Lekkere Natte Doos

Vette Kut Neuken

Blote kut onder rokje spuitende negerin

blote kut onder rokje spuitende negerin

Dikke lesbies donkere meesteres

Ik word ineens een beetje geil op mijn Moeder en loop naar haar toe. Ik buk me naar haar toe en wil haar een zoen op haar wang geven.

Omdat ze juist op dat moment haar hoofd naar me toe draait, raken onze lippen elkaar. We schrikken, kijken elkaar aan en als ze haar ogen sluit en haar lippen een beetje wijken druk ik mijn mond weer op de hare.

Zacht wrijven onze monden tegen elkaar en voel ik haar tong tussen mijn lippen. Ne een paar seconden stoppen we en zegt mijn Moeder terwijl ze opstaat. Ik ga weer zitten en voel even aan mijn stijve penis.

Mijn Moeder staat bij het aanrecht de koffie in te schenken en ik kijk eens goed naar haar. Truitje, rok tot net boven de knie, blote benen die, door haar slanke enkels en volle kuiten, heel mooi zijn, en pumps met kleine hak. Ik sta op en loop naar haar toe. Ze steunt met haar handen op het aanrecht en ik sla mijn armen om haar taille met mijn handen op haar onderbuik. Ik zoek haar mond weer op en druk een kus op haar lippen. Weer opent ze haar lippen en zoekt haar tong de mijne, terwijl ze haar handen langs mijn heupen naar mijn kont laat gaan en me vaster tegen zich aandrukt.

Ze trekt een been op en wrijft haar dij tegen mijn been. Ik pak haar been bij de onderkant van haar dij en voel hoe warm ze is. Mijn hand glijdt onder haar rok langs haar dij omhoog tot ik bij haar slip ben en ik mijn vingers langs het elastiek naar haar bil laat gaan. Ze kreunt wat en drukt haar mond wat meer op de mijne met haar tong heerlijk in mijn mond woelend.

Langzaam trekt ze haar mond van me af en mompelt ze.. Ik zak door mijn knieen en leg mijn handen op haar kuiten. Langzaam laat ik ze onder haar rok omhoog glijden de stof mee omhoog nemend. Als ik bij haar slip ben, neemt ze zelf de zoom in haar hand en trekt ze haar rok verder omhoog zodat ik haar onderbroek zie. Nou onderbroek, het blijkt eigenlijk een modern slipje, met wat kant aan de boordjes te zijn. Ik duw mijn neus in het driekoekje en ruik haar vrouwelijkheid.

Heel subtiel drukt ze haar kruis tegen me aan en ik druk mijn mond op het meest bolle stukje. Terwijl ik over het kruisje lik en een wat zuigende beweging maak voel ik haar vingers en trekt ze het kruis van haar broekje wat opzij. Twee gezwollen schaamlippen en een lang kittelaartunneltje komen te voorschijn. Ik leg mijn handen tussen haar dijen en trek haar schaamlippen wat van elkaar. Een mooi roze kut wordt zichtbaar en met een kreun haal ik mijn slappe tong door haar heerlijke gleuf.

Ik kijk even naar haar blote kut en zie binnenin haar roze kut samenknijpen en weer openen en druppeltjes verschijnen. Weer lik ik haar diep en met haar hand op mijn achterhoofd drukt ze me steviger tegen haar kut. Door het likken zijn haar schaamlippen glad en staan nu wat verder uiteen. Ik laat mijn handen over haar billen gaan en trek dan haar broekje naar beneden.

Als ik het over haar knieen trek, lift ze een been op en stapt uit haar broekje. Snel trekt ze haar truitje over haar hoofd. Dan ritst ze haar rok los en laat deze aan haar voeten vallen. Nu staat ze tegen het aanrecht geleund in haar bh die van dezelfde stof als haar slipje is en alleen haar schoenen nog aan. Ze bukt zich en trekt me omhoog. Mijn mond weer opzoekend voel ik haar handen aan mijn riem friemelen en ik help haar een beetje door mijn rits te openen en mijn broek naar beneden te trekken.

