Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Meisje laat kutje zien sex standje grieks

meisje laat kutje zien sex standje grieks

Het was haar eerste jaar als docent en nogal gespannen. Ze was altijd keurig gekleed met een rok, een blouse of trui en altijd een jasje. Volgens ons mochten we haar volle borsten niet bewonderen. Op een van de lessen behandelden wij een zin in het Oudgrieks.

In het Nieuwgrieks zou je het zo zeggen zei ze. Het was Grieks zoals je het in boeken ziet. Na de les sprak ik haar aan. Ik zei haar dat een hedendaagse Griek die zin nooit zo zou gebruiken. Ik gaf voorbeelden hoe een Griek het zou verwoorden.

Ze was verrast en vroeg hoe ik dat zo goed wist. Ik vertelde mijn achtergrond en ze was erg geïnteresseerd. Ik ben jou lerares Oudgrieks en jij mijn leraar Nieuwgrieks. We praten nog wat na. Ondertussen was het gaan stortregenen. Ik was met de fiets en moest 3 kwartier fietsen om thuis te komen. Ze bood aan om me thuis te brengen. Het regenen houdt voorlopig niet op en thuis vragen ze wellicht af waar je blijft.

Ik vertelde dat mijn vader en zuster alle twee werkten en niet voor de avond thuiskwamen. Ze zei dat ik bij haar wel een boterham kon eten en Grieks praten als een soort conversatieles. En mijn huiswerk maken. Zeg maar gewoon Toos buiten school Paul. Zoveel jaar verschillen we niet. Jij 18 en ik 30 jaar. Ze trok ook haar jasje uit en ik kon niet nalaten naar haar borsten te kijken die door haar truitje heen prikten. Toen het tegen vier weer droog werd bracht ze me terug naar school zodat ik met de fiets weer naar huis kon.

Elke woensdag ging ik na school naar haar toe en we werden steeds intiemer met elkaar. Op een woensdag gebeurde het. Omdat mijn vader op dienstreis was en mijn zuster met haar vriend een weekje op pad was bood zij aan om ook met haar het avondeten te gebruiken.

Ik hielp haar daarna met het afwassen. Zij waste af en ik droogde af. Toen we klaar waren stond ik vlak achter haar. Ze draaide zich om. We keken elkaar aan en onze monden vonden elkaar.

Ik drukte haar tegen mij aan en streelde haar rug. Mijn handen gingen omlaag en omvatte haar billen en drukte haar tegen mij aan. Ze had heerlijke billen en ik kneedde ze.

Mijn handen gingen weer omhoog en ik gleed haar truitje in. Ik voelde dat ze rilde bij aanraking van mijn handen op haar blote lijf. Mijn handen gingen hoger en voelde de achterkant van haar bh. Ik volgde haar bh naar voren en nam haar borsten in mijn handen door haar bh heen. Ik pakte haar truitje en wilde die omhoog schuiven tot boven haar borsten. Maar ze stak haar handen omhoog en ik trok haar truitje uit. Ze had haar borsten mooi verpakt. Mijn handen maakten met enige moeite de sluiting van haar bh los.

Nu kwamen haar prachtige borsten te voorschijn. Het was de eerste keer dat ik borsten in natura zag. Ik nam ze in mijn handen en betastte haar tepels. Ik zoog er aan en voelde ze zwellen en hard worden. Ze duwde mijn handen weg en begon mijn overhemd uit te doen. Ze kroop weer tegen mij aan en ik voelde haar borsten tegen mijn blote lijf.

Ik maakte de sluiting van haar rok los die afzakte en op de grond viel. Ze nam mij mee naar haar slaapkamer en daar trok ze mijn broek uit.

Met alleen onze broekjes aan gingen we op bed liggen. Zij op haar rug en ik op mijn zij naast haar. Ik boog me over haar heen en zoende op haar mond en haar borsten. Ik zoog aan haar tepels en knabbelde er zachtjes aan. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Mijn hand gleed van haar borsten omlaag en begon de binnenkant van haar dijen te strelen.

Ze spreidde haar benen. Heerlijk zachte dijen en ik ging steeds hoger tot ik haar broekje bereikte. Met een vinger ging ik over haar gleufje. Mijn hand ging omhoog en weer omlaag en gleed nu haar broekje in. Niemand behalve Ali had mij naakt gezien. Ik had mijn bovenkleren nu uit en hij staarde naar mijn golvende ravenzwarte haar en vervolgens omlaag naar mijn goed gevulde bh. Die gedachte vervulde me met afgrijzen en ik haakte snel mijn bh los en stroopte mijn slipje naar beneden en kwam mijn struikgewasje te voorschijn.

Ik weet dat je geen sex mag overdag dus zal ik je moslimkut met rust laten en behelpen met de rest. Je hebt trouwens prachtige borsten en een mooie ronde reet. Ik moest helemaal vooroverbuigen om zijn broek op zijn enkels te krijgen en stootte met mijn hoofd tegen de harde bobbel in zijn broek. Nu was zijn boxer aan de beurt. Langzaam trok ik het elastiek aan om het over zijn stijve lul te kunnen trekken. Toen dat een keer was gelukt schoof ik ook die naar beneden.

