Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Klussen voor sex stijve penis aftrekken

klussen voor sex stijve penis aftrekken

.

Gratis sex twente kutje rammen

Er gaat een rilling door mijn lijf van spanning en geilheid, ik heb wel eerder sex gehad met deze oom maar het zoenen gebeurd alleen wanneer hij echt geil is. Hij neemt ook het initiatief om te zoenen. Zo staan we minutenlang te tongzoenen terwijl wij elkaar rustig af trekken, geen haast, geen angst om ontdekt te worden, pure geilheid. Mijn oom stopt op een gegeven moment met zoenen en zegt op een rustige toon tegen mij "draai je eens om". Ik aarzel geen moment en draai mij om, waarna mijn oom op z'n hurken gaat zitten en mijn billen met beide handen van elkaar af duwt.

Ik voel z'n tong door mijn bilnaad gaan en niet veel later z'n tong mijn kontgat in gaan. Hij stoot keer op keer, likt, kust en stoot nog een aantal keren net zolang tot z'n speeksel overal in mijn bilnaad te vinden is.

Zodra hij er klaar mee is staat hij weer op en zegt hij tegen mij "ik heb zin om je stevig te neuken, kom je mee". Hij wacht mijn antwoord niet af, opent de douchecabine en stapt er uit.

Ik draai de douche kraan uit en stap ook uit de douche waarna ik een handdoek overhandigd krijg. Ik droog mij zo snel mogelijk af om hierna achter mijn oom aan naar z'n slaapkamer te lopen. Hij doet de gordijnen dicht, doet een lampje aan bij het bed en trekt de dekens weg.

Hij gaat vervolgens op z'n knieen zitten en vraagt mij voor hem te komen zitten op handen en knieen. Hij laat mij mijn gang gaan en zodra ik recht voor hem zit steekt hij zonder aarzelen zijn stijve lul helemaal in mijn kontgat.

Wij merken allebij hoe makkelijk het gaat waarop hij zegt "ik hoef je niet meer te laten wennen he, merk ik". Ik antwoord snel "dat blijkt wel, hij zit er goed in". Ik hoor hem nog wat lachen terwijl hij met ferme stoten mij begint te neuken. Ik zit te genieten van het gevoel, dat gevoel dat alleen de jongens snappen die ook geneukt worden, dat gevoel dat een flinke staaf heen en weer gaat en je vult.

Dat gevoel wordt nog versterkt omdat ik mij goed realiseer dat ik geneukt wordt door een oom, mijn oom. De man die mij vroeger mee nam naar het pretpark of naar een cartbaan, de man waar ik tot een paar jaar terug geen enkele sexuele gevoelens bij had.

Diezelfde man heb ik net staan zoenen in de douche, diezelfde man is mij nu vol passie en energie aan het neuken en die man zal straks klaarkomen, mede dankzij mijn hulp. Hij kreunt zachtjes en herhaalt een paar keer "owh wat is dit geil" terwijl hij blijft doorstoten.

Z'n ballen kletsen keer op keer tegen die van mij en af en toe gaat hij half op mij liggen om nog dieper te kunnen gaan. Een flinke tijd later komt hij hard kreunend in mij klaar, zo voelt het althans, ik merk aan mijn oom dat hij niet alles in mij heeft gespoten, "er zit wat zaad in je bilnaad" hoor ik hem nog zeggen voor ik z'n tong door mijn bilnaad voel glijden.

Mijn piemel staat nog stijf en mijn oom ziet dit ook. Hij komt op z'n zij naast mij liggen, nog uithuigende van de neukbeurt en legt z'n hand om mijn piemel heen. Terwijl hij mij aftrekt begint hij mij weer te zoenen.

Zodra onze tongen met elkaar verstrengeld raken kan ik mij niet langer inhouden en kom ik kreunend en zoenend tegelijk klaar in z'n handpalm. Hij kijkt naar mijn sperma in z'n handpalm en haalt z'n hand naar z'n mond waarna hij alles oplikt. Je pik heeft zijn ware grootte en het is best lekker en geil om jezelf te zien aftrekken. Je kunt dan ook elkaars stijve pik gaan bekijken , elkaar aftrekken of elkaars pik opmeten.

Hoe dik is je pik? Hoe lang is hij? Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers uit elkaar via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen.

Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen. Althans, dat is wel zo fris Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen. Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af.

Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten.

Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen. Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog.

Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden.

Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen.

Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven.

Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme.

Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek.

In het bos masturberen werkt rustgevend. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen. Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer.

Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe.

Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen. Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen.

Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is.

Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been. Je gaat jezelf nu niet masturberen, maar je masturbeert jezelf door alleen met je duim, of andere vinger s over je eikel heen te aaien. Bij sommigen kan dit te gevoelig zijn, doe het dan niet, immers masturberen moet lekker zijn. Je zult merken dat de opwinding toe zal nemen en je penis harder en harder zal worden. Ga op je bed in de kleermakerszit zitten en masturbeer je in deze stand.

Zorg dat je geen kramp in je been krijgt! Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is. Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche!

Je kunt wat glijmiddel op je wijsvinger doen voor het lekkere gladde gevoel. Je zult zien dat je orgasme heviger en dus veel lekkerder zal zijn, omdat je de eikel hebt gestimuleert.

Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis. Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven!

Gebruik je arm om jezelf te bevredigen. Je gaat zitten en als je penis stijf is, ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook lekker zijn. Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op. Ga door tot je klaarkomt. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen. Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen?

Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen. De ene hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant.

Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen. Laat je duimen omhoog steken. Plaats je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis.

Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen. Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel. Ook hier aai je even met je penis overheen.

Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn. Dat bepaal je zelf. Je pakt een wekker en zet hem op in dit geval 10 minuten voordat hij afloopt. In deze tijd moet jij jezelf masturberen. Het mag niet eerder of later. Je neemt dus precies de tijd die je insteld.

Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu masturberen, maar Heel leuk is, om tijdens het masturberen niet op de tijd te letten, maar net zo lang te masturberen, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn. Als het alarm afgaat, is het in iedergeval erg spannend, want dan mag jij klaarkomen.

Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadlosing. Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het masturberen. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel.

Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn! Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst.

Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer. Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand.

Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen! Je masturbeert zoals je altijd doet. Maar met èèn verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je penis af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen.

Doordat je niet masturbeert terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen. Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen. Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat. Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje.

Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder is.

Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis. Wacht tot je helemaal alleen thuis bent. Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open. Je sluit de deur en doe al je kleren uit. Als je het water een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen.

Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen. Maak je penis stijf en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je penis, die in je onderbroek zit, drummen. Met de andere hand pak jij je stijve penis vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je penis erin rollen etc. En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise.

Als je gaat klaarkomt, doe dat dan in diezelfde hand. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan helemaal naakt voor het raam zitten. Bij voorkeur de vensterbank zelf. Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien.

Omdat je in huis geen licht aan hebt, is dit vrijwel onmogelijk maar toch Ga nu jezelf masturberen voor het raam. Het idee alleen al kan heel opwindend werken. Maar dat is voor iedereen anders. Ga op je knieën bed zitten. Als je de vinger in je anus duwd, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen. Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus.

Je moet het zien als een actractie: Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis. Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen. Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaamscontact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen.

Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je penis. De andere hand vouw je erboven om je penis en ga zo masturberen. Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je penis qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker! Zo dat je hoofd richting de grond wijst en je benen dus tegen de muur omhoog staan. Hou je goed tegen met je hand, want met de andere hand trek jij je af. Het sperma heeft de vrije loop en het spuit eruit.

Kijk wel uit dat je jezelf geen pijn doet! Je kunt ook voorzichtig aan je schaamhaar trekken als je dat lekker lijkt. Doe dit net zolang tot je klaar komt. Doe hetzelfde als hierboven maar dan trek je met èèn hand aan je penis en met de andere hand streel jij je zak. Breng je duim en wijsvinger naar elkaar. Je hebt nu als het ware de "okay" teken. Door dat "rondje" steek jij je penis en zo masturbeer jij jezelf tot een hoogtepunt. Je gaat in het midden liggen op je buik als je penis stijf is.

Je duwd je penis tussen de twee matrassen en beweeg heen en weer. Je kunt net zo hard en wild gaan als jezelf wilt. Maar als het bed niet van jou is, kijk dan uit met het klaarkomen. Stop je stijve penis in dit zakje en leg hem tussen de matrassen. Nu kun je zo hard en zo hevig heen en weer gaan als jezelf wilt. Let wel op dat het geen troep gaat worden!

Nu kun je heerlijk in en uit het kussen gaan. Bij voorkeur een sok. Maak het goed nat en rol de sok om je penis. Nu ga je lekker masturberen met het natte kledingstuk om je penis. Hij voelt erg dik aan en je komt lekkerder klaar! Ga op bed liggen en probeer bij je stijve penis te komen.

Misschien lukt je het niet helemaal maar misschien kun je toch je eilel likken. Lik je eikel net zolang tot je klaarkomt. Je kunt zelf bepalen of je in je mond wilt klaarkomen of niet. Kun jij, omdat je lenig bent of een lange penis hebt je eigen penis in je mond nemen? Zuig er dan lekker aan of lik je hele penis. Ook hierbij kun jij jezelf in je eigen mond klaarkomen. Je kunt het op verschillende manieren doen. Als jij van jezelf al ver kunt spuiten, moet je even een paar dagen niet masturberen.

