Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Je buurmeisje neuken vrouw vingert man

je buurmeisje neuken vrouw vingert man

Hoe vaak is dat trekken aan de piemel gebeurd? Na die ene keer gebeurde het een tijdlang niet en daarna vaker. Je hebt ons ook verteld dat je geslachtsgemeenschap hebt gehad. Wanneer is dit gebeurd? Hoe komt het dat je dat zo goed weet? Omdat het vlak voor mijn verjaardag was. Eerst was er wat gefriemel, hij zat dan aan mijn tieten of vagina met zijn hand. Of omdat hij dat zegt, of omdat hij dan stopt en zijn piemel uit mijn vagina haalt en het condoom eraf haalt.

Uit zijn nachtkastje, die haalde hij dan daaruit. Dat is zijn nachtkastje, dat was nog op de oude kamer en dat stond aan de linkerkant. Ze hebben nu een nieuw bed zonder nachtkastjes.

Het oude nachtkastje was donkerbruin. Je vertelt dat dit begon voor je 15e verjaardag hoe vaak heb jij geslachtsgemeenschap met hem gehad? Dat weet ik niet precies maar het is wel vaak geweest. Het was zeker een keer in de maand, soms een keer in de week, soms twee keer in de week.

Waar ben je verder met hem nog geweest? In Apeldoorn in het Van der Valkhotel, hier ben ik twee keer geweest. Dit was vorig jaar twee keer rond deze tijd. Ik ben een keer in Maastricht geweest, dit was in de kerstvakantie, begin januari Ik weet niet meer hoe dit hotel heet maar ik weet wel dat je vanaf daar zo de stad in kon lopen. Verder ben ik nog in Duitsland geweest in een van der Valkhotel dit was in de herfstvakantie, , het was vlak na mijn verjaardag, en dit was vlakbij een skihal.

Daar ben ik toen ook nog met hem geweest. Ik ben ook nog een keer in de buurt van Amsterdam in een hotel geweest, maar ik weet niet meer hoe dat heet. Hier ben ik geweest op 12 en 13 april De eerste keer dat je mee bent geweest naar een hotel, hoe oud was je toen? Je hebt ons ook verteld dat je hem moest pijpen waar gebeurde dat? De eerste keer in de auto. Twee keer in de auto en een keer bij hem thuis. Nu heb je ook verteld dat hij jou gebeft heeft, wat kun je ons daarover vertellen, waar gebeurde dat?

Ik denk voordat hij mij ontmaagd heeft. Het proces-verbaal van bevindingen d. De vorige keer hebben we het erover gehad dat jij hem moest pijpen. Je vertelde dat dit achterin zijn auto, een blauwe auto met vijf deuren is geweest. Weet je inmiddels wanneer dit geweest is, dat je hem de eerste keer hebt gepijpt? Dat is in de tweede klas geweest. Volgens mij was ik toen vijftien. Is er tijdens de geslachtsgemeenschap altijd een condoom gebruikt?

Ik weet niet precies wat dat was, maar dat stukje waar zijn zaadjes doorheen komen, had hij door laten snijden. En toen dat was gebeurd, toen hadden we het niet meer met condoom gedaan. Wanneer is de eerste keer geweest, dat dat zonder condoom gebeurde? Ik weet het niet. Tja, ik weet het niet, ik dacht ik ga maar met hem mee daarin. Toen hij dat voorstelde dat hij seks zonder condoom wilde, was je daarna ook bang dat je toch zwanger kon zijn? Daarna werd ik wel ongesteld, maar later werd ik niet ongesteld en daar was ik erg bang voor.

Wie nam het initiatief om seks te hebben? Ik snapte niet waarom hij met mij seks wou. En als je het van jouw kant bekijkt, dat jij met hem seks had? Nu snap ik niet waarom ik dat heb gedaan. Heb jij weleens iets gedaan wat je niet wilde? Nou, ik wou hem eigenlijk niet pijpen, maar dat heb ik toen wel gedaan. Wat vond je ervan, dat je dat toen hebt gedaan? Toen heb ik er niet meer aan gedacht. Hoe gingen jullie met elkaar om, hoe was het contact tussen jullie?

Dat het echt tot mij doordrong, dat ik verliefd op hem was, dat was 1,5 jaar geleden. Toen zei hij ook dat hij verliefd op mij was. Hoe vaak hadden jullie altijd contact met elkaar? Op welke manieren hadden jullie contact met elkaar? Vrijdags was hij vrij en dan gingen we altijd wat doen met die kinderen. En op donderdag gaf hij mij bijles. Afgelopen jaar zagen we elkaar elke dag, behalve in het weekend. Want toen gingen we ook naar de sportschool en gingen we wat vaker leuke dingen doen. Ehm, ik weet niet precies, maar ik was altijd slecht in Engels en op een gegeven moment stelden ze dat voor.

Was het ook echt bijles, als je heel eerlijk daar naar kijkt? In het begin wel, maar later, als zijn vrouw er dan niet was, dan hebben we ook weleens geen Engels gedaan. Kletsen, en we hebben ook weleens seks gehad toen. Zijn kinderen lagen dan altijd te slapen en zijn vrouw was er ook, maar niet altijd.

Hoe oud was je toen je MSN contact met hem had? Wat ik begreep uit het informatieve gesprek, heb je toen aangegeven dat je zusje jullie ook heeft gezien samen op zijn kamer. Volgens mij lagen zijn jongste twee kinderen te slapen en was mijn ene zusje met zijn oudste kind aan het spelen. Mijn andere zusje had de sleutels gevraagd en die kwam ze terugbrengen. Ik lag toen op bed en hij was mij aan het masseren.

Wat heeft zij dan precies gezien? Hoe lagen jullie, wat hadden jullie aan? Hij lag half op mij, mijn rug te masseren. Even later kreeg ik een berichtje van mijn moeder dat ik naar huis moest komen. Toen ik thuis kwam, kwam [verdachte] ook en die heeft zich eruit geluld. Daarna moest ik naar het werk en toen belde [verdachte] en die vertelde mij dat ik mij er niet druk om moest maken en hij vertelde wat ik moest zeggen.

Hoe reageerde [verdachte] op de boosheid van je vader? Volgens mij, wat ik me ervan herinnerde, deed hij alsof er niet veel aan de hand was. Volgens mij was [verdachte] heel relaxed, hij maakte zich niet druk volgens mij.

Hij deed alsof er niets aan de hand was en dat mijn ouders er niets bij moesten gaan denken, dat soort dingen. Hoe is het daarna verder gegaan tussen jullie? Ehm, we deden het rustig aan. Niet meer zoveel afspreken. Dat we seks hebben. Dat was vorig zomer, ik was toen 16 jaar oud. Waaruit bestond die seks, die is opgenomen? Wie nam hierin het initiatief om het te filmen? Hij wou het graag, ik wilde het niet. Waaraan kun je zien dat jij dat bent? Misschien aan een moedervlek, maar dat weet ik niet zeker.

Maar ik heb op mijn buik een moedervlek en ik heb op mijn kont ook een moedervlek. Wanneer is dat voor het eerst gebeurd? Toen hij dat filmpje ook heeft gemaakt.

Zijn piemel vlak bij mijn vagina en er half in. En volgens mij heeft hij ook een foto van mijn bovenlichaam gemaakt. Hoe gaat dat dan, dat aandringen van hem? Je bent hartstikke mooi, je hoeft je niet te schamen, ik doe er niets mee. Kun je vertellen waarom je uiteindelijk dan toch in alles toestemt, wat hij graag wil en wat jij eigenlijk niet wil, maar toch uiteindelijk doet? Dit was bij hem thuis, waar zijn vrouw ook was. Wat deed het met jou, toen hij dit deed?

Ik wist niet of dat normaal was, of dat kon. Wat was de reden dat jij daarna steeds contact had met hem? Nou, ik was ook goed bevriend met zijn vrouw. Dus daarom ging ik ook daar naar toe. De vorige keer vertelde je dat je verliefd op hem was. Ik was niet echt verliefd, ik vond hem aardig. Ik was denk ik ook bang dat als ik er wat van zou zeggen, dat ik hun kwijt zou raken. Dat wilde ik niet. Toen kwamen die verhalen dat ik straks op mocht passen op het kindje en dat vond ik hartstikke leuk.

Wanneer was jij niet meer verliefd op hem? Elke keer was het nog, dat ik voor mijzelf zoiets had dat ik het niet moest zijn, dus wou ik het ook niet. Dus probeerde ik het om het niet te zijn elke keer. Maar we hebben wel een verleden en dat herinnert mij wel aan hem. Daar helpen mijn ouders mij nu mee. Ik ben erg opgelucht, dat ik verder kan zonder hem.

Elke keer dacht ik dat ik dat niet kon, maar ik kan het wel. Wat is er gebeurd dat je dat wel kan? Dat ik hem niet meer spreek, ik denk dat dat de grootste reden is. Dat hij de controle niet meer over mij heeft, dat hij mij niet meer dingen kan zeggen enzo. Hij heeft meerdere keren gezegd dat het wel kon en dat ik het ook niet wilde dat het zou stoppen. We zouden een hondje nemen. Hij wou wel graag naar het buitenland en ik wou mijn eigen hotel. Hij zei dat hij mij daar wel mee ging helpen en dat we dat in het buitenland zouden gaan doen.

En ik wou een kind. Toen zei hij ook van nu niet, maar ooit. En toen zei ik daar ja op. Ik dacht dat hij alles echt meende en dat het wel kon. Ik hoorde ook van mijn zusje en ouders dat hun vaak ruzie hadden. Dus hij beloofde het mij en ik hoorde van iedereen dat zijn huidige relatie slecht ging. Heb jij nog weleens andere dingen van hem gekregen? Een ketting, horloge, knuffelbeertje, Boeddhabeeldje en oorbellen.

Dat beertje zomaar, zodat ik die kon knuffelen in plaats van mijn dekens. Die oorbellen kreeg ik omdat ik tranen was, het beeldje heb ik zomaar gekregen. Wat was er aan de hand, toen jij die oorbellen kreeg? Ik zag alles niet meer zitten, ik wilde er mee stoppen. Omdat hij mij niet met rust liet, ik had bijles van hem, ik paste op zijn kinderen, ik ging met hem naar de sportschool. Ik bleef hem maar zien. Wat vond je ervan, dat je ouders erachter waren gekomen? Ik dacht dat mijn leven voorbij was, ik wist niet hoe ik zonder hem moest leven.

Neem je hem iets kwalijk bijvoorbeeld? Dan was dit niet gebeurd. Het proces-verbaal verhoor aangeefster d. Dit was een filmpje van 3 tot 5 minuten.

Bij hem op zijn slaapkamer op zijn bed. Waarmee heeft hij dat filmpje gemaakt? Met zijn mobiel, dit is een LG wit van kleur, maar inmiddels heeft hij weer een andere telefoon.

Dat is een smartphone. Die zijn bij hem op zijn slaapkamer gemaakt ook met die LG telefoon. Voor deze nieuwe telefoon had ik een andere telefoon, het geheugenkaartje van die telefoon heb ik toen bewaard met iets wat keep safe heet. Dat was een programma op mijn oude telefoon. Ik heb ze daarna ook niet meer gezien. Als hij apped, dan zie ik een poppetje. Ik moest van [verdachte] die naam in mijn telefoon zetten voor het geval mijn ouders erachter zouden komen.

Ik was toen 15 jaar en toen ze op zolder gingen slapen toen deden we het zonder condoom. Daarvoor sliep hij op de eerste verdieping in de grootste kamer. Deze kamer zat aan de achterkant. Hierop is ontbloot onderlichaam te zien op de rugzijde wat kennelijk gepenetreerd wordt, dan bedoelen wij dat er gemeenschap is met een mannelijk geslachtsdeel.

Wat kun jij ons over dit beeld vertellen? Ik heb daar een moedervlek. Hij vertelde me dat, hij had dat programma ook gedownload. Er is een tijd geweest dat ik ben gestopt met [verdachte] omdat ik het niet meer kon en niet meer wilde. Het duurde twee maanden dat ik niets met hem had, maar hij bleef steeds contact met mij zoeken. Hij liet mij niet met rust. Het proces-verbaal verhoor verdachte d.

Ik ben gesteriliseerd, dit was na de geboorte van de tweeling, in Ik gebruik nu geen voorbehoedsmiddelen. Een telefoon van het merk Huawei heb ik dan nog voor privé gebruik. Dat is mijn buurmeisje. Zolang als we daar wonen dus, nu 9 jaar. Ja, ze paste op de kinderen ik hielp haar met school. Ze ging wel mee boodschappen doen. Meestal helpen met Engels daar was ze wat zwakker in en dan hielp ik haar daarmee.

Had je wel eens contact met haar via de social media? Dat weet ik niet, verliefd is een raar woord. Ik zag wel meer buurkinderen maar met haar boeide alles me meer en was ik meer betrokken. Ik heb haar wel whats app gestuurd en ook wel dat ik haar leuk vind maar of ik ook gezegd heb dat ik verliefd ben, dat kan ik zo niet zeggen. Heb jij haar weleens kadootjes of kaartjes gestuurd. Het proces-verbaal verhoor getuige [naam zusje] d. Nou, ik had heel lang geleden, was ik naar boven gegaan naar zolder.

Toen zag ik hem [slachtoffer 1] masseren en toen ben ik gelijk naar huis gegaan. En [slachtoffer 1] ging daar wel vaak eten als [vrouw verdachte] er niet was. Ik kon toen nog niet zo goed nadenken. Ik denk tussen 8 en 10 jaar. Dat vond ik altijd zo raar. Ik bedoel [slachtoffer 1] en [verdachte]. Ze gingen naar de computer op de middelste verdieping of naar zolder. Ging je er altijd heen of samen met [slachtoffer 1]? Soms alleen soms ging ik met [slachtoffer 2] en soms met [slachtoffer 1].

Maar er was een tijdje dat [slachtoffer 1] er veel op vrijdag heen ging. Het was daar gezellig. Voor mijn ogen was hij gewoon aardig.

Zijn kinderen, [naam 2], [naam 3] en [naam 1] waren mijn maatjes. En ook die van [slachtoffer 2]. Later ging [slachtoffer 1] er elke donderdag oppassen. Dan haalde ze [naam 1] van school en paste ze op [naam 1]. Maar dan was [verdachte] meestal wat vroeger thuis. En toen zag ik al die berichtjes van [verdachte] en toen vond ik dat raar. Maar hoe wist jij dat dat nummer van [verdachte] was? Dat nummer heb ik zelf ook in mijn mobiel. Die keer dat je op zolder zag dat [verdachte] je zusje masseerde, wat zag je toen precies?

Zij lag op bed. Hij was bezweet omdat het toen zomerperiode was. Hij zat met zijn knieën op haar. Op haar rug met een knie aan elke kant over haar heen. Het proces-verbaal verhoor getuige [vrouw verdachte] d. Dit zijn de ouders van [slachtoffer 1]. Ze kwamen bij ons met de telefoon van [slachtoffer 1] waarin sms berichten staan van: Die ouders hebben mij deze berichten laten lezen.

Dit hebben we een tijd ook zo gedaan. Toen gingen ze naar de sportschool. Dit is dan volgens mij begin dat hij dat heeft laten doen. Toen hadden we een grotere auto nodig. Daarvoor had ik een zwarte [merk auto 2] en [verdachte] had een grijze [merk auto 2]. Hij heeft een wat houterig handschrift en dat lijkt dit ook. Daarna gingen wij op zolder slapen. Dus dit zal zo begin geweest zijn. Verder hadden we eerst een donkerbruin bed, met aan de achterzijde houten spijlen.

Hierbij hoorden donkerbruine losse nacht kastjes. Het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d. Er werd op een gegevensdrager, voorzien van het Webbase nummer , van aangeefster [slachtoffer 1] een fragment met het nummer Op de film zijn twee personen te zien een man en een jonge vrouw.

Beide personen zijn naakt. De man en de vrouw hebben kennelijk vaginale gemeenschap met elkaar. Te zien is namelijk dat de man met zijn stijve penis de vrouw kennelijk in haar vagina penetreert. De vrouw zit op haar knieën voor de man. De man zit achter de vrouw ook op zijn knieën en tussen de benen van de vrouw. Tijdens de gehele film wordt er niet gesproken door de man of de vrouw.

Wel zijn kreunende geluiden van zowel de man als de vrouw te horen. Gezien de houdingen van zowel de man als de vrouw en hun beider gedrag in dit filmfragment is er kennelijk geen sprake van enige dwang uitgeoefend door de man of de vrouw. Een en ander word kennelijk opgenomen met een opnameapparaat dat door de man wordt vastgehouden.

Het beeld van de film beweegt zich namelijk mee in het ritme van de heen en weer gaande bewegingen die de man maakt. De focus van de film is alleen maar gericht op de stijve penis van de man die kennelijk in de vagina van de vrouw heen en weer gaat. De onderlijven van de man en de vrouw zijn constant in beeld. Op een gegeven ogenblik komt de linkerbil en een gedeelte van de linkertaille van de vrouw goed in beeld. Te zien is dat de vrouw in de taille een klein moedervlekje heeft.

Ook op de linkerbil van de vrouw zijn twee moedervlekjes te zien. Deze twee moedervlekjes verschillen in grootte van elkaar.

Met toestemming van de moeder heb ik, verbalisant [verbalisant] op 4 juni een kort telefonisch onderhoud gehad met [slachtoffer 1]. Zij verklaarde dat zij ter hoogte van haar taille en wel aan de linkerkant een moedervlekje had en ook dat zij op haar linkerbil vlak onder elkaar een grote en een kleinere moedervlak had.

Een overzicht van whatsapp-communicatie tussen [slachtoffer 1] en verdachte in de maand april De rechtbank overweegt het volgende met betrekking tot het onder 1 tot en met 4 ten laste gelegde. Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte de 20 jaar jongere [slachtoffer 1] vanaf de zomer van heeft meegesleept in een langdurige verhouding waarbinnen steeds verdergaande seksuele handelingen plaats hebben gevonden. De onderhavige feiten 1 tot en met 4 beziet de rechtbank als voortvloeiend uit die langdurige verhouding.

Anders dan de raadsvrouw heeft betoogd is de rechtbank van oordeel dat er naast de uitvoerige verklaring van [slachtoffer 1] voldoende steunbewijs voorhanden is om tot een bewezenverklaring te komen. De rechtbank wijst daartoe allereerst op de video-opname aangetroffen op de telefoon van verdachte en ontvangen op de telefoon van aangeefster waarop is te zien dat een jonge vrouw met een moedervlek op haar linkerbil, wordt gepenetreerd door een manspersoon.

De rechtbank concludeert op grond van het voorhanden bewijsmateriaal dat het hier [slachtoffer 1] en verdachte betreft. Verdachte bevestigt dat hij op vrijdagen vrij was en dat hij dan probeerde wat leuks met de kinderen te doen. Aangeefsters zus [naam zusje] heeft verklaard dat er een tijd was dat [slachtoffer 1] vaak op vrijdag naar de buren ging. Ook dient naar het oordeel van de rechtbank als steunbewijs de verklaring van [naam zusje] over de door haar waargenomen massage van haar zusje [slachtoffer 1] door verdachte op zijn bed op zolder.

Dit geldt ook ten aanzien van de bijlessen Engels die [slachtoffer 1] van verdachte kreeg en de verbouwing van de slaapkamer van verdachte. De vier feiten in hun onderlinge verband en samenhang beziend, in combinatie met de niet mis te verstane verklaringen van [slachtoffer 1] dat zij vaak heeft willen breken met verdachte maar dit niet kon, komt de rechtbank, mede gelet op de bovengemiddelde, onnatuurlijke, aandacht die verdachte als volwassen man heeft gegeven aan zijn buurmeisje gedurende haar vormende en kwetsbare jaren van jong meisje tot jonge vrouw, tot het oordeel dat verdachte een dusdanig emotioneel overwicht op [slachtoffer 1] had dat zij niet in staat was om van verdachte los te komen.

De rechtbank heeft ten aanzien van de feiten 5 en 6 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal van aangifte door [aangever] namens [slachtoffer 2] d. Nou heeft uw dochter [slachtoffer 1] zelf aangifte gedaan, kunt u ons aangeven waarom [slachtoffer 2] dat niet kan? Ze is 14 jaar en ze heeft een IQ van 63, maar verbaal zal ze op een IQ van 54 uitkomen.

Denkt u dat het mogelijk is dat een vreemde praat met haar, over wat haar is overkomen? Op een spelende wijze zou het er misschien uit kunnen komen. Ze is heel erg van de hak op de tak.

We gingen heel veel naar de buren ze mocht daar alles, op de bank springen, filmpjes kijken. Op een gegeven moment toen kregen de buren [vrouw verdachte] en [verdachte], kinderen. Ze kregen een zoon [naam 1] en later een tweeling. Na het krijgen van de tweeling wilde [slachtoffer 2] op een gegeven moment niet meer naar de buren. Deze week had ik het hier met [slachtoffer 1] over en die begon te huilen. En ik begreep van [slachtoffer 1] dat [verdachte] [slachtoffer 1] ook op die manier haar mee naar zolder vroeg.

Verder weet ik dat ik ook weleens scheurtjes bij de vagina van [slachtoffer 2] heb gezien en dacht ben je nu alweer ongesteld, terwijl ze dat net weer was geweest. En toen vroeg ik haar of [verdachte] stout had gedaan bij [slachtoffer 2] en toen klapte ze dicht.

Ze zei niets meer. En toen gebaarde ze nee met haar ogen. Ik heb haar toen duidelijk gemaakt middels ondersteunende gebaren, dat ze wel met mij mocht praten. Dat ze niet hoefde te praten maar dat ze gebaren mocht gebruiken. En toen zei ze dat ze dat zelf had gedaan. Het proces-verbaal verhoor aangeefster [slachtoffer 1] d.

Het proces-verbaal van uitwerking studioverhoor d. Waar kom jij vandaag met mij over praten? Hoeveel keertjes heeft [verdachte] dat gedaan? Je topje omhoog gedaan? Maar is dat één keertje geweest, of drie keertjes, of veel meer keertjes? Je deed je topje omhoog, en waar ging [verdachte] met zijn handen aan zitten?

En waar was je op die zolder? Toen die dat deed bij je borsten? Wat bedoel je daarmee? Maar ging hij nou op jouw vagina, of in jouw vagina, of ernaast? En wie stelde dat voor?

Voordat jullie nu collectief wegklikken: And I got your back. Daarom wil ik jullie met liefde een inkijkje geven in de vrouwelijke doos van Pandora haar brein, niet haar punani. Focus, guys , om jullie mannen een enorme voorsprong richting haar Ikea-matras te geven. Begrijp me niet verkeerd, het is niet dat er in elke vrouw stiekem een enorme slettebak huist. Maar vrouwen willen ook gewoon seks. Het moet alleen afgelopen zijn met de groepjes mannen, die gedurende de hele avond hun iPhone in de ene hand en zes bier in de andere vasthouden, stomdronken worden met vrienden, en vijf minuten voor de laatste ronde nog een meisje proberen te regelen.

Meisjes zien dit ritueel. Mannen denken dat vrouwen meteen een relatie willen en vrouwen denken dat mannen alleen maar seks willen. Dat eerste is niet waar en dat tweede is niet altijd erg, zolang je het goed weet te verpakken.

Volgens wetenschappelijk onderzoek lees: Maar ALLE meisjes willen desondanks versierd worden. Een vrouw wil het idee krijgen dat je geïnteresseerd bent in háár. Als een vrouw doorheeft dat zij het negende meisje is dat jij benadert binnen dertig minuten: De kunst is vervolgens niet om een meisje het bed in te sleuren, maar haar erin te práten. Laat me met je meegaan en mijn magische penis zal ervoor zorgen dat jij sterretjes ziet.

Wanhoop is niet aantrekkelijk. Als jij al na vier minuten haar bh-sluiting met militaire precisie hebt geïnspecteerd en exact de omvang van haar love handles kan beschrijven, kom je nergens. Dat is geen verleiding, dat is sexual harassment. Neem de tijd voor mooie praatjes. Ga vervolgens samen aan de bar een drankje drinken. Daarmee zonder je haar af van haar vrouwelijke wolfpack én laat je zien dat je haar liever leert kennen dan haar aritmisch van achteren schuurt op de dansvloer. Wat nu belangrijk is: Echt, zo simpel is het.

You name it, zolang het maar persoonlijk is. Want hoewel mannen het schijnbaar zelfs met een vuilnisbak zouden kunnen doen, mits deze genoeg vrouwelijke vormen lijkt te hebben, gaat een meisje niet de horizontale samba dansen met een man waar ze niets over weet. Hierna is het in principe smooth sailing.

Als een meisje met jou wat gaat drinken, langer dan twintig minuten met je blijft praten en ondanks dat verhaal over de kinderversjes nog steeds lacht: Vraag of ze meegaat om ergens nog wat te drinken, omdat jullie elkaar hier nauwelijks kunnen verstaan. Of dat waar is, maakt niet uit. Voor je het weet heb je actie in de taxi, dankzij je goede gedrag. Want dat is het geheim: Onthoud wel, dit zijn geen universele wetten. Vrouwen die bezet zijn, vrouwen die hun benen al drie weken niet hebben geschoren of vrouwen met ijzersterke principes; hoe charmant je ook bent, bij sommige meisjes gaat het niet lukken.

Jij bent een gentleman geweest en vrouwen vergeten een gentleman nooit. Mocht je haar vervolgens nog een keer tegenkomen, zal ze zich bij het eerste oogcontact waarschijnlijk al afvragen of ze haar mooie ondergoed die dag wel heeft aangetrokken.

