Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Keihard genomen voorzichtig neuken

keihard genomen voorzichtig neuken

Wat ga je doen, waarom rij je hierheen? Ik antwoordde dat ik geil was en wilde dat zij zichzelf klaar zou vingeren en mij zou pijpen. Als antwoord gaf ze dat ze zoiets niet in het openbaar wilde doen omdat ze bang was dat iemand het zou zien. Liever gewoon thuis, zei ze. Maar nu was mijn behoefte om niets te zeggen opeens verdwenen en ik vertelde haar dat ik het nu wilde.

Haar antwoord was dat ze toch liever thuis wat wilde omdat ze zich eerst even wilde opfrissen. Ja, dat begrijp ik, gaf ik aan, na wat ik net heb gezien op de parkeerplaats bij het zaaltje zal dat wel nodig zijn. Ik zag dat ze schrok en niet meer wist wat ze moest zeggen of doen. Zeg maar niets, zei ik, doe je benen wijd en doe wat ik zeg.

Zonder wat te zeggen pakte ze mijn lul en begon mij af te trekken, zelf streelde zij haar kut. Toen ze zo bezig was vertelde ik haar wat ik gezien had en hoe ik het beleefd had, ook dat ik mijzelf had afgetrokken en nogmaals toen ik gezien had dat zij het was.

Het duurde niet lang, want door deze gespannen en geile situatie kwamen wij samen geweldig klaar. Thuis hebben we er verder over gesproken, de combinatie van warmte, wijn en het moment. Een aantal weken gingen voorbij toen ik op een dag zei dat ik nog een keer wilde zien hoe zij geneukt werd door die man met die grote lul. Ze was even afwijzend maar na aandringen van mijn kant heeft ze via haar vriendin zijn telefoonnummer gekregen en gevraagd of hij op een zaterdag wat wilde komen drinken.

Hij ging akkoord en de afspraak was gemaakt. Omdat zij zich toch wel betrapt en schuldig voelde deed ze eigenlijk alles wat ik haar vroeg, Zo had ze een bijna doorzichtig bloesje aan zonder bh, een kort rokje, geen ondergoed, en hoge hakken. Afgesproken was dat hij pas rond Wij waren wel erg gespannen en dronken wat en rond half elf werden we toch wat nerveus, en gevoelens van wel of niet doen kwamen in ons op.

Maar het idee dat ik deze avond mijn vrouw zou laten neuken door een man met een hele grote en dikke lul maakte mij geil en nam alle twijfels weg. De bel ging, ik deed open en stelde mij voor, eenmaal binnen gaf ik maar een draai aan het verhaal van de uitnodiging, ik vertelde dat mijn vrouw had gezegd dat jullie zo leuk gesproken hadden enzovoort en dat zij het leuk vond om nog eens contact te hebben.

Nou heel vreemd natuurlijk, maar het gesprek verliep heel soepel en gezellig, we dronken wat en mijn vrouw zat iets nerveus maar uitdagend op de bank en samen hadden ze hele gesprekken over het feest.

Na een uurtje trok ik zenuwachtig de stoute schoenen aan en liet het gesprek voorzichtig over seks gaan. Ik maakte wat opmerkingen over de grote van lullen en vertelde dat ik zeker wist dat er niemand boven de 20 cm kwam, het ijs was gebroken.

Hij lachte en zei dat hij een uitzondering op de regel was en zag hem even naar mijn vrouw kijken. Ik reageerde gelijk, laat maar zien dan, zei ik lachend, dat kan niet. Mijn vrouw nam het gesprek over en zei dat voor haar de lengte niet uitmaakte maar om zo’n lange een keer te zien leek haar wel leuk.

Steeds verder ging het gesprek en op een bepaald moment stond ik op en zei dat ik even de hond uit ging laten. Toen ik terugkwam stond mijn vrouw met de man in de keuken en ik zag dat hij zijn hand onder haar rok had en haar stevig aan het vingeren was.

Ze keek mij aan en ze zei dat ze hem had verteld dat ik het wist en dat ik wilde dat hij haar vanavond zou neuken. Ik zag dat hij zijn lul uit zijn broek had gehaald en zag haar hand om zijn lul, langzaam trok ze hem af en hij schoof haar benen uit elkaar.

