Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Glibberig kutje trekken lul

glibberig kutje trekken lul

..

Sensuele massage man tantra overijssel

Zijn dikke lul met volle hand omklemt maak ik hem ondertussen nog stijver. Mijn vingers schuiven over zijn massieve eikel, hij kreunt van genot en wil in mij dringen. Met mijn rug tegen de boom geleund sla ik mijn benen rond hem, zijn grote handen schuiven onder mijn kontje.

Hij dwingt me op de grond, de koele bosgrond voelt lekker aan op mijn blote lijf. Hij begint me te likken, beurtelings bijten zijn lippen zich vast en trekken en sabbelen aan mijn grote schaamlippen.

Met lange halen gaat zijn tong door mijn geile scheur, ik trek mijn topje uit en mijn borstjes springen tevoorschijn. Zijn zware pik wipt op en neer van ingehouden verlangen, met een hand begint hij mijn tietjes te kneden. Zich oprichtend kijkt hij met ogen vol verlangen tussen mijn benen. Hij trekt aan zijn lul en buigt zich voorover. Zijn vingers openen mijn scheur. Ik grijp zijn lange staaf en begin hem met beide handen af te trekken, hem intussen langzaam naar mijn ingang loodsend.

Ik spuw op mijn vingers en hij slaakt een zucht als ik zijn eikel met draaiende bewegingen begin te bewerken. Zijn gezicht spreekt boekdelen en verraad de hoge graad van opwinding waarin hij zich nu bevindt. Zijn mondhoeken zijn vertrokken en zijn ogen staan wijd opengesperd. Ik ken James al een hele poos en we hebben reeds ontelbare malen geneukt. Toch moet ik telkens weer naar adem happen als hij zijn enorme lul in mij schuift.

Het is altijd een nieuwe ervaring als ik mijn kut langzaam voel opgevuld worden door zijn monsterachtig grote pik. De wezenloze stilte in het afgelegen bosje wordt alleen verstoord door het geritsel van de wind in de bladeren en het gestjilp van een eenzame vogel. Ik hijg en mijn buik gaat op en neer als James volledig in mij dringt en mij begint te neuken.

Met langzame bewegingen glijdt zijn zwarte speer diep in mijn gulzige sleuf. Wij paren zoals wilde dieren, flitst het door mijn hoofd, onze opgekropte driften worden volledig verdrukt door de alles overheersende wellust. Mijn borstjes schudden onder het geweld van zijn forse stoten.

Mijn doorneukte kut trekt krampachtig samen als ik mijn hoogtepunt bereik en kreunend klaarkom. Een deel van de enorme hoeveelheid van zijn sappen komt op mijn gelaat terecht en loopt langzaam in straaltjes op mijn borsten. Ik zuig alles uit zijn kloppend orgaan, neem zijn lul bij de basis, pers zo het laatste restje in mijn warme mond en slik alles gulzig door. Loom blijven we beiden een tijdje languit liggen.

Ik zoek mijn shortje en we kleden ons aan, mijn geslacht bolt op onder het te smalle broekje. James zet me thuis af, hij heeft nog een boodschap te doen en zal pas in de late namiddag terug zijn. Ik wuif hem uit en ga langs achter binnen. Ik ben helemaal niet verbaasd als ik Nicky, het nichtje van de buren aantref. Ze komt regelmatig wel eens binnen gesprongen en heeft in mij een vertrouwenspersoon gevonden.

Haar mooie ovaal gevormde snoetje is gesierd met een fijn brilletje zodat haar kleine wipneusje nog meer wordt benadrukt. Ze schenkt mij een brede glimlach als ze mij opmerkt. Haar blonde, kortgeknipte haren heeft ze achteraan in een staartje gewikkeld.

Nicky is al achttien en terwijl ik haar bekijk moet ik bekennen dat ze al goed ontwikkeld is. Ze is heel slank en groot voor haar leeftijd, haar jonge vormen alleen bedekt met een minuscuul kleine, fel rode bikini ligt ze languit gestrekt te genieten van de zonnestralen.

Haar andere kleren heeft ze, zoals gewoonlijk, onmiddellijk uitgetrokken toen ze aankwam. Ik zie de zachte welving van haar venusheuvel en volg met mijn blik de zachte ronding van haar borstjes. Haar beentjes zijn lichtjes gespreid en tussen de rand van haar slipje komt een stukje schaamhaar vrij.

Ik douche mij en spoel overvloedig mijn geslacht. Mijn borstjes laat ik bloot en ik trek een knalgele spannende tanga aan die nauwelijks iets verhuld van mijn vrouwelijkheid. Wij zijn eraan gewend om mekaar naakt te zien. Nicky ligt nog steeds in dezelfde houding, zweetdruppeltjes parelen op haar jonge halfnaakte lijfje. Haar mond is half geopend, een hand ligt op haar schaamstreek, haar vingertje speelt met haar spleetje.