Klein kutje grote lul blote kutten

Zijn piemel vlak bij mijn vagina en er half in. En volgens mij heeft hij ook een foto van mijn bovenlichaam gemaakt. Hoe gaat dat dan, dat aandringen van hem? Je bent hartstikke mooi, je hoeft je niet te schamen, ik doe er niets mee. Kun je vertellen waarom je uiteindelijk dan toch in alles toestemt, wat hij graag wil en wat jij eigenlijk niet wil, maar toch uiteindelijk doet?

Dit was bij hem thuis, waar zijn vrouw ook was. Wat deed het met jou, toen hij dit deed? Ik wist niet of dat normaal was, of dat kon. Wat was de reden dat jij daarna steeds contact had met hem? Nou, ik was ook goed bevriend met zijn vrouw. Dus daarom ging ik ook daar naar toe.

De vorige keer vertelde je dat je verliefd op hem was. Ik was niet echt verliefd, ik vond hem aardig. Ik was denk ik ook bang dat als ik er wat van zou zeggen, dat ik hun kwijt zou raken. Dat wilde ik niet. Toen kwamen die verhalen dat ik straks op mocht passen op het kindje en dat vond ik hartstikke leuk.

Wanneer was jij niet meer verliefd op hem? Elke keer was het nog, dat ik voor mijzelf zoiets had dat ik het niet moest zijn, dus wou ik het ook niet.

Dus probeerde ik het om het niet te zijn elke keer. Maar we hebben wel een verleden en dat herinnert mij wel aan hem. Daar helpen mijn ouders mij nu mee.

Ik ben erg opgelucht, dat ik verder kan zonder hem. Elke keer dacht ik dat ik dat niet kon, maar ik kan het wel. Wat is er gebeurd dat je dat wel kan? Dat ik hem niet meer spreek, ik denk dat dat de grootste reden is. Dat hij de controle niet meer over mij heeft, dat hij mij niet meer dingen kan zeggen enzo. Hij heeft meerdere keren gezegd dat het wel kon en dat ik het ook niet wilde dat het zou stoppen. We zouden een hondje nemen.

Hij wou wel graag naar het buitenland en ik wou mijn eigen hotel. Hij zei dat hij mij daar wel mee ging helpen en dat we dat in het buitenland zouden gaan doen. En ik wou een kind. Toen zei hij ook van nu niet, maar ooit. En toen zei ik daar ja op. Ik dacht dat hij alles echt meende en dat het wel kon. Ik hoorde ook van mijn zusje en ouders dat hun vaak ruzie hadden. Dus hij beloofde het mij en ik hoorde van iedereen dat zijn huidige relatie slecht ging. Heb jij nog weleens andere dingen van hem gekregen?

Een ketting, horloge, knuffelbeertje, Boeddhabeeldje en oorbellen. Dat beertje zomaar, zodat ik die kon knuffelen in plaats van mijn dekens. Die oorbellen kreeg ik omdat ik tranen was, het beeldje heb ik zomaar gekregen. Wat was er aan de hand, toen jij die oorbellen kreeg? Ik zag alles niet meer zitten, ik wilde er mee stoppen.

Omdat hij mij niet met rust liet, ik had bijles van hem, ik paste op zijn kinderen, ik ging met hem naar de sportschool. Ik bleef hem maar zien. Wat vond je ervan, dat je ouders erachter waren gekomen?

Ik dacht dat mijn leven voorbij was, ik wist niet hoe ik zonder hem moest leven. Neem je hem iets kwalijk bijvoorbeeld? Dan was dit niet gebeurd. Het proces-verbaal verhoor aangeefster d. Dit was een filmpje van 3 tot 5 minuten. Bij hem op zijn slaapkamer op zijn bed. Waarmee heeft hij dat filmpje gemaakt? Met zijn mobiel, dit is een LG wit van kleur, maar inmiddels heeft hij weer een andere telefoon. Dat is een smartphone. Die zijn bij hem op zijn slaapkamer gemaakt ook met die LG telefoon.

Voor deze nieuwe telefoon had ik een andere telefoon, het geheugenkaartje van die telefoon heb ik toen bewaard met iets wat keep safe heet. Dat was een programma op mijn oude telefoon. Ik heb ze daarna ook niet meer gezien. Als hij apped, dan zie ik een poppetje. Ik moest van [verdachte] die naam in mijn telefoon zetten voor het geval mijn ouders erachter zouden komen. Ik was toen 15 jaar en toen ze op zolder gingen slapen toen deden we het zonder condoom.

Daarvoor sliep hij op de eerste verdieping in de grootste kamer. Deze kamer zat aan de achterkant. Hierop is ontbloot onderlichaam te zien op de rugzijde wat kennelijk gepenetreerd wordt, dan bedoelen wij dat er gemeenschap is met een mannelijk geslachtsdeel.

Wat kun jij ons over dit beeld vertellen? Ik heb daar een moedervlek. Hij vertelde me dat, hij had dat programma ook gedownload. Er is een tijd geweest dat ik ben gestopt met [verdachte] omdat ik het niet meer kon en niet meer wilde. Het duurde twee maanden dat ik niets met hem had, maar hij bleef steeds contact met mij zoeken. Hij liet mij niet met rust. Het proces-verbaal verhoor verdachte d.

Ik ben gesteriliseerd, dit was na de geboorte van de tweeling, in Ik gebruik nu geen voorbehoedsmiddelen. Een telefoon van het merk Huawei heb ik dan nog voor privé gebruik.

Dat is mijn buurmeisje. Zolang als we daar wonen dus, nu 9 jaar. Ja, ze paste op de kinderen ik hielp haar met school. Ze ging wel mee boodschappen doen. Meestal helpen met Engels daar was ze wat zwakker in en dan hielp ik haar daarmee. Had je wel eens contact met haar via de social media? Dat weet ik niet, verliefd is een raar woord. Ik zag wel meer buurkinderen maar met haar boeide alles me meer en was ik meer betrokken. Ik heb haar wel whats app gestuurd en ook wel dat ik haar leuk vind maar of ik ook gezegd heb dat ik verliefd ben, dat kan ik zo niet zeggen.

Heb jij haar weleens kadootjes of kaartjes gestuurd. Het proces-verbaal verhoor getuige [naam zusje] d. Nou, ik had heel lang geleden, was ik naar boven gegaan naar zolder.

Toen zag ik hem [slachtoffer 1] masseren en toen ben ik gelijk naar huis gegaan. En [slachtoffer 1] ging daar wel vaak eten als [vrouw verdachte] er niet was. Ik kon toen nog niet zo goed nadenken. Ik denk tussen 8 en 10 jaar. Dat vond ik altijd zo raar. Ik bedoel [slachtoffer 1] en [verdachte]. Ze gingen naar de computer op de middelste verdieping of naar zolder. Ging je er altijd heen of samen met [slachtoffer 1]? Soms alleen soms ging ik met [slachtoffer 2] en soms met [slachtoffer 1].

Maar er was een tijdje dat [slachtoffer 1] er veel op vrijdag heen ging. Het was daar gezellig. Voor mijn ogen was hij gewoon aardig. Zijn kinderen, [naam 2], [naam 3] en [naam 1] waren mijn maatjes. En ook die van [slachtoffer 2]. Later ging [slachtoffer 1] er elke donderdag oppassen. Dan haalde ze [naam 1] van school en paste ze op [naam 1]. Maar dan was [verdachte] meestal wat vroeger thuis. En toen zag ik al die berichtjes van [verdachte] en toen vond ik dat raar.

Maar hoe wist jij dat dat nummer van [verdachte] was? Dat nummer heb ik zelf ook in mijn mobiel. Die keer dat je op zolder zag dat [verdachte] je zusje masseerde, wat zag je toen precies? Zij lag op bed.

Hij was bezweet omdat het toen zomerperiode was. Hij zat met zijn knieën op haar. Op haar rug met een knie aan elke kant over haar heen. Het proces-verbaal verhoor getuige [vrouw verdachte] d. Dit zijn de ouders van [slachtoffer 1]. Ze kwamen bij ons met de telefoon van [slachtoffer 1] waarin sms berichten staan van: Die ouders hebben mij deze berichten laten lezen. Dit hebben we een tijd ook zo gedaan. Toen gingen ze naar de sportschool. Dit is dan volgens mij begin dat hij dat heeft laten doen.

Toen hadden we een grotere auto nodig. Daarvoor had ik een zwarte [merk auto 2] en [verdachte] had een grijze [merk auto 2]. Hij heeft een wat houterig handschrift en dat lijkt dit ook. Daarna gingen wij op zolder slapen. Dus dit zal zo begin geweest zijn. Verder hadden we eerst een donkerbruin bed, met aan de achterzijde houten spijlen.

Hierbij hoorden donkerbruine losse nacht kastjes. Het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d. Er werd op een gegevensdrager, voorzien van het Webbase nummer , van aangeefster [slachtoffer 1] een fragment met het nummer Op de film zijn twee personen te zien een man en een jonge vrouw.

Beide personen zijn naakt. De man en de vrouw hebben kennelijk vaginale gemeenschap met elkaar. Te zien is namelijk dat de man met zijn stijve penis de vrouw kennelijk in haar vagina penetreert. De vrouw zit op haar knieën voor de man. De man zit achter de vrouw ook op zijn knieën en tussen de benen van de vrouw.

Tijdens de gehele film wordt er niet gesproken door de man of de vrouw. Wel zijn kreunende geluiden van zowel de man als de vrouw te horen. Gezien de houdingen van zowel de man als de vrouw en hun beider gedrag in dit filmfragment is er kennelijk geen sprake van enige dwang uitgeoefend door de man of de vrouw.

Een en ander word kennelijk opgenomen met een opnameapparaat dat door de man wordt vastgehouden. Het beeld van de film beweegt zich namelijk mee in het ritme van de heen en weer gaande bewegingen die de man maakt.

De focus van de film is alleen maar gericht op de stijve penis van de man die kennelijk in de vagina van de vrouw heen en weer gaat. De onderlijven van de man en de vrouw zijn constant in beeld. Op een gegeven ogenblik komt de linkerbil en een gedeelte van de linkertaille van de vrouw goed in beeld. Te zien is dat de vrouw in de taille een klein moedervlekje heeft.

Ook op de linkerbil van de vrouw zijn twee moedervlekjes te zien. Deze twee moedervlekjes verschillen in grootte van elkaar. Met toestemming van de moeder heb ik, verbalisant [verbalisant] op 4 juni een kort telefonisch onderhoud gehad met [slachtoffer 1]. Zij verklaarde dat zij ter hoogte van haar taille en wel aan de linkerkant een moedervlekje had en ook dat zij op haar linkerbil vlak onder elkaar een grote en een kleinere moedervlak had.

Een overzicht van whatsapp-communicatie tussen [slachtoffer 1] en verdachte in de maand april De rechtbank overweegt het volgende met betrekking tot het onder 1 tot en met 4 ten laste gelegde. Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte de 20 jaar jongere [slachtoffer 1] vanaf de zomer van heeft meegesleept in een langdurige verhouding waarbinnen steeds verdergaande seksuele handelingen plaats hebben gevonden.

De onderhavige feiten 1 tot en met 4 beziet de rechtbank als voortvloeiend uit die langdurige verhouding. Anders dan de raadsvrouw heeft betoogd is de rechtbank van oordeel dat er naast de uitvoerige verklaring van [slachtoffer 1] voldoende steunbewijs voorhanden is om tot een bewezenverklaring te komen. De rechtbank wijst daartoe allereerst op de video-opname aangetroffen op de telefoon van verdachte en ontvangen op de telefoon van aangeefster waarop is te zien dat een jonge vrouw met een moedervlek op haar linkerbil, wordt gepenetreerd door een manspersoon.

De rechtbank concludeert op grond van het voorhanden bewijsmateriaal dat het hier [slachtoffer 1] en verdachte betreft. Verdachte bevestigt dat hij op vrijdagen vrij was en dat hij dan probeerde wat leuks met de kinderen te doen. Aangeefsters zus [naam zusje] heeft verklaard dat er een tijd was dat [slachtoffer 1] vaak op vrijdag naar de buren ging. Ook dient naar het oordeel van de rechtbank als steunbewijs de verklaring van [naam zusje] over de door haar waargenomen massage van haar zusje [slachtoffer 1] door verdachte op zijn bed op zolder.

Dit geldt ook ten aanzien van de bijlessen Engels die [slachtoffer 1] van verdachte kreeg en de verbouwing van de slaapkamer van verdachte. De vier feiten in hun onderlinge verband en samenhang beziend, in combinatie met de niet mis te verstane verklaringen van [slachtoffer 1] dat zij vaak heeft willen breken met verdachte maar dit niet kon, komt de rechtbank, mede gelet op de bovengemiddelde, onnatuurlijke, aandacht die verdachte als volwassen man heeft gegeven aan zijn buurmeisje gedurende haar vormende en kwetsbare jaren van jong meisje tot jonge vrouw, tot het oordeel dat verdachte een dusdanig emotioneel overwicht op [slachtoffer 1] had dat zij niet in staat was om van verdachte los te komen.

De rechtbank heeft ten aanzien van de feiten 5 en 6 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal van aangifte door [aangever] namens [slachtoffer 2] d. Nou heeft uw dochter [slachtoffer 1] zelf aangifte gedaan, kunt u ons aangeven waarom [slachtoffer 2] dat niet kan? Ze is 14 jaar en ze heeft een IQ van 63, maar verbaal zal ze op een IQ van 54 uitkomen. Denkt u dat het mogelijk is dat een vreemde praat met haar, over wat haar is overkomen? Op een spelende wijze zou het er misschien uit kunnen komen.

Ze is heel erg van de hak op de tak. We gingen heel veel naar de buren ze mocht daar alles, op de bank springen, filmpjes kijken. Op een gegeven moment toen kregen de buren [vrouw verdachte] en [verdachte], kinderen. Ze kregen een zoon [naam 1] en later een tweeling. Na het krijgen van de tweeling wilde [slachtoffer 2] op een gegeven moment niet meer naar de buren. Deze week had ik het hier met [slachtoffer 1] over en die begon te huilen.

En ik begreep van [slachtoffer 1] dat [verdachte] [slachtoffer 1] ook op die manier haar mee naar zolder vroeg. Verder weet ik dat ik ook weleens scheurtjes bij de vagina van [slachtoffer 2] heb gezien en dacht ben je nu alweer ongesteld, terwijl ze dat net weer was geweest.

En toen vroeg ik haar of [verdachte] stout had gedaan bij [slachtoffer 2] en toen klapte ze dicht. Ze zei niets meer. En toen gebaarde ze nee met haar ogen. Ik heb haar toen duidelijk gemaakt middels ondersteunende gebaren, dat ze wel met mij mocht praten.

Dat ze niet hoefde te praten maar dat ze gebaren mocht gebruiken. En toen zei ze dat ze dat zelf had gedaan. Het proces-verbaal verhoor aangeefster [slachtoffer 1] d. Het proces-verbaal van uitwerking studioverhoor d. Waar kom jij vandaag met mij over praten? Hoeveel keertjes heeft [verdachte] dat gedaan? Je topje omhoog gedaan? Maar is dat één keertje geweest, of drie keertjes, of veel meer keertjes?

Je deed je topje omhoog, en waar ging [verdachte] met zijn handen aan zitten? En waar was je op die zolder? Toen die dat deed bij je borsten? Wat bedoel je daarmee? Maar ging hij nou op jouw vagina, of in jouw vagina, of ernaast?

En wie stelde dat voor? Om naar de zolder te gaan? Ga je mee de was doen? En wie zei dat? En de televisie, waar staat die? Eerst stond die beneden en nu boven. Het proces-verbaal van getuigenverhoor van [aangever] d. Net onder haar onderrug. Ik weet dit van [slachtoffer 2] omdat ik haar nog zelf was. Ja … [slachtoffer 2] is een meisje van 13 of 14 jaar wat naar speciaal onderwijs gaat. In al deze filmpjes is seksueel misbruik van een meisje beneden de leeftijd van 18 jaar te zien.

In tenminste 17 van deze filmpjes is seksueel misbruik van bovengenoemde [slachtoffer 2] geboren op [] te zien. Waarin in het vervolg van dit proces-verbaal over [slachtoffer 2] wordt gesproken wordt hiermede [slachtoffer 2] bedoeld. Verder zijn in de filmpjes waarin het gezicht van [slachtoffer 2] te zien is ook delen van haar lichaam te zien zoals haar rug en linker achterbovenbeen.

Ook heeft zij op de binnenzijde van haar linkerbovenbeen een klein moedervlekje. Het vlekje zit op de achterzijde van dit linkerbeen. In de filmpjes waarin het gezicht van [slachtoffer 2] niet te zien is zijn echter wel lichaamsdelen van het misbruikte meisje te zien. Aan de hand van bovenstaande lichaamskenmerken kon worden vastgesteld dat de lichaamsdelen welke in deze films te zien waren, de lichaamsdelen van [slachtoffer 2] waren. Een volwassen man herkent als zijnde verdachte [verdachte] die een meisje met de leeftijd van 13 jaar betast bij haar vagina en anus; die met zijn vinger de vagina of anus van ditzelfde meisje penetreert of dit poogt te doen; het hebben van vaginale en anale gemeenschap van een volwassen man, verdachte [verdachte] met een meisje van 13 jaar of dit poogt te doen.

Een volwassen man, verdachte [verdachte], die de borsten van een meisje van 13 jaar betast. Hij wrijft tamelijk hard met zijn vingers heen en weer. Een volwassen man die een meisje van 13 jaar betast bij haar vagina en anus;p die met zijn vinger de vagina of anus van ditzelfde meisje penetreert of dit poogt te doen; het hebben van vaginale en anale gemeenschap van een volwassen man met een meisje van 13 jaar of dit pogen te doen.

Zij zit op de knieën. Voor haar staat een man met een stijve penis. Met haar rechterhand heeft zij de stijve penis van de man vast. Een volwassen man die wordt afgetrokken door een meisje van 13 jaar.

De film begint met de scene dat het ontblote achterlijf vaan een meisje te zien is. Het emisje ligt met haar benen tegen elkaar.

Er is een hand te zien. De vingers van deze hand wrijven over de vagina van het meisje. Er wordt een vinger diep in de vagina van het meisje gestoken. Het moedervlekje zit op dezelfde plek als eerder in dit proces-verbaal omschreven. Het is kennelijk de linkerbil van [slachtoffer 2]. Het betasten en penetreren van de vagina van een meisje van 13 jaar. De eigen waarneming en constatering van de rechters tijdens het onderzoek in de besloten raadkamer op10 oktober door [verbalisant], brigadier, getoonde delen van filmpjes f Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte met de 22 jaar jongere en geestelijk beperkte [slachtoffer 2] seksuele gemeenschap heeft gehad en ontuchtige handelingen heeft gepleegd.

De rechtbank heeft ten aanzien van feit 7 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal veiligstellen gegevensdragers d. Personal computer merk Acer, type Aspire M …. Externe harde schijf, merk Conceptronic …. Het overnemen van gegevens van te onderzoeken goederen gebeurt met daartoe bestemde apparatuur en forensische software.

De gegevens worden overgenomen op eigen gegevensdragers en opgeslagen in zogenaamde bewijsbestanden, ook wel evidencefiles genoemd. Een bewijsbestand wordt vervaardigd met behulp van forensische software en bevat een exacte gewaarmerkte kopie van de overgenomen gegevensdrager.

Het proces-verbaal onderzoek en bevindingen d. Verborgen bestanden op telefoon verdachte. Ik heb de gegevens van de volgende telefoon onderzocht: Met de software Photorec 6. Deze verwijderde en door Photorec herstelde videobestanden kregen de respectievelijke bestandsnamen f Deze bestandsnamen worden gegenereerd met behulp van de locatie waar de gegevens worden aangetroffen op de gegevensdrager.

Ik zag in het bestand f Het gezicht van het meisje was herkenbaar in beeld. Ik hoorde later van aanvrager [verbalisant] dat het meisje kennelijk het minderjarige zusje betrof van [slachtoffer 1].

Op de reeds door mij onderzochte geheugenkaart van de telefoon van [slachtoffer 1] bevond zich het volgende bestand: Dit videobestand betrof een bestand dat kennelijk door de software Keepsafe was hernoemd zie bestandsextensie. Aanvrager [verbalisant] vermoedde dat [slachtoffer 1] één van de personen was in dit videobestand. Vervolgens heb ik onderzocht of dit videobestand ook voorkwam op de telefoon van de verdachte. Dit heb ik gedaan door de MD5 hashwaardes van de bestanden op de telefoon van de verdachte te vergelijken met de MD5 hashwaarde van het videobestand Ik zag dat de MD5 hashwaarde van het bestand Proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed, opgemaakt op brigadier [verbalisant], die daarin onder meer het volgende heeft geverbaliseerd:.

De daarbij gebruikte criteria luiden onder meer: Heeft de afgebeelde persoon de kennelijke leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt? I s de persoon in een voor de leeftijd natuurlijke pose afgebeeld?

Is de persoon in een duidelijk seksueel getinte pose afgebeeld? Wordt de nadruk op de geslachtsdelen gelegd? Wordt uit het totaalbeeld duidelijk dat het om de geslachtsdelen gaat? Zijn er voorwerpen of attributen met een seksueel karakter afgebeeld? De bepaling van de kennelijk leeftijden van de afgebeelde personen heb ik gebaseerd op de algemeen bekende criteria en kenmerken betreffende lichaamskenmerken, lichamelijke ontwikkeling en ontwikkelingsstadia van uitwendige geslachtskenmerken.

Indien op basis van hetgeen was afgebeeld niet een verantwoord oordeel kon worden gegeven dat de leeftijd van de afgebeelde persoon op die afbeelding kennelijk onder de jaar was, is dat beeldmateriaal niet meegenomen in de telling van het aantal kinderpornografische bestanden.

Identificatie slachtoffer [slachtoffer 2] aan de hand van haar foto en van haar lichaamskenmerken: Bij de verdachte [verdachte] werden op gegevensdragers onder andere 22 kennelijk zelf vervaardigde filmpjes aangetroffen.

In als deze filmpjes is seksueel misbruik van een meisje beneden de leeftijd van 18 jaar te zien. In tenminste 17 van deze filmpjes is seksueel misbruik van bovengenoemde [slachtoffer 2], geboren op [], te zien. Overige films Er werden ook 2 films aangetroffen waarop te zien is dat [slachtoffer 1], geboren te [geboorteplaats 2] op [], wonende [adres] te Zwolle, gemeenschap heeft met de verdachte [verdachte]. De film is al beschreven in het proces-verbaal van het TBKK d. De afbeeldingen zijn bekeken en de inhoud daarvan is verwerkt in de bijgevoegde collectiescan, die als bijlage II bij dit proces-verbaal is gevoegd.

In de aantallen zijn ook de films opgenomen welke kennelijk door de verdachte zelf zijn vervaardigd. Ik, verbalisant, merk tevens op dat in deze collectiescan ook de seksuele handelingen zijn meegenomen welke zijn beschreven in het proces-verbaal d. De overige afbeeldingen die als kinderpornografisch werden geclassificeerd circuleren al jaren op het internet. Het grootste deel van de leeftijd van de modellen zit dan weer tussen 5 en 16 jaar oud.

Er werden maar weinig afbeeldingen aangetroffen waarop seksuele handelingen te zien zijn. Deze handelingen bestaan uit het betasten van de borsten van zichzelf of anderen; het betasten van de eigen vagina of die van een ander; het steken van een vinger in de eigen vagina of die van een ander.

Er werd één foto aangetroffen van het penetreren van de anus van het model. Bijlage III bij het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d.

De rechtbank merkt op dat de in de eerste kolom genoemde nummers en namen corresponderen met de lijst van bij de doorzoeking inbeslaggenomen digitale gegevensdragers. Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat de hierboven genoemde gegevensdragers die tijdens de doorzoeking in de Van [adres] te Zwolle in beslag genomen zijn, de hiervoor omschreven De rechtbank acht derhalve wettig en overtuigend bewezen hetgeen de verdachte onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 ten laste is gelegd, met dien verstande dat.

De rechtbank heeft in de tenlastelegging een aantal kennelijke schrijffouten verbeterd. De verdachte wordt blijkens het onderzoek ter terechtzitting daardoor niet in zijn verdediging geschaad. Van het onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 meer of anders ten laste gelegde zal de verdachte worden vrijgesproken, aangezien de rechtbank dat niet wettig en overtuigend bewezen acht. Met iemand die de leeftijd van twaalf jaren, maar nog niet die van zestien jaren heeft bereikt, buiten echt ontuchtige handelingen plegen, die bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, meermalen gepleegd ,.

Met iemand beneden de leeftijd van zestien jaren buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd ,. Feitelijke aanranding van de eerbaarheid, meermalen gepleegd ,. Met iemand van wie hij weet dat zij aan een zodanige gebrekkige ontwikkeling van haar geestvermogens lijdt dat zij niet in staat is haar wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken of daartegen weerstand te bieden buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd ,.

Een afbeelding van een seksuele gedraging, waarbij iemand die kennelijk de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt, is betrokken of schijnbaar is betrokken, in bezit hebben, meermalen gepleegd ,. De bewezen verklaarde feiten zijn volgens de wet strafbaar. Maar dat kan ik me niet voorstellen. Die heeft ook een hypotheek en zal niet snel een oogje dichtknijpen voor een pleziertje van een collega. Het kan hem zijn baan kosten. Dan zet hij ook zijn baan op de tocht. En wat kan je in die paar minuten doen?

