Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Geile moslima strakke schaamlippen

geile moslima strakke schaamlippen

We hebben nog altijd wel orale seks. Daar geniet ik ook hard van, harder dan toen ik niet zwanger was. Ik denk dat onze baby er een positieve invloed van heeft. Ik was nog altijd maagd, had zelfs nog nooit een meisje gekust, maar soms kan het snel gaan.

Ik had nog steeds mijn hand op haar buik – en nog altijd een erectie – en de baby had nog enkele keren bewogen – mijn erectie kon dus niet afzwakken - zodat ik glimlachte en in Hashera’s ogen keek. Mijn borsten zijn echt wel hard gegroeid. Voor mijn man was dit wel goed. Hij houdt van vrouwen met grote borsten. Als je kinderen krijgt en ze zuigen aan je tepels, krijg je ook altijd een leuk gevoel in je borst. Wanneer de borstvoeding gedaan is, vermindert de omvang van je borst, maar ze blijven groter dan oorspronkelijk.

Met onze Yassin is mijn borst van een kleine C naar een grote C gegroeid. Mijn man wil dus 6 of 8 kinderen. Ik zou er ook zoveel willen want God zegent grote families. De kleine Yassin was in onze buurt aan het spelen in zijn box.

Ik ging met mijn rechterhand iets hoger. Mijn zwart hemd kwam te voorschijn. Dat had ik gedragen voor een bespreking die voormiddag. Hashera boog zich naar mij en deed het bovenste knoopje van mijn hemd open. Ik bleef heel rustig en stil zitten. Ze deed het tweede open. Ik verroerde geen vin, maar binnen in mijn lichaam veranderde van alles. Bij het derde knopje ging ik door het lint.

Ik kuste haar op de mond, drukte mijn lippen hard tegen de hare en probeerde met mijn tong binnen te dringen. Dit was mijn eerste kus en hij voelde zalig. Ik bewoog mijn hand achter haar rug en ontsloot haar bh waardoor ik hem langs voor van haar borsten kon verwijderen. Haar E-cup was indrukwekkend, zelfs voor een hoogzwangere vrouw. Haar tepels staken wel een centimeter vooruit. Ik begon er meteen aan te likken, waardoor ze nog harder werden.

Ik ga eerst Yassin in bed stoppen. Ik volgde haar en zag haar – eigenlijk voor haar toestand – strakke kont. Ze was ten slotte nog maar 25 jaar. Toen Yassin in bed lag onthulde ze nog iets aan mij. Ze hield van sm-spelletjes. Niet de zware wurgspelletjes, maar een tepel- en clitorisklem kon haar wel af. Ze nam het doosje uit haar nachtkastje en ze toonde mij haar speeltjes. Ik nam het doosje en zette het terug.

Toen begon ik haar terug te kussen. Met mijn handen ging ik naar haar kruis waar ik al snel haar knop los deed en haar rits naar beneden.

Haar broek zakte vanzelf tot op haar voeten en ze stapte uit haar broek, wat niet makkelijk ging omdat ze haar naaldhakken nog aanhad. Ik hield haar handen vast. Toen ze uit haar broek was, bracht ik haar handen naar mijn mond en kuste ze. Ze had vier ringen aan, aan elke midden- en ringvinger. Ze stond nog enkel in haar slipje en naaldhakken. Ik ging echt op de uiterste rand van het bed zitten en deed mijn kousen zelf uit.

Ze knielde tussen mijn gespreide benen en deed mijn knop van mijn broek los en mijn tirret naar beneden. Ze stopte en ging verder met mijn hemd. Ze deed alle knopjes los en deed het kledingsstuk van mijn lichaam. Ze zag dat ik een sekslijn had tussen mijn navel en mijn schaamhaar – wat ze nu nog niet kon zien – en rond mijn navel wat haar en zo naar boven ter hoogte van mijn tepels en dan ook nog naar opzijn op mijn borst.

Ook mijn armen en benen stonden vol haar. Mijn oksel trimde ik, maar mijn gezicht was enkele dagen geleden waardoor ik daar wat haar had staan. Mijn anus stond ook vol haar. Ik hief mijn kont op en ze kon mijn broek uittrekken. Ze zag een zwarte boxershort. Ik zag en keek op de roze onderbroek van Hashera. Ze draaide zich om, ik keek op de roze string van Hashera! Ik vind jou ook zo, alles wat je net zei’, zei ze lachend, maar ze zag dat ik het meende en ze kuste me op de mond. Onze tongen draaiden weer langs elkaar.

Je ziet veel van die jonge moslimvrouwen en –meisjes die hun borsten en kont benadrukken en elke gezonde jongen of man het hoofd gek maken, met hun strakke jassen en strakke broeken. Er zitten er zeker een tiental in mijn klas en een stuk of 5 in de school die ik wel zie zitten. Mijn familie had het me verboden. Ze wisten dat ik op zulke meisjes viel. Dat is al wat je moet hebben voor een relatie met een moslimmeisje.

Ik wed dat ze in de rij staan voor een gevoelige jonge man als jij. Voor ik mijn huidige man 7 jaar geleden leerde kennen, hij is drie jaar ouder dan mij, had ik ook nog nooit seks gehad of een jongen gekust. Maar al mijn frustraties waren in 3 weken weg. Toen onze relatie 3 jaar duurde zijn we ‘getrouwd’ en nog eens drie en een half jaar later was ik zwanger. Ik kreeg een idee en werkte me onder haar uit. Haar schoenen met naaldhakken kwamen tot net onder de knie – dit was zo’n geil en sexy zicht, met nog enkel een string en die dikke buik en die grote, eigenlijk vrij stevige borsten en nog haar hoofddoek.

Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar buik en ging naar boven naar haar borsten. Ik streelde over haar hoofddoek en vond een manier om hem snel uit te doen voor zij er erg in had. Zo kwamen haar donkere haren los, nog wel bijeengehouden door, ik wist niet hoe het noemde. Dat deed ik los en haar ravenzwarte haren waren los.

Ze boog zich zo ver mogelijk naar voren en gooide haar hoofd achterover waardoor haar haar ook naar achteren zwiepte. Haar lokken kwamen tot in het midden van haar rug. Ik kon me niet voorstellen hoe ze heel de dag haar haren in die doek bleven. De aanblik van haar haar maakte nog iets meer los bij mij. Ik stond nog altijd achter haar en draaide haar om. Ik kon net onder haar buik haar stringetje zien en zakte door mijn benen.

Ik begon over haar slipje te likken. Ik merkte al snel dat niet al het vocht door mij kwam. Ik vroeg haar zich om te draaien zodat ik een perfect zicht kreeg op haar billen. Ze waren strak, mede omdat ze rechtop stond.

Al denk ik niet dat ze veel ‘vet’ zou hebben als ze zat of stapte. Ik streelde over haar billen en tussen haar benen net onder haar string. Ik probeerde mijn besluit te verankeren. Toen ik voldoende moed bijeen had gesprokkeld nam ik de bovenrand van haar stringetje en deed ik het van haar kruis weg. Ik deed het langs haar dijen, over haar knieën en langs haar botten tot op de grond. Ik draaide haar om en zag een volle bos schaamhaar over haar vagina en schaamlippen. Zij deed mijn boxershort naar beneden en ze zag een erectie van 19 centimeter lang en 5.

Ik had ook een bos schaamhaar rond mijn penis tot aan mijn navel en billen, maar ook op mijn ballen en tussen mijn ballen en mijn anus, het periculum.

Ik heb al vermeld dat ik ook veel haar heb op mijn anus. Toen ik naakt voor haar stond, ging ik achter haar staan en boog me door mijn benen.

Wat ik zag loog er niet om. Ook zij had een behaarde kont. Ze had dikke zwart haar over heel haar kontstreek en ook over haar periculum tot haar schaamlippen. Ze vertelde me dat dat ook eigen was aan zwangere vrouwen. Ik zei dat ik het niet erg vond. Ik kickte wel op zwaar behaarde vrouwen. Het feit dat ze haar naaldhakken nog aanhad gaf haar een hoerig uiterlijk. Ik stond terug recht en trok haar mee op het bed.

Zonder te antwoorden deed ze wat ik haar vroeg. Ze plaatste hem voor haar schaamlippen en ik stootte binnen. Ze was nog strak voor haar 8 maanden. Ze zou pas beginnen ontsluiten wanneer haar vruchtwater wegliep. Ik begon zo goed als ik kon te stoten al was ze wel zwaar. Ik begon al snel te zweten van mijn inspanningen. Niet veel later begon ze het te rieken. Ik riek je zweet en ik word er zo heet van. Want ze sprak Nederlands met een geil Arabisch accentje.

Het was zo vermoeiend om in haar te blijven stoten, om telkens mijn bekken tegen haar onderrug te stoten. Ik greep met mijn handen naar haar borsten en vond haar tepels die nog altijd hard omhoog staken. Ik kneep erin en ze begon harder te kreunen. Ze ging van me af. Ik vroeg haar op het bed te gaan liggen. Dat deed ze en ik ging tussen haar benen.

