Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Geldmeesteres je buurmeisje neuken

Sexfimpjes escort service goedkoop
Ze praatten nooit met elkaar. En bovendien was er iets dat hem aan het meisje opviel vandaag. Het duurde even voor hij zag wat er anders aan haar was.

Ze hing over de rand van het trapje geleund en had haar haren, die ze gewoonlijk in een lange paardenstaart of een dikke vlecht droeg, los over haar schouders hangen. Het stond haar beter, oordeelde Rob vlug. Maar er was meer waar de ogen van Rob door werden getrokken. Ze leunde zover naar hem over dat er in de hals van haar zomerbloesje een net iets te wijde opening ontstond waardoor de jonge welvingen van haar borstjes nogal uitdagend voor Rob te kijk lagen. Hé, kun je een geheimpje bewaren?

Normaal keurden ze elkaar geen blik waardig en Rob wist niet of het nu door het warme weer kwam of iets anders maar er lag een soort broeierige spanning in haar stem. Nu zijn buurmeisje hem zo uitdagend aansprak, met haar loshangende lange donkerblonde haren en haar niet tot boven toe dichtgeknoopte bloes zag hij haar plotseling met andere ogen dan anders. Eigenlijk was ze best een mooi meisje. Als ze maar niet altijd zo stijfjes gekleed ging, dacht Rob.

Rob slikte even toen zijn blik tot diep in de gleuf tussen haar borstjes doordrong. Ze ging over op een fluistertoontje. Wat kon zijn buurmeisje nou voor interessants te tonen hebben. Toch liep hij achter haar aan het huis in. Eefje liep de gang in en ging de trap op. Halverwege draaide ze zich echter vrij plotseling om en maande Rob, met de vinger voor haar mond dat hij zachtjes moest doen.

Boven aan de trap gekomen liep zijn buurmeisje op haar tenen naar een deur aan het einde van de gang. De deur stond op een kier, zag Rob.

Eefje wenkte hem dat hij voorzichtig naar haar toe moest komen. Ook Rob sloop nu op zijn tenen naar de deur. Toen hij achter Eefje was aangekomen was ook hij in staat om door de smalle kier in de erachter liggende kamer te kijken.

En wat hij daar zag deed hem bijna een kreet slaken van pure verbazing! In de kamer, op het bed zat zijn zus. Ze zat op haar knieën en ze was spiernaakt!

Hij keek recht tegen haar achteruitgestoken blote kontje, dat in een trage beweging heen en weer wiegde. Er liet zich weinig raden, maar dìt had Rob zeker niet verwacht, toen hij aan het geheim van Eefje had gedacht! Zijn bloedeigen zusje poedelnaakt in de studeerkamer van Leo! Hij probeerde iets verder de kamer in te kijken , maar daarvoor moest hij zich verder voorover buigen om meer te kunnen zien. Het was door de kier net te zien maar daarvoor moet Rob wel heel voorzichtig voorover door de smalle kier gluren.

Voor het bed stond Leo. Ook hij was naakt. Zijn pik stond gierend stijf. Lieke zat voor hem geknield en ze zoog met trage halen op de harde paal van haar buurjongen. Lieke, zijn zus van 17, pijpte hier haar buurjongen of haar leven er vanaf hing. Leo, de studiebol, stond er met gesloten ogen van te genieten Rob keek stomverbaasd naar met haar mondje werkende Lieke, die hem met liefdevolle halen afzoog.

Om meer te kunnen zien was Rob nu dichter tegen Eefje aan komen staan. Samen keken ze nu weer naar het pijpende meisje op het bed en Rob merkte hoe Eefje zich zacht maar toch met enige nadruk tegen hem aandrong. Tenminste, hij voelde hoe ze haar ronde kontje met steeds meer druk tegen zijn schoot aan duwde. Om niet om te vallen legde hij daarom zijn beide handen op haar middel. Samen stonden ze zo gebogen te genieten van het likkende en zuigende meisje en af en toe hoorden ze een korte aanmoediging van Leo.

Zijn zus deed werkelijk haar best om de knaap het gevoel van zijn leven te geven. Nu Rob zijn handen op de heupen van Eefje had liggen voelde hij hoe ook het meisje voor hem duidelijk opgewonden raakte van het geilende stelletje. Langzaam, eerst haast nauwelijks merkbaar, maakte ze kleine duwende draaibeweginkjes met haar kontje tegen hem aan en het moest wel of ze kon daarbij steeds duidelijker het contact voelen dat ze al wrijvend met de in zijn voetbalbroekje stijf geworden pik maakte.

Haar seksuele opwinding maakte onbekende verlangens los. Eefje merkte het aan haar jeukende schaamstreek en haar tintelende tepeltjes. Het hete gevoel nam bezit van haar. Ze besefte dat ze op een grens stond … De grens van onrust en opwinding. Rob voelde de ronde billen van het meisje hun warme gloed uitstralen tegen zijn onmiskenbare erectie en hij liet zijn handen nu iets vrijer langs haar lichaam gaan. Zachtjes streelde hij van haar middel naar boven en trok zich daarbij nog iets steviger tegen zich aan.

Ze moest zijn pik nu als een harde bult tegen haar jonge billen voelen prikken. Verder schoof Rob zijn handen, terwijl hij hoger en hoger streelde en dichter en dichter in de buurt kwam van de welving van haar jonge borsten , waarvan hij daarstraks al een uitdagende glimp had kunnen opvangen. Rob hoorde of voelde geen protest toen hij zijn uiteindelijke doel bereikte. Hij voelde hoe Eefje zich nu nog nadrukkelijker tegen zijn lid opdrong toen Rob doorging met de zachte strelingen.

Ook hij duwde nu zijn stijve tamp tegen haar lekkere kontje. Hij voelde de huivering die door het lijfje van zijn buurmeisje trok toen hij met zijn vingers zacht haar ronde borstjes in hun jonge omvang in zijn volle handen nam en er zacht aan voelde. Weer was daar die reactie van haar kontje! Rob stond licht over haar heen gebogen en hij snoof de zachte geur op van het lange donkerblonde haar dat op haar schouders lag.

Door de kierende deur zag hij hoe het hoofdje van zijn zus steeds krachtiger op en neer wipte boven de stijve lul van Leo. Lichte smak- en smikkelgeluidjes drongen tot de twee gluurders door. Eefje liet Rob haar lichaam vrij betasten. Hij voelde voorzichtig haar tepels en constateerde dat haar knopjes stram rechtop stonden, hij tastte lager en liet zijn vingers glijden langs de boorden van haar korte zomerrokje. Toen hij echter een hand voorzichtig tussen haar benen liet glijden, weerde ze zijn hand af en stond ze vrij plotseling rechtop.

Rob, die gevoeld had hoe ook Eefje haar opwinding niet had kunnen verbergen en die genoot van haar geile duwende kontje, was onaangenaam verrast. Had ze er nu al genoeg van? Eefje voelde het misverstand aan.

Maar dat zou snel voorbij zijn. Terwijl Rob zijn harde lid tegen haar kontje duwde en haar met zijn vingers tot steeds grotere geilheid streelde, had ze haar besluit genomen. Ze draaide zich om en bracht haar gezicht naar zijn oor: Door die plotselinge onthulling stuiterde zijn stijve lul nu ineens in volle glorie vanaf zijn onderbuik naar voren. Eefje beleefde het als in trance.

Het harde lid van Rob, de zinderende spanning in het portaal waarin ze voor Rob geknield zat. Haar hand die langs het binnenbeen van Rob gleed. Het gevoel van het kloppende lid toen ze hem omvatte… Rob zag de schittering in de ogen van het voor hem knielende meisje. Rob was er niet zeker van dat ze al eens een pik gezien had, dacht hij, en als dat zo was, dan vast niet van zo dichtbij!! Dit brave, preutse buurmeisje! Hij kon zijn ogen en zijn verstand niet geloven.

