Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Natte preute tattoo op de kut

natte preute tattoo op de kut

Gettolul zoekt schuilplaats en laat slet squirten. Roodharige laat poeshaar lekker staan. Heet studentje laat strakke gleufje afpalen. So, you think you can fuck?

Kinky sletje in de sandwich. Strenge meesteres blijkt gewillig slachtoffer voor handyman. Roodharig tattoo mokkel neuken in opebaar toilet.

Tattoo chick laat op wonderbaarlijke wijze haar slipje verdwijnen. Gothic girl 21 zuigt die slurf leeg tot de laatste drup. Handyman neukt een jong sletje in de reet. Scandinavisch genieten van een strakke tiener kut. Lekker alternatief schatje 19 showt haar body via de webcam. Jonge sletje met mega tieten is op zichzelf aangewezen.

Mature lesbienne leert tiener de fijne kneepjes. Roodharig sletje kamt haar poesje. Getatoeeerde milf laat haar kutje spuiten door dikke neukstaaf.

Als je merkt dat je hond of kat met hooikoorts of een allergie kampt, breng je best een bezoekje aan de dierenarts. Je kunt wel alvast onderstaande voorzorgsmaatregelen en remedies proberen: Wat de reactie op allergenen kan verzachten. Lipinjectie heeft afgedaan, vrouwen verkiezen permanente oplossing Volgens de New York Daily hebben vrouwen het gehad met injecties die maar tijdelijk voor volle, aantrekkelijke lippen zorgen.

Plastische chirurgen zagen het aantal vrouwen dat voor een implantaat kiest recent behoorlijk stijgen. De lippen van Angeline Jolie en Scarlet Johansson blijken nog steeds het meest gegeerd.

Terwijl zogenaamde fillers als Restylane en Juvederm maar een paar maanden resultaten leveren, zorgen implantaten uit silicone of Goretex voor een permanenter antwoord op de lipproblemen van vrouwen. Vooral dames met een geschiedenis van lipinjecties kiezen steeds vaker voor het implantaat omdat ze het moe zijn om elke 2 tot 6 maanden met leeggelopen lippen terug te moeten keren naar de specialist.

Toch heb ik nu gemiddeld 3 implantaataanvragen per maand, in tegenstelling tot bijna geen in de voorbije jaren", getuigt dokter Adam Hamawy.

Volle lippen Lippen hebben de neiging te verdunnen van zodra we de 30 gepasseerd zijn. Wie tram 4 nadert, ziet dit wellicht al een stuk beter, zeker als je daarbovenop ook nog rookt. Wie overdrijft met de bovenlip blijft achter met een 'trout pout' letterlijk: Lipimplantaat "Injecties kunnen onregelmatig en hobbelig lijken, terwijl silicone veel gladder is en de maat veel preciezer gekozen kan worden", klinkt het.

De ingreep neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Na een lokale verdoving maakt de chirurg twee piepkleine incisies in de hoek van de mond. Vervolgens snijdt hij langs de contouren van de lippen om zo de implantaten te plaatsen. Het prijskaartje van een valse mond zit tussen de 4. Hoewel we de negatieve kant van de medaille niet noodzakelijk nodig hebben om weg te blijven van deze praktijken, geven we de waarschuwing van een 'insider' nog graag even mee.

Zo getuigt een anonieme verpleegster dat de implantaten zeer moeilijk te verwijderen zijn als vrouwen toch niet tevreden zouden zijn met het resultaat. Danslerares die stuk van been verloor doet mee aan 'Dancing with the Stars' Adrianne Haslet-Davis, een van de slachtoffers in Boston die een stuk van haar been verloor heeft een ijzeren wil en bekijkt het leven door een roze bril.

Nu krijgt de jarige dansinstructrice ook een hand toegestoken van ABC, in de States de maker van de show 'Dancing with the Stars'. Dinsdag al zou Adrianne er haar opwachting mogen maken, zo gaf presentator Tom Bergeron tijdens de show van deze week mee. Ze kan een bron van inspiratie zijn voor vele mensen. We hopen dat we Adrianne zo kunnen helpen bij haar herstel", aldus Bergeron deze week tijdens de liveshow.

Adrianne stond tijdens de marathon langs de kant de lopers aan te moedigen, samen met haar man Adam Davis, een militair die net terug thuis was na een missie in Afghanistan.

Tijdens de tweede ontploffing raakten ze allebei gewond. De man redde het leven van Adrianne door zijn riem rond haar been vast te binden zodat ze niet doodbloedde.

Adrianne verloor na een operatie een deel van haar been, maar liet snel weten de moed niet op te geven en volgend jaar de Boston marathon zelf te willen lopen. Maar de marathon uitdoen zal ik", sprak Adrianne. Naast bijen ook akkervogels slachtoffer van nieuwste pesticiden Neonicotenoïden, de nieuwste generatie pesticiden, zijn niet alleen erg toxisch voor bijen. Een Spaanse studie, eerder dit jaar gepubliceerd in het vakblad Ecotoxicology, koppelt het gebruik van deze pesticiden aan de achteruitgang van de Rode patrijs, een graanetende akkervogel, zo meldt Natuurbericht.

De onderzoekers beklemtonen in de studie wel dat de resultaten gebaseerd zijn op een klein aantal overlevende vogels. De Spaanse studie onderzocht het effect van behandelde zaden op de overleving en het voortplantingssucces bij Rode patrijs. In de studie werden drie verschillende pesticiden getest: Kuikens kregen gedurende een periode van 10 dagen, behandelde granen te eten. Daarbovenop traden ook effecten op zoals een verlaging van de concentraties cholesterol, proteïnen, calcium en magnesium in het bloedplasma van de Rode patrijs, wat wijst op uitputting.

Ook de eieren waren gemiddeld kleiner en eieren werden minder bevrucht. Via lekkage in de bodem, het grondwater en het oppervlaktewater kunnen de vogels ook in aanraking komen met deze pesticiden. Natuurpunt roept de federale overheid op om het verbod, voorgesteld door de Europese Commissie, te ondersteunen. Bloesems veroveren Limburgse fruitstreek vanaf dit weekend   Vanaf dit weekend begint de bloesemperiode van de fruitbomen en kunnen toeristen er voluit van genieten, zo meldt de dienst Toerisme van de provincie Limburg in een persbericht.

Omwille van de extralange winter van dit jaar verlengen de vakantiemakers in Haspengouw hun bloesemactiviteiten en organiseren ze zelfs extra vuurpottenwandelingen, rondleidingen in fruitveilingen, wijnterrassen enzovoort. In de bloesemperiode ontvangt de Limburgse fruitstreek gewoonlijk meer dan De voorbije week verschenen hier en daar al wat bloesems aan bijvoorbeeld pruimenbomen en vroege kersenrassen. Maar de "explosie" van fruitbloesems begint vanaf komend weekend.

De bloesem van de perenlaagstam en de kersen, die massaal in de Limburgse fruitstreek staan aangeplant, staat nu in witte knop, en dan weten de fruitkwekers dat ze dit weekend de eerste bloesemweelde mogen verwachten. De appels volgen dan een tiental dagen later, waarmee de bloei van Haspengouw compleet zal zijn. Door de aanhoudende koude is de bloei zowat twee weken later dan gebruikelijk.

Daarom hebben de deelnemende fruitgemeenten besloten aan de Bloesemmaand april een vervolg te breien. Zo verlengt Sint-Truiden de bloesemactiviteiten tot en met 5 mei. De fruittoerbus, die in mei enkel op zaterdag door het Haspengouwse fruitlandschap rijdt, zal ook nog tijdens de eerste week van mei elke dag rondritten maken.

Op woensdag- en vrijdagavond zijn er extra vuurpottenwandelingen. En in fruitbedrijven zijn er tot 5 mei elke dag extra gratis rondleidingen om 14, 15 en 16 uur. Over een eventuele verlenging van de bloesemlounge zijn er nog onderhandelingen. De film van Felix van Groeningen kende eerder deze week zijn Noord-Amerikaanse première.

Het juryrapport prijst Baetens als een erg toegewijde en veelzijdige actrice. En waar we ons ook bevinden gedurende die transformatie, deze actrice toont ons het vuur dat in haar personage brandt, één dat haar zowel in leven houdt als haar vernietigt. Ik hoop ook snel in de VS te zijn om er de film voor te stellen. De Amerikanen vinden onze kijk op hun land heel boeiend en het gebruik van de bluegrassmuziek is niet alleen verrassend, maar werkt ook gewoon zeer goed.

Zowel het publiek als de programmatoren waren absoluut lovend over Veerles prestatie. Ze heeft 'star quality', zoveel is duidelijk. Ik ben dan ook heel erg blij voor haar. Ze heeft zich als een pitbull vastgebeten in deze rol en ze verdient deze prijs absoluut. Ondanks al hun verschillen komen de twee samen.

Met de geboorte van hun dochtertje Maybelle lijkt hun geluk compleet, tot het meisje zwaar ziek wordt. Wat een 'echte' man moet zijn en doen volgens vrouwen Hoewel elke vrouw bij de omschrijving van een 'echte' man haar eigen interpretatie heeft, heeft een Britse enquête toch geprobeerd de term te omkaderen. Zo bestempelen de deelgenomen dames een 'echte' man als iemand die helpt in het huishouden, speelt met de kinderen en daarboven een gentleman is, zonder schrik van spinnen.

Van de deelgenomen vrouwen gaf 64 procent aan dat een 'echte' man  zeker en vast dapper moet zijn. Hiermee bedoelen ze bijvoorbeeld dat hij spinnen moet durven wegjagen. Volgens 54 procent van de dames moet hij bovendien in staat zijn om een potje te koken, een wasmachine te gebruiken 42 procent en huishoudelijke taken met de glimlach uit te voeren, zoals het huis poetsen, afstoffen en kinderen naar school brengen 57 procent. Mannen zelf hebben zo hun eigen interpretatie van wat een 'echte' man moet doen en zij.

Volgens hen moet hij namelijk supporteren voor zijn lokale voetbalploeg 35 procent , meer geld verdienen dan zijn lief 39 procent en een eigen auto hebben 51 procent. Toch zijn mannen het ook met enkele zaken eens. Wat de spinnen betreft, zijn ze iets minder enthousiast.

Slechts 10 procent van de ondervraagde Britse heren vindt dat een 'echte' man de angstaanjagende 8-poters moet durven wegjagen. We dachten dat er veel meer verschil zou zijn tussen de antwoorden van de mannen en de vrouwen, wat verrassend genoeg niet zo was", besluit Fermor.

Armoede zit overal Hoewel armoede vaak vooral wordt aanzien als een stedelijk fenomeen, krijgen ook veel gezinnen op het platteland ermee te maken. Het aandeel arme huishoudens ligt daar zelfs hoger dan in heel wat andere gebieden, blijkt uit het onderzoek 'Armoede in de stad en op het platteland', een studie van de KU Leuven en de ULB die tot stand kwam op vraag van het Steunpunt Armoedebestrijding en het Federaal Wetenschapsbeleid.

Volgens die studie ligt het armoedecijfer het hoogst in de dichtbebouwde stedelijke gebieden 22,8 procent , maar meteen daarna volgen het afgelegen platteland 15,9 procent en het platteland 12,7 procent. Pas daarna komen de niet-dichtbebouwde stedelijken gebieden 11,4 procent en de tussenliggende gebieden 8,8 procent.

De armoede blijkt op het platteland wel minder 'diep' te zijn: Maar de groep die net daarna volgt tussen de tien en vijftien procent armsten , is dan weer oververtegenwoordigd op het platteland.

Opvallend is ook dat de armoede niet overal op dezelfde manier tot uiting komt. Zo blijken arme gezinnen die in dichtbebouwde stedelijke kernen wonen eerder een neiging tot onderconsumptie dan tot schuldenopbouw te hebben: De arme gezinnen op het platteland zijn vaker in het bezit daarvan, maar in het algemeen is hun financiële situatie minder goed. Voorts brengt het onderzoek naar voren dat onder meer bij alleenstaanden, eenoudergezinnen en plussers het armoedecijfer hoger ligt op het platteland dan in de stad.

Bever verdwaalt in Leuvense winkelstraat In de Mechelsestraat in Leuven is een bever opgedoken. Het dier kwam vermoedelijk uit de Dijle en zocht bescherming in de inkomhal van een winkel. Medewerkers van het dierenopvangcentrum van Heusden-Zolder zijn de bever komen vangen.

Het dier zal snel opnieuw ergens in de Leuvense regio in de Dijle worden losgelaten. Dat een bever in een winkelstraat belandt is zeer uitzonderlijk, meldt de VRT. In juni werd in de Dijle aan Tweewaters in Leuven overigens ook al eens een bever opgemerkt. De vzw Landschap maakt in haar tijdschrift melding van een duizendtal bevers die momenteel in ons land leven.

Dat er na 1,5 eeuw in ons land opnieuw bevers aanwezig zijn is het gevolg van het feit dat deze dieren vanaf in Nederland opnieuw in de natuur uitgezet werden. In de Dijlevallei ten zuiden van Leuven werd de eerste bever in gespot. Nog geen bikiniklaar lijf? Bind dan touw rond je middel Hoewel de temperaturen momenteel nog niet zo geweldig zijn, gaan we ervan uit dat het zonnetje ooit wel eens volop zal beginnen schijnen. Uiteraard willen we daartegen in topvorm zijn, zodat we er piekfijn uitzien in onze strakke zomeroutfits.

Een crashdieet hoeven we echter niet te volgen. Het enige wat we moeten doen is een touwtje rond ons middel binden. Dat beweert althans het Britse merk Malory Band. Volgens Malory Band zou het touwtje, gemaakt uit polyester, de dragers ervan op een eenvoudige maar efficiënte manier eraan herinneren dat ze genoeg gegeten hebben. Het zou er bovendien voor zorgen dat je constant bewust bent van wat je eet. Daarnaast zou het het ook een perfecte bron van motivatie zijn om je eetpatroon gezond te houden.

Het motiveert de drager alleen om gezonder en minder te eten. Zodra je verdikt, begint het te spannen. Eigenlijk is het een continue maatmeter. Wel moet je neerliggen of rechtstaan, maar zeker niet zitten, wanneer je het rond je middel bindt. Ruim 17 procent van de 2. Met deze campagne wil West-Vlaanderen een vervolg breien aan de campagne "Iedereen West-Vlaams", dat West-Vlaamse identiteit moet versterken.

Vorig jaar kon het populairste woord gekozen worden en ontwikkelde de provincie een app die Dit jaar kreeg de applicatie "nen updeit" een update met woorden en uitdrukkingen, en werd sinds maart op zoek gegaan naar de populairste uitdrukking. In de top tien stond ook nog: De app downloaden kan via www. Vlooiebanden met permethrine zijn gevaarlijk voor poezen Dierenartsen van de Gentse Universiteit waarschuwen ervoor dat antiparasietenhalsbanden met permethrine niet geschikt zijn voor poezen.

Antiparasietenhalsbanden met die actieve stof ter bestrijding van ecto-parasieten zoals vlooien en teken kunnen wel voor volwassen honden gebruikt worden.

Warenhuisketen Aldi lanceert morgen een actie waarbij dergelijke halsbanden aan 1,99 euro verkocht zullen worden. In de omschrijving op de folder staat dat het bandje geschikt is voor volwassen honden of katten.

