Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Clitje wrijven bef lessen

...

Latex kut dikke oude man

Ze vraagt me dan om te gaan staan, zodat ze een paar staande foto's van me kan maken. Ik ga voor haar staan en dan ziet ze dat ze dat ik opgewonden van haar ben. Ze geeft me een knipoog en gaat de verlichting wat verzetten en daarna komt ze bij me staan om aan te geven hoe ik moet gaan staan. Monique ruikt heerlijk van dichtbij en ze trekt wat aan mijn shirt. Er worden nog wat foto's gemaakt en dan wil ze die nog bespreken voor uitleg.

Echt, ik heb een kloppende paal in mijn broek die bevrijd moet worden. Ik voel het voorvocht in mijn boxershort. In de kantine staat de beamer opgesteld en ik ga de foto's die ze gemaakt heeft laden in de laptop. Ondertussen pakt ze wat fris uit de koelkast. Ze bukt voorover bij de koelkast en zie haar prachtige kont. Monique draagt een lichte broek en ik zie dat ze een vochtige plek heeft. Als ze drinken heeft gepakt komt ze naast me staan en er wordt een glas cola neergezet.

Of ze het expres doet weet ik niet, maar ze stoot het om bij het neerzetten. Ik spring op en ze heeft al een handdoek te pakken om me af te deppen. Daarbij gaat ze ook over mijn kruis en ze moet voelen dat ik een enorme pik heb. Ze wrijft wat door en kijkt me plotseling in mijn ogen. Ze begint een kleine grijns op te zetten en laat de handdoek vallen om met haar hand over mijn pik te gaan.

Dan gaat ze door haar knieën en bevrijdt eindelijk mijn kloppende pik. Ik ben besneden om medische redenen en mijn eikel staat dik en glimmend richting haar gezicht. Monique knikt een keer goedkeurend en geeft een kus op mijn pik. Dan begint ze met haar tong rondjes te draaien om mijn eikel, om vervolgens mijn pik diep in haar mond te nemen. Ze begint eerst zachtjes te zuigen en voert het tempo op. Ik sta op springen en als ze dan ook nog eens met mijn ballen begint te spelen, dan houd ik het niet meer.

Schokkend kom ik klaar in haar mond en ze heeft moeite om alles door te slikken. Ik was al even ontzettend geil en dat betaald zich uit een grote klodders sperma, die ze bijna allemaal doorgeslikt krijgt.

Vanwege de hoeveelheid loopt er ook wat langs haar lippen en dat is een geil gezicht. Dan kijkt Monique me aan en trekt haar blouse langzaam uit. Haar prachtige, stevige borsten komen tevoorschijn en er staat een paar prachtige harde tepels op. Ik neem 1 van de tepels in mijn mond en begin de andere borst zachtjes te masseren. Monique kreunt en geniet met vole teugen. Met 1 hand zak ik af naar haar korte broek en knoop die los. Met mijn hand ga ik over haar slip en voel dat ze zeiknat is.

Weer een kreun van genot, nu wat intenser. Ik ga met mijn hand in haar slip en begin haar zachtjes te vingeren. Ik voel dat ze een prachtig geschoren tuintje heeft en dat wil ik met eigen ogen bekijken. Ik pak haar op en zet ze op tafel, trek haar broek uit en zie inderdaad een prachtig geschoren kut, die glimt van de sappen. Ik ga met mijn hoofd naar haar toe en kus de clitoris zachtjes. Met 2 handen houdt ik haar lippen uit elkaar en ga met mijn tong flink tekeer in en om haar prachtige kut.

Monique smaakt zoals ze er uit ziet: Ze is ontzettend nat en als ik 2 vingers in haar duw, dan slaakt ze een gil van genot. Ik begin haar, naast het likken, flink hard te vingeren en het duurt niet lang voordat ik alle buikspieren zie bewegen, haar kutspieren zie samentrekken en een flinke gil hoor. Ze ligt nu te schokken op tafel en komt tot een heftig orgasme.

Uitegput ligt ze op mijn tafel bij te komen van al het lekkers dat voorbij kwam. Inmiddels is mijn pik al weer op oorlogssterkte gekomen en ik besluit om samen nog wat leuks te doen. Monique heeft de ogen nog gesloten en haar benen liggen nog uit elkaar. Ik besluit om voor haar te gaan staan en duw zachtjes mijn eigel tegen haar natte kut.

