de lies ging. Alles werd goed geolied. Ze had nu andere plannen. Ze trok haar knieen op en goot nog meer olie op haar doos. Die lag nu omhoog waar ik goed zich op had. De olie droop van haar kut terug naar haar buik.

Maar het gleed ook de andere kant op, over haar anus. Met twee handen smeerde ze de olie over haar billen en streelde zich door haar bilspleet. Nog meer olie moest eraan geloven en het hele zaakje stond te glimmen. Ze nam er duidelijk de tijd voor want het leek oneindig lang te duren voor ze werkelijk met haar vingers aan de slag ging. Ze spoot nu wat olie rechtstreeks op haar kut. Het viel me op dat ze wel een bos haar had maar dat de lippen zelf vrij van haar waren.

Dat was me de vorige keer niet opgevallen maar ja dat was ook in het halfdonker. De zon stond nu vol aan de hemel. De rijkelijk aanwezig olie liep over de lippen. Mijn moeder smeerde het nu over haar lippen uit. Ik hoorde haar kreunen. Met haar vingers gleed ze nu door haar kutspleet. De langzame bewegingen deden mij nu ook hijgen. Verschrikt hield ik mijn adem in maar mijn moeder had er niets van gemerkt.

Ik had nu wel een ander probleem. Mijn voorhuid was over de gladde, met voorzaad glibberige geworden, eikel gegleden. En die keiharde paal wilde nu ontladen. Jezus, ik kon het niet inhouden. Ik had 'm niet eens aangeraakt! Ik voelde hoe ik een enorme kwak zaad in de gordijnen spoot.

Het kon me op dat moment weinig schelen maar ik wist dat dit een probleem ging worden. Met golven kwam mijn sperma nu los. Kwakkie na kwakkie landde in het gordijn. Mijn moeder was zich van dit allemaal niet bewust. Zenuwachtig probeerde ik het gordijn schoon te smeren met een zakdoekje dat ik gelukkig in mijn zak had.

Naar omstandigheden had ik het niet slecht gedaan. Mijn lul was er niet veel zachter van geworden. Het schouwspel was ook veel te intens. Mijn moeder d'r hand gleed onder de handdoek en daar kwam opeens een dikke komkommer tevoorschijn. Ik kon alleen maar fantaseren wat daar mee ging gebeuren.

Terwijl ze nog met haar lekkere kont omhoog lag, smeerde ze de komkommer in met olie. Ze liet de groene rakker door haar speelt glijden. De op en neergaande beweging waren vreselijk geil om gade te slaan.

Ze duwde het puntje ook even tegen haar anus om vervolgens weer terug te glijden door de spleet. De groene vriend werd nu een klein stukje in mijn moeder d'r glimmende kut geduwd. Ik zag de lippen om het gevaar heen krullen.

Een zucht ontsnapte aan mijn moeder d'r mond. Met twee vingers hield ze nu haar lippen opzij om de komkommer er wat dieper in te schuiven. Ze draaide 'm wat rond en liet 'm even zitten.

Hij werd er weer uitgehaald en drie vingers verdwenen nu in de ontstane ruimte. Wijs-, middel- en ringvinger gingen er tot het tweede kootje in en uit. Ik kon de soppende geluiden binnen heel goed horen. Mijn moeder leek wel een soort poes te zijn geworden want ze maakte nu een continu kreunend geluid. De drie vingers wreven de sappen over de lippen van de geoliede kut.

De komkommer ging er opnieuw in en de drie vingers verdwenen naar de mond van mijn moeder. Ze likte uitgebreid de ongetwijfeld geil smakende vingers af. De komkommer ging nu wat verder naar binnen. Met rustige bewegingen werd hij steeds verder naar binnen geduwd. Op een gegeven moment leek hij niet verder te kunnen. Daar moest hij blijven zitten terwijl mijn moeder opnieuw aandacht aan haar linkertepel gaf. Die draaide ze tussen twee vingers heen en weer. Ze zette nu haar voeten op de grond duwde de komkommer weer diep in haar schacht.

Opeens kwam ze in beweging. Ik schrok me wild, ze draaide zich op haar buik. Ik was net op tijd achter het gordijn weggedoken want anders had ze me kunnen zien staan. Ik gluurde uiterst voorzichtig door een klein kiertje. Ik kon het nog steeds goed zien. Mijn moeder zat nu op haar knieeen naar mij toe. De komkommer gleed over haar buik naar beneden om met de punt in haar geile grot te verdwijnen.

Ik keek zo naar de grote slingerende borsten van mijn moeder die glommen van de olie. Ze likte nog meer van haar eigen geil op en smeerde het nu ook over haar harde tepeltjes. Mijn moeder liet zich voorzichtig achterover zakken, lenig van de yogaklassen die ze op dinsdagavond volgde.

Ze zakte helemaal achterover met haar rug op de grond. Met twee handen duwde ze haar borsten omhoog om vervolgens weer naar beneden te laten vallen. De komkommer werd weer in stelling gebracht. Vanuit mijn positie kon ik goed zien hoe gezwollen haar roze lippen waren. Ze ging nu echt goed wijd zitten, gleed met de komkommer over een plekje dat ik later zou leren kennen als clitoris. Iedere keer dat die komkommer eroverheen gleed, schokte mijn moeder. De komkommer ging nu tussen de lippen.

Twee vingers hielden alles weer open en daar ging die groene jongen weer. In en uit de natte scheur, mijn moeder kreunde nu openlijk. De buren waren niet thuis dus daar had ze geen omkijken naar. Ik kon me nu toch niet langer inhouden en trok lekker aan mijn natgeworden pik.

Zachtjes kreunend keek ik toe door het gaatje naast het gordijn. De komkommer werd nu zowel in en uitgeschoven maar ook lichtelijk rondgedraaid. Weer had mijn moeder een verrassing voor me. Vanonder de handdoek kwam nu het gereedschap waar ik eerder kennis mee had gemaakt, de vibrator. Die kreeg een verkenningstoch langs de komkommer. Het nat van haar kut gleed nu over haar anus naar beneden.

Met een hand ving ze het op en smeerde het op de vibrator. Die nam ze nu in haar mond en likte ze gretig af. Toen ze daar eenmaal mee klaar was werd de glimmend witte vibrator aangezet. Hij werd bovenop de clitoris gezet en een korte draai aan de knop deed het apparaat aangaan.

De lage bromtoon maakte me duidelijk dat hij op een laag toerental stond. Met kleine cirkelbewegingen werd hij bovenop de clitoris gezet. Zo bleef ze stil liggen terwijl ik haar lichaam zag verstarren.

Ze leek helemaal te verstijven om vervolgens met een explosie klaar te komen. Een gil wist ze te onderdrukken maar een stevige kreun kon ik nog wel horen. Ik had het ook niet meer. Ik trok een laatste keer aan mijn pik en schoot wat ik nog had in mijn boxershort.

Ik wist dat ik zo nog maar weinig tijd zou hebben om weg te komen. Ik verspilde dan ook geen tijd en sloop langzaam achteruit terwijl ik mijn moeder zag naschokken.

Ik sloop naar de keuken, glipte de voordeur uit en maakte dat ik weg kwam. Ik fietste zomaar wat in het rond terwijl ik alles wat ik gezien had als een film nogmaals zag voltrekken.

En toen nog een keer. Ik fietste naar het dichtbij gelegen bos. Op een bankje zittend dacht ik alles nog eens over.

Fuck, dit was echt heftig. Ik begon alweer een harde te krijgen. Een van de voordelen van een jonge jongen zijn. Ik keek om me heen en zag helemaal niemand. Ik besloot op het gras te gaan liggen en voelde me in gedachten dicht bij m'n moeder. Aangezien het rustig bleef, trok ik me voorzichtig nog een keer af en voelde pijnlijk dat mijn eikel helemaal rauw was geworden. Nog steeds geil fietste ik even later naar huis om op het normale tijdstip thuis te komen.

Mijn moeder lag onschuldig met een jurkje aan in een stoel in de tuin. Ze moest eens weten Overdag genoot ik geregeld van de bewegingen die mijn moeder maakte als ze door het huis liep of ergens mee bezig was.

Mijn ogen waren als lijm op haar gericht waarbij ik goed oppaste dat het niet teveel opviel. Niet voor mijn moeder maar ook niet voor mijn vader. Mijn vader is een man van regelmaat. Al sinds ik me kan herinneren gaat alles volgens een bepaald plan. Overal zijn procedures en regeltjes voor en hij leeft daar helemaal naar. Zijn ochtendprogramma is altijd dezelfde: Stipt om 7 uur - vroeger kon je nog doorrijden op dat tijdstip - en om 16 uur was hij vaak al weer thuis. Hij hing zijn jas op, borg zijn schoenen op, nam de krant mee de kamer in en ging een half uur de krant lezen.

Daarna had hij een half uur "regeltjesvrij" en kon er van alles gebeuren, van stoeien tot spelletjes. Of hij hielp mijn moeder met koken. In de keuken werd mijn vader veelal handtastelijk. Mijn moeder was daar niet vies van maar werkte altijd een beetje plagerig tegen. Ze was wel altijd bezorgd of ik het niet kon horen en zien, tenminste dat idee kreeg ik. Ik zat in die tijd veel in de huiskamer stripboeken te lezen zeg maar het jaren 70 alternatief voor de computer en middagtelevisie.

Daar was ik altijd wel een tijd zoet mee en dat wisten mijn ouders. Wat ze niet wisten is dat ik veel kon zien via het weerspiegelende raam in de woonkamer. Ik kon de schimmen waarnemen die mijn ouders voorstelden. Mijn moeder stond vaak aan het aanrecht te werken als mijn vader achter haar kwam staan. Hij duwde zich dan tegen haar aan en omsloot haar middel.