Ze keek mij aan en zei, laat me door hem gebruiken, zeg me wat ik moet doen. Pijp hem, zei ik en doe wat bij jezelf, laat het maar zien. Zonder aarzeling deed ze gelijk wat ik vroeg en binnen een paar minuten waren ze samen zo geil bezig dat ik al kijkend ook bijna klaarkwam. Nu op de bank liggen, zei ik, ik wil zien hoe je geneukt wordt door hem met zijn enorme lul. Ook dit deed ze direct. Ik zag hoe hij zijn dikke paal voorzichtig naar binnen duwde, haar kut was zo nat dat hij ook gelijk bijna zijn hele lul naar binnen schoof.

Zelf was ze haar kut aan het strelen en vroeg aan mij of ik het geil vond. Ja, zei ik, en ik zag dat hij haar flink begon te neuken, harder en harder, dieper en dieper.

Geil en opgewonden keek ik toe. Ik hoorde haar tekeer gaan, neuk me, gebruik me, ze kreunde en praatte, kijk naar me. Hij neukte haar als een beest en na een paar minuten haalde hij hem eruit en boog over haar heen, nu stak hij zijn paal in haar mond terwijl hij zich aftrok. Zelf kwam ik al bijna klaar en ik zag hoe zij zichzelf klaarmaakte. Met een diepe zucht en een kreun hoorde ik haar klaarkomen, haar benen had ze helemaal wijd en haar kont omhoog. Tegelijk trok hij zijn lul uit haar mond en spoot alles over haar heen terwijl ze zelf voor de tweede keer klaarkwam.

Zelf was ik al voor haar gaan staan en kwam ik klaar over haar kut en buik. Even was het stil, maar eenmaal bijgekomen stond ze op en ging ze naar boven om zich op te frissen en wat makkelijks aan te trekken.

Loop mee naar boven, zei ik tegen hem en neuk haar nog een keer zonder mij. Hij stond op en liep naar boven. Zelf liep ik na vijf minuten zachtjes naar boven en keek vanaf de trap de slaapkamer in. Er was weinig licht maar ik zag mijn vrouw op haar knieën op het bed hard genomen worden.

Neuk me, neuk me, hoorde ik haar roepen en ik zag ze samen heftig klaarkomen. Na een tijdje kwamen ze naar beneden en we spraken af dat dit eenmalig was. Samen liepen we naar de deur om gedag te zeggen. Hij gaf mij een hand, mijn vrouw pakte hij stevig beet en ze zoenden even heftig. Zijn hand verdween in haar joggingbroek en voor de deur begon hij haar opnieuw te vingeren, met zijn andere hand haalde hij zijn lul uit zijn broek en pakte haar hand. Je moet mij nog een keer aftrekken, zei hij.

Ze deed wat hij haar vroeg en met twee handen trok zij hem af. Hij vingerde haar kutje nog een keer en ik pakte haar borsten en trok mezelf weer af. Na een paar minuten kwamen wij alle drie tegelijk klaar. De deur ging dicht en dat was het dan, nooit hebben we meer contact gehad met hem. Het was een verwarrende, geile, spannende ervaring. Hij sloot zich op in de badkamer, haalde zijn pik tevoorschijn en begon er hard aan te trekken.

In zijn fantasie was het juf Anita die aan zijn pik aan het trekken was en als hij klaarkwam, deed ze haar mond over zijn pik en slikte ze al zijn zaad door. Die beelden kwamen weer heel even terug toen hij in de ogen van zijn oude juf keek. Ze zag er nog steeds geil uit en blijkbaar hield ze er nog steeds van om een diep decolleté te dragen. Haar grote borsten zagen er nog even aanlokkelijk uit als vroeger. Juf Anita zag direct waar zijn blik naar toe ging.

Ik woon hier om de hoek en het komt goed uit dat ik je zie, want ik heb veel teveel boodschappen gedaan en jij mag me helpen tillen. Ze had nog steeds dat toontje in haar stem die geen tegenspraak duldde en zo kon het gebeuren dat Johan bepakt met allerlei boodschappentassen achter zijn voormalige lerares aanliep. Zijn masturbatie-muze niet gelogen, want ze woonde inderdaad om de hoek. Nadat ze binnengekomen waren dirigeerde ze Johan naar de bank in de huiskamer en ging ze zelf de keuken in om alle boodschappen op te bergen.

Dat deed ze nogal rap, want na een minuutje of vijf kwam ze al met twee dampende koppen koffie de kamer weer binnenlopen. Johan had gedacht dat ze in de stoel tegenover de bank zou gaan zitten, maar juf Anita had een ander plan.