En bovendien is de cockpit ook nog eens heel klein. Ook vertelt ze dat de cockpit continue in de gaten wordt gehouden in verband met veiligheidsvoorschriften. Dat kun je niet even afzetten. Er zijn allerlei regels. Ik heb er in ieder geval nooit van gehoord dat het gebeurde. Het lijkt me dat deze dame buiten een hoog libido nogal wat fantasie heeft. Stel je landt op Heraklion.

Transavia laat een vliegtuig niet overnacht op het vliegveld, zij hebben met name korte routes. Misschien een nachtje Groningen of zo? Stel ze overnachten op de bestemming dan komt ook de nieuwe cockpitcrew aan boord. Er zijn dus altijd veel mensen in de buurt. Op verschillende kisten zijn er rustplekken voor de crew die afgeschermd zijn. Als je kunt regelen dat je net met die leuke college gelijk rust hebt, dan kan je wel wat rommelen.

Daar wordt wel gerotzooid. Maar natuurlijk kun je ook altijd betrapt worden door een collega. Maar of dat voor vluchten met Transavia ook geldt weet ik niet. Maar goed, als je 'de hots' hebt, verzinnen mensen de gekste dingen. Ik heb ook wel eens achterin een vliegtuig gezoend met een collegasteward, maar nooit met een piloot.

Die komen bijna de cockpit niet uit. Tenzij ze nog een extra coco meehebben voor een lange vlucht. Maar waarom zou je het jezelf zo moeilijk maken, als je later in een hotel genoeg mogelijkheden hebt?

Dit veld is verplicht. Verhalen achter het nieuws. Facebook Twitter WhatsApp E-mail. Gerelateerde onderwerpen Verhalen achter het nieuws Stewardessen reizen vliegen slippertje affaire Daphne van Rossum vreemdgaan. Like ons dan op Facebook! Heb je een 'Bart' nodig om vaker seks te hebben of is 'Henk' ook prima? Door eierstokkanker miste ik bijna mijn jubileum. Manon doet mee aan Alpe d'HuZes: Ik noem mijn vriendin mijn redder. Het is niet meer vanzelfsprekend dat er een kraamverzorgster aan jouw bed komt.

Lucilia viel 45 kilo af door haar sportverslaving:
je buurmeisje neuken vrouw vingert man

Hoe vaak is dat trekken aan de piemel gebeurd? Na die ene keer gebeurde het een tijdlang niet en daarna vaker. Je hebt ons ook verteld dat je geslachtsgemeenschap hebt gehad. Wanneer is dit gebeurd? Hoe komt het dat je dat zo goed weet? Omdat het vlak voor mijn verjaardag was.

Eerst was er wat gefriemel, hij zat dan aan mijn tieten of vagina met zijn hand. Of omdat hij dat zegt, of omdat hij dan stopt en zijn piemel uit mijn vagina haalt en het condoom eraf haalt. Uit zijn nachtkastje, die haalde hij dan daaruit. Dat is zijn nachtkastje, dat was nog op de oude kamer en dat stond aan de linkerkant. Ze hebben nu een nieuw bed zonder nachtkastjes. Het oude nachtkastje was donkerbruin.

Je vertelt dat dit begon voor je 15e verjaardag hoe vaak heb jij geslachtsgemeenschap met hem gehad? Dat weet ik niet precies maar het is wel vaak geweest. Het was zeker een keer in de maand, soms een keer in de week, soms twee keer in de week.

Waar ben je verder met hem nog geweest? In Apeldoorn in het Van der Valkhotel, hier ben ik twee keer geweest. Dit was vorig jaar twee keer rond deze tijd. Ik ben een keer in Maastricht geweest, dit was in de kerstvakantie, begin januari Ik weet niet meer hoe dit hotel heet maar ik weet wel dat je vanaf daar zo de stad in kon lopen. Verder ben ik nog in Duitsland geweest in een van der Valkhotel dit was in de herfstvakantie, , het was vlak na mijn verjaardag, en dit was vlakbij een skihal.

Daar ben ik toen ook nog met hem geweest. Ik ben ook nog een keer in de buurt van Amsterdam in een hotel geweest, maar ik weet niet meer hoe dat heet.

Hier ben ik geweest op 12 en 13 april De eerste keer dat je mee bent geweest naar een hotel, hoe oud was je toen? Je hebt ons ook verteld dat je hem moest pijpen waar gebeurde dat?

De eerste keer in de auto. Twee keer in de auto en een keer bij hem thuis. Nu heb je ook verteld dat hij jou gebeft heeft, wat kun je ons daarover vertellen, waar gebeurde dat? Ik denk voordat hij mij ontmaagd heeft. Het proces-verbaal van bevindingen d.

De vorige keer hebben we het erover gehad dat jij hem moest pijpen. Je vertelde dat dit achterin zijn auto, een blauwe auto met vijf deuren is geweest. Weet je inmiddels wanneer dit geweest is, dat je hem de eerste keer hebt gepijpt? Dat is in de tweede klas geweest. Volgens mij was ik toen vijftien. Is er tijdens de geslachtsgemeenschap altijd een condoom gebruikt? Ik weet niet precies wat dat was, maar dat stukje waar zijn zaadjes doorheen komen, had hij door laten snijden.

En toen dat was gebeurd, toen hadden we het niet meer met condoom gedaan. Wanneer is de eerste keer geweest, dat dat zonder condoom gebeurde? Ik weet het niet. Tja, ik weet het niet, ik dacht ik ga maar met hem mee daarin.

Toen hij dat voorstelde dat hij seks zonder condoom wilde, was je daarna ook bang dat je toch zwanger kon zijn? Daarna werd ik wel ongesteld, maar later werd ik niet ongesteld en daar was ik erg bang voor. Wie nam het initiatief om seks te hebben? Ik snapte niet waarom hij met mij seks wou.

En als je het van jouw kant bekijkt, dat jij met hem seks had? Nu snap ik niet waarom ik dat heb gedaan. Heb jij weleens iets gedaan wat je niet wilde? Nou, ik wou hem eigenlijk niet pijpen, maar dat heb ik toen wel gedaan. Wat vond je ervan, dat je dat toen hebt gedaan?

Toen heb ik er niet meer aan gedacht. Hoe gingen jullie met elkaar om, hoe was het contact tussen jullie? Dat het echt tot mij doordrong, dat ik verliefd op hem was, dat was 1,5 jaar geleden. Toen zei hij ook dat hij verliefd op mij was. Hoe vaak hadden jullie altijd contact met elkaar? Op welke manieren hadden jullie contact met elkaar? Vrijdags was hij vrij en dan gingen we altijd wat doen met die kinderen. En op donderdag gaf hij mij bijles. Afgelopen jaar zagen we elkaar elke dag, behalve in het weekend.

Want toen gingen we ook naar de sportschool en gingen we wat vaker leuke dingen doen. Ehm, ik weet niet precies, maar ik was altijd slecht in Engels en op een gegeven moment stelden ze dat voor. Was het ook echt bijles, als je heel eerlijk daar naar kijkt? In het begin wel, maar later, als zijn vrouw er dan niet was, dan hebben we ook weleens geen Engels gedaan. Kletsen, en we hebben ook weleens seks gehad toen. Zijn kinderen lagen dan altijd te slapen en zijn vrouw was er ook, maar niet altijd.

Hoe oud was je toen je MSN contact met hem had? Wat ik begreep uit het informatieve gesprek, heb je toen aangegeven dat je zusje jullie ook heeft gezien samen op zijn kamer. Volgens mij lagen zijn jongste twee kinderen te slapen en was mijn ene zusje met zijn oudste kind aan het spelen. Mijn andere zusje had de sleutels gevraagd en die kwam ze terugbrengen. Ik lag toen op bed en hij was mij aan het masseren. Wat heeft zij dan precies gezien? Hoe lagen jullie, wat hadden jullie aan?

Hij lag half op mij, mijn rug te masseren. Even later kreeg ik een berichtje van mijn moeder dat ik naar huis moest komen. Toen ik thuis kwam, kwam [verdachte] ook en die heeft zich eruit geluld. Daarna moest ik naar het werk en toen belde [verdachte] en die vertelde mij dat ik mij er niet druk om moest maken en hij vertelde wat ik moest zeggen. Hoe reageerde [verdachte] op de boosheid van je vader?

Volgens mij, wat ik me ervan herinnerde, deed hij alsof er niet veel aan de hand was. Volgens mij was [verdachte] heel relaxed, hij maakte zich niet druk volgens mij. Hij deed alsof er niets aan de hand was en dat mijn ouders er niets bij moesten gaan denken, dat soort dingen.

Hoe is het daarna verder gegaan tussen jullie? Ehm, we deden het rustig aan. Niet meer zoveel afspreken. Dat we seks hebben. Dat was vorig zomer, ik was toen 16 jaar oud. Waaruit bestond die seks, die is opgenomen? Wie nam hierin het initiatief om het te filmen? Hij wou het graag, ik wilde het niet. Waaraan kun je zien dat jij dat bent? Misschien aan een moedervlek, maar dat weet ik niet zeker.

Maar ik heb op mijn buik een moedervlek en ik heb op mijn kont ook een moedervlek. Wanneer is dat voor het eerst gebeurd? Toen hij dat filmpje ook heeft gemaakt. Zijn piemel vlak bij mijn vagina en er half in.

En volgens mij heeft hij ook een foto van mijn bovenlichaam gemaakt. Hoe gaat dat dan, dat aandringen van hem? Je bent hartstikke mooi, je hoeft je niet te schamen, ik doe er niets mee. Kun je vertellen waarom je uiteindelijk dan toch in alles toestemt, wat hij graag wil en wat jij eigenlijk niet wil, maar toch uiteindelijk doet? Dit was bij hem thuis, waar zijn vrouw ook was.

Wat deed het met jou, toen hij dit deed? Ik wist niet of dat normaal was, of dat kon. Wat was de reden dat jij daarna steeds contact had met hem? Nou, ik was ook goed bevriend met zijn vrouw. Dus daarom ging ik ook daar naar toe. De vorige keer vertelde je dat je verliefd op hem was. Ik was niet echt verliefd, ik vond hem aardig. Ik was denk ik ook bang dat als ik er wat van zou zeggen, dat ik hun kwijt zou raken.

Dat wilde ik niet. Toen kwamen die verhalen dat ik straks op mocht passen op het kindje en dat vond ik hartstikke leuk. Wanneer was jij niet meer verliefd op hem? Elke keer was het nog, dat ik voor mijzelf zoiets had dat ik het niet moest zijn, dus wou ik het ook niet. Dus probeerde ik het om het niet te zijn elke keer. Maar we hebben wel een verleden en dat herinnert mij wel aan hem. Daar helpen mijn ouders mij nu mee. Ik ben erg opgelucht, dat ik verder kan zonder hem.

Elke keer dacht ik dat ik dat niet kon, maar ik kan het wel. Wat is er gebeurd dat je dat wel kan? Dat ik hem niet meer spreek, ik denk dat dat de grootste reden is. Dat hij de controle niet meer over mij heeft, dat hij mij niet meer dingen kan zeggen enzo. Hij heeft meerdere keren gezegd dat het wel kon en dat ik het ook niet wilde dat het zou stoppen.

We zouden een hondje nemen. Hij wou wel graag naar het buitenland en ik wou mijn eigen hotel. Hij zei dat hij mij daar wel mee ging helpen en dat we dat in het buitenland zouden gaan doen.

En ik wou een kind. Toen zei hij ook van nu niet, maar ooit. En toen zei ik daar ja op. Ik dacht dat hij alles echt meende en dat het wel kon. Ik hoorde ook van mijn zusje en ouders dat hun vaak ruzie hadden. Dus hij beloofde het mij en ik hoorde van iedereen dat zijn huidige relatie slecht ging. Heb jij nog weleens andere dingen van hem gekregen?

Een ketting, horloge, knuffelbeertje, Boeddhabeeldje en oorbellen. Dat beertje zomaar, zodat ik die kon knuffelen in plaats van mijn dekens. Die oorbellen kreeg ik omdat ik tranen was, het beeldje heb ik zomaar gekregen. Wat was er aan de hand, toen jij die oorbellen kreeg?

Ik zag alles niet meer zitten, ik wilde er mee stoppen. Omdat hij mij niet met rust liet, ik had bijles van hem, ik paste op zijn kinderen, ik ging met hem naar de sportschool.

Ik bleef hem maar zien. Wat vond je ervan, dat je ouders erachter waren gekomen? Ik dacht dat mijn leven voorbij was, ik wist niet hoe ik zonder hem moest leven.

Neem je hem iets kwalijk bijvoorbeeld? Dan was dit niet gebeurd. Het proces-verbaal verhoor aangeefster d. Dit was een filmpje van 3 tot 5 minuten. Bij hem op zijn slaapkamer op zijn bed. Waarmee heeft hij dat filmpje gemaakt? Met zijn mobiel, dit is een LG wit van kleur, maar inmiddels heeft hij weer een andere telefoon. Dat is een smartphone. Die zijn bij hem op zijn slaapkamer gemaakt ook met die LG telefoon. Voor deze nieuwe telefoon had ik een andere telefoon, het geheugenkaartje van die telefoon heb ik toen bewaard met iets wat keep safe heet.

Dat was een programma op mijn oude telefoon. Ik heb ze daarna ook niet meer gezien. Als hij apped, dan zie ik een poppetje. Ik moest van [verdachte] die naam in mijn telefoon zetten voor het geval mijn ouders erachter zouden komen. Ik was toen 15 jaar en toen ze op zolder gingen slapen toen deden we het zonder condoom.

Daarvoor sliep hij op de eerste verdieping in de grootste kamer. Deze kamer zat aan de achterkant. Hierop is ontbloot onderlichaam te zien op de rugzijde wat kennelijk gepenetreerd wordt, dan bedoelen wij dat er gemeenschap is met een mannelijk geslachtsdeel. Wat kun jij ons over dit beeld vertellen?

Ik heb daar een moedervlek. Hij vertelde me dat, hij had dat programma ook gedownload. Er is een tijd geweest dat ik ben gestopt met [verdachte] omdat ik het niet meer kon en niet meer wilde. Het duurde twee maanden dat ik niets met hem had, maar hij bleef steeds contact met mij zoeken. Hij liet mij niet met rust. Het proces-verbaal verhoor verdachte d. Ik ben gesteriliseerd, dit was na de geboorte van de tweeling, in Ik gebruik nu geen voorbehoedsmiddelen.

Een telefoon van het merk Huawei heb ik dan nog voor privé gebruik. Dat is mijn buurmeisje. Zolang als we daar wonen dus, nu 9 jaar. Ja, ze paste op de kinderen ik hielp haar met school. Ze ging wel mee boodschappen doen. Meestal helpen met Engels daar was ze wat zwakker in en dan hielp ik haar daarmee. Had je wel eens contact met haar via de social media? Dat weet ik niet, verliefd is een raar woord. Ik zag wel meer buurkinderen maar met haar boeide alles me meer en was ik meer betrokken.

Ik heb haar wel whats app gestuurd en ook wel dat ik haar leuk vind maar of ik ook gezegd heb dat ik verliefd ben, dat kan ik zo niet zeggen. Heb jij haar weleens kadootjes of kaartjes gestuurd. Het proces-verbaal verhoor getuige [naam zusje] d. Nou, ik had heel lang geleden, was ik naar boven gegaan naar zolder. Toen zag ik hem [slachtoffer 1] masseren en toen ben ik gelijk naar huis gegaan.

En [slachtoffer 1] ging daar wel vaak eten als [vrouw verdachte] er niet was. Ik kon toen nog niet zo goed nadenken. Ik denk tussen 8 en 10 jaar. Dat vond ik altijd zo raar. Ik bedoel [slachtoffer 1] en [verdachte]. Ze gingen naar de computer op de middelste verdieping of naar zolder. Ging je er altijd heen of samen met [slachtoffer 1]? Soms alleen soms ging ik met [slachtoffer 2] en soms met [slachtoffer 1].

Maar er was een tijdje dat [slachtoffer 1] er veel op vrijdag heen ging. Het was daar gezellig. Voor mijn ogen was hij gewoon aardig. Zijn kinderen, [naam 2], [naam 3] en [naam 1] waren mijn maatjes.

En ook die van [slachtoffer 2]. Later ging [slachtoffer 1] er elke donderdag oppassen. Dan haalde ze [naam 1] van school en paste ze op [naam 1]. Maar dan was [verdachte] meestal wat vroeger thuis. En toen zag ik al die berichtjes van [verdachte] en toen vond ik dat raar.

Maar hoe wist jij dat dat nummer van [verdachte] was? Dat nummer heb ik zelf ook in mijn mobiel. Die keer dat je op zolder zag dat [verdachte] je zusje masseerde, wat zag je toen precies? Zij lag op bed. Hij was bezweet omdat het toen zomerperiode was. Hij zat met zijn knieën op haar. Op haar rug met een knie aan elke kant over haar heen. Het proces-verbaal verhoor getuige [vrouw verdachte] d.

Dit zijn de ouders van [slachtoffer 1]. Ze kwamen bij ons met de telefoon van [slachtoffer 1] waarin sms berichten staan van: Die ouders hebben mij deze berichten laten lezen. Dit hebben we een tijd ook zo gedaan.

Toen gingen ze naar de sportschool. Dit is dan volgens mij begin dat hij dat heeft laten doen. Toen hadden we een grotere auto nodig. Daarvoor had ik een zwarte [merk auto 2] en [verdachte] had een grijze [merk auto 2]. Hij heeft een wat houterig handschrift en dat lijkt dit ook. Daarna gingen wij op zolder slapen. Dus dit zal zo begin geweest zijn.

Verder hadden we eerst een donkerbruin bed, met aan de achterzijde houten spijlen. Hierbij hoorden donkerbruine losse nacht kastjes. Het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d. Er werd op een gegevensdrager, voorzien van het Webbase nummer , van aangeefster [slachtoffer 1] een fragment met het nummer Op de film zijn twee personen te zien een man en een jonge vrouw. Beide personen zijn naakt. De man en de vrouw hebben kennelijk vaginale gemeenschap met elkaar.

Te zien is namelijk dat de man met zijn stijve penis de vrouw kennelijk in haar vagina penetreert. De vrouw zit op haar knieën voor de man. De man zit achter de vrouw ook op zijn knieën en tussen de benen van de vrouw. Tijdens de gehele film wordt er niet gesproken door de man of de vrouw. Wel zijn kreunende geluiden van zowel de man als de vrouw te horen. Gezien de houdingen van zowel de man als de vrouw en hun beider gedrag in dit filmfragment is er kennelijk geen sprake van enige dwang uitgeoefend door de man of de vrouw.

Een en ander word kennelijk opgenomen met een opnameapparaat dat door de man wordt vastgehouden. Het beeld van de film beweegt zich namelijk mee in het ritme van de heen en weer gaande bewegingen die de man maakt.

De focus van de film is alleen maar gericht op de stijve penis van de man die kennelijk in de vagina van de vrouw heen en weer gaat. De onderlijven van de man en de vrouw zijn constant in beeld. Op een gegeven ogenblik komt de linkerbil en een gedeelte van de linkertaille van de vrouw goed in beeld.

Te zien is dat de vrouw in de taille een klein moedervlekje heeft. Ook op de linkerbil van de vrouw zijn twee moedervlekjes te zien. Deze twee moedervlekjes verschillen in grootte van elkaar. Met toestemming van de moeder heb ik, verbalisant [verbalisant] op 4 juni een kort telefonisch onderhoud gehad met [slachtoffer 1]. Zij verklaarde dat zij ter hoogte van haar taille en wel aan de linkerkant een moedervlekje had en ook dat zij op haar linkerbil vlak onder elkaar een grote en een kleinere moedervlak had.

Een overzicht van whatsapp-communicatie tussen [slachtoffer 1] en verdachte in de maand april De rechtbank overweegt het volgende met betrekking tot het onder 1 tot en met 4 ten laste gelegde. Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte de 20 jaar jongere [slachtoffer 1] vanaf de zomer van heeft meegesleept in een langdurige verhouding waarbinnen steeds verdergaande seksuele handelingen plaats hebben gevonden.

De onderhavige feiten 1 tot en met 4 beziet de rechtbank als voortvloeiend uit die langdurige verhouding. Anders dan de raadsvrouw heeft betoogd is de rechtbank van oordeel dat er naast de uitvoerige verklaring van [slachtoffer 1] voldoende steunbewijs voorhanden is om tot een bewezenverklaring te komen. De rechtbank wijst daartoe allereerst op de video-opname aangetroffen op de telefoon van verdachte en ontvangen op de telefoon van aangeefster waarop is te zien dat een jonge vrouw met een moedervlek op haar linkerbil, wordt gepenetreerd door een manspersoon.

De rechtbank concludeert op grond van het voorhanden bewijsmateriaal dat het hier [slachtoffer 1] en verdachte betreft. Verdachte bevestigt dat hij op vrijdagen vrij was en dat hij dan probeerde wat leuks met de kinderen te doen. Aangeefsters zus [naam zusje] heeft verklaard dat er een tijd was dat [slachtoffer 1] vaak op vrijdag naar de buren ging. Ook dient naar het oordeel van de rechtbank als steunbewijs de verklaring van [naam zusje] over de door haar waargenomen massage van haar zusje [slachtoffer 1] door verdachte op zijn bed op zolder.

Dit geldt ook ten aanzien van de bijlessen Engels die [slachtoffer 1] van verdachte kreeg en de verbouwing van de slaapkamer van verdachte. De vier feiten in hun onderlinge verband en samenhang beziend, in combinatie met de niet mis te verstane verklaringen van [slachtoffer 1] dat zij vaak heeft willen breken met verdachte maar dit niet kon, komt de rechtbank, mede gelet op de bovengemiddelde, onnatuurlijke, aandacht die verdachte als volwassen man heeft gegeven aan zijn buurmeisje gedurende haar vormende en kwetsbare jaren van jong meisje tot jonge vrouw, tot het oordeel dat verdachte een dusdanig emotioneel overwicht op [slachtoffer 1] had dat zij niet in staat was om van verdachte los te komen.

De rechtbank heeft ten aanzien van de feiten 5 en 6 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal van aangifte door [aangever] namens [slachtoffer 2] d. Nou heeft uw dochter [slachtoffer 1] zelf aangifte gedaan, kunt u ons aangeven waarom [slachtoffer 2] dat niet kan?

Ze is 14 jaar en ze heeft een IQ van 63, maar verbaal zal ze op een IQ van 54 uitkomen. Denkt u dat het mogelijk is dat een vreemde praat met haar, over wat haar is overkomen? Op een spelende wijze zou het er misschien uit kunnen komen.

Ze is heel erg van de hak op de tak. We gingen heel veel naar de buren ze mocht daar alles, op de bank springen, filmpjes kijken. Op een gegeven moment toen kregen de buren [vrouw verdachte] en [verdachte], kinderen.

Ze kregen een zoon [naam 1] en later een tweeling. Na het krijgen van de tweeling wilde [slachtoffer 2] op een gegeven moment niet meer naar de buren. Deze week had ik het hier met [slachtoffer 1] over en die begon te huilen.

En ik begreep van [slachtoffer 1] dat [verdachte] [slachtoffer 1] ook op die manier haar mee naar zolder vroeg. Verder weet ik dat ik ook weleens scheurtjes bij de vagina van [slachtoffer 2] heb gezien en dacht ben je nu alweer ongesteld, terwijl ze dat net weer was geweest. En toen vroeg ik haar of [verdachte] stout had gedaan bij [slachtoffer 2] en toen klapte ze dicht.

Ze zei niets meer. En toen gebaarde ze nee met haar ogen. Ik heb haar toen duidelijk gemaakt middels ondersteunende gebaren, dat ze wel met mij mocht praten.

Dat ze niet hoefde te praten maar dat ze gebaren mocht gebruiken. En toen zei ze dat ze dat zelf had gedaan. Het proces-verbaal verhoor aangeefster [slachtoffer 1] d. Het proces-verbaal van uitwerking studioverhoor d. Waar kom jij vandaag met mij over praten? Hoeveel keertjes heeft [verdachte] dat gedaan? Je topje omhoog gedaan? Maar is dat één keertje geweest, of drie keertjes, of veel meer keertjes?

Je deed je topje omhoog, en waar ging [verdachte] met zijn handen aan zitten? En waar was je op die zolder? Toen die dat deed bij je borsten? Wat bedoel je daarmee? Maar ging hij nou op jouw vagina, of in jouw vagina, of ernaast? En wie stelde dat voor? Voordat jullie nu collectief wegklikken: And I got your back. Daarom wil ik jullie met liefde een inkijkje geven in de vrouwelijke doos van Pandora haar brein, niet haar punani.

Focus, guys , om jullie mannen een enorme voorsprong richting haar Ikea-matras te geven. Begrijp me niet verkeerd, het is niet dat er in elke vrouw stiekem een enorme slettebak huist. Maar vrouwen willen ook gewoon seks. Het moet alleen afgelopen zijn met de groepjes mannen, die gedurende de hele avond hun iPhone in de ene hand en zes bier in de andere vasthouden, stomdronken worden met vrienden, en vijf minuten voor de laatste ronde nog een meisje proberen te regelen.

Meisjes zien dit ritueel. Mannen denken dat vrouwen meteen een relatie willen en vrouwen denken dat mannen alleen maar seks willen. Dat eerste is niet waar en dat tweede is niet altijd erg, zolang je het goed weet te verpakken. Volgens wetenschappelijk onderzoek lees: Maar ALLE meisjes willen desondanks versierd worden. Een vrouw wil het idee krijgen dat je geïnteresseerd bent in háár. Als een vrouw doorheeft dat zij het negende meisje is dat jij benadert binnen dertig minuten: De kunst is vervolgens niet om een meisje het bed in te sleuren, maar haar erin te práten.