Met kusjes in haar nek maakte hij haar zacht waarna zijn handen een weg vonden naar haar borsten. Zodra ze haar hoofd achterover deed, wist mijn vader dat hij haar in zijn macht had. Hij kuste haar dan achter haar oor terwijl zijn hand onder haar truitje een weg naar haar borsten vond. De radio had mijn vader vaak al aangedaan zodat geluiden niet direct tot mij door konden dringen. Met een pompende leuter zat ik in kleermakerszit op de fauteuil net te doen of ik mijn strip las.

Voor de vorm sloeg ik nog een bladzijde om maar ik hield mijn ogen niet van de ramen af die alles weerspiegelden. Ik kon geen details zien maar voldoende om te weten waar ze mee bezig waren. Ik trok de stoute schoenen aan en had een plannetje. Kom over een uur maar terug. Ben je op het pleintje? Ik wist dat mijn plannetje ging werken.

Zo nonchalant mogelijk gaf ik meer zekerheid over mijn afwezigheid: Ja en jullie ook dacht ik. Met een glimlach liep ik naar boven om me om te kleden en mijn voetbal te pakken. Ik liep de voordeur uit, riep nog even gedag en zei dat ik geen sleutel mee had en trok de deur met een knal achter me dicht.

Ziezo, als die nu niet verzekerd waren van privacy dan wist ik het niet meer. Voor de vorm liep ik een stuk van het huis weg om met een kleine omweg terug te lopen naar de tuin. Ik wurmde me door een gat in de heg aan de zijkant van het huis. Met bonkend hart liep ik langs de muur naar de openstaande schuifpui. Het moeilijkste moment was de eerste blik naar binnen. Ik wachtte tot ik iets van geluid hoorde en spiekte naar binnen.

Ik zag mijn ouders in de keuken staan. Ze stonden nog net als daarvoor. Mijn moeder stond met haar armen omhoog in de krullen van mijn vader te draaien terwijl hij beide handen op mijn moeders borsten had onder haar kleding.

Zijn ongetwijfeld harde pik wreef hij zichtbaar over haar billen die zich onder haar korte rokje verborgen. Ik zag mijn moeders beha op de buffetkast liggen.

Het was een mooie doorzichtig zwarte beha met kanten afzetting. Geen lingerie maar wel sexy spul. Ik fantaseerde daar maar wat graag een kanten stringetje bij. Mijn vader schoof nu mijn moeders truitje omhoog. Toen het over haar borsten ging, floepten de twee globes er onderuit en stuiterden door de zwaartekracht op en neer. Terwijl een hand onder de borsten doorging en ze beiden opliftten, ging de andere hand op zoek naar de bovenkant van mijn moeders rokje.

Onderweg gleden ze over haar strakke buikje. Ik had goed zicht op de situatie maar baalde van mijn strak zittende onderbroek. Ik besloot echter mezelf nog even te tergen; des te lekkerder zou het later zijn.

Mijn moeder slaakte een kreuntje en zoende mijn vader op de mond. Ik zag haar tong geil over zijn lippen likken terwijl ze wat los kwam van het aanrecht. Op die manier kon de hand van mijn vader onder de band van het rokje komen.

Mijn moeder ging iets wijder staan en hapte hoorbaar naar adem. Ze steunde wat meer tegen mijn vader aan die zijn hand nu onder haar rokje had laten verdwijnen.

Ik kon alleen maar gokken wat daar gebeurde. Mijn moeder bracht haar hand achter haar rug en wreef mijn vader over zijn broek. Vanuit haar moeilijke positie wond ze mijn vader en mij nog meer op door met haar kont tegen zijn pik te wrijven. Tegelijkertijd bleef ze hem op de mond zoenen en werd er gepassioneerd getongd.

Haar hand kneep nu in zijn leuter en ik hoorde nu ook mijn vader kreunen. Met onhandige bewegingen probeerde ze zijn gulp open te krijgen. Terwijl mijn vaders hand in haar broekje haar slap maakte, kreeg ze toch een hand in de gulp. De pantalon van mijn vader was, gelukkig voor hem, ruim waardoor ze makkelijk met haar hand naar binnen kon. Ik zag mijn vader nu ook steun zoeken. Zijn tweede hand was nu van haar borst naar beneden verplaatst.

Hij friemelde aan de knopen van het rokje en ritste het geval open. Het viel op de grond waarna ik mijn moeder in een heerlijke zwarte string zag staan. Mijn hart sloeg een slag over en ik kneep nu hard in mijn pik om niet al klaar te komen. Mijn moeder schuurde haar onderlichaam over de hand van mijn vader. Die bracht een vinger omhoog waar mijn moeder gretig naar hapte. Geil keek ze m'n vader aan en likte met een uitgestoken tong de vinger af.

Ze draaide zich nu om en maakte de riem van mijn vaders pantalon los. Met een zachte plof viel de broek op de grond. Ze werkte de knoopjes van zijn overhemd open en zijn behaarde borst kwam tevoorschijn. Ze kneep in zijn onderbroek waar een enorme bult te zien was.

Ze trok nu ook haar truitje over haar hoofd uit en stond in haar niemandalletje voor mijn vader. Ze drukte zich nu tegen hem aan en plette daarbij haar borsten op zijn borst. Innig stonden ze zo te vrijen; mijn vader met zijn handen op haar heerlijke billen en mijn moeder met een hand op de onderbroek van mijn vader.

Ook hij moet zich getergd hebben gevoeld met zijn strakke onderbroek aan. Door mijn gelijkwaardige situatie voelde het alsof ik daar zelf stond. Ik aapte de bewegingen van mijn moeder na op mijn onderbroek.

Al snel zat daar een grote natte plek van het voorzaad in. Daar haakte mijn moeder twee vingers in de onderbroek van mijn vader en trok die naar beneden. Een enorme paal sprong de vrijheid tegemoet. Ik wist niet wat ik zag, wat een leuter!

Ik dacht dat ik een formaatje had maar mijn vader bezat een gigant. Mijn moeder hijgde zichtbaar bij de aanblik van dit wereldwonder. Ze duwde haar borsten verleidelijk tegen mijn vader en zoende hem met kleine kusjes. Met haar hand trok ze hem met lange halen af.

Mijn vader was niet bepaald ongevoelig hiervoor en stak zijn leuter tussen de benen van m'n moeder. Die liet de grote knuppel lekker tegen haar lipjes rijden met haar string nog aan. Mijn vader tilde mijn moeder met haar kont op het aanrecht, schoof het stringetje aan de kant en duwde zijn pik tegen haar lipjes. Met een paar korte stootjes zat hij in haar. Mijn moeder trok zijn hoofd naar haar borsten die hij maar wat graag zoende en likte.

Hij nam een tepel in zijn mond en zoog er zachtjes aan. Met lange halen stond hij haar nu te neuken. Bij iedere stoot slaakte mijn moeder een diep zucht. Ik had het niet meer. Ik trok mijn broek naar beneden en nam mijn pik in mijn vuist. Met vijf halen kwam ik klaar en spoot mijn lading in het gras. Met weke benen voelde ik mijn vierde kwakkie wegschieten. Mijn pik verzachtte naar halfhard, een prettige status. Ik keek weer naar binnen en hoorde hoe mijn vader zijn hoogtepunt naderde.

Met een grom trok hij mijn moeder van het aanrecht op zijn pik. Zij sloeg haar benen om hem heen en bereed hem in deze voor hem zware pose. Ze duwde haar borsten in zijn gezicht waarop mijn vader haar achterover op de keukentafel neerlegde. Haar twee benen stak ze nu omhoog richting zijn hoofd. Mijn vader kon nu diep in haar binnendringen. Ik zag de aderen op zijn pik staan. Het glimmende lid kwam verbazingwekkend ver naar buiten. Met een laatste stoot kwam hij klaar en leegde hij zijn zak diep in haar.

Ik hoorde mijn moeder iets van "jaaaa" roepen maar het was meer een gesmoorde kreet. Alles bij elkaar had het nog geen vijf minuten geduurd. Voordat ze weer bij zinnen kwamen, maakte ik dat ik wegkwam. Eerst controleerde ik nog even waar mijn kwakkies terecht waren gekomen. Toen ik zag dat die op een paar paardebloemen terecht waren gekomen, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Ik liet het achter voor wat het was, schoot door de heg en maakte dat ik naar het pleintje kwam waar ik een paar vrienden zag voetballen.

Ruim een half uur later keerde ik terug naar huis waar mijn vader voor me opendeed. Mijn moeder stond uiteraard weer aangekleed in de keuken. Haar behaatje lag nog op de buffetkast. Ik liep naar boven om mijn handen te wassen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid bij de wasmand niet onderdrukken. Ik keek erin en zag niets bijzonders. Ik tilde een handdoek op en slaakte een kreet van verrassing. Daar lag mijn moeders string! Ik pakte hem op en rook eraan. Ik werd vreselijk geil van de lucht die er vanaf kwam.

Het kruisje was nog helemaal nat. Ik likte eraan en voelde mijn pik bijna mijn sportbroek uit springen. Ik bedacht me geen seconde, trok mijn pik tevoorschijn en schoot binnen een halve minuut een kwakkie in het onderbroekje. Het was zo verschrikkelijk spannend dat ik niet aan de consequenties wilde denken. Ik stopte het onderbroekje weer terug in de wasmand, waste mijn handen en trok zelf een schone onderbroek aan. Ik gooide de vuile bovenop de andere was in de wasmand.