Dan ga je op je bed liggen, trekt je af en als je voelt dat je gaat klaarkomen, richt jij je penis richting je mond. Als je dan klaarkomt, is de kans groot dat je sperma in je mond komt. Je kunt ook op je rug, met je benen in de hoogte, tegen de muur gaan masturberen. Als je voelt dat je gaat klaarkomen, open dan je mond, je richt je penis in de richting van je mond en je kunt nu klaarkomen. Ook hier is de kans dan groot dat jij jezelf in je mond spuit.

Alleen voor de liefhebber! Laat het even afkoelen. Als het afgekoeld is, stop jij je penis in de brinta. Je kunt met met penis in en uit de brinta gaan. Als je wat veel brinta in een kom doet, zal bij afkoeling de brinta wat "stijf" worden. Dit veraangenaamd het erinstoppen van je pik!

Als jij jezelf masturbeert kun jij jezelf ook klappen op je billen geven. Je masturbeert eerst een paar minuten af, dan sla jij jezelf op je billen. Dit kan zacht zijn, maar namate je opwinding toeneemt kun jij jezelf steeds harder slaan.

Kijk wel uit dat het geen pijn gaat doen en dat ander huisgenoten het niet horen dat jij jezelf een paar meppen op je bilen geeft! Het slaan in combinatie met het masturberen kan lekker werken. Als je klaargekomen bent, ontspannen je spieren waardoor je de "klappen" nog wel een tijdje kunt voelen. Hierbij kun je doen alsof met een andere jongen aan het masturberen bent.

Ga voor de spiegel staan, helemaal naakt. Kijk naar je eigen lijf en maak complimenten naar jezelf. Wat een lekker lijf, wat een lekker kontje. Trek jezelf af, terwijl je naar je eigen lijf kijkt, Je ziet jezelf aan je stijve penis trekken. Ga door met complimenteren naar jezelf. Druk je penis tegen de spiegel aan zodat het net lijkt of jij je stijve penis tegen de penis van een ander drukt. Je kunt jezelf ook kussen en tongen. Je zult zien als jij jezelf kust en je door blijft trekken, dat je opwinding toeneemt.

Geniet van jezelf en van je spiegelbeeld. Als je klaarkomt, kom je tegen je "vriendje" aan klaar. Dit kan aaien zijn, maar je kunt er ook in knijpen of er aan trekken. Bij velen geeft dit een extra lekker en geil gevoel en komen zo heftiger klaar! Hoe je dat doet? Je gaat op je bed liggen en gaat masturberen. Doe dat bijvoorbeeld met je linkerhand. Je blijft jezelf masturberen en ondertussen, lik jij je schouders. Je gaat er met je natte tong overheen! Je kunt ook onder je oksels likken. Je kunt uiteraard alles likken van jezelf waar je tijdens het masturberen bij kunt komen.

Het is erg lekker om tijdens het masturberen contact met je tong op je huid te hebben. In plaats van jezelf ff snel te masturberen, doe je alleen het volgende. Je maakt je penis stijf en aai er alleen over heen. Je blijft je stijve penis net zo lang aaien tot je klaarkomt. De oefening hiervan is, om jezelf te beheersen. Je kunt van dat aaien zo opgewonden raken dat je de behoefte hebt om je te gaan trekken.

Doe dat dus niet. Aai jezelf klaar, je zult zien en uiteraard voelen dat je een hevig en zeer lekker orgasme krijgt! Doe je hand losjes om je penis, en masseer de opening van je pisbuis bovenaan de penis.

Eerst heel voorzichtig, want het kan gevoelig zijn. Als er voorvocht vrijkomt, kan het met wat meer kracht. Je kunt ook je duim vochtig maken. Vooral niet toegeven aan het willen aftrekken, maar diep ademhalen en blijven doorgaan met het strelen met je duim van het urinegaatje. De massage van de urineopening moet gebeuren met de duim.

Je kan beginnen als de penis nog niet stijf is, maar dan kan het gevoel zo intens zijn, dat je het idee hebt dat je moet plassen, en soms komt er dan ook, vooral als je het nog niet zo vaak gedaan hebt, wat urine uit.

Dat is heel gewoon. Als je penis gaat schokken, dit dan tegenhouden met je hand die je dus om je penis hebt, anders glijdt je duim van het randje van de urineopening, en dan is het effect weg. Nu kun je lekker "neuken" tussen je enkels. Neem jezelf eens op als je aan het masturberen bent! Heb je een video camera?

