Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

In kut spuiten passie erotiek

in kut spuiten passie erotiek

Sex Met Condoom Belangstelling voor: Je moet wel tegen publiek kunnen. Niet in dezelfde kamer. Reactie foto altijd reactie terug. Rollenspel, Mastrubatie, Sex Speeltjes Laatst bewerkt: Op zoek naar een leuk, spannend en heet avontuur, en als het klikt misschien wel voor meerdere keertjes.. Moeilijk om hier te vertellen wat we juist willen, we zijn een gewoon, niet onknap koppeltje die graag eens lekker ongewoon doen..

Heb je interesse om ons wat beter te leren kennen, vraag het ons! We wachten op je! Rubber, Voyeurisme, Leer Fetish Laatst bewerkt: Wij zijn een ruimdenkend bi. Hij 44 jaar ,kale kop en lekkere pik van ongeveer 20 cm en 5 cm doorsnede,wat wij zoeken zijn mensen die weten wat ze willen en heel veel is mogelijk vinden wij. Tongkussen, Vaginale Sex, Sexen Algemene voorkeuren: Voyeurisme, Rubber, Sex Speeltjes Laatst bewerkt: Hallo, ik ben Samantha en ik vind het erg leuk om hier een profiel aan te gaan maken.

Nu ben ik op zoek naar een man om mijn passie mee te gaan delen. Nu is mijn passie het hebben van anale sex en het lijkt me duidelijk dat de man hier ook van moet gaan houden. Ze vraagt zich af hoe de zoektocht naar het kokertje zal gaan. De vrouw heeft hem discreet verstopt, maar of de onbekende winnaar net zo discreet zal zoeken vraagt ze zich nog maar af.

In de verte hoort ze iets aankomen. Even daarna is het een tijdje stil alvorens er voetstappen klinken. Ze probeert om zich heen te kijken maar haar hoofd is nog steeds met de riem vast getrokken en ze kan hem niet voldoende beweging.

De voetstappen zijn nu achter haar en dan komt een gedaante in beeld. Ze ziet het postuur van een tengere vrouw, ze draagt een volledig masker en is onherkenbaar. Ze zegt niets, Monique ziet alleen twee glinsterende ogen en verder niets. De vrouw loopt even rond en voelt dan met haar hand tussen haar borsten, geen kokertje.

Monique zweet van opwinding, ze kwijlt door die mondklem en ze is geneigd aanwijzingen te geven maar ze kan het niet. Dan voelt ze de vingers van de vrouw in haar mond, ze buigt naar Monique en onderzoekt of het kokertje daar zit. Nee, weer geen koker.

De vrouw zoekt verder en vindt de koker in haar jurkje ter hoogte van haar navel. Ze maakt het open en leest bij het licht van de fakkel de opdracht. Even later staat ze naast Monique, ze streelt haar borsten en heeft het masker omhoog getrokken tot op haar neus. Langzaam begint ze aan haar tepels te sabbelen. Een voor een zuigt ze de knoppen van Moniques borsten totdat ze hard en gevoelig zijn. Opeens stopt ze, ze pakt het kokertje en schrijft een nieuwe opdracht op, draait het dicht en stopt de koker in Moniques mond.

De vrouw is verdwenen voordat ze het door had. Dat viel haar mee, dat was nog niet zo heftig maar wat zou er nu komen. Het antwoord krijgt ze snel. Tot haar verbazing staan er opeens twee mannen naast haar. Donkere zonnebrillen, ze praten met elkaar maar niet met haar. Twee grijpgrage handen zitten tussen haar benen op zoek naar de koker. Een pijnscheut gaat door haar lijf en de man zoekt verder, nu steekt hij een vinger in haar kont en voelt of het ding daar zit.

Ze ziet hem glimlachen en vermoedt dat hij al lang weet waar hij moet zoeken. De andere man pakt uiteindelijk het kokertje en leest de opdracht. Hij glimlacht en zegt tegen de ander “kom we spuiten haar bek vol”. Ze beginnen zich af te trekken Ze ligt te kokhalzen, de spetters sperma kletterden achter in haar keel.

Ze moest een deel wel doorslikken, de rest stroomde langs haar gezicht en prikte in haar ogen. De mannen waren snel klaar en lieten nog sneller een opdracht achter. Ze hadden een enorm plezier en namen afscheid met de woorden “deze vergeet je nooit weer”.

Nu ligt ze al een half uur ongemakkelijk te wachten, de koker zit in haar kutje. Ze vraagt zich af ze het ding er langzaam zelf uit kan persen. Ze kreunt hard van genot en spanning, zo hard dat de vrouw komt controleren of alles goed is. Eindelijk hoort ze weer geluid, ze lijkt wel gek, hoezo eindelijk… verlangt ze dan naar de volgende martelgang? Een grote man in een leren motorpak, gewoon herkenbaar, geen bril, geen masker. Zijn vingers controleren haar mond, haar kontje en daarna haar kut.

Zonder pijn haalt hij het kokertje tevoorschijn. Ze ziet hoe hij glimlacht. Zijn grote hand verdwijnt weer onder haar jurkje, ze voelt zijn vingers een voor een tussen haar schaamlippen glijden.

Zijn duim duwt op haar knopje en een vlammende warmte schiet door haar lijf. Hij kijkt haar aan en zegt “wat heb jij een lekker geile koppie zeg”. Monique komt wat tot rust, zo’n reactie had ze niet verwacht. Zijn hand voelt goed, ze vindt het zelfs fijn.

Hij observeert haar voor hij verder gaat. Nog één keer kruisen hun blikken en dan glijdt zijn hand tot zijn pols in haar kutje. Ze wist dat vuistneuken zo heftig was, en ze had nooit verwacht dat ze het zelf lekker zou vinden als een vreemde dat doet. De hele hand die haar van onderen opvult, die haar het gevoel geeft dat ze uitscheurt, maar die haar ook een intens geil gevoel geven. Het duurt maar even en dan komt ze al schokkend klaar, haar kutje druipt van haar vocht en ze heeft kippenvel.

De hand gaat nu naar zijn kruis en hij maakt zijn broek los. Ook boven haar mond trekt hij zich af, een enorme lading zaad spuit in haar gezicht. De man kreunt en schudt de laatste druppels er uit boven haar open mond. Met zijn vinger wrijft hij alles bij elkaar en laat het in haar mond lopen.

Even later heeft hij zijn broek weer dicht en het kokertje met een nieuwe opdracht in haar hand gestopt.

Hij zoent haar op haar voorhoofd en zegt “je bent mooi”. Monique is doodop van de spanning, ze vraagt zich af hoe laat het zal zijn. Hoeveel mensen komen er nog? Ze hoort weer iets, ze telt er drie of misschien zelfs vier.

Dan volgen de stemmen, ze hoort vrouwen en mannen die lachen en plezier lijken te hebben. Een blonde vrouw met een masker staat nu naast haar en ziet gelijk het kokertje. Ze opent hem en leest de opdracht hardop voor “hey, Mirjam..

De mannen lachen hard en komen er bij staan. Ze zijn ook gemaskerd net als de vrouw met het lange zwarte haar die Moniques wang staat te strelen. De vrouw zegt “we maken die klem los en dan gaat ieder voor zich met haar spelen”. Ze zucht van opluchting, eindelijk die rotklem van haar mond. Eindelijk weer normaal slikken en komt er een eind aan de pijn in haar kaak. Ze voelt zachte lippen op haar kutje, de vrouw die Mirjam werd genoemd sabbelt aan haar schaamlippen terwijl de ander haar begint te tongen.