Onder studenten diergeneeskunde en op sociale media woedt een discussie over de gevolgen van permethrine voor poezen. Reusachtig ei geveild voor Het 'kleinood' bracht omgerekend ruim Vooraf werd gedacht aan maximaal Een anonieme koper werd de nieuwe eigenaar na tien minuten telefonisch bieden tegen andere belangstellenden. Olifantsvogels leefden op het Afrikaanse eiland Madagaskar.

Ze zijn al honderden jaren uitgestorven. Het geveilde ei zou uit de zeventiende eeuw of vroeger komen. De vogels leken op hedendaagse struisvogels. De eieren zijn honderd keer zo groot als kippeneieren. Wat je niesgeluid vertelt over je karakter Terwijl de ene de grond laat daveren onder zijn voeten zodra hij niest, doet de andere het zo stil dat bijna niemand er iets van merkt. Dit verschil in niezen zou iets vertellen over onze persoonlijkheid, zo zeggen Amerikaanse onderzoekers.

De resultaten van het onderzoek lijken op het eerste gezicht redelijk logisch. Zo zou iemand die luid en explosief niest een extraverte, provocerende persoon zijn. Iemand die amper hoorbaar is tijdens het niezen zou dan weer eerder verlegen zijn. De ene zijn luid, de andere zacht.

Het gebeurt ook natuurlijk. De meeste mensen denken niet na voor ze niezen", aldus Hirsch. Tot slot nog enkele leuke niesweetjes: Handjes voor de mond houden dus! Indiase baby door eigen grootvader verkocht en aangeboden op Facebook De politie in het noorden van India heeft woensdag bekendgemaakt dat ze een jarige man heeft gearresteerd die zijn pasgeboren kleinzoon heeft verkocht.

Een zakenman kocht de baby voor De baby werd twee keer verkocht vooraleer de verkoop op de sociaalnetwerksite plaatsvond. De grootvader van het kind, Feroz Khan, een inwoner van Ludhiana, in de noordelijke staat Punjab, ontvoerde zijn kleinzoon kort na de bevalling van zijn dochter. Hij vertelde haar dat het kind doodgeboren was. Vervolgens verkocht hij de jongen aan een verpleegster voor Zij verkocht de baby voor De politie heeft de baby teruggevonden en teruggegeven aan zijn moeder, een gescheiden vrouw, die klacht heeft neergelegd tegen haar eigen vader.

De drie beschuldigden worden vervolgd voor ontvoering. Ze verschijnen woensdag voor de rechtbank en als ze schuldig bevonden worden, riskeren ze een gevangenisstraf van zeven jaar.

In meldde de federale politie van India dat georganiseerde bendes met meer dan 5. De kinderen komen vaak terecht in de prostitutie of de bedelarij. Ouders moeten steeds vaker meelenen voor huis van kind Ouders moeten steeds vaker voor 10 procent eigenaar worden van de woning die hun kind op het oog heeft, anders krijgt het geen hypothecaire lening van de bank. Als kinderen nog aan het begin van hun carrière staan, nog niet voldoende verdienen of geen stabiele baan hebben, nemen de banken steeds minder vrede met een gewone borgstelling door de ouders.

Zij moeten voor minstens 10 procent mede-eigenaar worden van de woning en voor hetzelfde percentage ook de lening onderschrijven. Dat zegt John Romain van de adviesketen Immotheker. De wetgeving werd in verstrengd, bevestigt Belfius-woordvoerster Moniek Delvou, waardoor een borg slechts geldig is als de betrokkene er zelf economisch belang bij heeft dat de aflossing vlekkeloos verloopt.

Het argument dat je je kind steunt omdat je er de vader of moeder van bent, volstaat dus niet meer. De banken beperken de inbreng van de ouders tot 10 procent omdat zo het fiscale voordeel van de lening voor de kinderen zo veel mogelijk intact blijft.

Maar ondanks dat relatief beperkte percentage zijn de ouders wel volledig mee verantwoordelijk als het misloopt met de lening, zo luidt het. Kunstschat in kerk van Tienen ontdekt In een kerk in Tienen is er een kunstschat ontdekt. Het is een doek van barokschilder Antoon Van Dyck. Tot nu toe dacht iedereen dat het een kopie was van een werk van Van Dyck, maar tijdens de restauratie is duidelijk geworden dat het schilderij ouder is dan altijd was gedacht.

Het schilderij kan dus wel degelijk van Van Dyck zelf zijn. Het is in ieder geval geschilderd in zijn atelier. Door deze ontdekking is het schilderij nu plots van onschatbare waarde. Migraine al jarenlang verkeerd aangepakt De pijn bij migraineaanvallen is mogelijk niet het gevolg van uitgezette bloedvaten in het brein, zoals voorheen altijd werd gedacht.

De echte oorzaken zijn mogelijk overactieve pijnsignalen in de hersencellen, dat suggereert nieuw onderzoek althans. Professor Messoud Ashina aan de universiteit van Kopenhagen: Daarom is er nood dat er nieuwe pillen ontwikkeld worden om deze aanvallen aan te pakken. De wetenschapper bestudeerde hersenscans van 19 vrouwelijke patiënten terwijl ze een aanval kregen. Hij mat de bloedtoevoer in hun brein, zo ontdekte hij dat slechts enkele bloedvaten in de hersenen matig uitzetten bij migraine.

De patiënten kregen vervolgens medicatie, zogenaamde triptanen, die de pijn drastisch verminderde. Deze pillen deden de bloedvaten aan de buitenkant van de hersenen vernauwen, dit zijn echter niet de bloedvaten die uitzetten tijdens de pijnaanval.

Dit suggereert dat deze medicatie de pijn niet bestrijdt door het vernauwen van de bloedvaten, maar dat een ander mechanisme verantwoordelijk is. Waarschijnlijk verzacht de medicatie de pijnsignalen van neuronen. Volgens de onderzoeker trekken deze resultaten in twijfel dat de verwijding van bloedvaten de oorzaak van migraine is.

Vos en twee jongen levend begraven door dierenbeul In Maaseik heeft zich een schrijnend geval van dierenmishandeling voorgedaan.

Een moedervos en haar twee jongen werden dood uit hun vossenburcht gehaald. Een dierenbeul had de vossenfamilie levend begraven: Een wandelaar ontdekte de volledig afgesloten vossenburcht en verwittigde het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek. Dat kwam met spades en schoppen ter plaatse om de burcht uit te graven. Na verloop van tijd werden de dode lichamen van de moedervos en haar twee jongen blootgelegd. Het Natuurhulpcentrum wil nu onderzoeken of de dieren levend begraven dan wel eerst vergast werden.

De dieren hadden geen schijn van kans om op eigen kracht buiten te komen. Om een moedervos met haar twee jongen zomaar van het leven te beroven, is er echt een zieke geest nodig. Onvoorstelbaar dat iemand zo ver gaat. Volledig Indiaas dorp verhuist om tijgers te beschermen Het hele dorp Umri, in het noorden van India, is verhuisd om meer plaats te maken voor de lokale - bedreigde - tijgers in een reservaat.

Dat gebeurde in overleg met en met compensatie van de families van het dorp. Het dorp was gelegen in het Sariska tijger reservaat, ongeveer kilometer van hoofdstad New Delhi. De lokale en de federale overheid voeren vandaag echter een doorgedreven tijgerconservatiebeleid waardoor de families aangemaand werden om te verhuizen.

In de ruil kregen ze een som van 1 miljoen roepies ongeveer Doel is om ook andere dorpen in het reservaat naar andere plaatsen te doen verhuizen. In India huist vandaag ongeveer de helft van 's werelds tijgerpopulatie, die ernstig bedreigd wordt door een almaar krimpend leefgebied, stropers en smokkelbendes. Eén van de andere maatregelen van de overheid is daarom om gewapende commando's in de jungle van Zuid-India op te stellen, om stropers te bestrijden.

Vandaag zouden er nog  maar zowat 1. Vrouw heeft meest schrik van buikje op strand te showen Britse vrouwen maken zich nu al zorgen over het feit dat ze komende zomer hun buik moeten showen in bikini op strand, dat toont een rondvraag van beautyfabrikant Nivea aan.

Meer dan de helft zegt dat haar buikje haar voornaamste zorg is bij het dragen van een badpak of bikini. Een vijfde stoort zich aan elk lichaamsdeel.

Mannen daarentegen zijn twee keer zo zelfzeker over hun lichaam en looks in vergelijking met hun vrouwelijke leeftijdsgenoten. Twintigers hebben drie keer meer kans onzeker te zijn over de grootte van hun borsten dan dames die ouder dan 50 zijn, het moederschap heeft namelijk een grote invloed op de zelfzekerheid van vrouwen. Bijna de helft van de mama's geeft minder om haar uiterlijk sinds ze kinderen op de wereld zette. De helft van de 3. Maar vrouwen krijgen het meeste zelfvertrouwen door complimenten van geslachtsgenoten, eentje van de beste vriendin of de moeder werken het beste als egoboost.

Om zich toch beter over hun lichaam te voelen, besteden vrouwen voor de zomer meer aandacht aan de verzorging van hun huid. Een derde begint hiermee een maand voordat ze zich voor het eerst in het openbaar in bikini moet vertonen. Trucs om niet te veel te eten bij overvloedig buffet Een buffet is voor veel mensen die willen afvallen een ware nachtmerrie.

Wetenschappers hebben nu ontdekt hoe je hier toch van kunt genieten zonder te verdikken. Professor Brian Wansink aan de universiteit van Cornell meent dat mensen die willen afvallen en toch naar een buffet moeten best een klein bordje nemen en eerst alle opties bestuderen voor ze kiezen wat ze willen. Hij liet 30 mensen eters observeren bij 22 Chinese onbeperkte buffetten in de Verenigde Staten.

De observanten moesten het BMI van de gasten inschatten en kijken hoe de mensen zich tijdens het eten gedroegen. Wasink ontdekte hoe slanke en dikke zich helemaal anders gedroegen bij een buffet. Ze kijken vaker naar de verschillende alternatieven voor ze beginnen op te scheppen.

Ook hebben zeven keer meer kans om een klein bord dan een groot exemplaar te nemen. Dikkerds scheppen willekeurig op, ze kijken naar elk item en beslissen dan telkens of ze het willen of niet. Daarnaast zitten ze vijf meter dichter bij het buffet en kauwen minder bij elke hap. Het interessante aan de zaak is dat deze andere gedragingen onbewust uitgevoerd verlopen, ze worden na een tijdje een gewoonte", besluit Brian.

Een voorgaande studie toonde aan dat dankzij de gigantische porties en het grote aantal all-you-can-eat buffetten de gemiddelde Brit 3,6 kg verdikt tijdens een vakantie van twee weken in de Verenigde Staten. Welke vakantieoorden zijn duurder of net goedkoper geworden tijdens crisis? Goed crisisnieuws, het is eens wat anders. De economische malaise zorgt er immers voor dat je in een aantal zuiderse landen goedkoper kan leven tijdens je vakantie. Aan de Spaanse Costa's ben je zelfs een vijfde goedkoper af in vergelijking met vorig jaar.

Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws. De vakantiekostenbarometer is opgemaakt door het Britse wisselkantoor Post Office. Dat stelde een korf samen van uitgaven die een doorsneetoerist doet op vakantie.

Maar er zijn ook reisbestemmingen waar het leven duurder werd. Meer dan 50 jaar na haar dood blijkt Marilyn Monroe nog steeds onklopbaar.

Hoewel de schaarsgeklede lijven vandaag de dag rond onze oren geslingerd worden, blijven klassieke schoonheden als Marilyn Monroe, Raquel Welch en Sophia Loren meer indruk maken, althans voor onze Britse buren.

Curves Uit de rondvraag van Peugeot blijkt dat zes op de tien rondingen verkiest boven magere silhouetten. Terwijl mannen vooral vallen voor de billen en de borsten, draait het voor vrouwen allemaal rond de taille.

Er is niemand die voluptueuze lichaam van Marilyn Monroe kan evenaren. Ze had het allemaal: De top vijf van de meest memorabele rondingen ziet er zo uit: Marilyn Monroe overleden in 2.

Raquel Welch nu 72 4. Sophia Loren nu 78 5. Jayne Mansfield overleden in Ook populair, maar niet top 5 waardig, zijn tot slot de curves van 'Mad Men'-diva Christina Hendricks en realityster Kim Kardashian. Jongere handen en slankere dijen met een ingreep Een op de acht dames maakt zich meer zorgen om het uiterlijk van haar handen dan dat van haar gezicht, dat tonen Britse cijfers aan.

Een nieuwe cosmetische ingreep waarbij artsen vet van de dijen in de handen injecteren, pakt dit probleem aan. Steeds meer dames laten hun rimpels aanpakken met botox of een facelift. Hierdoor lijken na verloop van tijd hun handen een pakje ouder dan hun gezicht. Dit lichaamsdeel, waarvoor lang geen verjongende ingreep bestond, geeft dan uiteindelijk toch nog de echte leeftijd van dames prijs, iets wat velen halstarrig toch blijven proberen te verdoezelen.

Met de jaren verdwijnt namelijk het vet uit de handen, waardoor de onderliggende botten en aders beter zichtbaar zijn. Heel wat dames zoeken hier creatieve oplossingen voor, zangeres Madonna verstopt bijvoorbeeld dit lichaamsdeel onder hippe handschoenen, maar dit is helaas niet voor elke vrouw een optie, want het oogt wat raar op de werkvloer. De Britse plastische chirurg Dennis Wolf voert daarom een techniek uit waarbij vet uit de dijen of buik wordt genomen met een nieuwe, redelijk pijnloze techniek.

Vervolgens injecteert hij dit in de handen, zodat deze weer wat meer volume krijgen. Wolk gebruikte dit vet al om borsten en konten te vergroten en gelaatstrekken te verjongen. Deze procedure is iets ingrijpender en kostelijker dan lichaamsvreemde stoffen, als botox of fillers, in te brengen. Lichaamseigen vet is echter veiliger, de kans dat je lichaam dit afstoot is namelijk kleiner. Het resultaat blijft ook langer, het effect kan jarenlang zichtbaar zijn.

Terwijl je dit bij fillers slechts acht maanden ziet. De nadelen zijn wel dat het redelijk pijnlijk is en je handen eerst opgeblazen zijn. Ongeveer 70 procent van het vet 'overleeft' de ingreep, je moet even wachten voor een natuurlijk en egaal resultaat.

De ingreep gebeurt onder lokale verdoving en duurt ongeveer drie uur. Als laatste is de kostprijs ook een pijnlijk puntje, voor jonge handen moet je al gauw op 2. Haar experimentele inslag heeft ervoor gezorgd dat ze wordt gewaardeerd door veel collega-muzikanten, en verder door een niet overdreven grote, maar wel zeer toegewijde schare fans.

Dat blijkt uit het feit dat haar platen altijd goed verkopen, hoewel ze voor het maken van een album vaak meerdere jaren de tijd neemt; voor Aerial zelfs twaalf jaar. Vijf redenen om wat vaker te lachen Neen, het is geen mythe: Ontdek hier dan vijf redenen om wat vaker te glimlachen. Lachen is gezond omdat Als vrouwen een omschrijving van zichzelf moeten geven is die heel wat negatiever dan wanneer iemand anders dat van hen doet, dat bewijst de nieuwste campagne van beautymerk Dove.

