Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Homos die neuken grote lul in een klein kutje

homos die neuken grote lul in een klein kutje

Getuigenis hoe ik Kreeg Een Lening van {calviinloancompany gmail. Hoeveel heb je nodig? Wat gaat u doen? Wanneer zal je betalen het terug? Hoe betaalt u het terug? Wat gebeurt er als er iets mis gaat? Welk land kom je vandaan? Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis. P, waarom ga je dan al weg terwijl succes in mijn contacten lijst zit. Je houd tog van drank. Kom niet uit het wilde westen.

Niet me bitch dus ik wil ook geen snitch. Veel te veel make-up net een barbie pop. Dus dat is iets wat moet stoppen. Alle remmen gaan dan los succes is dan niet moeilijk te vinden iedereen staat in de rij voor mij. Met mijn raps kill ik Will smith. Ik ben geen ismo dus ben ook geen eenmans. Nee ik ben Driemans. Haal geen keuken bij Biemans. De deur staat op een kier want jij bent altijd welkom. The lights of oldskool is shining in de nacht de maan zo wit alles lijkt buitengesloten oftewel mijn sweertje een dikke mist brrr da visie van god los.

Rap gods schuiven op naar de achterste rij. Hollywood krijgt een trap mijn hantekening is perfect core music industries lecinties hahaha ful. Belgie tot the home shit achter om kijken en zie wat ik bouwde een hoek vies van vertrouwen.

Franche boem boem nigga"s die in de nacht je achtervolgen hahaha pak de puppy maar beet. De muis zal je toch maar tot de ingang je volgen. Ik ben er net weer ik geef je een lange weg tot door het donkerste en hardste bos van roodkapje. Het witte ezel pusht je hemel van je gebit is green. Opassen nu wand de taal van de flikkers worden 1. Laat de hele wereld zien dat 1 de vernietiging en verwoesting van geweld tot niets liet blijken.

Niets is ogend ervaren de diepste secrets van het einde tot het begin van fantasie bijt op je tong wand, Bang zal je woeden klonen kan!!! Veeg je zwarte oog maar weg wand wat jullie ook doen er klinkt maar one sound. Ik neem het over falen zal de rest of red eay"s zijn onze harde ogen van tranen van verlies.

Geen groep maar alleen meelopen is al een zege wand 1 somewone kan echt de wereld veranderen. Screaming is new lafting. The men is tegerlijkertijd een vrouw volg me dan ook maar. I"m a legand king I"m never scare. Crazy is gwn vragen aan mij al genoeg we hebben beet magic fools. Groeten klanten Wij bieden onbeveiligde persoonlijke en beveiligde investeringen Leningen voor uw behoeften en uw budget. De laagste online krediet in DE en CH! Vul de volgende informatie voor uw lening aanvraag: Bedrag van de lening: Doel van de lening: Een snelle reactie vereist.

U kunt ook e-mailen op bishopsmithloans hotmail. Hello, I am Mrs. Ruth Emmanuel, a private loan lender who gives life time opportunity loans. Do you need a loan urgently to pay off your debts, or you need a loan to enhance your business? You have been rejected by banks and other financial institutions?

Do you need a consolidation loan or mortgage looking for more, because we are here to make. Funds to individuals I want to use this medium to inform you that we are a reliable and beneficiary assistance and are willing to offer a loan.

So contact us today via email at: Je kan lachen met je vrienden voor even is het leuk je vergeet soms alle stres in je leven je doet dan domme dingen en niemand houd je tegen. Maar later zijn je vrienden weg, en heb je geen toekomst en geen baan en dan pas realiseer wat je fout hebt gedaan. Het is tijd nu, ja die tijd is gekomen stop met dromen en maak ze waar je bent nog jong en leeft in vrede dus zoek geen reden om op te geven als je het beste wil bereiken en niet op een dakloos wilt gaan lijken.

Hoe zou het zijn als je opgroeit tijdens een oorlog en elke dag moet overleven. Misschien raak je, je ouders kwijt Je bent dan alleen en verlaten. Jong en verdrietig en niemand kan je troosten, niemand kan bij je zijn en elke dag leef je door met een pijn die niet te stoppen is. Flippers aan de stuur lyricse music video top 3 wacht op mij 1 lied is dan al een legende die voor me praat.

Avatar verhalen zijn uit je pink gezogen  maximaal getraind waren de hardste overleeft de straat grootste familie. Dit is straat, en dit is hoodshit Wierrie die we smoken is alleen good shit Met mn lines schrijf ik zo een heel boek niggah Kom maar hier, we bounce op floes niggah.

Mn Lines zijn net bullits ze zijn niet te vermijden Net zoals dealers die de coke 5 x versnijden Mn cocaine reist van Echt-Noord tot aan leiden. Zonder er andere rotzooi mee te versnijden Wat wil je hebben, hier is het te krijgen. We zitten niet in polo's , we zullen benz rijden Jij op vieze chicks, ik op die lekkere rijden Fock bitches, ik blijf op de block grinden Lig niet alleen op bed, maar met 5 wijven OV's zet ik niet alleen maar met zn vijven.

Snitchers zijn praters, dus het zijn net wijven Durf mij niet met een focking vinger aan te wijzen. Ja dat klopt maar voor je t weet is het allemaal BAM weg. Ben in de game, welke game, die van mezelf. Omdat al die games, die patsershit nep is. Check it, ik doe het alleen, omdat ik wil,. Geen verplichtingen, op me gemak, k doe het chill. Ik ben ill,en ik ga verder, verder dan me wegen leggen.

Ik kom het brengen, je mag ook komen halen faggot. Rap het, t is me ding, t is me passie, snappie? En als ik t ff zat ben, ga ik een weekje met vakantie.

En als ik terug ben dan pak ik, dan rap ik want dan mag ik. Dan mag ik dus ik rag bitch, en je komt me uit dissen, dan zeg ik dag pik. En we zijn al aangekomen bij t tweede couplet,. Rappers zie ik weggaan want ze moeten naar bed,. Rappers lopen al weg maar we zijn er pas net,. Want ik heb snel al me lyrics op me barz gezet, yeah. Je kan blijven roepen maar ik ga lekker door,.

Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. Strakke flows met beats die door je heen boren. Lyrics op me tracks want ik moet blijven scoren.

En moet je horen, al die bitches gillen,. Al die bitches gillen omdat ze nog veel meer van me willen. Ze willen met me chillen, want je weet ik ben een killer,. Voor je t weet zie je bitches schudden met hun billen. Derde couplet, een na laatste van me track. Niet de laatste uit me leven want ik maak comebacks. Nog even lijp en gek, maar iets zakelijker, minder grote bek. Maar tis me leven dus ik blijf rappen, ik represent.

Zet me skills op me tracks werk hard voor ik relax. Je moet niet komen bluffen want ik schiet je lek. Nee dat was een grapje ik meende het niet echt. Maar let ff op je woorden en kijk uit wat je zegt. Straks komt nog 1 couplet met dezelfde dope flow.

Ff al me barz vulle, before I go home. Heb straks al me barz gevuld en dan ga ik naar huis. Met een bierie op de bank, lekker zitten voor de buis. Dit is de laatste, hierna stop ik weer ff.

Als je langere track wil moet ik me tax heffen. Ik moet inkomsten hebben, voor niks gaat de zon op,. Moet geld hebben, banga bangen, money gaat non stop. Anders is het focked up, moet me leven kunnen leiden,. Aan het rappen, blijf ik rappen, ik moet rappend kunnen blijven.

Toen was het ff stil omdat haters niks krijgen,. Want in 1 adem kan ik me track afschrijven. Haters blijven stil, omdat ze toe moeten geven,. Want de tijd is zo voorbij, heb me track afgeschreven. Nog een keer, nu is het duidelijk, rappen is me leven. Daarom heb ik haters, want ze denken dat fake. Fame fake je niet fame is wat je hebt,. En haters zijn jaloers, dus nu noemen ze me nep, das dan pech. Das dan pech, en ff by the way, dit is het einde van me track. Soms ben ik verloren in het leven, door mn verleden dat in me blijft spelen,.

En weet ik, dat ik niet weet, hoe ik het moet delen, God vergeef me,. Ik vind het moeilijk, als ik alleen ben, verlaten gebleven, door slechte dingen bezeten,. Om dan er dan toch voor te leven,   en om om mijn naasten te geven,.

Geef me een reden, ik heb een reden, waardoor ik mezelf ben gebleven,. En Jezus, wat heb ik veel meegemaakt, hij antwoordt terug, gedraag je maat,. Kon ik dat maar, dan zou alles, in mijn leven beter gaan, maar ik ben verslaafd,. Het is raar, dat ik soms niet kan wat ik wil, het trekt me naar zich toe, en zegt he kil je bent chill, als je doet wat ik zeg,. Daarom dat ik rap, om toch te zeggen, dat ik niet veel over heb,.

Niet alleen in waarde van spullen, heb er niet veel meer voor over, om dom te blijven lullen,. Omdat ik met een reden, mn leven op ga geven,. Het is nog niet zeker, maar ik zit in de problemen,. Wat gaat over mijn verleden, toekomst en heden,. Wat me bij is gebleven,. In Nederland blijf je inleveren, als een melkkoe blijf je geven,.

Door de feiten die de overheid heeft vermeden,. En hun kleding, is Armani shit ik weet het,. Terwijl hardwerkende mensen voedselpakketten kregen,. Junkies liggen te spacen, door de stress die Rutte al had bestreden,. Nee het is er nog steeds, regering heeft doofpot regels,. Waardoor de armen gedwongen zijn om bij de rijken te stelen,.

Door die ellende, ging ik geloven in Jezus,. Open mijn ogen en keek, en pak ik de bijbel en lees het,. Vooral spreuken en profeten, maar ik meen het,.

Het gaat gewoon niet goed in Nederland,. Pak de krant, en lees de leugens man,. Over overheids beleid, bezuinigen op de zorg kant,. Maar vervolgens geld wegsluizen naar de balkan,. En ook Griekenland, zorgt dat de euro valt,. De eu verknalt, alles wat we hadden,. Gulden verdween, bouwden weer op en BAM. De meerderheid was voor, maar mij is niks gevraagd,. En protesteren maakt ze kwaad, en zien ze als verraad,. Er is geen plaats in Nederland, voor nog meer immigranten,. Maar moeten we dat dan, zo hard als Wilders brengen dan?

Buitenlanders zijn slecht, en helpe ons tegen de grond,. En ze stelen onze banen, we hebben daar zelf voor gezorgd,. En inderdaad ik flip hem, want ik ben boos,. Over dat we stemmen mogen, maar er wordt gelogen,. Slaap in een doos, ik kreeg toch subsidie, ben bedrogen. In het land waar ik als Spijkenaar, ben geboren en getogen,.

Geloof me, tis over, er gaat nog oorlog van komen,. Rijken waren ondersteboven, onrust in de buurt ja. Christen, Confessioneel, zeggen Haakneus-vuurmaar. En overheid vuurt naar, hun eigen buurman,. Heeft een te lage huur dan, is juwelier maar,.

Kan het niet betalen, te hoge huur voor een te laag loon,. Heeft daardoor stress, koopt wiet, en raakt stoned,. Boontje komt om zijn loontje krijg je te horen, i hope so. Is dat mischien de reden van Pim Fortuyns dood? Dat ze dachten, hij gaat toch wel naar de klote,. Maar geloof me, gebeurd door Ruttes gewoonten, met Obama besloten,.

Helpen de wereld economen, even naar de bodem,. Dus laat het in je hard komen, is dit wat je wil gozer? Ze willen me status maar. Mijn tekst komt gewoon aan. En ik eet nu gewoon een banaan. Ik verzin dit maar want. Er is geen tijd te verspillen. Ik kom gewoon om te winnen. Vanavond gaan we maar ff pinnen. Om mijn geld weer te innen. Elke dag kom er geld bij. Oke Okee, haha ik kom hard nigger noem me de sneltrein ga niet denken je kan me voorbij jou leven is net begonnen ik zou je alast vermommmen want je leven die word zuur cash cash de boy die is duur je wilt me pakken ik zeg zo van haaa noem me mister armeen ja je weet het en ik wil alleen maar winnen de boy is nu al binnen ga geen tijd verspillen want je weet ik ga winnen kom een duel aan de eerste 3 seconden damm nigga ik heb nu al van je gewonnen je doet zogenaamde baas van de straat zelf je moeder geeft je haat hard hard ik kom hard Zo hard ik ben mijn eigen bodyguard met een hardere flow Breng ik de rapstage naar een hoger niveau als een flammende cirkel breng die actie In een seconde zit je al weer terug naar je dorp in een onbetaalde taxi.