Hier zat ze voor hem geknield en nam zijn kloppende pik in haar beide handen. Zachtjes trok ze er aan…. Rob dacht dat hij het bestierf van geilheid, zo lekker was het om de vingers van zijn buurmeisje over zijn harde staaf te voelen glijden. En, alsof ze niet te lang na wilde denken, zag hij hoe ze met haar tongpuntje haar lippen bevochtigde en nog één keer naar opzij keek naar zijn pijpende zus.

Toen trok ze zijn stijve lid iets omlaag en bracht haar mondje tot vlakbij zijn paars aangelopen eikel. Met knikkende knieën voelde Rob hoe de hete adem van het meisje over zijn gevoelige orgaan streelde. Toen deed ze wat hij in de verste verte niet achter haar gezocht zou hebben!!

Het heerlijkste gevoel dat Rob ooit gekend had! De lippen van het opgewonden meisje sloten zich warm om de gespannen top van zijn steigerende paal!!.. Nadat ze de dikke paddenstoelvormige eikel met haar vochtige lippen had verkend slokte Eefje langzaam zijn erectie verder naar binnen.

Toen ze eenmaal het grootste deel van zijn lid verzwolgen had zoog ze haar wangetjes hol en proefde de geheimzinnige zilte smaak van die door haar opgegeilde knaap. Eefje voelde de rillingen over haar rug lopen toen ze met haar tong en mond over de harde lans van haar buurjongen schoof. Voorzichtig begon ook zij nu de trage heen- en weerbewegingen te maken waarnaar ze zojuist van een afstandje had zitten gluren. Bij elke trage haal probeerde ze zacht zuigend de in haar mond kloppende tamp tot nog grotere omvang op te werken.

Oh, wat een goddelijk gevoel gaf dit kind Rob nu ze langzaam en ritmisch met haar natte warme mondje op zijn tot het uiterste gespannen staaf sabbelde en zoog.

Zalig oogstte ze bij iedere trage haal van haar mondje een klein druppeltje jongensgeil dat opwelde uit het spleetje van zijn gloeiende eikel. Ze was kennelijk nieuwsgierig hoe Rob het vond en keek af en toe met grote vochtige ogen naar hem op. Haar ogen gloeiden en lachten hem brutaal toe. Een hunkering naar genot. Rob nam zich voor dat hij haar zeker niet teleur zou stellen.

Dit tot nu toe zo burgerlijke grietje bleek een hunkerende jonge vrouw te zijn geworden die zo geil was dat ze nu voor het eerst een jongen afzoog!! Door de kier in de deur kon hij nu zien hoe zijn zus opstond. Ook Eefje zag het vanuit haar ooghoek en gluurde weer de kamer in om te zien wat daar gebeurde.

Maar ondertussen hield ze ook niet op om zijn stijve lid te bewerken. Om beter te kunnen zien, liet ze nu haar speelse tongetje het werk doen. Ze likte geraffineerd op en neer langs zijn van haar speeksel glanzende stam terwijl ze toekeek hoe Leo, haar oudere broer, zich achterover op het bed legde en Lieke zich schrijlings over hem heen zette. Wat Rob verwacht had, namelijk dat ze nu zijn pik in haar kutje zou willen voelen, gebeurde echter niet. Ze schoof met haar onderlichaam over de buik van de achteroverliggende Leo en reed zo met haar kutje een glinsterend geil spoortje op zijn huid.

Rob en Eefje hoorden hoe Lieke zacht kreunde nu ze zichzelf al wrijvend met haar jeukende kutje in een steeds gelukzaliger stemming bracht. Steeds hoger reed ze met haar natte schaamlippen in de richting van het hoofdeinde van het bed.

Ze zagen hoe Leo zijn handen naar haar borsten uitstrekte en haar volle tieten nu voluit betastte. Lieke rechtte haar rug en gleed nog verder naar het hoofdkussen. Daar kwam ze met haar gespreide dijen bij de mond van Leo en ze zagen hoe het geile zusje met haar wijd open kutje over het gezicht van Leo ging zitten. Eefje had genoeg gezien en wierp zich weer met volle overgave op de zalige stengel van Rob.

Gulzig zoog ze nu op zijn steeds harder en harder aanvoelende pik. Maar Rob wilde niet dat het pijpende en likkende meisje hem hier in de gang van zijn goedje zou ontdoen. Hij wilde nu trouwens zelf ook wel eens wat van de heerlijkheden van zijn weldoenster genieten. Hij vatte haar bij de schouders en hielp haar omhoog Toen knielde hij op zijn beurt voor zijn buurmeisje neer. Hij zag, hij voelde de verwachting die uit haar hele lichaam sprak.

Zijn handen streelden langs haar lichaam, over haar platte buikje, langs haar dijbeen omlaag en daarna onder haar rokje weer langs de binnenzijde van haar been omhoog. Daar vond hij onder haar rokje de rand van haar slipje en trok dat nu omlaag en liet het langs haar slanke benen afglijden.

Rob snoof nu de onmiskenbare wild makende geur op van het opgewonden meisje. Eefje stapte uit haar rokje. Hij keek haar recht in de hunkerende ogen voordat hij met zijn hoofd in de schoot van het lieve kind verdween. Daar trof hij haar heilige der heiligen!!! Een kutje zo mooi en strak als hij zich nooit had durven voorstellen. Een flamoesje uit duizenden! En… haar lipjes stonden wagenwijd open!!.. Ze hunkerden naar zijn streling.

Haar vochtige schede schreeuwde erom door zijn spitse tong te worden verwend. Daarom boog hij zich tussen haar licht gespreide benen en reikte hij met zijn tong naar haar glanzende roosje. Het valt moeilijk te zeggen bij wie van beiden de schok van genot het grootst was toen zijn tong voor het eerst in aanraking kwam met het verrukkelijk zachte fluweel van het jonge spleetje.

Zoet was de smaak die Rob over zijn tong voelde vloeien toen hij haar liefdessappen uit haar licht beparelde lipjes proefde. Eefje onderging zijn aanraking als een elektrische schok.

Ze spreidde haar benen nog iets wijder om de jongen tussen haar benen de kans te geven haar schaamlipjes zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Ze streelde met haar handen door zijn haren als om zijn tong aan te sporen verder en dieper te gaan in zijn hemelse zoektocht door haar grotje. Rob merkte het en spitste zijn tong om dieper en dieper in haar zalige gleufje door te dringen.

De druk op zijn hoofd werd groter hoe dieper hij haar verwende met zijn nu in en uit haar pruimpje flitsende warme tong. Rob kon nu niets meer zien van wat er in de kamer naast hem gebeurde. Niet dat het hem nu veel kon schelen. Hij likte hier het liefste sneetje dat hij zich mocht wensen. Heel even dreigde ze zich te verraden toen Rob het gevoeligste en heerlijkste plekje van haar kutje vond.

Geschrokken en verrukt kon ze een kreet van genot maar ternauwernood onderdrukken. Ze beet op haar onderlip nu Rob zacht verder sabbelde aan haar satijnen klitje. Ondertussen zag Eefje hoe Lieke nu van het gezicht van haar beffende broer opstond. Ze richtte haar kontje op, ging iets verzitten naar achteren en nam plaats boven de nog steeds spastisch wippende lul van Leo. Eefje trok Rob aan zijn blonde krullen omhoog en seinde dat hij moest kijken.

Rob zag hoe zijn zus nu met haar kontje boven de steigerende penis van Leo was komen zitten. Ze zagen hoe ze achterlangs naar zijn stijve pik greep en die in haar hand nam. Ze richtte hem nu recht op haar geopende kutje.

