Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Op zoek naar een trio privepjes

op zoek naar een trio privepjes

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Trio, waar vind je de derde persoon Trio, waar vind je de derde persoon?! Alle reacties Link kopieren Quote. Hè, mijn vriend en ik hebben een fantasie namelijk het hebben van een trio met een andere dame. Maar hoe kunnen wij deze fantasie werkelijkheid maken?

We zijn een relatief jong stel. Ik heb al veel rond gekeken op internet maar grotendeels van die sites zijn niet bepaald serieus. Iemand tips of ervaring? Fantaseer jij over een trio? Je stem is verwerkt. Ik wil graag een chocolade taart, ik kan niet bakken, heb geen geld en ik wil niet naar de bakker. Ik vind winkels stom. De buurvrouw wilt ook niet voor mij bakken, wat nu?

Waar vind ik spontaan zonder moeite een goede chocolade taart met alleen pure choco? Leuk en spannend een trio misschien,maar kijk maar uit dat hij niet de andere vrouw leuker gaat vinden!

Heb ik al meerdere keren van vrouwen gehoort. Een trio organiseren is nog lastiger dan je denkt, hè? Vergeet alle commerciële sites en heb geduld. De beste plekken om trio materiaal op te pakken zijn Twitter maak maar eens een account aan waarin je aangeeft dat je op zoek bent, zoek vergelijkbare accounts van bi en bischierige vrouwen en maak contact: Lees ook dit eens: The older I get, the faster I was.

Ik spreek uit ervaring en het is inderdaad lastig en best wel veel werk. Mijn vrouw en ik zijn een bemiddeld en aantrekkelijk stel en toch is het moeilijk om een voor ons geschikte trio-kandidaat te vinden die een beetje aan onze wensen t. Lisa donderdag 24 oktober We zijn er jaaaaaaren gelden een keer per toeval tegenaan gelopen was kennis van vriend man. Was een leuke ervaring, maar ook vrij rommelig. Niet voor herhaling vatbaar. This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to.

You might suffer severe mental damage. Zou kunnen, maar we zijn meer opzoek naar iets persoonlijks haha.. Mocht er hieronder zo'n achterlijke reclame staan: Je hebt al zooi genoeg.. Wat veel meer kans op succes geeft: Lijkt je dat ook leuk? Vraagje; stel heb een sv, of stel getroffen.

Hoe gaat dat kwa veilige sex? Tuurlijk tijdens de daad als het klikt maar was is de ethiek? Oraal met condoom en beflap heb er geen ander woord voor?

Of gebeurt dat in de praktijk niet? Veiligheid staat voorop, en natuurlijk geef je zelf aan wat-wie-hoe etc.

Zou graag eens van ervaringen willen horen. Is marktplaats wel te doen? Ik kan me dat slecht voorstellen kwa fates en weirdos. Marsman, lees ff het SOA topic. Weet je precies wat wel en niet veilig is en kan je adhdv beslissen wat je wel en niet wil. In parenclub topic staat er net ook iets over dat veilig vrijen. Wederom weer wijze woorden van je! Zenderruis zaterdag 11 oktober Gewoon googelen naar sites met de gewenst inhoud betweenus. Djoels zaterdag 11 oktober Zoeken naar een vrouw voor een trio is zoeken naar een speld in een hooiberg.

Vrouwen die het met een stel willen doen zijn zeldzaam en hebben zoveel keuze Een parenclub is wat het zegt een parenclub. Om een vrouw te zoeken voor een trio is lastig, de meeste vrouwen zijn namelijk daar met een partner. Een aantal vrouwen wat als single rondloopt heeft keuze volop. Ik zelf ben ook regelmatig als single vrouw naar een club geweest.

Je hebt het gewoon voor het uitkiezen omdat zoveel stellen een vrouw erbij willen. Graaggedaan zaterdag 11 oktober Waarom niet iemand inhuren? Wat is daar mis mee? Scheelt heel veel negatieve emoties. Zelf heb ik weleens trio´s gedaan. Er is een groot risico dat één van de twee vrouwen er een kater aan overhoudt. Ik, omdat mijn vriend alleen nog maar aandacht voor het nieuwe vlees heeft, of de vriendin in kwestie, omdat die degene is die later alleen naar huis gaat.