Ik hing boven haar schaamstreek en kon nu haar clitoris proberen te zoeken. Ik likte haar schaamlippen en penetreerde haar soms met mijn tong. Ik probeerde met mijn vingers haar clitoris te vinden maar het was moeilijker dan verwacht.

Uiteindelijk vond ik het kapje waar haar genotsknobbeltje onder lag en nam het in mijn mond. Ik begon hem meteen te stimuleren door te likken, te zuigen en er soms zelfs in te bijten. Na een aantal minuten kwam ze klaar. Ze begon heerlijk harder en harder te kreunen en spastische bewegingen met haar hele lichaam te maken. Ik besloot verder te gaan en de clitorisklem te gebruiken, maar ik vroeg eerst een heel dun maar zeer stevig eindje touw of wol.

Ze moest daarvoor wel even naar de garage. We gingen samen naar beneden. Ik zag dat ze het moeilijk had, dat ze door het kind in haar baarmoeder en haar grote borsten naar voor werd getrokken.

Ik beschermde haar door haar onder haar borsten vast te nemen terwijl we de trap afgingen. Toen we terug in de kamer waren – met een geschikt stukje touw – vroeg ik haar weer op haar rug te gaan liggen. Ik likte weer even tot haar clitoris te voorschijn kwam. Ik probeerde hem zo hard mogelijk naar buiten te zuigen. Toen nam ik het stukje touw. Hashera kon niet zien wat ik daar in het midden van haar lichaam aan het doen was omdat haar buik in de weg zat.

Ik probeerde het stukje touw rond haar clitoris te binden, wat wonderwel lukte. Zo bond ik hem af en vermeed ik dat hij terug in zijn kapje zou kunnen kruipen. Ze voelde dat er iets was gebeurd. Ik begon terug haar clitoris in de mond te nemen en ze dacht dat het dat gevoel gewoon was. Het clitorisklemmetje lag op het nachtkastje. Dat pakte ik en even later zat haar clitoris gevangen. Hashera gilde even van pijn en angst omdat ze voelde dat haar clitoris eerst afgebonden en dan gevangen in een klemmetje zat.

Ik probeerde hem nu en dan nog zachtjes te likken terwijl ik ook het klemmetje op en neer trok. Ik stopte even en bracht de tepelklemmen links en rechts aan. Dan begon ik aan de finale. Ik zei dat ze zich schrap moest zetten en begon haar clitoris terug hard te stimuleren en wat ik verwachtte gebeurde. Ik bracht mijn mond tot vlak bij haar schaamlippen. Voor het eerst zag ik een vrouw ejaculeren. Het vocht spoot uit haar vagina, recht in mijn openstaande mond.

Er was ook een hoeveelheid urine bij, dat ik ook doorslikte. Drie jongens keken haar aan, het verlangen in hun ogen sprak boekdelen, hun ogen vraten haar op, zogen zich vast aan haar vrouwelijke lichaam! Seks, de seksuele spanning was voelbaar en onwennig stonden ze daar even. Bousjra voelde hoe ze begerig werd bekeken en lachte verleidelijk: Willen jullie een glaasje limonade jongens?

Bousjra draaide zich om en liep voor de jongens de gang door, direct de slaapkamer in. Ze stonden vlakbij de deur, klaar om weg te rennen zo leek het. Bousjra wist dat het nu aan haar was en ze liep naar de rand van het bed, keek over haar schouder naar de jongens en boog langzaam voorover en trok tegelijkertijd het jurkje omhoog. Bij Rachid werkte het altijd en het zou de jongens ook wel gek maken, Bousjra schudde met haar kont. Haar heerlijke billen wiebelden uitdagend heen en weer, de jongens zuchtte hoorbaar.

Ze verhoogde het tempo en maakte ook nog langzaam een op en neer gaande beweging, net alsof ze een denkbeeldige lul neukte. Elke keer als ze met haar kont omhoog ging spreidde haar billen zich iets. Net genoeg om de jongens te laten zien wat voor een heerlijke kut ze had.

Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in de dunne stof van de dunne grijze legging. Met zijn vlakke hand sloeg hij hard op haar billen, pats! Zou jij dit voor ons willen aandoen? Bousjra glimlachte, meer om de verlegenheid van Reinier dan om het verzoek. Snel verwijderde ze het papier en hield een zwart minuscuul uitziend jurkje voor zich.

Het staat je vast erg goed! Eh, eh, nog iets, pff, ik weet niet hoe ik dat moet vragen hoor! Of je ook je hoofddoekje wil opdoen, dat maakt het nog spannender voor ons, de verboden vrucht weet je!

De jongens draaide zich onmiddellijk om en terwijl Bousjra zich omklede, kleden de jongens zich snel uit. Bousjra hield de jongens via de spiegel stiekem in de gaten, ze grinnikte. Ik wist het wel! Af en toe keek er toch een van de jongens om. Rustig trok ze al haar kleren uit, ook het sexy ondergoed.

Daarna deed ze het flinterdunne en super strakke korte rokje over haar naakte lijf aan. Ze deed het rustig, ze wist dat de knapen stiekem naar haar loerde terwijl ze tergend langzaam het jurkje over haar heerlijke billen naar beneden trok. Haar kutje leek nog natter te worden toen ze zich realiseerde dat ze zo meteen door die dikke paal geneukt ging worden, O, Lenher Shaitan! Wat een grote pik , zoveel groter dan die van Rachid! Een rilling trok over haar ruggengraat en toen ze zich naar de jongens omdraaide priemde haar harde tepels duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje.

Ze pakte haar borsten met beide handen vast, boog iets voorover en schudde weer met haar billen. De drie stijve piemels spraken boekdelen, keihard en ze had ze nog niet eens aangeraakt! Bousjra was nauwelijks uitgesproken of de jongens omringde haar, betasten haar borsten en knepen in haar tepels! Bousjra had verwacht de jongens te moeten aanmoedigen maar dat was duidelijk niet nodig! Bousjra kreunde luid toen ze besefte dat het nu echt gebeurde!

Die grote lul wrong zich haar natte kut in! Lenher Shaitan, wat was dat ding groot! Zo veel groter dan die van Rachid! Hij zat er in! Mijn lul is vast ook veel groter dan die van Rachid he? Ik wil het horen voordat ik je gezicht neuk! Je hebt een grote lul, veel groter dan die van mijn man! Reinier geleide haar hand naar zijn lul. Kom op, trek mij af! Hij greep haar hoofd vast en duwde opgewonden zijn lul tot achter in haar keel. Het gekreun van Bousjra vermengde zich met soppende en zuigende geluiden.

Rachid, die in de achtertuin door een spleet tussen gordijn en kozijn meekeek, kreeg de show van zijn leven. Zijn vrouw, de brave Bousjra, werd geneukt door tiener jongens! Reinier kreunde, zijn lijf schokte: Hij wilde niet maar kon het niet meer stoppen! Een enorme straal zaad werd uit zijn pik geperst en belande op het hoofddoekje en gezicht van Bousjra die gewoon doorging.

Straal na straal jongenszaad pompte ze uit de ballen van Reinier die steeds wildere bewegingen maakte. Verbijsterd zag hij hoe zijn vrienden Bousjra naar een orgasme toe neukte. De Milf kronkelde van genot en haar wulpse lijf maakte dat de slap geworden lul van Reinier weer tot leven kwam. De pik van Sjoerd floepte uit haar mond toen ze klaar kwam: Geneukt worden door een grote Hollandse pik! Kom maar klaar hoer! Ze rilde toen ze voelde hoe het was om op een stijve lul klaar te komen. Neuk mij, neuk mij klaar!

Nog nooit was ze door een harde lul zo intens en heerlijk klaar gekomen. Ik wil haar ook neuken! Deze overspelige slet wil uitgewoond worden door ons, toch Bousjra?

Je vind het geil om door ons platgeneukt te worden en je man te bedriegen he? Sjoerd was op de rand van het bed gaan zitten.

Gewillig en nog nagenietend liep ze op Sjoerd af die met een verheerlijkt gezicht achterover op het bed viel, shit! Zak met die overspelige dikke Moslim kut van je maar over mijn vriendjes stijve lul! Als een hongerig roofdier kroop ze over de jonge knaap omhoog en keek Sjoerd in zijn ogen.

Ze zag opwinding maar vooral onzekerheid, hij was nog maagd! Geil keek ze hem aan: Sjoerd knikte verlegen en sperde zijn ogen wijd open toen hij voelde hoe de hand van Bousjra zijn stijve lul vastpakte en naar haar gewillige kut leidde. De gloeiend hete kut van Bousjra verzwolg de harde jongens pik. Ze gromde en begon Sjoerd te berijden, sneller en sneller liet ze de harde neuker in en uit haar kut glijden.