Dan is dit pas spannend. Zet je video camera zo neer dat je goed te zien bent. Je kunt zelfs mooi inzoomen om jezelf in "close up" te kunnen zien. Schakel je video camera aan op je tv, zodat je direct het resultaat kunt bekijken. Vergeet niet naderhand het bandje eruit te halen Zet alles mooi op een videoband en klaar is je privé-film!

Maar geef de ander wel een copie van jullie "movie" mee, dan kun je elkaar ook niet verlinken Dit voelt helemaal lekker als je penis stijf is! Je nodigt een ander uit om jouw cijfers te geven. Nee niet voor iets wat je kunt, maar voor je penis. Het werkt erg opwindend. Uiteraard kun je het ook bij jezelf doen. Geef een cijfer voor je slappe penis, een cijfer voor je ballen, een cijfer voor je lichaam, voor je kontje, een cijfer voor je stijve penis, de vorm van je penis, grootte van je eikel of een cijfer voor hoe jij zelf tot en hoogtepunt trekt.

Aleen is leuk, maar samen is leuker! Dit kan zeer lekker zijn. Je voelt hem dan de hele tijd hangen. Het kan nog een lekkerder werking hebben als je de gulp van je broek open laat staan. Deze ervaring zal je als je thuis bent lekker doen klaarkomen! Maak op en neergaande bewegingen.

Blijf kijken hoe jij "je eigen penis bevredigt" , het klaarkomen zal fantastisch zijn. Bij voorkeur een vrij grote.


klussen voor sex stijve penis aftrekken

.

Vrouw zoekt knaap gedwongen geneukt


Eerst heeft hij het een paar keer gevraagd, maar nu is het vaste prik. Ik vind pijpen heel vies, dus dat doe ik niet. Maar aftrekken vind ik een kleine moeite. Aanvankelijk gebruikte ik gastendoekjes, maar hij is nogal snel begonnen met het gebruiken van een condoom. Ik heb altijd een tube glijmiddel op mijn nachtkastje liggen.

Hij komt aan mijn hoofdeinde staan en heeft dan een warm washandje en een handdoek bij zich. Ik kan het glijmiddel van mijn hand wassen zonder op te hoeven staan. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe. Ik ken denk ik alle manieren wel. Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen.

Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken. Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Ik weet niet of dit meer voorkomt. Maar ik weet wel dat mijn man elke morgen geniet van mijn handwerk. Hij komt door mij en bij mij klaar en gaat tevreden de deur uit. Gewone sex krijgt hij s avonds.

En ook bij mij. Geheimen Schrijf hier je geheim. Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen.

Maak je penis stijf en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je penis, die in je onderbroek zit, drummen. Met de andere hand pak jij je stijve penis vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je penis erin rollen etc. En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise.

Als je gaat klaarkomt, doe dat dan in diezelfde hand. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan helemaal naakt voor het raam zitten. Bij voorkeur de vensterbank zelf.

Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien. Omdat je in huis geen licht aan hebt, is dit vrijwel onmogelijk maar toch Ga nu jezelf masturberen voor het raam.

Het idee alleen al kan heel opwindend werken. Maar dat is voor iedereen anders. Ga op je knieën bed zitten. Als je de vinger in je anus duwd, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen. Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus. Je moet het zien als een actractie: Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis.

Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen. Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaamscontact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen.

Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je penis. De andere hand vouw je erboven om je penis en ga zo masturberen.

Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je penis qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker! Zo dat je hoofd richting de grond wijst en je benen dus tegen de muur omhoog staan. Hou je goed tegen met je hand, want met de andere hand trek jij je af. Het sperma heeft de vrije loop en het spuit eruit. Kijk wel uit dat je jezelf geen pijn doet! Je kunt ook voorzichtig aan je schaamhaar trekken als je dat lekker lijkt.

Doe dit net zolang tot je klaar komt. Doe hetzelfde als hierboven maar dan trek je met èèn hand aan je penis en met de andere hand streel jij je zak. Breng je duim en wijsvinger naar elkaar. Je hebt nu als het ware de "okay" teken. Door dat "rondje" steek jij je penis en zo masturbeer jij jezelf tot een hoogtepunt. Je gaat in het midden liggen op je buik als je penis stijf is. Je duwd je penis tussen de twee matrassen en beweeg heen en weer.

Je kunt net zo hard en wild gaan als jezelf wilt. Maar als het bed niet van jou is, kijk dan uit met het klaarkomen.

Stop je stijve penis in dit zakje en leg hem tussen de matrassen. Nu kun je zo hard en zo hevig heen en weer gaan als jezelf wilt.