Heel wat dames loven de makers, maar het filmpje krijgt toch ook heel wat kritiek. Voor de documentaire 'Real Beauty Sketches' vroegen de makers de vrouwelijke deelnemers hun gezicht te omschrijven aan een deskundige van de FBI die gespecialiseerd is het maken van gezichtsschetsen. Hiervoor voerden ze een kennismakingsgesprek voeren met een onbekende, die persoon gaf later aan dezelfde tekenaar een omschrijving.

De schetser zat telkens achter een gordijn, hij maakte de tekening dus enkel op basis van de omschrijving. De twee schetsen werden achteraf met elkaar vergeleken. Het ene resultaat, dat van de omschrijving van de vreemde, was veel mooier en aantrekkelijker dan het andere.

Alle deelnemende vrouwen waren namelijk erg negatief over hun eigen gezicht. Ze gebruikten voornamelijk negatieve termen om hun uiterlijk te omschrijven, de vreemdelingen gebruikten meer flatterende, positieve uitdrukkingen. Een vooruitstekende kin werd zo bijvoorbeeld een mooie, vooruitstekende kin. Toen de deelneemsters de twee schetsen zagen, werden velen emotioneel. Dit bewijst dat heel wat dames nog steeds met een negatief zelfbeeld kampen en zichzelf lelijker inschatten danze werkelijk zijn.

Beautymerk Dove heeft intussen al heel wat lof, maar ook heel wat kritiek gekregen door dit filmpje. De video ging meteen viraal op Facebook en andere sociaalnetwerksites, vrouwen prijzen de positieve boodschap van de documentaire.

Critici zeggen dat het filmpje zich te veel op uiterlijkheden en het gezicht concentreert en menen dat echte schoonheid veel breder is dan dat.

Tentoonstelling over Gaudi plechtig geopend in Brussel De Vlaamse minister-president Kris Peeters heeft in Brussel samen met zijn Catalaanse collega de tentoontstelling "een vooruitziende architectuur", over het werk van architect Antoni Gaudi, geopend. Gaudi, wiens werk onder de art-nouveaustijl valt, is vooral bekend als de ontwerper van de beroemde Sagrada Familia in Barcelona. In diezelfde stad liet hij ook het Park Güell optrekken. Catalonië heeft Gaudi en wij hebben schilders als Rubens", aldus Peeters, die bijval vond van de Catalaanse minister-president, Artur Mas.

Honderd activisten ontrollen dan twee spandoeken van meter lang voor het Erasmus MC, het academisch ziekenhuis van Rotterdam en het grootste proefdiercentrum van de Benelux. Een van zijn bekende citaten hebben wij op een spandoek van meter lang geplaatst", zegt ADC-campagneleider Robert Molenaar in een persbericht.

Na deze operatie worden ze opgesloten in een isolator en opzettelijk besmet met een schadelijk en potentieel dodelijk virus. Gedurende het onderzoek wordt er herhaaldelijk bloed afgetapt en worden ook meermaals de longen doorgespoeld. Na enkele dagen tot weken worden de aapjes afgemaakt en opengesneden voor verdere analyse. Die beesten hebben het gewoon goed," citeert de ADC de man. Driehonderd schapen zullen Nationaal Park Hoge Kempen begrazen In het Nationaal Park Hoge Kempen heeft het Agentschap voor Natuur en Bos ANB vandaag een nieuw schapenproject voorgesteld waarbij tussen midden april en medio december overdag driehonderd Kempense heideschapen een heideperceel zullen begrazen en mee aan natuurbeheer doen.

Met dit project helpen de schapen de biodiversiteit in het natuurgebied toenemen. De vzw Landschapszorg ABL zorgt voor de schapen en de herders. Met meer dan 1. Vroeger lieten de heideboertjes hun vee, meestal schapen, grazen op de heide, maar dit landbouwgebruik is helemaal verloren gegaan, waardoor de heide spontaan verboste. Via natuurbeheer, waaronder dit begrazingsproject valt, wordt ernaar gestreefd het oude cultuurlandschap in ere te herstellen", vertelt Lise Hendrick, regiobeheerder Hoge Kempen bij het ANB.

De driehonderd schapen zullen in afgerasterde zones grazen of begeleid door de herder en schaapshonden door de heide trekken. De schapen maken met hun poten kleine gaatjes, waar de zandloopkever en de vlinder heideblauwtje goed gedijen, die warme plekjes nodig hebben. Op de begraasde stukken krijgen planten dan weer de kans om te groeien", aldus boswachter Corina Cools.

Frank Molnar loopt in blote kont over Zuiderdokken Belofte maakt schuld, en dat heeft Frank Molnar aan den lijve ondervonden. De presentator die we vooral kennen van Big Brother wil mordicus dat de Sinksenfoor in Antwerpen op de Gedempte Zuiderdokken doorgaat.

Maar dat mag niet meer na klachten van omwonenden. Molnar, die zelf op het Zuid woont, vond dat een schande en richtte de facebookgroep 'Sinksefoor moet blijven' op. Daarbij beloofde hij in zijn blote kont over het plein te lopen indien 5. De groep verzamelde vorige week meer dan Waarom vrouwen een mysterie blijven voor de man Het is een vastgeroest cliché dat mannen moeite hebben met het lezen van vrouwelijke emoties.

Nieuw onderzoek toont aan dat dit niet noodzakelijk het gevolg is van een gebrek aan inspanning. Met dank aan hersenscans konden onderzoekers de gedachtengang van mannelijke proefpersonen volgen bij het interpreteren van emotioneel geladen blikken.

Wanneer het om ogen van vrouwen ging, vonden de heren het dubbel zo moeilijk om de juiste emotie te kiezen. Wanneer de mannelijke proefkonijnen naar afbeeldingen van de ogen van andere mannen keken, projecteerden ze de blikken op zichzelf. Op de hersenscans zagen de onderzoekers van het universitair ziekenhuis in het Duitse Bochum dan ook regio's van het brein oplichten waar gedachten en gevoelens uit het verleden worden opgeslagen. Ze begrepen de betekenis van de mannelijke blik omdat ze gelijkaardige herinneringen als evaluatiemethode konden toepassen.

Bij het zien van vrouwelijke blikken bleven de heren echter verbijsterd achter. Uit de scans blijkt dat ook hier gezocht werd naar herinneringen van situaties waar vrouwen een gelijkaardige expressie hadden. Omdat dit proces echter veel minder persoonlijk is, vonden de mannen het minstens dubbel zo moeilijk om zich in te leven in de gevoelens van de vrouw. De onderzoekers zagen veel meer activiteit in de amygdala, het deel van het brein dat belangrijk is voor het voelen van empathie, wanneer de proefpersonen naar andere mannen keken.

De roots van dit fenomeen zou bij onze verre voorouders liggen. Toen was het razendsnel inschatten van de gedachtengang van andere - al dan niet vijandige - mannen een sleutel tot overleven.

Naarmate meer mannen gingen jagen en vechten voor hun territorium werd het steeds belangrijker om te voorspellen wat de intenties en acties van hun mannelijke rivalen waren", klinkt het. Thomas Fleetwood 58 ging in het Hotel Eden, dat gesloten was nu het winterseizoen achter de rug is, een laatste check-up doen, toen de lift het liet afweten.

Zijn gsm lag nog op zijn bureau, zodat hij liefst vier dagen vastzat in de kapotte lift van zijn eigen hotel. Pas toen een vriend brood kwam leveren, kon hij bevrijd worden. Ik heb eerst tevergeefs om hulp geroepen. Niemand kon me horen.

Een ontsnappingspoging via het dak van de lift mislukte ook al. Gelukkig kon ik lucht krijgen, omdat ik een glazen paneel vooraan de lift had kapot geslagen. Een vriend die brood kwam brengen, merkte dat de post opgestapeld lag buiten het hotel. Hij verwittigde de hulpdiensten en die konden de onfortuinlijke uitbater bevrijden. Toch ben ik trots op mezelf dat ik niet panikeerde en mijn militaire opleiding heb aangewend om dit hachelijke avontuur te doorstaan.

Meer bezoekers voor Vlaamse musea Middelheimmuseum De Vlaamse musea blijven meer bezoekers trekken. In totaal kregen de Vlaamse musea in meer dan 2 miljoen bezoekers over de vloer. Dat zijn er Er zijn nog geen cijfers voor , maar het lijkt al vast te staan dat de groei van de museumbezoeken zich doorzet. Dat heeft volgens De Zondag ook te maken met het Antwerpse MAS dat in de deuren opende en nog niet in de lijst van "ingedeelde Vlaamse musea" is opgenomen. Van de musea die wel zijn opgenomen in de lijst, scoren het Middelheimmuseum in Antwerpen en het Openluchtmuseum Bokrijk het best.

Laat kinderen nog dromen Van hoe het later word Laat ze nog wat wensen Hun jeugd is al zo kort Laat ze dromen van een toekomst Van rijkdom en geluk Want snel zijn al die wensen Als ze groot zijn weer stuk Want als je vraagt aan kinderen Wat zijn je grootste wensen Dan is dat echt geen fiets of zo Maar goedheid van de mensen Ze willen groeien in een wereld In een warm en lief gezin Met hun mama en hun papa Dat is hun grootste wens misschien Shadow. Daarmee worden wasbare luiers wereldwijd onder de aandacht gebracht.

Het is vandaag de bedoeling om het vorige record van 8. Plaatsen met minder dan 25 deelnemers tellen evenwel niet mee in de som voor de wereldrecordpoging. Voor België werd de actie onder meer gesteund door webshop 'Klein Spook'.

Wegwerpluiers veroorzaken een gigantische afvalberg van 1. In herbruikbare luiers worden geen grondstoffen gebruikt die niet hernieuwbaar zijn, zoals petroleum. Er worden ook geen bomen voor omgehakt, bij wegwerpluiers zijn dat zes bomen per kind", verduidelijkt José Delameilleure van Klein Spook. Sinds de vroegere Boerinnenbond in een eenvoudig 'Ons Kookboekje' blz.

Een team van 15 culinaire medewerkers evalueerde het afgelopen jaar op vraag van KVLV de bestaande recepten grondig en paste ze aan aan de hedendaagse eetcultuur en nieuwste kooktechnieken. Er worden ook honderden nieuwe recepten toegevoegd. De nieuwe versie van 'Ons Kookboek' bevat liefst 1.

Deze publicatie is voor KVLV overigens meer dan een gewoon kookboek. Ze wil hiermee immers ook bijdragen aan het sociale leven, aan de gezelligheid en samenhorigheid rond een maaltijd. In de nieuwe versies wordt de inhoud steeds opnieuw aangepast aan culinaire evoluties in de samenleving br. Oudste mens ter wereld wordt vandaag jaar Japan viert de verjaardag van Jirouemon Kimura, de oudste nog levende mens op Aarde die vandaag jaar werd. Kimura, die in Kyotango-Stad in de prefectuur Kyoto woont, werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis, maar werd op 9 april ontslagen.

Premier Shinzo Abe stuurde hem een videoboodschap waarin hij zijn gelukwensen overmaakte. De burgemeester van Kyotango, Yasushi Nakayama, en een vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records brachten de jarige een bezoek bij hem thuis, deelde gemeenteraadslid Michiko Arata mee. Kimura werd op 19 april geboren en werd in december de oudst levende persoon ter wereld.

Hij heeft een goede eetlust en geniet dagelijks van drie maaltijden, aldus nog Arata. Kimura heeft vijf kinderen die nog in leven zijn, 14 kleinkinderen, 25 achterkleinkinderen en 14 achterachterkleinkinderen.

Hij werkte gedurende 38 jaar op de lokale post. Na zijn pensioen stapte hij over in het landbouwbedrijf en bleef dat doen tot de respectabele leeftijd van 90 jaar. Iedereen kan vanaf nu e-boeken verkopen via BoekBoek.

Het schilderij 'Het offer van Polyxena' werd ontdekt in een suite van het Ritz hotel in Parijs, toen men een inventaris opmaakte van werken en meubels in het hotel. Het luxehotel dat in op de place Vendôme werd gebouwd, is eigendom van de Egyptische miljardair Mohammed Al-Fayed.

Momenteel is het dicht voor renovatiewerken. Het schilderij dat rond de Lefeuvre voegt er nog aan toe: Polyxena, dochter van koning Priamus maakt zich klaar om geofferd te worden op het graf van Achilles. De opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting Dodi Al-Fayed, de zoon van de miljardair, die op 31 augustus omkwam met Lady Diana in een auto-ongeluk in Parijs.

Koala ontdekt dat zijn 'thuis' is omgekapt Deze koala ziet er ietwat verbouwereerd uit. Maar je zou voor minder: Maar daar is het buideldier vet mee. Het is zijn 'thuis' kwijt en duidelijk nog in de war, bericht de milieuwebsite Treehugger.

Het dier zat meer dan een uur stokstijf op een stapel hout en was gewond aan zijn oog. Op andere tijdstippen werden op dezelfde plek nog drie andere koala's aangetroffen. Alle dieren werden ter controle naar de dierenarts gebracht, alvorens ze weer werden vrijgelaten in een ander stuk bos. Verrassende trucs die rimpels bestrijden Rimpels zijn een onvermijdelijk gevolg van het verouderingsproces, elke vrouw krijgt er ooit in haar leven mee te maken.

Er zijn echter heel wat dingen die de vorming ervan versnellen, maar vaak beseffen we dit niet. Daarom delen we enkele verrassende tips die de huid jong houden.

Op je rug slapen Bepaalde slaaphoudingen leiden tot slaaplijntjes, dit zijn groeven in de bovenste lagen van je huid, die niet vervagen na het opstaan. Op je zij slapen veroorzaakt rimpels op je wangen en kin, met je gezicht naar beneden slapen is nefast voor je voorhoofd. De beste houding is op je rug slapen. Meer zalm eten Zoetwatervissen zijn een goede bron van eiwitten, dit zijn belangrijke bouwstenen van een mooie huid.

Daarnaast is het een goede bron van omegavetzuren. Experts zeggen dat essentiële vetzuren de huid voeden en deze vol houden, wat lijntjes helpt te beperken. Brillen Door steeds een uitdrukking te herhalen, gebruik je dezelfde gezichtsspieren en ontstaat er een diepe groef onder de huidoppervlakte.

Die kan evolueren tot een rimpel. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens het lezen vaak loenst, kan dit gebeuren. Je kan dit eenvoudig voorkomen door een leesbril of zonnebril op te zetten. Deze laatste beschermt ook de huid rond je ogen tegen schade van de zon. Fruitzuren smeren Natuurlijke AHA-fruitzuren verwijderen de bovenste lagen van dode huidcellen, verkleinen de poriën, doen fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels rond de ogen vervagen. Sterke vormen van deze fruitzuren helpen de productie van collageen te stimuleren.

Dit maakt je huid wel gevoeliger voor de zon, smeer dus regelmatig zonnecrème. Hoe je brein je jong kan houden Je bent echt zo oud als je je voelt. Sinksenfoor mag niet op Gedempte Zuiderdokken De stad Antwerpen moet in extremis op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor de Sinksenfoor.

Enkele omwonenden die al jaren klagen over geluidsoverlast hebben vandaag hun slag thuis gehaald: Vijf buurtbewoners waren naar de rechter gestapt omdat ze niet willen dat de Gedempte Zuiderdokken nog langer gebruikt worden voor dergelijke "hoogdynamische" evenementen of als parking. De bewoners hebben vooral problemen met de wekenlange geluidsoverlast van de Sinksenfoor en hadden op basis van een artikel uit het gemeentedecreet een milieustakingsvordering ingediend.