Vervolgens liep ik naar beneden voor het avondeten. Dit was me het dagje wel! Maar als mijn moeder haar onderbroek in de mand had gegooid, had ze nu dan wel wat aan? Een verjaardag is meestal maar een saaie gebeurtenis. Je moet er heen met je ouders omdat je nog te jong bent om alleen thuis te blijven. Je neven en nichten zijn net niet de personen waar je veel tijd mee door wilt brengen en iedereen bralt over onderwerpen die je niets doen.

Niemand heeft het over datgene dat jouw hart vervult zoals spelcomputers Commodore Vic 20 en Atari wel te verstaan , voetbal en de Hitkrant. Dus knabbel je wat nootjes weg, grapt wat met je leeftijdgenoten en hoort de flauwe grappen van je oom aan. Trots vertelt je moeder dat je goed gaat op school en dat je al een hele vent wordt. Ok, het was tijd om m'n snor te drukken. Samen met m'n neven en nichten verdwenen we naar boven.

Mijn neef had een kamer op zolder en die was best gaaf ingericht. Maar verder had hij ook een discobol en een oud leren bankstel. We hadden het over onze ouders, hoe ze ons nooit begrepen en dat zo'n verjaardag zo vreselijk saai is. Mijn neef, Boris, is een paar jaar ouder dan ik en op die leeftijd maakt het veel uit.

Hij had een brommer en rookte stiekum; ik was jaloers op wat hij had. Ik vroeg me af of hij al geneukt had en besloot erachter te komen. Op een of andere manier moest ik het onderwerp op sex zien uit te laten komen.

Ik bekeek de rest eens om te zien of dit ging lukken. We waren met z'n vijven, twee nichten en twee neven en ik natuurlijk. Mijn andere neef Karel was van mijn leeftijd. Mijn ene nicht Sasja was de jongste van het stel, eentje die met grote ogen en rode oortjes maar wat graag wilde horen wat de rest te vertellen had.

Door omstandigheden was ze er bij maar anders was het niet snel gebeurd. Ze begon zich net pas te ontwikkelen en had zichtbaar moeite met al dat moois dat ging uitgroeien.

Mijn andere nichtje Els was me er eentje. Ze was net wat ouder dan ik was, een beetje mollig maar enorm ontwikkeld en dat wist ze. Ze was erop gebrand je te betrappen als je naar haar keek maar draaide ondertussen met haar kont en tieten dat je er geil van werd. Ze is het zusje van mijn jonge neef en samen zijn ze de kinderen van mijn moeders zus.

Mijn oom en tante zijn een apart stel, volgens mij enorm vrij en dat zie je aan mijn neef en nicht terug. Neem nou mijn nichtje, ze is best gewaagd gekleed heeft allerlei make-up op en van wat ik hoor mag ze laat thuiskomen. Ook weer om jaloers op te worden. Volgens mij moest het wel lukken om het onderwerp op sex uit te laten komen.

Maar dat zou wel wat tijd kosten. We spraken wat over school, de laatste nummers uit de Hitkrant. Boris had een bandje voor me; een mix van Ben Liebrand die ik absoluut moest horen. Hij zette het op en ik was overtuigd. We hoorden iemand de trap opkomen en tot onze verbazing kregen we een lading chips en cola waar we ons op uit mochten leven. Dat was natuurlijk wel oké. Boris keek geheimzinnig en trok een la van zijn bureau open. Daar stonden een aantal flesjes Shandy, het kinderbier van toen.

Mijn ouders hadden het me nog niet aangeboden maar van diverse jongens van school wist ik dat ze wel eens wat mochten drinken. Boris maakte een flesje open en zette het in het midden van ons neer. Natuurlijk greep Els meteen het flesje en nam er een finke slok uit. Ik keek Karel aan en zag ook bij hem de twijfel, we lijken veel op elkaar. Het flesje bleef even staan waarop Karel de stoute schoenen aantrok een stoer een slok nam. Triomfantelijk zette hij het weer neer.

Ik dwing mezelf nonchalant het flesje op te pakken en er ook een slok uit te nemen. Maar niets laten merken. Mijn jongste nichtje Sasja moest er niets van hebben terwijl Els nog een slok nam. Terwijl ze voorover boog om het flesje te pakken, keek ik naar haar lekkere tieten.

Die hingen voorover in haar blouse. Ze moest het in de gaten hebben gehad maar zei er niets van. Daarentegen keek ze me recht aan, bleef een fractie van een seconde langer het flesje vasthouden en ging toen weer zitten. Ik voelde mijn pik een sprongetje maken en een bobbel in mijn broek maken. Els keek er quasi nonchalant naar maar ik had het wel in de gaten. Ongemakkelijk ging ik anders zitten waardoor mijn pik juist meer vrijheid kreeg.

Door alle spanning begon hij echter alweer te zakken. Het flesje Shandy was al snel op en kwam er een tweede tevoorschijn. Boris zei dat hij het een tijdje opgespaard had waardoor hij nu een voorraadje had. Het ijs was nu gebroken en hoewel nog steeds spannend, dronken we ook het tweede flesje vrij snel op met elkaar. Boris zette wat muziek op en met elkaar zongen we uit volle borst "Paradise by the Dashboard Light" mee. Na wat lampen uitgedaan te hebben, brandde alleen nog een zwak spotje die op de discobol scheen en allerlei vierkantjes door de kamer deed vliegen.

Door de kleine hoeveelheid alcohol begonnen we wat vrijer te worden en een beetje licht in ons hoofd. Volgens mij had Boris stiekum ook wat echte biertjes in zijn la. Nadat een aantal flauwe opmerkingen en grappen waren gemaakt, besloot ik het te wagen. Nou die had Boris niet en zo te zien was hij daar nogal gefrustreerd over. Ik durfde het onderwerp niet verder te bespreken. De verhalen die deze slachtoffers vertellen zijn te schokkend voor woorden.

Gevonden op de gay site, een gayslaaf die uitgewoond en gepijnigd wil worden. Hoe smeriger, hoe geiler daar kicken deze scat slaven op. Mijn jonge zwager aan de borst Categorie: Nadat ik om 8 uur mijn bed had verlaten om mijn volle blaas te leggen Zat ik nog even in mijn duster op de bank bij te komen Boven hoorde ik nu mijn 4 weken oude zoontje Joris huilen Hij was inmiddels ook wakker en verlangde zijn portie moedermelk Na hem eerst een schone luier te hebben omgedaan, Gingen wij beiden terug beneden naar de bank Waar ik mijn linker borst uit de duster te voorscheen haalde, Om deze Joris voor te houden.

Op de bruine tepel was al een druppeltje melk zichtbaar Mijn beide borsten waren rijkelijk gevuld met voedzame melk Toen de baby lipjes zacht mijn tepel raakten begon de stuwing dadelijk en dronk Joris gulzig. Voor mij een verademing, eindelijk de spanning van mijn volle borsten Nu maar hopen dat Joris flink door wou drinken, Want dagelijks moest ik nog minstens een maal afkolven omdat de beide borsten meer melk produceerden dan Joris bij mij dronk Net toen mijn baby zijn eerste boertjes moest laten ging de bel Wie zou dat zo vroeg al zijn dacht Wilma?

Na Joris even in de box te hebben gelegd keek ik door de spion in onze voordeur en zag mijn jongste zwager staan Ik deed de deur op een kier en liet hem binnen, Wim zei mij dat hij de bus naar zijn College in de stad had gemist en omdat hij nu een uur moesten wachten even kwam binnen wippen.

We gingen weer naar de kamer waar ik verder ging met mijn baby voeden Wim kwam naast mij zitten en keek aandachtig naar mijn melkdrinkend kind Zacht streek hij met een vinger bij Joris over de wang Wel beroerde hij per ongeluk met zijn vingertop mijn borst Wat een bofkont die kleine zei hij lachend ik ben haast jaloers, Zulke mooie volle borst voor hem helemaal alleen Ga weg gekkie zei ik, jij met jou 20 jaar behoeft geen melk meer.

Wil je soms koffie vroeg ik Wim. Ja Lekker zei deze, schenk ze zelf dan even in terwijl ik verder ga met Joris af te voeden. Even later kwam Wim met twee kopjes koffie uit de keuken En ging weer naast mij zitten en keek weer aandachtig naar mijn zoon die op de borst die uit de duster stak lag te zuigen.

Wim doe mij nog even suiker in de koffie die staat op tafel zie ik Ook koffiemelk vroeg Wim, nee wij drinken sinds kort zwart, en de melk is trouwens op ,vergeten te halen zei Wilma Dat fraai zei Wim en ik dan? Och hou maar bij zei ik met een geintje en een lach Maar Wim hield wel dadelijk zijn koffie bij mijn borst en zei ja lekker Dat had ik nooit gedacht ik ook altijd met mijn grote mond Ja terug kon ik niet dus pakte ik mijn rechter nog volle borst uit mijn duster en kneep in zacht de tepel spoedig spoot een straal moedermelk in Wim zijn koffie zo vroeg ik nee nog maar een keer ik drink mijn koffie het liefst licht En nog een straal volgde in zijn kopje koffie snel deed ik daarna mijn borst weer in de duster.

