Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Neukende poesjes 2 meisjes vingeren elkaar

neukende poesjes 2 meisjes vingeren elkaar

Erg natte kut man zoekt man massage

Oorspronkelijk term voor het belangrijkste mannelijke dier in een groep, maar steeds vaker gebruikt voor macho man. Door het strikt alfabetisch rangschikken van enkelvoudige woorden en hun samenstellingen is het eenvoudig te raadplegen. Voor die overspeligen heeft de Sunday Telegraph nu goed nieuws: Sean Veil filmt zichzelf 24 uur per dag waardoor hij te allen tijde een waterdicht alibi heeft, mocht hij ooit ergens van verdacht worden.

Nog een losse opmerking. Ik vind het jammer dat juist nu de twee Marokkaanse PvdA-fractieleden in alle talen zwijgen. Over de oorlog wordt hier echt in alle talen gezwegen, maar de wonden zijn nog lang niet geheeld. Het ADSL netwerk viel ook uit. De schotel gaf geen signaal. Weet je dan hoe ik mij voel?? Ik vloekte alle duivels uit de hel. Vloeken is dan wel niet netjes, maar soms zou je toch alle duivels uit de hel vloeken. Zulke foto's beoordeel ik niet op hun technische uitvoering maar enkel en alleen op wat ze willen vertellen.

De waarborg slaat enkel en alleen op fabricatiefouten. Hun paranoïde standpunt is dat al wat afwijkt van de katholieke kerk, enkel en alleen bedoeld is om in te gaan tegen de katholieke kerk.

Zoals ik je al mailde, ik steun het initiatief, maar het is wel een end rijden zo in mijn uppie. Want laten we nu eerlijk zijn, vakantie vieren doe je toch niet in je uppie? Samen ontdek je nieuwe dingen. Helemaal in zijn uppie, stapelt hij bouwafval van regionale aannemers met de hand tot een tempelachtig complex.

Ik heb in mijn dooie eentje geleefd en zal in mijn dooie eentje sterven. In stilte en gebed moet de grens tussen leven en dood verder vervagen. De eerste avond al bezocht ik in mijn dooie eentje het restaurant van het hotel waar ik logeerde.

Coby heeft weekenddienst in het ziekenhuis, maar kan het in haar dooie eentje niet aan. Zal ik er kunnen aan wennen dag in dag uit op mijn dooie eentje thuis te zitten? U moet weten dat ik in de jaren tachtig Cléarasil op mijn dooie eentje financieel op de been hield.

In Amsterdam worden per jaar ongeveer 15 personen begraven of gecremeerd die kind noch kraai meer hebben of die alle contact met de familie verbroken hebben. Ze had geen huis, en kind noch kraai. Maar ze kon heel goed breien. Tweede collecte groene zak voor de diaconie, bestemd voor Individuele noden. Voor mensen die, door welke omstandigheid ook, in financiële problemen zijn geraakt en soms kind noch kraai op deze wereld hebben en aankloppen bij de Kloosterkerk.

Hij heeft kind noch kraai, maar net als veel andere mannen met zwervende beroepen heeft Bram hier en daar wel een vriendinnetje. Terwijl ik buiten sta en mensen leer kennen, zit hij juist moederziel alleen te zijn. Alleen al in Moskou en St Petersburg zwerven tussen de schrik niet 1 en 2 miljoen kinderen tussen de 3 en 18 jaar moederziel alleen op straat.

Mijn moeder heeft mij dus, moederziel alleen, in een ziekenhuis te Beverwijk, gekregen op 1 juli Het was allejezus koud in dat zaaltje. Ten eerste heb ik het deze week allejezus druk, dat wat je nu leest schrijf ik dan ook op mijn werk. Wat ben ik allejezus blij dat ik geen homo ben.

Maar Jezus Christus, de Zoon van God, stierf aan een Romeins kruis en werd zo voor eens en voor altijd de ultieme offergave voor onze zonden. En oooooh god wat is het hier allemachtig prachtig!! Echt alles wat ik me ervan voorgesteld had en nog beter!

Als dienstverlener in het onderwijs wordt het me namelijk door al die vrije dagen wel allemachtig moeilijk gemaakt om op scholen en instellingen iets voor elkaar te krijgen. Hé stelletje zuiperds, die allemachtig prachtige foto van knappe dame met zonsondergang is niet Saskia, maar die andere.

Dit zogenoemde 'bijwoord van graad' is een bijna universele versterker. De cubaanse vrouw had al enige jaren problemen met Nederland en voelde zich op het spookeiland IJburg van god en alleman verlaten. In het donker hebben wij onze reis vervolgd door een van god en alleman verlaten gebied.

Haar moeder heeft wel echt die ziekte maar dan is ze wel een heel erge egoistische tering tyfus kuthoer van echt het allerlaagste soort. Wordt voor bijvoeglijk naamwoorden in de overtreffende trap geplaatst om er nóg een schepje bovenop te doen.

Soms ook nog herhaald om het aller-allersterkste effect te bereiken. Als je aan de kant ligt, leg je allereerst de boot vast met het voorlandvast. Allereerst willen we alle regelmatige of incidentele bezoekers aan onze website een heel. De allereerste keer dat ik mijn naam in Humo zag staan, schrok ik me een ongeluk.

Zij had ineens heel veel zin om die ellenlange haren uit zijn gezicht weg te strijken en hem die allereerste kus te geven, waar hij al jaren naar uitkeek. Naast viool speelt hij nog een heel arsenaal aan andere instrumenten. Gedurende de eerste zeven jaar van je leven ontwikkel je op deze manier een heel arsenaal aan overlevingsstrategieën.

Jij zit op een stoel, hij staat achter je met een heel arsenaal aan mogelijke wapens scheermessen, scharen Ze las alles wat los en vast zat over kinderen met sociale vaardigheidsproblemen. Er werd muziek gemaakt met alles wat los en vast zat, waaronder een accuboormachine en een typemachine.

Deze taalschool is de alfa en de omega van de Israelische integratie. De oelpan - vaak een internaat - wordt op kosten van de overheid doorlopen. In negen minuten van de randen van de kosmos naar de dans van de quarks. De alfa en omega van de natuurwetenschap. Nog steeds krijgen daarom alle studenten van Icke aan het begin en eind van de collegereeks de film voorgeschoteld.

En je raadt het al de hele bups zat daar dus niets vermoedend heerlijk te eten. Wij hebben dan ook geen snelle fietstassen voor en achter maar slechts een oud-Hollandse fietstas plus kanozak achter zodat je met twee handbewegingen de hele bups er af hebt.

Vandaag is de hele bups weer naar buiten verhuisd, de buitenvolière heeft een nieuw dak en nieuwe takken en alles is weer klaar. Tijdschriften, familie, vrienden, banken, artsen.. Ik heb de hele mikmak geannuleerd op een gegeven moment en ben opnieuw begonnen.

Een uurtje later was het allemaal klaar en het werkt nog ook. En dan kom je terecht in een web van telefoons, productdifferentiatie en de hele mikmak meer. Abonnementje zus, sim-only'tje zo, en toestelletje zo. Vervolgens kan je de handleiding erbij pakken en de hele reutemeteut opnieuw installeren. Uiteindelijk heeft de hele reutemeteut afgesproken om samen over de Dam te lopen.

Ik heb ze stiekem gadegeslagen en het had wel iets leuks. Ik zal vandaag de hele reutemeteut ondergaan. Hoewel ik er vrijwel zeker van ben dat ik geen SOA heb, voel ik toch de kriebels in mijn buik.

Maar goed, ik heb nu een nieuwe huisarts en begin met de hele riedel opnieuw. Misschien dat hij wat andere ideeen heeft. We hebben hem zo vaak gedraaid dat mn zus en ik samen de hele riedel na deden tot groot vermaak van onze broer die verstandelijk beperkt is. Even snel 2 busjes geregeld, de hele zooi weer ingeladen en op weg naar een clubhuis. Tis allemaal prima met jullie, maar jullie verpesten de hele zooi hier.

Als de opzet is om nog meer mensen weg te sarren, juliie zijn goed op weg. De hele zooi gaat in de verf. Dat zal m leren! Gelukkig zit het hele spul eensgezind en knus voor de tv met dit warme weer.

De meester van de klas ging mee en nam het hele spul het jongensbad in. Ik heb het hele jaar bibberend op het trapje gezeten. Op zondag is mede door vele handen het hele spul snel opgeruimd.

Altijd en eeuwig kritiek leveren maar nooit met verbetervoorstellen komen blijf thuis bij je vrouwtje en bemoei je niet meer met het voetbal in nederland. Waar en wanneer je hem ook zag, op welke familie-reünie, logeerpartij, verjaars- of Kerstfeest dan ook, altijd en eeuwig kwam Sinterklaas ter sprake. Sorry hoor, maar moet je dan alles altijd en eeuwig op dezelfde manier klaarmaken? Voor een mooier resultaat kun je de appels in schijfjes snijden. Vaak klinkt er ergernis door als iemand de tautologie 'altijd en eeuwig' gebruikt.

Soms stimuleren zij de patiënt, vaak goed bedoeld, tot acties die nog te hoog gegrepen zijn of wellicht nooit meer tot de mogelijkheden zullen behoren. De kappersopleiding is echter nog steeds te hoog gegrepen, maar uit beroepenoriëntatie is gebleken dat de zorg haar ook wel trekt. Nu met onze beste verdediger er niet bij zal een overwinning wel te ver gegrepen zijn. Gezien seks te maken heeft met een gezond lichaam is advies voor een gezondere levens- en eetstijl niet te versmaden.

Maar ervan uitgaan dat veranderingen in eetpatronen leiden tot meer, betere of snellere orgasmen is te ver gegrepen. Variant van 'te hoog gegrepen', die vooral in België voorkomt. Is er eens een keer een meisje dat brandt van ambitie om de middelbare school af te maken, wordt ze in de nor gestopt. Als mijn dochter van 14 later afkomt dat ze seks heeft gehad of wilt hebben met haar vriendje, dan zal het ook dikke ambras zijn hoor. Helaas pindakaas moet ik wegens dikke ambras gisteren mijn plannen uitstellen, ik vrees voor een paar jaar dat heb je als je nog bij je ouders woont.

Dit intensiverende gebruik van 'dik' is beperkt tot het Belgische deel van het taalgebied. Maar de kerk is een instituut waar je op kunt rekenen. En dat daar gebeden wordt lijdt geen enkele twijfel. Als ouders er eenmaal, vaak na ampele overweging, toe overgaan om er 's nachts de dokter bij te roepen, zijn zij meestal dodelijk ongerust.

Na ampele overwegingen heeft men bij de KRO besloten af te zien van de voorgenomen vervaardiging van een op katholiek wangedrag gerichte tegenfilm. In onze hoogtijdagen keken we neer op de journalisten van De Volkskrant en Vrij Nederland. Dat waren nieuwtjesjagers, die over de waan van de dag berichtten, terwijl wij pas na ampele overweging en met oog voor de geschiedenis de pen ter hand namen.

Het was erg gezellig en Sanne, Caithlin en Quinty hebben zich kostelijk geamuseerd. Ik heb me weer kostelijk geamuseerd met het lezen van de reacties. Als geen ander weet Marco van karton klatergoud te maken met gejatte melodietjes en de 3fm stumpers trappen erin. Als geen ander wist Kuyper ook hoe een verhaal moest worden gebracht. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan.

Ze gebruiken dezelfde woorden als ik, dezelfde zinnen, dezelfde zinsbouw en toch bedoel ik daar iets totaal anders mee dan zij. De mise en scène, het gebruik van de ruimte, de esthetiek zijn totaal anders dan hij tot dan toe gezien heeft. Iedere Reikibehandeling is anders, wat je nu hebt ervaren kan een volgende keer totaal anders zijn. Die gozer scheet zeven kleuren stront om het podium op te gaan!!! De PvdA schijt momenteel toch zeven kleuren stront in hun broek voor de SP.

Ik vond het gisteren geweldig om te zien toen Eric aanwezig was hoe bepaalde miljonairs zeven kleuren stront scheten, om het maar eens grof te zeggen. Hij schonk hem zoveel macht, dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag. Maar de klanten staan bij het raam van de keuken en kijken naar Dixie die onder de tafel zit te beven van angst. Als Van Nistelrooy er zin in heeft, zullen alle tegenstanders beven van angst. Poekie of Bello aaien wanneer die bibbert van angst bij het knallen van het vuurwerk?

Op de bodem van de kooi zaten drie vogeltjes te bibberen van angst. Tijdens de onweersbui is H helemaal verstijfd en buiten zichzelf van angst. Wees voorbereid op buiten jezelf van angst raken Lees dit boek niet wanneer je alleen thuis bent.

Omdat we ook nog iets van het eilandje wilden zien, hadden we een brommer gehuurd, waarop we doodsangsten hebben uitgestaan, want bochten waren erg eng! Als het woord in het enkelvoud wordt gebruikt, gaat het meestal om de letterlijke angst het leven te verliezen. In het meervoud gaat het meestal om een combinatie met 'uitstaan' en is er niet meer aan de hand dan een overdrijving. Mensen die die dingen gehoord en in werking hebben gezien zeiden allemaal dat de Duitsers is hun broek poepten van angst hiervoor.

