Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Gratis sex contact neuken op de kermis

gratis sex contact neuken op de kermis

M’n vriendin is gelukkig niet zo jaloers als destijds mijn vrouw en we laten elkaar tamelijk vrij”, sloot hij z’n verhaal af. Ik knikte begrijpend en zei: Je moet elkaar dingen gunnen, dan blijft het leuk. Toen ik vroeg of ‘tie z’n vriendin wilde voorstellen, vertelde hij dat ze was werken. We praatten nog even door en toen de muziek begon te spelen pakte hij m’n arm en zei: Sanne was inmiddels met een andere bekende aan het dansen en we kwamen elkaar regelmatig tegen op de vloer.

Iedere keer knipoogde ze naar mij en keek veelbetekenend naar Tonny die me stevig tegen zich aan hield. Ik deed net of ik haar blik niet zag maar intussen merkte ik overduidelijk dat hij zijn best deed mij het naar de zin te maken en dat zijn lichaam steeds steviger tegen het mijne drukte.

Ik werd er zelfs een beetje opgewonden van en het idee dat andere mensen wisten dat we niet bij elkaar hoorden en ons in de gaten hielden, droeg daar alleen nog maar aan bij! Tonny gaf me veel aandacht en ik vond dat wel leuk. Het deed me een beetje terugdenken aan de tijd dat we net verkering hadden. Toen we weer langs de kant stonden keek Sanne me aan en zei: Jij en ik zijn al zo lang bij dezelfde man, dat het toch verfrissend is om aandacht van een ander te krijgen, vind je niet?

Ik knikte dan ook bevestigend. Dat vond ik ook het spannende in de tijd dat we net verkering hadden. We moesten allebei lachen en proostten met onze glazen: Zijn borst schuurde langs mijn borsten en naarmate de dans vorderde, voelde ik dat er zich een behoorlijke bobbel in z’n spijkerbroek vormde.

Hij deed echter absoluut geen moeite om dit te verbergen. Sterker nog; zijn handen daalden langzaam af totdat ze op m’n billen lagen en toen trok hij me nog wat vaster tegen zich aan!

Hij boog z’n hoofd om in m’n oor te kunnen praten en zei: Ik keek toch wel ietwat verschrikt rond om te zien of iemand iets gemerkt had.

Gelukkig zag ik niemand die ons bekeek en ach, wat kon mij het eigenlijk schelen? Ik woonde hier toch al lang niet meer! Waarschijnlijk kende de meeste mensen me niet meer en daarbij, vanavond was ik toch weer vertrokken en hoefde ik me aan niemand, behalve Frank natuurlijk, te verantwoorden.

Ik trok me nog wat steviger tegen Tonny aan en we dansten tussen de mensen door. Tonny’s handen kneedden door de dunne stof van m’n jurk heen m’n billen. Zo dansten we verder en ik voelde mijn lipjes glibberen in m’n broekje. Na een poosje verontschuldigde ik me. Op het toilet droogde ik met papier m’n poesje en toen ik terug de zaal in kwam zag ik dat Tonny met Sanne in gesprek was en dat zijn vriend Peter, waar Sanne mee gedanst had en waar ze vroeger en volgens mij nu nóg gek op was, lachend erbij stond.

Ik keek hen vragend aan. Waarom gaan jullie niet met mij mee naar huis. Het is prachtig weer, dan steken we de barbecue aan. Gezellig eten en daarna weer gezamenlijk terug. Da’s toch een veel beter plan, hè Marieke? Sanne keek me aan en zei twijfelend: Nadat Tonny de gasbarbecue aangestoken had zodat deze op kon warmen, werden de tuinstoelen en tafel neergezet.

Tonny’s vriend Peter schonk wat glazen wijn in. Ik ging de keuken in en vroeg of ik kon helpen. Tonny vroeg me het vlees op een schaal te leggen en terwijl ik daar mee bezig was kwam hij achter me staan, legde zijn handen op mijn heupen en duwde zijn kruis tegen mijn billen aan. Ik draaide mijn hoofd om en meteen zoende hij me vol op de mond. Opgewonden als ik intussen was, opende ik automatisch mijn mond en draaide me om. We grepen elkaar beet en begonnen wild te tongen.

Heel even maar en toen lieten we elkaar los. Ik schudde m’n hoofd en zei: Ik had er ook zin in… het heeft niks te betekenen… gewoon zin in … voor de afwisseling. Ik knikte, legde het vlees op de schaal en ging er toen mee naar buiten. Het vlees ging op de barbecue en we namen plaats aan de tafel in afwachting tot de eerste stukjes gaar zouden zijn.

De deurbel ging en Tonny stond op om even later terug te komen met zijn broer Wim. Wim gaf ons een hand en de bekende drie zoenen op de wangen en kwam er bij zitten. Het was warm in de kleine beschutte tuin en al vlug trokken de jongens hun shirts uit en zaten met ontbloot bovenlijf. Ik zag Sanne ook puffen van de warmte en haar gezicht was rood aangelopen wellicht ook van alle wijntjes!

Tonny stond op en liep naar de barbecue. Meteen vulde hij de rooster weer met nieuwe lapjes vlees. Straks stink ik helemaal naar barbecue en hoef ik niet meer uit te gaan”, zei ik tegen Tonny. Hij verontschuldigde zich en legde uit dat de wind in zijn tuin rondcirkelde en het dus geen nut had de barbecue te verzetten.

De andere jongens volgden, geholpen door de hoeveelheid alcohol van die middag, spontaan zijn voorbeeld en zo liepen er al snel drie mannen in enkel ’n short door de tuin. De kleren werden netjes naar binnen gebracht.

