Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Liggend neuken vakantie sex

liggend neuken vakantie sex

Ze zat aan de rand van een enorm meer, dat tussen een aantal bergen in lag. Ik kwam naast haar zitten en wat mij opviel was dat ze er niet van schrok. Ik was behoorlijk rustig naar haar toe komen lopen en aangezien ze in een soort trance leek te zijn, had ik wel verwacht dat ze mij op zijn minst uit schrik een klap voor mijn kop zou gaan verkopen.

Maar in plaats daarvan leek het alsof ze mij al verwachtte. Het was een heel apart moment en ik kon het maar niet begrijpen, toch voelde het goed. Het was net alsof ik haar tegen moest komen, als een soort vastgelegd moment waar we op dat moment in samen moesten komen.

We bleven elkaar gewoon aankijken en ineens begonnen we te zoenen. We zeiden helemaal niets, ze was waarschijnlijk ook een Zweedse meid dus mij verstaan zou ze toch niet en andersom net zo, als ze tenminste geen Engels sprak. Maar woorden hadden we helemaal niet nodig, we wilden gewoon genieten van elkaar, dat was waarom we daar aan de waterkant zaten.

Ze liet mijn lippen los en bleef mij aankijken met die mooie blauwe ogen, terwijl ze haar truitje uittrok en haar bh losmaakte. Ik keek vol bewondering naar haar perfecte tieten en greep ze zachtjes vast.

Ze pasten precies in mijn handen, alsof ze voor mijn grip gemaakt waren. Ik speelde ermee terwijl ik haar weer recht in de ogen keek. Ze kuste mij weer en daarna maakte ze heel rustig mijn broek los. Al snel had ze mijn pik te pakken, die ze af begon te trekken. Tergend langzaam bewoog haar hand op en neer over mijn lul en ik leek mij eventjes in de hemel te bevinden.

Nog niet eerder was ik zo lekker afgetrokken maar ook niet eerder was mij dat in de buitenlucht gebeurd. De meeste vriendinnetjes die ik had gehad, wilden niets van buitensex weten. De natuur was om van te genieten vond ik, dus sex paste daar perfect bij.

Zij dachten daar anders over. Nu had ik een meid gevonden die precies paste bij wat ik al heel graag wilde en ik kende haar naam niet eens en gek genoeg wilde ik die ook niet weten. Het was goed zoals het was en ik leunde eventjes achterover, zodat ze goed met mijn pik bezig kon zijn. Even later stond ze op en ze liep richting een plek waar veel gras aanwezig was. Tijdens haar lopen trok ze de rest van haar kleren uit, waardoor ik haar machtig mooie lijf te zien kreeg, Ze liep heupwiegend en heel rustig naar de met gras begroeide plek toe en haar billen bewogen op het magische ritme van haar stappen.

Ik stond op en liep achter haar aan. Ze ging op het gras zitten en gebood mij naast haar te komen zitten. Ik werd achterover gedrukt en toen klom ze langzaam op mij. Ze zat op mijn schoot en gleed met haar natte kutje over mijn pik heen. Ik voelde die schaamlippen langs de schacht van mijn leuter glijden en ook mijn ballen rolden door die bewegingen heen en weer.

Ze drukte haar mooie slanke lichaam tegen het mijne aan, pakte tussen haar benen mijn pik vast en duwde die in haar lekkere poesje. Langzaam begon ze in de frisse buitenlucht over mijn lul te zakken en zo reed ze langzaam met haar billen op en neer, terwijl ik mijn ogen sloot en van de warmte van haar prachtige lichaam probeerde te genieten. De natuur, haar lichaam, haar kutje dat over mijn pik gezakt was en steeds een beetje harder begon te rijden, alles was zo helder en voelde zo perfect.

Het was mij allang duidelijk, ze wilde op dat moment lekker hard genomen worden. Uitdagend begon ze met haar kontje te schudden, ik zag dat heerlijk zitvlees een beetje bewegen en zou er het liefst een harde klap op geven.

