Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Opgezwolle kut sex club in belgie

opgezwolle kut sex club in belgie

Ik begon haar te neuken op een manier zoals ik haar nog nooit geneukt had. Door het zaad wat in haar zat als glijmiddel te gebruiken kon ik harder dan ooit in en uit haar stoten. Wat was er met me gebeurd dat dit me zo geil maakte?

In nog geen drie minuten kwam ik al klaar en ik voelde mijn zaad zich vermengen met het zaad wat al in haar kut was. Er leek geen einde te komen aan het zaad wat mijn eikel verliet en de kut van Marleen nog meer vulde. Nog voordat mijn lul zich zou gaan verslappen trok ik hem uit haar kut en dook ik met mijn gezicht tussen haar benen.

Mijn geopende mond plaatste ik direct tussen haar wijd openstaande kutlippen en begon haar daar als een razende te zuigen en likken. Ze had me gezegd zich vies te voelen en wilde dat ik haar schoon zou maken en zo’n verzoek mag je niet weigeren natuurlijk van je eigen vrouw. Ik likte en zoog alles wat ze in en op haar kut had aan sperma er van af. Het smaakte een beetje ziltig maar zeker niet slecht.

Mijn eigen zaad had ik al eerder uit haar kut en mond mogen eten maar nu dat gemengd was met het sperma van anderen was dat toch weer een heel andere ervaring. Het stond me niet tegen, integendeel, het maakte me nog geiler dan dat ik al was.

Het idee dat ze veel plezier had gehad en had genoten van anderen voelde goed. Aan het schokken van haar onderlichaam voelde ik dat Marleen genoot van het moment dat ik het vreemde zaad uit haar likte.

Het was allemaal wat onwerkelijk voor me om te doen maar ik genoot er minstens net zo van als dat zij deed. Het zoutige op lichaamstemperatuur zijnde goedje glibberde over mijn tong. Ik gaf bij het zuigen en likken haar gevoelige anus en klit natuurlijk ook een goede verwenbeurt met mijn tong en lippen, hierdoor komt ze altijd snel klaar. Ik zag dat uit haar anus, die door het likken er aan wat open was gegaan ook zaad drupte. Daar was ze dus ook goed gevuld geweest met een harde lul die er in klaar was gekomen.

Hoe was het nou eigenlijk gekomen dat ze zich vol had laten spuiten door anderen? Ik wist het niet, het zou misschien altijd al een fantasie van haar geweest zijn, een stille wens. Ik probeerde me voor te stellen hoe het er uit gezien moest hebben, Marleen met andere mannen of jongens bezig.

Zou ze door drie tegelijk geneukt zijn in al haar gaatjes of zou ze het om beurten gedaan hebben en hoeveel waren het er nu echt geweest? Op het moment dat ze begon klaar te komen vroeg ik het haar. Heb je genoten en hoeveel pikken heb je in je gehad? Ik wil alles weten hoor. Het enige wat ik verstond tussen het kreunen en kermen door was ‘Vijf Zou ze echt die avond door vijf mannen geneukt zijn? Ik kon het bijna niet geloven maar door het zaad wat er uit haar lichaam liep moest ik dat wel.

Ik probeerde me voor te stellen hoe dat er uit gezien moest hebben. Marleen met, misschien in al haar gaten en handen een stijve lul. Mijn Marleen die met haar 35 jaar nog nooit anders gezien en gehad had dan mijn lul. Nooit eerder had ze met een ander dan die van mij gespeeld. Laat staan dat ze er een in haar mond of kut had gehad. Dit ondanks dat ze er met haar slanke figuurtje, korte zwarte haar en mooie C cup borsten best goed uit zag.

We waren gewoon heel vroeg samen gekomen en daardoor was ze nooit in de gelegenheid geweest om iets met een ander te beginnen. Ik had ondertussen een mond vol met het goedje wat haar kut en kont had verlaten en kon niets anders dan slikken en het mijn keelgat in te laten verdwijnen. Marleen bleef maar klaar komen en ook dat kon ik niet van haar, gewoonlijk kwam ze klaar in een orgasme van hooguit twee minuten.

Nu was het veel langer en leek het ook heftiger dan ik ooit meegemaakt had. Wild zwaaide ze met haar armen en benen waarbij haar geile borsten mee deinde op de genotsgolven die door haar onderlichaam trokken.

Pas nadat haar orgasme helemaal verdwenen was vroeg ik haar om me te vertellen hoe het gegaan en geweest was. Ik ging naast haar liggen, streelde haar borsten en tepels en liet de andere hand op haar dik opgezwollen en blijkbaar goed gebruikte kut rusten.

Ze was op dat moment te moe en te verzadigd om me nog maar iets te vertellen van wat er die avond gebeurt was. Ze viel onder mijn strelende handen in een diepe slaap. Ik kon echter de slaap nog niet vatten, ik was nog teveel van slag door wat Marleen gedaan had en begon er over na te denken. Hoe was het nou eigenlijk zover gekomen? Ze had me eens, na een stevige neukpartij waarbij ik haar had voorgesteld om eens te doen alsof ik een ander was, toevertrouwd dat ze dat wel eens deed en ze biechtte me op dat ze best wel eens nieuwsgierig was over hoe het met een ander zou zijn.