Je moet ontzettend veel geluk hebben om spontaan iemand te vinden met wie het helemaal klikt. Mocht ik het ooit nog eens doen, dan graag op zakelijke basis. Weet iedereen waar ie aan toe is. A dirty mind is a joy forever. Man zaterdag 11 oktober Kijk eens in chatboxen voor doelgroepen zoals paren, bisexuelen enz. Ik weet dat je ze op bijv. Wel goed uitkijken want er zit van alles tussen.

Kleintjefijntje zaterdag 11 oktober Hoi ik heb via een site al een paar keer een trio met een stel gedaan. Heel leuk en lekker! Maar inderdaad had ik keuze uit heel veel stellen.

Ik zoek dus echt mensen uit die er erg goed uitzien, mijn leeftijd ongeveer hebben, en die vooral qua fantasieen die ze willen waarmaken bij mij passen.

En zo zijn er nogal wat eisen Dus ik ben het helemaal eens met Djoels Een keer een lekkere escortdame inhuren lijkt me helemaal geen gek idee dus Kijk juist uit op chatboxen en datings site's er zitten enorm veel fakers tussen, echt ik denk dat 9 van de 10 fake is.

...

Priveontvangst tiel vette kut

Lees ook dit eens: The older I get, the faster I was. Ik spreek uit ervaring en het is inderdaad lastig en best wel veel werk. Mijn vrouw en ik zijn een bemiddeld en aantrekkelijk stel en toch is het moeilijk om een voor ons geschikte trio-kandidaat te vinden die een beetje aan onze wensen t. Lisa donderdag 24 oktober We zijn er jaaaaaaren gelden een keer per toeval tegenaan gelopen was kennis van vriend man. Was een leuke ervaring, maar ook vrij rommelig.

Niet voor herhaling vatbaar. This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage. Zou kunnen, maar we zijn meer opzoek naar iets persoonlijks haha.. Mocht er hieronder zo'n achterlijke reclame staan: Je hebt al zooi genoeg.. Telkens er twee weekjes er tussen, en dan was 1 van de 4 vrij Maar het is moeilijk om de juiste klik te ervaren Een vrouw "haal" je niet op een site Van diverse sites, zoals "tweedeliefde".

Gewoon goed aangeven in je bio In de kroeg,er zijn zat stellen die anderen aanspreken daarvoor. Heb ik iig meerdere keren al gehad nooit op in gegaan Misschien daar eerst maar eens proberen? Je hebt ook erotisch getinte feesten zoals crazyland, daar lopen veel jongeren en stellen 'op zoek' Daar komen mannen alleen ook niet binnen,die worden geweigerd,maar alleen met een vrouw erbij of als stelletje komen ze binnen en vrouwen alleen komen wel binnen.

Maar weet dat niet precies,zou je ff op moeten zoeken. Daar is het iig 'normaler' om mensen aan te spreken voor zoiets.

Koettie vrijdag 1 november Wij gewoon in 'de omgang'. Vroegah met mijn ex een trio gehad met een gemeenschappelijke vriendin, ging na een feestje met ons mee naar huis. Andere keer soortgelijk hoewel we toen alle 3 te lam waren, maar had gekund. Met mijn huidige vriend heb ik ook al een 'aanbieding' gehad van een meisje die we beide kennen. Kunnen we hier niet een sticky van maken? Hoezo is een comfortabele slip aandoen ook een must tijdens een wandeling? En als het die avond nou op meer uitloopt?

Zonnigedag woensdag 25 maart Zonder Viva wisten we minder. Dit lijkt me erg lekker en spannend, zowel voor mij als mijn vriend. We hebben totaal geen ervaring met oproepen plaatsen of betaalde seks, en binnen onze vaste kennissenkring is er niet echt een vrijgezelle vrouw die we willen of durven te benaderen. Betaalde seks vind ik overigens ook eng; wat mag wel en niet, komt er een vrouw die je aanspreekt of valt het misschien tegen?

Parenclubs of betaalde seks spreekt dus niet zo aan, maar misschien overtuigt iemand me dat het wel degelijk de moeite waard is om over die drempel te gaan Heeft iemand hier wellicht ervaringen mee?