Ach, wat kon mij het ook schelen, ik zou het gewoon doen. Ik gaf een ferme pets op haar billen en het vlees trilde en schudde lekker lang na. Het meisje keek over haar schouder heen naar mij en had een blik in haar ogen waarin te lezen was dat ze mij een stoute jongen vond. Nou, dat was ook zo. Alles wat ik voelde leek zij ook te willen, alsof we elkaar perfect aanvoelden. Ze voelde perfect aan, het kutje was nat maar niet te nat, zodat ik alles nog goed kon voelen.

Ze had een soort trucje waarbij ze haar spieren daar tussen haar benen aanspande en waardoor ik extra strak in haar geile poesje zat. Ik voelde hoe ze dat steeds vaker deed en ik bijna klaarkwam.

Precies op die momenten hield ze even op en zo kon ik mij herstellen. Ze bouwde mijn orgasme voor mij op. Dat was wel heel erg attent maar ook bijzonder knap. Ik begreep niet hoe ze dat zo aan kon voelen en was zwaar onder de indruk.

Haar volgende standje was een heel erg simpele, gewoon missionaris. Ze ging op haar rug liggen, spreidde haar benen en sloeg die om mijn middel heen, trok mij diep in haar en zo paalde ik haar, recht in haar ogen kijkend. Ik verloor alle besef van tijd of ruimte, was alleen maar met haar bezig. Ik pompte diep tussen die inmiddels bijzonder gezwollen schaamlippen en voelde hoe ik langzaam maar zeker weer klaar ging komen. Ik heb haar nog nooit zo goed kunnen bekijken. Nou ik zou jouw Monique ook wel eens willen neuken zei hij.

Maar ik moet het eerst er met Monique over hebben hoe zij het zou vinden. Monique stond net op en ik liep achter haar aan en vertelde Peter zijn wens. Nou ik ben voor monogaam zijn zei ze maar als ik Peter zo zie zitten dan ben ik wel benieuwd of die dikke bobbel in zijn broek in mijn kutje zou passen.

Nou je kan die leuter van mij ook aan en ik denk dat die van hem niet groter is. Nou het lijkt me wel wat, geeft een heel andere dimensie van ons weekje uit denk ik. Ze liep terug en voor ze weer ging liggen trok ze haar broekje uit en ging met haar benen wijd richting Peter liggen. Ik kwam ook weer naar buiten en was perplex over Monique. Ik ging naast Peter zitten en maakte hem attent over hoe Monique er bij lag.

Had ik al gezien hoor, die heeft haar kut mooi geschoren viel me op. Peter stond op en liep naar Monique toe, Anja draaide zich ook om en had de situatie snel door. Lachend keek ze naar Peter die zijn dikke lul uit zijn broek haalde. Monique had dit ook gezien en kwam zitten en met haar gezicht bijna op de hoogte van Peter zijn lul kwam ze ietsjes verder naar voren en voor ik het besefte nam ze hem in haar mond en begon zijn ballen te masseren.

Ik wist even niet wat ik moest doen maar mijn lul wist het wel en ik trek mijn broekje ook uit en ging voor Anja staan. Anja pakte mijn lul en begon hem lekker te masseren en voor ik het wist stond hij stijf om hoog. Al snel liet ik me zakken net als Peter zat ik met mijn harde lul vlak voor een kletsnatte kut. Nog een tel later lagen we alle vier lekker te neuken onderwijl naar elkaar kijkend. We kwamen ongeveer allemaal gelijk klaar en Peter en ik zaten op onze knieën naar een kut te kijken waar ons sperma uit droop.

Net een halve dag aan gekomen en dan al dit beleefd hebbende zat de stemming er al goed in. We hebben de hele week afwisselend met elkaar liggen neuken en ik moet zeggen dat ik het vreselijk opwindend vond om mijn meisje zo met een ander te zien neuken en andersom ook. Toen wij besloten om hun mee te vragen hadden we dit niet verwacht.

We kenden elkaar al een tijdje maar hier hadden we het nooit over gehad.