Ze ging dicht naast haar voormalige leerling zitten, zodat hij een goed zicht had op haar grote tieten. Ze had in de keuken haar bh alvast uitgedaan zodat hij haar bedoelingen gelijk door zou hebben.

Johan was echter een beetje terughoudend. Het liefst had hij de kleren van zijn oude lerares van haar lichaam gerukt en had hij haar hard op de bank genomen. Juf Anita had wel door dat het initiatief bij haar vandaan moest komen en ze ging steeds dichter tegen hem aanzitten. Ik heb altijd gehoopt je nog een keer tegen te komen als je ouder zou zijn, zodat ik mijn excuses kon aanbieden. Dat heb ik bij deze dus gedaan en wat zou je ervan denken als je ze nu eindelijk eens vast zou pakken. Johan wist niet wat hem overkwam en even wist hij niet wat hij moest doen.

Hij keek haar met grote ogen aan en wilde wat zeggen, maar zijn geiligheid nam het over. Hij pakte voorzichtig één van de grote borsten van juf Anita vast en begon er aan te likken. Of je trouwens een vriendin of vrouw hebt, maakt me geen reet uit, ik wil dat je me zo gaat neuken. Johan was wat verbaasd van de grove taal die uit de mond van de blonde oudere vrouw kwam. Ze was altijd keurig netjes en hij had haar nog nooit op een scheldwoord kunnen betrappen.

Hij begreep meteen wat ze wilde en begon haar natte kut te vingeren terwijl hij met haar borsten bleef spelen. Ze lag topless te genieten van zijn vingers en ze had al een klein orgasme gekregen. Ze wilde echter meer en begon met het losknopen van Johan zijn broek.

Die stond op zijn beurt op en ontdeed zich razendsnel van zijn kleren. Anita had het voorbeeld gevolgd en was op de eettafel gaan liggen met haar benen wijd. De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen. Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen. Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn.

Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat.

Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam. Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken. Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit.

In zijn fantasieën was ze de grootste hoer die je maar kan verzinnen en hij was dan ook even van slag dat ze meer van het laatste was, dan van het eerste. Ze ging vlug op haar knieën zitten en nam zijn piemel in haar mond en begon hem geil te pijpen.

..

Gay seks contact sex in de auto
keihard genomen voorzichtig neuken

Wat ga je doen, waarom rij je hierheen? Ik antwoordde dat ik geil was en wilde dat zij zichzelf klaar zou vingeren en mij zou pijpen. Als antwoord gaf ze dat ze zoiets niet in het openbaar wilde doen omdat ze bang was dat iemand het zou zien.

Liever gewoon thuis, zei ze. Maar nu was mijn behoefte om niets te zeggen opeens verdwenen en ik vertelde haar dat ik het nu wilde. Haar antwoord was dat ze toch liever thuis wat wilde omdat ze zich eerst even wilde opfrissen. Ja, dat begrijp ik, gaf ik aan, na wat ik net heb gezien op de parkeerplaats bij het zaaltje zal dat wel nodig zijn. Ik zag dat ze schrok en niet meer wist wat ze moest zeggen of doen. Zeg maar niets, zei ik, doe je benen wijd en doe wat ik zeg. Zonder wat te zeggen pakte ze mijn lul en begon mij af te trekken, zelf streelde zij haar kut.

Toen ze zo bezig was vertelde ik haar wat ik gezien had en hoe ik het beleefd had, ook dat ik mijzelf had afgetrokken en nogmaals toen ik gezien had dat zij het was. Het duurde niet lang, want door deze gespannen en geile situatie kwamen wij samen geweldig klaar.

Thuis hebben we er verder over gesproken, de combinatie van warmte, wijn en het moment. Een aantal weken gingen voorbij toen ik op een dag zei dat ik nog een keer wilde zien hoe zij geneukt werd door die man met die grote lul.

Ze was even afwijzend maar na aandringen van mijn kant heeft ze via haar vriendin zijn telefoonnummer gekregen en gevraagd of hij op een zaterdag wat wilde komen drinken. Hij ging akkoord en de afspraak was gemaakt. Omdat zij zich toch wel betrapt en schuldig voelde deed ze eigenlijk alles wat ik haar vroeg, Zo had ze een bijna doorzichtig bloesje aan zonder bh, een kort rokje, geen ondergoed, en hoge hakken.

