Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Schatjes prive naakt turnen

Hij bekijkt t ff en wil dan alles zo snel mogelijk uit. Hij zegt ook van lingerie is niet belangrijk doe maar gelijk naakt want t gaat tog uit. Romantisch maar niet heus. Ik wil m ook wel na verrassen mr weet dus niet hoe.

Zuster en politiepakje al eens geprobeerd en dat was wel n suc6 mr na 1x heeftie t ook wel gezien. Durf btw ook geen striptease te geven of echt een rol aan te nemen als ik bijv een politiepakje aan heb. Terwijl we al 3 jaar samen zijn. Nu ik dit typ eigelijk best raar. Durf bijna alles bij hem mr met seks durf ik mezelf gwoon niet te laten gaan strippen,kreunen,rol aan nemen met de pakjes of bijv. Geile dingen zeggen,andere standjes uitproberen.

Initiatief neem ik wel Jarretels zijn ook niets voor mij, ik ben niet het type wat dan zelfverzekerd, een tikkeltje arrogant en als een beest op hem af loopt als ik dat aan heb. Ik ben meer het type wat dan een beetje verlegen en onschuldig met mijn haar staat te spelen en zenuwachtig staat te draaien en onschuldig naar hem lacht.

Hij heeft trouwens aangegeven dit veeeeeel sexier te vinden dan jarretels, daar heeft hij niks mee. Misschien is dit ook een idee voor jou? Ik wou dat ik gewoon eens initiatief kon nemen: Amy op 05 april , Zet een rustig romantisch muziekje aan, misschien raak je daar wat meer ontspannen door:. Joyce op 07 april , In een relatie dingen durven en doen heeft tijd nodig. Vooral met wat minder zelf vertrouwen.

Het is ook wederzijds respect van elkaar. Toen ik het niet goed durfde bij mijn vriend gaf ik hem altijd een massage vond hij heerlijk en naarmate we elkaar langer kende durfde ik ook wat meer. Girlscene is onderdeel van EEN Media.

Zoeken in dit topic. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen! Margo veert op uit haar stoel en loopt richting de deur. Ze trekt echter niet haar jurkje aan, maar verstopt haar lichaam iets achter de deur, om deze daarna te openen en een donkere dame binnen te laten.

Ik zie de 2 dames richting het dansvloertje lopen en een luxe fauteuil neerzetten. Margo roept mij en ik loop naar binnen om de donkere dame de hand te schudden. Ze stelt zich voor als Alice en vraagt of ze voor me mag dansen. Ik knik ja en Margo neemt mij mee naar de stoel, trekt mijn zwemshort uit en vraagt mij of ik wil gaan zitten, wat ik graag doe.

Margo neemt op mijn schoot plaats en zegt Alice dat ze mag beginnen. Alice is een tengere, pezig gespierde Afro-Amerikaanse en gaat gekleed in een strakke nette rok, wit overhemd en bijpassend jasje. Haar voeten steken in zwarte exclusieve naaldhakken, die ik herken aan het merkje aangezien Margo van dit merk ook enkele paren heeft. Alice is duidelijk geen stripper van een paar tientjes, bedenk ik, dus ik ben zeer benieuwd. Alice beweegt zwoel voor ons en doet dit overduidelijk niet voor het eerst.

Terwijl haar kleren uitgaan, wordt mijn pik steeds harder. En als Alice in haar spierwitte lingerie voor ons staat krijgen we nog een showtje van haar in de stripperspaal voorgeschoteld. Haar lichaam is atletisch en welgevormd, haar bilpartij is om van te watertanden en haar borsten zijn iets groter dan die van Margo, wat overigens niet vreemd is, want Margo heeft lekkere kleine kittige stevige tietjes. Margo verplaatst, staat op van mijn schoot en gaat met haar rug naar mij toe, voor me staan, dan laat ze zich langzaam tegen me aanzakken en manoeuvreert haar kontje zodanig over mijn pik heen dat deze in haar gleufje glijdt: Ze laat zich achterover zakken en ligt nu met haar rug tegen me aan, met haar kutje over mijn harde paal heen: Mijn handen gaan nu over haar lichaam heen terwijl Margo haar hoofd langs het mijne legt zodat ik weer naar Alice kan kijken.