Goh, wat heerlijk dat jij 'reclame' voor mij maakt! DMJN, ik neem je van alles kwalijk, maar dit toevallig niet. Het liefst zoek ik zelf de personen voor een trio uit. En ontopic, ik denk dat je er gewoon 'toevallig' tegenaan moet lopen en niet wanhopig naar op zoek moet gaan. Offtopic; hoe kom je erbij dat ik kwaad ben? Ontopic; Marktplaats is een geweldige tip, haal ik ook altijd mijn svtjes vandaan.

Carlice zaterdag 27 september Kleintjefijntje zaterdag 27 september Dit is een droom van veel stellen. Ik date weleens met stellen en ik heb nogal veel keuze, moet ik bekennen. Ik leer ze kennen op adultmatch en via via. Wat veel meer kans op succes geeft: Lijkt je dat ook leuk? Vraagje; stel heb een sv, of stel getroffen. Hoe gaat dat kwa veilige sex? Tuurlijk tijdens de daad als het klikt maar was is de ethiek?

Oraal met condoom en beflap heb er geen ander woord voor? Of gebeurt dat in de praktijk niet? Veiligheid staat voorop, en natuurlijk geef je zelf aan wat-wie-hoe etc. Zou graag eens van ervaringen willen horen. Is marktplaats wel te doen? Ik kan me dat slecht voorstellen kwa fates en weirdos.

Marsman, lees ff het SOA topic. Weet je precies wat wel en niet veilig is en kan je adhdv beslissen wat je wel en niet wil. In parenclub topic staat er net ook iets over dat veilig vrijen. Wederom weer wijze woorden van je! Zenderruis zaterdag 11 oktober Gewoon googelen naar sites met de gewenst inhoud betweenus. Djoels zaterdag 11 oktober Zoeken naar een vrouw voor een trio is zoeken naar een speld in een hooiberg. Vrouwen die het met een stel willen doen zijn zeldzaam en hebben zoveel keuze Een parenclub is wat het zegt een parenclub.

Om een vrouw te zoeken voor een trio is lastig, de meeste vrouwen zijn namelijk daar met een partner. Een aantal vrouwen wat als single rondloopt heeft keuze volop. Ik zelf ben ook regelmatig als single vrouw naar een club geweest.

Je hebt het gewoon voor het uitkiezen omdat zoveel stellen een vrouw erbij willen. Graaggedaan zaterdag 11 oktober Waarom niet iemand inhuren? Wat is daar mis mee? Scheelt heel veel negatieve emoties. Zelf heb ik weleens trio´s gedaan. Er is een groot risico dat één van de twee vrouwen er een kater aan overhoudt. Ik, omdat mijn vriend alleen nog maar aandacht voor het nieuwe vlees heeft, of de vriendin in kwestie, omdat die degene is die later alleen naar huis gaat.

Je moet ontzettend veel geluk hebben om spontaan iemand te vinden met wie het helemaal klikt.
op zoek naar een trio privepjes

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Trio, waar vind je de derde persoon Trio, waar vind je de derde persoon?! Alle reacties Link kopieren Quote. Hè, mijn vriend en ik hebben een fantasie namelijk het hebben van een trio met een andere dame.

Maar hoe kunnen wij deze fantasie werkelijkheid maken? We zijn een relatief jong stel. Ik heb al veel rond gekeken op internet maar grotendeels van die sites zijn niet bepaald serieus. Iemand tips of ervaring? Fantaseer jij over een trio? Je stem is verwerkt. Ik wil graag een chocolade taart, ik kan niet bakken, heb geen geld en ik wil niet naar de bakker. Ik vind winkels stom. De buurvrouw wilt ook niet voor mij bakken, wat nu? Waar vind ik spontaan zonder moeite een goede chocolade taart met alleen pure choco?

Leuk en spannend een trio misschien,maar kijk maar uit dat hij niet de andere vrouw leuker gaat vinden! Heb ik al meerdere keren van vrouwen gehoort. Een trio organiseren is nog lastiger dan je denkt, hè? Vergeet alle commerciële sites en heb geduld. De beste plekken om trio materiaal op te pakken zijn Twitter maak maar eens een account aan waarin je aangeeft dat je op zoek bent, zoek vergelijkbare accounts van bi en bischierige vrouwen en maak contact: Lees ook dit eens: The older I get, the faster I was.

