Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Gratis sex leiden opengetrokken kut

gratis sex leiden opengetrokken kut

...

Opa vingert gratis seks previews

Tegen mijn schuldgevoel in kon ik het niet laten om met Mike weer een nieuwe afspraak te maken voor een volgende dag met fotoshoot. Twee weken na de eerste keer hadden we de afspraak staan, hij had mij gevraagd om een paar van mijn meest geile en gewaagde setjes op te zoeken voor wat foto’s, en we wisten beide wat we weer zouden gaan doen die dag. Vanaf het moment dat de afspraak gemaakt was liep ik met een vochtige en kriebelende kut, ik voelde mijzelf doorlopend geil.

Regelmatig liet ik mij neuken door mijn man maar daar had ik bij lange na geen genoeg aan, als hij dan al lag te slapen maakte ik mijzelf nog een keer klaar met een vibrator. Per dag werd het verlangen groter om door Mike op een geweldige manier uitgewoond te worden, voelde mijzelf soms werkelijk waar hoerig geil………… Eindelijk is het de woensdag voor de afspraak, in een lade heb ik wat geschikte setje klaar gelegd, die avond ga ik uitgebreid onder de douche om te mijn kutje weer goed kaal te scheren, moet weer netjes op de foto..

Ik kan het niet laten met de sproeier op mijn kutje om mijzelf even klaar te laten komen, mijn man mag me niet neuken vanavond maar ik ben me daar een partij geil.

Op de donderdag zou Mike rond negen uur bij mij zijn, het enige wat ik aan heb is een zwart doorzichtig jurkje, mijn grote tieten hangen los en ook heb ik geen slip aan, wel een paar zwarte knielaarsjes met stiletto hakken. Heb mijzelf redelijk opgemaakt een klein beetje vind ik mijzelf er wel als een hoertje uitzien, maar dat mag vandaag wel. Als Mike binnen is omhelzen we elkaar lekker en tongen gelijk lekker, zijn handen voel ik overal op mijn lichaam, hij kneed mijn dikke tieten en pakt mij ook bij mijn blote kut, gewillig laat ik alles toe natuurlijk.

Eerst doe we een bakje koffie en stelt hij voor om zoals ik nu gekleed ben mij te fotograferen in de woonkamer in diverse poses. Uiteindelijk lig ik met opgetrokken benen op de salontafel en maakt Mike een paar close ups van mijn kut die ik flink open trek. Hij kan het niet laten om dan tussen mijn benen te knielen en lekker even aan mijn kut te likken. Wat had ik hier weer naar verlangt zo ontzettend lekker likt en vingert hij mijn kut, maar steeds als ik er bijna ben stopt hij ik smeek hem om door te gaan maar al drie keer was ik er bijna twee of drie vingers beweegt hij in mijn soppende kut en likt en bijt op mijn super gevoelige klit.

En plotseling stopt hij weer ik scheld hem uit zo vreselijk baal ik ervan ik wil zo graag even klaar komen. Hij trekt mij overeind en neemt mij op zijn schoot zo zitten we op de bank.

Lachend gaat hij verder en zegt dan: Dat zie ik wel zitten dan kan ik weer heerlijk geilen voor de camera, wat mij zo mogelijk nog geiler maakt dus zeg ik snel: Uit mijn nachtkastje pak ik een paarse vibrator die denk ik ongeveer 18 cm lang is en vraag aan Mike: Eerst wil hij van mij naakt met mijn laarzen aan een aantal foto’s nemen, gewillig neem ik alle gevraagde poses in dan pakt hij de film camera en mag ik beginnen, eerst wrijf ik met de vibro over mijn kut en tussen mijn opengetrokken schaamlippen door, als ik mijn gevoelige klit raak schok ik onmiddellijk.