.

Spuiten in de kut online shemale dating

Hij stelde voor om een bezoekje aan een paar kroegen in een nabijgelegen dorp te brengen en ze zei gelijk ja. Even een keer de haren los zou niet zo erg zijn, had ze voor zichzelf besloten. En dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want echt veel ervaring op het gebied van seks en versierd worden had ze niet.

Ze had een tijdje een vaste vriend gehad, maar die was zo saai, dat ze het drie maanden voor de vakantie met hem had uitgemaakt. Ze vond saai en burgerlijk helemaal niet erg, maar het kon ook te ver doorgedreven worden. Carlos, de Spanjaard, had een taxi gebeld en binnen een minuut of tien zat ze in een drukke kroeg waar de gesprekken de muziek overstemden. Ze had een cocktail genomen en twee Prosecco en ze moest zeggen dat ze die aardig begon te voelen.

Ze had nog niets gegeten, maar dat probleem werd door haar toekomstige minnaar opgelost die haar meenam naar een tapas-bar waar voornamelijk de locals kwamen eten.

Ze had heerlijk gegeten en genoot van de aanwezigheid van Carlos. Voordat ze het doorhad ging de tapas-bar dicht, want het bleek al half twee in de nacht te zijn. Carlos nam haar mee naar een soort van discotheek waar alleen maar oude dance-classics werden gedraaid. Margreet vond het gelijk een leuke tent en na een paar wijntjes stond ze heerlijk te swingen op de dansvloer.

Nadat de DJ de laatste plaat had opgezet, zochten ze hun heil op het terras, die een uurtje langer openbleef en zagen ze een voorzichtig zonnetje opkomen. Of ze zin had om een strandwandeling naar het vakantieresort te maken? Dat klonk Margreet als muziek in de oren en Carlos regelde snel nog een flesje witte wijn bij de barkeeper, zodat ze nog even konden zitten en genieten van de mooie ochtend met een lekker glas witte wijn.

Eigenlijk dronk Margreet niet zoveel, maar ze had besloten om haar haren los te gooien en zat heerlijk tegen Carlos aan op een beschut plekje van het strand. Als voorbijganger zag je ze niet eens zitten. De perfecte plek om seks te hebben dacht Margreet bij zichzelf en tot haar grote verbazing nam ze zelf het initiatief.

Ze ging staan en trok haar topje en bikini uit en liet vervolgens haar broekje zakken. Carlos zat haar met open ogen aan te kijken en was even helemaal van slag toen ze ook nog haar onderbroekje had uitgetrokken.

Hij wilde dolgraag seks met deze mooie blonde vrouw hebben, maar hij had niet verwacht dat het die ochtend al zou gaan gebeuren. Margreet liep naar hem toe en drukte haar kutje tegen zijn mond aan. Iets dat ze altijd al had willen doen, maar haar saaie ex-vriend vond één keer in de week op woensdagavond met het licht uit, al meer dan genoeg.

Carlos begon haar gelijk te beffen en Margreet had moeite om op haar benen te blijven staan. Ze pakte Carlos stevig bij zijn schouders en genoot van zijn heerlijke tong die over haar clitoris heenging. Ze begon draaiende bewegingen met haar heupen te maken en haar Spaanse minnaar voerde de snelheid op. Vanuit haar tenen kwam haar orgasme opzetten en Carlos moest zijn adem inhouden want ze drukte zich stevig tegen zijn gezicht aan.

Hij moest haar wegduwen om een hap lucht te kunnen nemen en hij stond op en begon zich snel uit te kleden. Dit keer was het de beurt van Margreet om aan orale seks te gaan doen en ondanks dat ze onervaren was op het gebied van pijpen, begon ze enthousiast over zijn eikel te likken.

De geur van seks bedwelmde haar zowat en nadat ze hem uitgebreid gelikt had, liet ze zijn grote pik in haar mond glijden. Ze had met een vriendin ooit eens een banaan gepijpt om te voelen hoe het echte werk zou zijn. Dat was eigenlijk haar enige ervaring, maar ze bleek een natuurtalent te zijn.