Afgesproken was dat hij pas rond Wij waren wel erg gespannen en dronken wat en rond half elf werden we toch wat nerveus, en gevoelens van wel of niet doen kwamen in ons op. Maar het idee dat ik deze avond mijn vrouw zou laten neuken door een man met een hele grote en dikke lul maakte mij geil en nam alle twijfels weg.

De bel ging, ik deed open en stelde mij voor, eenmaal binnen gaf ik maar een draai aan het verhaal van de uitnodiging, ik vertelde dat mijn vrouw had gezegd dat jullie zo leuk gesproken hadden enzovoort en dat zij het leuk vond om nog eens contact te hebben.

Nou heel vreemd natuurlijk, maar het gesprek verliep heel soepel en gezellig, we dronken wat en mijn vrouw zat iets nerveus maar uitdagend op de bank en samen hadden ze hele gesprekken over het feest. Na een uurtje trok ik zenuwachtig de stoute schoenen aan en liet het gesprek voorzichtig over seks gaan. Ik maakte wat opmerkingen over de grote van lullen en vertelde dat ik zeker wist dat er niemand boven de 20 cm kwam, het ijs was gebroken. Hij lachte en zei dat hij een uitzondering op de regel was en zag hem even naar mijn vrouw kijken.

Ik reageerde gelijk, laat maar zien dan, zei ik lachend, dat kan niet. Mijn vrouw nam het gesprek over en zei dat voor haar de lengte niet uitmaakte maar om zo’n lange een keer te zien leek haar wel leuk.

Steeds verder ging het gesprek en op een bepaald moment stond ik op en zei dat ik even de hond uit ging laten. Toen ik terugkwam stond mijn vrouw met de man in de keuken en ik zag dat hij zijn hand onder haar rok had en haar stevig aan het vingeren was.

Ze keek mij aan en ze zei dat ze hem had verteld dat ik het wist en dat ik wilde dat hij haar vanavond zou neuken. Ik zag dat hij zijn lul uit zijn broek had gehaald en zag haar hand om zijn lul, langzaam trok ze hem af en hij schoof haar benen uit elkaar. Ze keek mij aan en zei, laat me door hem gebruiken, zeg me wat ik moet doen. Pijp hem, zei ik en doe wat bij jezelf, laat het maar zien. Zonder aarzeling deed ze gelijk wat ik vroeg en binnen een paar minuten waren ze samen zo geil bezig dat ik al kijkend ook bijna klaarkwam.

Nu op de bank liggen, zei ik, ik wil zien hoe je geneukt wordt door hem met zijn enorme lul. Ook dit deed ze direct. Ik zag hoe hij zijn dikke paal voorzichtig naar binnen duwde, haar kut was zo nat dat hij ook gelijk bijna zijn hele lul naar binnen schoof.

Zelf was ze haar kut aan het strelen en vroeg aan mij of ik het geil vond. Ja, zei ik, en ik zag dat hij haar flink begon te neuken, harder en harder, dieper en dieper. Geil en opgewonden keek ik toe. Ik hoorde haar tekeer gaan, neuk me, gebruik me, ze kreunde en praatte, kijk naar me.

Hij neukte haar als een beest en na een paar minuten haalde hij hem eruit en boog over haar heen, nu stak hij zijn paal in haar mond terwijl hij zich aftrok. Zelf kwam ik al bijna klaar en ik zag hoe zij zichzelf klaarmaakte. Met een diepe zucht en een kreun hoorde ik haar klaarkomen, haar benen had ze helemaal wijd en haar kont omhoog.

Tegelijk trok hij zijn lul uit haar mond en spoot alles over haar heen terwijl ze zelf voor de tweede keer klaarkwam. Zelf was ik al voor haar gaan staan en kwam ik klaar over haar kut en buik. Even was het stil, maar eenmaal bijgekomen stond ze op en ging ze naar boven om zich op te frissen en wat makkelijks aan te trekken.

Loop mee naar boven, zei ik tegen hem en neuk haar nog een keer zonder mij. Hij stond op en liep naar boven. Zelf liep ik na vijf minuten zachtjes naar boven en keek vanaf de trap de slaapkamer in. Er was weinig licht maar ik zag mijn vrouw op haar knieën op het bed hard genomen worden. Neuk me, neuk me, hoorde ik haar roepen en ik zag ze samen heftig klaarkomen. Na een tijdje kwamen ze naar beneden en we spraken af dat dit eenmalig was.