Je deed het in je broek van angst, maar je durft het niet toe te geven. Een jongen plast in zijn broek van angst als hij door Israëlische soldaten opgepakt wordt. Niet een naderende recessie, waarvan er een gemiddeld een in de zeven jaar voorbij trekt, is het waarvoor beleggers momenteel in panische angst verkeren, maar voor de tektonische verschuivingen in wereldeconomie en geopolitiek die door de kredietcrisis in gang zijn gezet.

Sommige mensen hebben panische angst voor hoogtes, vogels, honden of zelfs water. In sommige gevallen werden zoveel personen van hekserij verdacht en werd de angst voor heksen zo groot dat hele gemeenschappen door panische angst bevangen werden.

Ze kroop het eiland op en daar stond ze dan: Ze moest niets anders doen dan straffen, daar was ze speciaal door God voor geroepen, en alleen haar verschijning al deed je rillen van angst. Alleen de monniken durfden niet te kijken, die sidderden van angst. Nubië siddert van angst. Het volk wordt weggesleept,. Is het niet vrij logisch dat de moslimvrouwen niet achter Ayaan staan, zij sidderen van angst voor de vele imams die Ayaan haten omdat zij geen moslim meer is.

Het Nederlands elftal begon fris en gretig, maar zakte om onverklaarbare redenen -of was het puur de verlammende angst voor een tweede tegengoal? Marloes werd gegrepen door een verlammende angst.

Ineens viel het haar op hoe koud het in de kelder was. De betrokkenen worstelen met schuldgevoelens en wurgende angst voor ontdekking. Angst slaat me om het hart als we bij het laatste hok komen. Ik kan de hond niet vinden.

De angst slaat ons om het hart. Het wordt koud, de wolken komen aangedreven en vanaf m is het verboden zonder gids op stap te gaan. Veel managers zijn doodsbenauwd dat ze worden vervangen. VLD-rokkenjager Dewael vertegenwoordigt de doodsbenauwde burgerij, die haar historische angst voor collectieve arbeidersactie niet kan wegsteken.

Ik heb het niet meer. De angst het kindje te verliezen is heel sterk aanwezig, temeer omdat ik op dat moment geen leven voel en een hele harde buik heb. De zenuwen zijn er weer.

De meiden hebben het niet meer. Ik wilde dolgraag eens in mijn leven door het tropisch regenwoud banjeren, maar kreeg het Spaans benauwd bij de gedachte dat ik besprongen zou kunnen worden door harige vogelspinnen.

Ik knijp 'm als een ouwe dief als hij naar die rare harde bobbel onder mijn buik kijkt. Ik geef wel toe dat het soms 'peentjes zweten' was om een programma op tijd klaar te krijgen. Dat was dan op vrijdagmiddag. De overige klasgenootjes moeten nog wel even peentjes zweten, want de NMa heeft voorlopig de accountants, de advocaten en de notarissen nog even in de tang. Die was na afloop wit om de neus, want wij beiden waren gewend om met snelheden van ver boven de te rijden en hij kennelijk niet.

Ik zag dan ook lichtjes wit om de neus voor mijn eerste afdaling en dat was niet alleen van de zonnebrand. Ik haal de kappen van de banden van de trekas af en dan wordt ik een beetje wit om de neus. Jeeeeeeeeeeee wat zijn die dingen kaal. Best een zware rit over slechte wegen en langs angstig grote afgronden, maar het uitzicht is wederom supermooi. Hoorde in de ochtend wel iets van geronk in mijn hoofd, nadat ik een half uur ervoor in een angstig diepe coma was beland. En er zit een jongen met angstig lang haar aan een vleugel.

Het interieur is wel bijzonder. Alle wanden zijn behangen met muziekinstrumenten. Een pubertje slikt LSD, ziet z'n ware Zelf en schrikt zich het apelazarus en gaat vervolgens zitten uithuilen bij de Wijze Wijzen van het Boumanhuis. Helaas gaat er bij ons nogal eens iets te veel richting stort en zoeken we ons soms het apelazarus naar zoekgeraakte spullen.

Ik ben geen spammer en heb me al dagen het apelazarus gezocht waarom mijn mail nergens aankomt. Een argument dat ik steeds verneem aan de JA-kant is dat de binnenstad beter bereikbaar zou worden. Dit nu is apert onjuist. Op dit moment komen vele bussen door de Breestraat. Bij de balie van de gevangenis verklaarde men dat Rietveld niemand wilde spreken, wat een aperte leugen is. Ik maakte vergaderingen mee waar tijdens de vergadering aperte onzin werd verteld door de baas maar waar niemand op reageerde.

Het is nu eenmaal zo dat sommige providers zich het apezuur schrikken als de woorden "schending van auteursrecht" vallen, en misschien wel terecht.

Het 'apezuur' komt ook, maar incidenteel, met andere werkwoorden voor, zoals werken, lachen, zoeken. Objectief wist ik ook wel dat dat babietje met appelronde wangen, levendig en blij, niet doodziek kon zijn.

Hij heeft een appelrond hoofd, de snuit is fijn met een duidelijke stop. De ogen zijn groot, mogen echter niet erg uitpuilen. Met haar appelronde wangetjes heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een Amerikaanse chipmunk, ook wel bekend als de wangzakeekhoorn. Toen trok ik de jurk over mijn hoofd en toonde mijn appelronde tietjes. Gij zijt nog zulk eene mooje frissche vrouw, en de Broeder zo murf als een gebraden appel.

Het citaat komt uit de Historie van mejuffrouw Cornelia Wildschut. Deel 6 Betje Wolff en Aagje Deken - Het publiek bedankte hen dan ook met een daverend applaus. Als Elvis na dit spectaculaire nummer zijn vader aan het publiek voorstelt krijgt ook die een daverend applaus. Hij kreeg dan ook een daverend applaus voor de tomeloze inzet, die hij de afgelopen twaalf jaren heeft getoond voor Dindoa.

Onze concerten groeien telkens uit tot ware happenings waarbij het publiek door dansen, meezingen en ovationeel applaus blijk geeft van grote waardering. Een echte uitsmijter die de ruim bezoekers als één blok deed opstaan om de musici te belonen met een ovationeel applaus. President Poetin nam afgelopen week een ovationeel applaus in ontvangst na zijn in vlekkeloos Duits uitgesproken rede in de Duitse Bondsdag.

Hij oogstte veel bijval en wist zijn betoog dikwijls onderbroken door een stormachtig applaus. Het Centraal Comité benoemde daarop onder stormachtig applaus Brezjnev tot partijleider. Met hun bijdragen oogstten ze een vaak stormachtig applaus. Het is belangrijk om te zien dat Prediker dit zwoegen niet als betekenisloos terzijde schuift.

Als ergens in de bijbel noeste arbeid bepleit wordt, dan is het wel in dit boek. Na drie maanden noeste arbeid is de Armani Store in Amsterdam weer geopend! Vanavond werd ik via dat irritante ding genaamd GSM wakkergeschud in mijn avondlijk rust na een dag van noeste arbeid. Anoniem vermeldde de display. Wat een strafbaar " feit" is, is in de meeste gevallen volkomen arbitrair. Waarom methode A niet en methode B wel ongewoon zou zijn, is volkomen arbitrair. Het percentage is volstrekt arbitrair gekozen op grond van het budget.

Dat huppelpasje illustreert dat alle kunst eigenlijk onzin is; een volstrekt arbitrair spel. Maar een spel dat je moet spelen, op leven en dood. Bovendien, zo roept eiseres in, werd de boete op volstrekt arbitraire wijze bepaald en zonder motivering. Bij een stoplicht houden aartsvijanden een arendsblik gericht op het verspringen van de.

Domien kreeg dit in de gaten met zijn arendsblik, en gaf de bal mooi in de loop van de nr 7. De arts mag niet beloven dat de patiënt arendsogen krijgt. Dat is niet realistisch. Men mag verwachten dat men even goed zal zien als met de beste bril. Met zijn arendsogen vindt hij apen en vogels hoog in de boom, die hij even later in zijn telescoop weet te vangen. Zijn vlijmscherpe arendsogen keken dwars door je heen: Zien als een arend overdag en als een kat in de nacht?

Henkjan had altijd steekhoudende argumenten om iemand wel of niet door te laten gaan. Natuurlijk is het logisch dat ook zij voor de belangen opkomen van de winkeliers maar doe dit dan met steekhoudende argumenten. Maar je moet wel van goeden huize zijn en sterke argumenten aandragen om hem van zijn ideeën af te brengen. De lokale politici vonden dat wij sterke argumenten hadden. Voorwaar, weer een sterk argument voor verplichte taalcursus en inburgering. China en Afrika streven naar meer speelruimte t.

De Griekse mythologie is de bron van de uitdrukking. Dan worden we met een motorboot over een rivierarm, die aan beide zijden is afgezet met manshoog en armdik papyrus, verder de delta ingebracht. Echt zoals je dat in films ziet met middeleeuwse vrouwen. L buitengewoon zeldzaam in Nederland - foto's van een bevroren IJsselmeer en armdikke ijspegels uit de winter van Dat staat nog overeind, maar er lopen armdiepe scheuren van de nok tot aan de grond. Ik ben bang dat die jongens er armdiep inzitten met drugs.

Geen hulp van die kant dus. Het is waarschijnlijk moeilijk om alle bewijzen boven de tafel te krijgen omdat betrokkenen niet durven te reageren omdat ze er armdiep inzitten.

Al zijn sommigen zo arm als de mieren, ze blijven VVD stemmen want dat stáát zo goed. Dit land is zo arm als de straat en er is quasi geen hoop op een betere toekomst. In Berlijn, Frankfurt of Leipzig, waar overal het inflatiespook rondwaarde en het gros van de bevolking arm als een kerkmuis was, maakte hij zijn leerzaamste fase door.

Joe Millionaire, het format waarin veertien vrouwen strijden om de liefde van een aantrekkelijke millionair die uiteindelijk zo arm als een kerkrat blijkt. Wij zijn zo arm als een luis in de WAO en veel verstand van financiële zaken hebben we niet. Geruïneerd, diep in de schuld, zo arm als job En toch, en toch, en toch Ik kwam er boven op.

Zijn ouders waren doodarm en van boerenafkomst. Ze verblijven legaal in het land, dus terugsturen gaat niet, maar ze zijn wel doodarm. Natuurlijk zijn er ook in Turkije doodarme streken die zelfs armer zijn dan landen als Iran , Syrië of Egypte. Deze straatarme vrouw wilde van de paar centen die ze had Tien Euro achterlaten voor cadeaus voor mijn kinderen die alles al hebben.

Wat gebeurt er wanneer een groep vakantiegangers noodgedwongen een aantal dagen in een straatarm derdewereldland verblijft? Net als in , bij 'Live Aid', treedt een groot aantal artiesten belangeloos op met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor straatarme landen.

Niet dood, maar wel aan de bedelstaf, is het oudere echtpaar dat zich scheel betaalde aan medische behandelingen. Eerst door wanbeleid van de overheid aan de bedelstaf gebracht, moet de werkloze daarna "dankbaar" onbetaald werk doen. Ook ik zit aan de grond. Ik heb ook niets verdiend, dus we zijn een beetje arm. Niet alleen de familie zat aan de grond, maar ook honderden kleine spaarders, die hun geld op de bank hadden staan. Hij heeft meer dan Of het nu gaat over jongeren of eenzame ouderen of medebewoners die elke dag opnieuw de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Omdat het gezin Keating met vijf kinderen de eindjes aan elkaar moest knopen werkte Ronan al op jonge leeftijd in een schoenenzaak. Iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen rekenen op financiële steun. Dat was me een zware tijd in het begin, want ik had geen cent te makken en geen nagel om mijn gat te krabben. Want ook al hebben de mensen om zo te zeggen geen nagel om hun gat te krabben, er wordt tegen de klippen op muziek gemaakt tot op iedere straathoek.

Je kunt wel lekker romantisch doen over die industrie, maar die bands die jij zo leuk vindt, die zijn de industrie en ze hebben geen nagel om hun kont te krabben. Waarom zouden ze niet een cent bijverdienen? Omdat Russische soldaten in nog geen nagel hadden om hun achterste te krabben, werd er van uitgegaan dat de soldaat minstens één horloge had gestolen.

Hier mogen de kids hun eigen centjes opmaken, terwijl moeders geen nagel heeft om haar reet te krabben. De uitdrukking komt voor met alle synoniemen voor 'kont'. Een predikant genoot maatschappelijk aanzien en cultureel prestige, zeker op het platteland waar hij niet zelden de enige intellectueel geschoolde was, maar financieel was het voor hem beslist geen vetpot.

We accepteren het nu, omdat mijn vriend per se wil werken, maar het is echt geen vetpot. Wellicht zijn er andere bedrijven die beter betalen.

Wij krijgen alleen weekgeld voor de boodschappen. Nou, dat is geen vetpot kan ik je vertellen. Als er reclame is van bijvoorbeeld waspoeder, kunnen we niet eens meerdere pakken inslaan, omdat er dan te weinig overblijft om te kunnen eten. Ik ben opgegroeid in Kralingen en het was armoe troef. En enkel een AOW-uitkering is ook maar armoe troef.

Om wat extra's te verdienen werkt Visser zich dan ook uit de naad. Met name in de noordoostelijke staten is het voor de meeste mensen nog steeds armoe troef. Bram schrok zich het apezuur: Zullen wij hem straks met open armen ontvangen en waarom dan wel? Hoe heten wij mensen welkom in onze Kerk? Op La Casa en la Colina wordt u met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaren.