Laat me met je meegaan en mijn magische penis zal ervoor zorgen dat jij sterretjes ziet. Wanhoop is niet aantrekkelijk. Als jij al na vier minuten haar bh-sluiting met militaire precisie hebt geïnspecteerd en exact de omvang van haar love handles kan beschrijven, kom je nergens. Dat is geen verleiding, dat is sexual harassment.

Neem de tijd voor mooie praatjes. Ga vervolgens samen aan de bar een drankje drinken. Daarmee zonder je haar af van haar vrouwelijke wolfpack én laat je zien dat je haar liever leert kennen dan haar aritmisch van achteren schuurt op de dansvloer.

Wat nu belangrijk is: Echt, zo simpel is het. You name it, zolang het maar persoonlijk is. Want hoewel mannen het schijnbaar zelfs met een vuilnisbak zouden kunnen doen, mits deze genoeg vrouwelijke vormen lijkt te hebben, gaat een meisje niet de horizontale samba dansen met een man waar ze niets over weet.

Hierna is het in principe smooth sailing. Als een meisje met jou wat gaat drinken, langer dan twintig minuten met je blijft praten en ondanks dat verhaal over de kinderversjes nog steeds lacht: Vraag of ze meegaat om ergens nog wat te drinken, omdat jullie elkaar hier nauwelijks kunnen verstaan.

Of dat waar is, maakt niet uit. Voor je het weet heb je actie in de taxi, dankzij je goede gedrag. Want dat is het geheim: Onthoud wel, dit zijn geen universele wetten. Vrouwen die bezet zijn, vrouwen die hun benen al drie weken niet hebben geschoren of vrouwen met ijzersterke principes; hoe charmant je ook bent, bij sommige meisjes gaat het niet lukken.

Jij bent een gentleman geweest en vrouwen vergeten een gentleman nooit. Mocht je haar vervolgens nog een keer tegenkomen, zal ze zich bij het eerste oogcontact waarschijnlijk al afvragen of ze haar mooie ondergoed die dag wel heeft aangetrokken.


Mijn reis duurt en duurt en nu zit ik in Cuba. Hoe gaat het dan als het antwoord luidt dat er geen God nodig is, want dat de mens zich de hemel op aarde kan bezorgen door alle mensen even veel varken te achten? Hoe gaat het hier? Dat van die kou der doelloosheid moet niet te luchtig genomen worden. Wie herkent daar niet wat in? Zie hoe er gevlucht wordt. In Waarheid, in God, in zijn gebod, in genot, in het afkopen van schuld door van alle overvloed een fractie af te staan.

Kijk er de kranten op na en tel alle uitwegen op. Van de terugkeer van de persoonlijke god tot een vaag ietsisme, van een oranje goeroebad tot het aanbidden van getallen, van geest verruimen tot geest doden, van achter de navel staren tot antidepressiva. Duizend-en-een vluchtwegen hebben we gezocht sinds we ieder voor zich en niemand voor ons allen kompasloos door de dagen struikelen.

Slechts een enkeling houdt halt, staart in het duister en aanschouwt de uiteengeslagen optocht der zoekenden, ieder uniek en eenzaam. En wie dat ziet, huilt als een hond in de nacht. Dat van dat dwalen en die kou en die hond in de nacht, nou en? Ik neem nog een bier, nuttig chips en weet dat een bed wacht waarin ik pas.

In de badkamer ligt de meegenomen apotheek. Je moet voorbereid zijn. In de toilettas een dure geur, een tweede horloge ter variatie en nog veel meer. Ik hoef geen angst te hebben de komende weken honger te lijden.

In de beurs een credit card. En helemaal verstoken van contact ben ik ook al niet. En toch, de twee mooiste woorden ooit. En toch is er in weerwil van alle doelloosheid mijn liefde voor de regelneef, voor de man die de golven op hun beurt wijst, die er maar geen vrede mee kan hebben dat de een zonder vragen, zonder mededogen de ander overspoelt. Het is te gemakkelijk om aan te komen met het stoffelijke, dat ik geen recht tot klagen heb.

Want de wond is nooit geheeld. Ik lig in bad, warm, veilig, aan niets ontbreekt het mij, maar altijd die koude wind die door het hoofd giert. Een wind die aanwakkerde na het wegdoen van de gelovige wandelstok en die nooit meer is gaan liggen. Was de keuze niet meedogenloos genoeg?

Heb ik de kern er niet uitgeramd? Is dat ene punt blijven rotten, woekeren, gisten, namelijk dat het lijden, het verdriet van de ander mij aangaat? Kent u die wind? Welke wandelstok houdt u op de been? Zij zal hem niet meer terug zien. Hij viel niet in zacht gras, maar werd uiteen gereten en vervloekte alles en iedereen, behalve moeder. Kan daar wat aan gedaan? Intussen is Havana definitief in slaap gesukkeld, bijkomend van weer een dag overleven.

Dik twee miljoen Habaneros liggen nu te bed. Zou hier echt zo vaak de daad worden gepleegd? Het schijnt zelfs op straat te gebeuren, maar dat zal voor de toeristen zijn. Moet je durven, eerst neuken, toeschouwers dulden en dan met de pet rond gaan.

Ook een manier om je brood bijeen te vogelen. Of is er geen tijd en puf meer voor optellen en aftrekken, laat staan voor contemplatie? Je laat het wel uit je hoofd als je avond na avond in het rood eindigt. En de dichters dan, de denkers, de kunstenaars, die enkele bevlogenen, die ook liefst de golfslag anders zouden regelen, maken die wel de balans op en zijn die ook koud van hoofd?

En dat de pijn voor altijd ondeelbaar is. Ik zat als puber in de trein van Amsterdam naar Leiden toen het doordrong. Opgesloten voor goed in jezelf. We zaten allemaal ergens toen we beseften dat het hek om ons heen zelfs geen doorgeefluik kent. Zo voelde dat toen. Een hoofd vol hoogspanning. Angst om de controle te verliezen. Hij deed dat maar zelf. Ach, jongen, ach jongen, en ik hield van je, en waarom wij wél verder?

Naar welk moment gaan uw gedachten terug wanneer u de teugels los laat? Neem het niet te zwaar, zegt u. Maak het gezellig in je eigen kleine kringetje. Jawel, goed gesproken, doe ik, ik beloof beterschap. Maar houdt dat de hond in ons koest? Zei de ene jood tegen de ander: De maan verhult zacht de staat van ontbinding waarin de huizenblokken tegenover mijn Casa zich bevinden. Een vaag schijnsel valt door een raamloos venster naar buiten. Een hok op dak. Is zijn situatie de slotsom van teveel kameraden die het in hun kringetje niet gezellig genoeg gemaakt hebben?

Wel eens een kind zien huilen dat zich in de pubertijd realiseert wat de gaskamers inhielden? Had u een antwoord? Nee, geen smoes, geen doekje voor het bloeden, kon u het uitleggen, viel de wond te dichten? En waarmee dan, met welke stoplap? Welke strohalm verkocht u als gouden korenaar? Leugenaar, er is geen verklaren. U merkt wel, een vrolijk opgedist reisverhaal over Cuba wordt dit niet.

Drie weken zijn te weinig om ook maar enigszins compleet of foutloos te zijn, maar wél genoeg om te zien hoe het gaat, genoeg om te passen in mijn doel.

Cuba beschrijven is bovendien al goed genoeg gebeurd. Het wordt een tour aan mijn hand en ik heb geen zin in struisvogeltoerisme, dat zeg ik er alvast bij. Die moet juist open gesneden, schoongebrand. Die losse draden zijn onvermijdelijk. Ik heb me het hemd van het lijf gevraagd.

Geen redenering bleek steekhoudend. Fileren, ontmaskeren, wegzetten als Heilig Bedrog, als dwaas idealisme, ik bedoel, hoe verheven de Boodschap ook is verwoord, hoe vurig beleden, nooit is het meer dan een holle schreeuw, een dwaze leugen in de ijzige stilte. Ik wil de stemmen doen staken. De Babylonische spraakverwarring is van alle tijden, een ieder schreeuwt maar door elkaar, daar moet een eind aan gemaakt worden. Hier in Cuba heet De Smoes weer anders. Let op, Chef, Almachtige Buikspreker van broerlief, je zult eindigen als een keizer zonder kleren.

Ook die ontleed ik tot op de draad. Zoals Che ooit met een kleine 50 man naar Bolivia trok om daar te sterven voor God weet welke Leugen, zo zal ik hier niet ten onder gaan. Ik zit op mijn balkon en ben ongewapend. Mijn mes is geweldloos, dat van het woord. Ter heling ben ik hier.

Zo gammel als deze huizen, zo gammel zal jouw verweer zijn. Als taal leugen is, als alle ellende uit het woord geboren wordt, hoe moet je haar dan gebruiken in de tegenaanval.

Lang restte het zwijgen. Als er niets te zeggen valt, wat dan nog te zeggen? Schaakmat door de taal, geen verweer meer. Waar vind je nog een rechtvaardiging voor een bijdrage aan de verwarring. En als je wat zegt, dan indikken, uitkleden de taal, tot holle klanken desnoods.

Maar de wijze die zwijgt, daar heb ik het mee gehad. Laat mij voor regelneef spelen. Mijn mijmering wordt plots verstoord. In de stille straat schreeuwt een man naar omhoog. Ik loop naar de rand van het balkon. Aan de kop van de Malecón laat ik me afzetten. Natuurlijk had de taximan niet terug, maar goed, hij moest dan ook ergens bij de pedalen met de hand geheimzinnige, vervaarlijke handelingen verrichten om zijn trots rijdende te houden.

Al veel over gelezen, over Habana Vieja. Dat de oude luister met geld van buitenaf, de Unesco, voor een stukje is opgekalefaterd. Als je zo nodig de revolutie wilt prediken en je eigen broek ophouden, zorg er dan op zijn minst voor dat het historische hart van de hoofdstad toonbaar is.

Nu is dat enigszins het geval. Bezoek de kathedraal, het plein ervoor, slenter door de Callo Obispo, maar sla geen zijstraat in, dan kun je zomaar stuiten op een rij Habaneros die voor hun Cubaanse pesos of bonnen een weinig brood kunnen komen halen en die nog maar moeten hopen dat van overheidswege is besloten om vandaag het desem van zout te voorzien.

Hemelsbreed nog geen tweehonderd meter verder lunchen toeristen voor minimaal een Cubaans maandloon. Eerst lokt een markt. Ik kijk maar koop niks, al ligt er best wel moois. Een doofstomme bijt zich in me vast. In de straat naar de Plaza de la Catedral staat een bord met een tekst van de negentiende-eeuwse schrijverfilosoof Félix Varela.

Een intellectueel met bril geeft tekst en uitleg. Op de stoep rookt een oude vrouw in klederdracht een sigaar als een bezemsteel. Hoestend stelt ze voor een betaalde foto te maken. Mijn toestel vergeten, handig. Nou ja, wat had ik gehad? Een buitenkant, een werkkloffie, zoals de boer zich dagelijks in zijn overall hijst.

En mag ik een plaatje van het achterste uwer tong? Die hadden het gemunt op een groepje muzikanten dat naast het terras van El Patio een verworden versie van Buena Vista songs ten beste geeft. Aan de overzijde van het plein het oude postkantoor met een bus als relikwie aan de gevel. Ze zeggen dat daar de post nog in zit die de kolonel nooit kreeg.

Je kunt merken dat er toeristen komen. Eet ik hier de tonijn die me de komende nacht tot waken en braken zal dwingen?

Op de Catedral staat het kruis nog. De gevel ziet er niet verlokkend uit. Bij deze kerk heb je eerder het gevoel het voorportaal van de hel te betreden dan van de hemel. Ook binnen is het donker. Niet een plek om Het Licht te zien, zoals dat zo mooi kan in de kathedraal van Malta waar de zonnegod door het glas en lood zelfs de meest verkilde ziel een besef van esthetiek bijbrengt.

Verder is de Catedral typisch een kerk. Tot nietigheid en nederigheid dwingende hoge bogen en muren. Eén beeltenis, die van Maria de Loreto, trekt de aandacht omdat er allemaal kleine speelgoedhuisjes voor liggen. Een vrouw van ruim in de veertig legt het uit. Je offert een huisje — in de meeste steekt een smekende tekst — in de hoop dat jou een eigen huis vergund zal zijn.

Nee, haar bede is nog niet verhoord. Met drie kinderen woont ze bij vader en moeder. Zou je als rechtgeaarde sloeber je dagelijkse ritselen op moeten biechten? Moest dat, dan stond er onafgebroken een rij zo lang als de Malecón, deze zeven kilometer lange boulevard annex zeewering. Nee, was ik de Heer zelve, of, beter, de paus dan vroeg ik er maar één op zijn knieën: Hij was hier, in , Johannes Paulus II. Jij komt te biecht. Enfin, komt nog, doe ik het later zelf maar, vanuit mijn verantwoording om wat vals is te ontmaskeren.

De Malecón zou vol lopen met jineteras. Nee, dat zijn geen hoeren, maar vrouwen die overleven door het in bruikleen geven van hun lichaam. Zij horen arm in arm over de wandelpromenade te flaneren met grijze senioren, die hun beurs gevuld weten als de buik. Ik zie alleen een paar vissers. Steentje aan de lijn, met de hand ingooien en binnenhalen. Oude mannen die de zee niet eens op kunnen. Ik slenter terug langs een pompeus standbeeld, dat van Máximo Gómez blijkt te zijn, strijder voor de onafhankelijkheid.

Dat legt een diender mij uit die tevens verklapt dat er één kamer in het bouwwerk zit en dat daarin, hij fluistert erbij alsof hij een staatsgeheim verklapt, iemand woont. Hij viel blijkbaar in genade bij Maria de L. Via wat achterafstraten besluip ik de Calle Obispo. Het oude stadsdeel bestaat uit vergane glorie met de nadruk op vergane.

Alles hangt scheef, iedere deur oogt kapot, er staan net als in Centro stukken bouwval die het dynamiet van het opblazen niet waard zijn. Toch wordt iedere bouwval en daarvan elke lekke kamer bewoont. De Obispo blijkt een soort Kalverstraat in wording. Habana Vieja maakt nog steeds een kalme indruk, vercommercialiseerd is de boel nog niet, maar in deze winkelstraat wordt er in dat opzicht flink de vaart in gezet.

Het overal ontbreken van enige vorm van reclame, van enig uithangbord bevalt erg, maar hier nemen de eerste buitenlandse merken er hun voorschot op een lucratieve toekomst. Hoe vaak zal de schrijver Ernest Hemingway niet door deze smalle straat geschuifeld zijn, op weg van het hotel waar hij vaak verbleef, Ambos Mundos, naar El Floridita, de bar waar daiquiri hem door de dagen heen moest helpen?

Een jongen in geheel rood, merkshirt, merkbroek, passeert. Het meisje aan zijn arm heeft een tatoeage. Het winkelende publiek ademt het verlangen erbij te horen, te kunnen springen op die trein van voortdenderend materialisme.

Die inborst heeft bijna vijftig jaar socialistische scholing er niet uit kunnen rammen. Ook in het smalle restaurant waar ik een stop maak is de zeven jaar oude rum weer op smaak. Obispo bevestigt, maakt neerslachtig. Die zucht naar hebben, naar altijd meer hebben, die aandacht voor de buitenkant, dat is er van ons geworden. Dan de boord zo, dan anders, en werken tot we van ons bestaan niet meer weten om mee te doen aan dat platte spel dat de mens met zichzelf speelt.

De een rent zich rot voor waardeloos genot, terwijl de ander zich kapot werkt of half zot. Buiten, pal voor het tralieraam, treitert de ene jongen de ander. Hij zal toch wel te horen hebben gekregen dat pesten geen spelletje is? Zal ik naar buiten gaan en hem de littekens tonen. Kruipen, kreng, op je knieën. Heelt dat dan niet? Maar zeg niet, wat erg, wat naar. Een zegen is het om al op jonge leeftijd te weten dat de mens niet deugt, dat hij een wolf is, die, hoe anders de mond ook zal beweren en hoe anders bij een eerste oogopslag zelfs zijn daden lijken, voor het nekschot niet terugdeinst.

Geen idee of krabbelen en vitten en steken onder de gordel en iemand kapot roddelen uiteindelijk ook leidt tot het maken van de atoombom en hem nog gooien ook.

Ooit hoorde ik een collega zeggen dat de mensheid een chemische vergissing is. Niet dat het mij en u zal verbazen. We zijn niet gek, ja. De totale mislukking van het communisme in de Sovjet-Unie ken ik. Niet voor weg gelopen. Die droom is uit. De wagen kan in theorie , maar boven de 80 weigert de stuurinrichting.

Wie wil die feiten kennen? Wie het ideaal opgeven? Te velen sluiten willens en wetens de ogen. Schaf dat tweede huisje dan aan in Siberië, vooral rond de strafkampen zijn ze lekker goedkoop. De geur van de dood die nooit meer is geweken? Gewoon willens en wetens de neus voor sluiten. Hier in Cuba hebben Fidel Castro en zijn paladijnen nu bijna 50 jaar de kans gehad. Het kan beter over zijn en niet alleen met deze Smoes.

Op naar de lege handen. De man naast me denkt: Je mag niet zeggen wat je wilt, ze hebben je leren lezen, maar het vrije woord is op de bon.

De besten vluchten en jij moet maar zien dat je op de grootste markt van Cuba, de zwarte, je kostje bij elkaar scharrelt. Drinken, ja drinken, o. Dat is mijn lol, mag dat? Hij vraagt waar mijn woede vandaan komt. Heb je een dag, een jaar? Laat ik het houden bij die kapotte knieën en die zes miljoen joden. Goochem vroeg niks, hij zit te swingen op zijn stoel. En verdomd, terwijl de ene hand van zich af schrijft, trommelt de ander onwillekeurig. De band die voor in de pijpenla speelt, doet dat goed.

Ieder zijn eigen ritme en toch een geheel vormend dat meer is dan de som der delen. Ik kom op dreef. De slepende salsa-uitvoering van Hotel California bezorgt een geluksmoment, jawel. De bedelaar buiten ruikt dat en steekt uitgerekend nu zijn hand door de tralies. Hij laat zich daarna door een man in uniform niet verjagen en blijft zitten, liggen tegen de ijzeren stangen.

Hij is buiten en toch gevangen. Verderop in de straat is de gerestaureerde, fraaie, oude apotheek alweer uitgebrand. Past beter in het stadsbeeld. Drogueria, drugs, verdoven, de pijn stillen, gif mengen. Het zal de Habaneros een zorg zijn geweest. In hun apotheken is zelfs het hoognodige soms niet voorhanden. Dat ligt in de internationale versies, waar alleen de melkkoe, de Westerse toerist, terecht kan.

En als Cubaan als je een goede handelaar bent, een sterke overlever. Op de Plaza de Armas is het Palacio de los Capitanes Generales al om kwart over vijf gesloten, terwijl het tot zes uur open is. Wat kan mij dat paleis schelen. Stel het open voor de sloebers, vanuit socialistisch oogpunt, zou ik zeggen. Maar zo werkt dat niet. Kijk, je hebt die Maria de Lorento, maar boven haar staat nog de vorst, de generaal, de klootzak.

Die bidt niet om een huisje, die laat zich door sloeberman een paleis bouwen en weet zich aanbeden. Hier de Biblioteca Pedagógico. Ik sla maar even een zijstraat in en word aangeklampt door een schoenpoetser. Terwijl ik Jezussandalen draag, u weet wel, van dat ergonomisch verantwoorde schoeisel waarmee je als je er erg in gelooft over water kunt lopen. Het hotel ziet er ruim en relaxt en stijlvol uit.

Toch verkaste Hemingway van hotel Ambos Mundos op den duur naar een stek elders. Te druk vond vrouwlief het in Havana. Je kunt macho zijn, dat wil niet zeggen dat je zelf uitmaakt waar je bed staat.

Nu is het er kalm, althans naar de maatstaven van Maar er zit wel een Amerikaans gezelschap aan mijn tafel. Dat snerpen, dat brullen, die kauwgom, dat altijd maar denken dat je verbaal de ruimte in beslag mag nemen, mag binnenvallen, mag bombarderen met jouw namaak, met jouw divanvocabulaire, het stoort en stoorde altijd.

Ik moet denken aan Skeeter. Twee weken reden we samen in de bus door de Himalaya. Hij wil ons, de bus, voor zijn. En ook doemt die mooie treinreis van Jakarta naar Bandung op. Rijstvelden, kampongs, zo was het altijd en zo is het goed. Maar bij aankomst op Bandung stuitte ik op KFC. Al tweeduizend jaar en langer kunnen ze in Indonesië eten bereiden op een manier die de gebakken kip uit Kentucky tot vreetvoer maakt, maar de wereld zal veroverd.

De taxi terug pak ik in de buurt van het bewoonde standbeeld. Zou zijn bewoner uitgeluncht zijn? Inderdaad opvallend dat er standbeelden staan van tal van helden uit de geschiedenis van Cuba, dichters, schrijvers, filosofen, veldheren, revolutionairen, maar geen enkel van Fidel Castro.

Staat goed beschreven in de Ritselaars van Havana — fraai boek van Edwin Koopman, waaraan ik schatplichtig ben. Castro gelooft niet in persoonsverheerlijking. Die was alom, Kim was God op aarde. Wél is de tronie van Fidel, pratend, uitleggend, beïnvloedend, vaak op de buis. Kijk, een beeld kun je vroeger of later neerhalen, maar wie gooit er een steen door het beeld van zijn televisie? Terug in mijn Casa komt van schrijven niets meer.

Het borrelen heeft zijn aanvang genomen. Het moet eruit, de rottigheid, die zin levert het tenminste nog op. Alleen een broek had hij aan. Klein, tanig, bruin lijf, een gegroefd gezicht, grijs haar en boze ogen.

Hij stond achter de tralies, pal naast de deur die toegang geeft tot mijn huis. Ik had hem niet gezien en schrok. Wat stond hij daar, na middernacht in de verder verlaten straat te turen? Hard, verbeten staarde hij voor zich uit. Zag hij mij, mijn schrik? Deed hem dat deugd, dat de zaterdag hem toch nog iets had gebracht? Mijn groet beantwoordde hij niet. Hij staat er nog steeds en groet opnieuw niet terug. De ochtend is toch met iets als rust begonnen. Gaat die enkele voorbijganger naar de kerk?

Dat mag namelijk weer. Sinds de paus er was durven katholieken hun houvast als vanouds te belijden. Maria bracht zelfs een palmpasenblad mee, vouwde dat als kruis en bevestigde het aan de deur. Ik vertrouw toch maar meer op het dubbele slot. Zou Fidel ook op een ezel Havana binnengetrokken zijn? Kuilen door de hele buurt. Her en der putdeksels die er niet zijn. Je kunt diep vallen in deze stad. Huizen die elkaar stutten.

Zelden een venster mét ruit. Kapotte sponningen, afgebladderde deuren en kozijnen, her en der nog een plek die verraadt dat de verfkwast er ooit overheen ging. Kaal, de boel is kaal. De muren zijn ooit gesaust, niemand weet meer in welke kleur. De kleur van de revolutie is bijna overal verweerd grijs. Hun weinige geld kunnen de Habaneros wel beter gebruiken dan voor decorum. Je werkt voor de staat en met de luttele pesos die je krijgt kun je maar één ding doen: Alles ademt kunst en vliegwerk.

De boel wordt aan elkaar gebonden. Overal draden, bovengronds uiteraard, met knopen, aftakkingen, bij bossen tegelijk. Toch hoor je in veel kale kamers televisies loeihard aanstaan en telefoons rinkelen. De straten worden opgefleurd door de befaamde oldtimers met hun hemelse kleuren. Zij verbeelden de stad perfect. Oud, rammelend, verroest, rijp voor het museum, maar fleurig en rijden. Soms zie je aan de auto dat hij een hoger varken toebehoort. Eén klein verzetje en je daarop dag en nacht naar een kale boterham trappen.

Misschien voelt de stoemper zich wel helemaal geen eenzame fietser, maar prijst hij zijn lot boven dat van de man die met een kruiwagen  — vol lekker fruit, dat wel — al ventend door de straten trekt. En dan heb je in het straatbeeld ook nog de vermagerde trekpaarden en honden, maar die weten van hun lijden niet af, dat telt niet.

Toch, huizen zijn maar omhulsels, holen. Verf is maar schmink. Het is niet gezegd dat je in een razende achtbaan zoveel beter af bent dan in de goede, oude draai molen. Er is water, er is elektriciteit, op een enkele stroomuitval na, een dak, doodvriezen doet niemand, en als je eenmaal slaapt zal het je een zorg zijn dat je dat met zijn vieren in één kleine kamer doet.

Helemaal zeker ben ik daar niet van. Die zit er vaak niet in maar voor. Op de stoep, op een schommelstoel, of hij hangt tegen de muur. Hoe dan ook, hij is in gesprek. Midden op werkdagen hangen mannen werkeloos rond op straat.

Maar gelachen wordt er ook veel. Midden op de middag is er rum, soms een sigaar, altijd muziek. Hij waarschuwt niet, de taxichauffeur. Zegt niet dat ik het stadsdeel Marianao op eigen risico ga betreden, zoals me dat gebeurde aan de rand van de Bronx. Je moet toch ergens ooit één keer heldhaftig zijn. Hopen vuil op de hoeken van de straten zie ik niet. Dan is een uurtje struinen door de voorsteden, zeg maar voorsloppen, van Calcutta andere koek. Wat je hebt, houd je schoon.