Samen liepen we naar de deur om gedag te zeggen. Hij gaf mij een hand, mijn vrouw pakte hij stevig beet en ze zoenden even heftig. Zijn hand verdween in haar joggingbroek en voor de deur begon hij haar opnieuw te vingeren, met zijn andere hand haalde hij zijn lul uit zijn broek en pakte haar hand. Je moet mij nog een keer aftrekken, zei hij. Ze deed wat hij haar vroeg en met twee handen trok zij hem af.

Hij vingerde haar kutje nog een keer en ik pakte haar borsten en trok mezelf weer af. Na een paar minuten kwamen wij alle drie tegelijk klaar. De deur ging dicht en dat was het dan, nooit hebben we meer contact gehad met hem.

Het was een verwarrende, geile, spannende ervaring. Hij sloot zich op in de badkamer, haalde zijn pik tevoorschijn en begon er hard aan te trekken.

In zijn fantasie was het juf Anita die aan zijn pik aan het trekken was en als hij klaarkwam, deed ze haar mond over zijn pik en slikte ze al zijn zaad door. Die beelden kwamen weer heel even terug toen hij in de ogen van zijn oude juf keek. Ze zag er nog steeds geil uit en blijkbaar hield ze er nog steeds van om een diep decolleté te dragen.

Haar grote borsten zagen er nog even aanlokkelijk uit als vroeger. Juf Anita zag direct waar zijn blik naar toe ging. Ik woon hier om de hoek en het komt goed uit dat ik je zie, want ik heb veel teveel boodschappen gedaan en jij mag me helpen tillen. Ze had nog steeds dat toontje in haar stem die geen tegenspraak duldde en zo kon het gebeuren dat Johan bepakt met allerlei boodschappentassen achter zijn voormalige lerares aanliep.

Zijn masturbatie-muze niet gelogen, want ze woonde inderdaad om de hoek. Nadat ze binnengekomen waren dirigeerde ze Johan naar de bank in de huiskamer en ging ze zelf de keuken in om alle boodschappen op te bergen. Dat deed ze nogal rap, want na een minuutje of vijf kwam ze al met twee dampende koppen koffie de kamer weer binnenlopen.

Johan had gedacht dat ze in de stoel tegenover de bank zou gaan zitten, maar juf Anita had een ander plan. Ze ging dicht naast haar voormalige leerling zitten, zodat hij een goed zicht had op haar grote tieten.

Ze had in de keuken haar bh alvast uitgedaan zodat hij haar bedoelingen gelijk door zou hebben. Johan was echter een beetje terughoudend. Het liefst had hij de kleren van zijn oude lerares van haar lichaam gerukt en had hij haar hard op de bank genomen.

Juf Anita had wel door dat het initiatief bij haar vandaan moest komen en ze ging steeds dichter tegen hem aanzitten. Ik heb altijd gehoopt je nog een keer tegen te komen als je ouder zou zijn, zodat ik mijn excuses kon aanbieden.

Dat heb ik bij deze dus gedaan en wat zou je ervan denken als je ze nu eindelijk eens vast zou pakken. Johan wist niet wat hem overkwam en even wist hij niet wat hij moest doen. Hij keek haar met grote ogen aan en wilde wat zeggen, maar zijn geiligheid nam het over. Hij pakte voorzichtig één van de grote borsten van juf Anita vast en begon er aan te likken. Of je trouwens een vriendin of vrouw hebt, maakt me geen reet uit, ik wil dat je me zo gaat neuken.

Johan was wat verbaasd van de grove taal die uit de mond van de blonde oudere vrouw kwam. Ze was altijd keurig netjes en hij had haar nog nooit op een scheldwoord kunnen betrappen. Hij begreep meteen wat ze wilde en begon haar natte kut te vingeren terwijl hij met haar borsten bleef spelen.

Ze lag topless te genieten van zijn vingers en ze had al een klein orgasme gekregen. Ze wilde echter meer en begon met het losknopen van Johan zijn broek. Die stond op zijn beurt op en ontdeed zich razendsnel van zijn kleren. Anita had het voorbeeld gevolgd en was op de eettafel gaan liggen met haar benen wijd.

De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen. Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen. Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn.

Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat. Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam.

Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken. Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit. In zijn fantasieën was ze de grootste hoer die je maar kan verzinnen en hij was dan ook even van slag dat ze meer van het laatste was, dan van het eerste.