Er kwam op dat moment meteen iets van jaloezie in me op maar dat maakte al snel plaats voor gedachtes aan dat ik het wel begreep van haar. Ze had immers helemaal geen ervaring met anderen en dat maakt toch wel nieuwsgierig leek mij. Zelf had ik wat meer ervaring met anderen en daardoor was die nieuwsgierigheid er bij mij niet meer zo.

Ik heb haar toen voor het eerst gezegd dat ze van mij best eens haar gang zou mogen gaan als ze eens wat meer wilde ervaren. Ze keek me verbaasd aan. Ze pakte mijn lul vast en begon er weer mee te spelen. Na het neuken bleef ze boven op me zitten met mijn lul nog diep in haar kut en zei “Stel dat ik dat zou doen, dan wil jij zeker ook met een ander?

Daar heb ik geen behoefte aan met jou als vrouw. Het is puur om jou ervaring op te laten doen met een ander. Het is toch niet meer dan normaal dat je daar nieuwsgierig naar bent. Twee dagen later begon ze er weer over. We zaten in de tuin met een lekker glas wijn toen ze weer terug kwam op het onderwerp. Ze vroeg me of ik er nog steeds hetzelfde over dacht. Natuurlijk dacht ik er nog net zo over, sterker nog, ik had al een plan gemaakt voor als ze dat zelf nog niet zou hebben.

Het leek me ook voor mij onwijs spannend maar ik had me voorgenomen om de eerste keer er niet bij te zijn waardoor ze nog meer haar gang kon gaan. Ik stelde Marleen voor om in bijvoorbeeld een café een leuke vent of jongen te zoeken waar ze wel eens wat spannends mee zou willen doen en die dan mee te nemen naar ons huis.

Ik zou die avond dan zorgen dat ik niet thuis was zodat ze ongestoord haar gang kon gaan en ze kon genieten zonder dat ze zich in zou hoeven te houden door mijn aanwezigheid. Marleen vond het meteen een goed idee en was reuze enthousiast. Ze was direct niet meer te stoppen en we praatte nog een tijdje door hoe ze het zou aan gaan pakken. Ik wees haar er ook op dat het misschien wel eens tegen zou kunnen vallen met een verkeerde keuze. Ook zei ik haar dat ze moest proberen om het puur om de seks te laten gebeuren.

Houden van kon natuurlijk niet spraken we af, dat deden wij al van elkaar. Toen we die avond naar bed gingen was Marleen niet meer te houden, we neukten en vreeën urenlang in alle standen en gaten. Het gesprek had haar bloedgeil gemaakt, ze leek helemaal klaar voor een andere pik en ik?

Ik vond het geweldig voor haar en gunde haar het pleziertje van harte. Ze had een gezellig cafeetje niet al te ver bij ons vandaan uitgekozen waar ze in de vooravond naar toe ging. We waren er samen een keer geweest en daardoor wist Marleen een beetje wat voor publiek er kwam.

Het was een mengelmoes van publiek waarbij de meerderheid van de mannen rond de vijfentwintig was. Verder wat ouderen en stellen. Ik vermoedde dat de jongste leeftijdsgroep de doelgroep van Marleen ging worden omdat ik haar nog al eens zag kijken naar jongens van die leeftijd. Met niet meer aan dan wat minuscule lingerie een kort rood rokje en zwart topje ging ze die avond rond We hadden afgesproken dat ze mij een berichtje zou sturen als ik naar huis zou kunnen komen. En zo lag ik nu te wachten totdat ze naast me wakker zou worden en mij alles zou gaan vertellen over wat ze meegemaakt had.

Door hoe ik haar had aangetroffen die avond in ons bed met haar druipende kut en aars en door het aantal mannen wat ze genoemd had probeerde ik me er een voorstelling te maken. Het lukte me niet echt en dat hoefde ook niet want nadat ik op mijn zij was gaan liggen en haar naakte warme lichaam begon te strelen werd ze wakker en brandde meteen los. Ze was aan de bar gaan zitten, had een wijntje te drinken genomen en raakte al snel in gesprek met haar buurman, een leuke jongen van 22 jaar die luisterde naar de naam Frank.

Er leek al snel een klik tussen hen te zijn ondanks het leeftijdsverschil en ze kletste dan ook al snel een uurtje vol. Frank had haar verteld dat hij in het café was voor een vrijgezellenfeestje met een paar jongens. Hij was alleen wat vroeg en daardoor nog alleen.

Marleen had hem al snel eerlijk verteld van de afspraak die ze met mij gemaakt had en waar ze dus voor in het café was. Hij was verbaasd geweest over haar openhartige bekentenis maar liet ook wel merken dat hij geïnteresseerd was voor wat Marleen wilde. Zij had zeker ook interesse in hem gehad want hij zag er erg goed uit en dat zou naakt ook vast zo zijn vermoedde ze.