Let wel op dat het geen troep gaat worden! Nu kun je heerlijk in en uit het kussen gaan. Bij voorkeur een sok. Maak het goed nat en rol de sok om je penis. Nu ga je lekker masturberen met het natte kledingstuk om je penis. Hij voelt erg dik aan en je komt lekkerder klaar! Ga op bed liggen en probeer bij je stijve penis te komen. Misschien lukt je het niet helemaal maar misschien kun je toch je eilel likken. Lik je eikel net zolang tot je klaarkomt. Je kunt zelf bepalen of je in je mond wilt klaarkomen of niet.

Kun jij, omdat je lenig bent of een lange penis hebt je eigen penis in je mond nemen? Zuig er dan lekker aan of lik je hele penis. Ook hierbij kun jij jezelf in je eigen mond klaarkomen. Je kunt het op verschillende manieren doen. Als jij van jezelf al ver kunt spuiten, moet je even een paar dagen niet masturberen. Dan ga je op je bed liggen, trekt je af en als je voelt dat je gaat klaarkomen, richt jij je penis richting je mond. Als je dan klaarkomt, is de kans groot dat je sperma in je mond komt.

Je kunt ook op je rug, met je benen in de hoogte, tegen de muur gaan masturberen. Als je voelt dat je gaat klaarkomen, open dan je mond, je richt je penis in de richting van je mond en je kunt nu klaarkomen. Ook hier is de kans dan groot dat jij jezelf in je mond spuit.

Alleen voor de liefhebber! Laat het even afkoelen. Als het afgekoeld is, stop jij je penis in de brinta. Je kunt met met penis in en uit de brinta gaan. Als je wat veel brinta in een kom doet, zal bij afkoeling de brinta wat "stijf" worden.

Dit veraangenaamd het erinstoppen van je pik! Als jij jezelf masturbeert kun jij jezelf ook klappen op je billen geven. Je masturbeert eerst een paar minuten af, dan sla jij jezelf op je billen. Dit kan zacht zijn, maar namate je opwinding toeneemt kun jij jezelf steeds harder slaan. Kijk wel uit dat het geen pijn gaat doen en dat ander huisgenoten het niet horen dat jij jezelf een paar meppen op je bilen geeft!

Het slaan in combinatie met het masturberen kan lekker werken. Als je klaargekomen bent, ontspannen je spieren waardoor je de "klappen" nog wel een tijdje kunt voelen. Hierbij kun je doen alsof met een andere jongen aan het masturberen bent.

Ga voor de spiegel staan, helemaal naakt. Kijk naar je eigen lijf en maak complimenten naar jezelf. Wat een lekker lijf, wat een lekker kontje. Trek jezelf af, terwijl je naar je eigen lijf kijkt, Je ziet jezelf aan je stijve penis trekken. Ga door met complimenteren naar jezelf. Druk je penis tegen de spiegel aan zodat het net lijkt of jij je stijve penis tegen de penis van een ander drukt. Je kunt jezelf ook kussen en tongen. Je zult zien als jij jezelf kust en je door blijft trekken, dat je opwinding toeneemt.

Geniet van jezelf en van je spiegelbeeld. Als je klaarkomt, kom je tegen je "vriendje" aan klaar. Dit kan aaien zijn, maar je kunt er ook in knijpen of er aan trekken.

Bij velen geeft dit een extra lekker en geil gevoel en komen zo heftiger klaar! Hoe je dat doet? Je gaat op je bed liggen en gaat masturberen. Doe dat bijvoorbeeld met je linkerhand. Je blijft jezelf masturberen en ondertussen, lik jij je schouders. Je gaat er met je natte tong overheen!

Je kunt ook onder je oksels likken. Je kunt uiteraard alles likken van jezelf waar je tijdens het masturberen bij kunt komen. Het is erg lekker om tijdens het masturberen contact met je tong op je huid te hebben. In plaats van jezelf ff snel te masturberen, doe je alleen het volgende.

Je maakt je penis stijf en aai er alleen over heen. Je blijft je stijve penis net zo lang aaien tot je klaarkomt. De oefening hiervan is, om jezelf te beheersen. Je kunt van dat aaien zo opgewonden raken dat je de behoefte hebt om je te gaan trekken. Doe dat dus niet. Aai jezelf klaar, je zult zien en uiteraard voelen dat je een hevig en zeer lekker orgasme krijgt!

Doe je hand losjes om je penis, en masseer de opening van je pisbuis bovenaan de penis. Eerst heel voorzichtig, want het kan gevoelig zijn. Als er voorvocht vrijkomt, kan het met wat meer kracht. Je kunt ook je duim vochtig maken. Vooral niet toegeven aan het willen aftrekken, maar diep ademhalen en blijven doorgaan met het strelen met je duim van het urinegaatje.