Carlos pakte op een gegeven moment haar hoofd vast en begon haar mond te neuken. Ze genoot zich suf, want ze was een tikkeltje onderdanig en ze hield van de dominante manier waarop Carlos zijn doel wilde bereiken. Ze had er tijdens het pijpen over nagedacht of ze wel of niet zou doorslikken, maar Carlos gaf haar geen keuze. Hij begon haar mond steeds sneller te neuken en plotseling voelde ze de warme stralen sperma in haar mond spuiten. Ondanks dat ze geen keuze had, was ze zelf al tot de conclusie gekomen dat ze zou gaan slikken.

Ze liet geen druppel uit haar mond glijden en toen Carlos haar hoofd losliet begon ze zachtjes zijn pik schoon te likken. Dit was nog maar het begin en Margreet vroeg zich wat er nu van haar verwacht werd. Dat was al snel duidelijk, want Carlos was aardig opgewonden geraakt van het pijpen en zijn pik was niet naar beneden te kregen.

Hij gaf aan dat ze op haar handen en knieën moest gaan zitten, waarna hij van achteren zijn grote pik in haar kletsnatte kut stak. Margreet vond het heerlijk dat ze diep gevuld werd en ving zijn stoten eerst wat onhandig op, tot ze een neukritme hadden gevonden. Ze voelde haar lichaam tintelen en elke keer als hij diep in haar stootte moest ze kreunen. Ze had het gevoel dat ze uren bezig waren en ze deed haar best om haar orgasme zo lang mogelijk uit te stellen.

Stiekem wilde ze proberen of ze allebei tegelijk zouden kunnen klaarkomen en toen ze de pik van Carlos nog harder voelde worden, liet ze zich gaan. Daarna heb ik haar op haar knietjes gezet en ben ik haar keihard gaan palen.

Ik beukte tegen haar lichaam aan alsof ik een soort stormram was, die door haar heen moest breken. Haar mooie billen begonnen er helemaal van te schudden en haar tieten bungelden heen en weer, tot ik mijzelf uit haar kutje moest trekken en mijn zaad over haar billen en rug spoot. Ik maakte haar met de handdoek die ze mij aangaf schoon en kort daarna zijn we weer naar het kampvuur gegaan.

De rest van die vakantie heb ik haar haast iedere nacht liggen palen en zo lekker had ik het nog niet eerder gedaan. En dat bleef zo, tot ik mijn vrouw tegen het lijf ben gelopen. Ik moet eerlijk zeggen dat de sex met mijn vrouwtje in eerste instantie ook de reden was dat ik bij haar ben gebleven, omdat het mij heel veel aan dat andere blonde mokkel deed denken. Maar goed, dat vergelijk heb ik haar nooit verteld, anders heb ik nog wekenlang ruzie en dus ook geen sex meer en dat wil ik voor geen goud missen, helemaal niet nu de vakantie vlak voor de deur staat en ik haar daar op de camping waar wij gaan staan toch de nodige beurten wil geven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Afgezogen door boerendochter Ik hou helemaal niet van vakantie in het buitenland. Ik krijg meteen heimwee, zodra ik…. Zomervakantie Deze zomer is het weer lekker warm, ook in Nederland. En dus hebben mijn vriendin…. In het hol van een campingsnol Frits Baardmans, even in de vijftig, had voor een midweekje een chaletje gehuurd op een….

Geef een reactie Reactie plaatsen annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sex met schoonmaakster in luxe hotel next post: Onze bezoekers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Tevens stem je in met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy samen met het gebruik van cookies om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
liggend neuken vakantie sex

Ze zat aan de rand van een enorm meer, dat tussen een aantal bergen in lag. Ik kwam naast haar zitten en wat mij opviel was dat ze er niet van schrok. Ik was behoorlijk rustig naar haar toe komen lopen en aangezien ze in een soort trance leek te zijn, had ik wel verwacht dat ze mij op zijn minst uit schrik een klap voor mijn kop zou gaan verkopen.