Ze trekt mijn boxershort naar beneden en pakt mijn stijve jongeheer. Ze draait zich om en bukt zich over het aanrecht. Als ze haar benen spreidt zie ik haar ronde stevige billen. Ik buk me en lik aan haar uitstulpende schaamlippen. Ik zoek haar gaatje en duw me naar binnen in haar warme kut. Ik doe mijn ogen dicht en probeer te voelen of er verschil is met Joke of de meisjes terwijl ik me zacht in en uit mijn Moeders kut beweeg. Het is zacht, warm en vochtig, dus een goeie kut. Ik grijp haar bij de heupen en neuk haar hard en diep waarbij mijn ballen tegen haar kut slaan.

Een hand laat ik voorlangs tussen haar dijen glijden en voel haar best grote klit. Met twee vingers wrijf ik over haar heen en dat ontlokt een kreet bij mijn Moeder. Ineens is het gevoel bij me weg en beweeg ik me nog in haar warme lijf zonder geilheid. Ik trek mijn lul uit haar warme kut en mijn Moeder gaat recht staan en draait zich om. Ik omhels haar en voel haar warmte tegen mijn blote wat slap geworden lul, wat weer een prettig gevoel geeft. Met elkaar neuken is voor mij ook samen lekker klaarkomen.

Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten. We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder. Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug. Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst. Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden. Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel.

Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt.

Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna. Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen.

Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken. Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar. Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben.

Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer. Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond. Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos. Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten.

Sylvia voelde het meisje even verstrakken om een moment later weer te ontspannen. Ze draaide met haar vinger rondjes om de tepel heen die door deze handeling hard werden. Sylvia voelde dat de ademhaling van Mariska zwaarder werd. Ze lag haar hand nu vol op de borst van het meisje en begon deze nu duidelijk te kneedden.

Sylvia liet haar hand naar de blote buik van Mariska zakken zodat ze onder het topje kon komen. Mariska nam onder het topje de nu blote borst van Mariska stevig in haar hand. Met haar andere hand wreef ze nu over de blote buik van het meisje heen die nu zacht begon te kreunen.

Mariska wist niet wat haar overkwam. Ze was pas één keer met een jongen naar bed geweest en nu dit met Sylvia. Rob had haar wijn gegeven en de video band gewoon opgezet. De hele situatie had haar behoorlijk opgewonden. Ze voelde nu de knedende hand van Sylvia op haar borst. Mariska voelde dat ze zeik nat werd. Ze besloot alles maar over zich heen te laten komen en te genieten. Ze was nu te geil geworden om zich nog langer tegen dit gevoel te verzetten.

Ze voelde de hand van Sylvia zoekend onder haar rok verdwijnen zacht over haar dijen heen strelend. Automatisch deed Mariska haar benen iets van elkaar om zo ruimte voor de zoekende hand te maken. Sylvia wist niet wat haar bezielde ze had nog nooit met een andere vrouw gevreeën Maar ze kon nu haar opwinding niet bedwingen. Ze wilde dit geile meisje proeven. Opgewonden liet Sylvia haar hand onder de rok van Mariska verdwijnen.

Ze voelde de benen iets van elkaar afgaan toen ze naar het slipje van het meisje onder weg was. Het slipje van Mariska was al nat voelde Sylvia toen ze er met haar nagels over heen kraste.

Rob was verschrikkelijk geil geworden door het kijken naar zijn vrouw die dat jonge meisje zat op te geilen. Hij wist niet wat hem overkwam hij wist dat zijn vrouw normaal gesproken nooit met een andere vrouw zou vrijen. Rob voelde dat zijn lul in kleine schokjes omhoog kwam. Sylvia had nu het slipje van Mariska uitgetrokken en zat haar te vingeren.

Rob besloot dat hij er zich maar eens mee moest gaan bemoeien. Hij stond op en nam de vrije plaats naast zijn vrouw op de grote bank. Rob streelde de rug van zijn vrouw en trok de rits van haar jurk naar beneden. Rob schoof de jurk van zijn vrouw tot aan haar middel naar beneden zodat haar borsten vrij kwamen. Achterlang begon Rob de borsten van zijn vrouw te kneden.

Hij wisselde dit af door haar tepels tussen duim en wijsvinger te nemen en er zacht in te knijpen en draaien. Sylvia begon goedkeurend te kreunen zonder haar aandacht van het meisje af te halen. Mariska voelde dat Sylvia het randje van haar slip beet pakte en het naar beneden stroopte. Ze tilde haar kont iets van de bank om het slipje over haar billen heen te kunnen laten schuiven.

