Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Even lekker neuken onderdanige slaaf

even lekker neuken onderdanige slaaf

Met de leiband die aan haar halsband vastgemaakt was bracht Meester Mark bracht haar naar het podium, en zowel de brede halsband om haar nek als de manier waarop haar armen waren samengebonden op haar rug dwongen haar om kaarsrecht te lopen en haar zware, met elke stap heen en weer wiebelende borst naar voor te duwen. Er waren inmiddels al ongeveer 12 mannen binnengekomen die bezig waren met zich te installeren in een van de zwarte lederen zetels. Vanuit die zetels hadden ze een uitstekend zicht op het podium.

Anna werd tot bij haar echtgenoot gebracht, en terwijl ze daar zo stond, met haar hoofd omhooggeduwd door de dikke halsband, werd ze gedwongen om naar de mannen te kijken die in de zetels zaten en die haar bekeken. Elk van de mannen zag er zelfverzekerd uit, en bijna allemaal glimlachten ze bij het zien van naar naakte lichaam. Het licht werd een beetje gedimd, waarna Meester Mark begon te spreken.

Dit zijn Anna en haar man Fred. Ze besefte dat de absurdheid en de perversheid van de hele situatie waarin zij en Fred terecht waren gekomen te gek was voor woorden, maar tegelijkertijd voelde ze plots een intense golf van geilheid door haar lijf gaan Meteen stond haar hele lichaam in vuur en vlam van geil verlangen.

En na een tik op haar billen van Meester Mark herhaalde ze het nog wat duidelijker. Hiermee bedoel ik dat je je baan zal opzeggen, Anna. Je zal een van Ons worden, en je zal elke dag voor ons werken. Is dat wat je wil, Anna? Het was duidelijk dat ze overstuur was, maar een zacht gefluisterd "vertrouw me maar" van Meester Mark hielp haar om zich sterk te houden.

Ben je er klaar voor om te zien hoe je echtgenoot gebrandmerkt wordt als de onderdanige slaaf van een groep mannen? Ben je er klaar voor om zelf gebrandmerkt te worden? Je weet dat er dan geen weg meer terug is. Ik wil het uit je eigen mond horen. Vraag Ons om je man te brandmerken. Vraag Ons om jullie allebei te brandmerken.

Brandmerk ons alsjeblieft als Uw eigendom? Je hebt net je vrouw erom horen smeken. Nu wil ik van je horen dat je dat zelf ook wil. Bij het horen van de woorden van Meester Mark en Anna was zijn maag helemaal samengekrompen.

Hij had toegekeken hoe ze zich op haar knieen had laten vallen, met haar armen op haar rug gebonden, en met vooruitgestoken borsten. Het leek wel alsof ze er trots op was om zo tentoongesteld te worden, maar hij wist dat het de halsband was die haar kin zo omhoog duwde, en dat het de manier was waarop haar handen vastgebonden waren die haar dwongen om haar borsten vooruit te duwen. Fred antwoordde niet en keek stilzwijgend en met bange ogen om zich heen.

Maar toen voelde hij de warme adem van Meester Mark tegen zijn oor. Je hebt gezegd dat je alles zal doen om je vrouw te beschermen. Nu is het zover. Kijk in de lens van de camera en zeg dat je door ons gebrandmerkt wil worden.

En dat je Ons bezit wil worden. Dat je Ons de volledige controle over je eigen leven geeft, en ook over dat van je vrouw. Zijn hele hoofd brandde van schaamte, maar hij wist dat dit zijn lot was. Hij gaf zichzelf over. Hij gaf Hen de volledige controle. Terwijl de tattoo-kunstenaar op het zachte naakte vel boven zijn gekooide pik aan het werk ging, beschreef Meester Mark het teken dat erop gezet werd. Het waren 3 cirkels. Uit twee van de cirkels kwam rechtsboven een pijl, het standaard symbool voor 'man'.