Joris was dit alles ontgaan hij sliep inmiddels voldaan op mijn schoot Al slapend legde ik hem in de box, en dronk vervolgens mijn koffie op Ook Wim dronk met veel smaak zijn koffie op en zette het kopje op tafel, Krijg ik nog een bakkie vroeg hij mij met een niet te verhullen grijns. Zal even kijken of er nog is zei ik: Er was nog genoeg voor een tweede bakkie zag ik in de keuken Vlug keek ik in de kast en vond nog een klein potje poedermelk En met een lach schonk ik Wim zijn koffie in en wilde een schep poedermelk in scheppen vlug legde Wim zijn hand op het kopje en zei nee Wilma Als er verse melk is moet ik geen poeder Terwijl ik voor hem stond omvatte hij mijn rechterborst door de duster heen en zei deze zit nog vol lekkere melk En nat plekje kwam in mijn duster want ik droeg geen BH Het liet mij niet onberoerd wat mijn jonge zwager deed Mijn eigen man toonde geen enkele interesse voor mijn borsten sinds de geboorte van onze zoon had hij mij nog niet weer aangeraakt terwijl mijn hormonen al weer zachtjes begonnen te werken.

Ik pakte het kopje en hield het bij mijn borst. Zacht kneep Wim in mijn tepel en twee straaltjes melk kwamen in de koffie Ik zette de koffie op tafel en zei zo klaar? Maar daar vergiste ik mij in de aandacht van deze 20 jarige knaap Mijn duster was open gevallen tijdens het bukken naar de tafel en direct omvatte hij weer mijn stevige borst met zijn volle hand Om de met heerlijke melk gevulde borst zacht te ondersteunen daarna zette hij zijn lippen op de harde volle tepel om er zacht als een baby op te zuigen, een warme straal melk sprietste zich in zijn keel gulzig slokte hij dit moederlijke vocht door met een glimlach keek hij mij aan en zei Nee want er is nog meer lekkere verse melk Ik ging weer naast Wim op de bank zitten en zei: Een zacht kreuntje kwam uit mijn keel, en hij moest hebben gemerkt dat lichaam reageerde.

Want zijn andere hand was inmiddels al stilletjes op mijn knie beland Waar hij voorzichtig masserend met zijn hand naar boven ging. Niet doen Wim dat mag niet zei ik terwijl ik zijn hand vastpak Wim liet zich echter al niet meer stoppen en hij bewerkte met zijn lippen mijn tieten op een heerlijke manier Zacht schoof hij een been tussen mijn billen Zodat ik zijn inmiddels best wel forse stijve pik in zijn broek voelde welke nu over mijn ontblote bil gleed.

En een stevige zoen volgde, Haar tong gleed wild langs de zijne. Wat gebeurde toch met mij, en wat zij haar zwager daar tegen haar Hij werd geil op haar, Ze wist niet wat te doen, wat hij hier met haar deed liet haar niet onberoerd, Maar kon dat wel? Haar lichaam reageerde op hem en ze had zich niet meer onder controle Wat aangemoedigd omdat mijn vingers nu weer zijn pik streelden En zijn hand niet meer zo goed vast hielden Ging hij voorzichtig masserend met zijn hand weer naar boven Langzaam gleed hij met zijn vingers naar de rand van haar slipje.

Met zijn vingertoppen glijd hij over haar slipje.Aangezien de film verder ging, verslapte mijn pik niet. Nu hij zo lekker hard bleef en ik niet meteen nog een keer klaarkwam, kon ik me lekker trekken tijdens de film. De jongen werd grondig gepijpt door het meisje. Na een paar minuten slobberen stond ze op en ging voorovergebogen over haar bureautje staan. De jongen trok haar hotpant naar beneden en daar kwamen een paar mooie ronde billen tevoorschijn. Tussen de billen was een nat geil spleetje te zien met een bos haar erop.

De vriend duwde zijn eikel tegen haar natte lipjes en liet zijn pik langzaam in haar verdwijnen. Zij slaakte daarbij de nodige kreetjes. Ik had het er zelf ook moeilijk mee. Ik friemelde met mijn linkerhand mijn ballen terwijl ik met de rechter mijn pik met lange halen aftrok. Toen de camera het meisje recht van voren aankeek zag ik haar borstjes onder haar slingeren.

Zij keek recht de camera in en likte verleidelijk haar roze gestifte lippen. Alsof ze me rechtstreeks aankeek gaf ze me een knipoog. Dit was teveel en weer kwam ik klaar. Ik schoot de restjes sperma door de kamer en een ervan landde op de televisie. Juist op dat moment hoorde ik onderaan de trap zachtjes roepen: Ik schrok me rot; mijn vader riep me. Ik knipte mijn nachtlampje aan en de tv uit. Net op tijd lag ik weer in bed toen mijn vader binnenkwam.

Ik wist niet goed wat ik moest zeggen maar excuseerde me dat ik naar de wc moest en toen nog even een boekje had gelezen. Vlak voor het slapen gaan had ik een stripboek gelezen en deze lag nog op de grond.

Mijn vader zei dat ik toch echt moest slapen waarop ik het lampje uitdeed en me omdraaide. Mijn hart bonkte in mijn keel en mijn pik voelde schraal in mijn pyjama. Oef, dat scheelde niet veel. Ik sloop nog even mijn bed uit om alles schoon achter te laten en ging toen weer slapen. Hoofdstuk 2 Een aantal weken later waren mijn ouders weer een avondje weg. Aangezien het de vorige keer goed was gegaan vertrouwden ze me wat meer en lieten mij weer alleen achter.

Ik kon mijn geluk niet op. Ik had namelijk plannen om de rest van de slaapkamers van mijn ouders te onderzoeken. Daar was ik de vorige keer immers niet meer aan toegekomen. Ze waren amper vertrokken ik heb ze uitgezwaaid vanaf het keukenraam of ik sprintte naar hun slaapkamer. Ik kon geen minuut verloren laten gaan, over drie uur zouden ze weer terug zijn. Goed, het bed en de slaapkamerkastjes had ik gehad.

De grote klerenkast echter nog niet. Ik begon in het gedeelte van mijn vader. Ik schoof zijn pakken, broeken en overhemden een voor een over de stang. Een vreselijke collectie stropdassen deed me lachen. Nee, heeft mijn vader die ooit gedragen? Ik lachtte het uit maar sexspullen vond ik niet. Dan maar onderin de kast. Daar stonden een aantal dozen en tassen. Vol goede moed worstelde ik me door alle spullen. Zo nu en dan schrok ik van een geluid van buiten en rende ik snel naar het keukenraam om te controleren of mijn ouders niet eerder thuis waren gekomen.

Afijn, om een lang verhaal kort te maken, ik vond helemaal niets in de kast van mijn vader. Daar had ik een half uur mee verloren. Ik volgde dezelfde procedure bij de kast van mijn moeder. Ik keek door mijn moeders onderbroeken maar die waren totaal niet sexy. Ook onderin de kast en op een plank boven haar jurjes en andere spullen, lag niets.

Alleen het hangende spul moest ik nog doornemen. Ik verwachtte ondertussen niets meer te vinden en schoof de jurken en shirts verveeld over de stang. Met een diepe zucht concludeerde ik niets gevonden te hebben. Net toen ik alles weer goedschoof gleed er een jas van zijn haakje.

Nee he, dat spul glibberde ook altijd van die pruthaakjes. Toen ik het haakje terugzocht wist ik niet wat ik zag. Daar hing een sexy rood doorschijnend sexpakje met zwarte veters. Een rood stringetje maakte het af.

De jas was blijkbaar een dekmantel leuke woordspeling want er hing nog meer van dat leuke spul. Een wit setje met een zachtbonten kraagje rond het tangaatje. Jarretelletjes hingen vrolijk te slingeren. Ik voelde de geilheid weer opborrelen. Ik pakte het spul en rook er aan.. Het bontje voelde zacht en dat voelde wel opwindend. Ik zocht de beautycase van de vorige keer en zocht de vibrator op.

Met een schok kwam ik tot de conclusie dat hij gebruikt moest zijn. Hij lag anders in het kistje. Het idee liet mijn hart een slag overslaan. Wat zou moeder er allemaal mee doen? Ze stak 'm vast tussen haar benen, duwde hem helemaal in haar kut en liet 'm dan lekker trillen. Ik kon het me levendig voorstellen. Automatisch trok ik mijn broek uit, zette de vibrator tegen mijn pik en liet het bontje over mijn pik kietelen.

Ohh, dit was lekker. Ik kwam weer heerlijk klaar en weer spoot ik het zaad over de vibrator. Ditmaal was het mijn eerste lading dus het was een grote hoeveelheid. Ik smeerde het uit over de vibrator en legde 'm weer terug in de beautycase. Je kon het niet meteen zien maar de klodder zat er duidelijk op. Ik weet eigenlijk niet waarom ik het deed maar het idee wond me zo op dat ik het niet kon laten.

Het bontje had ik wonder boven wonder schoon weten te houden en hing ik snel terug op zijn plaats. Ik maakte alles weer in orde, keek nog eens om en zag niets vreemds. Een uur later hoorde ik mijn ouders thuiskomen terwijl ik in bed lag. Ik schrok me wild want mijn ouders bleken ruzie te hebben en waren eerder terug dan voorzien. Mijn vader riep iets als "zoek het maar uit" waarop de tv werd aangezet.

Mijn moeder hoorde ik heen en weer lopen waarna het stil werd. Ik nam aan dat ze naar bed was gegaan. Ik dacht aan de klodder sperma en werd plotseling vreselijk bang. Stel nou dat ze het zou vinden en boos zou worden?

Ze was toch al niet in een goede stemming. Fuck, ik was veel te impulsief geweest. Beneden hoorde ik mijn vader de koelkast openen en een van zijn favoriete programma's aanzetten. Die was nog wel even weg. Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Eerst deed ik er een minuut over om mijn kamerdeur te openen.