Ze lijkt te schrikken en bekijkt me als ik naderbij kom. Ze trekt haar bovenstukje uit, haar mooi gevormde borstjes blootstellend aan het felle licht. Haar tepels zijn gezwollen en wijzen fier omhoog. Ze steunt op haar voeten, heft haar smalle bips op en schuift haar slipje over haar enkels, haar benen omhoog stekend trekt ze het niemendalletje uit.

Hierbij gunt ze me een niets verhullende blik op haar behaarde sleufje. Ik vraag haar of ze dat niet hinderlijk vindt. Haar beentjes spreidend, onderwerpt ze haar gleuf aan een onderzoekende blik. Het meisje lijkt geschrokken te zijn en stamelt: Ze raakt niet uit haar woorden en ik leg haar uit dat vele mannen daar op geilen. Ze bekijkt me met verbaasde ogen. Ze vindt het wel fijn, zo bloot zegt ze zonder aarzelen en ik ga het benodigde halen.

Ze legt haar beentjes wijd open op de leuningen van de stoel en ik neem, nadat ik mijn spannend slipje heb uitgetrokken, gehurkt plaats voor haar.

Met ontblootte scheur voel ik mij een heel stuk beter, ik voel een zacht briesje mijn geslacht strelen.. Het meeste haar wordt verwijderd met de grote meegebrachte schaar. Mijn handelingen nauwgezet volgend streelt ze intussen haar borstjes. Ik wrijf haar schaamstreek in met het scheerschuim en strijk het grondig open. Mijn vingers in haar geslachtje stekend trek ik haar schaamlipjes uit en span zo haar velletje strak. Ik merk dat ze tussen mijn benen zit te kijken , maak het haar gemakkelijk en sper ze wijd open.

Nieuwsgierig keurt ze haar nu kale gleufje en trekt haar schaamlipjes uit mekaar, steekt haar vingers naar binnen en opent haar kutje. Haar natte opening tonend is het mij meer dan duidelijk dat ze niet ongevoelig voor mijn gewriemel gebleven is. Ik kan echt geen woorden vinden en zeg haar naar waarheid dat ze onbeschrijfelijk mooi is.

Opeens kijk ik op mijn horloge, al zo laat…James zal zo dadelijk aankomen. Ik stel Nicky op de hoogte en ze vraagt of ze mag blijven. Ik beschrijf James en ze vraagt onmiddellijk of het waar is dat negers zo een grote penis hebben? Ik leg haar uit dat James erg groot geschapen is en toon haar tussen mijn gespreide handen benaderend de lengte van zijn geslacht.

Ietwat ongelovig staart ze mij aan en aarzelend zegt ze dat ze wel graag eens zou toekijken als ik geneukt word door die, voor haar, immens grote lul.

Ik moet voortmaken en ga naar de badkamer waar ik mij terug uitgebreid douche. Ik verf mijn haren blond. James geilt op die kleur en vind het erg hoerig staan. Ik doe een rood lendedoekje aan, waarbij mijn billen geheel ontbloot blijven en met wippende tietjes loop ik de trap af. Nicky ligt nog steeds op terras en heeft wel haar slipje aangetrokken, als James aankomt.

Hij heeft een wit T-shirt en blauw short aan en bekijkt met verbaasde blik de halfnaakte Nicky. Ik stel ze aan mekaar voor en ik zie dat Nicky haar blik onbewust naar de dikke bult in zijn shortje gaat. Nicky staat recht, haar borstjes fier vooruitgestoken en geeft schuchter een hand. James trekt mij tegen zich aan, en grijpt mij stevig vast, zijn handen om mijn kontje geslagen. Hij is al aardig opgewonden, ik voel zijn halfstijve mannelijkheid door het dunne lendedoekje tegen mijn spleet schuren.

Hij maakt me geil als hij intussen in mijn oor fluistert dat hij zin heeft in mijn kutje. Nicky heeft zich terug neergelegd, haar benen lichtjes gespreid, wacht ze af. Ik doe teken aan James en we gaan in de keuken. Hij vraagt onmiddellijk of Nicky niet huiswaarts moet en kan zijn lusten haast niet in bedwang houden. Hij grijpt mijn borstjes vast en knijpt in mijn tepels, zijn andere hand zit tussen mijn benen en streelt mijn natte scheur.

Ik leg hem de situatie uit en besluit met de woorden dat ze erg heet staat en hij misschien de kans heeft haar ook een beurt te geven. Hij lacht breed, waarbij zijn witte tanden schitteren. Nicky bloost en haar ogen sperren zich open als James zijn short uittrekt. Zijn enorm geslacht hangt majestueus, halfstijf tussen zijn benen te bengelen. Onbewust heeft ze beschermend haar beentjes gesloten.

James doet een stap nader als ze met een klein stemmetje vraagt: Hij raakt duidelijk opgewonden van het hele gedoe en terwijl hij mijn schaamlippen streelt wordt zijn pik met de minuut groter. Ik vraag haar of ze wel eens een lul heeft afgezogen en op haar ontkennend antwoord buig ik door de knieeen en sluit mijn roodgeverfde lippen om de reusachtige pik en beweeg verwoed mijn hoofd heen en weer.