Ze ging er voor en begon een beetje aan hem te zitten. Ze liet eens een hand over zijn arm gaan, over zijn bovenbeen. Hij vond het allemaal prima en op het moment dat ze in zijn broek een duidelijk afgetekende harde pik zag was het moment daar, “Ga je met me mee naar mijn huis? Hoe kon ze zo geworden zijn dat ze aan een wildvreemde vroeg om mee naar huis te gaan om zich te laten neuken.

Ze hoefde het maar een keer te vragen aan Frank natuurlijk. Meteen stond hij op, betaalde de rekening en ging samen met Marleen op weg naar ons huis. Nog niet eens in de huiskamer waren ze al begonnen met tongen. Dat hun handen daarbij elkaars lichamen verkenden sprak voor zich.

Al snel werden er kledingstukken los gemaakt en uit gedaan. Ze was niet te houden geweest en nadat ze de flinke stijve lul van Frank had bevrijd uit zijn strakke boxer zakte ze meteen door haar knieën om die op te zuigen. Met haar blouse half uit, haar rok op de vloer en string halverwege haar dijen slurpte ze de hele lengte haar mond in. Hij was wat groter dan die van mij maar vooral ook veel dikker dan mijn lul merkte ze fijntjes op tegen me. Frank had zijn handen op haar achterhoofd gelegd en stuurde met zachte drang haar hoofd steeds weer over de hele lengte van de lul.

Marleen was gek op pijpen en dan ook nog eens heel diep, dus Frank kon zijn geluk niet op natuurlijk. Toen ze voor even genoeg had gehad in haar mond kwam ze overeind, deed wat ze nog aan kleding aan had ook uit en nam hem mee naar onze slaapkamer. Ze had hem meteen het bed op getrokken, ging boven op hem liggen en wreef haar onderlichaam geil over dat van hem. Zijn harde lul drukte ze daarbij hard op haar venusheuvel waardoor ze zijn ballen over haar kutlippen voelde glijden.

Ze was weer begonnen met hem te tongen en te strelen. Ze gaf me eerlijk toe dat ze het geweldig had gevonden om eindelijk eens met een andere man te spelen.

Het maakte haar zo geil zoals ze nog nooit geweest was. Na van hem af gerold te zijn was ze op haar rug gaan liggen en had ze haar benen wijd gespreid om hem alle ruimte bij haar doorweekte kut te geven. Hij verplaatste dan ook al snel zijn mond op haar kut om die te gaan likken en zuigen.

Op het moment dat Frank met zijn handen haar borsten en tepels begon te strelen en kneden drukte Marleen gelijktijdig haar onderlichaam tegen zijn zuigende mond en likkende tong aan. Maak me klaar maar alsjeblieft, neuk me ook. Hij voelt hoe hij haar klitje likt en zuigt met twee vingers die in en uit haar kut glijden. Ze dirigeert haar hand er heen en stuurt een vinger van Frank naar haar kontgaatje. Precies op het moment dat hij een nat gemaakte vinger haar anus in wilde laten glijden ging zijn mobiel dat er een berichtje was.

Daardoor dacht hij ineens weer aan de afspraak die hij had gemaakt over het vrijgezellenfeest. Het zou vast zijn vriend Martin zijn die zou gaan vragen waar hij was.

Door Marleen was hij dat helemaal vergeten. Hij zei haar dat hij waarschijnlijk wel wist wie er belde en dat hij het feestje vergeten was.

Ze had hem gezegd dat hij dan juist even moest antwoorden en hij de vrijgezel best uit mocht nodigen. Het was inderdaad wie hij al verwacht had, Martin.

Wat hij voor een bericht terug had gestuurd wist ze niet maar hij was al snel weer terug en ging direct verder met waar hij gebleven was.

Hierop ging hij boven op haar liggen. Marleen had zijn dikke lul vast gepakt en tegen de opening van kut gehouden. Het enige wat Frank hoefde te doen was zijn onderlichaam wat naar voren te bewegen waardoor zijn enorme eikel haar smachtende kut in gleed.

Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld.

Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten. Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar. Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen.

Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal. Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten. Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar!

Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten. Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel. Closeup amateur eurobabes sexy part Frans swinger party in een privé cl Kinky party in de vip club met meis Mollig party meisje neemt het van a Bunch van meisjes lul zuigen hard i Vrouwen overspel met mannetje strip Sexy desi milf geneukt door haar bf Party seks en vuistneuken met rondb Collage slaapzaal seks Zus terug van nachtclub Groot hentai boezem en pot ears - m Ultra heet tentakel neuken - meer b Five nubiles gaan wild met lust Cfnm thee party Shaka micro bikini olie dans Groot bips facesitting - kijken mee Hawt oraal plezier voor afstrijker Trinity - gangbang fuckers bij een Huwelijk hoeren zijn neuken in publ Deze 3 hogeschool mooi sletten Sletten zuigen in disrobe club Mijn vrienden op webcam vuistneuken Triple gangbang - gangbang fuckers Heet en rondborstig amateur tiener Groot tieten groep party seks Bachlorette party gaat wild Sexy meisje geneukt door strange cr Twee babes krijgen geneukt in de cl Verborgen camera in een frans swing Extra sletterig party hoeren in de Emma reet gangbangs amateurs bij ee Amateur publiek pijpen in swinger c Jeune brunette francaise grave pris Groot zoek babes neuken hard bij de Superb geil brides zuigen groot han Cfnm jeugdig video's Hogeschool hd porno Aerobics meisjes club [s05b] sharon Titty bar in de vip - eva lovia, ad Futa douche scène - meer bij www.