Maar in plaats daarvan leek het alsof ze mij al verwachtte. Het was een heel apart moment en ik kon het maar niet begrijpen, toch voelde het goed. Het was net alsof ik haar tegen moest komen, als een soort vastgelegd moment waar we op dat moment in samen moesten komen. We bleven elkaar gewoon aankijken en ineens begonnen we te zoenen. We zeiden helemaal niets, ze was waarschijnlijk ook een Zweedse meid dus mij verstaan zou ze toch niet en andersom net zo, als ze tenminste geen Engels sprak.

Maar woorden hadden we helemaal niet nodig, we wilden gewoon genieten van elkaar, dat was waarom we daar aan de waterkant zaten. Ze liet mijn lippen los en bleef mij aankijken met die mooie blauwe ogen, terwijl ze haar truitje uittrok en haar bh losmaakte.

Ik keek vol bewondering naar haar perfecte tieten en greep ze zachtjes vast. Ze pasten precies in mijn handen, alsof ze voor mijn grip gemaakt waren. Ik speelde ermee terwijl ik haar weer recht in de ogen keek. Ze kuste mij weer en daarna maakte ze heel rustig mijn broek los. Al snel had ze mijn pik te pakken, die ze af begon te trekken. Tergend langzaam bewoog haar hand op en neer over mijn lul en ik leek mij eventjes in de hemel te bevinden. Nog niet eerder was ik zo lekker afgetrokken maar ook niet eerder was mij dat in de buitenlucht gebeurd.

De meeste vriendinnetjes die ik had gehad, wilden niets van buitensex weten. De natuur was om van te genieten vond ik, dus sex paste daar perfect bij. Zij dachten daar anders over. Nu had ik een meid gevonden die precies paste bij wat ik al heel graag wilde en ik kende haar naam niet eens en gek genoeg wilde ik die ook niet weten.

Het was goed zoals het was en ik leunde eventjes achterover, zodat ze goed met mijn pik bezig kon zijn. Even later stond ze op en ze liep richting een plek waar veel gras aanwezig was. Tijdens haar lopen trok ze de rest van haar kleren uit, waardoor ik haar machtig mooie lijf te zien kreeg, Ze liep heupwiegend en heel rustig naar de met gras begroeide plek toe en haar billen bewogen op het magische ritme van haar stappen.

Ik stond op en liep achter haar aan. Ze ging op het gras zitten en gebood mij naast haar te komen zitten. Ik werd achterover gedrukt en toen klom ze langzaam op mij. Ze zat op mijn schoot en gleed met haar natte kutje over mijn pik heen. Ik voelde die schaamlippen langs de schacht van mijn leuter glijden en ook mijn ballen rolden door die bewegingen heen en weer.

Ze drukte haar mooie slanke lichaam tegen het mijne aan, pakte tussen haar benen mijn pik vast en duwde die in haar lekkere poesje.

Langzaam begon ze in de frisse buitenlucht over mijn lul te zakken en zo reed ze langzaam met haar billen op en neer, terwijl ik mijn ogen sloot en van de warmte van haar prachtige lichaam probeerde te genieten. De natuur, haar lichaam, haar kutje dat over mijn pik gezakt was en steeds een beetje harder begon te rijden, alles was zo helder en voelde zo perfect. Het was mij allang duidelijk, ze wilde op dat moment lekker hard genomen worden. Uitdagend begon ze met haar kontje te schudden, ik zag dat heerlijk zitvlees een beetje bewegen en zou er het liefst een harde klap op geven.

Ach, wat kon mij het ook schelen, ik zou het gewoon doen. Ik gaf een ferme pets op haar billen en het vlees trilde en schudde lekker lang na. Het meisje keek over haar schouder heen naar mij en had een blik in haar ogen waarin te lezen was dat ze mij een stoute jongen vond. Nou, dat was ook zo. Alles wat ik voelde leek zij ook te willen, alsof we elkaar perfect aanvoelden.

