Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Lesbisch genot slavin ontvangt

lesbisch genot slavin ontvangt

De ober wist niet waar hij moest kijken en Anouk ook niet, het schaamrood stond op haar kaken. Hij overhandigde de ober 6 euro en samen Marco en Anouk verlieten het restaurant.

Ze lopen naar de auto en Anouk neemt plaats op de bijrijder stoel. Zodra Marco in stapt zet hij de eitjes nu op vol vermogen waardoor Anouk nu wel heel heftig begint te trillen. Ze kijkt Marco smekend aan of ze nu eindelijk mag klaar komen, Marco schudt nee en zegt waag het niet hè. Zo sletje zoek er maar 1 uit Anouk kijkt aandachtig en voelt dat de eitjes weer harder beginnen te trillen.

Ze kan zich niet inhouden en kreunt luid wat de aandacht trekt van de verkoper die achter zijn balie stond. Vanaf dat moment kan hij zijn ogen niet meer van Anouk afhouden en bekijkt het schouwspel wat zich daar afspeelt met veel genoegen. Ze zoekt een model uit van middelmatige grote en Marco pakt hem uit het rek hij loopt ermee naar de balie en vraagt de man of zijn sletje even mag passen.

De man antwoord dat dit eigenlijk niet mag maar dat als hij mee mag kijken hij dit geen probleem vindt. Marco antwoord dat dit natuurlijk mag en dat zijn sletje dit graag doet. Even later zat Anouk in een open pashokje naakt met de dildo in haar hand ze was wel even blij dat die eitjes eindelijk uit haar kutje mochten. Anouk pakt de dildo en duwt hem zachtjes in haar wel heel natte spleet. Ze neukt zichzelf gadegeslagen door Marco en de verkoper die zijn lul uit zijn broek heeft gehaald en ermee staat te spelen.

Na een minuut of vijf vraagt Marco aan de verkoper of hij niet een maatje groter heeft. Hij geeft de dildo en beveelt Anouk hem te testen. Als de dildo lekker in en uit haar glijd en Anouk steeds harder begint te kreunen pakt Marco hem af en zegt zo is het wel genoeg volgens mij mocht jij niet klaarkomen. Hij loopt de winkel in en komt terug met diverse maten but pluggen zo nou passen we deze even.

Marco trekt Anouk omhoog draait haar om duwt haar hoofd naar beneden zodat haar kontje omhoog komt en slaat hard op haar bil met de vlakke hand. Hij pakt de kleinste maat plug en laat Anouk hem nat maken. Hij houdt de punt tegen haar sterretje en duwt de plug ineens in haar kontje. Dit ging veel te makkelijk zegt de verkoper en Marco herhaalt dit met een veel grotere Is dit beter vraagt hij de verkoper.

De verkoper wie ondertussen met zijn apparaat in vol ornaat staat te kijken antwoord ja laat deze maar zitten. Met de plug in haar ster trekt Marco Anouk omhoog en beveelt haar weer op de stoel hij pakt de Dildo en geeft deze aan Anouk. Zo nu deze in je sletten kut en neuken laat deze meneer maar eens genieten van jouw kutje. Marco loopt de winkel in en komt terug met tepelklemmen zet deze op haar tepels waardoor Anouk een gil geeft van de pijn die deze toch wel doen.

Doorgaan hé en denk erom je komt niet klaar. Anouk is nu zo geil dat ze het bijna niet meer houd een plug in haar ster een dildo in haar natte kut en die klemmen zitten toch ook wel lekker. Bovendien een man voor haar met zijn broek op zijn hielen die een pik aan het bespelen is die nu wel heel hard is. Marco komt weer terug met een paardrijzweepje en begint Anouk afwisselend op de ene tiet dan weer op de andere en dan weer op haar klitje te slaan niet hard maar net genoeg dat het toch wel pijnlijk is.

Hij wenkt de man naar hem toe en vraagt hem hoeveel deze spulletjes nou zouden kosten voor zijn sletje. De verkoper antwoord dat dit geheel zo een euro kost. Marco zegt en als jij die pik nou eens in het keeltje van mijn sletje mocht leegspuiten. De kijkt bedenkelijk en zegt dan mag ze het voor de helft hebben.

Marco kijkt Anouk aan en vraagt wil je deze spulletjes hebben sletje Anouk antwoord ja meneer nou hou dan je keeltje maar open wand volgens mij wil iemand jou gebruiken daar. Anouk kijkt twijfelend maar ontvangt direct een harde klap met de zweep op haar tepels met de klemmen dus dit doet erg veel pijn. Marco wenkt de verkoper en knikt de man loopt naar Anouk en pakt haar hoofd hij duwt zijn forse pik ineens in haar mond en neukt haar in har keel ze kokt een beetje maar na een tijdje is ze gewend aan de pik in haar keel en ontvangt hem.

Elke keer als ze ergens mee stopt voelt ze de zweep om haar lichaam belanden. Ze kan zich nu echt niet meer inhouden en komt heftig klaar waarbij de sappen uit haar kut stromen of dat het een waterval is. Pets een harde tik met de rijzweep op haar kont en de volgende. Dan komt de man van de winkel weer binnen lopen. Marco kijkt geïnteresseerd naar het voorwerp. Marco beantwoordt het verzoek met een uitnodigende tik op de kont van Anouk.

Eerst wordt de but plug geplaatst, Marco krijgt de afstandsbediening. Hij draait de schakelaar op de middelste stand en drukt op het knopje. Anouk gilt van de pijn.

Anouk voelt hoe de harde lul in haar geschoven wordt, ze wordt bij haar dijen gepakt en hard stoot de pik naar binnen. Ze geeft een harde dreun. Haar benen gespreid aan de tafelpoten, omdat ze op haar buik ligt worden de tepelklemmen extra hard samengeknepen.

Anouk begint ook te genieten van alles wat haar lichaam te doorstaan krijgt en ook zij begint een beetje te kreunen.

Een harde gil volgt, wat een gruwelijke schok was vanaf haar anus door de rest van haar lichaam getrokken. Niet veel later voelt Anouk het zaad dat in haar gespoten wordt. Ondertussen maakt Marco Anouk weer los van de tafel, eindelijk mogen de klemmen van haar borsten. De verkoper heeft de rekening klaar en Marco loopt richting de kassa, terwijl Anouk nog over haar borsten masseert. Onderweg valt het oog van Marco ineens op de twee vrouwen , waarschijnlijk achterin de Ze stonden bij de vibrators, maar ze keken vol verwondering in de kant van Anouk.

Hadden deze vrouwen hier de hele tijd al gestaan vroeg Marco zich af, en hadden ze alles staan bekijken? Marco loopt op de dames af en staat wat te mompelen met ze Anouk probeert te luisteren waar het over gaat maar kan niets opvangen.

Dat is dan ook de reden dat zowel Berna als haar tante zeer schaars gekleed zijn. En aangezien er verder niemand is en er geen klanten langs zullen komen is er niemand die dat erg vind. Berna zit te werken achter haar computer in het kleine kantoortje. Ze is bezig met een lastig verslag waar ze maar niet uit komt. Gefrustreerd leunt ze achterover in haar bureaustoel en knijpt haar ogen dicht.

Even droomt ze weg denkend aan een mooie vakantie aan een strand. Ze ziet zichzelf topless op het strand liggen genietend van de zon terwijl ze kijkt naar de mooie mannen en vrouwenlichamen die langs haar lopen. Berna merkt dat ze door haar dagdroom enigszins geil is geworden en heeft het nu nog warmer gekregen. Als ze haar ogen weer opent blijven de beelden van half naakte lichamen voor haar dansen. Om zich heen kijkend of niemand ziet dat ze rode wangetjes heeft gekregen gaat ze weer recht zitten en opent de browser op haar computer.