Ze kijkt me aan en wil naar onder schuiven, zodat ze mijnn pik in haar kut krijgt. Ik trek terug omdat ik haar eerst wat wil plagen. Uiteraard is mijn doel ook om haar gigantisch te neuken om nogmaals klaar te komen, maar ik belsuit er een spelletje van te maken. Ik tik met mijn eikel een maar keer om haar clitoris en die is nog steeds erg gevoeling, merk ik wel. Dan grijpt ze me bij mijn nek en fluisterd in mijn oor: Ik duw terug en mijn paal zit ineens diep in haar.

Ze heeft een heerlijk natte kut, die perfect past bij mijn pik. Ze vraagt me op tafel te gaan liggen, maar ik stel voor dat we terug gaan naar de studio, want daar staat ook een grote zwarte lederen fauteuil, waar je heerlijk op kunt neuken. Ik ga zitten en ze komt op me zitten, met de rug naar me toe. Ze legt haar voeten achterlangs op mijn borst en begint me te berijden.

Alsof haar leven er vanaf hangt berijdt ze mijn pik. Ik zie dat ze zelf met haar clit bezig is en ze kreunt en gilt bij iedere stoot die ze doet. De kut van Monique lijkt mijn pik wel naar binnen te zuigen, ooo wat is dit lekker.

Dat stopt ze en begint zich om te draaien. Ze blijft wel op mijn pik zitten, maar zegt dat ze me wil zien als ik ga klaarkomen. Nou, dat gevoel heb ik ook als ik diep in haar mooie geile ogen kijk. Ze begint me nu rustig te berijden, door met haar heupen heen en weer te gaan en ze geeft me een geile tongzoen. Ik proef nog de smaak van mijn zaad van even geleden.

Ik masseer haar borsten weer, maar nu ruwer dan eerder. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren.

Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar.

Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie.

Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is.

Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken.

Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord?

Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat. De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens.

Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten.

Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar. Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen.

Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen.

Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is. Realiseer je dat orale seks voor veel mensen betekent dat er, vooral in het begin, eventjes een grens overschreden moet worden.

Het vergt, vooral als je weinig ervaring hebt, wat lef om er mee te beginnen. Weet dat dit voor je partner net zo is.


...


Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Als je maar op let dat je het niet te ruw maakt, omdat ze anders wat pijn kan hebben. Als je het kan, geef haar dan een A-spot orgasme. Hier leer je hoe je dat doet in 4 stappen.

Als je het nog niet doorhad, het is belangrijk dat de vrouw geil is als jullie tegelijk willen klaarkomen. Ik zal je een paar simpele tips geven, maar als er 1 ding belangrijk is om een vrouw geil te maken, dan is het dit wel:. Normaal leer je dat je vrouwen opwindt door haar aan te raken tijdens seks. Je probeert haar G-spot te raken of wrijft over haar clitoris.

Als je dirty talk gebruikt, stimuleer je haar ook mentaal tijdens seks. En als je het goed doet, gaat ze er helemaal in op. Door haar volledig te laten opgaan in de seks, is er geen ruimte voor afleidende gedachten. Wil je weten hoe je het doet? Lees dit artikel met 12 dirty talk tips en voorbeelden. Een vibrator voor tijdens de seks. Deze vibrator die je ook hiernaast ziet is speciaal ontworpen om tegelijkertijd met je partner klaar te komen.

Zij kan het tijdens de seks voor extra stimulatie dragen om haar clitoris en G-spot te stimuleren. Hiervoor heb je al geleerd dat het de verantwoordelijkheid is van een man om samen klaar te komen. Hij heeft immers de controle. Maar wist je dat er nog een andere reden is waarom het belangrijk is dat je dominant bent in bed?

Dichter bij haar hoofd haar haren vastpakken zorgt ervoor dat 't geen pijn doet. Deze studie laat zien dat vrouwen makkelijker klaarkomen bij mannetjes van hoge kwaliteit. Het interessante wat deze studie laat zien, is dat vrouwen juist vaker klaarkomen op het moment dat de dominante man klaarkomt of net erachter.