Ze voelt hoe een harde piemel tegen haar hand duwt, een mannenstem zegt “toe trek me af”. Monique pakt hem beet en begint langzaam te trekken. Opnieuw een stem, nu van de andere man, hij zegt “ik ga haar in haar keel neuken”. Zijn handen draaien haar hoofd ietsje opzij en houden haar vast. Zijn stoten zijn hard en diep. Monique heeft moeite met zijn dikke en lange neuklat. In tussentijd blijft ze aan de steeds harder wordende paal van de andere man trekken. Het gesabbel aan haar kut en het spelen met de mannen winden haar op.

Ze kreunt en heeft een grote glimlach op haar gezicht. De blonde vrouw kijkt toe en zegt dan “jongens, ze vind het lekker, ze is aan het geilen”. Ze overleggen, de mannen gaan haar om de beurt neuken terwijl de vrouwen haar borsten zullen masseren. Monique voelt het warme vlees van de eerste man binnen dringen.

Langzaam voert hij het tempo op. De blonde vrouw zegt “toe Wim, spuit haar kut maar vol”. De man trekt zich terug en de ander komt tussen haar benen. Zijn kleinere pik voelt ze amper, ze knijpt haar schaamlippen samen zodat ze hem beter voelt. Weer is de blonde vrouw aan het woord “ Ze wil harder geneukt worden Anton, of ze wil wat anders”.

Hij verandert van tempo en stoot telkens van afstand in één keer in haar totdat ze voelt hoe hij klaar komt in haar uitgeleefde kut. De vrouwen wisselen elkaar zoenend en tongend af. Hun handen op haar borsten en de zachtheid van hun lippen vormen een groot contrast met het ruwe neuken van de mannen. Monique gaat helemaal mee in dit vreemde ruwe spel. De vrouw met het lange zwarte haar zegt opeens “stoppen, stoppen, we moeten zo gaan, onze tijd is bijna om”.

De man die Wim werd genoemd zegt “okay, dan krijgt ze nu de grote finale van me, hou haar vast”. De vrouwen staan naast haar, de vrouw met het zwarte haar streelt haar wang en fluistert “hou je vast schat, dit wordt heftig… geloof mij”.

Moniques schreeuw overstemt alle geluiden in het bos,de tranen schieten in haar ogen. Haar hart slaat op hol en ze wil zich los rukken maar de vastgeschroefde boeien laten het niet toe. Zijn harde pik zit in haar kont! Ze schreeuwt nog eens als hij zich terug trekt en haar ritmisch begint te neuken in haar kontje. Haar hoofd tolt, Jezus… ze heeft nog nooit iets in haar kont gehad. Langzaam went ze aan het gevoel en haar kontje rekt wat op zodat de pijn minder lijkt te worden.

De vrouwen hebben haar hand beet gepakt en strelen af en toe haar wang. De andere man kijkt toe en moedigt hem aan. Minuten lang beukt hij op haar in, Monique komt ondanks die rare pijn in haar kont toch klaar. Even later voelt ze zijn pik samentrekken en voelt ze hoe hij een lading zaad in haar kont spuit. Twee handen strelen haar borsten terwijl de vrouw met het zwarte haar voorover buigt en haar op de mond zoent.

De stellen vertrekken en de vrouw maakt monique los waarna ze op een bankje plaats nemen. Plotseling voelde ze iets nats tegen haar hete kut. Ze voelde de natte koude neus van die hond en schrok zich dood. Maar Monique is al te ver heen door deze hele geile belevenis en zonder er verder bij na te denken houd ze de hond haar natte vingers voor.

Na enig gesnuffel begint de hond plotseling aan haar vingers te likken en in een korte flits vergelijkt ze dat met het aflikken van haar eigen vingers als ze sekst met Willem.

Als ze haar hand terugtrekt duwt de hond zijn snuit tussen haar nog steeds geopende dijen en begint spontaan aan haar geile spleet te likken. Monique zucht overmand door de geile fantasie en krabt de hond liefdevol over zijn kop. Ondertussen staat ze hem toe om door te gaan met het likken van haar spleet. De hond beschouwt dit kennelijk als een aanmoediging want zijn dikke lange hondentong likt door de volle lengte van Moniques geile grot.

Dit heeft ze nog nooit meegemaakt, wat is dit lekker geil. De hond gaat onvermoeid verder met het likken van haar dikke kloppende spleet. Oh wat likt dat beest toch lekker flitst het door haar heen en spontaan spreid ze haar benen nog verder, zodat de hond nog beter kan likken. Ze voelt hoe zijn ruwe tong over het gevoelige puntje van haar klit strijkt. Het bezorgt een vlammend gevoel in d'r onderbuik. Oh wat ben ik toch geil vandaag.

Ook voelt ze hoe de lange hondentong dieper in haar schede binnendringt en zich weer terugtrekt, en zich weer naar binnen propt en weer eruit. Dan likt die tong weer over d'r klitje "Oh god', kreunt Monique enthousiast, "kom lik me maar lekker klaar'.

Ze zakt wat verder onderuit op het bankje en laat het zich opbouwende orgasme zijn gang gaan en een weg zoeken naar haar hete geile kut. Met beide handen grijpt de vrouw plots Moniques gevoelige tieten en trekt geil aan de tepels die pront naar voren staan.

En geeft Monique een lange hartstochtelijke tongkus. Dit verhoogt Monique haar geile gevoel en ze kreunt van genoegen Haar lichaam kon niet meer stil blijven.. Schokkend en krampend kwam ze klaar.. Nooit was het gevoel zo sterk geweest.. En de hond bleef likken Monique zag zichzelf even met haar mond aan de stijve van de hond..

Een rilling ging door haar heen.. Maar zoals al eerder vervulde diezelfde gedachte haar ook met lust" Er was geen andere mogelijkheid" Monique kwam van het bankje en de vrouw pakte de basis van zijn pik in haar hand.

Monique boog zich voorover en likte met haar tong over de volle lengte van zijn stam.. Ze moest duidelijk wennen aan de smaak van de pik Iets zoutig"als een oester" Terwijl ze er mee bezig was begon weer haar kutje te kriebelen..

De drang werd groter, maar ook de drang die hond helemaal goed te pijpen. Het banale van de situatie maakte haar geil Er kwam iets dierlijks over haar" Zijn lange dikke stam verdween in haar mond. De straaltjes voorgeil liepen langs haar mondhoeken naar buiten.. Af en toe moest ze even kokhalzen, maar haar geilheid won het van haar afschuw" Als snel voelde ze zijn pik kloppen in haar mond..

Zachte jankende geluiden ontsnapten zijn keel De hond bewoog zijn heupen mee met de hoofdbewegingen van Monique Een dierlijk janken toen de eerste slierten zaad vol kracht zijn pik verlieten Het zaad spoot met kracht in haar mond en keel..

Ze stikte haast en kreeg een deel van het sperma in haar keel en moest in een reflex slikken De rest liet ze uit haar mond lopen. Het schokken van zijn heupen ging nog even door en de basis van zijn pik was zo groot als een flinke tennisbal. Ook buiten haar mond ging het lozen van zijn zaad door.