Vervolgens sloop ik volgens een mysterieus patroon de trap af, de krakende delen ontwijkend. In het donker zat ik te luisteren naar geluiden uit de slaapkamer. Daar het donker was op de trap, kon ze me onmogelijk zien zitten. Dat had ik al eens gecontroleerd toen ze niet thuis waren. Ik spiekte de slaapkamer in en zag mijn moeder op haar rug in bed liggen. Ze staarde naar het plafond en dacht blijkbaar over iets na. Ik hoorde haar nog even mopperen en zag haar opstaan. Ik schrok me wild en liep zo snel als ik kon de trap op.

Bovenaan zat ik in het donker naar beneden te gluren. Daar kwam mijn moeder de slaapkamer uit. Ik zag mijn moeder ineens door andere ogen. Niet meer als de zorgzame vrouw die altijd voor me klaarstond maar als een volwassen vrouw die zich net als ik ook met sex bezighield. Ze had vanwege de warmte niet de moeite genomen een pyjama aan te doen en liep in haar slip de gang over. Ik hield mijn adem in. Ze had geen bh meer aan en haar ronde borsten wiegden zachtjes tijdens het lopen.

Ze had geen strakke kont maar juist lekkere ronde heupen. Even later hoorde ik het herkenbare geruis van een vrouw op de wc. Op de terugweg had ze het blijkbaar koud want ze liep iets sneller terug. Ze vergat echter de slaapkamerdeur dicht te doen. Na een paar minuten hoorde ik een zucht en durfde ik weer naar het raampje af te zakken om erdoor te kijken. Daar lag mijn moeder poedelnaakt bovenop het dekbed. Met haar rechterhand speelde ze met haar schaamhaar.

Ogenschijnlijk gedachteloos friemelde ze wat met haar haartjes. Het achteloze gefriemel werd al snel wat serieuzer. Ze drukte haar benen tegen elkaar aan en streelde een borst. Een diepe zucht kwam uit het kamertje. Zichzelf tergend wreef ze haar benen over elkaar terwijl haar vinger niet in de buurt van haar kut kwam. Ze leek eerder haar onderbuik en bovenbenen te wrijven. Weer klonk er een kreun en ditmaal legde ze haar been wijder neer. Een vinger gleed door de bos haar en over haar schaamlippen.

Deze vrouw was duidelijk bloedgeil en mijn vader had besloten er niets aan te doen. Twee vingers verdwenen in een keer in haar kutje en ik zag mijn moeder naar adem happen. Ze bracht haar hand naar haar gezicht en likte haar lippen af. Ik voelde mijn lul gewoon kloppen in mijn boxershort; dit was ongeloofdlijk geil en een eenmalige belevenis, daar was ik van overtuigd.

Ondertussen kronkelde haar onderlichaam onder haar eigen aanraking. Haar heupen duwden haar vingers tegemoet. De volgende vingers met het nat uit haar kut smeerde ze geil op haar lippen.

Ze draaide zich op haar buik en ik zag haar hand onder haar buik door naar haar kutje gaan. Ik moest het van dichterbij bekijken. Mijn moeder lag toch met haar hoofd in het kussen. Ik sloop de trap verder af en keek door de kier van de slaapkamerdeur naar binnen. Ik hoorde de zware ademhaling van mijn moeder nu veel beter.

En mijn god wat was dat geil. Ze zoog twee vingers in haar mond terwijl ze nu op haar knieen zat met twee vingers wild in haar grot pompend. Ik had ondertussen mijn lul uit mijn boxershort gehaald en stond me voorzichtig af te trekken. Met slappe benen stond ik door de kier te kijken wat er allemaal gebeurde. Ik rook ondertussen een weeige lucht uit de slaapkamer die me wild van opwinding maakte.

Ik schrok van een onverwachte beweging van mijn moeder. Ze graaide naar haar beautycase en ik schrok me ongeluk! Ik zag hoe mijn moeder het apparaat tevoorschijn haalde. Ze was te druk met zichzelf bezig om door te hebben wat er aan de hand was. Ik schrok toen ze het ding begon te strelen en langs haar wang haalde.

Opeens zag ik haar de vibrator in haar mond doen en 'm likken. Ze moest het proeven!! Van schrik was mijn pik gekrompen. Toen hoorde ik mijn moeder kreunen, zag haar hand over haar poesje wrijven en even later liet ze de vibrator over haar lipjes glijden. Op haar knieen zittend duwde ze 'm in een keer in haar grotje.

Ik was allang gestopt met trekken maar merkte dat het nu vanzelf ging. Toen mijn moeder de vibrator zachtjes in en uit haar kutje liet glijden, voelde ik hoe mijn pik zichzelf ontlaadde.

Het kon me op dat moment niets schelen, ik spoot het zaad de gang in waar het ergens op de trap landde. De vibrator werd ondertussen aangezet en ik hoorde hoe het apparaat geil brommend in mijn moeders kutje sopte. Ze moest gloedgeil zijn want ze was helemaal nat. Dat kon je ook goed horen bij het in en uit bewegen van de vibrator. Nu het apparaat aanstond hoorde ik mijn moeder hevig kreunen en met een gesmoorde gil in haar kussen kwam ze volgens mij klaar.

Ik hoorde beneden de tv uitgaan waarop het akelig stil werd in huis. Mijn moeder had het ook gehoord en meteen ging de vibrator uit. Shit, wat moest ik nu? Ik besloot een paar treden omhoog te klimmen. Vervolgens deed ik net alsof ik naar beneden kwam om te pissen.

Toen ik het toilet uitkwam liep mijn moeder me tegemoet in haar pyjama. Ze had nog een rode kop en durfde me niet aan te kijken.

Maar ze had wel een vreemde blik in haar ogen. Ze vroeg zo normaal mogelijk of ik niet kon slapen. Ik zei dat ik moest piesen. Daarop gaf ze me een zoen op de mond.

Dat deed ze wel vaker maar dit keer proefde ik het zout van haar geil. Ik voelde meteen mijn pik omhoog schieten maar liep snel naar de trap.

Ik zei haar welterusten en hoorde mijn vader de trap opkomen. Wanhopig zocht ik naar het bewijs van mijn zaadlozing maar kon het niet vinden. Angstig om betrapt te worden liep ik snel naar mijn slaapkamer waar ik naar bed ging. De volgende ochtend was ik er als eerste uit maar kon nog steeds geen zaad vinden. Ik snapte er niets van. De dagen na de gebeurtenissen ben ik bang dat ik er alsnog van langs krijg.

Hetzij omdat ik de vibrator van mijn moeder heb ingesmeerd, hetzij omdat ze ergens in de gang wat hebben gevonden dat ik daar heb geplant. Maar nee, wonder boven wonder blijven de reacties uit en krijg ik meer zelfvertrouwen. Wel blijf ik met de vraag zitten of het nou onopgemerkt is gebleven of niet.

Aan mijn ouders merk ik niets, of ik heb het niet in de gaten. Wat wel veranderd is hoe ik mijn moeder ben gaan zien. Mijn moeder kreeg mij toen ze 20 jaar was, dus was ze nog een strakke dertiger toen dit alles gebeurde. Laat ik haar eens beter beschrijven zoals ik me haar van toen herinner. Mijn moeder is een lange vrouw waardoor ze altijd opvalt. Ze had toen lang bruin haar en geen slank figuur.

Niet dik maar gewoon niet mager. Ze had een buikje en wat teveel vlees rond haar middel. Wat ik altijd prachtig vond waren haar borsten. Dat waren net volle peren waarvan de bruine tepels enigszins schuin omhoog staken. Het was destijds mode om een bos haar op de poes te hebben maar mijn moeder hield het wel enigszins bij.

Dat heb ik later tenminste begrepen toen ik wat meer vergelijkingsmateriaal had. Haar ronde billen die net een tikkeltje te veel vlees hadden maakten haar voor mij erg sexy. Door haar lengte had ze enorm lange benen wat er natuurlijk altijd fraai uitzag. Ze werkte parttime als apothekersassistente en als ze in haar lange rok naar d'r werk ging dan zag dat er altijd mooi uit. Goed, ik begon mijn moeder dus meer te zien als sexy vrouw dan als zorgzame vrouw.

De eerste dagen nadat ik haar had zien masturberen zag ik haar in mijn gedachten bezig op haar bed. Ik kon mijn moeder niet tegenkomen of ik dacht er aan. Iedere keer voelde ik mijn pik groeien. Dat maakte het wel lastig want het was hartje zomer.

Met het mooie weer werd ook haar kleding schaarser. In huis liep ze vaak in een kort rokje en een t-shirt. Ik werd me opeens bewust van alle keren dat ze bukte; ik deed mijn best om haar slip te zien te krijgen wat soms lukte.

Als ze uitging had ze vaak hakken aan wat haar borsten deed slingeren bij iedere stap. Als ze de trap opging dan probeerde ik per ongeluk in de buurt te zijn om die lange benen tot in haar kruis te volgen.

Een kort rokje heeft nu eenmaal veel aantrekkingskracht op de jonge jonge die ik was. Zo nu en dan betrapte mijn moeder me en lachtte dan luchtig en zei dat ik haar niet zo moest bekijken. Dat ik vooral meisjes van mijn eigen leeftijd moest checken. Nou, dat was een goede tweede hobby van me, daar hoefde zich geen zorgen over te maken.

Op deze warme dagen wilde mijn moeder nog wel eens in de tuin liggen zonnen. Ons rijtjeshuis had een tuin die enigszins beschut was voor de buren. Ja, voor hen wel ja maar niet vanuit mijn raam van mijn kamer op zolder.