Deze vrouwen krijgen een orgasme, omdat ze zien dat de man klaarkomt. En dat is een compleet natuurlijk proces van hun lichamen. Hoe cool zou het zijn als je dat zou kunnen doen bij een vrouw? Als je na deze 9 tips nog steeds moeite hebt met samen klaarkomen, is er nog 1 ding wat je kan doen. Alleen de man kan het doen als een vrouw weet wat het is, wordt het minder krachtig.

Als je wil weten wat het is, klik dan op de afbeelding hieronder, vul je email in en dan stuur ik het direct privé naar je toe. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Please log in again. The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page.

Maar als je het probeert, is het nét wat lastiger dan je denkt. Maar er is een oplossing voor. Hier leer je hoe je samen klaarkomt met 10 simpele tips: Dit is wat je gaat leren. Is het mogelijk om samen klaar te komen? Een ding is duidelijk: Tegelijk klaarkomen is de verantwoordelijkheid van de man Laten we even lekker politiek incorrect zijn sorry opperfeminist Asha Ten Broeke.

Omdat de meeste vrouwen vallen op een dominante man. Omdat de meeste vrouwen het geiler vinden om een dominante man in bed te hebben. Omdat mannen meer opgewonden worden van een vrouw die net iets minder dominant is dan zij.

Dan is er nog een andere reden waarom de man ervoor moet zorgen dat jullie tegelijk klaarkomen. Of tenminste, het is misschien wel goed dat ze iets anders zijn; In ieder geval, de meeste vrouwen doen er veel langer over om klaar te komen dan een man. Gemiddeld zo'n 20 minuten. Daarom is het belangrijk dat je het volgende goed kan als man: Hier is de statistiek voor hoe lang mannen het kunnen volhouden: Gelukkig zijn er een paar dingen die je als man kan doen, om het langer vol te houden in bed.

Train je PC Spier. Je PC spier is een spier die samentrekt wanneer je klaarkomt. Als je deze spier goed hebt getraind, kan je twee dingen. Ten eerste kan je hem geforceerd ontspannen tijdens seks. Dit zorgt ervoor dat je minder snel komt. Ten tweede kan je hem samenknijpen vlak voordat je komt, zodat je het klaarkomen tegen gaat. Als je dit stap voor stap wil leren, lees dan dit artikel.

Leer de 'inner game' van langer volhouden. Oftewel, leer hoe je je orgasme kan uitstellen met behulp van je gedachten. Simpele trucjes zijn denken aan iets vies wanneer je seks hebt, of zoveel mogelijk groenten en fruit met een 'r' opnoemen achter elkaar.

Beïnvloed het gevoel met trucjes. De makkelijkste manier om het langer vol te houden in bed, is met wat trucjes. Denk aan bepaalde dingen die je wel en niet moet eten.

Het beste standje om samen te komen Om haar goed klaar te laten komen, wil je haar G spot stimuleren tijdens de seks. Dit is hoe je haar g spot stimuleert tijdens seks. Geef haar tenminste 2 orgasmes Vrouwen hebben iets heel cools wat wij mannen niet hebben.

Dat is namelijk de mogelijkheid om meerdere keren achter elkaar klaar te komen. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar.

Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris.

Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie. Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring.

Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar.

Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen.

Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is. Realiseer je dat orale seks voor veel mensen betekent dat er, vooral in het begin, eventjes een grens overschreden moet worden.

Het vergt, vooral als je weinig ervaring hebt, wat lef om er mee te beginnen. Weet dat dit voor je partner net zo is. Als jij hoopt op orale bevrediging, dan kan het niet zo zijn dat je zelf niet bereid bent dit te geven! Zoals je weet, heb ik een deel van deze website gewijd aan het probleem van te snel klaarkomen bij mannen. Als jij moeite hebt met het inhouden van je orgasme, en je wilt je partner niet tekort doen, dan is orale seks de perfecte manier om haar intens te laten genieten en haar klaar te laten komen voor jijzelf zo ver bent.

Je kunt bijvoorbeeld het vrijen onderbreken en dit direct vervangen door orale seks, om voor haar het genot door te laten gaan, maar voor jezelf een kleine pauze in te lassen. Mannen met erectiele disfunctie of impotentie , kunnen met de juiste beftechniek hun partner toch meer dan genoeg bieden in bed. Natuurlijk is orale seks niet het enige wapen in je arsenaal, maar het is wel een ZEER belangrijk onderdeel, vooral omdat het een erg effectieve manier is om het grootste deel van alle vrouwen te laten klaarkomen!