Rhonda d gedrogeerd bij de club en Party hardcore weg gek vol; hardcor Latijn teef kantelen handle tghe Roas werker neuken heet hentai meis Indisch aunty geneukt door neighbou Koreaans tiener verleid door blank Brooke wylde krijgt bookworm in een Heet 3d babe masturberen - meer bij Meisje is tied omhoog en geneukt Golfing kan zijn plezier wanneer de Stap moeders confession, gratis les Heet mollig gangbang Heet oraal bij de club toilet Geneukt op de tafel door reusachtig Aerobics meisjes club [s01] sharon

Oude hoeren neuken geile milf gratis

Op mijn instructies liet ze haar rokje op de grond vallen, en stapte uit haar slipje, zodat ze nu alleen nog hold-ups aan had, met fraaie kanten bovenranden, en haar hoge hakjes. Ze was deels geschoren, maar had nog een driehoekje met zachte dunne haartjes boven haar kutje staan. Danielle begon inmiddels de aandacht voor haar drankje te verliezen, en genoot van de aanblik van het naakte vrouwenlichaam. Ik liet haar even haar gang gaan, terwijl ik zijdelings zag hoe Roberto inmiddels de broek van Alain aan het openmaken was….

Mijn aandacht ging meer uit naar Danielle, die nu duidelijk opgewonden zat toe te kijken hoe Marianne mijn grote, harde pik bevrijd had, en ietwat aarzelend begonnen was om me te pijpen. Marianne had een smal snoetje, met een tamelijk klein mondje, en mijn pik is nogal aan de grote kant, met vooral een erg grote eikel. Ze deed haar best, was vooral druk met me te likken en af te trekken, en ik zag dat Roberto inmiddels hetzelfde deed bij Alain.

Ze begon te panieken, te spartelen, zette haar handen op mijn benen om zich van me af te duwen, maar ik was een stuk sterker en duwde haar harder over me heen, haar zwaar gedempte gekerm negerend. Ik liet haar even los, en haar hoofd schoot naar achteren, ze kokhalsde even, haalde gierend adem, keek omhoog, haar ogen smekend om genade.

Harder, sneller, en dieper. Weer begon ze te jammeren, het klonk mooi, gedempt omdat haar hele mond werd opgevuld door een dikke, gezwollen, hete kloppende lul, en het gedempte gekerm werd begeleid door de natte sop- en zuiggeluiden van die dikke staaf die in en uit haar misbruikte mond gleed.

Ik werd alleen maar geiler, niet alleen van haar gespartel, maar ook van de aanblik van Daniëlle, die inmiddels iets onderuit was gaan zitten, en een hand onder haar rok had gestoken. Haar mond was ietsje open, en ze likte voortdurend over haar volle lippen terwijl ze toekeek hoe ik Marianne gebruikte. Af en toe gaf ik Marianne adempauze, zowel om mijn lul te laten afkoelen, als om te genieten van de aanblik van haar gezicht dat nu droop van het dikke slijm dat uit haar mond liep, over haar slappe tietjes heen.

Intussen hadden de twee mannen de aandacht voor ons een beetje verloren. Ze waren inmiddels allebei naakt, en ik besloot dat Alain toch ook even een kleine bijdrage moest leveren.

Ik trok Marianne aan haar haren omhoog, draaide haar met haar kont naar Alain toe, en trok haar voorover, tot ze wijdbeens staand, met haar handen op mijn heupen leunend, weer die monsterpik in haar mond geramd kreeg. Haar kont naar achteren, kuiten gespannen omdat ze op hoge hakjes stond, benen gehuld in zwarte hold-ups, en haar kut die toch wel erg nat geworden was, vlak voor het gezicht van haar man.

Alain begreep de boodschap, en stond op, kwam achter haar staan, en duwde zijn nat en hard-gezogen pik van achteren in haar. Nu werd ze echt goed aan het spit geregen.

Hij stond fanatiek van achteren in haar te rammen, en ik duwde met hetzelfde ritme mijn lul in haar mond. Daarbij hield ik met één hand haar hoofd vast, en met de andere greep ik een tietje zo ruw en hard vast, dat ze het uitgilde. Althans, het zou gillen geweest zijn, als ze niet over mijn pik geregen was geweest. Danielle zat inmiddels ongegeneerd te vingeren, haar slipje opzij getrokken. Roberto greep een condoom, en nam plaats achter Alain, die begreep wat de bedoeling was: Roberto kon stil blijven staan achter hem: Marianne wankelde, zakte bijna door haar knieën toen ik mijn lul ook uit haar mond trok, maar ik hield haar overeind, draaide haar om, en liet haar met haar handen aan weerskanten van Danielle op de bank leunen, terwijl ik haar bij haar heupen van achteren vasthield.