Daugavpils is booming en de stad zal binnen- en buitenlandse ondernemers met open armen ontvangen. Ik voorspel bittere armoede in europa bij de gewone man en grote rijkdom bij de bovenlaag. Op 59 jarige leeftijd overleed ze in in bittere armoede.

De bittere armoede uit de tijd van Theo Thijssen, die in vrijwel al zijn boeken doorklinkt, heb ik — gelukkig — niet gekend. Heel eerlijk gezegd krijg ik niet zo heel veel van de schrijnende armoede mee, omdat ik in een goede buurt woon, werk en naar school ga. Vele Russen op het platteland leven in schrijnende armoede. Deze mentaliteit in combinatie met de schrijnende armoede daar, biedt helaas volop kansen aan exploitanten in de kinderprostitutie.

In het holst van de nacht, in april , worden Dickie Kahl en zijn famile in een dorp in Noord-Holland van hun bed gelicht. Toen werden drie van de vier joden van de Indische groep 's ochtends van hun bed gelicht en weggevoerd.

Verschillende malen werd de in Roemenië bekende schrijfster door medewerkers van de Securitate in haar woning in Timişoara van haar bed gelicht, mede dankzij buren die hen van informatie voorzagen. Het enige wat je ziet is grijs — neen, erger nog — grauw, asgrauw beton. En toch zit je weer verkrampt achter het stuur, asgrauw van de stress, je negeert rode stoplichten en gaat tekeer tegen andere weggebruikers. De woestijn van dit land verdraagt geen muze, Droog als as wordt het leven na dit kabinet; De muziek en haar schoonheid zijn nu voorgoed besmet.

Afghanistan zal als een feniks uit de as herrijzen. Na een kort intermezzo als huisstofbioloog bij het toenmalige AZU werd hij in december aangesteld als directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam dat onder zijn leiding letterlijk als een feniks uit zijn as herrees: Wat goed en positief was van de jaren zestig komt uit het stof van de historie weer terug als een feniks uit de as. Hoofd en longen wilden nog wel maar de beentjes waren zo zuur als een augurk en de vaart was er helemaal uit.

Naast de bekende ingrediënten: Ik geef grif toe dat de roman sterk autobiografisch is en soms voelde ik de verbeelding als een koude rilling over mijn rug lopen. Het werk van Beckmannn is sterk autobiografisch en kent veel betekenislagen. Je avontuur begint op een boot die zware averij oploopt na een sabotagepoging. En dit terwijl het logisch- positivisme in de wetenschapsfilosofie al zware averij had opgelopen.

Na elf jaar regeren heeft het Britse Labour op 1 mei zware averij opgelopen bij de lokale verkiezingen. Komt vaker in de figuurlijke betekenis voor dan in de letterlijke aan een schip. Op 10 April , regende het in Pitlochry, Schotland regen zo zuur als azijn! En dan is de wijn in allebei de gevallen zo zuur als azijn. Een luizenbaan, antwoorden zijn glinsterende oogjes op de vraag waar zijn werkzaamheden uit bestaan. Lijkt me eigenlijk wel een luizenbaantje, zo bij de plantsoendienst. En wie zegt er trouwens dat vrouwen altijd zo kletsen?

De verkleinvorm in gangbaarder dan de onverbogen vorm. Ten derde zou ik Dr. Kranenborg willen vragen waarop hij zijn uitspraak stoelt dat voor Rudolf Steiner en de zijnen legenden ware historie zijn, want in die algemeenheid is dat bare onzin.

Het duurt vaak jaren voordat je echt een volle baard hebt als je die ooit krijgt. Met zijn wilde donkere haardos en zijn volle baard oogt hij als een muzikale Raspoetin.

Kom je echt baarlijke nonsens tegen, dan kun je dat gedeelte van de tekst van de pagina natuurlijk verwijderen. Ook als hij baarlijke nonsens vertelt, is het toch nog een plezier om naar hem te luisteren. Het is natuurlijk baarlijke nonsens om te beweren dat criminaliteit voorkomt uit de cultuur, in dit geval de Marokkaanse cultuur.

Wat een baarlijke onzin is dat nou zeg Lukashenko, je hebt geen enkel bewijs voor wat je beweert. Hoe je bij die baarlijke onzin komt, is mij een raadsel. Ik vind gewoon, dat een bedrijf als Canon een super slechte QC heeft. Schandalig dat weldoorgstudeerde koppen, zich met zulke baarlijke onzin ledig houden. Ik heb het dan ook zo druk als een klein baasje gehad, vraag me niet waarmee want dat weet ik niet eens meer. Dossiers zo hoog als de toren van Babel vulden de verschillende bureaus van Justitie.

Na een aantal klappen begon ik te huilen als een baby en smeekte haar te stoppen. Max huilde als een baby en bij de meeste andere spelers liepen de tranen ook over hun gezichten. Ligfietsers daarentegen liggen schijnbaar zo hulpeloos als een baby op hun fiets, dat wekt sympathie, en op de glimlach van de voorbijgangers reageer je spontaan met een wederglimlach en een goeiedag. Ik voel me net zo onwetend en hulpeloos als een pasgeboren baby.

Ik ben hulpeloos op zoek naar het onaantastbare, het grootse. Is Louwes nu de moordenaar en is Michael de J. Je bent zo onschuldig als een baby, als je een goede paddo trip hebt. Waarom zegt men "hij slaapt als een baby" terwijl baby's iedere twee uur wakker zijn? Gefeliciteerd met jullie mooie dochter Semma wat een wolk van een baby en dat we haar nu al hebben gezien op deze geweldige site. Verder slaapt hij lekker en is het een wolk van een baby. Babylonische spraakverwarring veel gebruikt.

Ik merk keer op keer dat er een babylonische spraakverwarring ontstaat als het daar over gaat. En omdat de AFM een andere taal spreekt namelijk die van de toezichthouder dan van de markt in dit geval de accountant ontstaat er vaak een Babylonische spraakverwarring. Het resultaat is een Babylonische spraakverwarring. Wanneer is een virtuele organisatie virtueel?

Waarnaar verwijst dit het woord virtueel? En, wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen zogenaamde netwerkorganisaties en virtuele organisaties? Opvallend laconiek Kom aan, laat Ons Ziet, zij zijn enerlei volk, en hebben allen enerlei spraak; en dit is het, dat zij beginnen te maken; maar nu, zoude hun niet afgesneden worden al wat zij bedacht hebben te maken? Kom aan, laat Ons nedervaren, en laat Ons hun spraak aldaar verwarren, opdat iegelijk de spraak zijns naasten niet hore.

De renners baden in het zweet; hun hoofd is rood, hun gelaatsuitdrukking verbeten, hun motoriek stroef. Rond een uur of één was de koorts gestegen tot 39,5 en lag ik te baden in het zweet.

Beide jongens baadden in het zweet maar wisten van geen ophouden. Vietnam bombarderen, Irak bombarderen, monarchieën laten bestaan die de leden van het Koningshuis laten baden in weelde terwijl er kinderen sterven van armoede en honger De consument baadt in weelde dankzij die geweldige marktwerking.

Echt heerlijk is het, een geweldig resort en super om na 4 maanden even heerlijk in de watten gelegd te worden en te baden in weelde. Hele generaties Palestijnen zijn intussen in armzalige kampementen opgegroeid, terwijl de joodse buren in weelde baden. Ik krijg hem wel draaiende onder XP maar alles loopt traag als bagger. Af en toe krijgen ze een bakje kattenmelk wat ik aanleng met water anders drinken ze het in een keer op en worden ze zo vet als bagger. Dus nu gaan parkeerwachten nog minder bewegen terwijl ze al een kont als een baggerschip hebben.

Erg gezellig en heel mooi, helaas kwam het hier met bakken uit de lucht, en stonden we 's avonds tot onze enkels in de zompige klei. De bezoekers bleven de podia trouw, ook toen de regen met bakken uit de hemel kwam. De weersomstandigheden waren net als vorig jaar bar, de regen kwam soms met bakken uit de hemel met af toe een slag onweer. Mijn gegrilde tonijn was zo hard als baksteen, maar de rest van de salade was goed. Volgens mij heb je dat lef niet en bij de volgende verkiezingen zullen dezelfde mensen die nu op je gestemd hebben je laten vallen als een baksteen.

Ik zou ook zakken als een baksteen als ik het examen opnieuw moest doen. Maar als je op je tentamen laat merken dat je dit weet, dan laten ze je zakken als een baksteen! De vergelijking is gebaseerd op een andere betekenis van 'zakken'; bakstenen doen geen examen. Iets dergelijks is aan de hand met 'groen als gras'. Het allereerste schip dat richting Australië voer liep in op de kust van New South Wales en zonk als een baksteen. Twee maand geleden sprong ze naast me in het water zonder armdrijvertjes en zonk als een baksteen.

Als het geen bakstenen regent, dan kom ik op 28 dec. Ik heb vooral de ballen uit mijn broek gelachen bij de half uur durende parodie op baantjer. Ik verveel me de ballen uit mn broek op deze manier. En dan ook nog als motto een citaat van Descartes nemen. Ik wed dat Lange Jan zich de ballen uit de broek zou lachen als hij sommige posts hier op dit forum zou zien. Dankzij de zwaargelovigen onder ons die gisteren de ballen uit hun broek hebben gebeden, bleven wij behoed voor duivelse rampspoeden.

Jan baalde als een stekker natuurlijk, helemaal voor niets teruggereden en nog geen spullen. Ik kon het nauwelijks geloven en baalde als een stekker dat ik het bewijs niet kon zien. Yasminne baalde als een stier dat ze niet wakker gemaakt was want die had alles graag willen zien.

Johan moest vanavond ook overwerken, hij baalde als een stier, zijn collegas waren vanmiddag om 4 uur allemaal naar de vrijdagmiddagborrel. Dit antwoord beviel hem helemaal niet, maar hij kreeg pas echt de pest in toen hij merkte dat het klopte. Ik kreeg zo de pest in, dat ik afstapte. De Egyptenaar zal er echter de pest in hebben dat hij ook vanavond op de bank begint. Ze hadden er dit jaar flink de smoor in. De eierzoekers in Fryslân konden welgeteld zeventien dagen door de weilanden struinen, op zoek naar kievitseieren.

Mijn mama was vroeger heel modern hoor. Mischien ben je wel een trend setter geweest. Of heb je de smoor in gehad dat je nooit ben gevraagd voor de playboy? Het is nu 3. Helemaal katseyesbezopen want het was piekuur in de Joffer. Als je je lijf versiert hebt met tatoo's en piercings en is je buik zo rond als een balletje hoef je niet te reageren want daar houd ik niet van. Hij voelt zich zoooo stoer, is zo zat als een balletje en heeft zelf niet in de gaten dat hij oervervelend is.

Hij is zo zat als een balletje, maar moet toch zonodig weten wat er aan de hand is. Het verhaal loopt leeg als een ballon en ik vind dat jammer omdat je zo het eerste goede deel van het boek vergeet. Er wordt een kleine incisie gemaakt en mijn balzak loopt leeg als een ballon. Één dag voor de wedstrijd ging ik het water op, maar mijn voet was in no time opgezwollen als een ballon en het deed ook erg pijn. Zijn lijf zat steeds voller geplakt met pijnstillende pleisters en al het vocht dat hij vasthield maakte hem op het laatst zo rond als een ballon.

Giet er een paar biertjes in en je gaat als een banaan qua kletsen met vreemden. Ondernemen gaat altijd met pieken en dalen, maar ik ben er weer helemaal bij Het is goed te zien en te lezen dat de BSW nog steeds gaat als een banaan. Grotere carburateur en spruitstuk daarvoor, en een grotere sproeier dus. Maar voor een puch maxi? Die trekt binnen no-time zo krom als een banaan. Een groot licht is deze man duidelijk niet want zijn redenering is zo krom als een banaan. Ik deel wel vaak overschrijfwerk uit, want boeken worden aan de lopende band vergeten.

Toch werkt humor vaak beter dan straf. Ilse komt aan de lopende band met nieuwe diensten, maar die verdwijnen ook weer aan de lopende band. Als Ilse nu eens wat investeert in naamsbekendheid. De oplader van mn macbook is kapot gegaan: En bij het zoeken op internet kwam ik erachter dat dit aan de lopende band gebeurt. ICT'ers zijn minder vaak tevreden met hun werk en voelen een minder sterke band met hun werkgever. Onze zoon van twee jaar is als de dood voor de kapper.

Mijn moeder was daarvoor zo bang als de dood. Als er onweer op komst was, werden alle glimmende voorwerpen weggeborgen in laden en kasten. Iedere bewoner was in die tijd als de dood zo bang voor ruitbreuk.

Die vrouw is als de dood zo bang voor dr vriend, maar gaat de politieagenten en cameraman zonder angst te lijf. Wethouder Vereijken is in de afgelopen periode als de dood zo bang geweest voor een onafhankelijk van het college opererende coalitie. Hij kon niet buiten het seksuele contact met de Leidse 'straatmadelieven' maar was als de dood zo bang voor geslachtsziekten. Volgens mij zijn al die Windows gebruikers gewoon als de dood zo bang om naar iets anders over te stappen, omdat daarna alles niet meer zou werken.