Momenten later googled ze op ‘tiener masturbatie’. In het beeld verschijnt een lange lijst afbeeldingen van voornamelijk jonge meiden die zichzelf vingeren. Berna scrolt aandachtig langs de lijst met opwindende vrouwenlichamen. Ze begint een beetje te zweten en ze merkt hoe ook haar kutje langzaam nat wordt. Na een paar minuten kijken stopt Berna. Ze staat op, kijkt om het hoekje van de deur van het kantoortje en ziet dat haar tante nog steeds op haar plek zit te werken.

Ze haast zich terug naar haar bureau, hurkt er achter en trekt dan snel haar slipje omlaag. Als ze hem uit heeft stopt ze hem in haar bureaula en gaat weer op de stoel zitten. Terwijl ze door blijft zoeken naar opwindende plaatjes en filmpjes streelt ze met haar vrije hand voortdurend over haar nu soppende kutje.

Dan ziet ze plots, tussen de voornamelijk blonde meisjes op haar scherm, een bloedmooie brunette vrouw staan. Als ze op het plaatje klikt komt ze op de website. Kijkend naar het strakke lichaam en de prachtige bruine haren van deze vrouw laat Berna voorzichtig een vinger haar poesje in glijden.

Momenten later zit ze zichzelf heftig te vingeren terwijl ze geen genoeg kan krijgen van de grote hoeveelheid geile foto’s van deze mooie meid. Berna gaat er helemaal in op en geniet enorm maar heeft daardoor geen besef meer van de wereld om zich heen. Plots schrikt ze zich kapot als ze een iemand aan hoort komen die inmiddels al bijna bij haar kantoortje is aangekomen.

Snel trekt ze haar hand vanonder haar rokje vandaan, verbergt snel de webbrowser achter het document waar ze eerder mee bezig was en doet snel alsof ze hard aan het werk is.

Nog geen seconde later loopt haar tante Mariska de kamer binnen. Als ze opkijkt van de papieren die ze tijdens het lopen aan het sorteren was en haar nichtje aankijkt ziet ze deze met een enorm verhit hoofd naar haar kijken.

Berna knikt snel als ze merkt dat praten haar niet wil lukken. Haar tante loopt verder het kantoortje in en komt naast Berna aan het bureau staan.

Als ze de papieren in haar hand op tafel legt kijkt ze naar beneden en kijkt Berna vervolgens met een verbaasd gezicht aan. Niet begrijpend wat haar tante bedoelt volgt Berna haar blik richting haar eigen benen en verstijft als ze ziet wat daar aan de hand is. Toen ze in alle haast haar vinger uit haar poesje trok om te voorkomen dat haar tante iets zou zien was haar korte rokje een stuk opgerold.

Waar deze normaal haar kruis hoort te verbergen doet deze dat nu niet en zowel Berna als haar tante hebben een lekker uitzicht op het kale kutje van Berna. Haar roze van het vocht glanzende schaamlipjes zijn volop zichtbaar en lijken te schreeuwen om aandacht door de manier waarop ze afsteken tegen haar volmaakt blanke huid. Echter hoort Berna nu dat haar tante minder verbaasd klinkt en hoort ze het goed…hoort ze daar enige bewondering in de stem van haar tante klinkt?

Als ze haar tante verlegen aan kijkt ziet ze dat deze nog steeds tussen haar benen van zit te staren. Als haar tante zich dit realiseert kijkt ze snel weg. Voordat Berna zichzelf tegen kan houden flapt ze er uit; ‘Ik was mezelf eens lekker aan het verwennen. Even is het stil in de kamer terwijl beide bedenken wat er nu gaat volgen. Dan zegt tante Mariska plots; ‘Dat lijkt me nog niet zo’n slecht idee mijn lieve nichtje!

Bekomen van de eerste schik bemerkt Berna dat ze opgewonden begint te raken, ondanks de situatie. Als haar tante merkt dat Berna langzaam ontspant draait ze Berna met bureaustoel en al om zodat ze haar nichtje aan kan kijken.

Lisa ziet hoe haar tante haar een blik toewerpt en dan knipoogt. Ze laat Berna’s hand naar beneden glijden en stopt deze vervolgens onder haar hemdje. Berna die nu zelf geil aan het worden is begrijpt de bedoeling en werkt haar hand omhoog richting de tieten van haar tante. Als ze de grote borsten heeft bereikt voelt ze dat haar tante, net als zijzelf, geen bh draagt.

Berna laat haar handen over de nog steeds stevige borsten glijden en streelt de grote tepels van haar tante. Deze buigt zich nu voorover en kust Berna op de mond. Momenten later staan de twee met elkaar te tongen in het kantoortje van Berna terwijl ze elkaar over het hele lichaam betasten.

Als tante Mariska haar hand tussen Berna’s benen laat glijden en haar klitje beroert gaat er een rilling van genot door Berna heen. Tante Mariska streelt met haar wijsvinger over Berna’s drijfnatte kutje en duwt na enkele momenten van pauze haar vinger tussen Berna’s schaamlipjes en begint haar jonge nichtje te vingeren. Sneller en sneller voelt Berna de vinger van haar tante haar kut binnendringen.

Ze krijgt weke knieën als haar tante met haar andere hand haar klit begint te beroeren. Dan schrikt ze zich kapot als haar tante haar plots stevig vast pakt, optilt en op het bureau gooit. Automatisch spreiden Berna’s benen zich en ogenblikkelijk laat tante Mariska zich op haar knieën vallen met haar hoofd tussen Berna’s benen. Ze drukt haar gezicht tegen Berna’s natte kut en begint haar dan lekker te beffen.

Tante Mariska likt en zuigt aan Berna’s super strakke en kale kutje.

Geil meisje wil neuken neuken hengelo

Hij geeft Anouk de opdracht om vooral niet klaar te komen voor hij daar toestemming voor geeft. Na haar een tijdje bekeken te hebben en de eitjes dan weer harder en dan weer zachter te hebben gezet heeft Anouk het gevoel dat ze door iedereen bekeken wordt en kijkt schuchter om zich heen als Marco dit ziet zet hij de eitjes op vol vermogen waardoor Anouk omhoog komt van haar stoel en een kreun geeft van opwinding.

Marco roept de ober om koffie te bestellen met iets erbij als de ober naast Anouk staat en aan haar vraagt wat ze had willen nuttigen zet Marco de eitjes harder. Anouk kijkt hem geschrokt aan en knikt dat ze niets hoeft, Marco geeft de kaart aan haar en zegt schatje neem nu iets.

Anouk kijkt in de kaart en kan het niet laten steeds te kreunen door de trillende eitjes in haar nu wel heel natte kutje.

Ze bestelt stotterend een koffie met gebak en kijkt Marco smekend aan, deze reageert door de eitjes alleen nog maar harder te zetten en de ober extra lang aan de praat te houden.

Anouk heeft het niet meer en ze kan het niet laten om steeds harder te kreunen, waardoor de ober ook niet meer weet waar te kijken. Na enig gestotter krijgt Anouk eruit dat ze sinas wil. Eigenlijk wilde ze cola, maar dat kon ze niet zeggen. Wat schaamt ze zich vreselijk en Marco lijkt daar juist volop te genieten. De ober is snel weg gegaan, want hij begreep niets van het vreemde spektakel. Voorzichtig nipt ze aan het glas, doodsbang dat de eitjes weer hard aan gaan en dat ze alles morst.

Opgelucht drinkt ze het laatste slokje uit het glas. Er was niets gebeurd, toch reuze spannend dit allemaal, zo afhankelijk zijn van een ander. Marco is nog bezig met zijn koffie, die blijkbaar erg heet is. Rustig drinkt Marco verder, bij iedere slok zet hij de eitjes net iets harder. Anouk voelt dat ze steeds dichter bij een orgasme komt.