Vardos maakte van de gelegenheid gebruik om ook te buigen en mijn lange zwarte haren te grijpen en trok mij langzaam omhoog. Hij deed me pijn en ik vroeg om los te laten maar hij dirigeerde mijn hoofd tot vlak voor zijn stijve lul. Ali en ik hadden vaak sex, en sex was voor ons synoniem aan neuken. Ik wist niet van andere dingen, behalve dan aftrekken. Verbaasd over deze wens opende ik mijn mond en Vardos trok nu hardhandig mijn haren naar hem toe zodat mijn mond over zijn pik schoof.

Ik, een nette moslima, zat hier met een piemel in mijn mond van een vreemde vent! Gelukkig liet hij nu mijn haren los en kon ik mijn hoofd weer iets terug bewegen. Ik voelde zijn pik in me kloppen en vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Zolang ik maar geen sex had, was het geen zonde.

Nu wilde hij toch wat meer actie want ik deed niks, wist ik veel! Vardos pakte mijn hoofd met twee handen beet en kneep zo hard dat ik dacht dat hij mijn kop zou splijten.

Hij trok zijn handen nu aan en zijn pik verdween weer dieper in mijn mond. Hij wachtte even waardoor ik bijna kokhalsde omdat zijn eikel mijn luchtpijp afsloot. Terwijl hij sprak begon hij mijn hoofd snel heen en weer te schuiven over zijn knoertharde pik.

Ik voelde me gebruikt, voor hem was mijn mond een kutje geworden dat heel warm en vochtig verlangde om gevuld te worden met zijn kloppende pik en om aan het eind zijn sperma in uit te spugen. Ik dacht wat teveel vooruit en lette niet op waardoor mijn tanden zijn pik raakten.

Hij gilde, ik schrok en deed snel mijn kaken weer open. Na nog vijf minuten had ik me er al bij neergelegd. Ik zou voor het eerst sperma proeven en niet eens van mijn eigen man. Dit was de straf voor mijn onachtzaamheid en ik zou hem dragen. Toen stopte Vardos en trok zijn pik uit mijn mond, gevolgd door een hele stroom speeksel, dat langs mijn kin naar beneden drupte.

Je weet toch hoe de Grieken sex hebben? Nog een wonder dat we niet uitgestorven zijn! Ik had geen idee waar hij het over had omdat ik simpelweg de seksuele gewoontes van andere culturen niet ken, maar ik herinnerde me dat hij in het begin zei dat hij mijn kut met rust zou laten. Ik kan niet tegen pijn! Ik kon niet verder denken want Vardos was al begonnen met de voorbereiding.

Ik lag met mijn borsten op zijn bureau en mijn kont en kut staken verlangend naar achter, helaas niet klaar voor penetratie. Ineens voelde ik dat hij wat glibberigs op mijn kontje smeerde, waarschijnlijk olie.

Hij liet zijn vinger door mijn bilnaad glijden en stopte bij kontgaatje. Ik sidderde van spanning en verkrampte. Hij duwde voorzichtig met zijn vinger maar mijn sluitspier deed zijn werk te goed. Hij smeerde er nog meer olie op maar ik voelde niet opnieuw de vinger maar een koud glad object.

Hij duwde heel hard tegen mijn kontje aan en ik voelde dat heel langzaam mijn kontje open ging. Later zag ik dat het ding kegelvormig was met een afgeronde punt. Het ging ook niet echt naar binnen maar mijn kontje ging open, althans zolang hij duwde. Hij zette het ding op het bureau en probeerde weer met zijn vinger. Mijn weerstand was nu gebroken en zijn vinger gleed naar binnen. Ik zuchtte en kreeg een heel onaangenaam gevoel, alsof ik spierpijn in mijn kont had die niet weg wilde gaan.

Vardos begon nu in een rap tempo mijn kont te vingeren. Blijkbaar smeerde hij steeds nieuwe olie op zijn vinger want ik voelde dat het steeds gladder werd en mijn kontje geen weerstand meer bood, hoewel dat rare gevoel bleef. Hoewel ik geestelijk door het hele gedoe vanaf 6 uur behoorlijk in de war was en angstig, reageerde mijn lichaam toch op de sexuele handelingen van deze vreemde man.

Ik had het niet gezegd, misschien schaamde ik me zostraks nog, maar zowel door zijn kordate handelen en het gedwongen pijpen van zijn pik was mijn degelijke Marokkaanse vaginaatje toch wel heel nat geworden en was en groeide mijn verlangen, een verboden verlangen naar een orgasme met mijn baas.

Heimelijk was ik blij dat ik niet een kale kut had zodat Vardos niet kon zien wat zijn behandeling mij deed. Na deze opmerking ging hij vlak achter me staan en duwde met zijn eikel tegen mijn kontje. Die was natuurlijk wat dikker dan zijn vinger maar door het grondige smeerwerk ging mijn kontje toch weer wat open. Vardos aarzelde niet toen hij wat ruimte voelde en gaf een enorme stoot naar voren.

Had je maar je best moeten doen! Zijn eikel zat al in mijn kont, hij pakte nu mijn lovehandels vast en drukte al stotend zijn pik verder naar binnen. Ik voelde me helemaal opgevuld zoals de eerste keer dat mijn man mij neukte. Maar deze vulling beleefde ik intenser en dieper. De pijn bleef rondgaan in mijn sluitspier, maar mijn kut reageerde met nog meer sappen.