Dus even ter conclusie. Vrouwen zijn niet hetzelfde als mannen. Neem daarom bij alles wat je doet tijdens seks, je tijd! Ook beffen is iets wat je dient op te bouwen.


Sex met de werkster sex date gezocht


Een ding is duidelijk: Tegelijk klaarkomen is de verantwoordelijkheid van de man Laten we even lekker politiek incorrect zijn sorry opperfeminist Asha Ten Broeke. Omdat de meeste vrouwen vallen op een dominante man. Omdat de meeste vrouwen het geiler vinden om een dominante man in bed te hebben.

Omdat mannen meer opgewonden worden van een vrouw die net iets minder dominant is dan zij. Dan is er nog een andere reden waarom de man ervoor moet zorgen dat jullie tegelijk klaarkomen. Of tenminste, het is misschien wel goed dat ze iets anders zijn; In ieder geval, de meeste vrouwen doen er veel langer over om klaar te komen dan een man. Gemiddeld zo'n 20 minuten. Daarom is het belangrijk dat je het volgende goed kan als man: Hier is de statistiek voor hoe lang mannen het kunnen volhouden: Gelukkig zijn er een paar dingen die je als man kan doen, om het langer vol te houden in bed.

Train je PC Spier. Je PC spier is een spier die samentrekt wanneer je klaarkomt. Als je deze spier goed hebt getraind, kan je twee dingen. Ten eerste kan je hem geforceerd ontspannen tijdens seks. Dit zorgt ervoor dat je minder snel komt. Ten tweede kan je hem samenknijpen vlak voordat je komt, zodat je het klaarkomen tegen gaat. Als je dit stap voor stap wil leren, lees dan dit artikel.

Leer de 'inner game' van langer volhouden. Oftewel, leer hoe je je orgasme kan uitstellen met behulp van je gedachten. Simpele trucjes zijn denken aan iets vies wanneer je seks hebt, of zoveel mogelijk groenten en fruit met een 'r' opnoemen achter elkaar. Beïnvloed het gevoel met trucjes. De makkelijkste manier om het langer vol te houden in bed, is met wat trucjes. Denk aan bepaalde dingen die je wel en niet moet eten.

Het beste standje om samen te komen Om haar goed klaar te laten komen, wil je haar G spot stimuleren tijdens de seks. Dit is hoe je haar g spot stimuleert tijdens seks. Geef haar tenminste 2 orgasmes Vrouwen hebben iets heel cools wat wij mannen niet hebben.

Dat is namelijk de mogelijkheid om meerdere keren achter elkaar klaar te komen. Hoe je haar meerdere keren laat klaarkomen Het is heel simpel. Zorg dat de vrouw opgewonden is Als je het nog niet doorhad, het is belangrijk dat de vrouw geil is als jullie tegelijk willen klaarkomen. Ik zal je een paar simpele tips geven, maar als er 1 ding belangrijk is om een vrouw geil te maken, dan is het dit wel: Dat je de tijd neemt dus.

Hier zijn nog wat meer dingen die je kan doen: Vermijd typische erogene zones. Streel tijdens het voorspel niet te veel over haar billen, borsten en schaamstreek. Hier zijn 12 erogene zones die je wél wilt aanraken. G eef haar een erotische massa ge. Als je haar masseert, kan ze helemaal ontspannen. Daarnaast duurt het ook even meer tijd is beter en kan je vanaf de massage heel goed overgaan in beffen of vingeren.

Als je er meer over wil leren, lees dit artikel. Hier zijn nog 10 manieren om een vrouw geil te maken. Gebruik dirty talk om haar over het randje te helpen. Dirty talk is een van de beste dingen die je kan doen in bed. Maar er is nog een véél betere manier om haar op te winden tijdens seks.

Ik ga voor haar staan en dan ziet ze dat ze dat ik opgewonden van haar ben. Ze geeft me een knipoog en gaat de verlichting wat verzetten en daarna komt ze bij me staan om aan te geven hoe ik moet gaan staan. Monique ruikt heerlijk van dichtbij en ze trekt wat aan mijn shirt.

Er worden nog wat foto's gemaakt en dan wil ze die nog bespreken voor uitleg. Echt, ik heb een kloppende paal in mijn broek die bevrijd moet worden. Ik voel het voorvocht in mijn boxershort. In de kantine staat de beamer opgesteld en ik ga de foto's die ze gemaakt heeft laden in de laptop.