Onrustig blijft Anouk zitten. Dan is eindelijk het kopje leeg. De eitjes gingen zachter trillen. Dit kon toch niet waar zijn, moest ze zo de ober gaan pijpen of zo? Dat ging ze echt niet doen, was deze vent gek of zo, ze vond het ineens echt niet leuk meer. Marco riep de ober, daar kwam hij. Het bleef stil en een strenge blik van Marco in de richting van Anouk bracht daar verandering in. De ober wist niet waar hij moest kijken en Anouk ook niet, het schaamrood stond op haar kaken.

Hij overhandigde de ober 6 euro en samen Marco en Anouk verlieten het restaurant. Ze lopen naar de auto en Anouk neemt plaats op de bijrijder stoel. Zodra Marco in stapt zet hij de eitjes nu op vol vermogen waardoor Anouk nu wel heel heftig begint te trillen.

Ze kijkt Marco smekend aan of ze nu eindelijk mag klaar komen, Marco schudt nee en zegt waag het niet hè. Zo sletje zoek er maar 1 uit Anouk kijkt aandachtig en voelt dat de eitjes weer harder beginnen te trillen.

Ze kan zich niet inhouden en kreunt luid wat de aandacht trekt van de verkoper die achter zijn balie stond. Vanaf dat moment kan hij zijn ogen niet meer van Anouk afhouden en bekijkt het schouwspel wat zich daar afspeelt met veel genoegen.

Ze zoekt een model uit van middelmatige grote en Marco pakt hem uit het rek hij loopt ermee naar de balie en vraagt de man of zijn sletje even mag passen. De man antwoord dat dit eigenlijk niet mag maar dat als hij mee mag kijken hij dit geen probleem vindt. Marco antwoord dat dit natuurlijk mag en dat zijn sletje dit graag doet. Even later zat Anouk in een open pashokje naakt met de dildo in haar hand ze was wel even blij dat die eitjes eindelijk uit haar kutje mochten.

Anouk pakt de dildo en duwt hem zachtjes in haar wel heel natte spleet. Ze neukt zichzelf gadegeslagen door Marco en de verkoper die zijn lul uit zijn broek heeft gehaald en ermee staat te spelen. Na een minuut of vijf vraagt Marco aan de verkoper of hij niet een maatje groter heeft. Hij geeft de dildo en beveelt Anouk hem te testen. Als de dildo lekker in en uit haar glijd en Anouk steeds harder begint te kreunen pakt Marco hem af en zegt zo is het wel genoeg volgens mij mocht jij niet klaarkomen.

Hij loopt de winkel in en komt terug met diverse maten but pluggen zo nou passen we deze even. Marco trekt Anouk omhoog draait haar om duwt haar hoofd naar beneden zodat haar kontje omhoog komt en slaat hard op haar bil met de vlakke hand. Hij pakt de kleinste maat plug en laat Anouk hem nat maken. Hij houdt de punt tegen haar sterretje en duwt de plug ineens in haar kontje.

Dit ging veel te makkelijk zegt de verkoper en Marco herhaalt dit met een veel grotere Is dit beter vraagt hij de verkoper. De verkoper wie ondertussen met zijn apparaat in vol ornaat staat te kijken antwoord ja laat deze maar zitten. Met de plug in haar ster trekt Marco Anouk omhoog en beveelt haar weer op de stoel hij pakt de Dildo en geeft deze aan Anouk. Zo nu deze in je sletten kut en neuken laat deze meneer maar eens genieten van jouw kutje. Marco loopt de winkel in en komt terug met tepelklemmen zet deze op haar tepels waardoor Anouk een gil geeft van de pijn die deze toch wel doen.

Doorgaan hé en denk erom je komt niet klaar. Anouk is nu zo geil dat ze het bijna niet meer houd een plug in haar ster een dildo in haar natte kut en die klemmen zitten toch ook wel lekker. Bovendien een man voor haar met zijn broek op zijn hielen die een pik aan het bespelen is die nu wel heel hard is. Marco komt weer terug met een paardrijzweepje en begint Anouk afwisselend op de ene tiet dan weer op de andere en dan weer op haar klitje te slaan niet hard maar net genoeg dat het toch wel pijnlijk is.

Hij wenkt de man naar hem toe en vraagt hem hoeveel deze spulletjes nou zouden kosten voor zijn sletje. De verkoper antwoord dat dit geheel zo een euro kost. Marco zegt en als jij die pik nou eens in het keeltje van mijn sletje mocht leegspuiten.

De kijkt bedenkelijk en zegt dan mag ze het voor de helft hebben. Bekomen van de eerste schik bemerkt Berna dat ze opgewonden begint te raken, ondanks de situatie. Als haar tante merkt dat Berna langzaam ontspant draait ze Berna met bureaustoel en al om zodat ze haar nichtje aan kan kijken. Lisa ziet hoe haar tante haar een blik toewerpt en dan knipoogt.

Ze laat Berna’s hand naar beneden glijden en stopt deze vervolgens onder haar hemdje. Berna die nu zelf geil aan het worden is begrijpt de bedoeling en werkt haar hand omhoog richting de tieten van haar tante. Als ze de grote borsten heeft bereikt voelt ze dat haar tante, net als zijzelf, geen bh draagt. Berna laat haar handen over de nog steeds stevige borsten glijden en streelt de grote tepels van haar tante. Deze buigt zich nu voorover en kust Berna op de mond.

Momenten later staan de twee met elkaar te tongen in het kantoortje van Berna terwijl ze elkaar over het hele lichaam betasten. Als tante Mariska haar hand tussen Berna’s benen laat glijden en haar klitje beroert gaat er een rilling van genot door Berna heen.

Tante Mariska streelt met haar wijsvinger over Berna’s drijfnatte kutje en duwt na enkele momenten van pauze haar vinger tussen Berna’s schaamlipjes en begint haar jonge nichtje te vingeren. Sneller en sneller voelt Berna de vinger van haar tante haar kut binnendringen. Ze krijgt weke knieën als haar tante met haar andere hand haar klit begint te beroeren. Dan schrikt ze zich kapot als haar tante haar plots stevig vast pakt, optilt en op het bureau gooit.

Automatisch spreiden Berna’s benen zich en ogenblikkelijk laat tante Mariska zich op haar knieën vallen met haar hoofd tussen Berna’s benen. Ze drukt haar gezicht tegen Berna’s natte kut en begint haar dan lekker te beffen. Tante Mariska likt en zuigt aan Berna’s super strakke en kale kutje. Dan komt Berna, sneller dan ze ooit heeft gedaan, geil klaar. Trillend ligt ze op het bureau terwijl kleine straaltjes vocht uit haar poesje spuiten die gulzig door haar tante worden opgelikt en doorgeslikt.

Na een paar minuten waarin Berna continu heeft liggen schokken terwijl haar geile tante onafgebroken aan haar kutje beft vraagt geile tante Mariska plots, “Was dat lekker of niet?! Zonder te hoeven nadenken knikt Berna hevig, natuurlijk wil ze meer! Ogenblikkelijk rent haar tante het kantoortje uit en verdwijnt in de richting van haar eigen werkplek.

Ogenblikken later is ze terug. Als ze weer voor Berna staat, die nog steeds op het bureau ligt, ziet Berna dat haar geile tante iets achter haar rug verborgen heeft. Berna sluit haar ogen argwanend. Terwijl ze ligt te wachten op wat komen gaat hoort ze geritsel van kleren en iets dat klinkt als een riempje.

