Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Gratis geile vrouwen sex in de manege

gratis geile vrouwen sex in de manege

.

Borsten melken seksmaatje

Dick pakte de lul vast en legde de paal op de buik van Mieke. Dat vinden ze vaak prettig! De pik voelde keihard aan. Lisa keek naar haar moeder. Ze stapte naar voren en het jonge ding streelde nu ook de lul. Dick drukte de eikel tegen haar aan en de lipjes weken uiteen en eigenlijk heel soepel gleed het eerste gedeelte van de lul in haar kut.

Het viel reuze mee. Het voelde eigenlijk heel prettig aan en Mieke bewoog zich lichtjes. Langzaam gleed de lul in en uit haar kut. Voor het eerst in haar leven was Mieke met een paard aan het neuken. Dick stond nu naast Lisa en begon haar te strelen. Lisa was 18 jaar maar zag er jonger uit. Dick begon haar te strelen en te bevoelen. Zijn lul steigerde omhoog in zijn broek en hij werd vreselijk geil. Hij liet zijn broek zakken en een dikke pik sprong naar voren. Dick keek naar Mieke. Is dat een deal?

Het meisje pakte de grote pik vast en streelde de tamp. Dick kreunde van genot. Met haar handjes trok ze de tamp af. Cor de managehouder besloot om zich ook in het spel te mengen. Hij liep op Lisa af en knoopte haar spijkerbroek los. Hij trok haar slipje omlaag en propte een hand tussen haar benen. Cor vingerde haar geschoren kutje dat sopte van geilheid. Dit alles was Dick niet ontgaan. Hij duwde het meisje voorover in de richting van haar moeder die nog steeds met het paard bezig was.

Lisa zocht met haar handen steun op de stellage en voelde hoe Dick zijn lul van achteren in haar natte spleetje schoof. Hm dat voelde geweldig aan. Lisa keek nu recht in het gezicht van haar moeder. Is die pik niet te groot voor je? Hij neukt me zo lekker en mijn kutje is werkelijk zeiknat! Ik vind het zo opwindend om naar die paardelul in je kut te kijken ma. Het is een ongelooflijk gezicht. Je zou je zelf eens moeten zien! Lisa dacht altijd aan alles want wie zou anders dit verhaal willen geloven zonder bewijs!

Dus kreeg Theo van Mieke de opdracht om met zijn camera het tafereel te filmen. Cor stond nu naast de staand neukende Lisa en de manegehouder liet zijn lul afzuigen door het jonge ding. Dick ramde zijn lul in en uit de kut van Lisa en hield het meisje bij haar heupen vast.

Het duurde niet lang of hij kwam in haar kutje klaar. Schokkend en trillend liep hij in het meisje leeg en het sperma liep langs haar benen omlaag. Het meisje was nog niet klaargekomen en het was nu de taak van Cor om dat voor elkaar te krijgen. De manegehouder wilde niets liever. Hij ging met Lisa in het stro liggen en pompte zijn pik diep in haar zojuist volgespoten kut. Een wilde paringsdans volgde en hoewel Cor meer als 40 jaar ouder was als Lisa pakte hij het meisje als ware hij een jonge god.

De leuter van Cor kwam diep in het jonge poesje. Lisa draaide en kronkelde onder de beukende stoten en voelde haar orgasme op komen zetten. Ze zette haar nagels in de rug van Cor en kwam toen samen met hem klaar.

Oh wat een orgasme was me dat! Het geil uit haar kut vermengde zich met sperma van de managehouder. Dick keek tevreden toe en zag dat Theo alles op de film vastlegde. Nu richtte alle aandacht zich op Mieke die nog steeds met het paard bezig was. Hercules begon luid te snuiven en het was iedereen duidelijk dat hij op punt van exploderen stond.

Dick riep dat het paard over Mieke klaar moest komen. Snel stond Cor nu op en liep op Hercules af. De ervaren manegehouder zag aan het paard dat het dier ging komen.

Handig trok hij de pik uit de kut van Mieke en richtte de lange zwarte staaf op haar lichaam. Het sperma golfde uit de pikk van het paard en bedekte Mieke van haar gezicht tot op haar buik.