Tonny keek me lachend aan en knipoogde. Ik trok de bovenkant van m’n jurk een beetje naar voren en keek erin. De mannen keken elkaar aan en haalden geamuseerd hun wenkbrauwen op. Sanne keek me met grote ogen vragend aan: Dat meen je toch niet? Het is hartstikke lekker weer. Op vakantie loop ik toch ook in ’n bikini rond… of soms nog minder!

En of het nou ’n bikini of ondergoed is, dat maakt niet uit. En dan heb ik straks ten minste geen stinkende kleren! Ik stond op en trok onder applaus van de mannen m’n jurk over m’n hoofd heen. Anders trek ik m’n jurk weer aan. Terwijl ik achter de barbecue stond voelde ik de blikken van de mannen op me gericht, wat me eerlijk gezegd een goed gevoel gaf. Niemand maakt me wijs dat een vrouw het niet leuk vindt als ze begeerd wordt! Ik liep dan ook zo veel mogelijk op en neer tussen barbecue en tafel om de anderen te bedienen of om drankjes en hapjes aan te vullen.

Sanne’s gezicht was inmiddels vuurrood van de warmte en uiteindelijk besloot ze, zo onopvallend mogelijk, toch ook maar wat uit te trekken. Haar blouse ging uit zodat ze in haar hemdje zat en toen ik haar aanmoedigde ook haar spijkerbroek uit te doen omdat haar figuurtje zeker gezien mocht worden, ging ze overstag. De mannen applaudisseerden toen haar broek naar beneden ging. En zo zat Sanne in alleen haar witte slip en hemdje.

Het was duidelijk te zien dat ze onder het hemdje geen beha droeg, wat ze met haar A-cup ook niet nodig had, want haar tepels prikten door het hemdje heen. Mijn huwelijk is stuk gelopen op jaloezie, maar dat zal in deze relatie niet meer gebeuren hoor. Mijn vriendin en ik hebben een open relatie en geven elkaar alle ruimte. Wij zijn allebei van mening dat je niet elkaars bezit bent en dat afwisseling de relatie fris en spannend houdt.

Daar geloof ik helemaal niks van. Hij is namelijk getrouwd, heeft kinderen en wil niets meer dan af en toe geile seks. En dat is precies wat Mylène ook wil. Niets meer en niets minder! Haar tepels staken nu maximaal door haar hemdje heen en ik moest in mezelf lachen.

Je doet altijd zo preuts, maar inwendig ben je volgens mij een geil krengetje, dacht ik. Dat was ook een van de eisen die we elkaar gesteld hebben toen we bij elkaar kwamen. Sterker nog, soms neemt ze Ralf, haar baas, mee naar huis en dan genieten we met z’n drieën! Er werd nog wat doorgepraat over vrije seks want de eetlust was inmiddels bij iedereen over.

Dus draaide ik de gasknop dicht en begon alvast wat zaken op te ruimen. Toen ik Tonny vroeg waar bepaalde zaken in de keuken opgeborgen moesten worden, stond hij op om me te helpen.

Ook Sanne stond op en begon de tafel af te ruimen. Toen ze met haar handen vol borden naar de keuken liep hoorde ik Wim en Peter gniffelen en zag ik dat ze elkaar aanstootten.

Ik liep achter haar aan en in de keuken zag ik waar de mannen op doelden: Sanne’s witte slipje vertoonde een grote natte plek. Heimelijk moest ik lachen, maar ik realiseerde me meteen dat ik geluk had dat ik vandaag voor een donkerblauwe string had gekozen! Toen de tafel afgeruimd was ging Sanne weer bij Peter en Wim aan tafel zitten. Terwijl Tonny de kruiden en sauzen opruimde, begon ik de vaatwasser in te ruimen.

Hierbij moest ik me bukken en ik wist dat Tonny dat uitzicht goed in zich opnam. Plots kwam hij achter me staan, greep m’n heupen vast en trok me tegen zijn kruis aan!

Ik kwam overeind en meteen omvatte hij m’n borsten. Als antwoord schuurde ik m’n billen tegen de dikke bobbel in z’n short aan.

Hij kreunde goedkeurend en in een snelle beweging viel m’n beha op de vloer! Ik draaide me om en we begonnen elkaar wild te zoenen waarbij onze tongen om elkaar heen cirkelden. Hij trok me mee naar de huiskamer en we vielen samen neer op de bank.

We gingen verder met elkaar zoenen en Tonny’s hand schoof mijn inmiddels kletsnatte slipje in. Ik maakte me los van hem en stond op. Terwijl hij keek trok ik tergend langzaam mijn stringetje uit en ging toen wijdbeens voor hem staan. Het interesseerde me helemaal niet of de anderen ons konden zien of zouden betrappen.

Die zouden het, inclusief mijn zich altijd preuts voordoende vriendin, helemaal niet erg vinden! Tonny kreunde en kneep opgewonden door z’n short heen in de dikke bobbel: Vrijwel meteen voelde ik een natte tong door m’n bilnaad gaan en ongewild ontsnapte er een gilletje uit m’n mond. Heel even liet ik hem begaan en toen draaide ik me weer om en liet me op m’n knieën zakken. Ik greep z’n short beet en terwijl hij z’n kont omhoog deed, rukte ik het ding omlaag. Zijn keiharde lul sprong omhoog en de eikel glansde al van het voorvocht.

Ik liet me voorover vallen en hapte het ding op! Afwisselend cirkelde ik met m’n tong over de dikke eikel heen en dan liet ik hem weer diep in m’n mond verdwijnen. Na een poosje merkte ik dat Tonny op het punt van klaarkomen stond, en liet ik zijn lul uit m’n mond glijden. Ik keek naar hem op en zag dat we niet meer alleen in de kamer waren! Terwijl ik intensief bezig was geweest, was zijn broer Wim de woonkamer ingekomen en zat nu spiernaakt op de leuning van de bank aan z’n paal te trekken.

