Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Heerlijk genomen sperma in anus

heerlijk genomen sperma in anus

Alleen niet nu al. Mijn vriend wil altijd anaal, maar het ging nooit helemaal goed. Met jouw tips ging hij af als een vuurpijl, super bedankt! Het idee van mijn lul in de kut is wel geil maar mijn lul in de kont word al slap bijvoorbaat. Anaal zonder iets erbij vinden mannen vaak toch snel saai worden. Juist niet zou ik zeggen Tijdens anaal van je pieleman afblijven en totaal focussen op je binnenkant resulteert pas in heftige orgasmes.

En veel orgasems achter elkaar. En de prostaat speelt daarbij wel degelijk Eindigen met anaal en penis stimuleren is wel een feest.

Wat de meeste mannen willen als ze zeggen dat ze hun prostaat gestimuleerd willen hebben, is tijdens het komen iets in hun kont hebben. Een man die weet wat hij wil en zijn lichaam kent wil zijn prostaat gestimuleerd hebben omdat het kan leiden tot heftige orgasmen in het achterwerk. Al dan niet met ejaculatie van de penis. Leuk artikel maar sosm veel te kort door de bocht. Ik ben hetero, maar geniet er enorm van als er iets met mn anus gebeurd.

Af en toe laat ik me eens nemen door en shemale en dit in combinatie met rukken spuit ik over mn hoofd heen ;-. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Als een man zegt dat hij anaal wil, bedoeld hij dat hij in jouw anus wil met zijn pik. Er is nog wel meer wat je met een anus kan doen, maar dat is minder aantrekkelijk.

Er is wel nog een heleboel wat jij met zijn anus kan doen. De meeste mannen gaan daar niet zo voor, behalve als ze heel erg geil zijn. Als ze er wel wat mee willen, hebben ze wel wat in hun hoofd, maar dat is vaak niet écht wat ze willen. Daarom heb ik uitgezocht wat er nou populair is bij mannen, zodat ik lekker wat kan doen wat goed gaat aankomen. Daarvoor moet je wel wat ervaring hebben, maar dat is voor mij geen probleem. De beloning is dat ze grote ogen opzetten, als je iets anders doet dan wat ze verwachten.

Natuurlijk zijn er mannen die iets heel anders willen, dat zij alleen lekker vinden. Dan doe je dat gewoon. Maar meestal gaan ze liever voor één van mijn verwennerijtjes. Die doe ik dan ook het meest. Ik doe ze alleen als het gevraagd word, want heel veel mannen houden gewoon niet van anale stimulatie. Dan kan je het nog zo geil brengen, maar ze vinden het vervelend. Vergeet alles wat je op TV van Goedele Liekens of uit de Cosmo hebt, want ik heb het geprobeerd en het werkt niet.

Je kan een prostaat niet stimuleren door op de huid te drukken tussen ballen en anus. Je kan niet een man lekker stimuleren door zijn prostaat te vingeren, als hij niet al bijna klaarkomt. Die dingen doen al jaren de ronde, en ze zijn niet waar. Klanten spoelen zich niet. Dat kan voor hele gore toneeltjes zorgen. Je moet daar niet van schrikken. Als een man te smerig is, hou je gewoon op.

Je moet niet meer gaan doen, dan je zin in hebt. Ik gebruik een rubber wegwerp-handschoentje, behalve als er flink word bijbetaald. Het is niet dat ik het zo supervervelend vind om mijn handen te moeten wassen, maar ik moet de hele tijd oppassen met die bruine vingers, en daar heb ik een hekel aan.

Anaal is altijd gevaarlijk voor SOA. Als je vagina-vocht helemaal laat opdrogen, is het niet gevaarlijk meer. Het is met sperma bijna hetzelfde. Anale viezigheid blijft heel lang gevaarlijk. Je hebt het niet zomaar afgespoeld. Bij de anus kan je vanalles krijgen, je moet dus wel heel dom zijn om te rimmen! Je kan er zoveel van krijgen, dat blijft niet meer bij de gewone SOA.

Bovendien, het is gewoon vies. Gebruik bij anale stimulatie altijd heel veel glijmiddel. De anus maakt zelf niet genoeg glijmiddel aan. Er is in het begin wel wat van binnen, maar dat is heel snel weg. Gewoon veel kliederen dus.

Hoe meer glijmiddel je gebruikt, hoe schoner het blijft, dat is ook wel iets om bij stil te staan. Dan is het wel de moeite waard. Bij mannen kan je ook niet glijmiddel hebben dat hun kut inloopt, dus je kan onvoorzichtiger zijn. Voor de veiligheid is het belangrijk, dat je snapt dat een anus veel kwetsbaarder is dan de vagina.

Je kan er makkelijk in prikken met je vingertop. Als je hem stimuleerd, doe dat dan met het platte stuk van je vingertop, niet met het puntje!

Zorg ervoor, dat je nooit met het puntje in de darm prikt. Daar kan je hem pijn mee doen. Sommige mannen gaan juist voor pijn, maar dit gaat dan niet daarover. Het eerste truukje gaat erom, om zijn endeldarm te stimuleren.

Zorg voor genoeg glijmiddel, en steek je vinger naar binnen. Laat je vinger eventjes slap, zodat de endeldarm zijn natuurlijke richting gaat staan. Dan ga je je vinger precies in die richting heen en weer laten glijden. Dat is iets waar hij snel aan went, maar dan doe je het tempo niet omhoog. In plaats daarvan ga je verder naar buiten bij elke stoot, tot je er bijna uitschiet. Dan pauzeer je een tel als hij eruit is, zodat zijn anus weer dichttrekt, voordat je hem er weer in laat schieten.