Vaak in verkorte vorm, zonder dat het woord 'bang' in de tekst voorkomt. Laat het alsjeblieft geen fokking Amerika worden met alleen uiterlijk vertoon en van binnen zo bang als een haas!!! De toenmalig drossaard een zekere Penders, was een doorbrave kerel, maar zo bang als een wezel en hij durfde de Bokkenrijders niet aan.

Ik was doodsbang dat het gebouw zou instorten, we voelden nog steeds naschokken. Dat is hoe ik mijn zwaarste depressies het liefst samenvat: De kinderen proberen hun vader nog tegen te houden wanneer hij zijn doodsbange vrouw aftuigt. Maar keuze hadden we niet dus begonnen we maar met lood in de schoenen en met de moed der wanhoop aan hetgeen wat men lezen noemt. Met lood in de schoenen, bevreesd voor een nieuwe confrontatie, liepen ze naar de grens. Met lood in de schoenen gaat Piggelmee opnieuw naar het visje met het verhaal dat zijn vrouw andere koffie wil.

Winston was nog steeds zo solide als de bank van Engeland. Na twee van de vijf avonden. Het zal allemaal best, maar de service bij jullie is bar en bar slecht. Als bijwoord van graad is 'bar' een algemeen bruikbare 'versterker', al klinken combinaties als 'bar warm' en 'bar goed' erg ongewoon, in tegenstelling tot 'bar koud' en 'bar slecht'. Het intensiverende 'bar' wordt meestal gebruikt om iets ongunstigs te versterken. De Franse taalbeheersing van studenten en scholieren is bar slecht.

Maar ik moet zeggen dat de geluidskwaliteit echt bar en bar slecht vindt. Dat gehoorschade nog geen hot item binnen de dance-industrie is, bleek donderdag uit de bar slechte opkomst bij de paneldiscussie. Het was afgelopen zaterdag niet het beste weer, het was bar koud voor de 22 voetballers. Zoals meestal het geval is in het hoge noorden, was het op de trainingsdag weer eens bar koud met harde wind.

Het is een grappige samenloop van omstandigheden dat het bar koud is op een conferentie over opwarming, maar het is geen weerlegging. Ik moet alleen nog even leren hoe die precies werkt, want ik snap er nog bar weinig van. Daar viel me direct op dat er maar bar weinig te vinden is over de Dirt-gerelateerde problemen.

Hey Ruubje kun je nog een paar van die capsules noemen en wat ze met je doen, weet verder bar weinig van sdrugs af maar ben wel geintressereerd. De barre winter is weer voorbij, de lente komt er weer aan. Pas geleden waren er alweer enkele zonnige weekenden. Gelet op de situatie die de barre winter van met zich meebracht, was het om strategische redenen verstandig om 'Wiking' terug te trekken achter de rivier de Mius.

Zelfs in de barre winter zult u bewoners buitenactiviteiten zien ontplooien. De Pilgrims, die hier aan land gingen, moesten het hoofd bieden aan de barre winter die in deze streken heerst. De wereld is als een zee. Dat is al een oud beeld uit de geschiedenis van de kerk: Noosa staat bekend om het golf surfen en we hebben beiden de woeste baren bedwongen. Het vette is dat we beide inmiddels kunnen staan op de plank! Zeker uiterlijke verschillen blijken over langere tijd geen onoverkomelijke barrière.

Kleur doet er minder toe dan je misschien zou denken. Voor zover ik weet kunnen goudvissen zich letterlijk en figuurlijk te barsten eten. Waar het om gaat is dat je moet afleren om je zelf te barsten te vreten aan welk dieet dan ook.

Als aardbeien in het seizoen echt spotgoedkoop zouden zijn, eet iedereen zich te barsten en vragen de meesten er niet meer na tot de volgende zomer. Het komt ons voor dat wij als Nederland weer voorop lopen met regelgeving etc. Je zou je te barsten lachen als het niet zo tragisch ware. Je kan je om een filmpje wel te barsten lachen in de huiskamer, maar waar ging het ook alweer over?

Reclame hoort dienend te zijn. De Domstad barst van de musea, kerken en bijzondere architectuur. Het barst van de cabaretiers en theatermakers in de Nederlandse theaters.

Wij zijn een potent clubje dat barst van de energie en het talent. Cultureel ondernemen gaat ons heel goed af. Ik werd vannacht met barstende koppijn wakker. Ik heb een uur in bad gezeten om de spanning van me af te laten glijden. Ik weet verder niks van het uitleggen van dromen maar kan me wel voorstellen dat je met een barstende koppijn en een rotgevoel wakker wordt. Door het succes van het Nederlandstalig onderwijs bij Frans- en anderstaligen zitten sommige scholen immers barstensvol.

Sommige straten waren echt barstensvol mensen die allemaal met waterpistolen en emmertjes water elkaar nat maakten. De sound van Good Dog Happy Man valt het beste samen te vatten als een pittige combinatie van funk, soul en indierock. Creatief, complex en barstensvol ideeën. Elke politicus liegt dat ie barst. Ze deed de oefening bijvoorbeeld wanneer ze met barstende hoofdpijn thuiskwam na een vergadering met het bestuur. Zelf ben ik zwaar slechthorend, maar als ik eens een paar uurtjes uitga, moet ik weg wegens barstende hoofdpijn en ben ik 's anderendaags helemaal doof.

Als hij te lang in de straling zit, krijgt hij barstende hoofdpijn, legt hij uit. Daar heb je er weer eentje die denkt straling te kunnen voelen. Cruijff praat met technische staf over jeugdopleiding Ajax Net als van Basten, praten als een kip zonder kop. Dat beaamt de oefenmeester ten volle: Het is natuurlijk helemaal waar, als redacteur bij Autovisie héb je een wereldbaan, maar om dat nou volmondig te beamen, dat leek me altijd zo zelfgenoegzaam.

De Afrikaanse Unie is een tandeloze vredesmacht, beaamt hij volmondig. Corsica is een juweel; iets dat u al na één dag kamperen op Corsica volmondig zult beamen. De hele scène wordt nog eens extra gesierd door de grote verpleegstershaaien en wittiphaaien die over de bodem slingeren, hopend op restjes. Ze komen soms zelfs doodbedaard over je knieen gegleden. Hij zei hem op zijn wat hooghartige, doodbedaarde manier, dat het tijd was om in Amsterdam de opstand te beginnen en voegde er aan toe, dat Den Haag voor een regering zou zorgen.

Hij heeft stichtelijk bedankt voor dat tweederangs plaatsje in de kring van het verbond en is eruitgestapt. En vlakbij ligt het kerkhof of de Cimetière Montparnasse. Daar heeft men André Citroën naartoe gebracht toen hij op 3 juli overleed. Arm als een bedelaar intussen.

Door de drain voor de klaplong blijft hij nog wel aan bed gekluisterd. De longfoto die vanochtend was gemaakt zag er verder goed uit. Moeten we dankbaar zijn, terwijl we ons diep ongelukkig voelen omdat medische apparatuur ons aan bed gekluisterd houdt? Ik was aan het bed gekluisterd vanwege een hersenvliesontsteking en de enige manier dat ik kon schijten was met een steekpot zo heet dat geloof ik.

De laatste acht jaar van zijn leven was de vrijwel blinde en verlamde dichter aan het ziekbed gekluisterd. Op lange termijn kunt u een flink bedrag besparen op portokosten. Gebruik dit argument niet als hoofdreden wanneer u kiest voor een e-mailnieuwsbrief. Het kan dus gebeuren dat je met je ex afspreekt dat je haar een flink bedrag geeft voor de kids en daarna niet meer.

Maaaaar, dat ze dat geld er vrij snel doorheen jaagt en vervolgens doodleuk bij de rechter een verzoek tot kinderalimentatie indient. Daarbij gaat het om soms flinke bedragen, want ook hier geldt dat hoe lager het inkomen is, des te hoger de kindertoeslag uitvalt. Ervaring met eerdere bedrijven en adverteren op msn. Dat je met het overnemen van een lopend leasecontract een fors bedrag kunt uitbesparen en je ris.

Er is voor zwemsport een te hoog bedrag opgenomen in de begroting Ik dacht gewoon, er moet een andere reden zijn waarom deze woning voor zo'n hoog bedrag in de markt wordt gezet. Vele woekerhandelaars, of scalpers roken geld en schaften zich een stapel PS3's aan om dan tegen astronomisch hoge bedragen te verpatsen. Orang-oetans worden ernstig bedreigd, vooral omdat hun leefgebied vernield wordt voor bijvoorbeeld de aanleg van palmolieplantages.

Alsof ze hun laatste oortje versnoept hebben en totaal tegen hun zin in dit 'ongeciviliseerde apenland' gedropt zijn. Hij kon werkelijk nergens om lachen, zat erbij als een berggorilla die z'n laatste oortje versnoept had. Om de fans niet diepbedroefd achter te laten hebben zij een afscheidsconcert gepland in de Singel te Zwolle, de plek waar het allemaal begon. Een verrassend sterke tegenstander en een bedroevend slechte grasmat waren gisteravond de oorzaak van het teleurstellende spel van SC Heerenveen.

De gebruikte componenten en het soldeerwerk zijn bedroevend slecht en van kwaliteitscontrole hebben ze nog nooit gehoord. Naar de aflevering van gisterenavond keken Het Vlaams Belang wil resoluut een einde maken aan deze vriendjespolitiek. De dienstverlening moet voor iedereen dezelfde zijn. For each test author, we determined the optimal hyperparameter settings with regard to the classification of all other authors in the same part of the corpus, in effect using these as development material.

In this way, we derived a classification score for each author without the system having any direct or indirect access to the actual gender of the author.

We then measured for which percentage of the authors in the corpus this score was in agreement with the actual gender. These percentages are presented below in Section Profiling Strategies In this section, we describe the strategies that we investigated for the gender recognition task. As we approached the task from a machine learning viewpoint, we needed to select text features to be provided as input to the machine learning systems, as well as machine learning systems which are to use this input for classification.

We first describe the features we used Section 4. Then we explain how we used the three selected machine learning systems to classify the authors Section 4.

The use of syntax or even higher level features is for now impossible as the language use on Twitter deviates too much from standard Dutch, and we have no tools to provide reliable analyses. However, even with purely lexical features, 4. Several errors could be traced back to the fact that the account had moved on to another user since We could have used different dividing strategies, but chose balanced folds in order to give a equal chance to all machine learning techniques, also those that have trouble with unbalanced data.

If, in any application, unbalanced collections are expected, the effects of biases, and corrections for them, will have to be investigated. Most of them rely on the tokenization described above. We will illustrate the options we explored with the Hahaha Top Function Words The most frequent function words see kestemont for an overview. We used the most frequent, as measured on our tweet collection, of which the example tweet contains the words ik, dat, heeft, op, een, voor, and het.

Then, we used a set of feature types based on token n-grams, with which we already had previous experience Van Bael and van Halteren For all feature types, we used only those features which were observed with at least 5 authors in our whole collection for skip bigrams 10 authors.

Unigrams Single tokens, similar to the top function words, but then using all tokens instead of a subset. In the example tweet, we find e. Bigrams Two adjacent tokens. In the example tweet, e. Trigrams Three adjacent tokens. Skip bigrams Two tokens in the tweet, but not adjacent, without any restrictions on the gap size. Finally, we included feature types based on character n-grams following kjell et al.

We used the n-grams with n from 1 to 5, again only when the n-gram was observed with at least 5 authors. However, we used two types of character n-grams. The first set is derived from the tokenizer output, and can be viewed as a kind of normalized character n-grams. Normalized 1-gram About features. Normalized 3-gram About 36K features.

Normalized 4-gram About K features. Normalized 5-gram About K features. The second set of character n-grams is derived from the original tweets.

This type of character n-gram has the clear advantage of not needing any preprocessing in the form of tokenization. Original 1-gram About features. Be Original 3-gram About 77K features. Original 4-gram About K features. Original 5-gram About K features. Again, we decided to explore more than one option, but here we preferred more focus and restricted ourselves to three systems. Our primary choice for classification was the use of Support Vector Machines, viz. We chose Support Vector Regression ν-svr to be exact with an RBF kernel, as it had shown the best results in several research projects e.

With these main choices, we performed a grid search for well-performing hyperparameters, with the following investigated values: The second classification system was Linguistic Profiling LP; van Halteren , which was specifically designed for authorship recognition and profiling. Roughly speaking, it classifies on the basis of noticeable over- and underuse of specific features.

Before being used in comparisons, all feature counts were normalized to counts per words, and then transformed to Z-scores with regard to the average and standard deviation within each feature. Here the grid search investigated: As the input features are numerical, we used IB1 with k equal to 5 so that we can derive a confidence value. The only hyperparameters we varied in the grid search are the metric Numerical and Cosine distance and the weighting no weighting, information gain, gain ratio, chi-square, shared variance, and standard deviation.

However, the high dimensionality of our vectors presented us with a problem. For such high numbers of features, it is known that k-nn learning is unlikely to yield useful results Beyer et al.

This meant that, if we still wanted to use k-nn, we would have to reduce the dimensionality of our feature vectors. For each system, we provided the first N principal components for various N. In effect, this N is a further hyperparameter, which we varied from 1 to the total number of components usually , as there are authors , using a stepsize of 1 from 1 to 10, and then slowly increasing the stepsize to a maximum of 20 when over Rather than using fixed hyperparameters, we let the control shell choose them automatically in a grid search procedure, based on development data.