Ik keek Tonny aan en die grinnikte: Terwijl ik zo zat te pijpen manoeuvreerde Tonny zich onder me en begon me heerlijk te beffen. Ik was megageil, kreunde en steunde en toen hij met zijn natte vinger ook nog eens m’n sterretje bewerkte, kwam ik schokkend klaar! Ik liet de lul van Wim los en ging op de bank zitten. Meteen zag ik dat de hele club nu inmiddels in de woonkamer was: Peter zat op de salontafel met z’n short op z’n enkels en Sanne stond in de deuropening.

Haar gezicht was rood van opwinding en haar hand bewoog zich in haar slipje! Tonny kwam op z’n knieën aan de ene kant naast me op de bank zitten en Wim aan de andere kant. Ik keek geil richting Sanne en nam toen beide lullen in m’n hand en begon eraan te trekken onder perverse aanmoediging van de beide mannen.

Mijn benen had ik uit elkaar gezet op de vloer en hiermee gaf ik Peter een fantastische inkijk. Meer had hij niet nodig! Hij kwam van de salontafel af, ging op z’n knieën voor me zitten en schoof in één beweging zijn dikke paal bij me naar binnen! Hij stootte als een bezetene in me en zijn ballen kletsten tegen mijn billen aan.

Intussen trok en zoog ik aan de stijve palen van de beide broers en af en toe zoog ik een balzak m’n mond in. Sanne was inmiddels in een fauteuil gaan zitten en had haar hemdje omhoog geschoven en haar slipje opzij. Met één hand trok ze aan haar stijve tepels en met de andere zat ze wijdbeens over haar kietelaar te wrijven.

Plots hoorden we een harde kreet en toen ik opkeek zag ik haar met haar heupen schokkend in de stoel zitten. Ik knikte naar Peter en fluisterde: In één beweging trok hij haar hemdje over haar hoofd en duwde toen z’n heupen naar voren. Veel tijd om na te denken had Sanne niet want hij greep haar hoofd vast en duwde zijn harde, glibberige lul tegen haar lippen aan.

Proef je vriendin’s sappen op mijn lul! Intussen was Tonny van de bank af gekomen en had de plaats van Peter tussen mijn benen ingenomen. Hij greep z’n lul vast en duwde hem in mijn soppende muts. Zijn broer zat nog op z’n knieën naast me en wreef met zijn natte eikel over mijn forse D-cup heen terwijl hij met z’n andere hand m’n borsten streelde.

Ik keek richting Sanne die met een glazige blik onderuit in de fauteuil lag. Skip to content Close Menu. Arabisch meisje met grote tieten houdt van lesbisch kut likken Rijpe vrouwen zoeken; Seks ads; Erotische massage gouda; Sex voor de buch aubergine. Nadat de teef een bal uit haar grote kut heeft laten rollen, vuist neukt hij haar met twee handen. Free porn and sex. Klein meisje, grote kut, Videos. Gratis sex en gratis porno filmpjes met o. SEX Dikke lul in haar behaarde kut. Hobby hoer die sperma in haar kut wil en 60 plus geile dikke vrouw.

Prive sex contact voor anale sex en magere dames in hun open kut. Zoekresultaten voor Grote kut. Privé-ontvangst bij mij in Knokke.

Sex contact leiden neuken 50 euro

Toen was dat om een leuke jongen te ontmoeten voor verkering, nu om oude bekenden tegen komen en even bij te kletsen. Ook dit jaar had ik met m’n vriendin Sanne afgesproken en op een voor de tijd van het jaar abnormaal zonnige maandagmiddag liepen we gearmd naar de zaal.

Het was lekker druk en de muziek speelde al volop toen we binnen kwamen. We wurmden ons tussen de mensenmassa door naar de bar om een drankje te bestellen en onderweg daar naar toe werden we al door diverse bekenden staande gehouden voor een praatje.

Hoe gaat het met jou? Waar woon je tegenwoordig en wat doe je? Na een poosje gingen we de dansvloer op en maakten ons eerste dansje. Het duurde niet lang of er kwam een oude bekende aan die het overnam van Sanne en zo waren we beiden al gauw met iemand anders aan het dansen. Toen de muziek stopte voor een korte pauze, zocht ik m’n vriendin weer op en bestelden we weer een drankje.

Sanne een witte wijn en ik een ‘frisje’ omdat ik later nog terug naar huis moest rijden. We stonden aan de rand van de dansvloer toen ik mijn naam hoorde roepen. Ik keek op en zag een oude schoolvriend van mijn broer die vroeger veel bij ons thuis kwam en die destijds een oogje op mij had. M’n vriendin is gelukkig niet zo jaloers als destijds mijn vrouw en we laten elkaar tamelijk vrij”, sloot hij z’n verhaal af. Ik knikte begrijpend en zei: Je moet elkaar dingen gunnen, dan blijft het leuk.

Toen ik vroeg of ‘tie z’n vriendin wilde voorstellen, vertelde hij dat ze was werken. We praatten nog even door en toen de muziek begon te spelen pakte hij m’n arm en zei: Sanne was inmiddels met een andere bekende aan het dansen en we kwamen elkaar regelmatig tegen op de vloer. Iedere keer knipoogde ze naar mij en keek veelbetekenend naar Tonny die me stevig tegen zich aan hield. Ik deed net of ik haar blik niet zag maar intussen merkte ik overduidelijk dat hij zijn best deed mij het naar de zin te maken en dat zijn lichaam steeds steviger tegen het mijne drukte.