Ze voelde perfect aan, het kutje was nat maar niet te nat, zodat ik alles nog goed kon voelen. Ze had een soort trucje waarbij ze haar spieren daar tussen haar benen aanspande en waardoor ik extra strak in haar geile poesje zat. Ik voelde hoe ze dat steeds vaker deed en ik bijna klaarkwam. Precies op die momenten hield ze even op en zo kon ik mij herstellen. Ze bouwde mijn orgasme voor mij op. Dat was wel heel erg attent maar ook bijzonder knap. Ik begreep niet hoe ze dat zo aan kon voelen en was zwaar onder de indruk.

Haar volgende standje was een heel erg simpele, gewoon missionaris. Ze ging op haar rug liggen, spreidde haar benen en sloeg die om mijn middel heen, trok mij diep in haar en zo paalde ik haar, recht in haar ogen kijkend. Ik verloor alle besef van tijd of ruimte, was alleen maar met haar bezig. Ik pompte diep tussen die inmiddels bijzonder gezwollen schaamlippen en voelde hoe ik langzaam maar zeker weer klaar ging komen. Ik heb haar nog nooit zo goed kunnen bekijken. Nou ik zou jouw Monique ook wel eens willen neuken zei hij.

Maar ik moet het eerst er met Monique over hebben hoe zij het zou vinden. Monique stond net op en ik liep achter haar aan en vertelde Peter zijn wens. Nou ik ben voor monogaam zijn zei ze maar als ik Peter zo zie zitten dan ben ik wel benieuwd of die dikke bobbel in zijn broek in mijn kutje zou passen.

Nou je kan die leuter van mij ook aan en ik denk dat die van hem niet groter is. Nou het lijkt me wel wat, geeft een heel andere dimensie van ons weekje uit denk ik. Ze liep terug en voor ze weer ging liggen trok ze haar broekje uit en ging met haar benen wijd richting Peter liggen. Ik kwam ook weer naar buiten en was perplex over Monique. Ik ging naast Peter zitten en maakte hem attent over hoe Monique er bij lag.

Had ik al gezien hoor, die heeft haar kut mooi geschoren viel me op. Peter stond op en liep naar Monique toe, Anja draaide zich ook om en had de situatie snel door. Lachend keek ze naar Peter die zijn dikke lul uit zijn broek haalde. Monique had dit ook gezien en kwam zitten en met haar gezicht bijna op de hoogte van Peter zijn lul kwam ze ietsjes verder naar voren en voor ik het besefte nam ze hem in haar mond en begon zijn ballen te masseren. Ik wist even niet wat ik moest doen maar mijn lul wist het wel en ik trek mijn broekje ook uit en ging voor Anja staan.

Anja pakte mijn lul en begon hem lekker te masseren en voor ik het wist stond hij stijf om hoog. Al snel liet ik me zakken net als Peter zat ik met mijn harde lul vlak voor een kletsnatte kut. Nog een tel later lagen we alle vier lekker te neuken onderwijl naar elkaar kijkend.

We kwamen ongeveer allemaal gelijk klaar en Peter en ik zaten op onze knieën naar een kut te kijken waar ons sperma uit droop. Net een halve dag aan gekomen en dan al dit beleefd hebbende zat de stemming er al goed in. We hebben de hele week afwisselend met elkaar liggen neuken en ik moet zeggen dat ik het vreselijk opwindend vond om mijn meisje zo met een ander te zien neuken en andersom ook.

Toen wij besloten om hun mee te vragen hadden we dit niet verwacht. We kenden elkaar al een tijdje maar hier hadden we het nooit over gehad.