Mieke wist niet wat ze ervan moest denken. Dick klapte in zijn handen en bij het zien van het klaarkomende paard had hij weer een stijve gekregen. Hijh kroop op haar en duwde zijn lul in haar zeiknatte spleet. Zijn lichaam plakte vast aan Mieke en dat was de grote kick voor Dick. Hij neukte haar als een bezetene en lang zou dit niet duren. Mieke neukte nu met hem mee en toen Dick klaarkwam was zij ook zover. Dick spoot zich in haar leeg en ook Mieke haalde haar orgasme.

Kussend lag hij op haar en was heel tevreden. In de stal hing de heerlijke geur van vers sperma! Cor leidde Hercules terug naar zijn stal. Er was geen douche en zo goed als kwaad als het ging fatsoeneerde de groep zich. Mieke zag er vreselijk afgeleefd uit. Dick was erg tevreden en zonder blikken of blozen trok hij zijn portefeuille en telde briefjes van honderd neer. Hij verliet snel de manege. Boven in de kantine dronken ze nog wat en toen stapten Mieke en Lisa weer in de auto van Theo.

Deze blonde meid is niet vies van een klodder paardensperma, integendeel, ze wil geen druppel missen en vangt de sperma op in een kommetje zodat ze alles kan opdrinken. Moeiteloos laat ze de enorme paardenpik in haar poepgaatje verdwijnen. Mama Mia wat een lekker jong Oosters mokkeltje. Als ze in de vrije natuur ligt te vingeren droomt ze van een mega-pik die haar verwent.

Dan komt er een pony aangelopen. Dit onzekere tienertje heeft nog nooit seks gehad met een jongen en weet niet hoe het voelt om een lul naar binnen te krijgen. Om niet af te gaan als het zover is gaat ze naar een weiland waar een paard staat! Hier neemt ze die grote paardenlul in haar keeltje om wat te oefenen! Karin gaat met haar vriend de duinen in. Vorige keer heeft ze zichzelf op dit plekje ook al staan vingeren. Vandaag wil ze graag een stapje verder gaan.

Ze pakt de grote roze lans van haar maatje en begint te sabbelen Wie heeft er een vent nodig? Eerst vingert ze zichzelf nat om daarna haar bloedgeile viervoeter als een zotte te berijden en zijn paarsrode piemeltje daarna verder klaar te kneden met haar strakke aarsspier. Totdat ze zien wat voor een enorme leuter het beest heeft hangen. Beurtelings beginnen ze het ding te pijpen en laten zich vervolgens heerlijk afpalen! Twee tieners staan in het bos een prachtig paard te bewonderen.

Verder is er niemand in de buurt.


gratis geile vrouwen sex in de manege

.
Erotische massage boxmeer sexs filpjes


Als ze in de vrije natuur ligt te vingeren droomt ze van een mega-pik die haar verwent. Dan komt er een pony aangelopen. Dit onzekere tienertje heeft nog nooit seks gehad met een jongen en weet niet hoe het voelt om een lul naar binnen te krijgen. Om niet af te gaan als het zover is gaat ze naar een weiland waar een paard staat! Hier neemt ze die grote paardenlul in haar keeltje om wat te oefenen! Karin gaat met haar vriend de duinen in.

Vorige keer heeft ze zichzelf op dit plekje ook al staan vingeren. Vandaag wil ze graag een stapje verder gaan. Ze pakt de grote roze lans van haar maatje en begint te sabbelen Wie heeft er een vent nodig? Eerst vingert ze zichzelf nat om daarna haar bloedgeile viervoeter als een zotte te berijden en zijn paarsrode piemeltje daarna verder klaar te kneden met haar strakke aarsspier. Totdat ze zien wat voor een enorme leuter het beest heeft hangen. Beurtelings beginnen ze het ding te pijpen en laten zich vervolgens heerlijk afpalen!

Twee tieners staan in het bos een prachtig paard te bewonderen. Verder is er niemand in de buurt. De meid is aangeschoten na ruzie met haar vriendje! Ze snakt naar een pik en besluit haar kansen te wagen bij het paard! Wat ze niet weet is dat een paard wat meer produceert als het vingerhoedje van haar vriend! Lisa was al thuis van school. Ze merkte dat haar moeder behoorlijk zenuwachtig was.