Ik werd er zelfs een beetje opgewonden van en het idee dat andere mensen wisten dat we niet bij elkaar hoorden en ons in de gaten hielden, droeg daar alleen nog maar aan bij! Tonny gaf me veel aandacht en ik vond dat wel leuk. Het deed me een beetje terugdenken aan de tijd dat we net verkering hadden. Toen we weer langs de kant stonden keek Sanne me aan en zei: Jij en ik zijn al zo lang bij dezelfde man, dat het toch verfrissend is om aandacht van een ander te krijgen, vind je niet?

Ik knikte dan ook bevestigend. Dat vond ik ook het spannende in de tijd dat we net verkering hadden. We moesten allebei lachen en proostten met onze glazen: Zijn borst schuurde langs mijn borsten en naarmate de dans vorderde, voelde ik dat er zich een behoorlijke bobbel in z’n spijkerbroek vormde. Hij deed echter absoluut geen moeite om dit te verbergen. Sterker nog; zijn handen daalden langzaam af totdat ze op m’n billen lagen en toen trok hij me nog wat vaster tegen zich aan!

Hij boog z’n hoofd om in m’n oor te kunnen praten en zei: Ik keek toch wel ietwat verschrikt rond om te zien of iemand iets gemerkt had. Gelukkig zag ik niemand die ons bekeek en ach, wat kon mij het eigenlijk schelen? Ik woonde hier toch al lang niet meer! Waarschijnlijk kende de meeste mensen me niet meer en daarbij, vanavond was ik toch weer vertrokken en hoefde ik me aan niemand, behalve Frank natuurlijk, te verantwoorden. Ik trok me nog wat steviger tegen Tonny aan en we dansten tussen de mensen door.

Tonny’s handen kneedden door de dunne stof van m’n jurk heen m’n billen. Zo dansten we verder en ik voelde mijn lipjes glibberen in m’n broekje.

Na een poosje verontschuldigde ik me. Op het toilet droogde ik met papier m’n poesje en toen ik terug de zaal in kwam zag ik dat Tonny met Sanne in gesprek was en dat zijn vriend Peter, waar Sanne mee gedanst had en waar ze vroeger en volgens mij nu nóg gek op was, lachend erbij stond. Ik keek hen vragend aan. Waarom gaan jullie niet met mij mee naar huis. Het is prachtig weer, dan steken we de barbecue aan. Gezellig eten en daarna weer gezamenlijk terug.

Da’s toch een veel beter plan, hè Marieke? Sanne keek me aan en zei twijfelend: Nadat Tonny de gasbarbecue aangestoken had zodat deze op kon warmen, werden de tuinstoelen en tafel neergezet.

Tonny’s vriend Peter schonk wat glazen wijn in. Ik ging de keuken in en vroeg of ik kon helpen. Tonny vroeg me het vlees op een schaal te leggen en terwijl ik daar mee bezig was kwam hij achter me staan, legde zijn handen op mijn heupen en duwde zijn kruis tegen mijn billen aan. Ik draaide mijn hoofd om en meteen zoende hij me vol op de mond.

Opgewonden als ik intussen was, opende ik automatisch mijn mond en draaide me om. We grepen elkaar beet en begonnen wild te tongen. Heel even maar en toen lieten we elkaar los. Ik schudde m’n hoofd en zei: Ik had er ook zin in… het heeft niks te betekenen… gewoon zin in … voor de afwisseling.

Ik knikte, legde het vlees op de schaal en ging er toen mee naar buiten. Het vlees ging op de barbecue en we namen plaats aan de tafel in afwachting tot de eerste stukjes gaar zouden zijn.

De deurbel ging en Tonny stond op om even later terug te komen met zijn broer Wim. Wim gaf ons een hand en de bekende drie zoenen op de wangen en kwam er bij zitten.

Het was warm in de kleine beschutte tuin en al vlug trokken de jongens hun shirts uit en zaten met ontbloot bovenlijf. Ik zag Sanne ook puffen van de warmte en haar gezicht was rood aangelopen wellicht ook van alle wijntjes!

Tonny stond op en liep naar de barbecue. Meteen vulde hij de rooster weer met nieuwe lapjes vlees. Straks stink ik helemaal naar barbecue en hoef ik niet meer uit te gaan”, zei ik tegen Tonny. Hij verontschuldigde zich en legde uit dat de wind in zijn tuin rondcirkelde en het dus geen nut had de barbecue te verzetten. De andere jongens volgden, geholpen door de hoeveelheid alcohol van die middag, spontaan zijn voorbeeld en zo liepen er al snel drie mannen in enkel ’n short door de tuin.

De kleren werden netjes naar binnen gebracht. Tonny keek me lachend aan en knipoogde. Ik trok de bovenkant van m’n jurk een beetje naar voren en keek erin.

De mannen keken elkaar aan en haalden geamuseerd hun wenkbrauwen op. Sanne keek me met grote ogen vragend aan: Dat meen je toch niet? Het is hartstikke lekker weer. Op vakantie loop ik toch ook in ’n bikini rond… of soms nog minder! En of het nou ’n bikini of ondergoed is, dat maakt niet uit.

En dan heb ik straks ten minste geen stinkende kleren! Ik stond op en trok onder applaus van de mannen m’n jurk over m’n hoofd heen. Anders trek ik m’n jurk weer aan. Terwijl ik achter de barbecue stond voelde ik de blikken van de mannen op me gericht, wat me eerlijk gezegd een goed gevoel gaf. Niemand maakt me wijs dat een vrouw het niet leuk vindt als ze begeerd wordt! Ik liep dan ook zo veel mogelijk op en neer tussen barbecue en tafel om de anderen te bedienen of om drankjes en hapjes aan te vullen.