Ondanks de pijn werd ik bloedgeil. Zijn pik was nu voor de helft in mijn darmen doorgedrongen en nu begon bij pas echt te stoten. Een klein stukje naar achter en dan weer met krachten mijn kont in.

Ook nu weer merkte ik dat hij steeds extra olie aanbracht. Ik voelde ook in mijn kontje dat het warmer werd door de wrijving en dat zijn pik steeds verder bij mij naar binnen drong.

Naarmate zijn pik dieper kwam begon hij harder te stoten. Zijn handen steunden nu op mijn billen waardoor de druk binnen nog groter werd. Ik dacht dat ik gek werd van geilheid en wilde alleen nog maar dat hij doorging met beuken en dat hij mij ook zou laten klaarkomen.

Hij voerde het tempo nog op totdat ik zijn pik nog harder voelde worden en hij na een ingehouden kreun ineens stopte en langzaam zijn lul uit me liet glijden. Ik voelde niks en ik zei ook niks. Ik wilde nog even nagenieten van deze intense neukpartij.

Ik gehoorzaamde en vroeg me af of hij nu alsnog mijn kut ging neuken. Hij moest nu wel zien dat ik kleddernat was, maar hij zei geen woord daarover. Vardos drukte voor mij totaal onverwacht zijn mond tegen mijn kut en begon me te likken. Ook dit had ik als jonggetrouwde nog nooit meegemaakt, nou ja behalve dan dat mijn eerste vriendje er wat voorzichtige likjes en kusjes op had gedaan.

Vardos kende maar een tempo bij al zijn handelingen.

..

Prive sex zwolle klaarkomen met vingeren

Bekijk dan de verhalen in dit overzicht en zie wat de dames van Thuis. Geplaatst door Angel van Thuis. Klik hier voor haar profiel. Ik deed mijn ogen dicht en liet de heerlijke warme Griekse zon lekker op mijn lichaam branden, ik lag naakt en dat maakte me bloed geil, de warme wind bespeelde mijn lichaam en in mijn gedachte was het een man die mij streelde, plots deed ik mijn ogen open en keek ik recht in de mooie ogen van een jongeman die daar nog in zijn korte broek en t-shirt stond en me verlegen aankeek.

Hij vroeg beleefd in het Engels of hij bij mij mocht zitten, ik vond hem spannend en vond het goed, mits zich ook bloot gaf. Ben net terug van een vakantie uit Turkije en heb daar een heerlijke seks ervaring gehad.

Ik ben hardloper en ging iedere ochtend aan het strand hardlopen anders is het te warm. Op de eerste ochtend kwam ik een stevige hardloopster tegen en zoals het bij hardlopers gaat zeggen wij elkaar goedendag nu ook. Ik keek haar recht in de ogen en zij glimlachte. Die dag ging verder maar tijdens het zonnen dacht ik aan deze dame en hoopte haar de andere dag weer te zien. Dus op de dinsdag weer om 7 uur op pad en ik zag de dame voor mij lopen ik ging wat harder lopen en kwam naast haar zei goedemorgen….

Hoezo gaf ik als antwoordt…nou ik zie zie graag oudere sportieve mannen met een bruin lijf.. En nu ik …. Neuk me riep zij opgewonden en in no time lag de dame spiernaakt en wijdbeens op het gras. Ook ik kleede mij snel uit en ging bovenop de dame liggen waarbij mijn stijve lul zo in haar natte kut gleed zij kreunde hard en riep neuk me neuk me hard Lees meer.

Afgelopen zomer waren wij in Italie op vakantie, aan de bloemen riviera, op een bungalowpark, eigen strand, voor zover een strand kan noemen, meer rosten dan strand. Mijn vrouw en ik lagen tussen die rotsen te zonnen, op een middag zaag ik twee mannen heen en weer op de brandin lopen hun ogen waren gericht op mijn vrouw die laag op haar buik, een flits van wellust liep over mijn lijf, zonder verder na te denken makte ik haar slip aan wederzijde los en liet zakken zodat die mannen haar kut konden zien.

Een man kwam aanlopen en stopte voor ons, hij kijkt mijn vrouw aan en plotseling zaag ik zijn lul stijf worden in zijn zwembroek. Ik keek hem aan en glimlachte naar hem, hij kwam naar ons toe, naam plaats naast mijn vrouw , zij draaide langzaam om keekt die man, daarna keekt mij aan,  ik gaf haar een knipoog, zij deed haar bene iets uit elkaar, die man betaste haar kruis, mijn vrouw spreidde haar benen, even later laag die man met zijn lul in haar vagina te pompen, hij kwaam vrij snel klaar, mijn vrouw kruisdde haar voeten op zijn billen zodat zijn lul niet eruit kon gaan.

If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement. Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

meisje laat kutje zien sex standje grieks

Het was haar eerste jaar als docent en nogal gespannen. Ze was altijd keurig gekleed met een rok, een blouse of trui en altijd een jasje. Volgens ons mochten we haar volle borsten niet bewonderen. Op een van de lessen behandelden wij een zin in het Oudgrieks. In het Nieuwgrieks zou je het zo zeggen zei ze. Het was Grieks zoals je het in boeken ziet. Na de les sprak ik haar aan.

Ik zei haar dat een hedendaagse Griek die zin nooit zo zou gebruiken. Ik gaf voorbeelden hoe een Griek het zou verwoorden.