Je laat hem echt heen en weer schieten. Als het een beetje ruw word, meteen nieuw glijmiddel. Dit gaat heel goed samen met pijpen, maar niet zo met een hand job. Het tweede truukje is om zijn anus wat op te rekken. Dat kan je doen met een buttplug, maar ook met je vingers. Je doet je wijsvinger en middelvinger in zijn kont, en dan prop je je duim erbij. Dat is best gevoelig voor hem. Je kan je hand dan zo draaien, dat je duim er steeds dieper ingaat. Omdat we dronken waren zijn we direct na het neuken in slaap gevallen en heb ik zijn zaad er dus niet uitgehaald.

Nu heb ik op internet gezocht maar kan niet vinden, maar is het gevaarlijk als er zaad in je kont blijft zitten? Als er zaad in je poes blijft zitten kun je natuurlijk een blaasontsteking krijgen, maar bij anaal ook?

Ik zou me grotere zorgen maken om SOA's, aangezien je onveilige anale seks hebt gehad. Zou meteen een afspraak maken bij de huisarts of de GGD. Als dit verhaal echt is natuurlijk. Hoe the fuck wil je dat zaad weer weghalen dan? Doe een SOA test, zoals Stefanootje zegt. Guarnere Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Guarnere. Waarschijnlijk wordt het gewoon afgebroken of het komt er uit bij een grote bah. Ik weet niet hoe goed je die jongen kent maar mss is het een idee om hem ook te vragen om een SOA-test te doen.

En dan nog 2 gratis tips: Je suis Manneke Pis. Jay Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van En. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei. Kwaliteit Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kwaliteit. Als dit zo is moet je uitkijken dan niet uitkijken dat het weer via het andere gaatje erin gaat? Je kunt natuurlijk geen blaas ontsteking krijgen van anaal neuken. De darmen en de blaas zijn twee verschillende organen die niet met elkaar in contact staan.

Waar je wel voor moet uitkijken is dat de jongen niet met zijn piemel direct van jouw anus in je vagina gaat zonder van condoom te wisselen of zijn piemel schoon te maken, dat geeft wel een kans op blaasontsteking. Als jij niet gespoeld hebt voor de anale seks loopt hij wel een kleine kans op een urineweginfectie als er veel ontlasting in je endeldarm zat en hij niet zijn piemel direct na de penetratie heeft schoongemaakt.

Mannen zijn er echter wat minder vatbaar voor dan vrouwen. Onbeschermde anale seks is verder net zo onveilig als onbeschermde vaginale seks zowel voor de ontvanger als degene die neukt , zelfs al zou hij niet in je zijn klaargekomen; met als uitzondering dat je er niet zwanger van kunt worden. Sperma in je endeldarm an sich kan geen kwaad, zo lang de jongen geen SOA heeft. Als je niet zeker bent van elkaars SOA-status is het wel verstandig om jezelf te laten testen, of je nu anale, orale of vaginale seks hebt!

Martiño Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Martiño. Zeker laten testen ja. Maar naast een SOA kan het verder geen kwaad. Het duurt een week of twee nadat je onveilige seks hebt gehad voordat ze SOA's kunnen vinden in een test. Voor sommige SOA's duurt dat zelfs 3 maanden. Dus laat je in ieder geval over 3 maanden testen, als je geen klachten hebt. Bedankt voor alle tips! Was met een vriendin erbij en hadden ook nog een weddenschap lopen hahaha.

En die reactie maakt het alleen maar erger Zullen we het even ontopic houden? Wat jullie van elkaar vinden bespreken jullie maar via pm. Iedereen moet toch zelf doen wat ie fijn vindt. Zegt degene die hashtags gebruikt, faalpik. Patataap Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Patataap.

TS, als je van plan bent om dit soort dingen te doen, waarom verdiep je je dan niet van tevoren een beetje in dingen als risico's? Het gaat niet om een beetje pijn of geld hè, het gaat om je gezondheid. Zorg er gewoon voor dat je dit soort vragen niet achteraf op een forum hoeft te stellen, maar denk erover na vóór je eraan begint. Volgende keer nadenken voordat je iets doet. Zoek meer berichten van arPos. En na dit topic gelezen te hebben, ga ik lekker slapen..

..

Amateur hoeren leeuwarden geile meiden

Ik smeerde flink wat glijmiddel over haar anus en begon met mijn vingers haar gaatje te bewerken. Ik stak eerst een vinger naar binnen en bewoog langzaam heen en weer. Ik hoorde Anne kreunen. Ze vond het overduidelijk lekker. Voorzichtig drukte ik nog een vinger naar binnen en vingerde haar anus. Ik bewoog langzaam mijn vingers in en uit haar kontgaatje. Ze ontspande en er begon wat ruimte te komen om er nog een vinger bij te steken.

Na een poosje was haar anus ver genoeg opgerekt om mijn lul in ontvangst te nemen. Ik haalde mijn vingers uit haar gaatje en smeerde mijn pik in met glijmiddel en plaatste deze tegen haar anus. Voorzichtig begon ik te drukken. Ik drukte nog iets meer en plotseling schoot mijn pik bij haar na binnen.

Met wat kreetjes van pijn nam Anne mijn pik in haar anus. Voorzichtig drukte ik verder en haalde mijn pik weer terug. Dit herhaalde ik een aantal keren en ik voelde dat Anne ontspande en toen ze achterom keek zag ik op haar gezicht dat het genot de overhand begon te nemen.

Kreunend zei ze dat ik haar dieper moest nemen. Anne ging met haar hand richting haar kut en begon zichzelf te vingeren. Ze wreef over haar klit. Een luid gekreun volgde. Ik herhaalde dit keer op keer. Anne liet weten dat ze bijna ging klaar komen. Ik duwde mijn pik in zijn geheel bij haar naar binnen en begon hard te stoten. Ook ik was dicht bij een orgasme.