.Huisvrouwen prive bef standjes

  • Liggend neuken vakantie sex
  • Toen het te gevoelig werd voor Carlos, haalde hij zijn pik uit haar vagina die kletsnat was van haar eigen kutgeil en de sperma. Ik werd al geil door haar woorden en haar uiterlijk, maar dit was wel de druppel die de emmer op positieve wijze over liet overlopen.
  • 192
  • K3 neuken gratis seks previews

Negerin pijpt thuisontvangst nijmegen


Zo kon het dus gebeuren dat Margreet in haar eentje in het vijf sterren vakantieresort was terechtgekomen en ze het beste ervan probeerde te maken. Elke dag ging ze een uurtje of twee op het strand liggen en daarna ging ze op onderzoek uit in de omgeving. Ze zat in een mooi gebied, met veel pittoreske dorpjes en toeristische attracties. Al met al vermaakte ze zich uitstekend. Margreet is nogal preuts en moet normaliter niets hebben van kroegen of discotheken, maar op de vierde dag besloot ze toch om eerst een bezoekje te brengen aan de hotelbar.

Ze had voor zichzelf besloten dat ze seks wilde hebben en dat een one-night-stand helemaal niet erg zou zijn, want niemand die haar hier kende. Ze zat in haar eentje aan de bar, maar dat duurde niet lang, want ze had een heleboel mannelijke aandacht. Ze had al een paar Russen en een dikbuikige Duitser afgewimpeld, voordat er een plaatselijke Don Juan naast haar kwam zitten.

Hij was charmant, luisterde goed en maakte af en toe complimentjes waar Margreet het warm van kreeg. Ze had wel door dat hij haar aan het versieren was, en dat vond ze helemaal niet erg.

Er gingen beelden door haar hoofd waarop ze op haar knietjes zat en hem aan het pijpen was en dat ze met haar benen wijd op bed lag en hij haar hard begon te neuken.

Ze was danig opgewonden van hem geraakt. Hij stelde voor om een bezoekje aan een paar kroegen in een nabijgelegen dorp te brengen en ze zei gelijk ja. Even een keer de haren los zou niet zo erg zijn, had ze voor zichzelf besloten. En dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want echt veel ervaring op het gebied van seks en versierd worden had ze niet.

Ze had een tijdje een vaste vriend gehad, maar die was zo saai, dat ze het drie maanden voor de vakantie met hem had uitgemaakt. Ze vond saai en burgerlijk helemaal niet erg, maar het kon ook te ver doorgedreven worden. Carlos, de Spanjaard, had een taxi gebeld en binnen een minuut of tien zat ze in een drukke kroeg waar de gesprekken de muziek overstemden. Ze had een cocktail genomen en twee Prosecco en ze moest zeggen dat ze die aardig begon te voelen.

Ze had nog niets gegeten, maar dat probleem werd door haar toekomstige minnaar opgelost die haar meenam naar een tapas-bar waar voornamelijk de locals kwamen eten. Ze had heerlijk gegeten en genoot van de aanwezigheid van Carlos. Voordat ze het doorhad ging de tapas-bar dicht, want het bleek al half twee in de nacht te zijn.

Carlos nam haar mee naar een soort van discotheek waar alleen maar oude dance-classics werden gedraaid. Margreet vond het gelijk een leuke tent en na een paar wijntjes stond ze heerlijk te swingen op de dansvloer. Nadat de DJ de laatste plaat had opgezet, zochten ze hun heil op het terras, die een uurtje langer openbleef en zagen ze een voorzichtig zonnetje opkomen.

Of ze zin had om een strandwandeling naar het vakantieresort te maken? Dat klonk Margreet als muziek in de oren en Carlos regelde snel nog een flesje witte wijn bij de barkeeper, zodat ze nog even konden zitten en genieten van de mooie ochtend met een lekker glas witte wijn. Eigenlijk dronk Margreet niet zoveel, maar ze had besloten om haar haren los te gooien en zat heerlijk tegen Carlos aan op een beschut plekje van het strand. Als voorbijganger zag je ze niet eens zitten.

De perfecte plek om seks te hebben dacht Margreet bij zichzelf en tot haar grote verbazing nam ze zelf het initiatief. Ze ging staan en trok haar topje en bikini uit en liet vervolgens haar broekje zakken. Carlos zat haar met open ogen aan te kijken en was even helemaal van slag toen ze ook nog haar onderbroekje had uitgetrokken. Hij wilde dolgraag seks met deze mooie blonde vrouw hebben, maar hij had niet verwacht dat het die ochtend al zou gaan gebeuren.