Bovenop de derde cirkel stond een kruisje, het standaard symbool voor 'vrouw'. De pijl van de eerste mannelijke cirkel was dikker dan normaal, en de pijl priemde in het 'vrouwelijke' symbool dat ernaast getekend werd. De pijl van het tweede 'mannelijke' symbool was een 'slappe' pijl die naar beneden kromde.

Toen de tattoo klaar was kwam iemand met een klein brandijzertje het podium op, en Meester Mark legde uit dat Fred nu ook nog gebrandmerkt zou worden met het symbool van de Club: Toen het brandijzer net boven de tattoo tegen Fred's vel gedrukt werd gilde Fred van de pijn, en liepen de tranen over zijn wangen bij het besef dat hij nu voor eeuwig en altijd als onderdanige cuckold gebrandmerkt was.

En je zal voor altijd weten wat ze betekenen. Nu is het de beurt aan je vrouw. Ze moest gaan zitten en vervolgens achterover tegen Meester Mark leunen, waarna ze vrijwillig haar benen spreidde. Ze kreeg dezelfde tattoo boven haar kutje als Fred, maar haar tattoo werd veel mooier uitgewerkt dan die van haar man.

Tegelijkertijd kwam iemand tussen zijn benen staan. Met een Pik die helemaal stijf stond. De man plaatse de eikel van zijn Pik tegen Fred's kontgaatje, waarna de Pik langzaam maar zeker in zijn kontje geperst werd. Het deed pijn, en de fysieke en emotionele marteling was meer dan hij kon verdragen, maar hij had alle hoop verloren om hier ooit nog aan te kunnen ontsnappen.

De tattoo-kunstenaar was bijna een half uur bezig met Anna's tattoo, en die hele tijd zat een Pik in Fred's kontje die hem tergend langzaam neukte. Het was een grote Pik, en het leek wel alsof die Pik hem nog meer bewust maakte van alles wat gebeurd was. Toen de kunstenaar uiteindelijk zei dat hij klaar was met Anna, koos de man die Fred aan het neuken was uitgerekend dat moment om diep in hem klaar te komen.

Deze verkrachting maakte alles compleet. Terwijl zijn kontje werd volgespoten met heet zaad wist Fred en kon hij zelfs voelen hoe zijn hele leven voor altijd veranderd was. Vervolgens werd Anna gebruikt En ze bleven haar de hele nacht gebruiken. En de hele tijd kwamen mannen naar Fred om te vertellen wat ze met zijn vrouw gedaan hadden. Ze vertelden hem ook dat Anna komende maandag haar baan zou opzeggen, en dat van haar verwacht werd dat ze vanaf dinsdag volledig ter beschikking van de Club zou staan.

Hij kreeg te horen dat hij zijn eigen baan nog even mocht behouden, maar dat ook voor hem een nieuwe plaats gezocht werd, en dat hij binnenkort ook zijn baan zou moeten opzeggen. Al deze dingen werden gedaan, en al deze dingen werden verteld, om ervoor te zorgen dat Fred en Anna allebei beseften dat ze nu volledig van de Club afhankelijk waren.

Hun geld, hun kleren Er was geen weg meer terug. Haar sterretje was nog droog maar toen kwam in aan bij haar kut ……. Luid kreunend onderging Anna haar behandeling. Ik stak 2 vingers diep in haar kut en ging afwisselend naar haar grote klit. Dit werd hard kreunend begroet. De volgende keer wil ik een helemaal gladde gleuf zien, slavin. Ik zette mijn harde pik tegen haar zeiknatte kut aan en gleed er een klein stukje in.

Ik trek je tieten helemaal af, geile teef. Ik hield mijn pik helemaal stil terwijl Anna al schokkend klaar kwam. Toen zij was uitgeschokt begon ik weer zachtjes te neuken terwijl ik haar tieten van beide kanten langzaam begon te melken. Na een paar halen begon Anna weer hard te hijgen. Spuit me alsjeblieft helemaal vol. Ik stak mijn harde lul weer lekker in haar mond en begon haar in haar mond te neuken.