Dan voelt ze dat haar tante haar knieën vast pakt en tussen Berna’s benen komt staan. Een moment later voelt ze iets tegen haar kutje. Ze opent snel haar ogen en kijkt tussen haar benen. Voor haar staat haar inmiddels naakte tante met een grote voorbind dildo tussen haar benen. Het grote, ding zit vast aan een gordel die haar tante om heeft gegespt.

Berna kijkt haar tante verbaasd aan, “Hoe kom jij daar aan?! Dit schatje heb ik al jaren in mijn tas, overal waar ik naar toe ga, in de hoop hem ooit een te kunnen gebruiken op een lekker meisje zoals jij. Berna knikt en brengt haar hand naar voren. Ze streelt de rubberen nep penis en pakt hem vervolgens stevig vast. Dan trekt ze er aan en voelt dan hoe een er een schok door haar geile tante heen gaat. Tante Mariska knikt, “Jazeker, nog groter dan deze.

Dan wordt Berna plots super geil. Met haar hand die de dildo vast houd beweegt ze naar haar eigen kut en duwt de rubberen eikel tegen haar schaamlippen. Dan voelt ze hoe haar geile tante zachtjes begint te duwen en de dildo Berna’s kutje in laat glijden. Berna kreunt nu al van genot. Als de dildo half in Berna zit trekt tante Mariska hem terug om hem vervolgens steeds dieper in Berna te stoten. Dan gaat tante Mariska los. Ze pakt Berna bij haar heupen en begint haar steeds harder en dieper te stoten.

Terwijl Berna door haar tante wordt genomen ligt ze kreunend en schokkend op het bureau waar ze eerder nog haar werk aan het doen was. Tante Mariska neukt de dildo heen en weer in haar jonge nichtje waar inmiddels het vocht in straaltjes uit haar kut loopt. Als Berna harder begint te kreunen en tante Mariska voelt dat de dildo moeilijker op en neer gaat omdat Berna’s spieren zich aanspannen stoot ze de dildo nog een paar keer bij haar nichtje naar binnen in haar natte kut.

Dan komt Berna spuitend en gillend klaar. Schokkend ligt ze op het bureau terwijl ze door haar eigen tante zachtjes wordt geneukt. Als Berna langzamer is gaan schokken duwt tante Mariska de dildo zo ver als ze kan in de natte kut van haar nicht.

Daar laat ze hem zitten, buigt zich voorover, kust Berna’s kleine harde borsten en vervolgens zoent ze Berna op de mond. Als Berna voelt hoe tante Mariska in haar zit en haar lichaam op Berna legt. Schokt ze nog een paar keer hevig door het gevoel van intens genot. Zo blijven de twee vrouwen een tijd liggen en genieten van het samen klaarkomen. Berna en haar tante Mariska hebben dit de hele zomer volgehouden.

Elke dag verder liet Berna zich neuken door haar tante en ze neukte ook haar tante hard tot ze elke dag een geil orgasme kregen. Berna leerde veel van haar geile tante Mariska en is totaan vandaag verlieft op haar en zal nooit een man meer neuken. Waarom ook eigentlijk vrouwen kunnen alles wat mannen kunnen en beter!!.lesbisch genot slavin ontvangt

De ober wist niet waar hij moest kijken en Anouk ook niet, het schaamrood stond op haar kaken. Hij overhandigde de ober 6 euro en samen Marco en Anouk verlieten het restaurant. Ze lopen naar de auto en Anouk neemt plaats op de bijrijder stoel.

Zodra Marco in stapt zet hij de eitjes nu op vol vermogen waardoor Anouk nu wel heel heftig begint te trillen. Ze kijkt Marco smekend aan of ze nu eindelijk mag klaar komen, Marco schudt nee en zegt waag het niet hè.

Zo sletje zoek er maar 1 uit Anouk kijkt aandachtig en voelt dat de eitjes weer harder beginnen te trillen. Ze kan zich niet inhouden en kreunt luid wat de aandacht trekt van de verkoper die achter zijn balie stond. Vanaf dat moment kan hij zijn ogen niet meer van Anouk afhouden en bekijkt het schouwspel wat zich daar afspeelt met veel genoegen.

Ze zoekt een model uit van middelmatige grote en Marco pakt hem uit het rek hij loopt ermee naar de balie en vraagt de man of zijn sletje even mag passen.

De man antwoord dat dit eigenlijk niet mag maar dat als hij mee mag kijken hij dit geen probleem vindt. Marco antwoord dat dit natuurlijk mag en dat zijn sletje dit graag doet. Even later zat Anouk in een open pashokje naakt met de dildo in haar hand ze was wel even blij dat die eitjes eindelijk uit haar kutje mochten.

Anouk pakt de dildo en duwt hem zachtjes in haar wel heel natte spleet. Ze neukt zichzelf gadegeslagen door Marco en de verkoper die zijn lul uit zijn broek heeft gehaald en ermee staat te spelen. Na een minuut of vijf vraagt Marco aan de verkoper of hij niet een maatje groter heeft.

Hij geeft de dildo en beveelt Anouk hem te testen. Als de dildo lekker in en uit haar glijd en Anouk steeds harder begint te kreunen pakt Marco hem af en zegt zo is het wel genoeg volgens mij mocht jij niet klaarkomen. Hij loopt de winkel in en komt terug met diverse maten but pluggen zo nou passen we deze even. Marco trekt Anouk omhoog draait haar om duwt haar hoofd naar beneden zodat haar kontje omhoog komt en slaat hard op haar bil met de vlakke hand. Hij pakt de kleinste maat plug en laat Anouk hem nat maken.

Hij houdt de punt tegen haar sterretje en duwt de plug ineens in haar kontje. Dit ging veel te makkelijk zegt de verkoper en Marco herhaalt dit met een veel grotere Is dit beter vraagt hij de verkoper. De verkoper wie ondertussen met zijn apparaat in vol ornaat staat te kijken antwoord ja laat deze maar zitten.

Met de plug in haar ster trekt Marco Anouk omhoog en beveelt haar weer op de stoel hij pakt de Dildo en geeft deze aan Anouk. Zo nu deze in je sletten kut en neuken laat deze meneer maar eens genieten van jouw kutje.

Marco loopt de winkel in en komt terug met tepelklemmen zet deze op haar tepels waardoor Anouk een gil geeft van de pijn die deze toch wel doen. Doorgaan hé en denk erom je komt niet klaar. Anouk is nu zo geil dat ze het bijna niet meer houd een plug in haar ster een dildo in haar natte kut en die klemmen zitten toch ook wel lekker.

Bovendien een man voor haar met zijn broek op zijn hielen die een pik aan het bespelen is die nu wel heel hard is. Marco komt weer terug met een paardrijzweepje en begint Anouk afwisselend op de ene tiet dan weer op de andere en dan weer op haar klitje te slaan niet hard maar net genoeg dat het toch wel pijnlijk is.

Hij wenkt de man naar hem toe en vraagt hem hoeveel deze spulletjes nou zouden kosten voor zijn sletje. De verkoper antwoord dat dit geheel zo een euro kost. Marco zegt en als jij die pik nou eens in het keeltje van mijn sletje mocht leegspuiten. De kijkt bedenkelijk en zegt dan mag ze het voor de helft hebben. Marco kijkt Anouk aan en vraagt wil je deze spulletjes hebben sletje Anouk antwoord ja meneer nou hou dan je keeltje maar open wand volgens mij wil iemand jou gebruiken daar.

Anouk kijkt twijfelend maar ontvangt direct een harde klap met de zweep op haar tepels met de klemmen dus dit doet erg veel pijn. Marco wenkt de verkoper en knikt de man loopt naar Anouk en pakt haar hoofd hij duwt zijn forse pik ineens in haar mond en neukt haar in har keel ze kokt een beetje maar na een tijdje is ze gewend aan de pik in haar keel en ontvangt hem.

