Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Marokkaanse lul geile ouwe kut

marokkaanse lul geile ouwe kut

..

Wap dating dikke geile kut

Schatje, hijgde ze, jij bent tenminste een gentleman, jij houd rekening met wat ik lekker vind. Voelt zo goed T, jouw hete kutje, zo heet heb ik een kutje nog nooit gevoeld als bij jou. Ze was lekker nat en serieus warm van binnen, en dit was een heerlijk tempo. Dit geile loeder kwam gewoon klaar steeds, niks luidruchtig schreeuwen of Aaah Aaah ik kom klaar.

Mijn lul is inderdaad echt serieus dik, lang niet maar wel dik. Omdat zij het zo rustig wilde, kon ik het gelukkig veel langer volhouden. Dat was me al diverse keren gelukt, want ik neukte T op deze manier een klein half uur. Toen versnelde ik in T, en zei haar dat ik klaar ging komen. Zo hoorde ik haar hijgen, en ik trok haar lange donkere haren, in een staart naar achteren.

Zeg t maar als je het niet lekker vind, hijgde ik tegen T. Zo is lekker, ja, zo is lekker hijgde T, terwijl ik veel harder in haar stootte en haar lange haren naar achteren trok. Haar kont deinde heerlijk na, als ik in haar stootte, T begon harder te hijgen. Zal ik dat hete kutje blussen met mijn zaad, wil je zaadjes in je hete geile rijpe kutje? Daar zijn kutjes voor, om zaad op te vangen, hijgde T. Mijn kutje is wel aan zaad toe, na jaren droog gestaan te hebben. Spuit me maar vol geile vent, spuit jij mijn kutje maar bomvol, geile neukerd, het werd wel tijd, hijgde ze nog steeds.

Je spuit me serieus vol, keek ze achterom, terwijl ik me diep in haar leegspoot. Van de tafel pakte ik de doos tissues en depte haar droog. Een grote kwak sperma lag uiteindelijk op het laminaat daarna, en T kwam overeind. T dook onder de douche en verschoonde zich, ik ging na T eronder en zo verschoonde ik mezelf ook.

Toen ik terugkwam liep T weer in haar roze niemendalletje rond, ze zette Marokkaanse hapjes op tafel en thee. Kan je zo nog een keer, lachte ze me toe. Ja hoor, ff pauze zei ik haar, daar was ze het mee eens. We dronken thee en T bekende hoe ze genoten had.

Of t nou komt dat ik lang geen sex heb gehad, of jou pik nou zo dik is, zo ben ik nog nooit klaargemaakt door een man. Mooi toch, jij bent een goede man voor een vrouw, bekende ze. Trouwen ga ik nooit meer, maar jij mag vaker komen sexen, zei T. Oma,s geile avonturen lachtte ze, want ik ben al oma he. Haar 3 dochters droegen ook geen hoofddoek, alleen haar oudste zoon wilde wel dat zij een hoofddoek droeg. Om haar oudste tevreden te stellen, voor de rest nooit. En hij woonde ver weg, tegen België aan terwijl haar dochters in de buurt woonden.

T deelde haar leven wel zelf in, op haar manier. En T was open, heel open en vrij dus. Nee hoor, ik ga er niet mee te koop lopen, ik doe zelf wat ik wil na 2 mannen.

Als wij regelmatig zo kunnen sexen, maak jij mij een hele blije vrouw. Een sexoma, lachtte ze uitgebreid. Zo praatten we wat af, en dronken en aten wat. Ze zat in een brede stoel en had haar voeten weer op de rand van de salontafel gezet. Ze zat me te verleiden, en dat lukte aardig, ik begon hard te worden.

Oooh die dikke lul van jou ook, ik kan hem wel opvreten. Die paal is echt dik man, zo ben ik nog nooit opgevuld. Ik wil erop zuigen maar ik weet niet of hij erin past, en ze wees op haar mond. Ik liep op T af trok haar omhoog, trok een kussen van de bank, en ging op de bank zitten wijdbeens. Het kussen lag ik voor me op de grond en zei dat ze erop moest gaan zitten. Gaan we kijken of hij in je mondje past, en ze knielde voor me neer op haar knieën. Nou das een goed teken zei ik weer.

Oh dat vond je lekker he, en ze deed het telkens opnieuw. Ze had weinig gepijpt, dat kon je merken ja, maar ik merkte dat ze het wel probeerde. Ze was 63 jaar maar wilde goed leren pijpen, en daar hielp ik haar mee. Maar ze kreeg m eerst niet ver naar binnen toe, tot ik merkte dat ze hem toch probeerde verder naar binnen te zuigen. Ze was te gretig geweest, ik trok me terug en ze zat naderhand naar adem te happen.

Poeh, ik stikte zowat in je pik, hij zat wel heel diep. Ze hijgde even na en ik zei dat we het pijpen maar even lieten wachten.

Ik pakte T vast en lag haar achterover op de divan, nadat ik haar nachthemd had uitgedaan. Zo bevoelde ik haar kutje eerst en stak er later een vinger in. Zo liet ik T eerst klaarkomen en daarna begon ik haar rustig te beffen. Dat geile vlezige kutje wat diepliggend lag, icm haar bolle ronde buik, vond ik supergeil om te zien. T kwam nog een paar keer klaar, tot ik ermee stopte.