Tot mijn verbazing is deze naakt en maakt opwindende bewegingen met haar onderlichaam, terwijl Margo zachtjes haar onderlichaam over mijn pik heen beweegt. Alice komt dichterbij en plaats een donkere voet op de leuning van de fauteuil en plaats de andere op de andere leuning, door in een keer erop te veren.

Ze staat nu boven ons en Margo en ik kijken regelrecht tegen haar geschoren donkere doosje aan. Alice beweegt met haar onderlichaam, terwijl Margo dit ook doet en ik het bijna niet meer houd van opwinding. Mijn handen gaan nu naar het kutje van Margo zodat ik haar klitje kan prikkelen, waarop zij nog harder met haar onderlichaam draait op mijn kloppende roede. Alice maakt plaatst in een vloeiende beweging haar linkervoet naast haar rechter, om vervolgens haar rechter op de andere armleuning te plaatsen, zodat wij nu tegen haar prachtige donkere achterwerk aankijken.

Margo knijpt haar kutje samen en stopt met haar heupen te draaien om mij dieper in zich te ontvangen en met een gesmoorde kreun kom ik diep in haar klaar. Alice snapt dat ik klaar gekomen ben, springt van de armleuningen af, draait zich om en geeft ons beiden een kusje op de wang en zegt dat ze het geweldig vond om dit met ons te mogen doen.

Ze grabbelt haar kleren bijeen en loopt de hal in waar ze zich aankleedt en binnen een minuut de deur achter zich dichttrekt. Margo trekt haar knieën op, plaatst haar voeten naast mijn benen op de zitting en laat mijn pik uit zich glijden, terwijl ze haar kutje leeg laat lopen op mijn buik.

Als alles op mijn buik ligt knielt ze voor me neer en wil het oplikken, waarop ik haar tegen wil houden en zeg dat het niet hoeft. Nadat we genoten hebben van een heerlijk diner, dat overigens op de kamer geserveerd werd, vraagt Margo of ze mij van onderen mag scheren. Normaal doe ik dit uiteraard zelf maar aangezien ik haar dat klusje wel toevertrouw zeg ik dat dit mag.

In de badkamer onthaart ze mijn ballen en mijn zak erg zorgvuldig en ze draagt er tevens zorg voor dat mijn pik niet de gelegenheid krijgt om te verslappen, door er af en toe aan te likken. Ik dacht tot dan toe dat dit meer een activiteit was voor mannen onder elkaar, maar stem in met haar verzoek en wordt vakkundig onthaard op mijn billen en rond mijn aars. Die avond hebben we overigens een gezellige avond en brengen deze buiten op het terras door in de open lucht.

We gaan veel te laat naar bed en ik word veel te vroeg wakker. De klok geeft 7 uur aan en ik besluit op te staan, om elkker een uurtje te rennen.

Na een dikke 1 ½ uur kom ik bezweet terug op de hotelkamer en zit Margo op haar knietjes op het bed naar de deur te staren: Ik groet haar met een kusje op haar voorhoofd, maar laat haar zo zitten om me te gaan douchen. Als ik naakt de protserige badkamer kom uitgelopen, stap ik recht op het bed af en laat me er op mijn buik opvallen. Margo kruipt meteen tegen me aan en streelt mijn rug en mijn billen.

Haar strelingen gaan over in zachte kusjes op mijn rug, billen en bovenbenen als ze bovenop me komt liggen. Haar borstjes of de piercings die erin zitten prikken in mijn rug, billen en bovenbenen als zij haar weg naar beneden in zet.