Ik spreek uit ervaring en het is inderdaad lastig en best wel veel werk. Mijn vrouw en ik zijn een bemiddeld en aantrekkelijk stel en toch is het moeilijk om een voor ons geschikte trio-kandidaat te vinden die een beetje aan onze wensen t. Lisa donderdag 24 oktober We zijn er jaaaaaaren gelden een keer per toeval tegenaan gelopen was kennis van vriend man.

Was een leuke ervaring, maar ook vrij rommelig. Niet voor herhaling vatbaar. This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage. Zou kunnen, maar we zijn meer opzoek naar iets persoonlijks haha.. Mocht er hieronder zo'n achterlijke reclame staan: Je hebt al zooi genoeg.. Wat veel meer kans op succes geeft: Lijkt je dat ook leuk? Vraagje; stel heb een sv, of stel getroffen.

Hoe gaat dat kwa veilige sex? Tuurlijk tijdens de daad als het klikt maar was is de ethiek? Oraal met condoom en beflap heb er geen ander woord voor? Of gebeurt dat in de praktijk niet? Veiligheid staat voorop, en natuurlijk geef je zelf aan wat-wie-hoe etc.

Zou graag eens van ervaringen willen horen. Is marktplaats wel te doen? Ik kan me dat slecht voorstellen kwa fates en weirdos. Marsman, lees ff het SOA topic. Weet je precies wat wel en niet veilig is en kan je adhdv beslissen wat je wel en niet wil.

In parenclub topic staat er net ook iets over dat veilig vrijen. Wederom weer wijze woorden van je! Zenderruis zaterdag 11 oktober Gewoon googelen naar sites met de gewenst inhoud betweenus. Djoels zaterdag 11 oktober Zoeken naar een vrouw voor een trio is zoeken naar een speld in een hooiberg. Vrouwen die het met een stel willen doen zijn zeldzaam en hebben zoveel keuze Een parenclub is wat het zegt een parenclub.

Om een vrouw te zoeken voor een trio is lastig, de meeste vrouwen zijn namelijk daar met een partner. Een aantal vrouwen wat als single rondloopt heeft keuze volop. Ik zelf ben ook regelmatig als single vrouw naar een club geweest. Je hebt het gewoon voor het uitkiezen omdat zoveel stellen een vrouw erbij willen. Graaggedaan zaterdag 11 oktober Waarom niet iemand inhuren?

Wat is daar mis mee? Scheelt heel veel negatieve emoties. Zelf heb ik weleens trio´s gedaan. Er is een groot risico dat één van de twee vrouwen er een kater aan overhoudt.

Ik, omdat mijn vriend alleen nog maar aandacht voor het nieuwe vlees heeft, of de vriendin in kwestie, omdat die degene is die later alleen naar huis gaat. Je moet ontzettend veel geluk hebben om spontaan iemand te vinden met wie het helemaal klikt. Mocht ik het ooit nog eens doen, dan graag op zakelijke basis.

Weet iedereen waar ie aan toe is. A dirty mind is a joy forever. Man zaterdag 11 oktober Kijk eens in chatboxen voor doelgroepen zoals paren, bisexuelen enz.

Ik weet dat je ze op bijv. Wel goed uitkijken want er zit van alles tussen. Kleintjefijntje zaterdag 11 oktober Hoi ik heb via een site al een paar keer een trio met een stel gedaan.

Heel leuk en lekker! Maar inderdaad had ik keuze uit heel veel stellen. Ik zoek dus echt mensen uit die er erg goed uitzien, mijn leeftijd ongeveer hebben, en die vooral qua fantasieen die ze willen waarmaken bij mij passen. En zo zijn er nogal wat eisen Dus ik ben het helemaal eens met Djoels Een keer een lekkere escortdame inhuren lijkt me helemaal geen gek idee dus Kijk juist uit op chatboxen en datings site's er zitten enorm veel fakers tussen, echt ik denk dat 9 van de 10 fake is.

...