Gespannen en ademloos waren Rob en Eefje er getuige van hoe Lieke vervolgens met haar kontje omlaag zakte tot op de eikel van de zuchtende jongen onder haar. Met een lange gierende zucht liet ze zich vervolgens over het dikke vlees van Leo zakken en hield zich vervolgens even doodstil. Je kon een speld horen vallen en Rob en Eefje waren even bang dat het bonken van hun harten hun in hun voyeuristische houding zou gaan verraden.

Maar toen bewoog Lieke haar lekkere kontje weer geleidelijk aan omhoog. Centimeter voor centimeter liet ze de lange pik weer uit haar openstaande kutje glijden om er daarna even langzaam weer op neer te dalen. Wat verwen je me weer met je hete kutje.. Lieke hield haar kutje plagend stil bovenaan zijn eikel en antwoordde met: Van de langzame zuigbewegingen liet Lieke zich nu verleiden tot en wat snellere neukbeweging. Rob en Eefje zagen hoe ze geleidelijk aan steeds parmantiger op de hete paal begon te wippen, waarbij de stam van Leo steeds weer aan hun gezicht werd onttrokken als ze over hem heen zakte.

Ze hoorden hoe de geluiden uit de kamer luider werden. De ademhaling van beiden werd steeds meer een zuchten en steunen. Ze nam hem bij de hand en leidde hem naar een kamer aan het andere eind van de gang. Geile stellen smeren Duitse swingers onder met stront en starten hierna een orgie! Dit zijn de meest bizarre rapesexfilms ooit! Deze mannen hebben geen genade met hun slachtoffers. Of jij haar mond even vol wil blaffen met zaad.

Vader trekt zich af en mag later de rommel opruimen. Meiden worden door deze raper overmeesterd en daarna gedwongen tot extreme sex.

Ik neuk mijn geile jarige buurmeisje! Het echtpaar had 2 dochters, waarvan één, de jongste nog thuis woonde. Al vanaf het moment dat we er kwamen wonen bleek die al een bijzondere aantrekkingskracht op mij te hebben, ze was op dat moment bijna 17 jaar, Melissa heette mijn buurmeisje maar, zij had in feite al het lichaam van een meerderjarige vrouw. Heel vaak liep ze in de zomer in een miniscuul kleine bikini op hun achtererf rond en toonde me misschien wel met opzet zonder schroom haar al prachtig gevormd lichaam, gelijk aan dat, van een stuk oudere, zeg maar vijf jaar oudere tiener.

Duidelijk zichtbaar kwamen in deze kledingstukjes zowel haar donkere zwarte haren als vanzelfsprekend ook de vormen van haar al redelijk grote borsten, glad toelopende venusheuvel en een wel heel erg verleidelijke kont in uit. Vrouwen hebben snel door als je ze interessant vindt, dus ook als Melissa mij zag, dan lachte ze heel heimelijk naar me, pronkte nog wat extra met haar borsten en genoot dan ook zichtbaar overduidelijk van de aandacht, die ik haar dan schonk.

Op een keer kwam ze ’s avonds bij ons aanbellen, omdat ze gehoord had, dat één van onze poezen kittens had en verklapte met een knipoog naar mij, dat ze stapel gek was op katten.

Ze kwam de week erna met hetzelfde doel ook nog eens samen met haar oudere zus Kim bij ons langs. Een tijdje zag ik haar alleen zo af en toe in het voorbijgaan, maar na ongeveer drie maanden ging dat gelegenheids-flirten onverwachts nog een stapje verder. Ik kwam thuis van mijn werk en Melissa was er. Ze stond vrolijk met mijn vrouw te praten over thuis en school en sloeg ogenschijnlijk niet veel acht op me.

Ik ging de gang in om mijn jas op te hangen, maar mijn buurmeisje kwam me even later achterna, omdat ze even naar de toilet moest. Ik had haar niet gehoord en ik schrok er eigenlijk een beetje van. Ze liep zonder blikken of blozen voor me langs naar de wc en schuurde in de nauwe doorgang wel duidelijk voelbaar met een paar best stevige borsten langs mijn borst.

Dit gebeurde echter niet op de zomaar per-ongeluk-aanraak-manier hoor; Ik wist nagenoeg zeker, dat ze d’r borsten heel bewust zo bruusk tegen mijn lichaam drukte. Voor ik echter iets kon zeggen ging ze de wc in.

Er gebeurde die keer eigenlijk verder niets meer, maar de psychische dreun, die ze mij toen daarmee verkocht, verliet me niet meer, want ik moest er wel de hele week aan blijven denken.

Op een zaterdag vertrok mijn vrouw met Melissa’s ouders in onze auto voor een dagje shoppen in Antwerpen en zou pas laat terugkomen.

Melissa ging niet mee, maar was wel thuis. Ze waren nog maar nauwelijks weg of de telefoon ging. Het was Melissa en ze vroeg of ze even bij ons mocht douchen, want hun combiketel had kuren en er was geen warm water. Ik was net in bad geweest en liep nog in mijn badjas zonder iets eronder. Ik had net het bad laten leeglopen en had ook geen enkele argwaan en vond het prima natuurlijk. Enkele minuten later belde ze al aan.

Ze had een blauwe ochtendjas aan en een tasje met bad-spulletjes onder haar arm. Ze lachte lief en bedankte me alvast voor mijn geste. Ik ging haar via de slaapkamer voor naar de badkamer en liet haar zowel het grote halfronde bad als de douchecabine zien.

Ik kan daar dan toch beter gebruik van maken, nietwaar? Ze lachte nog eens lief naar mij en zei dat het haar daar best wel zou lukken. Ze deed de deur dicht, maar aangezien wij er geen slot op hebben, kon ze de badkamer niet afsluiten.

Ik bleef een beetje talmen in de slaapkamer en even later hoorde ik het bad met warm water vollopen. Was het door dat flirten van die voorbije weken, dat ik moeite had me te bedwingen om niet de deur stiekem op een kier te openen om te zien, hoe ze er helemaal naakt uit zou zien, maar ik twijfelde of ik het echt zou doen.

Melissa dacht intussen, dat ik weer naar de huiskamer was gelopen en wist niet, dat ik nog in de slaapkamer was, toen ze ineens in de gaten kreeg, dat ze wel al haar spulletjes had meegenomen, maar het belangrijkste: Ik hoorde ze in zichzelf mompelen: Mijn hart bonkte wederom in mijn keel, toen ik heel gedurfd antwoordde met te zeggen: Ik schaamde me eigenlijk een beetje om als volwassen man deze avances bij een tiener als Melissa te maken en wilde eigenlijk de slaapkamer al verlaten en stond al met de klink in mijn hand om naar de huiskamer gaan, toen de deur van de badkamer open ging.

Ik zei niets, pakte een handdoek uit de kast en ging de badkamer binnen en deed de deur dicht. Toen ik gelijk mijn badjas op de grond liet vallen, voelde ik, dat mijn penis wat in beweging kwam en toen ik poedeltje naakt om de hoek in de richting van het bad liep, ontdekte ik bij mezelf al vliegensvlug een ongelofelijke erectie.

Ik hield mijn hand voor mijn superstijve lul en liep naar de het bad. Melissa zat er nog niet in, maar met haar benen wagenwijd naar mij toegekeerd op de badrand en streek met haar handen door haar zwarte haren.

Ze keek me verwachtingsvol aan en ik had een volle blik op volledig gebruind lekker lijf met een paar prachtige volle jonge-dames-tieten en wat ik van haar al helemaal nooit verwacht had: Ik zag direct ook dat de tepels van haar tieten ook al behoorlijk stijf waren en recht naar voren gericht. Ik liep naar haar toe, maar ze zei niets en draaide haar benen over de badrand en keerde zo haar mooie jonge rug naar me toe. Ik pakte een washand; doopte die in het warme verse water en deed er een flinke kluit shampoo op om er vervolgens met spoed mee over haar rug te gaan.