Zo strak was haar kutje, ongelofelijk, allebei slaakten we een kreet. T slaakte een kreet van hoe ik haar op vulde. Nou, jij zit zo diep in me, ik voel me vol en helemaal opgevuld. Nou, net als de eerste keer, voelde ik weer dat ik haar inderdaad op vulde, zo strak en vol voelde ze aan. Met andere vrouwen nooit gehad, dat het zo strak voelde als bij T. Ok, bij andere vrouwen vulde ik ze ook op, als ik hun geloven mocht.

Maar het kutje van T was voor mij gemaakt, opnieuw genoot ze hoe ik in haar zat. Met zachte halen paalde ik in haar, net als daarnet. Juist langzaam neuken, vond ze het meest geweldig. Maar ik voerde mijn tempo op en toen begon ze juist sneller klaar te komen. Langzaam pompte ik in haar en ze bleef genieten. Telkens na bijv 2 minuten versnelde ik mijn tempo, T begon toen serieus sneller klaar te komen.

Dan neukte ik haar weer onder mij om na enige. T was bezweet, toen ik haar zo zeker ruim een half uur had liggen poken, ze kwam serieus klaar diverse keren en was vrij luidruchtig geworden. Ik wil op jou zitten, hoorde ik T zeggen, en dat deden we ook. Kom schatje, ik naai je helemaal gek, zei ik. Ik hoorde T tekeer gaan en voelde hoe ik klaar begon te komen.

Ik trok haar strak tegen me aan en paalde in haar door, tot ik haar volspoot en T toch alsnog van me af veerde. T viel bovenop me, en was aardig uitgeput. Na jaren had ze weer sex, genaaid, gebeft, gepijpt, gespoten, T maakte weer eens een bijzondere dag mee.

Kapot man, ik ben kapot hijgde T. Zo bleef ze enige tijd op me liggen, tot ze bijgekomen was. Je hebt me goed aangepakt zeg, ben nu ff moe. Ben ook veel klaargekomen door die geile paal, wat een geile vette lul heb jij. Hopelijk mag ik daar nog eens een keer op zitten, zo lekker dik.

De divan was bedekt van haar vocht en mijn sperma, en opnieuw gingen we douchen. Daarna de divan schoon gemaakt en ben ik nog een tijdje bij T gebleven. We spraken af voor een volgende keer, en T wilde ook nog een keer naar het strand samen. Jaja, T wilde graag bij warm weer in het water genomen worden, dat was een wens van haar. Maar die periode breekt eerdaags weer aan, nu zitten we nog in februari Voorlopig spreek ik bij haar af, hoewel het bij mij ook kan. De volgende afspraak staat al, T en ik spreken volgende week weer af.

Dit was van afgelopen maandag, onze geile eerste avond. En ik was 2 keer klaargekomen, dus een derde keer zat er niet meer in. Dus kon ze mijn slappe lul mooi als oefening gebruiken om hem hard te maken. Klaarkomen lukte me niet meer, maar ze wilde gewoon pijpen. Haar kutje vingerde ik, maar ook zij had genoeg van deze onverwachte geile dag. Ach, volgende week maken we er wel een geile bende van.

Deel 2 volgt vanzelf. Maar dat vertel ik je nog niet. Je protesten zorgen ervoor dat je kont heerlijk geil over mijn onderbuik heen en weer en op en neer gaat.

Reden te meer om ervoor te zorgen dat je tieten wat extra harde aandacht krijgen, dus knijp ik is gemeen in die twee kleine tepeltjes van je. Ik word alleen maar geiler van je protest. Niet dat ik je echt pijn zal doen, je weet ondertussen wel dat dat niet in mijn aard ligt. Ook moet je voelen dat mijn opwinding met elke beweging van je kont groter wordt, voor mijn gevoel in elk geval dring ik ondertussen lekker diep in je door. Ik beschouw je protest dan ook meer als aanmoediging en mijn handen omvatten je grote dikke tieten.

Ondertussen verzuim ik niet om ook af en toe stevig in die kleine harde tepels te knijpen. Je reactie is verbluffend en ik voel heet vrouwelijk geil op de binnenkant van mijn dijen als je nu echt serieus op en neer begint te pompen. Ook kan ik je dikke tieten niet meer in mijn handen houden, je buigt je bovenlijf naar voren en wipt met je Marokkaanse kont nu geil op en neer.

Ik verplaats mijn handen naar je heupen om te voorkomen dat mijn lul je dikke kut verlaat. De manier waarop je op en neer pompt duidt erop dat ik een gebroken lul overhoud als hij aan je hete kut ontsnapt. Ik wil even adempauze en dus grijp ik je stevig bij je heupen en tracht je diep in mijn schoot te drukken.