Elke keer als ze ergens mee stopt voelt ze de zweep om haar lichaam belanden. Ze kan zich nu echt niet meer inhouden en komt heftig klaar waarbij de sappen uit haar kut stromen of dat het een waterval is. Pets een harde tik met de rijzweep op haar kont en de volgende. Dan komt de man van de winkel weer binnen lopen. Marco kijkt geïnteresseerd naar het voorwerp. Marco beantwoordt het verzoek met een uitnodigende tik op de kont van Anouk. Eerst wordt de but plug geplaatst, Marco krijgt de afstandsbediening.

Hij draait de schakelaar op de middelste stand en drukt op het knopje. Anouk gilt van de pijn. Anouk voelt hoe de harde lul in haar geschoven wordt, ze wordt bij haar dijen gepakt en hard stoot de pik naar binnen. Ze geeft een harde dreun.

Haar benen gespreid aan de tafelpoten, omdat ze op haar buik ligt worden de tepelklemmen extra hard samengeknepen. Anouk begint ook te genieten van alles wat haar lichaam te doorstaan krijgt en ook zij begint een beetje te kreunen.

Een harde gil volgt, wat een gruwelijke schok was vanaf haar anus door de rest van haar lichaam getrokken. Niet veel later voelt Anouk het zaad dat in haar gespoten wordt. Ondertussen maakt Marco Anouk weer los van de tafel, eindelijk mogen de klemmen van haar borsten.

De verkoper heeft de rekening klaar en Marco loopt richting de kassa, terwijl Anouk nog over haar borsten masseert. Onderweg valt het oog van Marco ineens op de twee vrouwen , waarschijnlijk achterin de Ze stonden bij de vibrators, maar ze keken vol verwondering in de kant van Anouk. Hadden deze vrouwen hier de hele tijd al gestaan vroeg Marco zich af, en hadden ze alles staan bekijken? Marco loopt op de dames af en staat wat te mompelen met ze Anouk probeert te luisteren waar het over gaat maar kan niets opvangen.

Dat is dan ook de reden dat zowel Berna als haar tante zeer schaars gekleed zijn. En aangezien er verder niemand is en er geen klanten langs zullen komen is er niemand die dat erg vind. Berna zit te werken achter haar computer in het kleine kantoortje. Ze is bezig met een lastig verslag waar ze maar niet uit komt. Gefrustreerd leunt ze achterover in haar bureaustoel en knijpt haar ogen dicht. Even droomt ze weg denkend aan een mooie vakantie aan een strand. Ze ziet zichzelf topless op het strand liggen genietend van de zon terwijl ze kijkt naar de mooie mannen en vrouwenlichamen die langs haar lopen.

Berna merkt dat ze door haar dagdroom enigszins geil is geworden en heeft het nu nog warmer gekregen. Als ze haar ogen weer opent blijven de beelden van half naakte lichamen voor haar dansen. Om zich heen kijkend of niemand ziet dat ze rode wangetjes heeft gekregen gaat ze weer recht zitten en opent de browser op haar computer. Momenten later googled ze op ‘tiener masturbatie’. In het beeld verschijnt een lange lijst afbeeldingen van voornamelijk jonge meiden die zichzelf vingeren. Berna scrolt aandachtig langs de lijst met opwindende vrouwenlichamen.

Ze begint een beetje te zweten en ze merkt hoe ook haar kutje langzaam nat wordt. Na een paar minuten kijken stopt Berna. Ze staat op, kijkt om het hoekje van de deur van het kantoortje en ziet dat haar tante nog steeds op haar plek zit te werken.

Ze haast zich terug naar haar bureau, hurkt er achter en trekt dan snel haar slipje omlaag. Als ze hem uit heeft stopt ze hem in haar bureaula en gaat weer op de stoel zitten. Terwijl ze door blijft zoeken naar opwindende plaatjes en filmpjes streelt ze met haar vrije hand voortdurend over haar nu soppende kutje.

Dan ziet ze plots, tussen de voornamelijk blonde meisjes op haar scherm, een bloedmooie brunette vrouw staan. Als ze op het plaatje klikt komt ze op de website. Kijkend naar het strakke lichaam en de prachtige bruine haren van deze vrouw laat Berna voorzichtig een vinger haar poesje in glijden.

Momenten later zit ze zichzelf heftig te vingeren terwijl ze geen genoeg kan krijgen van de grote hoeveelheid geile foto’s van deze mooie meid.

Berna gaat er helemaal in op en geniet enorm maar heeft daardoor geen besef meer van de wereld om zich heen. Plots schrikt ze zich kapot als ze een iemand aan hoort komen die inmiddels al bijna bij haar kantoortje is aangekomen. Snel trekt ze haar hand vanonder haar rokje vandaan, verbergt snel de webbrowser achter het document waar ze eerder mee bezig was en doet snel alsof ze hard aan het werk is.

Nog geen seconde later loopt haar tante Mariska de kamer binnen. Als ze opkijkt van de papieren die ze tijdens het lopen aan het sorteren was en haar nichtje aankijkt ziet ze deze met een enorm verhit hoofd naar haar kijken.

Berna knikt snel als ze merkt dat praten haar niet wil lukken. Haar tante loopt verder het kantoortje in en komt naast Berna aan het bureau staan. Als ze de papieren in haar hand op tafel legt kijkt ze naar beneden en kijkt Berna vervolgens met een verbaasd gezicht aan. Niet begrijpend wat haar tante bedoelt volgt Berna haar blik richting haar eigen benen en verstijft als ze ziet wat daar aan de hand is.

Toen ze in alle haast haar vinger uit haar poesje trok om te voorkomen dat haar tante iets zou zien was haar korte rokje een stuk opgerold. Waar deze normaal haar kruis hoort te verbergen doet deze dat nu niet en zowel Berna als haar tante hebben een lekker uitzicht op het kale kutje van Berna. Haar roze van het vocht glanzende schaamlipjes zijn volop zichtbaar en lijken te schreeuwen om aandacht door de manier waarop ze afsteken tegen haar volmaakt blanke huid.

Echter hoort Berna nu dat haar tante minder verbaasd klinkt en hoort ze het goed…hoort ze daar enige bewondering in de stem van haar tante klinkt? Als ze haar tante verlegen aan kijkt ziet ze dat deze nog steeds tussen haar benen van zit te staren.

Als haar tante zich dit realiseert kijkt ze snel weg. Voordat Berna zichzelf tegen kan houden flapt ze er uit; ‘Ik was mezelf eens lekker aan het verwennen. Even is het stil in de kamer terwijl beide bedenken wat er nu gaat volgen. Dan zegt tante Mariska plots; ‘Dat lijkt me nog niet zo’n slecht idee mijn lieve nichtje! Bekomen van de eerste schik bemerkt Berna dat ze opgewonden begint te raken, ondanks de situatie. Als haar tante merkt dat Berna langzaam ontspant draait ze Berna met bureaustoel en al om zodat ze haar nichtje aan kan kijken.

Lisa ziet hoe haar tante haar een blik toewerpt en dan knipoogt. Ze laat Berna’s hand naar beneden glijden en stopt deze vervolgens onder haar hemdje. Berna die nu zelf geil aan het worden is begrijpt de bedoeling en werkt haar hand omhoog richting de tieten van haar tante. Als ze de grote borsten heeft bereikt voelt ze dat haar tante, net als zijzelf, geen bh draagt. Berna laat haar handen over de nog steeds stevige borsten glijden en streelt de grote tepels van haar tante.