Ik zag haar kut wijd open staan, het zaad van haar man begon eruit te druipen, terwijl ik snel een condoom om deed. Danielle liet nu even haar eigen kutje met rust om Mariannes slappe borstjes te grijpen. Ik liet haar begaan, en begon aan mijn eigen eindsprint. Met plezier, ik wilde niks liever nu. Na de beperkte ruimte van haar mond was het even wennen om mijn lul in haar zojuist afgeneukte gleuf te duwen: Danielle keek me nu over de schouders van de half-bezweken Marianne aan, haar ogen glinsterden, haar mond half open van pure geilheid.

Met haar ogen moedigde ze me aan om Marianne compleet uit te wonen. Ik ramde nu zó hard in haar uitgeleefde gleuf dat ik haar met elke stoot letterlijk van de grond tilde.

Marianne kreeg het allemaal niet meer helemaal mee: Danielle verstevigde de greep op haar tietjes, trok ze zijwaarts zodat ik kon zien hoe ze ze vast had, dan weer naar beneden alsof ze een koe aan het melken was. Ik dreef het tempo op, tot ik me ontlaadde, me leegspoot in het totaal uitgewoonde magere lijf van Marianne, grommend, terwijl Danielle me met gloeiende ogen ophitste, zelf even hard dierlijk gromde toen ik klaarkwam. Ik trok mijn lul uit de neukteef, trok het condoom van mijn pik af, draaide haar om en liet mijn zaad uit het condoom over haar gezicht lopen, smeerde het met mijn hand uit over haar wangen, neus en kin, en liet haar zacht jammerend op de grond zakken.

Ik draaide me om naar Danielle, die inmiddels haar benen weer gespreid had. Ik wist dat ze alleen maar voyeur wilde zijn, en keek even toe hoe ze haar met kort zwart haar bedekte kutje aan het vingeren was… Keek haar nu in haar ogen, zoals zij bij mij gedaan had toen ik me ongecontroleerd aan het leegneuken was.

Haar vingers maakten plaats voor mijn tong, en ik begon haar sterke muskus-smakende geil op te likken, spreidde haar donkere schaamlippen om het donkerroze binnenste te likken, concentreerde me op haar nu opgezwollen en naar voren stekende clitoris, zoog hem tussen mijn lippen, beet er zachtjes in, liet hem in mijn mond op en neer glibberen terwijl ik erop zoog als een baby op een tepel. Hawt pijpen bij de club throne-room Na clubbing groot zwart piemel neer Wild bbw groep orgie Euroteen sexparty closeup in echt n Schandaal op podium afstrijker seks Wcp club interraciaal rondborstig m Closeup amateur eurobabes sexy part Frans swinger party in een privé cl Kinky party in de vip club met meis Mollig party meisje neemt het van a Bunch van meisjes lul zuigen hard i Vrouwen overspel met mannetje strip Sexy desi milf geneukt door haar bf Party seks en vuistneuken met rondb Collage slaapzaal seks Zus terug van nachtclub Groot hentai boezem en pot ears - m Ultra heet tentakel neuken - meer b Five nubiles gaan wild met lust Cfnm thee party Shaka micro bikini olie dans Groot bips facesitting - kijken mee Hawt oraal plezier voor afstrijker Trinity - gangbang fuckers bij een Huwelijk hoeren zijn neuken in publ Deze 3 hogeschool mooi sletten Sletten zuigen in disrobe club Mijn vrienden op webcam vuistneuken Triple gangbang - gangbang fuckers Heet en rondborstig amateur tiener Groot tieten groep party seks Bachlorette party gaat wild Sexy meisje geneukt door strange cr Twee babes krijgen geneukt in de cl Verborgen camera in een frans swing Extra sletterig party hoeren in de Emma reet gangbangs amateurs bij ee Amateur publiek pijpen in swinger c Jeune brunette francaise grave pris Groot zoek babes neuken hard bij de Superb geil brides zuigen groot han Cfnm jeugdig video's Hogeschool hd porno Aerobics meisjes club [s05b] sharon Titty bar in de vip - eva lovia, ad Futa douche scène - meer bij www.

Rhonda d gedrogeerd bij de club en Party hardcore weg gek vol; hardcor Latijn teef kantelen handle tghe Roas werker neuken heet hentai meis Indisch aunty geneukt door neighbou Koreaans tiener verleid door blank Brooke wylde krijgt bookworm in een Heet 3d babe masturberen - meer bij Meisje is tied omhoog en geneukt


opgezwolle kut sex club in belgie

Ik begon haar te neuken op een manier zoals ik haar nog nooit geneukt had. Door het zaad wat in haar zat als glijmiddel te gebruiken kon ik harder dan ooit in en uit haar stoten.

Wat was er met me gebeurd dat dit me zo geil maakte? In nog geen drie minuten kwam ik al klaar en ik voelde mijn zaad zich vermengen met het zaad wat al in haar kut was.

Er leek geen einde te komen aan het zaad wat mijn eikel verliet en de kut van Marleen nog meer vulde. Nog voordat mijn lul zich zou gaan verslappen trok ik hem uit haar kut en dook ik met mijn gezicht tussen haar benen. Mijn geopende mond plaatste ik direct tussen haar wijd openstaande kutlippen en begon haar daar als een razende te zuigen en likken. Ze had me gezegd zich vies te voelen en wilde dat ik haar schoon zou maken en zo’n verzoek mag je niet weigeren natuurlijk van je eigen vrouw.