Dan schuif ik hem een klein stukje mijn kut in en langzaam aan ga ik steeds iets dieper bij elke stoot, af en toe kijk ik in de camera, en steeds luidruchtiger kreun ik en beweeg ik met mijn onderlichaam, me mijn opgetrokken benen heeft Mike een goed zicht op mijn kut natuurlijk. Dan uiteindelijk stoot ik de volledige lengte van de vibrator snel diep in en uit mijn kut en ga ik op weg naar een geweldig orgasme.

Sneller en sneller stoot ik zo diep mogelijk de vibrator in mijn kut en roep: Als deze wat te gevoelig wordt trek ik de vibrator er uit, met een gapend openstaande kut lig ik uit te hijgen en bij te komen als Mike zijn filmcamera weg legt en een paar foto’s maakt van mijn drijfnatte openstaande kut.

Liggend tussen mijn benen zegt hij: Op een heerlijke en rustige manier likt hij mijn kut uit, omdat ik nog best wel gevoelig ben na het geweldige orgasme is dat wel fijn.

Ook voel ik hoe hij en vinger in mijn kontje drukt en zegt Mike: Weer even likt hij me als hij daarna zegt: Na mij weer een poos gevingerd en gelikt te hebben zegt hij: Doordat hij steeds even likt en vingert dan weer even stopt wordt ik alleen maar geiler en geiler maar kom natuurlijk niet klaar, terwijl Mike nog helemaal niet klaar gekomen is.

Dan na een poos zegt hij: Mijn benen trek ik zo ver mogelijk op en voel zijn paal tegen mijn kut drukken. Dan voel ik hoe hij mijn kut opendrukt en voel ik hem binnenkomen.

Op een geweldig lekkere manier word mijn kut opgerekt en komt zijn grote en dikke paal diep in mijn kut geschoven. Langzaam voel ik hem tot tegen mijn baarmoeder komen zo diep duwt hij hem bij mij naar binnen, om vervolgens lekker langzaam te gaan stoten.

Heerlijk om met mijn benen wijd onder deze geweldig goede neuker te liggen en mij op deze manier te laten neuken…………… Met mijn armen en benen om hem heen geslagen zeg ik in zijn oor: Mijn kut hoor ik soppende geluiden maken zo werkelijk onwijs geil en nat ben ik Mike gaat tussen mijn benen zitten en legt zegt “trek je benen zo wijd mogelijk geile slet ik ga die neuk kut filmen” en vanuit zijn positie filmt hij hoe zijn paal in en uit mijn kut schuift en ook richt hij zijn camera op mijn heen en weer slingerende tieten.

Als hij zijn camera weer opzij legt krijg ik de opdracht om op mijn knieën te gaan zitten en wil hij mij achterlangs neuken. Gewillig ga ik voor hem klaar zitten want het enige wat ik nu nodig heb ik die grote paal in mijn kut..

Zonder het zelf te beseffen had de Meester zich achter me gezet en pakte hij vliegensvlug mijn beide handen en bond hij deze op mijn rug vast. Terwijl Hij mijn vastgebonden polsen stevig vastnam, voelde ik Zijn adem in mijn rechteroor.

Het was zeker niet de eerste keer dat Hij dit deed maar toch werd ik steeds zeer willoos. Ik wist namelijk dat ik iets verkeerd had gedaan en dat Hij me ging laten voelen dat ik dat beter niet opnieuw zou doen. Met een hand pakte de Meester mijn beide polsen nog steeds vast terwijl Hij met de andere een eerste, lichte, tik op mijn linkerbil uitdeelde. En braaf deed ik dit. De kletsen werden steeds ietsje harder en af en toe pauzeerde de Meester zodat ik me niet volledig kon voorbereiden op de volgende tik.

En dan volgde de laatste klets. De Meester sloeg vol door op mijn rechterbil waardoor ik het nummer 20 uitschreeuwde en rechtop naar bovenschoot. De Meester trok me hierop dicht tegen hem aan en duwde zonder pardon de duim van zijn rechterhand in mijn mond.