Dat artikel laat één of meerdere inwoners toe om op te treden namens de gemeente wanneer deze zelf in gebreke blijft. Aangezien de stad in hun ogen niets tegen de Sinksenfoor ondernam, hadden ze dus de stad namens de stad gedagvaard en daar wringt het schoentje, want de stad kan niet de rol van eisende én verwerende partij aannemen.

De rechter in eerste aanleg was vorig jaar al tot hetzelfde besluit gekomen. De bewoners waren daartegen in beroep gegaan, maar vingen daar ook bot. Nadat nieuw overleg tussen stadsbestuur en bewoners niets opleverde, heeft de kortgedingrechter vandaag dan toch in het voordeel van de bewoners een beslissing genomen. Pasgeboren leeuwenwelpjes hit op internet In het Nederlandse Dierenpark Emmen zijn vier leeuwenwelpjes geboren, en die zijn een enorme hit op het internet.

Elektriciteit in België tien procent duurder dan bij buurlanden De elektriciteitsfactuur voor kmo's en gezinnen ligt in België ruim 10 procent hoger dan het gemiddelde in vier buurlanden. Een Belgisch gezin betaalt in ons land gemiddeld euro per jaar. Een gelijkaardig standaardgezin in Nederland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk is ruim 80 tot euro goedkoper af. Duitse gezinnen betalen echter nog euro meer dan Belgische. Voor kmo's zijn de verschillen gelijkaardig.

Dat de elektriciteitsprijzen hoger liggen dan in de buurlanden was voor de federale regering vorig jaar een reden om fors in te grijpen op de energiemarkt. Ze bevroor de prijzen en dwong leveranciers goedkopere formules te gebruiken die niet gekoppeld waren aan de dure olieprijzen. Die nieuwe formules en de prijsverlagingen van grote leveranciers als EDF Luminus en Electrabel hebben wel degelijk effect gehad. De energiecomponent van de factuur, die de echte aankoopkosten van de stroom omvat, ligt lager dan het gemiddelde van de buurlanden.

Dat de Belgen dan toch zo'n hoge totaalfactuur betalen, ligt volgens De Tijd aan allerlei heffingen en taksen, zoals de steun aan zonnepanelen die via de nettarieven wordt bijgerekend.

De hoge toeslag voor groene stroom verklaart trouwens ook de torenhoge stroomprijzen voor Duitse gezinnen. Voor aardgas zit de prijs die Belgische gezinnen betalen 0,6 procent onder het gemiddelde van de buurlanden. Kmo's betalen voor aardgas 5 procent minder dan in de buurlanden. Legendarische kostuums van rock- en pophelden te bewonderen in Brussel Muziek- en modeliefhebbers kunnen van 8 tot 19 mei kostuums van supersterren en muzieklegendes van dichtbij bewonderen in 'Hard Rock Couture', een tentoonstelling in het Brusselse muziekinstrumentenmuseum.

Hooikoortsseizoen is officieel van start gegaan Slecht nieuws voor wie last heeft van hooikoorts want de concentraties berkenstuifmeel in de lucht hebben de kritische drempel overschreden. Drie weken later dan normaal is het hooikoortsseizoen dus echt begonnen. De gemeten waarde overschrijdt de kritische drempel waarbij negentig procent van de bevolking die allergisch is voor berkenstuifmeel symptomen kan vertonen. Hooikoortslijders krijgen daarom de raad om inspanningen in open lucht te vermijden en een bril te dragen om de ogen te beschermen.

Wie voor het eerst allergisch reageert op berkenstuifmeel, kan best zijn huisarts raadplegen. Naar schatting lijdt tot dertig procent van de bevolking aan hooikoorts. Een orang-oetang is niet enkel een heel slimme maar ook een zeer hardnekkige aap. Vraag dat maar aan de zoo bezoeker uit het filmpje. Toen hij iets te dicht bij de tralies van de kooi ging staan, ging de orang-oetang vol voor het T-shirt van de man.

De aap bleef sleuren tot hij het begeerde kledingstuk te pakken kreeg. Het werd nog leuker, toen het jolige beest na een soortement modeshow het T-shirt ook over zijn kop trok.

De orang-oetang behoort dan ook tot de mensapen en vertoont soms heel menselijk gedrag. Oude en blinde chihuahua bij huisvuil gedumpt Foto ter illustratie Onbekenden hebben in de Nederlandse havenstad Rotterdam een zeker 10 jaar oude chihuahua bij het huisvuil gezet.

Het diertje is zo goed als blind en doof. Dat meldt de website van de dierenasiels in Rotterdam-Rijnmond. Een man zette een vuilniszak buiten in de 2e Carnissestraat in Rotterdam-Zuid. Achter de stapel zakken klonk een zacht gekreun. Het bleek te gaan om een piepklein hondje, niet groter dan een hand, in een kattenmandje. De Rotterdammer bracht het reutje naar het dichtstbijzijnde asiel.

De dierenopvang is op zoek naar tips die leiden naar de eigenaar van de broze chihuahua. Mannen blijven na 65ste langer gezond dan vrouwen Vrouwen leven in ons land gemiddeld 3,7 jaar langer dan mannen, maar sukkelen tijdens die extra jaren met hun gezondheid. De levensverwachting van de Belgen zit op het Europese gemiddelde. Belgische mannen hebben op hun 65e gemiddeld nog 10,4 gezonde levensjaren voor de boeg, bij vrouwen ligt dat op 9,7.

Als het gaat om het aantal gezonde levensjaren scoren vooral de mannen duidelijk beter dan het Europese gemiddelde. Google Glass is nu 'in het wild' te bewonderen, en dit kan hij allemaal De langverwachte 'augmented reality'-bril Google Glass is de wijde wereld ingetrokken.

De eerste tweeduizend exemplaren zijn deze week namelijk van de band gerold. Google heeft ook de specificaties van de cyberbril bekendgemaakt. De eerste brillen zijn een zogenoemde 'Explorer Edition', en zijn bedoeld voor de mensen die zich een jaar geleden hebben aangemeld om de bril als eerste te mogen kopen voor 1.

Wanneer Google Glass in de winkels zal komen te liggen is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk is dat ergens in De afgelopen dagen zijn we al wel een stuk wijzer geworden over wat de bril allemaal kan. Google heeft namelijk de technische specificaties van het apparaat vrijgegeven.

Het beeld dat de drager van de futuristische bril te zien krijgt, zal vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van een HD-scherm van 25 inch op een afstand van ongeveer 2,5 meter. De bril is uitgerust met een 5 megapixelcamera die ook p-video's kan opnemen. De batterij van de bril gaat ongeveer een dag mee, maar Google merkt daarbij wel op dat het opnemen van video's en het gebruik van diensten als Google Hangouts de batterij sneller zal doen leeglopen.

Google Glass heeft een mobiele dataverbinding via 3G of 4G. Hij ondersteunt wifi en bluetooth, en is daarmee te koppelen aan iedere smartphone die van deze draadloze verbindingen gebruik kan maken. Ook heeft het apparaat een uitgang voor Micro USB. Er komt ook een applicatie genaamd MyGlass, met behulp waarvan de bril ook sms- en gps-diensten kan ondersteunen. Dat laatste werkt echter alleen met het besturingssysteem Android 4.

Voor de ingebouwde speakers maakt Google gebruik van Bone Conduction botgeleiding , een techniek waarbij het geluid via het binnenoor door de botten van de schedel wordt geleid. Dat gebeurt ook met het eigen stemgeluid en is de reden waarom mensen hun eigen stem als lager en voller van klank ervaren dan de buitenwereld.

Voor Google Glass betekent dit dat het geluid duidelijker klinkt in lawaaierige omgevingen, maar dat geluid van buiten niet wordt geblokkeerd. De techniek wordt ook veel toegepast bij hoogwaardige koptelefoons en headsets. Dat is simpel gezegd het systeem waarmee Google Glass kan communiceren met andere programma's, en dat ontwikkelaars nodig hebben om hun eigen programmatuur en apps voor het apparaat te kunnen schrijven.

Google moedigt programmeurs altijd aan om zelf zoveel mogelijk toepassingen te maken voor haar apparaten, en dat zal bij Google Glass niet anders zijn. Google stelt overigens in de reglementen dat ontwikkelaars geen advertenties mogen tonen in het scherm van Google Glass. Ook is het niet de bedoeling dat applicaties die voor de bril worden ontwikkeld de gebruiker extra geld gaan kosten.

De bril wordt tot slot geleverd met extra drukpads voor op de neus en een stevig montuur. Vorige maand maakte Google al bekend dat er ook een variant op sterkte zal komen, zodat Google Glass ook deels kan dienen ter vervanging van een standaardbril.

Ontbijt overslaan maakt je dik Bijna vier op de tien vrouwen riskeren gewichtstoename omdat ze regelmatig het ontbijt overslaan omdat ze liever sociaalnetwerksites als Facebook en Twitter afschuimen of hun mails lezen. Hierdoor hebben ze bij de lunch meer zin in vette en suikerrijke voeding, wat nadelige gevolgen voor hun lijn heeft.

De chaos van het moderne leven maakt dat slechts 63 procent van de vrouwen tegenwoordig ontbijt, velen geven toe dat ze liever surfen dan iets te eten. Ongeveer een op de drie volwassenen controleert 's ochtends zijn mails, een kwart logt in op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven, waardoor ze in tijdsgebrek komen. Andere ochtendlijke activiteiten zijn het strijken van kledij, de afwas doen, een avondmaal bereiden, de hond uitlaten en de lunch klaarmaken.

Een op de vijf mensen moet even wakker zijn voor ze een ontbijt naar binnen werken, daarom nuttigen velen dit aan hun bureau. Anderen eten terwijl ze naar het werk wandelen, in de trein, op de bus of in de auto.

Gewichtstoename Een op de zeven mensen mist het ontbijt vijf keer op weekdagen omdat ze het te druk hebben. Een op de vijf heeft enkel tijd voor een kopje thee of koffie. Toch klaagt de helft dat dit hun energieniveau treft, 45 procent voelt zich productiever wanneer ze hebben ontbeten. Wetenschappers waarschuwen mensen al langer dat langere periodes zonder voeding maken dat je meer zin krijgt in caloriebommen door veranderingen in hun hersenen.

De onderzoekers creëerden zes profielen van ochtendmensen: Deze mensen beginnen de dag steevast met een kopje thee of koffie, maar ze eten pas iets tegen 10 uur als ze zich leeg voelen.

Deze zijn zo georganiseerd dat ze 's ochtends tien dingen tegelijkertijd doen: Toch verspillen ze 13 minuten met het zoeken naar verloren bezittingen. Besteden 's ochtends 40 minuten aan het zich klaarmaken, ze slaan het ontbijt over omdat ze er perfect willen uitzien.

Deze mensen worden 's ochtends wakker met wallen onder de ogen. Ze voelen zich zelden productief en slaan het ontbijt over omdat ze zich moeten haasten. Ze meteen nadat ze uit het bed stappen productief, deze mensen ontbijten het vaakst. Jonge kinderen maken deze mensen het vaakst wakker, het eerste uur na het ontwaken zijn ze bezig met het zoeken naar bezittingen van hun kinderen of partner, waardoor ze vaak zelf het ontbijt missen.

Schattenjager vindt ring na anderhalve eeuw terug Na jaar is een ring, die zoek geraakte tijdens de Amerikaanse burgeroorlog, opnieuw in familiehanden. Schattenjager John Blue ontdekte het kleinood in met een metaaldetector op een bouwwerf in Fredericksburg, Virginia.

Dat melden Amerikaanse media. Op de ring stond: Het laatste deel van de inscriptie maakt duidelijk dat soldaat Schlegel destijds deel uitmaakte van compagnie G van het ste vrijwilligersregiment uit Pensylvania. John Blue ging met zijn vondst naar een genealoog.

Die ontdekte dat compagnie G bijna jaar geleden soldaten rekruteerde in de buurt van Reading. De mannen namen contact op met de lokale bibliotheek en daar bleek toevallig ene Ernie Schlegel in de raad van bestuur te zitten. Verder onderzoek wees uit dat de jarige Ernie een verre neef is van soldaat Levi. John Blue reisde begin deze week af naar Reading om de ring officieel te overhandigen bij het graf van Levi Schlegel.

De soldaat ging er na de oorlog aan de slag als timmerman, kreeg elf kinderen en werd 91 jaar oud.

...

Kinky massage sex gratis nl


natte preute tattoo op de kut

Gettolul zoekt schuilplaats en laat slet squirten. Roodharige laat poeshaar lekker staan. Heet studentje laat strakke gleufje afpalen. So, you think you can fuck? Kinky sletje in de sandwich. Strenge meesteres blijkt gewillig slachtoffer voor handyman. Roodharig tattoo mokkel neuken in opebaar toilet. Tattoo chick laat op wonderbaarlijke wijze haar slipje verdwijnen. Gothic girl 21 zuigt die slurf leeg tot de laatste drup. Handyman neukt een jong sletje in de reet. Scandinavisch genieten van een strakke tiener kut.

Lekker alternatief schatje 19 showt haar body via de webcam. Jonge sletje met mega tieten is op zichzelf aangewezen. Mature lesbienne leert tiener de fijne kneepjes. Roodharig sletje kamt haar poesje. Getatoeeerde milf laat haar kutje spuiten door dikke neukstaaf. Als je merkt dat je hond of kat met hooikoorts of een allergie kampt, breng je best een bezoekje aan de dierenarts. Je kunt wel alvast onderstaande voorzorgsmaatregelen en remedies proberen: Wat de reactie op allergenen kan verzachten.

Lipinjectie heeft afgedaan, vrouwen verkiezen permanente oplossing Volgens de New York Daily hebben vrouwen het gehad met injecties die maar tijdelijk voor volle, aantrekkelijke lippen zorgen. Plastische chirurgen zagen het aantal vrouwen dat voor een implantaat kiest recent behoorlijk stijgen. De lippen van Angeline Jolie en Scarlet Johansson blijken nog steeds het meest gegeerd. Terwijl zogenaamde fillers als Restylane en Juvederm maar een paar maanden resultaten leveren, zorgen implantaten uit silicone of Goretex voor een permanenter antwoord op de lipproblemen van vrouwen.

Vooral dames met een geschiedenis van lipinjecties kiezen steeds vaker voor het implantaat omdat ze het moe zijn om elke 2 tot 6 maanden met leeggelopen lippen terug te moeten keren naar de specialist. Toch heb ik nu gemiddeld 3 implantaataanvragen per maand, in tegenstelling tot bijna geen in de voorbije jaren", getuigt dokter Adam Hamawy. Volle lippen Lippen hebben de neiging te verdunnen van zodra we de 30 gepasseerd zijn. Wie tram 4 nadert, ziet dit wellicht al een stuk beter, zeker als je daarbovenop ook nog rookt.

Wie overdrijft met de bovenlip blijft achter met een 'trout pout' letterlijk: Lipimplantaat "Injecties kunnen onregelmatig en hobbelig lijken, terwijl silicone veel gladder is en de maat veel preciezer gekozen kan worden", klinkt het.

De ingreep neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Na een lokale verdoving maakt de chirurg twee piepkleine incisies in de hoek van de mond.