Ondertussen pakt ze wat fris uit de koelkast. Ze bukt voorover bij de koelkast en zie haar prachtige kont. Monique draagt een lichte broek en ik zie dat ze een vochtige plek heeft. Als ze drinken heeft gepakt komt ze naast me staan en er wordt een glas cola neergezet. Of ze het expres doet weet ik niet, maar ze stoot het om bij het neerzetten. Ik spring op en ze heeft al een handdoek te pakken om me af te deppen. Daarbij gaat ze ook over mijn kruis en ze moet voelen dat ik een enorme pik heb.

Ze wrijft wat door en kijkt me plotseling in mijn ogen. Ze begint een kleine grijns op te zetten en laat de handdoek vallen om met haar hand over mijn pik te gaan.

Dan gaat ze door haar knieën en bevrijdt eindelijk mijn kloppende pik. Ik ben besneden om medische redenen en mijn eikel staat dik en glimmend richting haar gezicht.

Monique knikt een keer goedkeurend en geeft een kus op mijn pik. Dan begint ze met haar tong rondjes te draaien om mijn eikel, om vervolgens mijn pik diep in haar mond te nemen. Ze begint eerst zachtjes te zuigen en voert het tempo op. Ik sta op springen en als ze dan ook nog eens met mijn ballen begint te spelen, dan houd ik het niet meer. Schokkend kom ik klaar in haar mond en ze heeft moeite om alles door te slikken. Ik was al even ontzettend geil en dat betaald zich uit een grote klodders sperma, die ze bijna allemaal doorgeslikt krijgt.

Vanwege de hoeveelheid loopt er ook wat langs haar lippen en dat is een geil gezicht. Dan kijkt Monique me aan en trekt haar blouse langzaam uit.

Haar prachtige, stevige borsten komen tevoorschijn en er staat een paar prachtige harde tepels op. Ik neem 1 van de tepels in mijn mond en begin de andere borst zachtjes te masseren. Monique kreunt en geniet met vole teugen. Met 1 hand zak ik af naar haar korte broek en knoop die los. Met mijn hand ga ik over haar slip en voel dat ze zeiknat is. Weer een kreun van genot, nu wat intenser. Ik ga met mijn hand in haar slip en begin haar zachtjes te vingeren. Ik voel dat ze een prachtig geschoren tuintje heeft en dat wil ik met eigen ogen bekijken.

Ik pak haar op en zet ze op tafel, trek haar broek uit en zie inderdaad een prachtig geschoren kut, die glimt van de sappen. Ik ga met mijn hoofd naar haar toe en kus de clitoris zachtjes. Met 2 handen houdt ik haar lippen uit elkaar en ga met mijn tong flink tekeer in en om haar prachtige kut.

Monique smaakt zoals ze er uit ziet: Ze is ontzettend nat en als ik 2 vingers in haar duw, dan slaakt ze een gil van genot. Ik begin haar, naast het likken, flink hard te vingeren en het duurt niet lang voordat ik alle buikspieren zie bewegen, haar kutspieren zie samentrekken en een flinke gil hoor.

Ze ligt nu te schokken op tafel en komt tot een heftig orgasme. Uitegput ligt ze op mijn tafel bij te komen van al het lekkers dat voorbij kwam. Inmiddels is mijn pik al weer op oorlogssterkte gekomen en ik besluit om samen nog wat leuks te doen. Dit is een echte beginnerstechniek, maar dat zegt niets over de effectiviteit ervan: Pas je deze techniek toe, dan draai je de vrouw op haar rug of in een positie waarbij je op een comfortabele manier tussen haar benen kunt komen en focus je voornamelijk op de clitoris om haar opgewonden te maken.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is het absoluut niet de bedoeling om meteen te beginnen met harde wrijfbewegingen op de clitoris zelf. Het sleutelbegrip is subtiliteit. Glijd, veeg of wrijf bijvoorbeeld lichtjes in de buurt van de clitoris, en zorg voor een absoluut minimum aan contact.

Als je deze een-vinger-techniek goed toepast, raak je de clitoris vrijwel nooit direct in zijn geheel aan — je strijkt als het ware van de ene kant van de clitoris met zeer kleine bewegingen naar de andere kant.