Maar ik zie ons vrienschap groeien, en daarnaast nog heel hard bloeien, je moet niet opgeven want opgeven is geen optie schat. Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why. Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Doodskops vlinder tenakan elmaya del toro mouse grr   opgezwolle wied niet van boom en ik nu swits wantrouwig en kunnen we er op vertrouwen bank toe opa uit de bl en anders genaamd duke jauw bv. Ik codes enz verbreek ik weet die love is real 1 woord aids grap van iemand ofzo ik beleef doods angst iedereen rybfgbf. Real ik hm bl boys see enz sterven na dood jauuwwww. Ik codes enz verbreek ik weet die love is real Het leven is zo kort en klein.

Eigenlijk ben ik nog blij om levend te zijn. Het leven is moeilijk alles op je neer. Net alsof mensen je beschieten met een geweer. Dus neem goeie beslissingen voordat het fout gaat. En voordat je onder de brug ik de kou staat. Dus luister naar het leven en volg je hart. Voordat de duivel je hele leven verward.

Dus, wij blij met je leven, God heeft je een kans gegeven. Niet zoals als die kinderen in Afrika. Maar een beter leven, zoals antibiotica. Ja daarmee kun je doorgaan. En daardoor gaat je leven ontstaan. Alvast bedankt voor degenen die me steunen: En oké, dit klinkt misschien allemaal wel meling en klef maar ik heb teminste het lef om te zeggen dat ik hield van jouw en daardoor ben ik nu nog steeds in rouw.

Nog veel werk aan. Exceptional prices allow you to http: Follow this link http: If a pharmacy offers http: Needless to say, I am extremely ill since fall Looking for a generic cialis pills and shipping by ordering through this site The most detailed, and have apps for the widest variety of smartphone platforms. Person-to-person transmission of H1N1 flu virus occurs, and the virus is easily spread among people.

Buy Cheap Cialis in us Accow Accow. Lenovo Customer Support Number. How to stop auto forwarding in Yahoo mail? Email Help for Yahoo mail Clients. Yahoo customer support help for an account Yahoo mail technical support effective solution Yahoo contact number for customers Change Yahoo mail password Contact Yahoo mail number for help om Ik heb hulp ontvangen van Senator Walter.

Must-see for retro porn lovers! Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer. Shlol om Wil je roem, rijkdom, macht,. Ja om Lol yolo om Bhjngvvnj om Ik heb mijn lening. Praatjes doen ons niks. Mybe i few inspetion.. I thing chang new janration.. I thing not get his interview.. As want view and you avarything you can do..

Jajaj om Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany gmail. Homebase Finance Limited om Ik wens en ik hoop Wens ik geld en dat ik een dure auto kroop.

Nooit armoede dat is wat ik hoop. Woon ik in de mooiste wijk. Heb ik een poetsvrouw zij doet de strijk. Terwijl ik naar mn grote tuin kijk.

Veel planten en een grote eik. Geld kom met hopen. Ik weet niet wat te kopen Door alle zaken die goed lopen. Werknemers ze verdienen bijna niet Zolang de baas zijn geld maar ziet dan ben ik tevreden met mn ferari kom ik naar het werk gereden maar mn geweten dat ver weg heeft gezeten doet pijn blij kan ik niet meer zijn en het geld voelt niet fijn eerst zo groot nu zo klein de man met het geld de rijkepaljas  rijk van buiten ma arm van binnen  was Xhil om Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis ja het is gezellig.

Waar zijn we nou gebleven babe. Ze willen me nu gaan droppen. Met mijn raps kill ik Will smith dat is niet goed voor zijn reputatie.

Mensen gaan me haten zijn jaloers en beginnen te praten ze hebben geen leven. Fyck you men om Rapper paen heetbvte be a om Couplet 1 Ip de straaten vragen zmij wien isu vader? Kwete nie wa tzegn want mn vader is nen dader. Ejo ik denk nu ff terug naar mn lange verleden naar die focktop tijd dat er veel straf werdt gegeven ik heb het over mezelf over mijn kinderjaren over de tijden dat er focking veel problemen waren. Mama en papa die toen altijd ruzie maakte in plaats van liefde gingen ze elkaar haten kleine boy is nu groot  krijgen vele dingen mee maar nu ben ik jong volwassen en nog steeds in The Game Check me wie ik ben en ik zal niet overdrijven.

Kheb alleen een pen nodig om mijn leven te beschrijven. Als ik denk aan al die tijden al die pijn die ik kreeg Ik kan het nu nog niet begrijpen. Mam's boy die werdt groter En deed niet altijd ideaal Mijn naam is Pieter En dit is mijn verhaal om Niks om Ik heb natuurkundige raps, jij kunt-matige stoffen Spit vol met energie, ben net door de bliksem getroffen Heb undergrounds raps, noem ze grondstoffen Dit wordt mijn eindproduct, alleen jij bent de afvalstoffen Zie dit als een race, ik loop op spikes en jij op sloffen Je bent een luie zak, en daarom kan ik op je neerploffen Grote toekomst voor me, want ik heb een groot-heden Pak altijd de goede wegen, want ik heb maar een-heden Maar jouw toekomst ziet eruit als een stoepveger Slapen in donkere stegen of bijna suicide plegen Mijn teksten zijn hard, als Decibel Maar jij kent geen hardheid, dus ik eet je opnet als babybell Ja mijn teksten zijn koud, als kelvin Wil je met me messen en ik zorg dat je de hel vindt Want ik heb m'n gun al afgesteld, net als op het slagveld Schot in de roos noem me raymond van Barneveld   Renzo v.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why jaar van    hydroboys  iedereen gaat all in  wie fout zat tja realest street rules name capone allias de zwarte clown aka veilig verkeer  jep special mis zie zit vast in de blokken 9  a  denk na mamsie gezeur of gelijk    moonfish poepie en zwarte tony montana gekregen. Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen.

Sex en nauw kutje
homos die neuken grote lul in een klein kutje

Getuigenis hoe ik Kreeg Een Lening van {calviinloancompany gmail. Hoeveel heb je nodig? Wat gaat u doen? Wanneer zal je betalen het terug? Hoe betaalt u het terug? Wat gebeurt er als er iets mis gaat?

Welk land kom je vandaan? Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis. P, waarom ga je dan al weg terwijl succes in mijn contacten lijst zit.

Je houd tog van drank. Kom niet uit het wilde westen. Niet me bitch dus ik wil ook geen snitch. Veel te veel make-up net een barbie pop. Dus dat is iets wat moet stoppen. Alle remmen gaan dan los succes is dan niet moeilijk te vinden iedereen staat in de rij voor mij.

Met mijn raps kill ik Will smith. Ik ben geen ismo dus ben ook geen eenmans. Nee ik ben Driemans. Haal geen keuken bij Biemans. De deur staat op een kier want jij bent altijd welkom.

The lights of oldskool is shining in de nacht de maan zo wit alles lijkt buitengesloten oftewel mijn sweertje een dikke mist brrr da visie van god los. Rap gods schuiven op naar de achterste rij. Hollywood krijgt een trap mijn hantekening is perfect core music industries lecinties hahaha ful.

Belgie tot the home shit achter om kijken en zie wat ik bouwde een hoek vies van vertrouwen. Franche boem boem nigga"s die in de nacht je achtervolgen hahaha pak de puppy maar beet. De muis zal je toch maar tot de ingang je volgen. Ik ben er net weer ik geef je een lange weg tot door het donkerste en hardste bos van roodkapje. Het witte ezel pusht je hemel van je gebit is green. Opassen nu wand de taal van de flikkers worden 1.

Laat de hele wereld zien dat 1 de vernietiging en verwoesting van geweld tot niets liet blijken. Niets is ogend ervaren de diepste secrets van het einde tot het begin van fantasie bijt op je tong wand, Bang zal je woeden klonen kan!!! Veeg je zwarte oog maar weg wand wat jullie ook doen er klinkt maar one sound. Ik neem het over falen zal de rest of red eay"s zijn onze harde ogen van tranen van verlies.

Geen groep maar alleen meelopen is al een zege wand 1 somewone kan echt de wereld veranderen. Screaming is new lafting. The men is tegerlijkertijd een vrouw volg me dan ook maar.

I"m a legand king I"m never scare. Crazy is gwn vragen aan mij al genoeg we hebben beet magic fools. Groeten klanten Wij bieden onbeveiligde persoonlijke en beveiligde investeringen Leningen voor uw behoeften en uw budget. De laagste online krediet in DE en CH! Vul de volgende informatie voor uw lening aanvraag: Bedrag van de lening: Doel van de lening: Een snelle reactie vereist. U kunt ook e-mailen op bishopsmithloans hotmail.

Hello, I am Mrs. Ruth Emmanuel, a private loan lender who gives life time opportunity loans. Do you need a loan urgently to pay off your debts, or you need a loan to enhance your business?

You have been rejected by banks and other financial institutions? Do you need a consolidation loan or mortgage looking for more, because we are here to make. Funds to individuals I want to use this medium to inform you that we are a reliable and beneficiary assistance and are willing to offer a loan.

So contact us today via email at: Je kan lachen met je vrienden voor even is het leuk je vergeet soms alle stres in je leven je doet dan domme dingen en niemand houd je tegen.

Maar later zijn je vrienden weg, en heb je geen toekomst en geen baan en dan pas realiseer wat je fout hebt gedaan. Het is tijd nu, ja die tijd is gekomen stop met dromen en maak ze waar je bent nog jong en leeft in vrede dus zoek geen reden om op te geven als je het beste wil bereiken en niet op een dakloos wilt gaan lijken. Hoe zou het zijn als je opgroeit tijdens een oorlog en elke dag moet overleven. Misschien raak je, je ouders kwijt Je bent dan alleen en verlaten.

Jong en verdrietig en niemand kan je troosten, niemand kan bij je zijn en elke dag leef je door met een pijn die niet te stoppen is. Flippers aan de stuur lyricse music video top 3 wacht op mij 1 lied is dan al een legende die voor me praat. Avatar verhalen zijn uit je pink gezogen  maximaal getraind waren de hardste overleeft de straat grootste familie. Dit is straat, en dit is hoodshit Wierrie die we smoken is alleen good shit Met mn lines schrijf ik zo een heel boek niggah Kom maar hier, we bounce op floes niggah.

Mn Lines zijn net bullits ze zijn niet te vermijden Net zoals dealers die de coke 5 x versnijden Mn cocaine reist van Echt-Noord tot aan leiden. Zonder er andere rotzooi mee te versnijden Wat wil je hebben, hier is het te krijgen.

We zitten niet in polo's , we zullen benz rijden Jij op vieze chicks, ik op die lekkere rijden Fock bitches, ik blijf op de block grinden Lig niet alleen op bed, maar met 5 wijven OV's zet ik niet alleen maar met zn vijven. Snitchers zijn praters, dus het zijn net wijven Durf mij niet met een focking vinger aan te wijzen. Ja dat klopt maar voor je t weet is het allemaal BAM weg. Ben in de game, welke game, die van mezelf.

Omdat al die games, die patsershit nep is. Check it, ik doe het alleen, omdat ik wil,. Geen verplichtingen, op me gemak, k doe het chill. Ik ben ill,en ik ga verder, verder dan me wegen leggen. Ik kom het brengen, je mag ook komen halen faggot.

Rap het, t is me ding, t is me passie, snappie? En als ik t ff zat ben, ga ik een weekje met vakantie. En als ik terug ben dan pak ik, dan rap ik want dan mag ik. Dan mag ik dus ik rag bitch, en je komt me uit dissen, dan zeg ik dag pik. En we zijn al aangekomen bij t tweede couplet,. Rappers zie ik weggaan want ze moeten naar bed,. Rappers lopen al weg maar we zijn er pas net,. Want ik heb snel al me lyrics op me barz gezet, yeah. Je kan blijven roepen maar ik ga lekker door,.

Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. Strakke flows met beats die door je heen boren. Lyrics op me tracks want ik moet blijven scoren. En moet je horen, al die bitches gillen,.

Al die bitches gillen omdat ze nog veel meer van me willen. Ze willen met me chillen, want je weet ik ben een killer,. Voor je t weet zie je bitches schudden met hun billen. Derde couplet, een na laatste van me track. Niet de laatste uit me leven want ik maak comebacks. Nog even lijp en gek, maar iets zakelijker, minder grote bek. Maar tis me leven dus ik blijf rappen, ik represent. Zet me skills op me tracks werk hard voor ik relax.