Hard neukend en vingerende werkten we ons naar een hoogtepunt. Ik ramde een laatste keer mijn staaf in haar gaatje spoot mijn lading in haar kont. Luid kreunend en hijgend vielen we voorover op het bed. Na een paar minuten gleed mij slappe pik uit haar kontje. Na een paar minuten stelde ik voor om even te gaan douchen.

Ik zette douche lekker warm en samen stapten we eronder. Ik begon met haar rug in te zepen. Ik sloeg geen plekje over en waste ook de rest van haar lichaam.

Ik zeepte mijn handen weer in en ging achter haar staan. Anne stond met de rug naar mij toe en ik kon zo makkelijk haar borsten inzepen. Ook hier sloeg ik geen plekje over. Ik genoot enorm van dit intieme moment. We kusten elkaar gepassioneerd terwijl Anne zachtjes aan mijn pik trok.

Binnen een paar minuten waren we beiden alweer opgewonden en we belanden in bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen en ik werd heerlijk gemasseerd van mijn nek tot aan mijn voeten.

Ze richtte haar aandacht op mijn billen en begon deze te strelen. Ze trok mij billen van elkaar en begon mijn anus te masseren. Ze pakte een beetje glijmiddel en stak een vinger bij mij naar binnen. Ik moest toegeven dat mij dit behoorlijk opwond en vroeg of ze een tweede vinger er bij wilde steken. Ze pakte een kleine buttplug uit haar nachtkastje en stak deze bij mij naar binnen. Het voelde erg lekker. Mijn pik was inmiddels weer hard geworden en ik wou haar weer neuken.

Ik draaide mij om en dirigeerde Anne boven op mijn pik. Ze zakte over mijn lul en ik zat tot mijn ballen in haar natte gleuf. Anne begon op en neer te bewegen, soms langzaam, dan weer snel en hard. Haar borsten deinden in het ritme mee en in de tussentijd masseerde ik haar billen.

Na een aantal minuten haalde ik mijn pik uit haar gleuf en plaatste mijn lul tegen haar sterretje. Nu gleed mijn pik veel makkelijker naar binnen en Anne kreunde luid. Mijn kontje is nu veel gevoeliger. Anne leunde achterover en ik zag mijn pik steeds weer in haar kontje verdwijnen. Ik greep er een uit het nachtkastje en plaatste deze voor mijn pik. Anne kwam recht boven mij zitten en met mijn pik in haar anus zakte ze langzaam over de dildo.

Ze begon meteen op en neer te bewegen. Alles voelt zo lekker strak. Anne voerde het tempo op en ik genoot van het geile uitzicht voor mij. Harder en sneller verdween mijn lul in haar kontje en de dildo sopte in haar kletsnatte kut.

Ook ik voelde met tweede lading van die avond vanuit mijn ballen opborrelen. Hard begon ik mee te neuken. Ik voelde mijn anus strak om de buttplug zitten en dit zorgde voor een erg lekker gevoel. Met harde stoten spoot ik voor de tweede keer haar kontje vol. De buttplug had mijn orgasme een extra dimensie gegeven en ik kwam heftiger dan ooit.

Deze geile slet wist wel hoe ze een man moest laten klaarkomen. Een paar dagen later was ik bij Sylvia, mijn andere buurvrouw. Ze had mij uitgenodigd om te komen eten, zoals ze wel vaker deed. Al snel kwam het gesprek op Anne terecht. Sylvia vond dat ze er nu prachtig uitzag en dat ze zoveel vriendelijker was. Ze hadden elkaar al een aantal keren gesproken en hadden al afgesproken om een kopje koffie te doen. Ik wist mij niet zo goed een houding te geven en keek even naar buiten en zei nonchalant: Ik heb je naakt door de tuin naar de buurvrouw zien rennen.

Dit soort taal had ik nog nooit van Sylvia gehoord en ik wist mij totaal geen houding te geven. Sylvia liep naar mij toe en greep mij tussen de benen. Voordat ik iets kon zeggen begon Sylvia haar kleren uit te doen. Ze liet haar BH vallen en ik keek naar een paar peervormige borsten met twee grote tepels. Boven haar kutje stond een klein streepje haar en voor de rest was ze kaal.

Haar mooie ronde billen maakten het plaatje compleet. Zonder zich te bedenken trok ze mijn broek naar beneneden en begon mij te pijpen. Sylvia had dit duidelijk veel vaker gedaan en ik genoot van deze pijpbeurt. Met diepe halen ging ze snel op en neer. Ze gebruikte haar tong op een ingenieuze manier en ik voelde met een paar minuten al dat ik ging klaar komen.

Maar Sylvia luisterde niet en ging verwoed door met het zuigen aan mijn pik. Sylvia slikte alles naar binnen en likte mijn pik schoon. Verdwaasd zat ik op de keukenstoel na te genieten en overdacht wat mij hier nou weer overkwam. Sylvia bleef maar aan mijn lul likken en al snel voelde ik mijn bloed weer richting mijn pik vloeien. Ik bedacht me geen moment en zette Sylvia tegen het aanrecht. Ik schoof mijn pik achterlangs haar kut binnen en begon hard te neuken. Rag die grote lul van je in mij kut.

Oooooh, ik ben zo geil. Neuk me, neuk me. Jaaah, jaaah ga door. Ik dreef mijn pik diep in haar kletsnatte grot en neukte haar als een bezetene. Ik stak twee vingers in haar aars en begon haar ook anaal te bevredigen.

Ik verplaatste mijn aandacht richting haar sterretjes en schoof zonder problemen mijn lul in haar nauwe gaatje. Die had wel vaker een pik in haar kont gehad. Met diepe halen schoof ik in en uit haar kont. Ik greep haar tieten en trok aan haar tepels. Na een paar minuten trok ik mijn lul uit haar kont en stootte deze weer hard in haar kut.