De massage van de urineopening moet gebeuren met de duim. Je kan beginnen als de penis nog niet stijf is, maar dan kan het gevoel zo intens zijn, dat je het idee hebt dat je moet plassen, en soms komt er dan ook, vooral als je het nog niet zo vaak gedaan hebt, wat urine uit.

Dat is heel gewoon. Als je penis gaat schokken, dit dan tegenhouden met je hand die je dus om je penis hebt, anders glijdt je duim van het randje van de urineopening, en dan is het effect weg.

Nu kun je lekker "neuken" tussen je enkels. Neem jezelf eens op als je aan het masturberen bent! Heb je een video camera? Dan is dit pas spannend. Zet je video camera zo neer dat je goed te zien bent. Je kunt zelfs mooi inzoomen om jezelf in "close up" te kunnen zien. Schakel je video camera aan op je tv, zodat je direct het resultaat kunt bekijken.

Vergeet niet naderhand het bandje eruit te halen Zet alles mooi op een videoband en klaar is je privé-film! Maar geef de ander wel een copie van jullie "movie" mee, dan kun je elkaar ook niet verlinken Dit voelt helemaal lekker als je penis stijf is! Je nodigt een ander uit om jouw cijfers te geven. Nee niet voor iets wat je kunt, maar voor je penis. Het werkt erg opwindend. Uiteraard kun je het ook bij jezelf doen. Geef een cijfer voor je slappe penis, een cijfer voor je ballen, een cijfer voor je lichaam, voor je kontje, een cijfer voor je stijve penis, de vorm van je penis, grootte van je eikel of een cijfer voor hoe jij zelf tot en hoogtepunt trekt.

Aleen is leuk, maar samen is leuker! Dit kan zeer lekker zijn. Je voelt hem dan de hele tijd hangen. Het kan nog een lekkerder werking hebben als je de gulp van je broek open laat staan. Deze ervaring zal je als je thuis bent lekker doen klaarkomen!

Maak op en neergaande bewegingen. Blijf kijken hoe jij "je eigen penis bevredigt" , het klaarkomen zal fantastisch zijn. Bij voorkeur een vrij grote. Ga als het ware boven de spiegel zitten en masturbeer jezelf.

Je kunt nu hel goed zien hoe jij al masturberend er van onderen uit ziet. Ook dit is erg leuk om eens uit te proberen. Nu ga jij je anus verwennen door er een vinger in te duwen. Kijk naar jezelf hoe dit gaat en eruit ziet. Het kan opwindend zijn, omdat je normaal nooit ziet wat je eigenlijk doet. Maak er iets grappigs van door bepaalde voorwerpen in huis langs je stijve penis te houden. Denk bijvoorbeeld aan een afstands bediening, een flesje bier of een kaarsen standaard.

Als je alleen woont kijk je natuurlijk wel eens naar een sexfilm en je masturbeerd daar dan ook wel bij. Dit is dan ook meer voor voor de "trekkertjes" die nog thuis wonen. Huur een spannende sexfilm en ga gewoon in de huiskamer jezelf masturberen. Het idee om betrapt te kunnen worden of dat iemand door de ramen alles zou kunnen zien werkt opwindend.

Een feit is hierbij, hoe meer spanning hoe lekkerder je orgasme zal wezen. Ga als het mooi en warm weer is lekker naar een stukje gras, langs het water. Zorg dat je penis stijf is en als er een bootje langs komt, ga jij ff met je penis aan de slag. De kans dat ze het opmerken is zeer klein maar het iedee dat ze je zien is des te spannender.

Ook hier weer, een lekkere hoogtepunt gegarandeerd! Je zet je deur perongeluk op een kiertje. Je gaat jezelf masturberen. Maar als er iemand binnenkomt Dan kun je natuurlijk op verschillende stranden je plek vinden.

Je kunt, als je thuis bent lekker naakt rondlopen. Dit geeft een vrij gevoel en is voor sommigen ook sexueel prikkelend. Het horen of zien van hoe je moet masturberen. We worden nieuwsgierig en gaan hetzelf dan ook doen. Toch doet iedereen het weer anders. Mocht je er met iemand over praten, over het en hoe masturberen, probeer dan eens die manier uit, hoe de ander het altijd doet.

Hier kun je veel van leren. Je huurt een video of koopt een sex blaadje. Doe alle masturbatie technieken die je ziet eens na. Ook als je met je partner sex hebt is dit een leuke manier van sex en masturbatie. Ben je alleen thuis maak daar dan gebruik van Je gebruikt uiteraard je eigen volle batterijen en kijkt wat je het lekkerst vindt.