Sanne’s gezicht was inmiddels vuurrood van de warmte en uiteindelijk besloot ze, zo onopvallend mogelijk, toch ook maar wat uit te trekken. Haar blouse ging uit zodat ze in haar hemdje zat en toen ik haar aanmoedigde ook haar spijkerbroek uit te doen omdat haar figuurtje zeker gezien mocht worden, ging ze overstag.

De mannen applaudisseerden toen haar broek naar beneden ging. En zo zat Sanne in alleen haar witte slip en hemdje. Het was duidelijk te zien dat ze onder het hemdje geen beha droeg, wat ze met haar A-cup ook niet nodig had, want haar tepels prikten door het hemdje heen.

Mijn huwelijk is stuk gelopen op jaloezie, maar dat zal in deze relatie niet meer gebeuren hoor. Mijn vriendin en ik hebben een open relatie en geven elkaar alle ruimte. Wij zijn allebei van mening dat je niet elkaars bezit bent en dat afwisseling de relatie fris en spannend houdt. Daar geloof ik helemaal niks van. Hij is namelijk getrouwd, heeft kinderen en wil niets meer dan af en toe geile seks. En dat is precies wat Mylène ook wil. Niets meer en niets minder!

Haar tepels staken nu maximaal door haar hemdje heen en ik moest in mezelf lachen. Je doet altijd zo preuts, maar inwendig ben je volgens mij een geil krengetje, dacht ik. Dat was ook een van de eisen die we elkaar gesteld hebben toen we bij elkaar kwamen. Sterker nog, soms neemt ze Ralf, haar baas, mee naar huis en dan genieten we met z’n drieën!

Er werd nog wat doorgepraat over vrije seks want de eetlust was inmiddels bij iedereen over. Dus draaide ik de gasknop dicht en begon alvast wat zaken op te ruimen.

Toen ik Tonny vroeg waar bepaalde zaken in de keuken opgeborgen moesten worden, stond hij op om me te helpen. Ook Sanne stond op en begon de tafel af te ruimen. Toen ze met haar handen vol borden naar de keuken liep hoorde ik Wim en Peter gniffelen en zag ik dat ze elkaar aanstootten. Ik liep achter haar aan en in de keuken zag ik waar de mannen op doelden: Sanne’s witte slipje vertoonde een grote natte plek. Heimelijk moest ik lachen, maar ik realiseerde me meteen dat ik geluk had dat ik vandaag voor een donkerblauwe string had gekozen!

Toen de tafel afgeruimd was ging Sanne weer bij Peter en Wim aan tafel zitten. Terwijl Tonny de kruiden en sauzen opruimde, begon ik de vaatwasser in te ruimen. Hierbij moest ik me bukken en ik wist dat Tonny dat uitzicht goed in zich opnam. Plots kwam hij achter me staan, greep m’n heupen vast en trok me tegen zijn kruis aan!

Ik kwam overeind en meteen omvatte hij m’n borsten. Als antwoord schuurde ik m’n billen tegen de dikke bobbel in z’n short aan. Hij kreunde goedkeurend en in een snelle beweging viel m’n beha op de vloer! Ik draaide me om en we begonnen elkaar wild te zoenen waarbij onze tongen om elkaar heen cirkelden.

Hij trok me mee naar de huiskamer en we vielen samen neer op de bank. We gingen verder met elkaar zoenen en Tonny’s hand schoof mijn inmiddels kletsnatte slipje in. Ik maakte me los van hem en stond op.

Terwijl hij keek trok ik tergend langzaam mijn stringetje uit en ging toen wijdbeens voor hem staan. Het interesseerde me helemaal niet of de anderen ons konden zien of zouden betrappen.

Die zouden het, inclusief mijn zich altijd preuts voordoende vriendin, helemaal niet erg vinden! Tonny kreunde en kneep opgewonden door z’n short heen in de dikke bobbel: Vrijwel meteen voelde ik een natte tong door m’n bilnaad gaan en ongewild ontsnapte er een gilletje uit m’n mond.

Heel even liet ik hem begaan en toen draaide ik me weer om en liet me op m’n knieën zakken. Ik greep z’n short beet en terwijl hij z’n kont omhoog deed, rukte ik het ding omlaag.

Zijn keiharde lul sprong omhoog en de eikel glansde al van het voorvocht. Ik liet me voorover vallen en hapte het ding op! Afwisselend cirkelde ik met m’n tong over de dikke eikel heen en dan liet ik hem weer diep in m’n mond verdwijnen. Na een poosje merkte ik dat Tonny op het punt van klaarkomen stond, en liet ik zijn lul uit m’n mond glijden.

Ik keek naar hem op en zag dat we niet meer alleen in de kamer waren! Terwijl ik intensief bezig was geweest, was zijn broer Wim de woonkamer ingekomen en zat nu spiernaakt op de leuning van de bank aan z’n paal te trekken. Ik keek Tonny aan en die grinnikte: Terwijl ik zo zat te pijpen manoeuvreerde Tonny zich onder me en begon me heerlijk te beffen. Ik was megageil, kreunde en steunde en toen hij met zijn natte vinger ook nog eens m’n sterretje bewerkte, kwam ik schokkend klaar!

Ik liet de lul van Wim los en ging op de bank zitten. Meteen zag ik dat de hele club nu inmiddels in de woonkamer was: Peter zat op de salontafel met z’n short op z’n enkels en Sanne stond in de deuropening. Haar gezicht was rood van opwinding en haar hand bewoog zich in haar slipje! Tonny kwam op z’n knieën aan de ene kant naast me op de bank zitten en Wim aan de andere kant.