Mijn moeder was totaal niet preuts maar ze wist ook wel dat ze me niet teveel moest laten zien. Ik was tenslotte toch haar zoon en niet het lustobject dat ze soms voor haar mijn vader speelde. Als ik in de tuin was dan lag ze met haar bikini aan of zonder maar dan op haar buik. Wanneer ik dan zei dat ik aan mijn huiswerk ging dan ging ik naar binnen.

Na 10 minuten spiekte ik dan door het raam, dat ik natuurlijk "vanwege de warmte" eerder al open had gedaan, naar mijn moeder in de tuin. Tegen die tijd lag ze vaak al op haar rug om de voorkant te bruinen. Ik kreeg zo een mooi uitzicht op haar borsten. Als ik geluk had dan smeerde ze zich nog in ook waarbij ik zag hoe ze haar borsten insmeerde.

Dat was overigens zonder opwinding maar voor mij genoeg voor een stijve. Ik keek soms ook door de familieverrekijker, zo eentje die in de kast stond voor vakanties.

Ik bekeek mijn moeders borsten dan extra goed. Het kwam geregeld voor dat ik met dat beeld in mijn hoofd me op mijn huiswerk probeerde te concentreren. Mijn hand zat dan al in mijn boxershort en kneep of beter kneedde mijn halfharde pik. Dat was heerlijk en hield ik soms langere tijd vol. Een half uur tot driekwartier later was ik dan zo geil dat ik nog een blik op m'n moeder wierp voor ik mezelf boven mijn prullenbak aftrok.

Dikke klodders sperme spoten dan in de klaar liggende papieren zakdoekjes. Met knikkende knieen liet ik me dan weer op mijn bureaustoel zakken om even later mijn handen te gaan wassen en wat te drinken te halen beneden. Mijn moeder hoorde me altijd weer de trap afkomen ik zorgde ervoor dat ze het idee had dat ze dit altijd kon horen in de tuin en lag dan alweer met haar bikini aan of op haar buik. Ik kwam een keer eerder thuis van school.

Een leraar was uitgevallen waardoor ik een pauze, tussenuur en dat lesuur opeens vrij had. Het was behoorlijk heet dus ik zou me best vermaken in het zwembad of zo.

Ik zou thuis wel zien of er iemand was die ook vrij was. Van mijn klas hadden mijn vrienden andere plannen. Toen ik thuis kwam had ik een ingeving; het was zo warm dat mijn moeder vast in de tuin lag. Ik ging niet achterom met mijn fiets. Het schuurtje was immers in de tuin. Daarentegen zette ik mijn fiets voor het huis en sloop de voordeur binnen. Snel spiekte ik of mijn moeder in de buurt was want ik had natuurlijk geen goed verhaal om door de voordeur te komen.

Ik hoorde en zag haar niet en sloop daarom verder. Misschien was ze boodschappen doen. Wist ik veel wat zij normaal op donderdag thuis deed. Ik at tussen de middag altijd op school, mede om lekker te kunnen voetballen.

Maar nu was ik dus eerder en was ik benieuwd waar mijn moeder was. Ik keek voorzichtig de keuken in, naar de huiskamer om er achter te komen dat de schuifpui open stond. Ze was dus in ieder geval thuis. Ik luisterde een halve minuut en besloot de keuken in de glippen. Over de bar kon ik de tuin in kijken en stond ik toch beschut. Wat ik toen zag deed mijn hart twee slagen overslaan. Mijn moeder lag naakt op een handdoek op het gras. Ze lag met haar hoofd naar mij toe dus moest ze zich eerst omdraaien om mij te kunnen zien.

Toen ik nog eens goed keek zag ik dat ze een flesje zonnebrandolie in haar hand had. Ze spoot net een lading op haar bovenarmen en nam de tijd om het goed te verdelen. Ze spoot nog een lading over haar borsten en wreef het lekker in. Ik moet zeggen dat ze daar uitgebreid de tijd voor nam. Met twee handen smeerde ze een borst in, goot nog een straal op haar tepel en masseerde het uiteinde in een lome beweging.

Ook de andere borst onderging dezelfde behandeling. Ik kreeg het Spaans benauwd op mijn plekje in de keuken. Gelukkig had ik een singlet en een lange korte broek aan met boxershort. Alles hing dus al lekker ruim. Ik wilde echter niet te snel handelen. Ik duwde mijn broek naar beneden en genoot van het gevoel dat mijn bevrijde pik me gaf. Met pompende bewegingen kwam hij vanzelf omhoog. Uiteindelijk stond hij keihard voor me uit lichtelijk op en neer te wippen.

En dat allemaal zonder hem aan te raken. Terug naar mijn moeder. Die had haar buik ook helemaal van olie voorzien. Ze wreef nu haar bovenbenen in, trok haar benen een voor een op om de achterkant ook in te smeren. Ze ging met opgetrokken benen liggen en smeerde de binnenkant van haar dijen in. Met erotische bewegingen werkte ze richting haar poes. Ik besloot brutaler te worden. Immers, wat kon ik verliezen als ik betrapt zou worden?

Zij lag er ook niet bepaald onschuldig bij. Ik besloot me achter de muur naast de schuifpui te verstoppen. Dan kon ik door een kier in het gordijn naar buiten kijken op slechts een paar meter afstand. Ik stopte mijn spullen tijdelijk terug en liep met een tent in mijn broek voorzichtig naar mijn nieuwe positie.

Daar aangekomen voelde ik mijn hart in mijn keel bonken. Dit was echt een topplek! Mijn leuter haalde ik weer uit mijn broek en liet 'm maar z'n eigen gang gaan. Met hernieuwde aandacht keek en luisterde ik nu naar mijn mooie moeder. Die ging helemaal op in haar strelingen. Ze had het flesje olie weer in haar hand en spoot een behoorlijk hoeveelheid olie op haar schaamstreek.

Met twee handen werkte ze de olie door het gebied rond haar pruim. Ik hoorde haar zwaar ademen en nam zelfs af en toe een licht kreuntje waar.

Het staat vandaag de dag allemaal nog in mijn geheugen gegrift. De olie glinsterde op haar lichaam, haar tepels waren harde puntjes en mijn moeder wreef nu met haar hand over haar kut.

Met een hand hield trok ze haar haren omhoog terwijl de andere over de lippen en door de lies ging. Alles werd goed geolied. Ze had nu andere plannen. Ze trok haar knieen op en goot nog meer olie op haar doos. Die lag nu omhoog waar ik goed zich op had. De olie droop van haar kut terug naar haar buik. Maar het gleed ook de andere kant op, over haar anus. Met twee handen smeerde ze de olie over haar billen en streelde zich door haar bilspleet.

Nog meer olie moest eraan geloven en het hele zaakje stond te glimmen. Ze nam er duidelijk de tijd voor want het leek oneindig lang te duren voor ze werkelijk met haar vingers aan de slag ging. Ze spoot nu wat olie rechtstreeks op haar kut.

Het viel me op dat ze wel een bos haar had maar dat de lippen zelf vrij van haar waren. Dat was me de vorige keer niet opgevallen maar ja dat was ook in het halfdonker. De zon stond nu vol aan de hemel. De rijkelijk aanwezig olie liep over de lippen. Mijn moeder smeerde het nu over haar lippen uit. Ik hoorde haar kreunen. Met haar vingers gleed ze nu door haar kutspleet.

De langzame bewegingen deden mij nu ook hijgen. Verschrikt hield ik mijn adem in maar mijn moeder had er niets van gemerkt.

Ik had nu wel een ander probleem. Mijn voorhuid was over de gladde, met voorzaad glibberige geworden, eikel gegleden. En die keiharde paal wilde nu ontladen. Jezus, ik kon het niet inhouden. Ik had 'm niet eens aangeraakt! Ik voelde hoe ik een enorme kwak zaad in de gordijnen spoot.

Het kon me op dat moment weinig schelen maar ik wist dat dit een probleem ging worden. Met golven kwam mijn sperma nu los. Kwakkie na kwakkie landde in het gordijn. Mijn moeder was zich van dit allemaal niet bewust. Zenuwachtig probeerde ik het gordijn schoon te smeren met een zakdoekje dat ik gelukkig in mijn zak had.

Naar omstandigheden had ik het niet slecht gedaan. Mijn lul was er niet veel zachter van geworden. Het schouwspel was ook veel te intens. Mijn moeder d'r hand gleed onder de handdoek en daar kwam opeens een dikke komkommer tevoorschijn.

Ik kon alleen maar fantaseren wat daar mee ging gebeuren. Terwijl ze nog met haar lekkere kont omhoog lag, smeerde ze de komkommer in met olie. Ze liet de groene rakker door haar speelt glijden. De op en neergaande beweging waren vreselijk geil om gade te slaan. Ze duwde het puntje ook even tegen haar anus om vervolgens weer terug te glijden door de spleet.

De groene vriend werd nu een klein stukje in mijn moeder d'r glimmende kut geduwd. Ik zag de lippen om het gevaar heen krullen.

Een zucht ontsnapte aan mijn moeder d'r mond. Met twee vingers hield ze nu haar lippen opzij om de komkommer er wat dieper in te schuiven. Ze draaide 'm wat rond en liet 'm even zitten.

Hij werd er weer uitgehaald en drie vingers verdwenen nu in de ontstane ruimte. Wijs-, middel- en ringvinger gingen er tot het tweede kootje in en uit. Ik kon de soppende geluiden binnen heel goed horen. Mijn moeder leek wel een soort poes te zijn geworden want ze maakte nu een continu kreunend geluid. De drie vingers wreven de sappen over de lippen van de geoliede kut. De komkommer ging er opnieuw in en de drie vingers verdwenen naar de mond van mijn moeder. Ze likte uitgebreid de ongetwijfeld geil smakende vingers af.