Langs je eikel rand vind ik altijd erg geil en daarna wil ik die massage-staaf zo noemt Wehkamp het in mijn anus hebben. Niets forceren maar langzaam aan dieper erin. Het orgasme-resultaat mag er wezen. Denk er wel aan om de vibo goed schoon te maken en er ook weer de "oude" batterijen er in te doen. Je penis hangt nu naar beneden. Als hij stijf is, zal hij iets naar boven wijzen, maar masturbeer nu zo, dat je penis naar de "grond" blijft wijzen.

Bij een wat "lenige"penis, zou je hem iets naar achteren kunnen houden. Een lekkere vorm weer van masturberen. Het kan erg warm worden daar, maar goed. Nu ga je masturberen in het donker. Het heen en weer bewegen van de dekens kan alleen al opwindend werken. Als je "klaar" bent, mag je natuurlijk wel weer uit het donker komen. Dit doe je hhel zachtjes tot jij je anus voelt. Je kunt er met je vinger een beetje aan voelen.

Met de andere hand, ga je met een vinger ondertussen de eikel van je penis strelen. Wat betreft de vinger waarmee jij je anus stimuleert, kun je goed inzepen zodat alles lekker glad aanvoelt. Doordat je onder de douche zit, geeft het vallende water een extra aanvulling hierop. Doe het nu eens even anders, door je hand er om heen te vouwen, maar dan zonder je duim. Zeker als je dit normaal niet doet, is het erg lekker. Zo kun je nu gaan masturberen.

Als je voelt dat je bijna klaar zult komen, Dompel je een hand in het koude water. Als je dan voelt dat je echt klaar gaat komen, Hoe jij je koude hand op je balzak. Een heerlijk orgasme zal het gevolg zijn. Bijvoorbeeld onder het tv kijken. Je maakt hem zo af en toe ook eens stijf. Als je dan naar bed gaat en jezelf gaat masturberen, zul je merken dat je orgasme heviger is. Dit komt omdat je eigenlijk al een tijdje "bezig" was.

Zo kun je dit ook achter je pc doen. Zo kun je het zelfs een paar uur volhouden. Pak je voorhuid vast en trek het iets naar voren. Slinger als het waren een beetje heen en weer. Wissel dit af door jezelf hierbij ook af en toe te trekken. Als je klaarkomt doe dit dan in je voorhuid. Het scheelt ook een hoop opruimen, je kunt het zo in een doekje lozen. Buig je benen zo, dat je voeten elkaar raken.

Je benen hou je uitelkaar. Ook tijdens het klaarkomen blijf je de benen tegen en van elkaar af bewegen. Hou je kleren aan, en ga je eens masturberen door je piemel via de pijp uit je broek te halen en zo te masturberen. Nu ga je met je wijsvinger zachtjes op je eikel tikken. Nu ga je op een stoel zitten of de wc en masturbeer jezelf.

Maar hou je voeten van de grond, door je benen op te trekken. Ook als je "komt" hou je de voetjes van de vloer. Met de andere hand ga je de eikel strelen op alle mogelijke manieren.

Je kunt hierbij met wat speeksel je eikel nat maken. Hou dit wrijven vol en je komt gegarandeerd tot een heerlijk hoogtepunt. Van de andere hand gebruik je ook alleen de duim en de wijsvinger en plaats deze onder je andere duim en wijsvinger.

Dan je handpalm platte hand tegen de achterkant van je penis zetten. Nu ga je met je hand op en neer. Het contact dat je penis met je buik heeft is erg warm. Hou dit heen en weer gaan vol, en je bent weer een ervaring rijker. Je hebt aan die hand nu 3 vingers vrij. Hiermee ga je, terwijl je dus bezig bent met het aftrekken, je ballen aaien. Als je de 3 vingers op je balzak laat "rusten" bewegen ze vanzelf mee op de "maat" die jij gebruikt bij het masturberen.

Doordat nu tijdens het aftrekken ook je ballen worden gestimuleert is je orgasme hevig! Ga zo eens masturberen. Je kunt met de andere hand je anus zo prima stimuleren.

Trek je knieën zo ver mogelijk naar je lichaam toe. Je hand gaat achter je been langs om je penis vast te pakken en zo dus ook te masturberen. Ga jezelf aftrekken met een hand, met de andere hand maseer je de balzak. Nog lekkerder is als je alleen je balzak insmeert met glijmiddel. Je aait en kneed je balzak terwijl je met je andere hand je penis aftrekt.

Je orgasme zal hevig zijn! Maak nu met je handen heen en weer en op en neer gaande bewegingen. Kleed je helemaal uit en ga hanstand tegen de muur staan. Probeer je nu eens af te trekken met een hand.