Sjoerd kon zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Gebiologeerd keek de tiener naar de gezwollen en grote harde tepels op de wild wiebelende borsten van Bousjra, een ketting met een Arabische tekst erop wiegde mee op de maat. In de afgelopen dagen hadden de knapen zo het een en ander besproken en toen Bousjra ze voor de volgende dag had uitgenodigd hadden ze er over gefantaseerd wat er wel eens zou kunnen gaan gebeuren.

Het jurkje en hoofddoekje was niet het enige dat er was besproken. Haar kontgaatje zag er uitnodigend uit. Bousjra was vast besloten om Sjoerd een orgasme te bezorgen dat hij nooit meer zou vergeten.

Ze hoorde de jongen onder zich kreunen, het zou niet lang meer duren! Iets kouds duwde tegen haar kontgaatje! Reinier duwde door, met kracht perste hij zijn harde eikel tegen haar protesterende kringspier.

Bousjra had het gevoel te stikken in die enorme lul diep zich diep haar keel inboorde! Bousjra hapte naar lucht! Snel begon hij haar te neuken. Twee harde lullen boorde zich nu op en neer in haar gaatjes! Haar kut melkte de pik van Sjoerd en haar anus melkte de lul van Reinier. Hier had ze niet op gerekend, anale seks was verboden binnen de Islam! Het was te laat en eigenlijk te lekker om te stoppen! Soppende en zuigende geluiden onderbroken door gekreun drongen door het raam naar buiten waar Rachid nauwelijks kon geloven wat zijn brave en altijd zo gelovige vrouw allemaal met zich liet doen!

Dieper dan diep verdween het enorme geslacht van die jonge knaap in haar keel! Ademloos keek hij toe.

Ze voelde hoe de lul in haar mond zich verstrakte, opzwol en een enorme lading sperma uitbraakte. Klodders sperma vlogen over en op haar hoofddoekje. Vermoeid liet hij zich achterover op het bed vallen: Hij stopte twee vingers in haar mond en trok haar hoofd wat achterover.

Sjoerds pik floepte onder dit geweld uit haar kutje, hij kon nu even niets anders doen dan wachten! Bousjra genoot van deze brute aanpak. Het vreemde maar o, zo opwindende gevoel in haar anus, vermengd met het perverse en bizarre van de hele situatie, zorgde ervoor dat ze klaarkwam. Reinier gaf een brul: Zijn spuitende stijve lul haalde hij uit haar knijpende kontgaatje en haalde hem heen en weer tussen haar met zweet en geil doorweekte bilspleet.

Na een laatste pets op haar kont liet Reinier zich naast zijn maat op het bed vallen. Bousjra had nog niet genoeg en Sjoerd lag nog onder haar. Ze lachte naar hem, pakte zijn nog steeds rots harde lul en gleed weer over hem heen. Ze was een stuk ouder dan hij maar beeldschoon. Haar ietwat gebruinde huid glansde opwindend. Op haar grote en volle borsten staken haar harde tepels fier en uitdagend omhoog. Dit was het mooiste en geilste dat hij ooit had gezien!

Langzaam wipte ze op en neer, op en neer. Bousjra legde haar handen in haar nek, haar grote borsten priemde uitdagend vooruit. Sjoerd voelde hoe hij machteloos werd leeggemolken, uren had hij zo willen blijven liggen! Deze prachtige opwindende vrouw dreef hem elke keer dat ze over hem heen zakte dichter naar het hoogtepunt. Bousjra genoot van de jonge die ademloos naar haar keek, langzaam liet ze zijn stijve keer op keer in haar kut glijden.

Ze voelde hoe de eikel van deze jonge tiener langs de binnenkant van haar lust grot gleed, ze kon hem voelen opzwellen. Met een langgerekte zucht gaf hij zich over aan het alles overweldigende gevoel, hij kwam klaar! Bousjra voelde hoe de jongen haar kut volspoot met zaad. Sperma baande zich een weg naar boven en vulde haar baarmoeder.

Bousjra zat bovenop Sjoerd en bewoog haar bekken, de laatste druppels melkend uit zijn ballen. Rachid gevalletje stelt niets voor!

Hij kan mij niet eens klaar neuken! Ik doe altijd maar alsof! Ik wil dat jullie nog eens al mijn gaatjes vullen! Geil sletje ben je!

Je orgasmes faken, shit je bent een hoer! Kom op zeg het! Pak mij, neuk mij! Zoals een Moslima geneukt hoort te worden!

Kom op, ik wil geen piemels, ik wil stijve pikken! Neuk dit Marokkaanse hoertje dan! Bousjra voelde een bijna onverzadigbare lust gevoel, ze hongerde naar meer! Ik wil door die grote pikken van jullie geneukt worden! Eindelijk een grotere lul in mijn kut dan dat zielige pikkie van Rachid! Gretig kroop ze over de jonge knul, een rilling trok over haar rug toen ze weer die enorme stijve tegen haar kut aan voelde drukken. Alleen nu had zij de macht! Genietend liet ze de eikel tussen haar schaamlippen glijden.

Langzaam wipte ze op en neer, alleen de eikel in haar kut latend. Kom zak er over heen! Lenher Shaitan, wat was dat lekker, ze zou er van klaar kunnen komen! Die haar kut oprekkende eikel in en uit haar neukgaatje voelde goed!

Wild kreunend begon ze op en neer te wippen, Lenher Shaitan, wat was dat ding heerlijk groot! Dat vindt die Hoer lekker!

Laydik, neuk mij hard! Neuk mij zoals Rachid het zou moeten doen! Snel nam hij plaats en staarde naar iets wat hij nooit meer zou vergeten! De kut van het toch best kleine vrouwtje zat super strak gespannen om de enorme vleesboom die haar neukte. De dikke pik zakte verbazingwekkend snel en soepel in haar er strak omheen gespannen neuk gat. Luid kreunde Bousjra toen ook haar kontje geneukt werd. Twee tieners misbruikten haar getrouwde en gelovige Moslimkut, als beesten bereden ze de jonge vrouw die weer kreunend klaar kwam.

De tijd leek even stil te staan en Bousjra voelde hoe de twee pikken keer op keer diep in haar neukgaatjes stootten en haar van orgasme na orgasme dreven. Reinier pakte met een hand het hoofddoekje met haar en al vast, draaide haar gezicht ruw naar het zijne. Terwijl ze zelf klaarkwam zag ze hoe de jonge knaap zich als een bezetene afrukte, zijn keer op keer onder zijn voorhuid vandaan flitsende dikke eikel vlak bij haar gezicht: Terwijl Bousjra nog klaarkwam, zei ze kreunend: Ja, ja, toe maar, spuit in mijn gezicht!

..

Gratis sex tilburg pijpbeurt limburggeile moslima strakke schaamlippen

We hebben nog altijd wel orale seks. Daar geniet ik ook hard van, harder dan toen ik niet zwanger was. Ik denk dat onze baby er een positieve invloed van heeft. Ik was nog altijd maagd, had zelfs nog nooit een meisje gekust, maar soms kan het snel gaan. Ik had nog steeds mijn hand op haar buik – en nog altijd een erectie – en de baby had nog enkele keren bewogen – mijn erectie kon dus niet afzwakken - zodat ik glimlachte en in Hashera’s ogen keek. Mijn borsten zijn echt wel hard gegroeid. Voor mijn man was dit wel goed.

Hij houdt van vrouwen met grote borsten. Als je kinderen krijgt en ze zuigen aan je tepels, krijg je ook altijd een leuk gevoel in je borst. Wanneer de borstvoeding gedaan is, vermindert de omvang van je borst, maar ze blijven groter dan oorspronkelijk. Met onze Yassin is mijn borst van een kleine C naar een grote C gegroeid.

Mijn man wil dus 6 of 8 kinderen. Ik zou er ook zoveel willen want God zegent grote families. De kleine Yassin was in onze buurt aan het spelen in zijn box. Ik ging met mijn rechterhand iets hoger. Mijn zwart hemd kwam te voorschijn. Dat had ik gedragen voor een bespreking die voormiddag. Hashera boog zich naar mij en deed het bovenste knoopje van mijn hemd open. Ik bleef heel rustig en stil zitten. Ze deed het tweede open.

Ik verroerde geen vin, maar binnen in mijn lichaam veranderde van alles. Bij het derde knopje ging ik door het lint.

Ik kuste haar op de mond, drukte mijn lippen hard tegen de hare en probeerde met mijn tong binnen te dringen. Dit was mijn eerste kus en hij voelde zalig. Ik bewoog mijn hand achter haar rug en ontsloot haar bh waardoor ik hem langs voor van haar borsten kon verwijderen. Haar E-cup was indrukwekkend, zelfs voor een hoogzwangere vrouw.