We zijn er jaaaaaaren gelden een keer per toeval tegenaan gelopen was kennis van vriend man. Was een leuke ervaring, maar ook vrij rommelig. Niet voor herhaling vatbaar. This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to.

You might suffer severe mental damage. Zou kunnen, maar we zijn meer opzoek naar iets persoonlijks haha.. Mocht er hieronder zo'n achterlijke reclame staan: Je hebt al zooi genoeg..

Telkens er twee weekjes er tussen, en dan was 1 van de 4 vrij Maar het is moeilijk om de juiste klik te ervaren Een vrouw "haal" je niet op een site Van diverse sites, zoals "tweedeliefde". Gewoon goed aangeven in je bio In de kroeg,er zijn zat stellen die anderen aanspreken daarvoor. Heb ik iig meerdere keren al gehad nooit op in gegaan Misschien daar eerst maar eens proberen?

Je hebt ook erotisch getinte feesten zoals crazyland, daar lopen veel jongeren en stellen 'op zoek' Daar komen mannen alleen ook niet binnen,die worden geweigerd,maar alleen met een vrouw erbij of als stelletje komen ze binnen en vrouwen alleen komen wel binnen. Maar weet dat niet precies,zou je ff op moeten zoeken. Daar is het iig 'normaler' om mensen aan te spreken voor zoiets. Koettie vrijdag 1 november Wij gewoon in 'de omgang'.

Vroegah met mijn ex een trio gehad met een gemeenschappelijke vriendin, ging na een feestje met ons mee naar huis. Andere keer soortgelijk hoewel we toen alle 3 te lam waren, maar had gekund. Met mijn huidige vriend heb ik ook al een 'aanbieding' gehad van een meisje die we beide kennen. Kunnen we hier niet een sticky van maken?

Hoezo is een comfortabele slip aandoen ook een must tijdens een wandeling? En als het die avond nou op meer uitloopt? Zonnigedag woensdag 25 maart Zonder Viva wisten we minder. Anonymous zaterdag 9 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Veiligheid staat voorop, en natuurlijk geef je zelf aan wat-wie-hoe etc.

Zou graag eens van ervaringen willen horen. Is marktplaats wel te doen? Ik kan me dat slecht voorstellen kwa fates en weirdos. Marsman, lees ff het SOA topic.

Weet je precies wat wel en niet veilig is en kan je adhdv beslissen wat je wel en niet wil. In parenclub topic staat er net ook iets over dat veilig vrijen.

Wederom weer wijze woorden van je! Zenderruis zaterdag 11 oktober Gewoon googelen naar sites met de gewenst inhoud betweenus. Djoels zaterdag 11 oktober Zoeken naar een vrouw voor een trio is zoeken naar een speld in een hooiberg.

Vrouwen die het met een stel willen doen zijn zeldzaam en hebben zoveel keuze Een parenclub is wat het zegt een parenclub. Om een vrouw te zoeken voor een trio is lastig, de meeste vrouwen zijn namelijk daar met een partner. Een aantal vrouwen wat als single rondloopt heeft keuze volop. Ik zelf ben ook regelmatig als single vrouw naar een club geweest. Je hebt het gewoon voor het uitkiezen omdat zoveel stellen een vrouw erbij willen. Graaggedaan zaterdag 11 oktober Waarom niet iemand inhuren?

Wat is daar mis mee? Scheelt heel veel negatieve emoties. Zelf heb ik weleens trio´s gedaan. Er is een groot risico dat één van de twee vrouwen er een kater aan overhoudt. Ik, omdat mijn vriend alleen nog maar aandacht voor het nieuwe vlees heeft, of de vriendin in kwestie, omdat die degene is die later alleen naar huis gaat.

Je moet ontzettend veel geluk hebben om spontaan iemand te vinden met wie het helemaal klikt. Mocht ik het ooit nog eens doen, dan graag op zakelijke basis. Weet iedereen waar ie aan toe is. A dirty mind is a joy forever. Man zaterdag 11 oktober Kijk eens in chatboxen voor doelgroepen zoals paren, bisexuelen enz. Ik weet dat je ze op bijv. Wel goed uitkijken want er zit van alles tussen. Kleintjefijntje zaterdag 11 oktober Hoi ik heb via een site al een paar keer een trio met een stel gedaan.