Geen flats, geen blokkendozen die als in de Bronx door projectontwikkelaars eigenhandig in de hens zijn gestoken, omdat dit recht geeft op lucratieve nieuwbouw. Daar kun je deze zwarten niet van beschuldigen.

Die willen wel de brand steken in het systeem maar niet in hun onderkomen, hoe schamel ook. De lach van de kinderen in het speeltuintje, bestaand uit één glijbaan en één schommel, is even onbezorgd als overal. Wist je maar nooit wat er nog kwam.

Voor de foto vragen de kids geen geld, wat ook de vrouw op de hoek niet doet die vindt dat ik haar man moet vastleggen, zijnde ziek en veel te groot voor zijn kleine bed. De armoede valt me eigenlijk een beetje tegen, ik had er meer van verwacht. Maar in één ding word ik niet teleurgesteld, ook hier hangen weer teveel mannen in de kracht van hun leven uitzichtloos rond. De jongste zie je nog met een stuk stok en een nepbal in de weer om ooit te kunnen ontsnappen via de nationale sport, honkbal.

De negers van middelbare leeftijd en ouder ondergaan de dag gelaten. Ook in het cafetaria zijn de negerinnen dik. Geen enkele moeke of dochter maakt aanstalten mij het hof te maken in ruil voor een onderbroek, zoals ergens beschreven. Ik geef ze gelijk en zou ook niet zonder verder willen. Aan het tafeltje knuffelt een man zijn zoon. Hoe zal hij hem voorbereiden op zijn toekomst? Hoe hem uitleggen dat hij eerst lang bij vader en moeder zal moeten blijven wonen, dat een goed betaalde baan er niet in zit en dat hij met enige pech zijn eigen stulpje nooit zal betrekken.

Huist er wanhoop in deze zwarte man naast mij? Wil hij nog wat van het leven? Heeft hij dat ooit gewild? Waar heeft hij de moed verloren? Waar is het uitzitten van de tijd begonnen? Is zijn woede groot? Hoe ventileert hij die? De boel moet ontleed. Dat zint mij niet natuurlijk. Heb je geen doel, wil je dan niks van het leven? Je kunt toch niet zomaar de dagen laten passeren.

Is dat mijn ziekte en de uwe? Kan zijn, maar dan omarm ik mijn ziektebeeld. Al is het maar om de gekte die zich na luttele dagen ledigheid al aandient te verjagen, te bezweren. Ik vraag het hem op de man af: Dat ik in jouw plaats geboren was. Mijn zoon bieden wat jij jouw zoon biedt. Een moeder heeft schik met haar kroost. Zij geurt goed, haar huid glanst en haar kleren mogen niet des couturiers zijn, haar schoonheid komt er niet minder door uit. Nu lacht ze mij toe en ik roep vanuit mijn versomberde ziel iets op dat op een glimlach moet lijken.

Wat kan mij de kleur schelen. Op zijn minst heeft iedereen recht op evenveel kansen om te verprutsen. Zal soms zo zijn, maar ik herinner me Bruce, die mij in de Bronx op straat aansprak.

Hij zag mijn argwaan, mijn voorzichtigheid en zei: Ik wil u helpen. Ik ben blij dat ik u mijn buurt kan laten zien. Legde uit hoe zeer het deed om zijn vader spuitend en slikkend weg te zien teren en studeerde af. Vond een baan, werkte hard, spaarde, wilde een huis buiten de Bronx? Blanken kregen voorrang, zelfs bij een lager bod.

Maar hier in Cuba is iedereen elkanders broeder, ja toch? Deze vrouw is toch gelijk aan één van de vrouwen bij wie Castro jong kreeg? Ik kijk om me heen en voel mij, niet voor het laatst, moe en tobberig. Met al dat ik heb en wil, bots ik met de levenslust die ondanks alles in deze ruimte hangt.

De chauffeur van de taxi die mij van Marianao naar het kerkhof, Necrópolis Colón, voert, beschrijf ik niet. De geheime dienst van Cuba is groot en machtig, een van de best georganiseerde ter wereld. Hij is afgestudeerd, maar een baan in zijn vak zat er niet in. Nu bestuurt hij zes, soms zeven dagen per week zeventien uur per dag zijn kleine brik.

Dat is er eentje van de staat, aan wie hij dan ook het bijeen gereden geld moet afstaan. Zelf krijgt hij omgerekend ongeveer tien euro per maand. Jij bent mijn vriend, toch? Je weet nooit tegen wie je hier kunt praten. Op elke twintig volwassenen is er één geheimagent. Jullie zien vriendelijke, lachende Cubanen, jullie ontbreekt het aan niets.

Maar voor ons is het leven hard. Geen geld, geen vrijheid, geen enkele manier is er om iets van mijn leven te maken. Je mag het land niet uit. Vraag je permissie, dan wordt alles gecheckt. Of je een goed partijlid bent en nooit weet je wie jou waarin verlinkt heeft om er zelf beter van te worden. De controle is volkomen. Wij moeten van dit systeem af. Wat zegt dat over jullie? Alleen dat dit mijn twaalfde werkdag op rij is. En zal er hier plaats zijn op dit monumentale kerkhof, Necrópolis Colón, waar ik inmiddels slenter?

Zeker niet aan de hoofdweg, de graven ten weerszijden ervan zijn gereserveerd voor de grote meneren. Mannen met poen, anders lig je hier niet. Er is wel een plek ingeruimd voor enkele helden van de revolutie, maar het zijn toch vooral presidenten, suikerbaronnen en vechtersbazen die soms met complete huizen, met halve tempels aan de Ave. Cristobal Colón te kijk liggen. Waren dat betere mensen? Het zijn de praatjesmakers, de mannen van het woord, van het bedotten, die boven komen drijven.

Dat zal dus wel niet. Ach, draait de boel niet altijd even beroerd verder. Hoezo niet, zij van tweehoog, die haar kinderen goed in het leven zette en daarna haar eega tot in zijn seniele dood verzorgde, ligt hier niet. Zelfs tot na de laatste ronde blijft dat mesjoche verschil in stand.

Nou ja, één troost: Toeristen toeren per aircobus over de 55 hectare grote dodenakker. Weg rust, weg doodse stilte. Want stil is het hier, op deze indrukwekkende begraafplaats. Meeluisteren met de Engelstalige gids? Dan er liever zelf een ingehuurd.

Maar die is er niet, alleen een dame die genoeg zegt, nuttig, maar die het toch weer niet kan laten zich voor mijn geld aan haar tafel te noden. Er blijken nog 21 andere kerkhoven te zijn in Havana. Die moet je kopen, dat is te kapitalistisch, hij zal wel publiekelijk komen te liggen, op het Plein van de Revolutie. Als je taxichauffeur bent en nooit een knoop bijeen krijgt, wat dan? Of als je zwart bent en je tijd zit erop in Marianao?

Ik slof erheen, op een begraafplaats minder je automatisch vaart. De vogeltjes kwinkeleren vrolijk, de dodenmars is niet door hen gecomponeerd. Ik begin, als altijd op een kerkhof, in de greep van het eindige te komen. Ruim twee miljoen doden liggen hier. Voorbij is hun geploeter. Ze waren er en niet op eigen verzoek. Op de eeuwigheid gemeten is ieders bestaan onmeetbaar klein.

Ook dit hele kerkhof is er maar even, heel eventjes. Al die graven, die stenen, dat bewaren, uitstel is het van de definitieve teloorgang. Wat haalt het allemaal uit? Wat betekent dat hele mensdom afgezet tegen die oneindige tijd? Er was ooit een verschijnsel dat mens heette, dat achtte zich uniek, maar alle sporen zijn uitgewist.

Rond enkele graven liggen nog kransen. Ik loop kalm doch beslist verder. Chef en broer Raúl mogen dan met hun arbeidersparadijs willen zorgen voor de hemel op de aarde, de meeste Cubanen blijven voor de zekerheid toch maar geloven in een hiernamaals. Eentje waar al die lui die hier vooraan liggen achter in de rij aan moeten sluiten, het verst weg van de enige echte chef. Sommige graven zijn op hun beurt ook weer aangevreten door de tijd. Deuren van grafhuisjes die kapot zijn.

Ik ga er eentje binnen. Het stinkt er naar pis. Vreemde plek voor wildplassen. Aan menig graf valt weinig meer te schennen. Hoeveel dromen hebben ze meegenomen? Hoe luidde hun eindoordeel? Spraken ze laatste fameuze woorden? Nooit overtreffen zij daarin natuurlijk pater Blub, die een leven vol overgave aan de Heer met fraaie twijfel rechtvaardigde: Tegen liefde bestaat geen verweer.

Veel stenen zijn naamloos, het mocht blijkbaar geen naam hebben. Of dragen een nummer. Neergelegd door de dochter die mij zo-even met rode ogen passeerde? Het mooiste kruis is het zelfgemaakte, ijzeren staketsel. Geen geld, huisvlijt, gesmeed met tranen.

De bewaker die al fietsend zijn entreegeld kwam ophalen zei: Ik sta voor twee, soms drie verdiepingen hoge, slordig neergekwakte, sobere bouwsels met holle gaten. Met een lichte huivering loop ik dichterbij. Van beneden tot boven zijn de spelonken gevuld met duizenden, misschien wel tienduizenden kleine betonnen dozen. Namen met de kwast er slordig opgekalkt. Opgeruimd, weggestopt, weg ermee, rol uitgespeeld. Die rol van de minste onder de minsten.

Die kistjes doen zeer, zij zeggen hoe we het doen. De een vereren we, van de ander zouden we liefst elk spoor wissen. Mij boeit de naamloze. Neem Che Guevara, wiens konterfeitsel als een billboard Cuba siert. Het graf van deze cultrevolutionair in Santa Clara is nu een bedevaartsoord. Maar waar zijn de resten van de jongen die hij meenam in zijn heldendood? Voer voor de gieren was die.

Je ziet een naam op een steen, je kent wat feiten. Maar de vuile was die binnen bleef, kennen we die? Was er één moment dat Che wist dat hij held ging worden en dat hij andere mannen mee sleurde in zijn graf? Had hij nog ergens het vliegwiel der gebeurtenissen kunnen stoppen?

Had hij dat moeten doen vanuit de latente homoseksuele liefde die hij voelde voor dat joch dat met hem vocht? Ik bedoel, wat weten we?

Hebben we zicht op de gedachte achter de gedachte, de bedoeling achter de bedoeling? Er deugt zo weinig. Dank aan de Tijd, die grote rechtsrijker van wat op aarde zo stinkend krom is. Onopgemerkt heeft hij me van achteren benaderd. Terwijl ik in gedachten verzonken de betonnen grafbelt verwerk, tikt hij me zachtjes op de schouder. Als ik me omdraai zie ik hem nog net met zekere tred Calle B inslaan.

Verdriet, want waar de dood de liefde raakt, schrijnt het. Het versterven van iemand meemaken is geen vreugde. Het leven onteert zichzelf op de valreep definitief. Is de stervende oud en der dagen zat dan kan de laatste ademtocht een zucht van verlichting zijn. Maar wat als het die moeder van achtendertig betreft, met haar man en kinderen verteerd van verdriet aan haar bed?

Nou ja, dat zal dan wel onderdeel van het goddelijke meesterplan zijn. Maar jouw dood, jongen, die stond niet in onze plannen. Waarom kan ik dertig jaar later deze zinnen nog nauwelijks op papier krijgen? Het doet nog zo zeer. De wond is vers. Waarom lette ik niet beter op. Waarom had ik, godbetere, geen antenne toen je gekscherend zei dat je met dat wasdraad dat al op je kamer lag ook andere dingen kon doen. Die eenzaamheid, die laatste handelingen. Als er toch een hemel is, omarm dan je moeder, geef haar een knuffel, heel haar hart.

Doorleven als je de donkere poort door bent? Als dat de tol is die ik moet betalen om vader, moeder, Bert en Koossie Poes terug te zien, dan moet dat maar. Ik heb het niet op de eeuwigheid. De gedachte dat het nooit ophoudt is onverdraaglijk. Misschien is er wel alleen een hiernamaals voor wie dat tijdens het leven aanneemt. Interessante gedachte, vond ik terug in een puberopstel.

Toen beschreef ik lyrisch mijn vreugde over de mogelijkheid om alles eindig te denken. Intussen ben ik daarrvan overtuigd. Lichaam en geest zijn één, lichaam weg, geest weg, daar houd ik het op.

Ik ben de uitgang van Necrópolis Colón genaderd. Daar ligt een graf open. Gapend diep, een soort uitnodigend. Zie ik mezelf hier liggen, ergens liggen? Aan de dood denken doen we niet graag.

Misschien hopen we dat van afstel uitstel komt. De gedachte er niet meer te zijn boezemde lang angst in. Ik zal niet zeggen er nu naar uit te zien, maar angst voor de laatste hobbel heb ik niet meer. Soms is er zelfs verlangen. Nee, eerder is het nu een geruststellende gedachte dat op enig moment de bevrijding wacht. Maar nog even niet. Niet zolang er mensen zijn bij wie ik graag in de buurt blijf, van wie ik houd.

Tegen de liefde bestaat geen verweer. Er lopen bij mij in de wijk andere types. Dikker, bozer, kanslozer, deemoediger gekleed. Mijn chauffeuse, ik noem haar Petra, analoog aan de zwoele dame die mij thuis in de auto de weg wijst, gaat met mij Hemingway doen, eerst Cojímar, daarna Finca Vigía. Haar rokje is korter dan kort en het moet gezegd, Petra heeft heerlijke benen. De witte hakschoentjes verhinderen haar niet de pedalen van de Golf soepel te bedienen.

De handen aan het stuur laten lange, gemanicuurde nagels zien en aan de ene pols rinkelt een bos zilveren armbanden, terwijl de andere plaats biedt aan een groot, modern wit horloge. Hoe kom je daaraan in Havana? Het rokje heb ik in Italië gekocht, het topje op Jamaica. Petra was er namelijk als de kippen bij geweest om een vraagteken te plaatsen achter mijn ontmoeting daags tevoren met een Cubaanse schilder.

Ik ben een week op Cuba en ik geloof van deze jonge vrouw die schouder aan schouder naast me zit niets meer zonder voorbehoud. Ze lijkt me niet het type van de alcoholverbranding. Kent haar kracht, speelt het spel sterk. Ik bleef hem maar zien. Wat vond je ervan, dat je ouders erachter waren gekomen?

Ik dacht dat mijn leven voorbij was, ik wist niet hoe ik zonder hem moest leven. Neem je hem iets kwalijk bijvoorbeeld? Dan was dit niet gebeurd. Het proces-verbaal verhoor aangeefster d. Dit was een filmpje van 3 tot 5 minuten. Bij hem op zijn slaapkamer op zijn bed. Waarmee heeft hij dat filmpje gemaakt? Met zijn mobiel, dit is een LG wit van kleur, maar inmiddels heeft hij weer een andere telefoon. Dat is een smartphone.

Die zijn bij hem op zijn slaapkamer gemaakt ook met die LG telefoon. Voor deze nieuwe telefoon had ik een andere telefoon, het geheugenkaartje van die telefoon heb ik toen bewaard met iets wat keep safe heet.

Dat was een programma op mijn oude telefoon. Ik heb ze daarna ook niet meer gezien. Als hij apped, dan zie ik een poppetje. Ik moest van [verdachte] die naam in mijn telefoon zetten voor het geval mijn ouders erachter zouden komen. Ik was toen 15 jaar en toen ze op zolder gingen slapen toen deden we het zonder condoom. Daarvoor sliep hij op de eerste verdieping in de grootste kamer.

Deze kamer zat aan de achterkant. Hierop is ontbloot onderlichaam te zien op de rugzijde wat kennelijk gepenetreerd wordt, dan bedoelen wij dat er gemeenschap is met een mannelijk geslachtsdeel.

Wat kun jij ons over dit beeld vertellen? Ik heb daar een moedervlek. Hij vertelde me dat, hij had dat programma ook gedownload. Er is een tijd geweest dat ik ben gestopt met [verdachte] omdat ik het niet meer kon en niet meer wilde. Het duurde twee maanden dat ik niets met hem had, maar hij bleef steeds contact met mij zoeken. Hij liet mij niet met rust. Het proces-verbaal verhoor verdachte d.

Ik ben gesteriliseerd, dit was na de geboorte van de tweeling, in Ik gebruik nu geen voorbehoedsmiddelen. Een telefoon van het merk Huawei heb ik dan nog voor privé gebruik. Dat is mijn buurmeisje. Zolang als we daar wonen dus, nu 9 jaar. Ja, ze paste op de kinderen ik hielp haar met school. Ze ging wel mee boodschappen doen. Meestal helpen met Engels daar was ze wat zwakker in en dan hielp ik haar daarmee.

Had je wel eens contact met haar via de social media? Dat weet ik niet, verliefd is een raar woord. Ik zag wel meer buurkinderen maar met haar boeide alles me meer en was ik meer betrokken. Ik heb haar wel whats app gestuurd en ook wel dat ik haar leuk vind maar of ik ook gezegd heb dat ik verliefd ben, dat kan ik zo niet zeggen. Heb jij haar weleens kadootjes of kaartjes gestuurd.

Het proces-verbaal verhoor getuige [naam zusje] d. Nou, ik had heel lang geleden, was ik naar boven gegaan naar zolder. Toen zag ik hem [slachtoffer 1] masseren en toen ben ik gelijk naar huis gegaan. En [slachtoffer 1] ging daar wel vaak eten als [vrouw verdachte] er niet was. Ik kon toen nog niet zo goed nadenken. Ik denk tussen 8 en 10 jaar. Dat vond ik altijd zo raar.

Ik bedoel [slachtoffer 1] en [verdachte]. Ze gingen naar de computer op de middelste verdieping of naar zolder. Ging je er altijd heen of samen met [slachtoffer 1]? Soms alleen soms ging ik met [slachtoffer 2] en soms met [slachtoffer 1].

Maar er was een tijdje dat [slachtoffer 1] er veel op vrijdag heen ging. Het was daar gezellig. Voor mijn ogen was hij gewoon aardig. Zijn kinderen, [naam 2], [naam 3] en [naam 1] waren mijn maatjes. En ook die van [slachtoffer 2]. Later ging [slachtoffer 1] er elke donderdag oppassen. Dan haalde ze [naam 1] van school en paste ze op [naam 1]. Maar dan was [verdachte] meestal wat vroeger thuis. En toen zag ik al die berichtjes van [verdachte] en toen vond ik dat raar.

Maar hoe wist jij dat dat nummer van [verdachte] was? Dat nummer heb ik zelf ook in mijn mobiel. Die keer dat je op zolder zag dat [verdachte] je zusje masseerde, wat zag je toen precies? Zij lag op bed. Hij was bezweet omdat het toen zomerperiode was. Hij zat met zijn knieën op haar. Op haar rug met een knie aan elke kant over haar heen. Het proces-verbaal verhoor getuige [vrouw verdachte] d. Dit zijn de ouders van [slachtoffer 1]. Ze kwamen bij ons met de telefoon van [slachtoffer 1] waarin sms berichten staan van: Die ouders hebben mij deze berichten laten lezen.

Dit hebben we een tijd ook zo gedaan. Toen gingen ze naar de sportschool. Dit is dan volgens mij begin dat hij dat heeft laten doen. Toen hadden we een grotere auto nodig. Daarvoor had ik een zwarte [merk auto 2] en [verdachte] had een grijze [merk auto 2].

Hij heeft een wat houterig handschrift en dat lijkt dit ook. Daarna gingen wij op zolder slapen. Dus dit zal zo begin geweest zijn. Verder hadden we eerst een donkerbruin bed, met aan de achterzijde houten spijlen. Hierbij hoorden donkerbruine losse nacht kastjes. Het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d. Er werd op een gegevensdrager, voorzien van het Webbase nummer , van aangeefster [slachtoffer 1] een fragment met het nummer Op de film zijn twee personen te zien een man en een jonge vrouw.

Beide personen zijn naakt. De man en de vrouw hebben kennelijk vaginale gemeenschap met elkaar. Te zien is namelijk dat de man met zijn stijve penis de vrouw kennelijk in haar vagina penetreert. De vrouw zit op haar knieën voor de man. De man zit achter de vrouw ook op zijn knieën en tussen de benen van de vrouw.

Tijdens de gehele film wordt er niet gesproken door de man of de vrouw. Wel zijn kreunende geluiden van zowel de man als de vrouw te horen.

Gezien de houdingen van zowel de man als de vrouw en hun beider gedrag in dit filmfragment is er kennelijk geen sprake van enige dwang uitgeoefend door de man of de vrouw. Een en ander word kennelijk opgenomen met een opnameapparaat dat door de man wordt vastgehouden.

Het beeld van de film beweegt zich namelijk mee in het ritme van de heen en weer gaande bewegingen die de man maakt. De focus van de film is alleen maar gericht op de stijve penis van de man die kennelijk in de vagina van de vrouw heen en weer gaat. De onderlijven van de man en de vrouw zijn constant in beeld. Op een gegeven ogenblik komt de linkerbil en een gedeelte van de linkertaille van de vrouw goed in beeld. Te zien is dat de vrouw in de taille een klein moedervlekje heeft.

Ook op de linkerbil van de vrouw zijn twee moedervlekjes te zien. Deze twee moedervlekjes verschillen in grootte van elkaar. Met toestemming van de moeder heb ik, verbalisant [verbalisant] op 4 juni een kort telefonisch onderhoud gehad met [slachtoffer 1].

Zij verklaarde dat zij ter hoogte van haar taille en wel aan de linkerkant een moedervlekje had en ook dat zij op haar linkerbil vlak onder elkaar een grote en een kleinere moedervlak had. Een overzicht van whatsapp-communicatie tussen [slachtoffer 1] en verdachte in de maand april De rechtbank overweegt het volgende met betrekking tot het onder 1 tot en met 4 ten laste gelegde.

Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte de 20 jaar jongere [slachtoffer 1] vanaf de zomer van heeft meegesleept in een langdurige verhouding waarbinnen steeds verdergaande seksuele handelingen plaats hebben gevonden. De onderhavige feiten 1 tot en met 4 beziet de rechtbank als voortvloeiend uit die langdurige verhouding.

Anders dan de raadsvrouw heeft betoogd is de rechtbank van oordeel dat er naast de uitvoerige verklaring van [slachtoffer 1] voldoende steunbewijs voorhanden is om tot een bewezenverklaring te komen. De rechtbank wijst daartoe allereerst op de video-opname aangetroffen op de telefoon van verdachte en ontvangen op de telefoon van aangeefster waarop is te zien dat een jonge vrouw met een moedervlek op haar linkerbil, wordt gepenetreerd door een manspersoon.

De rechtbank concludeert op grond van het voorhanden bewijsmateriaal dat het hier [slachtoffer 1] en verdachte betreft. Verdachte bevestigt dat hij op vrijdagen vrij was en dat hij dan probeerde wat leuks met de kinderen te doen. Aangeefsters zus [naam zusje] heeft verklaard dat er een tijd was dat [slachtoffer 1] vaak op vrijdag naar de buren ging.

Ook dient naar het oordeel van de rechtbank als steunbewijs de verklaring van [naam zusje] over de door haar waargenomen massage van haar zusje [slachtoffer 1] door verdachte op zijn bed op zolder. Dit geldt ook ten aanzien van de bijlessen Engels die [slachtoffer 1] van verdachte kreeg en de verbouwing van de slaapkamer van verdachte.

De vier feiten in hun onderlinge verband en samenhang beziend, in combinatie met de niet mis te verstane verklaringen van [slachtoffer 1] dat zij vaak heeft willen breken met verdachte maar dit niet kon, komt de rechtbank, mede gelet op de bovengemiddelde, onnatuurlijke, aandacht die verdachte als volwassen man heeft gegeven aan zijn buurmeisje gedurende haar vormende en kwetsbare jaren van jong meisje tot jonge vrouw, tot het oordeel dat verdachte een dusdanig emotioneel overwicht op [slachtoffer 1] had dat zij niet in staat was om van verdachte los te komen.

De rechtbank heeft ten aanzien van de feiten 5 en 6 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal van aangifte door [aangever] namens [slachtoffer 2] d.

Nou heeft uw dochter [slachtoffer 1] zelf aangifte gedaan, kunt u ons aangeven waarom [slachtoffer 2] dat niet kan? Ze is 14 jaar en ze heeft een IQ van 63, maar verbaal zal ze op een IQ van 54 uitkomen. Denkt u dat het mogelijk is dat een vreemde praat met haar, over wat haar is overkomen?

Op een spelende wijze zou het er misschien uit kunnen komen. Ze is heel erg van de hak op de tak. We gingen heel veel naar de buren ze mocht daar alles, op de bank springen, filmpjes kijken.

Op een gegeven moment toen kregen de buren [vrouw verdachte] en [verdachte], kinderen. Ze kregen een zoon [naam 1] en later een tweeling. Na het krijgen van de tweeling wilde [slachtoffer 2] op een gegeven moment niet meer naar de buren. Deze week had ik het hier met [slachtoffer 1] over en die begon te huilen. En ik begreep van [slachtoffer 1] dat [verdachte] [slachtoffer 1] ook op die manier haar mee naar zolder vroeg. Verder weet ik dat ik ook weleens scheurtjes bij de vagina van [slachtoffer 2] heb gezien en dacht ben je nu alweer ongesteld, terwijl ze dat net weer was geweest.

En toen vroeg ik haar of [verdachte] stout had gedaan bij [slachtoffer 2] en toen klapte ze dicht. Ze zei niets meer. En toen gebaarde ze nee met haar ogen. Ik heb haar toen duidelijk gemaakt middels ondersteunende gebaren, dat ze wel met mij mocht praten.