Haar tepels staken wel een centimeter vooruit. Ik begon er meteen aan te likken, waardoor ze nog harder werden. Ik ga eerst Yassin in bed stoppen. Ik volgde haar en zag haar – eigenlijk voor haar toestand – strakke kont. Ze was ten slotte nog maar 25 jaar. Toen Yassin in bed lag onthulde ze nog iets aan mij. Ze hield van sm-spelletjes. Niet de zware wurgspelletjes, maar een tepel- en clitorisklem kon haar wel af.

Ze nam het doosje uit haar nachtkastje en ze toonde mij haar speeltjes. Ik nam het doosje en zette het terug. Toen begon ik haar terug te kussen. Met mijn handen ging ik naar haar kruis waar ik al snel haar knop los deed en haar rits naar beneden.

Haar broek zakte vanzelf tot op haar voeten en ze stapte uit haar broek, wat niet makkelijk ging omdat ze haar naaldhakken nog aanhad. Ik hield haar handen vast. Toen ze uit haar broek was, bracht ik haar handen naar mijn mond en kuste ze. Ze had vier ringen aan, aan elke midden- en ringvinger. Ze stond nog enkel in haar slipje en naaldhakken.

Ik ging echt op de uiterste rand van het bed zitten en deed mijn kousen zelf uit. Ze knielde tussen mijn gespreide benen en deed mijn knop van mijn broek los en mijn tirret naar beneden. Ze stopte en ging verder met mijn hemd. Ze deed alle knopjes los en deed het kledingsstuk van mijn lichaam. Ze zag dat ik een sekslijn had tussen mijn navel en mijn schaamhaar – wat ze nu nog niet kon zien – en rond mijn navel wat haar en zo naar boven ter hoogte van mijn tepels en dan ook nog naar opzijn op mijn borst.

Ook mijn armen en benen stonden vol haar. Mijn oksel trimde ik, maar mijn gezicht was enkele dagen geleden waardoor ik daar wat haar had staan. Mijn anus stond ook vol haar. Ik hief mijn kont op en ze kon mijn broek uittrekken.

Ze zag een zwarte boxershort. Ik zag en keek op de roze onderbroek van Hashera. Ze draaide zich om, ik keek op de roze string van Hashera! Ik vind jou ook zo, alles wat je net zei’, zei ze lachend, maar ze zag dat ik het meende en ze kuste me op de mond.

Onze tongen draaiden weer langs elkaar. Je ziet veel van die jonge moslimvrouwen en –meisjes die hun borsten en kont benadrukken en elke gezonde jongen of man het hoofd gek maken, met hun strakke jassen en strakke broeken.

Er zitten er zeker een tiental in mijn klas en een stuk of 5 in de school die ik wel zie zitten. Mijn familie had het me verboden. Ze wisten dat ik op zulke meisjes viel. Dat is al wat je moet hebben voor een relatie met een moslimmeisje. Ik wed dat ze in de rij staan voor een gevoelige jonge man als jij. Voor ik mijn huidige man 7 jaar geleden leerde kennen, hij is drie jaar ouder dan mij, had ik ook nog nooit seks gehad of een jongen gekust. Maar al mijn frustraties waren in 3 weken weg.

Toen onze relatie 3 jaar duurde zijn we ‘getrouwd’ en nog eens drie en een half jaar later was ik zwanger. Ik kreeg een idee en werkte me onder haar uit. Haar schoenen met naaldhakken kwamen tot net onder de knie – dit was zo’n geil en sexy zicht, met nog enkel een string en die dikke buik en die grote, eigenlijk vrij stevige borsten en nog haar hoofddoek. Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar buik en ging naar boven naar haar borsten.

Ik streelde over haar hoofddoek en vond een manier om hem snel uit te doen voor zij er erg in had. Zo kwamen haar donkere haren los, nog wel bijeengehouden door, ik wist niet hoe het noemde. Dat deed ik los en haar ravenzwarte haren waren los. Ze boog zich zo ver mogelijk naar voren en gooide haar hoofd achterover waardoor haar haar ook naar achteren zwiepte.

Haar lokken kwamen tot in het midden van haar rug. Ik kon me niet voorstellen hoe ze heel de dag haar haren in die doek bleven. De aanblik van haar haar maakte nog iets meer los bij mij. Ik stond nog altijd achter haar en draaide haar om. Ik kon net onder haar buik haar stringetje zien en zakte door mijn benen. Ik begon over haar slipje te likken. Ik merkte al snel dat niet al het vocht door mij kwam. Ik vroeg haar zich om te draaien zodat ik een perfect zicht kreeg op haar billen.

Ze waren strak, mede omdat ze rechtop stond. Al denk ik niet dat ze veel ‘vet’ zou hebben als ze zat of stapte. Ik streelde over haar billen en tussen haar benen net onder haar string. Ik probeerde mijn besluit te verankeren. Toen ik voldoende moed bijeen had gesprokkeld nam ik de bovenrand van haar stringetje en deed ik het van haar kruis weg. Ik deed het langs haar dijen, over haar knieën en langs haar botten tot op de grond.

Ik draaide haar om en zag een volle bos schaamhaar over haar vagina en schaamlippen. Zij deed mijn boxershort naar beneden en ze zag een erectie van 19 centimeter lang en 5. Ik had ook een bos schaamhaar rond mijn penis tot aan mijn navel en billen, maar ook op mijn ballen en tussen mijn ballen en mijn anus, het periculum.

Ik heb al vermeld dat ik ook veel haar heb op mijn anus. Toen ik naakt voor haar stond, ging ik achter haar staan en boog me door mijn benen.

Wat ik zag loog er niet om. Ook zij had een behaarde kont. Ze had dikke zwart haar over heel haar kontstreek en ook over haar periculum tot haar schaamlippen.

Ze vertelde me dat dat ook eigen was aan zwangere vrouwen. Ik zei dat ik het niet erg vond. Ik kickte wel op zwaar behaarde vrouwen. Het feit dat ze haar naaldhakken nog aanhad gaf haar een hoerig uiterlijk. Ik stond terug recht en trok haar mee op het bed. Zonder te antwoorden deed ze wat ik haar vroeg. Ze plaatste hem voor haar schaamlippen en ik stootte binnen. Ze was nog strak voor haar 8 maanden. Ze zou pas beginnen ontsluiten wanneer haar vruchtwater wegliep.

Ik begon zo goed als ik kon te stoten al was ze wel zwaar. Ik begon al snel te zweten van mijn inspanningen. Niet veel later begon ze het te rieken. Ik riek je zweet en ik word er zo heet van. Want ze sprak Nederlands met een geil Arabisch accentje. Het was zo vermoeiend om in haar te blijven stoten, om telkens mijn bekken tegen haar onderrug te stoten.

Ik greep met mijn handen naar haar borsten en vond haar tepels die nog altijd hard omhoog staken. Ik kneep erin en ze begon harder te kreunen. Ze ging van me af. Ik vroeg haar op het bed te gaan liggen. Dat deed ze en ik ging tussen haar benen. Ik hing boven haar schaamstreek en kon nu haar clitoris proberen te zoeken. Ik likte haar schaamlippen en penetreerde haar soms met mijn tong.

Ik probeerde met mijn vingers haar clitoris te vinden maar het was moeilijker dan verwacht. Uiteindelijk vond ik het kapje waar haar genotsknobbeltje onder lag en nam het in mijn mond.

Ik begon hem meteen te stimuleren door te likken, te zuigen en er soms zelfs in te bijten. Na een aantal minuten kwam ze klaar. Ze begon heerlijk harder en harder te kreunen en spastische bewegingen met haar hele lichaam te maken. Ik besloot verder te gaan en de clitorisklem te gebruiken, maar ik vroeg eerst een heel dun maar zeer stevig eindje touw of wol.

Ze moest daarvoor wel even naar de garage. We gingen samen naar beneden. Ik zag dat ze het moeilijk had, dat ze door het kind in haar baarmoeder en haar grote borsten naar voor werd getrokken. Ik beschermde haar door haar onder haar borsten vast te nemen terwijl we de trap afgingen. Toen we terug in de kamer waren – met een geschikt stukje touw – vroeg ik haar weer op haar rug te gaan liggen. Ik likte weer even tot haar clitoris te voorschijn kwam. Ik probeerde hem zo hard mogelijk naar buiten te zuigen.

Toen nam ik het stukje touw. Hashera kon niet zien wat ik daar in het midden van haar lichaam aan het doen was omdat haar buik in de weg zat.

Ik probeerde het stukje touw rond haar clitoris te binden, wat wonderwel lukte. Zo bond ik hem af en vermeed ik dat hij terug in zijn kapje zou kunnen kruipen. Ze voelde dat er iets was gebeurd. Ik begon terug haar clitoris in de mond te nemen en ze dacht dat het dat gevoel gewoon was.