Vervolgens snijdt hij langs de contouren van de lippen om zo de implantaten te plaatsen. Het prijskaartje van een valse mond zit tussen de 4.

Hoewel we de negatieve kant van de medaille niet noodzakelijk nodig hebben om weg te blijven van deze praktijken, geven we de waarschuwing van een 'insider' nog graag even mee. Zo getuigt een anonieme verpleegster dat de implantaten zeer moeilijk te verwijderen zijn als vrouwen toch niet tevreden zouden zijn met het resultaat. Danslerares die stuk van been verloor doet mee aan 'Dancing with the Stars' Adrianne Haslet-Davis, een van de slachtoffers in Boston die een stuk van haar been verloor heeft een ijzeren wil en bekijkt het leven door een roze bril.

Nu krijgt de jarige dansinstructrice ook een hand toegestoken van ABC, in de States de maker van de show 'Dancing with the Stars'. Dinsdag al zou Adrianne er haar opwachting mogen maken, zo gaf presentator Tom Bergeron tijdens de show van deze week mee. Ze kan een bron van inspiratie zijn voor vele mensen.

We hopen dat we Adrianne zo kunnen helpen bij haar herstel", aldus Bergeron deze week tijdens de liveshow. Adrianne stond tijdens de marathon langs de kant de lopers aan te moedigen, samen met haar man Adam Davis, een militair die net terug thuis was na een missie in Afghanistan.

Tijdens de tweede ontploffing raakten ze allebei gewond. De man redde het leven van Adrianne door zijn riem rond haar been vast te binden zodat ze niet doodbloedde. Adrianne verloor na een operatie een deel van haar been, maar liet snel weten de moed niet op te geven en volgend jaar de Boston marathon zelf te willen lopen. Maar de marathon uitdoen zal ik", sprak Adrianne.

Naast bijen ook akkervogels slachtoffer van nieuwste pesticiden Neonicotenoïden, de nieuwste generatie pesticiden, zijn niet alleen erg toxisch voor bijen.

Een Spaanse studie, eerder dit jaar gepubliceerd in het vakblad Ecotoxicology, koppelt het gebruik van deze pesticiden aan de achteruitgang van de Rode patrijs, een graanetende akkervogel, zo meldt Natuurbericht. De onderzoekers beklemtonen in de studie wel dat de resultaten gebaseerd zijn op een klein aantal overlevende vogels. De Spaanse studie onderzocht het effect van behandelde zaden op de overleving en het voortplantingssucces bij Rode patrijs.

In de studie werden drie verschillende pesticiden getest: Kuikens kregen gedurende een periode van 10 dagen, behandelde granen te eten. Daarbovenop traden ook effecten op zoals een verlaging van de concentraties cholesterol, proteïnen, calcium en magnesium in het bloedplasma van de Rode patrijs, wat wijst op uitputting.

Ook de eieren waren gemiddeld kleiner en eieren werden minder bevrucht. Via lekkage in de bodem, het grondwater en het oppervlaktewater kunnen de vogels ook in aanraking komen met deze pesticiden.

Natuurpunt roept de federale overheid op om het verbod, voorgesteld door de Europese Commissie, te ondersteunen. Bloesems veroveren Limburgse fruitstreek vanaf dit weekend   Vanaf dit weekend begint de bloesemperiode van de fruitbomen en kunnen toeristen er voluit van genieten, zo meldt de dienst Toerisme van de provincie Limburg in een persbericht. Omwille van de extralange winter van dit jaar verlengen de vakantiemakers in Haspengouw hun bloesemactiviteiten en organiseren ze zelfs extra vuurpottenwandelingen, rondleidingen in fruitveilingen, wijnterrassen enzovoort.

In de bloesemperiode ontvangt de Limburgse fruitstreek gewoonlijk meer dan De voorbije week verschenen hier en daar al wat bloesems aan bijvoorbeeld pruimenbomen en vroege kersenrassen. Maar de "explosie" van fruitbloesems begint vanaf komend weekend.

De bloesem van de perenlaagstam en de kersen, die massaal in de Limburgse fruitstreek staan aangeplant, staat nu in witte knop, en dan weten de fruitkwekers dat ze dit weekend de eerste bloesemweelde mogen verwachten. De appels volgen dan een tiental dagen later, waarmee de bloei van Haspengouw compleet zal zijn. Door de aanhoudende koude is de bloei zowat twee weken later dan gebruikelijk.

Daarom hebben de deelnemende fruitgemeenten besloten aan de Bloesemmaand april een vervolg te breien. Zo verlengt Sint-Truiden de bloesemactiviteiten tot en met 5 mei. De fruittoerbus, die in mei enkel op zaterdag door het Haspengouwse fruitlandschap rijdt, zal ook nog tijdens de eerste week van mei elke dag rondritten maken. Op woensdag- en vrijdagavond zijn er extra vuurpottenwandelingen. En in fruitbedrijven zijn er tot 5 mei elke dag extra gratis rondleidingen om 14, 15 en 16 uur.

Over een eventuele verlenging van de bloesemlounge zijn er nog onderhandelingen. De film van Felix van Groeningen kende eerder deze week zijn Noord-Amerikaanse première.

Het juryrapport prijst Baetens als een erg toegewijde en veelzijdige actrice. En waar we ons ook bevinden gedurende die transformatie, deze actrice toont ons het vuur dat in haar personage brandt, één dat haar zowel in leven houdt als haar vernietigt.

Ik hoop ook snel in de VS te zijn om er de film voor te stellen. De Amerikanen vinden onze kijk op hun land heel boeiend en het gebruik van de bluegrassmuziek is niet alleen verrassend, maar werkt ook gewoon zeer goed. Zowel het publiek als de programmatoren waren absoluut lovend over Veerles prestatie. Ze heeft 'star quality', zoveel is duidelijk. Ik ben dan ook heel erg blij voor haar.

Ze heeft zich als een pitbull vastgebeten in deze rol en ze verdient deze prijs absoluut. Ondanks al hun verschillen komen de twee samen. Met de geboorte van hun dochtertje Maybelle lijkt hun geluk compleet, tot het meisje zwaar ziek wordt. Wat een 'echte' man moet zijn en doen volgens vrouwen Hoewel elke vrouw bij de omschrijving van een 'echte' man haar eigen interpretatie heeft, heeft een Britse enquête toch geprobeerd de term te omkaderen.

Zo bestempelen de deelgenomen dames een 'echte' man als iemand die helpt in het huishouden, speelt met de kinderen en daarboven een gentleman is, zonder schrik van spinnen. Van de deelgenomen vrouwen gaf 64 procent aan dat een 'echte' man  zeker en vast dapper moet zijn. Hiermee bedoelen ze bijvoorbeeld dat hij spinnen moet durven wegjagen. Volgens 54 procent van de dames moet hij bovendien in staat zijn om een potje te koken, een wasmachine te gebruiken 42 procent en huishoudelijke taken met de glimlach uit te voeren, zoals het huis poetsen, afstoffen en kinderen naar school brengen 57 procent.

Mannen zelf hebben zo hun eigen interpretatie van wat een 'echte' man moet doen en zij. Volgens hen moet hij namelijk supporteren voor zijn lokale voetbalploeg 35 procent , meer geld verdienen dan zijn lief 39 procent en een eigen auto hebben 51 procent. Toch zijn mannen het ook met enkele zaken eens. Wat de spinnen betreft, zijn ze iets minder enthousiast. Slechts 10 procent van de ondervraagde Britse heren vindt dat een 'echte' man de angstaanjagende 8-poters moet durven wegjagen. We dachten dat er veel meer verschil zou zijn tussen de antwoorden van de mannen en de vrouwen, wat verrassend genoeg niet zo was", besluit Fermor.

Armoede zit overal Hoewel armoede vaak vooral wordt aanzien als een stedelijk fenomeen, krijgen ook veel gezinnen op het platteland ermee te maken. Het aandeel arme huishoudens ligt daar zelfs hoger dan in heel wat andere gebieden, blijkt uit het onderzoek 'Armoede in de stad en op het platteland', een studie van de KU Leuven en de ULB die tot stand kwam op vraag van het Steunpunt Armoedebestrijding en het Federaal Wetenschapsbeleid.

Volgens die studie ligt het armoedecijfer het hoogst in de dichtbebouwde stedelijke gebieden 22,8 procent , maar meteen daarna volgen het afgelegen platteland 15,9 procent en het platteland 12,7 procent.

Pas daarna komen de niet-dichtbebouwde stedelijken gebieden 11,4 procent en de tussenliggende gebieden 8,8 procent. De armoede blijkt op het platteland wel minder 'diep' te zijn: Maar de groep die net daarna volgt tussen de tien en vijftien procent armsten , is dan weer oververtegenwoordigd op het platteland. Opvallend is ook dat de armoede niet overal op dezelfde manier tot uiting komt. Zo blijken arme gezinnen die in dichtbebouwde stedelijke kernen wonen eerder een neiging tot onderconsumptie dan tot schuldenopbouw te hebben: De arme gezinnen op het platteland zijn vaker in het bezit daarvan, maar in het algemeen is hun financiële situatie minder goed.

Voorts brengt het onderzoek naar voren dat onder meer bij alleenstaanden, eenoudergezinnen en plussers het armoedecijfer hoger ligt op het platteland dan in de stad. Bever verdwaalt in Leuvense winkelstraat In de Mechelsestraat in Leuven is een bever opgedoken. Het dier kwam vermoedelijk uit de Dijle en zocht bescherming in de inkomhal van een winkel.

Medewerkers van het dierenopvangcentrum van Heusden-Zolder zijn de bever komen vangen. Het dier zal snel opnieuw ergens in de Leuvense regio in de Dijle worden losgelaten. Dat een bever in een winkelstraat belandt is zeer uitzonderlijk, meldt de VRT. In juni werd in de Dijle aan Tweewaters in Leuven overigens ook al eens een bever opgemerkt.

De vzw Landschap maakt in haar tijdschrift melding van een duizendtal bevers die momenteel in ons land leven. Dat er na 1,5 eeuw in ons land opnieuw bevers aanwezig zijn is het gevolg van het feit dat deze dieren vanaf in Nederland opnieuw in de natuur uitgezet werden.

In de Dijlevallei ten zuiden van Leuven werd de eerste bever in gespot. Nog geen bikiniklaar lijf? Bind dan touw rond je middel Hoewel de temperaturen momenteel nog niet zo geweldig zijn, gaan we ervan uit dat het zonnetje ooit wel eens volop zal beginnen schijnen. Uiteraard willen we daartegen in topvorm zijn, zodat we er piekfijn uitzien in onze strakke zomeroutfits.

Een crashdieet hoeven we echter niet te volgen. Het enige wat we moeten doen is een touwtje rond ons middel binden. Dat beweert althans het Britse merk Malory Band. Volgens Malory Band zou het touwtje, gemaakt uit polyester, de dragers ervan op een eenvoudige maar efficiënte manier eraan herinneren dat ze genoeg gegeten hebben. Het zou er bovendien voor zorgen dat je constant bewust bent van wat je eet.

Daarnaast zou het het ook een perfecte bron van motivatie zijn om je eetpatroon gezond te houden. Het motiveert de drager alleen om gezonder en minder te eten. Zodra je verdikt, begint het te spannen. Eigenlijk is het een continue maatmeter. Wel moet je neerliggen of rechtstaan, maar zeker niet zitten, wanneer je het rond je middel bindt.

Ruim 17 procent van de 2. Met deze campagne wil West-Vlaanderen een vervolg breien aan de campagne "Iedereen West-Vlaams", dat West-Vlaamse identiteit moet versterken. Vorig jaar kon het populairste woord gekozen worden en ontwikkelde de provincie een app die Dit jaar kreeg de applicatie "nen updeit" een update met woorden en uitdrukkingen, en werd sinds maart op zoek gegaan naar de populairste uitdrukking. In de top tien stond ook nog: De app downloaden kan via www.

Vlooiebanden met permethrine zijn gevaarlijk voor poezen Dierenartsen van de Gentse Universiteit waarschuwen ervoor dat antiparasietenhalsbanden met permethrine niet geschikt zijn voor poezen. Antiparasietenhalsbanden met die actieve stof ter bestrijding van ecto-parasieten zoals vlooien en teken kunnen wel voor volwassen honden gebruikt worden. Warenhuisketen Aldi lanceert morgen een actie waarbij dergelijke halsbanden aan 1,99 euro verkocht zullen worden.

In de omschrijving op de folder staat dat het bandje geschikt is voor volwassen honden of katten. Onder studenten diergeneeskunde en op sociale media woedt een discussie over de gevolgen van permethrine voor poezen. Reusachtig ei geveild voor Het 'kleinood' bracht omgerekend ruim Vooraf werd gedacht aan maximaal Een anonieme koper werd de nieuwe eigenaar na tien minuten telefonisch bieden tegen andere belangstellenden.

Olifantsvogels leefden op het Afrikaanse eiland Madagaskar. Ze zijn al honderden jaren uitgestorven. Het geveilde ei zou uit de zeventiende eeuw of vroeger komen. De vogels leken op hedendaagse struisvogels. De eieren zijn honderd keer zo groot als kippeneieren. Wat je niesgeluid vertelt over je karakter Terwijl de ene de grond laat daveren onder zijn voeten zodra hij niest, doet de andere het zo stil dat bijna niemand er iets van merkt.

Dit verschil in niezen zou iets vertellen over onze persoonlijkheid, zo zeggen Amerikaanse onderzoekers. De resultaten van het onderzoek lijken op het eerste gezicht redelijk logisch. Zo zou iemand die luid en explosief niest een extraverte, provocerende persoon zijn.

Iemand die amper hoorbaar is tijdens het niezen zou dan weer eerder verlegen zijn. De ene zijn luid, de andere zacht. Het gebeurt ook natuurlijk. De meeste mensen denken niet na voor ze niezen", aldus Hirsch. Tot slot nog enkele leuke niesweetjes: Handjes voor de mond houden dus! Indiase baby door eigen grootvader verkocht en aangeboden op Facebook De politie in het noorden van India heeft woensdag bekendgemaakt dat ze een jarige man heeft gearresteerd die zijn pasgeboren kleinzoon heeft verkocht.

Een zakenman kocht de baby voor De baby werd twee keer verkocht vooraleer de verkoop op de sociaalnetwerksite plaatsvond. De grootvader van het kind, Feroz Khan, een inwoner van Ludhiana, in de noordelijke staat Punjab, ontvoerde zijn kleinzoon kort na de bevalling van zijn dochter.

Hij vertelde haar dat het kind doodgeboren was. Vervolgens verkocht hij de jongen aan een verpleegster voor Zij verkocht de baby voor De politie heeft de baby teruggevonden en teruggegeven aan zijn moeder, een gescheiden vrouw, die klacht heeft neergelegd tegen haar eigen vader. De drie beschuldigden worden vervolgd voor ontvoering. Ze verschijnen woensdag voor de rechtbank en als ze schuldig bevonden worden, riskeren ze een gevangenisstraf van zeven jaar. In meldde de federale politie van India dat georganiseerde bendes met meer dan 5.

De kinderen komen vaak terecht in de prostitutie of de bedelarij. Ouders moeten steeds vaker meelenen voor huis van kind Ouders moeten steeds vaker voor 10 procent eigenaar worden van de woning die hun kind op het oog heeft, anders krijgt het geen hypothecaire lening van de bank. Als kinderen nog aan het begin van hun carrière staan, nog niet voldoende verdienen of geen stabiele baan hebben, nemen de banken steeds minder vrede met een gewone borgstelling door de ouders. Zij moeten voor minstens 10 procent mede-eigenaar worden van de woning en voor hetzelfde percentage ook de lening onderschrijven.