Dat duurde echter niet lang, want ze duwde haar kontje wat over de rand heen naar achteren toe tegen mij aan, zodat mijn stijve lid in haar onderrug drukte. Ze deed haar hoofd naar achteren en legde haar hoofd in mijn nek.

Zoals ze me toen aankeek, vergeet ik eigenlijk nooit meer. Toen ik die smachtende blik ontwaarde, was ik eigenlijk meteen verkocht en als een magneet werden mijn lippen naar de hare getrokken. We kusten elkaar intens en lang; één lange zwoele tongzoen was het, heerlijk.

Toen draaide ze zich om en omhelsde me. Ze moest al die tijd supergeil zijn geweest, want ze ging in het bad staan, draaide zich weer om en bukte zich naar voren, haar kontje naar achteren stekend, terwijl ze zei: Ik zou nu meteen ook wat graag mijn lang gekoesterde droom in vervulling kunnen zien gaan om nu op een heel intieme manier te kunnen kennismaken met mijn naakte buurmeisje.

Dus ik accepteerde haar uitnodiging volmondig en stapte direct naast haar in het warme badwater. Melissa had inmiddels haar eigen en naar jonge-meisjes-geur ruikende shampoo gepakt en een flinke dosis zeep in haar ene hand gedaan en beval mij haar mijn rug toe te keren. Vervolgens begon ze er eerst mijn nek, schouders en rug mee te masseren en daarna mijn billen en bovenbenen. Ze bleef opvallend lang door mijn bilspleet soppen en drukte tegelijkertijd ook regelmatig van achteren tegen mijn ballen.

Eerst masseerde ze mijn borst en daarna mijn bovenbenen, maar toen pakte ze met twee handen tegelijk mijn nu recht omhoog staande lul vast, goot nog wat shampoo er overheen en ging met haar handen heen en weer over de lange stam. Zij kreunde zacht van geiligheid en kneep wat harder in mijn lul en trok de voorhuid helemaal over mijn eikel terug, zodat ze mijn piemel in volledig wasdom kon behandelen.

Opeens kon ze zich blijkbaar niet meer inhouden en spoelde met het badwater alle zeepresten weg en boog zich voorover. Ze nam in één keer niet alleen mijn eikel in haar mond, maar probeerde mijn hele apparaat te verzwelgen in haar keelholte.

Ik kreeg er een heel speciaal gevoel bij en trok Melissa wat meer naar me toe, zodat ik mijn handen op haar kontje kon leggen en wreef over haar billen. Ik boog me wat naar voren over haar heen en ging nog wat lager met mijn ene hand en tastte via haar bilspleet verder naar beneden.

Ik zag gelijk, dat zij haar benen licht spreidde, zodat ik een vinger in haar ontspannen hete poepertje kon drukken. Terwijl Melissa mijn op springen staande ballen begon te kneden, liet ik mijn andere hand tot onder de andere zakken en zo kon ik twee vingers in een natte en hete vagina laten glijden.

Ik ga eerst nog even mijn fotocamera pakken en op statief te zetten om ons even samen languit in het bad liggend te fotograferen met jou boven op me, meiske!Neuken als de beste erotische massage vianen


Ik schatte Kim op 17 jaar en ze had een heel mooi klein lichaam en heerlijke grote borsten voor haar leeftijd maar het bleek dat ze nog maar 15 jaar was en dat ze nu sneller groeide dan dat ze ooit gedaan had want ze had om de 3 a 4 maanden nieuwe kleding nodig en aan haar truitje te zien wat ze nu aanhad was ze weer aan iets nieuws toe want het spande om haar tieten wat mijn broekbengel deed kriebelen van verlangen.

Ook Marie zag er niet slecht uit met haar 40 jaar met haar lange rode manen en slanke lijf en ook heerlijke borsten in haar strakke jurkje.

Ik nam beide dames eens goed in me op toen ze de tafel afruimden en Piet en ik in de tuin een sigaretje gingen roken en een biertje nuttigden.

Ik kreeg een goede relatie met de nieuwe buren en we gingen geregeld met elkaar leuke dingen doen en aangezien Piet ook een visfanaat was gingen we ook samen wel eens een hengel uitwerpen en dan gingen de dames ook wel eens mee en als het goed weer was dan lagen ze te zonnen met Marie in een lekker strak badpak en Kim in een hele kleine bikini die weinig te wensen overliet.

Midden Augustus kwamen Piet en Marie bij mij met een verzoek of ik een beetje op Kim kon passen omdat zij een last minute reis hadden geboekt naar Griekenland en Kim zou nog met vriendinnen een trektocht maken door Nederland dus die zou niet meegaan en ik zei dat het wel in orde was dat ze met een gerust hart op vakantie konden gaan en dat ik wel een oogje op Kim zou houden en dat ze bij mij kon eten en als ze zich alleen voelde ook nog wel bij mij op de logeerkamer kon slapen.

Twee dagen later gingen de ouders van Kim richting Griekenland en toen was ik dus alleen met Kim die avonds bij me kwam eten en toen ze kwam keek ik eerst mijn ogen uit want ze was gekleed in slechts die kleine bikini want ze had liggen zonnen in de tuin en toen ze op de klok keek had ze gezien dat het etenstijd was en ze had geen tijd gehad om zich te verkleden en was dus zo naar mij toe gekomen en ik zei dat het niet uitmaakte dus gingen we maar snel aan tafel waar we tegenover elkaar zaten en ik kon mijn ogen niet van die grote tieten afhouden die amper werden bedekt door het kleine stukje textiel en ik zag dat haar tepels stijf waren en Kim zag mij ook zo staren naar haar borsten en vroeg of ze een shirt moest gaan aantrekken en ik zei dat dit niet nodig was want het uitzicht beviel mij prima dus aten we verder en toen ruimden we samen de tafel af.

In de keuken liep Kim tegen mij aan en streelde met haar tieten over mijn arm wat mijn lul deed verstijven in mijn korte broek en de tepels van Kim waren nog steeds keihard en staken bijna door het topje heen naar buiten en ik vroeg Kim of ze al een vriendje had en ze antwoordde dat dit niet het geval was en ik bleef maar staren naar die grote borsten en plots vroeg Kim of het mij beviel wat ze te bieden had en ik antwoordde dat het niet slecht was wat er in haar topje zat en dat ze door moeder natuur niet was misdeeld bij het uitdelen van borsten waarop ze moest lachen.

Ze wierp haar lange blonde manen naar achteren en ze vroeg of ze even op mijn computer mocht om haar MSN berichten te checken en ik stond haar dit toe. Ze ging naar boven waar mijn computer staat en ik bleef met een halfharde lul achter wat Kim wel opgemerkt moest hebben want ik had haar wel zien kijken naar mijn gulp die iets gebold was door mijn pik. Ik ging de krant lezen en toen ik de krant uithad was het een uur later en Kim was nog niet weer beneden dus besloot ik maar eens te gaan kijken wat ze aan het doen was en toen ik boven kwam zag ik de deur openstaan van mijn studeerkamer en zag het bikinitopje op de grond liggen wat mijn hart deed overslaan en ik liep voorzichtig verder en toen ik om de hoek keek zag ik dat Kim met de rug naar mij toe op de stoel zat en dat haar linkerhand tussen haar benen bezig was en haar rechterhand bediende de muis over een sexpagina heen met daarop grote harde lullen en mijn pik groeide spontaan tot grote proporties en ik wist dus dat ze zich aan het vingeren was en aan het gekreun te horen had ze een fijne tijd.