Ze was verrast en vroeg hoe ik dat zo goed wist. Ik vertelde mijn achtergrond en ze was erg geïnteresseerd. Ik ben jou lerares Oudgrieks en jij mijn leraar Nieuwgrieks. We praten nog wat na. Ondertussen was het gaan stortregenen. Ik was met de fiets en moest 3 kwartier fietsen om thuis te komen.

Ze bood aan om me thuis te brengen. Het regenen houdt voorlopig niet op en thuis vragen ze wellicht af waar je blijft. Ik vertelde dat mijn vader en zuster alle twee werkten en niet voor de avond thuiskwamen. Ze zei dat ik bij haar wel een boterham kon eten en Grieks praten als een soort conversatieles. En mijn huiswerk maken. Zeg maar gewoon Toos buiten school Paul. Zoveel jaar verschillen we niet. Jij 18 en ik 30 jaar. Ze trok ook haar jasje uit en ik kon niet nalaten naar haar borsten te kijken die door haar truitje heen prikten.

Toen het tegen vier weer droog werd bracht ze me terug naar school zodat ik met de fiets weer naar huis kon. Elke woensdag ging ik na school naar haar toe en we werden steeds intiemer met elkaar. Op een woensdag gebeurde het. Omdat mijn vader op dienstreis was en mijn zuster met haar vriend een weekje op pad was bood zij aan om ook met haar het avondeten te gebruiken.

Ik hielp haar daarna met het afwassen. Zij waste af en ik droogde af. Toen we klaar waren stond ik vlak achter haar. Ze draaide zich om. We keken elkaar aan en onze monden vonden elkaar. Ik drukte haar tegen mij aan en streelde haar rug. Mijn handen gingen omlaag en omvatte haar billen en drukte haar tegen mij aan.

Ze had heerlijke billen en ik kneedde ze. Mijn handen gingen weer omhoog en ik gleed haar truitje in. Ik voelde dat ze rilde bij aanraking van mijn handen op haar blote lijf. Mijn handen gingen hoger en voelde de achterkant van haar bh. Ik volgde haar bh naar voren en nam haar borsten in mijn handen door haar bh heen. Ik pakte haar truitje en wilde die omhoog schuiven tot boven haar borsten.

Maar ze stak haar handen omhoog en ik trok haar truitje uit. Ze had haar borsten mooi verpakt. Mijn handen maakten met enige moeite de sluiting van haar bh los. Nu kwamen haar prachtige borsten te voorschijn. Het was de eerste keer dat ik borsten in natura zag. Ik nam ze in mijn handen en betastte haar tepels. Ik zoog er aan en voelde ze zwellen en hard worden. Ze duwde mijn handen weg en begon mijn overhemd uit te doen. Ze kroop weer tegen mij aan en ik voelde haar borsten tegen mijn blote lijf.

Ik maakte de sluiting van haar rok los die afzakte en op de grond viel. Ze nam mij mee naar haar slaapkamer en daar trok ze mijn broek uit. Met alleen onze broekjes aan gingen we op bed liggen. Zij op haar rug en ik op mijn zij naast haar. Ik boog me over haar heen en zoende op haar mond en haar borsten. Ik zoog aan haar tepels en knabbelde er zachtjes aan. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Mijn hand gleed van haar borsten omlaag en begon de binnenkant van haar dijen te strelen.

Ze spreidde haar benen. Heerlijk zachte dijen en ik ging steeds hoger tot ik haar broekje bereikte. Met een vinger ging ik over haar gleufje. Mijn hand ging omhoog en weer omlaag en gleed nu haar broekje in. Niemand behalve Ali had mij naakt gezien. Ik had mijn bovenkleren nu uit en hij staarde naar mijn golvende ravenzwarte haar en vervolgens omlaag naar mijn goed gevulde bh.

Die gedachte vervulde me met afgrijzen en ik haakte snel mijn bh los en stroopte mijn slipje naar beneden en kwam mijn struikgewasje te voorschijn. Ik weet dat je geen sex mag overdag dus zal ik je moslimkut met rust laten en behelpen met de rest. Je hebt trouwens prachtige borsten en een mooie ronde reet. Ik moest helemaal vooroverbuigen om zijn broek op zijn enkels te krijgen en stootte met mijn hoofd tegen de harde bobbel in zijn broek.

Nu was zijn boxer aan de beurt. Langzaam trok ik het elastiek aan om het over zijn stijve lul te kunnen trekken. Toen dat een keer was gelukt schoof ik ook die naar beneden. Vardos maakte van de gelegenheid gebruik om ook te buigen en mijn lange zwarte haren te grijpen en trok mij langzaam omhoog. Hij deed me pijn en ik vroeg om los te laten maar hij dirigeerde mijn hoofd tot vlak voor zijn stijve lul. Ali en ik hadden vaak sex, en sex was voor ons synoniem aan neuken.

Ik wist niet van andere dingen, behalve dan aftrekken. Verbaasd over deze wens opende ik mijn mond en Vardos trok nu hardhandig mijn haren naar hem toe zodat mijn mond over zijn pik schoof.

Ik, een nette moslima, zat hier met een piemel in mijn mond van een vreemde vent! Gelukkig liet hij nu mijn haren los en kon ik mijn hoofd weer iets terug bewegen. Ik voelde zijn pik in me kloppen en vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Zolang ik maar geen sex had, was het geen zonde. Nu wilde hij toch wat meer actie want ik deed niks, wist ik veel!