Ik maakte bij Anna haar blinddoek en haar handen los. Ik neem je net zolang in je kont als ik wil en spuit je dan net zoveel vol als ik wil. Ben je daar klaar voor als een echte slavin? Dan kun je weer lekker voorover liggen op de bank. We moesten weer even op gang komen dus ik deed het kalm aan. Ik liet de zweep even tussen haar kut en kont glijden en gaf er een paar korte, kleine tikjes tegen. Anna reageerde meteen met het in knijpen van haar knieën.

Na een tijdje boven har te hebben gestaan, kwam het tempo er weer lekker in. Die was teleurstellend droog dus ik zei: Ik stak die dildo er helemaal in.

Wat een geil gezicht:

.

Man zoekt gratis sex sex jong en oud

Mariska een meisje van net 18 jaar liep ergens op de straat waar het donker en stil was. Ze is een mooi meisje met lang bruin haar. Mooie borsten en zeker een mooi figuur. Ze zou zo in een modelblad kunnen staan.

Maar Mariska was erg verlegen en had zelfs nog nooit echt verkering gehad. Opeens kwam er een auto uit het niets en vroeg aan Mariska de weg naar een hotel. Mariska loopt naar de auto om het uit te leggen, maar wordt dan door de man de auto ingetrokken. In de auto wordt ze verdoofd.

Als Mariska wakker wordt, bevindt ze zich in een cel in een kelder en haar voeten zitten vast gebonden. Ze heeft haar kleren niet meer aan maar wel een soort halsband om haar nek voor de rest draagt ze niets. Mariska is erg bang en begint te schreeuwen. Maar er is niemand die haar hoort.

Na een eeuwigheid hoort ze dat er iemand aan komt lopen. Het is een man die er best goed uitziet maar hij heeft een kwade blik in zijn ogen. Ik zal nooit een slavin worden ik ben een keurig opgevoed meisje. De man pakte een riem en maakt die vast aan Mariska haar halsband en neemt haar mee uit de kelder. Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem. Ze zijn nu in een echte martelkamer. Mariska wordt vastgebonden aan de muur.

Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen. Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden. Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin. Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn.

Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op. Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht.

En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven. Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar.

Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester.

Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. Ik ken mijn vrouw door en door en zag hoe ze haar hand steeds weer over haar buik heen en weer schoof naar haar kutje Dit wond haar ook op. Ik keek hoe mijn jarige schoonmoeder haar ranke vingers met haar gelakte nageltjes over mijn slip bewoog. Trek dat broekje uit zei ze bits, rest ook riep mijn vrouw. Ik kleedde mij snel verder uit en stond nu naakt in de kamer van mijn schoonfamilie met een stijve lul waar al een klein druppeltje voorvocht uit mijn eikel begon te lopen De hand van mijn schoonmoeder omklemde mijn pik en ze begon langzaam mijn schacht naar voor en achter te trekken.

Mijn vrouw kwam achter mij staan en begon met haar scherpe nagels mijn tepels te bewerken. Dat is mijn zwakke punt, zodra die gepijnigd gaan worden is al mijn weerstand gebroken. Mijn hoofd liet achterover vallen. Ik onderging nu deze goddelijke behandeling. Langzaam begon ik te kreunen, dit tot ergernis van mijn schoonmoeder.

Laat hem zwijgen hijgde ze. Hoe zei mijn vrouw, geef me een kledingstuk. Mijn schoonmoeder stond op en begon langzaam haar blouse open te knopen. Een gladde witte BH kwam te voorschijn die twee gezwollen tepels verborgen. Na haar blouse op de bank gegooid te hebben, streelde ze met haar vlakke hand de grote borsten.