De komkommer ging nu wat verder naar binnen. Met rustige bewegingen werd hij steeds verder naar binnen geduwd. Op een gegeven moment leek hij niet verder te kunnen. Daar moest hij blijven zitten terwijl mijn moeder opnieuw aandacht aan haar linkertepel gaf. Die draaide ze tussen twee vingers heen en weer. Ze zette nu haar voeten op de grond duwde de komkommer weer diep in haar schacht. Opeens kwam ze in beweging. Ik schrok me wild, ze draaide zich op haar buik.

Ik was net op tijd achter het gordijn weggedoken want anders had ze me kunnen zien staan. Ik gluurde uiterst voorzichtig door een klein kiertje. Ik kon het nog steeds goed zien. Mijn moeder zat nu op haar knieeen naar mij toe. De komkommer gleed over haar buik naar beneden om met de punt in haar geile grot te verdwijnen. Ik keek zo naar de grote slingerende borsten van mijn moeder die glommen van de olie.

Ze likte nog meer van haar eigen geil op en smeerde het nu ook over haar harde tepeltjes. Mijn moeder liet zich voorzichtig achterover zakken, lenig van de yogaklassen die ze op dinsdagavond volgde. Ze zakte helemaal achterover met haar rug op de grond. Met twee handen duwde ze haar borsten omhoog om vervolgens weer naar beneden te laten vallen.

De komkommer werd weer in stelling gebracht. Vanuit mijn positie kon ik goed zien hoe gezwollen haar roze lippen waren. Ze ging nu echt goed wijd zitten, gleed met de komkommer over een plekje dat ik later zou leren kennen als clitoris. Iedere keer dat die komkommer eroverheen gleed, schokte mijn moeder. De komkommer ging nu tussen de lippen. Twee vingers hielden alles weer open en daar ging die groene jongen weer. In en uit de natte scheur, mijn moeder kreunde nu openlijk.

De buren waren niet thuis dus daar had ze geen omkijken naar. Ik kon me nu toch niet langer inhouden en trok lekker aan mijn natgeworden pik. Zachtjes kreunend keek ik toe door het gaatje naast het gordijn. De komkommer werd nu zowel in en uitgeschoven maar ook lichtelijk rondgedraaid. Weer had mijn moeder een verrassing voor me. Vanonder de handdoek kwam nu het gereedschap waar ik eerder kennis mee had gemaakt, de vibrator.

Die kreeg een verkenningstoch langs de komkommer. Het nat van haar kut gleed nu over haar anus naar beneden. Met een hand ving ze het op en smeerde het op de vibrator. Die nam ze nu in haar mond en likte ze gretig af. Toen ze daar eenmaal mee klaar was werd de glimmend witte vibrator aangezet.

Hij werd bovenop de clitoris gezet en een korte draai aan de knop deed het apparaat aangaan. De lage bromtoon maakte me duidelijk dat hij op een laag toerental stond. Met kleine cirkelbewegingen werd hij bovenop de clitoris gezet. Zo bleef ze stil liggen terwijl ik haar lichaam zag verstarren.

Ze leek helemaal te verstijven om vervolgens met een explosie klaar te komen. Een gil wist ze te onderdrukken maar een stevige kreun kon ik nog wel horen. Ik had het ook niet meer. Ik trok een laatste keer aan mijn pik en schoot wat ik nog had in mijn boxershort. Ik wist dat ik zo nog maar weinig tijd zou hebben om weg te komen. Ik verspilde dan ook geen tijd en sloop langzaam achteruit terwijl ik mijn moeder zag naschokken.

Ik sloop naar de keuken, glipte de voordeur uit en maakte dat ik weg kwam. Ik fietste zomaar wat in het rond terwijl ik alles wat ik gezien had als een film nogmaals zag voltrekken. En toen nog een keer. Ik fietste naar het dichtbij gelegen bos. Op een bankje zittend dacht ik alles nog eens over. Fuck, dit was echt heftig. Ik begon alweer een harde te krijgen. Een van de voordelen van een jonge jongen zijn. Ik keek om me heen en zag helemaal niemand.

Ik besloot op het gras te gaan liggen en voelde me in gedachten dicht bij m'n moeder. Aangezien het rustig bleef, trok ik me voorzichtig nog een keer af en voelde pijnlijk dat mijn eikel helemaal rauw was geworden. Nog steeds geil fietste ik even later naar huis om op het normale tijdstip thuis te komen. Mijn moeder lag onschuldig met een jurkje aan in een stoel in de tuin. Ze moest eens weten Overdag genoot ik geregeld van de bewegingen die mijn moeder maakte als ze door het huis liep of ergens mee bezig was.

Mijn ogen waren als lijm op haar gericht waarbij ik goed oppaste dat het niet teveel opviel. Niet voor mijn moeder maar ook niet voor mijn vader. Mijn vader is een man van regelmaat. Al sinds ik me kan herinneren gaat alles volgens een bepaald plan. Overal zijn procedures en regeltjes voor en hij leeft daar helemaal naar. Zijn ochtendprogramma is altijd dezelfde: Stipt om 7 uur - vroeger kon je nog doorrijden op dat tijdstip - en om 16 uur was hij vaak al weer thuis.

Hij hing zijn jas op, borg zijn schoenen op, nam de krant mee de kamer in en ging een half uur de krant lezen. Daarna had hij een half uur "regeltjesvrij" en kon er van alles gebeuren, van stoeien tot spelletjes. Of hij hielp mijn moeder met koken. In de keuken werd mijn vader veelal handtastelijk. Mijn moeder was daar niet vies van maar werkte altijd een beetje plagerig tegen. Ze was wel altijd bezorgd of ik het niet kon horen en zien, tenminste dat idee kreeg ik.

Ik zat in die tijd veel in de huiskamer stripboeken te lezen zeg maar het jaren 70 alternatief voor de computer en middagtelevisie. Daar was ik altijd wel een tijd zoet mee en dat wisten mijn ouders. Wat ze niet wisten is dat ik veel kon zien via het weerspiegelende raam in de woonkamer. Ik kon de schimmen waarnemen die mijn ouders voorstelden. Mijn moeder stond vaak aan het aanrecht te werken als mijn vader achter haar kwam staan. Hij duwde zich dan tegen haar aan en omsloot haar middel.

Met kusjes in haar nek maakte hij haar zacht waarna zijn handen een weg vonden naar haar borsten. Zodra ze haar hoofd achterover deed, wist mijn vader dat hij haar in zijn macht had. Hij kuste haar dan achter haar oor terwijl zijn hand onder haar truitje een weg naar haar borsten vond. De radio had mijn vader vaak al aangedaan zodat geluiden niet direct tot mij door konden dringen. Met een pompende leuter zat ik in kleermakerszit op de fauteuil net te doen of ik mijn strip las. Voor de vorm sloeg ik nog een bladzijde om maar ik hield mijn ogen niet van de ramen af die alles weerspiegelden.

Ik kon geen details zien maar voldoende om te weten waar ze mee bezig waren. Ik trok de stoute schoenen aan en had een plannetje. Kom over een uur maar terug.

Ben je op het pleintje? Ik wist dat mijn plannetje ging werken. Zo nonchalant mogelijk gaf ik meer zekerheid over mijn afwezigheid: Ja en jullie ook dacht ik. Met een glimlach liep ik naar boven om me om te kleden en mijn voetbal te pakken.

Ik liep de voordeur uit, riep nog even gedag en zei dat ik geen sleutel mee had en trok de deur met een knal achter me dicht. Ziezo, als die nu niet verzekerd waren van privacy dan wist ik het niet meer. Voor de vorm liep ik een stuk van het huis weg om met een kleine omweg terug te lopen naar de tuin. Ik wurmde me door een gat in de heg aan de zijkant van het huis.

Met bonkend hart liep ik langs de muur naar de openstaande schuifpui. Het moeilijkste moment was de eerste blik naar binnen. Ik wachtte tot ik iets van geluid hoorde en spiekte naar binnen.

Ik zag mijn ouders in de keuken staan. Ze stonden nog net als daarvoor. Mijn moeder stond met haar armen omhoog in de krullen van mijn vader te draaien terwijl hij beide handen op mijn moeders borsten had onder haar kleding. Zijn ongetwijfeld harde pik wreef hij zichtbaar over haar billen die zich onder haar korte rokje verborgen. Ik zag mijn moeders beha op de buffetkast liggen. Het was een mooie doorzichtig zwarte beha met kanten afzetting. Geen lingerie maar wel sexy spul. Ik fantaseerde daar maar wat graag een kanten stringetje bij.

Mijn vader schoof nu mijn moeders truitje omhoog. Toen het over haar borsten ging, floepten de twee globes er onderuit en stuiterden door de zwaartekracht op en neer.

Terwijl een hand onder de borsten doorging en ze beiden opliftten, ging de andere hand op zoek naar de bovenkant van mijn moeders rokje.

Onderweg gleden ze over haar strakke buikje. Ik had goed zicht op de situatie maar baalde van mijn strak zittende onderbroek. Ik besloot echter mezelf nog even te tergen; des te lekkerder zou het later zijn. Mijn moeder slaakte een kreuntje en zoende mijn vader op de mond.

Ik zag haar tong geil over zijn lippen likken terwijl ze wat los kwam van het aanrecht. Op die manier kon de hand van mijn vader onder de band van het rokje komen. Mijn moeder ging iets wijder staan en hapte hoorbaar naar adem. Ze steunde wat meer tegen mijn vader aan die zijn hand nu onder haar rokje had laten verdwijnen. Ik kon alleen maar gokken wat daar gebeurde. Mijn moeder bracht haar hand achter haar rug en wreef mijn vader over zijn broek.