Voorzichtig neemt ze mijn linker been vast en plaatst deze iets naar buiten , waarop ze met mijn rechter been hetzelfde doet. Haar hand glijd onder mij door en grijpt richting mijn reeds stijf geworden roede, waar de eikel door Margo zachtjes omsloten wordt door haar zachte, warme hand.

Ze duwt zacht maar beheerst van onder tegen mijn schaambeen, om aan te geven dat ik iets geknield moet gaan liggen, wat ik dan ook doe.

Zodra ik echter licht geknield lig schuift Margo een kussen onder mijn onderbuik en zorgt dat mijn stijve pik aan de achterzijde toegankelijk blijft voor haar daaor deze langs het kussen af te leggen, waarop ze zachtjes een duw op mijn billen geeft om aan te geven dat ik weer kan gaan liggen.

Zachtjes bijt Margo nu in mijn billen en elk beetje wordt gevolgd door een paar kusjes. Mijn ballen likt ze en er wordt serieus op gezogen: Zachtjes likt ze naar boven en beide bilhelften krijgen een overvloedige tongbehandeling, waarna Margo eindelijk haar tong richting mijn aars begeeft. Zodra ze mijn aars likt kreun ik diep: Margo wordt opgezweept door mijn enthousiaste gekreun en likt mijn poepgaatje alsof het een heerlijkheid betreft, terwijl ze haar hand rond mijn eikel sluit, om daar draaiende bewegingen te maken.

Na het likken volgt het puntje van haar tong, die ze gespitst heeft en probeert door mijn kringspier heen te duwen. Het gevoel overvalt me en bedwelmd me bijna, zodat ik in combinatie met de draaiende hand om mijn eikel voel dat een orgasme spoedig nadert. Margo heeft dit door, maar laat zich er niet door weerhouden en priemt met het puntje van haar tong in mijn aarsgaatje, terwijl ze haar draaibehandeling voorzet.

Ik kon grommend, piepend, kreinend en met een schreeuw klaar in haar hand en als Margo mijn zaad in haar hand voelt schokken, stopt ze het draaien om mijn eikel om deze gewoon vast te houden. Haar spitse tong in mijn aars wordt weer een likkende tong over mijn aars en ik geniet met volle teugen van mijn orgasme en kom nagenietend bij terwijl ik blijf liggen. Na een poosje draait Margo mij om en likt nog wat aan mijn pik en ballen, waarop ik constateer dat haar hand ook al schoon is.

Ik moet nodig naar het toilet? Tijdens het ontbijt praten we over waar we eerst heen willen en als we besluiten om de luxe beurs het eerste te doen, belt Margo naar de receptie voor vervoer. De beurs valt alleszins mee, maar er zijn slechts enkele gedeeltes die mij kunnen bekoren: We wandelen dan ook veel te snel door de botensectie en laten de real estate gewoon links liggen en kijken onze ogen uit naar de prachtige bolides en besteden veel tijd aan het bekijken van de juwelen.

Ik koop Margo een leuk armbandje en zij mij een veel te duur horloge. Na de lekkere lunch bezichtigen we de kleding en wordt Margo enorm geprikkeld door de luxe schoenen en laarzen die er uitgestald zijn. Het lijkt wel alsof ze elk paar moet passen voor ze een keuze kan maken, dus uiteindelijk kopen we 3 paar schoentjes en een paar hoge laarzen met ultra hoge hak voor mevrouw voor de prijs van een gemiddeld maandsalaris, per stuk bedoel ik helaas. We hoeven hier overigens niet met de spullen rond te sjouwen: Ook de kunstsectie bezoeken we om te zien of er iets van onze gading bij is, maar dit blijkt niet het geval.

Na een, ik moet zeggen, leuke dag dineren we in een prachtig Japans restaurant en zoeken direct na terugkomst het bed op, waar we binnen een paar minuten vermoeid in slaap vallen.