Enkele tellen weet je niet wat ik van je wil en je houdt je stil. Uniek moment voor mij om iets verder onderuit te zakken en ik voel dat ik nog dieper in je vette Marokkaanse slettenkut binnendring. Ik ontspan mijn greep op je heupen en jij zet je handen op mijn knieën en begint direct weer onverzadigbaar op en neer te wippen. Nu laat ik je je gang gaan, want als jij zo aan de gang bent weet ik dat jij net zo bang bent dat mijn dikke harde lul aan die gulzige hoerenkut van je zal ontsnappen als ik.

Mijn handen zorgen er voor dat je rokje rond je middel komt te zitten en ik zie die heerlijke gebruinde kont van je op en neer kletsen. Tijd voor een nieuwe verrassing en plotseling geef ik je een stevige tik met beide handen op je beide billen.

Mijn lul zit nu zeker 16 cm diep en dik en hard in dat Marokkaanse hoerenkutje van je. Ik voel zelfs dat de schede van je kut pulseert en knijpt in mijn harde lul. Omdat je kennelijk niet van plan bent om te reageren, sla ik je opnieuw voor je billen, "kom Marokkaanse slet melk mijn dikke ouwe lul", grom ik en sla nog een keertje op je billen. Je begint weer op en neer te wippen en nu sla ik ritmisch zachtjes tegen je kont als je van mij omhoog moet.

Ik begrijp je en je hanteert een perfect ritme voor me. Je zuigende hete dikke kut bijt en kneedt de harde schacht van mijn lul, streelt zodoende ook de gevoelige brede eikelrand en jaagt me op naar een orgasme.

Gelukkig voor mij hebben we vanmorgen voor je naar je werk ging al even lekker geneukt, dus ik hoef me geen zorgen te maken, het zal lekker lang duren. Ik grijp je bij je armen en trek je weer achterover. Zodra ik je rug tegen mijn borst voel sla ik mijn armen om je heen en laat mezelf nog dieper achterover zakken in de rug van de bank waarop we zitten. Ik trek mijn benen wat op, zodat jouw lijf nu geheel op mij rust en ik nu ook op jouw in kan neuken.

In deze positie kan ik je wat verder achterover trekken en ontglipt jou zo langzamerhand het initiatief van deze neukpartij. Ik begin rustig op je in te stoten en je neemt mijn ritme over. Je begint zacht te kreunen als in mijn handen weer onder je omhooggeschoven topje schuif en weer met die dikke heerlijke tieten begin te spelen.

Zoals je wel had kunnen verwachten, doe ik dat nu zachter en trager dan een tiental minuten geleden. Wel pijnig ik nog af en toe je kleine harde tepeltjes. Dat hou ik erin omdat jouw reactie weerslag heeft op mij en me uitermate geil houdt. Ook dwalen mijn handen regelmatig af naar je heupen en je heerlijke onderbuikje en ik streel dan over het kale gebied van je oorspronkelijke kutvacht.

Af en toe voel ik een stoppeltje, heerlijk opwindend en dan tikken de vingers van mijn rechterhand over de top van je schede en deel ik hele zachte tikjes uit.

Dit voelend verhoog ik het tempo van de tikjes en jij het tempo, mogelijk ongewild van het kneden van je schede in mijn schacht. Je adem gaat hijgend nu, zeker als ik de tikjes op je dikke kut geef grom je je lust uit. Je vette kut melkt nu wel erg hard aan mijn stijve leuter.

Ik krijg er zelfs een beetje buikpijn van, zo hard stamp je op mijn schoot op en neer. Ik blijf je op je kut slaan, eigenlijk meer precies op het zachte volle stukje net boven je klitje.

Omdat ik tegen je rug en nek aan zit te wrijven weet ik het niet zeker, maar aan jouw reactie te voelen moet ik welhaast ook je klitje raken. Je ragt jezelf nu klaar op mijn schoot. Ik weet zeker dat jij jezelf zover opgedreven hebt omdat je op het randje van klaarkomen bent aangekomen.

Gelukkig heb ik je in de afgelopen periode wat beter leren kennen en weet dat als jij eenmaal die drempel over bent je niet meer te houden bent.

Omgekeerd weet jij ook dat je die kans kunt pakken, dat ik zeker vandaag langzaam ben, zodat je lekker ongeremd jezelf naar een orgasme kunt raggen om vervolgens met volle teugen te genieten van het volspuiten door mij. Ook vandaag gok ik erop dat je dan voor de tweede keer klaar zult komen, waarna je heerlijk als een plumpudding op mijn schoot in elkaar zult zakken met mijn natrillende lul nog lekker diep in de heerlijke Marokkaanse hoerenkut van je.

Je maakt mijn onderlijf steeds natter, je verliest zoveel van je lekkere kutvocht dat het bijna lijkt alsof je spuit.
marokkaanse lul geile ouwe kut

..
Prive afspraken enorme dildo in kut

  • TANTRA MASSAGE BRABANT SEX VOOR 20 EURO
  • MOOIE MEIDEN SEX GEILE AMATEUR VROUWEN
  • OMA ONTVANGT PRIVE SEX LESBI
  • Neger neukt blanke huisvrouw vingert
  • 572Gratis sex com lullen die spuiten


marokkaanse lul geile ouwe kut