De vlokken dropen op de vloer. We zullen hem maximaal belonen voor zijn heerlijke tong, waarmee hij jou net zo lekker had doen klaarkomen" zei de vrouw. En door nog even aan zijn penis te zuigen, hielp nu zij hem nu door zijn orgasme heen. De hondenpik schokte flink na, nu in haar mond. De laatste resten van zijn zaad slikte zij kokhalzend door. De hond trok zijn pik uit haar mond en likte zichzelf verder schoon De vrouw boog zich naar Monique en ze tongden, speeksel en hondesperma mengden zich Tot Monique haar verbazing werd de pik niet kleiner zoals bij een man, maar bleef hij onverminderd keihard..

De verdikking aan het begin was rood en opgezwollen Monique wil je die knots nu tegen je kutje voelen? Vroeg de vrouw, ooh wow Ze wilde die grote natte pik wel in haar kut laten verdwijnen tot aan de basis.. Monique trok de hond tussen haar benen en zorgde er voor dat zijn lul tussen haar dijen kwam De hond begreep haar niet en protesteerde door te proberen weg te komen" De vrouw hield hem stevig vast "Met èèn hand trok zij zijn pik af en met de andere hield zij hem stevig in haar greep" Het zweet brak Monique uit" De hond maakte stotende bewegingen met zijn achterlijf" Zijn stomende pik vond niet wat het zocht..

..

Negerinnenkut vrouw zoek sex
in kut spuiten passie erotiek

Sex Met Condoom Belangstelling voor: Je moet wel tegen publiek kunnen. Niet in dezelfde kamer. Reactie foto altijd reactie terug. Rollenspel, Mastrubatie, Sex Speeltjes Laatst bewerkt: Op zoek naar een leuk, spannend en heet avontuur, en als het klikt misschien wel voor meerdere keertjes..

Moeilijk om hier te vertellen wat we juist willen, we zijn een gewoon, niet onknap koppeltje die graag eens lekker ongewoon doen.. Heb je interesse om ons wat beter te leren kennen, vraag het ons! We wachten op je! Rubber, Voyeurisme, Leer Fetish Laatst bewerkt: Wij zijn een ruimdenkend bi.

Hij 44 jaar ,kale kop en lekkere pik van ongeveer 20 cm en 5 cm doorsnede,wat wij zoeken zijn mensen die weten wat ze willen en heel veel is mogelijk vinden wij. Tongkussen, Vaginale Sex, Sexen Algemene voorkeuren: Voyeurisme, Rubber, Sex Speeltjes Laatst bewerkt: Hallo, ik ben Samantha en ik vind het erg leuk om hier een profiel aan te gaan maken. Nu ben ik op zoek naar een man om mijn passie mee te gaan delen. Nu is mijn passie het hebben van anale sex en het lijkt me duidelijk dat de man hier ook van moet gaan houden.

Ze vraagt zich af hoe de zoektocht naar het kokertje zal gaan. De vrouw heeft hem discreet verstopt, maar of de onbekende winnaar net zo discreet zal zoeken vraagt ze zich nog maar af. In de verte hoort ze iets aankomen. Even daarna is het een tijdje stil alvorens er voetstappen klinken. Ze probeert om zich heen te kijken maar haar hoofd is nog steeds met de riem vast getrokken en ze kan hem niet voldoende beweging. De voetstappen zijn nu achter haar en dan komt een gedaante in beeld.

Ze ziet het postuur van een tengere vrouw, ze draagt een volledig masker en is onherkenbaar. Ze zegt niets, Monique ziet alleen twee glinsterende ogen en verder niets.

De vrouw loopt even rond en voelt dan met haar hand tussen haar borsten, geen kokertje. Monique zweet van opwinding, ze kwijlt door die mondklem en ze is geneigd aanwijzingen te geven maar ze kan het niet. Dan voelt ze de vingers van de vrouw in haar mond, ze buigt naar Monique en onderzoekt of het kokertje daar zit. Nee, weer geen koker. De vrouw zoekt verder en vindt de koker in haar jurkje ter hoogte van haar navel.

Ze maakt het open en leest bij het licht van de fakkel de opdracht. Even later staat ze naast Monique, ze streelt haar borsten en heeft het masker omhoog getrokken tot op haar neus. Langzaam begint ze aan haar tepels te sabbelen.

Een voor een zuigt ze de knoppen van Moniques borsten totdat ze hard en gevoelig zijn. Opeens stopt ze, ze pakt het kokertje en schrijft een nieuwe opdracht op, draait het dicht en stopt de koker in Moniques mond. De vrouw is verdwenen voordat ze het door had. Dat viel haar mee, dat was nog niet zo heftig maar wat zou er nu komen.

Het antwoord krijgt ze snel. Tot haar verbazing staan er opeens twee mannen naast haar. Donkere zonnebrillen, ze praten met elkaar maar niet met haar. Twee grijpgrage handen zitten tussen haar benen op zoek naar de koker. Een pijnscheut gaat door haar lijf en de man zoekt verder, nu steekt hij een vinger in haar kont en voelt of het ding daar zit. Ze ziet hem glimlachen en vermoedt dat hij al lang weet waar hij moet zoeken. De andere man pakt uiteindelijk het kokertje en leest de opdracht.

Hij glimlacht en zegt tegen de ander “kom we spuiten haar bek vol”. Ze beginnen zich af te trekken Ze ligt te kokhalzen, de spetters sperma kletterden achter in haar keel. Ze moest een deel wel doorslikken, de rest stroomde langs haar gezicht en prikte in haar ogen.

De mannen waren snel klaar en lieten nog sneller een opdracht achter. Ze hadden een enorm plezier en namen afscheid met de woorden “deze vergeet je nooit weer”. Nu ligt ze al een half uur ongemakkelijk te wachten, de koker zit in haar kutje. Ze vraagt zich af ze het ding er langzaam zelf uit kan persen.

Ze kreunt hard van genot en spanning, zo hard dat de vrouw komt controleren of alles goed is. Eindelijk hoort ze weer geluid, ze lijkt wel gek, hoezo eindelijk… verlangt ze dan naar de volgende martelgang? Een grote man in een leren motorpak, gewoon herkenbaar, geen bril, geen masker. Zijn vingers controleren haar mond, haar kontje en daarna haar kut. Zonder pijn haalt hij het kokertje tevoorschijn.

Ze ziet hoe hij glimlacht. Zijn grote hand verdwijnt weer onder haar jurkje, ze voelt zijn vingers een voor een tussen haar schaamlippen glijden. Zijn duim duwt op haar knopje en een vlammende warmte schiet door haar lijf.

Hij kijkt haar aan en zegt “wat heb jij een lekker geile koppie zeg”. Monique komt wat tot rust, zo’n reactie had ze niet verwacht. Zijn hand voelt goed, ze vindt het zelfs fijn. Hij observeert haar voor hij verder gaat. Nog één keer kruisen hun blikken en dan glijdt zijn hand tot zijn pols in haar kutje. Ze wist dat vuistneuken zo heftig was, en ze had nooit verwacht dat ze het zelf lekker zou vinden als een vreemde dat doet.

De hele hand die haar van onderen opvult, die haar het gevoel geeft dat ze uitscheurt, maar die haar ook een intens geil gevoel geven.

Het duurt maar even en dan komt ze al schokkend klaar, haar kutje druipt van haar vocht en ze heeft kippenvel. De hand gaat nu naar zijn kruis en hij maakt zijn broek los. Ook boven haar mond trekt hij zich af, een enorme lading zaad spuit in haar gezicht. De man kreunt en schudt de laatste druppels er uit boven haar open mond. Met zijn vinger wrijft hij alles bij elkaar en laat het in haar mond lopen. Even later heeft hij zijn broek weer dicht en het kokertje met een nieuwe opdracht in haar hand gestopt.