Ik word wakker in de meest belachelijke pose die me ooit is overkomen: Margo ligt op haar buik en ik lig, op mijn zij, tussen haar benen in met mijn hoofd op haar billen. Haar getatoeëerde been houd ik stevig vast als ware het een knuffel. Het gevoel tegen mijn wang van de zachte billen bezorgd mij een stevige erectie, dus ik besluit om maar van de gelegenheid gebruik te maken. Mijn reactie blijft echter uit want ik kus mijn weg langzaam omhoog richting haar nek, terwijl ik mijn stijve in positie breng.

Nat maken blijkt niet nodig, want mijn eikel wordt als vanzelf de natte gleuf ingezogen, doordat Margo haar billen tegen me aanduwt. Sensueel, en zachtjes begin ik mijn stijve in en uit haar kutje te bewegen, waarbij zowel zij als ik zacht kreunen. Als Margo haar kontje nog steviger omhoog duwt, begrijp ik dat ze het harder wil en geef ik gehoor aan haar signaal door haar steviger te penetreren. Vrijwel tegelijkertijd komen wij klaar: Vroeger dan de dag ervoor zitten we aan het ontbijt en Margo gaat vrij bloot gekleed in een luchtig zomerjurkje en veel te hoge hakken voor een beurs in elk geval mij voor richting de lift.

Ze is te verheugd en weet vermoedelijk meer, over de beurs die we gaan bezoeken, als dat ze hierover vertelt. Aangekomen op de parking van de beurs tekent zich een klein contrast af met gisteren: De entree echter is echter een paar honderd dollar, waarbij we een persoonlijke uitleg krijgen over de gedragsregels en de te bewaken privacy.

We worden gefouilleerd en mogen daarna de deur door de hal in. De hal is onderverdeeld in secties en er zijn diverse wanden opgetrokken. Het open gedeelte is horeca en kraampjes en achter de wanden zijn kleinere hallen met activiteiten.

Ik pak haar hand vast en loop naar een lage geluidsspreker die enkele meters verderop staat. Ik til Margo op, zeg haar te bukken met haar billen mijn kant op en til haar het jurkje over haar billen, zodat haar string zichtbaar is.

...

Naakt turnen turks meisje neukenHij bekijkt t ff en wil dan alles zo snel mogelijk uit. Hij zegt ook van lingerie is niet belangrijk doe maar gelijk naakt want t gaat tog uit.

Romantisch maar niet heus. Ik wil m ook wel na verrassen mr weet dus niet hoe. Zuster en politiepakje al eens geprobeerd en dat was wel n suc6 mr na 1x heeftie t ook wel gezien. Durf btw ook geen striptease te geven of echt een rol aan te nemen als ik bijv een politiepakje aan heb. Terwijl we al 3 jaar samen zijn. Nu ik dit typ eigelijk best raar.

Durf bijna alles bij hem mr met seks durf ik mezelf gwoon niet te laten gaan strippen,kreunen,rol aan nemen met de pakjes of bijv. Geile dingen zeggen,andere standjes uitproberen. Initiatief neem ik wel Jarretels zijn ook niets voor mij, ik ben niet het type wat dan zelfverzekerd, een tikkeltje arrogant en als een beest op hem af loopt als ik dat aan heb.

Ik ben meer het type wat dan een beetje verlegen en onschuldig met mijn haar staat te spelen en zenuwachtig staat te draaien en onschuldig naar hem lacht. Hij heeft trouwens aangegeven dit veeeeeel sexier te vinden dan jarretels, daar heeft hij niks mee. Misschien is dit ook een idee voor jou? Ik wou dat ik gewoon eens initiatief kon nemen: Amy op 05 april , Zet een rustig romantisch muziekje aan, misschien raak je daar wat meer ontspannen door:.

Joyce op 07 april , In een relatie dingen durven en doen heeft tijd nodig. Vooral met wat minder zelf vertrouwen. Het is ook wederzijds respect van elkaar. Toen ik het niet goed durfde bij mijn vriend gaf ik hem altijd een massage vond hij heerlijk en naarmate we elkaar langer kende durfde ik ook wat meer. Girlscene is onderdeel van EEN Media.