Ze reikte onder haar rok en "toverde" een mooie gladde witte corrigerende slip te voorschijn en hield die voor mijn gezicht. Ik rook haar parfum en haar geilheid. Ze zocht het kruisje en duwde dat in mijn mond met de mededeling dit goed vast te houden. Hierna stapte ze uit haar rok en panty. Nu liep ze alleen nog een een mooi stel glad en strak zittend ondergoed. Ik hou van groot en degelijk ondergoed Hoe meer er bedekt is, hoe meer er te raden valt.

Een corset, ouderwetse fundation een kermis voor mijn hormonen. Ze ging door haar knieen en opende haar mond. Mijn vrouw speelde nog steeds met mijn tepels en ineens voelde ik de warme natte mond van mijn schoonmoeder rond mijn pik. Ze begon mij langzaam te pijpen.

Ik voelde hoe mijn vrouw met haar onderlichaam mij kont bereed. Zo af en toe neemt zij mij heerlijk met haar strap-on. Mag ik eerst de pik afzuigen die in mijn nauwe kontje gezeten heeft en daarna het geile stuk wat in haar kut heen en weer bewogen heeft en waarop dikke slierten van haar geil achter gebleven zijn. Ik zoog heerlijk op de witte step-in die als gag diende, voelde hoe mijn vrouw zich naar een orgasme aan het rijden was op mijn kont en keek naar de zuigende pijpmond van schoonmama.

Ineens verstrakte het rijpe lichaam van mijn schoonmoeder. Net als mijn vrouw kan zij dus een orgasme bereiken door mij alleen maar te pijpen. Ze kreunde en viel achteruit tegen de stoel, mijn vrouw hing kreunend tegen mij aan Ook mijn vrouw kwam heerlijk klaar.

Ze viel terug op de bank en begon zichzelf uit te kleden. Help mij gebood mijn schoonmoeder, ik aarzelde wat en keek naar mijn vrouw Schiet op en doe wat ze vraag, ik gebied je te doen wat zij je vraagt. Als een duveltje uit een doosje sprong mijn schoonmoeder op en sloeg mij met haar vlakke hand in het gezicht De step-in vloog uit mijn mond. Ik keek naar mijn vrouw en die glimlachte alleen maar. Nog en klap deed terugkeren naar hetgeen ik opgedragen kreeg. Een klap in mijn gezicht, dat was mij nog nooit gegeven, heerlijk was die gloeiende wang.

Schoonmama stond voor me, keek mij streng aan en zei dat ze mij wel klein zou krijgen. Ik zag niet dat haar hand mijn ballen vastpakte en die hard samen kneep. Ik voelde een wee gevoel in mijn buik, wankelde wat en gelukkig verslapte haar greep iets. Ze stapte iets naar achteren zodat ik haar kon zien.

Haar tepels waren dik gezwollen en priemde in de gladde stof van de degelijke bh, haar buik was verpakt in de gladde slip, boven de slip liep een goddelijk rolletje vet Ik bekeek haar en moest toegeven dat deze jarige dame er goed uitzag en mij zeer geil maakte. Mijn vrouw lag ondertussen naakt op de bank haar gezwollen kutje te vingeren.

Ik ga nu eerst even plassen en dan mag je mij heerlijk beffen Niet doen zei mijn vrouw, het is veel geiler als je een lekker strak plaskutje hebt als je gelikt word.

Maar dan plas ik als ik kom Ik zag de ogen van mijn schoonmoeder glinsteren. Ze ontdeed zich van haar slip. Ze liet deze langs mijn gezicht glijden en ik voelde haar natte kruisje langs mijn wangen. Schoonmama nestelde zich gemakkelijk in haar stoel.

Voeten op de tafel. Ik had nu voor het eerst een mooi uitzicht op haar kut. De grijze haartje boven op haar heuveltje waren schaars, haar lippen waren gezwollen en vochtig. Haar kut leek op een mooie rijpe vrucht die ingesneden is. Ze pakte mij in mijn haren en sleurde mij naar haar kut en zei haar te likken.