Hij zoent haar op haar voorhoofd en zegt “je bent mooi”. Monique is doodop van de spanning, ze vraagt zich af hoe laat het zal zijn. Hoeveel mensen komen er nog? Ze hoort weer iets, ze telt er drie of misschien zelfs vier. Dan volgen de stemmen, ze hoort vrouwen en mannen die lachen en plezier lijken te hebben. Een blonde vrouw met een masker staat nu naast haar en ziet gelijk het kokertje. Ze opent hem en leest de opdracht hardop voor “hey, Mirjam.. De mannen lachen hard en komen er bij staan.

Ze zijn ook gemaskerd net als de vrouw met het lange zwarte haar die Moniques wang staat te strelen. De vrouw zegt “we maken die klem los en dan gaat ieder voor zich met haar spelen”.

Ze zucht van opluchting, eindelijk die rotklem van haar mond. Eindelijk weer normaal slikken en komt er een eind aan de pijn in haar kaak. Ze voelt zachte lippen op haar kutje, de vrouw die Mirjam werd genoemd sabbelt aan haar schaamlippen terwijl de ander haar begint te tongen.

Ze voelt hoe een harde piemel tegen haar hand duwt, een mannenstem zegt “toe trek me af”. Monique pakt hem beet en begint langzaam te trekken. Opnieuw een stem, nu van de andere man, hij zegt “ik ga haar in haar keel neuken”. Zijn handen draaien haar hoofd ietsje opzij en houden haar vast. Zijn stoten zijn hard en diep. Monique heeft moeite met zijn dikke en lange neuklat. In tussentijd blijft ze aan de steeds harder wordende paal van de andere man trekken.

Het gesabbel aan haar kut en het spelen met de mannen winden haar op. Ze kreunt en heeft een grote glimlach op haar gezicht.

De blonde vrouw kijkt toe en zegt dan “jongens, ze vind het lekker, ze is aan het geilen”. Ze overleggen, de mannen gaan haar om de beurt neuken terwijl de vrouwen haar borsten zullen masseren. Monique voelt het warme vlees van de eerste man binnen dringen. Langzaam voert hij het tempo op. De blonde vrouw zegt “toe Wim, spuit haar kut maar vol”. De man trekt zich terug en de ander komt tussen haar benen.

Zijn kleinere pik voelt ze amper, ze knijpt haar schaamlippen samen zodat ze hem beter voelt. Weer is de blonde vrouw aan het woord “ Ze wil harder geneukt worden Anton, of ze wil wat anders”.

Hij verandert van tempo en stoot telkens van afstand in één keer in haar totdat ze voelt hoe hij klaar komt in haar uitgeleefde kut. De vrouwen wisselen elkaar zoenend en tongend af. Hun handen op haar borsten en de zachtheid van hun lippen vormen een groot contrast met het ruwe neuken van de mannen. Monique gaat helemaal mee in dit vreemde ruwe spel.

De vrouw met het lange zwarte haar zegt opeens “stoppen, stoppen, we moeten zo gaan, onze tijd is bijna om”. De man die Wim werd genoemd zegt “okay, dan krijgt ze nu de grote finale van me, hou haar vast”.

De vrouwen staan naast haar, de vrouw met het zwarte haar streelt haar wang en fluistert “hou je vast schat, dit wordt heftig… geloof mij”. Moniques schreeuw overstemt alle geluiden in het bos,de tranen schieten in haar ogen. Haar hart slaat op hol en ze wil zich los rukken maar de vastgeschroefde boeien laten het niet toe. Zijn harde pik zit in haar kont! Ze schreeuwt nog eens als hij zich terug trekt en haar ritmisch begint te neuken in haar kontje.

Haar hoofd tolt, Jezus… ze heeft nog nooit iets in haar kont gehad. Langzaam went ze aan het gevoel en haar kontje rekt wat op zodat de pijn minder lijkt te worden. De vrouwen hebben haar hand beet gepakt en strelen af en toe haar wang. De andere man kijkt toe en moedigt hem aan. Minuten lang beukt hij op haar in, Monique komt ondanks die rare pijn in haar kont toch klaar.

Even later voelt ze zijn pik samentrekken en voelt ze hoe hij een lading zaad in haar kont spuit. Twee handen strelen haar borsten terwijl de vrouw met het zwarte haar voorover buigt en haar op de mond zoent.

De stellen vertrekken en de vrouw maakt monique los waarna ze op een bankje plaats nemen. Plotseling voelde ze iets nats tegen haar hete kut. Ze voelde de natte koude neus van die hond en schrok zich dood. Maar Monique is al te ver heen door deze hele geile belevenis en zonder er verder bij na te denken houd ze de hond haar natte vingers voor. Na enig gesnuffel begint de hond plotseling aan haar vingers te likken en in een korte flits vergelijkt ze dat met het aflikken van haar eigen vingers als ze sekst met Willem.

Als ze haar hand terugtrekt duwt de hond zijn snuit tussen haar nog steeds geopende dijen en begint spontaan aan haar geile spleet te likken. Monique zucht overmand door de geile fantasie en krabt de hond liefdevol over zijn kop. Ondertussen staat ze hem toe om door te gaan met het likken van haar spleet. De hond beschouwt dit kennelijk als een aanmoediging want zijn dikke lange hondentong likt door de volle lengte van Moniques geile grot. Dit heeft ze nog nooit meegemaakt, wat is dit lekker geil.

De hond gaat onvermoeid verder met het likken van haar dikke kloppende spleet. Oh wat likt dat beest toch lekker flitst het door haar heen en spontaan spreid ze haar benen nog verder, zodat de hond nog beter kan likken. Ze voelt hoe zijn ruwe tong over het gevoelige puntje van haar klit strijkt. Het bezorgt een vlammend gevoel in d'r onderbuik. Oh wat ben ik toch geil vandaag. Ook voelt ze hoe de lange hondentong dieper in haar schede binnendringt en zich weer terugtrekt, en zich weer naar binnen propt en weer eruit.

Dan likt die tong weer over d'r klitje "Oh god', kreunt Monique enthousiast, "kom lik me maar lekker klaar'. Ze zakt wat verder onderuit op het bankje en laat het zich opbouwende orgasme zijn gang gaan en een weg zoeken naar haar hete geile kut. Met beide handen grijpt de vrouw plots Moniques gevoelige tieten en trekt geil aan de tepels die pront naar voren staan. En geeft Monique een lange hartstochtelijke tongkus. Dit verhoogt Monique haar geile gevoel en ze kreunt van genoegen Haar lichaam kon niet meer stil blijven..

Schokkend en krampend kwam ze klaar.. Nooit was het gevoel zo sterk geweest.. En de hond bleef likken Monique zag zichzelf even met haar mond aan de stijve van de hond.. Een rilling ging door haar heen.. Maar zoals al eerder vervulde diezelfde gedachte haar ook met lust" Er was geen andere mogelijkheid" Monique kwam van het bankje en de vrouw pakte de basis van zijn pik in haar hand.

Monique boog zich voorover en likte met haar tong over de volle lengte van zijn stam.. Ze moest duidelijk wennen aan de smaak van de pik Iets zoutig"als een oester" Terwijl ze er mee bezig was begon weer haar kutje te kriebelen..