Het clitorisklemmetje lag op het nachtkastje. Dat pakte ik en even later zat haar clitoris gevangen. Hashera gilde even van pijn en angst omdat ze voelde dat haar clitoris eerst afgebonden en dan gevangen in een klemmetje zat. Ik probeerde hem nu en dan nog zachtjes te likken terwijl ik ook het klemmetje op en neer trok. Ik stopte even en bracht de tepelklemmen links en rechts aan. Dan begon ik aan de finale. Ik zei dat ze zich schrap moest zetten en begon haar clitoris terug hard te stimuleren en wat ik verwachtte gebeurde.

Ik bracht mijn mond tot vlak bij haar schaamlippen. Voor het eerst zag ik een vrouw ejaculeren. Het vocht spoot uit haar vagina, recht in mijn openstaande mond. Er was ook een hoeveelheid urine bij, dat ik ook doorslikte. Drie jongens keken haar aan, het verlangen in hun ogen sprak boekdelen, hun ogen vraten haar op, zogen zich vast aan haar vrouwelijke lichaam! Seks, de seksuele spanning was voelbaar en onwennig stonden ze daar even.

Bousjra voelde hoe ze begerig werd bekeken en lachte verleidelijk: Willen jullie een glaasje limonade jongens? Bousjra draaide zich om en liep voor de jongens de gang door, direct de slaapkamer in. Ze stonden vlakbij de deur, klaar om weg te rennen zo leek het. Bousjra wist dat het nu aan haar was en ze liep naar de rand van het bed, keek over haar schouder naar de jongens en boog langzaam voorover en trok tegelijkertijd het jurkje omhoog.

Bij Rachid werkte het altijd en het zou de jongens ook wel gek maken, Bousjra schudde met haar kont. Haar heerlijke billen wiebelden uitdagend heen en weer, de jongens zuchtte hoorbaar. Ze verhoogde het tempo en maakte ook nog langzaam een op en neer gaande beweging, net alsof ze een denkbeeldige lul neukte. Elke keer als ze met haar kont omhoog ging spreidde haar billen zich iets.

Net genoeg om de jongens te laten zien wat voor een heerlijke kut ze had. Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in de dunne stof van de dunne grijze legging. Met zijn vlakke hand sloeg hij hard op haar billen, pats!

Zou jij dit voor ons willen aandoen? Bousjra glimlachte, meer om de verlegenheid van Reinier dan om het verzoek. Snel verwijderde ze het papier en hield een zwart minuscuul uitziend jurkje voor zich.

Het staat je vast erg goed! Eh, eh, nog iets, pff, ik weet niet hoe ik dat moet vragen hoor! Of je ook je hoofddoekje wil opdoen, dat maakt het nog spannender voor ons, de verboden vrucht weet je!

De jongens draaide zich onmiddellijk om en terwijl Bousjra zich omklede, kleden de jongens zich snel uit. Bousjra hield de jongens via de spiegel stiekem in de gaten, ze grinnikte. Ik wist het wel! Af en toe keek er toch een van de jongens om. Rustig trok ze al haar kleren uit, ook het sexy ondergoed. Daarna deed ze het flinterdunne en super strakke korte rokje over haar naakte lijf aan. Ze deed het rustig, ze wist dat de knapen stiekem naar haar loerde terwijl ze tergend langzaam het jurkje over haar heerlijke billen naar beneden trok.

Haar kutje leek nog natter te worden toen ze zich realiseerde dat ze zo meteen door die dikke paal geneukt ging worden, O, Lenher Shaitan! Wat een grote pik , zoveel groter dan die van Rachid! Een rilling trok over haar ruggengraat en toen ze zich naar de jongens omdraaide priemde haar harde tepels duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje. Ze pakte haar borsten met beide handen vast, boog iets voorover en schudde weer met haar billen. De drie stijve piemels spraken boekdelen, keihard en ze had ze nog niet eens aangeraakt!

Bousjra was nauwelijks uitgesproken of de jongens omringde haar, betasten haar borsten en knepen in haar tepels! Bousjra had verwacht de jongens te moeten aanmoedigen maar dat was duidelijk niet nodig! Bousjra kreunde luid toen ze besefte dat het nu echt gebeurde! Die grote lul wrong zich haar natte kut in!

Lenher Shaitan, wat was dat ding groot! Zo veel groter dan die van Rachid! Hij zat er in! Mijn lul is vast ook veel groter dan die van Rachid he? Ik wil het horen voordat ik je gezicht neuk! Je hebt een grote lul, veel groter dan die van mijn man! Reinier geleide haar hand naar zijn lul. Kom op, trek mij af! Hij greep haar hoofd vast en duwde opgewonden zijn lul tot achter in haar keel.

Het gekreun van Bousjra vermengde zich met soppende en zuigende geluiden. Rachid, die in de achtertuin door een spleet tussen gordijn en kozijn meekeek, kreeg de show van zijn leven. Zijn vrouw, de brave Bousjra, werd geneukt door tiener jongens! Reinier kreunde, zijn lijf schokte: Hij wilde niet maar kon het niet meer stoppen!

Een enorme straal zaad werd uit zijn pik geperst en belande op het hoofddoekje en gezicht van Bousjra die gewoon doorging. Straal na straal jongenszaad pompte ze uit de ballen van Reinier die steeds wildere bewegingen maakte. Verbijsterd zag hij hoe zijn vrienden Bousjra naar een orgasme toe neukte.

De Milf kronkelde van genot en haar wulpse lijf maakte dat de slap geworden lul van Reinier weer tot leven kwam. De pik van Sjoerd floepte uit haar mond toen ze klaar kwam: Geneukt worden door een grote Hollandse pik! Kom maar klaar hoer! Ze rilde toen ze voelde hoe het was om op een stijve lul klaar te komen.

Neuk mij, neuk mij klaar! Nog nooit was ze door een harde lul zo intens en heerlijk klaar gekomen. Ik wil haar ook neuken! Deze overspelige slet wil uitgewoond worden door ons, toch Bousjra? Je vind het geil om door ons platgeneukt te worden en je man te bedriegen he?

Sjoerd was op de rand van het bed gaan zitten. Gewillig en nog nagenietend liep ze op Sjoerd af die met een verheerlijkt gezicht achterover op het bed viel, shit! Zak met die overspelige dikke Moslim kut van je maar over mijn vriendjes stijve lul! Als een hongerig roofdier kroop ze over de jonge knaap omhoog en keek Sjoerd in zijn ogen.

Ze zag opwinding maar vooral onzekerheid, hij was nog maagd! Geil keek ze hem aan: Sjoerd knikte verlegen en sperde zijn ogen wijd open toen hij voelde hoe de hand van Bousjra zijn stijve lul vastpakte en naar haar gewillige kut leidde. De gloeiend hete kut van Bousjra verzwolg de harde jongens pik.

Ze gromde en begon Sjoerd te berijden, sneller en sneller liet ze de harde neuker in en uit haar kut glijden. Sjoerd kon zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Gebiologeerd keek de tiener naar de gezwollen en grote harde tepels op de wild wiebelende borsten van Bousjra, een ketting met een Arabische tekst erop wiegde mee op de maat. In de afgelopen dagen hadden de knapen zo het een en ander besproken en toen Bousjra ze voor de volgende dag had uitgenodigd hadden ze er over gefantaseerd wat er wel eens zou kunnen gaan gebeuren.

Het jurkje en hoofddoekje was niet het enige dat er was besproken. Haar kontgaatje zag er uitnodigend uit. Bousjra was vast besloten om Sjoerd een orgasme te bezorgen dat hij nooit meer zou vergeten. Ze hoorde de jongen onder zich kreunen, het zou niet lang meer duren! Iets kouds duwde tegen haar kontgaatje! Reinier duwde door, met kracht perste hij zijn harde eikel tegen haar protesterende kringspier.

Bousjra had het gevoel te stikken in die enorme lul diep zich diep haar keel inboorde! Bousjra hapte naar lucht! Snel begon hij haar te neuken. Twee harde lullen boorde zich nu op en neer in haar gaatjes! Haar kut melkte de pik van Sjoerd en haar anus melkte de lul van Reinier.

Hier had ze niet op gerekend, anale seks was verboden binnen de Islam! Het was te laat en eigenlijk te lekker om te stoppen! Soppende en zuigende geluiden onderbroken door gekreun drongen door het raam naar buiten waar Rachid nauwelijks kon geloven wat zijn brave en altijd zo gelovige vrouw allemaal met zich liet doen! Dieper dan diep verdween het enorme geslacht van die jonge knaap in haar keel!

Ademloos keek hij toe. Ze voelde hoe de lul in haar mond zich verstrakte, opzwol en een enorme lading sperma uitbraakte. Klodders sperma vlogen over en op haar hoofddoekje.

Vermoeid liet hij zich achterover op het bed vallen: Hij stopte twee vingers in haar mond en trok haar hoofd wat achterover. Sjoerds pik floepte onder dit geweld uit haar kutje, hij kon nu even niets anders doen dan wachten!