Ik begon langzaam haar schaamlippen te likken, af en toe de ingang van haar kut beroeren en dan weer focussen op de lipjes. Na een tijdje schoof ze wat verder onderuit en had ik ook mooi zicht op haar kontje. Een mooi sterretje keek mij aan. Nu likte ik ook af en toe haar aarsje, wat een zucht van geiligheid deed losmaken bij haar. Steeds langer en vaker beroerde ik haar kontgat Ik voelde de nauwe ingang, proefde haar kontje en ik voelde mij nog geiler worden.

Toen ik dacht dat ze zou gaan komen richtte ik mij op haar clitje. Nou clitje, het was een mooi gezwollen pinkje Ik beroerde de geile dikke clit steeds vaker en steeds harder. Mijn schoonmoeder begon harder te kreunen en steeds meer geile taal uit te slaan. Wat ze wel niet allemaal met zou gaan doen Toen was het stil, ik zag haar buikje opbollen en proefde ineens haar geil Eerst dikke stralen vrouwen geil en toen ineens proefde ik haar gouden vocht.

Ze klemde met haar dijen en handen mijn hoofd klemvast op haar kut. Ik proefde haar plas, ik slikte, slikte en voelde hoe ze zich leegspoot in en op mij. Ook uit haar kontje kwam allerlei geluiden, dit alles maakte mij dronken van geiligheid.

Net zoals het gestart was eindigde het ook Mijn schoonmoeder lag uitgeblust in haar stoel. Alles was vochtig en glimde. Mijn vrouw stond op en ging handdoeken halen zei ze. Na alles wat opgeruimd te hebben stak mijn schoonmoeder een sigaret op. Inhaleerde diep en blies die in mijn gezicht uit.

Je begrijpt dat je nu ook van mij bent slaaf. Hoe moet ik U noemen vroeg ik onderdanig. Mijn eigen vrouw noem ik in het spel "mevrouw". Lady, Lady Nelly is wel geil vind ik. De dames waren ondertussen al een keer gekomen, maar ik liep nog met een stijve lekkende pik rond.

Lady Nelly zag dat en besloot er wat aan te doen. Ze pakte eerst weer stevig mijn ballen vast, zo stevig dat de tranen in mijn ogen sprongen. Ze zag dat en begon te lachen. Ja dat vind ik geil, een slaafje met tranen. Ze begon mij weer langzaam af te trekken. Mijn pik was weer op volle sterkte. Ga naar boven en laat die slaaf van mij je lekker neuken op bed, kreunde mijn vrouw.

Goed idee zei schoonmama. We gingen naar boven. Lady Nelly pakte eerst haar slip van de vloer en kwam mij achterna. Ik wachtte geduldig met mijn armen in mijn nek op instructies. Lady nelly ging op bed zitten en trok mij naar zich toe. Ze trok aan haar sigaret tot de top roodgloeiend was. Ze propte de slip in mijn mond en zei dat ze mij eerst even wilde merken Ik schudde van nee. Ze bewoog de sigaret richting mijn lul Ik voelde de hitte op mijn pik.

Ik kreunde dat ik dat niet wilde Lady Nelly lachte luid en vond het heerlijk mij zo te pesten.


even lekker neuken onderdanige slaaf

Met de leiband die aan haar halsband vastgemaakt was bracht Meester Mark bracht haar naar het podium, en zowel de brede halsband om haar nek als de manier waarop haar armen waren samengebonden op haar rug dwongen haar om kaarsrecht te lopen en haar zware, met elke stap heen en weer wiebelende borst naar voor te duwen.

Er waren inmiddels al ongeveer 12 mannen binnengekomen die bezig waren met zich te installeren in een van de zwarte lederen zetels. Vanuit die zetels hadden ze een uitstekend zicht op het podium. Anna werd tot bij haar echtgenoot gebracht, en terwijl ze daar zo stond, met haar hoofd omhooggeduwd door de dikke halsband, werd ze gedwongen om naar de mannen te kijken die in de zetels zaten en die haar bekeken. Elk van de mannen zag er zelfverzekerd uit, en bijna allemaal glimlachten ze bij het zien van naar naakte lichaam.