De drang werd groter, maar ook de drang die hond helemaal goed te pijpen. Het banale van de situatie maakte haar geil Er kwam iets dierlijks over haar" Zijn lange dikke stam verdween in haar mond. De straaltjes voorgeil liepen langs haar mondhoeken naar buiten.. Af en toe moest ze even kokhalzen, maar haar geilheid won het van haar afschuw" Als snel voelde ze zijn pik kloppen in haar mond..

Zachte jankende geluiden ontsnapten zijn keel De hond bewoog zijn heupen mee met de hoofdbewegingen van Monique Een dierlijk janken toen de eerste slierten zaad vol kracht zijn pik verlieten Het zaad spoot met kracht in haar mond en keel.. Ze stikte haast en kreeg een deel van het sperma in haar keel en moest in een reflex slikken De rest liet ze uit haar mond lopen. Het schokken van zijn heupen ging nog even door en de basis van zijn pik was zo groot als een flinke tennisbal.

Ook buiten haar mond ging het lozen van zijn zaad door. De vlokken dropen op de vloer. We zullen hem maximaal belonen voor zijn heerlijke tong, waarmee hij jou net zo lekker had doen klaarkomen" zei de vrouw. En door nog even aan zijn penis te zuigen, hielp nu zij hem nu door zijn orgasme heen. De hondenpik schokte flink na, nu in haar mond. De laatste resten van zijn zaad slikte zij kokhalzend door.

De hond trok zijn pik uit haar mond en likte zichzelf verder schoon De vrouw boog zich naar Monique en ze tongden, speeksel en hondesperma mengden zich Tot Monique haar verbazing werd de pik niet kleiner zoals bij een man, maar bleef hij onverminderd keihard.. De verdikking aan het begin was rood en opgezwollen Monique wil je die knots nu tegen je kutje voelen? Vroeg de vrouw, ooh wow Ze wilde die grote natte pik wel in haar kut laten verdwijnen tot aan de basis.. Monique trok de hond tussen haar benen en zorgde er voor dat zijn lul tussen haar dijen kwam De hond begreep haar niet en protesteerde door te proberen weg te komen" De vrouw hield hem stevig vast "Met èèn hand trok zij zijn pik af en met de andere hield zij hem stevig in haar greep" Het zweet brak Monique uit" De hond maakte stotende bewegingen met zijn achterlijf" Zijn stomende pik vond niet wat het zocht..

..

Neuken emmeloord gratis neuken gelderland


Voyeurisme, Sexy Laarzen, Mastrubatie Laatst bewerkt: Wij zijn een geil leuk stel op zoek naar avontuur. Voor een nacht maar misschien ook wel voor een lekker lang weekend. Wij verwennen en vinden het ook heerlijk om verwend te worden.

Veel fantasie en passie. Waar erotiek ook niet ontbreekt. En vraag je een kleine vergoeding dan is dat ook te bespreken. Als we maar veel lol hebben en genieten van elkaar.

Hij weet de juiste plekjes bij een vrouw te vinden. Zij kan haar kutje laten spuiten en misschien doet ze dat ook wel met die van jouw Mocht je geen vervoer hebben dan kunnen wij daar altijd uit komen. Sexueel Ervaren Belangstelling voor: Is het niet duidelijk genoeg wat wij zoeken?

Wij zijn een kppl? Wij daten niet apart maar samen??? Groepsex, Soixante-Neuf, Sexen Algemene voorkeuren: Exhibitionisme, Masturberen, Masturberen Laatst bewerkt: Sex Met Condoom Belangstelling voor: Het is 23 uur, er komt een berichtje binnen “tas open maken, kleding aantrekken en wachten op het volgende bericht”. Ze doet wat gevraagd wordt. In de tas vindt ze een zwart leren mini jurkje en zwart enkellaarsjes. Het jurkje heeft een verstevigde boord rond haar middel voorzien van diverse stalen ringen.

Ze vind brede leren pols- en enkelbanden met een ring en een brede gepolsterde halsband. Als ze alles heeft aangetrokken kijkt ze in de spiegel en denkt “jemig, dat ziet er kinky uit, ik herken me zelf amper”.

Ze herinnert zich dit setje op een site met SM-kleding waar ze laatst samen met Willem naar keek. Het is nu Ze kent de duinen, en de afgelegen vijver, ze is er vaak met Willem geweest om te wandelen en herinnert zich gelijk hun vrijpartij in het hoge gras. Ze glimlacht en denkt “wat een boefje, ik heb hem wel door”.

Om deze tijd komt er geen kip maar ze voelt zich veilig genoeg omdat Willem er achter zit en anders kan ze altijd nog snel weg glippen. Als ze aankomt komt er gelijk een berichtje binnen “uitstappen, telefoon en tas in de auto laten, afsluiten en het pad oplopen tot iemand je aanspreekt”.

Ze stapt uit, ze rilt even, het is absoluut niet koud op deze nazomeravond, maar toch een rilling, het zal van de spanning zijn. De kleding voelt bijzonder aan haar lijf, de laarsjes knellen wat en ze loopt wat wiebelend over de paadjes langs de vijver en zo steeds verder van de parkeerplaats. In het maanlicht kijkt ze even naar haar lichaam. Stel je voor dat iemand haar zo ziet.

Het jurkje bedekt amper haar vrouwelijkheid, haar borsten puilen uit omdat het topje slechts een kwartcup heeft. De boeien aan haar enkels en polsen en dan die riem om haar nek. Het lijkt een eeuwigheid te duren. Ze wacht, hoort geluiden uit het bos, geritsel maar geen mensen, geen auto’s of iets wat op de aanwezigheid van anderen wijst. Opeens uit het niets hoort ze een vrouwen stem een harde strenge stem “niet schrikken, ik pak je hand en jij volgt”. Ze lopen minuten lang, ze struikelt bijna maar de vrouw houdt haar staande.

De hakken van haar laarsjes zakken in het zand weg en ze bewegen langzaam. Opnieuw hoort ze de vrouw die zegt “we zijn er, volg mijn aanwijzingen, je bent veilig”. De vrouw pakt haar rechter pols beet en trekt haar naar een picknicktafel en ze wordt er achterwaarts opgeduwd. Haar rechter pols wordt opzij getrokken, ze kijkt gelijk in die richting en ziet een man in een zwart pak staan. Hij draagt een masker en hij heeft iets in zijn hand.

De vrouw spreekt tegen de man en zegt “schroef maar vast”. Het geluid van de accuboormachine overstemt alle nachtgeluiden. Hij draait een schroef door het oog van de polsband en haar arm zit muurvast.

Monique beeft, het is spannend, maar in haar achterhoofd weet ze dat het veilig is, Willem heeft het geregeld. Haar andere arm wordt op dezelfde wijze gefixeerd.

Daarna volgen haar benen die aan de poten van de tafel worden geschroefd. Ze ligt met haar armen en benen wijd op een picknicktafel midden in het bos. In de schemering van de maan ziet ze dat de man afstand neemt en de vrouw rond loopt en iets in de grond duwt. Een flits, een vlammetje en dan herkent ze het.

Het zijn tuinfakkels die in een kring rondom de tafel staan. Zodra de vrouw ze één voor één heeft aangestoken is er behoorlijk wat licht zodat Monique de tafel en de vrouw goed kan zien.

De man die op zo’n twee meter achter de fakkels staat ziet ze niet meer. Ze realiseert zich heel goed dat ze eventuele toeschouwers niet meer kan zien.

