Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

In haar slipje natte preuten

in haar slipje natte preuten

..

Extreme sex standjes sex aangeboden

Volgens mij had zer het niet in de gaten maar ik kon duidelijk haar dijen zien tot bijna haar kont verder zag ik niks maar voldoende om me weer geil te voelen worden. Ik stond op en keek op haar neer en vroeg haar of ze iets wilde drinken terwijl ik haart van boven aan keek kon ik de bovenkant van haar borsten zien net niet haar tepels maar ja ik ben nog niet s gewend dus het was voor mij al heel wat,ze wou cola ik liep naar de keuken en schonk de cola in Toen ik de cola neer zetten verschoof mijn zus zich om de cola te pakken hier door kreeg ik uitzicht op haar kont ik kon nu duidelijk haar kutlippen zien het maakte mij gek en ik ging naar de wc ja om af te trekken ik kwam wel klaar maar met moeite spoot ik nog een klein beetje sperma eigenlijk deed het zeer.

Toen ik terug kwam Zei mijn zus dat ze de film niet veel aan vond en wilde gaan slapen. Ze vroeg me of ik op het logeer bed wil gaan slapen want ze was een beetje bang alleen zonder pa en ma.

Prima zei ik en wist niet hoe snel ik de tv uit moest zetten want ik zag nieuwe kansen om nu eindelijk eens haar kut te zien,ze had immers geen slipje aan en het logeer bed staat haaks op haar bed ik zou met mijn hoofd aan haar voeten einde slapen.

Ze kroop haar bed in ik zij haar dat ik het nachtlampje in het stopcontact ging doen want als ik vannacht moest plassen kon ik iets zien. Natuurlijk doe maar,eigenlijk wilde ik licht in de kamer om meer te kunnen zien en zo had ik dat dus mooi voor elkaar. Na ongeveer een ½ uurtje hoorde ik mijn zus rustig ademhalen ze sliep dus,ik durfde me iets te bewegen en gluurde naar mijn zus. Ze lag er rustig bij alleen haar dekbed zat stevig onder haar matras aan het voeteneind voorzichtig trok ik die los zij draaide zich om waardoor de deken mee draaide hierdoor lag haar ene been helemaal bloot tot bijna boven aan ik trok nog eens heel voorzichtig aan haar dekbed waardoor ook haar kont bloot kwam te leggen tot mijn grote vreugde was haar T-shirt omhoog gekropen door het draaien weer draaide me zus zich nu lag ze op haar rug met beide benen bloot ik kon haar venusheuvel met veel schaamhaar goed zien jammer genoeg kon ik niet tussen haar benen kijken maar bleef opletten voorzichtig kriebelde ik iets onder haar voet hier door trok ze haar enen been op nu zag ik duidelijk haar kut in tegen stelling van de verschillende boekjes die ik gezien heb waren deze lippen gesloten,in de boekjes zag je altijd roze natte open staande kutten waar van alles in te stoppen was.

Voorzichtig trok ik aan mijn lul en spoot bijzonder snel mijn sperma uit mijn zak ik droomde weg en viel in slaap Toen ik wakker werd was mijn zus al aangekleed ze stond op het punt naar haar werk te gaan,ze zei dat ze haar baas gebeld had en vanmiddag om Ik moest even alles tot me door laten dringen,maar het verheugde mij om s’middags weg te gaan het was een bijzonder klein tentje dus ik moest vannacht erg dicht bij mijn zus kruipen,deze gedachten maakte me weer behoorlijk geil maar ik besloot me niet af te trekken en dit te bewaren tot later op de dag het liefst vanavond als ik naast mijn zus leg.

Ik waste me snel en laaide de auto in een zeer klein T-shirt pakte ik voor mijn zus als nacht gewaad zodat ik op zeker haar onderbroek kon zien en als ze veel bewoog in bed misschien wel haar shirt zo hoog oprolde dat ik haar tieten kon zien alleen deze gedachte zorgde er weer voor dat ik een harde lul kreeg maar ik besloot weer om me niet af te trekken. Het was intussen Ze droogde haar hoofd af en liep naar haar kamer waar ze de deur van open lied staan, ze deed haar BH uit en bukte voor haar T-shirt waardoor ik weer haar bolle tieten zag schudden snel deed ze haar witte shirt aan en kamde haar haar.