De vingers van Sylvia gleden over het kutje van Mariska heen. Wat haar een rilling van genot bezorgde. Zacht streelde de vingers haar schaamlippen. Ze voelde dat een vinger zacht tegen de ingang van haar natte grotje aandrukte en naar binnen schoof.

Langzaam schoof Sylvia haar vinger heen en weer in het natte kutje van het meisje. Mariska dacht dat ze gek werd ze stond op het punt klaar te komen maar Sylvia stopte iedere keer als ze haast zo ver was. Ze zag dat Rob naast Sylvia was gaan zitten en de tieten van Sylvia beet had en in haar tepels kneep. Sylvia pakte het slipje beet van Mariska en stroopte het langzaam naar beneden.

Genietend gleed ze met haar vingers over het jonge kutje heen. Mariska was al zeik nat en had niet veel meer nodig om klaar te komen voelde ze. Sylvia wilde het zolang mogelijk zien uit te stellen. Met een vinger zocht ze de opening van het kutje van Mariska en liet langzaam een vinger bij haar naar binnen glijden. Langzaam draaide ze met haar vinger rondjes in het kutje van het meisje. Het gekreun en de kleine schokjes van de heupen van het meisje vertelde Sylvia dat ze moest stoppen anders zou Mariska klaarkomen.

Sylvia voelde de handen van Rob over haar rug strelen en haar rits naar beneden trekken. Genietend voelde ze hoe zijn handen haar borsten kneedde en zachtjes in haar tepels knepen. Ze voelde het genot van haar borsten naar haar kut schieten. Sylvia wilde ruimte hebben om met Rob en Mariska te kunnen vrijen. Op haar vraag of ze naar boven naar het grote bed wilde gaan werd door de beide mensen instemming geknikt.

Sylvia stond op waardoor haar jurk verder afzakte alleen gekleed in haar slip liep ze voor Rob en Mariska uit de trap op. Rob kon het niet nalaten om even Mariska beet te pakken die langs hem heen liep. Hij trok haar tegen zich aan waardoor zijn al harde lul hard tegen haar kont aan drukte. Zoekend pakte hij met twee handen de borsten van Mariska beet en kneedde ze opgewonden. Mariska stond opgewonden op om achter Sylvia aan te lopen. De handen van Rob pakte haar bij haar middel beet en drukte haar tegen zich aan.

De kei harde lul van Rob drukte tegen haar billen. De zoekende handen van Rob pakte haar opgewonden bij haar borsten beet en kneedde ze zachtjes. Even draaide ze met haar kontje tegen Rob zijn lul aan om hem goed te kunnen voelen. Ze wist dat ze hem vanavond in zich zou voelen.

De lul van Rob voelde duidelijk iets anders aan dan de lul van die jongen waar ze mee naar bed was geweest. Het was een verschil als tussen David en Goliath snel maakte ze zich los van Rob en liep achter Sylvia aan de trap op. Sylvia lag naakt op het bed te wachten op Mariska en Rob.

Mariska stapte binnen en uitnodigend stak Sylvia haar handen uit naar Mariska. Mariska stapte snel uit haar rok en trok haar topje uit. Sylvia keek goedkeurend naar het naakte meisje een heerlijk snoepje vond ze. Ze pakte Mariska bij haar handen en trok haar op het bed naast zich. Mariska begon Sylvia opgewonden te zoenen. Voor het eerst die avond voelde Sylvia de handen van Mariska onderzoekend over haar lichaam heen glijden.

Vanuit haar ooghoek zag ze Rob zich uitkleden en met een keiharde lul achter Mariska gaan liggen. Mariska ging op haar zij naast Sylvia liggen en zoende haar opgewonden. Ze was alle schroom nu vergeten. Ze liet haar hand nu langs het kutje van Sylvia glijden en duwde een vinger bij haar naar binnen.

Sylvia duwde schokkend haar heupen omhoog om de vinger van Mariska zo goed mogelijk in haar kut te voelen. Met haar mond zocht Mariska nu een tepel van Sylvia en begon er gelukzalig op te sabbelen.

Mariska voelde aan de kronkelende Sylvia dat het bij haar niet echt lang meer zou duren voor ze klaar zou komen. Rob die als laatste binnen kwam keek opgewonden naar de vrijende vrouwen. Terwijl hij zag dat Mariska Sylvia aan het vingeren was trok hij snel zijn kleren uit om zich ook met het spel bezig te houden. Rob kwam al bijna klaar bij het idee dat hij vannacht dat jonge kutje zou vullen met zijn zaad. De enige plaats die in het bed nog over was was achter Mariska.