Ik hield het niet lang meer voel en ik verhoogde mijn tempo en ramde keihard in haar kut. Oooooh, wat heb ik dit gemist. Neuk me, Neuk me, Neeeeeuuuuuk me. Met een schreeuw kwam Sylvia klaar terwijl ik mijn laatste klodders sperma in haar spoot. Na deze uitspatting had ik beide buurvrouwen al een poos niet meer gesproken. Ik was voor mijn bedrijf een maand in het buitenland geweest. Samen met mijn collega hadden dagen van minimaal 12 uur gemaakt en ook twee weekeinden gewerkt.

Nu had nu lekker twee weken vrij. Ik sliep uit, keek af en toe een film en deed lekker niets. Dinsdag middag belde Anne mij. De gedachte dat ik zo lekker ging neuken maakte dat mijn pik binnen de kortste keren op volle oorlogssterkte was. Ik haastte mij naar de andere kant van de heg.

Ik liep de keuken in en zag niemand. Ik liep snel de trap op en liep de slaapkamer binnen. Wat ik daar zag overtrof mijn stoutste verwachting. Ik zag dat Anne druk bezig Sylvia te beffen. Er stak een vibrator uit haar gleuf en ik hoorde beide vrouwen kreunen.

We willen allebei geneukt worden en zijn er helemaal klaar voor. Seks met twee vrouwen is iets wat iedere man wel graag een keer wil meemaken en dit was mijn kans. Ik ging achter Anne zitten en trok de vibrator uit haar kutje en verving die door mijn keiharde lul. Tergend langzaam schoof ik mijn pik bij haar naar binnen totdat deze tot aan mijn ballen in haar zat.

Langzaam trok ik hem weer terug tot mijn eikel weer tegen haar lippen stond. Weer schoof ik langzaam naar binnen. Langzaam neukte ik zo door. Na een aantal minuten stopte ik en vroeg aan beide dames om voorovergebogen voor het bed te gaan staan. Ik positioneerde mij achter hun en schoof eerst bij Sylvia binnen. Zij nam mijn pik dankbaar in ontvangst en ik neukte haar achterlangs.

Tegen Anne zei ik dat ze zich zelf moest bevredigen en dat zij zo weer aan de beurt was. Met diepe halen stootte ik in de kletsnatte gleuf van Sylvia en ik kletste met mijn ballen tegen haar lippen. Ik maakte mijn vingers nat en bewerkte beide kontgaatjes. Kreunend neukten wij door. Ik voerde het tempo op en stootte mijn pik nu diep in haar kut. Ik ramde meteen hard naar binnen en begon haar in hoog tempo hard te neuken. Ik wil je diep in mij. Wat later zei Anne dat ze in beide gaatjes geneukt wilde worden.

Ze ging op bed liggen. Anne schoof naar voren en manoeuvreerde de dildo in haar kutje en begon langzaam op en neer te bewegen. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten, pakket haar billen vast en zette mijn lul tegen haar kontgaatje. Voorzichtig begon ik mijn lul naar binnen te drukken. Ik schoof dieper naar binnen en we begonnen haar te neuken.

De anus voelde erg strak om mijn pik en langzaam voerden wij het tempo op. Hmmmpf, oooh, aaaaaah, neuk me harder. Anne was dicht bij een orgasme.

Oooooh, wat is dit strak, neuk me, oooooh, hmmmm. Ik ging nog een paar keer diep bij haar naar binnen. Ook ik hield het niet meer. Ik trok mij lul uit haar gaatje en een lading sperma golfde mee naar buiten. Het droop door haar gleuf op de lakens. Moe maar voldaan bleef Anne zo even liggen. Sylvia kroop naar mijn toe en pakte mijn lul vast. Nu wil ik door jou genomen worden en in mij voelen zei Sylvia terwijl ze mijn pik vastpakte en deze zachtjes begon af te trekken.

Ze voelde aan mij ballen en nam mijn pik in haar mond. Al snel begon deze weer te groeien. Zo pijpte een poosje door en ik was er klaar voor om Sylvia eens lekker uit te wonen. In de missionaris positie begonnen we lekker te neuken. Ze trok haar benen iets omhoog zodat ik nog dieper bij haar naar binnen ging. Ze keek mij met een geile blik aan. Geneukt worden, hmm, door een lekkere lange pik.

Ik pakte haar benen en legde die over mijn linker schouder. Met langzame stoten nam ik haar diep. Inmiddels begon Anne ook weer mee te doen. Ze zoende Sylvia vol op de mond en streelde haar bosten. Ze nam een voor een de tepels in haar mond en zoog tot dat beiden hard waren.

We keken elkaar aan en ik zag haar genieten van deze neukbeurt. Ik besloot haar achterlangs te nemen en draaide haar om. Ik stak mijn pik in haar natte gleuf en begon met een hoger tempo bij haar naar binnen te schuiven. Anne had inmiddels een buttplug gepakt en duwde die bij Sylvia in haar aars. Luid kreunend begon Sylvia mee te bewegen. Ik zou ook heel graag dan eens geneukt worden maar ik vind het tegelijk ook wel wat beangstigend. Doet het geen pijn? Want uiteindelijk wordt je toch ook serieus opengerekt neen?

En kan je daarna dan nog gewoon naar de wc gaan en dergelijke? Het kan belachelijk klinken maar ik vraag het me wel af.

Bazerd Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Bazerd. Ik zit met hetzelfde probleem, ik ben ook wel bi en ik zou ook wel eens een keer met een jongen willen neuken maar ik weet ook niet hoe het voelt. Ik vermoed dat het ongeveer hetzelfde voelt als voor een vrouw.

Laatst gewijzigd op om Hey, ik ben zelf een homosexuele jongen, Anaal genomen worden KAN Bij het begin, Vooral de eerste keer pijn doen, maar niet veel later zal pijn overgaan in genot,.