Dat ze niet hoefde te praten maar dat ze gebaren mocht gebruiken. En toen zei ze dat ze dat zelf had gedaan. Het proces-verbaal verhoor aangeefster [slachtoffer 1] d. Het proces-verbaal van uitwerking studioverhoor d.

Waar kom jij vandaag met mij over praten? Hoeveel keertjes heeft [verdachte] dat gedaan? Je topje omhoog gedaan? Maar is dat één keertje geweest, of drie keertjes, of veel meer keertjes? Je deed je topje omhoog, en waar ging [verdachte] met zijn handen aan zitten? En waar was je op die zolder? Toen die dat deed bij je borsten? Wat bedoel je daarmee? Maar ging hij nou op jouw vagina, of in jouw vagina, of ernaast?

En wie stelde dat voor? Om naar de zolder te gaan? Ga je mee de was doen? En wie zei dat? En de televisie, waar staat die? Eerst stond die beneden en nu boven.

Het proces-verbaal van getuigenverhoor van [aangever] d. Net onder haar onderrug. Ik weet dit van [slachtoffer 2] omdat ik haar nog zelf was. Ja … [slachtoffer 2] is een meisje van 13 of 14 jaar wat naar speciaal onderwijs gaat.

In al deze filmpjes is seksueel misbruik van een meisje beneden de leeftijd van 18 jaar te zien. In tenminste 17 van deze filmpjes is seksueel misbruik van bovengenoemde [slachtoffer 2] geboren op [] te zien. Waarin in het vervolg van dit proces-verbaal over [slachtoffer 2] wordt gesproken wordt hiermede [slachtoffer 2] bedoeld. Verder zijn in de filmpjes waarin het gezicht van [slachtoffer 2] te zien is ook delen van haar lichaam te zien zoals haar rug en linker achterbovenbeen.

Ook heeft zij op de binnenzijde van haar linkerbovenbeen een klein moedervlekje. Het vlekje zit op de achterzijde van dit linkerbeen. In de filmpjes waarin het gezicht van [slachtoffer 2] niet te zien is zijn echter wel lichaamsdelen van het misbruikte meisje te zien. Aan de hand van bovenstaande lichaamskenmerken kon worden vastgesteld dat de lichaamsdelen welke in deze films te zien waren, de lichaamsdelen van [slachtoffer 2] waren.

Een volwassen man herkent als zijnde verdachte [verdachte] die een meisje met de leeftijd van 13 jaar betast bij haar vagina en anus; die met zijn vinger de vagina of anus van ditzelfde meisje penetreert of dit poogt te doen; het hebben van vaginale en anale gemeenschap van een volwassen man, verdachte [verdachte] met een meisje van 13 jaar of dit poogt te doen.

Een volwassen man, verdachte [verdachte], die de borsten van een meisje van 13 jaar betast. Hij wrijft tamelijk hard met zijn vingers heen en weer.

Een volwassen man die een meisje van 13 jaar betast bij haar vagina en anus;p die met zijn vinger de vagina of anus van ditzelfde meisje penetreert of dit poogt te doen; het hebben van vaginale en anale gemeenschap van een volwassen man met een meisje van 13 jaar of dit pogen te doen.

Zij zit op de knieën. Voor haar staat een man met een stijve penis. Met haar rechterhand heeft zij de stijve penis van de man vast. Een volwassen man die wordt afgetrokken door een meisje van 13 jaar.

De film begint met de scene dat het ontblote achterlijf vaan een meisje te zien is. Het emisje ligt met haar benen tegen elkaar. Er is een hand te zien.

De vingers van deze hand wrijven over de vagina van het meisje. Er wordt een vinger diep in de vagina van het meisje gestoken. Het moedervlekje zit op dezelfde plek als eerder in dit proces-verbaal omschreven. Het is kennelijk de linkerbil van [slachtoffer 2]. Het betasten en penetreren van de vagina van een meisje van 13 jaar. De eigen waarneming en constatering van de rechters tijdens het onderzoek in de besloten raadkamer op10 oktober door [verbalisant], brigadier, getoonde delen van filmpjes f Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte met de 22 jaar jongere en geestelijk beperkte [slachtoffer 2] seksuele gemeenschap heeft gehad en ontuchtige handelingen heeft gepleegd.

De rechtbank heeft ten aanzien van feit 7 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal veiligstellen gegevensdragers d. Personal computer merk Acer, type Aspire M ….

Externe harde schijf, merk Conceptronic …. Het overnemen van gegevens van te onderzoeken goederen gebeurt met daartoe bestemde apparatuur en forensische software. De gegevens worden overgenomen op eigen gegevensdragers en opgeslagen in zogenaamde bewijsbestanden, ook wel evidencefiles genoemd.

Een bewijsbestand wordt vervaardigd met behulp van forensische software en bevat een exacte gewaarmerkte kopie van de overgenomen gegevensdrager. Het proces-verbaal onderzoek en bevindingen d. Verborgen bestanden op telefoon verdachte. Ik heb de gegevens van de volgende telefoon onderzocht: Met de software Photorec 6.

Deze verwijderde en door Photorec herstelde videobestanden kregen de respectievelijke bestandsnamen f Deze bestandsnamen worden gegenereerd met behulp van de locatie waar de gegevens worden aangetroffen op de gegevensdrager.

Ik zag in het bestand f Het gezicht van het meisje was herkenbaar in beeld. Ik hoorde later van aanvrager [verbalisant] dat het meisje kennelijk het minderjarige zusje betrof van [slachtoffer 1]. Op de reeds door mij onderzochte geheugenkaart van de telefoon van [slachtoffer 1] bevond zich het volgende bestand: Dit videobestand betrof een bestand dat kennelijk door de software Keepsafe was hernoemd zie bestandsextensie.

Aanvrager [verbalisant] vermoedde dat [slachtoffer 1] één van de personen was in dit videobestand. Vervolgens heb ik onderzocht of dit videobestand ook voorkwam op de telefoon van de verdachte.

Dit heb ik gedaan door de MD5 hashwaardes van de bestanden op de telefoon van de verdachte te vergelijken met de MD5 hashwaarde van het videobestand Ik zag dat de MD5 hashwaarde van het bestand Proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed, opgemaakt op brigadier [verbalisant], die daarin onder meer het volgende heeft geverbaliseerd:.

De daarbij gebruikte criteria luiden onder meer: Heeft de afgebeelde persoon de kennelijke leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt? I s de persoon in een voor de leeftijd natuurlijke pose afgebeeld? Is de persoon in een duidelijk seksueel getinte pose afgebeeld? Wordt de nadruk op de geslachtsdelen gelegd? Wordt uit het totaalbeeld duidelijk dat het om de geslachtsdelen gaat?

Zijn er voorwerpen of attributen met een seksueel karakter afgebeeld? De bepaling van de kennelijk leeftijden van de afgebeelde personen heb ik gebaseerd op de algemeen bekende criteria en kenmerken betreffende lichaamskenmerken, lichamelijke ontwikkeling en ontwikkelingsstadia van uitwendige geslachtskenmerken. Indien op basis van hetgeen was afgebeeld niet een verantwoord oordeel kon worden gegeven dat de leeftijd van de afgebeelde persoon op die afbeelding kennelijk onder de jaar was, is dat beeldmateriaal niet meegenomen in de telling van het aantal kinderpornografische bestanden.

Identificatie slachtoffer [slachtoffer 2] aan de hand van haar foto en van haar lichaamskenmerken: Bij de verdachte [verdachte] werden op gegevensdragers onder andere 22 kennelijk zelf vervaardigde filmpjes aangetroffen.

In als deze filmpjes is seksueel misbruik van een meisje beneden de leeftijd van 18 jaar te zien. In tenminste 17 van deze filmpjes is seksueel misbruik van bovengenoemde [slachtoffer 2], geboren op [], te zien. Overige films Er werden ook 2 films aangetroffen waarop te zien is dat [slachtoffer 1], geboren te [geboorteplaats 2] op [], wonende [adres] te Zwolle, gemeenschap heeft met de verdachte [verdachte].

De film is al beschreven in het proces-verbaal van het TBKK d. De afbeeldingen zijn bekeken en de inhoud daarvan is verwerkt in de bijgevoegde collectiescan, die als bijlage II bij dit proces-verbaal is gevoegd. In de aantallen zijn ook de films opgenomen welke kennelijk door de verdachte zelf zijn vervaardigd.

Ik, verbalisant, merk tevens op dat in deze collectiescan ook de seksuele handelingen zijn meegenomen welke zijn beschreven in het proces-verbaal d. De overige afbeeldingen die als kinderpornografisch werden geclassificeerd circuleren al jaren op het internet. Het grootste deel van de leeftijd van de modellen zit dan weer tussen 5 en 16 jaar oud. Er werden maar weinig afbeeldingen aangetroffen waarop seksuele handelingen te zien zijn. Deze handelingen bestaan uit het betasten van de borsten van zichzelf of anderen; het betasten van de eigen vagina of die van een ander; het steken van een vinger in de eigen vagina of die van een ander.

Er werd één foto aangetroffen van het penetreren van de anus van het model. Bijlage III bij het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d.

De rechtbank merkt op dat de in de eerste kolom genoemde nummers en namen corresponderen met de lijst van bij de doorzoeking inbeslaggenomen digitale gegevensdragers.

Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat de hierboven genoemde gegevensdragers die tijdens de doorzoeking in de Van [adres] te Zwolle in beslag genomen zijn, de hiervoor omschreven De rechtbank acht derhalve wettig en overtuigend bewezen hetgeen de verdachte onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 ten laste is gelegd, met dien verstande dat. De rechtbank heeft in de tenlastelegging een aantal kennelijke schrijffouten verbeterd.

De verdachte wordt blijkens het onderzoek ter terechtzitting daardoor niet in zijn verdediging geschaad. Van het onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 meer of anders ten laste gelegde zal de verdachte worden vrijgesproken, aangezien de rechtbank dat niet wettig en overtuigend bewezen acht. Met iemand die de leeftijd van twaalf jaren, maar nog niet die van zestien jaren heeft bereikt, buiten echt ontuchtige handelingen plegen, die bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, meermalen gepleegd ,.

Met iemand beneden de leeftijd van zestien jaren buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd ,. Feitelijke aanranding van de eerbaarheid, meermalen gepleegd ,.

Met iemand van wie hij weet dat zij aan een zodanige gebrekkige ontwikkeling van haar geestvermogens lijdt dat zij niet in staat is haar wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken of daartegen weerstand te bieden buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd ,.

Een afbeelding van een seksuele gedraging, waarbij iemand die kennelijk de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt, is betrokken of schijnbaar is betrokken, in bezit hebben, meermalen gepleegd ,. De bewezen verklaarde feiten zijn volgens de wet strafbaar. Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de feiten uitsluiten.

Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de verdachte uitsluiten. De verdachte is dan ook strafbaar. De officier van justitie heeft op grond van hetgeen zij bewezen heeft geacht gevorderd dat verdachte zal worden veroordeeld tot een gevangenisstraf voor de duur van 5 jaar met aftrek van de ondergane voorlopige hechtenis. De raadsvrouw heeft bepleit dat, voor zover de rechtbank komt tot een bewezenverklaring en strafoplegging, de rechtbank rekening zal houden met de inkorting van de tenlastegelegde periode, de samenloop van diverse feiten, het feit dat verdachte first offender is en het recidiverisico door de gedragsdeskundige laag wordt ingeschat.

Gelet op de aard en de ernst van het bewezen en strafbaar verklaarde, op de omstandigheden waaronder verdachte zich daaraan heeft schuldig gemaakt en op de persoon van verdachte, zoals van een en ander uit het onderzoek ter terechtzitting is gebleken, acht de rechtbank de na te noemen beslissing passend.

De artikelen en van het Wetboek van Strafrecht strekken tot bescherming van kwetsbare personen tegen ernstige seksuele handelingen.

Onder kwetsbare personen in de zin van de genoemde artikelen worden onder meer begrepen jonge kinderen en personen met een geestelijke beperking. Van deze personen kan in redelijkheid niet worden verwacht dat zij weerstand bieden aan seksuele verlangens van een ander.

Verdachte heeft door zijn manipulatieve werkwijze op grove wijze inbreuk gemaakt op de lichamelijke en geestelijke integriteit van [slachtoffer 1] en [slachtoffer 2] die zich, gelet op hun jonge leeftijd en de verstandelijke beperking van [slachtoffer 2], gevrijwaard hadden moeten weten van elke seksuele handeling. De rechtbank rekent het verdachte zwaar aan dat hij geen openheid van zaken heeft willen geven. De rechtbank kan nu niet anders dan er van uitgaan dat hij heeft gehandeld met als enig doel het bevredigen van zijn eigen behoeften, zonder zich rekenschap te geven van de verregaande gevolgen voor beide slachtoffers en hun gezin.

Door te blijven zwijgen onthoudt verdachte zijn slachtoffers bovendien van een erkenning van het leed dat hen is toegebracht. Over verdachte is een NIFP rapportage opgemaakt. Hoewel er geen stoornis wordt geobjectiveerd acht de psycholoog het van belang dat verdachte een behandeling krijgt op het moment dat de tenlasteleggingen bewezen worden geacht, omdat er dan sprake is van bewezen ernstig seksueel overschrijdend gedrag. Omdat verdachte zich beroept op zijn zwijgrecht heeft de reclassering zich onthouden van een advies over een sanctie.

Mocht verdachte schuldig worden bevonden, dan acht de reclassering het wenselijk om de meldplicht en een verplichte forensische poliklinische behandeling als bijzondere voorwaarden op te leggen. De rechtbank heeft bij de bepaling van de straf de geldende oriëntatiepunten van het Landelijk overleg van voorzitters van de strafsectoren van de gerechtshoven en de rechtbanken LOVS als uitgangspunt genomen.

Het LOVS geeft als oriëntatiepunt voor straftoemeting ten aanzien van verkrachting een onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor de duur van 24 maanden. Als strafverzwarende omstandigheden die in dit geval van toepassing zijn, worden genoemd: De rechtbank overweegt dat de strafverzwarende omstandigheden van toepassing zijn op het geheel aan bewezenverklaarde feiten. De rechtbank neemt voorts in aanmerking dat verdachte niet eerder met justitie in aanraking is gekomen Verdachte heeft bij de reclassering en bij de psycholoog aangegeven dat hij bereid is mee te werken aan een behandeling.

Echter, nu verdachte geen openheid van zaken heeft gegeven en de reclassering noch de psycholoog een inhoudelijk strafadvies hebben kunnen geven, is het de rechtbank niet duidelijk welke vorm van behandeling is aangewezen. De rechtbank is daarom van oordeel dat het opleggen van een onvoorwaardelijke gevangenisstraf in dit geval de enige aangewezen strafmodaliteit is.

Daarbij heeft de rechtbank betrokken dat artikel 15a van het Wetboek van Strafrecht de mogelijkheid biedt om te zijner tijd alsnog bijzondere voorwaarden betreffende het gedrag van verdachte te verbinden aan de voorwaardelijke invrijheidsstelling.

De rechtbank is voorts van oordeel dat een onvoorwaardelijke vrijheidsstraf noodzakelijk is, omdat de aard en ernst van de bewezen en strafbaar verklaarde feiten door een lichtere strafrechtelijke afdoening van de zaak miskend zouden worden. Alles afwegende is de rechtbank van oordeel dat in het onderhavige geval een geheel onvoorwaardelijke gevangenisstraf, zoals door de officier van justitie gevorderd, passend is.

De tijd die de verdachte voor de tenuitvoerlegging van deze uitspraak in verzekering en voorlopige hechtenis heeft doorgebracht, zal hierbij in mindering worden gebracht.

De oplegging van straf of maatregel is, behalve op de reeds aangehaalde wettelijke voorschriften, gegrond op de artikelen 10, 27, 36f, 55 en 57 van het Wetboek van Strafrecht. De raadsvrouw heeft bepleit dat de vorderingen dienen te worden afgewezen primair vanwege de gevraagde vrijspraak en subsidiair vanwege de onevenredige belasting van het strafproces die de behandeling van de vorderingen oplevert.

Meer subsidiair heeft de raadsvrouw bepleit dat niet is aangetoond dat de materiële kosten door [slachtoffer 2] en [slachtoffer 1] zijn gedragen.

Volgens de raadsvrouw zijn het de ouders geweest die de eventuele kosten voor hun rekening hebben genomen Ook ontbreekt causaal verband tussen de tenlastelegging en de opgevoerde schade.

De gevorderde toekomstige schadeposten dienen te worden afgewezen omdat die schadeposten zich nog niet hebben voorgedaan. Als onderbouwing van de gevorderde immateriële schade worden gevallen uit de smartengeldgids aangehaald die niet vergelijkbaar zijn met de onderhavige feiten.

Op dit punt dienen de vorderingen fors gematigd te worden. De officier van justitie heeft zich gerefereerd ten aanzien van de vorderingen van de benadeelde partijen. De rechtbank is van oordeel dat de vorderingen van de benadeelde partijen zien op schade die zij als slachtoffers zelf hebben als rechtstreeks gevolg van de bewezenverklaarde strafbare feiten. De vorderingen zijn door de ouders als wettelijke vertegenwoordigers van de beide nog minderjarige slachtoffers ingediend.

Dat de ouders op grond van artikel van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek jegens verdachte een eigen recht hebben op vergoeding van de kosten die zij als gevolg van de bewezenverklaarde feiten ten behoeve van hun kinderen moeten maken, doet niet af aan de bevoegdheid van de slachtoffers zelf om zelf vergoeding van die schade te vorderen. Naar het oordeel van de rechtbank is komen vast te staan, dat de benadeelde partij [slachtoffer 1] als gevolg van de hiervoor onder 1 tot en met 4 bewezen verklaarde feiten rechtstreeks schade heeft geleden.

De vordering is met de door de benadeelde partij overgelegde stukken onderbouwd. De vordering zal dan ook tot dat bedrag worden toegewezen.Studente biedt zich aan geile gayboys


Na een aantal keer heeft hij geleerd dat hij alleen bij het groene licht op de knop moet drukken. Ze reageren sneller — ook al waren ze eerst tergend traag met het antwoorden. Je geeft ze een compliment op een eigenschap die ze niet hebben.

Ze zien zich als een persoon die snel antwoord. Wil je meer van dit soort super effectieve versiertrucs? Zelfs de meest bitchy vrouwen krijg je hiermee klein. Slecht gedrag straf je omdraaien, negeren, met iemand anders praten en goed gedrag beloon je. Ik was 3 weken geleden op een date. De vrouw was bitchy en afstandelijk aan het begin van de date.

Omdat ze niet echt gezelliger werd, probeerde ik het volgende. Elke 15 minuten zei ik iets als:. Ik dacht dat we eerst nog 3 dates moesten hebben en dán pas zouden gaan zoenen. Maar ik begrijp het, je bent gewoon een beetje verliefd op me.

Terwijl je zegt dat ze verliefd is of als je haar een complimentje geeft, raak haar dan even aan. Mensen worden meer tot je aangetrokken door aanrakingen. Probeer het zelf eens. Niet alleen om vrouwen verliefd te maken. Wil je wat meer voorbeeldzinnen om haar verliefd op je te maken? Ik heb als bonus bij deze blog 7 voorbeeldzinnen die je zo kan gebruiken in gesprekken.

Klik hier  om ze te downloaden. Dit is misschien wel de krachtigste psychologische truc ooit. Als je een rijles hebt gehad; weet je nog die eerste keer?

Voordat je een kruispunt oversteekt moest je remmen, in de achterspiegel kijken, links kijken, rechts kijken en dan kon je oversteken. Maar als je nu een groen licht ziet, rij je gewoon door. We gebruiken een afsnijweg in ons hoofd.

We hebben het groene licht geassocieerd met doorrijden. Stel dat je een artikel leest over investeren. Wie vertrouw je dan meer? Als je ziet dat de schrijver Warren Buffet is, of als het iemand van een schoolkrant is? Ook al is de inhoud van de schoolkrant misschien beter dan het artikel van de bekende schrijver. Stel, je loopt door een druk stadscentrum Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en je wordt aangesproken door een jong meisje.

Misschien dat je denkt: Je reageert daardoor kortaf of loopt door. Je weet uit vorige ervaringen wat er gaat gebeuren. Je gebruikt dus een afsnijweg en bepaalt daarop SNEL je gedrag. Op de eerste date loop je hand in hand met een meisje.

Later op de date haal je en ijsje en voert het haar. Je begrijpt het nu. Doe dezelfde dingen die haar vorige vriendje met haar deed hand in hand lopen, haar eten voeren, ouders ontmoeten etc. Door de afsnijweg die haar hersenen gebruiken, wordt ze verliefder op je. Ben je een vrouw en vind je deze manier van vrouwen verliefd maken manipulatief, slecht, verdorven en ben je héél boos? The concept of romantic love affords a means of emotional manipulation which the male is free to exploit, since love is the only circumstance in which the female is ideologically pardoned for sexual activity.

Lees hierover meer in deze post van Tim. Wat ik doe is direct aan het begin van het gesprek veel praten. De eerste twee staan uitvoerig beschreven in dit artikel over flirttips. Andere tips om te voorkomen dat het gesprek stil valt vind je hier. Door dit te doen raakt ze geïnvesteerd.

Ze heeft wat crack geproefd en wil nu meer. Op de date gebeurde nu dit. Ze ging langere antwoorden geven, zelf verhalen vertellen en zelf vragen over mij stellen. Dat is het punt vlak voordat ze overdosed. Het overdosis punt is wanneer je zoveel praat dat ze er gek van wordt. Het wordt too much. Vlak voordat ik dat punt bereikte, deed ik dit:. Ik leunde wat meer achterover, liet haar meer aan het woord.

Ze wil weer dat gevoel terug wat ik haar eerst gaf de grapjes etc. Ze gaat haar best doen om mij aan het praten te krijgen. Op dat punt deed ik dit: Ik pak haar hand vast en knijp erin.

Dat doe ik omdat je zo haar een complimentje geeft. Als je in een relatie zit, is dit de manier om vrouwen verliefd te maken. Omdat je elkaar zo lang ziet, is ze alleen maar meer gewend aan je persoonlijkheid. Aan het begin van een relatie ontmoet ik haar vaak 2x per week.

Na een tijdje is ze het gewend en bouw ik het langzaam af 3x per maand , totdat ze steeds meer en meer haar best gaat doen. Zie het als een soort hard-to-get spelen wat vrouwen doen. Laat je door een Vrouw Versieren-  als een Baas! Als ze goed gedrag vertoont, beloon haar dan. Ongeveer de helft van de keren. Uit dit onderzoek  blijkt dat mensen beter hun best doen als ze de ene keer wel en de andere keer niet beloond worden. Veel mannen die op date gaan met een vrouw, praten over bullshit.

Dat soort dingen zijn niet belangrijk. Je kan met iedereen praten over hoe koud of warm het weer is. Je zit op een date. Is het interessanter om te praten over of je blauw of geel een mooiere kleur vindt, of praat je liever over wie zij is en wat voor dingen ze doet? Je krijgt haar makkelijk aan het praten over die dingen. De truc is dat je altijd eerst jezelf kwetsbaar opstelt of persoonlijke verhalen vertelt.

Doe alsof je ontdaan bent nadat je een kwetsbaar verhaal hebt verteld. Sta op of zeg zelfs: Zo komt het heel oprecht over. Als je hier wat meer over wilt weten, check dan tip 6 van dit artikel over hoe je een vrouw gek op je maakt. Een van de meest onderzochte manieren om ervoor te zorgen dat mensen verliefd op je worden, is aanraking. En grappig genoeg is dat niet het enige.

Met aanraking bedoel ik niet alleen vingeren. Als je het goed doet kan ze best verliefd worden, laten we daar eerlijk over zijn. Burgoon, sociaal psychologe, heeft bijvoorbeeld in bewezen dat aanraking  ervoor zorgt dat je ouder, langer, aardiger en aantrekkelijker wordt ingeschat. Meer tips over vrouwen aanraken. Deze versiertrucs kan je best gebruiken om vrouwen verliefd te maken. Verliefdheid is natuurlijk vaag te onderscheiden van aantrekking. Stel je voor dat je vrouwen op commando verliefd kan maken.

Is dat geen krachtig wapen om te hebben? Het is de macht en controle die heerlijk voelt. Maar natuurlijk moet je het alléén gebruiken als je écht verliefd op haar bent. Soms is het best moeilijk om daar wat concreets van te gebruiken. Daarom heb ik 7 voorbeeldzinnen die je kan gebruiken om haar verliefd op je te laten worden.

Gebruik ze in gesprekken en zie haar nat haar voor je smelten. Beste Sander, ik ben aardig onzeker over bepaalde dingen. En ik ben zelf geen goede prater heb jij nog bepaalde dingen achter de rug of in peto? Heb alleen een bedenking bij dat vertellen dat ze verliefd op je is: Is het niet te direct?

Het vertellen dat ze verliefd op je is, kan je met een beetje een ironisch toontje doen. Zo komt het half serieus half grappig over. De mindset die ik erbij heb is deze: Zie het als plagen. Meestal is het beter om wat risico te nemen in plaats van veilig te spelen.

Als je op veilig speelt, kom je altijd thuis… in je eentje. Hier vind je nog wat meer tips als ze hard to get speelt: Shizzle werkt dus prima. Vooral dat verhaal met dat experiment maakte het nog duidelijker. Ondanks dat k nu al 5 jaar een vriendin heb sinds me 14de ben ik sowieso niet uit op een ander.