Haar ene hand is tussen haar beentjes verdwenen en wrijft over haar spleetje. Een lekkere harde neuker. Maar ze had er wel grotere en dikkere in gehad.

Het was zijn eerste keer, die moest hem lang bij blijven. Zachtjes streel de ze haar kittelaar en zei: Of voel aan m'n kutje. Je wilt toch graag mijn kutje betasten? Doe het dan, zo'n kans krijg je voorlopig niet meer. Pak me maar, doe het maar lekker allemaal. Juf is geil, snap je dat eigenlijk wel? Mmm, lekkere harde snikkel, kom maar lekker klaar straks. Rudi, vind je het niet geweldig dat je me nu eindelijk zonder kleren mag zien?

En dat je lul diep in mijn kut zit? Iedere dag tegen een broekje aankijken is ook zo frusterend. O, wat een harde lul heb je". En je kut", zei Rudi. Ze voelde dat haar kut eindelijk flink nat begon te worden. Zijn lul gleed nu lekker soepel in en uit haar schede. Haar kittelaar had ze voldoende gestimuleerd met haar vingers, de harde stam van de pik zou nu de rest doen.

Ze tilde zich van zijn lul, liet hem een paar keer door haar hand glijden en draaide zich om. Ze pakte zijn hand en duwde die tegen haar open schaamlippen. Hij huiverde van opwinding. Dat een kut zo vreemd en zo lekker zou aanvoelen had hij nooit kunnen dromen. Hij snoof de geur uit haar schede op en rilde van pure geilheid. Ik wil mijn zaad in je buik spuiten, lekker geil wijf".

Een hoer, een kinder- verkrachtster". Anna nam zijn lul weer in haar hand en schoof met korte rukjes de voorhuid heen en weer over de gladde eikel. Toen nam ze hem tussen twee vingers en stopte hem tussen haar gezwollen labia. Nu maakte ze krachtige karnende bewegingen met haar heupen. Rudi voelde hoe ze haar schede dicht kneep.

Wat was het glibberig en heet in haar kut! Nooit had hij gedacht dat het zo lekker in een vrouw zou zijn. Anna nam zijn ene hand en drukte zijn vingers tegen haar gezwollen kittelaar. Rudi streelde de plek waar haar schaamlippen in een dikke plooi over haar gevoeligste plekje sloten. Tot zijn grote verrassing en verwondering peuterde hij per ongeluk een klein puntig knopje te voorschijn.

Het was nat en glibberig van de schedesappen. Toen hij het streelde was het net alsof het stijf werd. In ieder geval werd het dikker onder zijn wrijvende vingertoppen En Anna sloot haar ogen en zat te sidderen van hartstocht op zijn harde lul, die diep in haar schede stak.

Anna begon weer ritmies met haar onderlichaam te stoten. Rudi streelde nu met zijn ene hand haar borsten en met de andere bewerkte hij haar kittelaar.

Ze stond in brand, maar wilde het grote moment nog een poosje uitstellen. Daarom hield ze op en rustte zwaar met haar ronde billen op zijn zak met ballen. Ze stelde voor om een matras te halen en er bij te gaan liggen. Nadat deze was neer gelegd, ging ze weer op zijn pik zitten en neukte hem met vloeiende bewegingen van haar heupen. Ze boog zich ver voorover en bood hem haar stijve tepels, die hij een voor een tussen zijn lippen nam.

Als een baby zoog hij aan haar borsten. Met zijn vingers kneedde hij haar steeds sneller op en neer gaande billen en de spleet ertussen. Hij streelde haar sterretje, haar strakgespannen schaamlippen en haar kittelaar. Wat was ze nat tussen haar benen en wat maaktehaar kut lekkere sappige zuig- en slurpgeluiden! Snel jakkerden haar billen nu op en neer. Rudi hoorde de sappige geluiden van haar kut nog sappiger worden.

Jammerend en snikkend ramde ze met haar forse billen op en neer. Rudi voelde haar rillen en schokken. Het speeksel droop uit haar mond, gieren de kreten kwamen diep uit haar keel. Naarmate het genot van haar orgasme heviger werd versnelde ook het ritme van haar draaiende en wippende heupen en billen. Ze liet zich volkomen gaan in de maalstroom van hevig neukgenot en vergat dat zij met haar kut een jongen van zestien bereed.

Na de laatste scheuten van haar orgasme onttrok ze haar borsten aan zijn zuigende lippen en speels bijtende tanden. Na een paar trage bewegingen liet ze haar billen op zijn zak rusten. Was me dat een heet gevoel". Ze verliet haar harde zitplaats en keek bewonderend naar zijn lul,glibberig van het schedeslijm. Hij moet leeg Rudi". Jij denkt zeker dat een vrouw alleen maar kan neuken met haar kutje.. Daarna zoog ze zijn eikel zeer delikaat, hem aan alle kanten likkend met haar warme en natte tong.glibberig kutje trekken lul

..