Vardos pakte mijn hoofd met twee handen beet en kneep zo hard dat ik dacht dat hij mijn kop zou splijten. Hij trok zijn handen nu aan en zijn pik verdween weer dieper in mijn mond. Hij wachtte even waardoor ik bijna kokhalsde omdat zijn eikel mijn luchtpijp afsloot. Terwijl hij sprak begon hij mijn hoofd snel heen en weer te schuiven over zijn knoertharde pik. Ik voelde me gebruikt, voor hem was mijn mond een kutje geworden dat heel warm en vochtig verlangde om gevuld te worden met zijn kloppende pik en om aan het eind zijn sperma in uit te spugen.

Ik dacht wat teveel vooruit en lette niet op waardoor mijn tanden zijn pik raakten. Hij gilde, ik schrok en deed snel mijn kaken weer open. Na nog vijf minuten had ik me er al bij neergelegd. Ik zou voor het eerst sperma proeven en niet eens van mijn eigen man. Dit was de straf voor mijn onachtzaamheid en ik zou hem dragen. Toen stopte Vardos en trok zijn pik uit mijn mond, gevolgd door een hele stroom speeksel, dat langs mijn kin naar beneden drupte.

Je weet toch hoe de Grieken sex hebben? Nog een wonder dat we niet uitgestorven zijn! Ik had geen idee waar hij het over had omdat ik simpelweg de seksuele gewoontes van andere culturen niet ken, maar ik herinnerde me dat hij in het begin zei dat hij mijn kut met rust zou laten.

Ik kan niet tegen pijn! Ik kon niet verder denken want Vardos was al begonnen met de voorbereiding. Ik lag met mijn borsten op zijn bureau en mijn kont en kut staken verlangend naar achter, helaas niet klaar voor penetratie.

Ineens voelde ik dat hij wat glibberigs op mijn kontje smeerde, waarschijnlijk olie. Hij liet zijn vinger door mijn bilnaad glijden en stopte bij kontgaatje. Ik sidderde van spanning en verkrampte. Hij duwde voorzichtig met zijn vinger maar mijn sluitspier deed zijn werk te goed. Hij smeerde er nog meer olie op maar ik voelde niet opnieuw de vinger maar een koud glad object.

Hij duwde heel hard tegen mijn kontje aan en ik voelde dat heel langzaam mijn kontje open ging. Later zag ik dat het ding kegelvormig was met een afgeronde punt.

Het ging ook niet echt naar binnen maar mijn kontje ging open, althans zolang hij duwde. Hij zette het ding op het bureau en probeerde weer met zijn vinger. Mijn weerstand was nu gebroken en zijn vinger gleed naar binnen. Ik zuchtte en kreeg een heel onaangenaam gevoel, alsof ik spierpijn in mijn kont had die niet weg wilde gaan. Vardos begon nu in een rap tempo mijn kont te vingeren. Blijkbaar smeerde hij steeds nieuwe olie op zijn vinger want ik voelde dat het steeds gladder werd en mijn kontje geen weerstand meer bood, hoewel dat rare gevoel bleef.

Hoewel ik geestelijk door het hele gedoe vanaf 6 uur behoorlijk in de war was en angstig, reageerde mijn lichaam toch op de sexuele handelingen van deze vreemde man.

Ik had het niet gezegd, misschien schaamde ik me zostraks nog, maar zowel door zijn kordate handelen en het gedwongen pijpen van zijn pik was mijn degelijke Marokkaanse vaginaatje toch wel heel nat geworden en was en groeide mijn verlangen, een verboden verlangen naar een orgasme met mijn baas.

Heimelijk was ik blij dat ik niet een kale kut had zodat Vardos niet kon zien wat zijn behandeling mij deed. Na deze opmerking ging hij vlak achter me staan en duwde met zijn eikel tegen mijn kontje.

Die was natuurlijk wat dikker dan zijn vinger maar door het grondige smeerwerk ging mijn kontje toch weer wat open. Vardos aarzelde niet toen hij wat ruimte voelde en gaf een enorme stoot naar voren. Had je maar je best moeten doen! Zijn eikel zat al in mijn kont, hij pakte nu mijn lovehandels vast en drukte al stotend zijn pik verder naar binnen. Ik voelde me helemaal opgevuld zoals de eerste keer dat mijn man mij neukte. Maar deze vulling beleefde ik intenser en dieper.

De pijn bleef rondgaan in mijn sluitspier, maar mijn kut reageerde met nog meer sappen. Ondanks de pijn werd ik bloedgeil. Zijn pik was nu voor de helft in mijn darmen doorgedrongen en nu begon bij pas echt te stoten. Een klein stukje naar achter en dan weer met krachten mijn kont in. Ook nu weer merkte ik dat hij steeds extra olie aanbracht.

Ik voelde ook in mijn kontje dat het warmer werd door de wrijving en dat zijn pik steeds verder bij mij naar binnen drong. Naarmate zijn pik dieper kwam begon hij harder te stoten. Zijn handen steunden nu op mijn billen waardoor de druk binnen nog groter werd.