Deze buigt zich nu voorover en kust Berna op de mond. Momenten later staan de twee met elkaar te tongen in het kantoortje van Berna terwijl ze elkaar over het hele lichaam betasten. Als tante Mariska haar hand tussen Berna’s benen laat glijden en haar klitje beroert gaat er een rilling van genot door Berna heen. Tante Mariska streelt met haar wijsvinger over Berna’s drijfnatte kutje en duwt na enkele momenten van pauze haar vinger tussen Berna’s schaamlipjes en begint haar jonge nichtje te vingeren.

Sneller en sneller voelt Berna de vinger van haar tante haar kut binnendringen. Ze krijgt weke knieën als haar tante met haar andere hand haar klit begint te beroeren. Dan schrikt ze zich kapot als haar tante haar plots stevig vast pakt, optilt en op het bureau gooit. Automatisch spreiden Berna’s benen zich en ogenblikkelijk laat tante Mariska zich op haar knieën vallen met haar hoofd tussen Berna’s benen.

Ze drukt haar gezicht tegen Berna’s natte kut en begint haar dan lekker te beffen. Tante Mariska likt en zuigt aan Berna’s super strakke en kale kutje.Ik kom waar jij wil xxxkyra buiten en cardate en prive in wilrijk Ik ben kyra ondeugend,mezelf,genieter ik ben er voor julie alle dagen en weekends van 10 tot ik ontvang momenteel op hotel waar van ik de kamer betaal veel mogelijkheden of bespreekbaar alles kan of mag geen anaal wel bij de klant foto's film buitendate cardate escort rollenspel ,trio plassex klaarkomen op lichaam gezicht of in mondje heb een vrouw claudia waar ik trio's mee kan doen leeftijd 38 jaar lange bruine haren zij weegt Korting op buiten date en cardate plasex prive escort enz Ik ben kyra ondeugend,mezelf,genieter ik ben er voor julie alle dagen en weekends van 10 tot ik ontvang momenteel op hotel waar van ik de kamer betaal veel mogelijkheden of bespreekbaar alles kan of mag geen anaal wel bij de klant foto's film buitendate cardate escort rollenspel ,trio plassex klaarkomen op lichaam gezicht of in mondje heb een vrouw claudia waar ik trio's mee kan doen leeftijd 38 jaar lange bruine haren zij weegt Open op zaterdag van 12u tot 19u!!!

Sensua biedt klasse, service, ervaring en discretie. Voor escort kan u ons elke dag bereiken vanaf 10u tem 01u. Ons stulpje is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Glijdag bij De Massagerie Wilt u een heerlijke Glijdag en ontspannen het weekend in gaan… Laat u dan verwennen door een of twee van de dames. Na het verwennen een heerlijke maar explosieve happy end waar u nog dagen van kunt nagenieten!!!

Za-Zo 12uu, feestdagen 12uu. Ijzerlaan 39, Antwerpen. Werk in de Massagerie wees je eigen baas. Heb je altijd al in de erotische sector willen werken.. De Massagerie biedt mogelijkheden. Ervaring is geen must. We zullen u hier opleiden en alle kneepjes van het vak leren. Ons exotisch paleis staat bekend om de ongekende rust en schoonheid, uitstekende service, hygiëne en de topmassages.

Een intense relaxatie massage. Meer info vindt je op onze website. Gratis parking voor de deur Openingsuren: Leuke dames voor al je wensen!!!! De nieuwe 'priveclub' in Wevelgem en omgeving voor erotiek en ontspanning. Wij bieden U een uitgelezen selectie van jonge, mooie, hete taboeloze meiden uit alle windstreken.

Eén ding hebben ze gemeen: Kom vrijblijvend langs om U van onze dames te overtuigen. Anouk pakt de dildo en duwt hem zachtjes in haar wel heel natte spleet. Ze neukt zichzelf gadegeslagen door Marco en de verkoper die zijn lul uit zijn broek heeft gehaald en ermee staat te spelen. Na een minuut of vijf vraagt Marco aan de verkoper of hij niet een maatje groter heeft. Hij geeft de dildo en beveelt Anouk hem te testen.

Als de dildo lekker in en uit haar glijd en Anouk steeds harder begint te kreunen pakt Marco hem af en zegt zo is het wel genoeg volgens mij mocht jij niet klaarkomen. Hij loopt de winkel in en komt terug met diverse maten but pluggen zo nou passen we deze even.

Marco trekt Anouk omhoog draait haar om duwt haar hoofd naar beneden zodat haar kontje omhoog komt en slaat hard op haar bil met de vlakke hand. Hij pakt de kleinste maat plug en laat Anouk hem nat maken.

Hij houdt de punt tegen haar sterretje en duwt de plug ineens in haar kontje. Dit ging veel te makkelijk zegt de verkoper en Marco herhaalt dit met een veel grotere Is dit beter vraagt hij de verkoper.

De verkoper wie ondertussen met zijn apparaat in vol ornaat staat te kijken antwoord ja laat deze maar zitten. Met de plug in haar ster trekt Marco Anouk omhoog en beveelt haar weer op de stoel hij pakt de Dildo en geeft deze aan Anouk. Zo nu deze in je sletten kut en neuken laat deze meneer maar eens genieten van jouw kutje. Marco loopt de winkel in en komt terug met tepelklemmen zet deze op haar tepels waardoor Anouk een gil geeft van de pijn die deze toch wel doen.

Doorgaan hé en denk erom je komt niet klaar. Anouk is nu zo geil dat ze het bijna niet meer houd een plug in haar ster een dildo in haar natte kut en die klemmen zitten toch ook wel lekker.

Bovendien een man voor haar met zijn broek op zijn hielen die een pik aan het bespelen is die nu wel heel hard is. Marco komt weer terug met een paardrijzweepje en begint Anouk afwisselend op de ene tiet dan weer op de andere en dan weer op haar klitje te slaan niet hard maar net genoeg dat het toch wel pijnlijk is.

Hij wenkt de man naar hem toe en vraagt hem hoeveel deze spulletjes nou zouden kosten voor zijn sletje. De verkoper antwoord dat dit geheel zo een euro kost. Marco zegt en als jij die pik nou eens in het keeltje van mijn sletje mocht leegspuiten. De kijkt bedenkelijk en zegt dan mag ze het voor de helft hebben. Marco kijkt Anouk aan en vraagt wil je deze spulletjes hebben sletje Anouk antwoord ja meneer nou hou dan je keeltje maar open wand volgens mij wil iemand jou gebruiken daar.

Anouk kijkt twijfelend maar ontvangt direct een harde klap met de zweep op haar tepels met de klemmen dus dit doet erg veel pijn.

Marco wenkt de verkoper en knikt de man loopt naar Anouk en pakt haar hoofd hij duwt zijn forse pik ineens in haar mond en neukt haar in har keel ze kokt een beetje maar na een tijdje is ze gewend aan de pik in haar keel en ontvangt hem. Elke keer als ze ergens mee stopt voelt ze de zweep om haar lichaam belanden. Ze kan zich nu echt niet meer inhouden en komt heftig klaar waarbij de sappen uit haar kut stromen of dat het een waterval is.

Pets een harde tik met de rijzweep op haar kont en de volgende. Dan komt de man van de winkel weer binnen lopen. Marco kijkt geïnteresseerd naar het voorwerp. Marco beantwoordt het verzoek met een uitnodigende tik op de kont van Anouk.

Eerst wordt de but plug geplaatst, Marco krijgt de afstandsbediening. Hij draait de schakelaar op de middelste stand en drukt op het knopje. Anouk gilt van de pijn. Anouk voelt hoe de harde lul in haar geschoven wordt, ze wordt bij haar dijen gepakt en hard stoot de pik naar binnen. Ze geeft een harde dreun. Haar benen gespreid aan de tafelpoten, omdat ze op haar buik ligt worden de tepelklemmen extra hard samengeknepen.