Het licht werd een beetje gedimd, waarna Meester Mark begon te spreken. Dit zijn Anna en haar man Fred. Ze besefte dat de absurdheid en de perversheid van de hele situatie waarin zij en Fred terecht waren gekomen te gek was voor woorden, maar tegelijkertijd voelde ze plots een intense golf van geilheid door haar lijf gaan Meteen stond haar hele lichaam in vuur en vlam van geil verlangen.

En na een tik op haar billen van Meester Mark herhaalde ze het nog wat duidelijker. Hiermee bedoel ik dat je je baan zal opzeggen, Anna. Je zal een van Ons worden, en je zal elke dag voor ons werken.

Is dat wat je wil, Anna? Het was duidelijk dat ze overstuur was, maar een zacht gefluisterd "vertrouw me maar" van Meester Mark hielp haar om zich sterk te houden. Ben je er klaar voor om te zien hoe je echtgenoot gebrandmerkt wordt als de onderdanige slaaf van een groep mannen? Ben je er klaar voor om zelf gebrandmerkt te worden?

Je weet dat er dan geen weg meer terug is. Ik wil het uit je eigen mond horen. Vraag Ons om je man te brandmerken. Vraag Ons om jullie allebei te brandmerken. Brandmerk ons alsjeblieft als Uw eigendom? Je hebt net je vrouw erom horen smeken. Nu wil ik van je horen dat je dat zelf ook wil. Bij het horen van de woorden van Meester Mark en Anna was zijn maag helemaal samengekrompen.

Hij had toegekeken hoe ze zich op haar knieen had laten vallen, met haar armen op haar rug gebonden, en met vooruitgestoken borsten. Het leek wel alsof ze er trots op was om zo tentoongesteld te worden, maar hij wist dat het de halsband was die haar kin zo omhoog duwde, en dat het de manier was waarop haar handen vastgebonden waren die haar dwongen om haar borsten vooruit te duwen.

Fred antwoordde niet en keek stilzwijgend en met bange ogen om zich heen. Maar toen voelde hij de warme adem van Meester Mark tegen zijn oor.

Je hebt gezegd dat je alles zal doen om je vrouw te beschermen. Nu is het zover. Kijk in de lens van de camera en zeg dat je door ons gebrandmerkt wil worden. En dat je Ons bezit wil worden. Dat je Ons de volledige controle over je eigen leven geeft, en ook over dat van je vrouw. Zijn hele hoofd brandde van schaamte, maar hij wist dat dit zijn lot was. Hij gaf zichzelf over. Hij gaf Hen de volledige controle. Terwijl de tattoo-kunstenaar op het zachte naakte vel boven zijn gekooide pik aan het werk ging, beschreef Meester Mark het teken dat erop gezet werd.

Het waren 3 cirkels. Uit twee van de cirkels kwam rechtsboven een pijl, het standaard symbool voor 'man'. Bovenop de derde cirkel stond een kruisje, het standaard symbool voor 'vrouw'. De pijl van de eerste mannelijke cirkel was dikker dan normaal, en de pijl priemde in het 'vrouwelijke' symbool dat ernaast getekend werd. De pijl van het tweede 'mannelijke' symbool was een 'slappe' pijl die naar beneden kromde. Toen de tattoo klaar was kwam iemand met een klein brandijzertje het podium op, en Meester Mark legde uit dat Fred nu ook nog gebrandmerkt zou worden met het symbool van de Club: Toen het brandijzer net boven de tattoo tegen Fred's vel gedrukt werd gilde Fred van de pijn, en liepen de tranen over zijn wangen bij het besef dat hij nu voor eeuwig en altijd als onderdanige cuckold gebrandmerkt was.