When running the underlying systems 7. As scaling is not possible when there are columns with constant values, such columns were removed first. For each setting and author, the systems report both a selected class and a floating point score, which can be used as a confidence score. In order to improve the robustness of the hyperparameter selection, the best three settings were chosen and used for classifying the current author in question.

For LP, this is by design. A model, called profile, is constructed for each individual class, and the system determines for each author to which degree they are similar to the class profile.

For SVR, one would expect symmetry, as both classes are modeled simultaneously, and differ merely in the sign of the numeric class identifier. However, we do observe different behaviour when reversing the signs.

For this reason, we did all classification with SVR and LP twice, once building a male model and once a female model. For both models the control shell calculated a final score, starting with the three outputs for the best hyperparameter settings. It normalized these by expressing them as the number of non-model class standard deviations over the threshold, which was set at the class separation value.

The control shell then weighted each score by multiplying it by the class separation value on the development data for the settings in question, and derived the final score by averaging.

It then chose the class for which the final score is highest. In this way, we also get two confidence values, viz. Results In this section, we will present the overall results of the gender recognition.

We start with the accuracy of the various features and systems Section 5. Then we will focus on the effect of preprocessing the input vectors with PCA Section 5. After this, we examine the classification of individual authors Section 5. For the measurements with PCA, the number of principal components provided to the classification system is learned from the development data. Below, in Section 5. Starting with the systems, we see that SVR using original vectors consistently outperforms the other two.

For only one feature type, character trigrams, LP with PCA manages to reach a higher accuracy than SVR, but the difference is not statistically significant. For SVR and LP, these are rather varied, but TiMBL s confidence value consists of the proportion of selected class cases among the nearest neighbours, which with k at 5 is practically always 0. The class separation value is a variant of Cohen s d Cohen Where Cohen assumes the two distributions have the same standard deviation, we use the sum of the two, practically always different, standard deviations.

Accuracy Percentages for various Feature Types and Techniques. In fact, for all the tokens n-grams, it would seem that the further one goes away from the unigrams, the worse the accuracy gets. An explanation for this might be that recognition is mostly on the basis of the content of the tweet, and unigrams represent the content most clearly. Possibly, the other n-grams are just mirroring this quality of the unigrams, with the effectiveness of the mirror depending on how well unigrams are represented in the n-grams.

For the character n-grams, our first observation is that the normalized versions are always better than the original versions. This means that the content of the n-grams is more important than their form.

This is in accordance with the hypothesis just suggested for the token n-grams, as normalization too brings the character n-grams closer to token unigrams.

The best performing character n-grams normalized 5-grams , will be most closely linked to the token unigrams, with some token bigrams thrown in, as well as a smidgen of the use of morphological processes.

However, we cannot conclude that what is wiped away by the normalization, use of diacritics, capitals and spacing, holds no information for the gender recognition. To test that, we would have to experiment with a new feature types, modeling exactly the difference between the normalized and the original form.

This number was treated as just another hyperparameter to be selected. As a result, the systems accuracy was partly dependent on the quality of the hyperparameter selection mechanism. In this section, we want to investigate how strong this dependency may have been. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token unigrams.

Figures 1, 2, and 3 show accuracy measurements for the token unigrams, token bigrams, and normalized character 5-grams, for all three systems at various numbers of principal components. For the unigrams, SVR reaches its peak Interestingly, it is SVR that degrades at higher numbers of principal components, while TiMBL, said to need fewer dimensions, manages to hold on to the recognition quality.

LP peaks much earlier However, it does not manage to achieve good results with the principal components that were best for the other two systems. Furthermore, LP appears to suffer some kind of mathematical breakdown for higher numbers of components.

Although LP performs worse than it could on fixed numbers of principal components, its more detailed confidence score allows a better hyperparameter selection, on average selecting around 9 principal components, where TiMBL chooses a wide range of numbers, and generally far lower than is optimal.

We expect that the performance with TiMBL can be improved greatly with the development of a better hyperparameter selection mechanism. For the bigrams Figure 2 , we see much the same picture, although there are differences in the details.

SVR now already reaches its peak TiMBL peaks a bit later at with And LP just mirrors its behaviour with unigrams. LP keeps its peak at 10, but now even lower than for the token n-grams However, all systems are in principle able to reach the same quality i.

Even with an automatically selected number, LP already profits clearly Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token bigrams. And TiMBL is currently underperforming, but might be a challenger to SVR when provided with a better hyperparameter selection mechanism.

We will focus on the token n-grams and the normalized character 5-grams. As for systems, we will involve all five systems in the discussion. However, our starting point will always be SVR with token unigrams, this being the best performing combination.

We will only look at the final scores for each combination, and forgo the extra detail of any underlying separate male and female model scores which we have for SVR and LP; see above. When we look at his tweets, we see a kind of financial blog, which is an exception in the population we have in our corpus.

The exception also leads to more varied classification by the different systems, yielding a wide range of scores. SVR tends to place him clearly in the male area with all the feature types, with unigrams at the extreme with a score of SVR with PCA on the other hand, is less convinced, and even classifies him as female for unigrams 1. Figure 4 shows that the male population contains some more extreme exponents than the female population.

The most obvious male is author , with a resounding Looking at his texts, we indeed see a prototypical young male Twitter user: From this point on in the discussion, we will present female confidence as positive numbers and male as negative.

Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using normalized character 5-grams. All systems have no trouble recognizing him as a male, with the lowest scores around 1 for the top function words. If we look at the rest of the top males Table 2 , we may see more varied topics, but the wide recognizability stays. Unigrams are mostly closely mirrored by the character 5-grams, as could already be suspected from the content of these two feature types.

For the other feature types, we see some variation, but most scores are found near the top of the lists. Feature type Unigram 1: Top Function 4: On the female side, everything is less extreme. The best recognizable female, author , is not as focused as her male counterpart.

There is much more variation in the topics, but most of it is clearly girl talk of the type described in Section 5. In scores, too, we see far more variation. Even the character 5-grams have ranks up to 40 for this top Another interesting group of authors is formed by the misclassified ones.

Taking again SVR on unigrams as our starting point, this group contains 11 males and 16 females. We show the 5 most Confidence scores for gender assignment with regard to the female and male profiles built by SVR on the basis of token unigrams. The dashed line represents the separation threshold, i. The dotted line represents exactly opposite scores for the two genders.

Top rankingfemales insvr ontokenunigrams, with ranksand scoresforsvr with various feature types. Top Function 9: With one exception author is recognized as male when using trigrams , all feature types agree on the misclassification. This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same.

But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree. In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly.

Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions. The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo.

However, his Twitter network contains mostly female friends. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use.

The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do. When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses.

Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus. In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i.

In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question. Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work.

Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts. Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red.

The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets. However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender.

We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4. As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens.

On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user. And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls. Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst. The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa.

As for style, the only real factor is echt really. The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission. And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson.

However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication. Percentages of use of tokens by female and male authors. The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence.

Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling. Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting.

Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je. Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar. Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document.

Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of. See slides 2 4 of lecture 8.

See slides 4 6 of lecture 8. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http: Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1. What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"?

Assessing writing through objectively scored tests: Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen. Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Voorstel rondje Wat hoop je te leren?

Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven. Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan. Every day we see them on TV during the commercial break: Iris marrink Klas 3A.

Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets. De toets bestaat uit twee. Circle the things that you can find in the tree house in the text.neukende poesjes 2 meisjes vingeren elkaar

Gratis mooie blote vrouwen homos pijpen elkaar

  • 332
  • Gratis sex adverteren sex harlingen
  • Shemale sex date stoute oma s
Seksstandjes priveontvangst enschede


Mooie blote kutjes slagroom kut


Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License.

If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement. Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise.

Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form. Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Enerzijds is er altijd samenwerking tussen partijen nodig, in ons land heeft nooit één partij een absolute meerderheid. Anderzijds is er het vertrouwensbeginsel.

Het ziet er namelijk naar uit dat de socialisten van president François Hollande een absolute meerderheid halen in het parlement. De conservatieven van de nieuwe premier Mariano Rajoy krijgen volgens voorlopige uitslagen zetels, goed voor een absolute meerderheid in het federale parlement in Madrid.

In deze wijken en buurten ontbreekt ten enenmale het draagvlak voor zulke verdergaande ambities. Ik ben van mening, dat een in te voeren boerkaverbod ten enenmale onacceptabel is, als zijnde in strijd met artikel 1, en artikel 6, Nederlandse Grondwet.

Die helderheid ontbreekt in het concept ten enenmale. De vrouw spreekt Nederlands met een sterk accent en loopt moeilijk met een stok. Wij creëren, ondermeer door een sterk accent op een goed onthaal, een soepele sfeer waarin het spontane en het onvoorziene kansen krijgt. Intern lag een sterk accent op het terugdringen van het langdurig ziekteverzuim. Ik vraag het me steeds af en neem me niet kwalijk als het er te bot staat, maar is jouw ex nou gewoon een eikel die het expres allemaal verkeerd doet of is hij simpelweg zo stom als het achtereind van een varken en heeft hij het zelf niet eens in de gaten?

Ik ken toevallig iemand die goed kon leren en hoge cijfers haalde, maar ze is wel zo dom als het achtereind van een koe. Ze is absoluut niet onaardig, maar zo dom als het achtereind van een koe. Dolfijnen hebben grote hersens, omdat de grijze massa anders zou bevriezen in koude wateren. Dolfijnen zijn verder zo dom als het achtereind van een varken. Die kerels zijn echt zo dom als het achtereind van een varken, hun grapjes gaan maar over een ding en die lachjes staan me al helemaal niet aan.

De aanvankelijk sombere prognoses over de toekomstige werkloosheid in Nederland zijn volkomen achterhaald.

Nederland zindert al weer van het enthousiasme. Daarmee zijn die eerdere cijfers volkomen achterhaald. De schrijvers vinden het niet nodig de reden van die opmerkelijke omslag te bespreken. Het leuke is, dat dit log over een paar jaar al volkomen achterhaald is, en de lezer dan in lachen uitbarst.

Dat is dan wel weer leuk om te bedenken. Ruim twintig jaar geleden was er in Vierpolders nog geen winkel in natuurvoeding en geen peuterspeelzaal, het was hiet eigenlijk nog dichtgeplakt met kranten. Volgens sommige mensen zit het hier dichtgeplakt met kranten.

Nou zo je ziet, mooi niet. Het gaat niet goed met Melissa op school en als ze Jim ziet loopt ze hem als een hondje achterna. Kijk, het is een vermoeden hoor, ik zeg ook niet dat het gebeurt is, maar zou het ooit uitlekken dat het wel zo is, dan zal ik niet van verbazing achterover vallen. We stonden op het punt de boeken te versturen en we vielen achterover van de prijs: Toen mijn ouders 's avonds thuiskwamen, had ik een brood gebakken.

Er zat wel wat te weinig zout in, maar ze vielen achterover van verbazing. De gemeente heeft door een flinke achterstand de rechthebbende niet aangeschreven en de rechthebbende heeft ook niks van zich laten horen. Ik weet, jullie horen dat niet graag, maar het heeft Nederlanstaligen wel een flinke achterstand bezorgd in het aanleren van hun moedertaal. In werd duidelijk dat er flinke achterstanden zijn in het baggeren in het bebouwde gebied. Na een aantal flinke stappen voorwaarts in de jaren zeventig en tachtig blijkt de praktijk in de jaren erna op een forse achterstand gezet.

Real Madrid, dat nu nog niet zeker is van een plaats in de kwartfinales, mocht zich gelukkig prijzen dat het in de beginfase al niet op een forse achterstand was gezet. Klinkt allemaal zo droog als sinterklaas zijn achterste. In plaats van dat hij nu eens positief iets doet aan die oecumene. Tja kijk naar Freya VDB, zo dom als het achterste van een koe maar ze is wel minister van begroting geweest. Iemand kan geniaal zijn op de piano, maar voor de rest zo dom als het achterste van een koe zijn.

Het respect voor de mensen die in het onderwijs werken, is hollend achteruit gegaan. Een reuzin met een achterwerk als een pletwals. Wat is er mooier dan een Afrikaanse "mama" in een kleurrijk kleed en met een achterwerk als een salontafel die sensueel over de dansvloer schuifelt?

De hulpverlening is boos over grootscheepse actie tegen Oost- Europese prostituees op de tippelzone. Het Pentagon besluit om middels een grootscheepse actie de in gezonken oceaanreus te lokaliseren en te bergen. De moskeeën in de stad zijn de uitvalsbasis voor de grootscheepse hulpactie. De kunstenaars geven op ironische wijze nog eens commentaar op grote utopieën en anti-utopieën door naakt als Adam en Eva in een supermarkt te poseren. Het controversiële kunstwerk, een drieluik van 4.

Tony Blair en zijn echtgenote Cherie staan centraal, naakt als Adam en Eva in de tuin van Eden, afgebeeld voor Downing Street 10, geflankeerd door twee luiken die gruwel en geweld tonen. Maar Balkenende reageerde al als door een adder gebeten toen de minister van de levende democratie onlangs het H-woord in de mond nam.

Elke keer als het onderwerp in de commissie kwam reageerde Deetman als door een adder gebeten. Nieuwe BMW reclame is weer adembenemend mooi. Schitterende fietsrondreis door een woest en adembenemend mooi natuurgebied. Elanden zijn zware beesten op hoge poten. Rij je er een aan, dan breken die poten als luciferhoutjes. Hierdoor kan in Italie gevist worden met superstrakke en superlichte hengels die in Nederland met een behoorlijke wind afbreken als lucifers.