Het is nooit in je opgekomen dat dildo's eventueel ook voor mannen werken? Mannen hebben een prostaat naast de anus, niet er in. Zie tevens de bovenste anatomische afbeelding op http: Anale seks kan prettig zijn, maar het is erg persoonlijk.

Sommige jongens vinden het helemaal niet fijn om geneukt te worden, anderen willen alleen geneukt worden en neuken zelf liever niet, of maakt het niet zo veel uit. De enige manier om er achter te komen is gewoon eens proberen.

Eventueel kun je inderdaad met een dildo of met vingers oefenen gebruik veel glijmiddel en ontspan voor je aan het echte werk begint. Het hele gebeuren zal in het begin sowieso wat pijnlijk zijn, dus rustig opbouwen, niet te veel tegelijk. Of je het prettig vindt is ook heel erg afhankelijk van je gemoedstoestand geilheid én ontspanning en van je partner. Daarmee bedoel ik niet alleen de afmeting van zijn piemel, maar ook zijn vaardigheid en of hij een beetje geduld heeft.

Je vriend kan een piemel van 6 cm hebben, als hij hem er zonder waarschuwing inramt zonder glijmiddel en dan als een duracelkonijn gaat pompen doet het alsnog pijn. Je moet het samen doen, en er duidelijk over zijn naar elkaar toe.

Als je vriend wat groter geschapen is moet je gewoon langzaam beginnen, met veel glijmiddel, en belangrijker nog: Je moet ook op je gemak zijn, als je je kringspier namelijk blijft aanspannen is het sowieso pijnlijk, hoeveel glijmiddel je ook gebruikt.

De truc is inderdaad het stimuleren van de prostaat, hoewel sommigen het idee van geneukt worden alleen ook prettig vinden dus waarbij de prostaat niet perse gestimuleerd wordt. Het lastige is dat de blaas en wat zenuwen ook in de buurt zitten, en als je daar tegen aan stoot kan dat wat onprettig zijn.

Door verschillende standjes uit te proberen kom je er achter wat voor jullie allebei prettig is. Martiño Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Martiño. In het begin was het voor mij wat pijnlijk maar ben blij dat ik doorgegaan ben, want nu voelt het zalig aan!

Het doet helemaal geen pijn als je het rustig doet. Ook voorbereiden is belangrijk. Gebruik glijmiddel en begin met 1 vinger, daarna 2 of zelfs 3. Communicatie met je partner is heel belangrijk.

Vertel hem wanneer het pijn doet en wanneer hij verder door kan stoten, sneller of langzaam moet gaan. Het kan zijn dat je anus een beetje pijn doet na de seks of een beetje gevoelig aanvoelt, maar dit hangt ook weer af van hoe heftig de seks was. Buikpijn kan ook voorkomen daarna, krampen enzo maar dit hangt af van persoon tot persoon.

Ik ken er verschillende die dit gedaan hebben en ze hebben er allemaal spijt van. Bovendien kan het een random gast veel minder schelen of het bij jou pijn doet. Wacht ermee tot je een vriendje hebt. Heb ik ook gedaan en heb er geen moment spijt van gehad. Jonas16 Bekijk openbaar profiel Bezoek Jonas16's webpagina! Zoek meer berichten van Jonas Geen ervaring maar het schijnt wel chill te zijn.

Voelt goed, ik wil het graag ook eens met een man ervaren: Tot nu toe enkel vrouwen Probeer het eens met een buttplug eerst. Kun je zelf tempo bepalen en hoe ver je gaat. Beetje oprekken alvast, dan kun je je straks beter ontspannen. Dan heb je alvast het gevoel ervaren.

Ontspannen is het meest belangrijk. Anders lukt het niet. Athlon Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Athlon.heerlijk genomen sperma in anus

Alleen niet nu al. Mijn vriend wil altijd anaal, maar het ging nooit helemaal goed. Met jouw tips ging hij af als een vuurpijl, super bedankt! Het idee van mijn lul in de kut is wel geil maar mijn lul in de kont word al slap bijvoorbaat. Anaal zonder iets erbij vinden mannen vaak toch snel saai worden.

Juist niet zou ik zeggen Tijdens anaal van je pieleman afblijven en totaal focussen op je binnenkant resulteert pas in heftige orgasmes. En veel orgasems achter elkaar. En de prostaat speelt daarbij wel degelijk Eindigen met anaal en penis stimuleren is wel een feest.

Wat de meeste mannen willen als ze zeggen dat ze hun prostaat gestimuleerd willen hebben, is tijdens het komen iets in hun kont hebben. Een man die weet wat hij wil en zijn lichaam kent wil zijn prostaat gestimuleerd hebben omdat het kan leiden tot heftige orgasmen in het achterwerk.

Al dan niet met ejaculatie van de penis. Leuk artikel maar sosm veel te kort door de bocht. Ik ben hetero, maar geniet er enorm van als er iets met mn anus gebeurd. Af en toe laat ik me eens nemen door en shemale en dit in combinatie met rukken spuit ik over mn hoofd heen ;-.

Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Als een man zegt dat hij anaal wil, bedoeld hij dat hij in jouw anus wil met zijn pik. Er is nog wel meer wat je met een anus kan doen, maar dat is minder aantrekkelijk. Er is wel nog een heleboel wat jij met zijn anus kan doen.

De meeste mannen gaan daar niet zo voor, behalve als ze heel erg geil zijn. Als ze er wel wat mee willen, hebben ze wel wat in hun hoofd, maar dat is vaak niet écht wat ze willen. Daarom heb ik uitgezocht wat er nou populair is bij mannen, zodat ik lekker wat kan doen wat goed gaat aankomen. Daarvoor moet je wel wat ervaring hebben, maar dat is voor mij geen probleem.