Plotseling ging er een rilling door haar heen en drukte ze beide handen tussen haar benen en ik vermoed dat ze toen klaarkwam en langzaam liep ik naar haar toe en vanaf achteren pakte ik haar bij haar heerlijke tieten en ze schrok zich wezenloos maar ik zei tegen haar dat ze rustig mocht blijven zitten en ik ging verder met haar borsten en kneedde zachtjes haar reeds keiharde tepels en toen draaide ik Kim op de stoel naar mij toe en nam de tepels een voor een in mijn mond en zoog er aan wat haar deed kreunen van genot en toen ik naar beneden keek zag ik dat haar bikinibroekje doorweekt was door haar kutsappen en een lekkere geur bereikte mijn neus en ik vroeg haar of ik eens mocht zien wat ze daar verbergde.

Ik werd zo lekker door Kim gepijpt dat ik me niet meer kon inhouden en ik op het punt stond om te spuiten en toen ik mijn lul uit haar mondje wou trekken hield ze me tegen en begon nog harder te zuigen en in mijn ballen te kneden dat ik het niet meer hield en ik spoot mijn sperma met stralen in haar keel en ze probeerde het allemaal door te slikken maar het gewoonweg te veel en het geil liep uit haar mondhoeken naar buiten wat een geil gezicht was en ik bleef maar spuiten en Kim nam mijn lul uit haar mond en de laatste stralen geil liet ze op haar gezichtje terecht komen en toen ik was uitgespoten likte ze mijn paal die nog steeds hard was helemaal schoon en veegde het sperma dat op haar gezicht was gekomen met haar vingers in haar mondje en slikte dit met smaak door.

Ze zei tegen mij dat het haar wel had gesmaakt en dat ze hiervan wel meer zou lusten en ze kneep eens in mijn harde stamper om te zien of er nog meer uit zou komen maar dat zou nog wel even duren en ik vroeg haar mee naar mijn slaapkamer alwaar we iets meer plaats op mijn bed hadden en waar ik haar beter zou kunnen verwennen en op het bed aanbelandt vroeg Kim mij of ik haar zou gaan neuken en toen antwoordde ik dat als ze dat graag zou willen ik haar wel wilde neuken en ze zei dat ze dat nog nooit had gedaan maar dat ze wel heel nieuwsgierig was hoe het zou zijn.

Nat bezweet , moe maar zeer voldaan liet ik me naast haar neer vallen en kuste haar op de mond die ze beantwoordde met haar kronkelende tongetje en ze zei dat ze nog veel meer van wilde leren op sexgebied. Ik beloofde haar dat ik haar volledig zou inwijden in het sexleven en ze kwam op mijn borst zitten en drukte haar lekkere borsten als dank in mijn gezicht. Toen kim terug kwam had ik mij al gedouched en zat ik in de kamer televisie te kijken met alleen een handdoek om mijn onderlijf en Kim kwam de kamer in met een heel kort rokje en een weinig verhullend topje aan waarin haar borsten goed tot hun recht kwamen en haar tepels stonden fier rechtop in het topje zodat ik vroeg wat ze had gedaan en ze vertelde dat ze zich had gedouched en toen ze met de douchekop haar kutje wilde uitspoelen ze weer hele geile gedachten had gekregen en dat ze zich nog even had gevingerd en zich in haar slaapkamer nog meer had gevingerd totdat ze weer was klaargekomen.

Ik wist niet wat ik hoorde en ik dacht dat ik een klein sexmonstertje had geschapen in een paar uur tijd wat mijn lul ook al weer deed steigeren onder de handdoek. We besloten om nog even televisie te blijven kijken en zo tegen Zelf ging ik niet veel later naar bed en tot mijn stomme verbazing lag Kim niet op de logeerkamer maar in haar blootje in mijn bed en ik keek er nog maar eens naar en vond dat ik een lot uit de loterij had getrokken met dit meisje die ik alles nog kon leren op sexueel gebied.

Ik vleide me naast haar neer en zoende nog snel haar tepels en ging toen ook slapen. Kunnen we vandaag niet gewoon thuis blijven en lekkere sex met elkaar hebben vroeg ze mij en we besloten dus om maar thuis te blijven en ze kwam lekker tegen me aanliggen en begon met mijn nog steeds keiharde pik te spelen en daar had ik niets op tegen en toen dook ze naar beneden en nam mijn lul in haar mondje en begon me heerlijk te pijpen en ze sabbelde op mijn pik alsof het een lollie was. Ik trok haar naar boven toe en mijn lul floepte uit haar mond want als ze nog even was doorgegaan dan was ik klaargekomen maar ik had andere plannen met haar dus toen ik haar mijn lul ontfutseld had rolde ik haar op haar buik en begon weer met haar kontje te spelen en ik likte haar door de bilnaad en toen ging ik met mijn tong naar haar sterretje toe en duwde mijn tong een beetje naar binnen in haar poepgaatje en ik voelde Kim een beetje schokken en kreunen en ze zei dat dit een heel fijn gevoel was en ik duwde nog een beetje verder met mijn tong en ondertussen was ze zichzelf aan het vingeren geslagen en ze was haar klitje aan het bewerken met haar vingers wat haat lipjes uit elkaar deed staan.

Toen ging ik met mijn wijsvinger in haar kutje en maakte deze nat met haar sappen en duwde deze toen tegen haar sterretje aan en met enige drang duwde ik hem toen naar binnen wat een pijnlijke kreun bij Kim ontlokte maar ze zei dat ik vooral door moest gaan en heel langzaam duwde ik mijn vinger in haar kontje en begon deze toen langzaam in en uit te bewegen en Kim lag zich zelf nog steeds te vingeren en ik kon voelen dat ze alweer een hoogtepunt naderde en het duurde dan ook niet lang of met een diepe zucht kwam ze weer klaar.

Ik haalde mijn vinger uit haar kontje en stond op en liep naar de badkamer om daar het potje vaseline te halen en terug in de slaapkamer lag lekkere Kim op haar rug met de benen opgetrokken mij aan te kijken wat een supergeil gezicht was en ze ontwaardde mijn keiharde stamper en vroeg wat ik van plan was en ik zei dat ze daar vanzelf wel zou achterkomen.

Na enkele minuten kon ik het niet meer houden en ik spoot met alle kracht die ik nog in me had mijn sperma in het kontje van Kim die ook met een luide gil klaarkwam en ik bleef nog even doorpompen en ze kronkelde om mijn stamper heen en kwam weer klaar met een diepe zucht , toen liet ik mijn lul uit haar gaatje ontsnappen en dikke slierten geil druipten er uit haar kontje wat een een supergeil gezicht was.

Ik liet me uitgeput naast Kim vallen en gaf haar een diepe tongzoen en ze vertelde me dat ze nog nooit zo vaak achtereen was klaargekomen en ik antwoordde haar dat het nog veel vaker zou gaan gebeuren en dat ik haar helemaal in de geheimen van de sex zou inwijden. We gingen die dag lekker zwemmen in het plaatselijke zwembad want de Apenheul zouden we een andere keer wel gaan bezoeken en het was gezellig druk in het zwembad en Kim trof ook nog enkele vriendinnen die ook bij ons op de weide kwamen liggen en ik werd voorgesteld als de buurman en oppas van haar omdat haar ouders op vakantie waren en dat vonden die meiden een lief gebaar van mij en ik dacht bij mijzelf " jullie moesten eens weten wat voor een oppas ik ben " , Jeanette was Kim's beste vriendin die er ook mocht wezen met haar lange zwarte manen en niet zulke dikke tieten als Kim maar toch was haar bikinitopje ook redelijk gevuld net als bij die andere meiden en ik kreeg het gevoel dat ik een pasja was met zoveel leuke grieten om me heen.

Jeanette was een jaartje ouder dan Kim en had al verkering had Kim mij verteld en ik had Jeanette ook al wel eens gezien bij Kim thuis maar er nooit zoveel aandacht aan geschonken want de meisjes gingen altijd gelijk naar boven om huiswerk te maken of achter de computer om te MSNen maar nu ik Kim had betrapt achter mijn computer kreeg ik toch een ander beeld van Jeanette want ze leek mij toch iets volwassener dan Kim.