Ze ging vlug op haar knieën zitten en nam zijn piemel in haar mond en begon hem geil te pijpen.

..


Het was zijn schoonmoeder die heel voorzichtig de kamer kwam binnenlopen. Ze had haar dochter tegen een vriendin horen vertellen dat haar man een nogal grote lul had en ze was nieuwsgierig of dat ook zo was. Zelf was ze al een tijdje gescheiden en had al minimaal een jaar niet geneukt. Ze zou alleen even gaan kijken en dan snel naar de logeerkamer, waar ze haar favoriete dildo uit de koffer zou pakken en dan stevig zou gaan masturberen.

De schoonmoeder logeerde een tijdje bij haar dochter en schoonzoon omdat ze thuis de muren op zich af voelde komen. Als haar dochter had geweten dat haar moeder zo geil als een pak boter was, dan had ze waarschijnlijk gevraagd of haar man een kuisheidsgordel om wilde doen. Het bleef namelijk niet alleen bij kijken, want toen Marielle, de schoonmoeder, de dekens opzij had gedaan en de onderbroek van Arie had uitgetrokken, was ze even stil.

De lul van Arie was een prachtig exemplaar en ze kon zich niet inhouden. Ze liet zich op het bed zakken en begon haar schoonzoon te pijpen. Arie dacht dat hij in een ultieme natte droom terecht was gekomen en nog half slapend drukte hij op het hoofd van zijn schoonmoeder om het tempo aan te geven.

Waarschijnlijk dacht hij het zijn vrouw was die zijn pik in haar mond had genomen, maar niets bleek minder waar. Daar kwam hij achter toen hij zijn ogen opendeed en zag dat zijn geile schoonmoeder hem aan het verwennen was.

Dat vond hij prima, want hij had altijd al een oogje gehad op de moeder van zijn vrouw. Hij gaf zich over aan haar ervaren mond en lag heerlijk te genieten. Het werd nog beter toen ze zich uitgekleed had en haar natte kut over zijn lul liet zakken. Hij begon haar stevig te neuken en al snel had zijn schoonmoeder een orgasme. Hij begon harder te stoten, want hij wilde niets liever dan hard klaarkomen over het gezicht van Marielle.

Dat was een fantasie van hem en waarschijnlijk zou die nu werkelijkheid worden. Hij wilde net zijn pik uit de kut van Marielle halen, toen de deur openging en zijn vrouw de slaapkamer binnen kwam stormen. Ze was met stomheid geslagen toen ze zag dat haar echtgenoot met haar moeder lag te neuken, iets dat ze niet heel erg enthousiast oppakte. Op het internet wil het nog wel eens gebeuren dat vrouwlief gewoon er naast duikt en het een geil trio wordt, maar dat was nu zeker niet het geval.

Ze was boos en liet dat ook duidelijk merken ook. Uiteindelijk is het nog een heel gedoe geworden, met een echtscheiding als gevolg. Dat vond Arie eigenlijk wel best, want hun huwelijk was een beetje een sleur geworden en echt veel seks had hij niet meer met zijn vrouw. De avond in kwestie begon zoals meestal dat ik haar thuis ging ophalen.

Na een kort praatje met haar pa gemaakt te hebben ging ik naar haar kamer. Toen ik binnen kwam zat ze in haar lingerie op bed. Haar ogen spraken boekdelen. Dat ging wel vaker zo. Dan had ze zich zelf al wat zitten opgeilen. Normaal draaide dat uit op de eerste snelle wip van de dag. Dit keer echter niet. Doordat ik haar zo zag zitten boeide me de tijd niet meer zo heel erg veel. Met een glimlach op mijn gezicht zeg ik "tuurlijk".

Wulps klopt ze met haar hand op het bed.
Mager meisje neuken sex met boerendochter


De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen. Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen. Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn.

Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat. Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam. Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken.

Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit. In zijn fantasieën was ze de grootste hoer die je maar kan verzinnen en hij was dan ook even van slag dat ze meer van het laatste was, dan van het eerste. Ze ging vlug op haar knieën zitten en nam zijn piemel in haar mond en begon hem geil te pijpen. Johan wist dat hij het niet lang meer zou volhouden, want Juf Anita zoog als een stofzuiger en wist met haar tong al zijn gevoelige plekjes te raken.

Hij waarschuwde haar dat het niet lang meer zou duren, het moment voor zijn oude lerares om zijn pik uit haar mond te laten glijden.