Vanuit haar moeilijke positie wond ze mijn vader en mij nog meer op door met haar kont tegen zijn pik te wrijven. Tegelijkertijd bleef ze hem op de mond zoenen en werd er gepassioneerd getongd. Haar hand kneep nu in zijn leuter en ik hoorde nu ook mijn vader kreunen. Met onhandige bewegingen probeerde ze zijn gulp open te krijgen. Terwijl mijn vaders hand in haar broekje haar slap maakte, kreeg ze toch een hand in de gulp.

De pantalon van mijn vader was, gelukkig voor hem, ruim waardoor ze makkelijk met haar hand naar binnen kon. Ik zag mijn vader nu ook steun zoeken. Zijn tweede hand was nu van haar borst naar beneden verplaatst. Hij friemelde aan de knopen van het rokje en ritste het geval open. Het viel op de grond waarna ik mijn moeder in een heerlijke zwarte string zag staan. Mijn hart sloeg een slag over en ik kneep nu hard in mijn pik om niet al klaar te komen.

Mijn moeder schuurde haar onderlichaam over de hand van mijn vader. Die bracht een vinger omhoog waar mijn moeder gretig naar hapte. Geil keek ze m'n vader aan en likte met een uitgestoken tong de vinger af. Ze draaide zich nu om en maakte de riem van mijn vaders pantalon los. Met een zachte plof viel de broek op de grond. Ze werkte de knoopjes van zijn overhemd open en zijn behaarde borst kwam tevoorschijn.

Ze kneep in zijn onderbroek waar een enorme bult te zien was. Ze trok nu ook haar truitje over haar hoofd uit en stond in haar niemandalletje voor mijn vader. Ze drukte zich nu tegen hem aan en plette daarbij haar borsten op zijn borst. Innig stonden ze zo te vrijen; mijn vader met zijn handen op haar heerlijke billen en mijn moeder met een hand op de onderbroek van mijn vader.

Ook hij moet zich getergd hebben gevoeld met zijn strakke onderbroek aan. Door mijn gelijkwaardige situatie voelde het alsof ik daar zelf stond. Ik aapte de bewegingen van mijn moeder na op mijn onderbroek. Al snel zat daar een grote natte plek van het voorzaad in. Daar haakte mijn moeder twee vingers in de onderbroek van mijn vader en trok die naar beneden. Een enorme paal sprong de vrijheid tegemoet. Ik wist niet wat ik zag, wat een leuter!

Ik dacht dat ik een formaatje had maar mijn vader bezat een gigant. Mijn moeder hijgde zichtbaar bij de aanblik van dit wereldwonder. Ze duwde haar borsten verleidelijk tegen mijn vader en zoende hem met kleine kusjes.

Met haar hand trok ze hem met lange halen af. Mijn vader was niet bepaald ongevoelig hiervoor en stak zijn leuter tussen de benen van m'n moeder. Die liet de grote knuppel lekker tegen haar lipjes rijden met haar string nog aan. Mijn vader tilde mijn moeder met haar kont op het aanrecht, schoof het stringetje aan de kant en duwde zijn pik tegen haar lipjes.

Met een paar korte stootjes zat hij in haar. Mijn moeder trok zijn hoofd naar haar borsten die hij maar wat graag zoende en likte. Hij nam een tepel in zijn mond en zoog er zachtjes aan. Met lange halen stond hij haar nu te neuken. Bij iedere stoot slaakte mijn moeder een diep zucht.

Ik had het niet meer. Ik trok mijn broek naar beneden en nam mijn pik in mijn vuist. Ellen wordt jarenlang door haar opa gedwongen met hem te neuken, ze is zo bang dat ze tegen niemand wat durft te vertellen. Wil jij zien hoe Femke gillend klaarkomt? Zus pijpt broer wakker voor zijn 18e verjaardag! Terwijl manlief toekijkt wordt Ilse genomen door een enorme dikke negerlul.

En haar klit zo groot als een augurk, yum lekker in je mondje! De verhalen die deze slachtoffers vertellen zijn te schokkend voor woorden. Gevonden op de gay site, een gayslaaf die uitgewoond en gepijnigd wil worden. Hoe smeriger, hoe geiler daar kicken deze scat slaven op. Mijn jonge zwager aan de borst Categorie: Nadat ik om 8 uur mijn bed had verlaten om mijn volle blaas te leggen Zat ik nog even in mijn duster op de bank bij te komen Boven hoorde ik nu mijn 4 weken oude zoontje Joris huilen Hij was inmiddels ook wakker en verlangde zijn portie moedermelk Na hem eerst een schone luier te hebben omgedaan, Gingen wij beiden terug beneden naar de bank Waar ik mijn linker borst uit de duster te voorscheen haalde, Om deze Joris voor te houden.

Op de bruine tepel was al een druppeltje melk zichtbaar Mijn beide borsten waren rijkelijk gevuld met voedzame melk Toen de baby lipjes zacht mijn tepel raakten begon de stuwing dadelijk en dronk Joris gulzig.

Voor mij een verademing, eindelijk de spanning van mijn volle borsten Nu maar hopen dat Joris flink door wou drinken, Want dagelijks moest ik nog minstens een maal afkolven omdat de beide borsten meer melk produceerden dan Joris bij mij dronk Net toen mijn baby zijn eerste boertjes moest laten ging de bel Wie zou dat zo vroeg al zijn dacht Wilma?

Na Joris even in de box te hebben gelegd keek ik door de spion in onze voordeur en zag mijn jongste zwager staan Ik deed de deur op een kier en liet hem binnen, Wim zei mij dat hij de bus naar zijn College in de stad had gemist en omdat hij nu een uur moesten wachten even kwam binnen wippen.

We gingen weer naar de kamer waar ik verder ging met mijn baby voeden Wim kwam naast mij zitten en keek aandachtig naar mijn melkdrinkend kind Zacht streek hij met een vinger bij Joris over de wang Wel beroerde hij per ongeluk met zijn vingertop mijn borst Wat een bofkont die kleine zei hij lachend ik ben haast jaloers, Zulke mooie volle borst voor hem helemaal alleen Ga weg gekkie zei ik, jij met jou 20 jaar behoeft geen melk meer.

Wil je soms koffie vroeg ik Wim. Ja Lekker zei deze, schenk ze zelf dan even in terwijl ik verder ga met Joris af te voeden. Even later kwam Wim met twee kopjes koffie uit de keuken En ging weer naast mij zitten en keek weer aandachtig naar mijn zoon die op de borst die uit de duster stak lag te zuigen. Wim doe mij nog even suiker in de koffie die staat op tafel zie ik Ook koffiemelk vroeg Wim, nee wij drinken sinds kort zwart, en de melk is trouwens op ,vergeten te halen zei Wilma Dat fraai zei Wim en ik dan?

Och hou maar bij zei ik met een geintje en een lach Maar Wim hield wel dadelijk zijn koffie bij mijn borst en zei ja lekker Dat had ik nooit gedacht ik ook altijd met mijn grote mond Ja terug kon ik niet dus pakte ik mijn rechter nog volle borst uit mijn duster en kneep in zacht de tepel spoedig spoot een straal moedermelk in Wim zijn koffie zo vroeg ik nee nog maar een keer ik drink mijn koffie het liefst licht En nog een straal volgde in zijn kopje koffie snel deed ik daarna mijn borst weer in de duster.

Joris was dit alles ontgaan hij sliep inmiddels voldaan op mijn schoot Al slapend legde ik hem in de box, en dronk vervolgens mijn koffie op Ook Wim dronk met veel smaak zijn koffie op en zette het kopje op tafel, Krijg ik nog een bakkie vroeg hij mij met een niet te verhullen grijns.

Zal even kijken of er nog is zei ik: Er was nog genoeg voor een tweede bakkie zag ik in de keuken Vlug keek ik in de kast en vond nog een klein potje poedermelk En met een lach schonk ik Wim zijn koffie in en wilde een schep poedermelk in scheppen vlug legde Wim zijn hand op het kopje en zei nee Wilma Als er verse melk is moet ik geen poeder Terwijl ik voor hem stond omvatte hij mijn rechterborst door de duster heen en zei deze zit nog vol lekkere melk En nat plekje kwam in mijn duster want ik droeg geen BH Het liet mij niet onberoerd wat mijn jonge zwager deed Mijn eigen man toonde geen enkele interesse voor mijn borsten sinds de geboorte van onze zoon had hij mij nog niet weer aangeraakt terwijl mijn hormonen al weer zachtjes begonnen te werken.

Ik pakte het kopje en hield het bij mijn borst. Zacht kneep Wim in mijn tepel en twee straaltjes melk kwamen in de koffie Ik zette de koffie op tafel en zei zo klaar? Maar daar vergiste ik mij in de aandacht van deze 20 jarige knaap Mijn duster was open gevallen tijdens het bukken naar de tafel en direct omvatte hij weer mijn stevige borst met zijn volle hand Om de met heerlijke melk gevulde borst zacht te ondersteunen daarna zette hij zijn lippen op de harde volle tepel om er zacht als een baby op te zuigen, een warme straal melk sprietste zich in zijn keel gulzig slokte hij dit moederlijke vocht door met een glimlach keek hij mij aan en zei Nee want er is nog meer lekkere verse melk Ik ging weer naast Wim op de bank zitten en zei: Een zacht kreuntje kwam uit mijn keel, en hij moest hebben gemerkt dat lichaam reageerde.

Want zijn andere hand was inmiddels al stilletjes op mijn knie beland Waar hij voorzichtig masserend met zijn hand naar boven ging.