Dat zegt John Romain van de adviesketen Immotheker. De wetgeving werd in verstrengd, bevestigt Belfius-woordvoerster Moniek Delvou, waardoor een borg slechts geldig is als de betrokkene er zelf economisch belang bij heeft dat de aflossing vlekkeloos verloopt.

Het argument dat je je kind steunt omdat je er de vader of moeder van bent, volstaat dus niet meer. De banken beperken de inbreng van de ouders tot 10 procent omdat zo het fiscale voordeel van de lening voor de kinderen zo veel mogelijk intact blijft. Maar ondanks dat relatief beperkte percentage zijn de ouders wel volledig mee verantwoordelijk als het misloopt met de lening, zo luidt het. Kunstschat in kerk van Tienen ontdekt In een kerk in Tienen is er een kunstschat ontdekt.

Het is een doek van barokschilder Antoon Van Dyck. Tot nu toe dacht iedereen dat het een kopie was van een werk van Van Dyck, maar tijdens de restauratie is duidelijk geworden dat het schilderij ouder is dan altijd was gedacht. Het schilderij kan dus wel degelijk van Van Dyck zelf zijn. Het is in ieder geval geschilderd in zijn atelier. Door deze ontdekking is het schilderij nu plots van onschatbare waarde.

Migraine al jarenlang verkeerd aangepakt De pijn bij migraineaanvallen is mogelijk niet het gevolg van uitgezette bloedvaten in het brein, zoals voorheen altijd werd gedacht. De echte oorzaken zijn mogelijk overactieve pijnsignalen in de hersencellen, dat suggereert nieuw onderzoek althans.

Professor Messoud Ashina aan de universiteit van Kopenhagen: Daarom is er nood dat er nieuwe pillen ontwikkeld worden om deze aanvallen aan te pakken. De wetenschapper bestudeerde hersenscans van 19 vrouwelijke patiënten terwijl ze een aanval kregen.

Hij mat de bloedtoevoer in hun brein, zo ontdekte hij dat slechts enkele bloedvaten in de hersenen matig uitzetten bij migraine.

De patiënten kregen vervolgens medicatie, zogenaamde triptanen, die de pijn drastisch verminderde. Deze pillen deden de bloedvaten aan de buitenkant van de hersenen vernauwen, dit zijn echter niet de bloedvaten die uitzetten tijdens de pijnaanval.

Dit suggereert dat deze medicatie de pijn niet bestrijdt door het vernauwen van de bloedvaten, maar dat een ander mechanisme verantwoordelijk is. Waarschijnlijk verzacht de medicatie de pijnsignalen van neuronen.

Volgens de onderzoeker trekken deze resultaten in twijfel dat de verwijding van bloedvaten de oorzaak van migraine is. Vos en twee jongen levend begraven door dierenbeul In Maaseik heeft zich een schrijnend geval van dierenmishandeling voorgedaan. Een moedervos en haar twee jongen werden dood uit hun vossenburcht gehaald. Een dierenbeul had de vossenfamilie levend begraven: Een wandelaar ontdekte de volledig afgesloten vossenburcht en verwittigde het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.

Dat kwam met spades en schoppen ter plaatse om de burcht uit te graven. Na verloop van tijd werden de dode lichamen van de moedervos en haar twee jongen blootgelegd. Het Natuurhulpcentrum wil nu onderzoeken of de dieren levend begraven dan wel eerst vergast werden. De dieren hadden geen schijn van kans om op eigen kracht buiten te komen.

Om een moedervos met haar twee jongen zomaar van het leven te beroven, is er echt een zieke geest nodig. Onvoorstelbaar dat iemand zo ver gaat. Volledig Indiaas dorp verhuist om tijgers te beschermen Het hele dorp Umri, in het noorden van India, is verhuisd om meer plaats te maken voor de lokale - bedreigde - tijgers in een reservaat.

Dat gebeurde in overleg met en met compensatie van de families van het dorp. Het dorp was gelegen in het Sariska tijger reservaat, ongeveer kilometer van hoofdstad New Delhi. De lokale en de federale overheid voeren vandaag echter een doorgedreven tijgerconservatiebeleid waardoor de families aangemaand werden om te verhuizen. In de ruil kregen ze een som van 1 miljoen roepies ongeveer Doel is om ook andere dorpen in het reservaat naar andere plaatsen te doen verhuizen.

In India huist vandaag ongeveer de helft van 's werelds tijgerpopulatie, die ernstig bedreigd wordt door een almaar krimpend leefgebied, stropers en smokkelbendes. Eén van de andere maatregelen van de overheid is daarom om gewapende commando's in de jungle van Zuid-India op te stellen, om stropers te bestrijden.

Vandaag zouden er nog  maar zowat 1. Vrouw heeft meest schrik van buikje op strand te showen Britse vrouwen maken zich nu al zorgen over het feit dat ze komende zomer hun buik moeten showen in bikini op strand, dat toont een rondvraag van beautyfabrikant Nivea aan.

Meer dan de helft zegt dat haar buikje haar voornaamste zorg is bij het dragen van een badpak of bikini. Een vijfde stoort zich aan elk lichaamsdeel. Mannen daarentegen zijn twee keer zo zelfzeker over hun lichaam en looks in vergelijking met hun vrouwelijke leeftijdsgenoten. Twintigers hebben drie keer meer kans onzeker te zijn over de grootte van hun borsten dan dames die ouder dan 50 zijn, het moederschap heeft namelijk een grote invloed op de zelfzekerheid van vrouwen.

Bijna de helft van de mama's geeft minder om haar uiterlijk sinds ze kinderen op de wereld zette. De helft van de 3. Maar vrouwen krijgen het meeste zelfvertrouwen door complimenten van geslachtsgenoten, eentje van de beste vriendin of de moeder werken het beste als egoboost. Om zich toch beter over hun lichaam te voelen, besteden vrouwen voor de zomer meer aandacht aan de verzorging van hun huid. Een derde begint hiermee een maand voordat ze zich voor het eerst in het openbaar in bikini moet vertonen.

Trucs om niet te veel te eten bij overvloedig buffet Een buffet is voor veel mensen die willen afvallen een ware nachtmerrie. Wetenschappers hebben nu ontdekt hoe je hier toch van kunt genieten zonder te verdikken.

Professor Brian Wansink aan de universiteit van Cornell meent dat mensen die willen afvallen en toch naar een buffet moeten best een klein bordje nemen en eerst alle opties bestuderen voor ze kiezen wat ze willen. Hij liet 30 mensen eters observeren bij 22 Chinese onbeperkte buffetten in de Verenigde Staten. De observanten moesten het BMI van de gasten inschatten en kijken hoe de mensen zich tijdens het eten gedroegen. Wasink ontdekte hoe slanke en dikke zich helemaal anders gedroegen bij een buffet.

Ze kijken vaker naar de verschillende alternatieven voor ze beginnen op te scheppen. Ook hebben zeven keer meer kans om een klein bord dan een groot exemplaar te nemen.

Dikkerds scheppen willekeurig op, ze kijken naar elk item en beslissen dan telkens of ze het willen of niet. Daarnaast zitten ze vijf meter dichter bij het buffet en kauwen minder bij elke hap. Het interessante aan de zaak is dat deze andere gedragingen onbewust uitgevoerd verlopen, ze worden na een tijdje een gewoonte", besluit Brian.

Een voorgaande studie toonde aan dat dankzij de gigantische porties en het grote aantal all-you-can-eat buffetten de gemiddelde Brit 3,6 kg verdikt tijdens een vakantie van twee weken in de Verenigde Staten.

Welke vakantieoorden zijn duurder of net goedkoper geworden tijdens crisis? Goed crisisnieuws, het is eens wat anders. De economische malaise zorgt er immers voor dat je in een aantal zuiderse landen goedkoper kan leven tijdens je vakantie. Aan de Spaanse Costa's ben je zelfs een vijfde goedkoper af in vergelijking met vorig jaar. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws. De vakantiekostenbarometer is opgemaakt door het Britse wisselkantoor Post Office.

Dat stelde een korf samen van uitgaven die een doorsneetoerist doet op vakantie. Maar er zijn ook reisbestemmingen waar het leven duurder werd. Meer dan 50 jaar na haar dood blijkt Marilyn Monroe nog steeds onklopbaar. Hoewel de schaarsgeklede lijven vandaag de dag rond onze oren geslingerd worden, blijven klassieke schoonheden als Marilyn Monroe, Raquel Welch en Sophia Loren meer indruk maken, althans voor onze Britse buren. Curves Uit de rondvraag van Peugeot blijkt dat zes op de tien rondingen verkiest boven magere silhouetten.

Terwijl mannen vooral vallen voor de billen en de borsten, draait het voor vrouwen allemaal rond de taille. Er is niemand die voluptueuze lichaam van Marilyn Monroe kan evenaren. Ze had het allemaal: De top vijf van de meest memorabele rondingen ziet er zo uit: Marilyn Monroe overleden in 2.

Raquel Welch nu 72 4. Sophia Loren nu 78 5. Jayne Mansfield overleden in Ook populair, maar niet top 5 waardig, zijn tot slot de curves van 'Mad Men'-diva Christina Hendricks en realityster Kim Kardashian.

Jongere handen en slankere dijen met een ingreep Een op de acht dames maakt zich meer zorgen om het uiterlijk van haar handen dan dat van haar gezicht, dat tonen Britse cijfers aan. Een nieuwe cosmetische ingreep waarbij artsen vet van de dijen in de handen injecteren, pakt dit probleem aan. Steeds meer dames laten hun rimpels aanpakken met botox of een facelift.

Hierdoor lijken na verloop van tijd hun handen een pakje ouder dan hun gezicht. Dit lichaamsdeel, waarvoor lang geen verjongende ingreep bestond, geeft dan uiteindelijk toch nog de echte leeftijd van dames prijs, iets wat velen halstarrig toch blijven proberen te verdoezelen. Met de jaren verdwijnt namelijk het vet uit de handen, waardoor de onderliggende botten en aders beter zichtbaar zijn.

Heel wat dames zoeken hier creatieve oplossingen voor, zangeres Madonna verstopt bijvoorbeeld dit lichaamsdeel onder hippe handschoenen, maar dit is helaas niet voor elke vrouw een optie, want het oogt wat raar op de werkvloer.

De Britse plastische chirurg Dennis Wolf voert daarom een techniek uit waarbij vet uit de dijen of buik wordt genomen met een nieuwe, redelijk pijnloze techniek. Vervolgens injecteert hij dit in de handen, zodat deze weer wat meer volume krijgen. Wolk gebruikte dit vet al om borsten en konten te vergroten en gelaatstrekken te verjongen. Deze procedure is iets ingrijpender en kostelijker dan lichaamsvreemde stoffen, als botox of fillers, in te brengen.

Lichaamseigen vet is echter veiliger, de kans dat je lichaam dit afstoot is namelijk kleiner. Het resultaat blijft ook langer, het effect kan jarenlang zichtbaar zijn. Terwijl je dit bij fillers slechts acht maanden ziet.

De nadelen zijn wel dat het redelijk pijnlijk is en je handen eerst opgeblazen zijn. Ongeveer 70 procent van het vet 'overleeft' de ingreep, je moet even wachten voor een natuurlijk en egaal resultaat.

De ingreep gebeurt onder lokale verdoving en duurt ongeveer drie uur. Als laatste is de kostprijs ook een pijnlijk puntje, voor jonge handen moet je al gauw op 2. Haar experimentele inslag heeft ervoor gezorgd dat ze wordt gewaardeerd door veel collega-muzikanten, en verder door een niet overdreven grote, maar wel zeer toegewijde schare fans. Dat blijkt uit het feit dat haar platen altijd goed verkopen, hoewel ze voor het maken van een album vaak meerdere jaren de tijd neemt; voor Aerial zelfs twaalf jaar.

Vijf redenen om wat vaker te lachen Neen, het is geen mythe: Ontdek hier dan vijf redenen om wat vaker te glimlachen. Lachen is gezond omdat Als vrouwen een omschrijving van zichzelf moeten geven is die heel wat negatiever dan wanneer iemand anders dat van hen doet, dat bewijst de nieuwste campagne van beautymerk Dove.

Heel wat dames loven de makers, maar het filmpje krijgt toch ook heel wat kritiek. Voor de documentaire 'Real Beauty Sketches' vroegen de makers de vrouwelijke deelnemers hun gezicht te omschrijven aan een deskundige van de FBI die gespecialiseerd is het maken van gezichtsschetsen. Hiervoor voerden ze een kennismakingsgesprek voeren met een onbekende, die persoon gaf later aan dezelfde tekenaar een omschrijving.

De schetser zat telkens achter een gordijn, hij maakte de tekening dus enkel op basis van de omschrijving. De twee schetsen werden achteraf met elkaar vergeleken. Het ene resultaat, dat van de omschrijving van de vreemde, was veel mooier en aantrekkelijker dan het andere. Alle deelnemende vrouwen waren namelijk erg negatief over hun eigen gezicht.

Ze gebruikten voornamelijk negatieve termen om hun uiterlijk te omschrijven, de vreemdelingen gebruikten meer flatterende, positieve uitdrukkingen. Een vooruitstekende kin werd zo bijvoorbeeld een mooie, vooruitstekende kin.

Toen de deelneemsters de twee schetsen zagen, werden velen emotioneel. Dit bewijst dat heel wat dames nog steeds met een negatief zelfbeeld kampen en zichzelf lelijker inschatten danze werkelijk zijn. Beautymerk Dove heeft intussen al heel wat lof, maar ook heel wat kritiek gekregen door dit filmpje.

De video ging meteen viraal op Facebook en andere sociaalnetwerksites, vrouwen prijzen de positieve boodschap van de documentaire. Critici zeggen dat het filmpje zich te veel op uiterlijkheden en het gezicht concentreert en menen dat echte schoonheid veel breder is dan dat.

Tentoonstelling over Gaudi plechtig geopend in Brussel De Vlaamse minister-president Kris Peeters heeft in Brussel samen met zijn Catalaanse collega de tentoontstelling "een vooruitziende architectuur", over het werk van architect Antoni Gaudi, geopend.

Gaudi, wiens werk onder de art-nouveaustijl valt, is vooral bekend als de ontwerper van de beroemde Sagrada Familia in Barcelona. In diezelfde stad liet hij ook het Park Güell optrekken. Catalonië heeft Gaudi en wij hebben schilders als Rubens", aldus Peeters, die bijval vond van de Catalaanse minister-president, Artur Mas. Honderd activisten ontrollen dan twee spandoeken van meter lang voor het Erasmus MC, het academisch ziekenhuis van Rotterdam en het grootste proefdiercentrum van de Benelux.

Een van zijn bekende citaten hebben wij op een spandoek van meter lang geplaatst", zegt ADC-campagneleider Robert Molenaar in een persbericht. Na deze operatie worden ze opgesloten in een isolator en opzettelijk besmet met een schadelijk en potentieel dodelijk virus.

Gedurende het onderzoek wordt er herhaaldelijk bloed afgetapt en worden ook meermaals de longen doorgespoeld. Na enkele dagen tot weken worden de aapjes afgemaakt en opengesneden voor verdere analyse.