Ik likte en zoog alles wat ze in en op haar kut had aan sperma er van af. Het smaakte een beetje ziltig maar zeker niet slecht. Mijn eigen zaad had ik al eerder uit haar kut en mond mogen eten maar nu dat gemengd was met het sperma van anderen was dat toch weer een heel andere ervaring. Het stond me niet tegen, integendeel, het maakte me nog geiler dan dat ik al was. Het idee dat ze veel plezier had gehad en had genoten van anderen voelde goed.

Aan het schokken van haar onderlichaam voelde ik dat Marleen genoot van het moment dat ik het vreemde zaad uit haar likte. Het was allemaal wat onwerkelijk voor me om te doen maar ik genoot er minstens net zo van als dat zij deed. Het zoutige op lichaamstemperatuur zijnde goedje glibberde over mijn tong. Ik gaf bij het zuigen en likken haar gevoelige anus en klit natuurlijk ook een goede verwenbeurt met mijn tong en lippen, hierdoor komt ze altijd snel klaar. Ik zag dat uit haar anus, die door het likken er aan wat open was gegaan ook zaad drupte.

Daar was ze dus ook goed gevuld geweest met een harde lul die er in klaar was gekomen. Hoe was het nou eigenlijk gekomen dat ze zich vol had laten spuiten door anderen? Ik wist het niet, het zou misschien altijd al een fantasie van haar geweest zijn, een stille wens.

Ik probeerde me voor te stellen hoe het er uit gezien moest hebben, Marleen met andere mannen of jongens bezig. Zou ze door drie tegelijk geneukt zijn in al haar gaatjes of zou ze het om beurten gedaan hebben en hoeveel waren het er nu echt geweest? Op het moment dat ze begon klaar te komen vroeg ik het haar. Heb je genoten en hoeveel pikken heb je in je gehad? Ik wil alles weten hoor. Het enige wat ik verstond tussen het kreunen en kermen door was ‘Vijf Zou ze echt die avond door vijf mannen geneukt zijn?

Ik kon het bijna niet geloven maar door het zaad wat er uit haar lichaam liep moest ik dat wel. Ik probeerde me voor te stellen hoe dat er uit gezien moest hebben. Marleen met, misschien in al haar gaten en handen een stijve lul. Mijn Marleen die met haar 35 jaar nog nooit anders gezien en gehad had dan mijn lul.

Nooit eerder had ze met een ander dan die van mij gespeeld. Laat staan dat ze er een in haar mond of kut had gehad. Dit ondanks dat ze er met haar slanke figuurtje, korte zwarte haar en mooie C cup borsten best goed uit zag. We waren gewoon heel vroeg samen gekomen en daardoor was ze nooit in de gelegenheid geweest om iets met een ander te beginnen. Ik had ondertussen een mond vol met het goedje wat haar kut en kont had verlaten en kon niets anders dan slikken en het mijn keelgat in te laten verdwijnen.

Marleen bleef maar klaar komen en ook dat kon ik niet van haar, gewoonlijk kwam ze klaar in een orgasme van hooguit twee minuten. Nu was het veel langer en leek het ook heftiger dan ik ooit meegemaakt had. Wild zwaaide ze met haar armen en benen waarbij haar geile borsten mee deinde op de genotsgolven die door haar onderlichaam trokken. Pas nadat haar orgasme helemaal verdwenen was vroeg ik haar om me te vertellen hoe het gegaan en geweest was. Ik ging naast haar liggen, streelde haar borsten en tepels en liet de andere hand op haar dik opgezwollen en blijkbaar goed gebruikte kut rusten.

Ze was op dat moment te moe en te verzadigd om me nog maar iets te vertellen van wat er die avond gebeurt was. Ze viel onder mijn strelende handen in een diepe slaap.

Ik kon echter de slaap nog niet vatten, ik was nog teveel van slag door wat Marleen gedaan had en begon er over na te denken. Hoe was het nou eigenlijk zover gekomen? Ze had me eens, na een stevige neukpartij waarbij ik haar had voorgesteld om eens te doen alsof ik een ander was, toevertrouwd dat ze dat wel eens deed en ze biechtte me op dat ze best wel eens nieuwsgierig was over hoe het met een ander zou zijn.

Er kwam op dat moment meteen iets van jaloezie in me op maar dat maakte al snel plaats voor gedachtes aan dat ik het wel begreep van haar. Ze had immers helemaal geen ervaring met anderen en dat maakt toch wel nieuwsgierig leek mij. Zelf had ik wat meer ervaring met anderen en daardoor was die nieuwsgierigheid er bij mij niet meer zo.

Ik heb haar toen voor het eerst gezegd dat ze van mij best eens haar gang zou mogen gaan als ze eens wat meer wilde ervaren. Ze keek me verbaasd aan. Ze pakte mijn lul vast en begon er weer mee te spelen. Na het neuken bleef ze boven op me zitten met mijn lul nog diep in haar kut en zei “Stel dat ik dat zou doen, dan wil jij zeker ook met een ander?