Het lijkt wel een theater met een verlicht toneel en een donkere zaal. Opeens voelt ze een luchtwerveling, ze kijkt om, een gedaante staat naast haar. Er staat een man met een grote hond. Hij draagt een donkere bril zodat ze zijn ogen niet kan zien. Zijn kaal hoofd lijkt in het maanlicht te glimmen en zijn oorbellen glinsteren. Hij spreekt niet en loopt om haar heen en strekt zijn hand uit en voelt onder haar jurkje, hij tilt het op en zijn vingers glijden door haar spleetje om vervolgens aan zijn vingers te ruiken.

Haar hart klopt in haar keel, jees… dit is extreem, een vreemde man die haar luchtjes opsnuift. De hond is onrustig, hij ruikt de man zijn hand. Een bulderende lach van de man doorklinkt het bos. Dan buigt hij naar haar oor en fluistert “mag hij je daar schoon likken”. Monique schrikt en zegt abrupt “nee, dat wil ik niet”.

Weer die schaterende lach gevolgd door zijn fluisterende stem “dat zul je nog wel eens zien pop”. Het licht uit een zaklamp schijnt met een korte flits in haar ogen, ze is verblindt en ziet even niets. Dan hoort ze een zoemend geluid. Ze denkt na maar kan het niet plaatsen totdat hij haar een vibrator laat zien. Zijn handen bewegen met vloeiende bewegingen het apparaat over haar onderbuik en langs haar schaamlippen.

Een lampje op zijn voorhoofd verlicht de werkplek. Ze probeert te kijken maar het opgestroopte leren rokje zit er voor. Minutenlang gaat hij door, haar tepels zijn hard geworden en ze voelt zich opgewonden. Ze schaamt zich een beetje, haar kale kutje was niet bedoeld voor de ogen van anderen dan Willem.

Dan hoort ze het ding uit gaan en de man tegen de vrouw zeggen “dat is klaar, ik ben zo terug”. De vrouw steekt een sigaret op en staat even naast haar te roken, daarna houdt ze hem voor de lippen van Monique. Ze buigt haar hoofd er naar toe en neemt de sigaret tussen haar lippen en inhaleert diep.

De man is terug en de vrouw zegt: Monique schrikt, welke rest? Een riem wordt aan de voorkant aan haar halsband gegespt. Daarna trekt de vrouw haar hoofd omhoog zodat ze met haar kin bijna op haar borst zit. De riem wordt aan de boord van haar jurkje strak getrokken en haar hoofd kan geen kant op. De vibo gaat weer aan en de vrouw pakt haar haar vast. In een mum van tijd beweegt de vibo best ruw in haar kut. Monique gilt van woede “verdomme, veel te hard!

De man buldert weer van het lachen en fluistert dan “nu moet ik je straffen”. Minutenlang gaat hij door, terwijl de vrouw haar haar strak vast houdt. Monique verkeert in een vorm van shock en laat hen hun gang gaan.

Haar weerstand is gebroken maar ze probeert zich te herpakken. Als de man zijn werk gedaan heeft verdwijnt hij buiten beeld, ze heeft geen idee wie er verder nog aanwezig zijn.

De schrik, het vervelende licht van de fakkels en de duisternis isoleren haar van haar omgeving. De vrouw geeft haar wat te drinken en zegt dan “doe je mond open”.

De mondklem zit strak om haar kaak en de vrouw heeft hem maximaal aangespannen. Monique kwijlt er van en realiseert zich dat ze nu in gevangenschap verkeert. Ze hoort de vrouw weglopen, Monique vraagt zich af waar de vrouw heen gaat. Dan wordt het weer stil, vanuit haar ooghoeken ziet ze het oplichten van een aansteker, de vrouw rookt weer. Moniques hart klopt in haar keel, gelukkig de vrouw is er nog, ze is niet alleen, maar wat staat haar te wachten?

Het antwoord laat niet lang op zich wachten, de vrouw is terug. In haar hand heeft ze een plastic kokertje wat er uit ziet als een verrassings ei. Ze glimlacht naar Monique en zegt “we gaan GeoTagging spelen en jij bent de schatkist en de beloning voor iedereen die het goed doet”. Ze kent GeoTagging van tv, mensen moeten via opdrachten GPS coördinaten opzoeken en telkens als ze er één goed hebben vinden ze de volgende coördinaat totdat ze bij het eindstation of de hoofdprijs zijn. Ze schrikt, wat betekend dat, zouden de mensen haar als hoofdprijs krijgen?

De vrouw begint weer te praten “we hebben deze special uitgezet in de SM wereld, er doen 85 mensen aan mee, met een beetje geluk weten zo’n 5 jou te vinden en mogen ze zich op je uitleven”. Monique wordt paniekerig, mijn god ze wilde iets extreems, dit is extreem maar ook wel heel erg heftig. De vrouw praat verder “iedere persoon die jou weet te vinden gaat op zoek naar deze koker met de opdracht die zijn voorganger heeft achtergelaten.

Hij of zij moet die verplicht uitvoeren, de eerste opdracht komt van Willem en zit in deze koker die ik op je lichaam ga verstoppen”. Monique ligt ongemakkelijk op de picknicktafel, ze kan geen kant op. De vrouw staat op afstand te kijken, Monique voelt haar aanwezigheid maar ziet haar niet. Ze vraagt zich af hoe de zoektocht naar het kokertje zal gaan.

De vrouw heeft hem discreet verstopt, maar of de onbekende winnaar net zo discreet zal zoeken vraagt ze zich nog maar af. In de verte hoort ze iets aankomen. Even daarna is het een tijdje stil alvorens er voetstappen klinken.

Ze probeert om zich heen te kijken maar haar hoofd is nog steeds met de riem vast getrokken en ze kan hem niet voldoende beweging. De voetstappen zijn nu achter haar en dan komt een gedaante in beeld. Ze ziet het postuur van een tengere vrouw, ze draagt een volledig masker en is onherkenbaar. Ze zegt niets, Monique ziet alleen twee glinsterende ogen en verder niets. De vrouw loopt even rond en voelt dan met haar hand tussen haar borsten, geen kokertje. Monique zweet van opwinding, ze kwijlt door die mondklem en ze is geneigd aanwijzingen te geven maar ze kan het niet.

Dan voelt ze de vingers van de vrouw in haar mond, ze buigt naar Monique en onderzoekt of het kokertje daar zit. Nee, weer geen koker. De vrouw zoekt verder en vindt de koker in haar jurkje ter hoogte van haar navel.

Ze maakt het open en leest bij het licht van de fakkel de opdracht. Even later staat ze naast Monique, ze streelt haar borsten en heeft het masker omhoog getrokken tot op haar neus.

Langzaam begint ze aan haar tepels te sabbelen. Een voor een zuigt ze de knoppen van Moniques borsten totdat ze hard en gevoelig zijn. Opeens stopt ze, ze pakt het kokertje en schrijft een nieuwe opdracht op, draait het dicht en stopt de koker in Moniques mond.

De vrouw is verdwenen voordat ze het door had. Dat viel haar mee, dat was nog niet zo heftig maar wat zou er nu komen. Het antwoord krijgt ze snel. Tot haar verbazing staan er opeens twee mannen naast haar. Donkere zonnebrillen, ze praten met elkaar maar niet met haar. Twee grijpgrage handen zitten tussen haar benen op zoek naar de koker. Een pijnscheut gaat door haar lijf en de man zoekt verder, nu steekt hij een vinger in haar kont en voelt of het ding daar zit. Ze ziet hem glimlachen en vermoedt dat hij al lang weet waar hij moet zoeken.