Het werkwoord kan variëren: In deed een nieuwe theorie de ronde, die claimde dat het dragen van een beha borstkanker in de hand werkt. Daarvoor is echter nooit een afdoend bewijs gevonden.

Jij kan mij niet afdoende bewijzen dat de Bijbelse wonderen niet echt gebeurd zijn en dat de Bijbel niet helemaal klopt. Op grond van dit verblijf aldaar is er gespeculeerd of het joodse geloof elementen uit het Perzische geloof, het zoroastrisme, zou hebben overgenomen, maar daar zijn geen afdoende bewijzen voor. De scènes waarin Johnny English een flater slaat zijn me vreemd genoeg minder goed bijgebleven, omdat deze zo voorspelbaar waren.

Gelukkig schaam ik me niet meer om een flater slaan, dus ik zette wel een keel op tijdens de zangauditie. Toen Fortuyn opkwam waarschuwde Bolkestein dat we in de internationale wereld een pleefiguur zouden slaan. Opheffen die bende, voordat Nederland echt een pleefiguur slaat door de omhooggevallen textielboer. New Orleans was niet het toppunt van waterbouwkunde en Bush sloeg een pleefiguur.

Maar niet alles was de schuld van Washington. Bij de stemming over de migrantenstemwet maakte men dan mee dat de PSC tégen de CVP koos, iets dat heel wat Vlaamse Christen democraten behoorlijk boos maakte en waarbij dure eden gezworen werden dat het amen en uit zou zijn met de liefde tot de zuidelijke tak van de Christelijke familie. Dat jij hen iet als dusdanig accepteert, is voor een bewijs dat je racist bent.

Vooral in België gebruikelijk. Het stadion zit voor de eerste keer in lange tijd afgestampt vol, wat volgens mij een duidelijk teken is van het vertrouwen in de nieuwe trainer.

Dat mag ook wel, als je afgestampt vol met eten zit en de hele week geen beweging hebt gehad, behalve boodschappen halen en met de Wii spelen! Het winkelcentrum stond afgestampt vol met traag voortschuifelende ouders met kroost. Ik vind de voorkant verschrikkelijk mooi daarentegen de achterkant afgrijselijk lelijk. Want het echte probleem is natuurlijk de afgrijselijk slechte berichtgeving op NU.

Ik gebruik niet afgrijselijk veel extra software, behalve dan nero en media player enz. Dit bijvoeglijk naamwoord behoort bij een groep woorden die zowel een betekenis 'naar, onaangenaam', als 'in hoge mate' hebben. De Skywalk, een soort glazen hoefijzer dat boven een meter diepe afgrond van de Amerikaanse Grand Canyon hangt, is officieel geopend. De diepe afgrond aan de rechterkant en de hoge bergwand aan de linkerkant. In een niet eens zo ver verleden stond Gent met anderhalve voet in een diepe afgrond.

Het is dankzij budgetaire beslissingen en gelukkig ook de verkoop van enkele spelers dat we uit het dal zijn geklauterd. De kosten van een bureau zijn sterk afhankelijk van de gekozen bladvorm. De bereidingsduur is sterk afhankelijk van de grootte van het produkt en de hoeveelheid die wordt bereid.

De uitkering is sterk afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid en benutting van de resterende verdiencapaciteit. Zij is er trots op om Joods te zijn. Persoonlijk ben ik allergisch voor dit soort uitspraken. Als SP'ers ergens allergisch voor zijn, dan is het machinaties. Daar hebben ze een neus voor. Ik word zo langzamerhand ook behoorlijk schijtziek van al die vakanties van jou. Weet u waar ik schijtziek van word?

Het integratiebeleid van minister Vogelaar is te soft. Je wordt toch werkelijk schijtziek van al die vieze onderkruipselige koopmannetjes Bewoners Stationsweg Arkel zijn sluipverkeer spuugzat. Nee, de burger in Nederland is het spuugzat om een beetje in die hangmat van de sociale voorzieningen uit te rusten.

Ik ben het spuugzat en wil die kilo's nu echt kwijt. Daar komt bij, maar dat is een minder verheven standpunt en is meer ingegeven door persoonlijk opportunisme, dat ik alle snoeverij van boeklezers inmiddels zo zat ben als gespogen spek. Op het laatst rolt er zoveel materiaal de berg af, dat zelfs dikke bomen als luciferhoutjes afknappen. Hun vreugde duurt niet lang. Al snel daalt de temperatuur tot º Celsius, waarbij de brandstof in de benzinetanks stolt, de cardanassen van de BMW's en Zündapps als luciferhoutjes afknappen en de Kradschützen zelf uitvallen met bevroren ledematen.

De spaken begonnen af te knappen als lucifertjes. Zij blijken op de bridgesport af te komen als vliegen op de stroop, omdat ze het een gezellige en sociale bezigheid vinden. Het leek wel of men het liefste een straatverbod wilde opleggen aan plussers. Dan moet je natuurlijk geen bijeenkomst beleggen hoe je het PvdA-standpunt over de belastingherziening kunt bijstellen, want daar komen de grijze onderwijzers met linnen tasjes op af als vliegen op de stroop.

De Nederlandse politiek stond de laatste jaren in het brandpunt van de belangstelling en de buitenlandse media kwamen daar op af als vliegen op de stroop.

Eelde is mooi wonen en er zijn bijna geen allochtonen dus daar komen rijke gepensioneerden als vliegen op de stroop op af! Want zonder status, zonder geld, zonder eigen bedrijf en die dikke auto onder je kont komen ook de vrouwen niet meer als bijen op de honing af. Die kwamen als bijen op de honing af op het verhaal dat mensen naakt rondliepen op de camping. In veel landen komen talloze adviseurs en verkopers als bijen op de honing van een.

Men vreesde dat de investeerders als vliegen op de stroop zouden afkomen op de locaties nabij de metrostations, net als in de jaren zeventig bij de Oostlijn. Zij vertelde in dit programma dat ze haar tweejarige kat de nek omgedraaid had omdat de kat depressief was. Een gezelschap dat niets heeft te melden en dat alleen maar klaagt, jengelende en stront vervelende kinderen die je het liefst direct de nek omdraait.

Sinds de jaren zestig is de waardering voor Nederlands koloniale verleden echter tot het nulpunt gedaald. Caesar rekende genadeloos af met de Veneti, executeerde hun leiders en verkocht de volledige stam in slavernij. Hij noemt de multiculturalisme niet alleen "de ideologie van onverbeterlijke romantici", maar rekent ook genadeloos af met de strijders van mei '68 waarmee hij ooit nog zelf op de barricaden stond. Wanneer de analyses gemaakt zijn en het tijd voor actie is, blijkt maar al te vaak dat de hete aardappel door iedereen snel wordt doorgeschoven.

Overheden schuiven verantwoordelijkheid naar elkaar door. Brandveiligheid jeugdhuizen schoolvoorbeeld van hete aardappel.

De justitieminister speelt de hete aardappel evenwel door naar zijn collega van Binnenlandse Zaken. Vooral in België wordt met heta aardappels geschoven. Ik vind dit erg storend want ik ben een Amsterdammer die jouw diepe afschuw deelt van wat er in Irak en Afghanistan en elders gebeurt.

De Heer, je God, heeft een diepe afschuw van allen die zich met zulke praktijken bezighouden; dat is ook de reden dat Hij die volken verdrijft. Hierbij wil ik bij voorbaat aan u en uw regering mijn diepe afschuw uiten over de gruwelijke anti-islam film van de fascist Geert Wilders. Dus niet te vlug denken dat het hier allemaal afschuwelijk veel duurder is dan in het buitenland.

Verse kruiden bij AH zijn afschuwelijk duur, maar bij Turk enzo ook wel en dan maak ik nooit alles op Wil graag mijn eigen kruiden gaan kweken!

Nederland kan in de zomer stikkend heet worden en toch schaffen mensen honden aan met afschuwelijk dikke vachten. Ik heb er verse kreeft leren eten. De Eilbrachtstraat in Nijmegen was gisteravond hermetisch afgesloten.

De hermetisch afgesloten afvaltank kan gemakkelijk naar een hiervoor bestemde stortplaats worden gedragen. De precieze aanpak zal overigens worden kortgesloten met de direct omwonenden. Nog voordat de nieuwe ministers zijn beëdigd, komen zij bijeen om de klokken gelijk te zetten. Ook in de VLD zou men best de violen stemmen. Maar eerst moeten we onderling de violen stemmen. Daarom is het zo enorm belangrijk dat iedere Vlaamse huisarts zijn syndicale verantwoordelijkheid neemt.

Maar de Vlamingen en Nederlanders hebben wel de violen gestemd rond de problematiek. Daarover zitten ze nu op dezelfde golflengte. Komt vooral in België voor. Het is een letterlijke vertaling van het Franse 'accorder les violons'. Je hebt haar altijd afstotelijk lelijk gevonden, omdat ze aan één kant verlamd is, het arme mens, maar je moet haar maar een zoen geven als ze komt. Ben ik dan afstotelijk lelijk, of dom of heb ik een moeilijk karakter?

Misschien wel, misschien niet, maar so what? Waarom de redactie de talloze zinnen die zo afstotelijk lelijk beginnen met ,,ofschoon'', ,,evenals'', ,,doch'', ,,maar'' en ,,daar'' niet bijgevijld heeft, is een raadsel.

In de vierde minuut wordt een fout in de achterhoede genadeloos afgestraft en moet Mark Heinen de bal uit het net vissen. Een Vlaamse partij die nu één stap in de richting van de Franstaligen doet, wordt bij de Vlaamse verkiezingen in genadeloos afgestraft. De beleggers kijken de kat uit de boom in afwachting van het rentebesluit in de Verenigde Staten woensdag.

Ze zijn bovendien erg kat-uit-de-boom-kijkerig. Je moet ze echt duidelijk de tijd geven voor een reactie, anders voelen ze zich overdonderd en trekken ze zich terug in hun schulp. De wereld waarin wij leven houdt haar adem in.

Komt er nu wel of niet een oorlog met Irak. De verzamelaars hielden hun adem in en waren perplex. Gelukkig is ze nu toch gewoon verkrijgbaar bij de reguliere Barbie dealer. Na 1 maand gestopt te zijn met de pil bleek ik zwanger te zijn en we hielden onze adem in, zou het een lijdensweg van miskramen worden?

België houdt de adem in na een nieuwe provocatie van Dewinter. Hij presenteerde vandaag zijn 'moskeelied'. Vijftien jaar geleden kreeg mijn moeder borstkanker. Deze honden wijken sterk af van het oorspronkelijke type Duitse Herder. Ze hebben niet de hardheid en moed van een echte Duitse Herder, en bovendien zijn ze niet zo gezond.

PayPal dekt objecten die u hebt betaald maar nooit ontvangen, evenals objecten die sterk afwijken van de objectbeschrijving. De mensen die daar wel mee bezig zijn en die ik ken, hebben tot nu toe, in de meeste gevallen, enkel bot gevangen. Een oudroze voorgevel van een pand in de Amsterdamse buurt De Pijp moet weer de matte bruine kleur van weleer krijgen.

De eigenaar heeft bot gevangen bij de Raad van State. Die heeft woensdag geoordeeld dat de gemeente Amsterdam hem terecht heeft gesommeerd het schilderwerk ongedaan te maken. Als ik eerlijk moet zijn, moet ik feestelijk bedanken. Ik krijg daar hoofdpijn van. Lijken wassen in een ziekenhuis alvorens ze worden geopenbaard in de kist Een lid verbaast zich over de resolute afwijzing van de harmonisering van de statuten.

Afzien als een beer op de Hautacam. Regen, kou en stijle afgronden op de Aubisque. Het wonder van Lourdes. En er was er weer één ijzerstrong. Deze heb ik afgezien als een beer: Ik was aan het afzien als een paard en dit enkel door mijn ademhaling want mijn benen voelden goed aan.

De San hadden gedurende duizenden jaren in totale afzondering geleefd op het subcontinent totdat de Khoi vanuit het noorden arriveerden in ad om naar grasland voor hun vee te zoeken. Wanneer de eerste groep mensen naar Mars afreizen is misschien wel het grootste probleem de eenzaamheid en de totale afzondering.

Deze mensen trekken zich af en toe graag even terug om in totale afzondering van de buitenwereld van èchte muziek te genieten.

Het gevangenis-regime was er één van volledige afzondering. De procedure voor alle nieuwkomers was dat je drie dagen in een cel in volledige afzondering werd gezet. Maar hoezeer het taalvermogen de mens ook aangeboren lijkt, een kind dat in volledige afzondering leeft, gaat niet spontaan praten. De laatste twaalf jaar van zijn leven bracht Gaudi in volstrekte afzondering door. De kathedraal werd zijn woon- en werkruimte. Soms zullen de deelnemers aan het Amber- toernooi in Monaco blij zijn geweest dat zij hun kunsten in volstrekte afzondering mochten vertonen.

Om andere mensen niet met de gevreesde ziekte te besmetten, is ze gedwongen om in volstrekte afzondering te leven, in de vallei van de melaatsen. In de tweede helft werd het nog even akelig spannend, toen Bentelo terugkwam tot Toen ik de doos openmaakte dacht ik wel, wat is die akelig klein.