Zoeken in dit topic. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen! Margo veert op uit haar stoel en loopt richting de deur. Ze trekt echter niet haar jurkje aan, maar verstopt haar lichaam iets achter de deur, om deze daarna te openen en een donkere dame binnen te laten. Ik zie de 2 dames richting het dansvloertje lopen en een luxe fauteuil neerzetten.

Margo roept mij en ik loop naar binnen om de donkere dame de hand te schudden. Ze stelt zich voor als Alice en vraagt of ze voor me mag dansen. Ik knik ja en Margo neemt mij mee naar de stoel, trekt mijn zwemshort uit en vraagt mij of ik wil gaan zitten, wat ik graag doe. Margo neemt op mijn schoot plaats en zegt Alice dat ze mag beginnen. Alice is een tengere, pezig gespierde Afro-Amerikaanse en gaat gekleed in een strakke nette rok, wit overhemd en bijpassend jasje.

Haar voeten steken in zwarte exclusieve naaldhakken, die ik herken aan het merkje aangezien Margo van dit merk ook enkele paren heeft. Alice is duidelijk geen stripper van een paar tientjes, bedenk ik, dus ik ben zeer benieuwd. Alice beweegt zwoel voor ons en doet dit overduidelijk niet voor het eerst. Terwijl haar kleren uitgaan, wordt mijn pik steeds harder. En als Alice in haar spierwitte lingerie voor ons staat krijgen we nog een showtje van haar in de stripperspaal voorgeschoteld.

Haar lichaam is atletisch en welgevormd, haar bilpartij is om van te watertanden en haar borsten zijn iets groter dan die van Margo, wat overigens niet vreemd is, want Margo heeft lekkere kleine kittige stevige tietjes.

Margo verplaatst, staat op van mijn schoot en gaat met haar rug naar mij toe, voor me staan, dan laat ze zich langzaam tegen me aanzakken en manoeuvreert haar kontje zodanig over mijn pik heen dat deze in haar gleufje glijdt: Ze laat zich achterover zakken en ligt nu met haar rug tegen me aan, met haar kutje over mijn harde paal heen: Mijn handen gaan nu over haar lichaam heen terwijl Margo haar hoofd langs het mijne legt zodat ik weer naar Alice kan kijken.

Tot mijn verbazing is deze naakt en maakt opwindende bewegingen met haar onderlichaam, terwijl Margo zachtjes haar onderlichaam over mijn pik heen beweegt. Alice komt dichterbij en plaats een donkere voet op de leuning van de fauteuil en plaats de andere op de andere leuning, door in een keer erop te veren. Ze staat nu boven ons en Margo en ik kijken regelrecht tegen haar geschoren donkere doosje aan. Alice beweegt met haar onderlichaam, terwijl Margo dit ook doet en ik het bijna niet meer houd van opwinding.

Mijn handen gaan nu naar het kutje van Margo zodat ik haar klitje kan prikkelen, waarop zij nog harder met haar onderlichaam draait op mijn kloppende roede. Alice maakt plaatst in een vloeiende beweging haar linkervoet naast haar rechter, om vervolgens haar rechter op de andere armleuning te plaatsen, zodat wij nu tegen haar prachtige donkere achterwerk aankijken.

Margo knijpt haar kutje samen en stopt met haar heupen te draaien om mij dieper in zich te ontvangen en met een gesmoorde kreun kom ik diep in haar klaar.

Alice snapt dat ik klaar gekomen ben, springt van de armleuningen af, draait zich om en geeft ons beiden een kusje op de wang en zegt dat ze het geweldig vond om dit met ons te mogen doen.

Ze grabbelt haar kleren bijeen en loopt de hal in waar ze zich aankleedt en binnen een minuut de deur achter zich dichttrekt. Margo trekt haar knieën op, plaatst haar voeten naast mijn benen op de zitting en laat mijn pik uit zich glijden, terwijl ze haar kutje leeg laat lopen op mijn buik.