Ik zei haar dat ze zich daar maar geen zorgen over moest maken en dat ik wel even met Jeanette zou praten zodra ze er was. Ze stond op uit de stoel en kwam op me aflopen en sloeg haar handen om mijn hals en bood me toen haar lippen aan en haar tongetje sloop geil en diep mijn mond binnen en ik tilde haar op met mijn handen op haar kont en liep met haar naar boven waar Kim nog steeds op mijn slaapkamer was en ze keek verbaasd dat ik met Jeanette boven kwam maar Jeanette vertelde haar dat alles in orde was en dat we nu gezellig gingen BBQen.

Na heerlijk te hebben gegeten gingen de beide dametjes de afwas doen en kon ik even lekker van mijn pilsje genieten in de tuin en de krant nog even doorbladeren. Jeanette had met haar ouders afgesproken dat ze die nacht bij Kim blijven slapen en dus zouden beide dametjes bij mij in bed belanden wat mij nu al deed huiveren om de dingen die zouden gaan gebeuren de komende nacht.

Tegen middernacht stuurde ik hun naar bed en zelf ging ik nog even televisie kijken en rond De volgende morgen werd ik tegen Het vriendje van Jeanette was met zijn ouders op vakantie dus daar hadden we geen last van. Het zou nog 4 dagen duren voordat de meidengroep van Kim en Jeanette aan de trektocht zou beginnen maar op woensdag werd Kim gebeld door de moeder van Jantine dat deze niet zou meegaan omdat haar vader door een auto-ongeluk in het ziekenhuis was beland en daar nog zeker een week moest blijven en dus ging ze niet mee.

Er werd door Kim en Jeanette besloten dat ze dus maar helemaal niet zouden gaan en de andere 2 meiden die ook mee zouden gaan waren het er mee eens omdat Jantine toch ook bij de groep hoorde dus ze gingen of allemaal of niet.

Kim en Jeanette hadden met de andere 2 meiden voor woensdagmiddag afgesproken in het zwembad en tegen het middaguur vertrokken ze naar het zwembad en ik bleef alleen achter om voor het avondmaal te zorgen en ze wilden graag pizza die avond dus ging ik naar de supermarkt om daar de benodigde ingredienten te halen en daar trof ik de moeder van Jeanette en we kwamen aan de praat en ze vroeg of Jeanette zich een beetje gedroeg bij mij en ik antwoordde dat ik geen problemen had met haar en dat ze zich netjes gedroeg.

Jeanette 's moeder was een leuke superslanke blonde vrouw van ongeveer 40 jaar en had een paar hele dikke tieten in haar jurkje en ze zag er heel goed uit voor haar leeftijd en ze vroeg of ik zin had in een kop koffie en dat had ik wel dus ging ik met haar mee naar haar huis en daar kwamen we aan de praat en het bleek dat ze al 3 jaar gescheiden was en alleen met Jeanette woonde maar dat haar ex haar niet onbemiddeld had achter gelaten want de verkoop van het oude huis en de opbrengst van de zaak die ze ooit samen met haar man was gestart en die nu zeer goed floreerde hadden van haar een financieel onafhankelijke vrouw gemaakt.

Ze had alles wat haar hartje begeerde en Jeanette kwam nog geregeld bij haar vader en die kwam ook nog wel eens bij haar langs om haar op te halen voor het weekend en dan werd er ook wel eens gepraat maar toch miste ze iets in haar huidige leven en toen ze haar benen over elkaar sloeg kon ik zo tussen haar dijen inkijken en zag dat ze geen slip of string droeg en ik keek zo tegen een licht behaard kruis aan en ze keek mij uitdagend aan en ze zei dat dat het was wat ze bedoelde met het gemis.

Ze kwam nu naast mij liggen en we kusten elkaar en ze bedankte mij want dit had ze node gemist en ik was de redder in de nood geweest want met haarzelf spelen had ze nu wel genoeg gedaan de afgelopen jaren. Ik ging met een hand weer tussen haar benen en voelde aan haar kutje en die was zeiknat van haar sappen en ik begon haar te vingeren en mijn geil liep haar poepertje uit over haar billen en ik nam haar klitje tussen mijn vingers en rolde die lekker heen en weer en ze stond alweer op het punt on klaar te komen en ik duwde 2 vingers haar kut in en begon haar met mijn vingers te neuken en toen kwam ze alweer klaar en mijn hele hand werd bedolven onder haar kutsappen.

Toen ik op de klok keek zag ik dat ik moest maken dat ik naar huis kwam want de meiden zouden met een klein uur alweer thuis komen en ze verwachten natuurlijk pizza van mij en ik vroeg aan Joan of ze ook zin had om mee te eten bij ons en ze zei dat ze graag mee zou gaan naar mijn huis ook om te helpen met het maken van de pizza's wat ik haar in dank afnam anders had ik het eten niet tijdig klaar. We gingen met mijn auto naar mijn huis en Joan en ik gingen in de keuken bezig met de fabricage van de pizza's en niet lang nadat de pizza's in de oven stonden en Joan en ik in de kamer wat zaten te praten kwamen de meiden thuis en reeds in de gang gilden ze dat ze wel pizza lusten en een koud drankje en ik was ergens wel blij dat ze niet wat anders liepen te gillen anders was Joan er achter gekomen dat ik haar kleine meid had geneukt en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Kim en Jeanette kwamen de kamer binnen en riepen dat ze heerlijk hadden gezwommen en dat ze honger hadden maar toen ze Joan ontwaarden schrokken ze toch wel een beetje en Jeanette vroeg wat zij hier deed en Joan antwoordde dat ze mij was tegengekomen bij de supermarkt en dat we praktisch de hele middag hadden zitten " kletsen " en nader kennis hadden gemaakt en dat hadden we inderdaad want mijn lul begon zich alweer te roeren en dat zij mij had geholpen met het gereed maken van de pizza en het belletje van de oven klingelde dat de pizza's klaar waren en ik ging naar de keuken om ze uit de oven te halen en de borden vol te leggen want we hadden genoeg voor een heel weeshuis.

Ze leunde zover naar hem over dat er in de hals van haar zomerbloesje een net iets te wijde opening ontstond waardoor de jonge welvingen van haar borstjes nogal uitdagend voor Rob te kijk lagen. Hé, kun je een geheimpje bewaren? Normaal keurden ze elkaar geen blik waardig en Rob wist niet of het nu door het warme weer kwam of iets anders maar er lag een soort broeierige spanning in haar stem.

Nu zijn buurmeisje hem zo uitdagend aansprak, met haar loshangende lange donkerblonde haren en haar niet tot boven toe dichtgeknoopte bloes zag hij haar plotseling met andere ogen dan anders. Eigenlijk was ze best een mooi meisje. Als ze maar niet altijd zo stijfjes gekleed ging, dacht Rob.

Rob slikte even toen zijn blik tot diep in de gleuf tussen haar borstjes doordrong. Ze ging over op een fluistertoontje.

Wat kon zijn buurmeisje nou voor interessants te tonen hebben. Toch liep hij achter haar aan het huis in. Eefje liep de gang in en ging de trap op.

Halverwege draaide ze zich echter vrij plotseling om en maande Rob, met de vinger voor haar mond dat hij zachtjes moest doen. Boven aan de trap gekomen liep zijn buurmeisje op haar tenen naar een deur aan het einde van de gang. De deur stond op een kier, zag Rob. Eefje wenkte hem dat hij voorzichtig naar haar toe moest komen.