De beloning is dat ze grote ogen opzetten, als je iets anders doet dan wat ze verwachten. Natuurlijk zijn er mannen die iets heel anders willen, dat zij alleen lekker vinden. Dan doe je dat gewoon. Maar meestal gaan ze liever voor één van mijn verwennerijtjes. Die doe ik dan ook het meest.

Ik doe ze alleen als het gevraagd word, want heel veel mannen houden gewoon niet van anale stimulatie. Dan kan je het nog zo geil brengen, maar ze vinden het vervelend. Vergeet alles wat je op TV van Goedele Liekens of uit de Cosmo hebt, want ik heb het geprobeerd en het werkt niet. Je kan een prostaat niet stimuleren door op de huid te drukken tussen ballen en anus.

Je kan niet een man lekker stimuleren door zijn prostaat te vingeren, als hij niet al bijna klaarkomt. Die dingen doen al jaren de ronde, en ze zijn niet waar. Klanten spoelen zich niet. Dat kan voor hele gore toneeltjes zorgen. Je moet daar niet van schrikken. Als een man te smerig is, hou je gewoon op. Je moet niet meer gaan doen, dan je zin in hebt.

Ik gebruik een rubber wegwerp-handschoentje, behalve als er flink word bijbetaald. Het is niet dat ik het zo supervervelend vind om mijn handen te moeten wassen, maar ik moet de hele tijd oppassen met die bruine vingers, en daar heb ik een hekel aan.

Anaal is altijd gevaarlijk voor SOA. Als je vagina-vocht helemaal laat opdrogen, is het niet gevaarlijk meer. Het is met sperma bijna hetzelfde. Anale viezigheid blijft heel lang gevaarlijk. Je hebt het niet zomaar afgespoeld. Bij de anus kan je vanalles krijgen, je moet dus wel heel dom zijn om te rimmen! Je kan er zoveel van krijgen, dat blijft niet meer bij de gewone SOA. Bovendien, het is gewoon vies. Gebruik bij anale stimulatie altijd heel veel glijmiddel.

De anus maakt zelf niet genoeg glijmiddel aan. Er is in het begin wel wat van binnen, maar dat is heel snel weg. Gewoon veel kliederen dus. Hoe meer glijmiddel je gebruikt, hoe schoner het blijft, dat is ook wel iets om bij stil te staan. Dan is het wel de moeite waard. Bij mannen kan je ook niet glijmiddel hebben dat hun kut inloopt, dus je kan onvoorzichtiger zijn.

Voor de veiligheid is het belangrijk, dat je snapt dat een anus veel kwetsbaarder is dan de vagina. Je kan er makkelijk in prikken met je vingertop. Als je hem stimuleerd, doe dat dan met het platte stuk van je vingertop, niet met het puntje! Zorg ervoor, dat je nooit met het puntje in de darm prikt. Daar kan je hem pijn mee doen. Sommige mannen gaan juist voor pijn, maar dit gaat dan niet daarover.

Het eerste truukje gaat erom, om zijn endeldarm te stimuleren. Zorg voor genoeg glijmiddel, en steek je vinger naar binnen. Laat je vinger eventjes slap, zodat de endeldarm zijn natuurlijke richting gaat staan. Dan ga je je vinger precies in die richting heen en weer laten glijden. Dat is iets waar hij snel aan went, maar dan doe je het tempo niet omhoog. In plaats daarvan ga je verder naar buiten bij elke stoot, tot je er bijna uitschiet. Dan pauzeer je een tel als hij eruit is, zodat zijn anus weer dichttrekt, voordat je hem er weer in laat schieten.

Je laat hem echt heen en weer schieten. Als het een beetje ruw word, meteen nieuw glijmiddel. Dit gaat heel goed samen met pijpen, maar niet zo met een hand job. Het tweede truukje is om zijn anus wat op te rekken. Dat kan je doen met een buttplug, maar ook met je vingers. Je doet je wijsvinger en middelvinger in zijn kont, en dan prop je je duim erbij. Dat is best gevoelig voor hem. Je kan je hand dan zo draaien, dat je duim er steeds dieper ingaat. Omdat we dronken waren zijn we direct na het neuken in slaap gevallen en heb ik zijn zaad er dus niet uitgehaald.

Nu heb ik op internet gezocht maar kan niet vinden, maar is het gevaarlijk als er zaad in je kont blijft zitten? Als er zaad in je poes blijft zitten kun je natuurlijk een blaasontsteking krijgen, maar bij anaal ook? Ik zou me grotere zorgen maken om SOA's, aangezien je onveilige anale seks hebt gehad. Zou meteen een afspraak maken bij de huisarts of de GGD. Als dit verhaal echt is natuurlijk. Hoe the fuck wil je dat zaad weer weghalen dan?

Doe een SOA test, zoals Stefanootje zegt. Guarnere Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Guarnere. Waarschijnlijk wordt het gewoon afgebroken of het komt er uit bij een grote bah. Ik weet niet hoe goed je die jongen kent maar mss is het een idee om hem ook te vragen om een SOA-test te doen.

En dan nog 2 gratis tips: Je suis Manneke Pis. Jay Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van En. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei. Kwaliteit Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kwaliteit. Als dit zo is moet je uitkijken dan niet uitkijken dat het weer via het andere gaatje erin gaat?

Je kunt natuurlijk geen blaas ontsteking krijgen van anaal neuken. De darmen en de blaas zijn twee verschillende organen die niet met elkaar in contact staan. Waar je wel voor moet uitkijken is dat de jongen niet met zijn piemel direct van jouw anus in je vagina gaat zonder van condoom te wisselen of zijn piemel schoon te maken, dat geeft wel een kans op blaasontsteking.