Zo ben je ook klaar dan gaan we? Prima en ik liep naar de auto,zij stapte achter stuur en reed weg richting vakantie adres. Na ongeveer 4 uur rijden zij mijn zus dat ze trek kreeg en even een pit stop wilde maken,ze nam een afslag en reed naar een rustig plekje aan een meer. Stopte de auto en stapte uit ze pakte de broodjes en ik nam de koeltas mee we gingen aan het water zitten en aten stil ons brood op.

We waren alleen aan het meer het was eigenlijk dood stil mijn zus zij dat ze eigenlijk wel zin had om te zwemmen,ik zei haar dat mijn zwembroek in de koffer zat,de mijne ook zei mijn zus maar we zijn toch alleen.

Ik begreep niet wat mijn zus bedoelde maar dat werd me snel duidelijk. Met een rood hoofd schudde ik ontkennend mijn hoofd maar mijn zus lachte en wees naar mijn kruis ik keek omlaag en zag duidelijk dat mijn lul rechtop stond ik stotterde dat het door haar slipje kwam dat ik nog nooit schaamhaar gezien hebt in het echt en daardoor een stijve kreeg. Oeps sorry zij mijn zus en liep door het water in zo nu zie dat niet meer en ze ging zwemmen. Ik zwom achter haar aan na verloop van zo’n 15 minuten besloot ik naar de kant te gaan en aan de kant te gaan zitten zo dat mijn zus als ze aankomt mijn lul wel moest zien en dat ik zo haar goed kon bekijken want nu moest haar hele slipje doorzichtig zijn.

Mijn zus kwam aam zwemmen en kroop uit het water nu zag ik vol haar kut want ze trok haar been hoog op om aan de kant te komen waardoor ik recht in haar kruis keek het had een uitwerking waar ik zelfs van schrok recht op sprong mijn lul hier door schoof hij langs mijn been de vrijheid in en ik zat dus eigenlijk met een blote lul voor mijn zus. Oei zij ze laat ik je weer geil worden en ze sloot haar benen ik vroeg of we onze onderbroek moesten drogen mijn zus reageerde van als ik hier in de zon gaat liggen en jij kan mijn kut zien door mijn slip heb jij toch een probleem?

Ik zei haar van niet want ik keek graag naar haar kut oké zei ze dan laat ik je alles duidelijk zien want door zo’n slipje mis je de details en terwijl ze dat zei liet ze haar slipje op de grond zakken en ging op haar rug liggen met gespreide benen ik kon zo bij haar naar binnen kijken een prachtig roze binnen kant mijn lul stond nu echt op klappen. Ja halo zei mijn zus als ik mijn kut laat zien wil ik jou totale lul zien inclusief je zak. Ik mompelde dat ze gelijk had en lied mijn onderbroek zakken ik stond nu vlak voor mijn zus die intussen was gaan zitten mijn lul stond stijf voor haar gezicht en voor ik daar erg in had zat mijn lul in haar mond ze zoog en likte er aan al snel kwam ik klaar in haar mond ik was bang dat ze boos zou worden maar ze slikte alles door en zoog mijn lul helemaal leeg.

Strak wit slipje Heet nat tienerkutje We zien graag dat je nat bent De prachtige gaten van Malena Het melken van het slipje van tante Hete Japanse doet solo showtje Kleine tiener nat kutje Masturberen in haar slipje Natte tiener solo sessie Strak nat poesje Haar kleine witte katoenen slipje Redhead met lekkere tieten speelt met haar natte kut Prachtige babe met natte kut Sletterige meiden met korte rokjes 1: Grote speeltjes van een leuke babe Nat worden in het openbaar Perfecte tieten, nat kutjein haar slipje natte preuten

..