Bousjra genoot van deze brute aanpak. Het vreemde maar o, zo opwindende gevoel in haar anus, vermengd met het perverse en bizarre van de hele situatie, zorgde ervoor dat ze klaarkwam. Reinier gaf een brul: Zijn spuitende stijve lul haalde hij uit haar knijpende kontgaatje en haalde hem heen en weer tussen haar met zweet en geil doorweekte bilspleet. Na een laatste pets op haar kont liet Reinier zich naast zijn maat op het bed vallen.

Bousjra had nog niet genoeg en Sjoerd lag nog onder haar. Ze lachte naar hem, pakte zijn nog steeds rots harde lul en gleed weer over hem heen. Ze was een stuk ouder dan hij maar beeldschoon. Haar ietwat gebruinde huid glansde opwindend. Op haar grote en volle borsten staken haar harde tepels fier en uitdagend omhoog. Dit was het mooiste en geilste dat hij ooit had gezien! Langzaam wipte ze op en neer, op en neer. Bousjra legde haar handen in haar nek, haar grote borsten priemde uitdagend vooruit.

Sjoerd voelde hoe hij machteloos werd leeggemolken, uren had hij zo willen blijven liggen! Deze prachtige opwindende vrouw dreef hem elke keer dat ze over hem heen zakte dichter naar het hoogtepunt. Bousjra genoot van de jonge die ademloos naar haar keek, langzaam liet ze zijn stijve keer op keer in haar kut glijden. Ze voelde hoe de eikel van deze jonge tiener langs de binnenkant van haar lust grot gleed, ze kon hem voelen opzwellen.

Met een langgerekte zucht gaf hij zich over aan het alles overweldigende gevoel, hij kwam klaar! Bousjra voelde hoe de jongen haar kut volspoot met zaad.

Sperma baande zich een weg naar boven en vulde haar baarmoeder. Bousjra zat bovenop Sjoerd en bewoog haar bekken, de laatste druppels melkend uit zijn ballen. Rachid gevalletje stelt niets voor! Hij kan mij niet eens klaar neuken! Ik doe altijd maar alsof! Ik wil dat jullie nog eens al mijn gaatjes vullen!

Geil sletje ben je! Je orgasmes faken, shit je bent een hoer! Kom op zeg het! Pak mij, neuk mij! Zoals een Moslima geneukt hoort te worden! Kom op, ik wil geen piemels, ik wil stijve pikken! Neuk dit Marokkaanse hoertje dan! Bousjra voelde een bijna onverzadigbare lust gevoel, ze hongerde naar meer! Ik wil door die grote pikken van jullie geneukt worden! Eindelijk een grotere lul in mijn kut dan dat zielige pikkie van Rachid!

Gretig kroop ze over de jonge knul, een rilling trok over haar rug toen ze weer die enorme stijve tegen haar kut aan voelde drukken. Alleen nu had zij de macht! Genietend liet ze de eikel tussen haar schaamlippen glijden. Langzaam wipte ze op en neer, alleen de eikel in haar kut latend. Kom zak er over heen! Lenher Shaitan, wat was dat lekker, ze zou er van klaar kunnen komen!

Die haar kut oprekkende eikel in en uit haar neukgaatje voelde goed! Wild kreunend begon ze op en neer te wippen, Lenher Shaitan, wat was dat ding heerlijk groot! Dat vindt die Hoer lekker! Laydik, neuk mij hard! Neuk mij zoals Rachid het zou moeten doen! Snel nam hij plaats en staarde naar iets wat hij nooit meer zou vergeten!

De kut van het toch best kleine vrouwtje zat super strak gespannen om de enorme vleesboom die haar neukte. De dikke pik zakte verbazingwekkend snel en soepel in haar er strak omheen gespannen neuk gat. Luid kreunde Bousjra toen ook haar kontje geneukt werd. Twee tieners misbruikten haar getrouwde en gelovige Moslimkut, als beesten bereden ze de jonge vrouw die weer kreunend klaar kwam.

De tijd leek even stil te staan en Bousjra voelde hoe de twee pikken keer op keer diep in haar neukgaatjes stootten en haar van orgasme na orgasme dreven. Reinier pakte met een hand het hoofddoekje met haar en al vast, draaide haar gezicht ruw naar het zijne. Terwijl ze zelf klaarkwam zag ze hoe de jonge knaap zich als een bezetene afrukte, zijn keer op keer onder zijn voorhuid vandaan flitsende dikke eikel vlak bij haar gezicht: Terwijl Bousjra nog klaarkwam, zei ze kreunend: Ja, ja, toe maar, spuit in mijn gezicht!

..Je buurmeisje neuken vrouw vingert man

  • 726
  • Door mij omhoog te duwen en zelf terug verder in mij te stoten en dan te gaan liggen en mij tegen hem aan te drukken. Er zit hier een … geile dikke schaamlippen Jack de Raper!
  • Als hij haar begint te beffen merkt hij het direct. Een dikke druppel gleed over haar kutsap vette hoeren diese Woche: Ze waren strak, mede omdat ze rechtop stond.
  • Rob ziet het gebeuren en schiet in de lach. Haar ietwat gebruinde huid glansde opwindend. Zijn mond en kin zijn alweer drijfnat maar het maakt hem niets uit.

Sex in schagen tienerkontjes


Haar kut melkte de pik van Sjoerd en haar anus melkte de lul van Reinier. Hier had ze niet op gerekend, anale seks was verboden binnen de Islam! Het was te laat en eigenlijk te lekker om te stoppen! Soppende en zuigende geluiden onderbroken door gekreun drongen door het raam naar buiten waar Rachid nauwelijks kon geloven wat zijn brave en altijd zo gelovige vrouw allemaal met zich liet doen! Dieper dan diep verdween het enorme geslacht van die jonge knaap in haar keel!

Ademloos keek hij toe. Ze voelde hoe de lul in haar mond zich verstrakte, opzwol en een enorme lading sperma uitbraakte. Klodders sperma vlogen over en op haar hoofddoekje. Vermoeid liet hij zich achterover op het bed vallen: Hij stopte twee vingers in haar mond en trok haar hoofd wat achterover. Sjoerds pik floepte onder dit geweld uit haar kutje, hij kon nu even niets anders doen dan wachten!

Bousjra genoot van deze brute aanpak. Het vreemde maar o, zo opwindende gevoel in haar anus, vermengd met het perverse en bizarre van de hele situatie, zorgde ervoor dat ze klaarkwam. Reinier gaf een brul: Zijn spuitende stijve lul haalde hij uit haar knijpende kontgaatje en haalde hem heen en weer tussen haar met zweet en geil doorweekte bilspleet.

Na een laatste pets op haar kont liet Reinier zich naast zijn maat op het bed vallen. Bousjra had nog niet genoeg en Sjoerd lag nog onder haar. Ze lachte naar hem, pakte zijn nog steeds rots harde lul en gleed weer over hem heen. Ze was een stuk ouder dan hij maar beeldschoon. Haar ietwat gebruinde huid glansde opwindend. Op haar grote en volle borsten staken haar harde tepels fier en uitdagend omhoog.

Dit was het mooiste en geilste dat hij ooit had gezien! Langzaam wipte ze op en neer, op en neer. Bousjra legde haar handen in haar nek, haar grote borsten priemde uitdagend vooruit. Sjoerd voelde hoe hij machteloos werd leeggemolken, uren had hij zo willen blijven liggen! Deze prachtige opwindende vrouw dreef hem elke keer dat ze over hem heen zakte dichter naar het hoogtepunt. Bousjra genoot van de jonge die ademloos naar haar keek, langzaam liet ze zijn stijve keer op keer in haar kut glijden.

Ze voelde hoe de eikel van deze jonge tiener langs de binnenkant van haar lust grot gleed, ze kon hem voelen opzwellen. Met een langgerekte zucht gaf hij zich over aan het alles overweldigende gevoel, hij kwam klaar! Bousjra voelde hoe de jongen haar kut volspoot met zaad. Sperma baande zich een weg naar boven en vulde haar baarmoeder. Bousjra zat bovenop Sjoerd en bewoog haar bekken, de laatste druppels melkend uit zijn ballen. Rachid gevalletje stelt niets voor!

Hij kan mij niet eens klaar neuken! Ik doe altijd maar alsof! Ik wil dat jullie nog eens al mijn gaatjes vullen! Geil sletje ben je! Je orgasmes faken, shit je bent een hoer! Kom op zeg het! Pak mij, neuk mij! Zoals een Moslima geneukt hoort te worden! Kom op, ik wil geen piemels, ik wil stijve pikken! Neuk dit Marokkaanse hoertje dan! Bousjra voelde een bijna onverzadigbare lust gevoel, ze hongerde naar meer!