Je moet niet komen bluffen want ik schiet je lek. Nee dat was een grapje ik meende het niet echt. Maar let ff op je woorden en kijk uit wat je zegt. Straks komt nog 1 couplet met dezelfde dope flow. Ff al me barz vulle, before I go home. Heb straks al me barz gevuld en dan ga ik naar huis. Met een bierie op de bank, lekker zitten voor de buis. Dit is de laatste, hierna stop ik weer ff. Als je langere track wil moet ik me tax heffen. Ik moet inkomsten hebben, voor niks gaat de zon op,. Moet geld hebben, banga bangen, money gaat non stop.

Anders is het focked up, moet me leven kunnen leiden,. Aan het rappen, blijf ik rappen, ik moet rappend kunnen blijven. Toen was het ff stil omdat haters niks krijgen,. Want in 1 adem kan ik me track afschrijven. Haters blijven stil, omdat ze toe moeten geven,. Want de tijd is zo voorbij, heb me track afgeschreven. Nog een keer, nu is het duidelijk, rappen is me leven.

Daarom heb ik haters, want ze denken dat fake. Fame fake je niet fame is wat je hebt,. En haters zijn jaloers, dus nu noemen ze me nep, das dan pech. Das dan pech, en ff by the way, dit is het einde van me track. Soms ben ik verloren in het leven, door mn verleden dat in me blijft spelen,.

En weet ik, dat ik niet weet, hoe ik het moet delen, God vergeef me,. Ik vind het moeilijk, als ik alleen ben, verlaten gebleven, door slechte dingen bezeten,. Om dan er dan toch voor te leven,   en om om mijn naasten te geven,. Geef me een reden, ik heb een reden, waardoor ik mezelf ben gebleven,.

En Jezus, wat heb ik veel meegemaakt, hij antwoordt terug, gedraag je maat,. Kon ik dat maar, dan zou alles, in mijn leven beter gaan, maar ik ben verslaafd,.

Het is raar, dat ik soms niet kan wat ik wil, het trekt me naar zich toe, en zegt he kil je bent chill, als je doet wat ik zeg,. Daarom dat ik rap, om toch te zeggen, dat ik niet veel over heb,. Niet alleen in waarde van spullen, heb er niet veel meer voor over, om dom te blijven lullen,.

Omdat ik met een reden, mn leven op ga geven,. Het is nog niet zeker, maar ik zit in de problemen,. Wat gaat over mijn verleden, toekomst en heden,. Wat me bij is gebleven,. In Nederland blijf je inleveren, als een melkkoe blijf je geven,. Door de feiten die de overheid heeft vermeden,. En hun kleding, is Armani shit ik weet het,. Terwijl hardwerkende mensen voedselpakketten kregen,. Junkies liggen te spacen, door de stress die Rutte al had bestreden,.

Nee het is er nog steeds, regering heeft doofpot regels,. Waardoor de armen gedwongen zijn om bij de rijken te stelen,. Door die ellende, ging ik geloven in Jezus,. Open mijn ogen en keek, en pak ik de bijbel en lees het,.

Vooral spreuken en profeten, maar ik meen het,. Het gaat gewoon niet goed in Nederland,. Pak de krant, en lees de leugens man,. Over overheids beleid, bezuinigen op de zorg kant,. Maar vervolgens geld wegsluizen naar de balkan,.

En ook Griekenland, zorgt dat de euro valt,. De eu verknalt, alles wat we hadden,. Gulden verdween, bouwden weer op en BAM. De meerderheid was voor, maar mij is niks gevraagd,. En protesteren maakt ze kwaad, en zien ze als verraad,. Er is geen plaats in Nederland, voor nog meer immigranten,. Maar moeten we dat dan, zo hard als Wilders brengen dan? Buitenlanders zijn slecht, en helpe ons tegen de grond,.

En ze stelen onze banen, we hebben daar zelf voor gezorgd,. En inderdaad ik flip hem, want ik ben boos,. Over dat we stemmen mogen, maar er wordt gelogen,. Slaap in een doos, ik kreeg toch subsidie, ben bedrogen. In het land waar ik als Spijkenaar, ben geboren en getogen,. Geloof me, tis over, er gaat nog oorlog van komen,.

Rijken waren ondersteboven, onrust in de buurt ja. Christen, Confessioneel, zeggen Haakneus-vuurmaar. En overheid vuurt naar, hun eigen buurman,. Heeft een te lage huur dan, is juwelier maar,.

Kan het niet betalen, te hoge huur voor een te laag loon,. Heeft daardoor stress, koopt wiet, en raakt stoned,. Boontje komt om zijn loontje krijg je te horen, i hope so. Is dat mischien de reden van Pim Fortuyns dood? Dat ze dachten, hij gaat toch wel naar de klote,. Maar geloof me, gebeurd door Ruttes gewoonten, met Obama besloten,. Helpen de wereld economen, even naar de bodem,.

Dus laat het in je hard komen, is dit wat je wil gozer? Ze willen me status maar. Mijn tekst komt gewoon aan. En ik eet nu gewoon een banaan. Ik verzin dit maar want. Er is geen tijd te verspillen. Ik kom gewoon om te winnen. Vanavond gaan we maar ff pinnen. Om mijn geld weer te innen. Elke dag kom er geld bij. Oke Okee, haha ik kom hard nigger noem me de sneltrein ga niet denken je kan me voorbij jou leven is net begonnen ik zou je alast vermommmen want je leven die word zuur cash cash de boy die is duur je wilt me pakken ik zeg zo van haaa noem me mister armeen ja je weet het en ik wil alleen maar winnen de boy is nu al binnen ga geen tijd verspillen want je weet ik ga winnen kom een duel aan de eerste 3 seconden damm nigga ik heb nu al van je gewonnen je doet zogenaamde baas van de straat zelf je moeder geeft je haat hard hard ik kom hard Zo hard ik ben mijn eigen bodyguard met een hardere flow Breng ik de rapstage naar een hoger niveau als een flammende cirkel breng die actie In een seconde zit je al weer terug naar je dorp in een onbetaalde taxi.

Maar ik zie ons vrienschap groeien, en daarnaast nog heel hard bloeien, je moet niet opgeven want opgeven is geen optie schat.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why. Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Doodskops vlinder tenakan elmaya del toro mouse grr   opgezwolle wied niet van boom en ik nu swits wantrouwig en kunnen we er op vertrouwen bank toe opa uit de bl en anders genaamd duke jauw bv. Ik codes enz verbreek ik weet die love is real 1 woord aids grap van iemand ofzo ik beleef doods angst iedereen rybfgbf. Real ik hm bl boys see enz sterven na dood jauuwwww.

Ik codes enz verbreek ik weet die love is real Het leven is zo kort en klein. Eigenlijk ben ik nog blij om levend te zijn. Het leven is moeilijk alles op je neer. Net alsof mensen je beschieten met een geweer. Dus neem goeie beslissingen voordat het fout gaat. En voordat je onder de brug ik de kou staat. Dus luister naar het leven en volg je hart. Voordat de duivel je hele leven verward.

Dus, wij blij met je leven, God heeft je een kans gegeven. Niet zoals als die kinderen in Afrika. Maar een beter leven, zoals antibiotica. Ja daarmee kun je doorgaan. En daardoor gaat je leven ontstaan. Alvast bedankt voor degenen die me steunen: En oké, dit klinkt misschien allemaal wel meling en klef maar ik heb teminste het lef om te zeggen dat ik hield van jouw en daardoor ben ik nu nog steeds in rouw.

Nog veel werk aan. Exceptional prices allow you to http: Follow this link http: If a pharmacy offers http: Needless to say, I am extremely ill since fall Looking for a generic cialis pills and shipping by ordering through this site The most detailed, and have apps for the widest variety of smartphone platforms. Person-to-person transmission of H1N1 flu virus occurs, and the virus is easily spread among people.

Buy Cheap Cialis in us Accow Accow. Lenovo Customer Support Number. How to stop auto forwarding in Yahoo mail? Email Help for Yahoo mail Clients. Yahoo customer support help for an account Yahoo mail technical support effective solution Yahoo contact number for customers Change Yahoo mail password Contact Yahoo mail number for help om Ik heb hulp ontvangen van Senator Walter. Must-see for retro porn lovers!

Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer. Shlol om Wil je roem, rijkdom, macht,. Ja om Lol yolo om Bhjngvvnj om Ik heb mijn lening. Praatjes doen ons niks. Mybe i few inspetion.. I thing chang new janration.. I thing not get his interview.. As want view and you avarything you can do.. Jajaj om Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany gmail.

Homebase Finance Limited om Ik wens en ik hoop Wens ik geld en dat ik een dure auto kroop. Nooit armoede dat is wat ik hoop. Woon ik in de mooiste wijk. Heb ik een poetsvrouw zij doet de strijk. Terwijl ik naar mn grote tuin kijk. Veel planten en een grote eik. Geld kom met hopen. Ik weet niet wat te kopen Door alle zaken die goed lopen. Werknemers ze verdienen bijna niet Zolang de baas zijn geld maar ziet dan ben ik tevreden met mn ferari kom ik naar het werk gereden maar mn geweten dat ver weg heeft gezeten doet pijn blij kan ik niet meer zijn en het geld voelt niet fijn eerst zo groot nu zo klein de man met het geld de rijkepaljas  rijk van buiten ma arm van binnen  was Xhil om Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis ja het is gezellig.

Waar zijn we nou gebleven babe. Ze willen me nu gaan droppen. Met mijn raps kill ik Will smith dat is niet goed voor zijn reputatie. Mensen gaan me haten zijn jaloers en beginnen te praten ze hebben geen leven. Fyck you men om Rapper paen heetbvte be a om Couplet 1 Ip de straaten vragen zmij wien isu vader?

Kwete nie wa tzegn want mn vader is nen dader. Ejo ik denk nu ff terug naar mn lange verleden naar die focktop tijd dat er veel straf werdt gegeven ik heb het over mezelf over mijn kinderjaren over de tijden dat er focking veel problemen waren. Mama en papa die toen altijd ruzie maakte in plaats van liefde gingen ze elkaar haten kleine boy is nu groot  krijgen vele dingen mee maar nu ben ik jong volwassen en nog steeds in The Game Check me wie ik ben en ik zal niet overdrijven.

Kheb alleen een pen nodig om mijn leven te beschrijven. Als ik denk aan al die tijden al die pijn die ik kreeg Ik kan het nu nog niet begrijpen.

Mam's boy die werdt groter En deed niet altijd ideaal Mijn naam is Pieter En dit is mijn verhaal om Niks om Ik heb natuurkundige raps, jij kunt-matige stoffen Spit vol met energie, ben net door de bliksem getroffen Heb undergrounds raps, noem ze grondstoffen Dit wordt mijn eindproduct, alleen jij bent de afvalstoffen Zie dit als een race, ik loop op spikes en jij op sloffen Je bent een luie zak, en daarom kan ik op je neerploffen Grote toekomst voor me, want ik heb een groot-heden Pak altijd de goede wegen, want ik heb maar een-heden Maar jouw toekomst ziet eruit als een stoepveger Slapen in donkere stegen of bijna suicide plegen Mijn teksten zijn hard, als Decibel Maar jij kent geen hardheid, dus ik eet je opnet als babybell Ja mijn teksten zijn koud, als kelvin Wil je met me messen en ik zorg dat je de hel vindt Want ik heb m'n gun al afgesteld, net als op het slagveld Schot in de roos noem me raymond van Barneveld   Renzo v.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why jaar van    hydroboys  iedereen gaat all in  wie fout zat tja realest street rules name capone allias de zwarte clown aka veilig verkeer  jep special mis zie zit vast in de blokken 9  a  denk na mamsie gezeur of gelijk    moonfish poepie en zwarte tony montana gekregen.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan.

Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen.Do u een lage credit score en jij bent vinden het moeilijk om een lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Heeft u een lening nodig hebt of financiering voor elk reden , zoals: Credit Card Lening E-mail ons op: Bedrag dat nodig is als lening: Do you need a loan to expand your business or you need a personal loan? Heeft you need a loan to expand your business or you need a personal loan?

Getuigenis hoe ik Kreeg Een Lening van {calviinloancompany gmail. Hoeveel heb je nodig? Wat gaat u doen? Wanneer zal je betalen het terug? Hoe betaalt u het terug? Wat gebeurt er als er iets mis gaat? Welk land kom je vandaan? Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis. P, waarom ga je dan al weg terwijl succes in mijn contacten lijst zit.