De andere man pakt uiteindelijk het kokertje en leest de opdracht. Hij glimlacht en zegt tegen de ander “kom we spuiten haar bek vol”. Ze beginnen zich af te trekken Ze ligt te kokhalzen, de spetters sperma kletterden achter in haar keel. Ze moest een deel wel doorslikken, de rest stroomde langs haar gezicht en prikte in haar ogen. De mannen waren snel klaar en lieten nog sneller een opdracht achter. Ze hadden een enorm plezier en namen afscheid met de woorden “deze vergeet je nooit weer”.

Nu ligt ze al een half uur ongemakkelijk te wachten, de koker zit in haar kutje. Ze vraagt zich af ze het ding er langzaam zelf uit kan persen. Ze kreunt hard van genot en spanning, zo hard dat de vrouw komt controleren of alles goed is.

Eindelijk hoort ze weer geluid, ze lijkt wel gek, hoezo eindelijk… verlangt ze dan naar de volgende martelgang? Een grote man in een leren motorpak, gewoon herkenbaar, geen bril, geen masker. Zijn vingers controleren haar mond, haar kontje en daarna haar kut. Zonder pijn haalt hij het kokertje tevoorschijn. Ze ziet hoe hij glimlacht.

Zijn grote hand verdwijnt weer onder haar jurkje, ze voelt zijn vingers een voor een tussen haar schaamlippen glijden. Zijn duim duwt op haar knopje en een vlammende warmte schiet door haar lijf.

Hij kijkt haar aan en zegt “wat heb jij een lekker geile koppie zeg”. Monique komt wat tot rust, zo’n reactie had ze niet verwacht. Zijn hand voelt goed, ze vindt het zelfs fijn. Hij observeert haar voor hij verder gaat. Nog één keer kruisen hun blikken en dan glijdt zijn hand tot zijn pols in haar kutje.

Ze wist dat vuistneuken zo heftig was, en ze had nooit verwacht dat ze het zelf lekker zou vinden als een vreemde dat doet. De hele hand die haar van onderen opvult, die haar het gevoel geeft dat ze uitscheurt, maar die haar ook een intens geil gevoel geven. Het duurt maar even en dan komt ze al schokkend klaar, haar kutje druipt van haar vocht en ze heeft kippenvel.

De hand gaat nu naar zijn kruis en hij maakt zijn broek los. Ook boven haar mond trekt hij zich af, een enorme lading zaad spuit in haar gezicht. De man kreunt en schudt de laatste druppels er uit boven haar open mond.

Met zijn vinger wrijft hij alles bij elkaar en laat het in haar mond lopen. Even later heeft hij zijn broek weer dicht en het kokertje met een nieuwe opdracht in haar hand gestopt. Hij zoent haar op haar voorhoofd en zegt “je bent mooi”. Monique is doodop van de spanning, ze vraagt zich af hoe laat het zal zijn.

Hoeveel mensen komen er nog? Ze hoort weer iets, ze telt er drie of misschien zelfs vier. Dan volgen de stemmen, ze hoort vrouwen en mannen die lachen en plezier lijken te hebben. Een blonde vrouw met een masker staat nu naast haar en ziet gelijk het kokertje. Ze opent hem en leest de opdracht hardop voor “hey, Mirjam.. De mannen lachen hard en komen er bij staan. Ze zijn ook gemaskerd net als de vrouw met het lange zwarte haar die Moniques wang staat te strelen.

De vrouw zegt “we maken die klem los en dan gaat ieder voor zich met haar spelen”. Ze zucht van opluchting, eindelijk die rotklem van haar mond. Eindelijk weer normaal slikken en komt er een eind aan de pijn in haar kaak.

Toilet slaaf gezocht omaskut


Hij weet de juiste plekjes bij een vrouw te vinden. Zij kan haar kutje laten spuiten en misschien doet ze dat ook wel met die van jouw Mocht je geen vervoer hebben dan kunnen wij daar altijd uit komen.

Sexueel Ervaren Belangstelling voor: Is het niet duidelijk genoeg wat wij zoeken? Wij zijn een kppl? Wij daten niet apart maar samen??? Groepsex, Soixante-Neuf, Sexen Algemene voorkeuren: Exhibitionisme, Masturberen, Masturberen Laatst bewerkt: Sex Met Condoom Belangstelling voor: Je moet wel tegen publiek kunnen. Niet in dezelfde kamer.

Eindelijk hoort ze weer geluid, ze lijkt wel gek, hoezo eindelijk… verlangt ze dan naar de volgende martelgang? Een grote man in een leren motorpak, gewoon herkenbaar, geen bril, geen masker. Zijn vingers controleren haar mond, haar kontje en daarna haar kut. Zonder pijn haalt hij het kokertje tevoorschijn.

Ze ziet hoe hij glimlacht. Zijn grote hand verdwijnt weer onder haar jurkje, ze voelt zijn vingers een voor een tussen haar schaamlippen glijden. Zijn duim duwt op haar knopje en een vlammende warmte schiet door haar lijf. Hij kijkt haar aan en zegt “wat heb jij een lekker geile koppie zeg”. Monique komt wat tot rust, zo’n reactie had ze niet verwacht. Zijn hand voelt goed, ze vindt het zelfs fijn.

Hij observeert haar voor hij verder gaat. Nog één keer kruisen hun blikken en dan glijdt zijn hand tot zijn pols in haar kutje. Ze wist dat vuistneuken zo heftig was, en ze had nooit verwacht dat ze het zelf lekker zou vinden als een vreemde dat doet. De hele hand die haar van onderen opvult, die haar het gevoel geeft dat ze uitscheurt, maar die haar ook een intens geil gevoel geven. Het duurt maar even en dan komt ze al schokkend klaar, haar kutje druipt van haar vocht en ze heeft kippenvel.

De hand gaat nu naar zijn kruis en hij maakt zijn broek los. Ook boven haar mond trekt hij zich af, een enorme lading zaad spuit in haar gezicht. De man kreunt en schudt de laatste druppels er uit boven haar open mond. Met zijn vinger wrijft hij alles bij elkaar en laat het in haar mond lopen.

Even later heeft hij zijn broek weer dicht en het kokertje met een nieuwe opdracht in haar hand gestopt. Hij zoent haar op haar voorhoofd en zegt “je bent mooi”. Monique is doodop van de spanning, ze vraagt zich af hoe laat het zal zijn. Hoeveel mensen komen er nog? Ze hoort weer iets, ze telt er drie of misschien zelfs vier. Dan volgen de stemmen, ze hoort vrouwen en mannen die lachen en plezier lijken te hebben.

Een blonde vrouw met een masker staat nu naast haar en ziet gelijk het kokertje. Ze opent hem en leest de opdracht hardop voor “hey, Mirjam.. De mannen lachen hard en komen er bij staan. Ze zijn ook gemaskerd net als de vrouw met het lange zwarte haar die Moniques wang staat te strelen. De vrouw zegt “we maken die klem los en dan gaat ieder voor zich met haar spelen”. Ze zucht van opluchting, eindelijk die rotklem van haar mond. Eindelijk weer normaal slikken en komt er een eind aan de pijn in haar kaak.