Als jij niet gespoeld hebt voor de anale seks loopt hij wel een kleine kans op een urineweginfectie als er veel ontlasting in je endeldarm zat en hij niet zijn piemel direct na de penetratie heeft schoongemaakt. Mannen zijn er echter wat minder vatbaar voor dan vrouwen. Onbeschermde anale seks is verder net zo onveilig als onbeschermde vaginale seks zowel voor de ontvanger als degene die neukt , zelfs al zou hij niet in je zijn klaargekomen; met als uitzondering dat je er niet zwanger van kunt worden.

Sperma in je endeldarm an sich kan geen kwaad, zo lang de jongen geen SOA heeft. Als je niet zeker bent van elkaars SOA-status is het wel verstandig om jezelf te laten testen, of je nu anale, orale of vaginale seks hebt! Martiño Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Martiño. Zeker laten testen ja. Maar naast een SOA kan het verder geen kwaad. Het duurt een week of twee nadat je onveilige seks hebt gehad voordat ze SOA's kunnen vinden in een test.

Voor sommige SOA's duurt dat zelfs 3 maanden. Dus laat je in ieder geval over 3 maanden testen, als je geen klachten hebt. Bedankt voor alle tips! Was met een vriendin erbij en hadden ook nog een weddenschap lopen hahaha. En die reactie maakt het alleen maar erger Zullen we het even ontopic houden?

Wat jullie van elkaar vinden bespreken jullie maar via pm. Iedereen moet toch zelf doen wat ie fijn vindt. Zegt degene die hashtags gebruikt, faalpik. Patataap Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Patataap. TS, als je van plan bent om dit soort dingen te doen, waarom verdiep je je dan niet van tevoren een beetje in dingen als risico's? Het gaat niet om een beetje pijn of geld hè, het gaat om je gezondheid.

Zorg er gewoon voor dat je dit soort vragen niet achteraf op een forum hoeft te stellen, maar denk erover na vóór je eraan begint. Volgende keer nadenken voordat je iets doet. Zoek meer berichten van arPos. En na dit topic gelezen te hebben, ga ik lekker slapen..

..

In mijn droom schudt de wereld heen en weer. Als ik langzaam wakker word houdt de beweging niet op. Ik realiseer me dat ik op mijn buik lig en dat Robin over me heen zit, op mijn bovenbenen. Hij heeft mijn slip uitgetrokken en mijn rok omhoog geschoven en ook mijn hemd is naar boven geschoven. Hij masseert met een stevige, ritmische beweging mijn kont, waarbij hij steeds mijn billen helemaal uit elkaar trekt en weer samen duwt. Zijn harde pik heeft hij tussen mijn billen gelegd.

Aan zijn bewegingen voel ik dat hij inmiddels niet meer bezig is mij lekker te masseren, maar dat hij mijn kont gebruikt om zijn pik te masseren. Hij trekt zich af met mijn billen! Het voelt niet onaangenaam dus ik blijf ontspannen liggen. Mijn lichaam beweegt van voor naar achter. Het warme gras, takjes en blaadjes prikken in de huid van mijn buik en mijn borsten.

Robin wil altijd meer met seks dan ik en daar voel ik me wel schuldig over, dus als hij op deze manier plezier aan mijn lijf kan beleven, dan gun ik hem dat graag. Ik vertrouw hem volledig en ik weet dat hij niets zal doen dat ik niet wil, dus ik maak me daar geen zorgen over. Ik voel hoe langzaam maar zeker mijn bilspleet natter wordt van zijn voorvocht en dan realiseer ik me dat hij zo nu en dan ook zijn speeksel tussen mijn billen laat druppelen om me glad te maken. Tot mijn eigen verbazing merk ik dat ik zelf ook nat begin te worden.

Intussen lopen de zweetdruppels over mijn gezicht, vliegjes kruipen door het gras vlak voor mijn gezicht en het is warm en drukkend stil. Na een tijdje stopt Robin en ik voel hem van me af gaan.

Dan trekt hij mijn billen zo ver van elkaar dat het vervelend aanvoelt. Net als ik wil laten merken dat ik wakker ben, om hem te vertellen dat hij moet ophouden voelt het alsof er een stroomstoot door mijn onderlijf gaat. Zijn tong op mijn anus. Dit heeft hij nog nooit gedaan en ik zou het ook nooit goed hebben gevonden, maar nu het zo ineens gebeurt weet ik niet wat ik er mee moet.

De gedachte dat hij mijn poepgaatje likt maakt dat ik me vreselijk schaam maar tegelijk tintelt het gevoel door mijn hele onderlijf, waardoor mijn lichaam wel van rubber lijkt. Ik geloof dat ik niet eens zou kunnen bewegen als ik het zou willen.

En net als ik begin te wennen aan het gevoel en aan de schaamte, maakt hij het nog erger. Ik voel zijn tong langzaam maar onmiskenbaar naar binnen geduwd worden. Zijn tong zit in mijn gat. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Robin heeft het niet gehoord of hij denkt dat ik in mijn slaap kreun. Misschien maakt het hem niet uit. Nog nooit eerder heeft hij dit gedaan maar ook nog nooit eerder deed hij zo met me wat hij wilde, zonder iets te zeggen of te vragen.

Het mengsel van schaamte dat ik voel, de vreemde tintelingen in mijn kont en mijn hele onderlijf en het gevoel dat hij met me doet wat hij wil is nieuw voor me en tot mijn eigen verrassing geniet ik er van. Hij heeft duidelijk geen enkele haast, hij likt mijn anus, mijn bilspleet en dan gaat zijn tong weer mijn anus in. Zijn grote handen hebben mijn billen stevig vast. Hij trekt ze nog steeds zo ver uit elkaar dat het eigenlijk te ver is, maar het onaangename gevoel verdwijnt.

Ik ben volledig ontspannen. Door de kracht waarmee hij mijn billen van elkaar trekt en doordat ik langzaamaan steeds natter word opent ook mijn kut zich. Maar Robin raakt mijn kut niet aan. Het gevoel dat hij me bezorgt is heerlijk, het is geil, maar het is heel anders dan anders.