Ook Rob sloop nu op zijn tenen naar de deur. Toen hij achter Eefje was aangekomen was ook hij in staat om door de smalle kier in de erachter liggende kamer te kijken. En wat hij daar zag deed hem bijna een kreet slaken van pure verbazing! In de kamer, op het bed zat zijn zus. Ze zat op haar knieën en ze was spiernaakt!

Hij keek recht tegen haar achteruitgestoken blote kontje, dat in een trage beweging heen en weer wiegde. Er liet zich weinig raden, maar dìt had Rob zeker niet verwacht, toen hij aan het geheim van Eefje had gedacht!

Zijn bloedeigen zusje poedelnaakt in de studeerkamer van Leo! Hij probeerde iets verder de kamer in te kijken , maar daarvoor moest hij zich verder voorover buigen om meer te kunnen zien.

Het was door de kier net te zien maar daarvoor moet Rob wel heel voorzichtig voorover door de smalle kier gluren. Voor het bed stond Leo. Ook hij was naakt. Zijn pik stond gierend stijf. Lieke zat voor hem geknield en ze zoog met trage halen op de harde paal van haar buurjongen. Lieke, zijn zus van 17, pijpte hier haar buurjongen of haar leven er vanaf hing. Leo, de studiebol, stond er met gesloten ogen van te genieten Rob keek stomverbaasd naar met haar mondje werkende Lieke, die hem met liefdevolle halen afzoog.

Om meer te kunnen zien was Rob nu dichter tegen Eefje aan komen staan. Samen keken ze nu weer naar het pijpende meisje op het bed en Rob merkte hoe Eefje zich zacht maar toch met enige nadruk tegen hem aandrong. Tenminste, hij voelde hoe ze haar ronde kontje met steeds meer druk tegen zijn schoot aan duwde. Om niet om te vallen legde hij daarom zijn beide handen op haar middel. Samen stonden ze zo gebogen te genieten van het likkende en zuigende meisje en af en toe hoorden ze een korte aanmoediging van Leo.

Zijn zus deed werkelijk haar best om de knaap het gevoel van zijn leven te geven. Nu Rob zijn handen op de heupen van Eefje had liggen voelde hij hoe ook het meisje voor hem duidelijk opgewonden raakte van het geilende stelletje. Langzaam, eerst haast nauwelijks merkbaar, maakte ze kleine duwende draaibeweginkjes met haar kontje tegen hem aan en het moest wel of ze kon daarbij steeds duidelijker het contact voelen dat ze al wrijvend met de in zijn voetbalbroekje stijf geworden pik maakte.

Haar seksuele opwinding maakte onbekende verlangens los. Eefje merkte het aan haar jeukende schaamstreek en haar tintelende tepeltjes. Het hete gevoel nam bezit van haar.

Ze besefte dat ze op een grens stond … De grens van onrust en opwinding. Rob voelde de ronde billen van het meisje hun warme gloed uitstralen tegen zijn onmiskenbare erectie en hij liet zijn handen nu iets vrijer langs haar lichaam gaan.

Zachtjes streelde hij van haar middel naar boven en trok zich daarbij nog iets steviger tegen zich aan. Ze moest zijn pik nu als een harde bult tegen haar jonge billen voelen prikken.

Verder schoof Rob zijn handen, terwijl hij hoger en hoger streelde en dichter en dichter in de buurt kwam van de welving van haar jonge borsten , waarvan hij daarstraks al een uitdagende glimp had kunnen opvangen. Rob hoorde of voelde geen protest toen hij zijn uiteindelijke doel bereikte. Hij voelde hoe Eefje zich nu nog nadrukkelijker tegen zijn lid opdrong toen Rob doorging met de zachte strelingen. Ook hij duwde nu zijn stijve tamp tegen haar lekkere kontje. Hij voelde de huivering die door het lijfje van zijn buurmeisje trok toen hij met zijn vingers zacht haar ronde borstjes in hun jonge omvang in zijn volle handen nam en er zacht aan voelde.

Weer was daar die reactie van haar kontje! Rob stond licht over haar heen gebogen en hij snoof de zachte geur op van het lange donkerblonde haar dat op haar schouders lag. Door de kierende deur zag hij hoe het hoofdje van zijn zus steeds krachtiger op en neer wipte boven de stijve lul van Leo.

Lichte smak- en smikkelgeluidjes drongen tot de twee gluurders door. Eefje liet Rob haar lichaam vrij betasten. Hij voelde voorzichtig haar tepels en constateerde dat haar knopjes stram rechtop stonden, hij tastte lager en liet zijn vingers glijden langs de boorden van haar korte zomerrokje.

Toen hij echter een hand voorzichtig tussen haar benen liet glijden, weerde ze zijn hand af en stond ze vrij plotseling rechtop. Rob, die gevoeld had hoe ook Eefje haar opwinding niet had kunnen verbergen en die genoot van haar geile duwende kontje, was onaangenaam verrast.

Had ze er nu al genoeg van? Eefje voelde het misverstand aan. Maar dat zou snel voorbij zijn. Terwijl Rob zijn harde lid tegen haar kontje duwde en haar met zijn vingers tot steeds grotere geilheid streelde, had ze haar besluit genomen.

Ze draaide zich om en bracht haar gezicht naar zijn oor: Door die plotselinge onthulling stuiterde zijn stijve lul nu ineens in volle glorie vanaf zijn onderbuik naar voren. Eefje beleefde het als in trance.

Het harde lid van Rob, de zinderende spanning in het portaal waarin ze voor Rob geknield zat. Haar hand die langs het binnenbeen van Rob gleed. Het gevoel van het kloppende lid toen ze hem omvatte… Rob zag de schittering in de ogen van het voor hem knielende meisje. Rob was er niet zeker van dat ze al eens een pik gezien had, dacht hij, en als dat zo was, dan vast niet van zo dichtbij!! Dit brave, preutse buurmeisje! Hij kon zijn ogen en zijn verstand niet geloven.

Hier zat ze voor hem geknield en nam zijn kloppende pik in haar beide handen. Zachtjes trok ze er aan…. Rob dacht dat hij het bestierf van geilheid, zo lekker was het om de vingers van zijn buurmeisje over zijn harde staaf te voelen glijden. En, alsof ze niet te lang na wilde denken, zag hij hoe ze met haar tongpuntje haar lippen bevochtigde en nog één keer naar opzij keek naar zijn pijpende zus. Toen trok ze zijn stijve lid iets omlaag en bracht haar mondje tot vlakbij zijn paars aangelopen eikel.

Met knikkende knieën voelde Rob hoe de hete adem van het meisje over zijn gevoelige orgaan streelde. Toen deed ze wat hij in de verste verte niet achter haar gezocht zou hebben!! Het heerlijkste gevoel dat Rob ooit gekend had! De lippen van het opgewonden meisje sloten zich warm om de gespannen top van zijn steigerende paal!!..

Nadat ze de dikke paddenstoelvormige eikel met haar vochtige lippen had verkend slokte Eefje langzaam zijn erectie verder naar binnen. Toen ze eenmaal het grootste deel van zijn lid verzwolgen had zoog ze haar wangetjes hol en proefde de geheimzinnige zilte smaak van die door haar opgegeilde knaap.

Eefje voelde de rillingen over haar rug lopen toen ze met haar tong en mond over de harde lans van haar buurjongen schoof. Voorzichtig begon ook zij nu de trage heen- en weerbewegingen te maken waarnaar ze zojuist van een afstandje had zitten gluren. Bij elke trage haal probeerde ze zacht zuigend de in haar mond kloppende tamp tot nog grotere omvang op te werken.

Oh, wat een goddelijk gevoel gaf dit kind Rob nu ze langzaam en ritmisch met haar natte warme mondje op zijn tot het uiterste gespannen staaf sabbelde en zoog. Zalig oogstte ze bij iedere trage haal van haar mondje een klein druppeltje jongensgeil dat opwelde uit het spleetje van zijn gloeiende eikel. Ze was kennelijk nieuwsgierig hoe Rob het vond en keek af en toe met grote vochtige ogen naar hem op.