Voer de intensiteit soms een klein beetje op, en laat haar dan weer ontspannen. Let daarbij goed op haar lichaamstaal. Daarmee maak je iedere vrouw wild van opwinding. Deze simpele techniek heeft overigens niet per se als doel om haar een orgasme te laten krijgen, maar is meer geschikt als een soort voorspel. Neem je voor om dit vijftien minuten vol te houden, en je meisje is zeker klaar voor een wilde vrijpartij. Deze techniek is iets uitgebreider dan de bovenstaande, en een goed vervolg op de enkele-vinger-techniek.

Je houdt het nog steeds simpel, maar je gebruikt bij deze techniek wel meerdere vingers. De dubbele stimulatietechniek werkt als volgt: Je middelvinger werkt hiervoor het beste.

Met deze vinger s hoef je niet heel veel te bewegen: Vervolgens gebruik je de andere vingers van dezelfde hand — je duim, en eventueel je wijsvinger — om de clitoris te stimuleren. Kijk daarbij uit dat je niet te hard van stapel loopt.

Ook hier geldt weer dat je veel meer bereikt met een subtiele aanpak. Glijd zachtjes over de clitoris en stimuleer ook de omliggende schaamlippen. Wil je deze manier van vingeren toepassen, dan is het belangrijk dat de dame die je gaat vingeren al enigszins opgewonden is geraakt.

Anders kan het moeilijk of zelfs pijnlijk zijn als je probeert met je vinger in de vagina te glijden. Essentieel voor deze techniek is ook om veel variatie toe te passen. Wissel in snelheid, maar ook in de hoeveelheid druk die je zet met de vinger die in de vagina zit.

Deze vingertechniek is geschikt als voorspel, maar als je het goed aanpakt en in het juiste ritme de spanning opbouwt, kun je haar op deze manier ook tot een geweldige climax brengen. De g-spot wordt door veel mannen gezien als de heilige graal om een vrouw te bevredigen. Kun je de g-spot vinden, dan kun je een vrouw geweldig bevredigen.

Het bestaan van de g-spot is overigens omstreden: Zij claimen dat je door de bovenkant van de vagina te stimuleren op ongeveer een vingerkootje diepte, de meeste vrouwen een zeer intens orgasme kunt geven. Dit wordt het g-spot-orgasme genoemd. Om de g-spot te stimuleren kun je het best twee vingers gebruiken, waarmee je enige druk zet op de vaginawand en rustig en constant blijft wrijven. De bedoeling van deze techniek is om de vrouw tot een orgasme te brengen.

Wil je haar het orgasme van haar leven bezorgen? Lees dan in mijn artikel over squirten hoe je haar stap voor stap, via g-spot stimulatie, spuitend kunt laten komen. Het vingeren van de g-spot is een vergevorderde techniek. De juiste plek is namelijk moeilijk te vinden.

Je kunt de g-spot niet zien en hij is soms lastig te voelen, dus je moet compleet afgaan op de respons van de vrouw die je aan het vingeren bent. Let dus goed op haar lichaamstaal en vraag regelmatig wat ze lekker vindt. Het lijkt misschien een grote stap, maar anaal vingeren hoort zeker bij de vier belangrijkste vingertechnieken die je als man goed wil beheersen.

Veel vrouwen en mannen! Toch vinden veel mensen het stiekem heerlijk als de anus met een vinger gestimuleerd wordt tijdens het voorspel of tijdens de seks. Dat is ook niet vreemd. De anus is een zeer gevoelig plekje, en door het aan te raken kun je een vrouw een zeer intens genot geven. De wetenschap dat de anus taboe is, draagt ook voor een groot gedeelte bij aan de spanning. Het is wel noodzaak zeer voorzichtig te zijn. Dit is bovendien een zeer intieme techniek: Anaal vingeren werkt uiteraard wel iets anders dan vaginaal vingeren.

Het is vaak genoeg om haar alleen te plagen, en de anus niet echt te penetreren met je vinger. Dit plagen doe je bijvoorbeeld door het gebied rond de anus aan te raken en eventueel wat lichte druk te zetten op de anus zelf. Dat is vaak al voldoende om haar extreem opgewonden te maken. Houd daarbij goed haar ademhaling in de gaten om te zien of ze het lekker vindt. Als je goed hebt opgelet, heb je waarschijnlijk wel gemerkt dat het belangrijk is dat je goed weet waar de clitoris zit en hoe een vrouwelijk orgasme werkt.