Ik dacht dat ik gek werd van geilheid en wilde alleen nog maar dat hij doorging met beuken en dat hij mij ook zou laten klaarkomen. Hij voerde het tempo nog op totdat ik zijn pik nog harder voelde worden en hij na een ingehouden kreun ineens stopte en langzaam zijn lul uit me liet glijden.

Ik voelde niks en ik zei ook niks. Ik wilde nog even nagenieten van deze intense neukpartij. Ik gehoorzaamde en vroeg me af of hij nu alsnog mijn kut ging neuken. Hij moest nu wel zien dat ik kleddernat was, maar hij zei geen woord daarover. Vardos drukte voor mij totaal onverwacht zijn mond tegen mijn kut en begon me te likken.

Ook dit had ik als jonggetrouwde nog nooit meegemaakt, nou ja behalve dan dat mijn eerste vriendje er wat voorzichtige likjes en kusjes op had gedaan. Vardos kende maar een tempo bij al zijn handelingen.

..


Ze trok ook haar jasje uit en ik kon niet nalaten naar haar borsten te kijken die door haar truitje heen prikten. Toen het tegen vier weer droog werd bracht ze me terug naar school zodat ik met de fiets weer naar huis kon.

Elke woensdag ging ik na school naar haar toe en we werden steeds intiemer met elkaar. Op een woensdag gebeurde het. Omdat mijn vader op dienstreis was en mijn zuster met haar vriend een weekje op pad was bood zij aan om ook met haar het avondeten te gebruiken. Ik hielp haar daarna met het afwassen. Zij waste af en ik droogde af. Toen we klaar waren stond ik vlak achter haar.

Ze draaide zich om. We keken elkaar aan en onze monden vonden elkaar. Ik drukte haar tegen mij aan en streelde haar rug. Mijn handen gingen omlaag en omvatte haar billen en drukte haar tegen mij aan. Ze had heerlijke billen en ik kneedde ze. Mijn handen gingen weer omhoog en ik gleed haar truitje in.

Ik voelde dat ze rilde bij aanraking van mijn handen op haar blote lijf. Mijn handen gingen hoger en voelde de achterkant van haar bh. Ik volgde haar bh naar voren en nam haar borsten in mijn handen door haar bh heen. Ik pakte haar truitje en wilde die omhoog schuiven tot boven haar borsten. Maar ze stak haar handen omhoog en ik trok haar truitje uit. Ze had haar borsten mooi verpakt. Mijn handen maakten met enige moeite de sluiting van haar bh los. Nu kwamen haar prachtige borsten te voorschijn.

Het was de eerste keer dat ik borsten in natura zag. Ik nam ze in mijn handen en betastte haar tepels. Ik zoog er aan en voelde ze zwellen en hard worden. Ze duwde mijn handen weg en begon mijn overhemd uit te doen. Ze kroop weer tegen mij aan en ik voelde haar borsten tegen mijn blote lijf. Ik maakte de sluiting van haar rok los die afzakte en op de grond viel.

Ze nam mij mee naar haar slaapkamer en daar trok ze mijn broek uit. Met alleen onze broekjes aan gingen we op bed liggen. Zij op haar rug en ik op mijn zij naast haar.

Ik boog me over haar heen en zoende op haar mond en haar borsten. Ik zoog aan haar tepels en knabbelde er zachtjes aan. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Mijn hand gleed van haar borsten omlaag en begon de binnenkant van haar dijen te strelen.

Ze spreidde haar benen. Heerlijk zachte dijen en ik ging steeds hoger tot ik haar broekje bereikte. Met een vinger ging ik over haar gleufje. Mijn hand ging omhoog en weer omlaag en gleed nu haar broekje in. Langzaam verkende ik haar venusheuvel en bereikte haar kutje. Met mijn hand ging ik over haar kutje heen. Ik keek haar aan en ik zag dat ze genoot. Ik stroopte haar broekje en zag een mooi gladgeschoren kutje.

Zachtjes duwde ze mijn hoofd omlaag tot mijn mond haar kutje bereikte. Lik me smeekte ze. Ik spreidde haar benen en knielde tussen haar benen. Ik zoende haar dijen en ging langzaam naar haar kutje toe. Met mijn duimen opende ik haar kutje en vond haar klitje. Ik likte en zoog er aan. Ze werd steeds opgewondener en hijgde en kreunde. Ik ging met twee vingers haar kutje in en ging heen en weer. Onderwijl bleef ik haar kutje likken.

Ze duwde mijn hoofd tegen haar kutje aan. Trekje je broekje uit vroeg ze. Kom in me en naai me. Ik gleed haar kutje in begon haar te naaien.

Ze trok de spieren van onderlichaam aan waardoor het naaien nog heviger werd. Ik hield het niet meer en begon te schokken en spoot mijn zaad in haar kutje. Ook zij kwam gillend klaar en kronkelde als een aal om mijn paal. Ik ben die nacht bij haar gebleven en sliepen in elkaars armen. Elke woensdag was het nu raak en ze leerde me allerlei standjes. Het liefst werd ze van achter genomen op zijn hondjes en ik haar zachtjes op haar billen mepte. Ik ben hardloper en ging iedere ochtend aan het strand hardlopen anders is het te warm.