Ze pakte haar grote tieten vast en hield die uitnodigend omhoog. Ze kon niet wachten totdat ze zijn warme zaad over haar grote borsten zou voelen en begon geil te praten. Dan mag je me weer Juf noemen en doen we net alsof we 15 jaar terug in de tijd zijn gegaan en je weer 16 bent. Dat vindt je geil he, lekkere jongen van me. Dan mag je klaarkomen waar je wil en je dikke pik wil ik ook in mijn kontje voelen.

Het geile gepraat was teveel voor Johan die heftig begon te spuiten. Juf Anita drukte haar tieten naar voren om zoveel mogelijk op te vangen en toen Johan weer wat vaster op zijn benen stond begon hij het zaad in haar tieten te smeren. Hij keek tevreden naar het resultaat en pakte haar uitgestoken hand. Hij liet zich gewillig meenemen naar haar slaapkamer en hij wist dat het een geile nacht ging worden toen ze vroeg: This site uses Akismet to reduce spam.

Learn how your comment data is processed. De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature Mature blondine laat zich neuken door een jonge gast   Geile mature moeder wil een jonge stijve pik   Geile oudere Franse vrouw laat zich anaal neuken   Het beste van de pornovideo tube sites. Hij heeft sex met zijn oude lerares, eindelijk komt hij over haar tieten klaar Geplaatst door amateur aug 6, Mature , Seksverhaal 0.

Hij kwam zijn oude lerares in de supermarkt tegen en nam de uitnodiging aan om een kopje koffie te drinken. Dat werd dus geile sex. Jonge man heeft het druk, hij moet vier oudere vrouwen bevredigen Oudere buurvrouw wil alleen nog maar een dikke pik in haar kut Jonge vent komt klaar over de dikke hangtieten van een mature voetbalmoeder Mature vrouw met grote tieten is haar huurder aan het aftrekken Italiaanse mature zakenvrouw met grote tieten heeft sex met de buurman Knappe blonde amateur tiener verveelt zich, de hoogste tijd voor een grote pik Mature Latina milf, BBW met enorme tieten, wordt goed geneukt in een hotelkamer Oma met enorme grote tieten wordt ook in haar kontje geneukt Partnerruil met twee geile zwangere vrouwen die er zin in hebben BBW stiefmoeder met dikke tieten, neukt met stiefzoon Russische moeder met grote cup heeft een trio Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op een zonnige dag Blonde cougar met grote borsten houdt van gespierde jonge mannen De levensechte erotische droom van een knappe amateur vrouw Cuckold, man maakt schulden, keurige echtgenote betaald het met seks af.

Previous Knappe Arabische vrouw met grote borsten heeft seks met haar lover. Next Ouder koppel aan het neuken op een motorboot.

Geef een reactie Reactie annuleren. De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature. Mature blondine laat zich neuken door een jonge gast. Geile mature moeder wil een jonge stijve pik. Geile oudere Franse vrouw laat zich anaal neuken. Categorized Tag Cloud klaarkomen grote tieten tietneuken buurman creampie vingeren trio aftrekken donkere man blond buitensex neuken lekker kontje webcam BBW standjes grote borsten grote pik oma facial masturberen buurvrouw tatoeages mature brunette pijpen echtgenote dildo doorslikken huisvrouw moeder hangtieten vriendin beffen lesbisch anaal lingerie knap strand hondjes koppel bank tiener hotelkamer dik geil brilletje cumshot slank milf berijden.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex. Een milf en haar dochter pijpen samen de vriend van de dochter mei 27, Pijpen. Mijn vriendin is mager en heeft een perfecte kont Seks direct na het uitkleden Perfect ondeugend meisje toegewijd aan een grote lul Sletterige moeder neukt in de keuken Haar vriendin verbaast hem Uitkleden en masturbatie in POV van zinderende tiener Proeven van zijn perfecte vriendin De perfecte seks met de perfecte vrouw Zijn vriendin trainen om te neuken Zijn mooie vriendin wakker maken Ochtend passie in de keuken Erotiek en hartstocht met een bijna perfecte blondine.

Perfect blonde tiener´s eerste keer Genieten met de vader van haar vriendin Grote tieten tiener vriendin Vette lul voor een perfecte tiener Ashlynn Brooke en haar perfecte lichaam Blonde keuken seks scene

keihard genomen voorzichtig neuken