Ik wil door die grote pikken van jullie geneukt worden! Eindelijk een grotere lul in mijn kut dan dat zielige pikkie van Rachid! Gretig kroop ze over de jonge knul, een rilling trok over haar rug toen ze weer die enorme stijve tegen haar kut aan voelde drukken. Alleen nu had zij de macht! Genietend liet ze de eikel tussen haar schaamlippen glijden. Langzaam wipte ze op en neer, alleen de eikel in haar kut latend.

Kom zak er over heen! Lenher Shaitan, wat was dat lekker, ze zou er van klaar kunnen komen! Die haar kut oprekkende eikel in en uit haar neukgaatje voelde goed! Wild kreunend begon ze op en neer te wippen, Lenher Shaitan, wat was dat ding heerlijk groot! Dat vindt die Hoer lekker! Laydik, neuk mij hard! Neuk mij zoals Rachid het zou moeten doen!

Snel nam hij plaats en staarde naar iets wat hij nooit meer zou vergeten! De kut van het toch best kleine vrouwtje zat super strak gespannen om de enorme vleesboom die haar neukte. De dikke pik zakte verbazingwekkend snel en soepel in haar er strak omheen gespannen neuk gat. Luid kreunde Bousjra toen ook haar kontje geneukt werd. Twee tieners misbruikten haar getrouwde en gelovige Moslimkut, als beesten bereden ze de jonge vrouw die weer kreunend klaar kwam.

De tijd leek even stil te staan en Bousjra voelde hoe de twee pikken keer op keer diep in haar neukgaatjes stootten en haar van orgasme na orgasme dreven. Reinier pakte met een hand het hoofddoekje met haar en al vast, draaide haar gezicht ruw naar het zijne.

Terwijl ze zelf klaarkwam zag ze hoe de jonge knaap zich als een bezetene afrukte, zijn keer op keer onder zijn voorhuid vandaan flitsende dikke eikel vlak bij haar gezicht: Terwijl Bousjra nog klaarkwam, zei ze kreunend: Ja, ja, toe maar, spuit in mijn gezicht! Gulzig opende ze haar mond en likte het zaad van de jonge knul van haar lippen. Reinier propte zijn spuitende lul in diep haar mond, greep haar hoofd nog steviger met twee handen vast en pompte zijn sperma diep in haar keel.

Stralen zaad vulde haar mond en keel maar net zo hard als hij het erin spoot, droop het er ook weer uit, dikke klodders uit haar mond gleden over haar kin en doorweekte het rode laken. Reinier haalde zijn pik uit haar mond en smeerde het sperma uit over haar gezicht. Gulzig hapte en likte Bousjra de pik waar ze maar kon. Sjoerd keek naar haar kontgaatje dat nog wijd openstond, opgerekt en uitgewoond was door zijn eigen lul.

Dat dat ding paste zonder haar pijn te doen! Zachtjes duwde hij haar benen naar achteren, haar volle ronde kont kwam van het bed, haar beide openstaande neukgaatjes staken uitdagend omhoog. De gezwollen eikel leek haar uit te gaan scheuren! De twee knapen keken ademloos toe, dit was heftig! Wild pompte hij zijn harde neuker in haar nauwe kut. Ze kreunde, O, man, wat was dit heftig!

Bousjra liet zich gewillig door deze jonge knaap afneuken. Keer op keer beukte hij de enorme vleesboom in en uit haar kut. Beide kreunde luider en luider. Rachid zag hoe zijn vrouwtje door die jonge knul met zijn enorme pik werd platgeneukt, hij begreep dat die jongens haar iets gaven wat hij haar nooit zou kunnen geven.

Hij besefte dat dit dan wel de eerste keer was maar vast niet de laatste keer dat zijn vrouw zich door jonge knapen zou laten klaar neuken! Ach, als hij maar kon toekijken! Het voyeuristische schouwspel liet hem niet koud!

Spuit mij lekker vol, neuk mij diep en spuit mij vol! Dikke stralen zaad vulde haar kut en baarmoeder. Wat was dit heftig! Ze had het bij deze ene keer willen laten maar besefte donders goed dat ze zich nog veel vaker door deze knapen zou laten neuken!

Terwijl ze op bed lag bij te komen voelde ze hoe het tienerzaad langzaam uit haar gaatjes droop en op het rode onderlaken terecht kwam. Met haar vingers wreef ze nagenietend over haar glibberige intiemste plekjes, kut en kont dropen gewoon van het vele tienerzaad! Het was stil in de slaapkamer, iedereen was bezig met zijn eigen gedachtes. Wat er net hier had plaatsgevonden had een verpletterende uitwerking gehad.

Sjoerd was ontmaagd en het was iedereens eerste echte groepservaring en Bousjra had zich tegen beter weten in laten verleiden en daardoor haar eerste echte orgasme, ze was klaar geneukt! Maar ook had ze haar man bedrogen met drie jonge knapen, tieners nog zelfs alle regels van haar geloof geschonden! Nu de lust was verdwenen besefte Bousjra steeds meer wat ze nu echt gedaan had, zwijgend kleedde zij zich aan. Ze hoorde dat de jongens buiten voor de deur opgetogen tegen elkaar begonnen te praten en elkaar op de schouders sloegen.

Ze glimlachte, hun dag was goed begonnen. Bousjra begon alles op te ruimen en voelde zich met de minuut schuldiger, wat in hemelsnaam had ze gedaan! Ze schrok toen de voordeur openging en Rachid thuiskwam. Wat zag dat wijf er lekker uit zeg, mooie borsten, stevige dijen en een strakke kont, mijn pik werd al stijf.

Ze deed haar bh los en trok daarna haar string uit. Ik hielp haar in de beensteunen en bekeek die Turkse kut eens goed, dat zag er heet uit! Een gladgeschoren kut, geen stoppeltje te zien, kleine schaamlippen die brutaal tussen de grote door uitstaken. Dat al dat lekkers door die Moslima's zo verborgen wordt gehouden! Rahime, ik ga je nu onderzoeken zei ik en ik begon haar borsten te strelen en te masseren.

Haar tepels reageerden meteen en werden hard en donkerder. Langzaam gleden mijn handen over haar buik naar haar kut toe. Ik deed haar lippen uit elkaar en keek recht in die slet haar neukgrot. Prachtig roze en strak. Met 2 vingers gleed ik in haar kut terwijl ik met mijn andere hand haar klitje streelde. Haar kut reageerde meteen, ik voelde haar steeds natter worden, het geil liep langs m'n vingers. Op dat moment deed ik mijn broek los en mijn pik sprong tevoorschijn.

Ik liep naar het hoofdeinde van de gynstoel en schoof mijn paal in Rahime haar Turkse pijpmond. Mohammed, zeg je vrouw dat ze me goed pijpt. Ja dokter" antwoorde Mohammed. Rahime had dit eerder gedaan, ze zoog aan m'n eikel, beet zachtjes in de rand, likte en zoog m'n ballen zodat ik steeds geiler werd en die Turkse slet steeds harder en dieper in haar keel neukte. Wat pijpte die Turkse hoer lekker zeg. Ik voelde m'n orgasme opkomen en trok net op tijd m'n pik uit haar mond.

De 2e straal mikte ik op haar gezicht en haar hoofddoek. Omdat ik haar nog niet had gesproken besloot ik even kennis te maken met haar. Terwijl ik richting onze buurvrouw liep zei ze de wat oudere vrouw gedag. Tugba had donker bruine ogen met een wat donkerbruine huid en haar kleine mondje kwam goed naar voren door haar volle lippen.

Ook al droeg ze een hoofddoek, je kon zien dat ze een mooi rijp gezichtje had. Ook al probeerde ze met haar mantel haar grote rondingen te verbergen je kon duidelijk zien dat ze een grote boezem had.

Haar boezem was groot, rond en puntig, haar borsten stonden stevig naar voren waardoor ik een beetje opgewonden raakte. Ik voelde mijn pik langzaam groeien in mijn boxershort. Een beetje geschrokken keek ik op van haar boezem naar haar ogen en begon een beetje te blozen. Ik wou absoluut niet onbeleefd doen en omdat ik toch niets beters had te doen ging ik in op haar gastvrijheid.

Eenmaal thuis fantaseerde ik over haar grote stevige borsten en haar rijpe Turkse kutje waardoor ik zin had om mezelf eens lekker ruw en hard af te trekken. Het idee alleen al deed mijn harde pik doen jeuken die nu bekneld zat tegen de binnenkant van mijn boxershort. Als ik mezelf nu zou aftrekken dan zou ik vanavond geen zin meer hebben en als ik eerst bij haar langs zou gaan dan zou ik meer beeldmateriaal hebben om mezelf lekker af te trekken.

Maar intussen was ik toch behoorlijk geil geworden en ik besloot om me zelf nog meer op te geilen. Ik liep naar boven en opende de slaapkamerdeur van mijn ouders.