Als alles op mijn buik ligt knielt ze voor me neer en wil het oplikken, waarop ik haar tegen wil houden en zeg dat het niet hoeft. Nadat we genoten hebben van een heerlijk diner, dat overigens op de kamer geserveerd werd, vraagt Margo of ze mij van onderen mag scheren. Normaal doe ik dit uiteraard zelf maar aangezien ik haar dat klusje wel toevertrouw zeg ik dat dit mag. In de badkamer onthaart ze mijn ballen en mijn zak erg zorgvuldig en ze draagt er tevens zorg voor dat mijn pik niet de gelegenheid krijgt om te verslappen, door er af en toe aan te likken.

Ik dacht tot dan toe dat dit meer een activiteit was voor mannen onder elkaar, maar stem in met haar verzoek en wordt vakkundig onthaard op mijn billen en rond mijn aars. Die avond hebben we overigens een gezellige avond en brengen deze buiten op het terras door in de open lucht.

We gaan veel te laat naar bed en ik word veel te vroeg wakker. De klok geeft 7 uur aan en ik besluit op te staan, om elkker een uurtje te rennen. Na een dikke 1 ½ uur kom ik bezweet terug op de hotelkamer en zit Margo op haar knietjes op het bed naar de deur te staren: Ik groet haar met een kusje op haar voorhoofd, maar laat haar zo zitten om me te gaan douchen.

Als ik naakt de protserige badkamer kom uitgelopen, stap ik recht op het bed af en laat me er op mijn buik opvallen. Margo kruipt meteen tegen me aan en streelt mijn rug en mijn billen. Haar strelingen gaan over in zachte kusjes op mijn rug, billen en bovenbenen als ze bovenop me komt liggen. Haar borstjes of de piercings die erin zitten prikken in mijn rug, billen en bovenbenen als zij haar weg naar beneden in zet. Voorzichtig neemt ze mijn linker been vast en plaatst deze iets naar buiten , waarop ze met mijn rechter been hetzelfde doet.

Haar hand glijd onder mij door en grijpt richting mijn reeds stijf geworden roede, waar de eikel door Margo zachtjes omsloten wordt door haar zachte, warme hand. Ze duwt zacht maar beheerst van onder tegen mijn schaambeen, om aan te geven dat ik iets geknield moet gaan liggen, wat ik dan ook doe. Zodra ik echter licht geknield lig schuift Margo een kussen onder mijn onderbuik en zorgt dat mijn stijve pik aan de achterzijde toegankelijk blijft voor haar daaor deze langs het kussen af te leggen, waarop ze zachtjes een duw op mijn billen geeft om aan te geven dat ik weer kan gaan liggen.

Zachtjes bijt Margo nu in mijn billen en elk beetje wordt gevolgd door een paar kusjes. Mijn ballen likt ze en er wordt serieus op gezogen: Zachtjes likt ze naar boven en beide bilhelften krijgen een overvloedige tongbehandeling, waarna Margo eindelijk haar tong richting mijn aars begeeft.

Zodra ze mijn aars likt kreun ik diep: Margo wordt opgezweept door mijn enthousiaste gekreun en likt mijn poepgaatje alsof het een heerlijkheid betreft, terwijl ze haar hand rond mijn eikel sluit, om daar draaiende bewegingen te maken. Na het likken volgt het puntje van haar tong, die ze gespitst heeft en probeert door mijn kringspier heen te duwen.

Het gevoel overvalt me en bedwelmd me bijna, zodat ik in combinatie met de draaiende hand om mijn eikel voel dat een orgasme spoedig nadert. Margo heeft dit door, maar laat zich er niet door weerhouden en priemt met het puntje van haar tong in mijn aarsgaatje, terwijl ze haar draaibehandeling voorzet.

Ik kon grommend, piepend, kreinend en met een schreeuw klaar in haar hand en als Margo mijn zaad in haar hand voelt schokken, stopt ze het draaien om mijn eikel om deze gewoon vast te houden. Haar spitse tong in mijn aars wordt weer een likkende tong over mijn aars en ik geniet met volle teugen van mijn orgasme en kom nagenietend bij terwijl ik blijf liggen.