Haar ogen gloeiden en lachten hem brutaal toe. Een hunkering naar genot. Rob nam zich voor dat hij haar zeker niet teleur zou stellen. Dit tot nu toe zo burgerlijke grietje bleek een hunkerende jonge vrouw te zijn geworden die zo geil was dat ze nu voor het eerst een jongen afzoog!! Door de kier in de deur kon hij nu zien hoe zijn zus opstond. Ook Eefje zag het vanuit haar ooghoek en gluurde weer de kamer in om te zien wat daar gebeurde. Maar ondertussen hield ze ook niet op om zijn stijve lid te bewerken.

Om beter te kunnen zien, liet ze nu haar speelse tongetje het werk doen. Ze likte geraffineerd op en neer langs zijn van haar speeksel glanzende stam terwijl ze toekeek hoe Leo, haar oudere broer, zich achterover op het bed legde en Lieke zich schrijlings over hem heen zette. Wat Rob verwacht had, namelijk dat ze nu zijn pik in haar kutje zou willen voelen, gebeurde echter niet. Ze schoof met haar onderlichaam over de buik van de achteroverliggende Leo en reed zo met haar kutje een glinsterend geil spoortje op zijn huid.

Rob en Eefje hoorden hoe Lieke zacht kreunde nu ze zichzelf al wrijvend met haar jeukende kutje in een steeds gelukzaliger stemming bracht. Steeds hoger reed ze met haar natte schaamlippen in de richting van het hoofdeinde van het bed. Ze zagen hoe Leo zijn handen naar haar borsten uitstrekte en haar volle tieten nu voluit betastte. Lieke rechtte haar rug en gleed nog verder naar het hoofdkussen.

Daar kwam ze met haar gespreide dijen bij de mond van Leo en ze zagen hoe het geile zusje met haar wijd open kutje over het gezicht van Leo ging zitten. Eefje had genoeg gezien en wierp zich weer met volle overgave op de zalige stengel van Rob.

Gulzig zoog ze nu op zijn steeds harder en harder aanvoelende pik. Maar Rob wilde niet dat het pijpende en likkende meisje hem hier in de gang van zijn goedje zou ontdoen.

Hij wilde nu trouwens zelf ook wel eens wat van de heerlijkheden van zijn weldoenster genieten. Hij vatte haar bij de schouders en hielp haar omhoog Toen knielde hij op zijn beurt voor zijn buurmeisje neer. Hij zag, hij voelde de verwachting die uit haar hele lichaam sprak.

Zijn handen streelden langs haar lichaam, over haar platte buikje, langs haar dijbeen omlaag en daarna onder haar rokje weer langs de binnenzijde van haar been omhoog. Daar vond hij onder haar rokje de rand van haar slipje en trok dat nu omlaag en liet het langs haar slanke benen afglijden.

Rob snoof nu de onmiskenbare wild makende geur op van het opgewonden meisje. Eefje stapte uit haar rokje.

Hij keek haar recht in de hunkerende ogen voordat hij met zijn hoofd in de schoot van het lieve kind verdween. Daar trof hij haar heilige der heiligen!!! Een kutje zo mooi en strak als hij zich nooit had durven voorstellen. Een flamoesje uit duizenden! En… haar lipjes stonden wagenwijd open!!.. Ze hunkerden naar zijn streling. Haar vochtige schede schreeuwde erom door zijn spitse tong te worden verwend.

Daarom boog hij zich tussen haar licht gespreide benen en reikte hij met zijn tong naar haar glanzende roosje. Het valt moeilijk te zeggen bij wie van beiden de schok van genot het grootst was toen zijn tong voor het eerst in aanraking kwam met het verrukkelijk zachte fluweel van het jonge spleetje.

Zoet was de smaak die Rob over zijn tong voelde vloeien toen hij haar liefdessappen uit haar licht beparelde lipjes proefde. Eefje onderging zijn aanraking als een elektrische schok. Ze spreidde haar benen nog iets wijder om de jongen tussen haar benen de kans te geven haar schaamlipjes zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Ze streelde met haar handen door zijn haren als om zijn tong aan te sporen verder en dieper te gaan in zijn hemelse zoektocht door haar grotje.

Rob merkte het en spitste zijn tong om dieper en dieper in haar zalige gleufje door te dringen. De druk op zijn hoofd werd groter hoe dieper hij haar verwende met zijn nu in en uit haar pruimpje flitsende warme tong. Rob kon nu niets meer zien van wat er in de kamer naast hem gebeurde. Niet dat het hem nu veel kon schelen. Hij likte hier het liefste sneetje dat hij zich mocht wensen. Heel even dreigde ze zich te verraden toen Rob het gevoeligste en heerlijkste plekje van haar kutje vond.

Geschrokken en verrukt kon ze een kreet van genot maar ternauwernood onderdrukken. Ze beet op haar onderlip nu Rob zacht verder sabbelde aan haar satijnen klitje. Ondertussen zag Eefje hoe Lieke nu van het gezicht van haar beffende broer opstond. Ze richtte haar kontje op, ging iets verzitten naar achteren en nam plaats boven de nog steeds spastisch wippende lul van Leo.

Eefje trok Rob aan zijn blonde krullen omhoog en seinde dat hij moest kijken. Rob zag hoe zijn zus nu met haar kontje boven de steigerende penis van Leo was komen zitten. Ze zagen hoe ze achterlangs naar zijn stijve pik greep en die in haar hand nam. Ze richtte hem nu recht op haar geopende kutje.

Gespannen en ademloos waren Rob en Eefje er getuige van hoe Lieke vervolgens met haar kontje omlaag zakte tot op de eikel van de zuchtende jongen onder haar. Met een lange gierende zucht liet ze zich vervolgens over het dikke vlees van Leo zakken en hield zich vervolgens even doodstil. Je kon een speld horen vallen en Rob en Eefje waren even bang dat het bonken van hun harten hun in hun voyeuristische houding zou gaan verraden.

Maar toen bewoog Lieke haar lekkere kontje weer geleidelijk aan omhoog. Centimeter voor centimeter liet ze de lange pik weer uit haar openstaande kutje glijden om er daarna even langzaam weer op neer te dalen. Wat verwen je me weer met je hete kutje.. Lieke hield haar kutje plagend stil bovenaan zijn eikel en antwoordde met: Van de langzame zuigbewegingen liet Lieke zich nu verleiden tot en wat snellere neukbeweging. Rob en Eefje zagen hoe ze geleidelijk aan steeds parmantiger op de hete paal begon te wippen, waarbij de stam van Leo steeds weer aan hun gezicht werd onttrokken als ze over hem heen zakte.

Ze hoorden hoe de geluiden uit de kamer luider werden. De ademhaling van beiden werd steeds meer een zuchten en steunen. Ze nam hem bij de hand en leidde hem naar een kamer aan het andere eind van de gang. Toen ze de deur weer gesloten had maakte ze een breed gebaar en zei overbodig: Eefje trok snel haar bloesje uit en bood hem zo haar volle naaktheid.

Rob trok even vliegensvlug zijn T-shirt over zijn hoofd. Samen vielen ze op het bed neer en betastten elkaar overal waar ze elkaar maar wilden en konden voelen. Rob overdekte Eefje met duizend hete zoenen van haar hals, langs haar borsten naar haar schaamstreek en liet weer, wilder nu, zijn tong afdalen in haar jonge flamoesje.

Eefje likte zijn lichaam op alle plekjes en in alle holtes waarvan ze dacht dat hij er genot aan beleefde en kwam uiteindelijk weer uit bij zijn verlokkende stijve lid dat ze opnieuw in haar mondje nam.