Leg je rechterhand, als je rechts bent, plat op de grond en leg je hoofd daarop. Met je andere hand, in dit geval de linker, begin jij je af te trekken.

Na een tijdje "slaapt"je rechterhand en als hij "slaapt" ga je met deze hand trekken. Het is dan net of iemand anders je aftrekt. Het idee vinden velen vies, maar dat is het niet en veel jongens hebben het wel eens gedaan.

Je maakt je penis stijf en ga eerst even masturberen. Doordat je nodig moet plassen, zal de penis snel slap worden. Dan laat je voorzichtig wat plas over je heen komen. Je zult voelen dat dit lekker warm is. Je kunt hiervan weer opgewonden raken en je penis zal weer stijf worden, wissel het aftrekken af met het over je heen pissen. Als je erg opgewonden bent, kun je ook in je mond pissen. Maar nu ga je jouw vinger tijden het masturberen snel in en uit je anus bewegen.

Bij voorkeur glijmiddel gebruiken. Ga nu eens rustig masturberen en hoe jij je ook voellt, hou dat langzame tempo aan. Je zult voelen dat je veel lekkerder klaarkomt als je het rustig aan blijft doen, dan dat je op het laatst wat harder en sneller gaat masturberen.

Tijdens het masturberen spuit je af en toe wat water op je stijve penis. Maak er dan eens een spelletje van! Leg een aantal voorwerpen op de grond.

Als je klaarkomt kun je zelf meten hoever en bij welk voorwerp je "gespoten hebt. Ga op je bed liggen, en ga jezelf heel rustig aftrekken. Ook als je voelt klaar te zullen komen, blijf je rustig aan doen. Dit hou je een lange tijd vol, tot je niet meer kunt. Meestal komt het bij mij in mijn gezicht, maar dat is ook wel erg lekker.

Maak in de meloen een gat, waar jij je penis in kan stoppen. Stop je penis in en uit de meloen. Iedereen heeft tegenwoordig wel een digitale camera. Erg leuk voor "later" en het is erg spannend om je even als een fotomodel te voelen.

Het fotograferen van jezelf kan opwindend werken. En stop de schil om je stijve penis. Masturbeer hier eens mee en vergeet de banaan niet op te eten!

Met de ene hand ga je in je broek naar je penis toe en je aait hem daar, met de andere hand streel jij je tepels. Kom eens lekker in je broek tot het hoogtepunt. Doe de handschoenen aan en masturbeer jezelf hier eens mee. Het volgende kan eigenlijk met veel dingen, maar gebruik eens een toetje. Het kan opwindend zijn om al knoeiende een toetje te eten en dus wat van het toetje op je lichaam te laten vallen.

Als het op je lichaam zit, haal het er dan met je vingers vanaf en lik het op, terwijl je met je andere hand aan het masturberen gaat. Het van je vingers aflikken kan voor sommigen echt super werken!

Doordat je de benen niet uit elkaar kunt doen kun je niet helemaal "vrij" bewegen, Je shirt nog aan geeft het gevoel niet naakt te zijn.

Maak eens, op een mooie zomerse dag, een wandelingetje in een bos. Doe dit wel op een plek waar anderen je niet kunnen zien! Ga zo rondlopen met je boekje iets omlaag zodat iets van je schaamhaar te "zien" is. Daarna kun jij je misschien wel ergens masturneren. Je kunt je gewoon masturberen en met je vinger in en uitgaande bewegingen maken of hem er alleen in te houden. Als je de vinger wel beweegt zal je orgasme heviger zijn. Steun je op een hand en met je andere hand ga je masturberen.

Leun zo ver mogelijk naar achteren, maar zorg dat je knieën op je bed blijven liggen. Terwijl je aan het masturberen bent, blijf je naar jezelf kijken.

Ga je eens masturberen in je auto! Haal je penis vast uit je broek, nadat je natuurlijk je gordel om hebt gedaan. Zit je op de weg? Ga naar de toilet doe de deur op slot en ga jezelf hier eens masturberen. Niemand in huis zal denken dat jij daar met jezelf bezig bent. Je hebt dus het rijk alleen! Masturbeer dan eens in een ander kammertje.

Ook leuk, Moet je wel eens bij iemand anders op de plantjes passen tijden hun vakantie? Masturbeer je dan daar eens. Kijk wel uit met "knoeien. Nu je benen strekken, zodat je stijve penis er tussen uit glijdt. Je voorhuid zal daarbij op een gegeven moment van je eikel afgerold worden als dat nog niet gebeurd was.

klussen voor sex stijve penis aftrekken

Slet te huur geile hete sex


klussen voor sex stijve penis aftrekken