Ik voel hoe mijn kut openstaat, klaar om zijn harde lul te ontvangen, maar de drang om geneukt te worden die ik zou verwachten ontbreekt. Het genieten is veel lomer, passiever ook. Dan komt Robin opnieuw overeind. Hij zet zijn knieën tussen mijn dijen, duwt mijn benen van elkaar en legt zijn voeten over mijn benen, zodat mijn benen volledig klem zitten onder zijn gewicht.

Zachtjes pakt hij mijn polsen beet en legt mijn armen boven mijn hoofd, terwijl hij zijn gewicht nu zo verdeelt dat hij ook mijn polsen klem legt onder zijn rechterhand. Met zijn andere hand pakt hij zo te merken zijn pik vast, want die voel ik weer tussen mijn billen schuiven.

Maar dit keer legt hij zijn pik niet tegen mijn bilspleet; hij stuurt hem rechtstreeks naar mijn aars. Het gaat nu zo snel dat ik nauwelijks de tijd heb me te realiseren wat er gebeurt voor ik zijn eikel al tegen mijn kringspier voel duwen. Hij bouwt snel de druk op en ik krijg een gevoel alsof ik enorm moet poepen. Die aandrang gaat bijna meteen over in een vlammende pijn in mijn achterste als zijn eikel naar binnen schiet.

Meteen pakt hij met zijn linkerhand weer mijn arm vast. Met zijn volle gewicht drijft hij zijn lul nu mijn kont in. Ik hap naar adem en schreeuw het dan uit. De pijn is ondraaglijk, het voelt alsof er een gloeiend hete pook in mijn kont geramd wordt. Maar zo hevig als de pijn is, zo plotseling is deze ook weer voorbij als hij er helemaal in zit.

Hij gaat nu helemaal op me liggen, en fluistert in mijn oor: Dan begint hij me inderdaad te neuken. Ik heb nog nooit zelfs maar een vinger in mijn kont gehad en nu schuift die dikke lul van hem in en uit mijn gat. Nu heb ik op internet gezocht maar kan niet vinden, maar is het gevaarlijk als er zaad in je kont blijft zitten?

Als er zaad in je poes blijft zitten kun je natuurlijk een blaasontsteking krijgen, maar bij anaal ook? Ik zou me grotere zorgen maken om SOA's, aangezien je onveilige anale seks hebt gehad. Zou meteen een afspraak maken bij de huisarts of de GGD. Als dit verhaal echt is natuurlijk. Hoe the fuck wil je dat zaad weer weghalen dan? Doe een SOA test, zoals Stefanootje zegt. Guarnere Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Guarnere. Waarschijnlijk wordt het gewoon afgebroken of het komt er uit bij een grote bah.

Ik weet niet hoe goed je die jongen kent maar mss is het een idee om hem ook te vragen om een SOA-test te doen. En dan nog 2 gratis tips: Je suis Manneke Pis. Jay Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van En. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei.

Kwaliteit Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kwaliteit. Als dit zo is moet je uitkijken dan niet uitkijken dat het weer via het andere gaatje erin gaat? Je kunt natuurlijk geen blaas ontsteking krijgen van anaal neuken. De darmen en de blaas zijn twee verschillende organen die niet met elkaar in contact staan. Waar je wel voor moet uitkijken is dat de jongen niet met zijn piemel direct van jouw anus in je vagina gaat zonder van condoom te wisselen of zijn piemel schoon te maken, dat geeft wel een kans op blaasontsteking.

Als jij niet gespoeld hebt voor de anale seks loopt hij wel een kleine kans op een urineweginfectie als er veel ontlasting in je endeldarm zat en hij niet zijn piemel direct na de penetratie heeft schoongemaakt. Mannen zijn er echter wat minder vatbaar voor dan vrouwen. Onbeschermde anale seks is verder net zo onveilig als onbeschermde vaginale seks zowel voor de ontvanger als degene die neukt , zelfs al zou hij niet in je zijn klaargekomen; met als uitzondering dat je er niet zwanger van kunt worden.

Sperma in je endeldarm an sich kan geen kwaad, zo lang de jongen geen SOA heeft. Als je niet zeker bent van elkaars SOA-status is het wel verstandig om jezelf te laten testen, of je nu anale, orale of vaginale seks hebt! Martiño Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Martiño. Zeker laten testen ja.

Maar naast een SOA kan het verder geen kwaad. Het duurt een week of twee nadat je onveilige seks hebt gehad voordat ze SOA's kunnen vinden in een test. Voor sommige SOA's duurt dat zelfs 3 maanden. Dus laat je in ieder geval over 3 maanden testen, als je geen klachten hebt. Bedankt voor alle tips! Was met een vriendin erbij en hadden ook nog een weddenschap lopen hahaha. En die reactie maakt het alleen maar erger Zullen we het even ontopic houden?

Wat jullie van elkaar vinden bespreken jullie maar via pm. Iedereen moet toch zelf doen wat ie fijn vindt. Zegt degene die hashtags gebruikt, faalpik. Patataap Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Patataap. TS, als je van plan bent om dit soort dingen te doen, waarom verdiep je je dan niet van tevoren een beetje in dingen als risico's?

Het gaat niet om een beetje pijn of geld hè, het gaat om je gezondheid. Zorg er gewoon voor dat je dit soort vragen niet achteraf op een forum hoeft te stellen, maar denk erover na vóór je eraan begint.

Volgende keer nadenken voordat je iets doet. Zoek meer berichten van arPos. En na dit topic gelezen te hebben, ga ik lekker slapen.. Dit vind ik nogal kort door de bocht.
Negerinnenkut vrouw zoek sex


heerlijk genomen sperma in anus

Keihard genomen voorzichtig neuken


heerlijk genomen sperma in anus