In je stukje komen ding in voor die k zelf ook heb toegepast.. Maar je hebt me vooral vermaakt, mooie humor! Als je ooit een boek schrijft koop ik heb zeker weten! Hoi hoi een vrouwtje hier ik vind dit helemaal geweldig want vaak weten jongens niet hoe ze een meisje aan moeten pakken en hoe ze ze zouden moeten behandelen want dit zijn allemaal fijne dingen voor meiden en laten we eerlijk zijn meisjes doen dit ook bij mannen en als je dit leest als meisje zijnde kun je er ook je voordeel mee doen dus ik ben er voor.

Oh ja jongens als je dit gebruikt om meiden te misleiden das je goed recht maar ooit ontmoet je de gene waar je wel een echte relatie mee wilt en mischien ben jij dan de gene die moet huilen Dus let goed op op wie je jou truckjes los laat het lijkt me ook een verslaving te kunnen worden en dan verspil je mischien wel jou kans op echte liefde Maar ik wens jullie wel veel succes XxX Vanessa.

Operante conditionering werkt dus echt. Ik weet niet of het een sterke theorie is, denk het niet, maar grappig is het wel haha. Op een soort van foute manier.

Een aantal punten zijn zeker herkenbaar om te gebruiken, waar wij voor smelten zeg maar knuffels en passievol. Wil je een serieuze relatie met die ene speciale vrouw pas dan niet de truck toe om haar eerst 3 x pw te zien en dan 2 x pm. De vrouw van nu gaat echt niet meer zitten wachten, verwerkt de teleurstelling met de kin in de lucht en tegen de tijd dat jij spijt hebt gelooft ze jou niet meer!

Eens dat als je een serieuze relatie wilt het weinig zin heeft om haar minder vaak te zien. Dat is nogal het tegenovergestelde. Natuurlijk werkt die techniek van aantrekken en afstoten niet. Op de meeste vrouwen wel, maar op zekere vrouwen zoals jij niet. Maar even serieus… als jij naar de tandarts gaat ga je toch ook geen advies geven aan de tandarts hoe hij het moet doen? Ook al zijn het jouw tanden. Hahha je bent Hylaries grappig hoe je het verteld jaa ik ben een vrouw haha maar mooi verwoord xd.

Als je elkaar echt leuk vindt waarom zou je dan überhaupt aan een derde partij haar ouders om toestemming vragen. Zou haar dus duidelijk maken dat ze een ander kan zoeken als ze je eerst aan haar ouders wil voorstellen. Waarschijnlijk draait ze wel terug dan.

Quote Als je elkaar echt leuk vindt waarom zou je dan überhaupt aan een derde partij haar ouders om toestemming vragen. Allereerst wil ik je te kennen geven dat het toepassen van van trucjes een teken zijn van emoties die niet op waarheid gestoeld zijn. Wij vrouwen hebben ondanks het feit jullie vermoeden dat wij dit niet inzichtelijk hebben, wel degelijk in de gaten. Door aan te geven zoals in een bovenstaand te lezen reactie te zien is, dat met name onzekere tantes hier voor vallen, vindt mijn inziens enigszins misbruik maken van.

In jouw advies op de quote zoals ik vermeld heb, geef je als advies dan maar een ander te zoeken wanneer zij geen gehoor geeft aan de angst. Hiermee doel ik op feit dat dit individu problematisch doet over het feit haar ouders jou graag eens willen ontmoeten zodat zij wellicht met een geruststellend hart hun dochter mee kunnen laten gaan met het vriendje. Na goedkeuring kan dit ook in zijn voordeel werken! Door stoïcijns te vertellen dat ze dan maar een ander mag gaan zoeken wijst op manipulatief gedrag.

Hiermee frustreer je de relatie des te meer, met als gevolg dat zaken op haar ouderlijk adres escaleren als zijnde huisarresten. Want laten wij wel zijn…. Zou jij het leuk vinden wanneer jou eigen moeder op een dusdanige wijze word behandeld? Wanneer jij indruk hebt gekregen dat ik jou met mijn woorden op de vingers tik, dan verdient een pluim daar dit dan ook de enige juist analyse is. Als je goed gemanipuleerd wordt dan heb je het nooit door. Deze kennis kan je niet bezitten.

Je weet het namelijk niet. Misschien gebeurt het wel bij je huidige vriend als je die al hebt … Weet jij veel. Misschien betrap je slechte manipulators en heb je goeie niet door. Waardoor je denkt dat je niet manipuleerbaar bent. Maar feit is dat je dit onmogelijk kunt weten. Geen types die betweterige reacties op blogs plaatsen. Maar chicks met een leven. Slim, mooi en zelfverzekerd. Kijk, hetgeen waar vrouwen het meest over klagen bij ons als we workshops aan vrouwen geven, is dat mannen geen initiatief tonen.

Dat ze geen leiding nemen. Dat betekent dat als je het ergens niet mee eens bent, of als iets te ver gaat, dat je dat laat blijken.

Dat je dan niet zwicht voor de wens van een ander. Voor ieder weldenkend mens. Ik wilde even zeggen dat jullie absoluut helemaal gelijk hebben! Als vrouw zijnde zou ik zo graag willen dat alle mannen dit wisten.

Ik wacht alleen nog wel op een blog, waar jullie je meer gaan richten op wat vrouwen kunnen doen om een man te versieren. Zoals jullie het graag zouden willen zien. Dat zou mijn leven echt verbeteren. We zetten het onderwerp bij deze op de agenda. Super leuk en handig stukje! De Meeste dingen kan ik wel gebruiken maar sommige ook niet.

Degene waar ik op val is namelijk pas 13 geen zorgen ik ook ; , zou je misschien zoiets willen maken alleen dan voor meisjes?

Super bedankt dat je dat doet ;. Lees daarnaast wat van de lichaamstaal blogs hier. Verder zou ik me vooral focussen op veel sporten en boeken lezen. Dan ben je als je ouder bent verder dan alle andere mannen. Ik wil graag iets willen weten over een vriendinuitvragen. Ik heb een vriendin van mij een berichtje verstuurd over dat ik haar graag heb en mijn hart wil tonen! Het is nu twee dagen geleden maar ik heb van haar nog geen antwoord ontvangen. Wat denk zij of wat zijn haren plannen?

Ik ben al enige tijd verliefd op een leuke vrouw. Toen ik verliefd op haar werd, had ze een relatie. Ik zie die vrouw geregeld daar zij een frituur heeft en ik steeds bij haar friet ga eten. Een goede 2,5 jaar geleden heb ik haar gezegd dat ik stapelzot ben van haar, maar toen had ze een vriend. Telkens ik in haar frituur friet eet, zit ik op mijn vaste plek.

En het valt op dat ze geregeld naar mij kijkt. Dus ik vermoed dat ook zij wel verliefd is. Nu weet ik dat ze single is. Zelfs mijn stiefvader die eens mee was gaan eten viel het op dat ze mij steeds bekijkt. Nog even dit, zij is wel van Turkse afkomst en ik ben Vlaming. Als je nog geen praatje met haar maakt, begin dan eerst daarmee. Maak een kort praatje met haar, maar ook met andere mensen in de buurt. Zorg ervoor dat je de praatjes steeds als eerst afkapt, in plaats van dat je ze te lang aan moet houden.

Wanneer je haar spreekt: Wat dacht je van donderdag of vrijdag? Focus je daar eerst op. Als je eenmaal die date hebt, lees dan deze blog: Lijkt me geen goede tactiek.

Dit is in het begin van een kennismaking wel enigszins grappig, maar op mij komt het over als dom gedrag. Ik zou me belazerd voelen wanneer ik de volgende dag wakker zou worden en dan zou beseffen dat het een trucje was. En geloof me, als ik dat door zou hebben dan denk ik ook heel veel meerdere vrouwen. Juist dit zorgt voor een kortdurende relatie wat volgens mij je bedoeling niet was…. Of misschien toch wel? Maar goed als mannen op deze manier sex willen hebben zonder de vrouw te respecteren, ga gerust je gang.

Je doet de vrouw uiteraard te kort, maar bovenal jezelf. Je gaat geloven dat je een vrouw met een truc kunt beïnvloeden. Lijkt me een slechte conditionering in het oogpunt vd man.

Je reactie staat vol met woorden als: Misschien goed bedoeld, maar je komt nu over als een patiënt die haar tandarts vertelt wat hij moet doen. Yoo er is een meisje dat als een jaar een vriendje heeft. Ik hen haar altijd al aantrekkelijk gevonden. Echter ze gaat binnenkort op vakantie met hem.. Daarna wil ze het uitmaken.. Maar ze is enorm onzeker over alles.

Enige tips voor mij? Of is t juist slimmer dat wel te doen? Ze kan je aan het lijntje houden omdat ze de aandacht van je leuk vindt, maar wil stiekem toch bij haar vriendje blijven. Waarschijnlijker is echter dat ze stabiliteit wil van jou als ze haar vriendjes dumpt. Ze zit nu te vissen of jij haar als je vriendin gaat nemen als ze het met hem uitmaakt. Hey sander…heerlijk als je je zo vertrouwd en gemakkelijk voelt bij vrouwen. Kan mezelf wel vinden in jou ideeen.

Ga het zeker keer uit proberen. Vrouwen veroveren is een beetje dominatie, teasing en mindfuck voor nodig. Ik heb een klein probleem. Ik ben op een meisje dat wat ouder is op mij en ik weet niet zeker of ze mij ziet staan. Ik heb het al geprobeerd via whatsapp want alle kinderen op mijn school zeggen tegen ons: Wanneer gaan jullie zoenen?

Toen zaten we daar over te praten en ik zei: Heb jij nog wat tips voor mij want ik weet mij echt geen raad meer want ik ben wel gewoon op haar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel verliefd. Nog een kleine vraag: Ik ben heel druk bezet met Basketball en train 5x in de week plus wedstrijd 6x. Als ik dan met haar zou hebben zou ik al mijn vrije tijd aan haar besteden, maar stel als ze vindt dat ik haar niet genoeg aandacht geef?

Op je leeftijd zou ik eerst gewoon focussen op sporten en je school. Deze versierstuff komt later wel. Je zegt dat je verliefd bent, dat je hart gebroken is en je weet niet hoe je haar moet laten weten dat je verliefd bent.

Je bent veel te veel geïnvesteerd in haar, meer dan zij op jou , waardoor het nu onmogelijk voor je is om haar te krijgen. Leuk artikel, goed geschreven. Wel een vraagje, nu weet je hoe je je moet gedragen om een vriendin lang van je te laten houden.

Maar hoe zit het met de mannen, zullen die nog verliefd zijn na een tijd met een vriendin die jouw geacteerde of ge-instudeerde gedrag leuk vinden? Zullen ze zich nog als zichzelf gedragen in het in het bijzijn van hun vriendin?

Misschien leuk om eens uit te zoeken, hoewel deze vragen over een heel ander onderwerp gaan. Verder vond ik het een interessant artikel, keep up the good work. Hi Kim, leuke reactie en goede vraag. Zo gaat het ook met mensen die succesvol afvallen: Je kan niet van de een op de andere dag zeggen: Nee, je leert nieuwe leef regels, implementeert die en na verloop van tijd is het een gewoonte geworden om gezond te eten en te sporten.

In het begin moet je acteren en oefenen, en na verloop van tijd word je beter, en uiteindelijk wordt het een gewoonte. Hoe erg is het dan om je persoonlijkheid wat te veranderen? Hey sander Ik heb een vraag: Je hebt het over verslaving punt 4.

Ik heb namelijk een probleem, ik ben verslaafd aan een meisje maar ze is ondertussen met iemand anders. Ik ben eigenlijk al een jaar op haar verliefd. Ik heb haar al proberen te versieren en het lukte aardig maar toen hadden we ruzie over een stom klein detail en ze wou niet toe geven.

Ik heb alles uit de kast moeten halen om het goed te praten. Toen ging het weer een tijdje goed, tot een paar dagen terug had ik het gevoel dat ik gebruikt werd door haar. Nu negeert ze mij overal op school en op messenger. Wat heb ik fout gedaan? Kan ik mij terug in een neutrale positie krijgen? Dat kan, maar wil je dat echt? Dan blijf je jaren van je leven achter 1 meisje aanlopen en daarover verdrietig zijn als het niet lukt.

Geweldig, ben idd met een moeder van school in contact gekomen beiden ongeveer 3 jaar terug gescheiden. En het pakte leuk samen laatst samen weg geweest pretpark met zn tweetjes en haar heel leuk gaan vinden. Maar ben best onzeker. Hetgeen jij hier beschrijft heb ik onbewust allemaal toegepast hahah geweldig.

Hieruit blijkt wel dat ik iets anders in elkaar zit dan de meeste vrouwen. Het was wel erg leuk om het lezen, want ik herken het wel: Hahahaha super leuk artikel, deze tips kunnen zeker werken, vooral haar even laten wachten, maar een week voordat je haar appje beantwoord is not done.

Dan haken zelfverzekerde vrouwen zeker af, 1 dag later werkt bij de meeste vrouwen goed, ze zal naar je appje uitkijken, na een leuke date. Maar deze tips en trucs en Hard-to-get spelen heeft dus geen zin als de vrouw waarop je verliefd bent jou eigenlijk niet interessant vond.

Dan ben jij eigenlijk als een spruitje voor een kind dat geen spruitjes lust: Als ze je niet leuk vindt werkt geen enkele versiertruc. Dat gezegd hebbende, een houding van hard to get zorgt er wel weer voor dat je interessanter en aantrekkelijker overkomt. Waardoor ze je leuker kan gaan vinden. Ik heb een meisje ontmoet 24 ik ben Ik had op dat moment een vriendin, daar wist zij van maar dat maakte ons niet uit en we hebben echt een ontzettend leuke tijd gehad samen. Een dag later appte ze mij; je weet pas wat je had als het er niet meer is.

Nu komt ze dinsdag terug in nederland en ik wil der graag bezoeken op schiphol als ze aankomt. Nu wil ik een mooi overhemd aan doen met een flinke bos rozen.

Haar familie staat daar ook helaas. Nu heeft ze gezegd dat ik haar niet hoef op te wachten, omdat ze bang is dat haar familie dat niet leuk gaat vinden. Mijn plan is nu dus om toch te gaan, vroeg zodat ik eerder ben dan haar familie, en dan als de familie aankomt stel ik me voor, vertel ik wie ik ben en waarom ik hier ook sta etc.

Dan als ze aankomt wil ik haar die bos rozen geven, een knuffel en een dikke zoen en daarna ga ik weer weg en geef ik haar de tijd met haar familie. Maar wat denken jullie van dit plan? Romantische gebaren zijn inderdaad van die typische dingen die je ziet in films, maar in het echt komt het heel creepy over en zit zij er meestal niet op te wachten. Op deze manier ben ik aangenomen bij mijn studie ; relatief jonge docente durfde me niet eens meer aan te kijken.

Dit wordt een leuke studie! Hey ik heb een probleem: Ik zou haar terug verliefd willen krijgen maar weet totaal niet hoe of wat ik moet plannen ofzo kan je me helpen? Grts veel goede tips maar kan je me met dit ook helpen?

De enige manier waarop je weer aantrekkelijk voor haar kan worden, is als je méér afstand neemt van haar en laat zien dat je zonder haar ook gelukkig kan zijn. Date eens met andere vrouwen of als dat een te grote stap is, ga dan meer om met vrouwen. Neem bijvoorbeeld een salsa of yoga les en ga iets nieuws doen. Dit laat aan haar zien dat je ballen hebt en zo een andere vrouw kan krijgen. Daarnaast, als het hopeloos is moet je er misschien over nadenken of je het überhaupt wel wil met haar.

Ik snap deze tips wel. Reden is dat ze een soort van mannelijkheid uitstralen, een man die het initiatief durft te nemen, een man die durft te teasen, een man die laat zien dat zijn leven niet alleen om haar draait, door afstand te nemen. Een man die zijn kwetsbare kant durft te laten zien. Een man die fijne aanrakingen geeft.. Op komende date kijk ik aan of ik me weer benauwdheid voel en zal dit dan ook tegen hem zeggen. Maar goed, als je bovenstaande inzet om daadkrachtiger voor jezelf en dus mannelijker over te komen, prima, als dit jou zelf helpt meer tools te hebben tijdens het daten.

Je zult resultaat zien en beloont worden: Mannen met scoringsdrang en geen oprechte interesse in de vrouw tegenover hem zijn jongetjes die een man spelen om het meisje te scoren. Dat maakt iemand niet een echte man, dat maakt iemand een player. En players, wat voor leeftijd dan ook, zijn voor mij net jongetjes met een ego-tekort wat ze moeten halen uit vrouwen.

Dat is geen echte vent. Vraag me af of het wel verstandig is iemans verliefd te maken door te zoenen. Je bent trouwens not niet samen. Wel een goed artikel. Erg leerzaam en interessant. Ben momenteel bezig met een chick in mn sociale omgeving, volgens deze methode: Hoe scoor ik een one-night-stand? Ik kom uit de gevangenis en heb geen sociale netwerk meer. Ik wil ze wel leren kennen maar ze willen mij niet leren kennen. Hoe kom ik het beste tot een one-night- stand met 1 van deze meiden?

Hahaha, het klopt ook nog!! Iemand paste dit toe bij mij terwijl ik eigenlijk geen interesse had en het werkte!! Haha kyra niet zo raar doen. Wat is het probleem? Sex is toch normaal. Niet zo bekrompen over doen. Als je geen sex wil met een man blijf je maar lekker met je zelf spelen.

Even iets anders tussendoor, kunnen vrouwen ook hard to get spelen? Beetje vreemd verhaal misschien maar dat is mij overkomen…. Blijkbaar kende je haar en ging je ervan uit dat ze verliefd op je was. Weet je wel of dat überhaupt klopte? Dan lijkt het alsof je haar even niet hebt gezien. Zou het misschien kunnen dat ze in die tijd iemand anders leuk is gaan vinden?

Het zou misschien ook gewoon kunnen dat ze een rotdag had — of dat ze je gewoon niet zag. Hallo, ik vind nu al ongeveer 1 jaar lang een meisje leuk. Dit is denk ik ook heel dom geweest want meisjes praten.. Dusja achteraf was dit heel dom denk ik maar ik was radeloos en ja.. Dus ik kocht een broodje naar keus voor haar voor haar verjaardag. Ze zei thanks en dat was het wel eigenlijk. Ik was officieel gefriendzoned denk ik. Toen bij het schoolfeest eind november ze verkering nam met en andere jongen.

Ik was 2 dagen van de kaart. Die relatie was in 2 weken uit. Waarna ik door met tientallen mensen te appe en praten uiteindelijk de ruzies oploste met als eindresultaat een scheiding in de 4 vriendinnen met haar inclusief 2 a 2 Ik werdt toevallig goed bevriend met haar vriendin die aan haar kant stond Of dit handig is geen idee maar ze is gewoon aardig dus je mag toch wel gewoon vrienden zijn enzo? Aangeefsters zus [naam zusje] heeft verklaard dat er een tijd was dat [slachtoffer 1] vaak op vrijdag naar de buren ging.

Ook dient naar het oordeel van de rechtbank als steunbewijs de verklaring van [naam zusje] over de door haar waargenomen massage van haar zusje [slachtoffer 1] door verdachte op zijn bed op zolder. Dit geldt ook ten aanzien van de bijlessen Engels die [slachtoffer 1] van verdachte kreeg en de verbouwing van de slaapkamer van verdachte. De vier feiten in hun onderlinge verband en samenhang beziend, in combinatie met de niet mis te verstane verklaringen van [slachtoffer 1] dat zij vaak heeft willen breken met verdachte maar dit niet kon, komt de rechtbank, mede gelet op de bovengemiddelde, onnatuurlijke, aandacht die verdachte als volwassen man heeft gegeven aan zijn buurmeisje gedurende haar vormende en kwetsbare jaren van jong meisje tot jonge vrouw, tot het oordeel dat verdachte een dusdanig emotioneel overwicht op [slachtoffer 1] had dat zij niet in staat was om van verdachte los te komen.

De rechtbank heeft ten aanzien van de feiten 5 en 6 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal van aangifte door [aangever] namens [slachtoffer 2] d. Nou heeft uw dochter [slachtoffer 1] zelf aangifte gedaan, kunt u ons aangeven waarom [slachtoffer 2] dat niet kan? Ze is 14 jaar en ze heeft een IQ van 63, maar verbaal zal ze op een IQ van 54 uitkomen.

Denkt u dat het mogelijk is dat een vreemde praat met haar, over wat haar is overkomen? Op een spelende wijze zou het er misschien uit kunnen komen.

Ze is heel erg van de hak op de tak. We gingen heel veel naar de buren ze mocht daar alles, op de bank springen, filmpjes kijken.

Op een gegeven moment toen kregen de buren [vrouw verdachte] en [verdachte], kinderen. Ze kregen een zoon [naam 1] en later een tweeling. Na het krijgen van de tweeling wilde [slachtoffer 2] op een gegeven moment niet meer naar de buren. Deze week had ik het hier met [slachtoffer 1] over en die begon te huilen.

En ik begreep van [slachtoffer 1] dat [verdachte] [slachtoffer 1] ook op die manier haar mee naar zolder vroeg. Verder weet ik dat ik ook weleens scheurtjes bij de vagina van [slachtoffer 2] heb gezien en dacht ben je nu alweer ongesteld, terwijl ze dat net weer was geweest. En toen vroeg ik haar of [verdachte] stout had gedaan bij [slachtoffer 2] en toen klapte ze dicht.

Ze zei niets meer. En toen gebaarde ze nee met haar ogen. Ik heb haar toen duidelijk gemaakt middels ondersteunende gebaren, dat ze wel met mij mocht praten. Dat ze niet hoefde te praten maar dat ze gebaren mocht gebruiken.

En toen zei ze dat ze dat zelf had gedaan. Het proces-verbaal verhoor aangeefster [slachtoffer 1] d. Het proces-verbaal van uitwerking studioverhoor d. Waar kom jij vandaag met mij over praten? Hoeveel keertjes heeft [verdachte] dat gedaan? Je topje omhoog gedaan? Maar is dat één keertje geweest, of drie keertjes, of veel meer keertjes? Je deed je topje omhoog, en waar ging [verdachte] met zijn handen aan zitten? En waar was je op die zolder? Toen die dat deed bij je borsten?

Wat bedoel je daarmee? Maar ging hij nou op jouw vagina, of in jouw vagina, of ernaast? En wie stelde dat voor? Om naar de zolder te gaan? Ga je mee de was doen? En wie zei dat? En de televisie, waar staat die? Eerst stond die beneden en nu boven. Het proces-verbaal van getuigenverhoor van [aangever] d.

Net onder haar onderrug. Ik weet dit van [slachtoffer 2] omdat ik haar nog zelf was. Ja … [slachtoffer 2] is een meisje van 13 of 14 jaar wat naar speciaal onderwijs gaat. In al deze filmpjes is seksueel misbruik van een meisje beneden de leeftijd van 18 jaar te zien. In tenminste 17 van deze filmpjes is seksueel misbruik van bovengenoemde [slachtoffer 2] geboren op [] te zien. Waarin in het vervolg van dit proces-verbaal over [slachtoffer 2] wordt gesproken wordt hiermede [slachtoffer 2] bedoeld.

Verder zijn in de filmpjes waarin het gezicht van [slachtoffer 2] te zien is ook delen van haar lichaam te zien zoals haar rug en linker achterbovenbeen. Ook heeft zij op de binnenzijde van haar linkerbovenbeen een klein moedervlekje.

Het vlekje zit op de achterzijde van dit linkerbeen. In de filmpjes waarin het gezicht van [slachtoffer 2] niet te zien is zijn echter wel lichaamsdelen van het misbruikte meisje te zien. Aan de hand van bovenstaande lichaamskenmerken kon worden vastgesteld dat de lichaamsdelen welke in deze films te zien waren, de lichaamsdelen van [slachtoffer 2] waren.

Een volwassen man herkent als zijnde verdachte [verdachte] die een meisje met de leeftijd van 13 jaar betast bij haar vagina en anus; die met zijn vinger de vagina of anus van ditzelfde meisje penetreert of dit poogt te doen; het hebben van vaginale en anale gemeenschap van een volwassen man, verdachte [verdachte] met een meisje van 13 jaar of dit poogt te doen.

Een volwassen man, verdachte [verdachte], die de borsten van een meisje van 13 jaar betast. Hij wrijft tamelijk hard met zijn vingers heen en weer. Een volwassen man die een meisje van 13 jaar betast bij haar vagina en anus;p die met zijn vinger de vagina of anus van ditzelfde meisje penetreert of dit poogt te doen; het hebben van vaginale en anale gemeenschap van een volwassen man met een meisje van 13 jaar of dit pogen te doen.

Zij zit op de knieën. Voor haar staat een man met een stijve penis. Met haar rechterhand heeft zij de stijve penis van de man vast. Een volwassen man die wordt afgetrokken door een meisje van 13 jaar.

De film begint met de scene dat het ontblote achterlijf vaan een meisje te zien is. Het emisje ligt met haar benen tegen elkaar. Er is een hand te zien. De vingers van deze hand wrijven over de vagina van het meisje. Er wordt een vinger diep in de vagina van het meisje gestoken. Het moedervlekje zit op dezelfde plek als eerder in dit proces-verbaal omschreven.

Het is kennelijk de linkerbil van [slachtoffer 2]. Het betasten en penetreren van de vagina van een meisje van 13 jaar. De eigen waarneming en constatering van de rechters tijdens het onderzoek in de besloten raadkamer op10 oktober door [verbalisant], brigadier, getoonde delen van filmpjes f Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat verdachte met de 22 jaar jongere en geestelijk beperkte [slachtoffer 2] seksuele gemeenschap heeft gehad en ontuchtige handelingen heeft gepleegd.