Als man kun je wel eens hopeloos worden van de eisen die er aan je gesteld worden in de slaapkamer. Vooral de clitoris zorgt voor veel verwarring.

Directe stimulatie van de clitoris is vaak teveel van het goede, maar je kunt het gevoeligste plekje van de vrouw ook niet zomaar negeren! Het is dan ook aan te raden om je over dit onderwerp goed in te lezen. Door schade en schande word je wijs.

Dat geldt ook zeker voor mij, want ik heb ooit op een vervelende wijze moeten leren hoe belangrijk het is dat je de clitoris op de juiste manier behandelt.

Jaren geleden ontmoette ik op een avond een prachtig Indisch meisje in een kroeg, en overtuigde ik haar om met me mee naar huis te gaan. Alles ging erg soepel: Dat liet ze meteen toe. Onervaren als ik op dat moment nog was, gleed ik mijn hand richting haar vagina en begon ik iets te grof te wrijven in de buurt van haar clitoris. Dat had ik beter niet kunnen doen, want de sfeer sloeg in een keer om.

Ik merkte meteen dat ze heel stil werd, en ze keek me aan met een verkrampt gezicht. Na tien seconden pakte ze mijn hand beet en trok hem hard weg.

Ik hoef er misschien niet bij te vermelden dat het niets meer geworden is die avond. Ze bleef uit beleefdheid nog een tijdje zitten, stond toen op, zei dat ze moe was en ging naar huis. Ik heb haar daarna nooit meer gezien — maar ik ben haar wel dankbaar, want ik heb mijn lesje voor eens en altijd geleerd. Wat ik toen nog niet wist, is eigenlijk dat de clitoris heel anders werkt dan de penis. Nu weet ik dat de clitoris veel gevoeliger is dan de eikel bij mannen.

Het is daarom vrijwel nooit een goed idee om direct op de clitoris te wrijven of soms zelfs te likken. Dat is een groot verschil. Mannen houden van directe en constante stimulatie, die ze tijdens seks beleven door de penis in en uit de vagina te bewegen. Vrouwen vinden het echter veel fijner als de clitoris indirect en door zachte masserende bewegingen gestimuleerd wordt. Tijdens de seks is er vaak geen direct contact met de clitoris, maar veroorzaakt iedere stoot een kleine wrijving tussen de huidplooien van de binnenste schaamlippen.

Dat is genoeg om een vrouw tot een orgasme te brengen — en dat is ook precies wat je wil simuleren tijdens het vingeren. Om goed te kunnen vingeren heb je eigenlijk genoeg aan één hand. Hoewel het een taakje is waar je goed je aandacht bij wil houden, betekent dat ook weer niet dat je voor de rest niets hoeft te doen.

Als je puur en alleen een meisje vingert en verder niets doet, kan dat leiden tot een vreemde situatie. Op zijn minst kun je haar lieve woordjes in haar oor fluisteren , en vragen of ze het lekker vindt.

Maar waarom zou je haar niet zoenen, of kussen in haar nek? Of bijvoorbeeld strelen met je vrije hand? Door vingertechnieken te combineren met andere vormen van aandacht voor haar lichaam, maar ook voor haar gevoelens en emoties, kun je haar stemming veel beter peilen en haar uiteindelijk veel gemakkelijker opwinden. Tot nu toe is vooral besproken hoe vingeren ingezet kan worden om een vrouw opgewonden te laten raken, of om haar op een effectieve manier een intens orgasme te bezorgen.

Maar als je zeer goed wordt in vingeren, is het ook mogelijk om dit te combineren met beffen, of om een meisje tussen het vrijen door te vingeren terwijl je met haar zoent of haar opgeilt door tegen haar te praten. Een uitermate opwindende combinatie is om tegelijkertijd te vingeren en te beffen. Hierbij pas je eigenlijk de dubbele stimulatietechniek toe, maar stimuleer je de clitoris met je tong in plaats van met je vingers.

Veel vrouwen vinden het heerlijk om tegelijkertijd gevingerd en gebeft te worden. Dit is een zeer intense ervaring, die een overweldigend genot kan veroorzaken.