Je houd tog van drank. Kom niet uit het wilde westen. Niet me bitch dus ik wil ook geen snitch. Veel te veel make-up net een barbie pop. Dus dat is iets wat moet stoppen. Alle remmen gaan dan los succes is dan niet moeilijk te vinden iedereen staat in de rij voor mij. Met mijn raps kill ik Will smith. Ik ben geen ismo dus ben ook geen eenmans. Nee ik ben Driemans. Haal geen keuken bij Biemans.

De deur staat op een kier want jij bent altijd welkom. The lights of oldskool is shining in de nacht de maan zo wit alles lijkt buitengesloten oftewel mijn sweertje een dikke mist brrr da visie van god los.

Rap gods schuiven op naar de achterste rij. Hollywood krijgt een trap mijn hantekening is perfect core music industries lecinties hahaha ful.

Belgie tot the home shit achter om kijken en zie wat ik bouwde een hoek vies van vertrouwen. Franche boem boem nigga"s die in de nacht je achtervolgen hahaha pak de puppy maar beet. De muis zal je toch maar tot de ingang je volgen. Ik ben er net weer ik geef je een lange weg tot door het donkerste en hardste bos van roodkapje. Het witte ezel pusht je hemel van je gebit is green. Opassen nu wand de taal van de flikkers worden 1.

Laat de hele wereld zien dat 1 de vernietiging en verwoesting van geweld tot niets liet blijken. Niets is ogend ervaren de diepste secrets van het einde tot het begin van fantasie bijt op je tong wand, Bang zal je woeden klonen kan!!! Veeg je zwarte oog maar weg wand wat jullie ook doen er klinkt maar one sound. Ik neem het over falen zal de rest of red eay"s zijn onze harde ogen van tranen van verlies. Geen groep maar alleen meelopen is al een zege wand 1 somewone kan echt de wereld veranderen.

Screaming is new lafting. The men is tegerlijkertijd een vrouw volg me dan ook maar. I"m a legand king I"m never scare. Crazy is gwn vragen aan mij al genoeg we hebben beet magic fools. Groeten klanten Wij bieden onbeveiligde persoonlijke en beveiligde investeringen Leningen voor uw behoeften en uw budget.

De laagste online krediet in DE en CH! Vul de volgende informatie voor uw lening aanvraag: Bedrag van de lening: Doel van de lening: Een snelle reactie vereist. U kunt ook e-mailen op bishopsmithloans hotmail. Hello, I am Mrs. Ruth Emmanuel, a private loan lender who gives life time opportunity loans. Do you need a loan urgently to pay off your debts, or you need a loan to enhance your business? You have been rejected by banks and other financial institutions?

Do you need a consolidation loan or mortgage looking for more, because we are here to make. Funds to individuals I want to use this medium to inform you that we are a reliable and beneficiary assistance and are willing to offer a loan.

So contact us today via email at: Je kan lachen met je vrienden voor even is het leuk je vergeet soms alle stres in je leven je doet dan domme dingen en niemand houd je tegen. Maar later zijn je vrienden weg, en heb je geen toekomst en geen baan en dan pas realiseer wat je fout hebt gedaan. Het is tijd nu, ja die tijd is gekomen stop met dromen en maak ze waar je bent nog jong en leeft in vrede dus zoek geen reden om op te geven als je het beste wil bereiken en niet op een dakloos wilt gaan lijken.

Hoe zou het zijn als je opgroeit tijdens een oorlog en elke dag moet overleven. Misschien raak je, je ouders kwijt Je bent dan alleen en verlaten. Jong en verdrietig en niemand kan je troosten, niemand kan bij je zijn en elke dag leef je door met een pijn die niet te stoppen is.

Flippers aan de stuur lyricse music video top 3 wacht op mij 1 lied is dan al een legende die voor me praat. Avatar verhalen zijn uit je pink gezogen  maximaal getraind waren de hardste overleeft de straat grootste familie. Dit is straat, en dit is hoodshit Wierrie die we smoken is alleen good shit Met mn lines schrijf ik zo een heel boek niggah Kom maar hier, we bounce op floes niggah.

Mn Lines zijn net bullits ze zijn niet te vermijden Net zoals dealers die de coke 5 x versnijden Mn cocaine reist van Echt-Noord tot aan leiden.

Zonder er andere rotzooi mee te versnijden Wat wil je hebben, hier is het te krijgen. We zitten niet in polo's , we zullen benz rijden Jij op vieze chicks, ik op die lekkere rijden Fock bitches, ik blijf op de block grinden Lig niet alleen op bed, maar met 5 wijven OV's zet ik niet alleen maar met zn vijven. Snitchers zijn praters, dus het zijn net wijven Durf mij niet met een focking vinger aan te wijzen. Ja dat klopt maar voor je t weet is het allemaal BAM weg.

Ben in de game, welke game, die van mezelf. Omdat al die games, die patsershit nep is. Check it, ik doe het alleen, omdat ik wil,. Geen verplichtingen, op me gemak, k doe het chill. Ik ben ill,en ik ga verder, verder dan me wegen leggen. Ik kom het brengen, je mag ook komen halen faggot. Rap het, t is me ding, t is me passie, snappie? En als ik t ff zat ben, ga ik een weekje met vakantie.

En als ik terug ben dan pak ik, dan rap ik want dan mag ik. Dan mag ik dus ik rag bitch, en je komt me uit dissen, dan zeg ik dag pik. En we zijn al aangekomen bij t tweede couplet,.

Rappers zie ik weggaan want ze moeten naar bed,. Rappers lopen al weg maar we zijn er pas net,. Want ik heb snel al me lyrics op me barz gezet, yeah. Je kan blijven roepen maar ik ga lekker door,. Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. Strakke flows met beats die door je heen boren. Lyrics op me tracks want ik moet blijven scoren. En moet je horen, al die bitches gillen,.

Al die bitches gillen omdat ze nog veel meer van me willen. Ze willen met me chillen, want je weet ik ben een killer,. Voor je t weet zie je bitches schudden met hun billen. Derde couplet, een na laatste van me track. Niet de laatste uit me leven want ik maak comebacks.

Nog even lijp en gek, maar iets zakelijker, minder grote bek. Maar tis me leven dus ik blijf rappen, ik represent. Zet me skills op me tracks werk hard voor ik relax. Je moet niet komen bluffen want ik schiet je lek. Nee dat was een grapje ik meende het niet echt. Maar let ff op je woorden en kijk uit wat je zegt.

Straks komt nog 1 couplet met dezelfde dope flow. Ff al me barz vulle, before I go home. Heb straks al me barz gevuld en dan ga ik naar huis.

Met een bierie op de bank, lekker zitten voor de buis. Dit is de laatste, hierna stop ik weer ff. Als je langere track wil moet ik me tax heffen. Ik moet inkomsten hebben, voor niks gaat de zon op,. Moet geld hebben, banga bangen, money gaat non stop. Anders is het focked up, moet me leven kunnen leiden,.

Aan het rappen, blijf ik rappen, ik moet rappend kunnen blijven. Toen was het ff stil omdat haters niks krijgen,. Want in 1 adem kan ik me track afschrijven. Haters blijven stil, omdat ze toe moeten geven,. Want de tijd is zo voorbij, heb me track afgeschreven. Nog een keer, nu is het duidelijk, rappen is me leven. Daarom heb ik haters, want ze denken dat fake. Fame fake je niet fame is wat je hebt,. En haters zijn jaloers, dus nu noemen ze me nep, das dan pech.

Das dan pech, en ff by the way, dit is het einde van me track. Soms ben ik verloren in het leven, door mn verleden dat in me blijft spelen,. En weet ik, dat ik niet weet, hoe ik het moet delen, God vergeef me,. Ik vind het moeilijk, als ik alleen ben, verlaten gebleven, door slechte dingen bezeten,. Om dan er dan toch voor te leven,   en om om mijn naasten te geven,. Geef me een reden, ik heb een reden, waardoor ik mezelf ben gebleven,. En Jezus, wat heb ik veel meegemaakt, hij antwoordt terug, gedraag je maat,.

Kon ik dat maar, dan zou alles, in mijn leven beter gaan, maar ik ben verslaafd,. Het is raar, dat ik soms niet kan wat ik wil, het trekt me naar zich toe, en zegt he kil je bent chill, als je doet wat ik zeg,. Daarom dat ik rap, om toch te zeggen, dat ik niet veel over heb,. Niet alleen in waarde van spullen, heb er niet veel meer voor over, om dom te blijven lullen,.

Omdat ik met een reden, mn leven op ga geven,. Het is nog niet zeker, maar ik zit in de problemen,. Wat gaat over mijn verleden, toekomst en heden,.

Wat me bij is gebleven,. In Nederland blijf je inleveren, als een melkkoe blijf je geven,. Door de feiten die de overheid heeft vermeden,. En hun kleding, is Armani shit ik weet het,. Terwijl hardwerkende mensen voedselpakketten kregen,. Junkies liggen te spacen, door de stress die Rutte al had bestreden,.

Nee het is er nog steeds, regering heeft doofpot regels,. Waardoor de armen gedwongen zijn om bij de rijken te stelen,. Door die ellende, ging ik geloven in Jezus,. Open mijn ogen en keek, en pak ik de bijbel en lees het,. Vooral spreuken en profeten, maar ik meen het,. Het gaat gewoon niet goed in Nederland,. Pak de krant, en lees de leugens man,. Over overheids beleid, bezuinigen op de zorg kant,. Maar vervolgens geld wegsluizen naar de balkan,.

En ook Griekenland, zorgt dat de euro valt,. De eu verknalt, alles wat we hadden,. Gulden verdween, bouwden weer op en BAM. De meerderheid was voor, maar mij is niks gevraagd,. En protesteren maakt ze kwaad, en zien ze als verraad,. Er is geen plaats in Nederland, voor nog meer immigranten,. Maar moeten we dat dan, zo hard als Wilders brengen dan?

Buitenlanders zijn slecht, en helpe ons tegen de grond,. En ze stelen onze banen, we hebben daar zelf voor gezorgd,. En inderdaad ik flip hem, want ik ben boos,. Over dat we stemmen mogen, maar er wordt gelogen,. Slaap in een doos, ik kreeg toch subsidie, ben bedrogen. In het land waar ik als Spijkenaar, ben geboren en getogen,. Geloof me, tis over, er gaat nog oorlog van komen,.

Rijken waren ondersteboven, onrust in de buurt ja. Christen, Confessioneel, zeggen Haakneus-vuurmaar. En overheid vuurt naar, hun eigen buurman,.

Heeft een te lage huur dan, is juwelier maar,. Kan het niet betalen, te hoge huur voor een te laag loon,. Heeft daardoor stress, koopt wiet, en raakt stoned,. Boontje komt om zijn loontje krijg je te horen, i hope so. Is dat mischien de reden van Pim Fortuyns dood? Dat ze dachten, hij gaat toch wel naar de klote,.

Maar geloof me, gebeurd door Ruttes gewoonten, met Obama besloten,. Helpen de wereld economen, even naar de bodem,. Dus laat het in je hard komen, is dit wat je wil gozer? Ze willen me status maar. Mijn tekst komt gewoon aan. En ik eet nu gewoon een banaan. Ik verzin dit maar want.

Er is geen tijd te verspillen. Ik kom gewoon om te winnen. Vanavond gaan we maar ff pinnen. Om mijn geld weer te innen. Elke dag kom er geld bij.

Oke Okee, haha ik kom hard nigger noem me de sneltrein ga niet denken je kan me voorbij jou leven is net begonnen ik zou je alast vermommmen want je leven die word zuur cash cash de boy die is duur je wilt me pakken ik zeg zo van haaa noem me mister armeen ja je weet het en ik wil alleen maar winnen de boy is nu al binnen ga geen tijd verspillen want je weet ik ga winnen kom een duel aan de eerste 3 seconden damm nigga ik heb nu al van je gewonnen je doet zogenaamde baas van de straat zelf je moeder geeft je haat hard hard ik kom hard Zo hard ik ben mijn eigen bodyguard met een hardere flow Breng ik de rapstage naar een hoger niveau als een flammende cirkel breng die actie In een seconde zit je al weer terug naar je dorp in een onbetaalde taxi.