En je zal voor altijd weten wat ze betekenen. Nu is het de beurt aan je vrouw. Ze moest gaan zitten en vervolgens achterover tegen Meester Mark leunen, waarna ze vrijwillig haar benen spreidde. Ze kreeg dezelfde tattoo boven haar kutje als Fred, maar haar tattoo werd veel mooier uitgewerkt dan die van haar man. Tegelijkertijd kwam iemand tussen zijn benen staan. Met een Pik die helemaal stijf stond. De man plaatse de eikel van zijn Pik tegen Fred's kontgaatje, waarna de Pik langzaam maar zeker in zijn kontje geperst werd.

Het deed pijn, en de fysieke en emotionele marteling was meer dan hij kon verdragen, maar hij had alle hoop verloren om hier ooit nog aan te kunnen ontsnappen.

De tattoo-kunstenaar was bijna een half uur bezig met Anna's tattoo, en die hele tijd zat een Pik in Fred's kontje die hem tergend langzaam neukte. Het was een grote Pik, en het leek wel alsof die Pik hem nog meer bewust maakte van alles wat gebeurd was.

Toen de kunstenaar uiteindelijk zei dat hij klaar was met Anna, koos de man die Fred aan het neuken was uitgerekend dat moment om diep in hem klaar te komen.

Deze verkrachting maakte alles compleet. Terwijl zijn kontje werd volgespoten met heet zaad wist Fred en kon hij zelfs voelen hoe zijn hele leven voor altijd veranderd was.

Vervolgens werd Anna gebruikt En ze bleven haar de hele nacht gebruiken. En de hele tijd kwamen mannen naar Fred om te vertellen wat ze met zijn vrouw gedaan hadden. Ze vertelden hem ook dat Anna komende maandag haar baan zou opzeggen, en dat van haar verwacht werd dat ze vanaf dinsdag volledig ter beschikking van de Club zou staan. Hij kreeg te horen dat hij zijn eigen baan nog even mocht behouden, maar dat ook voor hem een nieuwe plaats gezocht werd, en dat hij binnenkort ook zijn baan zou moeten opzeggen.

Al deze dingen werden gedaan, en al deze dingen werden verteld, om ervoor te zorgen dat Fred en Anna allebei beseften dat ze nu volledig van de Club afhankelijk waren. Hun geld, hun kleren Er was geen weg meer terug. Haar sterretje was nog droog maar toen kwam in aan bij haar kut ……. Luid kreunend onderging Anna haar behandeling. Ik stak 2 vingers diep in haar kut en ging afwisselend naar haar grote klit.

Dit werd hard kreunend begroet. De volgende keer wil ik een helemaal gladde gleuf zien, slavin. Ik zette mijn harde pik tegen haar zeiknatte kut aan en gleed er een klein stukje in.

Ik trek je tieten helemaal af, geile teef. Ik hield mijn pik helemaal stil terwijl Anna al schokkend klaar kwam. Toen zij was uitgeschokt begon ik weer zachtjes te neuken terwijl ik haar tieten van beide kanten langzaam begon te melken. Na een paar halen begon Anna weer hard te hijgen. Spuit me alsjeblieft helemaal vol. Ik stak mijn harde lul weer lekker in haar mond en begon haar in haar mond te neuken.

Ik maakte bij Anna haar blinddoek en haar handen los. Ik neem je net zolang in je kont als ik wil en spuit je dan net zoveel vol als ik wil. Ben je daar klaar voor als een echte slavin? Dan kun je weer lekker voorover liggen op de bank. We moesten weer even op gang komen dus ik deed het kalm aan. Ik liet de zweep even tussen haar kut en kont glijden en gaf er een paar korte, kleine tikjes tegen.

Anna reageerde meteen met het in knijpen van haar knieën. Na een tijdje boven har te hebben gestaan, kwam het tempo er weer lekker in. Die was teleurstellend droog dus ik zei: Ik stak die dildo er helemaal in. Wat een geil gezicht:

.