Daar heb ik geen behoefte aan met jou als vrouw. Het is puur om jou ervaring op te laten doen met een ander. Het is toch niet meer dan normaal dat je daar nieuwsgierig naar bent. Twee dagen later begon ze er weer over. We zaten in de tuin met een lekker glas wijn toen ze weer terug kwam op het onderwerp. Ze vroeg me of ik er nog steeds hetzelfde over dacht.

Natuurlijk dacht ik er nog net zo over, sterker nog, ik had al een plan gemaakt voor als ze dat zelf nog niet zou hebben. Het leek me ook voor mij onwijs spannend maar ik had me voorgenomen om de eerste keer er niet bij te zijn waardoor ze nog meer haar gang kon gaan.

Ik stelde Marleen voor om in bijvoorbeeld een café een leuke vent of jongen te zoeken waar ze wel eens wat spannends mee zou willen doen en die dan mee te nemen naar ons huis. Ik zou die avond dan zorgen dat ik niet thuis was zodat ze ongestoord haar gang kon gaan en ze kon genieten zonder dat ze zich in zou hoeven te houden door mijn aanwezigheid. Marleen vond het meteen een goed idee en was reuze enthousiast. Ze was direct niet meer te stoppen en we praatte nog een tijdje door hoe ze het zou aan gaan pakken.

Ik wees haar er ook op dat het misschien wel eens tegen zou kunnen vallen met een verkeerde keuze. Ook zei ik haar dat ze moest proberen om het puur om de seks te laten gebeuren. Houden van kon natuurlijk niet spraken we af, dat deden wij al van elkaar.

Toen we die avond naar bed gingen was Marleen niet meer te houden, we neukten en vreeën urenlang in alle standen en gaten. Het gesprek had haar bloedgeil gemaakt, ze leek helemaal klaar voor een andere pik en ik?

Ik vond het geweldig voor haar en gunde haar het pleziertje van harte. Ze had een gezellig cafeetje niet al te ver bij ons vandaan uitgekozen waar ze in de vooravond naar toe ging.

We waren er samen een keer geweest en daardoor wist Marleen een beetje wat voor publiek er kwam. Het was een mengelmoes van publiek waarbij de meerderheid van de mannen rond de vijfentwintig was.

Verder wat ouderen en stellen. Ik vermoedde dat de jongste leeftijdsgroep de doelgroep van Marleen ging worden omdat ik haar nog al eens zag kijken naar jongens van die leeftijd. Met niet meer aan dan wat minuscule lingerie een kort rood rokje en zwart topje ging ze die avond rond We hadden afgesproken dat ze mij een berichtje zou sturen als ik naar huis zou kunnen komen. En zo lag ik nu te wachten totdat ze naast me wakker zou worden en mij alles zou gaan vertellen over wat ze meegemaakt had.

Door hoe ik haar had aangetroffen die avond in ons bed met haar druipende kut en aars en door het aantal mannen wat ze genoemd had probeerde ik me er een voorstelling te maken. Het lukte me niet echt en dat hoefde ook niet want nadat ik op mijn zij was gaan liggen en haar naakte warme lichaam begon te strelen werd ze wakker en brandde meteen los.

Ze was aan de bar gaan zitten, had een wijntje te drinken genomen en raakte al snel in gesprek met haar buurman, een leuke jongen van 22 jaar die luisterde naar de naam Frank. Er leek al snel een klik tussen hen te zijn ondanks het leeftijdsverschil en ze kletste dan ook al snel een uurtje vol. Frank had haar verteld dat hij in het café was voor een vrijgezellenfeestje met een paar jongens.

Hij was alleen wat vroeg en daardoor nog alleen. Marleen had hem al snel eerlijk verteld van de afspraak die ze met mij gemaakt had en waar ze dus voor in het café was. Hij was verbaasd geweest over haar openhartige bekentenis maar liet ook wel merken dat hij geïnteresseerd was voor wat Marleen wilde.

Zij had zeker ook interesse in hem gehad want hij zag er erg goed uit en dat zou naakt ook vast zo zijn vermoedde ze. Ze ging er voor en begon een beetje aan hem te zitten. Ze liet eens een hand over zijn arm gaan, over zijn bovenbeen. Hij vond het allemaal prima en op het moment dat ze in zijn broek een duidelijk afgetekende harde pik zag was het moment daar, “Ga je met me mee naar mijn huis?

Hoe kon ze zo geworden zijn dat ze aan een wildvreemde vroeg om mee naar huis te gaan om zich te laten neuken. Ze hoefde het maar een keer te vragen aan Frank natuurlijk. Meteen stond hij op, betaalde de rekening en ging samen met Marleen op weg naar ons huis. Nog niet eens in de huiskamer waren ze al begonnen met tongen. Dat hun handen daarbij elkaars lichamen verkenden sprak voor zich. Al snel werden er kledingstukken los gemaakt en uit gedaan.

Ze was niet te houden geweest en nadat ze de flinke stijve lul van Frank had bevrijd uit zijn strakke boxer zakte ze meteen door haar knieën om die op te zuigen. Met haar blouse half uit, haar rok op de vloer en string halverwege haar dijen slurpte ze de hele lengte haar mond in.