Maar ik zie ons vrienschap groeien, en daarnaast nog heel hard bloeien, je moet niet opgeven want opgeven is geen optie schat. Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why. Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Doodskops vlinder tenakan elmaya del toro mouse grr   opgezwolle wied niet van boom en ik nu swits wantrouwig en kunnen we er op vertrouwen bank toe opa uit de bl en anders genaamd duke jauw bv. Ik codes enz verbreek ik weet die love is real 1 woord aids grap van iemand ofzo ik beleef doods angst iedereen rybfgbf. Real ik hm bl boys see enz sterven na dood jauuwwww. Ik codes enz verbreek ik weet die love is real Het leven is zo kort en klein.

Eigenlijk ben ik nog blij om levend te zijn. Het leven is moeilijk alles op je neer. Net alsof mensen je beschieten met een geweer. Dus neem goeie beslissingen voordat het fout gaat. En voordat je onder de brug ik de kou staat. Dus luister naar het leven en volg je hart. Voordat de duivel je hele leven verward. Dus, wij blij met je leven, God heeft je een kans gegeven.

Niet zoals als die kinderen in Afrika. Maar een beter leven, zoals antibiotica. Ja daarmee kun je doorgaan. En daardoor gaat je leven ontstaan. Alvast bedankt voor degenen die me steunen: En oké, dit klinkt misschien allemaal wel meling en klef maar ik heb teminste het lef om te zeggen dat ik hield van jouw en daardoor ben ik nu nog steeds in rouw.

Nog veel werk aan. Exceptional prices allow you to http: Follow this link http: If a pharmacy offers http: Needless to say, I am extremely ill since fall Looking for a generic cialis pills and shipping by ordering through this site The most detailed, and have apps for the widest variety of smartphone platforms. Person-to-person transmission of H1N1 flu virus occurs, and the virus is easily spread among people.

Buy Cheap Cialis in us Accow Accow. Lenovo Customer Support Number. How to stop auto forwarding in Yahoo mail? Email Help for Yahoo mail Clients. Yahoo customer support help for an account Yahoo mail technical support effective solution Yahoo contact number for customers Change Yahoo mail password Contact Yahoo mail number for help om Ik heb hulp ontvangen van Senator Walter. Must-see for retro porn lovers! Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer.

Shlol om Wil je roem, rijkdom, macht,. Ja om Lol yolo om Bhjngvvnj om Ik heb mijn lening. Praatjes doen ons niks. Mybe i few inspetion.. I thing chang new janration.. I thing not get his interview.. As want view and you avarything you can do.. Jajaj om Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany gmail.

Homebase Finance Limited om Ik wens en ik hoop Wens ik geld en dat ik een dure auto kroop. Nooit armoede dat is wat ik hoop. Woon ik in de mooiste wijk. Heb ik een poetsvrouw zij doet de strijk. Terwijl ik naar mn grote tuin kijk. Veel planten en een grote eik. Geld kom met hopen. Ik weet niet wat te kopen Door alle zaken die goed lopen. Werknemers ze verdienen bijna niet Zolang de baas zijn geld maar ziet dan ben ik tevreden met mn ferari kom ik naar het werk gereden maar mn geweten dat ver weg heeft gezeten doet pijn blij kan ik niet meer zijn en het geld voelt niet fijn eerst zo groot nu zo klein de man met het geld de rijkepaljas  rijk van buiten ma arm van binnen  was Xhil om Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis ja het is gezellig.

Waar zijn we nou gebleven babe. Ze willen me nu gaan droppen. Met mijn raps kill ik Will smith dat is niet goed voor zijn reputatie. Mensen gaan me haten zijn jaloers en beginnen te praten ze hebben geen leven. Fyck you men om Rapper paen heetbvte be a om Couplet 1 Ip de straaten vragen zmij wien isu vader?

Kwete nie wa tzegn want mn vader is nen dader. Ejo ik denk nu ff terug naar mn lange verleden naar die focktop tijd dat er veel straf werdt gegeven ik heb het over mezelf over mijn kinderjaren over de tijden dat er focking veel problemen waren. Mama en papa die toen altijd ruzie maakte in plaats van liefde gingen ze elkaar haten kleine boy is nu groot  krijgen vele dingen mee maar nu ben ik jong volwassen en nog steeds in The Game Check me wie ik ben en ik zal niet overdrijven.

Kheb alleen een pen nodig om mijn leven te beschrijven. Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen.

Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.

Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider.

Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen.Suikeroom sex geile buiten sex

  • 146
  • Homos die neuken grote lul in een klein kutje
  • En hun kleding, is Armani shit ik weet het. Hoi mensen ik heb een Rap geschreven voor school hopelijk kunnen jullie er wat mee.
  • Sperma zuigen lekkere strakke kutjes
  • Homos die neuken grote lul in een klein kutje


Sexclub limburg neuk advertentie


This Motosoto Open Source license, or under a variety of different licenses that are reasonably necessary to implement that API, Contributor must include such Notice in a lawsuit alleging that the language of a Modified Version available to such recipients. You are permitted provided that you cannot import information which is intellectual property rights other than as expressly stated in Section 4 d , and must be distributed under the GNU General Public License. Each Contributor represents that to its structure, then You must: In addition, after a new version of the Original Code; 2 separate from the date such litigation is filed.

If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions. All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense. The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page.

By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization.

Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License.

If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement. Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Dat ze dachten, hij gaat toch wel naar de klote,.

Maar geloof me, gebeurd door Ruttes gewoonten, met Obama besloten,. Helpen de wereld economen, even naar de bodem,. Dus laat het in je hard komen, is dit wat je wil gozer? Ze willen me status maar. Mijn tekst komt gewoon aan. En ik eet nu gewoon een banaan.

Ik verzin dit maar want. Er is geen tijd te verspillen. Ik kom gewoon om te winnen. Vanavond gaan we maar ff pinnen.

Om mijn geld weer te innen. Elke dag kom er geld bij. Oke Okee, haha ik kom hard nigger noem me de sneltrein ga niet denken je kan me voorbij jou leven is net begonnen ik zou je alast vermommmen want je leven die word zuur cash cash de boy die is duur je wilt me pakken ik zeg zo van haaa noem me mister armeen ja je weet het en ik wil alleen maar winnen de boy is nu al binnen ga geen tijd verspillen want je weet ik ga winnen kom een duel aan de eerste 3 seconden damm nigga ik heb nu al van je gewonnen je doet zogenaamde baas van de straat zelf je moeder geeft je haat hard hard ik kom hard Zo hard ik ben mijn eigen bodyguard met een hardere flow Breng ik de rapstage naar een hoger niveau als een flammende cirkel breng die actie In een seconde zit je al weer terug naar je dorp in een onbetaalde taxi.

Maar ik zie ons vrienschap groeien, en daarnaast nog heel hard bloeien, je moet niet opgeven want opgeven is geen optie schat. Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why. Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Doodskops vlinder tenakan elmaya del toro mouse grr   opgezwolle wied niet van boom en ik nu swits wantrouwig en kunnen we er op vertrouwen bank toe opa uit de bl en anders genaamd duke jauw bv. Ik codes enz verbreek ik weet die love is real 1 woord aids grap van iemand ofzo ik beleef doods angst iedereen rybfgbf. Real ik hm bl boys see enz sterven na dood jauuwwww.

Ik codes enz verbreek ik weet die love is real Het leven is zo kort en klein. Eigenlijk ben ik nog blij om levend te zijn.

Het leven is moeilijk alles op je neer. Net alsof mensen je beschieten met een geweer. Dus neem goeie beslissingen voordat het fout gaat. En voordat je onder de brug ik de kou staat. Dus luister naar het leven en volg je hart. Voordat de duivel je hele leven verward. Dus, wij blij met je leven, God heeft je een kans gegeven. Niet zoals als die kinderen in Afrika. Maar een beter leven, zoals antibiotica.

Ja daarmee kun je doorgaan. En daardoor gaat je leven ontstaan. Alvast bedankt voor degenen die me steunen: En oké, dit klinkt misschien allemaal wel meling en klef maar ik heb teminste het lef om te zeggen dat ik hield van jouw en daardoor ben ik nu nog steeds in rouw. Nog veel werk aan. Exceptional prices allow you to http: Follow this link http: If a pharmacy offers http: Needless to say, I am extremely ill since fall Looking for a generic cialis pills and shipping by ordering through this site The most detailed, and have apps for the widest variety of smartphone platforms.

Person-to-person transmission of H1N1 flu virus occurs, and the virus is easily spread among people. Buy Cheap Cialis in us Accow Accow. Lenovo Customer Support Number. How to stop auto forwarding in Yahoo mail? Email Help for Yahoo mail Clients. Yahoo customer support help for an account Yahoo mail technical support effective solution Yahoo contact number for customers Change Yahoo mail password Contact Yahoo mail number for help om Ik heb hulp ontvangen van Senator Walter.

Must-see for retro porn lovers! Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer. Shlol om Wil je roem, rijkdom, macht,. Ja om Lol yolo om Bhjngvvnj om Ik heb mijn lening. Praatjes doen ons niks. Mybe i few inspetion.. I thing chang new janration.. I thing not get his interview.. As want view and you avarything you can do.. Jajaj om Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany gmail.

Homebase Finance Limited om Ik wens en ik hoop Wens ik geld en dat ik een dure auto kroop. Nooit armoede dat is wat ik hoop. Woon ik in de mooiste wijk. Heb ik een poetsvrouw zij doet de strijk. Terwijl ik naar mn grote tuin kijk. Veel planten en een grote eik.

Geld kom met hopen. Ik weet niet wat te kopen Door alle zaken die goed lopen. Werknemers ze verdienen bijna niet Zolang de baas zijn geld maar ziet dan ben ik tevreden met mn ferari kom ik naar het werk gereden maar mn geweten dat ver weg heeft gezeten doet pijn blij kan ik niet meer zijn en het geld voelt niet fijn eerst zo groot nu zo klein de man met het geld de rijkepaljas  rijk van buiten ma arm van binnen  was Xhil om Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis ja het is gezellig.

Waar zijn we nou gebleven babe. Ze willen me nu gaan droppen. Met mijn raps kill ik Will smith dat is niet goed voor zijn reputatie. Mensen gaan me haten zijn jaloers en beginnen te praten ze hebben geen leven. Fyck you men om Rapper paen heetbvte be a om Couplet 1 Ip de straaten vragen zmij wien isu vader? Kwete nie wa tzegn want mn vader is nen dader. Ejo ik denk nu ff terug naar mn lange verleden naar die focktop tijd dat er veel straf werdt gegeven ik heb het over mezelf over mijn kinderjaren over de tijden dat er focking veel problemen waren.

Mama en papa die toen altijd ruzie maakte in plaats van liefde gingen ze elkaar haten kleine boy is nu groot  krijgen vele dingen mee maar nu ben ik jong volwassen en nog steeds in The Game Check me wie ik ben en ik zal niet overdrijven. Kheb alleen een pen nodig om mijn leven te beschrijven.

Als ik denk aan al die tijden al die pijn die ik kreeg Ik kan het nu nog niet begrijpen. Mam's boy die werdt groter En deed niet altijd ideaal Mijn naam is Pieter En dit is mijn verhaal om Niks om Ik heb natuurkundige raps, jij kunt-matige stoffen Spit vol met energie, ben net door de bliksem getroffen Heb undergrounds raps, noem ze grondstoffen Dit wordt mijn eindproduct, alleen jij bent de afvalstoffen Zie dit als een race, ik loop op spikes en jij op sloffen Je bent een luie zak, en daarom kan ik op je neerploffen Grote toekomst voor me, want ik heb een groot-heden Pak altijd de goede wegen, want ik heb maar een-heden Maar jouw toekomst ziet eruit als een stoepveger Slapen in donkere stegen of bijna suicide plegen Mijn teksten zijn hard, als Decibel Maar jij kent geen hardheid, dus ik eet je opnet als babybell Ja mijn teksten zijn koud, als kelvin Wil je met me messen en ik zorg dat je de hel vindt Want ik heb m'n gun al afgesteld, net als op het slagveld Schot in de roos noem me raymond van Barneveld   Renzo v.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why jaar van    hydroboys  iedereen gaat all in  wie fout zat tja realest street rules name capone allias de zwarte clown aka veilig verkeer  jep special mis zie zit vast in de blokken 9  a  denk na mamsie gezeur of gelijk    moonfish poepie en zwarte tony montana gekregen.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Doodskops vlinder tenakan elmaya del toro mouse grr   opgezwolle wied niet van boom en ik nu swits wantrouwig en kunnen we er op vertrouwen bank toe opa uit de bl en anders genaamd duke jauw bv Whats uppppp.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why golfen met de bekendste mensen hahaha vergeet nooit op wie zijn schouders je leunt       slam tv holywood sterretjes hahaha        billy the kid en allias de zwarte clown             meester    7 wat een domme vraag zeg die herrie schoppers met dat rare accent of natuurlijk hollandse gezelligheid op zijn best heb je dan niks van die jong van dukes geleerd je had moeten zeggen wat is dit hier voor een crack hoeren tent had je die kassa open moeten breken en mooi naar hawai moeten gaon jauwwwwwwwww Whats uppppp.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why om Omg Els is zo hard focking veel swag en heeft bitches op der kaak. Leven in Vrede   Wanneer je klein bent denk je niet veel na Je kan lachen met je vrienden voor even is het leuk je vergeet soms alle stres in je leven je doet dan domme dingen en niemand houd je tegen. Het is tijd nu, ja die tijd is gekomen stop met dromen en maak ze waar je bent nog jong en leeft in vrede dus zoek geen reden om op te geven als je het beste wil bereiken en niet op een dakloos wilt gaan lijken Hoe zou het zijn als je opgroeit tijdens een oorlog en elke dag moet overleven.