Anouk begint ook te genieten van alles wat haar lichaam te doorstaan krijgt en ook zij begint een beetje te kreunen. Een harde gil volgt, wat een gruwelijke schok was vanaf haar anus door de rest van haar lichaam getrokken. Niet veel later voelt Anouk het zaad dat in haar gespoten wordt. Ondertussen maakt Marco Anouk weer los van de tafel, eindelijk mogen de klemmen van haar borsten. De verkoper heeft de rekening klaar en Marco loopt richting de kassa, terwijl Anouk nog over haar borsten masseert.

Onderweg valt het oog van Marco ineens op de twee vrouwen , waarschijnlijk achterin de Ze stonden bij de vibrators, maar ze keken vol verwondering in de kant van Anouk.

Hadden deze vrouwen hier de hele tijd al gestaan vroeg Marco zich af, en hadden ze alles staan bekijken? Marco loopt op de dames af en staat wat te mompelen met ze Anouk probeert te luisteren waar het over gaat maar kan niets opvangen.

Wel ziet zij dat Marco de vrouwen een hand geeft en naar haar toe komt lopen. Hij trekt Anouk aan haar arm mee richting het pashokje en duwt haar erin. Hij geeft haar de tril eitjes en de elektro-butplug. Zo sletje vul alle twee je gaatjes maar eens voor mij. Anouk wie hoopte dat Marco vergeten was de eitjes weer in te laten brengen kijkt Marco verontwaardigd aan waar een klap met de vlakke hand op haar wang op volgt.

Nu is ze nog verder van huis eerst waren het alleen eitjes nu krijgt ze er ook nog een plug in haar sterretje bij. Als beide zijn ingebracht en Anouk zich weer heeft aangekleed pakt Marco de afstandsbedieningen en test beide eens uit. Als eerste de eitjes waardoor Anouk een kreun geeft die door de hele winkel te horen is, daarna de plug in haar kontje waardoor Anouk een gil geeft welke in de hele straat te horen is.

Zo ze werken zegt Marco en loopt weg Anouk loopt volgzaam achter Marco aan die recht naar de wachtende dames loopt. Hij geeft beide afstandsbedieningen aan één van de dames en zegt veel plezier met haar ik zie haar wel terug als jullie met haar klaar zijn. Nu is ze overgeleverd aan twee vrouwen die ze niet kent en ze weet helemaal niet wat er met haar gaat gebeuren en hoelang dit gaat duren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Je eigen kut likken privehuis belgie


Hij geeft Anouk de opdracht om vooral niet klaar te komen voor hij daar toestemming voor geeft. Na haar een tijdje bekeken te hebben en de eitjes dan weer harder en dan weer zachter te hebben gezet heeft Anouk het gevoel dat ze door iedereen bekeken wordt en kijkt schuchter om zich heen als Marco dit ziet zet hij de eitjes op vol vermogen waardoor Anouk omhoog komt van haar stoel en een kreun geeft van opwinding. Marco roept de ober om koffie te bestellen met iets erbij als de ober naast Anouk staat en aan haar vraagt wat ze had willen nuttigen zet Marco de eitjes harder.

Anouk kijkt hem geschrokt aan en knikt dat ze niets hoeft, Marco geeft de kaart aan haar en zegt schatje neem nu iets. Anouk kijkt in de kaart en kan het niet laten steeds te kreunen door de trillende eitjes in haar nu wel heel natte kutje.

Ze bestelt stotterend een koffie met gebak en kijkt Marco smekend aan, deze reageert door de eitjes alleen nog maar harder te zetten en de ober extra lang aan de praat te houden. Anouk heeft het niet meer en ze kan het niet laten om steeds harder te kreunen, waardoor de ober ook niet meer weet waar te kijken. Na enig gestotter krijgt Anouk eruit dat ze sinas wil.

Eigenlijk wilde ze cola, maar dat kon ze niet zeggen. Wat schaamt ze zich vreselijk en Marco lijkt daar juist volop te genieten.

De ober is snel weg gegaan, want hij begreep niets van het vreemde spektakel. Voorzichtig nipt ze aan het glas, doodsbang dat de eitjes weer hard aan gaan en dat ze alles morst. Opgelucht drinkt ze het laatste slokje uit het glas. Er was niets gebeurd, toch reuze spannend dit allemaal, zo afhankelijk zijn van een ander. Marco is nog bezig met zijn koffie, die blijkbaar erg heet is.

Rustig drinkt Marco verder, bij iedere slok zet hij de eitjes net iets harder. Anouk voelt dat ze steeds dichter bij een orgasme komt. Onrustig blijft Anouk zitten. Dan is eindelijk het kopje leeg. De eitjes gingen zachter trillen. Dit kon toch niet waar zijn, moest ze zo de ober gaan pijpen of zo?

Dat ging ze echt niet doen, was deze vent gek of zo, ze vond het ineens echt niet leuk meer. Marco riep de ober, daar kwam hij. Het bleef stil en een strenge blik van Marco in de richting van Anouk bracht daar verandering in.

De ober wist niet waar hij moest kijken en Anouk ook niet, het schaamrood stond op haar kaken. Hij overhandigde de ober 6 euro en samen Marco en Anouk verlieten het restaurant. Ze lopen naar de auto en Anouk neemt plaats op de bijrijder stoel. Zodra Marco in stapt zet hij de eitjes nu op vol vermogen waardoor Anouk nu wel heel heftig begint te trillen.

Ze kijkt Marco smekend aan of ze nu eindelijk mag klaar komen, Marco schudt nee en zegt waag het niet hè. Zo sletje zoek er maar 1 uit Anouk kijkt aandachtig en voelt dat de eitjes weer harder beginnen te trillen. Ze kan zich niet inhouden en kreunt luid wat de aandacht trekt van de verkoper die achter zijn balie stond.

Vanaf dat moment kan hij zijn ogen niet meer van Anouk afhouden en bekijkt het schouwspel wat zich daar afspeelt met veel genoegen. Ze zoekt een model uit van middelmatige grote en Marco pakt hem uit het rek hij loopt ermee naar de balie en vraagt de man of zijn sletje even mag passen. De man antwoord dat dit eigenlijk niet mag maar dat als hij mee mag kijken hij dit geen probleem vindt.

Marco antwoord dat dit natuurlijk mag en dat zijn sletje dit graag doet. Even later zat Anouk in een open pashokje naakt met de dildo in haar hand ze was wel even blij dat die eitjes eindelijk uit haar kutje mochten.

Anouk pakt de dildo en duwt hem zachtjes in haar wel heel natte spleet. Ze neukt zichzelf gadegeslagen door Marco en de verkoper die zijn lul uit zijn broek heeft gehaald en ermee staat te spelen. Na een minuut of vijf vraagt Marco aan de verkoper of hij niet een maatje groter heeft.

Hij geeft de dildo en beveelt Anouk hem te testen. Als de dildo lekker in en uit haar glijd en Anouk steeds harder begint te kreunen pakt Marco hem af en zegt zo is het wel genoeg volgens mij mocht jij niet klaarkomen.

Hij loopt de winkel in en komt terug met diverse maten but pluggen zo nou passen we deze even. Marco trekt Anouk omhoog draait haar om duwt haar hoofd naar beneden zodat haar kontje omhoog komt en slaat hard op haar bil met de vlakke hand. Hij pakt de kleinste maat plug en laat Anouk hem nat maken. Hij houdt de punt tegen haar sterretje en duwt de plug ineens in haar kontje. Dit ging veel te makkelijk zegt de verkoper en Marco herhaalt dit met een veel grotere Is dit beter vraagt hij de verkoper.