Hij was wat groter dan die van mij maar vooral ook veel dikker dan mijn lul merkte ze fijntjes op tegen me. Frank had zijn handen op haar achterhoofd gelegd en stuurde met zachte drang haar hoofd steeds weer over de hele lengte van de lul. Marleen was gek op pijpen en dan ook nog eens heel diep, dus Frank kon zijn geluk niet op natuurlijk. Toen ze voor even genoeg had gehad in haar mond kwam ze overeind, deed wat ze nog aan kleding aan had ook uit en nam hem mee naar onze slaapkamer.

Ze had hem meteen het bed op getrokken, ging boven op hem liggen en wreef haar onderlichaam geil over dat van hem. Zijn harde lul drukte ze daarbij hard op haar venusheuvel waardoor ze zijn ballen over haar kutlippen voelde glijden. Ze was weer begonnen met hem te tongen en te strelen. Ze gaf me eerlijk toe dat ze het geweldig had gevonden om eindelijk eens met een andere man te spelen. Het maakte haar zo geil zoals ze nog nooit geweest was.

Na van hem af gerold te zijn was ze op haar rug gaan liggen en had ze haar benen wijd gespreid om hem alle ruimte bij haar doorweekte kut te geven.

Hij verplaatste dan ook al snel zijn mond op haar kut om die te gaan likken en zuigen. Op het moment dat Frank met zijn handen haar borsten en tepels begon te strelen en kneden drukte Marleen gelijktijdig haar onderlichaam tegen zijn zuigende mond en likkende tong aan. Maak me klaar maar alsjeblieft, neuk me ook. Hij voelt hoe hij haar klitje likt en zuigt met twee vingers die in en uit haar kut glijden.

Ze dirigeert haar hand er heen en stuurt een vinger van Frank naar haar kontgaatje. Precies op het moment dat hij een nat gemaakte vinger haar anus in wilde laten glijden ging zijn mobiel dat er een berichtje was.

Daardoor dacht hij ineens weer aan de afspraak die hij had gemaakt over het vrijgezellenfeest. Het zou vast zijn vriend Martin zijn die zou gaan vragen waar hij was. Door Marleen was hij dat helemaal vergeten. Hij zei haar dat hij waarschijnlijk wel wist wie er belde en dat hij het feestje vergeten was. Ze had hem gezegd dat hij dan juist even moest antwoorden en hij de vrijgezel best uit mocht nodigen. Het was inderdaad wie hij al verwacht had, Martin.

Wat hij voor een bericht terug had gestuurd wist ze niet maar hij was al snel weer terug en ging direct verder met waar hij gebleven was.

Hierop ging hij boven op haar liggen. Marleen had zijn dikke lul vast gepakt en tegen de opening van kut gehouden. Het enige wat Frank hoefde te doen was zijn onderlichaam wat naar voren te bewegen waardoor zijn enorme eikel haar smachtende kut in gleed.

Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld.

Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten. Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar.

Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen.

Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal. Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten. Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar!

Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten. Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel. Closeup amateur eurobabes sexy part Frans swinger party in een privé cl Kinky party in de vip club met meis Mollig party meisje neemt het van a Bunch van meisjes lul zuigen hard i Vrouwen overspel met mannetje strip Sexy desi milf geneukt door haar bf Party seks en vuistneuken met rondb Collage slaapzaal seks Zus terug van nachtclub Groot hentai boezem en pot ears - m Ultra heet tentakel neuken - meer b Five nubiles gaan wild met lust Cfnm thee party Shaka micro bikini olie dans Groot bips facesitting - kijken mee Hawt oraal plezier voor afstrijker Trinity - gangbang fuckers bij een Huwelijk hoeren zijn neuken in publ Deze 3 hogeschool mooi sletten Sletten zuigen in disrobe club Mijn vrienden op webcam vuistneuken Triple gangbang - gangbang fuckers Heet en rondborstig amateur tiener Groot tieten groep party seks Bachlorette party gaat wild Sexy meisje geneukt door strange cr Twee babes krijgen geneukt in de cl Verborgen camera in een frans swing Extra sletterig party hoeren in de Emma reet gangbangs amateurs bij ee Amateur publiek pijpen in swinger c Jeune brunette francaise grave pris Groot zoek babes neuken hard bij de Superb geil brides zuigen groot han Cfnm jeugdig video's Hogeschool hd porno Aerobics meisjes club [s05b] sharon Titty bar in de vip - eva lovia, ad Futa douche scène - meer bij www.

Rhonda d gedrogeerd bij de club en Party hardcore weg gek vol; hardcor Latijn teef kantelen handle tghe Roas werker neuken heet hentai meis Indisch aunty geneukt door neighbou Koreaans tiener verleid door blank Brooke wylde krijgt bookworm in een Heet 3d babe masturberen - meer bij Meisje is tied omhoog en geneukt Golfing kan zijn plezier wanneer de Stap moeders confession, gratis les Heet mollig gangbang Heet oraal bij de club toilet Geneukt op de tafel door reusachtig Aerobics meisjes club [s01] sharon


3 lullen in kut negerin anaal neuken


opgezwolle kut sex club in belgie