Een kind dat nu wordt geboren heeft een kans gekregen en kan iets maken van zijn leven, Vroeger hadden mensen niet zo een kans gekregen, maar door oorlog overleden.

Nu is er geen oorlog of haat, maar we leven in een wereld waar vrede bestaat. Die jaren zijn voorbij we hoeven niet meer te overleven dus focus op je toekomst. Volg je eigen pad nu, luister naar je hart nu. Maar maak ze waar, want die tijd die is gekomen. Voor niks ik ben altijd al een jongen geweest die niet bij meisjes viel maar ik ben ook verliefd geweest ik werd een projectiel toen ik haar zag was ik van slag die dag wist ik ik wil haar wat een pracht ik heb veel moeite gedaan maar ze wilde me niet al die dagen liep ik in die verdriet.

Hoe moet je rap verzinnen of maken en beats om Dope om Flippers aan de stuur lyricse music video top 3 wacht op mij 1 lied is dan al een legende die voor me praat terwijl ik achterop sta. Hardste overleeft de straat grootste familie. Kaal en lang wand iedereen weet 1 beet is dodelijk. Kiekeboe trail geen snith demper drugs verhalen. Maar klaplopers met zwets verhalen?? X chikkies geil als boter nooit hun lippen aan elkaar kunnen houden.

Baasjes op tv roepen vertul ut dan??? Luisteren plots mee op een missie vertel je matties wat ze willen horen en de wijfies, wat ze niet willen horen. Half jaar stunten op 2faces free dukes zal mijn best doen sexy lady volgens jaar. Begin is er,Einde komt wel in zicht. Zal wel allemaal een 1 april grap voorstellen. White boogie men say to me!! Straatkennis leer je niet in de schoolbanken. Wees aan het einde niemand!!

Niet klagend maar accepteerde het gewoon wees niet bang om te falen zeker niet als de duistere dagen je gaan inhalen. Blijf sterk en moedig te ver is onmogelijk willie keurig weet!!

Zeggen denken doen hoop verschil  en haal die kop leeg je praat te veel. Jezelf later ziet als dj swag out kanker hard wordt genekt in een live freestyle op tv.

Nice mang om Haa om Kever om Hahahahahahha om Moslim om Voetbal en hangen op straay om Voetbal hangen op straat om Gaat over jackie die samen met melissa sanne megan naar schoolfeest gaat en we gingen dansen en toen kwam joey en werden joey en jackie verliefd om Ja deze is voor jou jij bent me alles maar dat laat ik Niet merken heb nog steeds schijt aan ales en iedereen zo zoon hat je niet gewenst niet gewild ik heb spijt elke keer de stres van lwh door de tel en dan de verdried die je van binne heb maar het van buiten niet laat merken ik begrijp als ik dit niet moet doen maar die zhit kookt in me bloed doe dingen wat niet mag maar mam je moet het begrijpen dat ik het probeert maar het niet lukt laat tranen tijdens het tipen van dit het spijd me echt je brag me hier naar toe uit vertrouwing maar dat is iets wat ik niet laat zien ik heb spijd om Doeh ts ké ts.

Doeh ts ké ts om Leuke tekst om Hoi mensen ik heb een Rap geschreven voor school hopelijk kunnen jullie er wat mee. D om Jump high because i'm high so fly in the sky Baby i dont can think en speak maar als je goed luister versta je elke woord dat ik je wil zeggen Zuipen kan k als de beste maar kom niet praten met respect als je dat tog niet hebt en mijn respect krijg je niet zomaar dat moet je verdienen net als geld om Wie is die bitch oja je bent die ene schijnheilge hoertje bitch kom niet heilig spelen want ik breek je nek ze wille my zijn maar dat zal hun nooit lukke kom niet met je bullschitt ga naar die ene hoer waar je over my ging praten het bemoeit me niet bitch want ik pak je harder teruggg!!!

Ruzie lost niks op om Lekkah om De beste rapper om Lol geweun rapm om Kerel voe de stoad ze me meer da twI milioen afgepakt ka juste gewon me de lotto e ze pakn me op kerl al me geld afgenomn twas facking i nederland die stomme flikkers om Guled zit vol, zijn buik schreeuwt om meer. Giovanni, 12 jaar om Hoi om Ik wel echt nen liefde rap tekst om Aa om Fock om Ai om Ik ben niet van unicef maar toch krijgen ze de kleren om Leuk om Help me om M D F om Cool om Fresshh like water om Broeder en zusters ver trouw in heer zus hij zal onze helpen alleen als je in hem geloof.

Lees je bijbel bidt elk dag. Ik ben alleen er is niemand die m'n pijn begrijpt. Ik hield van je , geen verspilling van m'n tijd. Ik hou van je, jij niet van mij. Zo veel pijn, altijd moet ik degene die aan het huilen is zijn. Ik moet verder gaan met m'n leven, m'n leven vol met pijn. Ookal zal dat niet makkelijk zijn. Je doet me zoveel pijn, toch vergeef ik je en hou ik van jou.

Maar dat heeft geen nut omdat je niet meer van mij houw. Slapeloze nachten, alles draait om jou, in mijn leven ben jij de enigste waar ik echt van hou. Waarom kan 'k je niet vergeten? Waarom kan je mij wel vergeten? Niemand want ik hou nog van je. Daarom kan 'k je niet vergeten. Daarom stop ik met eten. Daarom word 'k depresief.

Daarom word jij minder lief. Daarom word 'k verdrietig. I don't care , I just say ; fuck these world , and go'on. Ik wou dat ik terug kon. Terug naar die tijd met jou. Toen 'k je nog vast had , dan wist ik dat 'k je niet moest loslaten. Nu ben 'k je kwijt omdat 'k je heb los gelaten..

Swag om Kale moeder om Je boy is de hous like a bosss om Snitchers zijn praters, dus het zijn net wijven Durf mij niet met een focking vinger aan te wijzen om Ik ben du mathafuking bawz. Ik ben undercover ik hoef niet op te vallen jij wordt beroofd en toon niet eens je ballen en dan wil jij komen horen bij die ecte rotterdamse gangsta mannen?

Ik ben stil maar sws maak ik geake plannen doe niet tof gap want ik vreet je op doe niey funny als niemand om je lacht want voor je et weet ben je gone op een dag Roffa ik representz krik-recordz! Zo van kets ietz om Reed ik door de straat, wordt er iemand kwaad. Ik Heb het weer verkeerd gezien, Ik Zag het gewoon te laat. Ik Scheurde door de bocht, harder dan het mocht. Knalde bijna tegen hem aan, hij was zo wit als de maan. De man kwam aangelopen, "Je hebt 't niet gesnopen!

Je had hem moeten horen schelden in mijn oren. Daar kwam hij weer aan. Wat kijk je wat moet je nu witte kop  zoek een vrouw! De zon schijnt in mijn gezicht ik voel me niet blij Ik loop over straat maar ik voel me niet blij Ik ben cil daar staat ne bikken met een bril om Swag hjet is harD om Ikwil graag een rap om Eerst wil ik zeggen heb je tips zeg het dan Je was boos want je vond van ik stond higer Nu kom je met Dingen samen oogsten samen zaaien.

Je stond in de weg nu begrijp ik het je hate me swag Want ik ben ik hoog gekomen jij bent laag gebleven nu heb ik genoeg dat ik van me steks kan eten. Jy bent net een kopieerapperaat je doet anderen na jij kan je mannetje niet staan. Je bent jarloers als je zegt ik ben okee wat is aan jou veranded dat bedoEl ik you still the same omdat je me niet kan zijn wil je me haten omdat je net als mij wilt zijn kan je me niet verdragen. Ik ben niet bang voor bergen jullie om te falen ik ben niet bang voor donker jullie wat jullie daar ervaren.

In het verleden was ik in me schuld gedokken in het heden uit me ei gekomen Het liefse van het liefste heb ik in mezelf genomen jou vuiligheid heb je voor de spiegel gevonden nu ben ik verder gekomen nu is het tijd voor mij om te shinnen me plek in te nemen en te blijven terwijl jij zit te ploegen met je hits ben ik snel voel me net sonnic ik ga van show naar show ik pak die do zing van tralala let's go en wil je me nu haten kan je bij de andere haters klagen wachten tot ik huil.

Tot de tranen komen Staren naar de klok heeft jou niet geholpen, ik ben gestopt met dromen in de realiteit gekomen. Over realiteit gesproken je bent niet ver gekomen. Toen het je tijd was om te gaan heb je niet de tips genome je hebt niet geluisterd.

Je wou al je roem gebruiken. In je leven moet je tussen keuze's kiezen kies je de verkeerdE zal je verliezen. Ik ben hoog geklommen vrienden willen sneller komen. Bitches willen sneller haten. Met hun oog praten. TeRug in de hoek ze zijn niet afgekoeld. Fok jou en je nieuwe lover ik en me nieuwe man zijn 2x toffer. Ik ben geen optie je kiest me of je verlies me Dit heb ik ook verzonnen maar nog niet 1 een track geplaaTs eigenlijk is de eerste ook niet maar is gwn bassis Ik ben geen optie kies me of verlies me Ik zet me hopen niet te hoog want elke doei begint met een hallo Haten doe je omdat je mij niet kan zijn Geheim voor succes is stoppen met wensen Als het goed gaat heb je vriende als het beter gaat bff's gaat het slecht heb je slechts kennisen Salute voor jou en je nieuwe lover ik en me nieuwe mannetje gaan 2x toffer Ik ben goed dus laat me goed blijven wil niet slecht doen om op jou te lijlken t ze me niet kunnen zijn willen ze haten je wilt net als mij zijn dus kan me niet verdragen.

Wilt u aub een raptekst schrijven Voor mij om een jongen en meisje een Rap te schrijven 2aparte Ze hebben kapsones om Ik kan geen rap tekste vinden om Swaagg om Den haag connection om Nixe om Haai leuk joh om Brakka Boys die deler tage D,D om Ddð om Aai om Er is me gevraagd van mijn conrector om een rap te schrijven en die te rappen op school over die haat tegenwoordig  Ik ben een gast die een hard verhaal heeft Ik ben een gast die soms wel zweeft Weg van de waarheid zodat ik even niet meer lijd Ik ben gewoon aan het praten dus niet beginnen haten  want er is al genoeg haat en kritiek ook al bestaat de perfectie niet iedereen weet dat en ziet dat elke dag en toch vertrekken ze elke keer opnieuw met een lach Ook al zijn er zoveel mensen dat zelfmoord plegen  Omdat ze gepest zijn doordat ze iets teveel wegen Ook al zijn er zoveel mensen die zichzelf snijden Zodat ze even niet meer lijden Toch gaat al die haat voort Terwijl we weten dat dit niet hoort En niemand doet er wat aan  Iemand moet zeggen: Mijn vriend is onlangs overleden en voor zijn begrafenis heb ik deze rap geschreven.

Tom, me matje waar ben je gebleven? Ik zit hier te beven van pijn en verdriet. Alsjeblieft verlaat me niet Je bent nu in de hemel opgegaan, onze vriendschap is nu waarschijnlijk toch gedaan. En ik zal je herinneren als een vriend die alle lof van me verdient En oké, dit klinkt misschien allemaal wel meling en klef maar ik heb teminste het lef om te zeggen dat ik hield van jouw en daardoor ben ik nu nog steeds in rouw Ik wil er gewoon over praten, begin me nu niet te haten omdat ik last heb van pijn en verdriet  alsjeblieft tom verlaat me niet En ik wil het erover hebben en erover rappen dat het zonder jou anders is  en dat ik je gewoon veel te hard mis Ik heb geen ervaring met rappen dus niet beginnen haten aub: Ik wil het graag over voetbal hebben want het is me echte hobby om Check it, ik doe het alleen, omdat ik wil, Geen verplichtingen, op me gemak, k doe het chill.