Maar nu wel aan gewend. Toegegeven dat de welvaart in het westen allerlei volk trekt, als een gigantische magneet die op mensen een akelig grote trekkracht heeft. Een belangenorganisatie van het speciaal onderwijs luidt de noodklok voor ernstig meervoudig gehandicapte leerlingen. De vliegtax, een milieuheffing, gaat Schiphol op korte termijn Het is belangrijk dat u als een bok op de haverkist blijft zitten en de achterstanden niet te hoog laat oplopen.

Aan de andere kant werkt een manager die als een bok op de haverkist zit ook heel demotiverend. We wilden aangeven dat de OR als een bok op de haverkist zit. Kortom, zowel de reporter als het alfamannetje weten zeer goed dat deze commissie volstrekt niets zal opleveren. Gisteren vond er op het werk een aanval plaats op mijn status van Alfamannetje. Maar gelukkig voor mijn ego heb ik de aanval zonder veel moeite kunnen parreren.

En die, hoewel ze zelf op alfamannetjes valt en het huishouden zo solitair mogelijk wil bestieren, zichzelf feministe noemt. Oorspronkelijk term voor het belangrijkste mannelijke dier in een groep, maar steeds vaker gebruikt voor macho man. Door het strikt alfabetisch rangschikken van enkelvoudige woorden en hun samenstellingen is het eenvoudig te raadplegen.

Voor die overspeligen heeft de Sunday Telegraph nu goed nieuws: Sean Veil filmt zichzelf 24 uur per dag waardoor hij te allen tijde een waterdicht alibi heeft, mocht hij ooit ergens van verdacht worden. Nog een losse opmerking. Ik vind het jammer dat juist nu de twee Marokkaanse PvdA-fractieleden in alle talen zwijgen.

Over de oorlog wordt hier echt in alle talen gezwegen, maar de wonden zijn nog lang niet geheeld. Het ADSL netwerk viel ook uit. De schotel gaf geen signaal.

Weet je dan hoe ik mij voel?? Ik vloekte alle duivels uit de hel. Vloeken is dan wel niet netjes, maar soms zou je toch alle duivels uit de hel vloeken. Zulke foto's beoordeel ik niet op hun technische uitvoering maar enkel en alleen op wat ze willen vertellen. De waarborg slaat enkel en alleen op fabricatiefouten. Hun paranoïde standpunt is dat al wat afwijkt van de katholieke kerk, enkel en alleen bedoeld is om in te gaan tegen de katholieke kerk.

Zoals ik je al mailde, ik steun het initiatief, maar het is wel een end rijden zo in mijn uppie. Want laten we nu eerlijk zijn, vakantie vieren doe je toch niet in je uppie? Samen ontdek je nieuwe dingen. Helemaal in zijn uppie, stapelt hij bouwafval van regionale aannemers met de hand tot een tempelachtig complex. Ik heb in mijn dooie eentje geleefd en zal in mijn dooie eentje sterven. In stilte en gebed moet de grens tussen leven en dood verder vervagen. De eerste avond al bezocht ik in mijn dooie eentje het restaurant van het hotel waar ik logeerde.

Coby heeft weekenddienst in het ziekenhuis, maar kan het in haar dooie eentje niet aan. Zal ik er kunnen aan wennen dag in dag uit op mijn dooie eentje thuis te zitten? U moet weten dat ik in de jaren tachtig Cléarasil op mijn dooie eentje financieel op de been hield. In Amsterdam worden per jaar ongeveer 15 personen begraven of gecremeerd die kind noch kraai meer hebben of die alle contact met de familie verbroken hebben.

Ze had geen huis, en kind noch kraai. Maar ze kon heel goed breien. Tweede collecte groene zak voor de diaconie, bestemd voor Individuele noden. Voor mensen die, door welke omstandigheid ook, in financiële problemen zijn geraakt en soms kind noch kraai op deze wereld hebben en aankloppen bij de Kloosterkerk. Hij heeft kind noch kraai, maar net als veel andere mannen met zwervende beroepen heeft Bram hier en daar wel een vriendinnetje.

Terwijl ik buiten sta en mensen leer kennen, zit hij juist moederziel alleen te zijn. Alleen al in Moskou en St Petersburg zwerven tussen de schrik niet 1 en 2 miljoen kinderen tussen de 3 en 18 jaar moederziel alleen op straat.

Mijn moeder heeft mij dus, moederziel alleen, in een ziekenhuis te Beverwijk, gekregen op 1 juli Het was allejezus koud in dat zaaltje. Ten eerste heb ik het deze week allejezus druk, dat wat je nu leest schrijf ik dan ook op mijn werk. Wat ben ik allejezus blij dat ik geen homo ben.

Maar Jezus Christus, de Zoon van God, stierf aan een Romeins kruis en werd zo voor eens en voor altijd de ultieme offergave voor onze zonden. En oooooh god wat is het hier allemachtig prachtig!! Echt alles wat ik me ervan voorgesteld had en nog beter!

Als dienstverlener in het onderwijs wordt het me namelijk door al die vrije dagen wel allemachtig moeilijk gemaakt om op scholen en instellingen iets voor elkaar te krijgen. Hé stelletje zuiperds, die allemachtig prachtige foto van knappe dame met zonsondergang is niet Saskia, maar die andere.

Dit zogenoemde 'bijwoord van graad' is een bijna universele versterker. De cubaanse vrouw had al enige jaren problemen met Nederland en voelde zich op het spookeiland IJburg van god en alleman verlaten.

In het donker hebben wij onze reis vervolgd door een van god en alleman verlaten gebied. Haar moeder heeft wel echt die ziekte maar dan is ze wel een heel erge egoistische tering tyfus kuthoer van echt het allerlaagste soort. Wordt voor bijvoeglijk naamwoorden in de overtreffende trap geplaatst om er nóg een schepje bovenop te doen. Soms ook nog herhaald om het aller-allersterkste effect te bereiken. Als je aan de kant ligt, leg je allereerst de boot vast met het voorlandvast.

Allereerst willen we alle regelmatige of incidentele bezoekers aan onze website een heel. De allereerste keer dat ik mijn naam in Humo zag staan, schrok ik me een ongeluk. Zij had ineens heel veel zin om die ellenlange haren uit zijn gezicht weg te strijken en hem die allereerste kus te geven, waar hij al jaren naar uitkeek. Naast viool speelt hij nog een heel arsenaal aan andere instrumenten. Gedurende de eerste zeven jaar van je leven ontwikkel je op deze manier een heel arsenaal aan overlevingsstrategieën.

Jij zit op een stoel, hij staat achter je met een heel arsenaal aan mogelijke wapens scheermessen, scharen Ze las alles wat los en vast zat over kinderen met sociale vaardigheidsproblemen. Er werd muziek gemaakt met alles wat los en vast zat, waaronder een accuboormachine en een typemachine. Deze taalschool is de alfa en de omega van de Israelische integratie. De oelpan - vaak een internaat - wordt op kosten van de overheid doorlopen.

In negen minuten van de randen van de kosmos naar de dans van de quarks. De alfa en omega van de natuurwetenschap. Nog steeds krijgen daarom alle studenten van Icke aan het begin en eind van de collegereeks de film voorgeschoteld. En je raadt het al de hele bups zat daar dus niets vermoedend heerlijk te eten.

Wij hebben dan ook geen snelle fietstassen voor en achter maar slechts een oud-Hollandse fietstas plus kanozak achter zodat je met twee handbewegingen de hele bups er af hebt. Vandaag is de hele bups weer naar buiten verhuisd, de buitenvolière heeft een nieuw dak en nieuwe takken en alles is weer klaar.

Tijdschriften, familie, vrienden, banken, artsen.. Ik heb de hele mikmak geannuleerd op een gegeven moment en ben opnieuw begonnen. Een uurtje later was het allemaal klaar en het werkt nog ook. En dan kom je terecht in een web van telefoons, productdifferentiatie en de hele mikmak meer. Abonnementje zus, sim-only'tje zo, en toestelletje zo.

Vervolgens kan je de handleiding erbij pakken en de hele reutemeteut opnieuw installeren. Uiteindelijk heeft de hele reutemeteut afgesproken om samen over de Dam te lopen. Ik heb ze stiekem gadegeslagen en het had wel iets leuks.

Ik zal vandaag de hele reutemeteut ondergaan. Hoewel ik er vrijwel zeker van ben dat ik geen SOA heb, voel ik toch de kriebels in mijn buik. Maar goed, ik heb nu een nieuwe huisarts en begin met de hele riedel opnieuw. Misschien dat hij wat andere ideeen heeft. We hebben hem zo vaak gedraaid dat mn zus en ik samen de hele riedel na deden tot groot vermaak van onze broer die verstandelijk beperkt is. Even snel 2 busjes geregeld, de hele zooi weer ingeladen en op weg naar een clubhuis. Tis allemaal prima met jullie, maar jullie verpesten de hele zooi hier.

Als de opzet is om nog meer mensen weg te sarren, juliie zijn goed op weg. De hele zooi gaat in de verf. Dat zal m leren! Gelukkig zit het hele spul eensgezind en knus voor de tv met dit warme weer. De meester van de klas ging mee en nam het hele spul het jongensbad in. Ik heb het hele jaar bibberend op het trapje gezeten.

Op zondag is mede door vele handen het hele spul snel opgeruimd. Altijd en eeuwig kritiek leveren maar nooit met verbetervoorstellen komen blijf thuis bij je vrouwtje en bemoei je niet meer met het voetbal in nederland.

Waar en wanneer je hem ook zag, op welke familie-reünie, logeerpartij, verjaars- of Kerstfeest dan ook, altijd en eeuwig kwam Sinterklaas ter sprake. Sorry hoor, maar moet je dan alles altijd en eeuwig op dezelfde manier klaarmaken? Voor een mooier resultaat kun je de appels in schijfjes snijden. Vaak klinkt er ergernis door als iemand de tautologie 'altijd en eeuwig' gebruikt. Soms stimuleren zij de patiënt, vaak goed bedoeld, tot acties die nog te hoog gegrepen zijn of wellicht nooit meer tot de mogelijkheden zullen behoren.

De kappersopleiding is echter nog steeds te hoog gegrepen, maar uit beroepenoriëntatie is gebleken dat de zorg haar ook wel trekt. Nu met onze beste verdediger er niet bij zal een overwinning wel te ver gegrepen zijn. Gezien seks te maken heeft met een gezond lichaam is advies voor een gezondere levens- en eetstijl niet te versmaden.

Maar ervan uitgaan dat veranderingen in eetpatronen leiden tot meer, betere of snellere orgasmen is te ver gegrepen. Variant van 'te hoog gegrepen', die vooral in België voorkomt. Is er eens een keer een meisje dat brandt van ambitie om de middelbare school af te maken, wordt ze in de nor gestopt.

Als mijn dochter van 14 later afkomt dat ze seks heeft gehad of wilt hebben met haar vriendje, dan zal het ook dikke ambras zijn hoor. Helaas pindakaas moet ik wegens dikke ambras gisteren mijn plannen uitstellen, ik vrees voor een paar jaar dat heb je als je nog bij je ouders woont. Dit intensiverende gebruik van 'dik' is beperkt tot het Belgische deel van het taalgebied. Maar de kerk is een instituut waar je op kunt rekenen. En dat daar gebeden wordt lijdt geen enkele twijfel.

Als ouders er eenmaal, vaak na ampele overweging, toe overgaan om er 's nachts de dokter bij te roepen, zijn zij meestal dodelijk ongerust.

Na ampele overwegingen heeft men bij de KRO besloten af te zien van de voorgenomen vervaardiging van een op katholiek wangedrag gerichte tegenfilm. In onze hoogtijdagen keken we neer op de journalisten van De Volkskrant en Vrij Nederland. Dat waren nieuwtjesjagers, die over de waan van de dag berichtten, terwijl wij pas na ampele overweging en met oog voor de geschiedenis de pen ter hand namen. Het was erg gezellig en Sanne, Caithlin en Quinty hebben zich kostelijk geamuseerd. Ik heb me weer kostelijk geamuseerd met het lezen van de reacties.

Als geen ander weet Marco van karton klatergoud te maken met gejatte melodietjes en de 3fm stumpers trappen erin. Als geen ander wist Kuyper ook hoe een verhaal moest worden gebracht. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan.

Ze gebruiken dezelfde woorden als ik, dezelfde zinnen, dezelfde zinsbouw en toch bedoel ik daar iets totaal anders mee dan zij. De mise en scène, het gebruik van de ruimte, de esthetiek zijn totaal anders dan hij tot dan toe gezien heeft. Iedere Reikibehandeling is anders, wat je nu hebt ervaren kan een volgende keer totaal anders zijn. Die gozer scheet zeven kleuren stront om het podium op te gaan!!!

De PvdA schijt momenteel toch zeven kleuren stront in hun broek voor de SP. Ik vond het gisteren geweldig om te zien toen Eric aanwezig was hoe bepaalde miljonairs zeven kleuren stront scheten, om het maar eens grof te zeggen.

Hij schonk hem zoveel macht, dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag. Maar de klanten staan bij het raam van de keuken en kijken naar Dixie die onder de tafel zit te beven van angst. Als Van Nistelrooy er zin in heeft, zullen alle tegenstanders beven van angst. Poekie of Bello aaien wanneer die bibbert van angst bij het knallen van het vuurwerk? Op de bodem van de kooi zaten drie vogeltjes te bibberen van angst.