Ze voelt zachte lippen op haar kutje, de vrouw die Mirjam werd genoemd sabbelt aan haar schaamlippen terwijl de ander haar begint te tongen. Ze voelt hoe een harde piemel tegen haar hand duwt, een mannenstem zegt “toe trek me af”. Monique pakt hem beet en begint langzaam te trekken. Opnieuw een stem, nu van de andere man, hij zegt “ik ga haar in haar keel neuken”.

Zijn handen draaien haar hoofd ietsje opzij en houden haar vast. Zijn stoten zijn hard en diep. Monique heeft moeite met zijn dikke en lange neuklat. In tussentijd blijft ze aan de steeds harder wordende paal van de andere man trekken.

Het gesabbel aan haar kut en het spelen met de mannen winden haar op. Ze kreunt en heeft een grote glimlach op haar gezicht. De blonde vrouw kijkt toe en zegt dan “jongens, ze vind het lekker, ze is aan het geilen”.

Ze overleggen, de mannen gaan haar om de beurt neuken terwijl de vrouwen haar borsten zullen masseren. Monique voelt het warme vlees van de eerste man binnen dringen. Langzaam voert hij het tempo op. De blonde vrouw zegt “toe Wim, spuit haar kut maar vol”. De man trekt zich terug en de ander komt tussen haar benen. Zijn kleinere pik voelt ze amper, ze knijpt haar schaamlippen samen zodat ze hem beter voelt. Weer is de blonde vrouw aan het woord “ Ze wil harder geneukt worden Anton, of ze wil wat anders”.

Hij verandert van tempo en stoot telkens van afstand in één keer in haar totdat ze voelt hoe hij klaar komt in haar uitgeleefde kut. De vrouwen wisselen elkaar zoenend en tongend af. Hun handen op haar borsten en de zachtheid van hun lippen vormen een groot contrast met het ruwe neuken van de mannen. Monique gaat helemaal mee in dit vreemde ruwe spel. De vrouw met het lange zwarte haar zegt opeens “stoppen, stoppen, we moeten zo gaan, onze tijd is bijna om”. De man die Wim werd genoemd zegt “okay, dan krijgt ze nu de grote finale van me, hou haar vast”.

De vrouwen staan naast haar, de vrouw met het zwarte haar streelt haar wang en fluistert “hou je vast schat, dit wordt heftig… geloof mij”. Moniques schreeuw overstemt alle geluiden in het bos,de tranen schieten in haar ogen.

Haar hart slaat op hol en ze wil zich los rukken maar de vastgeschroefde boeien laten het niet toe. Zijn harde pik zit in haar kont!

Ze schreeuwt nog eens als hij zich terug trekt en haar ritmisch begint te neuken in haar kontje. Haar hoofd tolt, Jezus… ze heeft nog nooit iets in haar kont gehad. Langzaam went ze aan het gevoel en haar kontje rekt wat op zodat de pijn minder lijkt te worden.

De vrouwen hebben haar hand beet gepakt en strelen af en toe haar wang. De andere man kijkt toe en moedigt hem aan. Minuten lang beukt hij op haar in, Monique komt ondanks die rare pijn in haar kont toch klaar. Even later voelt ze zijn pik samentrekken en voelt ze hoe hij een lading zaad in haar kont spuit. Twee handen strelen haar borsten terwijl de vrouw met het zwarte haar voorover buigt en haar op de mond zoent. De stellen vertrekken en de vrouw maakt monique los waarna ze op een bankje plaats nemen.

Plotseling voelde ze iets nats tegen haar hete kut. Ze voelde de natte koude neus van die hond en schrok zich dood. Maar Monique is al te ver heen door deze hele geile belevenis en zonder er verder bij na te denken houd ze de hond haar natte vingers voor. Na enig gesnuffel begint de hond plotseling aan haar vingers te likken en in een korte flits vergelijkt ze dat met het aflikken van haar eigen vingers als ze sekst met Willem.

Als ze haar hand terugtrekt duwt de hond zijn snuit tussen haar nog steeds geopende dijen en begint spontaan aan haar geile spleet te likken. Monique zucht overmand door de geile fantasie en krabt de hond liefdevol over zijn kop. Ondertussen staat ze hem toe om door te gaan met het likken van haar spleet.

De hond beschouwt dit kennelijk als een aanmoediging want zijn dikke lange hondentong likt door de volle lengte van Moniques geile grot.

Dit heeft ze nog nooit meegemaakt, wat is dit lekker geil. De hond gaat onvermoeid verder met het likken van haar dikke kloppende spleet. Oh wat likt dat beest toch lekker flitst het door haar heen en spontaan spreid ze haar benen nog verder, zodat de hond nog beter kan likken. Ze voelt hoe zijn ruwe tong over het gevoelige puntje van haar klit strijkt.

Het bezorgt een vlammend gevoel in d'r onderbuik. Oh wat ben ik toch geil vandaag. Ook voelt ze hoe de lange hondentong dieper in haar schede binnendringt en zich weer terugtrekt, en zich weer naar binnen propt en weer eruit. Dan likt die tong weer over d'r klitje "Oh god', kreunt Monique enthousiast, "kom lik me maar lekker klaar'. Ze zakt wat verder onderuit op het bankje en laat het zich opbouwende orgasme zijn gang gaan en een weg zoeken naar haar hete geile kut.

Met beide handen grijpt de vrouw plots Moniques gevoelige tieten en trekt geil aan de tepels die pront naar voren staan. En geeft Monique een lange hartstochtelijke tongkus. Dit verhoogt Monique haar geile gevoel en ze kreunt van genoegen Haar lichaam kon niet meer stil blijven.. Schokkend en krampend kwam ze klaar.. Nooit was het gevoel zo sterk geweest.. En de hond bleef likken Monique zag zichzelf even met haar mond aan de stijve van de hond..

Een rilling ging door haar heen.. Maar zoals al eerder vervulde diezelfde gedachte haar ook met lust" Er was geen andere mogelijkheid" Monique kwam van het bankje en de vrouw pakte de basis van zijn pik in haar hand. Monique boog zich voorover en likte met haar tong over de volle lengte van zijn stam.. Ze moest duidelijk wennen aan de smaak van de pik Iets zoutig"als een oester" Terwijl ze er mee bezig was begon weer haar kutje te kriebelen..

De drang werd groter, maar ook de drang die hond helemaal goed te pijpen. Het banale van de situatie maakte haar geil Er kwam iets dierlijks over haar" Zijn lange dikke stam verdween in haar mond. De straaltjes voorgeil liepen langs haar mondhoeken naar buiten..

Af en toe moest ze even kokhalzen, maar haar geilheid won het van haar afschuw" Als snel voelde ze zijn pik kloppen in haar mond.. Zachte jankende geluiden ontsnapten zijn keel De hond bewoog zijn heupen mee met de hoofdbewegingen van Monique Een dierlijk janken toen de eerste slierten zaad vol kracht zijn pik verlieten Porno site nl erotische massage. Kut bekijken erotische massage zoersel - Kungälv Mogna Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Super discreet - 5 minuten van E17 Voor een heerlijke GFE moet je snel even bellen en we spreken vandaag nog af. Hi there Baby, I'm Alex 34 very sexy and very horny and i'm looking forward to pleasing you in many ways. Ik mis de sex, ben jij de gene die het mij kan geven? Klantenservice Wij Sexsfilmpje; Sexverhaaltjes; giftroom.

Erotische massage zoersel ww kinky nl. Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.