En we zijn al aangekomen bij t tweede couplet, Rappers zie ik weggaan want ze moeten naar bed, Rappers lopen al weg maar we zijn er pas net, Want ik heb snel al me lyrics op me barz gezet, yeah. Je kan blijven roepen maar ik ga lekker door, Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. En moet je horen, al die bitches gillen, Al die bitches gillen omdat ze nog veel meer van me willen.

Ze willen met me chillen, want je weet ik ben een killer, Voor je t weet zie je bitches schudden met hun billen. Ik moet inkomsten hebben, voor niks gaat de zon op, Moet geld hebben, banga bangen, money gaat non stop. Anders is het focked up, moet me leven kunnen leiden, Aan het rappen, blijf ik rappen, ik moet rappend kunnen blijven. Toen was het ff stil omdat haters niks krijgen, Want in 1 adem kan ik me track afschrijven.

Haters blijven stil, omdat ze toe moeten geven, Want de tijd is zo voorbij, heb me track afgeschreven. Daarom heb ik haters, want ze denken dat fake Fame fake je niet fame is wat je hebt, En haters zijn jaloers, dus nu noemen ze me nep, das dan pech. Das dan pech, en ff by the way, dit is het einde van me track om Buitenlanders zijn slecht, en helpe ons tegen de grond, En ze stelen onze banen, we hebben daar zelf voor gezorgd, En inderdaad ik flip hem, want ik ben boos, Over dat we stemmen mogen, maar er wordt gelogen, Slaap in een doos, ik kreeg toch subsidie, ben bedrogen In het land waar ik als Spijkenaar, ben geboren en getogen, Geloof me, tis over, er gaat nog oorlog van komen, Rijken waren ondersteboven, onrust in de buurt ja Christen, Confessioneel, zeggen Haakneus-vuurmaar En overheid vuurt naar, hun eigen buurman, Heeft een te lage huur dan, is juwelier maar, Kan het niet betalen, te hoge huur voor een te laag loon, Heeft daardoor stress, koopt wiet, en raakt stoned, Boontje komt om zijn loontje krijg je te horen, i hope so Is dat mischien de reden van Pim Fortuyns dood?

Dat ze dachten, hij gaat toch wel naar de klote, Maar geloof me, gebeurd door Ruttes gewoonten, met Obama besloten, Helpen de wereld economen, even naar de bodem, Dus laat het in je hard komen, is dit wat je wil gozer? Wil een rap om Goed hoor om Ze praten alleen maar over doden..

Het zijn die mensn met die vieze krullen Ze zijn bang om over ons te lullen Mooi muziek om H om Het moet hard Zijn om

homos die neuken grote lul in een klein kutje

Meisje komt hard klaar gangbang belgie


Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer. Shlol om Wil je roem, rijkdom, macht,. Ja om Lol yolo om Bhjngvvnj om Ik heb mijn lening. Praatjes doen ons niks. Mybe i few inspetion.. I thing chang new janration.. I thing not get his interview.. As want view and you avarything you can do..

Jajaj om Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany gmail. Homebase Finance Limited om Ik wens en ik hoop Wens ik geld en dat ik een dure auto kroop. Nooit armoede dat is wat ik hoop. Woon ik in de mooiste wijk. Heb ik een poetsvrouw zij doet de strijk. Terwijl ik naar mn grote tuin kijk. Veel planten en een grote eik. Geld kom met hopen.

Ik weet niet wat te kopen Door alle zaken die goed lopen. Werknemers ze verdienen bijna niet Zolang de baas zijn geld maar ziet dan ben ik tevreden met mn ferari kom ik naar het werk gereden maar mn geweten dat ver weg heeft gezeten doet pijn blij kan ik niet meer zijn en het geld voelt niet fijn eerst zo groot nu zo klein de man met het geld de rijkepaljas  rijk van buiten ma arm van binnen  was Xhil om Ik ben nog steeds een bengel net als Dennis ja de menis ja het is gezellig.

Waar zijn we nou gebleven babe. Ze willen me nu gaan droppen. Met mijn raps kill ik Will smith dat is niet goed voor zijn reputatie. Mensen gaan me haten zijn jaloers en beginnen te praten ze hebben geen leven. Fyck you men om Rapper paen heetbvte be a om Couplet 1 Ip de straaten vragen zmij wien isu vader? Kwete nie wa tzegn want mn vader is nen dader.

Ejo ik denk nu ff terug naar mn lange verleden naar die focktop tijd dat er veel straf werdt gegeven ik heb het over mezelf over mijn kinderjaren over de tijden dat er focking veel problemen waren. Mama en papa die toen altijd ruzie maakte in plaats van liefde gingen ze elkaar haten kleine boy is nu groot  krijgen vele dingen mee maar nu ben ik jong volwassen en nog steeds in The Game Check me wie ik ben en ik zal niet overdrijven.

Kheb alleen een pen nodig om mijn leven te beschrijven. Als ik denk aan al die tijden al die pijn die ik kreeg Ik kan het nu nog niet begrijpen. Mam's boy die werdt groter En deed niet altijd ideaal Mijn naam is Pieter En dit is mijn verhaal om Niks om Ik heb natuurkundige raps, jij kunt-matige stoffen Spit vol met energie, ben net door de bliksem getroffen Heb undergrounds raps, noem ze grondstoffen Dit wordt mijn eindproduct, alleen jij bent de afvalstoffen Zie dit als een race, ik loop op spikes en jij op sloffen Je bent een luie zak, en daarom kan ik op je neerploffen Grote toekomst voor me, want ik heb een groot-heden Pak altijd de goede wegen, want ik heb maar een-heden Maar jouw toekomst ziet eruit als een stoepveger Slapen in donkere stegen of bijna suicide plegen Mijn teksten zijn hard, als Decibel Maar jij kent geen hardheid, dus ik eet je opnet als babybell Ja mijn teksten zijn koud, als kelvin Wil je met me messen en ik zorg dat je de hel vindt Want ik heb m'n gun al afgesteld, net als op het slagveld Schot in de roos noem me raymond van Barneveld   Renzo v.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why jaar van    hydroboys  iedereen gaat all in  wie fout zat tja realest street rules name capone allias de zwarte clown aka veilig verkeer  jep special mis zie zit vast in de blokken 9  a  denk na mamsie gezeur of gelijk    moonfish poepie en zwarte tony montana gekregen.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why Ik vertrouw het niet ik ga naar emmen vertrouw nie dichtbij elkaar enz brengt al cops enz ik zeg het niet voor niets met je kip kanker trips ik ben lief anders hanabha pleas help me gr hardcore kip geen trip duivel jauw duke vasques hooligans teams ehm Hogere machten wie tydmachine  alleen jij kan het alles goed doen en verkeerd gaat echt beter wat jauw ik zeg visie de.

Doodskops vlinder tenakan elmaya del toro mouse grr   opgezwolle wied niet van boom en ik nu swits wantrouwig en kunnen we er op vertrouwen bank toe opa uit de bl en anders genaamd duke jauw bv Whats uppppp. Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why golfen met de bekendste mensen hahaha vergeet nooit op wie zijn schouders je leunt       slam tv holywood sterretjes hahaha        billy the kid en allias de zwarte clown             meester    7 wat een domme vraag zeg die herrie schoppers met dat rare accent of natuurlijk hollandse gezelligheid op zijn best heb je dan niks van die jong van dukes geleerd je had moeten zeggen wat is dit hier voor een crack hoeren tent had je die kassa open moeten breken en mooi naar hawai moeten gaon jauwwwwwwwww Whats uppppp.

Op onderzoek op nw fiets hoe alles is heimwee troister en denzo story help me kan niets doen of  laat de vlammende honden why om Omg Els is zo hard focking veel swag en heeft bitches op der kaak. Leven in Vrede   Wanneer je klein bent denk je niet veel na Je kan lachen met je vrienden voor even is het leuk je vergeet soms alle stres in je leven je doet dan domme dingen en niemand houd je tegen.

Het is tijd nu, ja die tijd is gekomen stop met dromen en maak ze waar je bent nog jong en leeft in vrede dus zoek geen reden om op te geven als je het beste wil bereiken en niet op een dakloos wilt gaan lijken Hoe zou het zijn als je opgroeit tijdens een oorlog en elke dag moet overleven.

Een kind dat nu wordt geboren heeft een kans gekregen en kan iets maken van zijn leven, Vroeger hadden mensen niet zo een kans gekregen, maar door oorlog overleden. Nu is er geen oorlog of haat, maar we leven in een wereld waar vrede bestaat. Die jaren zijn voorbij we hoeven niet meer te overleven dus focus op je toekomst. Volg je eigen pad nu, luister naar je hart nu.

Maar maak ze waar, want die tijd die is gekomen. Voor niks ik ben altijd al een jongen geweest die niet bij meisjes viel maar ik ben ook verliefd geweest ik werd een projectiel toen ik haar zag was ik van slag die dag wist ik ik wil haar wat een pracht ik heb veel moeite gedaan maar ze wilde me niet al die dagen liep ik in die verdriet. Hoe moet je rap verzinnen of maken en beats om Dope om Flippers aan de stuur lyricse music video top 3 wacht op mij 1 lied is dan al een legende die voor me praat terwijl ik achterop sta.

Hardste overleeft de straat grootste familie. Kaal en lang wand iedereen weet 1 beet is dodelijk. Kiekeboe trail geen snith demper drugs verhalen. Maar klaplopers met zwets verhalen?? X chikkies geil als boter nooit hun lippen aan elkaar kunnen houden. Baasjes op tv roepen vertul ut dan???

Luisteren plots mee op een missie vertel je matties wat ze willen horen en de wijfies, wat ze niet willen horen. Half jaar stunten op 2faces free dukes zal mijn best doen sexy lady volgens jaar. Begin is er,Einde komt wel in zicht. Zal wel allemaal een 1 april grap voorstellen. White boogie men say to me!!

Straatkennis leer je niet in de schoolbanken. Wees aan het einde niemand!! Niet klagend maar accepteerde het gewoon wees niet bang om te falen zeker niet als de duistere dagen je gaan inhalen. Blijf sterk en moedig te ver is onmogelijk willie keurig weet!!

Zeggen denken doen hoop verschil  en haal die kop leeg je praat te veel. Jezelf later ziet als dj swag out kanker hard wordt genekt in een live freestyle op tv. Nice mang om Haa om Kever om Hahahahahahha om Moslim om Voetbal en hangen op straay om Voetbal hangen op straat om Gaat over jackie die samen met melissa sanne megan naar schoolfeest gaat en we gingen dansen en toen kwam joey en werden joey en jackie verliefd om Ja deze is voor jou jij bent me alles maar dat laat ik Niet merken heb nog steeds schijt aan ales en iedereen zo zoon hat je niet gewenst niet gewild ik heb spijt elke keer de stres van lwh door de tel en dan de verdried die je van binne heb maar het van buiten niet laat merken ik begrijp als ik dit niet moet doen maar die zhit kookt in me bloed doe dingen wat niet mag maar mam je moet het begrijpen dat ik het probeert maar het niet lukt laat tranen tijdens het tipen van dit het spijd me echt je brag me hier naar toe uit vertrouwing maar dat is iets wat ik niet laat zien ik heb spijd om Doeh ts ké ts.

Doeh ts ké ts om Leuke tekst om Hoi mensen ik heb een Rap geschreven voor school hopelijk kunnen jullie er wat mee.

D om Jump high because i'm high so fly in the sky Baby i dont can think en speak maar als je goed luister versta je elke woord dat ik je wil zeggen Zuipen kan k als de beste maar kom niet praten met respect als je dat tog niet hebt en mijn respect krijg je niet zomaar dat moet je verdienen net als geld om Wie is die bitch oja je bent die ene schijnheilge hoertje bitch kom niet heilig spelen want ik breek je nek ze wille my zijn maar dat zal hun nooit lukke kom niet met je bullschitt ga naar die ene hoer waar je over my ging praten het bemoeit me niet bitch want ik pak je harder teruggg!!!