Die beesten hebben het gewoon goed," citeert de ADC de man. Driehonderd schapen zullen Nationaal Park Hoge Kempen begrazen In het Nationaal Park Hoge Kempen heeft het Agentschap voor Natuur en Bos ANB vandaag een nieuw schapenproject voorgesteld waarbij tussen midden april en medio december overdag driehonderd Kempense heideschapen een heideperceel zullen begrazen en mee aan natuurbeheer doen.

Met dit project helpen de schapen de biodiversiteit in het natuurgebied toenemen. De vzw Landschapszorg ABL zorgt voor de schapen en de herders. Met meer dan 1. Vroeger lieten de heideboertjes hun vee, meestal schapen, grazen op de heide, maar dit landbouwgebruik is helemaal verloren gegaan, waardoor de heide spontaan verboste.

Via natuurbeheer, waaronder dit begrazingsproject valt, wordt ernaar gestreefd het oude cultuurlandschap in ere te herstellen", vertelt Lise Hendrick, regiobeheerder Hoge Kempen bij het ANB.

De driehonderd schapen zullen in afgerasterde zones grazen of begeleid door de herder en schaapshonden door de heide trekken. De schapen maken met hun poten kleine gaatjes, waar de zandloopkever en de vlinder heideblauwtje goed gedijen, die warme plekjes nodig hebben. Op de begraasde stukken krijgen planten dan weer de kans om te groeien", aldus boswachter Corina Cools.

Frank Molnar loopt in blote kont over Zuiderdokken Belofte maakt schuld, en dat heeft Frank Molnar aan den lijve ondervonden. De presentator die we vooral kennen van Big Brother wil mordicus dat de Sinksenfoor in Antwerpen op de Gedempte Zuiderdokken doorgaat. Maar dat mag niet meer na klachten van omwonenden.

Molnar, die zelf op het Zuid woont, vond dat een schande en richtte de facebookgroep 'Sinksefoor moet blijven' op. Daarbij beloofde hij in zijn blote kont over het plein te lopen indien 5. De groep verzamelde vorige week meer dan Waarom vrouwen een mysterie blijven voor de man Het is een vastgeroest cliché dat mannen moeite hebben met het lezen van vrouwelijke emoties.

Nieuw onderzoek toont aan dat dit niet noodzakelijk het gevolg is van een gebrek aan inspanning. Met dank aan hersenscans konden onderzoekers de gedachtengang van mannelijke proefpersonen volgen bij het interpreteren van emotioneel geladen blikken. Wanneer het om ogen van vrouwen ging, vonden de heren het dubbel zo moeilijk om de juiste emotie te kiezen. Wanneer de mannelijke proefkonijnen naar afbeeldingen van de ogen van andere mannen keken, projecteerden ze de blikken op zichzelf.

Op de hersenscans zagen de onderzoekers van het universitair ziekenhuis in het Duitse Bochum dan ook regio's van het brein oplichten waar gedachten en gevoelens uit het verleden worden opgeslagen. Ze begrepen de betekenis van de mannelijke blik omdat ze gelijkaardige herinneringen als evaluatiemethode konden toepassen.

Bij het zien van vrouwelijke blikken bleven de heren echter verbijsterd achter. Uit de scans blijkt dat ook hier gezocht werd naar herinneringen van situaties waar vrouwen een gelijkaardige expressie hadden.

Omdat dit proces echter veel minder persoonlijk is, vonden de mannen het minstens dubbel zo moeilijk om zich in te leven in de gevoelens van de vrouw. De onderzoekers zagen veel meer activiteit in de amygdala, het deel van het brein dat belangrijk is voor het voelen van empathie, wanneer de proefpersonen naar andere mannen keken. De roots van dit fenomeen zou bij onze verre voorouders liggen. Toen was het razendsnel inschatten van de gedachtengang van andere - al dan niet vijandige - mannen een sleutel tot overleven.

Naarmate meer mannen gingen jagen en vechten voor hun territorium werd het steeds belangrijker om te voorspellen wat de intenties en acties van hun mannelijke rivalen waren", klinkt het.

Thomas Fleetwood 58 ging in het Hotel Eden, dat gesloten was nu het winterseizoen achter de rug is, een laatste check-up doen, toen de lift het liet afweten. Zijn gsm lag nog op zijn bureau, zodat hij liefst vier dagen vastzat in de kapotte lift van zijn eigen hotel. Pas toen een vriend brood kwam leveren, kon hij bevrijd worden. Ik heb eerst tevergeefs om hulp geroepen.

Niemand kon me horen. Een ontsnappingspoging via het dak van de lift mislukte ook al. Gelukkig kon ik lucht krijgen, omdat ik een glazen paneel vooraan de lift had kapot geslagen. Een vriend die brood kwam brengen, merkte dat de post opgestapeld lag buiten het hotel. Hij verwittigde de hulpdiensten en die konden de onfortuinlijke uitbater bevrijden. Toch ben ik trots op mezelf dat ik niet panikeerde en mijn militaire opleiding heb aangewend om dit hachelijke avontuur te doorstaan.

Meer bezoekers voor Vlaamse musea Middelheimmuseum De Vlaamse musea blijven meer bezoekers trekken. In totaal kregen de Vlaamse musea in meer dan 2 miljoen bezoekers over de vloer. Dat zijn er Er zijn nog geen cijfers voor , maar het lijkt al vast te staan dat de groei van de museumbezoeken zich doorzet.

Dat heeft volgens De Zondag ook te maken met het Antwerpse MAS dat in de deuren opende en nog niet in de lijst van "ingedeelde Vlaamse musea" is opgenomen. Van de musea die wel zijn opgenomen in de lijst, scoren het Middelheimmuseum in Antwerpen en het Openluchtmuseum Bokrijk het best. Laat kinderen nog dromen Van hoe het later word Laat ze nog wat wensen Hun jeugd is al zo kort Laat ze dromen van een toekomst Van rijkdom en geluk Want snel zijn al die wensen Als ze groot zijn weer stuk Want als je vraagt aan kinderen Wat zijn je grootste wensen Dan is dat echt geen fiets of zo Maar goedheid van de mensen Ze willen groeien in een wereld In een warm en lief gezin Met hun mama en hun papa Dat is hun grootste wens misschien Shadow.

Daarmee worden wasbare luiers wereldwijd onder de aandacht gebracht. Het is vandaag de bedoeling om het vorige record van 8. Plaatsen met minder dan 25 deelnemers tellen evenwel niet mee in de som voor de wereldrecordpoging.

Voor België werd de actie onder meer gesteund door webshop 'Klein Spook'. Wegwerpluiers veroorzaken een gigantische afvalberg van 1. In herbruikbare luiers worden geen grondstoffen gebruikt die niet hernieuwbaar zijn, zoals petroleum.

Er worden ook geen bomen voor omgehakt, bij wegwerpluiers zijn dat zes bomen per kind", verduidelijkt José Delameilleure van Klein Spook. Sinds de vroegere Boerinnenbond in een eenvoudig 'Ons Kookboekje' blz. Een team van 15 culinaire medewerkers evalueerde het afgelopen jaar op vraag van KVLV de bestaande recepten grondig en paste ze aan aan de hedendaagse eetcultuur en nieuwste kooktechnieken.

Er worden ook honderden nieuwe recepten toegevoegd. De nieuwe versie van 'Ons Kookboek' bevat liefst 1. Deze publicatie is voor KVLV overigens meer dan een gewoon kookboek. Ze wil hiermee immers ook bijdragen aan het sociale leven, aan de gezelligheid en samenhorigheid rond een maaltijd. In de nieuwe versies wordt de inhoud steeds opnieuw aangepast aan culinaire evoluties in de samenleving br.

Oudste mens ter wereld wordt vandaag jaar Japan viert de verjaardag van Jirouemon Kimura, de oudste nog levende mens op Aarde die vandaag jaar werd. Kimura, die in Kyotango-Stad in de prefectuur Kyoto woont, werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis, maar werd op 9 april ontslagen.

Premier Shinzo Abe stuurde hem een videoboodschap waarin hij zijn gelukwensen overmaakte. De burgemeester van Kyotango, Yasushi Nakayama, en een vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records brachten de jarige een bezoek bij hem thuis, deelde gemeenteraadslid Michiko Arata mee.

Kimura werd op 19 april geboren en werd in december de oudst levende persoon ter wereld. Hij heeft een goede eetlust en geniet dagelijks van drie maaltijden, aldus nog Arata. Kimura heeft vijf kinderen die nog in leven zijn, 14 kleinkinderen, 25 achterkleinkinderen en 14 achterachterkleinkinderen.

Hij werkte gedurende 38 jaar op de lokale post. Na zijn pensioen stapte hij over in het landbouwbedrijf en bleef dat doen tot de respectabele leeftijd van 90 jaar. Iedereen kan vanaf nu e-boeken verkopen via BoekBoek.

Het schilderij 'Het offer van Polyxena' werd ontdekt in een suite van het Ritz hotel in Parijs, toen men een inventaris opmaakte van werken en meubels in het hotel. Het luxehotel dat in op de place Vendôme werd gebouwd, is eigendom van de Egyptische miljardair Mohammed Al-Fayed. Momenteel is het dicht voor renovatiewerken. Het schilderij dat rond de Lefeuvre voegt er nog aan toe: Polyxena, dochter van koning Priamus maakt zich klaar om geofferd te worden op het graf van Achilles.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting Dodi Al-Fayed, de zoon van de miljardair, die op 31 augustus omkwam met Lady Diana in een auto-ongeluk in Parijs. Koala ontdekt dat zijn 'thuis' is omgekapt Deze koala ziet er ietwat verbouwereerd uit. Maar je zou voor minder: Maar daar is het buideldier vet mee. Het is zijn 'thuis' kwijt en duidelijk nog in de war, bericht de milieuwebsite Treehugger.

Het dier zat meer dan een uur stokstijf op een stapel hout en was gewond aan zijn oog. Op andere tijdstippen werden op dezelfde plek nog drie andere koala's aangetroffen. Alle dieren werden ter controle naar de dierenarts gebracht, alvorens ze weer werden vrijgelaten in een ander stuk bos. Verrassende trucs die rimpels bestrijden Rimpels zijn een onvermijdelijk gevolg van het verouderingsproces, elke vrouw krijgt er ooit in haar leven mee te maken.

Er zijn echter heel wat dingen die de vorming ervan versnellen, maar vaak beseffen we dit niet. Daarom delen we enkele verrassende tips die de huid jong houden. Op je rug slapen Bepaalde slaaphoudingen leiden tot slaaplijntjes, dit zijn groeven in de bovenste lagen van je huid, die niet vervagen na het opstaan.

Op je zij slapen veroorzaakt rimpels op je wangen en kin, met je gezicht naar beneden slapen is nefast voor je voorhoofd. De beste houding is op je rug slapen. Meer zalm eten Zoetwatervissen zijn een goede bron van eiwitten, dit zijn belangrijke bouwstenen van een mooie huid. Daarnaast is het een goede bron van omegavetzuren. Experts zeggen dat essentiële vetzuren de huid voeden en deze vol houden, wat lijntjes helpt te beperken.

Brillen Door steeds een uitdrukking te herhalen, gebruik je dezelfde gezichtsspieren en ontstaat er een diepe groef onder de huidoppervlakte. Die kan evolueren tot een rimpel. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens het lezen vaak loenst, kan dit gebeuren. Je kan dit eenvoudig voorkomen door een leesbril of zonnebril op te zetten. Deze laatste beschermt ook de huid rond je ogen tegen schade van de zon.

Fruitzuren smeren Natuurlijke AHA-fruitzuren verwijderen de bovenste lagen van dode huidcellen, verkleinen de poriën, doen fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels rond de ogen vervagen. Sterke vormen van deze fruitzuren helpen de productie van collageen te stimuleren. Dit maakt je huid wel gevoeliger voor de zon, smeer dus regelmatig zonnecrème. Hoe je brein je jong kan houden Je bent echt zo oud als je je voelt. Sinksenfoor mag niet op Gedempte Zuiderdokken De stad Antwerpen moet in extremis op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor de Sinksenfoor.

Enkele omwonenden die al jaren klagen over geluidsoverlast hebben vandaag hun slag thuis gehaald: Vijf buurtbewoners waren naar de rechter gestapt omdat ze niet willen dat de Gedempte Zuiderdokken nog langer gebruikt worden voor dergelijke "hoogdynamische" evenementen of als parking. De bewoners hebben vooral problemen met de wekenlange geluidsoverlast van de Sinksenfoor en hadden op basis van een artikel uit het gemeentedecreet een milieustakingsvordering ingediend.

Dat artikel laat één of meerdere inwoners toe om op te treden namens de gemeente wanneer deze zelf in gebreke blijft. Aangezien de stad in hun ogen niets tegen de Sinksenfoor ondernam, hadden ze dus de stad namens de stad gedagvaard en daar wringt het schoentje, want de stad kan niet de rol van eisende én verwerende partij aannemen.

De rechter in eerste aanleg was vorig jaar al tot hetzelfde besluit gekomen. De bewoners waren daartegen in beroep gegaan, maar vingen daar ook bot. Nadat nieuw overleg tussen stadsbestuur en bewoners niets opleverde, heeft de kortgedingrechter vandaag dan toch in het voordeel van de bewoners een beslissing genomen.

Pasgeboren leeuwenwelpjes hit op internet In het Nederlandse Dierenpark Emmen zijn vier leeuwenwelpjes geboren, en die zijn een enorme hit op het internet. Elektriciteit in België tien procent duurder dan bij buurlanden De elektriciteitsfactuur voor kmo's en gezinnen ligt in België ruim 10 procent hoger dan het gemiddelde in vier buurlanden. Een Belgisch gezin betaalt in ons land gemiddeld euro per jaar. Een gelijkaardig standaardgezin in Nederland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk is ruim 80 tot euro goedkoper af.

Duitse gezinnen betalen echter nog euro meer dan Belgische. Voor kmo's zijn de verschillen gelijkaardig.

Dat de elektriciteitsprijzen hoger liggen dan in de buurlanden was voor de federale regering vorig jaar een reden om fors in te grijpen op de energiemarkt. Ze bevroor de prijzen en dwong leveranciers goedkopere formules te gebruiken die niet gekoppeld waren aan de dure olieprijzen. Die nieuwe formules en de prijsverlagingen van grote leveranciers als EDF Luminus en Electrabel hebben wel degelijk effect gehad.

De energiecomponent van de factuur, die de echte aankoopkosten van de stroom omvat, ligt lager dan het gemiddelde van de buurlanden. Dat de Belgen dan toch zo'n hoge totaalfactuur betalen, ligt volgens De Tijd aan allerlei heffingen en taksen, zoals de steun aan zonnepanelen die via de nettarieven wordt bijgerekend.

De hoge toeslag voor groene stroom verklaart trouwens ook de torenhoge stroomprijzen voor Duitse gezinnen. Voor aardgas zit de prijs die Belgische gezinnen betalen 0,6 procent onder het gemiddelde van de buurlanden. Kmo's betalen voor aardgas 5 procent minder dan in de buurlanden. Legendarische kostuums van rock- en pophelden te bewonderen in Brussel Muziek- en modeliefhebbers kunnen van 8 tot 19 mei kostuums van supersterren en muzieklegendes van dichtbij bewonderen in 'Hard Rock Couture', een tentoonstelling in het Brusselse muziekinstrumentenmuseum.