Op de eerste ochtend kwam ik een stevige hardloopster tegen en zoals het bij hardlopers gaat zeggen wij elkaar goedendag nu ook. Ik keek haar recht in de ogen en zij glimlachte. Die dag ging verder maar tijdens het zonnen dacht ik aan deze dame en hoopte haar de andere dag weer te zien. Dus op de dinsdag weer om 7 uur op pad en ik zag de dame voor mij lopen ik ging wat harder lopen en kwam naast haar zei goedemorgen….

Hoezo gaf ik als antwoordt…nou ik zie zie graag oudere sportieve mannen met een bruin lijf.. En nu ik …. Neuk me riep zij opgewonden en in no time lag de dame spiernaakt en wijdbeens op het gras. Ook ik kleede mij snel uit en ging bovenop de dame liggen waarbij mijn stijve lul zo in haar natte kut gleed zij kreunde hard en riep neuk me neuk me hard Lees meer.

Afgelopen zomer waren wij in Italie op vakantie, aan de bloemen riviera, op een bungalowpark, eigen strand, voor zover een strand kan noemen, meer rosten dan strand. Mijn vrouw en ik lagen tussen die rotsen te zonnen, op een middag zaag ik twee mannen heen en weer op de brandin lopen hun ogen waren gericht op mijn vrouw die laag op haar buik, een flits van wellust liep over mijn lijf, zonder verder na te denken makte ik haar slip aan wederzijde los en liet zakken zodat die mannen haar kut konden zien.

Een man kwam aanlopen en stopte voor ons, hij kijkt mijn vrouw aan en plotseling zaag ik zijn lul stijf worden in zijn zwembroek.

Ik keek hem aan en glimlachte naar hem, hij kwam naar ons toe, naam plaats naast mijn vrouw , zij draaide langzaam om keekt die man, daarna keekt mij aan,  ik gaf haar een knipoog, zij deed haar bene iets uit elkaar, die man betaste haar kruis, mijn vrouw spreidde haar benen, even later laag die man met zijn lul in haar vagina te pompen, hij kwaam vrij snel klaar, mijn vrouw kruisdde haar voeten op zijn billen zodat zijn lul niet eruit kon gaan.

Twee maal hoordde ik die man klaar komen. Inmiddels was nog een man aankomen lopen die zijn plaats tussen mijn vrouw de benen naam. Geplaatst door Pieta van Thuis. We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie. In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel.

Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb.

Seks date nl gratis sex nummers

  • Meisje laat kutje zien sex standje grieks
  • Dikke lul in strak kutje amateur sex date
  • TEENER SEX FILM MEISJE VINGERT HAAR
  • GRATIS SEX ONTMOETING MEESTERES ZOEKT HUISSLAAF

Vrouwen die sex zoeken sexdate assen


Langzaam trok ik het elastiek aan om het over zijn stijve lul te kunnen trekken. Toen dat een keer was gelukt schoof ik ook die naar beneden. Vardos maakte van de gelegenheid gebruik om ook te buigen en mijn lange zwarte haren te grijpen en trok mij langzaam omhoog. Hij deed me pijn en ik vroeg om los te laten maar hij dirigeerde mijn hoofd tot vlak voor zijn stijve lul.

Ali en ik hadden vaak sex, en sex was voor ons synoniem aan neuken. Ik wist niet van andere dingen, behalve dan aftrekken. Verbaasd over deze wens opende ik mijn mond en Vardos trok nu hardhandig mijn haren naar hem toe zodat mijn mond over zijn pik schoof.

Ik, een nette moslima, zat hier met een piemel in mijn mond van een vreemde vent! Gelukkig liet hij nu mijn haren los en kon ik mijn hoofd weer iets terug bewegen.

Ik voelde zijn pik in me kloppen en vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Zolang ik maar geen sex had, was het geen zonde.

Nu wilde hij toch wat meer actie want ik deed niks, wist ik veel! Vardos pakte mijn hoofd met twee handen beet en kneep zo hard dat ik dacht dat hij mijn kop zou splijten.

Hij trok zijn handen nu aan en zijn pik verdween weer dieper in mijn mond. Hij wachtte even waardoor ik bijna kokhalsde omdat zijn eikel mijn luchtpijp afsloot. Terwijl hij sprak begon hij mijn hoofd snel heen en weer te schuiven over zijn knoertharde pik.

Ik voelde me gebruikt, voor hem was mijn mond een kutje geworden dat heel warm en vochtig verlangde om gevuld te worden met zijn kloppende pik en om aan het eind zijn sperma in uit te spugen. Ik dacht wat teveel vooruit en lette niet op waardoor mijn tanden zijn pik raakten. Hij gilde, ik schrok en deed snel mijn kaken weer open. Na nog vijf minuten had ik me er al bij neergelegd. Ik zou voor het eerst sperma proeven en niet eens van mijn eigen man.

Dit was de straf voor mijn onachtzaamheid en ik zou hem dragen. Toen stopte Vardos en trok zijn pik uit mijn mond, gevolgd door een hele stroom speeksel, dat langs mijn kin naar beneden drupte. Je weet toch hoe de Grieken sex hebben? Nog een wonder dat we niet uitgestorven zijn! Ik had geen idee waar hij het over had omdat ik simpelweg de seksuele gewoontes van andere culturen niet ken, maar ik herinnerde me dat hij in het begin zei dat hij mijn kut met rust zou laten.