De verkoper wie ondertussen met zijn apparaat in vol ornaat staat te kijken antwoord ja laat deze maar zitten. Met de plug in haar ster trekt Marco Anouk omhoog en beveelt haar weer op de stoel hij pakt de Dildo en geeft deze aan Anouk. Zo nu deze in je sletten kut en neuken laat deze meneer maar eens genieten van jouw kutje.

Marco loopt de winkel in en komt terug met tepelklemmen zet deze op haar tepels waardoor Anouk een gil geeft van de pijn die deze toch wel doen. Doorgaan hé en denk erom je komt niet klaar. Anouk is nu zo geil dat ze het bijna niet meer houd een plug in haar ster een dildo in haar natte kut en die klemmen zitten toch ook wel lekker. Bovendien een man voor haar met zijn broek op zijn hielen die een pik aan het bespelen is die nu wel heel hard is.

Marco komt weer terug met een paardrijzweepje en begint Anouk afwisselend op de ene tiet dan weer op de andere en dan weer op haar klitje te slaan niet hard maar net genoeg dat het toch wel pijnlijk is.

Hij wenkt de man naar hem toe en vraagt hem hoeveel deze spulletjes nou zouden kosten voor zijn sletje. De verkoper antwoord dat dit geheel zo een euro kost. Marco zegt en als jij die pik nou eens in het keeltje van mijn sletje mocht leegspuiten. De kijkt bedenkelijk en zegt dan mag ze het voor de helft hebben. Ellen wordt jarenlang door haar opa gedwongen met hem te neuken, ze is zo bang dat ze tegen niemand wat durft te vertellen.

Wil jij zien hoe Femke gillend klaarkomt? Zus pijpt broer wakker voor zijn 18e verjaardag! Terwijl manlief toekijkt wordt Ilse genomen door een enorme dikke negerlul. En haar klit zo groot als een augurk, yum lekker in je mondje! De verhalen die deze slachtoffers vertellen zijn te schokkend voor woorden. Gevonden op de gay site, een gayslaaf die uitgewoond en gepijnigd wil worden. Hoe smeriger, hoe geiler daar kicken deze scat slaven op.

Lesbische sex met mijn geile tante Categorie: Berna is aan het werk op haar vakantiebaantje. Deze zomer is ze voor een paar weken aangenomen als typiste op het kantoor waar haar geile tante werkt. Het is nu ongeveer het midden van de zomervakantie en buiten Berna en haar tante Mariska is er verder niemand in het kantoor. Het is erg warm en de airco is al een tijdje kapot. Dat is dan ook de reden dat zowel Berna als haar tante zeer schaars gekleed zijn. En aangezien er verder niemand is en er geen klanten langs zullen komen is er niemand die dat erg vind.

Berna zit te werken achter haar computer in het kleine kantoortje. Ze is bezig met een lastig verslag waar ze maar niet uit komt. Gefrustreerd leunt ze achterover in haar bureaustoel en knijpt haar ogen dicht. Even droomt ze weg denkend aan een mooie vakantie aan een strand. Ze ziet zichzelf topless op het strand liggen genietend van de zon terwijl ze kijkt naar de mooie mannen en vrouwenlichamen die langs haar lopen.

Berna merkt dat ze door haar dagdroom enigszins geil is geworden en heeft het nu nog warmer gekregen. Als ze haar ogen weer opent blijven de beelden van half naakte lichamen voor haar dansen.

Om zich heen kijkend of niemand ziet dat ze rode wangetjes heeft gekregen gaat ze weer recht zitten en opent de browser op haar computer. Momenten later googled ze op ‘tiener masturbatie’. In het beeld verschijnt een lange lijst afbeeldingen van voornamelijk jonge meiden die zichzelf vingeren. Berna scrolt aandachtig langs de lijst met opwindende vrouwenlichamen. Ze begint een beetje te zweten en ze merkt hoe ook haar kutje langzaam nat wordt.

Na een paar minuten kijken stopt Berna. Ze staat op, kijkt om het hoekje van de deur van het kantoortje en ziet dat haar tante nog steeds op haar plek zit te werken. Ze haast zich terug naar haar bureau, hurkt er achter en trekt dan snel haar slipje omlaag. Als ze hem uit heeft stopt ze hem in haar bureaula en gaat weer op de stoel zitten. Terwijl ze door blijft zoeken naar opwindende plaatjes en filmpjes streelt ze met haar vrije hand voortdurend over haar nu soppende kutje.

Dan ziet ze plots, tussen de voornamelijk blonde meisjes op haar scherm, een bloedmooie brunette vrouw staan. Als ze op het plaatje klikt komt ze op de website. Kijkend naar het strakke lichaam en de prachtige bruine haren van deze vrouw laat Berna voorzichtig een vinger haar poesje in glijden.

Momenten later zit ze zichzelf heftig te vingeren terwijl ze geen genoeg kan krijgen van de grote hoeveelheid geile foto’s van deze mooie meid. Berna gaat er helemaal in op en geniet enorm maar heeft daardoor geen besef meer van de wereld om zich heen.

Plots schrikt ze zich kapot als ze een iemand aan hoort komen die inmiddels al bijna bij haar kantoortje is aangekomen. Snel trekt ze haar hand vanonder haar rokje vandaan, verbergt snel de webbrowser achter het document waar ze eerder mee bezig was en doet snel alsof ze hard aan het werk is.

Nog geen seconde later loopt haar tante Mariska de kamer binnen. Als ze opkijkt van de papieren die ze tijdens het lopen aan het sorteren was en haar nichtje aankijkt ziet ze deze met een enorm verhit hoofd naar haar kijken. Berna knikt snel als ze merkt dat praten haar niet wil lukken. Haar tante loopt verder het kantoortje in en komt naast Berna aan het bureau staan.

Als ze de papieren in haar hand op tafel legt kijkt ze naar beneden en kijkt Berna vervolgens met een verbaasd gezicht aan.

Niet begrijpend wat haar tante bedoelt volgt Berna haar blik richting haar eigen benen en verstijft als ze ziet wat daar aan de hand is. Toen ze in alle haast haar vinger uit haar poesje trok om te voorkomen dat haar tante iets zou zien was haar korte rokje een stuk opgerold. Waar deze normaal haar kruis hoort te verbergen doet deze dat nu niet en zowel Berna als haar tante hebben een lekker uitzicht op het kale kutje van Berna.

Haar roze van het vocht glanzende schaamlipjes zijn volop zichtbaar en lijken te schreeuwen om aandacht door de manier waarop ze afsteken tegen haar volmaakt blanke huid. Echter hoort Berna nu dat haar tante minder verbaasd klinkt en hoort ze het goed…hoort ze daar enige bewondering in de stem van haar tante klinkt? Als ze haar tante verlegen aan kijkt ziet ze dat deze nog steeds tussen haar benen van zit te staren.

Als haar tante zich dit realiseert kijkt ze snel weg. Voordat Berna zichzelf tegen kan houden flapt ze er uit; ‘Ik was mezelf eens lekker aan het verwennen.

Even is het stil in de kamer terwijl beide bedenken wat er nu gaat volgen. Dan zegt tante Mariska plots; ‘Dat lijkt me nog niet zo’n slecht idee mijn lieve nichtje! Bekomen van de eerste schik bemerkt Berna dat ze opgewonden begint te raken, ondanks de situatie. Als haar tante merkt dat Berna langzaam ontspant draait ze Berna met bureaustoel en al om zodat ze haar nichtje aan kan kijken.

Lisa ziet hoe haar tante haar een blik toewerpt en dan knipoogt. Ze laat Berna’s hand naar beneden glijden en stopt deze vervolgens onder haar hemdje.