De rechtbank heeft ten aanzien van feit 7 acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen. Het proces-verbaal veiligstellen gegevensdragers d. Personal computer merk Acer, type Aspire M ….

Externe harde schijf, merk Conceptronic …. Het overnemen van gegevens van te onderzoeken goederen gebeurt met daartoe bestemde apparatuur en forensische software. De gegevens worden overgenomen op eigen gegevensdragers en opgeslagen in zogenaamde bewijsbestanden, ook wel evidencefiles genoemd. Een bewijsbestand wordt vervaardigd met behulp van forensische software en bevat een exacte gewaarmerkte kopie van de overgenomen gegevensdrager.

Het proces-verbaal onderzoek en bevindingen d. Verborgen bestanden op telefoon verdachte. Ik heb de gegevens van de volgende telefoon onderzocht: Met de software Photorec 6. Deze verwijderde en door Photorec herstelde videobestanden kregen de respectievelijke bestandsnamen f Deze bestandsnamen worden gegenereerd met behulp van de locatie waar de gegevens worden aangetroffen op de gegevensdrager. Ik zag in het bestand f Het gezicht van het meisje was herkenbaar in beeld.

Ik hoorde later van aanvrager [verbalisant] dat het meisje kennelijk het minderjarige zusje betrof van [slachtoffer 1]. Op de reeds door mij onderzochte geheugenkaart van de telefoon van [slachtoffer 1] bevond zich het volgende bestand: Dit videobestand betrof een bestand dat kennelijk door de software Keepsafe was hernoemd zie bestandsextensie.

Aanvrager [verbalisant] vermoedde dat [slachtoffer 1] één van de personen was in dit videobestand. Vervolgens heb ik onderzocht of dit videobestand ook voorkwam op de telefoon van de verdachte.

Dit heb ik gedaan door de MD5 hashwaardes van de bestanden op de telefoon van de verdachte te vergelijken met de MD5 hashwaarde van het videobestand Ik zag dat de MD5 hashwaarde van het bestand Proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed, opgemaakt op brigadier [verbalisant], die daarin onder meer het volgende heeft geverbaliseerd:. De daarbij gebruikte criteria luiden onder meer: Heeft de afgebeelde persoon de kennelijke leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt?

I s de persoon in een voor de leeftijd natuurlijke pose afgebeeld? Is de persoon in een duidelijk seksueel getinte pose afgebeeld? Wordt de nadruk op de geslachtsdelen gelegd? Wordt uit het totaalbeeld duidelijk dat het om de geslachtsdelen gaat? Zijn er voorwerpen of attributen met een seksueel karakter afgebeeld?

De bepaling van de kennelijk leeftijden van de afgebeelde personen heb ik gebaseerd op de algemeen bekende criteria en kenmerken betreffende lichaamskenmerken, lichamelijke ontwikkeling en ontwikkelingsstadia van uitwendige geslachtskenmerken. Indien op basis van hetgeen was afgebeeld niet een verantwoord oordeel kon worden gegeven dat de leeftijd van de afgebeelde persoon op die afbeelding kennelijk onder de jaar was, is dat beeldmateriaal niet meegenomen in de telling van het aantal kinderpornografische bestanden.

Identificatie slachtoffer [slachtoffer 2] aan de hand van haar foto en van haar lichaamskenmerken: Bij de verdachte [verdachte] werden op gegevensdragers onder andere 22 kennelijk zelf vervaardigde filmpjes aangetroffen. In als deze filmpjes is seksueel misbruik van een meisje beneden de leeftijd van 18 jaar te zien. In tenminste 17 van deze filmpjes is seksueel misbruik van bovengenoemde [slachtoffer 2], geboren op [], te zien.

Overige films Er werden ook 2 films aangetroffen waarop te zien is dat [slachtoffer 1], geboren te [geboorteplaats 2] op [], wonende [adres] te Zwolle, gemeenschap heeft met de verdachte [verdachte].

De film is al beschreven in het proces-verbaal van het TBKK d. De afbeeldingen zijn bekeken en de inhoud daarvan is verwerkt in de bijgevoegde collectiescan, die als bijlage II bij dit proces-verbaal is gevoegd. In de aantallen zijn ook de films opgenomen welke kennelijk door de verdachte zelf zijn vervaardigd.

Ik, verbalisant, merk tevens op dat in deze collectiescan ook de seksuele handelingen zijn meegenomen welke zijn beschreven in het proces-verbaal d. De overige afbeeldingen die als kinderpornografisch werden geclassificeerd circuleren al jaren op het internet.

Het grootste deel van de leeftijd van de modellen zit dan weer tussen 5 en 16 jaar oud. Er werden maar weinig afbeeldingen aangetroffen waarop seksuele handelingen te zien zijn.

Deze handelingen bestaan uit het betasten van de borsten van zichzelf of anderen; het betasten van de eigen vagina of die van een ander; het steken van een vinger in de eigen vagina of die van een ander.

Er werd één foto aangetroffen van het penetreren van de anus van het model. Bijlage III bij het proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed d. De rechtbank merkt op dat de in de eerste kolom genoemde nummers en namen corresponderen met de lijst van bij de doorzoeking inbeslaggenomen digitale gegevensdragers.

Uit de hiervoor genoemde bewijsmiddelen concludeert de rechtbank dat de hierboven genoemde gegevensdragers die tijdens de doorzoeking in de Van [adres] te Zwolle in beslag genomen zijn, de hiervoor omschreven De rechtbank acht derhalve wettig en overtuigend bewezen hetgeen de verdachte onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 ten laste is gelegd, met dien verstande dat.

De rechtbank heeft in de tenlastelegging een aantal kennelijke schrijffouten verbeterd. De verdachte wordt blijkens het onderzoek ter terechtzitting daardoor niet in zijn verdediging geschaad. Van het onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 meer of anders ten laste gelegde zal de verdachte worden vrijgesproken, aangezien de rechtbank dat niet wettig en overtuigend bewezen acht.

Met iemand die de leeftijd van twaalf jaren, maar nog niet die van zestien jaren heeft bereikt, buiten echt ontuchtige handelingen plegen, die bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, meermalen gepleegd ,. Met iemand beneden de leeftijd van zestien jaren buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd ,.

Feitelijke aanranding van de eerbaarheid, meermalen gepleegd ,. Met iemand van wie hij weet dat zij aan een zodanige gebrekkige ontwikkeling van haar geestvermogens lijdt dat zij niet in staat is haar wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken of daartegen weerstand te bieden buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd ,.

Een afbeelding van een seksuele gedraging, waarbij iemand die kennelijk de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt, is betrokken of schijnbaar is betrokken, in bezit hebben, meermalen gepleegd ,. De bewezen verklaarde feiten zijn volgens de wet strafbaar.

Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de feiten uitsluiten. Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de verdachte uitsluiten.

De verdachte is dan ook strafbaar. De officier van justitie heeft op grond van hetgeen zij bewezen heeft geacht gevorderd dat verdachte zal worden veroordeeld tot een gevangenisstraf voor de duur van 5 jaar met aftrek van de ondergane voorlopige hechtenis. De raadsvrouw heeft bepleit dat, voor zover de rechtbank komt tot een bewezenverklaring en strafoplegging, de rechtbank rekening zal houden met de inkorting van de tenlastegelegde periode, de samenloop van diverse feiten, het feit dat verdachte first offender is en het recidiverisico door de gedragsdeskundige laag wordt ingeschat.

Gelet op de aard en de ernst van het bewezen en strafbaar verklaarde, op de omstandigheden waaronder verdachte zich daaraan heeft schuldig gemaakt en op de persoon van verdachte, zoals van een en ander uit het onderzoek ter terechtzitting is gebleken, acht de rechtbank de na te noemen beslissing passend. De artikelen en van het Wetboek van Strafrecht strekken tot bescherming van kwetsbare personen tegen ernstige seksuele handelingen. Onder kwetsbare personen in de zin van de genoemde artikelen worden onder meer begrepen jonge kinderen en personen met een geestelijke beperking.

Van deze personen kan in redelijkheid niet worden verwacht dat zij weerstand bieden aan seksuele verlangens van een ander. Verdachte heeft door zijn manipulatieve werkwijze op grove wijze inbreuk gemaakt op de lichamelijke en geestelijke integriteit van [slachtoffer 1] en [slachtoffer 2] die zich, gelet op hun jonge leeftijd en de verstandelijke beperking van [slachtoffer 2], gevrijwaard hadden moeten weten van elke seksuele handeling.

De rechtbank rekent het verdachte zwaar aan dat hij geen openheid van zaken heeft willen geven. De rechtbank kan nu niet anders dan er van uitgaan dat hij heeft gehandeld met als enig doel het bevredigen van zijn eigen behoeften, zonder zich rekenschap te geven van de verregaande gevolgen voor beide slachtoffers en hun gezin.

Door te blijven zwijgen onthoudt verdachte zijn slachtoffers bovendien van een erkenning van het leed dat hen is toegebracht. Over verdachte is een NIFP rapportage opgemaakt. Hoewel er geen stoornis wordt geobjectiveerd acht de psycholoog het van belang dat verdachte een behandeling krijgt op het moment dat de tenlasteleggingen bewezen worden geacht, omdat er dan sprake is van bewezen ernstig seksueel overschrijdend gedrag.

Omdat verdachte zich beroept op zijn zwijgrecht heeft de reclassering zich onthouden van een advies over een sanctie. Mocht verdachte schuldig worden bevonden, dan acht de reclassering het wenselijk om de meldplicht en een verplichte forensische poliklinische behandeling als bijzondere voorwaarden op te leggen.

De rechtbank heeft bij de bepaling van de straf de geldende oriëntatiepunten van het Landelijk overleg van voorzitters van de strafsectoren van de gerechtshoven en de rechtbanken LOVS als uitgangspunt genomen. Het LOVS geeft als oriëntatiepunt voor straftoemeting ten aanzien van verkrachting een onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor de duur van 24 maanden. Als strafverzwarende omstandigheden die in dit geval van toepassing zijn, worden genoemd: De rechtbank overweegt dat de strafverzwarende omstandigheden van toepassing zijn op het geheel aan bewezenverklaarde feiten.

De rechtbank neemt voorts in aanmerking dat verdachte niet eerder met justitie in aanraking is gekomen Verdachte heeft bij de reclassering en bij de psycholoog aangegeven dat hij bereid is mee te werken aan een behandeling.

Echter, nu verdachte geen openheid van zaken heeft gegeven en de reclassering noch de psycholoog een inhoudelijk strafadvies hebben kunnen geven, is het de rechtbank niet duidelijk welke vorm van behandeling is aangewezen. De rechtbank is daarom van oordeel dat het opleggen van een onvoorwaardelijke gevangenisstraf in dit geval de enige aangewezen strafmodaliteit is.

Daarbij heeft de rechtbank betrokken dat artikel 15a van het Wetboek van Strafrecht de mogelijkheid biedt om te zijner tijd alsnog bijzondere voorwaarden betreffende het gedrag van verdachte te verbinden aan de voorwaardelijke invrijheidsstelling. De rechtbank is voorts van oordeel dat een onvoorwaardelijke vrijheidsstraf noodzakelijk is, omdat de aard en ernst van de bewezen en strafbaar verklaarde feiten door een lichtere strafrechtelijke afdoening van de zaak miskend zouden worden.

Alles afwegende is de rechtbank van oordeel dat in het onderhavige geval een geheel onvoorwaardelijke gevangenisstraf, zoals door de officier van justitie gevorderd, passend is. De tijd die de verdachte voor de tenuitvoerlegging van deze uitspraak in verzekering en voorlopige hechtenis heeft doorgebracht, zal hierbij in mindering worden gebracht. De oplegging van straf of maatregel is, behalve op de reeds aangehaalde wettelijke voorschriften, gegrond op de artikelen 10, 27, 36f, 55 en 57 van het Wetboek van Strafrecht.

De raadsvrouw heeft bepleit dat de vorderingen dienen te worden afgewezen primair vanwege de gevraagde vrijspraak en subsidiair vanwege de onevenredige belasting van het strafproces die de behandeling van de vorderingen oplevert. Meer subsidiair heeft de raadsvrouw bepleit dat niet is aangetoond dat de materiële kosten door [slachtoffer 2] en [slachtoffer 1] zijn gedragen. Volgens de raadsvrouw zijn het de ouders geweest die de eventuele kosten voor hun rekening hebben genomen Ook ontbreekt causaal verband tussen de tenlastelegging en de opgevoerde schade.

De gevorderde toekomstige schadeposten dienen te worden afgewezen omdat die schadeposten zich nog niet hebben voorgedaan. Als onderbouwing van de gevorderde immateriële schade worden gevallen uit de smartengeldgids aangehaald die niet vergelijkbaar zijn met de onderhavige feiten.

Op dit punt dienen de vorderingen fors gematigd te worden. De officier van justitie heeft zich gerefereerd ten aanzien van de vorderingen van de benadeelde partijen. De rechtbank is van oordeel dat de vorderingen van de benadeelde partijen zien op schade die zij als slachtoffers zelf hebben als rechtstreeks gevolg van de bewezenverklaarde strafbare feiten.

De vorderingen zijn door de ouders als wettelijke vertegenwoordigers van de beide nog minderjarige slachtoffers ingediend. Dat de ouders op grond van artikel van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek jegens verdachte een eigen recht hebben op vergoeding van de kosten die zij als gevolg van de bewezenverklaarde feiten ten behoeve van hun kinderen moeten maken, doet niet af aan de bevoegdheid van de slachtoffers zelf om zelf vergoeding van die schade te vorderen. Naar het oordeel van de rechtbank is komen vast te staan, dat de benadeelde partij [slachtoffer 1] als gevolg van de hiervoor onder 1 tot en met 4 bewezen verklaarde feiten rechtstreeks schade heeft geleden.

De vordering is met de door de benadeelde partij overgelegde stukken onderbouwd. De vordering zal dan ook tot dat bedrag worden toegewezen. De kosten voor rechtsbijstand zijn niet aan te merken als rechtstreekse schade in de zin van artikel 51a lid van het Wetboek van Strafvordering, maar komen wel in aanmerking voor vergoeding op grond van artikel a van het Wetboek van Strafvordering. De maatstaf voor vergoeding van kosten rechtsbijstand is dat deze kosten niet onnodig mogen zijn gemaakt zie ook artikel lid van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering.

Om de kosten te begroten wordt aangesloten bij het liquidatietarief voor civiele zaken. Voor het opstellen en indienen van het voegingsformulier wordt 1 punt gerekend en voor de behandeling ter zitting eveneens 1 punt. De behandeling van de vordering van de benadeelde partij [slachtoffer 1] levert naar het oordeel van de rechtbank voor wat het meer gevorderde betreft een onevenredige belasting van het strafgeding op.

Daarom zal de benadeelde partij [slachtoffer 1] voor dat deel van de vordering niet-ontvankelijk worden verklaard. De benadeelde partij [slachtoffer 1] kan dat deel van de vordering bij de burgerlijke rechter aanbrengen. Naar het oordeel van de rechtbank is komen vast te staan, dat de benadeelde partij [slachtoffer 2] als gevolg van de hiervoor onder 5 primair en 6 bewezen verklaarde feiten rechtstreeks schade heeft geleden.

De behandeling van de vordering van de benadeelde partij [slachtoffer 2] levert naar het oordeel van de rechtbank voor wat het meer gevorderde betreft een onevenredige belasting van het strafgeding op. Daarom zal de benadeelde partij [slachtoffer 2] voor dat deel van de vordering niet ontvankelijk worden verklaard. De benadeelde partij [slachtoffer 2] kan dat deel van de vordering bij de burgerlijke rechter aanbrengen.

Als extra waarborg voor betaling van de benadeelde partijen zal de rechtbank overeenkomstig artikel 36f van het Wetboek van Strafrecht de verdachte de verplichting opleggen tot betaling aan de Staat van bovengenoemde geldsommen ten behoeve van de benadeelde partijen. Het onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 ten laste gelegde is bewezen zoals hiervoor aangegeven en levert de strafbare feiten op, zoals hiervoor vermeld.

De verdachte is strafbaar. Het onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 meer of anders ten laste gelegde is niet bewezen en de rechtbank spreekt de verdachte daarvan vrij.

De rechtbank veroordeelt de verdachte tot een gevangenisstraf voor de duur van vijf jaren. De tijd die de verdachte vóór de tenuitvoerlegging van deze uitspraak in verzekering en voorlopige hechtenis heeft doorgebracht wordt bij de tenuitvoerlegging van de opgelegde gevangenisstraf in mindering gebracht. De rechtbank bepaalt dat, indien verdachte heeft voldaan aan zijn verplichting tot betaling aan de Staat daarmee zijn verplichting tot betaling aan de benadeelde partij in zoverre komt te vervallen en andersom dat, indien verdachte heeft voldaan aan zijn verplichting tot betaling aan de benadeelde partij daarmee zijn verplichting tot betaling aan de Staat in zoverre komt te vervallen.

De rechtbank bepaalt dat de benadeelde partij [slachtoffer 1] voor wat het meer gevorderde betreft in haar vordering niet-ontvankelijk is. De benadeelde partij kan haar vordering voor dat deel bij de burgerlijke rechter aanbrengen. De rechtbank bepaalt dat de benadeelde partij [slachtoffer 2] voor wat het meer gevorderde betreft in haar vordering niet-ontvankelijk is.

Aldus gewezen door mr. Aksu, rechters, in tegenwoordigheid van mr. Blauw als griffier en uitgesproken ter openbare terechtzitting van 24 oktober Bast, reclasseringswerker, op 19 augustus Zoekresultaat - inzien document ECLI: Link gekopieerd naar het klembord. De verdachte is verschenen, bijgestaan door mr. Broeks, advocaat te Zwolle. Als officier van justitie was aanwezig mr. Het standpunt van het openbaar ministerie De officier van justitie heeft ter terechtzitting gevorderd dat het ten aanzien van verdachte onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 ten laste gelegde bewezen kan worden.

Het standpunt van de verdediging De raadsvrouw heeft bepleit dat haar cliënt vrijgesproken dient te worden van alle ten laste gelegde feiten vanwege het ontbreken van steun bewijs. Wat deed hij dan precies? Hoe weet je dat zo zeker? Wanneer is dat gebeurd? Wat bedoel je met vingeren? Vlak voor mijn 15e verjaardag. Hoe gaat het dan verder? Hoe weet jij nu dat hij klaar komt. Dat condoom, waar komt dat vandaan?

Hoe vaak is dit gebeurd? Ik denk nog drie keer vaker. Waar gebeurde het pijpen nog meer? In bed, in zijn bed of in het hotel. Wanneer gebeurde dit voor het eerst? Wat vond jij daarvan? Ok, maar vond je er toen van? Ik wist het allemaal niet goed.

In het begin had ik er spijt van. En na het begin? Die bijles, hoe ging dat precies? Wat deden jullie dan? Wanneer was dat altijd? Op de donderdagavond om half acht. Wie waren er dan nog meer in huis? Vanaf mijn 12e a 13e jaar. Hoe heet je zus? Wie heeft deze opname gemaakt? Hoe oud was je toen? Dat hij mij aan het neuken was. Waarmee heeft hij dat opgenomen? Dan was ik van het gezeur af. Waarom is het niet gelukt?

Waar is die gemaakt? Wie is [slachtoffer 1]? Hoelang ken je [slachtoffer 1] al? Kwam ze wel eens bij jullie thuis?

Met school, wat deed je dan? Was je verliefd op haar? Had je meer gevoelens voor haar? Heb jij haar weleens kadootjes of kaartjes gestuurd A: Hoe oud was jij? Waarom gingen jullie daar heen? De foto met nummer 12 zal als bijlage worden bijgevoegd. Wie is je buurman?

Hebben ze daar nog meer kinderen? De rechtbank overweegt het volgende met betrekking tot het onder 5 en 6 ten laste gelegde. Overnemen en veiligstellen gegevens Het overnemen van gegevens van te onderzoeken goederen gebeurt met daartoe bestemde apparatuur en forensische software.

Verwijderde bestanden op telefoon verdachte Met de software Photorec 6. Video van vermoedelijk seksueel misbruik [slachtoffer 1] Op de reeds door mij onderzochte geheugenkaart van de telefoon van [slachtoffer 1] bevond zich het volgende bestand: Proces-verbaal onderzoek in beslag genomen goed, opgemaakt op brigadier [verbalisant], die daarin onder meer het volgende heeft geverbaliseerd: De rechtbank overweegt het volgende met betrekking tot het onder 7 ten laste gelegde.

Primair hij op tijdstippen in de periode van 20 oktober tot en met 22 april in de gemeente Zwolle, telkens met [slachtoffer 2] geboren [] , die de leeftijd van twaalf jaren maar nog niet die van zestien jaren had bereikt, buiten echt, ontuchtige handelingen heeft gepleegd, die bestonden uit of mede bestonden uit het seksueel binnendringen van het lichaam van die [slachtoffer 2], hebbende verdachte meermalen: Met iemand die de leeftijd van twaalf jaren, maar nog niet die van zestien jaren heeft bereikt, buiten echt ontuchtige handelingen plegen, die bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, meermalen gepleegd , strafbaar gesteld bij artikel van het Wetboek van Strafrecht.

Met iemand beneden de leeftijd van zestien jaren buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd , strafbaar gesteld bij artikel van het Wetboek van Strafrecht. Verkrachting, meermalen gepleegd , strafbaar gesteld bij artikel van het Wetboek van Strafrecht.

Feitelijke aanranding van de eerbaarheid, meermalen gepleegd , strafbaar gesteld bij artikel van het Wetboek van Strafrecht. Met iemand van wie hij weet dat zij aan een zodanige gebrekkige ontwikkeling van haar geestvermogens lijdt dat zij niet in staat is haar wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken of daartegen weerstand te bieden buiten echt ontuchtige handelingen plegen, meermalen gepleegd , strafbaar gesteld bij artikel van het Wetboek van Strafrecht.

Een afbeelding van een seksuele gedraging, waarbij iemand die kennelijk de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt, is betrokken of schijnbaar is betrokken, in bezit hebben, meermalen gepleegd , strafbaar gesteld bij artikel b van het Wetboek van Strafrecht. Het standpunt van het openbaar ministerie De officier van justitie heeft op grond van hetgeen zij bewezen heeft geacht gevorderd dat verdachte zal worden veroordeeld tot een gevangenisstraf voor de duur van 5 jaar met aftrek van de ondergane voorlopige hechtenis.

Het standpunt van de verdediging De raadsvrouw heeft bepleit dat, voor zover de rechtbank komt tot een bewezenverklaring en strafoplegging, de rechtbank rekening zal houden met de inkorting van de tenlastegelegde periode, de samenloop van diverse feiten, het feit dat verdachte first offender is en het recidiverisico door de gedragsdeskundige laag wordt ingeschat. Het oordeel van de rechtbank Gelet op de aard en de ernst van het bewezen en strafbaar verklaarde, op de omstandigheden waaronder verdachte zich daaraan heeft schuldig gemaakt en op de persoon van verdachte, zoals van een en ander uit het onderzoek ter terechtzitting is gebleken, acht de rechtbank de na te noemen beslissing passend.

Vorderingen van de benadeelde partijen. Het standpunt van de verdediging De raadsvrouw heeft bepleit dat de vorderingen dienen te worden afgewezen primair vanwege de gevraagde vrijspraak en subsidiair vanwege de onevenredige belasting van het strafproces die de behandeling van de vorderingen oplevert. Het standpunt van het openbaar ministerie De officier van justitie heeft zich gerefereerd ten aanzien van de vorderingen van de benadeelde partijen.

Het oordeel van de rechtbank De rechtbank is van oordeel dat de vorderingen van de benadeelde partijen zien op schade die zij als slachtoffers zelf hebben als rechtstreeks gevolg van de bewezenverklaarde strafbare feiten.

Dit geldt met name voor de reeds nu voor de toekomst opgevoerde schade. Dit geld met name voor de reeds nu voor de toekomst opgevoerde schade. Beslissing Het onder 1, 2, 3, 4, 5 primair, 6 en 7 ten laste gelegde is bewezen zoals hiervoor aangegeven en levert de strafbare feiten op, zoals hiervoor vermeld.

Aksu is buiten staat dit vonnis mede te ondertekenen. Home Uitspraken en nieuws. Volg ons twitter facebook linkedin youtube. Blijf op de hoogte rss email. Home Uw situatie Ik wil Bewind aanvragen, wijzigen of beëindigen Gezag over kind aanvragen Erfenis aanvaarden of verwerpen Een faillissement aanvragen Een document legaliseren Uittreksel of afschrift opvragen Een rechtszaak starten Griffierecht berekenen Een zitting bijwonen Contact opnemen Meer situaties U bent Bewindvoerder Slachtoffer Getuige Verdachte Advocaat of jurist Journalist Belanghebbende Deskundige Meer situaties Meer situaties Uitspraken en nieuws Uitspraken Al het nieuws Nieuwsoverzicht Blijf op de hoogte van het laatste rechtspraaknieuws en uitspraken.

Strafzaak tegen Willem Holleeder Willem Holleeder wordt verdacht van 5 moorden, 1 geval van doodslag, 1 poging tot moord, 1 poging tot doodslag en deelname aan een criminele organisatie. Verkeersmisdrijven Hoe kijkt een rechter naar strafbaar gedrag in het verkeer? Een mobiele telefoon, merk Huawei …. Netbook computer merk Asus …. USB memorystick merk Verbatim ….

USB memorystick merk Dane-Elec …. Deleted Accessible TemporaryInte Total.