Ik kan niet tegen pijn! Ik kon niet verder denken want Vardos was al begonnen met de voorbereiding. Ik lag met mijn borsten op zijn bureau en mijn kont en kut staken verlangend naar achter, helaas niet klaar voor penetratie. Ineens voelde ik dat hij wat glibberigs op mijn kontje smeerde, waarschijnlijk olie. Hij liet zijn vinger door mijn bilnaad glijden en stopte bij kontgaatje. Ik sidderde van spanning en verkrampte. Hij duwde voorzichtig met zijn vinger maar mijn sluitspier deed zijn werk te goed.

Hij smeerde er nog meer olie op maar ik voelde niet opnieuw de vinger maar een koud glad object. Hij duwde heel hard tegen mijn kontje aan en ik voelde dat heel langzaam mijn kontje open ging. Later zag ik dat het ding kegelvormig was met een afgeronde punt.

Het ging ook niet echt naar binnen maar mijn kontje ging open, althans zolang hij duwde. Hij zette het ding op het bureau en probeerde weer met zijn vinger.

Mijn weerstand was nu gebroken en zijn vinger gleed naar binnen. Ik zuchtte en kreeg een heel onaangenaam gevoel, alsof ik spierpijn in mijn kont had die niet weg wilde gaan. Vardos begon nu in een rap tempo mijn kont te vingeren. Blijkbaar smeerde hij steeds nieuwe olie op zijn vinger want ik voelde dat het steeds gladder werd en mijn kontje geen weerstand meer bood, hoewel dat rare gevoel bleef. Hoewel ik geestelijk door het hele gedoe vanaf 6 uur behoorlijk in de war was en angstig, reageerde mijn lichaam toch op de sexuele handelingen van deze vreemde man.

Ik had het niet gezegd, misschien schaamde ik me zostraks nog, maar zowel door zijn kordate handelen en het gedwongen pijpen van zijn pik was mijn degelijke Marokkaanse vaginaatje toch wel heel nat geworden en was en groeide mijn verlangen, een verboden verlangen naar een orgasme met mijn baas.

Heimelijk was ik blij dat ik niet een kale kut had zodat Vardos niet kon zien wat zijn behandeling mij deed. Na deze opmerking ging hij vlak achter me staan en duwde met zijn eikel tegen mijn kontje. Die was natuurlijk wat dikker dan zijn vinger maar door het grondige smeerwerk ging mijn kontje toch weer wat open.

Vardos aarzelde niet toen hij wat ruimte voelde en gaf een enorme stoot naar voren. Had je maar je best moeten doen! Zijn eikel zat al in mijn kont, hij pakte nu mijn lovehandels vast en drukte al stotend zijn pik verder naar binnen. Ik voelde me helemaal opgevuld zoals de eerste keer dat mijn man mij neukte. Maar deze vulling beleefde ik intenser en dieper.

De pijn bleef rondgaan in mijn sluitspier, maar mijn kut reageerde met nog meer sappen. Ondanks de pijn werd ik bloedgeil. Zijn pik was nu voor de helft in mijn darmen doorgedrongen en nu begon bij pas echt te stoten.

Een klein stukje naar achter en dan weer met krachten mijn kont in. Ook nu weer merkte ik dat hij steeds extra olie aanbracht. Ik voelde ook in mijn kontje dat het warmer werd door de wrijving en dat zijn pik steeds verder bij mij naar binnen drong.

Naarmate zijn pik dieper kwam begon hij harder te stoten. Zijn handen steunden nu op mijn billen waardoor de druk binnen nog groter werd.

Ik dacht dat ik gek werd van geilheid en wilde alleen nog maar dat hij doorging met beuken en dat hij mij ook zou laten klaarkomen. Hij voerde het tempo nog op totdat ik zijn pik nog harder voelde worden en hij na een ingehouden kreun ineens stopte en langzaam zijn lul uit me liet glijden.

Ik voelde niks en ik zei ook niks. Ik wilde nog even nagenieten van deze intense neukpartij. Ik gehoorzaamde en vroeg me af of hij nu alsnog mijn kut ging neuken. Hij moest nu wel zien dat ik kleddernat was, maar hij zei geen woord daarover.

Vardos drukte voor mij totaal onverwacht zijn mond tegen mijn kut en begon me te likken. Ook dit had ik als jonggetrouwde nog nooit meegemaakt, nou ja behalve dan dat mijn eerste vriendje er wat voorzichtige likjes en kusjes op had gedaan. Vardos kende maar een tempo bij al zijn handelingen. Hoewel het weinig romantisch of liefdevol overkwam likte hij als een bezeten dier mijn kut, net als hij mijn hoofd en kont als een bezetene had geneukt. Ik kon deze gedachte nog net afmaken maar toen begon het te draaien.

Door mijn hoofden maalden beelden van Ali, van Vardos, hun pikken, het kale kutje van een collega, een spuitende lul, borsten, sperma in mijn gaatjes, de smaak van Vardos, een geile sauna, twee meiden met hoofddoek in standje 69 en zo ging het maar door. Ik was op het randje en ik ging erover heen. Stormen van geilheid flitsten vanuit mijn kut door mijn lichaam en ik schokte.

Minutenlang duurde deze extase en ik wist allang niet meer of Vardos me nog likte of niet. Ik probeerde rechtop te gaan zitten maar ik was duizelig. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form. Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all. This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig.

Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.