Heel leuk en lekker! Maar inderdaad had ik keuze uit heel veel stellen. Ik zoek dus echt mensen uit die er erg goed uitzien, mijn leeftijd ongeveer hebben, en die vooral qua fantasieen die ze willen waarmaken bij mij passen. En zo zijn er nogal wat eisen Dus ik ben het helemaal eens met Djoels Een keer een lekkere escortdame inhuren lijkt me helemaal geen gek idee dus Kijk juist uit op chatboxen en datings site's er zitten enorm veel fakers tussen, echt ik denk dat 9 van de 10 fake is.

Tips een faker wil vooral de geile details horen daar kickt ie op. Zal vertellen wat ie allemaal met je wil doen enz.

Ze gebruiken vaak gestolen foto's. Stuur dus zelf ook niet zo snel wat op, op een profiel staat voldoende informatie. Vraag snel om te bellen of chatten met de persoon, een stem of beeld maakt eerder duidelijk of je wel echt met een vrouw te maken hebt. Een echte bi vrouw zal er ook geen moeite hebben dat je wantrouwig bent.

Ze weet dat er veel fakers zijn.Voorzichtig neuken tantra massage intiem


Carlice zaterdag 27 september Kleintjefijntje zaterdag 27 september Dit is een droom van veel stellen. Ik date weleens met stellen en ik heb nogal veel keuze, moet ik bekennen.

Ik leer ze kennen op adultmatch en via via. Wat veel meer kans op succes geeft: Lijkt je dat ook leuk? Vraagje; stel heb een sv, of stel getroffen.

Hoe gaat dat kwa veilige sex? Tuurlijk tijdens de daad als het klikt maar was is de ethiek? Oraal met condoom en beflap heb er geen ander woord voor? Of gebeurt dat in de praktijk niet? Veiligheid staat voorop, en natuurlijk geef je zelf aan wat-wie-hoe etc. Zou graag eens van ervaringen willen horen.

Is marktplaats wel te doen? Ik kan me dat slecht voorstellen kwa fates en weirdos. Marsman, lees ff het SOA topic. Weet je precies wat wel en niet veilig is en kan je adhdv beslissen wat je wel en niet wil. In parenclub topic staat er net ook iets over dat veilig vrijen.

Wederom weer wijze woorden van je! Zenderruis zaterdag 11 oktober Gewoon googelen naar sites met de gewenst inhoud betweenus. Djoels zaterdag 11 oktober Zoeken naar een vrouw voor een trio is zoeken naar een speld in een hooiberg. Vrouwen die het met een stel willen doen zijn zeldzaam en hebben zoveel keuze Een parenclub is wat het zegt een parenclub.

Om een vrouw te zoeken voor een trio is lastig, de meeste vrouwen zijn namelijk daar met een partner. Een aantal vrouwen wat als single rondloopt heeft keuze volop. Ik zelf ben ook regelmatig als single vrouw naar een club geweest. Je hebt het gewoon voor het uitkiezen omdat zoveel stellen een vrouw erbij willen. Graaggedaan zaterdag 11 oktober Waarom niet iemand inhuren?

Wat is daar mis mee? Scheelt heel veel negatieve emoties. Zelf heb ik weleens trio´s gedaan. Er is een groot risico dat één van de twee vrouwen er een kater aan overhoudt.

Ik, omdat mijn vriend alleen nog maar aandacht voor het nieuwe vlees heeft, of de vriendin in kwestie, omdat die degene is die later alleen naar huis gaat. Je moet ontzettend veel geluk hebben om spontaan iemand te vinden met wie het helemaal klikt.

Mocht ik het ooit nog eens doen, dan graag op zakelijke basis. Weet iedereen waar ie aan toe is. A dirty mind is a joy forever. Man zaterdag 11 oktober Kijk eens in chatboxen voor doelgroepen zoals paren, bisexuelen enz. Ik weet dat je ze op bijv. Wel goed uitkijken want er zit van alles tussen.