Margreet liep naar hem toe en drukte haar kutje tegen zijn mond aan. Iets dat ze altijd al had willen doen, maar haar saaie ex-vriend vond één keer in de week op woensdagavond met het licht uit, al meer dan genoeg. Carlos begon haar gelijk te beffen en Margreet had moeite om op haar benen te blijven staan.

Ze pakte Carlos stevig bij zijn schouders en genoot van zijn heerlijke tong die over haar clitoris heenging. Ze begon draaiende bewegingen met haar heupen te maken en haar Spaanse minnaar voerde de snelheid op. Vanuit haar tenen kwam haar orgasme opzetten en Carlos moest zijn adem inhouden want ze drukte zich stevig tegen zijn gezicht aan. Hij moest haar wegduwen om een hap lucht te kunnen nemen en hij stond op en begon zich snel uit te kleden.

Dit keer was het de beurt van Margreet om aan orale seks te gaan doen en ondanks dat ze onervaren was op het gebied van pijpen, begon ze enthousiast over zijn eikel te likken. De geur van seks bedwelmde haar zowat en nadat ze hem uitgebreid gelikt had, liet ze zijn grote pik in haar mond glijden. Ze had met een vriendin ooit eens een banaan gepijpt om te voelen hoe het echte werk zou zijn.

Dat was eigenlijk haar enige ervaring, maar ze bleek een natuurtalent te zijn. Carlos pakte op een gegeven moment haar hoofd vast en begon haar mond te neuken. Dus hoef ik er geen seconde over na te denken. We drinken nog wat en na een kwartier voel ik mijn Piemel weer hard worden. Het is maar dat je dat weet en ik beslist niet met Jan en alleman het nest in duik. In ik geef haar een vurige kus volop haar vlezige lippen.

We tongen dat het een lieve lust is en dan begint Stella me overal te trelen en ik kneed zacht haar weelderige borsten. Ik ga door met haar borsten en Stella heeft mijn piemel stevig beet en trekt er zacht aan. Dan vallen we op het bed en zoekt ze met haar mondje mijn inmiddels op volle sterkte gekomen snikkel en geeft me een super pijpbeurt, zacht mijn zakje knedend. Ik dwaal af tot haar grotje en vind boven in een grote clitoris met mijn natte vingertop masseer ik haar clit.

Ze doet haar benen nog meer uit elkaar en dan ga ook ik met mijn tong diep bij haar naar binnen. En voel ik dat ze een natte vinger voor mijn sterretje brengt en zacht naar binnen glijd en ze mijn prostaal ruig masseerd Zo geil dat ik gvd mijn hormonen voel op spelen en er een zaadlozing opkomst is. En ik word nog geiler, bij het idee en oudere vrouw nog te ontmaagden in haar bips.

We beginnen naar wat glijmiddel te zoeken en komen uit op een tube nivea, Dan breng ik voorzichtig en flinke laag binnenwaards bij haar aan en begin haar kontje een beetje op te rekken en onder gekreun merk ik dat Stella klaar is voor het grotere werk, want mijn penis is dik en lang. Ga je op je knieen of wil je op je rug met je benen omhoog Maakt me niet uit, want het is de eerste keer voor me. Dan gaat ze op haar knieen zitten en ik breng, mijn nivea snikkel onder zachte drang bij haar in.

Eerst is even pijnlijk hoor ik, maar dan gaan alle remmen bij ons beide los. En we neuken als bezetene, en het duurt niet tot ik haar kringspier vul met mijn zaad. Dan vallen we op onze rug op bed en ze doet snel een doekje onder haar gat. En dan sijpelt het sperma er uit. En we blijven nog even liggen en gaan dan naar Mieke die onder op ons wacht. En morgen zien we elkaar in de ontbijt zaal.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Geplaatst op maandag 20 maart door Geile Gea. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: Overspel Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?