Ik keek geil richting Sanne en nam toen beide lullen in m’n hand en begon eraan te trekken onder perverse aanmoediging van de beide mannen. Mijn benen had ik uit elkaar gezet op de vloer en hiermee gaf ik Peter een fantastische inkijk. Meer had hij niet nodig! Hij kwam van de salontafel af, ging op z’n knieën voor me zitten en schoof in één beweging zijn dikke paal bij me naar binnen!

Hij stootte als een bezetene in me en zijn ballen kletsten tegen mijn billen aan. Blond piswijf treft paalgraag plassertje. Sabrina pist op de motorkap van haar Mercedes SUV. Blonde Isabel toont haar fetisj voor plasseks tijdens fotoshoot. Blonde aandachtshoer laat zich onder pissen en neuken. Warme douche voor natte Nathaly. Samen met vriendin neukt hij een meisje op de speelplaats. Jong piskutje anaal afgeranseld op verlaten treinstation.

Slet drinkt pis via spandex legging. Fetisjiste pist vanaf grote hoogte een sukkel onder. Kinky mokkel niet vies van een potje plasseks. Dominated by busty piss babe. Brunette pist het creampie zo haar kutje uit. Amateursletje geilt op warme mannenzeik. Vies mokkel zeikt dwars door haar slipje. Ouwe snikkel fotografeert en neukt een piskutje.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:


gratis sex contact neuken op de kermis

M’n vriendin is gelukkig niet zo jaloers als destijds mijn vrouw en we laten elkaar tamelijk vrij”, sloot hij z’n verhaal af. Ik knikte begrijpend en zei: Je moet elkaar dingen gunnen, dan blijft het leuk.

Toen ik vroeg of ‘tie z’n vriendin wilde voorstellen, vertelde hij dat ze was werken. We praatten nog even door en toen de muziek begon te spelen pakte hij m’n arm en zei: Sanne was inmiddels met een andere bekende aan het dansen en we kwamen elkaar regelmatig tegen op de vloer. Iedere keer knipoogde ze naar mij en keek veelbetekenend naar Tonny die me stevig tegen zich aan hield. Ik deed net of ik haar blik niet zag maar intussen merkte ik overduidelijk dat hij zijn best deed mij het naar de zin te maken en dat zijn lichaam steeds steviger tegen het mijne drukte.

Ik werd er zelfs een beetje opgewonden van en het idee dat andere mensen wisten dat we niet bij elkaar hoorden en ons in de gaten hielden, droeg daar alleen nog maar aan bij!

Tonny gaf me veel aandacht en ik vond dat wel leuk. Het deed me een beetje terugdenken aan de tijd dat we net verkering hadden.

Toen we weer langs de kant stonden keek Sanne me aan en zei: Jij en ik zijn al zo lang bij dezelfde man, dat het toch verfrissend is om aandacht van een ander te krijgen, vind je niet? Ik knikte dan ook bevestigend. Dat vond ik ook het spannende in de tijd dat we net verkering hadden.

We moesten allebei lachen en proostten met onze glazen: Zijn borst schuurde langs mijn borsten en naarmate de dans vorderde, voelde ik dat er zich een behoorlijke bobbel in z’n spijkerbroek vormde. Hij deed echter absoluut geen moeite om dit te verbergen. Sterker nog; zijn handen daalden langzaam af totdat ze op m’n billen lagen en toen trok hij me nog wat vaster tegen zich aan!

Hij boog z’n hoofd om in m’n oor te kunnen praten en zei: Ik keek toch wel ietwat verschrikt rond om te zien of iemand iets gemerkt had. Gelukkig zag ik niemand die ons bekeek en ach, wat kon mij het eigenlijk schelen? Ik woonde hier toch al lang niet meer! Waarschijnlijk kende de meeste mensen me niet meer en daarbij, vanavond was ik toch weer vertrokken en hoefde ik me aan niemand, behalve Frank natuurlijk, te verantwoorden.

Ik trok me nog wat steviger tegen Tonny aan en we dansten tussen de mensen door. Tonny’s handen kneedden door de dunne stof van m’n jurk heen m’n billen. Zo dansten we verder en ik voelde mijn lipjes glibberen in m’n broekje. Na een poosje verontschuldigde ik me. Op het toilet droogde ik met papier m’n poesje en toen ik terug de zaal in kwam zag ik dat Tonny met Sanne in gesprek was en dat zijn vriend Peter, waar Sanne mee gedanst had en waar ze vroeger en volgens mij nu nóg gek op was, lachend erbij stond.

Ik keek hen vragend aan. Waarom gaan jullie niet met mij mee naar huis. Het is prachtig weer, dan steken we de barbecue aan. Gezellig eten en daarna weer gezamenlijk terug. Da’s toch een veel beter plan, hè Marieke? Sanne keek me aan en zei twijfelend: Nadat Tonny de gasbarbecue aangestoken had zodat deze op kon warmen, werden de tuinstoelen en tafel neergezet. Tonny’s vriend Peter schonk wat glazen wijn in.

Ik ging de keuken in en vroeg of ik kon helpen. Tonny vroeg me het vlees op een schaal te leggen en terwijl ik daar mee bezig was kwam hij achter me staan, legde zijn handen op mijn heupen en duwde zijn kruis tegen mijn billen aan.

Ik draaide mijn hoofd om en meteen zoende hij me vol op de mond. Opgewonden als ik intussen was, opende ik automatisch mijn mond en draaide me om. We grepen elkaar beet en begonnen wild te tongen.