Kleintjefijntje zaterdag 11 oktober Hoi ik heb via een site al een paar keer een trio met een stel gedaan. Heel leuk en lekker! Maar inderdaad had ik keuze uit heel veel stellen. Lees op de volgende pagina over het trio dat leidde tot de break-up van Sara en Tom uit Leuven. Tom, mijn lief sinds zes maanden, en zijn goeie vriend Max stonden te dansen en ik had een paar glaasjes te veel op. Tijd om naar huis te gaan, vond ik, en ik sleurde de twee naar buiten, de nachtbus op.

De vriend bleef logeren in de studio van mijn lief. De twee lachten smakelijk. Ik had nooit gedacht dat mijn lief voor zoiets open stond, dus ik keek verbaasd. Aangekomen op Toms studio zei Max dat hij op de sofa zou slapen. Ik volgde Tom naar zijn kamer en liet de deur openstaan. We begonnen te zoenen en ik zag dat Max in de deuropening stond, maar terug wegging. Tom trok me op bed en we hadden seks.

Het was een beetje klungelig en duurde veel langer dan ik van hem gewoon was. Hij leek zich niet te kunnen concentreren en ik moest best veel moeite doen. Na afloop rolde hij van me af en bleef liggen.

Max was niet komen kijken, waarschijnlijk omdat de situatie ook voor hem ongemakkelijk was. Ik besloot zelf naar hem toe te gaan en trof hem aan in de zetel. Naakt, onder een fleece dekentje. Ik trok het van hem af. Hij keek een beetje terughoudend, maar zijn gigantische erectie sprak boekdelen. Ik ben normaal niet de meest seksuele persoon, maar nu voelde ik me een mythische seksgodin, klaar om het mannelijke ras aan haar wil te onderwerpen, en ik ging op hem zitten.

Ik voelde zijn hele lijf trillen en fluisterde in zijn oor hoe lekker hij was, zoals een mythische seksgodin dat zou doen. We waren nog geen twee minuten bezig toen Tom uit de kamer kwam gestormd en riep dat ik me uit de voeten moest maken en dat hij me nooit meer wou zien.

Dat ik een vuile slet was en dat hij niet kon geloven dat ik zijn beste vriend zou neuken. Hij deed met een vuistslag het licht aan. Ik ging van Max af, kromp ineen en keek verschrokken op naar Tom. Een gloeiende woede had zich baas gemaakt van zijn gezicht. Ik keek naar Max, maar die deelde mijn verbaasde blik. Bleek dat mijn lief helemaal geen trio wou, maar wou testen of ik hem zou bedriegen.

Nu ja, lesje geleerd: Chantal was mijn mentor en werd een goeie vriendin, ze was Omdat we lange uren klopten en vaak in het weekend naar een congres moesten, zagen we elkaar meer dan onze mannen. Chantal was al meer dan twintig jaar getrouwd en op het moment dat onze vriendschap voor altijd zou veranderen, was ik single. Ik had Didier, haar man, al een paar keer ontmoet op bedrijfsfeestjes. Een amusante, niet onknappe oudere man die overduidelijk halsoverkop verliefd was op Chantal.

Ik was gecharmeerd door de manier waarop ze met mekaar omgingen en hoopte ooit ook zo een relatie te hebben. Op een vrijdag na het werk kwam Didier Chantal oppikken en vroegen ze of ik zin had om iets te gaan drinken. Op een terrasje bij een gin-tonic ging Didier snel over tot de orde van de dag.

Hij zei dat hij zich aangetrokken voelde tot mij en dat hij al een hele tijd fantaseerde over een trio met zijn vrouw en mij. Ik verslikte me grandioos in mijn gin-to en zei meteen dat hij verkeerde signalen opgevangen had. Ik las teleurstelling op zijn gezicht en schaamte op dat van Chantal. Ik wou het er graag nog over hebben met haar, maar onze werkrelatie was voorgoed verbrod.

Het is een vorm van polyamorie, een liefdevolle relatie tussen meer dan twee mensen. Dat kan tussen drie mannen of drie vrouwen, maar gemengde throuples kunnen ook. Een trio is een vrijpartij tussen drie mensen, maar bij een throuple gaat het dus om een relatie. Die tussen Bas, Werner en mezelf begon twee jaar geleden.

op zoek naar een trio privepjes