Na een poosje draait Margo mij om en likt nog wat aan mijn pik en ballen, waarop ik constateer dat haar hand ook al schoon is. Ik moet nodig naar het toilet? Tijdens het ontbijt praten we over waar we eerst heen willen en als we besluiten om de luxe beurs het eerste te doen, belt Margo naar de receptie voor vervoer.

De beurs valt alleszins mee, maar er zijn slechts enkele gedeeltes die mij kunnen bekoren: We wandelen dan ook veel te snel door de botensectie en laten de real estate gewoon links liggen en kijken onze ogen uit naar de prachtige bolides en besteden veel tijd aan het bekijken van de juwelen. Ik koop Margo een leuk armbandje en zij mij een veel te duur horloge. Na de lekkere lunch bezichtigen we de kleding en wordt Margo enorm geprikkeld door de luxe schoenen en laarzen die er uitgestald zijn.

Het lijkt wel alsof ze elk paar moet passen voor ze een keuze kan maken, dus uiteindelijk kopen we 3 paar schoentjes en een paar hoge laarzen met ultra hoge hak voor mevrouw voor de prijs van een gemiddeld maandsalaris, per stuk bedoel ik helaas. We hoeven hier overigens niet met de spullen rond te sjouwen: Ook de kunstsectie bezoeken we om te zien of er iets van onze gading bij is, maar dit blijkt niet het geval.

Na een, ik moet zeggen, leuke dag dineren we in een prachtig Japans restaurant en zoeken direct na terugkomst het bed op, waar we binnen een paar minuten vermoeid in slaap vallen. Ik word wakker in de meest belachelijke pose die me ooit is overkomen: Margo ligt op haar buik en ik lig, op mijn zij, tussen haar benen in met mijn hoofd op haar billen.

Haar getatoeëerde been houd ik stevig vast als ware het een knuffel. Het gevoel tegen mijn wang van de zachte billen bezorgd mij een stevige erectie, dus ik besluit om maar van de gelegenheid gebruik te maken.

Mijn reactie blijft echter uit want ik kus mijn weg langzaam omhoog richting haar nek, terwijl ik mijn stijve in positie breng. Nat maken blijkt niet nodig, want mijn eikel wordt als vanzelf de natte gleuf ingezogen, doordat Margo haar billen tegen me aanduwt. Sensueel, en zachtjes begin ik mijn stijve in en uit haar kutje te bewegen, waarbij zowel zij als ik zacht kreunen. Als Margo haar kontje nog steviger omhoog duwt, begrijp ik dat ze het harder wil en geef ik gehoor aan haar signaal door haar steviger te penetreren.

Vrijwel tegelijkertijd komen wij klaar: Vroeger dan de dag ervoor zitten we aan het ontbijt en Margo gaat vrij bloot gekleed in een luchtig zomerjurkje en veel te hoge hakken voor een beurs in elk geval mij voor richting de lift.

Ze is te verheugd en weet vermoedelijk meer, over de beurs die we gaan bezoeken, als dat ze hierover vertelt. Aangekomen op de parking van de beurs tekent zich een klein contrast af met gisteren: De entree echter is echter een paar honderd dollar, waarbij we een persoonlijke uitleg krijgen over de gedragsregels en de te bewaken privacy. We worden gefouilleerd en mogen daarna de deur door de hal in. De hal is onderverdeeld in secties en er zijn diverse wanden opgetrokken.

Het open gedeelte is horeca en kraampjes en achter de wanden zijn kleinere hallen met activiteiten. Ik pak haar hand vast en loop naar een lage geluidsspreker die enkele meters verderop staat.

Ik til Margo op, zeg haar te bukken met haar billen mijn kant op en til haar het jurkje over haar billen, zodat haar string zichtbaar is.

...