Heel even maar en toen lieten we elkaar los. Ik schudde m’n hoofd en zei: Ik had er ook zin in… het heeft niks te betekenen… gewoon zin in … voor de afwisseling. Ik knikte, legde het vlees op de schaal en ging er toen mee naar buiten. Het vlees ging op de barbecue en we namen plaats aan de tafel in afwachting tot de eerste stukjes gaar zouden zijn.

De deurbel ging en Tonny stond op om even later terug te komen met zijn broer Wim. Wim gaf ons een hand en de bekende drie zoenen op de wangen en kwam er bij zitten. Het was warm in de kleine beschutte tuin en al vlug trokken de jongens hun shirts uit en zaten met ontbloot bovenlijf. Ik zag Sanne ook puffen van de warmte en haar gezicht was rood aangelopen wellicht ook van alle wijntjes!

Tonny stond op en liep naar de barbecue. Meteen vulde hij de rooster weer met nieuwe lapjes vlees. Straks stink ik helemaal naar barbecue en hoef ik niet meer uit te gaan”, zei ik tegen Tonny. Hij verontschuldigde zich en legde uit dat de wind in zijn tuin rondcirkelde en het dus geen nut had de barbecue te verzetten. De andere jongens volgden, geholpen door de hoeveelheid alcohol van die middag, spontaan zijn voorbeeld en zo liepen er al snel drie mannen in enkel ’n short door de tuin.

De kleren werden netjes naar binnen gebracht. Tonny keek me lachend aan en knipoogde. Ik trok de bovenkant van m’n jurk een beetje naar voren en keek erin. De mannen keken elkaar aan en haalden geamuseerd hun wenkbrauwen op.

Sanne keek me met grote ogen vragend aan: Dat meen je toch niet? Het is hartstikke lekker weer. Op vakantie loop ik toch ook in ’n bikini rond… of soms nog minder! En of het nou ’n bikini of ondergoed is, dat maakt niet uit. En dan heb ik straks ten minste geen stinkende kleren! Ik stond op en trok onder applaus van de mannen m’n jurk over m’n hoofd heen. Anders trek ik m’n jurk weer aan. Terwijl ik achter de barbecue stond voelde ik de blikken van de mannen op me gericht, wat me eerlijk gezegd een goed gevoel gaf.

Niemand maakt me wijs dat een vrouw het niet leuk vindt als ze begeerd wordt! Ik liep dan ook zo veel mogelijk op en neer tussen barbecue en tafel om de anderen te bedienen of om drankjes en hapjes aan te vullen. Sanne’s gezicht was inmiddels vuurrood van de warmte en uiteindelijk besloot ze, zo onopvallend mogelijk, toch ook maar wat uit te trekken. Haar blouse ging uit zodat ze in haar hemdje zat en toen ik haar aanmoedigde ook haar spijkerbroek uit te doen omdat haar figuurtje zeker gezien mocht worden, ging ze overstag.

De mannen applaudisseerden toen haar broek naar beneden ging. En zo zat Sanne in alleen haar witte slip en hemdje. Het was duidelijk te zien dat ze onder het hemdje geen beha droeg, wat ze met haar A-cup ook niet nodig had, want haar tepels prikten door het hemdje heen.

Mijn huwelijk is stuk gelopen op jaloezie, maar dat zal in deze relatie niet meer gebeuren hoor. Mijn vriendin en ik hebben een open relatie en geven elkaar alle ruimte.

Wij zijn allebei van mening dat je niet elkaars bezit bent en dat afwisseling de relatie fris en spannend houdt. Daar geloof ik helemaal niks van. Hij is namelijk getrouwd, heeft kinderen en wil niets meer dan af en toe geile seks. En dat is precies wat Mylène ook wil. Niets meer en niets minder! Haar tepels staken nu maximaal door haar hemdje heen en ik moest in mezelf lachen. Je doet altijd zo preuts, maar inwendig ben je volgens mij een geil krengetje, dacht ik.

Dat was ook een van de eisen die we elkaar gesteld hebben toen we bij elkaar kwamen. Sterker nog, soms neemt ze Ralf, haar baas, mee naar huis en dan genieten we met z’n drieën!

Er werd nog wat doorgepraat over vrije seks want de eetlust was inmiddels bij iedereen over. Dus draaide ik de gasknop dicht en begon alvast wat zaken op te ruimen. Toen ik Tonny vroeg waar bepaalde zaken in de keuken opgeborgen moesten worden, stond hij op om me te helpen. Ook Sanne stond op en begon de tafel af te ruimen.

Toen ze met haar handen vol borden naar de keuken liep hoorde ik Wim en Peter gniffelen en zag ik dat ze elkaar aanstootten. Ik liep achter haar aan en in de keuken zag ik waar de mannen op doelden: Sanne’s witte slipje vertoonde een grote natte plek. Heimelijk moest ik lachen, maar ik realiseerde me meteen dat ik geluk had dat ik vandaag voor een donkerblauwe string had gekozen!

Toen de tafel afgeruimd was ging Sanne weer bij Peter en Wim aan tafel zitten. Terwijl Tonny de kruiden en sauzen opruimde, begon ik de vaatwasser in te ruimen. Hierbij moest ik me bukken en ik wist dat Tonny dat uitzicht goed in zich opnam. Plots kwam hij achter me staan, greep m’n heupen vast en trok me tegen zijn kruis aan! Ik kwam overeind en meteen omvatte hij m’n borsten. Als antwoord schuurde ik m’n billen tegen de dikke bobbel in z’n short aan.