Tijdens de onweersbui is H helemaal verstijfd en buiten zichzelf van angst. Wees voorbereid op buiten jezelf van angst raken Lees dit boek niet wanneer je alleen thuis bent. Omdat we ook nog iets van het eilandje wilden zien, hadden we een brommer gehuurd, waarop we doodsangsten hebben uitgestaan, want bochten waren erg eng! Als het woord in het enkelvoud wordt gebruikt, gaat het meestal om de letterlijke angst het leven te verliezen. In het meervoud gaat het meestal om een combinatie met 'uitstaan' en is er niet meer aan de hand dan een overdrijving.

Mensen die die dingen gehoord en in werking hebben gezien zeiden allemaal dat de Duitsers is hun broek poepten van angst hiervoor. Je deed het in je broek van angst, maar je durft het niet toe te geven. Een jongen plast in zijn broek van angst als hij door Israëlische soldaten opgepakt wordt.

Niet een naderende recessie, waarvan er een gemiddeld een in de zeven jaar voorbij trekt, is het waarvoor beleggers momenteel in panische angst verkeren, maar voor de tektonische verschuivingen in wereldeconomie en geopolitiek die door de kredietcrisis in gang zijn gezet.

Sommige mensen hebben panische angst voor hoogtes, vogels, honden of zelfs water. In sommige gevallen werden zoveel personen van hekserij verdacht en werd de angst voor heksen zo groot dat hele gemeenschappen door panische angst bevangen werden. Ze kroop het eiland op en daar stond ze dan: Ze moest niets anders doen dan straffen, daar was ze speciaal door God voor geroepen, en alleen haar verschijning al deed je rillen van angst. Alleen de monniken durfden niet te kijken, die sidderden van angst.

Nubië siddert van angst. For additional information about this publication click this link. Please be advised that this information was generated on and may be subject to change. We achieved the best results, However, as any collection that is harvested automatically, its usability is reduced by a lack of reliable metadata.

In this case, the Twitter profiles of the authors are available, but these consist of freeform text rather than fixed information fields. And, obviously, it is unknown to which degree the information that is present is true.

The resource would become even more useful if we could deduce complete and correct metadata from the various available information sources, such as the provided metadata, user relations, profile photos, and the text of the tweets.

In this paper, we start modestly, by attempting to derive just the gender of the authors 1 automatically, purely on the basis of the content of their tweets, using author profiling techniques. For our experiment, we selected authors for whom we were able to determine with a high degree of certainty a that they were human individuals and b what gender they were.

We also varied the recognition features provided to the techniques, using both character and token n-grams. For all techniques and features, we ran the same 5-fold cross-validation experiments in order to determine how well they could be used to distinguish between male and female authors of tweets.

In the following sections, we first present some previous work on gender recognition Section 2. Then we describe our experimental data and the evaluation method Section 3 , after which we proceed to describe the various author profiling strategies that we investigated Section 4.

Then follow the results Section 5 , and Section 6 concludes the paper. For whom we already know that they are an individual person rather than, say, a husband and wife couple or a board of editors for an official Twitterfeed.

Gender Recognition Gender recognition is a subtask in the general field of authorship recognition and profiling, which has reached maturity in the last decades for an overview, see e.

Juola and Koppel et al. Currently the field is getting an impulse for further development now that vast data sets of user generated data is becoming available. Even so, there are circumstances where outright recognition is not an option, but where one must be content with profiling, i. In this paper we restrict ourselves to gender recognition, and it is also this aspect we will discuss further in this section. A group which is very active in studying gender recognition among other traits on the basis of text is that around Moshe Koppel.

In Koppel et al. For each blogger, metadata is present, including the blogger s self-provided gender, age, industry and astrological sign. This corpus has been used extensively since. The creators themselves used it for various classification tasks, including gender recognition Koppel et al.

They report an overall accuracy of Slightly more information seems to be coming from content However, even style appears to mirror content. We see the women focusing on personal matters, leading to important content words like love and boyfriend, and important style words like I and other personal pronouns. The men, on the other hand, seem to be more interested in computers, leading to important content words like software and game, and correspondingly more determiners and prepositions.

One gets the impression that gender recognition is more sociological than linguistic, showing what women and men were blogging about back in A later study Goswami et al. The authors do not report the set of slang words, but the non-dictionary words appear to be more related to style than to content, showing that purely linguistic behaviour can contribute information for gender recognition as well. Gender recognition has also already been applied to Tweets.

With lexical N-grams, they reached an accuracy of Their highest score when using just text features was Although LIWC appears a very interesting addition, it hardly adds anything to the classification. With only token unigrams, the recognition accuracy was They used lexical features, and present a very good breakdown of various word types. When using all user tweets, they reached an accuracy of An interesting observation is that there is a clear class of misclassified users who have a majority of opposite gender users in their social network.

When adding more information sources, such as profile fields, they reach an accuracy of These statistics are derived from the users profile information by way of some heuristics.

For gender, the system checks the profile for about common male and common female first names, as well as for gender related words, such as father, mother, wife and husband. If no cue is found in a user s profile, no gender is assigned. Another system that predicts the gender for Dutch Twitter users is TweetGenie http: The age component of the system is described in Nguyen et al.

The authors apply logistic and linear regression on counts of token unigrams occurring at least 10 times in their corpus. The conclusion is not so much, however, that humans are also not perfect at guessing age on the basis of language use, but rather that there is a distinction between the biological and the social identity of authors, and language use is more likely to represent the social one cf.

Although we agree with Nguyen et al. Experimental Data and Evaluation In this section, we first describe the corpus that we used in our experiments Section 3. Then we outline how we evaluated the various strategies Section 3. From this material, we considered all tweets with a date stamp in and In all, there were about 23 million users present. This restriction brought the number of users down to about , We then progressed to the selection of individual users.

We aimed for users. We selected of these so that they get a gender assignment in TwiQS, for comparison, but we also wanted to include unmarked users in case these would be different in nature. All users, obviously, should be individuals, and for each the gender should be clear. From the about , users who are assigned a gender by TwiQS, we took a random selection in such a manner that the volume distribution i.

We checked gender manually for all selected users, mostly on the basis 3. As in our own experiment, this measurement is based on Twitter accounts where the user is known to be a human individual.

However, as research shows a higher number of female users in all as well Heil and Piskorski , we do not view this as a problem. From each user s tweets, we removed all retweets, as these did not contain original text by the author. Then, as several of our features were based on tokens, we tokenized all text samples, using our own specialized tokenizer for tweets.

Apart from normal tokens like words, numbers and dates, it is also able to recognize a wide variety of emoticons. The tokenizer is able to identify hashtags and Twitter user names to the extent that these conform to the conventions used in Twitter, i. URLs and addresses are not completely covered. The tokenizer counts on clear markers for these, e. Assuming that any sequence including periods is likely to be a URL provesunwise, given that spacing between normal wordsis often irregular.

And actually checking the existence of a proposed URL was computationally infeasible for the amount of text we intended to process. Finally, as the use of capitalization and diacritics is quite haphazard in the tweets, the tokenizer strips all words of diacritics and transforms them to lower case. For those techniques where hyperparameters need to be selected, we used a leave-one-out strategy on the test material. For each test author, we determined the optimal hyperparameter settings with regard to the classification of all other authors in the same part of the corpus, in effect using these as development material.

In this way, we derived a classification score for each author without the system having any direct or indirect access to the actual gender of the author. We then measured for which percentage of the authors in the corpus this score was in agreement with the actual gender.

These percentages are presented below in Section Profiling Strategies In this section, we describe the strategies that we investigated for the gender recognition task.

As we approached the task from a machine learning viewpoint, we needed to select text features to be provided as input to the machine learning systems, as well as machine learning systems which are to use this input for classification. We first describe the features we used Section 4. Then we explain how we used the three selected machine learning systems to classify the authors Section 4.

The use of syntax or even higher level features is for now impossible as the language use on Twitter deviates too much from standard Dutch, and we have no tools to provide reliable analyses. However, even with purely lexical features, 4. Several errors could be traced back to the fact that the account had moved on to another user since We could have used different dividing strategies, but chose balanced folds in order to give a equal chance to all machine learning techniques, also those that have trouble with unbalanced data.

If, in any application, unbalanced collections are expected, the effects of biases, and corrections for them, will have to be investigated. Most of them rely on the tokenization described above. We will illustrate the options we explored with the Hahaha Top Function Words The most frequent function words see kestemont for an overview.

We used the most frequent, as measured on our tweet collection, of which the example tweet contains the words ik, dat, heeft, op, een, voor, and het. Then, we used a set of feature types based on token n-grams, with which we already had previous experience Van Bael and van Halteren For all feature types, we used only those features which were observed with at least 5 authors in our whole collection for skip bigrams 10 authors.

Unigrams Single tokens, similar to the top function words, but then using all tokens instead of a subset. In the example tweet, we find e. Bigrams Two adjacent tokens. In the example tweet, e. Trigrams Three adjacent tokens.

Skip bigrams Two tokens in the tweet, but not adjacent, without any restrictions on the gap size. Finally, we included feature types based on character n-grams following kjell et al. We used the n-grams with n from 1 to 5, again only when the n-gram was observed with at least 5 authors. However, we used two types of character n-grams. The first set is derived from the tokenizer output, and can be viewed as a kind of normalized character n-grams.

Normalized 1-gram About features. Normalized 3-gram About 36K features. Normalized 4-gram About K features. Normalized 5-gram About K features. The second set of character n-grams is derived from the original tweets.

This type of character n-gram has the clear advantage of not needing any preprocessing in the form of tokenization. Original 1-gram About features. Be Original 3-gram About 77K features. Original 4-gram About K features. Original 5-gram About K features. Again, we decided to explore more than one option, but here we preferred more focus and restricted ourselves to three systems.

Our primary choice for classification was the use of Support Vector Machines, viz. We chose Support Vector Regression ν-svr to be exact with an RBF kernel, as it had shown the best results in several research projects e. With these main choices, we performed a grid search for well-performing hyperparameters, with the following investigated values: The second classification system was Linguistic Profiling LP; van Halteren , which was specifically designed for authorship recognition and profiling.

Roughly speaking, it classifies on the basis of noticeable over- and underuse of specific features. Before being used in comparisons, all feature counts were normalized to counts per words, and then transformed to Z-scores with regard to the average and standard deviation within each feature. Here the grid search investigated: As the input features are numerical, we used IB1 with k equal to 5 so that we can derive a confidence value.

The only hyperparameters we varied in the grid search are the metric Numerical and Cosine distance and the weighting no weighting, information gain, gain ratio, chi-square, shared variance, and standard deviation. However, the high dimensionality of our vectors presented us with a problem. For such high numbers of features, it is known that k-nn learning is unlikely to yield useful results Beyer et al. This meant that, if we still wanted to use k-nn, we would have to reduce the dimensionality of our feature vectors.

For each system, we provided the first N principal components for various N. In effect, this N is a further hyperparameter, which we varied from 1 to the total number of components usually , as there are authors , using a stepsize of 1 from 1 to 10, and then slowly increasing the stepsize to a maximum of 20 when over Rather than using fixed hyperparameters, we let the control shell choose them automatically in a grid search procedure, based on development data.

When running the underlying systems 7. As scaling is not possible when there are columns with constant values, such columns were removed first. For each setting and author, the systems report both a selected class and a floating point score, which can be used as a confidence score.

In order to improve the robustness of the hyperparameter selection, the best three settings were chosen and used for classifying the current author in question. For LP, this is by design. A model, called profile, is constructed for each individual class, and the system determines for each author to which degree they are similar to the class profile. For SVR, one would expect symmetry, as both classes are modeled simultaneously, and differ merely in the sign of the numeric class identifier. However, we do observe different behaviour when reversing the signs.

For this reason, we did all classification with SVR and LP twice, once building a male model and once a female model. For both models the control shell calculated a final score, starting with the three outputs for the best hyperparameter settings. It normalized these by expressing them as the number of non-model class standard deviations over the threshold, which was set at the class separation value. The control shell then weighted each score by multiplying it by the class separation value on the development data for the settings in question, and derived the final score by averaging.

It then chose the class for which the final score is highest. In this way, we also get two confidence values, viz. Results In this section, we will present the overall results of the gender recognition. We start with the accuracy of the various features and systems Section 5.

Then we will focus on the effect of preprocessing the input vectors with PCA Section 5. After this, we examine the classification of individual authors Section 5. For the measurements with PCA, the number of principal components provided to the classification system is learned from the development data.

Below, in Section 5. Starting with the systems, we see that SVR using original vectors consistently outperforms the other two. For only one feature type, character trigrams, LP with PCA manages to reach a higher accuracy than SVR, but the difference is not statistically significant. For SVR and LP, these are rather varied, but TiMBL s confidence value consists of the proportion of selected class cases among the nearest neighbours, which with k at 5 is practically always 0.

The class separation value is a variant of Cohen s d Cohen Where Cohen assumes the two distributions have the same standard deviation, we use the sum of the two, practically always different, standard deviations. Accuracy Percentages for various Feature Types and Techniques.

In fact, for all the tokens n-grams, it would seem that the further one goes away from the unigrams, the worse the accuracy gets. An explanation for this might be that recognition is mostly on the basis of the content of the tweet, and unigrams represent the content most clearly.

Possibly, the other n-grams are just mirroring this quality of the unigrams, with the effectiveness of the mirror depending on how well unigrams are represented in the n-grams. For the character n-grams, our first observation is that the normalized versions are always better than the original versions.