Ik trok de lade open waar de lingerie van mijn moeder lag en dat maakte me nog geiler. Ik trok mijn spijkerbroek uit waardoor mijn harde pik iets meer ruimte kreeg. Langzaam rolde ik mijn boxershort naar beneden en mijn grote pik was nu behoorlijk stijf geworden. De voorhuid zat nog strak om mijn grote harde eikel heen wat altijd een geil gezicht is en waardoor ik altijd erg veel zin krijg om me zelf af te trekken.

Ik pakte een wit glanzend fluwelen slipje uit de lade van mijn moeder en streelde daarmee mijn harde pik waarvan de voorhuid alleen nog maar strakker om mijn harde eikel ging zitten.

Ik keek op de klok en zag dat het al iets na 4en was, het idee dat ik bij Tugba zou zitten met het slipje van mijn moeder aan gaf mijn lichaam een golf van warmte en geilheid. Snel trok ik mijn het strakke slipje aan en probeerde ik mijn harde pik aan de binnenkant van het slipje te leggen zodat het niet op zou vallen.

Ik trok het slipje wat hoger op zodat mijn harde pik zou blijven zitten. Ik trok mijn spijkerbroek aan, sloot alles af en terwijl ik naar voordeur liep voelde ik het fluwelen slipje langs mijn harde pik glijden wat een heerlijk gevoel gaf. Al snel nadat ik aanbelde ging de voordeur open. Ik stapte naar binnen en het eerste wat me opviel was de heerlijke geur van wierrook die door het hele huis hing. Ze wees naar het hoekje naast trap waar 3 paar schoenen stonden. Ik trok mijn schoenen uit en plaatsen ze naast de andere schoenen.

De woonkamer was erg simpel maar op een andere manier ingericht dan de meeste Nederlandse woonkamers. Links stond een houten tafel met 4 houten met stof bekleedde stoelen.

Aan de rechterzijde van de woonkamer stond een redelijk laag salontafeltje met tegen de muur aan de kant van de gang een lage bank met daarom heen wat modernere gestoffeerde stoelen. Er was geen tv aanwezig maar op een soort van tv kastje stond een wat oudere CD speler met een 2 oude boxen waaruit zachte Turkse muziek kwam. Omdat de bank zeer laag was ging mijn spijkerbroek strakker zitten waardoor mijn nog steeds stijve pik nog minder ruimte kreeg.

Ik voelde mijn stijve pik uit het fluwelen slipje glijden wat opnieuw dat heerlijke opwindende gevoel gaf en waardoor mijn harde pik tegen de binnenkant van mijn spijkerbroek duwde. Op dat moment kwam Tugba de woonkamer in met de thee en plaatste deze op het lage salontafeltje! Ik was bang dat ze de bobbel in mijn broek zou zien die nu toch wel een beetje zichtbaar was.

Zo normaal mogelijk plaatse ik mijn handen in elkaar, net over mijn kruis zodat de bobbel in mijn broek hopelijk niet zichtbaar was voor haar. Ik voelde me ongemakkelijk en was bang dat ze iets zou merken maar aan de andere kant voelde ik me enorm opgewonden wat erg spannend was. Het idee dat zij zou merken of zien dat ik een stijve had was erg geil. Rustig nam Tugba glimlachend plaats in de gestoffeerde stoel rechts van de bank waardoor ze met haar rug naar het raam zat.

Ze glimlachte en plaatste haar benen over elkaar waardoor haar mantel wat omhoog kwam en haar witte kousen zichtbaar werden. Ik vertelde wat over mijn studie en over hoe het er bij ons thuis een beetje aan toe ging.

Onder het gesprek stond ze op om de thee in te schenken waardoor haar grote, ronde puntige borsten naar beneden hingen. Ik fantaseerde over haar grote rijpe borsten en dacht aan mijn harde pik die was verwikkeld in het fluwelen slipje van mijn moeder. Bij elke geile gedachte voelde ik het fluwelen slipje langs mijn stijve pik heen schuiven. Ik had zin om naar de wc te gaan en mezelf hard af te trekken. Het idee om mezelf af te trekken bij haar op de wc deed me enorm doen opgeilen!

Ik had het niet meer, ik had zin om klaar te komen! Ik zat zin om mezelf lekker hard af te trekken over haar rijpe Turkse kutje, maar ik moest me beheersen. Terwijl Tugba de thee aanreikte begon ze te vertellen over haar scheiding die ze net achter de rug had. Ze vertelde in het kort dat haar man in de jaren steeds bezittelijker en agressiever werd en dat het maar beter was zo. Ik probeerde aandachtig te luisteren maar mijn gedachten dwaalden steeds snel af naar mijn harde stijve pik die steeds langs het fluwelen slipje van mijn moeder gleed.

Keer op keer werd mijn stijve pik gestreeld. Ik had het niet meer! Ik was zo geil en opgewonden dat ik besloot om naar de wc te lopen en mijn pik lekker hard af te trekken in het slipje van mijn moeder en het vervolgens vol te spuiten. Ik keek geschrokken op en keek haar wat roodaangeslagen aan. Ze fronste en keek met een strenge zwoele blik. Hoorde ik dat nu goed. Op dat moment spreidde Tugba zittend haar benen een beetje uit elkaar en trok langzaam haar mantal omhoog.

Terwijl ze me een beetje verlegen aankeek kwamen haar witte kousen onder haar mantel vandaan. Ik kon niet geloven dat ze dit nu echt deed. Had ze iets gemerkt of gezien? Ik voelde mijn stijve pik nog harder worden die nu echt bekneld zat tussen het fluwelen slipje van mijn moeder en de binnenkant van mijn spijkerbroek. Ze stond heel eventjes op zodat ze haar stoel recht tegen over mij kon zetten. Langzaam spreidde Tugba haar grote stevige benen waardoor haar witte kousen beter te voorschijn kwamen.

Roodaangeslagen en verlegen keek ik weg van haar terwijl ik mijn handen over mijn bobbel plaatste. Tugba spreidde haar benen nog meer. Haar witte kousen zaten strak om haar stevige bovenbenen heen waardoor het stuk net boven haar kousen wat uitdijden. Langzaam werd haar witte Turkse slipje zichtbaar. Ze had grote dikke schaamlippen die dicht tegen elkaar waren gedrukt en zo goed naar voren kwamen in haar witte slipje.

Ze plaatste haar benen op de stoel zodat ze zittend in de hurkhouding tegen over me zat. Hierdoor werden haar grote dikke schaamlippen lang uitgerekt en kwam er een grote Turkse cameltoe naar voren die bekneld zat in haar strakke witte slipje!

Langzaam begon ze met haar rechter hand, haar grote rijpe Turkse schaamlippen te masseren en bij alles wat ze deed bleef ze mij aankijken. Ik voelde mijn stijve beknelde pik kloppen en bij elke beweging voelde ik het fluwelen slipje langs mijn harde pik heen glijden.

Terwijl ze me bleef aankijken bleef ze over haar dikke Turkse schaamstreek heen wrijven. Al snel zag ik haar witte slipje vochtig worden waardoor haar dikke schaamlippen nog groter leken te worden.

Waardoor ze met steeds diepere en langere halen haar grote Turkse cameltoe masseerden begon ze langzaam en zacht te kirren. Ik was nu zo geil en mijn pik was nu zo stijf geworden dat het zeer begon te doen, ik had zin om hem er uit te halen en mezelf lekker af te trekken terwijl ik keek hoe Tugba haar rijpe Turkse kutje aan het vingeren was. Ik knikte gehoorzaam terwijl ik probeerde om de knopen van mijn spijkerbroek los te maken. Op dat moment liet Tugba haar benen vallen en stond op.

Ze kwam naar me toe gelopen en plaats haar rechter voet naast mijn heup. Ze trok haar mantel op waardoor ik op nog geen 30 centimeter, recht in haar grote vochtige rijpe Turkse kut keek. Ze had een grote kale gladde kut met een mooi bijgewerkte harig schaamplukje aan de bovenkant.

Langzaam kwam ze met haar grote schaamstreek en vochtige strakke slipje naar mijn gezicht toe. Voorzichtig drukte ik mijn neus in haar dikke vochtige schaamlippen die nog bekneld in haar slipje zaten. Haar dikke schaamlippen krulde met gemak om mijn neus heen. Ik rook haar, ik rook haar kut! Ik rook haar geil en kutvocht. Langzaam begon ik mijn gezicht door haar dikke schaamlippen heen te wrijven. Al snel pakte ze mijn hoofd vast en drukte stevig mijn gezicht in haar vochtige schaamstreek.

Ze begon kleine kreetjes te geven terwijl ze vertelde dat haar kutje jeukte. Steeds harder en steviger begon ze met haar rijpe vochtige kut over mijn gezicht te rijen. Ik voelde haar dikke vochtige schaamlippen door mijn gezicht heen glijden. Al snel stopte ze en naam plaats naast me. Een beetje onderuit met haar benen weid zodat ik haar Turkse kut goed kon zien en haar grote ronde puntige borsten op haar redelijke dikke buik leunden.

geile moslima strakke schaamlippen