Hij kreunde goedkeurend en in een snelle beweging viel m’n beha op de vloer! Ik draaide me om en we begonnen elkaar wild te zoenen waarbij onze tongen om elkaar heen cirkelden. Hij trok me mee naar de huiskamer en we vielen samen neer op de bank. We gingen verder met elkaar zoenen en Tonny’s hand schoof mijn inmiddels kletsnatte slipje in. Ik maakte me los van hem en stond op. Terwijl hij keek trok ik tergend langzaam mijn stringetje uit en ging toen wijdbeens voor hem staan.

Het interesseerde me helemaal niet of de anderen ons konden zien of zouden betrappen. Die zouden het, inclusief mijn zich altijd preuts voordoende vriendin, helemaal niet erg vinden! Tonny kreunde en kneep opgewonden door z’n short heen in de dikke bobbel: Vrijwel meteen voelde ik een natte tong door m’n bilnaad gaan en ongewild ontsnapte er een gilletje uit m’n mond. Heel even liet ik hem begaan en toen draaide ik me weer om en liet me op m’n knieën zakken.

Ik greep z’n short beet en terwijl hij z’n kont omhoog deed, rukte ik het ding omlaag. Zijn keiharde lul sprong omhoog en de eikel glansde al van het voorvocht.

Ik liet me voorover vallen en hapte het ding op! Afwisselend cirkelde ik met m’n tong over de dikke eikel heen en dan liet ik hem weer diep in m’n mond verdwijnen.

Na een poosje merkte ik dat Tonny op het punt van klaarkomen stond, en liet ik zijn lul uit m’n mond glijden. Ik keek naar hem op en zag dat we niet meer alleen in de kamer waren! Terwijl ik intensief bezig was geweest, was zijn broer Wim de woonkamer ingekomen en zat nu spiernaakt op de leuning van de bank aan z’n paal te trekken.

Ik keek Tonny aan en die grinnikte: Terwijl ik zo zat te pijpen manoeuvreerde Tonny zich onder me en begon me heerlijk te beffen. Ik was megageil, kreunde en steunde en toen hij met zijn natte vinger ook nog eens m’n sterretje bewerkte, kwam ik schokkend klaar! Ik liet de lul van Wim los en ging op de bank zitten.

Meteen zag ik dat de hele club nu inmiddels in de woonkamer was: Peter zat op de salontafel met z’n short op z’n enkels en Sanne stond in de deuropening. Haar gezicht was rood van opwinding en haar hand bewoog zich in haar slipje! Tonny kwam op z’n knieën aan de ene kant naast me op de bank zitten en Wim aan de andere kant. Ik keek geil richting Sanne en nam toen beide lullen in m’n hand en begon eraan te trekken onder perverse aanmoediging van de beide mannen.

Mijn benen had ik uit elkaar gezet op de vloer en hiermee gaf ik Peter een fantastische inkijk. Meer had hij niet nodig! Hij kwam van de salontafel af, ging op z’n knieën voor me zitten en schoof in één beweging zijn dikke paal bij me naar binnen! Hij stootte als een bezetene in me en zijn ballen kletsten tegen mijn billen aan.

Intussen trok en zoog ik aan de stijve palen van de beide broers en af en toe zoog ik een balzak m’n mond in. Sanne was inmiddels in een fauteuil gaan zitten en had haar hemdje omhoog geschoven en haar slipje opzij. Met één hand trok ze aan haar stijve tepels en met de andere zat ze wijdbeens over haar kietelaar te wrijven.

Plots hoorden we een harde kreet en toen ik opkeek zag ik haar met haar heupen schokkend in de stoel zitten. Ik knikte naar Peter en fluisterde: In één beweging trok hij haar hemdje over haar hoofd en duwde toen z’n heupen naar voren. Veel tijd om na te denken had Sanne niet want hij greep haar hoofd vast en duwde zijn harde, glibberige lul tegen haar lippen aan. Proef je vriendin’s sappen op mijn lul! Intussen was Tonny van de bank af gekomen en had de plaats van Peter tussen mijn benen ingenomen.

Hij greep z’n lul vast en duwde hem in mijn soppende muts. Zijn broer zat nog op z’n knieën naast me en wreef met zijn natte eikel over mijn forse D-cup heen terwijl hij met z’n andere hand m’n borsten streelde. Ik keek richting Sanne die met een glazige blik onderuit in de fauteuil lag.

Skip to content Close Menu. Arabisch meisje met grote tieten houdt van lesbisch kut likken Rijpe vrouwen zoeken; Seks ads; Erotische massage gouda; Sex voor de buch aubergine.

Nadat de teef een bal uit haar grote kut heeft laten rollen, vuist neukt hij haar met twee handen. Free porn and sex. Klein meisje, grote kut, Videos. Gratis sex en gratis porno filmpjes met o. SEX Dikke lul in haar behaarde kut.

Hobby hoer die sperma in haar kut wil en 60 plus geile dikke vrouw. Prive sex contact voor anale sex en magere dames in hun open kut. Zoekresultaten voor Grote kut.

Privé-ontvangst bij mij in Knokke.
Prive ontvangst in limburg sex zuid holland

  • Ik keek richting Sanne die met een glazige blik onderuit in de fauteuil lag. Plots kwam hij achter me staan, greep m’n heupen vast en trok me tegen zijn kruis aan! Meteen trok hij me mee de vloer op en manoeuvreerde ons naar het midden.
  • Duits popje gaat los op eigen kutje in het toilet van de trein.
  • Gratis sex contact neuken op de kermis
  • Hij is namelijk getrouwd, heeft kinderen en wil niets meer dan af en toe geile seks. De jurk werd inmiddels over m’n hoofd getrokken en Tonny legde hem voorzichtig op het muurtje achter zich.
Ero tantra massage lekkere geile mannen