Ik heb niets te doen. Ik ga als verrassing met je mee. Dan heeft hij er twee voor de prijs van één! Ik krijg er Moet je met de paus naar bed of zoiets! Theo heeft net gebeld en hij heeft gevraagd of ik me door een paard wil laten neuken. Een rijke klant van hem wil dit bekijken! En ik heb ja gezegd! Maar ik weet het niet Lisa, met een paard! Weet je wat ma? Ik ga gewoon met je me. Dan kan ik je een beetje steunen. Ja ik ga mee!

Ze waren snel bij de manege en werden voorgesteld aan de eigenaar Cor. Het was een man achter in de vijftig. Even later kwam er nog een auto aanrijden.

Er stapte een corpulente man uit. Hij stelde zich voor als Dick. Ze liepen de manege in en de man vertelde dat hij een grote wens had en dat was om een vrouw in levende lijve te zien neuken met een heus paard. Mieke antwoordde dat ze geen ervaring had maar het wel wilde proberen. Ze liepen naar een aparte stal waar volgens Cor de merries gedekt werden. Als een hengst hier binnen komt weet het beest wel wat er aan de hand is.

Cor had een soort van stellage klaargezet. Het paard kan dan naast je staan en je kunt dan proberen om zijn pik in je te krijgen.

Maar ik heb hier geen ervaring mee hoor. Ik weet niet of het zal lukken! Ik zal de hengst gaan halen! Mieke schrok van de omvang, wat een groot beest! Hercules heette het dier en zoals Cor had voorspeld begreep het paard wat ervan hem werd verlangd. Zijn pik hing al half naar buiten en had al een monsterachtige omvang. Wat een lul zeg! Cor pakte de pik vast en begon hem geroutineerd af te trekken. Dat had de manegehouder vaker gedaan. De paardenpik was nu volledig stijf. Cor keek Mieke aan.

Ze had haar kleren uitgedaan. Cor leidde het paard naar haar. Mieke lag zo hoog dat de pik van het paard zich op haar hoogte bevond. Nu begon de corpulente man er zich mee te bemoeien. Dick pakte de lul vast en legde de paal op de buik van Mieke. Dat vinden ze vaak prettig! De pik voelde keihard aan. Lisa keek naar haar moeder. Ze stapte naar voren en het jonge ding streelde nu ook de lul.

Dick drukte de eikel tegen haar aan en de lipjes weken uiteen en eigenlijk heel soepel gleed het eerste gedeelte van de lul in haar kut. Het viel reuze mee. Het voelde eigenlijk heel prettig aan en Mieke bewoog zich lichtjes. Langzaam gleed de lul in en uit haar kut. Voor het eerst in haar leven was Mieke met een paard aan het neuken.

Dick stond nu naast Lisa en begon haar te strelen. Lisa was 18 jaar maar zag er jonger uit. Dick begon haar te strelen en te bevoelen. Zijn lul steigerde omhoog in zijn broek en hij werd vreselijk geil. Hij liet zijn broek zakken en een dikke pik sprong naar voren. Dick keek naar Mieke. Is dat een deal? Het meisje pakte de grote pik vast en streelde de tamp. Dick kreunde van genot. Met haar handjes trok ze de tamp af. Cor de managehouder besloot om zich ook in het spel te mengen. Hij liep op Lisa af en knoopte haar spijkerbroek los.

Hij trok haar slipje omlaag en propte een hand tussen haar benen. Cor vingerde haar geschoren kutje dat sopte van geilheid. Dit alles was Dick niet ontgaan. Hij duwde het meisje voorover in de richting van haar moeder die nog steeds met het paard bezig was. Lisa zocht met haar handen steun op de stellage en voelde hoe Dick zijn lul van achteren in haar natte spleetje schoof.

Hm dat voelde geweldig aan. Lisa keek nu recht in het gezicht van haar moeder. Is die pik niet te groot voor je? Hij neukt me zo lekker en mijn kutje is werkelijk zeiknat!

gratis geile vrouwen sex in de manege