Opnieuw voelde ik Zijn adem in mijn rechteroor. De Meester vond het blijkbaar wel leuk dat ik op Zijn duim zoog want Hij ging er nog een hele tijd mee door. Af en toe duwde en trok Hij me weer van en dichter naar zich toe. Hij speelde als het ware met me. Ik probeerde me er niets van aan te trekken en liet het gewillig toe.

Plots keek ik ook even links van me en zag dat de cam nog steeds op stond. Er stond geen gesprek op maar het schermpje met de cam stond wel op en daarop zag ik mezelf zuigend op de duim met de Meester achter me. Het was best wel een heel geil zicht en het wond me best wel op wat zich meteen vertaalde in een stevige erectie.

En uiteraard had mijn Meester dit meteen opgemerkt en haalde Hij vliegensvlug Zijn duim uit mijn mondje en keerde Hij me om zodat ik recht in zijn ogen keek. Oh my god, je bent nog een groter sletje dan ik al dacht. Maar goed, jij je zin! Ik zag dat Hij zich afmeldde en met een ander profiel terug inlogde. Dat ander profiel paste Hij even aan en ik zag meteen wat Hij van plan was. Hij logde in en zei toen tegen mij: Ik ga me even omkleden. Ik nam braaf plaats op de stoel en was best wel bevreesd op wat er zou volgen.

Mijn handen waren ondertussen nog steeds vastgebonden op mijn rug. Ondertussen zag ik op de laptop dat er een stuk of 5 kaders begonnen op te lichten wat aangaf dat er dus al 5 mannen of vrouwen waren die wel aangetrokken waren door het profiel van mijn Meester.

Ik moest echter afwachten tot mijn Meester terugkwam en dat duurde niet zo heel lang. En ik zag mijn Meester gehuld met een zwart masker en gekleed in een zwart t-shirt en boxershort. Hij pakte mijn armen vast en zette me opnieuw recht en zette me even buiten het zicht van de cams. Ik zag hoe de Meester gretig begon te chatten. Een tijdje later was Hij blijkbaar klaar en zag ik ook hoe Hij vijf personen in een gesprek had gezet. De Meester nam daarop een andere stoel en zette die op een plaats in het zicht van een van de cams.

Hierna nam Hij me weer vast en zette Hij me ruw neer op die stoel. Hierna nam hij een handdoek vast en deed die rond mijn middel zodat mijn edele delen werden bedekt. De Meester zei tegen me: Hij genoot er echt wel van dat ik er op kickte om bekeken te worden. Een paar klikken verder zag ik hoe de andere cams waren uitgeschakeld en hoe vijf vrij oude mannen naar me aan het kijken waren.

Alle vijf hadden ze een brede glimlach op hun gezicht. Hij behoort me volledig toe en hij vindt het super leuk om bekeken te worden. Een andere man vervolgde: Natuurlijk doet hij dit allemaal belangeloos maar ik moet een beetje vergoed worden voor de technologie hé.

Dus jullie krijgen een voor een de kans om een voorstel te doen en daar een bepaald bedrag tegenover te zetten. Verbazing hoorde ik bij de andere mannen en de hoop dat de vernedering best wel ging meevallen steeg bij mij.

Maar de vijfde man had nog niets voorgesteld en die zei: Ik wil zowel zijn gezichtje zien terwijl hij genomen wordt alsook zijn kontje! Voor euro verkocht! Hierna nam Hij me opnieuw vast en zette Hij me op mijn knieën op de stoelen die hij tegen elkaar had gezet. Daarna duwde Hij mijn gezicht naar boven en legde hij mijn kin op de rand van de tafel. Ik keek nu recht in een van de cams en zag hoe hij de andere cam onder mij zette zodat die recht gericht stond op mijn gaatje dat voorlopig nog bedekt was door een handdoek.