Rob ging achter haar liggen en streelde met zijn hand haar billen. Als reactie duwde Mariska haar kont uitnodigend naar achteren. Over haar kont heen liet hij zijn hand naar haar kut glijden en duwde zacht een vinger in haar klets natte spleet. Hij schoof zijn onderbuik naar voren om zijn lul in de juiste positie te brengen om haar te kunnen neuken. Sylvia voelde de zoekende vingers van Mariska over haar kut heen glijden.

Zacht trok ze aan haar schaamlippen om even later een zacht draaiende beweging om haar klitje heen te maken. Het jonge meisje maakte Sylvia gek.

Ze voelde dat er moeiteloos een vinger in haar werd geduwd en pompend heen en weer werd geschoven. Neuk me met je vingerrrr. Het idee dat haar man achter het meisje lag en haar straks zou neuken wond haar ongelofelijk op. Sylvia begon nu met haar heupen hard tegen de hand van het meisje aan te stoten ten teken dat ze bijna klaar kwam. Mariska voelde achter haar de zoekende vingers van Rob over haar billen glijden. Mariska duwde haar kont naar achteren zodat Rob bij haar kut kon komen.

Kreunend ontving ze de vinger van Rob in haar kut. Zijn middelvinger schoof heen en weer in haar kut terwijl zijn naar vorenstaande wijsvinger steeds over haar klitje heen gleed. Mariska voelde de spanning in haar onderbuik zich opbouwen. Ze draaide zich verder zodat ze met haar hoofd op de buik van Sylvia kwam te leggen. Ze wist als Rob nog even door zou gaan dat ze op een enorme manier zou klaar komen. Mariska voelde dat rob zich wat verschoof en voelde de voor haar enorme lul tegen haar kont aan.

Rob duwde zijn lul tegen de natte gleuf van het meisje. Hij liet zijn lul een paar keer van boven naar beneden glijden om hem vochtig te maken.

Met zijn heen en weer schuivende lul raakte hij herhaaldelijk het klitje van het meisje. Hij voelde dat Mariska niet veel nodig had om klaar te komen. Ze had zich zo gedraaid dat ze de kut van Sylvia kon likken en hij haar kon neuken. Rob duwde zijn eikel tegen de ingang van het kutje van Mariska en duwde zacht door. Neuk me met je……lul” kermde Mariska.

Rob werkte centimeter voor centimeter zijn lul in het ongelofelijk strakke kutje van Mariska. Rob bewoog zijn lul rustig heen en weer bij iedere stoot voelde hij dat zijn lul dieper in haar kutje verdween. Toen de volle lengte van zijn lul in haar kutje zat begon hij rustig heen en weer te bewegen. Rob voelde dat het meisje niet veel meer kon hebben en begon klaar te komen. Rob voelde dat zijn zaad in zijn zak begon te koken en een uitweg naar boven aan het zoeken was.

Sylvia voelde aan het meisje dat Rob haar aan het vingeren was. Mariska manoeuvreerde zich zo dat ze in de juiste positie lag om geneukt te worden. Sylvia voelde het hoofd van het meisje op haar buik rusten. De vinger van Mariska schoof nog steeds in en uit haar kut. Het was voor Sylvia net niet genoeg om klaar te kunnen komen. Ze bleef net zweven op de rand van klaarkomen.

Mariska liet haar tong nu over de buik van Sylvia heen glijden. Sylvia voelde de tong langzaam naar beneden glijden. Hunkerend hoopte ze dat het meisje haar tong op haar klitje zou leggen. Sylvia merkte aan het kreunende meisje dat ze nu door Rob geneukt werd en klaar ging komen. Met een schok naar voren voelde ze de tong van Mariska over haar klitje heen glijden.

Sylvia voelde de vloedgolf van genot over zich heen komen op het moment dat Mariska haar kutje begon te likken. Met een hand duwde ze het hoofd van het meisje hard tegen haar kut aan. Luid kreunend kwam ze klaar. Op het moment dat Mariska kreunend likkend aan het kutje van Sylvia klaarkwam voerde ze het tempo enorm op. Sylvia voelde golf na golf over zich heen komen.

Mariska voelde de lul van rob door haar gleuf heen glijden.blote kut onder rokje spuitende negerin