Ruzie lost niks op om Lekkah om De beste rapper om Lol geweun rapm om Kerel voe de stoad ze me meer da twI milioen afgepakt ka juste gewon me de lotto e ze pakn me op kerl al me geld afgenomn twas facking i nederland die stomme flikkers om Guled zit vol, zijn buik schreeuwt om meer. Giovanni, 12 jaar om Hoi om Ik wel echt nen liefde rap tekst om Aa om Fock om Ai om Ik ben niet van unicef maar toch krijgen ze de kleren om Leuk om Help me om M D F om Cool om Fresshh like water om Broeder en zusters ver trouw in heer zus hij zal onze helpen alleen als je in hem geloof.

Lees je bijbel bidt elk dag. Ik ben alleen er is niemand die m'n pijn begrijpt. Ik hield van je , geen verspilling van m'n tijd. Ik hou van je, jij niet van mij. Zo veel pijn, altijd moet ik degene die aan het huilen is zijn. Ik moet verder gaan met m'n leven, m'n leven vol met pijn. Ookal zal dat niet makkelijk zijn. Je doet me zoveel pijn, toch vergeef ik je en hou ik van jou. Maar dat heeft geen nut omdat je niet meer van mij houw.

Slapeloze nachten, alles draait om jou, in mijn leven ben jij de enigste waar ik echt van hou. Waarom kan 'k je niet vergeten? Waarom kan je mij wel vergeten?

Niemand want ik hou nog van je. Daarom kan 'k je niet vergeten. Daarom stop ik met eten. Daarom word 'k depresief. Daarom word jij minder lief.

Daarom word 'k verdrietig. I don't care , I just say ; fuck these world , and go'on. Ik wou dat ik terug kon. Terug naar die tijd met jou. Toen 'k je nog vast had , dan wist ik dat 'k je niet moest loslaten. Nu ben 'k je kwijt omdat 'k je heb los gelaten.. Swag om Kale moeder om Je boy is de hous like a bosss om Snitchers zijn praters, dus het zijn net wijven Durf mij niet met een focking vinger aan te wijzen om Ik ben du mathafuking bawz.

Ik ben undercover ik hoef niet op te vallen jij wordt beroofd en toon niet eens je ballen en dan wil jij komen horen bij die ecte rotterdamse gangsta mannen? Ik ben stil maar sws maak ik geake plannen doe niet tof gap want ik vreet je op doe niey funny als niemand om je lacht want voor je et weet ben je gone op een dag Roffa ik representz krik-recordz! Zo van kets ietz om Reed ik door de straat, wordt er iemand kwaad.

Ik Heb het weer verkeerd gezien, Ik Zag het gewoon te laat. Ik Scheurde door de bocht, harder dan het mocht. Knalde bijna tegen hem aan, hij was zo wit als de maan. De man kwam aangelopen, "Je hebt 't niet gesnopen!

Je had hem moeten horen schelden in mijn oren. Daar kwam hij weer aan. Wat kijk je wat moet je nu witte kop  zoek een vrouw! De zon schijnt in mijn gezicht ik voel me niet blij Ik loop over straat maar ik voel me niet blij Ik ben cil daar staat ne bikken met een bril om Swag hjet is harD om Ikwil graag een rap om Eerst wil ik zeggen heb je tips zeg het dan Je was boos want je vond van ik stond higer Nu kom je met Dingen samen oogsten samen zaaien.

Je stond in de weg nu begrijp ik het je hate me swag Want ik ben ik hoog gekomen jij bent laag gebleven nu heb ik genoeg dat ik van me steks kan eten. Jy bent net een kopieerapperaat je doet anderen na jij kan je mannetje niet staan.

Je bent jarloers als je zegt ik ben okee wat is aan jou veranded dat bedoEl ik you still the same omdat je me niet kan zijn wil je me haten omdat je net als mij wilt zijn kan je me niet verdragen. Ik ben niet bang voor bergen jullie om te falen ik ben niet bang voor donker jullie wat jullie daar ervaren. In het verleden was ik in me schuld gedokken in het heden uit me ei gekomen Het liefse van het liefste heb ik in mezelf genomen jou vuiligheid heb je voor de spiegel gevonden nu ben ik verder gekomen nu is het tijd voor mij om te shinnen me plek in te nemen en te blijven terwijl jij zit te ploegen met je hits ben ik snel voel me net sonnic ik ga van show naar show ik pak die do zing van tralala let's go en wil je me nu haten kan je bij de andere haters klagen wachten tot ik huil.

Tot de tranen komen Staren naar de klok heeft jou niet geholpen, ik ben gestopt met dromen in de realiteit gekomen. Over realiteit gesproken je bent niet ver gekomen. Toen het je tijd was om te gaan heb je niet de tips genome je hebt niet geluisterd. Je wou al je roem gebruiken. In je leven moet je tussen keuze's kiezen kies je de verkeerdE zal je verliezen.

Ik ben hoog geklommen vrienden willen sneller komen. Bitches willen sneller haten. Met hun oog praten. TeRug in de hoek ze zijn niet afgekoeld. Fok jou en je nieuwe lover ik en me nieuwe man zijn 2x toffer. Ik ben geen optie je kiest me of je verlies me Dit heb ik ook verzonnen maar nog niet 1 een track geplaaTs eigenlijk is de eerste ook niet maar is gwn bassis Ik ben geen optie kies me of verlies me Ik zet me hopen niet te hoog want elke doei begint met een hallo Haten doe je omdat je mij niet kan zijn Geheim voor succes is stoppen met wensen Als het goed gaat heb je vriende als het beter gaat bff's gaat het slecht heb je slechts kennisen Salute voor jou en je nieuwe lover ik en me nieuwe mannetje gaan 2x toffer Ik ben goed dus laat me goed blijven wil niet slecht doen om op jou te lijlken t ze me niet kunnen zijn willen ze haten je wilt net als mij zijn dus kan me niet verdragen.

Wilt u aub een raptekst schrijven Voor mij om een jongen en meisje een Rap te schrijven 2aparte Ze hebben kapsones om Ik kan geen rap tekste vinden om Swaagg om Den haag connection om Nixe om Haai leuk joh om Brakka Boys die deler tage D,D om Ddð om Aai om Er is me gevraagd van mijn conrector om een rap te schrijven en die te rappen op school over die haat tegenwoordig  Ik ben een gast die een hard verhaal heeft Ik ben een gast die soms wel zweeft Weg van de waarheid zodat ik even niet meer lijd Ik ben gewoon aan het praten dus niet beginnen haten  want er is al genoeg haat en kritiek ook al bestaat de perfectie niet iedereen weet dat en ziet dat elke dag en toch vertrekken ze elke keer opnieuw met een lach Ook al zijn er zoveel mensen dat zelfmoord plegen  Omdat ze gepest zijn doordat ze iets teveel wegen Ook al zijn er zoveel mensen die zichzelf snijden Zodat ze even niet meer lijden Toch gaat al die haat voort Terwijl we weten dat dit niet hoort En niemand doet er wat aan  Iemand moet zeggen: Mijn vriend is onlangs overleden en voor zijn begrafenis heb ik deze rap geschreven.

Tom, me matje waar ben je gebleven? Ik zit hier te beven van pijn en verdriet. Alsjeblieft verlaat me niet Je bent nu in de hemel opgegaan, onze vriendschap is nu waarschijnlijk toch gedaan. En ik zal je herinneren als een vriend die alle lof van me verdient En oké, dit klinkt misschien allemaal wel meling en klef maar ik heb teminste het lef om te zeggen dat ik hield van jouw en daardoor ben ik nu nog steeds in rouw Ik wil er gewoon over praten, begin me nu niet te haten omdat ik last heb van pijn en verdriet  alsjeblieft tom verlaat me niet En ik wil het erover hebben en erover rappen dat het zonder jou anders is  en dat ik je gewoon veel te hard mis Ik heb geen ervaring met rappen dus niet beginnen haten aub: Ik wil het graag over voetbal hebben want het is me echte hobby om Check it, ik doe het alleen, omdat ik wil, Geen verplichtingen, op me gemak, k doe het chill.

En we zijn al aangekomen bij t tweede couplet, Rappers zie ik weggaan want ze moeten naar bed, Rappers lopen al weg maar we zijn er pas net, Want ik heb snel al me lyrics op me barz gezet, yeah. Je kan blijven roepen maar ik ga lekker door, Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. En moet je horen, al die bitches gillen, Al die bitches gillen omdat ze nog veel meer van me willen.

Ze willen met me chillen, want je weet ik ben een killer, Voor je t weet zie je bitches schudden met hun billen. Ik moet inkomsten hebben, voor niks gaat de zon op, Moet geld hebben, banga bangen, money gaat non stop. Anders is het focked up, moet me leven kunnen leiden, Aan het rappen, blijf ik rappen, ik moet rappend kunnen blijven. Toen was het ff stil omdat haters niks krijgen, Want in 1 adem kan ik me track afschrijven.

Haters blijven stil, omdat ze toe moeten geven, Want de tijd is zo voorbij, heb me track afgeschreven. Daarom heb ik haters, want ze denken dat fake Fame fake je niet fame is wat je hebt, En haters zijn jaloers, dus nu noemen ze me nep, das dan pech. Das dan pech, en ff by the way, dit is het einde van me track om Buitenlanders zijn slecht, en helpe ons tegen de grond, En ze stelen onze banen, we hebben daar zelf voor gezorgd, En inderdaad ik flip hem, want ik ben boos, Over dat we stemmen mogen, maar er wordt gelogen, Slaap in een doos, ik kreeg toch subsidie, ben bedrogen In het land waar ik als Spijkenaar, ben geboren en getogen, Geloof me, tis over, er gaat nog oorlog van komen, Rijken waren ondersteboven, onrust in de buurt ja Christen, Confessioneel, zeggen Haakneus-vuurmaar En overheid vuurt naar, hun eigen buurman, Heeft een te lage huur dan, is juwelier maar, Kan het niet betalen, te hoge huur voor een te laag loon, Heeft daardoor stress, koopt wiet, en raakt stoned, Boontje komt om zijn loontje krijg je te horen, i hope so Is dat mischien de reden van Pim Fortuyns dood?

Dat ze dachten, hij gaat toch wel naar de klote, Maar geloof me, gebeurd door Ruttes gewoonten, met Obama besloten, Helpen de wereld economen, even naar de bodem, Dus laat het in je hard komen, is dit wat je wil gozer?

Wil een rap om Goed hoor om Ze praten alleen maar over doden.. Het zijn die mensn met die vieze krullen Ze zijn bang om over ons te lullen Mooi muziek om H om Het moet hard Zijn om Vet cool om De swaggers van de straten om Ik laat jullie wel even horen wat spitten is en die shit ai om Je benr lau om Kan je me helpen ik moet maandag een rap maken over winter kan je me helpen om Deze is echt lauw man om Ik ben nog maar 15 maar ik heb al wat gezien.

Mijn problemen krijgen 10 op Ik schrijf deze tekst ter plekke. Terwijl ik nog nooit ben begonnen me rappe. Ik hen grote fouten begaan. Dat begin ik nu pas te verstaan. Ik dacht nooit goed aan de gevolgen.

Ik was zo dom als een bende wolven. Je mag niet zomaar iemand vertrouwen. Want dat kan je nog erg berouwen. Geloof me ik het gehad. Hij sta zelf een deel van onze schat. Het leven dat zit vol pijn. En iederen zal het ooit eens met mijn eens zijn. Ik zeg dit niet voor de grap. Ik denk niet dat iedereen dat snapt. Niet iedereen heeft al zoiets gehad.

Als je zoiets gaat beleven. Dan zal je wel een tijdje beven. Ik had ook mijn problemen. Die probeer ik te verleren. Zo dit was een stukje van men leven. Ik hoop dat je er iets uit ken leren. Faka oeters om Ik heb dood veel swag en bn een kk goeie rapper om E yo trap zeg maar waar je over wil rappen.

Blbl om Ik ben met een rap bezig who's in? Ik wil graag een rap maken over KFC wie kan mijh erbij helpen om Beat van mij arshad hotmail. Dissen om Mensen disen om Goed om De verspreider aka de cellensplitser.

Ik heb veel Money en daarom noemen ze me euro euroo? Mijn tekst komt gewoon aan En ik eet nu gewoon een banaan. Ik verzin dit maar want En daarom is dit klat. Er is geen tijd te verspillen Ik kom gewoon om te winnen Vanavond gaan we maar ff pinnen Om mijn geld weer te innen.

Elke dag kom er geld bij om A ice cold       om Tof om Nice om Indelente ~ beat Loose Wonk ~ Burobink. Indelente ~ beat Loose Wonk ~ Burobink om Ja, ik ga akkoord met de privacy policy. Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies.

homos die neuken grote lul in een klein kutje