De mannen lachten breed en keken me al spottend aan. Ik voelde hoe de Meester zijn hand onder de handdoek stak en glijmiddel op mijn gaatje aan bracht. Toen Hij het uiteindelijk nat genoeg vond bij me beneden, gaf hij eerst een lichte tik op mijn kont en keek met zijn zwart masker in de cam terwijl Hij met één hand mijn haren vastpakte en mijn gezicht recht in de cam duwde. Ik ga Hem dadelijk snoeihard nemen. Ik schrok van deze woorden en uit een reflex wou ik me losrukken.

Uiteraard was dit onmogelijk en bovendien een bijzonder een slecht idee. Want alsof de Meester het had verwacht pakte Hij me dadelijk stevig bij mijn haren en kreeg een ferme tik tegen mijn linkerbil. De tik was zo hard dat ik het toch even moest uitschreeuwen van de pijn en me dadelijk terug koest hield. De Meester liet mijn haren even los om te zien of het wel goed met me ging.

Maar toen Hij zag dat het wel met me ging, ging Hij verder met Zijn show. Je geniet daar toch altijd van? De Meester had me al talloze keren genomen en steeds genoot ik er enorm van. De Meester had zich ondertussen naast me gezet en ging met Zijn hand naar de handdoek die nog steeds om mijn middel zat. In één ruk trok Hij deze van me af en dadelijk ging er een schokkend gevoel door heel mijn lichaam.

Het volgend moment zag ik de vijf mannen lachend en heel gefocust naar hun scherm kijken. Ook ik kon zien waar ze exact naar keken aangezien er een vakje was dat onze cam weergaf. In dat vakje zag ik mijn eigen witte billen met daartussen mijn roze kontgaatje. Het was echt wel bizar om dat te zien. Ondertussen begonnen de vijf mannen de Meester wat aan te moedigen. De Meester deed het niet zoveel denk ik.. En toen het eenmaal rustiger werd, zag ik op de cam die op mijn kontgaatje gericht stond opeens een andere kont gehuld in een zwarte boxershort.

Het werd heel stil want ook de andere mannen keken vol ongeduld uit naar het gezicht dat ik ging trekken als de Meester eenmaal in me zat. En op dat moment moesten ze niet lang wachten.

Want al snel voelde ik de dikke eikel van de Meester zijn penis tegen mijn kontgaatje. Ik bereidde me voor en blijkbaar was dat ook aan mijn gezicht te zien want ook de gezichten van de vijf mannen op de cam stonden nu nog meer geconcentreerd. De Meester maakte met zijn penis nog even wat korte bewegingen rond mijn gaatje. Dit deed Hij steeds om mij goed te laten voelen dat mijn gaatje Hem toebehoorde en dat Hij de totale controle over me had. En uiteindelijk was het zover: Meteen kon in een lange diepe zucht niet tegenhouden.

De Meester bracht heel langzaam zijn penis bij me naar binnen maar elke tel ging Hij wel iets dieper zodat mijn kontje steeds iets meer werd opengetrokken. Het leek wel oneindig te duren alvorens Zijn penis volledig in me zat en tijdens mijn aanhoudende diepe kreun keek ik af en toe naar het scherm.

De vijf mannen keken vol geilheid op me neer. En toen de Meester eenmaal volledig in me zat, kwamen de reacties: Kijk eens hoe hij geniet. Ik zou dat mondje dadelijk vullen! Na een tijdje begon de Meester plagerig zijn penis lichtjes te bewegen terwijl die nog altijd volledig in mijn kontje zat. Oh wat was dit vals. Ik hield het niet meer en riep het uit: Mijn gezichtje zou namelijk ongelofelijk lekker moeten geweest zijn toen ik deze woorden uitschreeuwden. Steeds dreef Hij het tempo iets op.

Het kreunen kon ik al snel niet meer onderdrukken en ik concentreerde me volop op de stoten die steeds sneller en sneller gingen. De mannen lachten en moedigden de Meester meer en meer aan.

gratis sex leiden opengetrokken kut

...