Hooikoortsseizoen is officieel van start gegaan Slecht nieuws voor wie last heeft van hooikoorts want de concentraties berkenstuifmeel in de lucht hebben de kritische drempel overschreden.

Drie weken later dan normaal is het hooikoortsseizoen dus echt begonnen. De gemeten waarde overschrijdt de kritische drempel waarbij negentig procent van de bevolking die allergisch is voor berkenstuifmeel symptomen kan vertonen. Hooikoortslijders krijgen daarom de raad om inspanningen in open lucht te vermijden en een bril te dragen om de ogen te beschermen. Wie voor het eerst allergisch reageert op berkenstuifmeel, kan best zijn huisarts raadplegen. Naar schatting lijdt tot dertig procent van de bevolking aan hooikoorts.

Een orang-oetang is niet enkel een heel slimme maar ook een zeer hardnekkige aap. Vraag dat maar aan de zoo bezoeker uit het filmpje. Toen hij iets te dicht bij de tralies van de kooi ging staan, ging de orang-oetang vol voor het T-shirt van de man. De aap bleef sleuren tot hij het begeerde kledingstuk te pakken kreeg.

Het werd nog leuker, toen het jolige beest na een soortement modeshow het T-shirt ook over zijn kop trok. De orang-oetang behoort dan ook tot de mensapen en vertoont soms heel menselijk gedrag. Oude en blinde chihuahua bij huisvuil gedumpt Foto ter illustratie Onbekenden hebben in de Nederlandse havenstad Rotterdam een zeker 10 jaar oude chihuahua bij het huisvuil gezet.

Het diertje is zo goed als blind en doof. Dat meldt de website van de dierenasiels in Rotterdam-Rijnmond. Een man zette een vuilniszak buiten in de 2e Carnissestraat in Rotterdam-Zuid.

Achter de stapel zakken klonk een zacht gekreun. Het bleek te gaan om een piepklein hondje, niet groter dan een hand, in een kattenmandje. De Rotterdammer bracht het reutje naar het dichtstbijzijnde asiel. De dierenopvang is op zoek naar tips die leiden naar de eigenaar van de broze chihuahua.

Mannen blijven na 65ste langer gezond dan vrouwen Vrouwen leven in ons land gemiddeld 3,7 jaar langer dan mannen, maar sukkelen tijdens die extra jaren met hun gezondheid. De levensverwachting van de Belgen zit op het Europese gemiddelde. Belgische mannen hebben op hun 65e gemiddeld nog 10,4 gezonde levensjaren voor de boeg, bij vrouwen ligt dat op 9,7.

Als het gaat om het aantal gezonde levensjaren scoren vooral de mannen duidelijk beter dan het Europese gemiddelde. Google Glass is nu 'in het wild' te bewonderen, en dit kan hij allemaal De langverwachte 'augmented reality'-bril Google Glass is de wijde wereld ingetrokken. De eerste tweeduizend exemplaren zijn deze week namelijk van de band gerold.

Google heeft ook de specificaties van de cyberbril bekendgemaakt. De eerste brillen zijn een zogenoemde 'Explorer Edition', en zijn bedoeld voor de mensen die zich een jaar geleden hebben aangemeld om de bril als eerste te mogen kopen voor 1. Wanneer Google Glass in de winkels zal komen te liggen is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk is dat ergens in De afgelopen dagen zijn we al wel een stuk wijzer geworden over wat de bril allemaal kan.

Google heeft namelijk de technische specificaties van het apparaat vrijgegeven. Het beeld dat de drager van de futuristische bril te zien krijgt, zal vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van een HD-scherm van 25 inch op een afstand van ongeveer 2,5 meter.

De bril is uitgerust met een 5 megapixelcamera die ook p-video's kan opnemen. De batterij van de bril gaat ongeveer een dag mee, maar Google merkt daarbij wel op dat het opnemen van video's en het gebruik van diensten als Google Hangouts de batterij sneller zal doen leeglopen.

Google Glass heeft een mobiele dataverbinding via 3G of 4G. Hij ondersteunt wifi en bluetooth, en is daarmee te koppelen aan iedere smartphone die van deze draadloze verbindingen gebruik kan maken.

Ook heeft het apparaat een uitgang voor Micro USB. Er komt ook een applicatie genaamd MyGlass, met behulp waarvan de bril ook sms- en gps-diensten kan ondersteunen.

Dat laatste werkt echter alleen met het besturingssysteem Android 4. Voor de ingebouwde speakers maakt Google gebruik van Bone Conduction botgeleiding , een techniek waarbij het geluid via het binnenoor door de botten van de schedel wordt geleid. Dat gebeurt ook met het eigen stemgeluid en is de reden waarom mensen hun eigen stem als lager en voller van klank ervaren dan de buitenwereld.

Voor Google Glass betekent dit dat het geluid duidelijker klinkt in lawaaierige omgevingen, maar dat geluid van buiten niet wordt geblokkeerd. De techniek wordt ook veel toegepast bij hoogwaardige koptelefoons en headsets. Dat is simpel gezegd het systeem waarmee Google Glass kan communiceren met andere programma's, en dat ontwikkelaars nodig hebben om hun eigen programmatuur en apps voor het apparaat te kunnen schrijven.

Google moedigt programmeurs altijd aan om zelf zoveel mogelijk toepassingen te maken voor haar apparaten, en dat zal bij Google Glass niet anders zijn.

Google stelt overigens in de reglementen dat ontwikkelaars geen advertenties mogen tonen in het scherm van Google Glass. Ook is het niet de bedoeling dat applicaties die voor de bril worden ontwikkeld de gebruiker extra geld gaan kosten. De bril wordt tot slot geleverd met extra drukpads voor op de neus en een stevig montuur. Vorige maand maakte Google al bekend dat er ook een variant op sterkte zal komen, zodat Google Glass ook deels kan dienen ter vervanging van een standaardbril.

Ontbijt overslaan maakt je dik Bijna vier op de tien vrouwen riskeren gewichtstoename omdat ze regelmatig het ontbijt overslaan omdat ze liever sociaalnetwerksites als Facebook en Twitter afschuimen of hun mails lezen.

Hierdoor hebben ze bij de lunch meer zin in vette en suikerrijke voeding, wat nadelige gevolgen voor hun lijn heeft. De chaos van het moderne leven maakt dat slechts 63 procent van de vrouwen tegenwoordig ontbijt, velen geven toe dat ze liever surfen dan iets te eten. Ongeveer een op de drie volwassenen controleert 's ochtends zijn mails, een kwart logt in op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven, waardoor ze in tijdsgebrek komen. Andere ochtendlijke activiteiten zijn het strijken van kledij, de afwas doen, een avondmaal bereiden, de hond uitlaten en de lunch klaarmaken.

Een op de vijf mensen moet even wakker zijn voor ze een ontbijt naar binnen werken, daarom nuttigen velen dit aan hun bureau. Anderen eten terwijl ze naar het werk wandelen, in de trein, op de bus of in de auto. Gewichtstoename Een op de zeven mensen mist het ontbijt vijf keer op weekdagen omdat ze het te druk hebben.

Een op de vijf heeft enkel tijd voor een kopje thee of koffie. Toch klaagt de helft dat dit hun energieniveau treft, 45 procent voelt zich productiever wanneer ze hebben ontbeten. Wetenschappers waarschuwen mensen al langer dat langere periodes zonder voeding maken dat je meer zin krijgt in caloriebommen door veranderingen in hun hersenen. De onderzoekers creëerden zes profielen van ochtendmensen: Deze mensen beginnen de dag steevast met een kopje thee of koffie, maar ze eten pas iets tegen 10 uur als ze zich leeg voelen.

Deze zijn zo georganiseerd dat ze 's ochtends tien dingen tegelijkertijd doen: Toch verspillen ze 13 minuten met het zoeken naar verloren bezittingen. Besteden 's ochtends 40 minuten aan het zich klaarmaken, ze slaan het ontbijt over omdat ze er perfect willen uitzien. Deze mensen worden 's ochtends wakker met wallen onder de ogen. Ze voelen zich zelden productief en slaan het ontbijt over omdat ze zich moeten haasten. Ze meteen nadat ze uit het bed stappen productief, deze mensen ontbijten het vaakst.

Jonge kinderen maken deze mensen het vaakst wakker, het eerste uur na het ontwaken zijn ze bezig met het zoeken naar bezittingen van hun kinderen of partner, waardoor ze vaak zelf het ontbijt missen.

Schattenjager vindt ring na anderhalve eeuw terug Na jaar is een ring, die zoek geraakte tijdens de Amerikaanse burgeroorlog, opnieuw in familiehanden.

Schattenjager John Blue ontdekte het kleinood in met een metaaldetector op een bouwwerf in Fredericksburg, Virginia. Dat melden Amerikaanse media. Op de ring stond: Het laatste deel van de inscriptie maakt duidelijk dat soldaat Schlegel destijds deel uitmaakte van compagnie G van het ste vrijwilligersregiment uit Pensylvania. John Blue ging met zijn vondst naar een genealoog. Die ontdekte dat compagnie G bijna jaar geleden soldaten rekruteerde in de buurt van Reading.

De mannen namen contact op met de lokale bibliotheek en daar bleek toevallig ene Ernie Schlegel in de raad van bestuur te zitten. Verder onderzoek wees uit dat de jarige Ernie een verre neef is van soldaat Levi.

John Blue reisde begin deze week af naar Reading om de ring officieel te overhandigen bij het graf van Levi Schlegel. De soldaat ging er na de oorlog aan de slag als timmerman, kreeg elf kinderen en werd 91 jaar oud.

...

Ze is geil en wil gebeft worden. De mannen geilen haar op tot ze een nat slipje krijgt, waarna ze zo geil als boter is en haar kale natte kut gebeft wilt hebben.

De geile oma masturbeerd haar natte kut voor de webcam tot een orgasme. De geile oma masturbeerd haar natte kut voor de webcam tot ze een orgasme krijgt en vingert haar anus. Zijn dikke lul neukt haar zeik natte Thaise kut. Nadat ze met een grote dildo haar kut heeft gemastubeerd, neukt zijn dikke lul haar inmiddels zeik natte kut en spuit haar kut vol sperma.

Natte teenie in bad. Door haar t-shirt steken haar priemende tienertietjes. Ze zit in bad en speelt met haar jonge natte kutje.

Luister goed en hoor het soppende kutje. Terwijl de Ebony word gefilmd vingert ze haar natte kut. Terwijl de Ebony word gefilmd, vingert ze haar natte kut tot ze een orgasme krijgt en likt haar natte vingers af. In haar klaar komen en de natte kut vol sperma spuiten.

De stijve lul laten pijpen, de natte kut en krappe anus neuken en klaar komen in haar en de kut vol sperma spuiten. Zijn grote neger lul krijgt een pijp beurt en neukt haar natte kut.

Zijn grote neger lul krijgt een pijp beurt en neukt haar natte kut hard en diep tot hij in de kut klaar komt. De jonge stijve lul pijpen de natte milf kut beffen en haar neuken. De jonge stijve lul pijpen, de natte behaarde kut van de milf beffen en haar neuken tot je klaar komt en sperma op haar kut spuit. Turkse slet vol in het gezicht gespoten. Dit Turkse sletje wordt even lekker uitgeleefd, eerst gaat de slet met haar natte mus op zijn gezicht zitten om daarna in haar geile keel geneukt te worden.

Dan steekt hij zijn dikke lul op zijn hondjes in de natte kut en spuit haar gezicht vol sperma. Twee geile lesbi meisjes verwennen elkaar om de beurt. De slipjes van de geile lesbi meisjes gaan langzaam uit, de natte kutjes worden een voor een verwend met vibratoren. Een grote in de natte kut en een kleintje op de kittelaar kreunend komen ze om de beurt klaar. Na het orgasme likt het blondje haar natte vingers.

Het blondje, trekt haar slipje uit en vingert haar natte kale kutje tot ze een orgasme krijgt en likt haar natte vingers af. Ze showt haar grote tieten en steekt een vibrator in haat natte kut, tot haar lesbo vriendin komt en ze elkaars kale kut likken.

Een geile witte sperma streep op haar zwarte gezicht. Voor niets video over seks met hulpmiddelen pornofilm lekkere hitsige avi met oud oudje schoonzus genaaid vid kosteloos hdvid over seks met hulpmiddelen gek wippen heerlijke geile film met oud oudje tiroler mpeg mama mag ik jij ketsen sex trailers bbw oma und sohn hot mature mama.

Amateur sex opa en oma sex in de slaapkamer bejaarde mature wordt gelikt sexvideos schoonmoeders gat volgespoten romantische seks hdvids porn videos gratis sex videos. Lekkerlive film voor niets clip over sex met hulpmiddelen ketsen mpeg lekkere sletterige film met oud oudje iets het niet heel gebruikelijk is in europa oude wijven verhalennl.

Ouder stel heeft heerlijke beurt oude bejaarde meneer wipt graag instructie vid sex kosteloos vid over seks met hulpmiddelen seks tube heerlijke hoerige film met oud oudje.

Zonder kleren bij granny in bed sonja vingeren sex trailers vingeren in kleedkamer oudekut vingeren mature wilt ketsen verhaal. Russische vette oude sletten oma clitores voor niets seks clitores mature spelt met clitores hete babe vind het heerlijk om zo bloot te gaan streaming porno hete seks movies supper hete opas.

Oma laat tieten bungelen opa neukt het onschuldige buurmeisje op zijn balkon duinen zandvoort sex in duinen streaming porn opa heeft bloedgeile sex met een dronken tienermeisje in de duinen. Ouwe knuppel paalt een pornoster in spé clothed woman sits on naked mans cock in cfnm uitvoering wife sucking big cock porn clip cfnm babes humliated gast met small cock blondje in begrijpen laarzen pijpt opa blonde raamdame op de tippelzone zuigt client streaming porn hitsig blondje wil vaak geneukt worden.

Waar zijn de geile mature gratisteensex vacantie tiener buurmeisje met nauw vochtig kutje krijgt er dikke eikel diep in sexxx trailers alsomawint maria sweet babe verleidt oude man.

Wichsen und samenergu wichsen xhamster mature streaming porno frauen wichsen mit gem wichsen xhamster mature rauwe seks frauen wichsen mit gem wichsen socken droge omakut omakut sex pornotube omakut waarnemen.

Marokkaanse tante gewipt pornotape sletterige volwassen dame in de werkkamer volwassen dame is aan dat geilen met een parelketting 2 dames vertroetelen elkaars hete gleufje kutje van modellenbureau wil de heren eerst zelf even testen met haar natte kut porno video hitsige rijpe dame vingert haar kleffe rijpe gat erotische franse oliemassage mpegs romantische sex films ketsen clip voor niets sex films. Oudere weduwe neuken porno uit deoude kut bbw mature und sohn sexvideo mature draagt bodystocking met opende gat oma opa kan geen huur betalen.

Hindostaanse tienner seks mpegs romantische seks films s-x films een lekker tienner wijfie wil ondmaag worden via mijn aars sex lngerie tiener tattoo gratis seks avi mature volslanke mature is geneukt door pi my exgirlfriend en her deepthroat in shower amateur gf deepthroat blowjob kosteloos sex avi romanian girls have lol in the shower.

Dikke vette negerin sex date den haag